GetFit applikáció Felhasználói leírás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "GetFit applikáció Felhasználói leírás"

Átírás

1 Felhasználói leírás

2 Oldal: 2 / 17 Tartalmjegyzék 1 Indítás Regisztráció, bejelentkezés Első indítás beállításk Dashbard Versenyek Csprtk Napi cél Tréner Kalória és víz Statisztikák Alvásfigyelés... 17

3 1 Indítás Oldal: 3 / 17 Indítás után amennyiben még nincs bekapcslva a bluetth kapcslat a telefnn, a GetFit figyelmeztet erre. Bekapcslás után a következő képernyő jelenik meg: 2 Regisztráció, bejelentkezés A GetFit használatáhz bejelentkezés szükséges, mely a következő módkn lehet megtenni: - Facebk fiók használatával A megfelelő gmbra kattintva meg kell adni a Facebk szlgáltatásban használt címet és jelszót. Aznsítás után a bejelentkezés sikeres. - Ggle fiók használatával A megfelelő gmbra kattintva meg kell adni a Ggle szlgáltatásban használt e- mail címet és jelszót. Aznsítás után a bejelentkezés sikeres. - GetfFit fiók használatával. Amennyiben még nem rendelkezel fiókkal regisztráció szükséges a megfelelő gmbra kattintással. A regisztrációhz csak egy címet és jelszót kell megadni. A Regisztráció gmbra kattintással létrejön a felhasználó és a megadtt adatkkal be lehet jelentkezni a GetFit rendszerbe.

4 Oldal: 4 / 17 Bejelentkezés után a Getfit applikáció elkezdi keresni a karperecet. A kapcslat létrejöttéhez a karperec képernyőjét bekapcslva kell tartani, amit mzgatással érhetünk el. Első csatlakzásnál az applikácó képernyőjén megjelenik egy beviteli mező, melybe a karperec képernyőjén megjelenő bluetth pársító kódt kell beírni. A sikeres kapcslódást a karperec képernyőjén megjelenő Bluetth jel tanúskdik.

5 Oldal: 5 / 17 Amennyiben a Getfit alkalmazás elveszíti a kapcslatt a karpereccel, a képernyő felső sávjában megjelenik egy frissítés ikn, melyre kattintva újraindul a kapcslódási flyamat. 3 Első indítás beállításk Első bejelentkezés után a következő képernyőn meg kell adni az alapbeállításkat: Az itt megadtt adatk később módsíthatók a menüből elérhető Beállításk képernyőn.

6 4 Dashbard Oldal: 6 / 17 Bejelentkezés után megjelenik a főképernyő és ettől a pnttól kezdődően elérhető a főmenü a képernyő jbb felső sarkában található hárm vízszintes vnalra kattintva. A főképernyőn általáns adatkat lehet megtekinteni: - Hírek infrmációk: Itt jelennek meg a tréner-, és egyéb rendszerüzenetek. Erre a területre kattintva ellvashatók az üzenetek, ill. törölhetők, ha már nincs szükség rájuk. - Napi cél: A napi cél teljesítését lehet nymn követni. A dbzra kattintva a napi cél felületen kitűzhetünk magunknak egy teljesítendő célt. A képernyőn megjelenő mezőkben lehet a számértékeket megadni, vagy elégetendő kalória, vagy teljesítendő lépésszám frmájában. Mindig az a cél lesz aktualizálva, amelyik mezőbe beírd az értéket. A GetFit figyeli a teljesítményedet és jelez, ha elérted a céld felét és akkr is, amikr teljesítetted azt. - Aktuális távlság: A Getfit egy napn belüli megtett távlságt írja ki.

