trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd."

Átírás

1 trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

2 Tegyük közösen még ismertebbé a HERZ-et. A projektben szeretnénk: Szeretettel köszöntünk ínycsiklandozó trnd-projektünkben, melyben megismerkedhetünk a HERZ finomságaival, és barátainkkal közösen megkóstolhatjuk a HERZ Classic Téliszalámit magyarországi trnd-partnerrel együtt megkóstolni a HERZ Classic Téliszalámit. Próbáld ki. A HERZ hazánk egyik legismertebb és legkedveltebb húsipari márkája, mely közel 130 év tapasztalatával készíti minőségi és ízletes termékeit. Projektünkben a HERZ Classic Téliszalámit kóstolhatjuk meg közösen megosztani őszinte véleményünket a HERZ termékeivel kapcsolatban három online felmérés keretében. Mondd el a véleményedet még ismertebbé tenni a HERZ termékeket barátaink és ismerőseink körében az általunk készített szendvicsekkel, vagy a továbbadásra szánt HERZ Classic Téliszalámival. Add tovább. A következő hat hétben magyarországi trnd-partnerrel közösen tudhatunk meg többet a HERZ márkáról, és kóstolhatjuk meg a HERZ Classic Téliszalámit. Ezenfelül barátainkat, ismerőseinket is meglephetjük a finomságokkal, és így hozzájárulhatunk, hogy a HERZ márka még szélesebb körben ismertté váljon minél több beszámolót és piackutatási kérdőívet összegyűjteni, és ez alapján megtudni, hogy mit gondolnak ismerőseink a HERZ-ről. Számolj be róla. Kezdjünk is hozzá!

3 Minőségi finomságok percek alatt. Büszkeségünk, a HERZ Téliszalámi. Hideg? Meleg? Édes? Sós? Csupán a kreativitásunkon múlik, hogy milyen lesz a végeredmény. A sietős hétköznapok velejárója lehet, hogy nem mindig jut elég időnk az étkezésre, és így két teendő között csak pár percünk marad megenni néhány falatot. Fontos odafigyelnünk arra, hogy ilyen esetekben is minőségi alapanyagokból készült ételeket válasszunk. Egy szendviccsel gyorsan elkészülünk, ráadásul egészségesebb is a legtöbb nassolnivalónál. A HERZ Téliszalámit szinte mindenki ismeri, hiszen hazánkban és külföldön egyaránt nagy népszerűségnek örvend a magyar különlegesség. Így nem meglepő, hogy 2014-ben hungarikummá is nyilvánította a Hungarikum Biztottság. A Téliszalámi sikerének titka a közel 130 éves receptúrában rejlik, melyet Herz Ármin álmodott meg 1888-ban. Egyedi fűszerezéssel, prémium minőségű, válogatott alapanyagokból, tradicionális bükkfán füstölve, hagyományos érleléssel állítják elő. Ha ezek ismeretében kedvet kaptál a HERZ Téliszalámi meg- kóstolásához, akkor ezt most meg is teheted, hiszen legújabb trnd-projektünkben minden résztvevő kipróbálhatja a terméket, illetve barátait is megvendégelheti a finomsággal. Készítheted reggelire, tízóraira, sőt még akár főételnek is, a szendvics mindig szuper választás: azonfelül, hogy tápláló és laktató, kis helyen elfér, és akár útközben is fogyaszthatod. A HERZ Téliszalámi ízében és illatában a fehér- és szegfűbors dominál, amelyet kiegészít a bükkfafüst kellemes aromája. A következő oldalak segítségünkre lehetnek abban, hogy az előttünk álló hetekben valódi HERZ házigazdává válhassunk.

4 Mitől lesz egy termék hungarikum? Mitől egyedi és különleges a HERZ Téliszalámi? Azt már tudjuk, hogy a HERZ Téliszalámi hungarikum, de vajon hogyan érdemelheti ki egy termék ezt a megtisztelő címet? Barátaid megkérdezik, hogy miben tér el a HERZ Téliszalámi más szalámiktól? Nem érhet váratlanul a kérdés, ha elolvasod ezeket a háttérinformációkat: 1888 óta készül ugyanazzal az eredeti, változatlan receptúrával. A különleges eljárással feldolgozott minőségi húshoz egyedi, adalékanyagoktól mentes fűszereket kevernek. A Téliszalámi előállításának minden pontján az eredeti, hagyományos, 90 napig tartó érlelési technológiához ragaszkodnak. A szalámirudakat szárított bükkfával füstölik két héten keresztül, ami a tartósításon kívül kellemes ízt ad a Téliszaláminak. A hungarikum megkülönböztetésre, kiemelésre méltó érték, amely a magyarságra jellemző tulajdonságával, egyediségével, különlegességével és minőségével a magyarság csúcsteljesítményének minősül. A hagyományos érlelés során nem használnak érést gyorsító adalékanyagokat. A hungarikumokat külföldön és belföldön egyaránt a magyarság eredményeként tartják számon. Tudtad? Többek között a következőket is hungarikummá nyilvánították: Pálinka Magyar akácméz Makói hagyma Zsolnay porcelán és kerámia Magyar operett Klasszikus magyar nóta

5 Indulócsomagod. Projektmenetrend. A projekt kezdetén minden résztvevő indulócsomagot kap a következő tartalmakkal: 1 Kicsomagolás és fényképek készítése. Saját részre: 1 x HERZ Classic Téliszalámi (400 g) Projektmenetrend brosúra a trnd általános szájreklám ösztönző do- kumentuma mely háttérinformációkat tartalmaz a HERZ termékekkel kapcsolatban, valamint rengeteg kommunikációt inspiráló ötletet. Piackutatási kérdőívek (40 oldalas brosúra) a barátokkal és családdal folytatott beszélgetésekhez. Továbbadásra barátoknak: 10 x HERZ Classic Téliszalámi (70 g) Próbáld ki: Először is bontsd ki az indulócsomagodat akár családoddal, barátaiddal, kollégáiddal közösen, és ismerd meg a tartalmát, a HERZ Classic Téliszalámit, és a hozzá kapcsolódó háttérinfomációkat. És persze a kóstolásról se feledkezz meg! Fényképek készítése: Oszd meg az élményeidet a kicsomagolásról, valamint a barátokkal és ismerősökkel történő közös falatozásról, és készíts fényképeket, hogy mi is részesei lehessünk ezeknek a pillanatoknak. Képeidet ilyen egyszerűen küldheted el nekünk: jelentkezz be Mytrnd felületedre, és a HERZ menüpont alatt kattints a Fénykép feltöltése gombra. 2 Mondd el a véleményedet. Véleményedet megoszthatod velünk a projekt hat hete alatt úgy, hogy részt veszel három online felmérésünkben: elején: Nyitó felmérés közepén: Félidei felmérés végén: Záró felmérés A felméréseket a trnd weboldalán a Mytrnd felületen találod majd. Amint lehetőséged van kitölteni valamelyik felmérést, en értesítünk róla.

6 3 Még ismertebbé tenni a HERZ márkát. 5 Segíts nekünk a piackutatásban. Miután megkóstoltad a HERZ Classic Téliszalámit, és az íz elnyerte a tetszésedet, segíts az összes résztvevővel közösen még ismertebbé tenni a HERZ-et! Ehhez a barátaidnak, rokonaidnak és munkatársaidnak elmesélheted, hogy mitől különleges a hungarikummá nyilvánított HERZ Téliszalámi. ajándékozhatsz HERZ Classic Téliszalámit, így ők is megkóstolhatják a finomságot. receptötleteket adhatsz, amivel ők is feldobhatják szendvicseiket. A HERZ trnd-projekt hivatalos piackutatójává válhatsz! Az indulócsomagban található Piackutatási Kérdőívekkel 20 barátodat, ismerősödet vagy munkatársadat kérdezheted meg a HERZ-ről alkotott véleményéről, és a szalámi vásárlási szokásairól. Ez alkalom lehet arra is, hogy bennfentes ismereteidet megoszd velük. Pontosabb információkat a Piackutatási Kérdőívekben találsz. A legjobban annak örülünk, ha sikerül minél több véleményt összegyűjtened, és így sok kérdőívet kitöltetned! Készíts pár fényképet azokról az alkalmakról, amikor barátaid, rokonaid megkóstolják az általad készített szendvicseket, hogy a felvételeket közös fényképalbumunkban tehessük közzé. 4 Beszélgetési beszámolók írása. A projekt teljes ideje alatt a projektblogon beszéljük meg közösen a HERZ termékekkel, valamint a szendvicskészítéssel kapcsolatos témákat: A projekttel kapcsolatos kérdésekkel és javaslatokkal bátran fordulhatsz hozzánk közvetlenül a lunna@trnd.hu címen. Azután, hogy mások is megismerhették Neked köszönhetően a HERZ finomságait, fontos, hogy tájékoztass minket is erről. Minden alkalommal, amikor barátokkal, ismerősökkel vagy kollégákkal beszélgettél a termékről, beszámolót írhatsz. A beszámolókból arra vagyunk kíváncsiak, hogy hány barátoddal vagy ismerősöddel beszélgettél, és ők mit gondolnak, miket kérdeztek a HERZ-ről. Ezenkívül amennyiben elkészítetted saját HERZ szendvicsedet, azt is bemutathatod nekünk beszámolódban. Nagyon kíváncsian várjuk! A beszámoló írása nagyon egyszerű: Jelentkezz be Mytrnd felületedre, és a HERZ menüpont alatt kattints a Beszámoló írása gombra. És már küldheted is visszajelzéseidet! A szájreklámról készült beszámoló alappillére a trnd-projekteknek, mely akkor a legsikeresebb, ha minél több beszámoló gyűlik össze trnd-partnereinktől, és így a HERZ termékek gyártója figyelemmel kísérheti közös teljesítményünket.

