4 Vezetékes Video Monitor

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "4 Vezetékes Video Monitor"

Átírás

1 VT7 Felhasználói utasítás Vezetékes Video Monitor Olvassa el figyelmesen ezt a kézikönyvet, mielőtt a terméket üzembe helyezi!

2

3 -. Termékismertető Mikrofon Digitális LCD kijelző Indikátor Indikátor Nyitás gomb Beszéd/Monitor gomb Menü gomb Rögzítési hely Hangszóró Csatlakozók Rögzítési hely SD kártya foglalat Funkciók LCD képernyő Indikátor Indikátor Ajtónyitó gomb Beszéd/Monitor gomb Menü gomb Mikrofon Rögzítési hely Csatlakozók Hangszóró Látogató azonosítására Állapot kijelző Rögzített képekre figyelmeztet Nyomja meg az ajtó kinyitásához Nyomja, meg hogy beszélni tudjon a látogatóval. Nyomja meg kitekintés véget csak készenléti módban. Világítás kikapcsolás Nyomja meg, hogy elérhesse a beállításokat. A felhasználó hangjának eljuttatása a kültéri egységbe. Monitor rögzítése BUS terminálok csatlakoztatási helye A látogató be irányú kommunikációja.

4 55~70 cm55~70 cmcm --.Monitor szerelése Tartozékok: Rögzítő panel és vezetékes csatlakozó. A X5 mm két csavart arra használja, hogy rögzítse a rögzítő panelt a falon. Szerelés: A beltéri monitor egységet magassága általában 55-70cm (amint az ábra is jelzi) Rögzítse, hátlapot majd csatlakoztassa a vezetékeket megfelelően, ahogy a szerelési útmutatóban van. Végül helyezze el a beltéri monitor egységet a rögzítő konzolon. Fő menü A főmenüben találhatóak az alkalmazási pontok, amin keresztül beállíthatja a rendszert. Érintse, meg Menü gombot megjelenik a naptár a kijelzőn,ha ismét megérinti a Menü gombot megjelenik a főmenü Aktuális dátum Aktuális idő 0:9PM Manual Monitor Monitor Intercom Inner Call Memory Album User Setup Close Playback

5 Ez az ikon jelenik meg, ha a lépcsőházi fény be van kapcsolva (csatlakoztatva kell legyen egy RiaCom-RLC modul). Ha nem jelenik meg az ikon akkor nincs csatlakoztatva RiaCom-RLC modul, nyomja meg Beszéd gombot, vagy érintse meg a ikont,hogy kapcsolja le a világítást. gombot megérinti, visszanézheti a rögzített képeket.

6

7 P ir os Fe hér Sárga Fekete P ir o s Fe h é r Sá r g Fe ketes á r g a fe k ete i te Bemen et Y e l low Input Output Bl a ck V JS-OS JS-OS JS-VD Audio 75 Ohm Táp egys JS-AP JP/VD DC-IN R eserve.rendszer vezeték terve Beltéri egység audio egys 75 Ohm Tápegys JS-AP JP/VD DC-IN JS-OS JS-OS JS-VD Bemenet Bemenet Kimenet ) DC-IN: Tápegység csatlakozás ) JP/VD: JP/VD Video impedancia szabályzó. ) JS-AP: Audio csatlakozó vagy RiaCom-RLC csatlakozó ) JS-OS: Kültéri első egység csatlakozó 5) JS-OS: Kültéri második egység csatlakozó 6) JS/VD: Második beltéri egység csatlakozó Alapkapcsolás Kültéri egység V AC ~

8 R ed W h ite Yellow B lac k JS-OS JS-OS JS-VD V JS-AP JP/VD DC-IN Rö v id zá r JS-OS JS-OS JS-VD JS-OS JS-OS JS-VD V V JS-AP JP/VD DC-IN GX- P JS-OS JS-OS JS-VD V JS-AP JP/VD DC-IN Rö v id zá r Monitoros Bővítés -- Felhas ználói kód= Felhas ználói kód = Us er code=n(n<5) Kültéri egység Bac k View AC ~ Back View E ltá v o lita ni AC ~ Bac k View AC ~ AUDIO EGYSÉG CSATLAKOZÁS: Kam era # M onitor # M onitor N# M onitor Felhasználói kód= Felhasználói kód= Fe lhasz ná ló i kó d = N(N <5) J S- LK Bac k View JS-AP JP/VD DC-IN White Blac k White Blac k + J S- AP Red Red JP/VD Rövid zár PS PS PS JP/VD Eltávolít! JP/VD Rövid zár Oldal nézet (90 fokkal elfordítva) Megjegyzés : Az első és utolsó egységen a JP/VD rövidzárban marad, míg a másodikról el kell távolítani a JP/VD-ről a rövidzárat.

9 R ed R ed W h ite W h ite Yellow Yellow B lac k B lac k JS-OS JS-OS JS-VD V JS-AP JP/VD DC-IN R övid zár JS-OS JS-OS JS-VD V JS-AP JP/VD DC-IN E lt ávolít JS-OS JS-OS JS-VD V JS-AP JP/VD DC-IN R övid zár Két kapus bővítés -5- Felhas ználói kód = Felhas ználói kód = Felhas ználói kód =N(N<5) # Kültéri egység Back View AC ~ Bac k View AC ~ Bac k View AC ~ Felhasználói kód = Felhasználói kód = Felhasználói kód =N(N<5) Kamera # Monitor # Monitor N# Monitor # Kültéri egység PS PS PS Kamera JP/VD Rövid zár! JP/VD Eltávolítva! JP/VD Rövid zár! Megjegyzés :. Az első és utolsó egységen a JP/VD rövidzárban marad, míg a másodikról el kell távolítani a JP/VD -ről a rövidzárat.. Ha két kültéri egység van a rendszerben akkor azokat az monitorba csatolja és a menüben a felhasználó beállításban a telepítési beállítást (Installer) utasra módosítsa.

10 B lac k Yellow R ed R ed W h it e Yellow B lac k Több kapus rendszer bővítése MDS modullal W h it e V V V Az RiaCom-MDA modul telepítéséről és használatáról olvasón a modul kézikönyvében Felhasználói kód = Felhasználói kód = Felhasználói kód =N(N<5) CCTV vagy kültéri egység RiaCom-MDS # kültéri egység S E T DS Rövid zár! Eltávolítva! Rövid zár! DS JS-AP JP/VD DC-IN JS-AP JP/VD DC-IN JS-AP JP/VD DC-IN # kültéri egység JS-OS JS-OS JS-VD JS-OS JS-OS JS-VD JS-OS JS-OS JS-VD DS JW_ V P DS # kültéri egység # kültéri egység Megjegyzés: Az első és utolsó egységen a JP/VD rövidzárban marad, míg a másodikról el kell távolítani a JP/VD-ről a rövidzárat.

11 -0-. Alap rendszerkezelés Válasz becsengetésre. Nyomja meg a becsengetés gombot (CALL) a kültéri egységen.. A monitor megszólal és megjelenik a becsengető a monitoron. Megjegyzés: Ha nem válaszol akkor 0 másodperc múlva kikapcsol a monitor. Nyomja meg a TALK/MON gombot,vagy érintse meg a Talk ikont ezzel lehetőség nyílik szabadkezes beszélgetésre a látogatóval max. 90 másodpercig. Beszélgetés végeztével nyomja meg ismét a TALK/MON gombot vagy a Talk ikont. Ha több beltéri egységes a rendszer csak az a beltéri fog működni, amelyiken elkezdjük a beszélgetést,a többi addig nem kapcsolható Allapotjelzés.A jelenlegi kültéri egység..hívás ideje..be van kapcsolva a csendes mód ezt a jelzés is mutatja..amennyiben RiaCom VT-RLC is van a rendszerbe építve megjeleníti a kimenet jelenlegi állapotát (lásd 9. fejezet),a jelzés csak a hívás ideje alatt látható csak. DS 00:0 Ajtónyitás Beszélgetés végén nyómja meg a UNLOCK gombot vagy az Unlock ikont,ezzel a bejárat kinyilik és a látógató be jöhet.ha pedig RiaCom VT-RLC modul is csatlakoztatva van, a rendszerben akkor érintse meg az Unlock ikont és kapcsolhat egy másik kaput. Bejárati monitor Ha a beltéri egység készenléti állapotban van nyomja meg a TALK/MON gombot és kitekintést nyer a kültéri egységen,vagy lehetősége van Select, váltogatni a többi kültéri egység képei között a Monitor ikonon keresztül (,,, kültéri egységek megnevezése vagy helyükre szerelt kamerákat).

