Tárgy: Beszámoló az önkormányzat évi háromnegyedéves gazdálkodásáról

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tárgy: Beszámoló az önkormányzat évi háromnegyedéves gazdálkodásáról"

Átírás

1 PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 8500 PÁPA, Fő u. 12. Tel: 89/ Fax: 89/ E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselőtestület november 24-i ülésére Tárgy: Beszámoló az önkormányzat évi háromnegyedéves gazdálkodásáról Előadó: Dr. Áldozó Tamás polgármester Menyhárt László gazdasági osztályvezető

2 2 Tisztelt Képviselőtestület! Az önkormányzat évi költségvetésének főösszegét a Képviselőtestület a 3/2011.(II.25.) önkormányzati rendeletében EFt-ban állapította meg. Az eredeti kettő alkalommal került módosításra - a 8/2011.(IV.14.) és a 18/2011.(VII.7.) önkormányzati rendeletekkel -, melynek során a főösszeg EFt-ra emelkedett. A módosított hoz viszonyítva a bevételek 64,8 %-os, a kiadások 58,83 %-os teljesítést mutatnak. A költségvetés főösszegének, bevételeinek és kiadásainak I-III. negyedévi alakulása EFt-ban Költségvetés eredeti a Költségvetés módosított a Bevételek teljesítése Kiadások teljesítése A bevételi ok és teljesítések alakulását az 1. sz. melléklet, a kiadásokat a 2, 3. sz. melléklet, az összevont költségvetési mérleget a 4. sz. melléklet, a bevételi és kiadási ok felhasználási ütemtervét és teljesítését az 5. sz. melléklet tartalmazza. BEVÉTELEK Az intézményi működési bevételek 85,9 %-os, a felhalmozási és tőkejellegű bevételek 73,2 %- os, a támogatásértékű bevételek 45,4 %-os, a véglegesen átvett pénzeszközök 120,7 %-os, a támogatási kölcsönök visszatérülése EFt-os, a hitelek bevétele 11,2 %-os, az előző évi pénzmaradvány igénybevétele 98,2 %-os teljesítést mutat. Az intézmények részére az éves költségvetési támogatás 60,5 %-a került kiutalásra. A helyi adók a magánszemélyek kommunális adója kivételével -, a gépjárműadó, a bírságok és pótlékok, a talajterhelési díj körében a bevételek teljesítése a tervezett ok alatt maradt. Az átengedett központi adók - a gépjárműadó kivételével -, a normatív hozzájárulások, a központosított ok bevétele, egyéb központi támogatások, a normatív kötött felhasználású támogatások a pénzellátási előírásoknak megfelelően alakultak.

3 3 A évi tervezett ok teljesítésének várható alakulása az év végéig: a központi költségvetésből származó támogatások bevételei az előirányzott szinten teljesülhetnek, a felhalmozási és tőkejellegű bevételek körében a tárgyi eszközök, immateriális javak értékesítésének bevétele az mértékét eléri, a fejlesztési célú feladatokhoz kötött támogatások, az előző évi pénzmaradvány igénybevétele felhalmozási célra, a évi felhalmozási célú hitel felvétele és az átvett pénzeszközök a feladatok kiadásaihoz arányosan alakulnak, a évi felhalmozási célú hitel felvétele a IV. negyedévre ütemezett, amely a fejlesztési célú kiadások arányában vehető igénybe, a helyi adó bevételek teljesítése összességében elmarad a tervezett tól, az intézményi bevételek előirányzott szinten történő teljesülése várható, a évi ok a tárgyévi feladatok módosulása miatt a IV. negyedévben változnak. A évi bevételi elmaradásokat összességében a kiadások és a folyószámla-hitel visszafizetés ütemének alakulása ellentételezi. KIADÁSOK Működési célú kiadások Az intézményi kiadások körében összességében 73,6 %-os teljesítés állapítható meg, ezen belül a személyi juttatások 72,9 %, a munkaadókat terhelő járulékok 70,6 %-os, a dologi kiadások 78,1 %-os, az ellátottak juttatásai az ot meghaladó, a speciális támogatások 60,9 %-os, a felújítások 70,4 %-os, a beruházások 68,9 %-os, az egyéb felhalmozási támogatások ot meghaladó felhasználást mutatnak. A költségvetési engedélyezett létszámkeret kihasználása 96,8 %-os. A működtetést áttekintve megállapítható, hogy: - az intézmények szigorú gazdálkodással biztosították a pénzügyi egyensúlyt, a pályázati pénzeszközök igénybevételével többletfeladatok ellátására nyílt lehetőség, - a megvalósult beruházások, rekonstrukciók javították az intézményi ellátás tárgyi feltételeit, - a kórház működtetésében továbbra is jelentős a szállítói finanszírozás mértéke. Az intézmények feladataikat az alapító okiratban foglaltaknak megfelelően végezték. Az év közben biztosított többlet ok a működés biztonságát javították. Fejlesztési célú kiadások - 6/1, 6/2 az Észak-Balatoni Térség Regionális Települési Szilárdhulladék Kezelési Önkormányzati Társulás által Pápa Város Önkormányzatát terhelő önrészt tartalmazza, melynek során megvalósul a regionális hulladékkezelés és a megszűnő telephely rekultivációja is teljesül. A háromnegyed év során pénzügyi teljesítés nem volt.

4 évben az önkormányzat sikeresen pályázott a Pápa keleti elkerülő út megvalósíthatósági tanulmányának elkészítésére. Az a jóváhagyott támogatást tartalmazza. A közbeszerzési eljárás jóváhagyása folyamatban van évben megkezdődött Pápa városközpont funkcióbővítő rehabilitációja, melynek eredményeként megújulhat a Fő tér, a Fő utca épületegyüttes és a mozi homlokzata, előtere. A régészeti feltárások a Fő téren decemberében zárulnak le, a közműépítési munkák megkezdődtek. A Fő utca épületegyüttes kivitelezési munkái április hónapban fejeződnek be. A Mozi épület felújítása szerkezetkész állapotban van. - Pápa Bóbita bölcsőde infrastrukturális fejlesztés : a projekt zárásához kapcsolódó könyvvizsgálati díjat tartalmazza, amely kifizetésre került. - Munkácsy Általános Iskola rekonstrukciója: a pályázatnak megfelelően valósul meg a kivitelezés szeptember 1-jén három tanterem és a tornaterem kivételével az épület belső felújítása megvalósult, a projekt várható zárása december hónap. - Weöres Sándor Általános Iskola akadálymentesítés, vizesblokk felújítás, nyílászáró csere ból befejeződött a 2010-ben megkezdett felújítási munka. Ez év második felében a teljes kivitelezési munkák megvalósultak. - Kastély felújítás, Norvég pályázat: az önkormányzat, mint beruházó EFt támogatást nyert el az un. norvég alap pályázaton első négy hónapjában a fejlesztés keretében a kiemelt múzeumi terek felújítása történt meg. A kivitelezéssel kapcsolatos kifizetések teljesültek. - Munkás utca - Somlai utca közötti városrész csapadékvíz-elvezetés: az önkormányzat évben pályázatot nyújtott be a városrész csapadékvíz-elvezetési problémáinak megoldására. Az eredményes pályázat után a kiviteli tervek készítése folyamatban van, a megvalósítás 2012 évben esedékes. - Tókert Szabadság utca Gróf út fejlesztése gyűjtőúttá: fedezetet nyújt a fejlesztési feladat befejező munkáinak finanszírozására. A forgalomba-helyezéssel kapcsolatos munkák megvalósultak, a projekt lezárása megtörtént. - Árok utca burkolat felújítás, csapadékvíz-elvezetés, elektromos hálózat átépítés pénzügyileg húzódik át évre. - Pápa, kerékpárút hálózat fejlesztés: pályázati támogatással megvalósuló kerékpárút fejlesztési projekt évben elkezdődött, az Igal lakótelepi, illetve a Várkerti szakasz építésével. Jelenleg a Tapolcafői szakasz megvalósítása folyik első félévében elkészült a Fürdő utcai kerékpárút. - Kastély felújítás KDOP pályázat: az önkormányzat sikeresen pályázott az Esterházy kastély további teljes körű rekonstrukciójára, melynek eredményeként évben a felújítások elkezdődhetnek, az előkészítéssel kapcsolatos költségek kerülnek kifizetésre évben.

