Kadarkút Város Önkormányzatának. 5/2008.(III. 13.) önkormányzati rendelete. az Önkormányzat évi költségvetésérıl. (Egységes szerkezetben)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kadarkút Város Önkormányzatának. 5/2008.(III. 13.) önkormányzati rendelete. az Önkormányzat évi költségvetésérıl. (Egységes szerkezetben)"

Átírás

1 Kadarkút Város Önkormányzatának 5/2008.(III. 13.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetésérıl (Egységes szerkezetben) Kadarkút Város Önkormányzatának Képviselıtestülete az államháztartásról szóló többször módosított évi XXXVIII. Tv. (továbbiakban: Áht.) 65. ának (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján a évi költségvetésérıl az alábbi rendeletet alkotja A rendelet hatálya a képviselıtestületre, annak szerveire, az önkormányzat intézményeire terjed ki (1) Az önállóan és részben önállóan gazdálkodó költségvetési szervként mőködı intézmények különkülön egyegy címet alkotnak. (2) Az Áht 67. (3) bekezdése alapján a képviselıtestület a címrendet az alábbiak szerint állapítja meg: Napköziotthonos Óvoda Általános Iskola Polgármesteri Hivatal Szociális Alapszolgáltatási Központ I. A költségvetés bevételeinek és kiadásainak fı összege, a hiány mértéke 3. 3 A képviselıtestület az önkormányzat és költségvetési szervei együttes évi költségvetését állapítja meg ezer Ft bevétellel ezer Ft kiadással ezer Ft hitellel 1 a a 16/2008 (VII. 14.) Ökr. 1..a. Hatályos július 14. napjától. 2 a a 16/2008 (VII. 14.) Ökr. 2..a. Hatályos július 14. napjától. 3 a a 10/2008 (IV. 30.) Ökr. 1..a. a a 12/2008 (V.14.) Ökr. 1..a. a a 14/2008 (V.30.) Ökr. 1. a. Hatályos május 30. napjától. a a 18/2008.(IX. 23.) Ökr. 1. a. Hatályos szeptember 23. napjától.

2 2 Ezen belül a mőködési célú bevételek ezer Ftban a mőködési célú kiadások ezer Ftban ebbıl: a személyi juttatások kiadásai ezer Ftban a munkaadókat terhelı járulékok ezer Ftban a dologi kiadások ezer Ftban az önkorm. által folyósított ellátások ezer Ftban az egyéb mőködési kiadások ezer Ftban az általános tartalék ezer Ftban a céltartalék ezer Ftban a felhalmozási célú bevételek ezer Ftban a felhalmozási célú kiadások ezer Ftban ebbıl: felújítás összegét ezer Ftban a beruházási kiadások összegét ezer Ftban felhalmozá si kölcsön lakosságnak ezer Ftban Költségvetési létszámkeretet 208 fıben állapítja meg. 1 Az Európai Uniós támogatási bevételt évre vonatkozóan a R 1. számú melléklete tartalmazza. Az önkormányzat bevételei és kiadásai 4. (1) A 3. ban megállapított bevételi és kiadási fıösszegeit forrásonként az 1. számú melléklet tartalmazza. (2) A 3. ban megállapított bevételeket intézményi bontásban a 2. számú melléklet tartalmazza. (3) A képviselıtestület a évi költségvetés intézményenkénti kiadási elıírásait a rendelet 3. számú melléklete szerint állapítja meg. (4) A képviselıtestület az önkormányzat felhalmozási célú bevételeit és kiadásait nevesítetten e rendelet 5. számú melléklete szerint hagyja jóvá. (5) A képviselıtestület az önkormányzat éves létszámkeretét intézményenként a 4. számú melléklet szerint fogadja el. 1 Kiegészítette a 16/2008 (VII. 14.) Ökr. 3.. (2) beke. Hatályos július 14. napjától.

3 3 (6) 1 A bevételek és kiadások összesítıje terv adatait a R 9. számú melléklete mutatja be. (7) 2 A Szociális Alapszolgáltatási Központ költségvetését a R 3/a. számú, e rendelet 4. számú melléklete mutatja be. A bevételek és kiadások közötti egyensúly megteremtéséhez szükséges intézkedések, a hitelmőveletekkel kapcsolatos hatáskörök (1) 3 A képviselıtestület a bevételek és kiadások közötti egyensúly megteremtése érdekében ezer Ft forráskiegészítı hitel felvételét hagyja jóvá. Ezen belül mőködési célú hitel összege ezer Ftban felhalmozási célú hitel összege ezer Ftban (2) A rövidlejáratú mőködési célú hitel felvételérıl szóló döntés a képviselıtestület kizárólag döntési jogkörébe tartozik. A hitelszerzıdés aláírására a képviselıtestület felhatalmazása alapján a polgármester jogosult. (3) A hosszúlejáratú fejlesztési célú hitel felvételérıl való döntés a képviselıtestület kizárólagos jogkörébe tartozik. A hitelszerzıdés aláírására a képviselıtestület felhatalmazása alapján a polgármester jogosult. 5. Általános és céltartalék 6. (1) 4 A képviselıtestület az önkormányzat általános tartalékát ezer Ft összegben, az céltartalékának összegét pedig ezer Ft összegben állapítja meg. (2) Az általános tartalék felhasználásáról a képviselıtestület az erre vonatkozó igény felmerülésekor egyedi határozatban dönt. Többéves kihatással járó feladatok 1 Kiegészítette a 16/2008 (VII. 14.) Ökr. 5..a. Hatályos július 14. napjától. 2 Kiegészítette a 16/2008 (VII. 14.) Ökr. 5..a. Hatályos július 14. napjától. 3 a a 10/2008 (IV. 30.) Ökr. 3..a. a a 12/2008 (V.14.) Ökr. 3..a. a a 14/2008 (V.30.) Ökr. 3. a. Hatályos május 30. napjától. a a 18/2008.(IX. 23.) Ökr. 2. a. Hatályos szeptember 23. napjától. 4 a a 18/2008.(IX. 23.) Ökr. 3. a. Hatályos szeptember 23. napjától.

4 4 7. A képviselıtestület a többéves kihatással járó feladatok ait e rendelet 8. számú melléklete szerint fogadja el, azzal, hogy a késıbbi évek ait véglegesen az adott évi költségvetés elfogadásakor állapítja meg. Elıirányzat felhasználási ütemterv 8. A évi költségvetés bevételi és kiadási ainak felhasználási ütemtervét havi bontásban a 7. számú melléklet tartalmazza. Gördülı tervezés 9. A képviselıtestület a tárgyévet követı kettı évben várható bevételeket és kiadásokat az 6. számú melléklet szerint hagyja jóvá. II. A évi költségvetés végrehajtásának szabályai 10. (1) az önállóan gazdálkodó intézmények éves költségvetésének végrehajtásáért, a gazdálkodás jogszerőségéért, a takarékosság érvényesítéséért, a bevételek növeléséért az alapfeladatok sérelme nélkül az intézmény vezetıje a felelıs. (2) Az önállóan gazdálkodó intézmény éves költségvetését a megállapított önkormányzati támogatás és saját bevételei terhére úgy köteles megtervezni, hogy abból biztosított legyen az éves gazdálkodás, kötelezıen ellátandó feladatait maradéktalanul teljesíteni tudja. (3) Az intézménynél tervezett bevételek elmaradása nem vonja automatikusan maga után a költségvetési támogatás növekedését. A kiadási ok amennyiben a tervezett bevételek nem folynak be nem teljesíthetık. (4) Az intézmények kizárólag a Képviselıtestület elızetes jóváhagyásával nyújthatnak be szakmai pályázatokat. 11. (1) Az év közben engedélyezett központi pótok felosztásáról ha az érdemi döntést igényel a testület dönt a polgármester elıterjesztésére a költségvetési rendelet egyidejő módosításával.

5 5 (2) Az (1) bekezdésben nem szereplı központi pótok felosztásáról és az önállóan gazdálkodó költségvetési szervek saját hatáskörben kezdeményezett rendelet módosításáról képviselıtestület a 12.. (3) bekezdésben foglalt módon dönt. Az intézményi módosítás szabályai 12. (1) Az intézmény saját módosítási hatáskörében eljárva, bevételi és kiadási ának fı összegét, ezen belül a kiemelt okat és ezekhez kapcsolódóan a részokat felemelheti: a.) az élelmezési bevételeken kívül a tervezett összes bevételi ot meghaladó többletbevételébıl, b.) elızı évi (évek) tartalékként kezelt pénzmaradványából, (2) Az intézmény az (1) bekezdés szerinti hatáskörében eljárva tartós, a költségvetési évet meghaladó idıtartamú kötelezettséget nem vállalhat. (3) Az intézmény saját hatáskörében eljárva, az intézményi költségvetést az alábbiak szerint módosíthatja: a.) Dologi, mőködési célú pénzeszköz átadási és ellátottak juttatásai kiadási fıcsoportjai között változásokat hajthat végre. b.) Felhalmozási célú átadások, felújítási és felhalmozási kiadások között ot módosíthat. c.) Mőködési költségvetés és felhalmozási jellegő kiadások közötti módosítás, illetve a mőködési és felhalmozási célú támogatások megváltoztatása felügyeleti engedéllyel, a képviselıtestületi rendelet jóváhagyása után hajtható végre. Ezen átcsoportosítás a mőködési hiányt hátrányosan nem befolyásolhatja, ebbıl eredıen a gazdálkodásban zavart nem okozhat. d.) Kiadási fıcsoportjai belül az egyes részok között az okat megváltoztathatja. e.) Bevételi án belül az egyes részait (az önkormányzati támogatás és ezen belül a mőködési és felhalmozási célú támogatás, továbbá az élelmezéssel összefüggı bevételek kivételével) megváltoztathatja. f.) Az élelmezés vásárolt élelmezés kiadási át, valamint az ezekhez kapcsolódó bevételi okat saját hatáskörben nem módosíthatja. g.) Az intézmény személyi juttatás és járulékai a intézményi hatáskörben csak a fenntartó engedélyével a jogszabályi elıírások figyelembevételével módosítható. (4) A évi pénzmaradvány jóváhagyását követıen pénzmaradványból intézményi hatáskörben, személyi juttatásra a feladatelmaradás és a céltartalék tételeivel korrigált maradvány használható fel. (5) Az intézmény a saját hatáskörő módosításokról a felügyeleti szervét negyedévenként tájékoztatja. (6) Az élelmezési támogatások elszámolására elsı esetben félévkor kerül sor.