7 trnd alapelvek. A mondat, amit szeretnénk, ha továbbadnál: Ahhoz, hogy valóban őszinte, nyílt és sikeres szájreklám valósulhasson meg, felállítottunk néhány játékszabályt. Számodra, mint a projekt résztvevőjének, kötelező az alapelveink következő pontjainak betartása. Nyíltság. trnd-partnernek lenni nem egy titkos dolog, nem titkosügynököket alkalmazunk. Nem bújtatott reklámmal vagy a reklám egyéb, helytelen módjával foglalkozunk. Ezért minden trnd-partner számára, minden esetben kötelező megemlíteni, hogy a teszt termékeket a trnd által ismerték meg, és egy trnd szájreklám projektben vesznek részt. Semmi esetre sem szabad barátaidnak vagy ismerőseidnek eljátszanod valamit. Ugyanis nem egy ügynök vagy, aki az ajtón csönget, és el akar adni valamit. Légy nyílt és őszinte! Oszd meg saját véleményedet, és említsd meg a trnd-projektet! Őszinteség. Tulajdonképpen magától értetődő, de manapság sajnos nem mindig bevett gyakorlat: csak az őszinte szájreklám működik. Ez azt is jelenti, hogy semmit nem szabad elhallgatnod és nem szabad túloznod. Egyszerűen csak oszd meg a véleményedet a barátaiddal és ismerőseiddel. HERZ: Készíts minőségi és igényes szendvicseket a HERZ segítségével! Hallgass meg másokat. A szájreklám természetesen nem arról szól, hogy Te elmondod barátaidnak, hogy mi-merre-meddig. Hiszen barátaidnak is lehetőséget kell adni arra, hogy a veled folytatott beszélgetésnek köszönhetően saját véleményüket formálhassák a trnd-projektben szereplő termékkel kapcsolatban. Ezért örülünk annak, ha odafigyelsz rájuk, meghallgatod barátaid és ismerőseid véleményét, és azt továbbítod nekünk.

8 Ötletek az információk átadására. Ha ízlett a HERZ Téliszalámi, lepd meg vele barátaidat is, vagy vendégeld meg őket HERZ szendvicsekkel! A közös tesztelés során számos lehetőségünk adódhat arra, hogy környezetünkben még ismertebbé tegyük a HERZ márkát és a Classic Téliszalámit. Segítségképpen összegyűjtöttünk néhány tippet arra vonatkozóan, hogy mikor és milyen formában oszthatod meg bennfentes ismereteidet barátaiddal és ismerőseiddel: Feszített a munkatempó, és alig van idő enni néhány falatot? Legyél Te a hónap legnépszerűbb dolgozója! Vigyél be a munkahelyedre néhány általad készített HERZ szendvicset, és oszd szét a kollégák között ebédidőben. A közös időtöltés közben mesélj nekik a projektmenetrendben olvasott érdekességekről, és ha ízlett nekik a meglepetésed, ajándékozd meg őket a továbbadásra szánt HERZ Classic Téliszalámival is. Egy gyors ebéd a kollégákkal. Hívd át a barátokat! A hangulatos nyári esték tökéletes alkalmat nyújtanak a kikapcsolódásra. Mielőtt belevetnétek magatokat a szórakozásba, nálad kezdődhet az este. A HERZ szendvicseket néhány perc alatt elkészítheted barátaidnak, és biztosan nagyon népszerű leszel a többiek körében finom és nem utolsó sorban kreatív szendvicseiddel. Várjuk a fotókat! Elkészítetted valamelyik HERZ receptötletet, esetleg Te alkottál egy különleges szendvicset HERZ hozzávalókból? Miután elküldted nekünk a kreációdról készített fotót, ne habozz ismerőseiddel is megosztani azt közösségi oldaladon! Így még többekhez eljuthat a HERZ, és nem utolsó sorban tehetséged híre! Szendvicsünk online megosztása. Nyári piknik. Itt a jó idő, mozdítsd ki barátaidat a négy fal közül! Hívd el őket piknikezni, és állítsd össze Te a piknik kosarat! Nincs a közelben piknikezésre alkalmas hely? Az nem olyan biztos! Menjetek el egy közeli parkba, vagy terítsetek le egy lepedőt valamelyikőtök kertjében, és kezdődhet is a beszélgetéssel egybekötött HERZ szendvicskóstoló! Egészen biztos, hogy Neked is sok egyéb jó ötleted van, hogyan lehet még beszélgetéseket kezdeményezni a termékről. Oszd meg velünk beszámolóidban, hogyan segítesz még ismertebbé tenni a HERZ márkát, de saját receptötleteidre is kíváncsiak vagyunk. Várjuk szuper ötleteidet és fényképeidet!

9 Betekintés a HERZ receptötletei közé. Chef Zolee, a HERZ séfje 12 különleges HERZ szendvicset álmodott meg, aminek az elkészítésébe a trnd-partnereket is beavatjuk majd a projekt során. Zolee-ról az elkövetkező hetekben többet is megtudhatsz majd a projektblogon, azonban ízelítőként már most bemutatunk két szuper receptet, amit akár egyből el is készíthetsz: HERZ Avo Cake Varázsold el a társaság hölgy tagjait ezzel az igazán kifinomult, de mégis egyszerű HERZ recepttel. Hozzávalók a szendvicshez: Hozzávalók az avokádókrémhez: HERZ Burger Ha egy kis újításra vágysz, vesd be a HERZ Téliszalámis burgert, a fiúk biztosan értékelni fogják. Hozzávalók a szendvicshez: - 35 g HERZ Téliszalámi - 1 db csemege uborka (5-8 cm) - 1 ek majonéz - 30 g vörös cheddar sajt - ízlés szerint galambsaláta - 1 tk szezámolaj - 1 ek (kész vagy házi) sajtszósz - 1 db magos pogácsa És akkor jöjjön a recept: A HERZ Téliszalámi szeleteket csíkozd fel először hosszában, majd keresztben. Tudtad, hogy ha így teszel, akkor még intenzívebb lesz a szalámi által nyújtott ízélmény? A csemege uborkát vágd zsülienre, majd keverd össze a szezámolajjal és a szalámi csíkokkal. Reszeld finomra a cheddar sajtot, és langyosítsd fel a sajtszószt. Majd jöhet is a burger összeállítása! A félbevágott magos pogácsa alját kend meg majonézzel, majd jöhet rá a saláta, erre halmozd fel a szalámis-uborkás kombót, és végezetül helyezd rá a pogácsa tetejét. Jó étvágyat! - 1 csomag magos kenyér - 8 szelet HERZ Vital pulykamellsonka - 1 csomag vörös cheddar sajt g avokádó - 15 g pirított kesudió vagy napraforgómag - apróra vágott petrezselyem vagy koriander (elhagyható) Hogyan fogj hozzá? - 2 db avokádó - 2 tk lime- vagy citromlé - 2 tk tejföl vagy tejszín (elhagyható) - 4 tk olívaolaj (extra szűz) - csipet cukor - csipet só - fehérbors ízlés szerint (elhagyható) Vágd félbe hosszában az avokádót, és kanalazd ki egészen a héjáig. Add hozzá a többi alapanyagot is, és pürésítsd össze egy botmixerrel. Ezután két szelet HERZ Vital sonkára helyezd fel a sajtszeleteket több rétegben, úgy hogy ne érjenek ki teljesen a sonka széléig. Tedd az egészet egy előmelegített teflon serpenyőbe, és várd meg míg megolvad a sajt. A tetejére jöhet újabb két sonka. Miközben hűl, kend meg az avokádókrémmel a kenyérlapokat. Törj össze egy marék kesudiót, és vágd apróra a koriandert. A megkent alsó kenyérlapra jön két szelet sonka, a sonkával összeolvadt sajt, és újabb két sonkaszelet. Utána kend meg avokádóval a felső sonkaréteget, és mehet rá a felső kenyérlap. Vágj négy zserbó szerű szeletet, a kenyérlap tetejére kend a maradék avokádókrémet, és szórd meg kesudióval, korianderrel. Készen is vagy!