5 5 - Kastély felújításához járulékos munkák, intézmények költöztetése: a kastély teljes körű felújításához elengedhetetlen, hogy a benne működő intézményegységeket időszakosan, vagy véglegesen más helyre költöztesse az önkormányzat. Pénzügyi kifizetés 2012-ben várható. - Tűzoltóság eszközfejlesztés pályázat saját forrás: Pápa Város Önkormányzatának Tűzoltósága sikeres pályázatot nyújtott be eszközfejlesztési feladataira. A 61/2010. (V.) határozatnak megfelelően szerepel az a költségvetési rendeletben. Az I. félévben a pénzügyi teljesítés megvalósult. - TIOP pályázat kórház struktúra változást támogató pályázat saját forrás: az terhére kerül kifizetésre a pénzügyileg áthúzódó előkészítő munka. Az az intézménynél kerül felhasználásra. - Forgalomlassítók építése, saját forrás: az fedezetet nyújt februárjában benyújtott pályázat saját forrására. A pályázat nem kapott pozitív elbírálást, így pénzügyi teljesítés nem várható. - Panel pályázatok önkormányzati támogatás, Szabó D. utca útfelújítás I. ütem tervezés, engedélyezés feladatok pénzügyileg húzódtak át évre. - Városi közvilágítás bővítés: az terhére valósulnak meg az előző évek gyakorlatának megfelelően a közvilágítási lámpabővítések. A szerződéssel lekötött teljesítések kerültek kifizetésre. - Acsády Ignác Szakképző Iskola és Kollégium működéséhez szükséges felújítás: és évben a működéshez elengedhetetlen tornaterem és öltöző felújítás valósult meg az ból. - PIP közmű és útépítés saját forrás: az pénzügyileg húzódott át évre. - Kórház minimum követelmények miatti felújítás: a kórház rehabilitációs osztályához szükséges vizesblokk kialakításokhoz biztosít fedezetet az. A pénzügyi kifizetés évről húzódott át. - Szabó Dezső u. útépítés hulladéklerakó megközelítésére: az új hulladéklerakó megfelelő megközelítése érdekében, az engedélyezési eljárás folyik, a pénzügyi teljesítés az előkészítéssel kapcsolatban merült fel. - Gróf út járdaépítés Szabadság utca Bakonyér közötti szakaszon csapadékvízelvezetéssel: a hosszú évek óta felmerülő csapadékvíz-elvezetési probléma kerül megoldásra a feladatból. Pénzügyi teljesítés nem történt. - Csapadékcsatorna felújítás: a zárt csapadékcsatorna rendszerek évben megkezdett felújításának folytatását szolgálja az. Az terhére a Kálvária úti temető környékének csapadékvíz elvezetési problémái kerülnek megoldásra. - Városi diáksporttelep pályafelújítás, saját forrás: az I. félévben pályázat került benyújtásra, melynek során pénzügyi kifizetés nem történt.

6 6 - Acsády Kollégium felújítás: a feladat szeptember 1-ig a működéshez szükséges feladatok megvalósításával teljesült. - Kórház konzorciumi hozzájárulás: az fedezetet nyújt a 2012-ben megvalósuló fejlesztésekre. - Petőfi Gimnázium működéséhez szükséges felújítások megvalósultak. - Pápa város közoktatási intézményeinek IKT fejlesztése: a feladattal kapcsolatos személyi jellegű kifizetések valósultak meg. A tervezett fejlesztési célú feladatok körében a kivitelezési munkák ütemezetten készülnek, a pénzügyi teljesítés 27,4 %-a a módosított nak. Egyéb feladatok A I-III. negyedévi hitel, kötvény tőke- és kamattörlesztési kötelezettségek maradéktalanul kiegyenlítésre kerültek. A tartalék ok közül az általános tartalék 8,1 %-kal, a céltartalék 5,4 %-kal csökkent az eredeti hoz viszonyítva. A helyi kisebbségi önkormányzatok háromnegyedéves kiadásainak és bevételeinek alakulását a sz. melléklet tartalmazza. Tisztelt Képviselőtestület! Kérem, hogy az önkormányzat I-III. negyedévi gazdálkodásáról szóló beszámolót megvitatni és az előterjesztésnek megfelelően elfogadni szíveskedjenek. Összeállította: Kanozsainé dr. Pék Mária jegyző Menyhárt László osztályvezető Molnár István osztályvezető Bakkné Gerstmayer Zsuzsanna csoportvezető Pápa, november 15. Dr. Áldozó Tamás polgármester

7 Bevételi ok és teljesítései III. negyedév (EFt-ban) 1.sz. melléklet 1.oldal Kiemelt száma, megnevezése Cím, csoport száma,megnevezése 1. Működési bevételek 3. Felhalmozási és tőkejellegű bevételek 4. Támogatásértékű bevétel 5. Véglegesen átvett pénzeszközök 8. Pénzforgalom nélküli bevételek Támogatási kölcsönök visszatérülése, igénybevétele, 4.1. Támogatásértékű működési bevételek 4.2.Támogatásértékű felhalmozási bevételek 3.1. Tárgyi eszközök, immateriális 3.3. Pénzügyi befektetések 5.1. Működési célú pe.átvétel Felhalmozási célú pe.átvétel értékpapírok kibocsátásának 8.1. Előző évi pénzmaradvány 8.2. Előző évi pénzmaradvány 1.1. Intézményi működési bevételek javak értékesítése bevételei államháztart.kívülről államháztart.kívülről bevétele igénybevétele működési célra igénybevétele felhalmozási célra OEP-től átvett pénzeszköz Egyéb pénzeszköz átvétel OEP-től átvett pénzeszköz Egyéb pénzeszköz átvétel Bevételi összesen 1.Közokt.és Közműv.Int.GAESZ GAESZ Városi Óvodák Erkel F.Ált.Isk. és Egységes Ped.Szakszolg Munkácsy M.Általános Iskola Tarczy L.Általános Iskola Weöres S.Általános Iskola Pápai Gazdasági Szakképző Iskola Pápai Szakképzés-szervezési Társulás J.M.Városi Könyvtár Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ Városi Televízió Városi Sportcsarnok Városgondnokság Egyesített Szociális Intézmény Szociális Intézmény Egészségügyi Alapellátási Int Bóbita Bölcsöde Fenyveserdő Bölcsőde Napsugár Bölcsöde Gr.Esterházy Kórház és Rend Tűzoltóság Polgármesteri Hivatal Összesen

8 Polgármesteri Hivatal bevételi a és teljesítése III. negyedév (EFt-ban) 1.sz. melléklet 2. oldal Kiemelt száma, megnevezése Cím, csoport száma,megnevezése 1. Működési bevételek 3. Felhalmozási és tőkejellegű bevételek 3.1. Tárgyi eszközök, immateriális 1.1. Intézményi működési bevételek 3.3. Pénzügyi befektetések bevételei javak értékesítése 4. Támogatásértékű bevétel 5. Véglegesen átvett pénzeszközök 4.1. Támogatásértékű működési bevételek 4.2.Támogatásértékű felhalmozási bevételek 5.1. Működési célú pe.átvétel Felhalmozási célú pe.átvétel államháztart.kívülről államháztart.kívülről OEP-től átvett pénzeszköz Egyéb pénzeszköz átvétel OEP-től átvett pénzeszköz Egyéb pénzeszköz átvétel Támogatási kölcsönök visszatérülése, igénybevétele, értékpapírok kibocsátásának bevétele 8. Pénzforgalom nélküli bevételek 8.1. Előző évi pénzmaradvány 8.2. Előző évi pénzmaradvány igénybevétele működési célra igénybevétele felhalmozási célra Bevételi összesen 1. Építés és településfejlesztés Első lakáshozjutók támogatása 2/1995.(I.25.) Kt.rend Lakásfenntartási támogatás Rendszeres gyermekvédelmi támogatás Rendkívüli gyermekvédelmi támogatás Közművelődési és oktatási feladatok Igazgatási tevékenység önkormányzat Igazgatási tevékenység PH Polgári védelem Vagyonkezelő., privatizációs feladatok Idegenforgalmi feladatok Társadalmi szervezetek támogatása Pápai Ipartestület támogatása Vállalkozási Központ támogatása Alapítványi támogatások Egyházak támogatása Bakony Volán Zrt támogatása Lombard-Pápa Fc támogatása 100/2009.(VI.30.) Kt.hat Civil pályázatok támogatása Pápai Rendőrkapitányság támogatása Pápa Városi Polgárőrség támogatása Humán Erőforrás Bizottság a Intézményi pályázatok támogatása Államháztartáson belüli pe.átadás Egyéb foglalkoztatottak feladatai HPV megelőző program Pénzmaradvány igénybe vétel Pápa Városi Cigány Kisebbségi Önkormányzat Pápai Német Kisebbségi Önkormányzat Pápai Örmény Kisebbségi Önkormányzat Közfoglalkoztatás CKÖ megállapodás Országos és területi kisebbségi választás Időközi helyi önkorm. képviselő és polgármester választás Közcélú foglalkoztatás Közműfejlesztési hozzájárulás évi népszámlálás KSH Elkülönített feljesztési számlák kamatbevetétele Fordított ÁFA ÖSSZESEN