7 Oldal: 7 / 17 - Kategória: 4 hetente a GetFit értékeli az átlagteljesítményt. A teljesítmény meghatárzásáhz a Getfit meghatárzza az alap kalóriaégetésed, mely a testsúlyd kg-ban szrzva 22-vel. Ez az a kalóriamennyiség, melyet különösebb testmzgás nélkül elégetsz egy nap alatt. A rendszer azt figyeli, hgy mennyivel haladd meg ezt az értéket, a lépésszám alapján kalkulált kalóriaégetéssel. nem aktív, kicsit aktív, közepesen aktív, aktív, nagyn aktív, sprtló. - Csprthelyezés: Itt láthatd a legjbb helyezésed azk közül a csprtk közül, melyekben tag vagy. - Alvási ciklus: Az elmúlt egy hét alvásminőség grafiknját láthatd. A beállíttt alvásidődet jelképezi az szlp, azn belül pedig a kitöltött sáv a megfelelő alvást. 5 Versenyek A versenyek menüpntban a következő képernyőn tudd kipróbálni magad, ill. csprtd aktivitását más csprtkhz mérten. Következő funkciók érhetők el: - Versenyek: Itt lehet megtekinteni az éppen futó és a már lezárult versenyeket és azk eredményét

8 Oldal: 8 / 17 - Versenyre kihívásk: Itt lehet megtekinteni azkat a kihíváskat, melyeket még nem fgadtunk, vagy utasítttunk el. Itt megtehetjük ezeket. - Csprt kihívása: Amennyiben hztál létre csprtt, kihívhatsz más csprtkat versenyre. Lehet knkrét névre is keresni, vagy létszámra szűkíteni a csprtk listáját

9 Oldal: 9 / 17 Egy verseny 2 hétig tart, mely alatt a Getfit számlja az összes aktivitástkat (a megtett lépések összegét). A verseny lezárásáról értesítés kapsz és megtekintheted az eredményt. 6 Csprtk A csprtk képernyőn a következő funkciókat éred el: - Saját csprtjaim: A csprt funkciót választva ez a kezdőképernyő fgad. Itt azk a csprtk láthatók, melyeknek vagy létrehzója, vagy tagja vagy.

10 Oldal: 10 / 17 - Csprt dashbard: A saját csprtjaim listában egy csprt nevére kattintva megjelennek az adtt csprtra vnatkzó funkciók: Csprt ranglista Itt jelenik meg a csprt tagjainak listája aktivitásuk srrendjében Csprt üzenet Lehetséges üzenet küldeni a csprt összes tagjának egyszerre. Az üzenetet minden tag lvashatja.

11 Oldal: 11 / 17 Meghívttak / ajánlkzók Itt lehet megnézni, hgy kik azk, akiket meghívtunk, de még nem fgadta el a meghívást, és azkat, akik csatlakzni szeretnének a csprtunkhz. Itt lehet jóváhagyni a csatlakzást - Csprt létrehzása Meg kell adni egy egyedi csprtnevet és a láthatóságt. Létre lehet hzni privát és publikus csprtkat. A privát csprtkhz nem lehet csatlakzni, csak ha a létrehzója meghívta az adtt felhasználót tbrzás útján. Tbrzás: A létrehztt csprtkba a létrehzó meghívhat tagkat a tbrzás gmbra kattintással. Tbrzásra a következő lehetőségek vannak: cím: Olyan felhasználók meghívása, akiknek még nincs GetFit fiókjuk. A beírt e- mail címre a GetFit egy invitáló t küld. Az a felhasználó, aki ezzel az címmel regisztrál, meghívást kap a csprtba.

12 Oldal: 12 / 17 GetFit felhasználó: Ha tudd a meghívni kívánt ember GetFitben szereplő becenevét, közvetlenül meghívhatd a csprtdba ennek a névnek megadásával (Kereshetsz is a felhasználók közt kr és súly alapján.). Ekkr a felhasználó egy üzenetet kap a hírek dbzba, hgy meghívták és Ő elfgadhatja, vagy visszautasíthatja azt. Facebk barát: Ez a lehetőség csak akkr él, ha Facebk fiókkal jelentkeztél be. Azk a barátaid listája jelenik meg, akik telepítették a getfit alkalmazást Ggle+ barát: Ez a lehetőség csak akkr él, ha Ggle fiókkal jelentkeztél be. Azk a barátaid listája jelenik meg, akik benne vannak a baráti körödben.