12 -7- DS- 00: Door Door Door Door Megjegyzés: Ha a rendszerbe csatlakoztatva van egy Riacom VT-QSW modul akkor a monitoron meg fog jeleni a vezérlése is amint a mellékel kép is mutatja. Door Door Door Door Camera Camera Camera Quad 6. Intercom Funkció Minden egyes beltéri egység rendelkezik intercom funkcióval Intercom minden esetben működik ha legalább két monitor van a rendszerben. Intercom: érints e meg Intercom ikont bármelyik monitoron és lépjen a Selectiv Intercom oldalra lásd mellékelt ábrán. Válaszon felhasználót és a Dial Number ikonnal,hívja fel. Belső hívás: érintse meg az Inner Call ikont és az összes monitor egyszerre fog megszólalni. Ha egyik monitoron párbeszéd kezdődik akkor a többi monitoron megszűnik a becsengetés. Lásd baloldali ábrát! jelenleg működő monitor.. a hívásra kiválasztott monitor.. Selective Intercom! User User User User User 5 Selective Intercom User User User User User 5 Dail Number Return Redial Dail Number Return

13 R ed W hite Yellow B lac k JS-OS JS-OS JS-VD V JS-AP JP/VD DC-IN Rö v id zá r Rö v id zá r 50R 75R HI SET - V T-B DU Bekötési rajz 7. Memória megosztása -9- A BDU modulról olvasón a,saját kézikönyvében. Felhasználói kód= VT7SD/TD7 Felhasználó kód = VT7/TD7 AC ~ KA PU E GY SÉG Bac k View AC ~ JW/OS JP/VD Rövid zár Felhasználói kód = VT7/TD7 AC ~ JW/VP JW/VP SET- JW/VP VT-BDU Felhasználói =N(N<5) VT7/TD7 JP/VD Rövid zár kód AC ~ JP/VD Rövid zár

14 Memória megosztása Azt jelenti, hogy a Segéd-monitorokon (felhasználói kód = ///5, lásd a 9. rész -> felhasználói kód) megtekintheti a képeket a fő monitorból (felhasználói kód =, lásd 9.rész-> felhasználói kód), de mindehhez a mester monitornak SD-kártyás modellnek kell lenni, amely kép memória funkcióval rendelkezik. Érintse meg a memória lejátszás ikon a főmenü oldalon. kép jelenik meg a képernyőn. A legfrissebb képek mindig a Last főmemóriában rögzülnek. Ha a főmemória megtelt akkor(max Next kép),a legrégebbi képek törlődnek. Delete -0 Megjegyzés: a fő monitornak mindig felhasználónak kell lenni,ahhoz hogy a memória elérhető legyen. Rögzített képek beállítása Home A lejátszáshoz be lehet állítani //8/kép visszanézését egy megjelenítésben. Ha /8 képosztást választ akkor minden,5 másodpercben lehet rögzíteni egy újabb képet. Bővebben olvashat a 9.es részben Kép memória. 8. Album visszanézés (csak SD modellnél) Főmenüben az Albumot megérintve lejátszhat képeket az SD kártyáról. A lejátszási mód lehet automata vagy manuális. Ha a manuális módot választja akkor jobbra balra húzogassa az úját a képernyőn a következő kép megjelenítésére. Ha be akarja zárni tartsa az úját a képernyőn min másodpercig vagy érintse meg a Menü gombot. Lejátszási idő beállítás Beállíthatja a lejátszási időt -999 perc között. Bővebben olvassa el a 9. részbe a lejátszási idő részt.

15 - Dátum és idő beállítás Két formátumok dátum és idő kijelzés i mód, lás d a 9. rés z -> dátum / idő formátum. Érints d meg a Us er S etup - >> Calendar. Has ználja a Cancel gombot, hogy kiválassza a kívánt beállítást. Beállítás után, érintse meg a S ave gombot, hogy véglegesítse a beállítást :0 Nappali beállítás A nappali és az éjszakai csengetés üzemmódjainak a beállítása. Alap beállítás a délelőtt 7:00 és délután 8 óra között van. Érintsd meg a User Setup ->>Day Time majd ez utána Cancel ikont és állítsa át a kívánt időtartamra. Ha végzet mentse el a Save ikon megérintésével. [07:00] --[8:00] Alapra visszaállítás Érintse meg a User Setup ->> Restore to default ikonokat ahhoz,hogy a beállítások visszaálljanak az eredeti (gyári) állapotra. Érintse meg ismét a Restore to default ikont. A naptáron kívül minden beállítás megmarad. Megjelenítés Master Slaver Intercom Ring Volume Night Ring Call tone Call tone Call tone Volume Monitor Time Calendar Day Time Installer Setup Restore to default Restore To Default? A képernyő és beszéd beállítás az Adjus t ikon,megérintés ével érhető el. Az első beállítás a Scene mód választás: Összesen képernyő mód állítható be: Normal, User (felhasználó), Soft (lágy) és Bright (világós). A Brightness És Color a képernyő beállítására szolgál.. A Talk Volume beállítás a hangbeállításra szolgál. 5 Bright Color Scene Talk Vol Return

16 - 9. Alap beállítás Csengő hang beállítás Érintse meg a User Setup amely a főmenüben található majd válasza ki a csengőhang beállításokat. Választhatja a Master Call Tone, Slaver Call Tone vagy Intercom Call Tone pontokat, Itt választhat hang közül. Válassza ki a kívánt hangot, majd nyugtázza a mentés ikonnal majd térjen vissza az előző oldalra. Amennyiben nem szeretné elmenteni akkor, kattintson a visszalépés ikonra Master Call Tone :a fő készülék beállítása azon a készüléken történik ami a JS/OS csatlakozóra van csatlakoztatva. Slaver Call Tone :a mellék készülékek beállítása a következőkön történik Door //. Intercom Call Tone :a belső hívások csengőhangjának kiválasztása. Ring Volume and Night Ring Volume Setting Beállíthat nappali és éjszakai csengő hangerőt a 07:00 AM~8:00PM az alap beállítás nappalra de ezt módosíthatja tetszés szerint(lásd nappali idő beállítása több információ véget). 6 Érintse meg a User Setup amely a főmenüben található majd válasza ki Ring Volume vagy Ni ght Ri ng Vol ume és állít sa be a kívánt ért éket. Ha nem szeretné,hogy éjjel csengetéssel megzavarják akkor a hangerőt 0 értékre.

17 - Monitor idő beállítás Érintse meg a Use r S e tup ->>Moni tor Time. A digitális billentyűn beállítható a monit or kijelz ésének ideje (p ercben) 00:0 ~ 59:59. tartam között. Ha befejezte a paraméterezést nyomja meg a save gombot majd a vissza gombbal térjen vissza a menübe.