6 6 Létszám és bérgazdálkodással kapcsolatos elıírások 13. (1) Az intézmény vezetıje önálló létszám és bérgazdálkodási jogkörében eljárva az intézmény részére engedélyezett létszám (álláshely) keretet a tényleges foglalkoztatás során köteles betartani. (2) Az egyes foglalkoztatási formákra (teljes munkaidıs, részmunkaidıs, valamint a megbízási, tiszteletdíjas foglalkoztatás) álláshelyenként, illetve összességében az elemi költségvetésben tervezett (módosított személyi juttatás) ot nem lépheti túl. (3) Az intézmény csak abban az esetben fordulhat a fenntartóhoz személyi juttatási pót kérelemmel, ha a, illetve maradványa nem biztosítja törvényben elıírt kötelezettségei teljesítését. (4) Az intézménynél keletkezett bérmaradványból jutalom kifizetésére kivéve a többletbevételbıl történı kifizetést csak abban az esetben kerülhet sor, ha valamennyi jogszabály szerinti fizetési kötelezettségét teljesíti. (5) Az intézménynél túlóra, helyettesítési díj elszámolására, kifizetésére átalány alkalmazásával nem kerülhet sor. 14. A képviselıtestület hozzájárul, hogy az intézmények saját költségvetésük terhére az e rendeletben szereplı beruházási és felújítási feladataikat elvégezhessék. Az ezer Ft értékhatárt meghaladó feladatokat az intézmény vezetıje 30 nappal a munkálatok megkezdése elıtt köteles a jegyzınek bejelenteni. Ezen feladatok megvalósítása azonban sem a tárgyévben, sem a késıbbi években sem fejlesztési, felújítási, sem mőködési többlettámogatási igénnyel nem járhat. 15. A támogatások átadása elıtt a támogatás címzettjével megállapodást kell kötni. 16. Az önkormányzat intézményei éven túli fejlesztési kötelezettséget csak a Képviselıtestület jóváhagyásával vállalhatnak. 17. Az önállóan gazdálkodó intézmények költségvetési támogatását a Képviselıtestület az intézmények pénzellátási rendje szerint biztosítja. Az egyéb szervezetek részére nyújtott támogatások a megállapodásoknak megfelelıen, illetve negyedévente egyenlı részletekben kerüljenek kiutalásra. 18. A Képviselıtestület a közalkalmazotti illetmények megállapításánál csak a törvény által kötelezıen elıírt, illetve a testület által engedélyezett átsorolások, illetve kedvezmények többletköltségeire biztosít önkormányzati támogatást.

7 7 19. Az önkormányzat által felügyelt költségvetési szervekben szakmai alapfeladat keretében szellemi tevékenység szolgáltatási szerzıdéssel, számla ellenében történı igénybevételének szabályai: (1) Az önkormányzat által felügyelt költségvetési szervnél, szakmai alapfeladat keretében szellemi tevékenység végzésére szolgáltatási szerzıdéssel, számla ellenében külsı személy vagy szervezet az e ban meghatározott feltételekkel vehetı igénybe. (2) A szolgáltatási szerzıdést írásban kell megkötni. (3) A szerzıdéskötés feltétele, hogy a.) a költségvetési szerv az adott feladat ellátáshoz megfelelı szakértelemmel rendelkezı személyt nem foglalkoztat, vagy b.) eseti, nem rendszeres jellegő feladat ellátása szükséges és a költségvetési szerven belül a feladat ellátásához megfelelı szakértelemmel rendelkezı személy átmenetileg nem áll rendelkezésre. (4) Jogszabályban vagy a költségvetési szerv szervezeti és mőködési szabályzatában meghatározott vezetıi feladat ellátására szolgáltatási szerzıdés nem köthetı. (5) A feladat ellátásának a fenntartóval egyeztetett részletes feltételeit, az ellátható feladatokat a költségvetési szerv Szervezeti és Mőködési Szabályzatban határozza meg. (6) A szerzıdésnek tartalmaznia kell különösen: a.) az ellátandó feladatot, b.) a díjazás mértékét, c.) részletes utalást arra, hogy a (3) bekezdésben írt feltétel mely körülményre tekintettel áll fenn, d.) a szerzıdés idıtartamát, e.) szervezettel kötendı szerzıdés esetén azt, hogy a szervezet részérıl személy szerint ki(k) köteles(ek) a feladat ellátására, valamint, f.) a teljesítés igazolására felhatalmazott személy megnevezését. 20. Az önkormányzat köztisztviselıi jogviszonyban foglalkoztatott dolgozóit, a törvény által meghatározott , Ft/hó/fı melegétkezési vagy 6.000, Ft/hó/fı hidegétkezési utalvány illeti meg. Az önkormányzat nem köztisztviselıi jogviszonyban foglalkoztatott dolgozói (illetve ideértve az önkormányzat által fenntartott intézményeket is) 8.000, Ft/hó/fı melegétkezési vagy 5.000, Ft/hó/fı hidegétkezési utalvány illeti meg.

8 8 Záró és egyéb rendelkezések 21. A képviselıtestület (1) Engedélyezi az önkormányzati hivatalnál az eszközök két évenkénti mennyiségi felvétellel történı leltározását. (2) A Képviselıtestület a polgármesternek e rendelet elfogadásáig az átmeneti idıszakban tett intézkedéseirıl (bevételek beszedése, az elızı évi kiadási okon belül a kiadások arányos teljesítése) szóló beszámolóját elfogadja. Az átmeneti idıszakban beszedett bevételek és teljesített kiadások e rendeletbe beépítésre kerültek. (3) Ez a rendelet kihirdetése napján lép hatályba. (4) A rendelet kihirdetésérıl a jegyzı gondoskodik. Kadarkút, március 10. Verkman József polgármester Nagy Balázs aljegyzı Záradék: A rendelet kihirdetés idıpontja: március 13. Nagy Balázs aljegyzı 1.sz.melléklete 1 Kadarkút Város Önkormányzat Képviselıtestületének 14/2008.(V.30.)sz.rendelete a évi bevételei és kiadásai alakulásáról BEVÉTELEK: adatok ezer Ftban 1 a a 10/2008 (IV. 30.) Ökr. 2..a. a a 12/2008 (V.14.) Ökr. 2..a. a a 14/2008 (V.30.) Ökr. 2. a. Hatályos május 30. napjától.

9 évi 1. Intézményi mőködési bevételek Igazgatási szolg. Bevétel 60 Alaptevékenység szolgált.bevétele Egyéb sajátos bevétel 55 Továbbszámlázott szolg.bevétele Bérleti és lízingdíj 860 Intézményi ellátási díjak Alkalmazottak térítése Áfabevételek Kamatbevételek Intézményi mőködési bevételek összesen: Önkormányzatok sajátos bevételei Kommunális adó Iparőzési adó Pótlékok és bírságok 212 Szja helyben maradó része Szja jöv.különbség Gépjármőadó Egyéb sajátos bevétel Sajátos bevétel összesen: Önkormányzatok kvi támogatása Normatív hozzájárulás kiegészítı egyes közoktatási feladatokhoz kiegészítı szociális feladatokhoz közcélú fogl.támogatás szociális továbbképzés 85 egyes jöv.pótló támog.kieg helyi önk. Fejlesztési és viszmajor feladatai Önkormányzati kv.i támogatás összesen: Támogatásértékő mőködési bevétel 4. Támogatásértékő mőködési bevétel Támogatásértékő mőködési bevétel fejezettıl Támogatásértékő mőködési bevétel Tb alaptól Támogatásértékő mőködési bevétel Kistérségi Társulástól Támogatásértékő mőködési bevétel helyi önkormányzatoktól Intézményi átvett pénzeszköze Támogatás értékő mőködési bevétl összeen: Kölcsönök visszatérülése ÁH kívülrıl Felhi célú kölcsön visszatérülés Kölcsönök visszatérülése ÁH kívülrıl összesen: 1 600

10 10 6. Pénzmaradvány igénybevétel mőködési célú pénzmar.igénybevétele Intézmény Pénzmaradvány igénybevétel összesen: Hitelfelvétel mőködési célú hitelfelvétel fejlesztési célú hitelfelvétel Hitelfelvétel összesen: Önkormányzat sajátos felhalmozási és tıke bevétele Ingatlanok értékesítése Egyéb felhalmozási bevétel 300 Önk. sajátos felh. és tıke bevétele összesen: Támogatás értékő felhalmozási bevétel Leader pályázat DDOP /B számú hátrányos helyzető térségek kisvárosainak fejlesztése Támogatás értékő felhalmozási bevétel LEKI pályázat Támogatás értékő felhalmozási bevétel BEVÉTELEK ÖSSZESEN: sz.melléklete 1 1 a a 10/2008 (IV. 30.) Ökr. 2..a. a a 12/2008 (V.14.) Ökr. 2..a. a a 14/2008 (V.30.) Ökr. 2. a. Hatályos május 30. napjától.

