Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete. Jegyzőkönyv

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete. Jegyzőkönyv"

Átírás

1 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének a Büki Közös Önkormányzati Hivatal Tárgyalójában (9737. Bük, Széchenyi u. 44.) december 15-én, órai kezdettel megtartott munkaterv szerinti nyílt üléséről. Jelen vannak a mellékelt jelenléti ív szerint. (Jelenléti ív a jegyzőkönyv 1. sz. mellékletét képezi), Baranyai Róbert alpolgármester, Giczi Nikoletta Zsuzsanna, Németh Violetta Mária, Patthy Sándor, Taródi Lajos és Pócza Csaba képviselők A Büki Közös Önkormányzati Hivatal részéről:, Szabó András aljegyző, Németh Istvánné pénzügyi csoportvezető, Guttmann Andrásné adó csoportvezető, Molnár Zoltán pályázati referens, Horváthné Erdődi Annamária jegyzőkönyvvezető Meghívottak: Németh Gyula, Büki Régiós Utánpótlás Futball Klub elnöke Spilenberg Andrea, Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület elnöke Pálffy Tamás, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület, TDM és projektmenedzser Galamb Orsolya, Kulturális, Oktatási és Sportbizottság tagja Szabó József, Horgász Egyesület elnöke Tóth Gyuláné, Parkom Nonprofit Kft. ügyvezetője Virágh János, Horvát Nemzetiségi Önkormányzat elnöke Teklits István, díszpolgár Major Gyula, díszpolgár Tóth Tamás, Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár intézményvezetője Pócza M. Gabriella, Csodaország óvoda intézményvezetője Varga Zsolt, Trió Tv Ruzsicska József, Büki Gyógyfürdő Zrt. Igazgatósági Tag Popovits Ferenc, Büki Gyógyfürdő Zrt. Igazgatósági Tag Köszönti a megjelenteket, megállapítja a határozatképességet, 7 fő képviselő jelen van. Javaslatot tesz a jegyzőkönyv hitelesítőkre: 1. Giczi Nikoletta és 2. Németh Violetta Mária személyében. A Képviselő-testület egyhangúlag, 7 igen szavazattal 1. Giczi Nikoletta és 2. Németh Violetta Mária képviselőket jelöli ki az ülésről készült jegyzőkönyv hitelesítőinek. Javaslatot tesz a napirendre az alábbi kiegészítéssel:

2 2 16. A Büki Művelődési és Sportközpont Könyvtár SZMSZ jóváhagyása 17. Bük, Petőfi S. u. 8. I/2 számú lakás bérleti pályázatának ügye, új pályázat kiírása Zárt ülés 1. A Büki Gyógyfürdő Zrt. ingatlanok adás-vételi kérdése 2. Szociális tűzifa kérelmek elbírálása Kéri a Képviselő-testületet, hogy az elhangzott módosításokkal hagyja jóvá a napirendet. A Képviselő-testület egyhangúlag, 7 igen szavazattal az alábbiak szerint hagyta jóvá a napirendet. NAPIREND 1. Beszámoló a két ülés közötti időszak fontosabb eseményeiről és a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: 2. A Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület marketingtervének és feladattervének véleményezése Előterjesztő: Spilenberg Andrea elnök 3. Tájékoztató az 5 millió forint és afeletti önkormányzati támogatásban részesülő szervezetek tevékenységéről Előterjesztő: egyesületek vezetői 4. A Dr. Horváth Tibor Szociális Központ létszámbővítéssel kapcsolatos kérelme Előterjesztő: 5. A Csodaország Óvoda, Egységes Óvoda-Bölcsőde és Közétkeztetést Ellátó Intézmény zárva tartása Előterjesztő: 6. A Büki Horgász Egyesület haszonbérleti szerződés hosszabbítási kérelme Előterjesztő: 7. A Bükfürdő Rallye megrendezése Előterjesztő: 8. A képviselő-testület 2015 évi munkatervének meghatározása Előterjesztő: 9. A Büki Lokomotív Kft. beszámolója Előterjesztő: Markó Tamás igazgatási előadó 10. A média szolgáltatások ellátására kiírt pályázat elbírálása Előterjesztő: Szabó András aljegyző 11. Takács Miklós kérelme közkút ügyében Előterjesztő: Szabó András aljegyző 12. A Büki Értéktár bizottság létrehozása Előterjesztő: 13. A Büki Művelődési és Sportközpont, könyvtár 2015 évi programterve Előterjesztő: Tóth Tamás intézményvezető 14. A Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár szolgáltatási és bérleti rendje, díjai Előterjesztő: Tóth Tamás intézményvezető 15. Fiókkönyvtár könyvtárosi munkaóraszám emelés Előterjesztő: Tóth Tamás intézményvezető 16. A Büki Művelődési és Sportközpont Könyvtár SZMSZ jóváhagyása Előterjesztő: Tóth Tamás intézményvezető

3 3 17. Bük, Petőfi S. u. 8. I/2 számú lakás bérleti pályázatának ügye, új pályázat kiírása Előterjesztő: Szabó András aljegyző Indítványok, bejelentések. Zárt ülés NAPIREND 1. A Büki Gyógyfürdő Zrt. ingatlanok adás-vételi kérdése Előterjesztő: 2. Szociális tűzifa kérelmek elbírálása Előterjesztő: Indítványok, bejelentések. 1. Beszámoló a két ülés közötti időszak fontosabb eseményeiről és a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: (előterjesztés a jkv. 2. sz. mellékletét képezi) Írásos beszámolóját felolvassa és kiegészíti az alábbiakkal: December 10.: képviselők, polgármesterek képzése a kőszegi vár lovagtermében. Bükről az egész képviselő-testület megjelent. December 11.: a nyugdíjas közalkalmazottak, köztisztviselők köszöntése. December 11.: a Felső-Répcementi Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanács ülése a büki Városházán, ahol a jelenlévők elfogadták a kistérség as fejlesztési koncepcióját. December 11.: a Büki Testedzők Köre közgyűlése a Művelődési Központban, ahol Csóka Csaba bejelentette, hogy nem indul az elnöki posztért. Az új elnök Galamb Orsolya lett. December 12.: a 70 éven felüliek köszöntése. December 13.: A Büki Gyógyfürdő Zrt. Igazgatóságának ülése. December 14.: III. Adventi gyertyagyújtás Kai Herzke, a Nestlé helyi gyárának igazgatója is részt vett az eseményen. : Szeretném kiegészíteni azzal, hogy az NRSZH megküldte a Dr. Horváth Tibor Szociális Központtal kapcsolatban, hogy az eljárást megszűntette. Patthy Sándor képviselő: Szeretne többet hallani a Nestlével kapcsolatban.

4 4 Az úttal kapcsolatban volt tárgyalás, hogyan tudja megoldani a Vog. Nem a hátsó területből ad, hanem az üzem előtt engedné be a forgalmat. Tehát Kamionút-Vog út, s a Móricz Zs. út sarkán jönne ki. Bérleti díjat kérne stb. Ha így rendben lenne, akkor kiszabályozási akadálya nincs. Kértünk egy nyilatkozatot, hogy 3 vagy 6 méter legyen az út, de nem válaszoltak. Gyár későbbi bővítése területvásárlással Mátis Barna bevonásával. Kéri a Képviselő-testület döntését a két ülés közötti időszak fontosabb eseményeiről és a lejárt határidejű határozatok végrehajtásával kapcsolatban. 355/2014. (12.15.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a két ülés közötti időszak fontosabb eseményeiről és a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról szóló beszámolót. 2. A Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület marketingtervének és feladattervének véleményezése Előterjesztő: Spilenberg Andrea elnök (előterjesztés a jkv. 3. sz. mellékletét képezi) Spilenberg Andrea elnök: Az előző évekhez hasonlóan 2015-re is elkészítették a feladat és marketingtervet. A 2015 évi pénzügyi terven alapszik, melyet én az elnökségi ülésen is be lett mutatva, valamit a Pénzügyi, Turisztikai és Városfejlesztési Bizottság is tárgyalta. Az idei marketing keret 16,775 millió forint, melyből a fizetett hirdetések 6,675 Millió forint, melybe beletartozik a média megjelenések, külképviseleti kiadványok, tv megjelenés. Pr 6,7 millió forint, katalógusok kiadványok 3,4 millió forint, rendezvények, programok 2,6 millió forint. Kiemelt programjaik a Bükathlon, a Gyógy-Bornapok, a TDM-focikupa, a TDM-bowling kupa ben van egy akadálymentesítési pályázat, mely még nem került elbírálásra euro támogatási összeg nyerhető el, melyből tagi képzés, szemléletformálás, a témakörben jó példák meghívása, konferencia szervezése, célcsoportkutatás, bérelszámolás, irodai eszközök elszámolása. Eltérés az előző évekhez képest, hogy nincs benne pótlólagos forrás az önkormányzat részéről. Ha a pótlólagos támogatást megkapnák, a település 750 éves jubileumának szervezésében mindennemű segítséget megadnának. Németh Violetta Mária képviselő, a Pénzügyi, Turisztikai és Városfejlesztési Bizottság elnöke: A 2015-ös marketingtervükről szól, a Büki Gyógyfürdő Zrt.-vel megfelelően együttműködnek. Mindkettő hasznára válik az együttműködés. A Büki Gyógyfürdő Zrt. marketingterve ugyan nem ismert, de remélem a belföldi piac és a külföldi piac felé is tud nyitni. Bük megfelelő mértékben képviselteti magát a piacon, s a ezért a bizottság elfogadásra javasolja.