13 Oldal: 13 / 17 - Csprt keresése: Név vagy létszám alapján lehet csprtkat keresni. A kiválaszttt csprt neve melletti csatlakzás gmbra kattintva lehet jelezni a csatlakzási szándékukat. A tényleges csatlakzás csak akkr jön létre, ha az adtt csprt létrehzója jóváhagyta azt. - Csprt elhagyása: Amennyiben szeretnél elhagyni egy csprtt, azt megteheted a csprt elhagyása felületen. Csak lyan csprtt lehet elhagyni, amelynek nem Te vagy a létrehzója.

14 Oldal: 14 / 17 - Napi cél A napi cél felületen kitűzhetünk magunknak egy teljesítendő célt. A képernyőn megjelenő mezőkben lehet a számértékeket megadni, vagy elégetendő kalória, vagy teljesítendő lépésszám frmájában. Mindig az a cél lesz aktualizálva, amelyik mezőbe beírd az értéket. A GetFit figyeli a teljesítményedet és jelez, ha elérted a céld felét és akkr is, amikr teljesítetted azt. 7 Tréner A trénerválasztó képernyőn lehetséges különböző nyelvű trénerek közül választani, de csak a regisztrációt követő egy hét letelte után. A választásig az alapértelmezett GetFit tréner fg támgatni.

15 Oldal: 15 / 17 A kiválaszttt tréneredtől bíztató üzeneteket, tanácskat fgsz kapni, hgy elérd a céldat. 8 Kalória és víz A kalória és víz funkcióval a napi víz és kalóriafgyasztásdat tudd naplózni. A víz bevitelére 0.2 L, 0.5 L, 1.5 L adagkban van lehetősége. Egyszerűen kattints a megfelelő phár iknra és a fgyasztás már rögzítve is lesz a rendszerben. A kalória bevitelhez is segítséget nyújt a GetFit. Amennyiben nem tudd a pnts kalória értéket, írd be a keresett étel egy részletét, majd kattints a keresés, vagy return gmbra.

16 Oldal: 16 / 17 A megjelenő listából kiválaszthatd a kívánt ételt, majd beállíthatd az adagt. Ha lyan étel nevét írd be, amely nem található meg az adatbázisban, akkr szabadn beírhatd a kalóriamennyiséget. A bevitel gmbra kattintva a kiválaszttt kalóriaértékek rögzülnek az adatbázisban. 9 Statisztikák A statisztika képernyőn a következő adatkat tudhatjuk meg a teljesítményünkről:

17 Oldal: 17 / 17 - Hgyan csinálm? Az itt látható érték a hzzád hasnló életkr, súly, magasság adatkkal rendelkező felhasználók átlag teljesítményéhez visznyíttt aktivitás értékedet mutatja. Ez az érték lehet pzitív és negatív is. - Aktivitási ciklus: Itt látható az elmúlt hét nap aktivitási görbéje a napi lépésszám adatk alapján - Égetett kalória: Az aktuálisan elégetett kalóriamennyiség látszik napi, heti és összes bntásban - Lépésszám: Az aktuális lépésszám látszik napi, heti és összes bntásban - Alvási ciklus: Az elmúlt egy hét alvásminőségének alakulását lehet megtekinteni itt, a frglódás és a megfelelő alvás arányában. 10 Alvásfigyelés Az alvásfigyelés képernyőn csúszkák segítségével megadható, hgy mely időpntk között szeretnéd, hgy figyelje a GetFit az alvásd minőségét. A rendszer rögzíti a frglódással töltött időt, majd ezt hasnlítja össze a teljes alvás idővel (az itt megadtt idővel). Az alvásfigyeléshez bekapcslt állaptba kell állítani a funkciót.

Köszöntjük az Iron Trade Hungary Kft. webáruházában! Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni az áruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet.

