Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit."

Átírás

1 trnd Projektmenetrend Biovanne plus+ szépségvitamin: Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. Projektblog: trnd kapcsolattartód:

2 Ismertebbé tesszük a Biovanne szépségvitamint. Indulócsomagod. A projekt kezdetén minden résztvevő indulócsomagot kap a következő tartalmakkal: Új projektünkben lehetőségünk nyílik arra, hogy saját bőrünkön teszteljük le a Biovanne plus+ szépségvitamin hatását. A Biovanne plus+ szépségvitamin* értékes tápanyagokkal tölti fel szervezetünket, hogy hajunk, bőrünk és körmünk minden nap ápolt és gyönyörű megjelenést biztosítson számunkra. Saját használatra: 2x 90db-os Biovanne plus+ szépségvitamin Projektmenetrend brosúra - a trnd általános szájreklám ösztönző dokumentuma - amely háttérinformációkat tartalmaz a Biovanne szépségvitaminnal kapcsolatban, valamint rengeteg kommunikációt inspiráló ötletet Piackutatási kérdőívek (44 oldalas brosúra) a barátokkal folytatott beszélgetésekhez Szőlőmag-kivonattal, ligetszépe olajjal, valamint különféle vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Továbbadásra ismerőseinknek: 10x kedvezményes Biovanne kupon Ebben a projektben 500 hölgy trnd-partnerrel együtt szeretnénk:... kipróbálni a Biovanne plus+ szépségvitamint.... megosztani véleményünket két online felmérésben.... ismertebbé tenni a Biovanne plus+ szépségvitamint barátaink, családtagjaink és ismerőseink körében kuponok átadásával, valamint tapasztalataink megosztásával.... minél több véleményt és piackutatási kérdőívet összegyűjteni, és ez alapján megtudni, hogy mit gondolnak barátaink a Biovanne plus+ szépségvitaminról. Kezdjünk is hozzá! A Biovanne szépségvitaminnal és a szépségápolással kapcsolatos témákat a projektblogon beszéljük meg közösen: Ha kérdésed van a projekttel kapcsolatban, írj nekünk bátran: tiana@trnd.hu *Biovanne plus+ étrend-kiegészítő. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

3 Természetes szépség belülről. Biovanne plus+ szépségvitamin. A szépség szubjektív, de ettől függetlenül minden nő ragyogó bőrre, csábító fürtökre és erős körmökre vágyik. Megjelenésünk jelentősen befolyásolja a közérzetünket. A Biovanne plus+ szépségvitamin különleges összetevői révén segíti elő hajunk, bőrünk és körmeink szöveteit, hogy minden nap sugárzóan gyönyörűnek érezhessük magunkat. A Biovanne plus+ természetes szőlőmag-kivonattal és ligetszépe olajjal dúsított vitamin- és ásványi anyag kombinációja intenzíven táplálja, és sejtről sejtre energizálja a haj, a bőr és a köröm szöveteit. Naponta 2x1 kapszula a látványos eredményekért. Az optimális kombináció lényege, hogy 1) olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyek bizonyítottan hatásosak, 2) ezeket olyan arányban és mennyiségben tartalmazza, hogy egymás hatását erősítsék, és 3) az összetevők eljussanak oda, ahol hatniuk kell. A bőr-, haj-, és körömproblémák sokszor abból fakadnak, hogy szervezetünk vitamin-és ásványi anyag ellátottsága nem megfelelő. A Biovanne plus+ szépségvitamin révén mindez megoldható, hiszen hatóanyagainak köszönhetően belülről támogatja hajunk, bőrünk és körmeink megújulását. Megéri várni! Napi két Biovanne kapszula rendszeres szedésével olyan értékes tápanyagokkal töltjük fel szervezetünket, melyek támogatják a sejtek megújulását és a kollagénképződést, így hatékonyan veszi fel a harcot a hajhullás, a fakó bőr és a töredező körmök ellen. Tudtad? A ligetszépe olajban található számtalan fajta zsírsav nemcsak azt akadályozza meg, hogy körmünk betörjön vagy repedezzen, hanem általános állapotukat is nagyban javítja. Ráadásul ezek a zsírsavak a fejbőrt és a hajat is táplálják, így sokféle haj- és fejbőrprobléma kezelésére is alkalmas. Ha belevágunk egy szépségvitamin kúrába, akkor legalább három hónapig érdemes odafigyelnünk a kapszulák rendszeres bevételére. Gondoljunk csak bele, hogy milyen lassan nő a hajunk! És mivel a Biovanne plus+ belülről támogatja hajunk, bőrünk és körmünk sejtjeit, ezért idő kell ahhoz, míg az új szerkezetek láthatóvá válnak. A szőlőmag-kivonat hatékony antioxidáns, erősíti a bőrben lévő kollagént. Szerepe van a bőr rugalmasságának és nedvességtartalmának megőrzésében is, valamint késlelteti a ráncok kialakulását.

4 Hármas hatás. Projektmenetrend. A termékben lévő vitaminok és ásványi anyagok egymást erősítve segítenek bőrünk, hajunk és körmeink egészségének megőrzésében. A niacin, a biotin, a B2- és az A-vitamin, A biotin megerősíti a hajszálakat és a cink, a jód, továbbá a ligetszépe olaj és felgyorsítja a hajnövekedést. Emellett a a szőlőmag-kivonat hozzájárul a bőr cink fontos szerepet játszik a haj normál egészségének fenntartásához. A C- állapotának fenntartásában, és vitamin támogatja a megfelelő segíti a bőr természetes kollagénképződést, így segíti faggyútermelését is. Ha a bőr normál állapotának a hagymáktól kezdve és működésének ápoljuk hajszálainkat, megőrzését. akkor rugalmasak, 1. Ragyogó bőr ellenállóak és csillogóak lesznek. 2. Egészséges haj 1 Kicsomagolás és fényképek készítése. Próbáld ki: Mindenekelőtt bontsd ki az indulócsomagodat esetleg családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel közösen, és ismerd meg a tartalmát, a Biovanne plus+ szépségvitamint, valamint a termékkel kapcsolatos háttérinformációkat. Majd el is kezdhetjük a három hónapig tartó szépségkúránkat az első kapszula beszedésével! Fényképek készítése: Oszd meg élményeidet a kicsomagolásról, valamint a barátaiddal és ismerőseiddel tartott első bemutatókról, és készíts fényképeket, hogy mi is részesei lehessünk ezeknek a pillanatoknak. Képeidet a Mytrnd felületen tudod elküldeni nekünk a Biovanne plus+ projektre kattintva. 3. Erős körmök A cink részt vesz a köröm normál állapotának fenntartásában. Továbbá segít, hogy a gyenge, törékeny körmök erősebbé váljanak, valamint csökkenti a vitaminhiány okozta fehér foltok képződését. 2 Véleményed megosztása. Véleményedet a Biovanne plus+ szépségvitaminról megoszthatod velünk a projekt során úgy, hogy részt veszel két online felmérésünkben: A későbbiekben részletesen olvashatsz az egyes vitaminok szerepéről és a szükséges beviteli mennyiségéről. elején: Nyitó felmérés végén: Záró felmérés Ezek mellett a szépségkúra befejeztével kíváncsiak leszünk majd hosszú távú tapasztalataidra is, melyeket a trndecho felmérésben tudsz majd megosztani velünk. A felméréseket a trnd weboldalán a Mytrnd felületen találod majd. Amint lehetőséged van kitölteni valamelyik felmérést, en értesítünk róla.