5 5 Kéri a Képviselő-testület döntését a Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület marketingtervének és feladattervének véleményezésével kapcsolatban. 356/2014. (12.15.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület marketingtervét és feladattervét. 3. Tájékoztató az 5 millió forint és afeletti önkormányzati támogatásban részesülő szervezetek tevékenységéről Előterjesztő: egyesületek vezetői (előterjesztés a jkv. 4. sz. mellékletét képezi) Csóka Csaba a Büki Testedzők Köre részéről jelezte ben, hogy A mai napon tartandó Képviselő-testületi ülésen előre nem látható és el nem halasztható munkahelyi elfoglaltság miatt résztvenni nem tudok. Az egyesületünk írásos beszámolóját a felkérésben szereplő határidőre megküldtem, majd a KOSB ülésen megjelentem, ahol a határozatképes bizottság és az alpolgármester úr jelenlétében minden feltett kérdésre válaszoltam. Kérem, hogy a képviselő-testületi ülésről való távolmaradásom indoklását elfogadni szíveskedjenek. A Büki Testedzők Köre új elnöke Galamb Orsolya. Szeretné-e kiegészíteni az előterjesztést? Galamb Orsolya: Kiegészíteni nem szeretné. Folyamatban van az elnökség és a klub iratainak átadás-átvétele. Felkéri a Büki Régiós Utánpótlás Futball Klub elnökét, Németh Gyulát, hogy mondja el tájékoztatóját. Németh Gyula: én kapta a felkérést, hogy elkészítse az előterjesztést. Behozta papír alapon és ben is január 14-én kezdte meg az egyesület a munkát. A szakmai feladatokért Desits Szilárd, Petrovics Balázs, Komjáthy János, Kiricsi Dániel és Horváth Márton edzők a felelősek. A 2013 évet jó pénzügyi eredménnyel zárta egyesületük. Alapvetően az edzői bérekre, járulékokra, felszerelések vásárlására és utazási költségekre költenek ben U15-s korcsoportot nem indítanak, a képzést U16-ig szeretnék megoldani. Az U18-as korosztály saját és idegen szervezésű tornákon, bajnokságban versenyzett. A BRUFK 2014 őszén felkérést kapott az MLSZ utánpótlásáért felelős megyei vezetőjétől, hogy induljon a Megyei kiemelt Bozsik programban UII és U13-as korosztállyal. A felkérést elfogadták. Bük Város labdarúgó bázisára számít az országos szövetség oly módon, hogy kiemelt alközponti szerepet szán a fiatalok képzésére. A szakmai program várhatóan az év végén kerül elfogadásra a támogatási rendszerrel együtt. A 2006 után született sportolóknál elvégeztették a sportantropometriai és sportpszichológiai vizsgálatokat. Ez fontos, mert tükröt adnak az

6 6 edzők felé, s bizonyítványként szolgálnak, hogy megfelelő képzést kapnak. Kiemelt szakmai siker, hogy Desits Szilárd edző megkezdhette az A lincences edzői tanulmányait. Vas Megyéből 5 fő szakember került a 24 fős országos képzésbe. A BTK-val előrelépés történhet, mert a labdarugó szakosztállyal történt egyeztetés szerint közös koncepcióval, korosztályonként közös edzésekkel végeznénk az utánpótlás fejlesztését. Új hír, ami nincs a beszámolóban, hogy a TAO pályázat sikeres lett forint támogatást ítélt meg a Magyar Labdarugó Szövetség gazdasági bizottsága. Ez komoly sportdiplomáciai siker, hogy 2 év után ilyen támogatásban részesül az egyesület. Giczi Nikoletta, a Kulturális, Oktatási és Sportbizottság elnöke: Bizottságunk mindkét tájékoztatót elfogadásra javasolja. Kéri a Képviselő-testület döntését a Büki Régiós Utánpótlás Futballklub tájékoztatójával kapcsolatban. 357/2014. (12.15.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Büki Régiós Utánpótlás Futballklub tájékoztatóját jóváhagyja. Kéri a Képviselő-testület döntését a Büki Testedzők köre évi beszámolójával kapcsolatban. 358/2014. (12.15.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Büki Testedzők köre évi tájékoztatóját jóváhagyja. 4. A Dr. Horváth Tibor Szociális Központ létszámbővítéssel kapcsolatos kérelme Előterjesztő: (előterjesztés a jkv. 5. sz. mellékletét képezi) : Az intézményvezető úr azzal a kéréssel fordult a képviselő-testület felé, hogy egy fő szociális gondozó és ápoló főállásban alkalmazásra kerüljön. Az intézmény megnövekedett feladatait, a bentlakó idősek állapota is indokolttá teszik. Taródi Lajos képviselő:

7 7 A beszámolóban már jelezte, hogy a szakmai munkához szükséges személyzet mind mentálisan, mint fizikálisan leterheltek. Elérkeztek ahhoz a ponthoz, hogy a kollégáit károsodás éri, ha nem vesznek fel még egy embert, aki tehermentesíteni tudja a többieket. Németh Violetta Mária képviselő, a Pénzügyi, Turisztikai és Városfejlesztési Bizottság elnöke: A bizottság minden tagja támogatja a javaslatot. Taródi Lajos, a Szociális és Egészségügyi Bizottság elnöke: A bizottság támogatja a kérelmet. Kéri a Képviselő-testület döntését a Dr. Horváth Tibor Szociális Központ létszámbővítéssel kapcsolatos kérelmével kapcsolatban. 359/2014. (12.15.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Dr. Horváth Tibor Szociális Központ alkalmazotti létszámának 1 fővel (szociális gondozó és ápoló) történő bővítését január 1. napjától engedélyezi. Felhívja a Büki Közös Önkormányzati Hivatalt, hogy a módosítás költségvetési rendeleten történő átvezetéséről és annak képviselőtestület elé terjesztéséről gondoskodjon. Németh Istvánné pénzügyi csoportvezető 5. A Csodaország Óvoda, Egységes Óvoda-Bölcsőde és Közétkeztetést Ellátó Intézmény zárva tartása Előterjesztő: (előterjesztés a jkv. 6. sz. mellékletét képezi) : A Csodaország Óvoda, Egységes Óvoda-Bölcsőde és Közétkeztetést Ellátó Intézmény vezetője Pócza M. Gabriella azt a kérelmet terjesztette elő, mely szerint az óvoda december között a főzőkonyhával együtt zárva tartana. Pócza M. Gabriella, a Csodaország Óvoda, Egységes Óvoda-Bölcsőde és Közétkeztetést Ellátó Intézmény vezetője: Levelébe kérte az intézmény zárva tartását. Az ellátottakkal történt egyeztetés után a főzőkonyha bezárásának sincs akadálya. Giczi Nikoletta, a Kulturális, Oktatási és Sportbizottság elnöke: A bizottság elfogadásra javasolja. Kéri a Képviselő-testület döntését a Csodaország Óvoda, Egységes Óvoda-Bölcsőde és Közétkeztetést Ellátó Intézmény zárva tartásával kapcsolatban.

8 8 360/2014. (12.15.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Csodaország Óvoda, Egységes Óvoda-Bölcsőde és Közétkeztetést Ellátó Intézmény vezetőjének kérelmére jóváhagyja, hogy az óvoda és a főzőkonyha december között zárva tartson. intézményvezető 6. A Büki Horgász Egyesület haszonbérleti szerződés hosszabbítási kérelme Előterjesztő: (előterjesztés a jkv. 7. sz. mellékletét képezi) : A Büki Horgász Egyesület Bükön, február 21-én szerződést kötött Bük Város Önkormányzatával a büki horgász tó (1496 hrsz.-ú ingatlanból 0,92 ha vízfelület) haszonbérlete tárgyában. Az egyesület most azt kéri, hogy a szerződés kerüljön meghosszabbításra. Szabó József, a Büki Horgász Egyesület elnöke: Hasonló tartalommal kérik a szerződést elfogadni 10 évre. Ez megfelelő időtartam ahhoz, hogy kihasználják a tavacska adta lehetőségeket. Rendbetették, s a külföldiek is váltottak jegyet forintot szoktak fizetni. Németh Violetta Mária képviselő, a Pénzügyi, Turisztikai és Városfejlesztési Bizottság elnöke: Javasolják 10 évre elfogadni, forint haszonbérleti díjért. Vegyük ki azt a mondatot, hogy a KSH évi mértékével megnövelt összeg. S legyen fix forint. Kéri a Képviselő-testület döntését a Büki Horgász Egyesület haszonbérleti szerződés hosszabbítási kérelmével kapcsolatban. 361/2014. (12.15.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testülete Büki Horgász Egyesülettel Bükön, február 21-én kötött szerződés hatályát meghosszabbítja 10 évvel, ig. A haszonbérleti díj összege Ft/év. A szerződésmódosítás megkötésére felhatalmazza a polgármestert.