11 11 Kadarkút Város Önkormányzat Képviselıtestületének 14/2008.(V.30.)sz.rendeletéhez a évi bevételei és kiadásai alakulásáról KIADÁSOK: adatok ezer Ftban évi 1. Mőködési kiadások Személyi juttatások Munkáltatót terhelı járulékok Dologi kiadások Szociális juttatások Mők.célú pénzeszköz átadás nonprofit és egyéb szervezeteknek Mőködési kiadások összesen: Felhalmozási kiadások Tartalék Általános tartalék Céltartalék Tartalékok összesen: KIADÁSOK ÖSSZESEN:

12 2.sz. melléklete 1 Kadarkút Város Önkormányzat Képviselıtestületének évi bevételei önállóan és részben önállóan gazdálkodó költségvetési szervenként Megnevezés Intézményi mőködési bevétel Sajátos mőködési bevétel Költségvetési támogatás Tám. értékő mőködési bevétel Felhalmozási és tıkejellegő bevétel Támogatásértékő felhalm. bevétel Pénzmaradvány Finanszírozási mőveletek BEVÉTEL ÖSSZESEN elıirányza t elıirányza t elıirányza t elıirányza t elıirányza t elıirányza t elıirányza t adatok ezer Ftban Napköziotthonos Óvoda Általános Iskola Polgármester i Hivatal Szociális Alapszolgáltatási Központ Önkormányz ati egyéb feladatok Önkormány zat bevétele összesen: a a 10/2008 (IV. 30.) Ökr. 2..a. a a 12/2008 (V.14.) Ökr. 2..a. a a 14/2008 (V.30.) Ökr. 2. a. a a 16/2008 (VII. 14.) Ökr. 4.. (1) beke. Hatályos július 14. napjától.

13 3.sz. melléklete 1 Kadarkút Város Önkormányzat évi kiadásai önállóan és részben önállóan gazdálkodó költségvetési szervenként KIADÁSOK: eredeti ei mód.ei Létszám (fı) NAPKÖZIOTTHONOS ÓVODA Ebbıl: személyi juttatás munkált.terhelı járulékok dologi kiadások ÁLTALÁNOS ISKOLA Ebbıl: személyi juttatás munkált.terhelı járulékok dologi kiadások POLGÁRMESTERI HIVATAL Ebbıl: személyi juttatás munkált.terhelı járulékok dologi kiadások felújítási kiadás tartalék SZOC.ALAPSZ.KÖZPONT Ebbıl: személyi juttatás munkált.terhelı járulékok dologi kiadások tartalék 0 0 ÖNKORMÁNYZAT (EGYÉB FELADATOK) Ebbıl: személyi juttatás munkált.terhelı járulékok dologi kiadások egyéb mőködési támogatások szociális támogatások felhalmozási kiadások egyéb felh.támogatás háztartásoknak FÜGGİ KIEGYENLÍTİ, ÁTFUTÓ KIADÁSOK Ebbıl: önkormányzat 0 intézmény 0 ÖNKORMÁNYZAT KIADÁSA MINDÖSSZESEN: a a 10/2008 (IV. 30.) Ökr. 2..a. a a 12/2008 (V.14.) Ökr. 2..a. a a 14/2008 (V.30.) Ökr. 2. a. a a 16/2008 (VII. 14.) Ökr. 4.. (2) beke. Hatályos július 14. napjától.

14 Megnevezés Személyi Kadarkút Város Önkormányzat évi tervezett kiadása szakfeladatonként 4.sz. melléklet 1 adatok ezer Ftban Munkált.terhelı járulék Dologi Átadott pénzeszköz Felhalmozási kiadás Összesen: Létszám (fı) Mezııri szolgálat Helyi közutak karbantartása Saját v. bérelt ing.hasznosítás Települési vízellátás Háziorvosi szolgálat Önk. kisegítı szolgálat Város és községgazdálkodás Labor Településtiszt.szolgáltatás Települési hulladékkezelés Épületfenntartás korszerősítés Közvilágítás Máshova nem sorolt sporttev. Köztemetı fenntartás Szociális ellátások Védınıi szolgáltatás a a 10/2008 (IV. 30.) Ökr. 2..a. a a 12/2008 (V.14.) Ökr. 2..a. a a 14/2008 (V.30.) Ökr. 2. a. a a 16/2008 (VII. 14.) Ökr. 4.. (3) beke. Hatályos július 14. napjától.

15 15 Könyvtár Mővelıdési ház Mővelıdési ház menedzserek Mővelıdési ház népdalkör Mővelıdési ház tánccsoport Mővelıdési ház nyugd.népd.k. Mőv.ház szkanderszakosztály Mőv.ház ifjúsági klub Városi nagyrendezvények Roma kulturális csoport SZOC.ALAPSZ.KÖZP. Szoc.étkeztetés Házi segítségnyújtás Nappali ellátás Családsegítés Lakáscélú kölcsönnyújtás Köztest. tőzoltók támogatása Kadarkútért Egyesület Kapos Volán (iskolabusz) Szabadidısport egy. tám. Vállalkozók Egyesülete Egyéb pénzeszközátadások POLGM.I HIVATAL Felhalmozási kiadások Önkormányzat összesen

16 16 NAPK.OTTH.ÓVODA ÁLTALÁNOS ISKOLA Intézmény összesen: Tartalék: általános Tartalék: cél KIADÁSOK ÖSSZESEN

17 5.számú melléklete 1 Kadarkút Város Önkormányzat Képviselıtestületének 14/2008.(V.30.)sz.rendelete a évi felhalmozási kiadásai és bevételei adatok ezer Ftban BEVÉTELEK: Felhalmozási és tıkejellegő bevételek ingatlanok értékesítése telkek értékesítése 0 koncessziós díj 300 Támogatás értékő felhalmozási bevétel Leader Hitelfelvétel egyéb felhalmozási célra (Egészségház) Felhalmozási célú kölcsöntörlesztés DDOP /B számú Hátrányos helyzető térségek kisvárosainak fejlesztése LEKI pályázati támogatás Hitelfelvétel LEKI pályázat önerejéhez Hitelfelvétel a DDOP /B számú Hátrányos helyzető térségek kisvárosainak fejlesztése pályázathoz ÖSSZESEN: KIADÁSOK: Védınık 150 Könyvtár Laptop beszerzés 218 Igazgatási számítógép beszerzés 333 Egészségház pályázati önerı DDOP /B számú Hátrányos helyzető térségek kisvárosainak fejlesztése LEKI pályázat Kadarkút Körmendi és Petıfi utcák járda Hivatal tıke és kamattörlesztés Lakáscélú kölcsönnyújtás ÖSSZESEN: a a 10/2008 (IV. 30.) Ökr. 2..a. a a 12/2008 (V.14.) Ökr. 2..a. a a 14/2008 (V.30.) Ökr. 2. a. Hatályos május 30. napjától.

18 6. sz. melléklet 1 Kadarkút Város Önkormányzat Képviselıtestületének 14/2008.(V.30.)sz.rendelete a mőködési és fejlesztési célú bevételek és kiadások évi alakulását külön bemutató mérleg évi elıirányz at évi elıirányz at adatok ezer Ftban évi elıirányz at BEVÉTELEK: Mőködés: Intézményi mőködési bevétel Sajátos mőködési bevétel Önk.költségvetési támogatása Támogatási értékő Intézmény átvett pénzeszköze Mőködési célú bevétel Mőködési célú hitelfelvétel Mőködési célú elızı évi pénzmaradvány igénybevétele Mőködési bevétel összesen: Felhalmozás: Önkorm. Sajátos Felhalm.és tıke jellegő bevétel Felhalm. És tıke jellegő bevétel Hosszú lej. Hitel Támogatás értékő felhalmozási bevétel Leader Támogatásértékő felhalmozási bevétel LEKI Felhalmozási célú kölcsöntörlesztés Felhalmozási bevétel összesen: MINDÖSSZESEN: évi elıirányz at évi elıirányz at évi elıirányz at KIADÁSOK Mőködés: Személyi juttatás Járulékok a a 10/2008 (IV. 30.) Ökr. 2..a. a a 12/2008 (V.14.) Ökr. 2..a. a a 14/2008 (V.30.) Ökr. 2. a. Hatályos május 30. napjától.