10 Ínycsiklandozó nyári pillanatok a HERZ Food Truck-kal. Ezen a nyáron is bőségesen el leszünk látva fesztiválokkal. Ha Te is kilátogatnál valamelyikre, akkor van egy szuper hírünk. Ha eddig nem tervezted, akkor pedig egy indokunk, hogy miért érdemes ezt újragondolni. A HERZ nyáron útjára indítja Food Truck-ját, és célba veszi vele a legnépszerűbb szabadtéri rendezvényeket. A furgon olyan minőségi szendvicsekkel készül, melyek tökéletesen megfelelnek arra, hogy a fesztiváli forgatagban elfogyasszuk őket. Emellett a Food Truck napközbeni promóciókkal, játékokkal, kóstoltatással, nyereményjátékokkal és egyéb szórakoztató programokkal várja az érdeklődőket. A HERZ Food Truck hideg és melegszendvicsekkel egyaránt készül a fesztiválszezonra. A tojásos bundában készülő melegszendvicseket a következő HERZ termékekkel választhatod: - HERZ Classic Téliszalámi - HERZ Vital Füstölt Főtt Sonka / Gourmet Füstölt - Főtt Sonka - HERZ Paprikás Vastagkolbász - HERZ Classic Pároskolbász - Debreceni (csemege) kolbász - HERZ Classic Budapest Paprikás szalámi / HERZ Dán szalámi +1 választható extra hozzávaló: Bacon Várhatóan a következő helyszíneken találkozhatsz a HERZ Food Truck-kal: Főzdefeszt & Street Food Show (június ) Volt Fesztivál (június 29 -július 03.) Balaton Sound (július ) Veszprém Utcazene Fesztivál (július ) Sziget Fesztivál (augusztus ) B.my.Lake Fesztivál (augusztus ) Főzdefeszt & Street Food Show (szeptember ) Street Food Fesztivál (szeptember ) Budapest Park (minimum 2 koncert) A hideg szendvicsek a következő hozzávalókkal készülnek: - HERZ Classic Téliszalámi + buci, csemege uborka, sajtszósz, reszelt vörös cheddar sajt, galambsaláta - HERZ Csípős Vastagkolbász + magvas sötétbarna kenyér, sajtszósz, zöldfűszeres Philadelphia sajt, rukkola - HERZ Vital Füstölt - Főtt Sonka + bébispenót, sonka, vaj, Philadelphia sajt, kenyérbél, pirított kesudió, napraforgómag, sajtszósz, trappista sajt

11 A HERZ márka további finomságai. A Classic Téliszalámin kívül a HERZ további finomságokkal is igyekszik kedvezni a tradicionális ízek kedvelőinek. HERZ Gála Sült Sonka Sertés comb színhús felhasználásával készült pácolt, préselt, minőségi sonka különlegesség. Kellemesen sült ízét a különleges sütési technológiának köszönheti. A termék tej, glutén és szója eredetű összetevőket nem tartalmaz. Alacsony zsírtartalma miatt közkedvelt a diétázók körében. További Gála sonkák: HERZ Gála Csemege karaj HERZ Gála Paprikás Csemege karaj HERZ Gála Csemege Sonka HERZ Gála Sonka HERZ Vital Főtt Sonka Hártyázott comb színhús felhasználásával készülő, klaszszikus gépsonka, mely maximum 3%-os zsírtartalommal rendelkezik. Mérsékelt sótartalmú, jellegzetes, pácolt főtt hús ízű termék. Ízfokozót nem tartalmaz. További Vital sonkák: HERZ Vital Füstölt Főtt Sonka HERZ Vital Sült Karaj HERZ Vital Pulykamell Sonka HERZ Gourmet Füstölt - Főtt Sonka Szárazkolbászok HERZ Classic Pároskolbász Ebben az igazán különleges és könnyű pároskolbászban a csemegepaprika mellett a fokhagyma dominál, valamint kömény és egy halvány feketebors fűszerezés adja a termék harmonikus ízvilágát. A gyengébb füstölés és a kiváló, válogatott alapanyagok és fűszerezettség miatt felfedezhető benne a magyar, az osztrák és az olasz ízvilág is egyben. További szárazkolbászok: HERZ Paprikás vastagkolbász HERZ Csemege vastagkolbász Szalámik HERZ Classic Budapest Csemege szalámi Hagyományos érlelési technológiával készülő penészes szalámi. Első osztályú alapanyagokból készül, és kéthetes füstölés után kerül az érlelőkamrába. Ezt követően három hónap alatt nyeri el jellegzetes nemespenész bevonatát. A feketebors és a fokhagyma ízharmóniája egy csipetnyi szegfűbors egészíti ki, amely a kellemes füstölt ízzel és a nemespenész harmonikus ízével együtt igazi csemegévé válhat a fogyasztók asztalán. További szalámik: HERZ Classic Budapest Paprikás szalámi HERZ Dán szalámi Allergén információk Napjainkban világszerte emelkedik azoknak a száma, akik valamely élelmiszer ra érzékenyek. Számukra különösen fontos, hogy egészségük megőrzése érdekében alkotóaz élelmiszerekben található lehetséges allergén anyagokról egyértelmű tájékoztatást kapjanak. A képek alatt elhelyeztük, hogy az egyes termékek mely allergénektől mentesek, de a HERZ oldalán ( erről bővebb tájékoztatást is találhatsz.

12 HERZ márkatörténet. Tények és Számok. HERZ A HERZ hazánk egyik legismertebb és legkedveltebb húsipari márkája, mely közel 130 év tapasztalatával készíti el minőségi és ízletes termékeit Herz Ármin megalapítja gyárát, és egyedi receptje alapján elkezdi gyártani a különleges ízvilágú HERZ Téliszalámit. A HERZ Classic Téliszalámi 1888 óta készül ugyanazzal az eredeti, változatlan receptúrával. A Téliszalámit egyedi fűszerezéssel, prémium minőségű, válogatott alapanyagokból, tradicionális bükkfán füstölve, hagyományos érleléssel állítják elő Az első nemzetközi siker: a Téliszalámi nagydíjat nyer a Párizsi Világkiállításon. A HERZ Classic Téliszalámit 2014-ben hungarikummá nyilvánította a Hungarikum Bizottság. A HERZ 12 különleges szendviccsel készül a nyárra, melyek elkészítésébe nekünk is betekintést enged A Téliszalámi a világhírnév kapujában: körülbelül tonna szalámi kerül exportra a gyárból. A Téliszalámin kívül a HERZ termékkínálatába tartoznak még a szalámik, szárazkolbászok és sonkák is A HERZ Classic Téliszalámi bekerül a Magyar Értéktárba, mint Kiemelkedő Nemzeti Érték, majd ugyanebben az évben a Hungarikum Bizottság hungarikummá nyilvánítja.

13 trnd kapcsolattartód: 2016 trnd Central Eastern Europe Kft Budapest, Dayka Gábor utca 3.

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat.

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projektmenetrend MAGGI Pirított tésztás alapok: Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/maggi-piritott-teszta trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért.

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projektmenetrend Ariel & Lenor: A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-lenor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projektmenetrend NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalítók: Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-cellular trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen.

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projektmenetrend Foresto nyakörv: Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/foresto trnd kapcsolattartód: suzanne@trnd.hu Teszteljük kutyánkkal

Részletesebben

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel!

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projektmenetrend Always Ultra: Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/always-ultra trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit.

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. trnd Projektmenetrend Biovanne plus+ szépségvitamin: Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. Projektblog: www.trnd.hu/biovanne trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

Használati utasítás HU FONTOS BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK Elektromos készülékek használatakor mindig be kell tartani többek között a következő alapvető óvintézkedéseket: 1. Olvassa végig a

Részletesebben

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel!