9 9 7. A Bükfürdő Rallye megrendezése Előterjesztő: (előterjesztés a jkv. 8. sz. mellékletét képezi) Bük Város Önkormányzata és a Marco Racing Team Kft. között a Bükfürdő Rallye megrendezésére megállapodás került megkötésre, melynek hatálya a 2014 évi rendezvény megszervezésével lejárt. A Marco Racing Team Kft. képviseletében Markó Tibor ügyvezető a mellékelt megkereséssel élt az önkormányzat felé. Az önkormányzat a rendezvényt alkalmanként 4 millió Ft-tal támogatta, amelyet két részletben folyósított. Németh Violetta Mária képviselő, a Pénzügyi, Turisztikai és Városfejlesztési Bizottság elnöke: Tekintettel a külsős bizottsági tagok véleményére, hogy milyen a tagok visszajelzése, semleges a véleménye. Az első ralley komoly szervezés volt, de az utóbbi sok kivetni valót hagy maga után. Elfogadásra javasolja a bizottság, hogy a továbbiakban nem kíván az önkormányzat szerződést kötni. Kéri a Képviselő-testület döntését a Bükfürdő Rallye megrendezésével kapcsolatban. 362/2014. (12.15.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testülete a MARCO RACING TEAM Kft.-vel (7300 Komló, Tavasz u. 3. képviseli: Markó Tibor ügyvezető) a Bükfürdő Rallye megrendezésére vonatkozóan támogatási szerződést nem kíván kötni. 8. A képviselő-testület 2015 évi munkatervének meghatározása Előterjesztő: (előterjesztés a jkv. 9. sz. mellékletét képezi) Az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzata 5. (1) bekezdése alapján a Képviselő-testület éves munkaterv alapján működik, melyet a polgármester terjeszt elő a tárgyévet megelőző utolsó testületi ülésen. Németh Violetta Mária képviselő, a Pénzügyi, Turisztikai és Városfejlesztési Bizottság elnöke: A bizottság elfogadásra javasolja. Taródi Lajos, a Szociális és Egészségügyi Bizottság elnöke: A bizottság egyhangúlag elfogadta.

10 10 Giczi Nikoletta, a Kulturális, Oktatási és Sportbizottság elnöke: A bizottság elfogadásra javasolja. Kéri a Képviselő-testület döntését a képviselő-testület 2015 évi munkatervének meghatározásával kapcsolatban. 363/2014. (12.15.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete - a határozat mellékletét képező - "Bük Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi Munkatervét" elfogadja. előterjesztők a munkaterv szerint 9. A Büki Lokomotív Kft. beszámolója Előterjesztő: Markó Tamás igazgatási előadó (előterjesztés a jkv. 10. sz. mellékletét képezi) felkéri Csordás Attilát, hogy ismertesse előterjesztését. Csordás Attila: A Lokomotív Kft. megbízható, folyamatosan üzemelteti járatait, járatkimaradás, 5 percet meghaladó járatkésés nem történt. Utas panasz írásban nem érkezett. Szóbeli panasz inkább a turistáktól volt, helyiektől nem. Baranyai Róbert alpolgármester: A lakósság részéről történt megkeresés, hogy a menetrendet a vonatokhoz lenne jó igazítani. Csordás Attila: A Gysev járatai késnek 5-10 percet, ha a vonatot várják a buszok, akkor az utasok várnak. Taródi Lajos képviselő: Felmerült az is, hogy a helyijárat a Felsőbükiek számára miért nem elérhető, arra miért nem közlekedik? Csordás Attila: Reggel 7-8 között és délután 16 óra után lehetne a dolgozók és a diákok miatt. Felmérést kellene végezni, nagy terhet talán nem róna rájuk. Szabó András aljegyző: A Lokomotív Kft. jogosult arra, hogy a bérletek árára javaslatot tegyen. Az egyhavi, félhavi és a tanuló bérletek árait emelnék forinttal. 17 millió forintba kerül ez a közszolgáltatás, 3-4 millió forintot tud beszedni az utazóközönségtől én jár le a szerződés. Patthy Sándor képviselő: Meg kellene változtatni az útvonalat, hogy ne a fürdőn menjen, hanem az Európa út felől, s akkor a Danubius előtt letenné a dolgozókat.

11 11 Csordás Attila: Plusz távolságot nem jelent, ha a Danubius szálló felé mennének, de nem az Apartman Hotel előtt javasolná, hanem a körút bevonásával. Véleménye szerint nem egész nap, hanem csak reggel és délután kellene. Probléma még a régi és új buszmegálló. A helyiek megértették a turisták nem értik hol állnak a buszok. Az összes egy útvonalon menjen, ne csak reggel és délután. A táblán pedig jelezni kell, hogy honnan indulnak a buszok. A Volánnak már jeleztük, hogy az információs táblát frissíteni kell. Viszont, ha Felsőbükre kimegy a Liget panzióhoz, visszafele elhagyja a buszmegállót. A vasúttól nincs is más megálló. Patthy Sándor képviselő: A kiegészítő táblát kell levenni, s akkor nem mehetnek be a buszok sem a jelenlegi Volán pályaudvarra. Molnár Zoltán pályázati referens: A buszok nem mehetnek be a körforgalmi területre. Amíg foglalt a II-es parkoló, addig beállhat. Jövő héten lesz felfestés, utána kitiltás. Levesszük a táblát, ha elkészül a parkoló. A következő ülésre pedig át kell gondolni az Európa út, Felsőbük útvonalakat a helyi járat vonatkozásában. Kéri a Képviselő-testület döntését a Büki Lokomotív Kft. beszámolójával kapcsolatban, hogy az alkalmazott díj és jegyrendszer vonatkozásában a Lokomotív Kft. közszolgáltatási szerződését az önkormányzat nem kívánja módosítani. 364/2014. (12.15.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja, hogy évre a Bük Város közigazgatási területén helyi autóbusszal végzett menetrend szerinti személyszállítás közszolgáltatási szerződés keretében történő ellátására tárgyában július december 31-ei időszakra vonatkozó közszolgáltatási szerződés 3. számú mellékletének 4. pontját az alkalmazott díj és jegyrendszer vonatkozásában nem kívánja módosítani. Szabó András aljegyző Büki Lokomotív Kft. Csók és Társa Ügyvédi Iroda 10. A média szolgáltatások ellátására kiírt pályázat elbírálása Előterjesztő: Szabó András aljegyző (előterjesztés a jkv. 11. sz. mellékletét képezi)

12 12 Szabó András aljegyző: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 277/2014. (11.23) számú képviselő-testületi határozatával fogadta el a Bük Város Önkormányzata részére média szolgáltatási feladatok ellátása című közbeszerzési eljárás dokumentációját, illetve döntött az eljárásba meghívottakról. A december órai beadási határidőig 1 ajánlat érkezett nettó Ft-os ajánlati árral. A Trió-Média-Dunántúl Kft 9600 adott be pályázatot. A beadott pályázat érvényes. A pályázatnál egybevonták a tv, újság, honlap szerkesztés és facebook-megjelenést. 24 millió forint volt a kiírásban. Itt nettó forint szerepel. Arról kell dönteniük, hogy kiegészítik vagy eredménytelennek nyilvánítják arra hivatkozva, hogy nem áll rendelkezésre elegendő forrás. Giczi Nikoletta, a Kulturális, Oktatási és Sportbizottság elnöke: Sokat gondolkodtak rajta, hogy bruttó vagy nettó szerepel-e a kiírásban. S így egyik javaslat sem nyert többséget, a Kulturális, Oktatási és Sportbizottság nem hozott határozatot az ügyben. A kiírásban bruttó volt. Varga Zsolt szerkesztő: 4 éve vannak kapcsolatban, jól megismerték ezalatt egymást, egymás munkáját. Mindig a piaci ár alatt dolgoznak, de a tevékenységét túlteljesíti. Az Absolute Consulting Kft. értesítette őket, hogy 24 millió forint volt a kiírás, s ezért ők alámentek ben 22 millió forint nettó érték volt es árakon dolgozott eddig a nyomda, december 31-ig van szerződésük. Ők 10-12%-ot emelni fognak. 4 év alatt 11 új adónemet vezettek be, s nem úgy adták be a pályázatot, hogy kitalálták, hanem precízen körüljárták az ügyet. Alapítója volt a Sárvári, Celli tv-nek, s kikérte a 2014-es árakat. A celliek kapnak 14 millió forintot, stúdiót, rezsiköltségekre. Ha ezt kiszámolja, akkor az két évre 30 millió forint re pedig 5%-os emelést kérnek. Sárvár 25 millió forintot ad, 2 hetente 3600 példányt jelentet meg, ingyen kap ellátást. Az 2 évre 50 millió forint. Ők nem drágák, az eszközvásárlást maguk oldják meg. A szombathelyi tv egy 30 perces magazinműsorra 198,000 forintot kér, a TRIÓ tv ért csinálja ezt meg. Ők nem 2 órára szerződnek, 170%-ra teljesítenek, sőt novemberben 350 %- ra. Németh Violetta Mária képviselő, a Pénzügyi, Turisztikai és Városfejlesztési Bizottság elnöke: Értékesek ezek a mondatok, amelyek elhangzottak. A kiírás a facebookról és a buk.hu-ról is szólt. Így egy kézben lesznek a dolgok. Ugyanazon a rendezvényen nem kell 3 cégnek részt vennie. Az idősek is követik így a város életét a közvetítésekkel. Megnézte ő is az árakat, s kb a 29 millió forint a reális, s a nettó 23,500,000-zal nincsenek ettől messze. Igaz, hogy áron alul dolgoznak, de áron felül teljesítenek. Pontosság, lelkiismeretesség jellemzi a munkájukat. Ez az összeg a reális. Nem sikerül így az önkormányzat törekvése az árcsökkentésre, de pontosságot látunk. Egy ajánlat van a képviselőtestület előtt, ő támogatja. Giczi Nikoletta, a Kulturális, Oktatási és Sportbizottság elnöke: Egy észrevételük van, hogy a PR Telecommal egyeztetni kellene, hogy digitális csatornát kapjona Trió tv is, hogy jobb legyen a képminőség. Ezt Varga Zsolttal már megbeszélték.