Köszöntjük az Iron Trade Hungary Kft. webáruházában! Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni az áruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Tisztelt Partnereink! Köszöntjük az webáruházában! Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni az áruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. 1. Regisztráció Az on-line áruházunkat a következő módokon

Részletesebben

IGÉNYBEVEVŐI NYILVÁNTARTÁS (KENYSZI) FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ADATSZOLGÁLTATÓK, E-KÉPVISELŐK RÉSZÉRE. Szoftver verziószám: 1.2.2.0 Dátum: 2015.04.08.

IGÉNYBEVEVŐI NYILVÁNTARTÁS (KENYSZI) FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ADATSZOLGÁLTATÓK, E-KÉPVISELŐK RÉSZÉRE. Szoftver verziószám: 1.2.2.0 Dátum: 2015.04.08. IGÉNYBEVEVŐI NYILVÁNTARTÁS (KENYSZI) FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ADATSZOLGÁLTATÓK, E-KÉPVISELŐK RÉSZÉRE Szoftver verziószám: 1.2.2.0 Dátum: 2015.04.08. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 4 1.1. A DOKUMENTUM CÉLJA,

Részletesebben

RÖGTÖN JÖVÖK WEBOLDAL FELHASZNÁLÓ LEÍRÁSA

RÖGTÖN JÖVÖK WEBOLDAL FELHASZNÁLÓ LEÍRÁSA 1 Regisztráció... 3 Adatok... 3 Lehetséges üzenetek:... 3 Aktiválás... 5 Aktiválás folyamata... 5 Aktiváló e-mail újraküldése... 5 Aktiválás... 6 Lehetséges üzenetek:... 6 Bejelentkezés... 7 Adatok...

Részletesebben

Belépés és regisztráció az ÉTDR-ben

Belépés és regisztráció az ÉTDR-ben Belépés és regisztráció az ÉTDR-ben Dr. Hegedűs Annamária Az ÉTDR bevezetése nagyban megkönnyíti az építési adminisztrációt. Írásunk a rendszer használatához nyújt gyakorlati útmutatót: Hogyan regisztrálhatunk

Részletesebben

Google Drive használata

Google Drive használata Google Drive használata WEB: https://drive.google.com/ A Google Drive egy ún. felhő-alapú szolgáltatás, melynek lényege, hogy a különböző fájlokat nem egy konkrét számítógéphez tartozó adathordozón (pl.

Részletesebben

Az autorizáció részletes leírása

Az autorizáció részletes leírása Az autorizáció részletes leírása 1. REGISZTRÁCIÓ ÉS FELTÉTELEI 1.1 Regisztráció Az Autorizációs kérés előtt a szervezetnek vagy a magánszemélynek regisztráltatnia kell magát. A regisztrációs lapon megadott

Részletesebben

Használati útmutató az MLSZ.info ügyviteli rendszeréhez (2014. január 10-i állapot)

Használati útmutató az MLSZ.info ügyviteli rendszeréhez (2014. január 10-i állapot) Használati útmutató az MLSZ.info ügyviteli rendszeréhez (2014. január 10-i állapot) Készítette: Czett Szabolcs 2013. január 10-i állapot / mlsz.info 1 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Általános tudnivalók...

Részletesebben

Alapok (a K2D rendszer alapjai)

Alapok (a K2D rendszer alapjai) Alapok (a K2D rendszer alapjai) 1 1. Bevezetés... 3 2. Fastruktúra... 3 2.1. Nyitása, zárása... 3 2.2. Fülek... 5 2.3. Licence kulcs érvényesítése... 9 2.4. Új elem felvitele... 10 2.5. Elem törlése...

Részletesebben

A NEPTUN segédlet a hallgatók részére

A NEPTUN segédlet a hallgatók részére A NEPTUN segédlet a hallgatók részére A Nyíregyházi Főiskolán a hallgatókkal kapcsolatos adminisztratív munkák a NEPTUN.NET számítógépes rendszerben (továbbiakban Neptun) folynak. Ezen rendszeren keresztül

Részletesebben

MOL Nyrt. Termékelőállítás és Kereskedelem H-1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18.