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük közös Bonux projektünkben! Örömmel köszöntjük

Részletesebben

Könnyu receptek Kevesebb koleszterin

Könnyu receptek Kevesebb koleszterin Könnyu receptek Kevesebb koleszterin Könnyu receptek Kevesebb koleszterin Az egészséges táplálkozás nem jelent éhezést! És azt sem jelenti, hogy le kell mondania a hagyományos ételekről és édességekről.

Részletesebben

Aranyhordó Panzió, Étterem és Pizzéria - Pere REGGELI. Bacon tojással. Fokhagymás pirítós. Főtt virsli (3 db) Franciapirítós

Aranyhordó Panzió, Étterem és Pizzéria - Pere REGGELI. Bacon tojással. Fokhagymás pirítós. Főtt virsli (3 db) Franciapirítós REGGELI Bacon tojással Fokhagymás pirítós Főtt virsli (3 db) Franciapirítós Hagymás-szalonnás tojásrántotta Ham and eggs Melegszendvics Sajtos-sonkás omlett Tojásrántotta 490 Ft 690 Ft 500 Ft 700 Ft 700

Részletesebben

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus. 1-3/13-1 számú előírás. Egyes húskészítmények. Certain meat products

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus. 1-3/13-1 számú előírás. Egyes húskészítmények. Certain meat products MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV Codex Alimentarius Hungaricus 1-3/13-1 számú előírás Egyes húskészítmények Certain meat products Jóváhagyta a Magyar Élelmiszerkönyv Bizottság, 2004. A Magyar Élelmiszerkönyv előírásainak

Részletesebben

RECEPTEK. Sonkás sajtos csirkemell sajtmártásban. Összetevõk. 4 db csirkemell. 4 szelet Ahidai sonka. 8 szelet sajt. 5 dkg vaj. 2 ek liszt.

RECEPTEK. Sonkás sajtos csirkemell sajtmártásban. Összetevõk. 4 db csirkemell. 4 szelet Ahidai sonka. 8 szelet sajt. 5 dkg vaj. 2 ek liszt. RECEPTEK Sonkás sajtos csirkemell sajtmártásban Összetevõk 4 db csirkemell 4 szelet Ahidai sonka 8 szelet sajt 5 dkg vaj 2 ek liszt 3 dl tej só bors 10 dkg reszelt sajt 1-1,5 dl tejszín Elkészítés A csirkemell

Részletesebben

REGGELI A GERBEAUD HÁZBAN

REGGELI A GERBEAUD HÁZBAN REGGELI A GERBEAUD HÁZBAN A Gerbeaud Ház pékjei, cukrászai hajnalban kezdik készíteni a reggeli kínálatunkat, hogy amikor vendégeink azt akár büféasztalon felkészítve, akár tányéron felszolgálva maguk

Részletesebben

Kedves Olvasó! ZSIDEK LÁSZLÓ. gasztronómiai szakértô

Kedves Olvasó! ZSIDEK LÁSZLÓ. gasztronómiai szakértô Kedves Olvasó! Ugye Önnel is többször elôfordult már, hogy munka után szinte beesett a konyhába és gyorsan valami finomat kellett összedobni vacsorára a családnak?! Ehhez azonban elôször be kell vásárolni,

Részletesebben

Grillételek (2010 August 03, Tuesday) - Munkatársunktól

Grillételek (2010 August 03, Tuesday) - Munkatársunktól Grillételek (2010 August 03, Tuesday) - Munkatársunktól A hagyományos szalonnasütés és nyársalás helyett (vagy mellett) manapság a grillezés a nyári szezon egyik leghangulatosabb programja. Nos, íme sok-sok

Részletesebben

Homoktövis sorbet krém karamellellel szolgált ropogós kecskesajttal

Homoktövis sorbet krém karamellellel szolgált ropogós kecskesajttal Homoktövis sorbet krém karamellellel szolgált ropogós kecskesajttal Hozzávalók Sorbet krém 6 dl homoktövis velő 1 dl homoktövis lekvár 0,6 dl prosorbet Karamell 6 ek. cukor 2 dl Homoktövis velő Ropogós

Részletesebben

REGGELI A GERBEAUD HÁZBAN

REGGELI A GERBEAUD HÁZBAN REGGELI A GERBEAUD HÁZBAN A Gerbeaud Ház pékjei, cukrászai hajnalban kezdik készíteni a reggeli kínálatunkat, hogy amikor vendégeink azt akár büféasztalon felkészítve, akár tányéron felszolgálva maguk

Részletesebben

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel!

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük első Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

A grill használata közben és a begyújtás FIGYELMEZTETÉS. használjon. Meleg vagy forró faszénre ne öntsön. A folyadék használata után a flakont

A grill használata közben és a begyújtás FIGYELMEZTETÉS. használjon. Meleg vagy forró faszénre ne öntsön. A folyadék használata után a flakont CHAPTER XX A BIZTONSÁGI JELZÉS a fontos BIZTONSÁGI utasításokat jelzi. A VESZÉLY, FIGYELMEZTETÉS, FIGYELEM szavak a biztonsági jelzéssel együtt jelennek meg. A VESZÉLY kifejezés a legveszélyesebb pontokra

Részletesebben

10 gyors és olcsó szendvicskrém

10 gyors és olcsó szendvicskrém 10 gyors és olcsó szendvicskrém Miért készítsünk szendvicskrémet? Mert a házilag készített szendvicskrémek olcsók. Az újdonság élményét hozzák a készen vásárolt kenyérrevalók között. Új ízeket varázsolnak

Részletesebben

Világimanap 2010. Kamerun Receptek

Világimanap 2010. Kamerun Receptek Világimanap 2010. Kamerun Receptek Banánkenyér 1-3/4 csésze liszt 1 csésze cukor 1 tk. szódabikarbóna 2 felvert tojás 1 tk. sütıpor 3 közepesen érett banán pürévé nyomva 2 evıkanál margarin csipet só Elkészítés:

Részletesebben

MENÜ HELYBEN KÉSZÜLT, FRISSEN SÜTVE HAMBURGEREK KÓSTOLD MEG FINOMABBNÁL FINOMABB ÉTELEINKET!! Ár: 1390 Ft. Ár: 1790 Ft. Classic Burger.

MENÜ HELYBEN KÉSZÜLT, FRISSEN SÜTVE HAMBURGEREK KÓSTOLD MEG FINOMABBNÁL FINOMABB ÉTELEINKET!! Ár: 1390 Ft. Ár: 1790 Ft. Classic Burger. AMERIKAI ÉS MEXIKÓI ÉTELEK SZÉLES VÁLASZTÉKA HELYBEN KÉSZÜLT, FRISSEN SÜTVE Nálunk mindenki megtalálja álmai hamburgerét, burritóját, quesadilláját, és rengeteg különlegességet is kóstolhatsz :) Látogass

Részletesebben

Menü - 1800 kcal. 1. Hét

Menü - 1800 kcal. 1. Hét Menü - 1800 kcal Tudnivalók a diétáról: Energiaérték: 1800 kcal Protein tartalom: a napi energia-bevitel 20-%-a, ami 81-90 grammnak felel meg Zsírtartalom: a napi energia-bevitel 30%-a, ami 60 grammnak

Részletesebben

Menü - 1800 kcal. 4. Hét

Menü - 1800 kcal. 4. Hét Menü - 1800 kcal Tudnivalók a diétáról: Energiaérték: 1800 kcal Protein tartalom: a napi energia-bevitel 20-%-a, ami 81-90 grammnak felel meg Zsírtartalom: a napi energia-bevitel 30%-a, ami 60 grammnak

Részletesebben

7 recept az egészségért

7 recept az egészségért 7 recept az egészségért Készítette: Martincsevicsné Jenei Gizella Rólad Szeretettel üdvözöllek! Martincsevicsné Jenei Gizella vagyok, egészségőr, hidegen sajtolt olajok szakértője, egy 3 éves és egy 6

Részletesebben

MINTA MENÜ (A bevásárló listát a receptek után találod.)

MINTA MENÜ (A bevásárló listát a receptek után találod.) MINTA MENÜ (A bevásárló listát a receptek után találod.) Kolbászos tészta brokkolival Adag: 4 főre Elkészítési idő: 25 perc 40 dkg tészta (penne, masni) 1 kis fej brokkoli, kis rózsákra szedve 20 dkg száraz

Részletesebben

Menü - 1500 kcal. 3. Hét

Menü - 1500 kcal. 3. Hét Menü - 1500 kcal Tudnivalók a diétáról: Energiaérték: 1500 kcal Protein tartalom: a napi energia-bevitel 20-25%-a, ami 75-93 grammnak felel meg Zsírtartalom: a napi energia-bevitel 30%-a, ami 50 grammnak

Részletesebben

A ZÖLD ÉS PIROS DIÉTA

A ZÖLD ÉS PIROS DIÉTA A ZÖLD ÉS PIROS DIÉTA Ahogy ez a kutatás utat talált a sajtóba, Potter professzor Rákgyógyszer Kutatócsoportjához elkezdtek érkezni a kérések, hogy segítsenek rákban szenvedő embereken. Első válaszként

Részletesebben

Miért érdemes a Hotel Pátriát választani?