18 - 0. Monitor beállítás Érintse meg a User Setup ->>Installer Setup, (telepítői kód ) 6 beállítási lehetőség áll rendelkezésre. Állítsa be a megfelelő paramétereket a digitális billentyűzeten. Paraméter Idő formátum Leírás formátum válaszható.[0]: órás változat;[]: órás változat. Alap beállítás 0 Dátum formátum Nyelv formátum válaszható.[0]:nap/hónap /év változat;[]:hónap/nap/év változat. Nyelv beállítása a monitoron,alap az (angol) ha más nyelv is van akkor az választható a -es gombbal. 0 Felhasználói kód utas bement A monitor kód beállítása, []: Mester monitor, [] az első segéd monitor, [] a második segéd monitor, [] a harmadik segéd monitor, [5] a negyedik segéd monitor Ha a monitor JS/OS bemenet re újabb es zközt telepítünk, akkor állíts a be -es állapotra, egyébként az érték 0. 0 Feloldási idő Választható időtartam 0-9 mp mp Automata feloldás Beszéd idő Válaszható időtartam 0~9mp,a monitor ki fog kapcsolni, ha az ajtót kinyitotta. Az első érték a hívó idő. A második érték a beszéd idő. A beállítási tartomány értéke 0-60, kérjük, vegye figyelembe, hogy a hívás ideje a beállítási érték tízszerese. Például a beállítási érték 0, a hívás idő 0 mp lesz. 0 Hívásvára kozás:0 mp beszéd idő:90mp

19 -5 Paraméter Táv adó Lépcsőházi világítás BDU telepítve Leírás Távadó hozzáadás illetve törlése. Ha 0 beállítást választ akkor törli a távadót,ha pedig akkor hozzá ad egy távadót. Lépcsőházi fény beállítás. [0]: nincs fénykapcsolás egy esetben sem, []: csak éjjeli üzemben működik a fénykapcsolás, [], minden hívásnál fényt kapcsol. Megjegyzés, a beállítások csak a fő monitoron (felhasználói kód = )lehetséges, a segéd monitorokon, ez a tétel érvénytelen. Választási tartam 0-.Ha telepítve van a Riacom BDU akkor a beállítás Alap beállítás Kép memória Á llíts a, be a rögzítet képek vis s zatekintés ét. meg tud jeleníteni egyszerre //8 képet a főmonitoron. Ez a funkció a segéd monitorokon nem érhető el. Album lejátszás Visszaállítás... Fotó album lejátszása,választható tartam ~999 perc. Paraméterek visszaállítása gyári állapotra, a visszaállításra szolgál a Y/N ikonok. A visszaállítás azonnali, de az idő, dátum formátumok nem változnak, de még a felhasználói kód sem. 0 perc _ Online keresés... Eszköz keresése a rendszerben _ Vissza Előző oldal _

20 . Specifikáció Tápegység: Energiafogyasztás: Monitor méret: Képernyő felbontás: Beépített memória: Kép memória: Vezeték: Monitor idő: Beszéd idő: Méret: DC6-V alapon., üzembe 8W 7 col digitális TFT 800*(RGB)*80 pixel 0 MB 800 db(belső memória), >0000db(G SD kártya) polarizált vezeték 0 mp(alapérték) 90 mp(alapérték) 5(ma) 5(szél) (mé) mm A fordítás a gyári kézikönyvnek megfelelően készült. Magyarország 0

VDT16 HASZNÁLATI UTASÍTÁS

VDT16 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT16 HASZNÁLATI UTASÍTÁS Tartalomjegyzék 1. Műszaki adatok...2 2. Lakáskészülék és Funkciók...3 3. Lakáskészülék felszerelés...3 4. Működés...4 4.1 Hívás fogadása...4 4.2 Zárnyitás...4 4.3 Kitekintés...5

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT16 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT16. VDT16 Leírás v1.3.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT16 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT16. VDT16 Leírás v1.3.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT16 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT16 VDT16 Leírás v1.3.pdf Tartalomjegyzék 1.Elővigyázatossági felhívások...3 2.Műszaki adatok...4 3.Lakáskészülék

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT16 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT16. VDT16 Leírás v1.4.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT16 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT16. VDT16 Leírás v1.4.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT16 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT16 VDT16 Leírás v1.4.pdf Tartalomjegyzék 1.Elővigyázatossági felhívások...3 2.Műszaki adatok...4 3.Lakáskészülék

Részletesebben

4 Vezetékes Video Monitor

4 Vezetékes Video Monitor VT24 Felhasználói utasítás 4 Vezetékes Video Monitor TALK Olvassa el figyelmesen ezt a kézikönyvet, mielőtt a terméket üzembe helyezné! TALK TALK TALK P - P + TALK -1 1. Termékismertető Mikrofon Rögzítési

Részletesebben

BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fejtámlamonitor

BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fejtámlamonitor BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Fejtámlamonitor FIGYELEM! KÉRJÜK, FIGYELMESEN OLVASSA EL A BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, MIELŐTT ÜZEMBE HELYEZI A KÉSZÜLÉKET! BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK Saját és utasai

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT-37MG. VDT-37MG Leírás v1.3

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT-37MG. VDT-37MG Leírás v1.3 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT-37MG VDT-37MG Leírás v1.3 Tartalomjegyzék 1. Elővigyázatossági felhívások...3 2. Műszaki adatok...3 3. Felépítés és funkciók...4 3.1. Kiegészítő csatlakozók...5

Részletesebben

piros LED visszatekercselés/hangerő + kék LED videokimenet előretekercselés/hangerő -

piros LED visszatekercselés/hangerő + kék LED videokimenet előretekercselés/hangerő - Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 AR36 akciókamera Rend. sz.: 86 06 00 Kérjük, az első használat

Részletesebben

3,5 ÉRINTŐGOMBOS LCD TFT VIDEO KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 DF-629TS + OUT9

3,5 ÉRINTŐGOMBOS LCD TFT VIDEO KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 DF-629TS + OUT9 3,5 ÉRINTŐGOMBOS LCD TFT VIDEO KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 HU DF-629TS + OUT9 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! Soha ne nyissa ki a készülék

Részletesebben

SFP 6070 USER S MANUAL NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ INSTRUKCJA OBSŁUGI EN CZ SK HU SPORT CLIP MP4 PLAYER

SFP 6070 USER S MANUAL NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ INSTRUKCJA OBSŁUGI EN CZ SK HU SPORT CLIP MP4 PLAYER SFP 6070 USER S MANUAL NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE SPORT CLIP MP4 PLAYER MP4 PŘEHRÁVAČ SPORT CLIP MP4 PREHRÁVAČ SPORT CLIP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SPORT CLIP MP4 LEJÁTSZÓ INSTRUKCJA OBSŁUGI ODTWARZACZ

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Beltéri egység VDT 39. VDT-39 Leírás v1.4.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Beltéri egység VDT 39. VDT-39 Leírás v1.4.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT 39 VDT-39 Leírás v1.4.pdf Tartalom 1. Elővigyázatossági felhívások... 3 2. Műszaki adatok... 4 3. Készülék és funkciók... 4 4. Csatlakozók leírása...

Részletesebben

Kezelési Útmutató DVR 411M Digitális rögzítő. (Cserélhető HDD-vel)

Kezelési Útmutató DVR 411M Digitális rögzítő. (Cserélhető HDD-vel) Kezelési Útmutató DVR 411M Digitális rögzítő. (Cserélhető HDD-vel) 1. Tartalomjegyzék: 1. Tartalomjegyzék... 3 2. A készülék bemutatása...4 3. A DVR üzembe helyezése...5 A. Csatlakoztatás a monitorhoz...5

Részletesebben

ANDROID 2.3 TÁBLAGÉP KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

ANDROID 2.3 TÁBLAGÉP KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ANDROID 2.3 TÁBLAGÉP KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Kezelési Útmutató Tisztelt Vásárlónk, Köszönjük, hogy Alcor márkájú terméket választott. Ez a kézikönyv fontos információkat tartalmaz a készülék megfelelő használatával

Részletesebben

GT-M1501. HD menetrögzítő kamera (DVR) Használati és beszerelési útmutató

GT-M1501. HD menetrögzítő kamera (DVR) Használati és beszerelési útmutató GT-M1501 HD menetrögzítő kamera (DVR) Használati és beszerelési útmutató Kezelőszervek 1. Le 2. Fel 3. Menü 4. Kék visszajelző LED 5. Piros visszajelző LED 6. Sárga visszajelző LED 7. Micro SD kártya hely