5 3 Ismertebbé tesszük a Biovanne plus+ szépségvitamint. trnd alapelvek. Miután meggyőződtél a Biovanne plus+ hatásáról, segíts az összes résztvevővel közösen ismertebbé tenni a szépségvitamint. Ehhez barátaidnak, rokonaidnak és ismerőseidnek mesélhetsz a Biovanne plus+ szépségvitamin összetevőiről. kupont adhatsz, hogy együtt tesztelhessétek a terméket és megbeszéljétek tapasztalataitokat. további érdekes bennfentes ismeretekről számolhatsz be a haj, bőr és a köröm ápolásával kapcsolatban. Bár számos módja van, hogy másokkal is megismertesd a terméket, a brosúrában további ötleteket találsz, hogyan adhatod át könnyedén ismereteidet. Ahhoz, hogy valóban őszinte, nyílt és sikeres szájreklám valósulhasson meg, felállítottunk néhány játékszabályt. Számodra, mint a projekt résztvevőjének, kötelező az alapelveink következő pontjainak betartása. Nyíltság. trnd-partnernek lenni nem egy titkos dolog, nem titkosügynököket alkalmazunk. Nem bújtatott reklámmal vagy a reklám egyéb, helytelen módjával foglalkozunk. Ezért minden trnd-partner számára, minden esetben kötelező megemlíteni, hogy a teszt termékeket a trnd által ismerték meg, és egy trnd szájreklám projektben vesznek részt. Semmi esetre sem szabad barátaidnak vagy ismerőseidnek eljátszanod valamit. Ugyanis nem egy ügynök vagy, aki az ajtón csönget, és el akar adni valamit. Légy nyílt és őszinte! Oszd meg saját véleményedet, és említsd meg a trnd-projektet! 4 Segíts nekünk a piackutatásban. A Biovanne trnd-projekt hivatalos piackutatójává válhatsz! Az indulócsomagban található Piackutatási Kérdőívekkel 20 barátodat, ismerősödet vagy kollégádat kérdezheted meg a Biovanne plus+ szépségvitaminról, valamint a szépségápolás témakörében. Ez alkalom lehet arra is, hogy bennfentes ismereteidet megoszd velük. Pontosabb információkat a Piackutatási Kérdőívekben találsz. A legjobban annak örülünk, ha sikerül minél több véleményt összegyűjtened, és így sok kérdőívet kitöltetned. Őszinteség. Tulajdonképpen magától értetődő, de manapság sajnos nem mindig bevett gyakorlat: csak az őszinte szájreklám működik. Ez azt is jelenti, hogy semmit nem szabad elhallgatnod és nem szabad túloznod. Egyszerűen csak oszd meg a véleményedet a barátaiddal és ismerőseiddel. Hallgass meg másokat. A szájreklám természetesen nem arról szól, hogy Te elmondod barátaidnak, hogy mi-merre-meddig. Hiszen barátaidnak is lehetőséget kell adni arra, hogy a veled folytatott beszélgetésnek köszönhetően saját véleményüket formálhassák a trnd-projektben szereplő termékkel kapcsolatban. Ezért örülünk annak, ha odafigyelsz rájuk, meghallgatod barátaid és ismerőseid véleményét, és azt továbbítod nekünk

6 Ötletek az információk átadására. Ha a Biovanne plus+ szépségvitamin meggyőzött, akkor ajánld barátaidnak és ismerőseidnek is. Nagyon sok ötlet és alkalom van arra, hogy a Biovanne plus+ szépségvitamint megismertessük másokkal. Íme néhány általunk összegyűjtött tipp, hogyan oszthatod meg barátaiddal, ismerőseiddel azokat a bennfentes információkat, melyekre szert tettél. Fodrászunkkal, kozmetikusunkkal vagy manikűrösünkkel rengeteg hasznos szépségápolási tippet cserélhetünk az ott eltöltött idő alatt. Érdeklődj arról, hogy milyen fontos tápanyagokra van szüksége az egészséges hajnak, bőrnek és körmöknek, és meséld el nekik, hogy Te milyen kúrába kezdtél a Biovanne plus+ szépségvitaminnal. Oszd meg velük eddigi tapasztalataidat, és lehetséges, hogy a következő alkalommal független szakértőkként ők is kíváncsiak lesznek majd az eredményekre. Véleménycsere független szakértőkkel. Külsőnk sokat elárul rólunk, éppen ezért munkahelyünkön is az ápolt és magabiztos megjelenésre törekszünk. A kávészünetben biztosan kolléganőid is örömmel vesznek néhány szépségápolással kapcsolatos tippet. Meséld el nekik, hogy a Biovanne plus+ szépségvitamin miként veszi fel a harcot a hajhullás, a fakó bőr és a töredezett, fénytelen körmök ellen, és ajándékozd meg őket a kuponokkal. Szépségápolási tippek kolléganőkkel. Szépségnap barátnőinkkel. A téli hideg és szeles napokon fontos, hogy hajunk és bőrünk ápolására nagyobb hangsúlyt fektessünk. Szervezzünk egy közös szépségnapot barátnőinkkel, mely során hasznos szépségápolási tippeket és tapasztalatokat oszthatunk meg egymással. Mesélj nekik arról, hogy a Biovanne plus+ milyen értékes tápanyagokkal támogatja hajunk, bőrünk és körmeink szöveteit, és adhatsz nekik kedvezményes kupont is. Tippünk: A Biovanne plus+ szépségvitamint akár munkahelyi íróasztalodon is tarthatod, hogy mindig szem előtt legyen, és egyetlen alkalommal se mulaszd el a beszedését. Karácsonyi vásárlás közben. A karácsonyi készülődést és vásárlásokat nem lehet elég korán elkezdeni. Miközben barátaiddal közösen nézelődtök, oszd meg velük bennfentes információidat a Biovanne plus+ hármas hatásáról. Lehetséges, hogy valamelyik rokonuknak vagy ismerősüknek pont erre van szüksége, így kiváló ajándéktippet adhatsz nekik. Ráadásul a kuponok segítségével most 50% kedvezménnyel megvásárolhatják a szépségvitamint. Egészen biztos, hogy Neked is számos jó ötleted van arra, hogyan lehet még beszélgetéseket kezdeményezni a Biovanne plus+ szépségvitaminról. Oszd meg velünk a projektblogon hozzászólások formájában, hogyan segítesz még ismertebbé tenni a terméket barátaid, családtagjaid és kollégáid körében. Várjuk ötleteidet!