9 Az önkormányzat III. negyedévi összesített bevételi a és teljesítése (EFt-ban) 1.sz. melléklet 3. oldal Cím,alcím Száma 2011.évi Működési bevételek 1.1.Intézményi működési bevételek Önkormányzatok sajátos működési bevételei Helyi adók Építményadó Magánszemélyek kommunális adója Idegenforgalmi adó tartózkodás után Iparűzési adó Átengedett központi adók SZJA helyben maradó része SZJA jövedelemkülönbség mérséklése Gépjárműadó Termőföld bérbeadásból származó jöv.adó Bírságok,pótlékok és egyéb sajátos bevételek Pótlékok, bírságok /adó/ Bírságok Talajterhelési díj Támogatások 2.1.Önkormányzatok költségvetési támogatása Normatív hozzájárulások Központosított ok Egyéb központi támogatások Normatív kötött felhasználású támogatások Előző évi költségvetési kiegészítések Fejlesztési célú támogatások Címzett támogatások Helyi önkormányzatok fejlesztési és vis maior fedatainak támogatása Felhalmozási és tőkejellegű bevételek 3.1.Tárgyi eszközök, immateriális javak értékesítése Önkormányzatok sajátos felhalmozási és tőkebevét Önkormányzati lakások értékesítése Pénzügyi befektetések bevételei Pénzügyi befektetések bevételei Önkormányzat pénzügyi befektetési bevételei Támogatásértékű bevétel 4.1.Támogatásértékű működési bevételek OEP-től átvett pénzeszköz Egyéb pénzeszköz átvétel Támogatásértékű felhalmozási bevételek OEP-től átvett pénzeszkoz Egyéb pénzeszköz átvétel intézményi Önkormányzat felhalm.célú pénzeszk.átvétel Véglegesen átvett pénzeszközök 5.1.Működési célú pénzeszköz átvtétel államháztartáson kívülről Felhalmozási célú pénzeszköz átvétel államháztartáson kívülről Felhalmozási célú pénzeszköz átvétel államháztartáson kívülről intézm Felhalmozási célú pénzeszköz átvétel államháztartáson kívülről önkorm Támogatási kölcsönök visszatérülése,igénybevétele, értékpapírok kibocsátásnak bevétele Tárgyévi bevételek összesen Hitelek 7.1.Működési célú hitel felvétele Felhalmozási célú hitel felvétele évi felhalmozási célú hitel felvétele évi felhalmozási célú hitel felvétele Finanszírozási célú pénzügyi műveletek Pénzforgalom nélküli bevételek 8.1.Előző évi pénzmaradvány igénybevétele működési célra Előző évi pénzmaradvány igénybevétele felhalmozási célra Előző évek pénzmaradványának igénybevétele összesen Bevételek mindösszesen Kiemelt, jogcím száma, megnevezése

10 Kiadási ok és létszámkeret III. negyedévi teljesítései (EFt-ban) 2. sz. melléklet 1. oldal Cím, csoport száma,megnevezése 1. Személyi juttatások 2.Munkaadókat terhelő járulékok 3.Dologi kiadások 4.Ellátottak juttatatásai Kiemelt száma, megnevezése 5.Speciális célú támogatások Felújítások 7.Beruházások 8.Egyéb felhalmozási támogat. 9.Kiadások összesen 10.Költségvetési támogatások Költégvetési létszámkeret /fő/ 1.KKI GAESZ GAESZ Városi Óvodák Erkel F.Ált.Isk. és Egységes Ped.Szakszolg Munkácsy M.Általános Iskola Tarczy L.Általános Iskola Weöres S.Általános Iskola Pápai Gazdasági Szakképző Iskola Pápai Szakképzés-szervezési Társulás J.M.Városi Könyvtár Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ Városi Televízió Városi Sportcsarnok Városgondnokság Egyesített Szociális Intézmény Szociális Intézmény Egészségügyi Alapellátási Intézet Bóbita Bölcsőde Fenyveserdő Bölcsőde Napsugár Bölcsőde Gr.Esterházy Kórház és Rendelőint Tűzoltóság Polgármesteri Hivatal Összesen

11 Polgármesteri Hivatal kiadási ok és teljesítései III. negyedév (EFt-ban) 2. sz. melléklet 2. oldal Kiemelt száma, megnevezése Cím, csoport száma,megnevezése 1. Személyi juttatások 2.Munkaadókat terhelő járulékok 3.Dologi kiadások 4.Ellátottak juttatatásai 5.Speciális célú támogatások Felújítások 7.Beruházások 8.Egyéb felhalmozási támogat. 9.Kiadások összesen 10.Költségvetési támogatások előirányz. Teljesít. 1. Építés és településfejlesztés Első lakáshozjutók támogatása 2/1995.(I.25.) Kt.rend Lakásfenntartási támogatás Rendszeres gyermekvédelmi támogatás Rendkívüli gyermekvédelmi támogatás Közművelődési és oktatási feladatok Igazgatási tevékenység önkormányzat Igazgatási tevékenység PH Polgári védelem Vagyonkezelő., privatizációs feladatok Idegenforgalmi feladatok Társadalmi szervezetek támogatása Pápai Ipartestület támogatása Vállalkozási Központ támogatása Alapítványi támogatások Egyházak támogatása Bakony Volán Zrt támogatása Lombard-Pápa Fc támogatása 100/2009.(VI.30.) Kt.hat Civil pályázatok támogatása Pápai Rendőrkapitányság támogatása Pápa Városi Polgárőrség támogatása Humán Erőforrás Bizottság a Intézményi pályázatok támogatása Államháztartáson belüli pe.átadás Egyéb foglalkoztatottak feladatai HPV megelőző program Pénzmaradvány igénybe vétel Pápa Városi Cigány Kisebbségi Önkormányzat Pápai Német Kisebbségi Önkormányzat Pápai Örmény Kisebbségi Önkormányzat Közfoglalkoztatás CKÖ megállapodás Országos és területi kisebbségi választás Időközi helyi önkorm.képvis.és polgármester választás Közcélú foglalkoztatás Közműfejlesztési hozzájárulás évi népszámlálás KSH Elkülönített feljesztési számlák kamatbevetétele Fordított ÁFA Összesen

12 Fejlesztési célú és egyéb feladatok a és teljesítése III. negyedév (EFt-ban) 2. sz. melléklet 3.oldal Előirányzat csoport Cím száma száma megnevezése Áthúzódó kötelezettségvállalás, előzetes kötelezettségvállalás: Észak-Balatoni Térségi Regionális Szilárdhulladék Kezelési 1. Önkormányzati Társulás hozzájárulás 1. Személyi juttatások 2.Munkaadókat terhelő járulékok Kiemelt száma, megnevezése 3.Dologi kiadások Felújítások 7.Beruházások 8.Egyéb felhalmozási támogatások 9.Kiadások összesen Áth.2012.évre 12.Áth.2013.évre 2. Észak-Balatoni Térségi Regionális Szilárdhulladék Kezelési Önkormányzati Társulás hozzájárulás a megszűnő szilárdhulladéklerakó pályázati saját forrás (KEOP pályázat) Pápa Keleti elkerülő út megvalósíthatósági tanulmány Pápa, Városközpont funkcióbővítés rehibitációja, Pápa Fő 4. utca számú épület, Pápa Deák Ferenc utca 8. (Mozi), Pápa Fő tér 5. Pápa Bóbita Bölcsőde infrastrukturális fejlesztés Munkácsy Mihály Általános Iskola rekonstrukció Weöres Sándor Általános Iskola akadálymentesítés, vizesblokk 7. felújítás, nyílászáró csere Kastély felújítás Norvég pályázat Munkás utca - Somlai utca közötti városrész 9. csapadékvízelvezetés Tókert utca - Szabadság utca - Gróf út fejlesztése gyűjtőúttá Árok utca burkolatfelújítás, csapadékvízelvezetés, elektromos 11. hálózat átépítés Pápa kerékpárút hálózat fejlesztése Kastély felújítás KDOP pályázat Kastély felújításához járulékos munkák, intézmények 14. költöztetése Tűzoltóság eszközfejlesztés pályázati saját forrás /2010.(V.)hat TIOP pályázat kórház struktúraváltozást támogató pályázat 1 saját forrás Forgalomlassítók építése saját forrás Panel pályázatok önkormányzati támogatás Szabó Dezső u. útfelújítás I.ütem tervezés, engedélyezés Városi közvilágítás bővítése Acsády Ignác Szakképző Iskola és Kollégium működéséhez 21. szükséges felújításai PIP közmű és útépítés saját forrás Kórház minimumkövetelmények miatti felújítás Szabó Dezső u. útépítés hulladéklerakó megközelítésére Új feladatok: Gróf u. járdaépítés Szabadság utca Bakonyér közötti 25. szakaszon csapadékvízelvezetéssel Csapadékcsatorna felújítás Városi diáksporttelep pályafelújítás saját forrás Acsády Kollégium felújítás Kórház konzorciumi hozzájárulás Petőfi Gimnázium működéséhez szükséges felújítások Pápa Város közoktatási intézményeinek IKT-fejlesztése Fejlesztési célú feladatok összesen