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kézikönyvben található illusztrációk eltérhetnek a termék tényleges megjelenésétől.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kézikönyvben található illusztrációk eltérhetnek a termék tényleges megjelenésétől. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy Aiphone terméket választott kommunikációs és biztonsági igényeinek kielégítésére. Kérjük, a rendszer telepítése előtt olvassa el ezt a Használati Útmutatót, majd gondosan

Részletesebben

Használati utasítások

Használati utasítások VOM-1200DV VOM-1200DX 12"Motor onitor és DVD Használati utasítások Video Stream Technologies Világítás Vezeték nélküli hangszóróval is használható (ez csak Figyelem Ne tartson mágneses tárgyat például

Részletesebben

Nagy felbontású, analóg, Full-HD videorendszer

Nagy felbontású, analóg, Full-HD videorendszer Nagy felbontású, analóg, Full-HD videorendszer UNIVERZÁLIS FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ TechSon AHD típusú kamerákhoz v 1.2 AHD kamera Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Ez a felhasználói útmutató tartalmazhat

Részletesebben

VDP-808N VEZETÉK NÉLKÜLI DVR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

VDP-808N VEZETÉK NÉLKÜLI DVR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VDP-808N VEZETÉK NÉLKÜLI DVR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOM Tartozékok. 3 Használati feltételek 3 Általános jellemzık 3 Kezelıgombok és jelölések 3 Megfigyelıi üzemmód 4 Lejátszás üzemmód. 6 Bypass mód..

Részletesebben

Magyar FCC TANÚSÍTVÁNY. Termékinformációk. Megjegyzés: -1-

Magyar FCC TANÚSÍTVÁNY. Termékinformációk. Megjegyzés: -1- FCC TANÚSÍTVÁNY Magyar Jelen készülék megfelel az FCC direktívák 15. pontjának. A működésre az alábbi két feltétel vonatkozik: (1). A készülék nem okozhat káros interferenciát, és (2). A készüléknek minden

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Ez a kézikönyv segíteni fogja Önt a 4 megapixeles digitális kamera használata során. A dokumentumban található információkat alaposan ellenőriztük a hitelesség érdekében, azonban

Részletesebben

Videokaputelelefon Rendszer. 3 + koax 4 + csavartérpár. Rock Sorozat. Felhasználói Kézikönyv. SV801 - SV801 Color

Videokaputelelefon Rendszer. 3 + koax 4 + csavartérpár. Rock Sorozat. Felhasználói Kézikönyv. SV801 - SV801 Color Videokaputelelefon Rendszer 3 koax 4 csavartérpár Rock Sorozat Felhasználói Kézikönyv SV801 - SV801 Color A TERMÉKRŐL Köszönjük, hogy a GLMAR termékét választotta. Az IS-9001 minősítés és elkötelezettségünk

Részletesebben

www.global-export-import.eu

www.global-export-import.eu JÓTÁLLÁSI JEGY Az alábbi típusú és gyártási számú VIDEÓ KAPUTELEFON hibamentes működéséért a. 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet alapján a vonatkozó jogszabályok előírásai szerint az eladás napjától számított

Részletesebben

JVJ ZC-992 FEJTÁMLA MONITOR / DVD LEJÁTSZÓ

JVJ ZC-992 FEJTÁMLA MONITOR / DVD LEJÁTSZÓ JVJ ZC-992 FEJTÁMLA MONITOR / DVD LEJÁTSZÓ Használati utasítás Kompatibilis: MP5/MP4/DVD/VCD/CD/MP3/CD-R/CD-RW Kérjük, a készülék használatba vétele előtt olvassa el gondosan az alábbi használati utasításokat.

Részletesebben

XP809AD Digital Photo Frame User Manual V1.0. Figyelmeztetések

XP809AD Digital Photo Frame User Manual V1.0. Figyelmeztetések Figyelmeztetések Óvja a készüléket a leejtéstől vagy erős ütéstől. Ne használja a készüléket poros, párás, szélsőségesen magas vagy alacsony hőmérsékletű környezetben. Ne tegye ki a készüléket közvetlen

Részletesebben

Termékismertető Keskeny kivitelű, video beltéri állomás IUK50

Termékismertető Keskeny kivitelű, video beltéri állomás IUK50 Termékismertető Keskeny kivitelű, video beltéri állomás IUK50 2 11/2009 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Biztonsági utasítások... 3 Szállítási terjedelem... 3 A vezetékek szerelésére vonatkozó általános

Részletesebben

HORDOZHATÓ LCD-KÉPERNYŐS DVD-LEJÁTSZÓ Modell: MES-202 Rend. sz.: 372813

HORDOZHATÓ LCD-KÉPERNYŐS DVD-LEJÁTSZÓ Modell: MES-202 Rend. sz.: 372813 A CSOMAG TARTALMA A csomagban a következő tételeknek kell lenniük: Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250

Részletesebben

RT6021. Felhasználói kézikönyve. Műszaki adatok Frekvenciatartomány 1,80-1.90GHz. Moduláció. Frekvencia stabilitás <+ 50 KHz.

RT6021. Felhasználói kézikönyve. Műszaki adatok Frekvenciatartomány 1,80-1.90GHz. Moduláció. Frekvencia stabilitás <+ 50 KHz. RT6021 Felhasználói kézikönyve Műszaki adatok Frekvenciatartomány 1,80-1.90GHz Csatornák Idő pontossága Moduláció 120 duplacsatornás 0 +2 ppm GFSK Frekvencia stabilitás

Részletesebben

Négy Csatornás Digitális Képrögzítő

Négy Csatornás Digitális Képrögzítő Négy Csatornás Digitális Képrögzítő Típus: K-DVR-4DU Telepítési és használati útmutató 1.2-es verzió Mielőtt a készüléket megpróbálná összekötni más eszközökkel vagy megpróbálná működtetni, kérjük figyelmesen

Részletesebben

Figyelmeztetés: Az alábbi merevlemez-meghajtók telepítése nem ajánlott ebbe a készülékbe:

Figyelmeztetés: Az alábbi merevlemez-meghajtók telepítése nem ajánlott ebbe a készülékbe: Figyelmeztetés: Amennyiben egy új merevlemez-meghajtót szeretne telepíteni ebbe a készülékbe, úgy vegye figyelembe a tesztelt, kompatibilis merevlemez-meghajtók jegyzékét az alábbiak szerint: Figyelmeztetés:

Részletesebben

MP4 lejátszó használati utasítás

MP4 lejátszó használati utasítás MP4 lejátszó használati utasítás Köszönjük, hogy termékünket választotta. A készülék könnyebb kezelése érdekében olvassa át a használati utasítást. Jellemzők 3.0,400 240 felbontású, 262K színű TFT kijelző

Részletesebben

Szerzői jog. Arty A3 1

Szerzői jog. Arty A3 1 Arty A3 Arty A3 0 Szerzői jog A GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. valamennyi, a jelen dokumentumban szereplő mobilterméke, beleértve a készüléket, kiegészítőket, szoftvert, szöveget, zenét és képeket a GIGA-BYTE

Részletesebben

Szerzői jog GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. GX2 1

Szerzői jog GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. GX2 1 GX2 Szerzői jog A GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. valamennyi, a jelen dokumentumban szereplő mobilterméke, beleértve a készüléket, kiegészítőket, szoftvert, szöveget, zenét és képeket a GIGA-BYTE COMMUNICATIONS

Részletesebben

1. Legfontosabb tulajdonságok. 2. A lejátszó leírása

1. Legfontosabb tulajdonságok. 2. A lejátszó leírása 1. Legfontosabb tulajdonságok 1,5 colos TFT képernyő MP3, WMA, FLAC, APE audio formátumok támogatása MPEG-4 (AVI) video formátum támogatása Beépített FM rádió A zeneszámok szövegének egyidejű kijelzése

Részletesebben

*Ne használja a készüléket a következő esetekben: túl hideg vagy túl meleg helyen, nedves, poros

*Ne használja a készüléket a következő esetekben: túl hideg vagy túl meleg helyen, nedves, poros MB709C modellhez Ez a használati utasítás fontos figyelmeztetéseket és információkat tartalmaz a helyes használathoz. Figyelmesen olvassa el használat előtt, a balesetek elkerülése végett. Óvintézkedések:

Részletesebben

VDJ5A Felhasználói kézikönyv

VDJ5A Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDJ5A Felhasználói kézikönyv VDJ5A Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1. Készülék felépítése és funkciói...3 2. Készülék felszerelése...5 3. Beállítások...5 3.1.