Miért érdemes a Hotel Pátriát választani? Elmúlt mint száz pillanat, S tudjuk mégis, hogy múlhatatlan, mert szívek őrzik, nem szavak. Végh György Kedves házasulandó, Ifjú Pár! Bizonyára Önöket is foglalkoztatja a nagy kérdés, vajon mi a sikeres

Részletesebben

ősziesen Az ősz ízei 8 receptben. Friss tészták sokoldalúan felhasználható egyszerűen elkészíthető Friss gondolat. Finomat ad.

ősziesen Az ősz ízei 8 receptben. Friss tészták sokoldalúan felhasználható egyszerűen elkészíthető Friss gondolat. Finomat ad. Szívélyesen ősziesen okosan Az ősz ízei 8 receptben. Friss tészták sokoldalúan felhasználható egyszerűen elkészíthető Friss gondolat. Finomat ad. Minden megérett a kulinaris Elvezetekre Üdvözöljük az év

Részletesebben

Menü - 1800 kcal. 2. Hét

Menü - 1800 kcal. 2. Hét Menü - 1800 kcal Tudnivalók a diétáról: Energiaérték: 1800 kcal Protein tartalom: a napi energia-bevitel 20-%-a, ami 81-90 grammnak felel meg Zsírtartalom: a napi energia-bevitel 30%-a, ami 60 grammnak

Részletesebben

Kreatív karácsonyi menük konyhatündéreknek

Kreatív karácsonyi menük konyhatündéreknek A recepteket írta: Ganter Klári hivatásos konyhatündér az otthoni főzés szakértője 9+1 Karácsonyi menü azoknak, akik szeretnek időt pénzt energiát spórolni, de nem engednek a kreativitásból 1 A karácsony

Részletesebben

Mini Torta Gyűjtemény

Mini Torta Gyűjtemény Mini Torta Gyűjtemény Összegyűjtőtte: Szűcs Szilvia Mindenki életében vannak jeles napok mint például a születésnapok, keresztelők, évfordulók, esküvők, amikor az ünnepi asztalra az étkezés lezárásaként

Részletesebben

Benoit extra szűz olívaolaj 500 ml, 750 ml, 5 l

Benoit extra szűz olívaolaj 500 ml, 750 ml, 5 l Product Catalogue Benoit extra szűz olívaolaj 500 ml, 750 ml, 5 l A Benoit extra szűz olívaolaj könnyű gyümölcs ízesítéssel és lágy virágillatával az igazi olíva íz fantasztikus élményét nyújtja ízlelőbimbóinak.

Részletesebben

Ricotta gnocchi aszalt paradicsommal

Ricotta gnocchi aszalt paradicsommal Ricotta gnocchi aszalt paradicsommal Nálunk a családban egy jó ideje már szinte hagyomány lett a gnocchi (és egyéb olasz tésztaételek) készítése. Sajnos én csak havonta egyszer, egy hétvége erejéig tudom

Részletesebben

Karácsonyi receptek Bede Róbert mesterszakácstól

Karácsonyi receptek Bede Róbert mesterszakácstól Karácsonyi receptek Bede Róbert mesterszakácstól Idei karácsonyi ínycsiklandozó menünket Bede Róbert mesterszakács készítette el. A hozzávalókat megtaláljátok áruházunkban és aktuális gasztronómiai katalógusunkban:

Részletesebben

13 fényes liktáriumok és más édességek

13 fényes liktáriumok és más édességek 13 fényes liktáriumok és más édességek Fánkok, töltött ostyák, torták, rétes és béles, marcipán, liktáriumok. Címszavakban így sorolhatnánk fel a korabeli édességeket. Liszt, tojás, cukor, mandula és

Részletesebben

Amíg a konyhánkban frissen elkészülnek az ételeitek, pár gondolatot megosztunk veletek az éttermünkről és ételeinkről.

Amíg a konyhánkban frissen elkészülnek az ételeitek, pár gondolatot megosztunk veletek az éttermünkről és ételeinkről. * Étlap * Amíg a konyhánkban frissen elkészülnek az ételeitek, pár gondolatot megosztunk veletek az éttermünkről és ételeinkről. Néhány éve azért nyitottuk meg kávézó-éttermünket, hogy vidám, mediterrán

Részletesebben

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. www.ambroziapanzio.hu

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. www.ambroziapanzio.hu AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. www.ambroziapanzio.hu ELLÁTÁS (Érvényes 2009. április 30.-tól visszavonásig) Reggeli: a szoba ár tartalmazza! Félpanzió I.: 900

Részletesebben

CO-2000 LÉGKEVERÉSES FİZİEDÉNY RECEPTEK

CO-2000 LÉGKEVERÉSES FİZİEDÉNY RECEPTEK CO-2000 LÉGKEVERÉSES FİZİEDÉNY RECEPTEK SERTÉS COMB SZALONNÁVAL TŰZDELVE, HÉJÁBAN SÜLT BURGONYÁVAL ÉS ALMÁS MAZSOLÁS SAVANYÚ KÁPOSZTÁVAL Elkészítéshez szükséges idő: 2 óra 1-1,5kg sertés lapocka 0,50kg

Részletesebben

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték.

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük a Head & Shoulders Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

HÁROMNAPOS TÁPLÁLKOZÁSI NAPLÓ

HÁROMNAPOS TÁPLÁLKOZÁSI NAPLÓ SORSZÁM ORSZÁGOS TÁPLÁLKOZÁS ÉS TÁPLÁLTSÁGI ÁLLAPOT VIZSGÁLAT (OTÁP2014) HÁROMNAPOS TÁPLÁLKOZÁSI NAPLÓ Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet 1097 Budapest, Albert Flórián út 3/A : (36-1)

Részletesebben

SOLIER CAFE IV.RECEPTGYŰJTEMÉNY

SOLIER CAFE IV.RECEPTGYŰJTEMÉNY SOLIER CAFE IV.RECEPTGYŰJTEMÉNY FODOR SÁNDOR CHEF MOLNÁR FERENC CUKRÁSZ CHEF SZOLJÁR CSABA ÜZLETVEZETŐ 2009. Ropogós sajtkosárka, juhsajt habbal. Juhsajt hab: kg tejszín 0,30 juhsajt 0,10 fehérbors A tejszínt

Részletesebben

Konyhai technológiák alkalmazása

Konyhai technológiák alkalmazása Asztalos Árpád Konyhai technológiák alkalmazása a 37/2014. (VI.30) EMMI rendelet a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírások figyelembevételével. Konyhai technológiák alkalmazása a

Részletesebben

VALÓDI KENYÉR. mesterek kezéből

VALÓDI KENYÉR. mesterek kezéből VALÓDI KENYÉR mesterek kezéből HARAPJON CSAK BELE.. Classico, Cereale és Vital del Mastro Panettiere! Egy kenyér, amely olyan ízű, amilyennek a kenyérnek lennie kell! A Classico, a Cereale és a Vital

Részletesebben

Karácsonyi italok. Hozzávalók: Elkészítés: Mézes tojás flip

Karácsonyi italok. Hozzávalók: Elkészítés: Mézes tojás flip Karácsonyi italok Likőrös-kávés forró csoki 1 dl tej (60 kcal) 3 kocka meggylikőrrel töltött csokoládé (kb. 2 dkg = 100 kcal) 1 csomag csokis cappucinopor (4 g = kb. 20 kcal) tejszínhab (1 evőkanál = kb.

Részletesebben

Briós 50 gr Kenyér búzakorpás Margarin Túrókrém sárgarépás Felvágott párizsi. Sárgarépa főzelék Natúr csirkemell

Briós 50 gr Kenyér búzakorpás Margarin Túrókrém sárgarépás Felvágott párizsi. Sárgarépa főzelék Natúr csirkemell Heti étlap: 2016.03.01. - 2016.03.06. A / Bölcsődei étkeztetés / 1-3 év 2016.03.01. kedd 2016.03.02. szerda 2016.03.03. csütörtök 2016.03.04. péntek 2016.03.05. szombat 2016.03.06. vasárnap 2016.03.07.