19 19 Dologi kiadások Társ.i szoc.juttatás Pénzeszköz átadások Tartalék Mőködési kiadás összesen: Felhalmozás: 0 0 Felhalmozás egészségház Felújítás a DDOP /B számú Hátrányos helyzető térségek kisvárosainak fejlesztése Felhalmozási célú kölcsöntörlesztés Hosszú lejáratú hitel törlesztés LEKI pályázat Kadarkút Körmendi u. és Petıfi u. járda Felhalmozási kiadás összesen: Átfutó kiadások MINDÖSSZESEN:

20 20

21 Kadarkút Város Önkormányzat Képviselıtestületének 14/2008.(V.30.)sz.rendelete a évi felhasználási ütemterve 7sz.melléklete 1 BEVÉTELEK: I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. Összesen adatok ezer Ftban 1. Mőködési bevételek Sajátos bevételek Költségvetési támogatás Egyéb mőködési bevétel Felhalmozási bevételek Pénzmaradvány Finanszírozási bevételek BEVÉTELEK ÖSSZESEN: Halmozott pénzállomány Mőködési kiadás Felhalmozási kiadások Tartalék KIADÁSOK ÖSSZESEN: Bevi kiad.egyenlege a a 10/2008 (IV. 30.) Ökr. 2..a. a a 12/2008 (V.14.) Ökr. 2..a. a a 14/2008 (V.30.) Ökr. 2. a. Hatályos május 30. napjától.

22 8. számú melléklete 1 Kadarkút Város Önkormányzat Képviselıtestületének 14/2008.(V.30.)sz.rendelete a többéves kihatással járó feladatok bemutatása Kadarkút fejlesztési hitel igénybevétele év Kezdı év: Polgármesteri Hivatal Ft év: Renault kisbusz beszerzése: Ft adatok Ftban Megnevezés Év Tıke Kamat Fizetendı törlesztés Kisbusz beszerzése Kisbusz beszerzése ,106 Kisbusz beszerzése Kisbusz beszerzése Kisbusz beszerzése Kisbusz beszerzése Kisbusz beszerzése a a 10/2008 (IV. 30.) Ökr. 2..a. a a 12/2008 (V.14.) Ökr. 2..a. a a 14/2008 (V.30.) Ökr. 2. a. Hatályos május 30. napjától.

23

24 9. számú melléklet 1 Kadarkút Város Önkormányzat Képviselıtestületének 14/2008.(V.30.)sz.rendelete a Bevételek és kiadások összesítıje terv BEVÉTEL KIADÁS adatok ezer Ftban Mőködés: Intézményi mőködési bevétel Személyi juttatás Sajátos mőködési bevétel Járulékok Önk.költségvetési támogatása Dologi kiadások Mőködési célú átvétel Pénzeszköz átadások Pénzmaradvány Társ.i szoc.juttatás Mőködési célú hitelfelvétel Tartalék Mőködési bevétel összesen: Mőködési kiadás összesen: Felhalmozás: Kommunális adó 0 Felújítás 0 Súlyos fogl.gond.küzdı tel.tám. 0 Felhalmozás(egészs.ház,hiv.,v.nık,könyvt.) Lakáshoz jutás támogatás 0 Felhalm.és tıkejellegő bevétel 9600 DDOP /B számú Hátrányos helyzető térségek kisvárosainak fejlesztése Támogatásért.felhalm.bevétel Hosszú lejáratú hiteltörlesztés 9996 Támogatásért.felhalm.bevétel lakosságtól 0 Felh. Célú kölcsönnyújtás 2000 Felhalm.célú kölcsön visszatér LEKI pályázat Kadarkút Körmendi u. Petıfi u. járda Hitelfelvétel egyéb felhalm.célra Felhalmozási kiadás összesen: Felhalmozási bevétel összesen: MINDÖSSZESEN: a a 10/2008 (IV. 30.) Ökr. 2..a. a a 12/2008 (V.14.) Ökr. 2..a. a a 14/2008 (V.30.) Ökr. 2. a. Hatályos május 30. napjától.

Balatonfenyves Község Önkormányzatának. 7/2009. (II.13.) számú rendelete Balatonfenyves Község Önkormányzat évi költségvetéséről

Balatonfenyves Község Önkormányzatának. 7/2009. (II.13.) számú rendelete Balatonfenyves Község Önkormányzat évi költségvetéséről Balatonfenyves Község Önkormányzatának 7/2009. (II.13.) számú rendelete Balatonfenyves Község Önkormányzat 2009. évi költségvetéséről Balatonfenyves Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

Kadarkút Város Önkormányzata Képviselı-testületének 7/2009.(IV.30.) rendelete. az önkormányzat 2008. évi költségvetés végrehajtásáról

Kadarkút Város Önkormányzata Képviselı-testületének 7/2009.(IV.30.) rendelete. az önkormányzat 2008. évi költségvetés végrehajtásáról Kadarkút Város Önkormányzata Képviselı-testületének 7/2009.(IV.30.) rendelete az önkormányzat költségvetés végrehajtásáról Kadarkút Város Önkormányzat Képviselıtestülete az Államháztartásról szóló többször

Részletesebben

Kadarkút Város Önkormányzatának. 3/2006.(II. 13.) rendelete

Kadarkút Város Önkormányzatának. 3/2006.(II. 13.) rendelete Kadarkút Város Önkormányzatának 3/2006.(II. 13.) rendelete az önkormányzat költségvetésének elıterjesztésekor, illetıleg a zárszámadáskor a képviselı-testület részére tájékoztatásul bemutatandó mérlegek

Részletesebben

Homokmégy Községi Önkormányzat Képviselı-testületének az 3/2011.(III.04.)számú rendelete az Önkormányzat 2011.évi költségvetésérıl

Homokmégy Községi Önkormányzat Képviselı-testületének az 3/2011.(III.04.)számú rendelete az Önkormányzat 2011.évi költségvetésérıl 1 Homokmégy Községi Önkormányzat Képviselı-testületének az 3/2011.(III.04.)számú rendelete az Önkormányzat 2011.évi költségvetésérıl Homokmégy Községi Önkormányzat Képviselı-testülete az államháztartásról

Részletesebben

Kéthely Község Önkormányzat Képviselı-testületének. 9/2015.(IV.30.) rendelete

Kéthely Község Önkormányzat Képviselı-testületének. 9/2015.(IV.30.) rendelete Kéthely Község Önkormányzat Képviselı-testületének 9/2015.(IV.30.) rendelete Kéthely Község Önkormányzatának 2014. évi költségvetését megállapító 2/2014.(II.26.) önkormányzati rendelet módosításáról Kéthely

Részletesebben

A R 3-13. -aiban foglalt 1-11 mellékletei helyébe ezen rendelet 1-11. melléklete lép. 2..

A R 3-13. -aiban foglalt 1-11 mellékletei helyébe ezen rendelet 1-11. melléklete lép. 2.. Rábakecöl Község Önkormányzat Képviselı-testületének 15/2009.(IX.17.) rendelete az Önkormányzat 2009. évi költségvetését megállapító 3/2009.(II.02.) rendelet módosításáról Rábakecöl Község Önkormányzat

Részletesebben

E l ı t e r j e s z t é s

E l ı t e r j e s z t é s Kéthely Község Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 8713 Kéthely, Ady Endre u. 1. Ügyiratszám: 1109/2015. 2. számú elıterjesztés E l ı t e r j e s z t é s az Önkormányzat 2014. évi költségvetését megállapító

Részletesebben

KÖKÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 3/2011. (III. 21.) rendelete a évi KÖLTSÉGVETÉSÉRİL

KÖKÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 3/2011. (III. 21.) rendelete a évi KÖLTSÉGVETÉSÉRİL KÖKÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 3/2011. (III. 21.) rendelete a 2011. évi KÖLTSÉGVETÉSÉRİL Kökény község Képviselıtestülete az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. tv. (továbbiakban ÁHT) 65. (1) bekezdésében

Részletesebben

Nagymányok Nagyközség Önkormányzata 2008. évi költségvetésének Pénzügyi mérlege B E V É T E L E K Sorsz. Bevételi jogcím

Nagymányok Nagyközség Önkormányzata 2008. évi költségvetésének Pénzügyi mérlege B E V É T E L E K Sorsz. Bevételi jogcím 1.a sz. melléklet Nagymányok Nagyközség Önkormányzata 2008. évi költségvetésének Pénzügyi mérlege B E V É T E L E K Sorsz. Bevételi jogcím Eredeti Mód. Teljesít. 1. I. Mőködési bevételek 122599 140458

Részletesebben

LÉTAVÉRTES VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE KIVONAT

LÉTAVÉRTES VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE KIVONAT LÉTAVÉRTES VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE KIVONAT LÉTAVÉRTES VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2011. ÁPRILIS 26-ÁN MEGTARTOTT SOROS ÜLÉSÉNEK JEGYZİKÖNYVÉBİL B4 8/2011. (IV.26.) Ör. számú

Részletesebben

Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2015. (II.27.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről

Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2015. (II.27.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2015. (II.27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Ádánd Község Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi

Részletesebben

Lócs Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 8/2009. (XI. 27.) számú rendelete

Lócs Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 8/2009. (XI. 27.) számú rendelete Lócs Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 8/2009. (XI. 27.) számú rendelete az Önkormányzat 2009. évi költségvetésérıl szóló 1/2009. (II. 12.) számú rendelet módosításáról Lócs Községi Önkormányzat

Részletesebben

Kéthely Község Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 8713 Kéthely, Ady E. u. 1. E l ı t e r j e s z t é s

Kéthely Község Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 8713 Kéthely, Ady E. u. 1. E l ı t e r j e s z t é s 1 3. számú elıterjesztés Kéthely Község Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 8713 Kéthely, Ady E. u. 1. Ügyiratszám: 1722/2015. E l ı t e r j e s z t é s az Önkormányzat 2015. évi költségvetését megállapító

Részletesebben

Páty Község Önkormányzata Képviselı Testületének 26/2006.(VII. 13.) rendelete a 4/2006 (II. 16.) költségvetési rendelet módosításáról

