Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel!"

Átírás

1 trnd Projektmenetrend Always Ultra: Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

2 Tegyük együtt ismertté az új Always Ultra betéteket! A projektben szeretnénk: Üdvözlünk legújabb projektünkben, melyben az új Always Ultra egészségügyi betéteket próbálhatjuk ki és tapasztalatainkat megoszthatjuk a hozzánk legközelebb álló ismerőseink és barátnőink körében magyarországi trnd-partnerrel közösen kipróbálni az Always Ultra egészségügyi betéteket. Próbáld ki! Az új, továbbfejlesztett Always Ultra egészségügyi betétek akár 100%-os szivárgás elleni védelmet nyújtanak, valamint új, gyengéd és kényelmes fedőrétegük gondoskodik arról, hogy azokat a napokat is gondtalanul élvezhessük.... megosztani véleményünket az Always Ultra egészségügyi betétekről három online felmérés keretében. Mondd el a véleményedet! Akár 100%-os szivárgás elleni védelem....még ismertebbé tenni az Always Ultra betéteket barátnőink, kolléganőink és családunk hölgy tagjainak körében, valamint termékmintákat adni kipróbálásra. Add tovább! magyarországi trnd-partnerrel közösen próbálhatjuk ki az új Always Ultra Normal és Night betéteket. Tapasztalataink őszinte megosztásával pedig szeretnénk még ismertebbé tenni e termékek előnyeit barátnőink, családunk és kolléganőink körében.... minél több beszámolót és piackutatási kérdőívet összegyűjteni, és ez alapján megtudni, hogy mit gondolnak barátnőink az Always Ultra egészségügyi betétekről. Számolj be róla! Kezdődhet is a tesztelés!

3 Always védelem. Az új Always Ultra. Néha a legapróbb dolgok is nagy hatással lehetnek a magabiztosságunkra és a közérzetünkre. Ezt figyelembe véve az Always márka már több mint 20 éve nagy hangsúlyt fektet arra, hogy olyan megoldást találjon a nők számára, amely teljes védelmet és kényelmet nyújt, hogy minden nap magabiztosnak érezhessék magukat. Az új Always Ultra betéteket úgy fejlesztették ki, hogy a betét magja megakadályozza a szivárgást és az új, különlegesen gyengéd fedőrétegnek köszönhetően rendkívül kényelmes legyen. Az új tulajdonságokkal ellátott Always Ultra egészségügyi betétek három termékvariánsát különböztethetjük meg, melyek új csomagolásban találhatóak meg a boltok polcain: Előző dizájn Új dizájn Szeretnéd Te is megtapasztalni a valódi szabadságot és biztonságérzetet a nehezebb napokon is? Fontos számodra, hogy minden egyes nap közelebb kerülj a céljaidhoz és sikeres legyél? Az új Always Ultra betéteket olyan nők számára fejlesztették ki, akiknél a menstruáció ideje alatt sem állhat meg az élet és akár a feje tetejére állíthatják a világot. A továbbfejlesztett Always Ultra betétek a gyengéd fedőrétegnek köszönhetően rendkívüli kényelmet nyújtanak. Emellett a betét új technológiával gyártott magja azonnal elvezeti a nedvességet, ezáltal megakadályozva a szivárgást és biztosítva, hogy a nedvesség ne érintkezzen a bőrfelülettel. Az Always Ultra egészségügyi betétek teljesen új csomagolásban és három termékvariánsban kaphatóak: Always Ultra Normal, Always Ultra Super és Always Ultra Night. Közös projektünk során az Always Ultra Normal és Night betéteket próbálhatjuk ki majd a hozzánk legközelebb álló ismerőseinkkel, valamint családunk és munkatársaink hölgy tagjaival. Továbbfejlesztett fedőréteg és új magtechnológia, még akkor is, ha a feje tetejére áll a világ.

4 Megbízható védelem minden egyes napra. A havi ciklus minden nő életének része. A megfelelő női higiéniai termékek azonban lehetővé teszik, hogy ezeken a napokon se kelljen lemondanunk semmiről. Az Always Ultra három különböző variánst kínál annak érdekében, hogy a betétek használata éjjel-nappal biztonságos és kényelmes érzést garantáljon. A menstruáció intenzitása minden nő esetében egyénileg változik, így a különböző betétek közül saját igényeink alapján válogathatunk: az Always Ultra betétek nedvszívó képességét a csomagoláson található telített cseppek jelzik. A betétek magukba szívják a nedvességet és ezáltal megakadályozzák a szivárgást. Minden Always Ultra betét külön-külön van becsomagolva, így egy kisebb női táskában is gond nélkül elfér, hogy szükség esetén mindig kéznél lehessen. A menstruáció intenzitása többnyire eltérő ugyanazon a cikluson belül, épp ezért az egyéni igényeinknek és testünknek megfelelően kiválaszthatjuk a számunkra leginkább megfelelő termékvariánst: Az Always Ultra Normal nagyszerű megoldást nyújt a gyengébb és közepes erősségű vérzéshez. Az Always Ultra Super a közepes erősségű, vagy intenzív vérzéshez nyújt megoldást, valamint abban az esetben, ha extra védelmet szeretnél. Az Always Ultra Night kiváló védelmet nyújt az éjszaka folyamán. Tudtad? Segíts barátnőidnek, hölgy ismerőseidnek és kolléganőidnek abban, hogy ők is megismerhessék az új Always Ultra betéteket. Ajándékozz nekik egy általad összeállított, rózsaszín szalaggal díszített ajándékcsomagot, amelyben egy információs szórólapot és 2 db Always Ultra betétet helyezel el! Az Always Ultra fedőrétege centiméterenként átlagosan 100 apró nedvszívó pórusból áll. Szakértők szerint a gyengébb és közepes erősségű vérzés esetén naponta legalább 3x, míg intenzív vérzés esetén 4-5 alkalommal szükséges cserélni a betéteket.

5 Indulócsomagod. Projektmenetrend. A projekt kezdetén minden résztvevő indulócsomagot kap a következő tartalommal: 1 Kicsomagolás és fényképek készítése! Saját használatra: 1x Always Ultra Normal (10 db). 1x Always Ultra Night (7 db). Projektmenetrend brosúra a trnd általános szájreklám ösztönző dokumentuma mely háttérinformációkat tartalmaz az új Always Ultra betétekkel kapcsolatban, valamint rengeteg kommunikációt inspiráló ötletet. Piackutatási kérdőívek (40 oldalas brosúra) a barátnőkkel és családdal folytatott beszélgetésekhez. Továbbadásra barátnőidnek: 1x Always Ultra Normal (10 db). 2x Always Ultra Night (14 db). 12x ajándéktasak. 12x dekorációs szalag. 12x információs szórólap. Kicsomagolás: Mindenekelőtt csomagold ki az indulócsomagodat esetleg családod női tagjaival, barátnőiddel közösen és ismerd meg a tartalmát: az Always Ultra egészségügyi betéteket és a velük kapcsolatos háttérinformációkat. Már kezdheted is! Fényképek készítése: Oszd meg élményeidet a kicsomagolásról, az ajándéktasakok barátnőidnek, valamint családod és munkatársaid hölgy tagjainak történő átadásáról, és készíts fényképeket. A képeidet a beszámolókkal együtt tudod elküldeni. Ilyen egyszerű: Keress rá a oldalra, és kattints a Beszámoló írása gombra. 2 Mondd el a véleményedet! Kipróbálás: Miután megismerkedtél az indulócsomagod tartalmával, próbáld ki az új Always Ultra betéteket. Tegyél a táskádba néhányat, hogy kéznél legyenek a következő periódusod alkalmával. Véleményed megosztása: Az új Always Ultra betétekről alkotott véleményedet megoszthatod velünk a projekt nyolc hete alatt úgy, hogy részt veszel három online felmérésünkben: elején: Nyitó felmérés közepén: Félidei felmérés végén: Záró felmérés A felméréseket a trnd weboldalán a Mytrnd felületen találod majd. Amint lehetőséged van kitölteni valamelyik felmérést, en értesítünk róla.