Részletesebben

Az ősz ízei. 2015. szeptember 7. október 4. (37-40. hetek)

Az ősz ízei. 2015. szeptember 7. október 4. (37-40. hetek) Az ősz ízei 2015. szeptember 7. október 4. (37-40. hetek) Vendéglátóknak, 37-40. hetek ELŐJEGYZÉSI AJÁNDÉK Új Hullám Vajtartó 40 000 Ft-os Parti Lélegző Kamra Hagymafélékhez 3 L Vendéglátói ajánlat 40

Részletesebben

RENDEZVÉNY ÉTLAP Érvényes 2013. 07. 20-tól visszavonásig

RENDEZVÉNY ÉTLAP Érvényes 2013. 07. 20-tól visszavonásig Ambrózia Étterem és Panzió*** H - 3700, Kazincbarcika Egressy Béni út 41. Tel/fax: 48/310-883, Mobil: 30/830-40-25 E-mail: info@ambroziapanzio.hu www.ambroziapanzio.hu RENDEZVÉNY ÉTLAP Érvényes 2013. 07.

Részletesebben

Receptkönyv DEÁK 2011/2012

Receptkönyv DEÁK 2011/2012 Receptkönyv DEÁK 2011/2012 E l ő s z ó A Deák Ferenc Gimnázium, Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola 2012. június 12-én Egészségnapot tartott. Ennek keretében minden osztály bemutatta az általa

Részletesebben

Levesek. Saláták - Savanyúságok

Levesek. Saláták - Savanyúságok Levesek Húsleves választott betéttel (csigatészta, házi májgaluskával) 590.- Kisfazék húsleves, gazdagon 990.- Fokhagyma krémleves, camembert kockával 630.- Hermina csuporleves (pikáns mustáros- kakukkfüves

Részletesebben

a LEGOLCSÓBB Ez a márkánk 130,- 165, 10 1 kg: 330,20 110,- 139, 70 3 Érvényes: 2012. január 19 február 1. Aro 4 tojásos száraztészták

a LEGOLCSÓBB Ez a márkánk 130,- 165, 10 1 kg: 330,20 110,- 139, 70 3 Érvényes: 2012. január 19 február 1. Aro 4 tojásos száraztészták Ez a márkánk a LEGOLCSÓBB Aro pulyka párizsi 1 /db Aro 4 tojásos száraztészták 400-500 g/db 269,- 341, 63 gyűjtő ár: 778,- 130,- 165, 10 1 : 330,20 Aro ketchup csemege, vagy csípős 500 g/db 17,- 21, 60

Részletesebben

Edd minden nap! www.ingyenesmagazin.hu 3

Edd minden nap! www.ingyenesmagazin.hu 3 Edd minden nap! Spenót tojással ez lehetne az a tökéletes étel, amit a szervezetünk sohasem unna meg, hisz fogyasztásával csak lassítanánk a csontritkulás folyamatán. A spenót és a tojás mellett azonban

Részletesebben

Péksütemény kakaóval. Szalámis kenyér. Tejleves tésztával Sült csirkecomb párolt zöldséggel Mirinda szelet. Pizza krémes meleg szendvics

Péksütemény kakaóval. Szalámis kenyér. Tejleves tésztával Sült csirkecomb párolt zöldséggel Mirinda szelet. Pizza krémes meleg szendvics Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Reggeli Nutellás kenyér tejjel Szalámis kenyér Péksütemény kakaóval Lekváros kenyér Pirítós kenyér teával Ebéd Palóc gulyás Szilvás gombóc Tejleves tésztával Sült csirkecomb

Részletesebben

Hagyományos zöldségleves Hozzávalók 112,5 g felaprított zöldségmix (burgonya, vöröshagyma, sárgarépa, zeller stb.) 12,5 g vaj 15 g liszt

Hagyományos zöldségleves Hozzávalók 112,5 g felaprított zöldségmix (burgonya, vöröshagyma, sárgarépa, zeller stb.) 12,5 g vaj 15 g liszt RECEPTEK FŐZŐEDÉNYHEZ RECEPTEK FŐZŐEDÉNYHEZ Próbálja ki receptötleteinket! Amennyiben az elkészítési időt több mint egy órával meghosszabbítja, az befolyásolhatja az étel ízét. Természetesen bizonyos határokon

Részletesebben

A Drótgalamb recepttára. 5. Könyv. Összeállította: Klement András

A Drótgalamb recepttára. 5. Könyv. Összeállította: Klement András A Drótgalamb recepttára 5. Könyv PIZZA RECEPTEK Összeállította: Klement András Barcs, 2000. Május 29. Tartalomjegyzék 1.... 5 Burgonyás pizza tészta...5 Búzacsírás pizza tészta...5 Graham-lisztes pizza

Részletesebben

06. 08. 18. 24. Nyers sütni való kolbászok. Száraz és félszáraz kolbászok. Füstölt áruk, füstölt-fott szalonnák. Manufakturális termékek

06. 08. 18. 24. Nyers sütni való kolbászok. Száraz és félszáraz kolbászok. Füstölt áruk, füstölt-fott szalonnák. Manufakturális termékek 1 06. 08. 18. 24. Nyers sütni való kolbászok Száraz és félszáraz kolbászok Füstölt áruk, füstölt-fott szalonnák Manufakturális termékek 2 Megmutatni és továbbadni a minőségi hústermékek készítésének hagyományát,

Részletesebben

Étlap. Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel*** superior 4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 17. www.matyashotel.hu Tel: 52/360-200 Oldal 1

Étlap. Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel*** superior 4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 17. www.matyashotel.hu Tel: 52/360-200 Oldal 1 Hideg előételek 1., Mozzarella paradicsommal, bazsalikommal, olivaolajjal 990.-Ft 2., Padlizsánkrém fokhagymás pirítóssal 890.-Ft 3., Füstölt lazac friss salátaágyon olivaolajos citromos dresszinggel 1390.-Ft

Részletesebben

DUOSO modell: BG-F-2313

DUOSO modell: BG-F-2313 DUOSO modell: BG-F-2313 Használati útmutató HU Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Üzembe helyezés előtt olvassa el a használati útmutatót, és őrizze meg későbbi áttekintésre is.

Részletesebben

Receptötletek Ízletes ételek a Hepashake májdiétához. 17 recept + részletes kalóriatáblázat

Receptötletek Ízletes ételek a Hepashake májdiétához. 17 recept + részletes kalóriatáblázat Receptötletek Ízletes ételek a Hepashake májdiétához 17 recept + részletes kalóriatáblázat Hepashake, zöldség és egyebek a májböjt alatt Kedves Páciensek! A máj zsírtalanításának fázisa alatt egy, illetve

Részletesebben

Szoó Judit: Kilófaló sonkás pánkó recept

Szoó Judit: Kilófaló sonkás pánkó recept Szoó Judit: Kilófaló sonkás pánkó recept A Kilófaló életmód hozzávalói megtalálhatók a oldal Kedves Olvasóm! Fogadd szeretettel a sonkás pánkót Kilófaló módon (amely persze az év bármely napján fogyasztható!)

Részletesebben

Használati utasítás YM400E

Használati utasítás YM400E Használati utasítás YM400E TARTALOMJEGYZÉK 1. Bemutatkozás 2. Termék tulajdonságai 3. Használat a. Első használat előtt b. A vezérlőpult használata c. Joghurt készítése d. Fromage blanc és fromage frais

Részletesebben

Tepsis zöldségtál (4 adag) 40 dkg burgonya 40 dkg laskagomba 20 dkg vöröshagyma 20 dkg zöldpaprika 40 dkg patisszon 3 ek. olaj só bors bazsalikom

Tepsis zöldségtál (4 adag) 40 dkg burgonya 40 dkg laskagomba 20 dkg vöröshagyma 20 dkg zöldpaprika 40 dkg patisszon 3 ek. olaj só bors bazsalikom Tepsis zöldségtál (4 adag) 40 dkg burgonya 40 dkg laskagomba 20 dkg vöröshagyma 20 dkg zöldpaprika 40 dkg patisszon 3 ek. olaj só bors bazsalikom A burgonyát, vöröshagymát, zöldpaprikát karikára vágjuk,

Részletesebben

Advent 3. vasárnapja 2015. december 13. VÁRAKOZÁS

Advent 3. vasárnapja 2015. december 13. VÁRAKOZÁS Advent 3. vasárnapja 2015. december 13. VÁRAKOZÁS Simeon várakozása (LK 2,21-40) 21Amikor elérkezett a nyolcadik nap, hogy körülmetéljék a gyermeket, a Jézus nevet adták neki, úgy, amint az angyal nevezte,

Részletesebben

SZAKKÉPZÉSI TANTERVI AJÁNLÁS

SZAKKÉPZÉSI TANTERVI AJÁNLÁS SZAKKÉPZÉSI TANTERVI AJÁNLÁS a 34 811 05 VENDÉGLÁTÓ ELADÓ SZAKKÉPESÍTÉSHEZ Kizárólag a 2012/2013. tanévben induló szakképzésekre vonatkozóan a szakképzésről szóló 2011. évi CLXXXVII. törvény (a továbbiakban

Részletesebben

Tejtermékek szabályozása

Tejtermékek szabályozása Tejtermékek szabályozása Magyar Élelmiszerkönyv, jelölések Csatóné Hidi Edit Ildikó tanácsos 2014. február 18. Tejtermékekre vonatkozó szabályok (NÉBIH jogszabálygyűjteményben elérhető a teljes lista)

Részletesebben

Ebéd. a szabadban. Az év első piknikje. menüett piknik

Ebéd. a szabadban. Az év első piknikje. menüett piknik menüett piknik Ebéd a szabadban Az év első piknikje Ki ne akarná egy kicsit süttetni magát az első kellemes tavaszi hétvégén? Bringára vagy autóra, mindenesetre kalandra fel, bátran vágjunk neki a pikniknek!