MOL Nyrt. Termékelőállítás és Kereskedelem H-1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV A MOL NYRT. VIRTUÁLIS KÁRTYA KÖZPONT SZOLGÁLTATÁSÁHOZ MOL Nyrt. Termékelőállítás és Kereskedelem H-1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18. - 1 - Tartalomjegyzék 1. Általános

Részletesebben

HALLGATÓI FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET

HALLGATÓI FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET HALLGATÓI FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET Felhasználói dokumentáció verzió 3.4. Budapest, 2012. Változáskezelés Verzió Dátum Változás Pont Cím Oldal 3.1 2011.03.01 2.3.3 Üzenetekhez melléklet csatolható (NMS modul

Részletesebben

Sberbank Online Banking Gyakran Ismételt Kérdések

Sberbank Online Banking Gyakran Ismételt Kérdések Sberbank Online Banking Gyakran Ismételt Kérdések Tartalmjegyzék 1. Milyen feltételek szükségesek a szlgáltatás igénybevételéhez?... 2 2. Milyen bejelentkezési jelszót célszerű választanm saját biztnságm

Részletesebben

A Facebook használata

A Facebook használata Nógrádi László Mindennapi számítástechnika A Facebook használata Jelen dokumentum a Hétköznapi számítástechnika, avagy idősebbek is elkezdhetik című könyv egy fejezete A könyv online megvásárolható a www.pcsuli.hu

Részletesebben

I. A változások összefoglalása

I. A változások összefoglalása Tájékoztatás a Közbeszerzési Hatóság elektronikus rendszereinek főbb változásairól (Ajánlattevők és egyéb, a közbeszerzések iránt érdeklődő felhasználók számára) Ezúton tájékoztatjuk az ajánlattevőket

Részletesebben

revolution Software Kft. 1133 Budapest, Váci út 76. 1/461-8090, fax: 1/352-1555 UnasShop és revol Shop webáruház-kapcsolat beállítása

revolution Software Kft. 1133 Budapest, Váci út 76. 1/461-8090, fax: 1/352-1555 UnasShop és revol Shop webáruház-kapcsolat beállítása UnasShop és revol Shop webáruház-kapcsolat beállítása Általános tudnivalók... 3 UnasShop/rEVOL Shop webáruház beállítása... 5 Devizanemek beállítása... 6 Első lépések a webáruházban és a programban...

Részletesebben

LETÉTKEZELŐ NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER

LETÉTKEZELŐ NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER LETÉTKEZELŐ NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER Felhasználói kézikönyv a letéteményes ügyvédek részére 1.2 verzió 2015. május 14. Dokumentum adatlap Projekt/modul megnevezése: Magyar Ügyvédi Kamara Letétkezelő nyilvántartási

Részletesebben

INTEGRÁLT NYOMONKÖVETŐ RENDSZER

INTEGRÁLT NYOMONKÖVETŐ RENDSZER EDUSZAB: 28/342B (FNY1) INTEGRÁLT NYOMONKÖVETŐ RENDSZER Felhasználói kézikönyv 1/57 EDUSZAB: 28/342B (FNY1) TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 5 1.1. Dokumentum célja... 5 1.2. Rendszer célja... 5 1.3. Alapfogalmak

Részletesebben

2013.09. KLR - KIR lekérdező rendszer Felhasználói kézikönyv Beck Gábor. Magyar Államkincstár

2013.09. KLR - KIR lekérdező rendszer Felhasználói kézikönyv Beck Gábor. Magyar Államkincstár Magyar Államkincstár KLR - KIR lekérdező rendszer Felhasználói kézikönyv Beck Gábor 2013.09 Hasznos Adatok Kft 1. oldal; összesen: 66 KIR Lekérdező Rendszer Tartalom Rövid Ismertető... 4 Általános leírás...

Részletesebben

Most. Társkeresõ. Hogyan mûködik a társkeresõ? Milyen funkciói vannak? Hogyan kell regisztrálni? Miért válaszd az Itt és Most társkeresõt?