13 Fejlesztési célú és egyéb feladatok a és teljesítése III. negyedév (EFt-ban) 2. sz. melléklet 4. oldal Cím száma Egyéb feladatok Előirányzatcsoport száma, megnevezése 1.Hitel tőke- és kamattörlesztés Műk.célú folyószámlahitel törlesztés Kötvény tőke- és kamattörlesztés Általános tartalék Polgármesteri keret Céltartalék Szociális feladatok Kiemelt száma, megnevezése 3.Dologi kiadások 8./a. Egyéb kiadások 9. Kiadások összesen 5.2.Általános hozzájárulás a nappali tanulók tankönyvellátásához Nappali tanulók ingyenes tankönyvellátása Középszintű érettségi vizsga és szakmai vizsga lebonyolítás Szakmai, informatikai fejlesztési feladatok Rehabilitációs hozzájárulás Kékfestő Múzeum működtetése SAC/C-17 önkormányzati feladatok Egyéb feladatok összesen

14 3.sz. melléklet Az önkormányzat kiadási ai és teljesítése kiemelt onként mindösszesen III. negyedévben EFt Megnevezés 1. Személyi juttatások Munkaadókat terhelő járulékok Dologi kiadások Ellátottak pénzbeni juttatásai Speciális célú támogatások Felújítás Beruházás Egyéb felhalmozási támogatás /a. Egyéb kiadások Tárgyévi kiadások összesen /a. Finanszírozási célú pénzügyi műveletek kiadásai összesen: Kiadások mindösszesen Megnevezés Tárgyévi bevételek összesen Tárgyévi kiadások összesen Költségvetési hiány (-)/többlet (+) Előző évek pénzmaradványának igénybevétele Finanszírozási célú pénzügyi műveletek bevételei Finanszírozási célú pénzügyi műveletek kiadásai Finanszírozási célú pénzügyi műveletek egyenlege Kiadások mindösszesen Bevételek mindösszesen 4.sz. melléklet III. negyedévi összevont költségvetési mérleg EFt Működési célú Felhalmozási célú Összesen

15 Az önkormányzat évi bevételi és kiadási ainak felhasználási ütemterve 5. sz. melléklet EFt Előirányzatok megnevezése Összesen I.negyedév II.negyedév III.negyedév IV.negyedév Tárgyévi működési bevételek Tárgyévi felhalmozási célú bevételek Előző évek pénzmaradványának igénybe vétele működési célra Előző évek pénzmaradványának igénybe vétele felhalmozási célra Finanszírozási célú pénzügyi műveletek működési célú bevételei Finanszírozási célú pénzügyi műveletek felhalmozási célú bevételei Bevételi ok összesen Tárgyévi működési kiadások Tárgyévi felhalmozási kiadások Finanszírozási célú pénzügyi műveletek felhalmozási célú kiadási Finanszírozási célú pénzügyi műveletek működési célú kiadásai Kiadási összesen

16

17

18

19

20

21

22

23

24

"3..(1) Pápa Város Önkormányzat Képviselőtestülete az önkormányzat 2011.évi költségvetésének. bevételi főösszegét kiadási főösszegét állapítja meg.

3..(1) Pápa Város Önkormányzat Képviselőtestülete az önkormányzat 2011.évi költségvetésének. bevételi főösszegét kiadási főösszegét állapítja meg. Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 4/2012. (III.1.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2011.évi költségvetéséről szóló, 3/2011.(II.25.) önkormányzati rendelet módosításáról Pápa

Részletesebben

"3. (1) Pápa Város Önkormányzat Képviselőtestülete az önkormányzat 2012.évi költségvetésének

3. (1) Pápa Város Önkormányzat Képviselőtestülete az önkormányzat 2012.évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 10/2012. (IV.19.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2012.évi költségvetéséről szóló, 5/2012.(III.1.) önkormányzati rendelet módosításáról Pápa

Részletesebben

"3. (1) Pápa Város Önkormányzat Képviselőtestülete az önkormányzat 2013.évi költségvetésének

3. (1) Pápa Város Önkormányzat Képviselőtestülete az önkormányzat 2013.évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 27/2013. (XI.14.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2013.évi költségvetéséről szóló, 5/2013.(II.28.) önkormányzati rendelet módosításáról Pápa

Részletesebben

3. (1) Pápa Város Önkormányzat Képviselőtestülete az önkormányzat 2013.évi költségvetésének

3. (1) Pápa Város Önkormányzat Képviselőtestülete az önkormányzat 2013.évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 16/2013. (VI.27.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2013. évi költségvetéséről szóló, 5/2013.(II.28.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

A évi és a évi költségvetés I. félévi főösszegének, bevételeinek és kiadásainak összehasonlítása. Kiadások teljesítése

A évi és a évi költségvetés I. félévi főösszegének, bevételeinek és kiadásainak összehasonlítása. Kiadások teljesítése Tisztelt Képviselőtestület! A Képviselőtestület az önkormányzat 2013. évi költségvetésének főösszegét a 5/2013.(II.28.) önkormányzati rendeletében 9 719 865 E Ft-ban állapította meg. Az eredeti egy alkalommal

Részletesebben

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 1/2017. (II.0.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2016. évi költségvetéséről szóló 2/2016. (I.28.) önkormányzati rendelet áról Pápa Város Önkormányzatának

Részletesebben

b) működési finanszírozási bevételét (2) A Rendelet 2. (2) bekezdés a) és b) pontja helyébe a következő rendelkezés lép:

b) működési finanszírozási bevételét (2) A Rendelet 2. (2) bekezdés a) és b) pontja helyébe a következő rendelkezés lép: Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 20/2018. (VI. 07.) önkormányzati rendelet Pápa Város Önkormányzata 2018. évi költségvetéséről szóló 2/2018. (II.08.) önkormányzati rendelet áról Pápa Város

Részletesebben

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 1/2018. (II.08.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2017. évi költségvetéséről szóló 2/2017. (II.03.) önkormányzati rendelet áról Pápa Város

Részletesebben

(2) A Rendelet 2. (2) bekezdés a) pontja helyébe a következő rendelkezés lép:

(2) A Rendelet 2. (2) bekezdés a) pontja helyébe a következő rendelkezés lép: Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 15/2017. (IX.14.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2017. évi költségvetéséről szóló 2/2017. (II.03.) önkormányzati rendelet áról Pápa Város

Részletesebben

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 28/2018. (IX.27.) önkormányzati rendelet Pápa Város Önkormányzata 2018. évi költségvetéséről szóló 2/2018. (II.08.) önkormányzati rendelet áról Pápa Város

Részletesebben

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2/2019. (II.14.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2018. évi költségvetéséről szóló 2/2018. (II.08.) önkormányzati rendelet áról Pápa Város

Részletesebben

1.melléklet A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Z AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AR AS AT 1. Cím, előirányzatcsoport száma,

1.melléklet A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Z AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AR AS AT 1. Cím, előirányzatcsoport száma, 1.melléklet A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Z AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AR AS AT 1. Cím, csoport száma, megnevezése 2. 3. 4. 5. 6. 1. Közoktatási és Közművelődési Intézmények

Részletesebben

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 8500 PÁPA, Fő u. 12. Tel: 89/515-018 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu. E l ő t e r j e s z t é s

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 8500 PÁPA, Fő u. 12. Tel: 89/515-018 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu. E l ő t e r j e s z t é s PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 8500 PÁPA, Fő u. 12. Tel: 89/515-018 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu E l ő t e r j e s z t é s a Képviselőtestület 2014. március 6-i ülésére Tárgy: Pápa Város Önkormányzata

Részletesebben

2017. évi bevételi többletigények és javaslat kiemelt előirányzatonként (EFt-ban) 3. Felhalmozási és tőkejellegű bevételek

2017. évi bevételi többletigények és javaslat kiemelt előirányzatonként (EFt-ban) 3. Felhalmozási és tőkejellegű bevételek 2017. évi bevételi többletigények és javaslat kiemelt onként (EFt-ban) 1.sz. melléklet Kiemelt száma, megnevezése Cím, csoport száma, megnevezése 1. Működési bevételek 1.1. Közhatalmi bevételek 1.2. Intézményi

Részletesebben

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 11/2017. (VI.22.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2017. évi költségvetéséről szóló 2/2017. (II.0.) önkormányzati rendelet áról Pápa Város

Részletesebben

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 16/2015. (VI.26.) önkormányzati rendelete

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 16/2015. (VI.26.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 16/015. (VI.6.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 015. évi költségvetéséről szóló 3/015. (II.13.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 3/015. (X..) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 015. évi költségvetéséről szóló 3/015. (II.13.) önkormányzati rendelet áról Pápa Város Önkormányzatának

Részletesebben

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének Kihirdetve: 015. október 30. Címzetes főjegyző Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 4/015. (X.30.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 015. évi költségvetéséről szóló 3/015. (II.13.)