Részletesebben

Párolt zöldség. Szilvás croissant. Gyümölcs. Tört burgonya. Tészta köret. Gyümölcs. Sajtos pogácsa Gyümölcs. Petrezselymes.

Párolt zöldség. Szilvás croissant. Gyümölcs. Tört burgonya. Tészta köret. Gyümölcs. Sajtos pogácsa Gyümölcs. Petrezselymes. felnőtt- és vendégétkezők SZOI Széchenyi István Általános Iskola Szombat Vasárnap A Bolognai spagetti Zöldségleves Burgonyafőzelék Vagdaltpogácsa Szilvás croissant Csontleves Grillezett karaj Hajdinás

Részletesebben

Rendelés: Nestlé Professional 1534 Budapest, Pf. 789. Tel.: (1) 224-1379 Fax: (1) 224-1395 e-mail: nestleprofessional@hu.nestle.

Rendelés: Nestlé Professional 1534 Budapest, Pf. 789. Tel.: (1) 224-1379 Fax: (1) 224-1395 e-mail: nestleprofessional@hu.nestle. Rendelés: Nestlé Professional 5 Budapest, Pf. 789. Tel.: () 22-79 Fax: () 22-95 e-mail: nestleprofessional@hu.nestle.com www.nestleprofessional.hu Sajtleves baconnal Hozzávalók 0 személyre: cikkszám: 2700,

Részletesebben

DNG-NER. Viseletek Napja- videó. Schwäbisches Rezept. Adventi. koszorúkészítés. Ajánlóghj. Zeneajánló. Színdarabajánló Filmajánló Programajánló

DNG-NER. Viseletek Napja- videó. Schwäbisches Rezept. Adventi. koszorúkészítés. Ajánlóghj. Zeneajánló. Színdarabajánló Filmajánló Programajánló DNG-NER Pflege der Traditionen, im Rahmen des Martinstag Események Adventi Ajánlóghj koszorúkészítés Viseletek Napja- videó Zeneajánló Színdarabajánló Filmajánló Programajánló Schwäbisches Rezept Aktuális

Részletesebben

Sonkakészítő hőmérővel. *kizárólag sonkakészítés Termék száma: 420866

Sonkakészítő hőmérővel. *kizárólag sonkakészítés Termék száma: 420866 Sonkakészítő hőmérővel *kizárólag sonkakészítés Termék száma: 420866 Jelmagyarázat www.tescoma.com/video/420866 PRESTO sonkakészítő hőmérővel Tulajdonságok A PRESTO sonkakészítő kiváló eszköz a házi

Részletesebben

Heti étlap: 2015.10.01. - 2015.10.02. A-menü / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / 4-6 év

Heti étlap: 2015.10.01. - 2015.10.02. A-menü / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / 4-6 év Heti étlap: 2015.10.01. - 2015.10.02. A-menü / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / 4-6 év 2015.10.01. csütörtök 2015.10.02. péntek 2015.10.03. szombat 2015.10.04. vasárnap 2015.10.05. hétfő 2015.10.06.

Részletesebben

F INOM FOGÁSOK MARADÉKOKBÓL. szakácskönyv

F INOM FOGÁSOK MARADÉKOKBÓL. szakácskönyv F INOM FOGÁSOK MARADÉKOKBÓL szakácskönyv Tényleg ennyi pénzt szánunk a kukába? Az Európai Unióban évente 89 millió tonna étel és élelmiszer végzi a szemetesben. A naponta közel 10 000 kamionnyi mennyiség

Részletesebben

Slim Fitt mintaétrend

Slim Fitt mintaétrend Slim Fitt mintaétrend (gluténmentes, cukormentes) Az alábbi étrend egy jó példa arra, hogy bármilyen egészségügyi probléma mellett lehet egészségesen étkezni. Természetesen számos egyéni tényezőt figyelembe

Részletesebben

101 PIZZARECEPT ALAPRECEPTEK

101 PIZZARECEPT ALAPRECEPTEK 101 PIZZARECEPT ALAPRECEPTEK www.recept.zug.hu Recept Klub Pizzatészta A pizza lelke a tészta, ügyeljünk rá, hogy az alja jó ropogós legyen, a belseje viszont könnyő és puha! 10 dkg sima és 20 dkg grízes

Részletesebben

ÉTLAP A BAKTER BURGER BISZTRÓHOZ V.4.1.

ÉTLAP A BAKTER BURGER BISZTRÓHOZ V.4.1. Farkasné Koller Mária, Egyéni Vállalkozó. 2030 Érd, Diósdi út 17. 66368485-2-33 Házhoz szállítás: 06-30-35-35-733 http://www.facebook.com/kisbakterhaz 2016. 01. 26. A KIS BAKTERHÁZ BEMUTATJA: ÉTLAP A BAKTER

Részletesebben

MUNKAANYAG. Orosz Tibor. Sűrített levesek. A követelménymodul megnevezése: Ételkészítés

MUNKAANYAG. Orosz Tibor. Sűrített levesek. A követelménymodul megnevezése: Ételkészítés Orosz Tibor Sűrített levesek A követelménymodul megnevezése: Ételkészítés A követelménymodul száma: 1465-06 A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja: SzT-007-30 SŰRÍTETT LEVESEK ESETFELVETÉS MUNKAHELYZET

Részletesebben

Tejfölös burgonyaleves Rántott halfilé Petrezselymes párolt rizs Savanyú káposzta. Sertéspörkölt Tejfölös-kapros tökfőzelék. Teljes kiőrlésű kenyér

Tejfölös burgonyaleves Rántott halfilé Petrezselymes párolt rizs Savanyú káposzta. Sertéspörkölt Tejfölös-kapros tökfőzelék. Teljes kiőrlésű kenyér Febr.01-05. Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek 469 Kcal 66 g eskávé Natúr túrókrém 23 g 1 / 4, 1, 70 97 g Csipkebogyó tea Zala felvágott 27 g 2 2 / 7, 5,1 g 321 Kcal Delma margarin Briós 1 / 4, 444 Kcal

Részletesebben

Digitális szakácskönyv recept videókkal

Digitális szakácskönyv recept videókkal Digitális szakácskönyv recept videókkal Üdvözlünk az Electrolux digitális szakácskönyvének oldalain! Ha kulináris élményeket keresel, jó helyen jársz. A következő oldalakon megmutatjuk, hogyan lehet a

Részletesebben

ÉTLAP. Tej Mediterrán halkrém Teljes kiőrlésű kenyér. Allergének: Allergének: glutén, hal, mustár, szója, tej, tojás, zeller EN: 375 SZH: 50 ZSÍR: 10

ÉTLAP. Tej Mediterrán halkrém Teljes kiőrlésű kenyér. Allergének: Allergének: glutén, hal, mustár, szója, tej, tojás, zeller EN: 375 SZH: 50 ZSÍR: 10 Gabonapehely Mediterrán halkrém es kávé Vaj Teljes kiőrlésű kifli glutén, hal, mustár, szója, tej, tojás, 2016.MÁRC.28-ÁPR.3. 265 45 375 50 343 45 0,4 5 1,24 10 0,85 13 Tavaszi zöldségleves Sertéspörkölt

Részletesebben

2016. február 1-5. 5. hét. Vaníliás tej, házi májkrémes magvas zsemle, póréhagyma. Zabgaluskaleves Sült debreceni kolbász Szemesbabfőzelék