Páty Község Önkormányzata Képviselı Testületének 26/2006.(VII. 13.) rendelete a 4/2006 (II. 16.) költségvetési rendelet módosításáról Páty Község Önkormányzata Képviselı Testületének 26/2006.(VII. 13.) rendelete a 4/2006 (II. 16.) költségvetési rendelet módosításáról Páty Önkormányzat Képviselı-testülete az Államháztartásról szóló -

Részletesebben

A /2011. ( ) önkormányzati rendelethez a Budapest Fıváros IV. kerület Újpest Önkormányzat bevételeinek és kiadásainak mérlegérıl

A /2011. ( ) önkormányzati rendelethez a Budapest Fıváros IV. kerület Újpest Önkormányzat bevételeinek és kiadásainak mérlegérıl a Budapest Fıváros IV. kerület Újpest Önkormányzat bevételeinek és kiadásainak mérlegérıl 1. sz. melléklet Sorszám Megnevezés Bevételek I. Mőködési bevételek 11 512 284 11 542 146 100,3% 1. intézmények

Részletesebben

I. FEJEZET ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK. A rendelet hatálya. Címrend 2..

I. FEJEZET ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK. A rendelet hatálya. Címrend 2.. Balatonfenyves Község Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2011.(II.18.) önkormányzati rendelete Balatonfenyves Község Önkormányzata 2011. évi költségvetéséről Balatonfenyves Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

intézmények. (4) A Polgármesteri Hivatal költségvetésében alcímet alkot a Helyi Kisebbségi Önkormányzat igazgatási tevékenysége.

intézmények. (4) A Polgármesteri Hivatal költségvetésében alcímet alkot a Helyi Kisebbségi Önkormányzat igazgatási tevékenysége. Dunabogdány Község Önkormányzata Képviselı-testületének 7/2011. (II.22.) önkormányzati rendelete a 2011. évi önkormányzati költségvetésrıl intézmények. (4) A Polgármesteri Hivatal költségvetésében alcímet

Részletesebben

Sajtoskál Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 12/2009. (IX. 15.) számú rendelete

Sajtoskál Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 12/2009. (IX. 15.) számú rendelete Sajtoskál Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 12/2009. (IX. 15.) számú rendelete az Önkormányzat 2009. évi költségvetésérıl szóló 2/2009. (II. 12.) számú rendelet módosításáról Sajtoskál Községi

Részletesebben

Csákberény Községi Önkormányzat Képviselı-testületének

Csákberény Községi Önkormányzat Képviselı-testületének Csákberény Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 3/2010.(III.25.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2009. évi költségvetési zárszámadásáról Csákberény Községi Önkormányzat Képviselı-testülete

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselı-testületének 7/2009. (III. 17.) rendelete az önkormányzat évi költségvetésérıl

Tét Város Önkormányzat Képviselı-testületének 7/2009. (III. 17.) rendelete az önkormányzat évi költségvetésérıl Tét Város Önkormányzat Képviselı-testületének 7/2009. (III. 17.) rendelete az önkormányzat 2009. évi költségvetésérıl Az Önkormányzat Képviselı-testülete az államháztartásról szóló - többször módosított

Részletesebben

ÚJHARTYÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 5/2010.(IV.29.) sz. rendelete az önkormányzat 2009. évi költségvetésének végrehajtásáról

ÚJHARTYÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 5/2010.(IV.29.) sz. rendelete az önkormányzat 2009. évi költségvetésének végrehajtásáról ÚJHARTYÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 5/2010.(IV.29.) sz. rendelete az önkormányzat 2009. évi költségvetésének végrehajtásáról Újhartyán Község Önkormányzati Képviselı-testülete az Államháztartásról szóló

Részletesebben

KÁL NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 1/2014.(II.07.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE A ÉVI KÖLTSÉGVETÉSRİL

KÁL NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 1/2014.(II.07.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE A ÉVI KÖLTSÉGVETÉSRİL KÁL NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 1/2014.(II.07.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE A 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSRİL Kál Nagyközség Önkormányzati Képviselıtestülete az államháztartásról szóló 2011. évi

Részletesebben

Önkormányzat által felvett hitelek és kibocsátott kötvények alakulása 6.számú melléklet. Felvétel éve. Lejárat éve

Önkormányzat által felvett hitelek és kibocsátott kötvények alakulása 6.számú melléklet. Felvétel éve. Lejárat éve Önkormányzat által felvett hitelek és kibocsátott kötvények alakulása 6.számú melléklet! Sorszám Hitel jellege Felvétel éve Lejárat éve Állomány január 1-jén 2009. 2010. 2011. 2012. 1 2 3 4 5 6 7 8 1 Mőködési

Részletesebben

Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének 6/2011. (V.10.) önkormányzati rendelete a 2010. évi költségvetés végrehajtásáról

Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének 6/2011. (V.10.) önkormányzati rendelete a 2010. évi költségvetés végrehajtásáról Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének 6/2011. (V.10.) önkormányzati rendelete a 2010. évi költségvetés végrehajtásáról Felsılajos Község Önkormányzatának Képviselı-testülete az államháztartásról

Részletesebben

Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének 1/2008. (II. 27.) számú rendelete az Önkormányzat 2008. évi költségvetésérıl

Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének 1/2008. (II. 27.) számú rendelete az Önkormányzat 2008. évi költségvetésérıl Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének 1/2008. (II. 27.) számú rendelete az Önkormányzat 2008. évi költségvetésérıl Gárdony Város Önkormányzat Képviselıtestülete az Államháztartásról szóló,

Részletesebben

A rendelet hatálya 1. Az Önkormányzat 2009. évi költségvetése 2. A Képviselő-testület az Önkormányzat 2009. évi költségvetésének

A rendelet hatálya 1. Az Önkormányzat 2009. évi költségvetése 2. A Képviselő-testület az Önkormányzat 2009. évi költségvetésének Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2010.(IV.19.) számú Önkormányzati rendelete a 2009. évi költségvetés módosításáról az 1/2009. (I.30.) számú önkormányzati rendelettel egységes szerkezetben

Részletesebben

Kutas Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2014. (III. 06.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Kutas Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2014. (III. 06.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Kutas Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2014. (III. 06.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Kutas Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

2005. évi bevételek. 2898 bérleti díjak, közösségi ház árusok

2005. évi bevételek. 2898 bérleti díjak, közösségi ház árusok 2. számú melléklet Önkormányzat összesen 2005. évi tervezett bevétel I. Mőködési bevételek 183.573 1. Intézmény mőködési bevételek 31.498 - Alaptevékenység bevételei 21.392 - Alaptevékenységgel összefüggı

Részletesebben

2012. február 23. napján tartandó. 2012. évi költségvetés elfogadása (II. forduló)

2012. február 23. napján tartandó. 2012. évi költségvetés elfogadása (II. forduló) Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. Ügyiratszám: 1-2/2012. Sorszám: 3. E LİTERJESZTÉS Balatonboglár Városi Önkormányzat Képviselı-testülete 2012. február 23.

Részletesebben

Tárnokréti Község Képviselő-testületének 2/2009.(II.20.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről

Tárnokréti Község Képviselő-testületének 2/2009.(II.20.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről Tárnokréti Község Képviselő-testületének 2/2009.(II.20.) rendelete az Önkormányzat 2009. évi költségvetéséről Az önkormányzat képviselő-testülete az államháztartásról szóló 1992.évi XXXVIII. Tv. 65. -a

Részletesebben

(2) A Képviselıtestület a kötségvetés fıısszegén belül a kiemelt elıirányzatainak módosított összegét az alábbiakban határozza meg:

(2) A Képviselıtestület a kötségvetés fıısszegén belül a kiemelt elıirányzatainak módosított összegét az alábbiakban határozza meg: Nógrád Község Önkormányzata Képviselı-testületének 5/2015. (IV. 30.) önkormányzati rendelete a Nógrád község 2014. évi költségvetésérıl szóló 3/2014. (II. 25.) önkormányzati rendelet módosításáról Nógrád

Részletesebben

1. Az adósság és az önkormányzat által nyújtott hitelek állományának kimutatása

1. Az adósság és az önkormányzat által nyújtott hitelek állományának kimutatása BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2/2006.(II. 17.) KT számú rendelete az önkormányzat költségvetésének elıterjesztésekor, illetıleg a zárszámadáskor a képviselı-testület részére tájékoztatásul bemutatandó

Részletesebben

Maglóca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2009.(II.20.) sz. rendelete az Önkormányzat 2009. évi költségvetéséről

Maglóca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2009.(II.20.) sz. rendelete az Önkormányzat 2009. évi költségvetéséről Maglóca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2009.(II.20.) sz. rendelete az Önkormányzat 2009. évi költségvetéséről Az önkormányzat képviselő-testülete az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII.

Részletesebben

HERÉD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 3/2008.(II.12.) sz. rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

HERÉD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 3/2008.(II.12.) sz. rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről HERÉD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 3/2008.(II.12.) sz. rendelete az önkormányzat 2008. évi költségvetéséről Az Önkormányzat Képviselő-testülete az államháztartásról szóló - többször módosított

Részletesebben

Bózsva község Önkormányzatának 1 /2011. (II. 15 ) számú rendelete az önkormányzat évi költségvetésérıl

Bózsva község Önkormányzatának 1 /2011. (II. 15 ) számú rendelete az önkormányzat évi költségvetésérıl Bózsva község Önkormányzatának 1 /2011. (II. 15 ) számú rendelete az önkormányzat 2011. évi költségvetésérıl Bózsva Községi önkormányzat képviselı-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV.