Részletesebben

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 25/2017. (XI.30.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2017. évi költségvetéséről szóló 2/2017. (II.03.) önkormányzati rendelet áról Pápa Város

Részletesebben

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 3/2011.(II.25.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2011. évi költségvetéséről

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 3/2011.(II.25.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2011. évi költségvetéséről Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 3/2011.(II.25.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2011. évi költségvetéséről Pápa Város Önkormányzatának Képviselőtestülete az államháztartásról

Részletesebben

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 11/2015. (V.28.) önkormányzati rendelete

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 11/2015. (V.28.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 11/015. (V.8.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 015. évi költségvetéséről szóló 3/015. (II.13.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 74. 8500 PÁPA, Fő u. 12. Tel: 89/515-018 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 74. 8500 PÁPA, Fő u. 12. Tel: 89/515-018 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 74. 8500 PÁPA, Fő u. 12. Tel: 89/515-018 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselőtestület 2012. május 17-i ülésére Tárgy: I./ Pápa Város

Részletesebben

Beszámoló az önkormányzat 2013. évi háromnegyed éves gazdálkodásáról

Beszámoló az önkormányzat 2013. évi háromnegyed éves gazdálkodásáról PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 149. 8500 PÁPA, Fő u. 5. Tel: 89/515-000 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselőtestület 2013. november 14-i ülésére Tárgy: Beszámoló

Részletesebben

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 1/016. (I.8.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 015. évi költségvetéséről szóló 3/015. (II.13.) önkormányzati rendelet áról* Pápa Város Önkormányzatának

Részletesebben

2016. évi kiadási többletigények és javaslat kiemelt előirányzatonként ( EFt-ban)

2016. évi kiadási többletigények és javaslat kiemelt előirányzatonként ( EFt-ban) 1. melléklet 2016. évi kiadási többletigények és javaslat kiemelt onként ( EFt-ban) A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T V W Z 1 Kiemelt száma, megnevezése Létszámkeret 2 1. Személyi juttatások 2. Munkaadókat

Részletesebben

2017.évi bevételi többletigények és javaslat kiemelt előirányzatonként (EFt-ban) 3. Felhalmozási és tőkejellegű bevételek

2017.évi bevételi többletigények és javaslat kiemelt előirányzatonként (EFt-ban) 3. Felhalmozási és tőkejellegű bevételek 2017.évi bevételi többletigények és javaslat kiemelt onként (EFt-ban) 1.sz. melléklet Cím, csoport száma, megnevezése 1. Működési bevételek 1.1. Közhatalmi bevételek 1.2. Intézményi működési bevételek

Részletesebben

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 8500 PÁPA, Fı u. 5. Tel: 89/ Fax: 89/

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 8500 PÁPA, Fı u. 5. Tel: 89/ Fax: 89/ PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 8500 PÁPA, Fı u. 5. Tel: 89/515-000 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu E L İ T E R J E S Z T É S a Képviselıtestület 2013. május 9-i ülésére Tárgy: I. Pápa Város Önkormányzata

Részletesebben

(4) A Képviselőtestület az Önkormányzat pénzmaradvány elszámolását a 19. mellékletben foglaltak szerint jóváhagyja.

(4) A Képviselőtestület az Önkormányzat pénzmaradvány elszámolását a 19. mellékletben foglaltak szerint jóváhagyja. Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 16/2018.(V.10.) önkormányzati rendelet Pápa Város Önkormányzata 2017. évi költségvetésének végrehajtásáról Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének

Részletesebben

(4) A Képviselőtestület az Önkormányzat pénzmaradvány elszámolását a 19. mellékletben foglaltak szerint jóváhagyja.

(4) A Képviselőtestület az Önkormányzat pénzmaradvány elszámolását a 19. mellékletben foglaltak szerint jóváhagyja. Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 10/2017.(V.26.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2016. évi költségvetésének végrehajtásáról Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének

Részletesebben

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 22/2016. (X.27.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2016. évi költségvetéséről szóló 2/2016. (I.28.) önkormányzati rendelet áról Pápa Város

Részletesebben

Pápa Város Önkormányzat Képviselıtestülete a módosított 4/2009.(II.26.) rendeletének /továbbiakban: R./ elıirányzatait az alábbiak szerint módosítja:

Pápa Város Önkormányzat Képviselıtestülete a módosított 4/2009.(II.26.) rendeletének /továbbiakban: R./ elıirányzatait az alábbiak szerint módosítja: Pápa Város Önkormányzata Képviselıtestületének 14/2009. (XI.2) rendelete Pápa Város Önkormányzata 2009.évi költségvetésérıl szóló, módosított 4/2009.(II.2) rendelet módosításáról 1. Pápa Város Önkormányzat

Részletesebben

/1/ A rendelet 3.. /1/ bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

/1/ A rendelet 3.. /1/ bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép: Harsány Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/21.(XII.15.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 21. évi költségvetéséről szóló 2/21. (II. 15.) önkormányzati rendelet módosításáról Harsány Község

Részletesebben

(2) A Rendelet 2. (2) bekezdés a) pontja helyébe a következő rendelkezés lép:

(2) A Rendelet 2. (2) bekezdés a) pontja helyébe a következő rendelkezés lép: Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 14/2017. (VII.14.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2017. évi költségvetéséről szóló 2/2017. (II.0.) önkormányzati rendelet áról Pápa Város

Részletesebben

Fülesd, 2011. augusztus 22. Záradék: A rendelet kihirdetésének időpontja 2011. augusztus 23. Dr. Birta Zsuzsanna. Körjegyző

Fülesd, 2011. augusztus 22. Záradék: A rendelet kihirdetésének időpontja 2011. augusztus 23. Dr. Birta Zsuzsanna. Körjegyző F Ü L E S D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T A K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T É N E K 1 1 / 2 0 1 1. ( V I I I. 2 3. ) ö n k o r m á n y z a t i r e n d e l e t A Z Ö N K O R M Á N Y Z A T 2 0

Részletesebben

CÍMREND A B C 1 CÍM ALCÍM SZAKFELADAT 2 1. Polgármesteri Hivatal 3 1.1 Víztermelés, -kezelés, -ellátás 4 1.2

CÍMREND A B C 1 CÍM ALCÍM SZAKFELADAT 2 1. Polgármesteri Hivatal 3 1.1 Víztermelés, -kezelés, -ellátás 4 1.2 1. melléklet 1/2011.(II.16.) önkormányzati rendelethez CÍMREND A B C 1 CÍM ALCÍM SZAKFELADAT 2 1. Polgármesteri Hivatal 3 1.1 Víztermelés, -kezelés, -ellátás 4 1.2 5 1.3 6 1.4 7 1.5 8 1.6 9 1.7 10 1.8

Részletesebben

működési bevétel támogatás támogatás értékű bevétel saját bevétel átvett pénzeszköz államháztartáson kívülről pénzügyi műveletek összesen:

működési bevétel támogatás támogatás értékű bevétel saját bevétel átvett pénzeszköz államháztartáson kívülről pénzügyi műveletek összesen: működési bevétel támogatás központi költségvetésből normatív állami hozzájárulás központosított előirányzatok normatív, kötött felhasználású támogatások felügyeleti szervtől kapott támogatás értékű bevétel

Részletesebben

működési bevétel támogatás támogatás értékű bevétel saját bevétel átvett pénzeszköz államháztartáson kívülről pénzügyi műveletek összesen:

működési bevétel támogatás támogatás értékű bevétel saját bevétel átvett pénzeszköz államháztartáson kívülről pénzügyi műveletek összesen: működési bevétel támogatás központi költségvetésből normatív állami hozzájárulás központosított előirányzatok normatív, kötött felhasználású támogatások felügyeleti szervtől kapott támogatás értékű bevétel

Részletesebben

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2/2017. (II.03.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata évi költségvetéséről

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2/2017. (II.03.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata évi költségvetéséről Kihirdetve: 207. február 03. Kanozsainé dr. Pék Mária címzetes főjegyző Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2/207. (II.03.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 207. évi költségvetéséről

Részletesebben

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2/2017. (II.03.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata évi költségvetéséről

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2/2017. (II.03.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata évi költségvetéséről Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2/207. (II.03.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 207. évi költségvetéséről Pápa Város Önkormányzatának Képviselőtestülete a helyi önkormányzatok

Részletesebben

1. melléklet a /2018.( ) önkormányzati rendelethez 2017. évi bevételi ok és teljesítései (E Ft) A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Z AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AR AS AT

Részletesebben

(5) Az 4. bekezdésben meghatározott ezer forint, működési célú hiány. (1) A Rendelet 2. számú melléklete helyébe e rendelet 1. melléklete lép.