Most. Társkeresõ. Hogyan mûködik a társkeresõ? Milyen funkciói vannak? Hogyan kell regisztrálni? Miért válaszd az Itt és Most társkeresõt? Társkeresõ Hogyan mûködik a társkeresõ? Milyen funkciói vannak? Hogyan kell regisztrálni? Miért válaszd az társkeresõt? Hasznos cikkek a fõoldalon! Önbizalomról Társkeresrõl Kapcsolatainkról Mit Hol találok?

Részletesebben

ESET NOD32 ANTIVIRUS 5

ESET NOD32 ANTIVIRUS 5 ESET NOD32 ANTIVIRUS 5 Felhasználói útmutató (5.0-s és újabb termékverziókhoz) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját

Részletesebben

Diákigazolvány Elektronikus Igénylési Rendszer Oktatási Hivatal által biztosított igénylő felület. Felhasználói kézikönyv. v 2.1

Diákigazolvány Elektronikus Igénylési Rendszer Oktatási Hivatal által biztosított igénylő felület. Felhasználói kézikönyv. v 2.1 Diákigazolvány Elektronikus Igénylési Rendszer Oktatási Hivatal által biztosított igénylő felület Felhasználói kézikönyv v 2.1 Tartalomjegyzék Diákigazolvány Elektronikus Igénylési Rendszer 1. BEVEZETÉS...

Részletesebben

Előlegfizetés OTP SZÉP kártyával A kártyabirtokos igény esetén előleget is fizethet OTP SZÉP kártyájával a www. otpszepkartya.hu honlapon.

Előlegfizetés OTP SZÉP kártyával A kártyabirtokos igény esetén előleget is fizethet OTP SZÉP kártyájával a www. otpszepkartya.hu honlapon. Előlegfizetés OTP SZÉP kártyával A kártyabirtokos igény esetén előleget is fizethet OTP SZÉP kártyájával a www. otpszepkartya.hu honlapon. Nem kell mást tennie, mint lefoglalni a szolgáltatást az elfogadóhelynél,

Részletesebben

ESET SMART SECURITY 5

ESET SMART SECURITY 5 ESET SMART SECURITY 5 Felhasználói útmutató (5.0-s és újabb termékverziókhoz) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját ESET SMART SECURITY

Részletesebben

Szkenner kezelési útmutató

Szkenner kezelési útmutató Felhasználói kézikönyv Szkenner kezelési útmutató 1 2 3 4 5 6 7 Beolvasott fájl küldése e-mailben Szkennelt fájlok küldése mappákba Fájlok tárolása a szkenner funkcióval Beolvasott fájlok kézbesítése Eredeti

Részletesebben

BÜKKSZENTKERESZT ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK SZERVEZETFEJLESZTÉSE. Informatikai tanulmány

BÜKKSZENTKERESZT ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK SZERVEZETFEJLESZTÉSE. Informatikai tanulmány Tel.: 06-1-212-2070,, Fax: BÜKKSZENTKERESZT ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK SZERVEZETFEJLESZTÉSE Informatikai tanulmány Készült az Új Magyarország Fejlesztési terv Államreform Operatív Program

Részletesebben

Képzési projektterv felvétele Képző Szervezetek részére Kitöltési útmutató

Képzési projektterv felvétele Képző Szervezetek részére Kitöltési útmutató Képzési projektterv felvétele Képző Szervezetek részére Kitöltési útmutató az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program I. és II. intézkedéscsoportjához

Részletesebben

Felhasználói és telepítési útmutató

Felhasználói és telepítési útmutató Felhasználói és telepítési útmutató Első telepítés és alapfunkciók Útmutató ahhoz, hogy Ön a legtöbbet hozza ki Invitel IPTV szolgáltatásából Tartalomjegyzék 1. Bevezető 5 2. A távvezérlő használata 9

Részletesebben

ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antivirus telepítési útmutató A telepítési útmutatóból megismerheti a szoftver újdonságait, és segítséget kap a telepítéshez. Az egyes funkciókat részletesen a szoftverhez tartozó kézikönyvbôl

Részletesebben