6 3 Még ismertebbé tenni az Always Ultra betéteket! 5 Segíts nekünk a piackutatásban! Miután meggyőződtél az új Always Ultra betétek tulajdonságairól, segíts az összes résztvevővel közösen még ismertebbé tenni a termékeket. Ehhez barátnőidnek mesélhetsz az Always Ultra új, gyengéd és kényelmes fedőrétegéről, valamint az új nedvszívó technológiájáról. tegyél az ajándéktasakokba egy-egy szórólapot és 2 db Always Ultra betétet (10 ajándéktasakba 1 db Always Ultra Normal és 1 Night betétet, illetve 2 tasakba 2 db Night betétet). Végül díszítsd fel a tasakokat a szalagok segítségével. Bár számos módja van, hogy másokkal is megismertesd a termékeket, a brosúrában további ötleteket találsz, hogyan adhatod át könnyedén ismereteidet. Az új Always Ultra trnd-projekt hivatalos piackutatójává válhatsz! Az indulócsomagban található Piackutatási Kérdőívekkel 20 barátnődet, hölgy ismerősödet vagy kolléganődet kérdezheted meg az akár 100%-os szivárgás elleni védelem, a gyengéd és kényelmes fedőréteg, vagyis az új Always Ultra témakörében. Mindez alkalom lehet arra is, hogy bennfentes ismereteidet megoszd velük. Pontosabb információkat a Piackutatási Kérdőívekben találsz. A legjobban annak örülünk, ha sikerül minél több véleményt összegyűjtened, és így sok kérdőívet kitöltened! 4 Beszélgetési beszámolók írása! Azután, hogy Neked köszönhetően mások is megismerhették az új Always Ultra betéteket, fontos, hogy minket is tájékoztass erről. Minden alkalommal, amikor barátnőkkel, ismerősökkel vagy kolléganőkkel beszélgettél a termékekről, beszámolót írhatsz. A beszámolókból arra vagyunk kíváncsiak, hogy hány barátnőddel vagy ismerősöddel beszélgettél, ők mit gondolnak és miket kérdeztek az új Always Ultra betétről. A beszámoló írása nagyon egyszerű: Menj fel a oldalra. Kattints a Beszámoló írása menüpontra, és máris kezdheted. A projekt teljes ideje alatt a projektblogon beszéljük meg közösen az egészségügyi betétekkel és az Always Ultra betétekkel kapcsolatos témákat. A projekttel kapcsolatos kérdésekkel és javaslatokkal bátran fordulhattok hozzánk közvetlenül a tiana@trnd.hu címen. A szájreklámról készült beszámoló alappillére a trnd-projekteknek, melyek akkor a legsikeresebbek, ha minél több beszámoló gyűlik össze trnd-partnereinktől, és így a Procter&Gamble, vagyis az Always gyártója könnyebben figyelemmel kísérheti közös teljesítményünket.

7 trnd alapelvek. A mondat, amit szeretnénk, ha továbbadnál: Ahhoz, hogy valóban őszinte, nyílt és sikeres szájreklám valósulhasson meg, felállítottunk néhány játékszabályt. Számodra, mint a projekt résztvevőjének, kötelező az alapelveink következő pontjainak betartása. Nyíltság. trnd-partnernek lenni nem egy titkos dolog, nem titkosügynököket alkalmazunk. Nem bújtatott reklámmal vagy a reklám egyéb, helytelen módjával foglalkozunk. Ezért minden trnd-partner számára, minden esetben kötelező megemlíteni, hogy a teszt termékeket a trnd által ismerték meg, és egy trnd szájreklám projektben vesznek részt. Semmi esetre sem szabad barátaidnak vagy ismerőseidnek eljátszanod valamit. Ugyanis nem egy ügynök vagy, aki az ajtón csönget, és el akar adni valamit. Légy nyílt és őszinte! Oszd meg saját véleményedet, és említsd meg a trnd-projektet! Őszinteség. Tulajdonképpen magától értetődő, de manapság sajnos nem mindig bevett gyakorlat: csak az őszinte szájreklám működik. Ez azt is jelenti, hogy semmit nem szabad elhallgatnod és nem szabad túloznod. Egyszerűen csak oszd meg a véleményedet a barátaiddal és ismerőseiddel. Always Ultra: Akár 100%-os szivárgás elleni védelmet nyújt valamint új, gyengéd és kényelmes fedőréteggel rendelkezik. Hallgass meg másokat! A szájreklám természetesen nem arról szól, hogy Te elmondod barátaidnak, hogy mi-merre-meddig. Hiszen barátaidnak is lehetőséget kell adni arra, hogy a veled folytatott beszélgetésnek köszönhetően saját véleményüket formálhassák a trnd-projektben szereplő termékkel kapcsolatban. Ezért örülünk annak, ha odafigyelsz rájuk, meghallgatod barátaid és ismerőseid véleményét, és azt továbbítod nekünk.

8 Ötletek az információk átadására. Nagyon sok lehetőség van rá, hogy még ismertebbé tegyük az új Always Ultra betétek előnyeit. Íme néhány tipp, ahogyan megoszthatod barátnőiddel, ismerőseiddel azokat a tapasztalatokat és bennfentes ismereteket, melyekre szert tettél: Ha az új Always Ultra betétek meggyőztek a hatékonyságukról, akkor ajánld barátnőidnek és ismerőseidnek is! Aktív mozgás és védelem. Hasznos tanácsok kirándulás előtt. Újra itt a nyár, így a jó időnek köszönhetően egyre több időt tölthetünk a szabadban rendszeres mozgással. Egyeztess barátnőiddel és vágjatok bele együtt újra az aktív sportolásba: egy közös futás, biciklizés mindig feltölti az embert energiával. Az Always Ultra akár 100%-os szivárgás elleni védelmet nyújt, így menstruációd alatt sem kell lemondanod a mozgás öröméről. Barátnőidnek is nyújts át egy ajándékcsomagot, hogy ők is megtapasztalhassák az új Always Ultra egyedülálló védelmét. Szervezz ismerőseiddel egy közös kirándulást vagy egy kellemes pikniket a szabadban! Az új Always Ultra a menstruáció alatt is segít megőrizni a jó közérzetet, és kirándulásaink alkalmával biztosítja, hogy a lehető legjobban érezzük magunkat a ránk váró új élmények és kalandok során. A túrázás vagy piknikezés előtt mesélj ismerőseidnek és barátnőidnek is az új Always Ultra különlegesen gyengéd fedőrétegéről, amely rendkívüli kényelemérzetet nyújt. Akár egy könnyű táncos estét, egy közös színházat, mozit vagy egy kellemes helyen eltöltött néhány órát terveztünk barátnőinkkel, hívjuk meg őket hozzánk a program előtt. Készülődés közben meséljük el nekik, hogy az Always Ultra betétnek köszönhetően a nehezebb napok alatt sem kell lemondani az önfeledt mozgásról, szórakozásról és a jóízű baráti beszélgetésekről. Munkahelyünkön igyekszünk mindig a lehető legjobban teljesíteni, ehhez pedig nagyban hozzájárul a jó közérzet és magabiztosság. Enélkül nehéz egy nőnek helytállni a mindennapokban. Ha van nálad ajándékcsomag, akkor Neked köszönhetően kolléganőid is megismerkedhetnek az új Always Ultra betétekkel, melyek a nehezebb napokon is segítenek, hogy száraznak, nőiesnek és frissnek érezzék magukat. Készülődés közben a barátnőkkel. Ebéd-vagy kávészünetben a kolléganőkkel. Egészen biztos, hogy Neked is számos jó ötleted van arra, hogyan lehet még beszélgetéseket kezdeményezni a termékről. Oszd meg velünk beszámolóidban, hogyan segítesz még ismertebbé tenni az Always Ultra-t a barátnőid, családtagjaid, kolléganőid és hölgy ismerőseid körében. Várjuk a jó ötleteket és a fényképeket!

9 Új, gyengéd és kényelmes fedőréteg. Nedvszívó képességű granulátum. Az új Always Ultra egyik legfontosabb jellegzetessége a fedőrétege, mely gyengédségének köszönhetően rendkívüli kényelmet nyújt. Az új Always Ultra másik újdonsága a különleges nedvszívó képességű magtechnológia, amely hatékony védelmet biztosít. Az Always Ultra 10x több nedvességet képes felszívni saját súlyához képest. Az Always Ultra rendkívül vékony, mégis másodpercek alatt felszívja a nedvességet. A betét egy új, hi-tech újgenerációs technológiájú fedőréteggel rendelkezik, amely különleges gyengédséget és kényelmet nyújt, továbbá azonnal elvezeti a nedvességet, ezáltal lehetővé téve, hogy mindig száraznak érezzük magunkat. Az Always Ultra betétek fedőrétegét V-formájú pórusok ezrei alkotják, amelyek azonnal elvezetik a nedvességet a betét belsejébe. A továbbfejlesztett középső réteg egyenletes eloszlást biztosít a betét teljes felületén. A betét magjában található kiváló nedvszívó képességű granulátum apró zselégolyókká alakulva akadályozza meg a szivárgást. Ennek köszönhetően az Always Ultra akár 100%-os szivárgás elleni védelmet biztosít, még fejjel lefelé is hogy mindig száraznak és frissnek érezhessük magunkat. Vagyis mindegy, hogy mennyire mozgalmas az életed, az Always Ultra segít lépést tartani vele.