Részletesebben

Egyházasfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2012.(II. 15.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről

Egyházasfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2012.(II. 15.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről Egyházasfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2012.(II. 15.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről Egyházasfalu Község Önkormányzat Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

Kéthely Község Önkormányzat Képviselı-testületének. 11/2015.(IV.30.) rendelete

Kéthely Község Önkormányzat Képviselı-testületének. 11/2015.(IV.30.) rendelete Kéthely Község Önkormányzat Képviselı-testületének 11/2015.(IV.30.) rendelete Kéthely Község Önkormányzatának 2015. évi költségvetését megállapító 2/2015./II.12./ számú önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

Páty Község Önkormányzata Képviselı Testületének 2/2007.(III. 22.) rendelete a 4/2006 (II. 16.) költségvetési rendelet módosításáról

Páty Község Önkormányzata Képviselı Testületének 2/2007.(III. 22.) rendelete a 4/2006 (II. 16.) költségvetési rendelet módosításáról Páty Község Önkormányzata Képviselı Testületének 2/2007.(III. 22.) rendelete a 4/2006 (II. 16.) költségvetési rendelet módosításáról Páty Önkormányzat Képviselı-testülete az Államháztartásról szóló - többször

Részletesebben

Teljesítés Telj. % Megnevezés

Teljesítés Telj. % Megnevezés Nyáregyháza Község Önkormányzata mőködési és felhalmozási célú bevételi és kiadási elıirányzatai 2012. évi teljesítésének bemutatása mérlegszerően 13./a számú melléklet Megnevezés Eredeti Módosított elıirányzat

Részletesebben

Bekecs községi Önkormányzat 8/2005.(V.1.) SZÁMÚ RENDELETE. az Önkormányzat 2004. évi gazdálkodásának zárszámadásáról

Bekecs községi Önkormányzat 8/2005.(V.1.) SZÁMÚ RENDELETE. az Önkormányzat 2004. évi gazdálkodásának zárszámadásáról Bekecs községi Önkormányzat 8/2005.(V.1.) SZÁMÚ RENDELETE az Önkormányzat 2004. évi gazdálkodásának zárszámadásáról Bekecs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az Államháztartásról szóló többször módosított

Részletesebben

Tárnokréti Község Képviselő-testületének 2/2010.(II.25.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről

Tárnokréti Község Képviselő-testületének 2/2010.(II.25.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről Tárnokréti Község Képviselő-testületének 2/2010.(II.25.) rendelete az Önkormányzat 2010. évi költségvetéséről Az önkormányzat képviselő-testülete az államháztartásról szóló 1992.évi XXXVIII. Tv. 65. -a

Részletesebben

Hosszúhetény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. az önkormányzat és intézményei 2009. évi költségvetéséről szóló

Hosszúhetény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. az önkormányzat és intézményei 2009. évi költségvetéséről szóló Hosszúhetény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének az önkormányzat és intézményei 2009. évi költségvetéséről szóló 6/2009.(IX.14.) 8/2009.(XII.08.) rendeletekkel módosított 1/2009.(III.02.) rendelete

Részletesebben

Kiosztós anyag. Társulási Tanácsának 2014. június 26-i ülésére

Kiosztós anyag. Társulási Tanácsának 2014. június 26-i ülésére Kiosztós anyag Lajosmizse és Felsılajos Köznevelési, Egészségügyi és Szociális Közszolgáltató Társulás Társulási Tanácsának 214. június 26-i ülésére Tárgy: Lajosmizsei Közfeladat-ellátó Társulás 214. évi

Részletesebben

Áfa bevételek visszatérülések nı ÁH-on kívül mőködési célú pe. átvétel non-profit szervtıl nı

Áfa bevételek visszatérülések nı ÁH-on kívül mőködési célú pe. átvétel non-profit szervtıl nı TERVEZET Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselı-testületének /2011. ( ) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2010. évi költségvetésérıl szóló 7/2010.(II. 24.) KNÖT rendelet módosításáról Kiszombor

Részletesebben

OZORA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELİ-TESTÜLETE 1/2008. (II.15) rendelet Ozora Község Önkormányzata 2008.évi költségvetésérıl

OZORA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELİ-TESTÜLETE 1/2008. (II.15) rendelet Ozora Község Önkormányzata 2008.évi költségvetésérıl OZORA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELİ-TESTÜLETE 1/2008. (II.15) rendelet Ozora Község Önkormányzata 2008.évi költségvetésérıl Az Önkormányzat Képviselı-testülete az államháztartásról szóló többször módosított

Részletesebben

Sajószentpéter Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 3/2010. (II.26.) KT rendelete Sajószentpéter Város Önkormányzata évi költségvetésérıl

Sajószentpéter Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 3/2010. (II.26.) KT rendelete Sajószentpéter Város Önkormányzata évi költségvetésérıl Sajószentpéter Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 3/2010. (II.26.) KT rendelete Sajószentpéter Város Önkormányzata 2010. évi költségvetésérıl Sajószentpéter Város Önkormányzatának Képviselı-testülete

Részletesebben

Dusnok Község Önkormányzata Képviselı-testületének 4/2013. (III.4.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetésének végrehajtásáról

Dusnok Község Önkormányzata Képviselı-testületének 4/2013. (III.4.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetésének végrehajtásáról Dusnok Község Önkormányzata Képviselı-testületének 4/2013. (III.4.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2012. évi költségvetésének végrehajtásáról Dusnok Község Önkormányzatának Képviselı-testülete

Részletesebben

1. A költségvetés bevételei és kiadásai

1. A költségvetés bevételei és kiadásai K vágóörs Község Önkormányzata Képvisel -testületének 9/2010. (IX.01.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2010. évi költségvetését megállapító, 3/2010.(II.19.) önkormányzati rendelet (továbbiakban:

Részletesebben

Címrend. Előirányzatcsoport. Kiemelt előirányzat

Címrend. Előirányzatcsoport. Kiemelt előirányzat Címrend 1. számú melléklet Cím Jogcímcsoport Jogcím Önkormányzat Előirányzatcsoport Kiemelt előirányzat Kiadás (e Ft) Saját bevétel (e Ft) Támogatás (e Ft) Létszám előirányzat Kötelező feladat Össz.: 76212

Részletesebben

1. számú melléklet az 1/2013. (II.13.) számú önkormányzati rendelethez. Címrend. Alcím száma és neve. Cím száma és neve

1. számú melléklet az 1/2013. (II.13.) számú önkormányzati rendelethez. Címrend. Alcím száma és neve. Cím száma és neve 1. számú melléklet az 1/2013. (II.13.) számú önkormányzati rendelethez Címrend Cím száma és neve I. Nyáregyháza Község Önkormányzata 1. Alcím száma és neve Nyáregyháza Község Polgármesteri Hivatala 2.

Részletesebben

Kaposújlak Községi Önkormányzat Képviselı-testületének. 3/2015. (III.10.) önkormányzati rendelete

Kaposújlak Községi Önkormányzat Képviselı-testületének. 3/2015. (III.10.) önkormányzati rendelete Kaposújlak Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 3/2015. (III.10.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2015. évi költségvetésérıl (Egységes szerkezetben a 7/2015. (IX.14.), 10/2015. (XII.07.),

Részletesebben

Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2/2019. (II. 28.) Önkormányzati Rendelete. az önkormányzat évi költségvetésérıl

Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2/2019. (II. 28.) Önkormányzati Rendelete. az önkormányzat évi költségvetésérıl Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2/2019. (II. 28.) Önkormányzati Rendelete az önkormányzat 2019. évi költségvetésérıl Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

SÁROSPATAK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 14/2013. (VII. 04.) önkormányzati rendelete

SÁROSPATAK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 14/2013. (VII. 04.) önkormányzati rendelete SÁROSPATAK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 14/2013. (VII. 04.) önkormányzati rendelete Sárospatak Város Önkormányzatának költségvetésérıl szóló 3/2013. (II. 19.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

KÁL NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 3/2015. (II. 13.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRİL

KÁL NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 3/2015. (II. 13.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRİL KÁL NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 3/2015. (II. 13.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRİL Kál Nagyközség Önkormányzat Képviselı-testülete a Magyarország Alaptörvénye

Részletesebben

Mágocs Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2014.(VI.03.) rendeletével módosított. 3/2014.(III.10.) önkormányzati rendelete

Mágocs Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2014.(VI.03.) rendeletével módosított. 3/2014.(III.10.) önkormányzati rendelete Mágocs Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2014.(VI.03.) rendeletével módosított 3/2014.(III.10.) önkormányzati rendelete Mágocs Város Önkormányzata 2014. évi költségvetéséről (módosításokkal

Részletesebben

Ötvöskónyi Község Önkormányzatának. 5/2007. (IV. 17.) számú rendelete. az Önkormányzat 2006. évi zárszámadásáról és pénzmaradvány elszámolásáról

Ötvöskónyi Község Önkormányzatának. 5/2007. (IV. 17.) számú rendelete. az Önkormányzat 2006. évi zárszámadásáról és pénzmaradvány elszámolásáról Ötvöskónyi Község Önkormányzatának 5/2007. (IV. 17.) számú rendelete az Önkormányzat zárszámadásáról és pénzmaradvány elszámolásáról Ötvöskónyi Közég Önkormányzat Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