13 13 Kéri a Képviselő-testület döntését a média szolgáltatások ellátására kiírt pályázat elbírálásával kapcsolatban. A Képviselő-testület tagjai egyesével szavaztak: Baranyai Róbert: igen Giczi Nikoletta Zsuzsanna: igen Taródi Lajos: igen Dr. Németh Sándor: igen Németh Violetta Mária: igen Patthy Sándor: igen Pócza Csaba: igen 365/2014. (12.15.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete, a Bük Város Önkormányzata részére média szolgáltatási feladatok ellátása tárgyú hirdetmény nélkül induló közbeszerzési eljárással kapcsolatban az alábbi összegzést fogadja el. ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Bük Város Önkormányzata 9737 Bük, Széchenyi u A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Tárgy: Bük Város Önkormányzata részére média szolgáltatási feladatok ellátása. Mennyiség: 1. Büki Újság Bük Város Önkormányzat lapjának szerkesztése, legyártása; 2. Bük honlapjának és Facebook oldalának szerkesztése; 3. Televíziós Műsor készítése A részletes feladatleírást a dokumentáció tartalmazza. 3. A választott eljárás fajtája: A Kbt. 122/A. szerinti hirdetmény közzététele nélkül induló közbeszerzési eljárás. 4. Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás esetén az eljárás alkalmazását megalapozó körülmények ismertetése:- 5. Hivatkozás az előzetes összesített tájékoztatóra, illetve az időszakos előzetes tájékoztatóra és közzétételének napja: -

14 14 6. Hivatkozás az eljárást megindító, illetve meghirdető hirdetményre (felhívásra) és közzétételének/megküldésének napja: Az ajánlattételi felhívás év november hónap 17. napján került közvetlenül megküldésre az ajánlattevők részére. 7. a) Eredményes volt-e az eljárás: Igen. b) Eredménytelen eljárás esetén az eredménytelenség indoka, valamint a Kbt. 76. (1) bekezdés d) pontja szerinti eredménytelenségi esetben a közbeszerzésre tervezett anyagi fedezet összege, és annak megadása, hogy az mikor és milyen okból került elvonásra, átcsoportosításra: - c) Az eredménytelen eljárást követően indul-e új eljárás: - 8. A benyújtott ajánlatok száma (részajánlat-tételi lehetőség esetén részenként): 1 darab. 9. a) Az érvényes ajánlatot tevők neve, címe, alkalmasságuk indokolása és ajánlatuknak az értékelési szempont - az összességében legelőnyösebb ajánlat kiválasztása esetén annak részszempontjai - szerinti tartalmi eleme, elemei (részajánlat-tételi lehetőség esetén részenként): Ajánlattevő neve, székhelye: Trió-Média-Dunántúl Kft., 9600, Sárvár, Fekete-híd u. 5. Összesített nettó ajánlati ár: ,- Ft A fenti ajánlattevő ajánlata mindenben megfelel a felhívás és dokumentáció tartalmának, a műszaki leírásban található, valamint a jogszabályok előírásainak, ajánlattevő a nyilatkozatai és lekérdezések alapján kizáró okok hatálya alatt nem áll. Ajánlattevő a benyújtott nyilatkozatai alapján megfelel az előírt alkalmassági követelmények mindegyikének. b) Az a) pont szerinti ajánlatok értékelése a következő táblázatba foglalva (részajánlattételi lehetőség esetén részenként): - c) Az összességében legelőnyösebb ajánlat kiválasztása esetén az értékelés során adható pontszám alsó és felső határának megadása: - d) Az összességében legelőnyösebb ajánlat kiválasztása esetén annak a módszernek (módszereknek) az ismertetése, amellyel az ajánlatkérő megadta az

15 15 ajánlatok részszempontok szerinti tartalmi elemeinek értékelése során a ponthatárok közötti pontszámot: Az érvénytelen ajánlatot tevők neve, címe és az érvénytelenség indoka: a) Eredményes eljárás esetén a nyertes ajánlattevő neve, címe, az ellenszolgáltatás összege és ajánlata kiválasztásának indokai: Ajánlattevő neve, székhelye: Trió-Média-Dunántúl Kft., 9600, Sárvár, Fekete-híd u. 5. Összesített nettó ajánlati ár: ,- Ft A fenti ajánlattevő érvényes ajánlata tartalmazta a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást. b) A nyertes ajánlatot követő legkedvezőbb ajánlatot tevő neve, címe, az ellenszolgáltatás összege és ajánlata kiválasztásának indokai:- 12. A közbeszerzésnek az(ok) a része(i), amely(ek)nek teljesítéséhez az ajánlattevő alvállalkozót kíván igénybe venni: a) A nyertes ajánlattevő ajánlatában: Büki Újság Bük Város Önkormányzat lapjának legyártása b) A nyertes ajánlatot követő legkedvezőbb ajánlatot tevő ajánlatában: A 12. pont szerinti rész(ek) tekintetében a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó(k), valamint a közbeszerzésnek az a százalékos aránya, amelynek teljesítésében a megjelölt alvállalkozók közre fognak működni: a) A nyertes ajánlattevő ajánlatában:- b) A nyertes ajánlatot követő legkedvezőbb ajánlatot tevő ajánlatában:- 14. Az alkalmasság igazolásában részt vevő szervezetek, és azon alkalmassági követelmények megjelölése, amelyek igazolása érdekében az ajánlattevő ezen szervezet erőforrásaira (is) támaszkodik: a) A nyertes ajánlattevő ajánlatában:- b) A nyertes ajánlatot követő legkedvezőbb ajánlatot tevő ajánlatában: 15. a) A szerződéskötési tilalmi időszak [Kbt (6) bekezdés] kezdőnapja: Az összegezés megküldését követő nap (azzal, hogy a szerződés az összegezés

16 16 megküldésének napján sem köthető meg). b) A szerződéskötési tilalmi időszak [Kbt (6) bekezdés] utolsó napja: Az összegezés megküldésének napját követő tíz napos időtartam lejártának napja 16. Az összegezés elkészítésének időpontja: Az összegezés megküldésének időpontja: Az összegezés módosításának indoka: Az összegezés módosításának időpontja: A módosított összegezés megküldésének időpontja: Az összegezés javításának indoka: Az összegezés javításának időpontja: A javított összegezés megküldésének időpontja: Egyéb információk:- Szabó András aljegyző Németh Istvánné pénzügyi csoportvezető Molnár Zoltán pályázati-referens Közbeszerzési szakértő folyamatos 11. Takács Miklós kérelme közkút ügyében Előterjesztő: Szabó András aljegyző (előterjesztés a jkv. 12. sz. mellékletét képezi) Szabó András aljegyző: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testülete 284/2014. (11.13.) számú határozatában döntött arról, hogy a Bük, Rákóczi u. 17, Damjanich u. 4., Kossuth L. u. 23., Baross u. 35., Gyár u. 39. szám előtti közkutakat leszerelését kéri a Soproni Vízmű Zrt-től. Takács Miklós Bük, Kossuth L. u. 21. szám alatti lakos azzal a kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy ezen kút szükséges az életviteléhez. A mellékletben található kérelem figyelembe vételével kérném a napirend tárgyalását és megvitatását.

17 17 Németh Violetta Mária képviselő, a Pénzügyi, Turisztikai és Városfejlesztési Bizottság elnöke: A bizottság a kérést tudomásul veszi, de nem javasolja támogatni, mert nem indokolt. Pócza Csaba képviselő: Szeretné jelezni, hogy a kerékpár út mellett szükséges lenne meghagyni a kutakat, hogy tudjanak a kerékpárosok friss ivóvízhez jutni. A Tematikus parkban, s a Kossuth Lajos utcában a 3-ból 2 kút megmaradt. Ez azt jelenti, hogy kb. 100 méterre van a következő kút. Kéri a Képviselő-testület döntését Takács Miklós kérelme közkút ügyével kapcsolatban. A Képviselő-testület 5 igen 2 nem szavazattal az alábbi határozatot hozta: 366/2014. (12.15.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Takács Miklós kérelmét elutasítja, a 284/2014.(11.13.) számú határozatát fenntartja a Bük, Kossuth L. u. 23. szám előtti közkutat megszünteti. Felhatalmazza a Soproni Vízmű Zrt.-t a közkút leszerelésére. Szabó András aljegyző Németh Istvánné pénzügyi csoportvezető Soproni Vízmű Zrt. 12. A Büki Értéktár bizottság létrehozása Előterjesztő: (előterjesztés a jkv. 13. sz. mellékletét képezi) Korábban már volt a képviselő-testület előtt, s most azért került újra napirendre, mert a helyi értéktár felállításával pályázatok is lesznek. Költségekkel nem jár, ez technikai dolog elsősorban, előnyben leszünk vele a pályázatoknál. Az Országgyűlés a április 2-ai ülésén fogadta el a magyar nemzeti értékekről és a hungarikumokról szóló évi XXX. törvényt. Megalkotásának célja az országos és helyi értékek azonosítása, számbavétele és védelmének biztosítása. A települési értéktárak adatgyűjteményei a megyei értéktárakhoz kerülnek. A bizottság összeállítása több módon lehetséges: 1. Önkormányzati állandó bizottság létrehozása, vagy már létező bizottság feladatkörének bővítése (az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatának módosításával jár). 2. Külön szakmai bizottság létrehozása. 3. Már korábban létező, helyi értékek gondozását végző állami, önkormányzati, egyházi, vagy társadalmi szervezet, illetve általa fenntartott intézmény, ezek szervezeti egységei, továbbá más, a település fejlesztésében tevékenykedő külső területfejlesztési, vidékfejlesztési szervezet. A nemzeti értékek szakterületenként nyolc kategóriára különülnek el, melyek a