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Kérjük, olvasse el ezt az útmutatót mielőtt használatba venné a készüléket, valamint

Tartalomjegyzék. Kérjük, olvasse el ezt az útmutatót mielőtt használatba venné a készüléket, valamint Cute Kezelési Útmutató 一 Tartalomjegyzék 1. Figyelmeztetések 2. A készülék bemutatása 1) Tulajdonságok 2) Műszaki jellemzők 3) Gombok ismertetése 4) Csatlakozók ismertetése 5) Távirányító ismertetése 3.

Részletesebben

Köszönjük, hogy a ConCorde-6025CID telefonkészüléket választotta. A készülék használata előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót.

Köszönjük, hogy a ConCorde-6025CID telefonkészüléket választotta. A készülék használata előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót. Köszönjük, hogy a ConCorde-6025CID telefonkészüléket választotta. A készülék használata előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót. BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK A telefonkészülék használata közben

Részletesebben

Felhasználói útmutató. Személyi számítógép VPCF2 sorozat

Felhasználói útmutató. Személyi számítógép VPCF2 sorozat Felhasználói útmutató Személyi számítógép VPCF2 sorozat n 2 Tartalomjegyzék Bevezetés... 4 További információk a VAIO számítógépről... 5 Ergonómiai szempontok... 8 Az első lépések... 10 A kezelőszervek

Részletesebben

Kétvezetékes, videós kaputelefon rendszer

Kétvezetékes, videós kaputelefon rendszer DT43/D4 KEZELŐI KÉZIKÖNYV Kétvezetékes, videós kaputelefon rendszer A termék használata előtt figyelmesen olvassa el ezt a kézikönyvet és utána őrizze meg. NC GND RING sw- sw+ L1 L2 NC 3 GND RING sw- ON

Részletesebben

BYC08HE Fűtő termosztát programozása Használati útmutató

BYC08HE Fűtő termosztát programozása Használati útmutató BYC08HE Fűtő termosztát programozása Használati útmutató [Általános] Ez a nagy teljesítményű termosztát alkalmazható víz- és elektormos melegítésű rendszereknél. Az előre beállítottnhőmérsékleti értéknek

Részletesebben

DVR-812 VEZETÉK NÉLKÜLI DVR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-812 VEZETÉK NÉLKÜLI DVR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-812 VEZETÉK NÉLKÜLI DVR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOM Használati feltételek. 3 Általános jellemzők 3 Tartozékok. 3 Kezelőgombok és jelölések 4 Megfigyelői üzemmód 5 Lejátszás üzemmód. 6 Technikai paraméterek.

Részletesebben

Az Ön kézikönyve OLYMPUS FE-310 http://hu.yourpdfguides.com/dref/4294044

Az Ön kézikönyve OLYMPUS FE-310 http://hu.yourpdfguides.com/dref/4294044 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

HP Photosmart M425/M525 digitális fényképezőgép. Felhasználói útmutató

HP Photosmart M425/M525 digitális fényképezőgép. Felhasználói útmutató HP Photosmart M425/M525 digitális fényképezőgép Felhasználói útmutató Jogi közlemények és figyelmeztetések Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Az itt szereplő adatok és információk

Részletesebben

Kanadai DOC közlemény... 2. Fontos biztonsági utasítások... 3. 1. fejezet Üzembehelyezés... 4. A monitor kicsomagolása... 4

Kanadai DOC közlemény... 2. Fontos biztonsági utasítások... 3. 1. fejezet Üzembehelyezés... 4. A monitor kicsomagolása... 4 Tartalom Elõszó... 2 FCC közlemény... 2 Kanadai DOC közlemény... 2 Fontos biztonsági utasítások... 3 1. fejezet Üzembehelyezés... 4 A monitor kicsomagolása... 4 Az LCD monitor és a talp összeillesztése...

Részletesebben

X-430 MP5 lejátszó HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

X-430 MP5 lejátszó HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ X-430 MP5 lejátszó HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 1 Funkciók 4.3 TFT kijelző, 480*272 pixel felbontás Támogatott audio formátumok: MP3, WMA, WAV, FLAC, APE, OGG Bővíthető micro SD kártyával 128MB - 4GB-ig. Támogatott

Részletesebben

T A R T A L O M J E G Y Z É K

T A R T A L O M J E G Y Z É K 2 T A R T A L O M J E G Y Z É K A KÉSZÜLÉK JELLEMZŐI................................... 3 A készülék felhasználása.............................................. 3 Főbb funkciók......................................................

Részletesebben

BBM-27F Valós D&N ipari kamera Felhasználói kézikönyv Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre.

BBM-27F Valós D&N ipari kamera Felhasználói kézikönyv Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre. BBM-27F Valós D&N ipari kamera Felhasználói kézikönyv Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre. Szatellit Zrt. Bozsák Tamás TARTALOMJEGYZÉK 1. Felhasználói információk... 3

Részletesebben

U8 Bluetooth okosóra

U8 Bluetooth okosóra U8 Bluetooth okosóra Köszönjük, hogy az U8 intelligens Bluetooth órát választotta! A használati útmutatóból megismerheti az óra alapvető funkcióit és használatát. Az óra a legtöbb okos telefonnal összekapcsolható

Részletesebben

Használati Utasítás SZÍNES LCD TELEVÍZIÓ LC5-D20BB. Modellszám: Sorozatszám: MEGFElELŐSÉGI NYILATKOZAT

Használati Utasítás SZÍNES LCD TELEVÍZIÓ LC5-D20BB. Modellszám: Sorozatszám: MEGFElELŐSÉGI NYILATKOZAT A7340EP_HU.fm Page 1 Monday, May 21, 2007 2:39 PM SZÍNES LCD TELEVÍZIÓ LC5-D20BB Használati Utasítás Tartalomjegyzék MEGFElELŐSÉGI NYILATKOZAT...1 ELŐVIGYÁZATOSSÁGI RENDSZABÁLYOK...2 KEZELŐSZERVEK ÉS FUNKCIÓK...3

Részletesebben

Indulás után a kontroller jelszót kér, a gyári adminisztrátori jelszó: 9999

Indulás után a kontroller jelszót kér, a gyári adminisztrátori jelszó: 9999 A CON3 kontroller használata: Indulás után a kontroller jelszót kér, a gyári adminisztrátori jelszó: 9999 A CON3 as kontroller alkalmas a Techson prémium kategóriás rögzítők és a Typhoon speed dome kamerák

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Biztonsági szabályok 1 Elektromos biztonság 1 A szerelés biztonsága 1 A tisztítás biztonsága 1

Tartalomjegyzék. Biztonsági szabályok 1 Elektromos biztonság 1 A szerelés biztonsága 1 A tisztítás biztonsága 1 Tartalomjegyzék Biztonsági szabályok 1 Elektromos biztonság 1 A szerelés biztonsága 1 A tisztítás biztonsága 1 SPECIÁLIS MEGJEGYZÉSEK AZ LCD 1 MONITOROKKAL KAPCSOLATBAN Komponensek és kellékek 2 Használat

Részletesebben

Figyelmeztetések FIGYELMEZTETÉS:

Figyelmeztetések FIGYELMEZTETÉS: Figyelmeztetések Kezeléssel és karbantartással kapcsolatos A készülék kizárólag beltéri használatra alkalmas Tűz és áramütés veszélyének elkerülése érdekében ne tegye ki a készüléket nevedsségnek vagy

Részletesebben

DNX521DAB DNX521VBT DNX4210DAB

DNX521DAB DNX521VBT DNX4210DAB DNX521DAB DNX521VBT DNX4210DAB GPS NAVIGÁCIÓS RENDSZER KEZELÉSI UTASÍTÁS Mielőtt elolvasná ezt a kézikönyvet, kattintson az alábbi gombra a legújabb változat és a módosított oldalak ellenőrzéséhez. Legújabb

Részletesebben

VB199(x)L sorozat LCD-monitor. Útmutató

VB199(x)L sorozat LCD-monitor. Útmutató VB199(x)L sorozat LCD-monitor Útmutató Tartalomjegyzék Megjegyzések... iii Biztonsági információ... iv Gondozás és tisztítás... v 1.1 Üdvözöljük!... 1-1 1.2 A csomag tartalma... 1-1 1.3 A monitor összeszerelése...