BERZENCE NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2013.(II.14.) önkormányzati rendelete

BERZENCE NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2013.(II.14.) önkormányzati rendelete 1 BERZENCE NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2013.(II.14.) önkormányzati rendelete Az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről (Tervezet) Berzence Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Tiszaalpár Nagyközségi Önkormányzat 2009.évi költségvetésének pénzügyi mérlege (eft-ban)

Tiszaalpár Nagyközségi Önkormányzat 2009.évi költségvetésének pénzügyi mérlege (eft-ban) 3/2010. (II.9.) 1. melléklet [1/2009. (II.19.) Ktr. 2.melléklet] Előirányzat csoport Kiemelt Tiszaalpár Nagyközségi Önkormányzat 2009.évi költségvetésének pénzügyi mérlege (eft-ban) Előirányzat csoport,

Részletesebben

JÁNOSSOMORJA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 1/2010. (II. 25.) rendelete Jánossomorja Város Önkormányzata évi költségvetésérıl

JÁNOSSOMORJA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 1/2010. (II. 25.) rendelete Jánossomorja Város Önkormányzata évi költségvetésérıl JÁNOSSOMORJA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 1/2010. (II. 25.) rendelete Jánossomorja Város Önkormányzata 2010. évi költségvetésérıl Jánossomorja Város Önkormányzatának Képviselı-testülete a

Részletesebben

A Rendelet 2., 3., 11. melléklete helyébe az e rendelet 1-3., az eredeti rendelet melléklet-számozásával ellátott melléklete lép.

A Rendelet 2., 3., 11. melléklete helyébe az e rendelet 1-3., az eredeti rendelet melléklet-számozásával ellátott melléklete lép. Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselıtestületének 6/202. (IV.26.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 202. évi költségvetésérıl szóló 2/202 (III.08.) önkormányzati rendelet módosításáról Egységesbe

Részletesebben

Kihirdetve: 2008. február 20. - 2008. március 7. Józan Judit jegyzı 6/2009. (II.19.) 2009.02.19.

Kihirdetve: 2008. február 20. - 2008. március 7. Józan Judit jegyzı 6/2009. (II.19.) 2009.02.19. Kunszentmiklós Város Önkormányzata Képviselı-testületének 5/2008. (II.20.) rendelete Kunszentmiklós Város Önkormányzata költségvetési és zárszámadási rendeleteiben bemutatandó mérlegek és kimutatások tartalmának

Részletesebben

POGÁNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4/2011.(III. 21.) rendelete a évi KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL

POGÁNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4/2011.(III. 21.) rendelete a évi KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL POGÁNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4/2011.(III. 21.) rendelete a 2011. évi KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL Pogány község Képviselőtestülete az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. tv. (továbbiakban ÁHT) 65. (1) bekezdésében

Részletesebben

11. számú függelék KÁLLÓSEMJÉN ÖNKORMÁNYZATÁNAK

11. számú függelék KÁLLÓSEMJÉN ÖNKORMÁNYZATÁNAK 11. számú függelék KÁLLÓSEMJÉN ÖNKORMÁNYZATÁNAK 7/2009. (IV.16.) számú rendelete az önkormányzat 2008. évi költségvetési zárszámadásáról Az önkormányzat képviselı-testülete az államháztartásról szóló,

Részletesebben

Iklanberény Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 14/2012. (IX. 11.) önkormányzati rendelete

Iklanberény Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 14/2012. (IX. 11.) önkormányzati rendelete Iklanberény Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 14/2012. (IX. 11.) rendelete az Önkormányzat 2012. évi költségvetésérıl szóló 1/2012. (II. 12.) rendelet módosításáról Iklanberény Községi Önkormányzat

Részletesebben

Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 4/2006. (II. 15.) Hajdúnánás Városi Önkormányzat évi költségvetésérıl

Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 4/2006. (II. 15.) Hajdúnánás Városi Önkormányzat évi költségvetésérıl Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének Önkormányzati Rendelete 4/2006. (II. 15.) Hajdúnánás Városi Önkormányzat 2006. évi költségvetésérıl Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testülete

Részletesebben

A költségvetési és zárszámadási rendeletek mellékleteinek tartalmi követelményei

A költségvetési és zárszámadási rendeletek mellékleteinek tartalmi követelményei 10. számú melléklet A költségvetési és zárszámadási rendeletek mellékleteinek tartalmi követelményei Az államháztartásról szóló többszörösen módosított 1992. évi XXXVIII. törvény, az Államháztartás mőködési

Részletesebben

Az önkormányzat és költségvetési szervei évi költségvetése 1.. II. A költségvetési kiadások 2..

Az önkormányzat és költségvetési szervei évi költségvetése 1.. II. A költségvetési kiadások 2.. 1 Lepsény Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2009. (II.12.) számú rendelete az Önkormányzat 2008. évi költségvetéséről szóló 2/2008 (II.15.) számú rendeletének módosításáról Lepsény Nagyközség

Részletesebben

Báta Község Önkormányzata Képviselő-testületének./2013.(.) önkormányzati rendelete a 2012. évi költségvetésről

Báta Község Önkormányzata Képviselő-testületének./2013.(.) önkormányzati rendelete a 2012. évi költségvetésről Báta Község Önkormányzata Képviselőtestületének./2013.(.) önkormányzati rendelete a 2012. évi költségvetésről Báta Községi Önkormányzata Képviselőtestülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV.

Részletesebben

BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK TELJESÍTÉSE

BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK TELJESÍTÉSE HETES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6/2014. (IV.30.) ÖNKORMÁNYZATI R E N D E L E T E AZ ÖNKORMÁNYZAT 2013. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL ÉS PÉNZMARADVÁNYÁRÓL Hetes Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Homokmégy Községi Önkormányzat képviselőtestület 1/2008.(II.28.) Ör.számú rendelete az Önkormányzat 2008.évi költségvetéséről

Homokmégy Községi Önkormányzat képviselőtestület 1/2008.(II.28.) Ör.számú rendelete az Önkormányzat 2008.évi költségvetéséről 1 Homokmégy Községi Önkormányzat képviselőtestület 1/2008.(II.28.) Ör.számú rendelete az Önkormányzat 2008.évi költségvetéséről Homokmégy Községi Önkormányzat képviselő-testülete az államháztartásról szóló

Részletesebben

Sajólászlófalva Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2011. (II. 23.) önkormányzati rendelete a körjegyzőség évi költségvetéséről

Sajólászlófalva Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2011. (II. 23.) önkormányzati rendelete a körjegyzőség évi költségvetéséről Sajólászlófalva Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2011. (II. 23.) önkormányzati rendelete a körjegyzőség 2011. évi költségvetéséről Sajólászlófalva Község Önkormányzat képviselő-testülete az

Részletesebben

B1 IBRÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2012. (IX. 28.) önkormányzati rendelete

B1 IBRÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2012. (IX. 28.) önkormányzati rendelete B1 IBRÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2012. (IX. 28.) önkormányzati rendelete Ibrány Város Önkormányzata 2012. évi költségvetéséről és végrehajtásának szabályairól szóló 6/2012. (IV.06.)

Részletesebben

Önkormányzati szintő bevételek 2012. évi. adatok ezer forintban 2012. évi elıirányzat Polgármesteri Megnevezés Sorszám

Önkormányzati szintő bevételek 2012. évi. adatok ezer forintban 2012. évi elıirányzat Polgármesteri Megnevezés Sorszám 2. melléklet a /2012.( ) önkormányzati rendelethez Önkormányzati szintő bevételek 2012. évi 2012. évi elıirányzat Polgármesteri Megnevezés Önkormányzat Hivatal, Összesen Sorszám intézmények 1. Hatósági

Részletesebben

BERZENCE NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2014.(II.11.) önkormányzati rendelete

BERZENCE NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2014.(II.11.) önkormányzati rendelete 1 BERZENCE NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2014.(II.11.) önkormányzati rendelete (Tervezet) Berzence Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Polgármester-jelöltek és önkormányzati képviselő-jelöltek bemutatkozására

M E G H Í V Ó. Polgármester-jelöltek és önkormányzati képviselő-jelöltek bemutatkozására K a d a r k ú t V á r o s P o l g á r m e s t e r é t ő l 7530 Kadarkút, Petıfi u. 2. Telefon: 82/581-003 Fax: 82/385-250 E-mail: polgarmester@kadarkutph.hu M E G H Í V Ó Polgármester-jelöltek és önkormányzati

Részletesebben

Kaposújlak Községi Önkormányzat Képviselı-testületének. 4/2014. (V.26.) önkormányzati rendelete

Kaposújlak Községi Önkormányzat Képviselı-testületének. 4/2014. (V.26.) önkormányzati rendelete Kaposújlak Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 4/2014. (V.26.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2013. évi gazdálkodásának zárszámadásáról Kaposújlak Községi Önkormányzat Képviselı-testülete

Részletesebben

Remeteszılıs Község 2009.évi Költségvetése. Szakfeladatok

Remeteszılıs Község 2009.évi Költségvetése. Szakfeladatok 2009.évi Költségvetése 1.sz. melléklet Összes bevétel Összes kiadás 109 716 962 Ft 73 352 814 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft 34 864 148 Ft 1 500 000 Ft 0 Ft 0 Ft 109 716 962 Ft 101 666 862 Ft 3 541 000 Ft 227 000 Ft

Részletesebben

Dunavecse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 3 / 2011 / (II. 10.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2011. évi költségvetéséről