18 18 következők: agrár- és élelmiszergazdaság, épített környezet, ipari és műszaki megoldások, kulturális örökség, sport, természeti környezet, turizmus és vendéglátás. Az értéktár bizottság a) legalább három tagból áll; b) munkájába bevonja a helyi, illetve megyei közművelődési feladatellátás országos módszertani intézményét, továbbá értékek gyűjtésével, megőrzésével, hasznosításával foglalkozó országos és területi illetékességű szakmai és civil szervezeteket; c) félévente, legkésőbb a félévet követő hónap utolsó napjáig beszámol tevékenységéről a helyi önkormányzat képviselő-testületének. Giczi Nikoletta, a Kulturális, Oktatási és Sportbizottság elnöke: A bizottság elé Tóth Tamás intézményvezető terjesztette. Támogatjuk a bizottság létrehozását. Javaslatunk a bizottság tagjaira: - - Taródi Lajost, a Dr. Horváth Tibor Szociális Központ intézményvezetője - Tóth Tamást, a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár intézményvezetője - Haizler Lászlónét, a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár intézményvezetőhelyettese megkérdezi a bizottság tagjainak jelölteket, hogy vállalják-e a nyílt ülést, s a bizottsági tagságot. A maga részéről mindkét esetben igen a válasza kor Tóth Tamás felhívja Haizler Lászlónét telefonon, hogy vállalja-e a nyílt ülést és a bizottsági tagságot. Haizler Lászlóné: igen Taródi Lajos: igen Tóth Tamás: igen Kéri a Képviselő-testület döntését a Büki Értéktár bizottság létrehozásával kapcsolatban. 367/2014. (12.15.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a magyar nemzeti értékekről és a hungarikumokról szóló évi XXX. törvény, valamint a magyar nemzeti értékek és a hungarikumok gondozásáról szóló 114/2013. (IV.16.) Korm. rendelet alapján Büki Települési Értéktár Bizottságot hoz létre. Felkéri a polgármestert, hogy a döntésről a meghozatalát követő 30 napon belül a Vas Megyei Közgyűlés elnökét tájékoztassa. Kéri a Képviselő-testület döntését a Büki Települési Értéktár Bizottsága tagjainak megválasztásával kapcsolatban.

19 19 368/2014. (12.15.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Büki Települési Értéktár Bizottsága tagjának megválasztja: - t - Taródi Lajost, a Dr. Horváth Tibor Szociális Központ intézményvezetőjét - Tóth Tamást, a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár intézményvezetőjét - Haizler Lászlónét, a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár intézményvezető-helyettesét. Kéri a Képviselő-testület döntését a Büki Települési Értéktár Szervezeti és Működési Szabályzatával kapcsolatban. 369/2014. (12.15.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Büki Települési Értéktár Szervezeti és Működési Szabályzatát a határozat melléklete szerinti tartalommal elfogadja. 13. A Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár 2015 évi programterve Előterjesztő: Tóth Tamás intézményvezető (előterjesztés a jkv. 14. sz. mellékletét képezi) Tóth Tamás intézményvezető: a programok szempontjából rendhagyó év lesz az intézmény életében. A 2014-ben bevezetett program struktúra, amely KultúrWellness a Büki KultúrKúra nevet kapta jól vizsgázott mind a helyiek mind az idelátogató vendégek körében. Fontos eleme lesz programjaiknak a település 750 éves jubileuma, itt a meglévő programok mellett az alábbiakat tervezik megvalósítani: 1. Könyvkiadás és könyvbemutatók az egész év során, többek között Bük monográfia, Szabó József könyvek megjelentetése. 2. Folyóirat kiadás Polgármester Úrral egyeztetve. 3. Szabadtéri kiállítás 4. Színházi esték és szabadtéri előadások. 5. Ifjúsági programok, koncertek. A mellékelt táblázatok a programjaik gerincét tartalmazzák és azon rendezvényeket, amelyeknek szervezői ugyan nem az intézmény, de hagyományosan ők biztosítják a hátteret számukra. Giczi Nikoletta, a Kulturális, Oktatási és Sportbizottság elnöke: Bizottságunk elfogadásra javasolja.

20 20 Kéri a Képviselő-testület döntését a Büki Művelődési és Sportközpont, könyvtár 2015 évi programtervével kapcsolatban. 370/2014. (12.15.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár 2015 évi programtervét, mely a határozat mellékletét képezi jóváhagyja. Tóth Tamás intézményvezető 14. A Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár szolgáltatási és bérleti rendje, díjai Előterjesztő: Tóth Tamás intézményvezető (előterjesztés a jkv. 15. sz. mellékletét képezi) Tóth Tamás intézményvezető: A Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár január 01-től szükségessé vált az intézmény szolgáltatási és bérleti díjának megváltoztatása, emelése. A csarnok bérleti a sportpálya és a műfüves pálya bérleti díja nem változik, valamint a büki sportegyesületek is a 2014-ban elfogadott Szervezeti és Működési Szabályzatban rögzítettek alapján használhatják a létesítményeket. Tekintve a rezsi és fenntartási költségek emelkedését, szükségessé vált a művelődési központ és a fénymásolás, nyomtatás tekintetében a könyvtár szolgáltatási és bérleti díjainak emelése. Az előterjesztett díjakban a 2 oldalas fénymásolásnál elütés történt, azok 60 és 70 forintok minden intézményegységénél. A legkisebb emelés Ft. Németh Violetta Mária képviselő, a Pénzügyi, Turisztikai és Városfejlesztési Bizottság elnöke: Bizottságunk egyhangúan elfogadásra javasolja. Kéri a Képviselő-testület döntését a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár szolgáltatási és bérleti rendje, díjaival kapcsolatban. 371/2014. (12.15.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár szolgáltatási és bérleti rendjét, díjait a határozat melléklete szerint jóváhagyja. Tóth Tamás intézményvezető

21 Fiókkönyvtár könyvtárosi munkaóraszám emelés Előterjesztő: Tóth Tamás intézményvezető (előterjesztés a jkv. 16. sz. mellékletét képezi) Tóth Tamás intézményvezető: A Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtárban jelenleg 4 fő részmunkaidős státusz van. A fiókkönyvtár hatékonyabb működése érdekében kérem a Képviselő-testületet, hogy az ott meglévő 6 órás státuszt 8 órára emelését engedélyezni szíveskedjenek. Az óra emelést azzal indoklom, hogy a fiókkönyvtár használati számai folyamatosan emelkednek, így természetesen az adminisztratív teendők is nőnek, amiket sok esetben a kolléganő csak munkaidőn kívül tudta ellátni. Mindezeken felül rendszeresen besegít a központi könyvtár szakmai és pályázati munkájába. Amennyiben a képviselő-testület engedélyezi az óraszámemelést Németh Istvánné a napi takarítási feladatokat is ellátná, így Farkas Tiborné takarítónő munkaidejében csak a központi könyvtárban látná el feladatait. Giczi Nikoletta, a Kulturális, Oktatási és Sportbizottság elnöke: Bizottságunk elfogadásra javasolja. De javasoljuk, hogy legyen téli és nyári nyitvatartási rend, s nyáron hosszabb legyen a nyitvatartási idő. Kéri a Képviselő-testület döntését a fiókkönyvtár könyvtárosi munkaóraszám emelésével kapcsolatban. 372/2014. (12.15.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár fiókkönyvtár könyvtárosi 1 fő 6 órás státusz 8 órásra emelését jóváhagyja. Tóth Tamás intézményvezető 16. A Büki Művelődési és Sportközpont Könyvtár SZMSZ jóváhagyása Előterjesztő: Tóth Tamás intézményvezető (előterjesztés a jkv. 17. sz. mellékletét képezi) Tóth Tamás intézményvezető: A szabályzatban az évben bekövetkezett változásokat át kell vezetni. Pl.: Atrium kerüljön bele, új dolgozók neve, munkaköre, feladatellátásban az ifjúsági klub számára biztosított helységek tartós használata. A könyvtár a nyilvános könyvtárak jegyzékén szerepel. A megváltozott jogszabályok miatt a fenntartói nyilatkozat elfogadása szükséges. Giczi Nikoletta, a Kulturális, Oktatási és Sportbizottság elnöke: Bizottságunk elfogadásra javasolja.

22 22 Kéri a Képviselő-testület döntését a Büki Művelődési és Sportközpont Könyvtár SZMSZ jóváhagyásával kapcsolatban. 373/2014. (12.15.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a határozat mellékletét képező, Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár Szervezeti Működési Szabályzatát, december 15 napi hatállyal jóváhagyja. Tóth Tamás intézményvezető december 15. Kéri a Képviselő-testület döntését a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár fenntartói nyilatkozatával kapcsolatban. 374/2014. (12.15.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a határozat mellékletét képező könyvtári fenntartói nyilatkozatot elfogadja, annak aláírására felhatalmazza a polgármestert. Tóth Tamás intézményvezető december Bük, Petőfi S. u. 8. I/2 számú lakás bérleti pályázatának ügye, új pályázat kiírása Előterjesztő: Szabó András aljegyző (előterjesztés a jkv. 18. sz. mellékletét képezi) Szabó András aljegyző: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testülete 272/2014.(11.13.) számú határozatával elfogadta Bük, Petőfi S. u. 8. I/2. számú lakás bérbevételére vonatkozó pályázati felhívást. A pályázatban szereplő határidő december óráig 3 pályázat érkezett: - Németh Martina Hajnalka Bük, Gyár u Sztojka Renáta Bük, Rákóczi u Barát Roland Bük, Ady u. 17. szám alatti lakosok. Taródi Lajos, a Szociális és Egészségügyi Bizottság elnöke: Nem javasolja a bizottság a kiutalást egyik pályázóhoz sem. Szabó András aljegyző: Ha ezt fogadja el a képviselő-testület, akkor új kiírás kell. Új határidőt kell meghatározni.