7 Fontos vitaminok és ásványi anyagok, melyekről a Biovanne plus+ gondoskodik. Legyünk idősebbek vagy fiatalabbak, magasak vagy alacsonyak, egy biztos: nőként a testünknek szüksége van bizonyos vitaminokra és ásványi anyagokra. Biotin (H-vitamin) A szervezet csak nagyon kis mennyiségben képes tárolni, ezért szükséges gondoskodnunk a rendszeres fogyasztásáról, pótlásáról. Biotin hiányára utalhat, ha hullani kezd a hajunk, vagy hámlik, esetleg begyullad a bőrünk. Miben található? Karfiol, máj, élesztő, dió- és mogyorófélék stb. Napi beviteli referenciaérték (NRV): 50 µg C-vitamin Biztosítja a bőr feszességét: hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, ezáltal a bőr és az erek normál állapotának, működésének fenntartásához. Továbbá véd a szabadgyökök ellen is (melyek pl. ultraibolya sugárzás hatására keletkezhetnek), amelyek leginkább felelősek a ráncok kialakulásáért. Miben található? Citrusfélék, csipkebogyó, paprika stb. Napi beviteli referenciaérték (NRV): 80 mg E-vitamin Zsírban oldódó vitamin, mely véd az öregedésért és a sejtek károsításáért felelős szabadgyökök ellen, meghosszabbítja a sejtek élettartamát, és fontos szerepet játszik a ban is. regenerációjuk- Miben található? Olajos magvak, növényi olajok, tojás, máj, stb. Napi beviteli referenciaérték (NRV): 12 mg B2-vitamin (riboflavin) Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel* szembeni védelméhez, a normál vasanyagcseréhez, valamint a vörösvérsejtek, a bőr és a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához. Hiányában a bőrön vöröses, hámló területek, zsíros faggyúval telt szőrtüszők jelenhetnek meg. Miben található? Húsok, máj, tojás, gabonafélék stb. Napi beviteli referenciaérték (NRV): 1,4 mg A-vitamin (retinol) Zsírban oldódó vitamin, mely serkenti a sejtek megújulását. Hatására az elhalt hámsejtek helyett rendszeresen megújuló, egészséges sejtek kerülnek a bőrfelszínre. Előanyagaiból, például a béta-karotinból a szervezetben is képződhet. Miben található? Belsőségek (máj, vese, szív), tojássárgája, tej, tengeri halak. A sárgarépa, a sütőtök, az édesburgonya pedig nagy mennyiségben tartalmaz béta-karotint. Napi beviteli referenciaérték (NRV): 800 µg Cink Létfontosságú szerepet tölt be a vércukorszint-szabályozásban és a makrotápanyagok, valamint az A-vitamin normál anyagcseréjében. Hozzájárul a bőr, a haj és a köröm egészségének megőrzéséhez. Hiánya száraz fejbőrt, korpásodást és töredezett körmöket okozhat. Miben található? Tojássárgája, csirke, máj, hüvelyesek stb. Napi beviteli referenciaérték (NRV): 10 mg Fontos! Ahhoz, hogy közös projektünk végén látványos változást érjünk el bőrünk, hajunk és meink állapotát illetően, ne felejtsd el naponta 2x, reggel és este is bevenni a körkapszulákat. *Az oxidatív stressz a szervezet sejtjeiben a szabadgyökök hatására bekövetkező rossz irányú változást, károsodást jelent.

8 Szépségápolási tippjeink otthonra. Tények és Számok. Biovanne plus+ szépségvitamin. Ahhoz, hogy bőrünk, hajunk és körmeink belülről megerősödjenek, időre van szükség. Addig is összegyűjtöttünk néhány szépségápolási tippet, melyeket barátnőitekkel a Biovanne plus+ rendszeres szedése mellett kipróbálhattok. Hajápolás Ha a hajunk száraz és töredezett, akkor érdemes kipróbálni a következő pakolást: egy tojássárgájához keverjünk hozzá három evőkanál mézet. Vigyük fel nedves hajra, és hagyjuk rajta egy órát, de ha van fürdősapkánk, akkor akár egész éjszakára rajta maradhat, és csak reggel kell alaposan megmosni. Bőrápolás A méz és túró keveréke kitűnő hidratáló. Két evőkanál túróhoz adjunk egy evőkanál mézet, ha pedig feszesíteni is szeretnénk, akkor kiegészíthetjük egy kanál citromlével. Vigyük fel az arcunkra és a dekoltázsra, majd körülbelül 20 perc múlva mossuk le langyos vízzel. A Biovanne plus+ szépségvitamin* értékes tápanyagokkal tölti fel szervezetünket, hogy hajunk, bőrünk és körmünk minden nap ápolt és gyönyörű megjelenést biztosítson számunkra. A Biovanne plus+ szépségvitamin természetes szőlőmag kivonattal és ligetszépe olajjal dúsított vitamin- és ásványi anyag kombináció. Hármas hatás: Bőrünk, hajunk és körmünk szöveteit egyaránt támogatja. A Biovanne plus+ szépségvitamin kúraszerű szedése legalább három hónapig javasolt. Fogyasztási javaslat: Naponta 2x1 kapszula, reggel és este, bő folyadékkal bevéve. A Biovanne termékek gyógyszertárakban, a DM, Rossmann, Auchan, Tesco és Herbária üzletekben kaphatóak. Kiszerelések és ajánlott fogyasztói ár:** 30db-os Biovanne plus+ szépségvitamin: 1792 Ft 90db-os Biovanne plus+ szépségvitamin: 4182 Ft Körömápolás A körmöknek is szüksége van a rendszeres ápolásra. Ha szeretnél erős, egyenletes körmöket és puha, egészséges körömágyat, ápold a kezeidet természetes, gazdag olajokkal, mint például az olívaolaj vagy a ricinusolaj. Egy kis citromlé hozzáadásával pedig egészséges ragyogást kölcsönözhetünk körmeinknek. * Biovanne plus+ étrend-kiegészítő. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. **Az árak kereskedelmi lánconként eltérhetnek.

9 trnd kapcsolattartód: 2015 trnd Central Eastern Europe Kft Budapest, Dayka Gábor utca 3.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projektmenetrend NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalítók: Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-cellular trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel!

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projektmenetrend Always Ultra: Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/always-ultra trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért.

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projektmenetrend Ariel & Lenor: A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-lenor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen.

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projektmenetrend Foresto nyakörv: Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/foresto trnd kapcsolattartód: suzanne@trnd.hu Teszteljük kutyánkkal

Részletesebben

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat.

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projektmenetrend MAGGI Pirított tésztás alapok: Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/maggi-piritott-teszta trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték.

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük a Head & Shoulders Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd. trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a HERZ-et. A projektben

Részletesebben

Ásványi anyagok (trikalcium-citrát, trikalcium-foszfát, magnézium-citrát, vas-szulfát, cink-szulfát, rézszulfát,

Ásványi anyagok (trikalcium-citrát, trikalcium-foszfát, magnézium-citrát, vas-szulfát, cink-szulfát, rézszulfát, Összetevők Sovány tej 84% Maltodextrin Tejszín Növényi olajok (pálma, repce, napraforgó) Tejcukor Szárított glükózszirup Ásványi anyagok (trikalcium-citrát, trikalcium-foszfát, magnézium-citrát, vas-szulfát,

Részletesebben

A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról

A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról Iskolagyümölcs - program Oktatási segédanyag 2013/2014. tanév 1. félév/2. A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról Az egészség megőrzésben nagy fontossággal bírnak

Részletesebben

A magyar lakosság vitaminbevitele. Schreiberné Molnár Erzsébet, Bakacs Márta, Dr. Sarkadi Nagy Eszter, Illés Éva, Prof. Dr.