10 A női ciklus. Tippek az ellazuláshoz A menstruációs ciklusnak négy különböző szakasza van, és átlagosan 28 napig tart (20-42 nap között normálisnak tekinthető). A menstruációs szakasz A ciklust a periódus első napjától számítjuk. A havi vérzés rendszerint 3-5 napig tart. A tüszőérés szakasza A periódus után több petesejt is érésnek indul, és a petefészek irányába mozognak. A nők 30-50%-a szenved kínzó görcsöktől a menstruáció első óráiban illetve első napjaiban. Sokan nem szeretnek fájdalomcsillapító gyógyszerekhez fordulni, ezért most összegyűjtöttünk néhány természetes tippet, melyek szintén megoldást nyújthatnak a panaszokra. A meleg minden formában jó hatással van a görcsökre: feküdj le a kanapéra és tölts el egy órát melegvizes palackkal vagy melegítőpárnával a hasadon, betakarózva. Ez nemcsak kényelmes és megnyugtató, hanem a meleg segít az izmok ellazításában is. A jógagyakorlatok segítenek a rendszeres fájdalmak leküzdésében. 3. Az ovulációs szakasz Peteérés akkor történik, amikor a petefészekből egy érett petesejt kiszabadul. Ez mindig a ciklus felénél jelentkezik, tehát a 14. nap környékén. A petesejt a petefészekből indulva a petevezetéken át a méhig jut. Több napot vesz igénybe, amíg a petevezetékből a méhbe ér, ezalatt a méh nyálkahártyája megnövekszik és vastagabb lesz. Számos tea tartalmaz fájdalomcsillapító gyógynövényeket, melyek enyhítik a menstruációs görcsöket. Különösen a cickafark és a palástfű tea fogyasztása javasolt. A megfelelő étkezés is nagyon fontos: a kálciumban és magnéziumban gazdag ételek, mint például dió, paraj, napraforgómag vagy szárított hüvelyesek szintén segíthetnek, hiszen ezek az ásványi anyagok mind hozzájárulnak az izomzat ellazításához. Végezz nyújtó jógagyakorlatokat ezek is sokat segíthetnek a menstruáció alatt. Ráadásul a jóga részét képező légzőgyakorlatok is megkönnyíthetik azt, hogy a testedben lévő feszültség minél hamarabb feloldódjon. 4. A premenstruációs szakasz Megtermékenyülés esetén ebben a szakaszban a petesejt megtapad a petefészek falában. Ha nem történik megtermékenyülés, a méhnyálkahártya ledobódik, és egy újabb ciklus veszi kezdetét. Továbbá rengeteg nő esküszik az akupresszúrára, amely kéznyomással segíti a gyógyulást. Naponta többször masszírozzuk néhány percen keresztül az akupresszúrás pontokat. Például a hüvelyk- vagy a mutatóujjunk segítségével, körkörös mozdulatokkal masszírozzuk, nyomkodjuk a térdkalács alatti területet.

11 Márkatörténet. Már több, mint 20 éve vannak a köztudatban az Always betétek, melyek forradalmasították a női betétek piacát. Évezredeken keresztül a nők világszerte arra kényszerültek, hogy saját maguk teremtsék meg a ciklusuk során szükséges higiéniai feltételeket. Így az egyiptomiak idejében papiruszlevélből készült tampont használtak, míg más korokban bőrből, szövetdarabokból, illetve mohából készültek a betétek ben Amerikában hozták piacra az első, modern női betéteket Dr. White néven. Övvel rögzítették, így meg tudták akadályozni, hogy a betét elmozduljon. Az öntapadós betétek csupán a 70-es években kerültek forgalomba, azonban ezek még 2,5 cm vastagak voltak. Az 1991-ben piacra kerülő Always betétek már extra vékonyak (3 mm) voltak, így végre kellemes viseletet biztosítottak. A kimagasló nedvszívó képesség titka az ultramag volt, mely egy vastagabb betét megbízható védelmét egy vékony betét kényelmével párosította. Különlegessége: A betét felső rétegét alkotó pórusok a betét belsejébe vezetik a folyadékot. Az ultramag elnyeli a folyadékot és gél állagúvá változtatja. A kényelmes viseletről egy újszerű, apró pórusokkal ellátott réteg gondoskodott, mely elvezeti a folyadékot, és a betétek magjában gondosan elzárja. A következő években az Always szinte minden évben különböző fejlesztéseken esett át, és a választékot is folyamatosan tökéletesítették. A nagyobb szárnyak 1994 óta gondoskodtak a még biztosabb tartásról től a flexibilis szárnyaknak köszönhetően még könnyebben rögzíthetőek lettek a betétek. A 2000-es évektől újabb fejlesztést vezettek be a kellemes viselet érdekében: az új Always Ultrával a bőr könnyebben lélegezhetett től új felületet kaptak a betétek, mely a pamut puhaságának érzetét nyújtotta, ezáltal még komfortosabbá téve a viseletet. 4 évvel később pedig a SecureGuard-védővonal lehetővé tette, hogy a nedvesség a betét belső részén maradjon. A 2010-ben bevezetett InstantDry technológiának köszönhetően tovább javult a szárazságérzet: a betét felülete még gyorsabban vezeti el a folyadékot a magba, ahol aztán biztonságosan el is zárja azt. A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően az új Always Ultra 100%-os szivárgás elleni védelmet biztosít és gyengéd fedőrétegének köszönhetően rendkívül kényelmes. Így nézett ki az 1991-ben bevezetett Always Ultra. Az új Always Ultra Normal csomagolása.

12 Always termékválaszték. Tények és számok. Always Platinum A legnagyobb védelmet nyújtó, csipke mintázattal ellátott Always betét, amely a puhaság, a szárazság és a biztonság érzése mellett a luxus érzetét nyújtja a bőrnek. Always Ultra: Az Always Ultra egészségügyi betétek akár 100%-os szivárgás elleni védelmet biztosítanak. Az újonnan kifejlesztett gyengéd fedőréteg kényelmes érzetet biztosít a nehezebb napokon is. A betétek fedőrétegét alkotó V-formájú pórusok azonnal elvezetik a nedvességet a betét belsejébe, ahol a kiváló nedvszívó képességű granulátum apró zselégolyókká alakulva megakadályozza a szivárgást. Teljes mértékben semlegesíti a kellemetlen szagokat. Az Always Ultra három termékvariánsát különböztetjük meg: Always Ultra Normal, Always Ultra Super és Always Ultra Night. Kiszerelései: Always Tisztasági betétek A tisztasági betét használata nem kapcsolódik szorosan a havi vérzéshez, inkább mindennapi használatra való, hogy mindig frissnek és tisztának érezhesd magad. Always Ultra Normal: 10 db. Always Ultra Super: 8 db. Always Ultra Night: 7 db júniusa óta új, megváltozott csomagolásban kapható. Mindemellett viselheted akár minden nap az enyhe hüvelyváladék felfogására vagy enyhe vérzés esetén a tampon kiegészítőjeként is alkalmazható. A bugyidba helyezett vékony betéttel pedig nem kell izgulnod, hogy mikor fog épp megjönni. A tisztasági betétek magukba szívják és zárják a nedvességet és a szagokat, így egész napon át tiszta és száraz maradhatsz. A tisztasági betétek általában normál (Normal), és nagy (Large) méretekben kaphatóak, illetve vannak illatosított változatok is.

13 trnd kapcsolattartód: 2014 trnd Central Eastern Europe Kft Budaörs, Kálvária utca 7.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projektmenetrend NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalítók: Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-cellular trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit.

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. trnd Projektmenetrend Biovanne plus+ szépségvitamin: Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. Projektblog: www.trnd.hu/biovanne trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat.

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projektmenetrend MAGGI Pirított tésztás alapok: Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/maggi-piritott-teszta trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért.

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projektmenetrend Ariel & Lenor: A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-lenor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen.

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projektmenetrend Foresto nyakörv: Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/foresto trnd kapcsolattartód: suzanne@trnd.hu Teszteljük kutyánkkal

Részletesebben

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték.

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük a Head & Shoulders Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd. trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a HERZ-et. A projektben

Részletesebben

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel!