23 23 Kéri a Képviselő-testület döntését a Bük, Petőfi S. u. 8. I/2. szám alatti 47 m2 területű szociális jellegű komfortos lakással kapcsolatban. A Szociális és Egészségügyi Bizottság javaslatát teszi fel szavazásra. 375/2014. (12.15.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Bük, Petőfi S. u. 8. I/2. szám alatti 47 m2 területű szociális jellegű komfortos lakást nem kívánja bérbe adni. Szabó András aljegyző Németh Istvánné pénzügyi csoportvezető, Parkom Nonprofit Kft. Kéri a Képviselő-testület döntését a Bük, Petőfi S. u. 8. I/2. szám alatti 47 m2 területű szociális jellegű komfortos lakással kapcsolatban, hogy pályázati kiírását változatlan feltételekkel elrendeli, a pályázat beadás határideje: /2014. (12.15.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Bük, Petőfi S. u. 8. I/2. szám alatti 47 m2 területű szociális jellegű komfortos lakás pályázati kiírását változatlan feltételekkel elrendeli. Pályázat beadás határideje: Szabó András aljegyző Indítványok, bejelentések További hozzászólás hiányában a nyílt ülést órakor bezárta. k.m.f. Dr. Németh Sándor Dr. Tóth Ágnes. Giczi Nikoletta Németh Violetta polgármester jegyző jkv. hitelesítő jkv. hitelesítő

Jegyzőkönyv. A Büki Közös Önkormányzati Hivatal részéről: Dr. Tóth Ágnes jegyző, Molnár Zoltán pályázati referens, Csordásné Major Tünde jkv.

Jegyzőkönyv. A Büki Közös Önkormányzati Hivatal részéről: Dr. Tóth Ágnes jegyző, Molnár Zoltán pályázati referens, Csordásné Major Tünde jkv. 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének a 9737 Bük, Széchenyi u. 44. szám alatti Büki Közös Önkormányzati Hivatal Tárgyalójában

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Németh Sándor polgármester: Köszönti a megjelenteket, megállapítja a határozatképességet, 5 fő képviselő jelen van.

Jegyzőkönyv. Németh Sándor polgármester: Köszönti a megjelenteket, megállapítja a határozatképességet, 5 fő képviselő jelen van. 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal Kistárgyalójában 2011. április 20-án, 15.30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv

Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének a 9737 Bük, Széchenyi u. 44. szám alatti Büki Közös Önkormányzati Hivatal Tárgyalójában

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 2. Bodorkós László képviselőket jelöli ki az ülésről készült jegyzőkönyv hitelesítőinek.

Jegyzőkönyv. 2. Bodorkós László képviselőket jelöli ki az ülésről készült jegyzőkönyv hitelesítőinek. 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal Kistárgyalójában 2012. augusztus 30-án, 8.00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E GYZŐ KÖNYV. Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-ai munkaterv szerinti nyílt üléséről

J E GYZŐ KÖNYV. Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-ai munkaterv szerinti nyílt üléséről Polgármesteri Hivatal Oroszlány 5/2015. KTÜ J E GYZŐ KÖNYV Készült: Az ülés helye: Jelen vannak: Távol van: Meghívottak: Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-ai munkaterv

Részletesebben

Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv

Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár Galériájában 2011. október 24-én, 13.30 órai

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Nádasd 28/2013. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Nádasd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2013. január 14-én (csütörtökön) 17 órakor a Művelődési

Részletesebben

Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv

Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének a 9737 Bük, Széchenyi u. 44. szám alatti Büki Közös Önkormányzati Hivatal Tárgyalójában

Részletesebben

Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv

Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: A Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár Galériájában (9737. Bük, Eötvös u. 11.), Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 3/I/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 26-án (szerda) 16 00 órai kezdettel, a Konecsni

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. június 28-án 18,00 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. június 28-án 18,00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 152-18/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Psz/59/24/2014.ny.

JEGYZŐKÖNYV. Psz/59/24/2014.ny. Psz/59/24/2014.ny. JEGYZŐKÖNYV a Pusztaszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 18-án megtartott rendes, nyilvános üléséről 99/2014. (XII.18.) sz. Képviselőtestületi Határozat

Részletesebben

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 6-ai testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 6-ai testületi üléséről készült jegyzőkönyv Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 6-ai testületi üléséről készült jegyzőkönyv napirendjei: - Nyári gyermekétkeztetés biztosítás - A 020/5 hrsz-ú ingatlanon kiépített

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 7. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Kimle Község Önkormányzata 9181 Kimle, Fő út 114. 2. A közbeszerzés tárgya

Részletesebben

A Képviselő-testület egyhangúlag, 11 igen szavazattal az alábbiak szerint hagyja jóvá a napirendeket: N A P I R E N D :

A Képviselő-testület egyhangúlag, 11 igen szavazattal az alábbiak szerint hagyja jóvá a napirendeket: N A P I R E N D : 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: A Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár (9737. Bük, Eötvös u. 11.) galériájában, Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről.

Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről. 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak a mellékelt jelenléti

Részletesebben

BALATONBERÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ- TESTÜLETE. 30. számú JEGYZŐKÖNYVE. 2013. december 19-ei. nyilvános üléséről

BALATONBERÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ- TESTÜLETE. 30. számú JEGYZŐKÖNYVE. 2013. december 19-ei. nyilvános üléséről 1 BALATONBERÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ- TESTÜLETE 30. számú JEGYZŐKÖNYVE 2013. december 19-ei nyilvános üléséről Jegyzőkönyv Készült Balatonberény Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2013.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Alsóörs község Önkormányzat képviselő-testület 2016. március 10 16.00 órai kezdettel megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Alsóörs község Önkormányzat képviselő-testület 2016. március 10 16.00 órai kezdettel megtartott üléséről ALSÓÖRS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ TESTÜLETE Szám: 4/2016. JEGYZŐKÖNYV Készült: Alsóörs község Önkormányzat képviselő-testület 2016. március 10 16.00 órai kezdettel megtartott üléséről Az ülés helye:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Orbánné Borsos Anikó jkv. A Képviselő-testület 5 igen szavazattal, egyhangúlag a következő határozatot hozza:

JEGYZŐKÖNYV. Orbánné Borsos Anikó jkv. A Képviselő-testület 5 igen szavazattal, egyhangúlag a következő határozatot hozza: JEGYZŐKÖNYV Készült: 2013. október 7-én a Balatonfenyves Község Önkormányzat Képviselő-testületének a községháza nagytermében megtartott rendkívüli ülésén. Jelen vannak: Gyanó Józsefné képviselő Haszon

Részletesebben

Iktatószám: 5701-15 /2015.

Iktatószám: 5701-15 /2015. Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, József Attila út. 19. Tel.: 36/ 554-300 Iktatószám: 5701-15 /2015. Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2015. szeptember

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Csanádpalota Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. november 28. napján megtartott soros nyílt üléséről. Jelen vannak: Kovács Sándor polgármester, Bodzás István,

Részletesebben

Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete. Jegyzőkönyv

Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete. Jegyzőkönyv 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal Kistárgyalójában 2012. július 11-én, 9.00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Bornemisza János polgármester, Botos Sándor, Görbe Károly, Kiss Katalin, Varga István, Dr. Rédecsi Árpád képviselő

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Bornemisza János polgármester, Botos Sándor, Görbe Károly, Kiss Katalin, Varga István, Dr. Rédecsi Árpád képviselő 29 JEGYZŐKÖNYV Készült: Poroszló- Újlőrincfalva Önkormányzatok Képviselő-testületének 2011. február 23-án (szerdán) 13.30 órai kezdettel tartott együttes nyílt üléséről Az ülés helye: Községháza tanácskozóterme,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 5-én 18 órakor megtartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 5-én 18 órakor megtartott nyílt üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 404-5/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Igazoltan távol van: Németh Sándor polgármester, Patthy Sándor képviselő

Igazoltan távol van: Németh Sándor polgármester, Patthy Sándor képviselő 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár Galériájában 2011. június 27-én, 13.30 órai

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésről archív hangfelvétel készült.

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésről archív hangfelvétel készült. JEGYZŐKÖNYV Készült: Ács Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. október 25-én 16 00 órakor a Polgármesteri Hivatal nagytermében megtartott üléséről. Jelen vannak: A csatolt jelenléti ív szerinti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Városfejlesztési Bizottsága 2013. január 21-én tartott nyilvános üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Városfejlesztési Bizottsága 2013. január 21-én tartott nyilvános üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Városfejlesztési Bizottsága 2013. január 21-én tartott nyilvános üléséről. Helye: Polgármesteri Hivatal III. tárgyaló Jelen vannak: Dr. Ferenczi Attila bizottsági elnök Tímár Ella

Részletesebben

Készült Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete 2013. május 30-i üléséről az Új Városháza üléstermében. Dr. Csorba Csaba jegyző, Megyeri László aljegyző

Készült Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete 2013. május 30-i üléséről az Új Városháza üléstermében. Dr. Csorba Csaba jegyző, Megyeri László aljegyző Gyomaendrőd 15/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült 2013. május 30-i üléséről az Új Városháza üléstermében. Jelen vannak: Várfi András polgármester, Toldi Balázs alpolgármester Arnóczi István János, Béres János,

Részletesebben

Németh Sándor polgármester: Köszönti a megjelenteket, megállapítja a határozatképességet, 7 fő képviselő jelen van.