A magyar lakosság vitaminbevitele. Schreiberné Molnár Erzsébet, Bakacs Márta, Dr. Sarkadi Nagy Eszter, Illés Éva, Prof. Dr. A magyar lakosság vitaminbevitele Schreiberné Molnár Erzsébet, Bakacs Márta, Dr. Sarkadi Nagy Eszter, Illés Éva, Prof. Dr. Martos Éva Vizsgált vitamin-bevitelek Zsíroldható vitaminok: A vitamin (β karotin)

Részletesebben

Hiánybetegsége: hajhullás és a fogak elvesztése. Fő forrásai: asztali kősó, olajbogyó, tengeri moszat.

Hiánybetegsége: hajhullás és a fogak elvesztése. Fő forrásai: asztali kősó, olajbogyó, tengeri moszat. Nyomelemek, ásványi anyagok: Nevükhöz hűen csak nyomokban, egészen icipici mennyiségben szükségesek a szervezet számára, ugyanakkor ez a nagyon kicsike mennyiség egyben létfontosságú is! Néhány rövid mondat

Részletesebben

VITAMINOK JELENTŐSÉGE ÉS FORRÁSAIK

VITAMINOK JELENTŐSÉGE ÉS FORRÁSAIK VITAMINOK JELENTŐSÉGE ÉS FORRÁSAIK KÉSZÍTETTE: GAÁL ELEONÓRA OKLEVELES TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI SZAKEMBER DEBRECENI EGYETEM Egészséges alapanyagok egészséges táplálkozás mintaprojekt a közétkeztetés minőségi

Részletesebben

Paula Seling, énekesnő. Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT

Paula Seling, énekesnő. Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT Paula Seling, énekesnő Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT Original www.farmec.ro Gerovital by Gerovital Plant Új, tartósítószer-mentes formula! A Gerovital

Részletesebben

A várandós nõk táplálkozása

A várandós nõk táplálkozása A várandós nõk táplálkozása Fontos, hogy az étrend igazodjon a kismama testtömeg-indexéhez, alapanyagcseréjéhez, az aktuális állapotához, és az ízléséhez. Vegyes táplálkozással, jól megválogatott, jó minõségû

Részletesebben

Grilla Stúdiója - gyógytorna, szülésfelkészítés

Grilla Stúdiója - gyógytorna, szülésfelkészítés Az éltetõ vitaminok A vitaminok olyan szerves vegyületek, amelyek feltétlenül szükségesek testünk kifogástalan mûködéséhez. A vitamin elnevezés a vita (élet) és az amin (NH2-tartalmú kémiai gyök) szavakból

Részletesebben

Termékadat. Összetevők. Összetevők. Sovány tejpor. Laktóz (tejből) Savó termékek (demineralizált savó, savófehérje koncentrátum (tejből)) Maltodextrin

Termékadat. Összetevők. Összetevők. Sovány tejpor. Laktóz (tejből) Savó termékek (demineralizált savó, savófehérje koncentrátum (tejből)) Maltodextrin Termékadat Összetevők Összetevők Sovány tejpor Laktóz (tejből) Savó termékek (demineralizált savó, savófehérje koncentrátum (tejből)) Maltodextrin Galakto-oligoszacharid (tejből) Növényi olajok (repce-,

Részletesebben

Egészséges táplálkozás:

Egészséges táplálkozás: KORSZERŰ TÁPLÁLKOZÁS Egészséges táplálkozás: Az egészséges :egy megfelelően összeállított menü, a szervezetnek szükséges energia és tápanyag mennyiséget biztosítja ahhoz, hogy tartósan egészségesek maradjunk.

Részletesebben

KOZMETIKUS. I. A szakképesítés Országos Képzési Jegyzékben szereplő adatai. II. A szakképesítés munkaterülete

KOZMETIKUS. I. A szakképesítés Országos Képzési Jegyzékben szereplő adatai. II. A szakképesítés munkaterülete KOZMETIKUS I. A szakképesítés Országos Képzési Jegyzékben szereplő adatai 1. Szakképesítés azonosító száma: 51 7812 01 2. Szakképesítés megnevezése: Kozmetikus II. A szakképesítés munkaterülete 1. A szakképesítéssel

Részletesebben

Fedezd fel újra a fiatalságod!

Fedezd fel újra a fiatalságod! Fedezd fel újra a fiatalságod! SOD Öregedést gátló szuperenzim www.gerovital.hu A felfedezéseiről nemzetközileg híres Dr. Ana Aslan professzorasszony, a neves geriáter és gerontológus fejlesztette ki az

Részletesebben

TÁPLÁLKOZÁS SZÍVINFARKTUS UTÁN

TÁPLÁLKOZÁS SZÍVINFARKTUS UTÁN TÁPLÁLKOZÁS SZÍVINFARKTUS UTÁN Magyarországon évente csaknem 30000 ember kap infarktust, és legtöbben ilyenkor komolyan elhatározzák, hogy megváltoztatják életmódjukat, táplálkozásukat, elhagyják káros

Részletesebben

Vitaminok leírása, hatásai

Vitaminok leírása, hatásai Vitaminok leírása, hatásai A vitaminok két nagyobb csoportra oszthatók, vízben oldódó és zsírban oldódó vitaminokra. &amp

Részletesebben

DR. IMMUN Egészségportál. A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek

DR. IMMUN Egészségportál. A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek A haj és a vitaminok A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek Hajunk állapotát nagyban befolyásolja, hogy milyen ételeket fogyasztunk. A hajhagymák vitamin vagy nyomelemhiánya

Részletesebben

SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD.

SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD. Rendkívül jó fajtatiszta macskák számára SELECT GOLD Maine Coon és perzsamcskák számára. A SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD. SELECT GOLD fajtatiszta macskák számára egyedi prémium-minoség A fajtatiszta

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS 2011-2012

TERMÉKKATALÓGUS 2011-2012 TERMÉKKATALÓGUS 2011-2012 www.heliadprofessional.hu A Helia-D egyformán jelent szépséget és minőséget minden nő számára. Bevezető 3 Kedves Kozmetikusok! A 80-as évek elején a magyar nézők egy tévéinterjúban,

Részletesebben

Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat OTÁP2009

Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat OTÁP2009 EREDETI KÖZLEMÉNYEK Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat OTÁP2009 III. A magyar lakosság vitaminbevitele Lugasi Andrea dr. Bakacs Márta Zentai Andrea Kovács Viktória Anna dr. Martos Éva

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR 1. HYALURONSAVAS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KEZELÉS 2. GÖRGŐS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 3. SZÍNEZETT KAMILLA PASZTA 4. SPECIÁLIS FÉNYVÉDŐ ARCRA ÉS TESTRE, SPF20

Részletesebben

Szabóné Schmidt Mária +36203866434 maria.fittlady@gmai.com. www.vipgroup.net. MILLENIUM Gél. Gyengéd Gondoskodás

Szabóné Schmidt Mária +36203866434 maria.fittlady@gmai.com. www.vipgroup.net. MILLENIUM Gél. Gyengéd Gondoskodás www.vipgroup.net Szabóné Schmidt Mária +36203866434 maria.fittlady@gmai.com MILLENIUM Gél Gyengéd Gondoskodás Segít a bőrnek a szabad gyökök elleni küzdelemben Mélyen hidratál külsőleg és belsőleg Javítja

Részletesebben

Veet Depilatory Foam Aloe Vera variant

Veet Depilatory Foam Aloe Vera variant 1. Készítmény neve: Kereskedelmi név: Azonosítási szám: Verzió : 20674 SD EU Veet Depilatory Foam Aloe Vera variant A készítmény felhasználása: Szőrtelenítő hab (hajtógázzal) Társaság/vállalat azonosítása:

Részletesebben

Ha minden napját a KyäniSunrise -zal indítja, szervezete a következő hatóanyagoktól lendül erőteljes mozgásba:

Ha minden napját a KyäniSunrise -zal indítja, szervezete a következő hatóanyagoktól lendül erőteljes mozgásba: Kyani Sunrise Kyani SunriseA KyäniSunrise összetevőivel már ébredéskor elláthatjuk szervezetünket aolyan tápanyagokkal amelyeket a szervezete szükség esetén fel tud használni. Így garantáltan jól indul

Részletesebben

A vitaminok és az élelmiszerek kapcsolatáról

A vitaminok és az élelmiszerek kapcsolatáról A vitaminok és az élelmiszerek kapcsolatáról Rengeteg tévinformáció "marketing szöveg" és áltudományos szenzáció található a világhálón a vitaminokról és forrásaikról. Cikkünkben megpróbálunk a tényekre

Részletesebben

SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD.

SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD. Tökéletes a szükségleteknek megfelelő táplálkozáshoz. SELECT GOLD Complete prémium szárazeledel mindenféle termetű és életkorú kutya számára. A SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD. kiváló minőségű, funkcionális,

Részletesebben

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel!

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük első Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Cernevit por oldatos injekcióhoz vagy infúzióhoz. A, D, E, C és B-vitamin-komplex

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Cernevit por oldatos injekcióhoz vagy infúzióhoz. A, D, E, C és B-vitamin-komplex BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Cernevit por oldatos injekcióhoz vagy infúzióhoz A, D, E, C és B-vitamin-komplex Mielott elkezdené alkalmazni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen

Részletesebben

Összetevők. Sovány tej. Demineralizált savópor. Növényi olajok (szójalecitint tartalmaz) Laktóz. Galakto-oligoszacharid szirup.

Összetevők. Sovány tej. Demineralizált savópor. Növényi olajok (szójalecitint tartalmaz) Laktóz. Galakto-oligoszacharid szirup. Összetevők Sovány tej Demineralizált savópor Növényi olajok (szójalecitint tartalmaz) Laktóz Galakto-oligoszacharid szirup Kalcium-karbonát Kálium-klorid Kalcium-ortofoszfát Nátrium-citrát Halolaj Kolin-hidrogén-tartarát

Részletesebben

JVi. Gyakran ismételt kérdések INDEX

JVi. Gyakran ismételt kérdések INDEX JVi Gyakran ismételt kérdések INDEX 1. Mi a JVi? 2. Miért érdemes 120 ml JVi -t fogyasztanom? 3. Használhatom a JVi -t más Nu Skin termékekkel? 4. A JVi bőr karotinoid érték kvalifikált termék? 5. Érvényes

Részletesebben

8 egészségügyi probléma, ami ellen hatékony a krumpli

8 egészségügyi probléma, ami ellen hatékony a krumpli A gyógyító burgonya 1975 Futónaptár.hu A burgonya nemcsak tápláló, hanem gyógyító tulajdonságai is vannak állapították meg szovjet kutatók. Valószínőleg része volt a burgonyának a skorbut megszüntetésében

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! z alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Plendil 2,5 mg, ill BETEGTÁJÉKOZTTÓ: INFORMÁCIÓK FELHSZNÁLÓ SZÁMÁR Cholagol

Részletesebben

Az élelmiszerek jelölésével és szabályozásával kapcsolatos legfontosabb információk

Az élelmiszerek jelölésével és szabályozásával kapcsolatos legfontosabb információk Az élelmiszerek jelölésével és szabályozásával kapcsolatos legfontosabb információk A kistermelői élelmiszer-termelés, - előállítás és -értékesítés feltételeiről 52/2010. FVM rendelet Kiskereskedelem,

Részletesebben

A SAV-BÁZIS EGYENSÚLY HELYREÁLLÍTÁSA - LÚGOSÍTÁS

A SAV-BÁZIS EGYENSÚLY HELYREÁLLÍTÁSA - LÚGOSÍTÁS HRI GREEN BASE Lúgosító kapszula TESTÜNK ERŐINEK VALAMENNYI ÖSSZETÉTELE KÖZÜL A SAVAK HATÁSA A LEGKÁROSABB /Hippokratész/ Az utóbbi időben egyre többet lehet hallani szervezetünk elsavasodásáról. Dr. Robert

Részletesebben

FÉNYVÉDELEM 2013 MARKETING ANYAG

FÉNYVÉDELEM 2013 MARKETING ANYAG FÉNYVÉDELEM 2013 MARKETING ANYAG A KOCKÁZATOS NAPSUGARAK UVA: ÖREGÍT Az UVA sugarak hosszabb hullámhosszal behatolnak a bőr irharétegébe és felelősek az érett bőr öregedéséért és a ráncokért. UVB: ÉGET

Részletesebben

Testünk építőkövei: A vitaminok

Testünk építőkövei: A vitaminok Testünk építőkövei: A vitaminok Vitamin A vitaminok az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen, kis molekulájú, különféle kémiai összetételű biológiailag aktív szerves vegyületek. Az emberi szervezetbe

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Elevit filmtabletta 12 féle vitamint, 4 féle ásványi anyagot, 3 féle nyomelemet tartalmaz

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Elevit filmtabletta 12 féle vitamint, 4 féle ásványi anyagot, 3 féle nyomelemet tartalmaz Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Elevit filmtabletta 12 féle vitamint, 4 féle ásványi anyagot, 3 féle nyomelemet tartalmaz Mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen

Részletesebben

Vegyem? Ne vegyem? Egyem? Ne egyem? Mi az igazság? Étrend-kiegészítők és hatóanyagaik. Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet

Vegyem? Ne vegyem? Egyem? Ne egyem? Mi az igazság? Étrend-kiegészítők és hatóanyagaik. Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet Vegyem? Ne vegyem? Egyem? Ne egyem? Étrend-kiegészítők és hatóanyagaik Mi az igazság? Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet Alapítva: 1949 Kedves olvasó, fogyasztó! Az étrend-kiegészítő (a

Részletesebben

52 815 01 0000 00 00 Kozmetikus Kozmetikus

52 815 01 0000 00 00 Kozmetikus Kozmetikus A 10/07 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/06 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Mielőtt elkezdené szedni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót.

Mielőtt elkezdené szedni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót. FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK

Részletesebben

DUNAÚJVÁROSI FŐISKOLA ESZKÖZÖK ÉS FORRÁSOK LELTÁROZÁSI ÉS LELTÁRKÉSZÍTÉSI SZABÁLYZATA. 2014. Dunaújváros

DUNAÚJVÁROSI FŐISKOLA ESZKÖZÖK ÉS FORRÁSOK LELTÁROZÁSI ÉS LELTÁRKÉSZÍTÉSI SZABÁLYZATA. 2014. Dunaújváros DUNAÚJVÁROSI FŐISKOLA 2014. Dunaújváros 2. kiadás 0. módosítás 2(39) oldal Dunaújvárosi Főiskola Szenátusa 47-2013/2014.(2014.04.01.) számú határozatával 2014.04.01. napján fogadta el. Hatályos:2014.április

Részletesebben

Kalauz a Pályázati Űrlap Kitöltéséhez. Erasmus+ Program Mobilitási projektek (KA1) Közoktatási munkatársak mobilitása. 2014. évi pályázati forduló

Kalauz a Pályázati Űrlap Kitöltéséhez. Erasmus+ Program Mobilitási projektek (KA1) Közoktatási munkatársak mobilitása. 2014. évi pályázati forduló Kalauz a Pályázati Űrlap Kitöltéséhez Erasmus+ Program Mobilitási projektek (KA1) Közoktatási munkatársak mobilitása 2014. évi pályázati forduló TEMPUS KÖZALAPÍTVÁNY Tartalomjegyzék I. BEVEZETŐ GYAKORLATI

Részletesebben

Új Martina Gebhardt bőrápolási termékcsalád! A bőr nyári előkészítésére valamint napozás utáni ápolására.