Részletesebben

Tartalmi táblázat. Óvintézkedések...2 SPECIÁLIS MEGJEGYZÉSEK AZ LCD MONITOROKON...3. Csomag tartalma...3. Installációs utasítások...

Tartalmi táblázat. Óvintézkedések...2 SPECIÁLIS MEGJEGYZÉSEK AZ LCD MONITOROKON...3. Csomag tartalma...3. Installációs utasítások... Tartalmi táblázat Óvintézkedések...2 SPECIÁLIS MEGJEGYZÉSEK AZ LCD MONITOROKON...3 Csomag tartalma...3 Installációs utasítások...4 A monitor összeszerelése...4 Monitor leszerelése...4 Látószög beállítása...4

Részletesebben

JVJ DVD-8808 Könyöklő DVD lejátszó Használati utasítás

JVJ DVD-8808 Könyöklő DVD lejátszó Használati utasítás JVJ DVD-8808 Könyöklő DVD lejátszó Használati utasítás Lejátszható formátumok: MP4/MP3/DVD/SVCD/VCD/DVCD/CD/WMA/JPEG Tartalomjegyzék A. Figyelmeztetések...2 B. Használat előtt...2 Kiegészítők...2 C. A

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK AZ ÖN BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN ------------------------------ 1 BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK -------------------------- 2 SPECIÁLIS

TARTALOMJEGYZÉK AZ ÖN BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN ------------------------------ 1 BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK -------------------------- 2 SPECIÁLIS TARTALOMJEGYZÉK AZ ÖN BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN ------------------------------ 1 BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK -------------------------- 2 SPECIÁLIS MEGJEGYZÉSEK AZ LCD MONITOROKKAL KAPCSOLATBAN -----------------------

Részletesebben

Az Ön kézikönyve PHILIPS 278G4DHSD http://hu.yourpdfguides.com/dref/5042640

Az Ön kézikönyve PHILIPS 278G4DHSD http://hu.yourpdfguides.com/dref/5042640 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SAMSUNG SMX-K40LP http://hu.yourpdfguides.com/dref/3584408

Az Ön kézikönyve SAMSUNG SMX-K40LP http://hu.yourpdfguides.com/dref/3584408 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

VIGYÁZAT. Magyarul 1 2 Magyarul

VIGYÁZAT. Magyarul 1 2 Magyarul Magyarul 1 2 Magyarul VIGYÁZAT A háromszögben elhelyezett felkiáltójel figyelmeztető jel, mely a felhasználót a termékre vonatkozó fontos utasításokra figyelmezteti. A háromszögben elhelyezett villám jel

Részletesebben

Tartalom Utasítások a kézikönyv használatához... 2 Rendeltetésszerű használat... 2 Csomag... 3 Biztonsági utasítások... 4 Üzembehelyezés...

Tartalom Utasítások a kézikönyv használatához... 2 Rendeltetésszerű használat... 2 Csomag... 3 Biztonsági utasítások... 4 Üzembehelyezés... Tartalom Utasítások a kézikönyv használatához... 2 Célcsoportunk... 2 A minőség... 2 A szolgáltatás... 2 Az útmutatóban használt jelképek és jelzőszók... 2 Rendeltetésszerű használat... 2 Csomag... 3 Biztonsági

Részletesebben

4 Vezetékes Video Monitor. Felhasználói Kézikönyv

4 Vezetékes Video Monitor. Felhasználói Kézikönyv VT79-WM Vezetékes Video Monitor Felhasználói Kézikönyv Olvassa el figyelmesen ezt a kézikönyvet, mielőtt a terméket üzembe helyezi! --. Termékismertető Mikrofon Digitális LCD kijelző Indikátor Indikátor

Részletesebben

WFM25VF. Kültéri valós Day&Night IR kamera. Felhasználói kézikönyv. Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre.

WFM25VF. Kültéri valós Day&Night IR kamera. Felhasználói kézikönyv. Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre. Bozsák Tamás WFM25VF Kültéri valós Day&Night IR kamera Felhasználói kézikönyv Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre. SZATELLIT Elektronikai Zrt. cnbtec.com TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Első lépések. Kezelési utasítás Biztonsági tudnivalók. A Camcorder részei. Akkuk behelyezése. Akkuk töltése

Első lépések. Kezelési utasítás Biztonsági tudnivalók. A Camcorder részei. Akkuk behelyezése. Akkuk töltése Akkuk töltése Conrad Szaküzlet, 1067 Budapest, VI. Teréz krt. 23. Tel: 302 3588 AIPTEK POCKET DV AHD C100 KÉSZLET Megrend. szám: 95 21 90 Kezelési utasítás Biztonsági tudnivalók 1. Ne ejtsük le a Camcordert.

Részletesebben

Multimédiás funkciók (MP3 lejátszás, videólejátszás, JPEG képek megjelenítése)

Multimédiás funkciók (MP3 lejátszás, videólejátszás, JPEG képek megjelenítése) Kezelési Útmutató Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a hordozható navigációs és multimédiás rendszert. Kérjük a kényelmes és biztonságos használat érdekében alaposan olvassa el ezt a Kezelési Útmutatót,

Részletesebben

Távcsöves kamera HU HU 1

Távcsöves kamera HU HU 1 Távcsöves kamera HU Használati útmutató Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, a használatba vétel előtt, olvassa el figyelmesen a használati útmutatót. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre

Részletesebben

hp photosmart 930 series digitális fényképez gép

hp photosmart 930 series digitális fényképez gép hp photosmart 930 series digitális fényképez gép user's manual felhasználói kézikönyv Védjegyekkel és szerz i jogvédelemmel kapcsolatos információk Minden jog fenntartva 2003., Hewlett-Packard Company

Részletesebben

XEMIO-950 MP5 LEJÁTSZÓ / 4GB MEMÓRIA / ÉRINTŐKÉPERNYŐ. További információk és terméktámogatás a www.lenco.eu weboldalon

XEMIO-950 MP5 LEJÁTSZÓ / 4GB MEMÓRIA / ÉRINTŐKÉPERNYŐ. További információk és terméktámogatás a www.lenco.eu weboldalon XEMIO-950 MP5 LEJÁTSZÓ / 4GB MEMÓRIA / ÉRINTŐKÉPERNYŐ További információk és terméktámogatás a www.lenco.eu weboldalon Kedves Vásárló: Köszönjük, hogy ezt az MP5 lejátszót választotta. Amikor a dobozt

Részletesebben

ConCorde RoadCam HD10 menetrögzítő kamera. Használati útmutató

ConCorde RoadCam HD10 menetrögzítő kamera. Használati útmutató ConCorde RoadCam HD10 menetrögzítő kamera Használati útmutató Köszönjük, hogy a ConCorde RoadCam HD10 menetrögzítő kamerát választotta. Kérjük, a készülék első használata előtt figyelmesen olvassa el a

Részletesebben

DSS CNB-G1810P. Felhasználói kézikönyv. Nagy felbontás. Digital Slow Shutter. Színes kamera SDNR. Super Digital Noise Reduction

DSS CNB-G1810P. Felhasználói kézikönyv. Nagy felbontás. Digital Slow Shutter. Színes kamera SDNR. Super Digital Noise Reduction DSS Digital Slow Shutter Nagy felbontás CNB-G1810P Színes kamera Felhasználói kézikönyv SDNR Super Digital Noise Reduction Felhasználói információk FIGYEMEZTETÉS! FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLYE TILOS

Részletesebben

CCM-21VF. Valós D&N ipari kamera. Felhasználói kézikönyv. Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre.