Németh Sándor polgármester: Köszönti a megjelenteket, megállapítja a határozatképességet, 7 fő képviselő jelen van. 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének a 9737 Bük, Széchenyi u. 44. szám alatti Büki Közös Önkormányzati Hivatal Tárgyalójában

Részletesebben

NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 1. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2016. JANUÁR 25.) Határozat: 1/2016. - 6/2016. Kt. hat.

NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 1. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2016. JANUÁR 25.) Határozat: 1/2016. - 6/2016. Kt. hat. NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 1. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2016. JANUÁR 25.) Határozat: 1/2016. - 6/2016. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V BUDAPEST FŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE i J E G Y Z Ő K Ö N Y V A Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testülete 2008. július 22-én (kedden) megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. szervezési és önkormányzati osztályvezető

JEGYZŐKÖNYV. szervezési és önkormányzati osztályvezető JEGYZŐKÖNYV Készült: Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének a Petőfi Művelődési Ház és Könyvtár Nagytermében 2015. július 28-án, 17 10 órai kezdettel megtartott rendkívüli, nyílt üléséről.

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2015. MÁJUS 28. NAPJÁN TARTOTT RENDES, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2015. MÁJUS 28. NAPJÁN TARTOTT RENDES, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2015. MÁJUS 28. NAPJÁN TARTOTT RENDES, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 1 11/2015. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z ŐK Ö N Y V. Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2007. március 29-i nyílt üléséről

J E G Y Z ŐK Ö N Y V. Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2007. március 29-i nyílt üléséről J E G Y Z ŐK Ö N Y V Készült: Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2007. március 29-i nyílt üléséről H e l y e: Városháza Díszterme Jelenlévőképviselők: Bagdi Sándorné, Bánóczy Lajos, Bozsányi István,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Vácrátót Község Önkormányzat Képviselő-testülete J e g y z ő k ö n y v Készült: Vácrátót Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 28-án, csütörtökön 18.00 órakor megtartott testületi ülésén.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 207 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2015. május 29. napján 9 00 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott üléséről. Jelen vannak: Bodnár

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 19/2015. JEGYZŐKÖNYVE

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 19/2015. JEGYZŐKÖNYVE Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 19/2015. JEGYZŐKÖNYVE Készült: 2015. november 23-án 14 00 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi ülésről Ülés helye: Bánk Község Önkormányzata, 2653

Részletesebben

1. Az ajánlatkérő neve és címe: ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság 1011 Budapest, Iskola utca 13.

1. Az ajánlatkérő neve és címe: ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság 1011 Budapest, Iskola utca 13. 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság 1011

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Lengyel György polgármester, Mórocz Lajos, Pusztai Ádám, Szemenyei Sándor, és Varga Pál települési képviselők.

JEGYZŐKÖNYV. Lengyel György polgármester, Mórocz Lajos, Pusztai Ádám, Szemenyei Sándor, és Varga Pál települési képviselők. 18/2013. ÖKÜ JEGYZŐKÖNYV Készült Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. augusztus 13-i soron kívüli testületi ülésén, 5945 Kardoskút, Március 15 tér. 3 sz. alatti Hivatalának tanácstermében.

Részletesebben

Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. november 4-én (csütörtök) 10.05 órai kezdettel megtartott soros nyílt üléséről.

Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. november 4-én (csütörtök) 10.05 órai kezdettel megtartott soros nyílt üléséről. Szám: 1/1-193/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. november 4-én (csütörtök) 10.05 órai kezdettel megtartott soros nyílt üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Gomba Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2008. november 13-án 15 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Jelen voltak: jelenléti ív alapján Üdvözölte az ülésen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Száma: 881-20/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Dunaföldvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 29-én (Kedden) 13:00 órakor

Részletesebben

Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete. Jegyzőkönyv

Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete. Jegyzőkönyv 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár Galériájában 2012. május 21-én, 16.00 órai

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. április 6-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. április 6-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. 03-3/15-6/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. április 6-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a Bizottság

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Doba Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 8482 Doba, Kossuth u. 10. Szám: D- 17-3 /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Doba Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 8-án 17 órai kezdettel

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2014.december 18-án tartott rendkívüli, nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2014.december 18-án tartott rendkívüli, nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2014.december 18-án tartott rendkívüli, nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról A NAV Dél-alföldi Regionális Adó Főigazgatósága által üzemeltetett klíma- és légtechnikai berendezések javítása és karbantartása 4 részben 1. Az ajánlatkérő neve és

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselőtestület 8296 Monostorapáti Száma: 273-6/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzati Képviselőtestületének 2012. május 29- én /kedden/ 18.00 órai kezdettel

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. május 30-án megtartott ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. május 30-án megtartott ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 9/2012. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. május 30-án megtartott ülésérıl Határozatok száma: 57-64. TARTALOMJEGYZÉK OK: 57/2012.(V.30.) ÖH. Szank község

Részletesebben

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete. 2015. augusztus 18-án. megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete. 2015. augusztus 18-án. megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. augusztus 18-án megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve 11/2015. (VIII.19.) önkormányzati rendelet a temetőkről és a temetkezésről 198/2015.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. valamint Rimán Edina jegyző, dr. Mészár Erika aljegyző, dr. Szabó Orsolya aljegyző és a szervezeti egységek vezetői jelenléti ív szerint.

JEGYZŐKÖNYV. valamint Rimán Edina jegyző, dr. Mészár Erika aljegyző, dr. Szabó Orsolya aljegyző és a szervezeti egységek vezetői jelenléti ív szerint. JEGYZŐKÖNYV Készült Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testület 2012. június 7-én 15.00 órakor a Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal III. em. 300-as tárgyalójában megtartott 9. rendes

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2011. július 6-án, a Heves Megyei Közgyűlés üléséről

Jegyzőkönyv. Készült: 2011. július 6-án, a Heves Megyei Közgyűlés üléséről Jegyzőkönyv Készült: 2011. július 6-án, a Heves Megyei Közgyűlés üléséről Az ülés helye: Megyeháza II. emeleti Barkóczy terme Eger, Kossuth Lajos utca 9. Jelen voltak: Bolyki András, Bossányi László, Dr.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖRMEND VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖRMEND VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖRMEND VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2009. október 29.-i üléséről Határozat: 120 130. számú Rendelet: 18/2009. (X.30.) 19/2009. (X.30.) 20/2009. (X.30.) 21/2009. (X.30.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Nádasd 22-32/2013. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Nádasd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2013. november 21-én (csütörtökön) 17 órakor a

Részletesebben

8/2009. számú 2009. május 13-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

8/2009. számú 2009. május 13-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6041 Kerekegyháza, Fő u. 47/a. Ikt.sz.: 6289-1/2009. 8/2009. számú 2009. május 13-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 82-86/2009. (V.13.) sz. Kth.)

Részletesebben

Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv

Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 18-án 13.30 órai kezdettel a Büki Közös Önkormányzati Hivatal tárgyalótermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. december 15-én 18 órakor Képviselő-testületének üléséről. kezdődő Csetény

Részletesebben

J E G Y Z Õ K Ö N Y V. Tinyó Ottó polgármester. Suga László alpolgármester Csorba Tibor képviselõ. Mertusné Varga Katalin képviselõ

J E G Y Z Õ K Ö N Y V. Tinyó Ottó polgármester. Suga László alpolgármester Csorba Tibor képviselõ. Mertusné Varga Katalin képviselõ J E G Y Z Õ K Ö N Y V Készült: Szuhakálló Községi Önkormányzat Képviselõ-testületének 2010. január 28-án 14.00 órai kezdettel megtartott nyílt ülésérõl. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácsterme

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Egyéb gépek, szerszámok/2012.

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Egyéb gépek, szerszámok/2012. 9. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Egyéb gépek, szerszámok/2012. 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Állami Autópálya Kezelő Zrt. H-1134 Budapest, Váci

Részletesebben

RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE. 22. számú jegyzőkönyve (2013. SZEPTEMBER 9.) Határozatok: 128/2013. 131/2013. Kt. hat.

RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE. 22. számú jegyzőkönyve (2013. SZEPTEMBER 9.) Határozatok: 128/2013. 131/2013. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE 22. számú jegyzőkönyve (2013. SZEPTEMBER 9.) Határozatok: 128/2013. 131/2013. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat

Részletesebben

Határozat száma: Fogorvosi ellátás helyettesítésével Dr. Istók László megbízásáról 2011. évi belső ellenőrzési terv elfogadásáról

Határozat száma: Fogorvosi ellátás helyettesítésével Dr. Istók László megbízásáról 2011. évi belső ellenőrzési terv elfogadásáról 91-16/2010. Jegyzőkönyv Készül: Heréd Község Képviselő-testületének 2010. november 9-én 17,30 órakor megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 212/2010.(XI.9.) 213/2010.(XI.9.) Tárgy: Fogorvosi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 17-én megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 17-én megtartott üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 4/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 17-én megtartott üléséről Határozatok száma: 10-13. Rendelet száma: 6-8. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK:

Részletesebben

131 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. szeptember 5-én 17 órakor megtartott üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Rendelet 14/2013. (IX.9.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzati Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság 2012. március 27-én 9,00 órakor a Polgármesteri Hivatal kis tanácskozó termében

Részletesebben

Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. augusztus 8-án (csütörtök) 14.04 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. augusztus 8-án (csütörtök) 14.04 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Szám: 1/1-141/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. augusztus 8-án (csütörtök) 14.04 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Mezőfalva Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. november 30-án 16.00 órai kezdettel megtartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Mezőfalva Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. november 30-án 16.00 órai kezdettel megtartott üléséről. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült Mezőfalva Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. november 30-án 16.00 órai kezdettel megtartott üléséről. Jelen vannak: Márok Csaba polgármester Cseke Ottó alpolgármester

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete 2014. november 27-i üléséről az Új Városháza üléstermében.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete 2014. november 27-i üléséről az Új Városháza üléstermében. GYOMAENDRŐD VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 5500 GYOMAENDRŐD, SELYEM ÚT 124. 26/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült 2014. november 27-i üléséről az Új Városháza üléstermében. Megjelent képviselők: Toldi

Részletesebben

Ráckeve, 2013. október 18.