Új Martina Gebhardt bőrápolási termékcsalád! A bőr nyári előkészítésére valamint napozás utáni ápolására. Új Martina Gebhardt bőrápolási termékcsalád! A bőr nyári előkészítésére valamint napozás utáni ápolására. Summer Time Krém 15 ml, 50 ml Tartalmas, tápláló krém stresszelt, igénybe vett és irritált bőrre.

Részletesebben

Éghajlatvédelmi kerettörvény. tervezet. 2010. évi törvény. az éghajlat védelmérıl. Preambulum

Éghajlatvédelmi kerettörvény. tervezet. 2010. évi törvény. az éghajlat védelmérıl. Preambulum Éghajlatvédelmi kerettörvény tervezet 2010. évi törvény az éghajlat védelmérıl Preambulum Az Országgyőlés az éghajlatvédelmi kerettörvény elıkészítésérıl szóló 60/2009. (VI. 24.) OGY határozatnak megfelelıen;

Részletesebben

B-vitamin-csoport... 60 Folsav... 61 Nátrium... 62 Kálium... 62 Klór... 62 Foszfor... 62 Kalcium... 62 Magnézium... 63 Vas... 64 Fluor... 65 Jód...

B-vitamin-csoport... 60 Folsav... 61 Nátrium... 62 Kálium... 62 Klór... 62 Foszfor... 62 Kalcium... 62 Magnézium... 63 Vas... 64 Fluor... 65 Jód... TARTALOM Előszó... 11 ALAPISMERETEK... 13 A táplálkozás Egészségformáló szerepe... 15 A baba Első tápláléka Az AnyAtEj... 20 mesterséges és vegyes táplálás... 26 Csecsemőtápszerek... 27 Tápszerválaszték...

Részletesebben

ÁSVÁNYI ANYAGOK ÉS NYOMELEMEK SZEREPE A SZERVEZETBEN

ÁSVÁNYI ANYAGOK ÉS NYOMELEMEK SZEREPE A SZERVEZETBEN ÁSVÁNYI ANYAGOK ÉS NYOMELEMEK SZEREPE A SZERVEZETBEN KÉSZÍTETTE: GAÁL ELEONÓRA okleveles táplálkozástudományi szakember DEBRECENI EGYETEM Egészséges alapanyagok egészséges táplálkozás mintaprojekt a közétkeztetés

Részletesebben

Az egészségre vonatkozó állítások aktuális helyzete. Dr. Horacsek Márta OÉTI

Az egészségre vonatkozó állítások aktuális helyzete. Dr. Horacsek Márta OÉTI Az egészségre vonatkozó állítások aktuális helyzete Dr. Horacsek Márta OÉTI Élelmiszerek jelölésének téma-specifikus szabálya 1924/2006/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet az élelmiszerekkel kapcsolatos

Részletesebben

Teniszezők Táplálkozása Összeállította: Faludi Levente szakedző

Teniszezők Táplálkozása Összeállította: Faludi Levente szakedző Teniszezők Táplálkozása Összeállította: Faludi Levente szakedző A táplálkozás nem teljesítményfokozó tényező, de a táplálkozásban elkövetett hibák csökkentik a teljesítőképességet! Energia szükséglet Egy

Részletesebben

Speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerek szabályozásának várható változása

Speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerek szabályozásának várható változása Speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerek szabályozásának várható változása Dr. Barna Éva, Rácz Bernadett Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi

Részletesebben

Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz.

Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz. FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! OGYI fejléces papír BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Elevit

Részletesebben

Mik az egészséges táplálkozás alap pillérei, melyre mindenkinek érdemes oda figyelni?

Mik az egészséges táplálkozás alap pillérei, melyre mindenkinek érdemes oda figyelni? Kedves Olvasó! Vaskút Község Önkormányzata által elnyert Egészségre nevelő életmódprogramok Vaskút községben elnevezésű pályázat keretein belül lehetőség nyílt ismeret átadó cikkek elkészítésére. A cél,

Részletesebben

10749047 NUK ELEKTROMOS MELLSZÍVÓ Tartalomjegyzék 1. Fontos információk az első használat előtt. 2. Leírás. 2.1. Rendeltetés. 2.2. Funkciók. 2.3.

10749047 NUK ELEKTROMOS MELLSZÍVÓ Tartalomjegyzék 1. Fontos információk az első használat előtt. 2. Leírás. 2.1. Rendeltetés. 2.2. Funkciók. 2.3. 10749047 NUK ELEKTROMOS MELLSZÍVÓ Tartalomjegyzék 1. Fontos információk az első használat előtt. 2. Leírás. 2.1. Rendeltetés. 2.2. Funkciók. 2.3. Ellenjavallatok. 2.4.Mellékhatások. 2.5.Szimbólumok. 3.

Részletesebben

ÚTMUTATÓ. 1.4 tevékenység. Dieter Schindlauer és Barbara Liegl. 2007 június

ÚTMUTATÓ. 1.4 tevékenység. Dieter Schindlauer és Barbara Liegl. 2007 június MUNKAANYAG, KÉRELMEZŐ ELSŐ INTERJÚ ÚTMUTATÓ A HU2004/IB/SO01-TL számú Egyenlő bánásmód elvének érvényesítése és az anti-diszkriminációs törvény végrehajtásának elősegítése Twinning Light projekt összesített

Részletesebben

BELSŐ ELLENŐRZÉSI KÉZIKÖNYV

BELSŐ ELLENŐRZÉSI KÉZIKÖNYV DATASTEP Kft. 1151 Budapest, Horváth Mihály u.2. Cégjegyzékszám: 01-09-887601 BELSŐ ELLENŐRZÉSI KÉZIKÖNYV KÉSZÜLT A NEMZETGAZDASAGI-MINISZTÉRIUM AJÁNLÁSA ALAPJÁN TARTALOMJEGYZÉK I. BEVEZETÉS...3 II. A

Részletesebben

THALASSO TERÁPIA. Kezelések

THALASSO TERÁPIA. Kezelések THALASSO TERÁPIA Kezelések A THALASSO A Thalasso szó görög eredetû jelentése: Jó közérzet tengeri növények és ásványi anyagok által. A tengerbôl származó természetesen gazdag összetételû anyagok kiválóan

Részletesebben

TÁPLÁLKOZÁSI AKADÉMIA

TÁPLÁLKOZÁSI AKADÉMIA Tisztelt Olvasó! A Táplálkozási Akadémia címő hírlevél célja az, hogy az újságírók számára hiteles információkat nyújtson az egészséges táplálkozásról, életmódról, valamint a legújabb tudományos kutatási

Részletesebben

Házirend. Legitimációs eljárás az érvényességet igazoló aláírások: 2/2013.(H.) számú határozattal elfogadta:

Házirend. Legitimációs eljárás az érvényességet igazoló aláírások: 2/2013.(H.) számú határozattal elfogadta: Ságvári Bóbita Napköziotthonos Óvoda és Integrált Bölcsőde 8654 Ságvár, Petőfi Sándor utca 44. Telefon: 84/380-048 Házirend OM azonosító: 033917 Készítette: A nevelőtestület Legitimációs eljárás az érvényességet

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben

Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz.

Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz. FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Mielőtt elkezdené gyógyszerét szedni, alkalmazni, olvassa el fi BETEGTÁJÉKOZTATÓ:

Részletesebben

ERKÖLCSTAN. 1-4. évfolyam

ERKÖLCSTAN. 1-4. évfolyam ERKÖLCSTAN 1-4. évfolyam Az erkölcstan alapvető feladata az erkölcsi nevelés, a gyerekek közösséghez való viszonyának, értékrendjüknek, normarendszerüknek, gondolkodás- és viselkedésmódjuknak a fejlesztése,

Részletesebben

Az ellenőrzés módszertana

Az ellenőrzés módszertana Az ellenőrzés módszertana Az ellenőrzés elemei a tényhelyzet megállapítása, a tényhelyzet viszonyítása a követelményhez (összehasonlítás) és az összehasonlítás eredményének értékelése. Az ellenőrzés fogalma

Részletesebben

MELLÉKLET. Csatolmány. a következőhöz: Javaslat a Tanács határozata

MELLÉKLET. Csatolmány. a következőhöz: Javaslat a Tanács határozata EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2015.5.29. COM(2015) 230 final ANNEX 1 MELLÉKLET Csatolmány a következőhöz: Javaslat a Tanács határozata az Európai Gazdasági Közösség és az Andorrai Hercegség közötti, levélváltás

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Ciclosporin Sandoz 25 mg lágy kapszula Ciclosporin Sandoz 50 mg lágy kapszula Ciclosporin Sandoz 100 mg lágy kapszula Ciclosporin Sandoz 100 mg/ml belsoleges

Részletesebben

A másodlagos biogén elemek a szerves vegyületekben kb. 1-2 %-ban jelen lévő elemek. Mint pl.: P, S, Fe, Mg, Na, K, Ca, Cl.

A másodlagos biogén elemek a szerves vegyületekben kb. 1-2 %-ban jelen lévő elemek. Mint pl.: P, S, Fe, Mg, Na, K, Ca, Cl. A sejtek kémiai felépítése Szerkesztette: Vizkievicz András A biogén elemek Biogén elemeknek az élő szervezeteket felépítő kémiai elemeket nevezzük. A természetben található 90 elemből ez mindössze kb.

Részletesebben

A testmozgás anatómiája Részlet dr. Sánta János sportorvos, belgyógyász-kardiológus előadásából

A testmozgás anatómiája Részlet dr. Sánta János sportorvos, belgyógyász-kardiológus előadásából Mozgásszervi megbetegedések és megelőzésük A testmozgás anatómiája Részlet dr. Sánta János sportorvos, belgyógyász-kardiológus előadásából Az ember egész testalkatát, felépítését a csontváz határozza meg,

Részletesebben

A TIENS Kínai datolya (Jujuba) kivonat tápláló és egészséges

A TIENS Kínai datolya (Jujuba) kivonat tápláló és egészséges TIENS Kínai datolya (Jujuba) kivonat Nagyszerű választás a vér táplálásához és az idegek megnyugtatásához! A kínai medicina szerint az Aranyszínű selyemdatolya (Jujuba), vagy más néven kínai datolya segít

Részletesebben

Ásványi anyagok, nyomelemek

Ásványi anyagok, nyomelemek Ásványi anyagok, nyomelemek Makroelemek Mikroelemek - Nyomelemek Makroelemek Kalcium (Ca) Egészséges felnõttek esetén a napi szükséglet 800 mg. Serdülõ- és idõskorban, valamint terhesség, szoptatás esetén

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Berocca pezsgotabletta Vitaminok, ásványi anyagok kombinációja

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Berocca pezsgotabletta Vitaminok, ásványi anyagok kombinációja BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Berocca pezsgotabletta Vitaminok, ásványi anyagok kombinációja Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat

Részletesebben

LELTÁROZÁSI SZABÁLYZAT

LELTÁROZÁSI SZABÁLYZAT GERJE-FORRÁ FORRÁS Természetvédelmi, Környezetvédı Nonprofit Kft. 2721 Pilis, Rákóczi út 67.. Tel: 29/496-768; Fax: 29/496-728 E-mail: gerjeforras@freemail.hu LELTÁROZÁSI SZABÁLYZAT Kelt: 2013. október

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) www.bocsiviki.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) www.bocsiviki.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) www.bocsiviki.hu I. Általános adatok, rendelkezések: Szolgáltató Adatai A szolgáltató neve: BocsiViki.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. A szolgáltató székhelye:

Részletesebben

LELTÁROZÁSI SZABÁLYZAT 2016

LELTÁROZÁSI SZABÁLYZAT 2016 LELTÁROZÁSI SZABÁLYZAT Szervezet neve: Magyar Kajak-Kenu Szövetség Címe: 1138 Budapest, Latorca utca 2. Adószáma: 18160037-2-41 Nyilvántartásba vevő: Fővárosi Törvényszék Nyilvántartási száma: 01-07-0000016

Részletesebben

Tökéletes választás. táplálkozás szempontjából érzékeny kutyák számára.

Tökéletes választás. táplálkozás szempontjából érzékeny kutyák számára. Tökéletes választás táplálkozás szempontjából érzékeny kutyák számára. prémium szárazeledel mindenféle termetű és korú kutyának. A SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD. egyedülálló a táplálkozás szempontjából

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. IDEOS 500 mg/400 NE rágótabletta. kalcium-karbonát, kolekalciferol

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. IDEOS 500 mg/400 NE rágótabletta. kalcium-karbonát, kolekalciferol Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára IDEOS 500 mg/400 NE rágótabletta kalcium-karbonát, kolekalciferol Mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót,

Részletesebben

TR90 M-Bars & M-Shakes

TR90 M-Bars & M-Shakes TR90 M-Bars & M-Shakes Válassza ki kedvencét! TERMÉKPOZICIONÁLÁS Világunkban az idő pénz. Elfoglalt mindennapjainkban, amelyek a család, munka, társasági élet és teendők közötti ingázással telnek, nem

Részletesebben

Elemzések a gazdasági és társadalompolitikai döntések előkészítéséhez 27. 2001. július. Budapest, 2002. április

Elemzések a gazdasági és társadalompolitikai döntések előkészítéséhez 27. 2001. július. Budapest, 2002. április Elemzések a gazdasági és társadalompolitikai döntések előkészítéséhez 27. 2001. július Budapest, 2002. április Az elemzés a Miniszterelnöki Hivatal megrendelésére készült. Készítette: Gábos András TÁRKI

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Coldrex tabletta

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Coldrex tabletta BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Coldrex tabletta Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz. Ez a gyógyszer orvosi rendelvény

Részletesebben

Ön mit lát a tükörben?