(5) Az 4. bekezdésben meghatározott ezer forint, működési célú hiány. (1) A Rendelet 2. számú melléklete helyébe e rendelet 1. melléklete lép. Harsány Község Önkormányzat 1/211.(V. 13.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 211. évi költségvetéséről szóló 5/211. (II. 17.) önkormányzati rendeletének módosításáról Harsány Község Önkormányzatának

Részletesebben

TISZADOB NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13/2012. (VIII. 31.) önkormányzati rendelete

TISZADOB NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13/2012. (VIII. 31.) önkormányzati rendelete TISZADOB NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13/2012. (VIII. 31.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 7/2012. (III. 30.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

A 2011. évi költségvetési módosított pénzmaradványt a 9. melléklet szerint 948 783 EFt-tal jóváhagyja, melyből:

A 2011. évi költségvetési módosított pénzmaradványt a 9. melléklet szerint 948 783 EFt-tal jóváhagyja, melyből: Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 13/2012.(V. 17.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2011. évi költségvetése végrehajtásáról Pápa Város Önkormányzatának Képviselőtestülete az

Részletesebben

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat bevételi előirányzatait és azok teljesítését az 1. melléklet szerint állapítja meg.

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat bevételi előirányzatait és azok teljesítését az 1. melléklet szerint állapítja meg. Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 8/2014.(V.9.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2013. évi költségvetésének végrehajtásáról Pápa Város Önkormányzatának Képviselőtestülete az

Részletesebben

Paks Város 2007. évi költségvetéséről szóló 3/2007.(III.12.) számú rendelet módósítása. A táblázatatok adatai ezer forintban szerepelnek.

Paks Város 2007. évi költségvetéséről szóló 3/2007.(III.12.) számú rendelet módósítása. A táblázatatok adatai ezer forintban szerepelnek. Tartalom A táblázatatok adatai ezer forintban szerepelnek. I II III IA IB II.Aa II.Ba II.b II.c II.d B1 B2 B3 B4 B5 B6 B7 B7-B8 B8 C1 Önkormányzati szintű pénzügyi mérleg Pénzügyi mérleg - Bevételek Pénzügyi

Részletesebben

(4) A Képviselőtestület az Önkormányzat pénzmaradvány elszámolását a 19. mellékletben foglaltak szerint jóváhagyja.

(4) A Képviselőtestület az Önkormányzat pénzmaradvány elszámolását a 19. mellékletben foglaltak szerint jóváhagyja. Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 10/2016.(V.30.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2015. évi költségvetésének végrehajtásáról Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselőtestület 2014. május 9-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselőtestület 2014. május 9-i ülésére PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 50. 8500 PÁPA, Fő u. 5. Tel: 89/515-000 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselőtestület 2014. május 9-i ülésére Tárgy: I. Pápa Város

Részletesebben

Tiszaalpár Nagyközségi Önkormányzat 2009.évi költségvetésének pénzügyi mérlege (eft-ban)

Tiszaalpár Nagyközségi Önkormányzat 2009.évi költségvetésének pénzügyi mérlege (eft-ban) 3/2010. (II.9.) 1. melléklet [1/2009. (II.19.) Ktr. 2.melléklet] Előirányzat csoport Kiemelt Tiszaalpár Nagyközségi Önkormányzat 2009.évi költségvetésének pénzügyi mérlege (eft-ban) Előirányzat csoport,

Részletesebben

A évi költségvetési rendeletről szóló 1/2013.(III.13.) Önkormányzati rendelet módosításáról

A évi költségvetési rendeletről szóló 1/2013.(III.13.) Önkormányzati rendelet módosításáról Újszász Városi Önkormányzat 11/2013.(VIII.07.) rendelete A 2013. évi költségvetési rendeletről szóló 1/2013.(III.13.) Önkormányzati rendelet módosításáról Újszász Város Képviselő-testülete a Magyar Köztársaság

Részletesebben

Nyírpazony Község Önkormányzat összesített

Nyírpazony Község Önkormányzat összesített 1 NYÍRPAZONY KÖZSÉG KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 16/.(XII.19.) ö n k o r m á n y z a t i r e n d e l e t e Nyírpazony Község Önkormányzat. évi költségvetéséről és költségvetés vitelének szabályairól szóló 3/.

Részletesebben

(1) Felhalmozási kiadások előirányzata összesen ezer forint, melyből az intézményfinanszírozás összege ezer Ft.

(1) Felhalmozási kiadások előirányzata összesen ezer forint, melyből az intézményfinanszírozás összege ezer Ft. Iktatószám: SZ/101/15/2012. Pécel Város Önkormányzat Képviselőtestületének 15/2012. (IX. 10.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2012.évi költségvetéséről szóló 3/2012. (III. 12.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 20...évi költségvetés bevételei és kiadásai

TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 20...évi költségvetés bevételei és kiadásai költségvetés bevételei és kiadásai BEVÉTELEK 1.sz.melléklet (Az rend.1/a.sz.melléklete) Rendelettel jóváhagyott Központi Saját hatáskörű előir. Képv.test-i hat.előirányz at 20... évi költségvetési 1. Működési

Részletesebben

2011. évi várható költségvetési bevételei forrásonként

2011. évi várható költségvetési bevételei forrásonként FELSŐPÁHOK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÖLTSÉGVETÉSI KONCEPCIÓ Megnevezés 2011. évi várható költségvetési bevételei forrásonként 1. számú melléklet ezer Ft-ban Előirányzat Intézményi működési bevételek 1120 Önkormányzatok

Részletesebben

Címrend. Előirányzatcsoport. Kiemelt előirányzat

Címrend. Előirányzatcsoport. Kiemelt előirányzat Címrend 1. számú melléklet Cím Jogcímcsoport Jogcím Önkormányzat Előirányzatcsoport Kiemelt előirányzat Kiadás (e Ft) Saját bevétel (e Ft) Támogatás (e Ft) Létszám előirányzat Kötelező feladat Össz.: 76212

Részletesebben

7/2014. (IV.29.) Önkormányzati Rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2013. (II. 15.) Önkormányzati Rendelet módosításáról

7/2014. (IV.29.) Önkormányzati Rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2013. (II. 15.) Önkormányzati Rendelet módosításáról FOLYÁS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2014. (IV.29.) Önkormányzati Rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 1/2013. (II. 15.) Önkormányzati Rendelet módosításáról Folyás Község Önkormányzat

Részletesebben

Szatymaz Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal és szakfeladatai 2007.évi bevételei és kiadásai Sorszám Megnevezés

Szatymaz Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal és szakfeladatai 2007.évi bevételei és kiadásai Sorszám Megnevezés Szatymaz Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal és szakfeladatai 2007.évi bevételei és kiadásai Sorszám Megnevezés Eredeti Módosított előirányzat ezer Ft ezer Ft 1. számú melléklet % 1 Személyi juttatások

Részletesebben

6/2015. (IV.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2014. (II.06.) rendelet módosításáról

6/2015. (IV.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2014. (II.06.) rendelet módosításáról ÚJUDVAR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6/2015. (IV.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 1/2014. (06.) rendelet áról 1. (1) A 2015. július 1. és december 31.

Részletesebben

Baranya Megyei Önkormányzat címrendje

Baranya Megyei Önkormányzat címrendje 1. számú melléklet Baranya Megyei Önkormányzat címrendje Cím Cím megnevezése 1. Baranya Megyei Kórház Pécs 1. EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYEK 2. Baranya Megyei Önkormányzat Fogyatékos Személyek Otthona Bóly 3.

Részletesebben

(4) A képviselő testület Gyömrő Önkormányzat 2014.évi összesített felhalmozási célú bevételeit és kiadásait a 4. számú melléklet tartalmazza.

(4) A képviselő testület Gyömrő Önkormányzat 2014.évi összesített felhalmozási célú bevételeit és kiadásait a 4. számú melléklet tartalmazza. Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 4/215. (III. 17.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 214. évi költségvetéséről szóló 2/214. (III. 11.) önkormányzati rendelet módosításáról Gyömrő

Részletesebben

RENDELET HATÁROZAT MELLÉKLET

RENDELET HATÁROZAT MELLÉKLET 2009. február 27. 2. szám Tartalomjegyzék Szám Tárgy Oldal RENDELET 2/2009. (II. 27.) Kgy. A Baranya Megyei Önkormányzat 2008. évi költségvetéséről 2 szóló 4/2008. (III. 7.) Kgy. rendelet módosítása 3/2009.