2016. február 1-5. 5. hét. Vaníliás tej, házi májkrémes magvas zsemle, póréhagyma. Zabgaluskaleves Sült debreceni kolbász Szemesbabfőzelék 2016. február 1-5. 5. hét vajas- mézes, Vaníliás tej, házi májkrémes magvas zsemle, póréhagyma fonott kalács tojáskrém, Kefír, sajtkrémes korpás kifli, Zellerkrémleves Pusztapörkölt Bolgár saláta Mandarin

Részletesebben

A termék regisztrációja és segítségnyújtás a. www.philips.com/welcome weboldalon HD9015 HD9016. Kenyérsütô receptek

A termék regisztrációja és segítségnyújtás a. www.philips.com/welcome weboldalon HD9015 HD9016. Kenyérsütô receptek A termék regisztrációja és segítségnyújtás a www.philips.com/welcome weboldalon HD9015 HD9016 Kenyérsütô receptek 1. Receptek ek Ne keverjen be a receptkönyvben megadottnál nagyobb mennyiségû hozzávalókat,

Részletesebben

TÁPLÁLKOZÁSI AKADÉMIA

TÁPLÁLKOZÁSI AKADÉMIA TÁPLÁLKOZÁSI AKADÉMIA HÍRLEVÉL 9. ÉVFOLYAM, 5. SZÁM 2016. MÁJUS TÁPLÁLKOZZUNK OKOSAN! TISZTELT OLVASÓ! A TÁPLÁLKOZÁSI AKADÉMIA hírlevél célja az, hogy az újságírók számára hiteles információkat nyújtson

Részletesebben

ÉTLAP. Kakaó Kalács. Allergének: glutén, szója, tej, tojás SZH: 66 EN: 411 SÓ: 0,68 ZSÍR: 10

ÉTLAP. Kakaó Kalács. Allergének: glutén, szója, tej, tojás SZH: 66 EN: 411 SÓ: 0,68 ZSÍR: 10 Briós Zöldfűszeres túrókrém Teljes kiőrlésű zsemle Főtt tojás Ketchup, Kakaó Kalács Kenőmájas, szója, tej, tojás,, tojás, szója, tej, tojás 2015.NOVEMBER 2-8, mustár, szója, tej, 201 28 247 37 353 50 411

Részletesebben

Édesburgonyás túrós pogácsa

Édesburgonyás túrós pogácsa Tripla pizza Egy főzőműsorban láttam ezt a fajta formázást, és azonnal beleszerettem. Nem mintha nem lenne mindegy, hogy milyen a formája, viszont így kapásból háromféle pizzám lett : ) És ráadásul nagyon

Részletesebben

Magyar konyha - Étlap

Magyar konyha - Étlap Magyar konyha - Étlap Elôételek Magyaros libamáj vajas-pirítóssal, salátacsokorral Tatárbeefsteak Magyaros paraszttàl 1990 Ft 2890 Ft 2600 Ft Levesek Gulyásleves Csülkös bableves Fokhagyma krémleves cipóban

Részletesebben

HAL ZELLER TEJ MUSTÁR. Szendvicsek és Wrapek Big Mac

HAL ZELLER TEJ MUSTÁR. Szendvicsek és Wrapek Big Mac Szendvicsek és Wrapek Big Mac Hamburger zsemle Big Mac Fehér búzaliszt, víz, cukor, napraforgó olaj, szezámmag, élesztő, jódozott só, lisztkezelő szer (emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjeinek

Részletesebben

A legjobb ha felkészülsz az ünnepekre.

A legjobb ha felkészülsz az ünnepekre. AamsddmFrafa Mama minden évben készített ilyen mézeskalácsot, több száz darabot, tojásfehérjébe kevert porcukorral kicirkalmazva, mákkal, kókusszal, több színű cukorgyönggyel díszítve. (...) A lényeg viszont

Részletesebben

Keressük a világ - és benne Magyarország - legjobb baromfihúsát!

Keressük a világ - és benne Magyarország - legjobb baromfihúsát! I Fenntartható Élelmiszerlánc Világtalálkozó 2010. augusztus 17-22. - Élelmiszerlánc Világhét Keressük a világ - és benne Magyarország - legjobb baromfihúsát! Amennyiben Ön tudja, hogy jelenleg hol található,

Részletesebben

A B S O R I C E F E H É R J E P O R RECEPTKÖNYV S Ó S

A B S O R I C E F E H É R J E P O R RECEPTKÖNYV S Ó S ABSORICE FEHÉRJEPOR RECEPTKÖNYV S Ó S TARTALOM 1. Fehérjés pizza 2. Pulykafasírt 3. Kecskesajt szuflé 4. Quiche 5. Sós mugcake 6. Rost dús galuska 7. Sárgaborsó főzelék 8. Brokkoli krémleves 9. Krumplikrokett

Részletesebben

Gasztrokalandok. a salzburgi régióban. Támogatott cikk. Hónapról hónapra

Gasztrokalandok. a salzburgi régióban. Támogatott cikk. Hónapról hónapra Hónapról hónapra Gasztrokalandok a salzburgi régióban Nincs mese, ha az ember síel márpedig sokan tesszük ezt ezekben a hónapokban: egy korábbi felmérés szerint nagyjából 500 ezerre tehető azon magyar

Részletesebben

Telepítési és használati útmutató Intelligens termosztát (Saswell)

Telepítési és használati útmutató Intelligens termosztát (Saswell) Telepítési és használati útmutató Intelligens termosztát (Saswell) Modellszám: T 13 Köszönjük, hogy termékünket választotta. Ez a használati útmutató segít Önnek abban, hogy ezt a készüléket megfelelően

Részletesebben

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van:

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van: 10 profitnövelő Facebook hirdetés tipp Karácsonyra Hirdetsz a Facebookon, de szeretnél még eredményesebb lenni? A titok a részletekben rejlik. Talán nem is sejted, milyen sok múlik azon, ha néhány dolgot

Részletesebben

Receptkönyv Gőzölős sütő

Receptkönyv Gőzölős sütő HU Receptkönyv Gőzölős sütő 2 www.aeg.com 1. AUTOMATIKUS PROGRAMOK 1.1 Zöldségek, hagyományos Főzőedény: Bármilyen főzőedényt választhat, amely legalább 100 C-ig hőálló. 400 g karfiol 200 g sárgarépa 200

Részletesebben

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/betadine trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

lényege az, hogy mi kerül A sűrűje 2. Borbás Marcsi 100 recept a családi asztalra

lényege az, hogy mi kerül A sűrűje 2. Borbás Marcsi 100 recept a családi asztalra A magyar gasztronómia lényege az, hogy mi kerül otthon a családi asztalra. Borbás Marcsi A sűrűje 2. 100 recept a családi asztalra Borbás Marcsi Asűrűje 2. A könyv alkotói: Borbás Marcsi Antal Csilla Borbás

Részletesebben

Versenykiírás SZAKÁCS

Versenykiírás SZAKÁCS Versenykiírás SZAKÁCS A Nógrád Megyei Szakképzés- szervezési Társulás az intézményeiben tanuló szakiskolai diákok számára szakács szakképesítésben szakmai versenyt hirdet. A versenyek lebonyolítását a

Részletesebben

Marc & Bogi CSALÁDI ÉLELMISZERÜZEM. Természetes ízek, tartósítószer és adalékanyag nélküli friss készételek francia technológiával.

Marc & Bogi CSALÁDI ÉLELMISZERÜZEM. Természetes ízek, tartósítószer és adalékanyag nélküli friss készételek francia technológiával. Marc & Bogi CSALÁDI ÉLELMISZERÜZEM Természetes ízek, tartósítószer és adalékanyag nélküli friss készételek francia technológiával. marc_bogi.indd 1 24/06/15 07:40 Marc Franciaországban nőtt fel, ahol nagyapja,

Részletesebben

Hájas tészta. Hozzávalók: 80 dkg liszt, 50 dkg háj, 2 egész tojás, 2 evőkanál ecet, 2 dkg élesztő, kevés tej, 1 evőkanál cukor, pici só.

Hájas tészta. Hozzávalók: 80 dkg liszt, 50 dkg háj, 2 egész tojás, 2 evőkanál ecet, 2 dkg élesztő, kevés tej, 1 evőkanál cukor, pici só. Hájas tészta Hozzávalók: 80 dkg liszt, 50 dkg háj, 2 egész tojás, 2 evőkanál ecet, 2 dkg élesztő, kevés tej, 1 evőkanál cukor, pici só. Elkészítése: 50 dkg lisztből a tojásokkal, ecettel, élesztővel rétestésztát

Részletesebben