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük első Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

Inkontinencia betétek. Seni Lady inkontinencia betétek

Inkontinencia betétek. Seni Lady inkontinencia betétek Inkontinencia betétek Valamennyi urológiai betét légáteresztő. Anatómiailag formált urológiai betétek a könnyű és közepes inkontinenciában szenvedő nők számára. Az urológiai betétek tökéletes megoldást

Részletesebben

BESZERELÉSI ÉS JAVÍTÁSI EL ÍRÁS

BESZERELÉSI ÉS JAVÍTÁSI EL ÍRÁS BESZERELÉSI ÉS JAVÍTÁSI EL ÍRÁS A FÉG KONVEKTOR ZRT. által gyártott gázkonvektorok el írásában leírtak kizárólag megfelel képesítéssel rendelkez gázszerel k részére készültek B ESZERELÉSI ÉS JAVÍTÁSI A

Részletesebben

HŰTŐSZEKRÉNY HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HŰTŐSZEKRÉNY HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HŰTŐSZEKRÉNY HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TSR-50 A készülék üvegházhatású gázt tartalmaz: R-600a/12g, GWP: 3, 0,036kg CO2 kifejezve. Hermetikusan zárt. Kedves Vásárló! Kérjük olvassa el figyelmesen a használati

Részletesebben

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel!

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük közös Bonux projektünkben! Örömmel köszöntjük

Részletesebben

a KTI Nonprofit Kft. Út- és Hídügyi Tagozat Jártassági Vizsgálatokat Szervező Iroda (H-1116 Budapest, Temesvár u. 11-15.)

a KTI Nonprofit Kft. Út- és Hídügyi Tagozat Jártassági Vizsgálatokat Szervező Iroda (H-1116 Budapest, Temesvár u. 11-15.) JMKK MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI KÉZIKÖNYV KIVONAT a KTI Nonprofit Kft. Út- és Hídügyi Tagozat Jártassági Vizsgálatokat Szervező Iroda (H-1116 Budapest, Temesvár u. 11-15.) MSZ EN ISO/IEC 17043:2010 szerint működő

Részletesebben

beépíthető háztartási készülékek

beépíthető háztartási készülékek 2006 beépíthető háztartási készülékek tartalom 4-5 sütők 6-7 beépíthető sütők 8 aláépíthető sütők 9-12 főzőlapok 13-15 páraelszívók 16-19 hűtő- és fagyasztókészülékek 20-22 mosogatógépek 2 mindent egy

Részletesebben

6. FEJEZET. A nyúl felnevelése

6. FEJEZET. A nyúl felnevelése 6. FEJEZET A nyúl felnevelése 6.1 A szopósnyulak nevelése 6.1.1 Tejtermelés A szopósnyulak 19-21 napos korukig kizárólag tejet fogyasztanak. Életbemaradásuk, növekedésük és fejlődésük eddig a korig az

Részletesebben

Útmutató a TestvérTérhez. A TestvérTér áttekintése

Útmutató a TestvérTérhez. A TestvérTér áttekintése A TestvérTér áttekintése MIELŐTT HOZZÁKEZDENE... 4 1. AZ ELSŐ LÉPÉSEK: Ismerkedés az új TestvérTérrel... 5 Főoldal... 5 További felületek... 7 2. A TESTVÉRTÉR KIÉPÍTÉSE... 8 Új tagok meghívása... 8 Felhasználói

Részletesebben

Irányelvek. az E.ON Hungária Társaságcsoport lakossági kintlévőség kezelésére

Irányelvek. az E.ON Hungária Társaságcsoport lakossági kintlévőség kezelésére Irányelvek az E.ON Hungária Társaságcsoport lakossági kintlévőség kezelésére 1 Tartalom 1. Bevezetés 2. Az Irányelvek célja 3. Az Irányelvek hatálya 4. Az Irányelvek alapelvei 5. Kintlévőség kezelés az

Részletesebben

Az Alapforgalmazó Zrt. Összeférhetetlenségi politikája. Hatályos: 2016. március 8.

Az Alapforgalmazó Zrt. Összeférhetetlenségi politikája. Hatályos: 2016. március 8. Az Alapforgalmazó Zrt. Összeférhetetlenségi politikája Hatályos: 2016. március 8. Értelmező rendelkezések Az árfolyam befolyásolására alkalmas információ: minden olyan információ, amely a befektető által

Részletesebben

Kiss Krisztina: Közösségi tartalomszolgáltatás a Pécsi Tudományegyetem Benedek Ferenc Jogtudományi és Közgazdaságtudományi Szakkönyvtárában

Kiss Krisztina: Közösségi tartalomszolgáltatás a Pécsi Tudományegyetem Benedek Ferenc Jogtudományi és Közgazdaságtudományi Szakkönyvtárában Kiss Krisztina: Közösségi tartalomszolgáltatás a Pécsi Tudományegyetem Benedek Ferenc Jogtudományi és Közgazdaságtudományi Szakkönyvtárában Az előadás röviden áttekinti a közösségi média elemeit, jellemzőit,

Részletesebben

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van:

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van: 10 profitnövelő Facebook hirdetés tipp Karácsonyra Hirdetsz a Facebookon, de szeretnél még eredményesebb lenni? A titok a részletekben rejlik. Talán nem is sejted, milyen sok múlik azon, ha néhány dolgot

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT

KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT DUNAVARSÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZATA Hatályos: 2013. február 13. Elfogadva:../2013. (II.12.) sz. Kt. határozat 1 I. FEJEZET Általános rendelkezések A közpénzek

Részletesebben

Kandalló - egy kicsit részletesebben

Kandalló - egy kicsit részletesebben Ezen az oldalon a kandalló egyik ma már széles körben elterjedt típusával, a kályhacsempével körbeburkolt, találó elnevezésű un."csempekandallóval", annak felépítésével, tulajdonságaival foglalkozunk.

Részletesebben

HP Deskjet 3050 All-in-One series

HP Deskjet 3050 All-in-One series HP Deskjet 3050 All-in-One series Tartalom 1 Hogyan lehet?...3 2 Ismerkedés a HP All-in-One készülékkel A nyomtató részei...5 A kezelőpanel jellemzői...6 Állapotjelző fények...7 Vezeték nélküli kapcsolat

Részletesebben

MODERN FÉNYFORRÁSOK ÉS ÁLLOMÁNYVÉDELEM. - Világítástechnika a múzeumi és levéltári gyakorlatban -

MODERN FÉNYFORRÁSOK ÉS ÁLLOMÁNYVÉDELEM. - Világítástechnika a múzeumi és levéltári gyakorlatban - MODERN FÉNYFORRÁSOK ÉS ÁLLOMÁNYVÉDELEM - Világítástechnika a múzeumi és levéltári gyakorlatban - Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves résztvevők! SLIDE1 Koltai György vagyok, és tisztelettel köszöntöm Önöket

Részletesebben

A BIZOTTSÁG JELENTÉSE. Tizenharmadik jelentés az euróövezet jövőbeli bővítésének gyakorlati előkészületeiről. {SWD(2013) 491 final}

A BIZOTTSÁG JELENTÉSE. Tizenharmadik jelentés az euróövezet jövőbeli bővítésének gyakorlati előkészületeiről. {SWD(2013) 491 final} EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2013.12.3. COM(2013) 855 final A BIZOTTSÁG JELENTÉSE Tizenharmadik jelentés az euróövezet jövőbeli bővítésének gyakorlati előkészületeiről {SWD(2013) 491 final} HU HU A BIZOTTSÁG

Részletesebben

Viega Megapress. Vastagfalú acél préselése: hidegen, biztonságosan és villámgyorsan.