Ön mit lát a tükörben? Ön mit lát a tükörben? Egészséges étkezésbe egy kis kilengés belefér! Hogy él egy modern ember? kevés mozgás egészségtelen táplálkozás Túl sok só, telített zsír Sok cukor, mesterséges tartósítószer stressz

Részletesebben

ÁSOTTHALOM KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATALA LELTÁROZÁSI SZABÁLYZATA

ÁSOTTHALOM KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATALA LELTÁROZÁSI SZABÁLYZATA ÁSOTTHALOM KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATALA LELTÁROZÁSI SZABÁLYZATA Tartalom jegyzék: I. Általános rész 2 1. A leltározási szabályzat célja és tartalma 2 2. A leltározás alapfogalmai 2 3. A leltározásban

Részletesebben

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel!

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük közös Bonux projektünkben! Örömmel köszöntjük

Részletesebben

Éghajlatvédelmi kerettörvény. - tervezet: 4. változat - 2010. évi törvény. az éghajlat védelmérıl. Preambulum

Éghajlatvédelmi kerettörvény. - tervezet: 4. változat - 2010. évi törvény. az éghajlat védelmérıl. Preambulum Éghajlatvédelmi kerettörvény - tervezet: 4. változat - 2010. évi törvény az éghajlat védelmérıl Preambulum Az Országgyőlés az éghajlatvédelmi kerettörvény elıkészítésérıl szóló 60/2009. (VI. 24.) OGY határozatnak

Részletesebben

Több összetevőt tartalmazó peptid bioregulátorok. Termékkatalógus

Több összetevőt tartalmazó peptid bioregulátorok. Termékkatalógus Több összetevőt tartalmazó peptid bioregulátorok Termékkatalógus Tartalomjegyzék Komplex készítmény az immunrendszer serkentésére ImmuneTIDE PLUS...6 Komplex készítmény a csecsemőmirigy működésének szabályozására

Részletesebben

Lóczy Lajos Gimnázium és Két Tanítási Nyelvű Idegenforgalmi Szakközépiskola. Pedagógiai program

Lóczy Lajos Gimnázium és Két Tanítási Nyelvű Idegenforgalmi Szakközépiskola. Pedagógiai program Lóczy Lajos Gimnázium és Két Tanítási Nyelvű Idegenforgalmi Szakközépiskola Pedagógiai program 2015 TARTALOM 1. NEVELÉSI PROGRAM... 5 1.1. A nevelő-oktató munka pedagógiai alapelvei, értékei, céljai, feladatai,

Részletesebben

NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM. Szóbeli vizsgatevékenység

NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM. Szóbeli vizsgatevékenység NEMZETGZDSÁGI MINISZTÉRIUM 6288- Kozmetikai alapműveletek 6288-/2 Szóbeli vizsgatevékenység Szóbeli vizsgatevékenység időtartama: 5 perc /07. (V. 2.) SZMM rendelet 23.. bekezdésében foglaltak alapján a

Részletesebben

49/2002. (XII. 28.) GKM

49/2002. (XII. 28.) GKM 49/2002. (XII. 28.) GKM rendelet a kikötő, komp- és révátkelőhely, továbbá más hajózási létesítmények általános üzemeltetési szabályairól, valamint az üzemeltetési szabályzatok alkalmazásáról A víziközlekedésről

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Veszélyes komponens Koncentráció Veszélyjel, R-mondatok Brodifakum CAS-szám: 56073-10-0 EU szám: 259-980-5

BIZTONSÁGI ADATLAP. Veszélyes komponens Koncentráció Veszélyjel, R-mondatok Brodifakum CAS-szám: 56073-10-0 EU szám: 259-980-5 1/5 Varat rágcsálóirtó pép Verzió: 2.0 Készült: 2008. február 22. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: VARAT rágcsálóirtó pép A hatóanyag neve:

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal 1. Mi a kender olaj? A kender olajat a Cannabis sativa nevű növény magjából nyerik ki. 2. Mitől jobb a kender olaj a többi, a kozmetikai

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1/6 Dulux A Nagyvilág Színei verziószám: 2-1-HU Utolsó nyomtatás: 2010.03.24 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A készítmény megnevezése: Dulux A Nagyvilág

Részletesebben

KIRIPOVSZKY CSABA AZ EMBERKERESKEDELEM ÉS A SZERVEZETT BŐNÖZÉS KAPCSOLATA A PROSTITÚCIÓ TÜKRÉBEN

KIRIPOVSZKY CSABA AZ EMBERKERESKEDELEM ÉS A SZERVEZETT BŐNÖZÉS KAPCSOLATA A PROSTITÚCIÓ TÜKRÉBEN KIRIPOVSZKY CSABA AZ EMBERKERESKEDELEM ÉS A SZERVEZETT BŐNÖZÉS KAPCSOLATA A PROSTITÚCIÓ TÜKRÉBEN A Nemzeti Nyomozó Iroda Emberkereskedelem Elleni Osztálya 2004. július 1-jén jött létre a Szervezett Bőnözés

Részletesebben

Magatartási kódexünk. Helyes üzletvitel

Magatartási kódexünk. Helyes üzletvitel Magatartási kódexünk Helyes üzletvitel 1 Tartalomjegyzék A bizalom kultúrája 3 Helyes üzletvitel 4 Mit várunk el? 5 Mi történik, ha hangot adok aggályaimnak? 6 Milyen kötelességeink vannak az összeférhetetlenséggel

Részletesebben

SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD.

SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD. Rendkívül jó a sajátos igények kielégítésére. Az új, a szükségleteknek még jobban megfelelő SELECT GOLD szárazeledel macskák számára. A SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD. SELECT GOLD mert minden macska

Részletesebben

SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD.

SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD. Rendkívül jó különleges igények kielégítésére Prémium minőségű nedves eledel a SELECT GOLD-tól. A SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD. SELECT GOLD mert minden macska más. Prémium összetevők minden receptúrában.

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Augmentin DUO 875 mg/125 mg filmtabletta. amoxicillin/klavulánsav

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Augmentin DUO 875 mg/125 mg filmtabletta. amoxicillin/klavulánsav Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Augmentin DUO 875 mg/125 mg filmtabletta amoxicillin/klavulánsav Mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót,

Részletesebben

IMUNE NAGYOBB VITALITÁS, JOBB ERŐNLÉT, ERŐSEBB ELLENÁLLÓKÉPESSÉG.

IMUNE NAGYOBB VITALITÁS, JOBB ERŐNLÉT, ERŐSEBB ELLENÁLLÓKÉPESSÉG. IMUNE NAGYOBB VITALITÁS, JOBB ERŐNLÉT, ERŐSEBB ELLENÁLLÓKÉPESSÉG. KIVÁLÓ EGÉSZSÉG. Korunk sokféleképp emészti erőinket: legyen az sport, munka, család vagy szabadidős tevékenység. A WellStar jóvoltából

Részletesebben

Hogy hozhatunk létre optimális munkahelyi légkört és környezetet?

Hogy hozhatunk létre optimális munkahelyi légkört és környezetet? Hogy hozhatunk létre optimális munkahelyi légkört és környezetet? Gyakorta hallhatjuk, hogy a munkahely a második otthonunk. Ez nálunk Magyarországon többszörösen igaz, hiszen a munkánk nemcsak saját közérzetünket,

Részletesebben