Részletesebben

Újszász Város Önkormányzat 17/2009.(XII.02.) rendelete

Újszász Város Önkormányzat 17/2009.(XII.02.) rendelete Újszász Város Önkormányzat 17/2009.(XII.02.) rendelete A módosított 2/2009.(II.18.) Újszász Város Önkormányzatának 2009. évi költségvetéséről szóló rendelet módosításáról Újszász Város Képviselő-testülete

Részletesebben

A B C D E F 1 1 oldal 2 Monoszló Község Önkormányzatának Címrendje 1 melléklet ben 4 adatok e/ft 5 Megnevezés Címek eredeti módosított

A B C D E F 1 1 oldal 2 Monoszló Község Önkormányzatának Címrendje 1 melléklet ben 4 adatok e/ft 5 Megnevezés Címek eredeti módosított A B C D E F 1 1 oldal 2 Monoszló Község Önkormányzatának Címrendje 1 melléklet 3 2012-ben 4 adatok e/ft 5 Megnevezés Címek eredeti módosított változás 6 előirányzat előirányzat 7 2012-ben 8 Önállóan működő

Részletesebben

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 8500 PÁPA, Fő u. 12. Tel: 89/ Fax: 89/

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 8500 PÁPA, Fő u. 12. Tel: 89/ Fax: 89/ PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 8500 PÁPA, Fő u. 12. Tel: 89/515-018 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselőtestület 2011. április 14-i ülésére Tárgy: I./ Pápa Város

Részletesebben

(2) A Rendelet 1.. (5) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

(2) A Rendelet 1.. (5) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép: Harsány Község Önkormányzat 18/211.(X.19.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 211. évi költségvetéséről szóló 5/211. (II. 17.) önkormányzati rendeletének módosításáról Harsány Község Önkormányzatának

Részletesebben

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 100. 8500 PÁPA, Fő u. 12. Tel: 89/515-018 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu. E l ő t e r j e s z t é s

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 100. 8500 PÁPA, Fő u. 12. Tel: 89/515-018 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu. E l ő t e r j e s z t é s PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 100. 8500 PÁPA, Fő u. 12. Tel: 89/515-018 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu E l ő t e r j e s z t é s a Képviselőtestület 2011. július 7-i ülésére Tárgy: Póti kérelmek

Részletesebben

Tárgy: Beszámoló az önkormányzat évi háromnegyedéves gazdálkodásáról

Tárgy: Beszámoló az önkormányzat évi háromnegyedéves gazdálkodásáról PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 8500 PÁPA, Fİ U. 12. Tel: (89) 324-585 Fax: (89) 515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu E L İ T E R J E S Z T É S a Képviselıtestület 2010. december 16-i ülésére Tárgy: Beszámoló

Részletesebben

1.. 841403 város-, községgazdálkodási m.n.s. szolgáltatások. 841902 központi költségvetési befizetések. 882111 aktív korúak ellátása

1.. 841403 város-, községgazdálkodási m.n.s. szolgáltatások. 841902 központi költségvetési befizetések. 882111 aktív korúak ellátása Bocskaikert Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2012.(III.26.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 5/2012. (II.6.) önkormányzati rendelet módosításáról Bocskaikerti

Részletesebben

TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 19/2008. (VI. 30.) Kt. rendelete

TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 19/2008. (VI. 30.) Kt. rendelete KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 19/2008. (VI. 30.) Kt. rendelete a Tapolca Városi Önkormányzat költségvetési és zárszámadási rendeletei egyes mellékletei tartalmának meghatározásáról szóló 28/2006. (XII. 15.) Kt.

Részletesebben

Mezőkovácsháza Város Román Nemzetiségi Önkormányzata 2015. évi előirányzatai bevételei forrásonként. Bevételi jogcímek

Mezőkovácsháza Város Román Nemzetiségi Önkormányzata 2015. évi előirányzatai bevételei forrásonként. Bevételi jogcímek Román Nemzetiségi Önkormányzat 10/2015. (II. 11.) RNÖ. sz. határozatának melléklete Mezőkovácsháza Város Román Nemzetiségi Önkormányzata 2015. évi előirányzatai bevételei forrásonként Bevételi jogcímek

Részletesebben

Az önkormányzat és költségvetési szervek bevételei forrásonként

Az önkormányzat és költségvetési szervek bevételei forrásonként Az önkormányzat és költségvetési szervek bevételei forrásonként 1-A sz. melléklet ÖSSZESEN I.: MÛKÖDÉSI BEVÉTELEK 424 389 4 196 644 4 621 033 INTÉZMÉNYI MÛKÖDÉSI BEVÉTELEK 424 389 1 192 040 1 616 429 Hatósági

Részletesebben

2. számú melléklet a Szatymaz Községi Önkormányzat 2009. évi költségvetéséről és annak végrehajtásáról, a költségvetési gazdálkodás 2009. évi vitelének szabályairól szóló./2009. (.) KT. rendelethez Cím

Részletesebben

1. sz. melléklet az 4/2010. (II.10.) rendelethez Büssü Községi Önkormányzat 2010. évi címrendje

1. sz. melléklet az 4/2010. (II.10.) rendelethez Büssü Községi Önkormányzat 2010. évi címrendje 1. sz. melléklet Büssü Községi Önkormányzat címrendje CÍM ALCÍM JOGCÍMCSOPORT ELŐIRÁNYZAT-CSOPORT KIEMELT ELŐIRÁNYZAT Községi Önkormányzat és a költségvetésében szereplő kiadások Felújítás Fejlesztés Önkormányzatok

Részletesebben

Pápa Város Önkormányzat fejlesztési célú feladatok előirányzata évben (E Ft) 8. Egyéb felhalmozási támogatások. 9.

Pápa Város Önkormányzat fejlesztési célú feladatok előirányzata évben (E Ft) 8. Egyéb felhalmozási támogatások. 9. 1. sz. melléklet Pápa Város Önkormányzat fejlesztési célú feladatok a 2018. évben (E Ft) A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z AA V W X V W X 1 csoport száma, megnevezése 2 Cím száma 3. Dologi

Részletesebben

A rendelet hatálya 1. Az Önkormányzat 2009. évi költségvetése 2. A Képviselő-testület az Önkormányzat 2009. évi költségvetésének

A rendelet hatálya 1. Az Önkormányzat 2009. évi költségvetése 2. A Képviselő-testület az Önkormányzat 2009. évi költségvetésének Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2010.(IV.19.) számú Önkormányzati rendelete a 2009. évi költségvetés módosításáról az 1/2009. (I.30.) számú önkormányzati rendelettel egységes szerkezetben

Részletesebben

B1 IBRÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2012. (IX. 28.) önkormányzati rendelete

B1 IBRÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2012. (IX. 28.) önkormányzati rendelete B1 IBRÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2012. (IX. 28.) önkormányzati rendelete Ibrány Város Önkormányzata 2012. évi költségvetéséről és végrehajtásának szabályairól szóló 6/2012. (IV.06.)

Részletesebben

B E V É T E L E K. Felhalmozási támogatás államháztartáson belülről ( )

B E V É T E L E K. Felhalmozási támogatás államháztartáson belülről ( ) 1 1. sz. táblázat Sorszám Bevételi jogcím B E V É T E L E K Eredeti Módosított 1.1.sz. melléklet Ezer forintban Teljesítés 1 2 3 4 5 1. I. Önkormányzat működési bevételei (2+3+4) 138 186 138 186 174 575

Részletesebben

Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 8/2007. (IX. 28.) Kgy. rendelet

Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 8/2007. (IX. 28.) Kgy. rendelet Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 8/2007. (IX. 28.) a Baranya Megyei Önkormányzat 2007. évi költségvetéséről szóló 2/2007. (II. 2) módosításáról A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése (a továbbiakban:

Részletesebben

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 1/2014. (II.5.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata évi költségvetéséről

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 1/2014. (II.5.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata évi költségvetéséről Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének /204. (II.5.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 204. évi költségvetéséről Pápa Város Önkormányzatának Képviselőtestülete a helyi önkormányzatok

Részletesebben

TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 37/2007. (XII. 21.) Kt. rendelete

TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 37/2007. (XII. 21.) Kt. rendelete TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 37/2007. (XII. 21.) Kt. rendelete a Tapolca Városi Önkormányzat költségvetési és zárszámadási rendeletei egyes mellékletei tartalmának meghatározásáról

Részletesebben

C S A N Á D P A L O T A NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 15/2008. (V. 28.) ÖR. rendelete

C S A N Á D P A L O T A NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 15/2008. (V. 28.) ÖR. rendelete C S A N Á D P A L O T A NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 15/2008. (V. 28.) ÖR. rendelete Csanádpalota Nagyközség Önkormányzatának 2008. évi költségvetéséről szóló 1/2008. (I. 30.) ÖR. rendeletének