Viega Megapress. Vastagfalú acél préselése: hidegen, biztonságosan és villámgyorsan. Viega Megapress Vastagfalú acél préselése: hidegen, biztonságosan és villámgyorsan. Viega. Egy ötlettel több! Vannak olyan dolgok, amelyek sokáig érvényesek. Több mint 110 év elteltével is. A Viegánál

Részletesebben

AirPro EFX Automata szórópisztolyok

AirPro EFX Automata szórópisztolyok AirPro EFX Automata szórópisztolyok 1 AirPro EFX Termék sorozat Kompakt és könnyű pisztoly Légsapkák és fúvókák a tökéletes szórási minőség eléréséhez tervezve. Precíziós anyagmennyiség állítási lehetőség

Részletesebben

Házirend. Legitimációs eljárás az érvényességet igazoló aláírások: 2/2013.(H.) számú határozattal elfogadta:

Házirend. Legitimációs eljárás az érvényességet igazoló aláírások: 2/2013.(H.) számú határozattal elfogadta: Ságvári Bóbita Napköziotthonos Óvoda és Integrált Bölcsőde 8654 Ságvár, Petőfi Sándor utca 44. Telefon: 84/380-048 Házirend OM azonosító: 033917 Készítette: A nevelőtestület Legitimációs eljárás az érvényességet

Részletesebben

Beépíthet elektromos f z lap... 3

Beépíthet elektromos f z lap... 3 Beépíthet elektromos f z lap HU Tisztelt Vev! A beépíthet elektromos f z lap a háztartásban való felhasználasra készült. A csomagoláshoz környezetbarát anyagokat használunk, melyek a környezet veszélyeztetése

Részletesebben

Egységes szerkezetbe foglalt területi kohéziós útmutató

Egységes szerkezetbe foglalt területi kohéziós útmutató ÖNKORMÁNYZATI ÉS TERÜLETFEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM TERÜLETFEJLESZTÉSI ÉS ÉPÍTÉSÜGYI SZAKÁLLAMTITKÁRSÁG Egységes szerkezetbe foglalt területi kohéziós útmutató Budapest, 2008. március Közreműködő szakértő:

Részletesebben

A migrációs statisztika fejlesztésének lehetőségei

A migrációs statisztika fejlesztésének lehetőségei A migrációs statisztika fejlesztésének lehetőségei Megvalósíthatósági tanulmány Összeállította Tóth Pál Péter Készült a A migrációs statisztika fejlesztésének lehetőségei c. projekt (EIA/2010/3.2.1.1.)

Részletesebben

MATRACOK ANTIDECUBITUS TERMÉKEK

MATRACOK ANTIDECUBITUS TERMÉKEK ANTIDECUBITUS TERMÉKEK MATRACOK PERIMED ANTIDECUBITUS MATRAC 70 KG ALATTI ÉS 70 FELETTI BETEGEKNEK 80*190*10 CM A PERIMED antidecubitus matrac lényege a megnövelt kontaktfelület által a nyomáselosztás

Részletesebben

MEZŐŐRÖK ÉS HEGYŐRÖK FORMARUHÁJÁNAK MŰSZAKI LEÍRÁSA

MEZŐŐRÖK ÉS HEGYŐRÖK FORMARUHÁJÁNAK MŰSZAKI LEÍRÁSA MEZŐŐRÖK ÉS HEGYŐRÖK FORMARUHÁJÁNAK MŰSZAKI LEÍRÁSA 70/2012.(XII.14.) BM RENDELET ALAPJÁN A MEZŐŐRÖK ÉS A HEGYŐRÖK FORMARUHÁJÁNAK MŰSZAKI LEÍRÁSA A) TÉLI VISELETELEMEK 2 MŰSZAKI LEÍRÁS TÉLI DZSEKI Tartalomjegyzék

Részletesebben

ÚTMUTATÓ. 1.4 tevékenység. Dieter Schindlauer és Barbara Liegl. 2007 június

ÚTMUTATÓ. 1.4 tevékenység. Dieter Schindlauer és Barbara Liegl. 2007 június MUNKAANYAG, KÉRELMEZŐ ELSŐ INTERJÚ ÚTMUTATÓ A HU2004/IB/SO01-TL számú Egyenlő bánásmód elvének érvényesítése és az anti-diszkriminációs törvény végrehajtásának elősegítése Twinning Light projekt összesített

Részletesebben

II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola. Szécsény, Rákóczi út 90.

II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola. Szécsény, Rákóczi út 90. Minőségirányítási program II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola Szécsény, Rákóczi út 90. Készítették: a MICS tagjai Alkalmazotti közösség jóváhagyása: 2009. Fenntartóhoz történt

Részletesebben

BABAÁPOLÁS. Oilatum Bõrápolási tanácsadó kicsiknek és nagyoknak! Komplex bôrlágyító kezelés

BABAÁPOLÁS. Oilatum Bõrápolási tanácsadó kicsiknek és nagyoknak! Komplex bôrlágyító kezelés BABAÁPOLÁS Oilatum Bõrápolási tanácsadó kicsiknek és nagyoknak! Tartalom Ekcémás kisbabák és gyermekek bôrápolásáról Ekcémás kisbabák és gyermekek bôrápolásáról 3 A lényeg a bôrlágyítás 4 Trükkök, hogy

Részletesebben

MUNKADOKUMENTUM. HU Egyesülve a sokféleségben HU 14.9.2009

MUNKADOKUMENTUM. HU Egyesülve a sokféleségben HU 14.9.2009 EURÓPAI PARLAMENT 2009-2014 Költségvetési Ellenőrző Bizottság 14.9.2009 MUNKADOKUMENTUM az Európai Számvevőszék 2/2009. sz. különjelentése az EU 2003 2007-es közegészségügyi programjáról Költségvetési

Részletesebben

LELTÁROZÁSI SZABÁLYZAT 2016

LELTÁROZÁSI SZABÁLYZAT 2016 LELTÁROZÁSI SZABÁLYZAT Szervezet neve: Magyar Kajak-Kenu Szövetség Címe: 1138 Budapest, Latorca utca 2. Adószáma: 18160037-2-41 Nyilvántartásba vevő: Fővárosi Törvényszék Nyilvántartási száma: 01-07-0000016

Részletesebben

LELTÁROZÁSI SZABÁLYZAT

LELTÁROZÁSI SZABÁLYZAT GERJE-FORRÁ FORRÁS Természetvédelmi, Környezetvédı Nonprofit Kft. 2721 Pilis, Rákóczi út 67.. Tel: 29/496-768; Fax: 29/496-728 E-mail: gerjeforras@freemail.hu LELTÁROZÁSI SZABÁLYZAT Kelt: 2013. október

Részletesebben

ELTE GYETYÁNFFY ISTVÁN GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT

ELTE GYETYÁNFFY ISTVÁN GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT ELTE GYETYÁNFFY ISTVÁN GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT 2014 Tartalomjegyzék: 1. Az intézmény adatai 4 1.1. Székhely, telephely megjelölése 4 1.2. Jogelőd intézményei 4 1.3.

Részletesebben

2.3. A rendez pályaudvarok és rendez állomások vonat-összeállítási tervének kidolgozása...35 2.3.1. A vonatközlekedési terv modellje...37 2.3.2.

2.3. A rendez pályaudvarok és rendez állomások vonat-összeállítási tervének kidolgozása...35 2.3.1. A vonatközlekedési terv modellje...37 2.3.2. TARTALOMJEGYZÉK BEVEZETÉS...5 1. ÁRU ÉS KOCSIÁRAMLATOK TERVEZÉSE...6 1.1. A vonatközlekedési terv fogalma, jelent sége és kidolgozásának fontosabb elvei...6 1.2. A kocsiáramlatok és osztályozásuk...7 1.2.1.

Részletesebben

Enoba-Homeo hasfájásra. Deprobe-Homeo fogzásra. Tentoba-Homeo alvászavarokra. Imoba-Homeo immunerősítésr

Enoba-Homeo hasfájásra. Deprobe-Homeo fogzásra. Tentoba-Homeo alvászavarokra. Imoba-Homeo immunerősítésr Enoba-Homeo hasfájásra Deprobe-Homeo fogzásra Tentoba-Homeo alvászavarokra Imoba-Homeo immunerősítésr MN cons leaflet hun 16.indd 1 2016. 03. 17. 16:1 Ha gyermeke hasfájós, nincs egyedül ezzel a problémával.

Részletesebben

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA BARANGOLÓ ÓVODA 2017 PÓCSMEGYER, TÁNCSICS u. 26. SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA Kelt: 2006. január 24. Készítette: Papp István Lőrincné Danyi Zsuzsánna óvodavezető A közoktatásról szóló többször módosított

Részletesebben

2006.9.2. HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja. tekintettel a Közlekedési és Idegenforgalmi Bizottság második olvasatra adott ajánlására (A6-0076/2005),

2006.9.2. HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja. tekintettel a Közlekedési és Idegenforgalmi Bizottság második olvasatra adott ajánlására (A6-0076/2005), 2006.9.2. HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja C 33 E/425 tekintettel az EK-Szerződés 251. cikkének (2) bekezdésére, tekintettel eljárási szabályzata 62. cikkére, tekintettel a Közlekedési és Idegenforgalmi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2013. december 12-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2013. december 12-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 224/2013. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2013. december 12-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Tájékoztató a hatósági munka

Részletesebben

Gratulálunk. Ennek a fitneszkészüléknek a megvásárlásával bizonyította egészségtudatosságát.