CCM-21VF. Valós D&N ipari kamera. Felhasználói kézikönyv. Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre. Bozsák Tamás CCM-21VF Valós D&N ipari kamera Felhasználói kézikönyv Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre. Szatellit Zrt. Bozsák Tamás TARTALOMJEGYZÉK 1. Felhasználói információk...

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Bevezetés Megfelelõ gondozás 1 SmartMedia kártya 1 Elemek 1 A csomag tartalma 1. A fénképezõgép megismerése Elöl 1 Hátul 2

Tartalomjegyzék. Bevezetés Megfelelõ gondozás 1 SmartMedia kártya 1 Elemek 1 A csomag tartalma 1. A fénképezõgép megismerése Elöl 1 Hátul 2 Tartalomjegyzék Bevezetés Megfelelõ gondozás 1 SmartMedia kártya 1 Elemek 1 A csomag tartalma 1 A fénképezõgép megismerése Elöl 1 Hátul 2 A fényképezõgép elõkészítése használatra A tartószíj felerõsítése

Részletesebben

Használati útmutató. Hordozható 7" TFT LCD SZÍNES TV KÉSZÜLÉK

Használati útmutató. Hordozható 7 TFT LCD SZÍNES TV KÉSZÜLÉK Használati útmutató Hordozható 7" TFT LCD SZÍNES TV KÉSZÜLÉK Köszönjük, hogy termékünket választotta. MODELL SZ.: A készülék csatlakoztatását, üzemeltetését vagy beállítását DFT-710 megelőzően a megfelelő

Részletesebben

DIGITÁLIS MÉDIA VEVŐKÉSZÜLÉK KIV-700. Gyors üzembe helyezési útmutató. Hungarian/00 (KEE)

DIGITÁLIS MÉDIA VEVŐKÉSZÜLÉK KIV-700. Gyors üzembe helyezési útmutató. Hungarian/00 (KEE) DIGITÁLIS MÉDIA VEVŐKÉSZÜLÉK KIV-700 Gyors üzembe helyezési útmutató Hungarian/00 (KEE) Tartalomjegyzék A gyors üzembe helyezési útmutatóról... 2 Használatba vétel előtt... 3 Első lépés... 4 Alapvető működés...

Részletesebben

Az elkülönített hulladék-elhelyezésre figyelmeztető szimbólum az európai országokban

Az elkülönített hulladék-elhelyezésre figyelmeztető szimbólum az európai országokban Az elkülönített hulladék-elhelyezésre figyelmeztető szimbólum az európai országokban A szimbólum arra figyelmeztet, hogy a terméket külön hulladéklerakókban kell gyűjteni. Magyar A következő figyelmeztetés

Részletesebben

Az Ön kézikönyve PHILIPS 224E5QHAB http://hu.yourpdfguides.com/dref/5394866

Az Ön kézikönyve PHILIPS 224E5QHAB http://hu.yourpdfguides.com/dref/5394866 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Fényképek beállítása háttérképnek; Támogatott videóformátumok: AVI, 3GP Digitális kamera funkció; Elektronikus könyvek olvasása és fájlböngészés;

Fényképek beállítása háttérképnek; Támogatott videóformátumok: AVI, 3GP Digitális kamera funkció; Elektronikus könyvek olvasása és fájlböngészés; Használati útmutató Figyelmeztetések A megfelelo használat és a leheto legjobb teljesítmény eléréséhez vegye figyelembe, tartsa be az ebben az útmutatóban leírtakat.? Ne tegye ki a készüléket nagyobb rázkódásoknak.?

Részletesebben

ConCorde Roadcam HD30 Használati útmutató

ConCorde Roadcam HD30 Használati útmutató ConCorde Roadcam HD30 Használati útmutató www.concorde.hu 1 Köszönjük, hogy a ConCorde Roadcam HD30 menetrögzítő készüléket választotta. A termék első használata előtt kérjük, olvassa el a mellékelt használati

Részletesebben

VDP-616 VEZETÉK NÉLKÜLI VIDEÓS KAPUTELEFON SZETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

VDP-616 VEZETÉK NÉLKÜLI VIDEÓS KAPUTELEFON SZETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VDP-616 VEZETÉK NÉLKÜLI VIDEÓS KAPUTELEFON SZETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOM A kültéri egység 3 A beltéri egység.. 3 A kijelzın megjelenített információk 4 Kezelıi útmutató. 5 Szerelıi útmutató 6 Technikai

Részletesebben

2,4 GHz-es digitális rádióátvitelű DVR/monitor-készlet

2,4 GHz-es digitális rádióátvitelű DVR/monitor-készlet HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2,4 GHz-es digitális rádióátvitelű DVR/monitor-készlet Rend. sz. 808576 2 TARTALOMJEGYZÉK Oldal 1. Bevezetés... 4 2. Szimbólumok magyarázata... 4 3. Rendeltetésszerű használat... 5

Részletesebben

Kábel teszter Táska Használati utasítás RS485 kábel Audio kábel. o Fénykép: Pillanatfelvétel és mentés JPG fájlként o Videó kimenet mód: 1.

Kábel teszter Táska Használati utasítás RS485 kábel Audio kábel. o Fénykép: Pillanatfelvétel és mentés JPG fájlként o Videó kimenet mód: 1. LEÍRÁS Az új CCTV teszter kifejezetten a helyszíni telepítés és karbantartás támogatására készült. IP és analóg kamerákhoz, hálózati eszközök beállításához ideális. Tesztelhető vele többek között videó

Részletesebben

T2491Wd LCD MONITOR. Felhasználói Kézikönyv

T2491Wd LCD MONITOR. Felhasználói Kézikönyv T2491Wd LCD MONITOR Felhasználói Kézikönyv A monitor üzembe helyezése előtt olvassa el ezt a kézikönyvet, majd őrizze meg későbbi referenciának. 1. FCC B osztályú rádiófrekvenciás zavarról szóló nyilatkozat

Részletesebben

FE-45/X-40 FE-35/X-30

FE-45/X-40 FE-35/X-30 DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP FE-45/X-40 FE-35/X-30 Kezelési útmutató Köszönjük, hogy az Olympus digitális fényképezőgépet választotta. Kérjük, mielőtt elkezdené használni új fényképezőgépét, olvassa el fi gyelmesen

Részletesebben

VDP-610 VEZETÉK NÉLKÜLI VIDEÓS KAPUTELEFON SZETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

VDP-610 VEZETÉK NÉLKÜLI VIDEÓS KAPUTELEFON SZETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VDP-610 VEZETÉK NÉLKÜLI VIDEÓS KAPUTELEFON SZETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOM A kültéri egység 3 A beltéri egység.. 4 A kijelzın megjelenített információk 5 Kezelıi útmutató. 6 Technikai paraméterek 7

Részletesebben

TG8011-8021HG(hg-hg).book Page 1 Tuesday, September 16, 2008 1:22 PM. Típus KX-TG8011HG. Digitális zsinórnélküli üzenetrögzítős telefon

TG8011-8021HG(hg-hg).book Page 1 Tuesday, September 16, 2008 1:22 PM. Típus KX-TG8011HG. Digitális zsinórnélküli üzenetrögzítős telefon TG8011-8021HG(hg-hg).book Page 1 Tuesday, September 16, 2008 1:22 PM Használati útmutató Digitális zsinórnélküli telefon Típus KX-TG8011HG Digitális zsinórnélküli üzenetrögzítős telefon Típus KX-TG8021HG