Dunavecse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 3 / 2011 / (II. 10.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2011. évi költségvetéséről Dunavecse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 3 / 2011 / (II. 10.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2011. évi költségvetéséről Dunavecse Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

Elıterjesztés Békés Város Képviselı-testülete február 28-i ülésére

Elıterjesztés Békés Város Képviselı-testülete február 28-i ülésére Tárgy: Elıkészítette: Véleményezı bizottság: Békés Város Önkormányzata 2007. évi költségvetési rendeletének módosítása Baloghné Komlósi Ilona Pribék Gábor Gazdálkodási Osztály Pénzügyi Bizottság Ügyrendi,

Részletesebben

CÍMREND A B C 1 CÍM ALCÍM SZAKFELADAT 2 1. Polgármesteri Hivatal 3 1.1 Víztermelés, -kezelés, -ellátás 4 1.2

CÍMREND A B C 1 CÍM ALCÍM SZAKFELADAT 2 1. Polgármesteri Hivatal 3 1.1 Víztermelés, -kezelés, -ellátás 4 1.2 1. melléklet 1/2011.(II.16.) önkormányzati rendelethez CÍMREND A B C 1 CÍM ALCÍM SZAKFELADAT 2 1. Polgármesteri Hivatal 3 1.1 Víztermelés, -kezelés, -ellátás 4 1.2 5 1.3 6 1.4 7 1.5 8 1.6 9 1.7 10 1.8

Részletesebben

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. május 19-i ülésére

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. május 19-i ülésére Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. május 19-i ülésére Tárgy: Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének /2011. ( ) önkormányzati rendelete a 2011. évi

Részletesebben

Lengyeltóti Város Önkormányzatának Képviselő-testületének 12/2015. (VI.25.) önkormányzati rendelete

Lengyeltóti Város Önkormányzatának Képviselő-testületének 12/2015. (VI.25.) önkormányzati rendelete Lengyeltóti Város Önkormányzatának Képviselő-testületének 12/2015. (VI.25.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről szóló rendelet módosításáról Lengyeltóti Város Önkormányzatának

Részletesebben

/1/ A rendelet 3.. /1/ bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

/1/ A rendelet 3.. /1/ bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép: Harsány Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/21.(XII.15.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 21. évi költségvetéséről szóló 2/21. (II. 15.) önkormányzati rendelet módosításáról Harsány Község

Részletesebben

Szabadszentkirály Község Önkormányzat Képviselőtestületének 7/2011(II.02.) számú rendelete az Önkormányzat 2011.évi költségvetéséről

Szabadszentkirály Község Önkormányzat Képviselőtestületének 7/2011(II.02.) számú rendelete az Önkormányzat 2011.évi költségvetéséről Szabadszentkirály Község Önkormányzat Képviselőtestületének 7/2011(II.02.) számú rendelete az Önkormányzat 2011.évi költségvetéséről Szabadszentkirály Község Önkormányzat Képviselőtestülete ( továbbiakban

Részletesebben

Tiszaigar Község Önkormányzat Képviselı-testületének 1/ 2007. (II.22.) számú rendelete az Önkormányzat 2007. évi költségvetésérıl

Tiszaigar Község Önkormányzat Képviselı-testületének 1/ 2007. (II.22.) számú rendelete az Önkormányzat 2007. évi költségvetésérıl 1 Tiszaigar Község Önkormányzat Képviselı-testületének 1/ 2007. (II.22.) számú rendelete az Önkormányzat 2007. évi költségvetésérıl Tiszaigar Község Önkormányzat Képviselı-testülete az Államháztartásról

Részletesebben

Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2016. (III.04.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2016. (III.04.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről 1 Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2016. (III.04.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2016. évi költségvetéséről Ádánd Község Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011.

Részletesebben

GÁBORJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2013. (IV.25) önkormányzati rendelete a évi pénzügyi terv végrehajtásáról

GÁBORJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2013. (IV.25) önkormányzati rendelete a évi pénzügyi terv végrehajtásáról GÁBORJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2013. (IV.25) önkormányzati rendelete a pénzügyi terv végrehajtásáról Az önkormányzat képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV.

Részletesebben

Buzsák Község Önkormányzat Képviselő-testületének 15 /2017.( XII.30.) önkormányzati rendelete

Buzsák Község Önkormányzat Képviselő-testületének 15 /2017.( XII.30.) önkormányzati rendelete Buzsák Község Önkormányzat Képviselő-testületének 15 /2017.( XII.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2017. évi költségvetéséről szóló 1/2017.(II.14.) önkormányzati rendelet módosításáról Buzsák

Részletesebben

I. FEJEZET ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK. A rendelet hatálya II. FEJEZET KÖLTSÉGVETÉS BEVÉTELEI ÉS KIADÁSAI

I. FEJEZET ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK. A rendelet hatálya II. FEJEZET KÖLTSÉGVETÉS BEVÉTELEI ÉS KIADÁSAI Balatonfenyves Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2013 (II.26.) önkormányzati rendelete Balatonfenyves Község Önkormányzata 2013. évi költségvetéséről Balatonfenyves Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Mátraverebély Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2015. (II.05.) önkormányzati rendelete a

Mátraverebély Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2015. (II.05.) önkormányzati rendelete a Mátraverebély Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2015. (II.05.) önkormányzati rendelete a Mátraverebély Községi Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről és a költségvetés vitelének szabályairól.

Részletesebben

Csengőd Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2/2011.(II.15.) rendelete az önkormányzat 2011. évi költségvetéséről

Csengőd Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2/2011.(II.15.) rendelete az önkormányzat 2011. évi költségvetéséről Csengőd Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2/2011.(II.15.) rendelete az önkormányzat 2011. évi költségvetéséről Csengőd Község Önkormányzata Képviselőtestülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990.

Részletesebben

Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2014.(V.13.) önkormányzati rendelete a évi költségvetése végrehajtásáról

Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2014.(V.13.) önkormányzati rendelete a évi költségvetése végrehajtásáról Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2014.(V.13.) önkormányzati rendelete a 2013. évi költségvetése végrehajtásáról 2 Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Hét község Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2010.(II.05.) számú rendelet az Önkormányzat 2010.évi költségvetéséről. A rendelet hatálya 1..

Hét község Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2010.(II.05.) számú rendelet az Önkormányzat 2010.évi költségvetéséről. A rendelet hatálya 1.. Hét község Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2010.(II.05.) számú rendelet az Önkormányzat 2010.évi költségvetéséről Hét község Önkormányzat Képviselő-testülete az Államháztartásról szóló többször módosított

Részletesebben

Szekszárd és Környéke Alapellátási és Szakosított Ellátási Társulás Társulási Tanácsának február 11-i ülésére

Szekszárd és Környéke Alapellátási és Szakosított Ellátási Társulás Társulási Tanácsának február 11-i ülésére Szekszárd és Környéke Alapellátási és Szakosított Ellátási Társulás Társulási Tanácsának 2015. február 11-i ülésére Tárgy: Javaslat a Szekszárd és Környéke Alapellátási és Szakosított Ellátási Társulás

Részletesebben

Alisca Rekultivációs Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsának 2015. február 11-i ülésére

Alisca Rekultivációs Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsának 2015. február 11-i ülésére Alisca Rekultivációs Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsának 2015. február 11-i ülésére Tárgy: Javaslat az Alisca Rekultivációs Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás 2015.

Részletesebben

Csólyospálos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/ 2012.(II.24.) rendelete a községi önkormányzat 2012.évi költségvetéséről

Csólyospálos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/ 2012.(II.24.) rendelete a községi önkormányzat 2012.évi költségvetéséről Csólyospálos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/ 2012.(II.24.) rendelete a községi önkormányzat 2012.évi költségvetéséről Csólyospálos Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

működési bevétel támogatás támogatás értékű bevétel saját bevétel átvett pénzeszköz államháztartáson kívülről pénzügyi műveletek összesen:

működési bevétel támogatás támogatás értékű bevétel saját bevétel átvett pénzeszköz államháztartáson kívülről pénzügyi műveletek összesen: működési bevétel támogatás központi költségvetésből normatív állami hozzájárulás központosított előirányzatok normatív, kötött felhasználású támogatások felügyeleti szervtől kapott támogatás értékű bevétel

Részletesebben

működési bevétel támogatás támogatás értékű bevétel saját bevétel átvett pénzeszköz államháztartáson kívülről pénzügyi műveletek összesen:

működési bevétel támogatás támogatás értékű bevétel saját bevétel átvett pénzeszköz államháztartáson kívülről pénzügyi műveletek összesen: működési bevétel támogatás központi költségvetésből normatív állami hozzájárulás központosított előirányzatok normatív, kötött felhasználású támogatások felügyeleti szervtől kapott támogatás értékű bevétel

Részletesebben

2. Az Önkormányzat évi összesített költségvetése

2. Az Önkormányzat évi összesített költségvetése Egyházasdengeleg Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2014. (IV. 30.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2013. évi költségvetésének végrehajtásáról Egyházasdengeleg Község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Mátraballa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2010. (VIII. 31.) számú rendelete. A költségvetés bevételei és kiadásai

Mátraballa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2010. (VIII. 31.) számú rendelete. A költségvetés bevételei és kiadásai Mátraballa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2010. (VIII. 31.) számú rendelete az Önkormányzat 2010. I. félévi költségvetésének végrehajtásáról Mátraballa község Önkormányzatának Képviselő

Részletesebben