Gratulálunk. Ennek a fitneszkészüléknek a megvásárlásával bizonyította egészségtudatosságát. PowerBoard 2.0 Gratulálunk Ennek a fitneszkészüléknek a megvásárlásával bizonyította egészségtudatosságát. Ahhoz, hogy hosszú ideig élvezhesse a készülék előnyeit, arra szeretnénk kérni, hogy gondosan

Részletesebben

V E R S E N Y T A N Á C S

V E R S E N Y T A N Á C S V E R S E N Y T A N Á C S Vj-207/2007/48. A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a Reckitt Benckiser (Magyarország) Termelı és Kereskedelmi Kft. eljárás alá vont vállalkozás ellen fogyasztók tisztességtelen

Részletesebben

A Révai Miklós Gimnázium és Kollégium. Kollégiumának

A Révai Miklós Gimnázium és Kollégium. Kollégiumának A Révai Miklós Gimnázium és Kollégium Kollégiumának Szervezeti és Működési Szabályzata 1 Tartalomjegyzék 1. A Révai Miklós Gimnázium és Kollégium kollégiumának Szervezeti és Működési Szabályzat hatálya

Részletesebben

Megjegyezzük, a vizsgálat 2008. májusában zárult le, a közölt adatok tehát arra az idıszakra érvényesek, és azóta változhattak.

Megjegyezzük, a vizsgálat 2008. májusában zárult le, a közölt adatok tehát arra az idıszakra érvényesek, és azóta változhattak. Pleyerné Lobogós Judit- Vopaleczky György Gyermekvédelem a fıvárosi középfokú kollégiumokban A 2007/ 2008 tanév végén a Fıvárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet kollégiumi és gyermekvédelmi

Részletesebben

SEGÉDLET A MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI KÉZIKÖNY ELKÉSZÍTÉSÉHEZ

SEGÉDLET A MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI KÉZIKÖNY ELKÉSZÍTÉSÉHEZ Fejezet: (Kitöltés és szakasztördelés a kézikönyv elkészítése után) Oldalszám: 1/18 SEGÉDLET A MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI KÉZIKÖNY ELKÉSZÍTÉSÉHEZ A minőségügyi kézikönyv a minőségirányítási rendszert alapdokumentuma,

Részletesebben

DUNAÚJVÁROSI FŐISKOLA ESZKÖZÖK ÉS FORRÁSOK LELTÁROZÁSI ÉS LELTÁRKÉSZÍTÉSI SZABÁLYZATA. 2014. Dunaújváros

DUNAÚJVÁROSI FŐISKOLA ESZKÖZÖK ÉS FORRÁSOK LELTÁROZÁSI ÉS LELTÁRKÉSZÍTÉSI SZABÁLYZATA. 2014. Dunaújváros DUNAÚJVÁROSI FŐISKOLA 2014. Dunaújváros 2. kiadás 0. módosítás 2(39) oldal Dunaújvárosi Főiskola Szenátusa 47-2013/2014.(2014.04.01.) számú határozatával 2014.04.01. napján fogadta el. Hatályos:2014.április

Részletesebben

művészeti értekeinek megismerése

művészeti értekeinek megismerése szka105_18 É N É S A V I L Á G Azt olvastam az interneten Magyarország környezeti, kulturális és művészeti értekeinek megismerése Készítette: tomposné Tóth Ibolya Zágon Bertalanné SZOCIÁLIS, ÉLETVITELI

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: 2015. április 21-én (kedd), 18.00 órakor, a Közösségi Házban megtartott munkaterv szerinti üléséről Jelen vannak: Pintérné Kanyó Judit Bárány Erzsébet jegyző Bárány Pál al

Részletesebben

Felelős Társaságirányítási Jelentés

Felelős Társaságirányítási Jelentés Felelős Társaságirányítási Jelentés Az ANY Biztonsági Nyomda Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (a Társaság ) a felelős társaságirányítás vonatkozásában az alábbi összefoglaló jelentést és nyilatkozatot

Részletesebben

Szervezési, irányítási és ellenőrzési modell

Szervezési, irányítási és ellenőrzési modell Szervezési, irányítási és ellenőrzési modell Jóváhagyta az Eni Hungaria Zrt. Igazgatósága 2015. november 2-án 1 / 46 TARTALOMJEGYZÉK 1. FEJEZET... 5 MODELL... 5 1.1 Bevezetés... 5 1.2 Az Eni Hungaria Zrt.

Részletesebben

A TATÁRSZENTGYÖRGYI HÉTSZÍNVIRÁG NAPKÖZI OTTHONOS ÓVODA ÉS KONYHA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

A TATÁRSZENTGYÖRGYI HÉTSZÍNVIRÁG NAPKÖZI OTTHONOS ÓVODA ÉS KONYHA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A TATÁRSZENTGYÖRGYI HÉTSZÍNVIRÁG NAPKÖZI OTTHONOS ÓVODA ÉS KONYHA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA 2 Tartalomjegyzék I.ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK... 4 I.1. A Szervezeti és Működési Szabályzat célja, jogi

Részletesebben

Minıségirányítási Program

Minıségirányítási Program Minıségirányítási Program Intézmény neve: Tisza-parti Általános Iskola 6726. Szeged, Csanádi utca 4-6. Készítette: Máté Eszter igazgató vezetésével Samuné Lázár Éva Sallai Margit Alkalmazotti közösség

Részletesebben

ETIKAI KÓDEX. Kiadja a Magyar Posta Zártkör en M köd Részvénytársaság. A kiadásért felel: a Magyar Posta vezérigazgatója

ETIKAI KÓDEX. Kiadja a Magyar Posta Zártkör en M köd Részvénytársaság. A kiadásért felel: a Magyar Posta vezérigazgatója KÓDEX ETIKAI 2015 Kiadja a Magyar Posta Zártkör en M köd Részvénytársaság A kiadásért felel: a Magyar Posta vezérigazgatója 2 Bevezet A Magyar Posta nemzeti közszolgáltatóként 1867 óta lát el postai tevékenységet.

Részletesebben

OKI-TANI Kisvállalkozási Oktatásszervező Nonprofit Kft. Minőségirányítási Kézikönyv

OKI-TANI Kisvállalkozási Oktatásszervező Nonprofit Kft. Minőségirányítási Kézikönyv OKI-TANI Kisvállalkozási Oktatásszervező Nonprofit Kft. Minőségirányítási Kézikönyv Készült: Budapest, 2009. szeptember 22. 2. verzió 1 0 Bevezetés Ez a Minőségirányítási Kézikönyv bemutatja, hogy az ISO

Részletesebben

31/1994. (XI. 10.) IKM rendelet. Hegesztési Biztonsági Szabályzat kiadásáról. Hegesztési Biztonsági Szabályzat

31/1994. (XI. 10.) IKM rendelet. Hegesztési Biztonsági Szabályzat kiadásáról. Hegesztési Biztonsági Szabályzat 1. oldal, összesen: 24 1. oldal, összesen: 24 43/1999. (VIII. 4.) GM rendelet a Hegesztési Biztonsági Szabályzat kiadásáról szóló. (XI. 10.) IKM rendelet módosításáról A munkavédelemr l szóló 1993. évi

Részletesebben

Nemzeti alaptanterv 2012 NEMZETI ALAPTANTERV I. RÉSZ AZ ISKOLAI NEVELŐ-OKTATÓ MUNKA TARTALMI SZABÁLYOZÁSA ÉS SZABÁLYOZÁSI SZINTJEI

Nemzeti alaptanterv 2012 NEMZETI ALAPTANTERV I. RÉSZ AZ ISKOLAI NEVELŐ-OKTATÓ MUNKA TARTALMI SZABÁLYOZÁSA ÉS SZABÁLYOZÁSI SZINTJEI NEMZETI ALAPTANTERV I. RÉSZ AZ ISKOLAI NEVELŐ-OKTATÓ MUNKA TARTALMI SZABÁLYOZÁSA ÉS SZABÁLYOZÁSI SZINTJEI 1. A KÖZNEVELÉS FELADATA ÉS ÉRTÉKEI A hazánk Alaptörvényében megfogalmazott feladatokat szem előtt

Részletesebben

8969/15 hk/it/tk/tk/hk/kb 1 DGG3A

8969/15 hk/it/tk/tk/hk/kb 1 DGG3A Az Európai Unió Tanácsa Brüsszel, 2015. május 21. (OR. en) Intézményközi referenciaszám: 2013/0246 (COD) 8969/15 CONSOM 82 MI 319 TOUR 7 JUSTCIV 119 CODEC 732 FELJEGYZÉS Küldi: Címzett: Tárgy: a Tanács

Részletesebben

Hogy hozhatunk létre optimális munkahelyi légkört és környezetet?