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. funscreen EM73 Tablet

Felhasználói kézikönyv. funscreen EM73 Tablet Felhasználói kézikönyv funscreen EM73 Tablet Specifikáció - Operációs rendszer: Android 2.3 - Kijelzõ : 7, 800*480 TFT LCD capacitive, multi touch - Processzor: Telechips TCC8803, Cortex-A8, 1,20GHz -

Részletesebben

Az Ön kézikönyve OLYMPUS FE-210 http://hu.yourpdfguides.com/dref/5535139

Az Ön kézikönyve OLYMPUS FE-210 http://hu.yourpdfguides.com/dref/5535139 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

DDC vezérlő Használati útmutató

DDC vezérlő Használati útmutató Telepítési útmutató: DDC vezérlő Használati útmutató Távolítsa el a burkolólapot a vezérlő aljáról. Helyezze a vezérlőt a falra, a hátoldal tetején lévő akasztó nyílás segítségével. Rögzítse a vezérlőt

Részletesebben

Kezelési utasítás és kézikönyv A középső oldal kivehető melléklet

Kezelési utasítás és kézikönyv A középső oldal kivehető melléklet 650hg hun hun 25 6 02 4/7/02 9:02 am Page 1 Típusszám: KX-TCD650HG Digitális zsinórnélküli telefon Kezelési utasítás és kézikönyv A középső oldal kivehető melléklet Biztonsági előírások...............2

Részletesebben

- 1 - FUB-26 Használait útmutató

- 1 - FUB-26 Használait útmutató FUB-26 Használait útmutató Tartalom 1.1 Óvintézkedések 1.2 Lejátszó jellemzői 1.3 A termék felépítése. A csomag az alábbiakat tartalmazza: 1.4 PC követelmény 2 Funckiók leírása 2.1 Lejátszó kezelői felületének

Részletesebben

magyar NYELVŰ FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

magyar NYELVŰ FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV MAGYAR 404 magyar NYELVŰ FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 3 verzió Kérjük, látogasson el a www.archos.com/manuals weboldalra és töltse le a kézikönyv legfrissebb verzióját. Kedves Vásárló! Köszönjük, hogy ezt az

Részletesebben

Telepítés. 1. Elemek készülékbe helyezése Meteorállomás Vegye le a készülék borítását és helyezzen 6x 1,5V AA elemet a készülékbe

Telepítés. 1. Elemek készülékbe helyezése Meteorállomás Vegye le a készülék borítását és helyezzen 6x 1,5V AA elemet a készülékbe Leírás 1. A csomag tartalma: - 1 meteorállomás (vevőkészülék - 1 külső mérő (hőmérsékletet és páratartalmat mér) - 1 adóvevő, az időjárásjelzésért (4 napos jelzés) - 1 állomás rögzítő láb - 1 CD telepítéshez

Részletesebben

DNX450TR KEZELÉSI UTASÍTÁS. 2014 JVC KENWOOD Corporation. IM385_Ref_E_Hu_00 (E) GPS NAVIGÁCIÓS RENDSZER

DNX450TR KEZELÉSI UTASÍTÁS. 2014 JVC KENWOOD Corporation. IM385_Ref_E_Hu_00 (E) GPS NAVIGÁCIÓS RENDSZER DNX450TR GPS NAVIGÁCIÓS RENDSZER KEZELÉSI UTASÍTÁS Mielőtt elolvasná ezt a kézikönyvet, kattintson az alábbi gombra a legújabb változat és a módosított oldalak ellenőrzéséhez. http://manual.kenwood.com/edition/im385/

Részletesebben

STOP. Színes kijelzőjű video-kaputelefon. Használati és beüzemelési útmutató 5104594B

STOP. Színes kijelzőjű video-kaputelefon. Használati és beüzemelési útmutató 5104594B Színes kijelzőjű video-kaputelefon Használati és beüzemelési útmutató 5104594B Színes kijelzőjű video-kaputelefon ÁLTALÁNOS ADATOK Köszönjük, hogy a Somfy termékét választotta! Kik vagyunk? A SOMFY nyílászárók

Részletesebben

DNX7230DAB DNX5230DAB DNX5230BT DNX4230DAB DNX4230BT DNX4230TR

DNX7230DAB DNX5230DAB DNX5230BT DNX4230DAB DNX4230BT DNX4230TR DNX7230DAB DNX5230DAB DNX5230BT DNX4230DAB DNX4230BT DNX4230TR GPS NAVIGÁCIÓS RENDSZER KEZELÉSI UTASÍTÁS Mielőtt elolvasná ezt a kézikönyvet, kattintson az alábbi gombra a legújabb változat és a módosított

Részletesebben

2. A szállítmány tartalma

2. A szállítmány tartalma 1. A hazai videós kapuőr rendszere Lehetővé teszi az audiovizuális kapcsolatot az elektromos videós kapuőrrel és az ajtózár kezelését. Ezen rendszer hozzájárul a lakás komfortjának és biztonságának növeléséhez.

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Memória egység VDT SC6V. VDT-SC6V Leírás v1.2.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Memória egység VDT SC6V. VDT-SC6V Leírás v1.2.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Memória egység VDT SC6V VDT-SC6V Leírás v1.2.pdf Tartalom 1 Ismertető... 3 2 Memória egység leírása... 3 3 Rögzítés... 4 4 Kábelezési rajz... 4 5 Konfiguráció... 5 5.1

Részletesebben

összegzés otthoni lakás kereskedelmi minden piac Video lakásállomás Beszéd 23 Beléptető rendszer

összegzés otthoni lakás kereskedelmi minden piac Video lakásállomás Beszéd 23 Beléptető rendszer össze összegzés otthoni 3 Beszéd 3 lakás Beléptető rendszer 35 kereskedelmi IP belső telefon 69 I belső telefonrendszer 8 JP belső telefonrendszer 87 AX belső telefonrendszer 93 Intercom 0 Telefónia 7

Részletesebben

Ikonos LCD kezelõ DGP2-640. Felhasználói útmutató DGP2-640

Ikonos LCD kezelõ DGP2-640. Felhasználói útmutató DGP2-640 Ikonos LCD kezelõ DGP2-640 Felhasználói útmutató DGP2-640 Tartalom Bevezetés... 1 Alapmûveletek... 2 Mûveletgombok... 2 Kezelõ jelzõfények... 3 Látható jelzések... 4 Hangjelzések... 5 Módok és beállítások...

Részletesebben

Rövid útmutató. 1 Csatlakoztatások. 2 Az akkumulátor behelyezése. Digitális zsinórnélküli telefon PQQW14804ZA. Típus KX-TCD810HG.

Rövid útmutató. 1 Csatlakoztatások. 2 Az akkumulátor behelyezése. Digitális zsinórnélküli telefon PQQW14804ZA. Típus KX-TCD810HG. TCD810HG_QG(hg-hg).fm Page 1 Monday, September 5, 2005 5:29 PM Rövid útmutató Digitális zsinórnélküli telefon Típus KX-TCD810HG 1 Csatlakoztatások Rögzítők (220 240 V, 50 Hz) Csak a készülékhez kapott

Részletesebben

QUAD PROCESSZOR FIGYELMEZTETÉS! AVC703/713/704/714 1. oldal, összesen: 19. Használati útmutató. Modell szám: AVC713 AVC714 AVC703 AVC704

QUAD PROCESSZOR FIGYELMEZTETÉS! AVC703/713/704/714 1. oldal, összesen: 19. Használati útmutató. Modell szám: AVC713 AVC714 AVC703 AVC704 AVC703/713/704/714 1. oldal, összesen: 19 QUAD PROCESSZOR Használati útmutató Modell szám: AVC713 AVC714 AVC703 AVC704 FIGYELMEZTETÉS! Ez egy intelligens készülék. Először csatlakoztassa a video kábelt

Részletesebben