Részletesebben

1. sz. melléklet az 4/2010. (II.5.) rendelethez Kisgyalán Községi Önkormányzat évi címrendje

1. sz. melléklet az 4/2010. (II.5.) rendelethez Kisgyalán Községi Önkormányzat évi címrendje 1. sz. melléklet Kisgyalán Községi Önkormányzat címrendje CÍM ALCÍM JOGCÍMCSOPORT ELŐIRÁNYZAT-CSOPORT KIEMELT ELŐIRÁNYZAT Községi Önkormányzat és a költségvetésében szereplő kiadások Felújítás Fejlesztés

Részletesebben

A többször módosított 4/2011.(II.16.) Újszász Városi Önkormányzat évi költségvetéséről szóló rendelet módosításáról

A többször módosított 4/2011.(II.16.) Újszász Városi Önkormányzat évi költségvetéséről szóló rendelet módosításáról Újszász Városi Önkormányzat 4/2012.(III.07.) rendelete A többször módosított 4/2011.(II.16.) Újszász Városi Önkormányzat 2011. évi költségvetéséről szóló rendelet módosításáról Újszász Város Képviselő-testülete

Részletesebben

1. melléklet a 1/2012. (II.9. ) önkormányzati rendelethez 2012. évi költségvetés összesen

1. melléklet a 1/2012. (II.9. ) önkormányzati rendelethez 2012. évi költségvetés összesen Megnevezés (a) 1. melléklet a 1/2012. (II.9. ) önkormányzati rendelethez 2012. évi költségvetés összesen előirányzat (b) 1. Működési bevételek 68 513 2.Intézményi működési bevétel 26 617 3. Hatósági jogkörhöz

Részletesebben

1. A Címrend az 1. melléklet szerinti tartalommal módosul. 2. Az Önkormányzat pénzügyi mérlege a 2. melléklet szerint módosul.

1. A Címrend az 1. melléklet szerinti tartalommal módosul. 2. Az Önkormányzat pénzügyi mérlege a 2. melléklet szerint módosul. Petneháza Község Önkormányzata Képviselőtestületének 3/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete a Petneháza Község Önkormányzatának költségvetéséről szóló 4/2012. (II.27.) rendelet módosításáról Petneháza

Részletesebben

Bakonynána Községi Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K

Bakonynána Községi Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K Bakonynána Községi Önkormányzat 2012. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE 1. melléklet a 5/2013. (V.7.) rendelethez 1. sz. táblázat B E V É T E L E K Sorszám Bevételi jogcím Eredeti Módosított Teljesítés 1 2

Részletesebben

Budakalász Város Polgármestere E L ŐT E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére

Budakalász Város Polgármestere E L ŐT E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére 1 Budakalász Város Polgármestere E L ŐT E R J E S Z T É S A Képviselő-testület 2012. szeptember 27-i ülésére 202/2012. (IX.27.) sz. előterjesztés Tárgy: I. Javaslat Budakalász Város Önkormányzat 2012.

Részletesebben

2016. évi kiadási többletigények és javaslat kiemelt előirányzatonként ( EFt-ban)

2016. évi kiadási többletigények és javaslat kiemelt előirányzatonként ( EFt-ban) 216. évi kiadási többletigények és javaslat kiemelt onként ( EFt-ban) 1.sz.melléklet 1. Személyi juttatások 2. Munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó 3. Dologi kiadások 4. Ellátottak

Részletesebben

Megnevezés (a) 1. melléklet a 1/(II.7.) önkormányzati rendelethez Önkormányzat és Közös Hivatal összesen előirányzat (b) 1. Működési bevételek 52 463 2.Intézményi működési bevétel 18 624 3. Hatósági jogkörhöz

Részletesebben

Csengőd Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2/2011.(II.15.) rendelete az önkormányzat 2011. évi költségvetéséről

Csengőd Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2/2011.(II.15.) rendelete az önkormányzat 2011. évi költségvetéséről Csengőd Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2/2011.(II.15.) rendelete az önkormányzat 2011. évi költségvetéséről Csengőd Község Önkormányzata Képviselőtestülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990.

Részletesebben

Ötvöskónyi Község Önkormányzatának. 5/2007. (IV. 17.) számú rendelete. az Önkormányzat 2006. évi zárszámadásáról és pénzmaradvány elszámolásáról

Ötvöskónyi Község Önkormányzatának. 5/2007. (IV. 17.) számú rendelete. az Önkormányzat 2006. évi zárszámadásáról és pénzmaradvány elszámolásáról Ötvöskónyi Község Önkormányzatának 5/2007. (IV. 17.) számú rendelete az Önkormányzat zárszámadásáról és pénzmaradvány elszámolásáról Ötvöskónyi Közég Önkormányzat Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

NETTO80 - Nettósított Önkormányzati költségvetési jelentés # Megnevezés Eredeti előirányzat Módosított előirányzat

NETTO80 - Nettósított Önkormányzati költségvetési jelentés # Megnevezés Eredeti előirányzat Módosított előirányzat # Megnevezés Eredeti Módosított ből 01 Rendszeres személyi juttatás (511) (=02/09) 2 957 186 3 118 601 2 949 110 0 02 Nem rendszeres személyi juttatás (512-517) (=02/42) 484 659 639 926 601 202 0 03 Külső

Részletesebben

2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE

2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE Borsodnádasdi Önkormányzat 1.1. melléklet a... önkormányzati rendelethez 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K 1. sz. táblázat Sorszám Bevételi jogcím 2013. 1 2 3 5 1. I. Önkormányzat

Részletesebben

Költségvetési bevételek és kiadások 1..

Költségvetési bevételek és kiadások 1.. Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2013.(II.25.) önkormányzati rendelete a 9/2012.(III.26.) rendelettel. a 12/2012.(IV.25) rendelettel, a 17/2012.(V.14.) 22/2012 (VIII.23.) önkormányzati

Részletesebben

Budafok-Tétény Budapest, XXII. kerületi Önkormányzat 2012. évi tervezett bevételei

Budafok-Tétény Budapest, XXII. kerületi Önkormányzat 2012. évi tervezett bevételei Sor Budafok-Tétény Budapest, XXII. kerületi Önkormányzat 2012. évi tervezett bevételei Bevételek jogcímei 2012. évi 1. melléklet a 24/2012.(XI.19.) 2012. évi 1 2 3 4 5 Közhatalmi bevételek 16 412 2 507

Részletesebben

1. A költségvetés bevételei és kiadásai

1. A költségvetés bevételei és kiadásai K vágóörs Község Önkormányzata Képvisel -testületének 9/2010. (IX.01.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2010. évi költségvetését megállapító, 3/2010.(II.19.) önkormányzati rendelet (továbbiakban:

Részletesebben

Beleg Község bevételi és kiadási főösszegének forrásonkénti megbontása

Beleg Község bevételi és kiadási főösszegének forrásonkénti megbontása Beleg Község bevételi és kiadási főösszegének forrásonkénti megbontása 2. számú melléklet működési bevétel e Ft támogatás 29882 központi költségvetésből 29882 normatív állami hozzájárulás 8778 központosított

Részletesebben

M E G H Í V Ó március 9. napjára (hétfő) 8.00 órára összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom.

M E G H Í V Ó március 9. napjára (hétfő) 8.00 órára összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom. BALMAZÚJVÁROS VÁROS POLGÁRMESTERE M E G H Í V Ó Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 16/2010. (XI. 25.) sz. rendelete 4. (1) bekezdése alapján

Részletesebben

A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT

A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT 2007. március 23. 3. szám A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT A KÖZGYŰLÉS HIVATALOS LAPJA Tartalomjegyzék Szám Tárgy Oldal RENDELET 4/2007. (III. 23.) Kgy. A Baranya Megyei Önkormányzat 2007. évi költségvetéséről

Részletesebben

A. Költségvetési KIADÁSOK

A. Költségvetési KIADÁSOK 2. sz. melléklet az 1/2011. (II.10.) sz. önkormányzati képviselő-testületi rendelethez Sajókeresztúr Községi Önkormányzat 2011.évi kiadásai és bevételei összesítve és címenként (adatok eft-ban) A. Költségvetési

Részletesebben

Budafok-Tétény Budapest, XXII. kerületi Önkormányzat 2012. évi tervezett bevételei

Budafok-Tétény Budapest, XXII. kerületi Önkormányzat 2012. évi tervezett bevételei Sor Budafok-Tétény Budapest, XXII. kerületi Önkormányzat 2012. évi tervezett bevételei Bevételek jogcímei 2012. évi 1. melléklet a 6/2013.(III.04.) 2012. évi 1 2 3 4 5 Közhatalmi bevételek 18 919 5 514

Részletesebben