Hogy hozhatunk létre optimális munkahelyi légkört és környezetet? Hogy hozhatunk létre optimális munkahelyi légkört és környezetet? Gyakorta hallhatjuk, hogy a munkahely a második otthonunk. Ez nálunk Magyarországon többszörösen igaz, hiszen a munkánk nemcsak saját közérzetünket,

Részletesebben

Európai bűnmegelőzési hálózat

Európai bűnmegelőzési hálózat Európai bűnmegelőzési hálózat EUCPN eszköztár-sorozat 3. szám Bűnmegelőzési kezdeményezések értékelése Az Európai Bűnmegelőzési Tudásközpont megvalósítására irányuló projekt keretében EUCPN titkárság,

Részletesebben

Kiromed Zéta Gravitációs gerincnyújtó készülék Használati utasítás Összeszerelési útmutató

Kiromed Zéta Gravitációs gerincnyújtó készülék Használati utasítás Összeszerelési útmutató Kiromed Zéta Gravitációs gerincnyújtó készülék Használati utasítás Összeszerelési útmutató A termék kivitele a képen látható eszköztől részleteiben eltérhet, a változás jogát fenntartjuk. 1 SN: Kiadás

Részletesebben

Használati és üzembehelyezési utasítás 3IFT-22 3IFT-40

Használati és üzembehelyezési utasítás 3IFT-22 3IFT-40 Használati és üzembehelyezési utasítás 3IFT-22 3IFT-40 Tartalomjegyzék Általános leírás...3 Használat...6 Hogyan kapcsoljuk be a f z zónákat?... 6 Kiegészít zóna (az üvegkerámiás f zési zónánál)... 6 Hogyan

Részletesebben

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 1580/2013. (XI.6.) sz. HATÁROZATA

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 1580/2013. (XI.6.) sz. HATÁROZATA Ügyiratszám: Ügyintéző: Tárgy: MN/53725-7/2013. személyes adat kiegyensúlyozottsági kérelem elbírálása Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának 1580/2013. (XI.6.) sz. HATÁROZATA A Nemzeti Média-

Részletesebben

Tájékoztató és minősítő rendszerek

Tájékoztató és minősítő rendszerek 2015/10/09 01:15 1/13 Tájékoztató és minősítő rendszerek < Áruismeret Tájékoztató és minősítő rendszerek A minőség tanúsítása, megfelelőség tanúsítás Mit jelent a tanúsítás? A tanúsítás sokáig nem volt

Részletesebben

Javaslat AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS RENDELETE

Javaslat AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS RENDELETE EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2016.5.25. COM(2016) 289 final 2016/0152 (COD) Javaslat AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS RENDELETE a területi alapú tartalomkorlátozás, illetve a vevő állampolgársága, a belső

Részletesebben

POLGÁRMESTERI HIVATAL ELLÁTÓ ÉS SZOLGÁLTATÓ SZERVEZET. GAZDÁLKODÁSI ÜGYREND Érvényes: 2010.01.01.-től

POLGÁRMESTERI HIVATAL ELLÁTÓ ÉS SZOLGÁLTATÓ SZERVEZET. GAZDÁLKODÁSI ÜGYREND Érvényes: 2010.01.01.-től POLGÁRMESTERI HIVATAL ELLÁTÓ ÉS SZOLGÁLTATÓ SZERVEZET GAZDÁLKODÁSI ÜGYREND Érvényes: 2010.01.01.-től Ü G Y R E N D A Polgármesteri Hivatal Ellátó és Szolgáltató Szervezetének feladatait az államháztartásról

Részletesebben

ORSZÁGOS ELSŐSEGÉLY-ISMERETI VERSENY 2016 7-8. osztály iskolaiversenyek.hu BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ 2016. MÁRCIUS 7. 23:59

ORSZÁGOS ELSŐSEGÉLY-ISMERETI VERSENY 2016 7-8. osztály iskolaiversenyek.hu BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ 2016. MÁRCIUS 7. 23:59 BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ 2016. MÁRCIUS 7. 23:59 FIGYELEM! AZ ONLINE FELADATOK ÉS A PDF KÖZÖTTI ELTÉRÉSEKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK! Minden esetben az online feladat tekinthető véglegesnek! Kövessétek az

Részletesebben

Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Bizottság VÉLEMÉNYTERVEZET. a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Bizottság részéről

Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Bizottság VÉLEMÉNYTERVEZET. a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Bizottság részéről EURÓPAI PARLAMENT 2009-2014 Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Bizottság 10.11.2009 2008/0028(COD) VÉLEMÉNYTERVEZET a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Bizottság részéről a Környezetvédelmi, Közegészségügyi

Részletesebben

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA. Javaslat: AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS IRÁNYELVE

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA. Javaslat: AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS IRÁNYELVE HU HU HU AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA Brüsszel, 16.7.2008 COM(2008) 399 végleges 2008/0151 (COD) Javaslat: AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS IRÁNYELVE az energiával kapcsolatos termékek környezetbarát

Részletesebben

Kéretlen levelek (spam) elleni védekezés a Caesaron

Kéretlen levelek (spam) elleni védekezés a Caesaron Kéretlen levelek (spam) elleni védekezés a Caesaron A kéretlen reklámlevelek (spamek) elleni védekezés leghatékonyabb formája egy leveleket elemző spamszűrő program használata, mivel a feladóra, tárgyra

Részletesebben

Stratégiai menedzsment

Stratégiai menedzsment Fülöp Gyula Stratégiai menedzsment Elmélet és gyakorlat Perfekt Kiadó Tartalom Bevezetés... 9 1. A stratégia lényege, stratégiai alapfogalmak... 11 1.1. Katonai gyökerek... 11 1.2. Stratégia az üzleti

Részletesebben

10193/12 KH/md DG E2

10193/12 KH/md DG E2 AZ EURÓPAI UNIÓ TANÁCSA Brüsszel, 2012. június 4. (OR. en) 10193/12 Intézményközi referenciaszám: 2012/0048 (NLE) ENER 181 COTRA 19 OC 276 JOGALKOTÁSI AKTUSOK ÉS EGYÉB ESZKÖZÖK Tárgy: MEGÁLLAPODÁS az Amerikai

Részletesebben

Steh dazu! A Magyarországi Németek Országos Önkormányzata stratégiája 2020-ig. Magyarországi Németek Országos Önkormányzata

Steh dazu! A Magyarországi Németek Országos Önkormányzata stratégiája 2020-ig. Magyarországi Németek Országos Önkormányzata Steh dazu! A Magyarországi Németek Országos Önkormányzata stratégiája 2020-ig Magyarországi Németek Országos Önkormányzata 1 Tartalomjegyzék Preambulum... 2 I. Politika... 4 II. Nevelés-oktatás... 8 III.

Részletesebben

M I N Ő S É G B I Z T O S Í T Á S I SZABÁLYZAT. I n t e g r á l t K ö r n y e z e t - é s M i n ő s é g i r á n y í t á s i R e n d s z e r

M I N Ő S É G B I Z T O S Í T Á S I SZABÁLYZAT. I n t e g r á l t K ö r n y e z e t - é s M i n ő s é g i r á n y í t á s i R e n d s z e r M I N Ő S É G B I Z T O S Í T Á S I SZABÁLYZAT I n t e g r á l t K ö r n y e z e t - é s M i n ő s é g i r á n y í t á s i R e n d s z e r 1. Az integrált minőségirányítási rendszer céljai (1) A Szolnoki

Részletesebben

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE A TANÁCSNAK ÉS AZ EURÓPAI PARLAMENTNEK. Jobb képzés a biztonságosabb élelmiszerekért

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE A TANÁCSNAK ÉS AZ EURÓPAI PARLAMENTNEK. Jobb képzés a biztonságosabb élelmiszerekért AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA Brüsszel, 20.9.2006 COM(2006) 519 végleges A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE A TANÁCSNAK ÉS AZ EURÓPAI PARLAMENTNEK Jobb képzés a biztonságosabb élelmiszerekért {SEC(2006) 1163} {SEC(2006)

Részletesebben

A játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK irányelv

A játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK irányelv EURÓPAI BIZOTTSÁG VÁLLALKOZÁSPOLITIKAI ÉS IPARI FŐIGAZGATÓSÁG Egységes árupiac A belső piac és nemzetközi dimenziója A játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK irányelv Magyarázó útmutató Rev 1.7 Dátum:

Részletesebben

Csomagolások környezetvédelmi megfelelısége értékelésének szempontjai

Csomagolások környezetvédelmi megfelelısége értékelésének szempontjai Csomagolások környezetvédelmi megfelelısége értékelésének szempontjai A CSAOSZ Titkársága hosszú ideje segíti a tagvállalatokat információkkal a 91/2006 (XII. 26.) GKM rendelet alapján 2009. január 1-jétıl

Részletesebben

HP Designjet 10000s nyomtatósorozat Nyomtató karbantartási kézikönyv

HP Designjet 10000s nyomtatósorozat Nyomtató karbantartási kézikönyv HP Designjet 10000s nyomtatósorozat Nyomtató karbantartási kézikönyv HP Designjet 10000s nyomtatósorozat Nyomtató karbantartási kézikönyv Jogi kitételek A dokumentációban található információ előzetes

Részletesebben

MELLÉKLET. Csatolmány. a következőhöz: Javaslat a Tanács határozata

MELLÉKLET. Csatolmány. a következőhöz: Javaslat a Tanács határozata EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2015.5.29. COM(2015) 230 final ANNEX 1 MELLÉKLET Csatolmány a következőhöz: Javaslat a Tanács határozata az Európai Gazdasági Közösség és az Andorrai Hercegség közötti, levélváltás

Részletesebben

Mellékelten továbbítjuk a delegációknak a D036059/02 számú dokumentum I. mellékletét.

Mellékelten továbbítjuk a delegációknak a D036059/02 számú dokumentum I. mellékletét. Az Európai Unió Tanácsa Brüsszel, 2015. január 16. (OR. en) 5363/15 ADD 1 TRANS 21 FEDŐLAP Küldi: Címzett: az Európai Bizottság a Tanács Főtitkársága Biz. dok. sz.: D036059/02 - ANNE 1 Tárgy: MELLÉKLET

Részletesebben

LACETTI ÜZEMELTETŐI KÉZIKÖNYV

LACETTI ÜZEMELTETŐI KÉZIKÖNYV LACETTI ÜZEMELTETŐI KÉZIKÖNYV CSAK EURO DIESEL EN 590!* Az Ön gépkocsijának dízelmotorját az autóipari kutatások legújabb eredményei alapján fejlesztették ki, így magas műszaki színvonalat és kifinomult

Részletesebben

Magatartási kódexünk. Helyes üzletvitel

Magatartási kódexünk. Helyes üzletvitel Magatartási kódexünk Helyes üzletvitel 1 Tartalomjegyzék A bizalom kultúrája 3 Helyes üzletvitel 4 Mit várunk el? 5 Mi történik, ha hangot adok aggályaimnak? 6 Milyen kötelességeink vannak az összeférhetetlenséggel

Részletesebben

Megerősödhetnek, ill. csökkenhetnek az élettani görbületek, vagy a gerinc oldalirányban el is görbülhet.

Megerősödhetnek, ill. csökkenhetnek az élettani görbületek, vagy a gerinc oldalirányban el is görbülhet. 1. kép Egészséges gerinc Az emberi gerincnek csak nyílirányban vannak élettani görbületei, melyek az élet során változnak, végleges formájukat a növekedés befejezésekor nyerik el. A nyaki és az ágyéki

Részletesebben

Mikroöntözés A mikroöntözés gyűjtőfogalom, az ide tartozó öntözési megoldások közös jellemzője, hogy a vízadagoló elemek kis nyomáson (< 2,5 bar), időegység alatt kevés (< 500 l/h) öntözővizet juttatnak

Részletesebben

SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM GYÓGYSZERÉSZTUDOMÁNYI KAR TŰZVÉDELMI SZABÁLYZATA

SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM GYÓGYSZERÉSZTUDOMÁNYI KAR TŰZVÉDELMI SZABÁLYZATA SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM GYÓGYSZERÉSZTUDOMÁNYI KAR TŰZVÉDELMI SZABÁLYZATA 2014 TARTALOMJEGYZÉK 1. Fejezet A TŰZVÉDELMI SZABÁLYZAT HATÁLYA, CÉLJA 4 1.1 A Tűzvédelmi Szabályzat hatálya, célja... 4 2. Fejezet

Részletesebben

Segédeszköz a medencealapi izmok tréningjéhez Használati utasítás

Segédeszköz a medencealapi izmok tréningjéhez Használati utasítás AQUAFLEX Segédeszköz a medencealapi izmok tréningjéhez Használati utasítás 1 Ebben a kis füzetben minden fontos, lényegi információt megtalál ahhoz, hogy az AQUAFLEX hüvelyi súlyokat eredményesen tudja

Részletesebben

Minőségirányítási kézikönyv

Minőségirányítási kézikönyv Bevezetés 0 0.1 Az ELEKTRONIKA VONALA SECURITY Kft. bemutatása Az ELEKTRONIKA VONALA SECURITY Kft. - a biztonság szolgálatában Szakszerű vagyonvédelem A bűnmegelőzésnek rengeteg speciális területe van,

Részletesebben

LAKY ILONKA ÁLTALÁNOS ISKOLA

LAKY ILONKA ÁLTALÁNOS ISKOLA LAKY ILONKA ÁLTALÁNOS ISKOLA OM- azonosító: 032 496 KLIK- azonosító: 135 006 2233 Ecser, Rákóczi u. 1-3. Tel/Fax: 06/29-335-164; e-mail: iskola@ecser.hu HÁZIREND 2014 A GYERMEKKOR SORÁN MINDIG VAN EGY

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ JELENTÉS

ÖSSZEFOGLALÓ JELENTÉS ÖSSZEFOGLALÓ JELENTÉS a villamossági termékek energiahatékonysági címkézésének piacfelügyeleti ellenırzésérıl Budapest, 2015. május Témafelelős: Vincze Tibor Szűcs Csaba NEMZETI FOGYASZTÓVÉDELMI HATÓSÁG

Részletesebben

Minőségbiztosítási Kézikönyv

Minőségbiztosítási Kézikönyv Minőségbiztosítási Kézikönyv Jelen Kézikönyv a Balogh Oktató Kft. tulajdona. Továbbadása, sokszorosítása előzetes írásos engedély nélkül nem megengedett. 2016 Nyilvántartási szám: 05-0247-04 Felnőttképzési

Részletesebben

Mosógép. Compact 1001 Compact 1201 Compact 1401 Compact 1501

Mosógép. Compact 1001 Compact 1201 Compact 1401 Compact 1501 Mosógép Compact 1001 Compact 1201 Compact 1401 Compact 1501 1 1 Óvintézkedések Általános biztonsági kérdések Soha ne helyezze a gépet szõnyegre. A szükséges légáramlás nélkül ugyanis túlhevülhet a gép.

Részletesebben

Felkészülés ( Bevezetés (

Felkészülés ( Bevezetés ( A Jó Hír Bibliatanulmányok kérdéseket tartalmaznak evangelizációs házi csoportok számára (Glad Tidings Bible studies contain questions for evangelistic house meetings.) Bevezetés ( Biztos van olyan ember,

Részletesebben

Kérdések és válaszok az influenzáról

Kérdések és válaszok az influenzáról Kérdések és válaszok az influenzáról Forrás: Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) honlapja http://www.ecdc.europa.eu/en/healthtopics/seasonal_influenza/basic_facts/pages/qa_seasonal_influenza.aspx

Részletesebben

Ellipse, Rhombus Tartalomjegyzék

Ellipse, Rhombus Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék Előszó Technikai jellemzők Bekapcsolás Kikapcsolás Billentyűzet Papírszalag cseréje Napnyitás Tételek rögzítése Visszajáró kiszámítása Szorzás Azonnali sztornó Tétel sztornó Nyugta-megszakítás

Részletesebben

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE AZ EURÓPAI PARLAMENTNEK ÉS A TANÁCSNAK

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE AZ EURÓPAI PARLAMENTNEK ÉS A TANÁCSNAK AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA Brüsszel, 06.10.2004 COM(2004)636 végleges A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE AZ EURÓPAI PARLAMENTNEK ÉS A TANÁCSNAK Az európai műholdas rádiónavigációs program üzembehelyezési és

Részletesebben

Korlátozott jogkörű felhasználói fiókok létrehozása és kezelése

Korlátozott jogkörű felhasználói fiókok létrehozása és kezelése Korlátozott jogkörű felhasználói fiókok létrehozása és kezelése Vírus Kommandó segédlet Készítette: Vidi Rita 1. oldal Kezdjük egy kis információval! Megoszlanak a vélemények, hogy a védelem fokozása érdekében

Részletesebben