Ráckeve, 2013. október 18. XXV. évfolyam 11. szám 2013. november Ára: 200 Ft VITA MIHI CHRISTUS, RERUM CONCORDIA FISCUS ** KRISZTUS AZ ÉN ÉLETEM, BÉKESSÉG A KINCS NEKEM Ráckevére látogatott Áder János köztársasági elnök Ráckeve,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2006. december 20-án megtartott soros ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében

JEGYZŐKÖNYV. Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2006. december 20-án megtartott soros ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében JEGYZŐKÖNYV Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2006. december 20-án megtartott soros ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében Jelen vannak: Csányi László alpolgármester, Babarczi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Katafa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Katafa 23-20/2013. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Katafa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2013. október 30-án (szerdán) 15.00 órakor

Részletesebben

17. számú JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2013. június 11. napján 18:35 órai kezdettel megtartott rendkívüli Képviselő-testületi ülésen.

17. számú JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2013. június 11. napján 18:35 órai kezdettel megtartott rendkívüli Képviselő-testületi ülésen. 17. számú JEGYZŐKÖNYV Készült: 2013. június 11. napján 18:35 órai kezdettel megtartott rendkívüli Képviselő-testületi ülésen. Jelen vannak: Dr. Katona Ernő alpolgármester dr. Szájbely Ernő képviselő Girasek

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET GAZDASÁGI BIZOTTSÁG ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V

BUDAPEST FŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET GAZDASÁGI BIZOTTSÁG ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V BUDAPEST FŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET GAZDASÁGI BIZOTTSÁG ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült a Gazdasági Bizottság és a Pénzügyi Bizottság 2011. július 7-én

Részletesebben

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, József Attila u. 19. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2014. február 20.-i ülésének J E G Y Z Ő

Részletesebben

132 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. szeptember 19-én 20 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Határozat 52/2014.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tárgyalója Harkány, Petőfi S. u. 2-4.

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tárgyalója Harkány, Petőfi S. u. 2-4. Jegyzőkönyv Készült a Harkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptember 7.- én (péntek) 7.30 órai kezdettel megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tárgyalója

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v készült a Pogányvölgyi Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsának 2011. április 28.-án megtartott üléséről Jelen vannak: Zsombok Lajos elnök Kara Lajos Buzsák polgármestere

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság 3 igen szavazattal (egyhangúlag) elfogadta Mikó Jánost a jegyzőkönyv aláírójaként.

JEGYZŐKÖNYV. A Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság 3 igen szavazattal (egyhangúlag) elfogadta Mikó Jánost a jegyzőkönyv aláírójaként. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottságának 2014. február 26-án 15.30 órakor a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal ovális termében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 18/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Vasszécseny Község Képviselő-testületének 2015. december 14-én megtartott nyilvános üléséről Hozott döntések: 17/2015. (XII.15.) önkormányzati rendelet az önkormányzat 2015.

Részletesebben

K I V O N A T. Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének

K I V O N A T. Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének K I V O N A T 2014. február 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből 2/2014.(II.27.) önkormányzati rendelete Tata Város Önkormányzatának 2013. évi költségvetéséről szóló 1/2013.(II. 01.) önkormányzati

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendes nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendes nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV rendes nyílt üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: Bicske Városháza I. emeleti díszterem Bicske, Hősök tere 4. 2015. június 24. 8.30 óra Az ülésen megjelent önkormányzati képviselők: Pálffy

Részletesebben

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2012. NOVEMBER 8. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉRŐL.

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2012. NOVEMBER 8. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉRŐL. Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 27/2012. sz. TERKA Jegyzőkönyv Készült: 2012. november 8-án 14:00 órai kezdettel tartott rendkívüli nyílt Képviselő-testületi ülésről. Testületi ülés helye:

Részletesebben

------------------------------------------------------------------------------------------------- 1438-2/2015. ikt.sz. 3/2015.

------------------------------------------------------------------------------------------------- 1438-2/2015. ikt.sz. 3/2015. Füzesgyarmat Város Önkormányzatának K é p v i s e l ő - t e s t ü l e t e 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-058, 491-401, Fax: 491-361 E-mail: fgyphiv@globonet.hu -------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

Szám: 1/3/19/2012. Jegyzőkönyv

Szám: 1/3/19/2012. Jegyzőkönyv Szám: 1/3/19/2012. Jegyzőkönyv Készült: Révfülöp Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 19-én (hétfőn) 16.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Községháza

Részletesebben

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2012. JÚNIUS 28. NAPJÁN TARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉRŐL. Jegyzőkönyv

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2012. JÚNIUS 28. NAPJÁN TARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉRŐL. Jegyzőkönyv Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 14/2012. sz. TERKA Jegyzőkönyv Készült: 2012. június 28-án 14:00 órai kezdettel tartott nyílt Képviselő-testületi ülésről. Testületi ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-804

Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-804 BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZMŰVELŐDÉSI, IFJÚSÁGI, OKTATÁSI ÉS SPORT BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-804 Telefon: (66)

Részletesebben

1. sz. Jegyzőkönyv. Készült: Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2010. január 26-i üléséről.

1. sz. Jegyzőkönyv. Készült: Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2010. január 26-i üléséről. Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése 1. sz. Jegyzőkönyv Készült: Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2010. január 26-i üléséről. Jelen vannak: a Közgyűlés tagjai a mellékelt jelenléti ív szerint

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: A Humán Bizottság 2012. november 28-án a Polgármesteri Hivatal tanácskozótermében megtartott ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: A Humán Bizottság 2012. november 28-án a Polgármesteri Hivatal tanácskozótermében megtartott ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült: A 2012. november 28-án a Polgármesteri Hivatal tanácskozótermében megtartott ülésén. Jelen vannak: a részéről: Szvitankó Tamás, a bizottság elnöke Tarnavölgyi László Lendák Lajos Zoltán

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 11/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 22-én 14.00 órakor megtartott ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT Szám: 20/2010 Kt. BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TARTALOMJEGYZÉK a Képviselő-testület 2010. augusztus 4-én (szerdán) 19 órakor megtartott rendkívüli, nyilvános ülésén hozott döntésekről Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Csanádpalota Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. február 23. napján megtartott soros nyílt üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Csanádpalota Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. február 23. napján megtartott soros nyílt üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Csanádpalota Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. február 23. napján megtartott soros nyílt üléséről. Jelen vannak: Kovács Sándor polgármester, Benke Marcell alpolgármester,

Részletesebben

~ 165 ~ 73-12/2012. Jegyzőkönyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testületének 2012. április 26.-án 20 óra 40 perctől megtartott soros üléséről.

~ 165 ~ 73-12/2012. Jegyzőkönyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testületének 2012. április 26.-án 20 óra 40 perctől megtartott soros üléséről. 73-12/2012. Jegyzőkönyv Készül: Heréd Község Képviselő-testületének 2012. április 26.-án 20 óra 40 perctől megtartott soros üléséről. Határozat száma: 91/2012.(IV.26.) 92/2012.(IV.26.) 93/2012.(IV.26.)

Részletesebben

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 11. számú JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATAI

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 11. számú JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATAI BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATAI 109/2011. (XI.29.) kt. határozat: A 2011. november 29-ei ülés napirendjének elfogadása 110/2011. (XI.29.)

Részletesebben

Báránd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. szeptember 26-án 12 órakor megtartott rendkívüli ülésének. J e g y z ő k ö n y v e

Báránd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. szeptember 26-án 12 órakor megtartott rendkívüli ülésének. J e g y z ő k ö n y v e BÁRÁND KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4161 Báránd Kossuth tér 1. Telefon: 06/54-466-030 Fax: 06/54-466-291 E-mail: barandhivatal@gmail.com Báránd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. szeptember 26-án 12

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselőtestület 8296 Monostorapáti Száma: 113-2/2010. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzati Képviselőtestületének 2010. február 15- én /hétfőn/ 17.00 órai kezdettel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 495 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzati Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság 2011.október 25-én 9,00 órakor a Polgármesteri Hivatal kis tanácskozó

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kóbor Attila bizottsági elnök köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy a 3 tagú bizottságból 2 fő jelen van. Az ülés határozatképes.

JEGYZŐKÖNYV. Kóbor Attila bizottsági elnök köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy a 3 tagú bizottságból 2 fő jelen van. Az ülés határozatképes. Vép Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága Szám: 1/2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: Vép Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága 2012. február 13-án (hétfőn) 15

Részletesebben

Épület felújítások/2014.

Épület felújítások/2014. 9. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. H-1134 Budapest, Váci út 45/B. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Tárgya:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 2-án tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 2-án tartott nyilvános üléséről. Bősárkány Nagyközség Képviselő-testülete 1-6/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. április 2-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagykáta Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 25-én megtartott üléséről. Az ülés helye: Városi Könyvtár Vadász utcai rendezvénytermében (Nagykáta, Dózsa

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült: Sződ Község Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében, 2013. április 25. napján 18.00 órakor megtartott Sződ Község Képviselő-testületének üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben