Svájci specialitáso. A Marché éttermek teljes listáját itt találja: marche-restaurants.com. marche-restaurants.com

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Svájci specialitáso. A Marché éttermek teljes listáját itt találja: marche-restaurants.com. marche-restaurants.com"

Átírás

1 Frissesség MAGYARORZÁGON A Marché éttermek teljes listáját itt találja: marche-restaurants.com C I A L C I W vájci specialitáso ALACKA ÉZAK/DÉL MOONMAGYARÓVÁR ÉZAK/DÉL BALATONLELLE ÉZAK/DÉL Legyen Ön is Marché rajongó! facebook.com/marcherestaurantsmagyarorszag marche-restaurants.com k házilag i inn lni v a H az i p r ó bá &k

2 (ajtos krinolin saláta) Wurscht- Chäs-alat 600 g krinolin 200 g alpesi sajt (vagy: pikáns félkemény sajt) 2 lilahagyma 3 ek ecet 3 ek olívaolaj 1 tk mustár 1 tk majonéz V csomó snidling só, bors A krinolint hosszában vágjuk ketté és szeleteljük fel. Az alpesi sajtot vágjuk kockákra, a lilahagymát pedig vékony karikára. Öntsük az összes hozzávalót egy tálba és jól keverjük el. Az ecetet, olívaolajat, mustárt és majonézt keverjük el egy kisebb tálban és borítsuk rá a hozzávalókra. A finomra vágott snidlinget is adjuk hozzá, aztán fűszerezzük sóval és borssal. (Árpagyöngyleves) Bündner Gärschtesuppe 250 g kötözött sonka 2 l víz 75 g fehérbab (szárított) 1 2 sárgarépa 100 g zeller 100 g póréhagyma 100 g kelkáposzta 75 g árpagyöngy só, bors petrezselyem 100 ml tejszín Marché tipp:. A Bündner Gärschtesuppe. legalább annyi változatban. létezik, mint ahány völgy. van Graubünden kantonban:. zalonnával vagy színhússal,. burgonyával, karalábéval. és fejes káposztával attól. függ, hogy épp mit találunk. a hűtőszekrényben.. A kötözött sonkát a vízzel együtt melegítsük fel és kb. 1 órán át a forráspont közelében hagyjuk főni. A babot kb. 45 perc alatt főzzük puhára, aztán szűrjük le, hideg vízzel öblítsük át és hagyjuk lecsepegni. A sárgarépát, a zellert, a póréhagymát és a kelkáposztát vágjuk apróra. Az árpagyöngyöt mossuk meg, aztán szűrjük le és egy szűrőben hagyjuk lecsepegni. A felvágott zöldséget, az árpagyöngyöt és a babot öntsük a sonka főzőlevébe és kb. 45 perc alatt főzzük őket puhára. Aztán ízesítsük a levest sóval és borssal, majd vegyük ki a kötözött sonkát. Vágjuk kockára és az apróra vágott petrezselyemmel együtt tegyük vissza a levesbe. Öntsük hozzá a tejszínt, még egyszer forraljuk fel és fűszerezzük ízlés szerint.

3 (Röszti sajttal és tojással) Röschti mit Chäs und Ei Hozzávalók 2 adaghoz: 400 g burgonya (nem lisztes) V tk só 1 tk bors V tk szerecsendió 2-3 ek sütővaj 150 g alpesi sajt (vagy: pikáns félkemény sajt) 1 tojás Variációk régiók szerint:. Baseli röszti finomra vágott. hagymakarikával, Tessini. röszti szalonnakockával és. rozmaringgal, Glarnelandi. röszti 1 2 evőkanál. reszelt chabziger sajttal. (svájci.sajtspecialitás).. A burgonyát hámozás nélkül pároljuk puhára úgy, hogy a burgonya belseje maradjon félkemény. A burgonyát forrón hámozzuk meg, hagyjuk kihűlni és durva burgonyareszelőn reszeljük le. A masszát ízesítsük sóval, borssal és szerecsendióval. Egy evőkanál sütővajat hagyjunk felolvadni egy serpenyőben és adjuk hozzá a reszelt burgonyát, keverjük el és enyhén nyomkodjuk meg. Alacsony hőfokon kb. 10 percig süssük. Aztán a masszát nyomjuk össze annyira, hogy összeálljon. A rösztire helyezzünk egy tányért és további 10 percig süssük alacsony hőfokon, amíg a sült oldala aranybarna színt kap. A rösztit a megfordításához borítsuk a tányérra, amit fedőnek használtunk. Aztán a tányérról ismét csúsztassuk a serpenyőbe. Adjunk hozzá egy evőkanál sütővajat a serpenyő szélén körben, és ismét süssük 10 percig. Végül szórjuk rá a sajtot és hagyjuk szétolvadni. A tojást külön süssük meg, és tálalás előtt helyezzük a rösztire. Történet:. A röszti eredetileg a német vájc egyik tipikus. parasztreggelije volt. Mára már az aranybarna. burgonyás lepény a legismertebb svájci. nemzeti ételnek számít..

4 (Fondü körítéssel) Chäsfondü Moitié-Moitié Fondü körítéssel A sajtfondüt eredetileg kenyérrel eszik. De köretnek alkalmas a főtt burgonya, az alma és egyéb szezonális zöldség vagy gyümölcs, de akár az ecetes uborka is. A fondü paradicsompürés, zöldfűszeres vagy kucsmagombás változata is elterjedt. A fondühöz leginkább a fehérbor, a fekete tea vagy egy kupica cseresznyepálinka illik, hogy a sajt ne ülje meg a gyomrot. (200 g sajt személyenként) 600 g kenyér 2 fokhagymagerezd 400 g Gruyère sajt, durvára reszelve (vagy: más pikáns kemény sajt) 400 g Freiburger Vacherin sajt, (vagy: más pikáns extra kemény sajt) 2 ek kukoricakeményítő 350 ml fehérbor 1 kupica cseresznyepálinka (ízlés szerint) frissen őrölt bors szerecsendió paprika Vágjuk fel a kenyeret falatnyi kockákra. A fokhagymagerezdeket vágjuk ketté és kenjük ki vele a fondü-edényt. A reszelt sajtot öntsük az edénybe és lassan főzzük fel. A kukoricakeményítőt oldjuk fel fehérborban és adjuk hozzá. Állandó keverés mellett közepes hőfokon főzzük fel. A fokhagymát vágjuk finomra és a cseresznyepálinkával együtt öntsük az edénybe. A fondüt ízesítsük borssal, szerecsendióval és paprikával. A fondü-edényt tálaláskor helyezzük melegentartó állványra. A kenyeret tűzzük hosszú fondü-villákra és forgassuk meg a fondüben, hogy a sajt ne égjen le. Marché tipp:. Alkoholmentes fondühöz a fehérbor és. cseresznyepálinka helyett használha-. tunk alma- vagy fehér szőlőlét..

5 (Burgonyás tésztaétel almapürével) Älplermagrone mit Öpfelmues 350 g burgonya (nem lisztes) 350 g csőtészta 200 g szalonna (füstölt) 200 g sajt só szerecsendió frissen őrölt bors 150 ml tejszín 1 ek sütővaj 2 hagyma 2 ek liszt A burgonyát vágjuk fel apró kockákra és sós vízben főzzük kb percig. A tésztát főzzük ki sós vízben félpuhára. Mindkettőt csepegtessük le szűrőben. A sütőt melegítsük elő 185 C-ra. A szalonnát vágjuk csíkokra és kicsit pirítsuk meg. A sajtot aprítsuk kockákra. A burgonyát, a tésztát, a szalonnát és a sajtkockákat rétegezzük egy tűzálló tálba, fűszerezzük sóval, borssal és szerecsendióval, majd öntsük le tejszínnel. ütőben süssük kb. 25 percig. A sütővajat olvasszuk fel egy serpenyőben. A hagymát vágjuk karikára, forgassuk lisztbe, aztán jól rázzuk le. Majd egy serpenyőben süssük őket aranybarnára. Az alpesi makarónit tálaláskor körítsük pirított hagymakarikákkal. Történet: Az egyszerű elkészíthetőség és a tartós hozzávalók az ételt főleg az alpesi emberek körében tették kedveltté ebből adódik az alpesi makaróni kifejezés.. (Almapüré) Öpfelmues 800 g alma 100 ml víz 1 ek cukor 1 csipetnyi fahéj W citrom (kezeletlen) Hámozzuk meg az almát, távolítsuk el a magházat és vágjuk apró darabokra. Az almadarabokat a vízzel, a cukorral, a fahéjjal és a citrommal együtt öntsük egy edénybe, és forraljuk össze. Kb. 5 perc alatt főzzük puhára, a citromot vegyük ki, és az almadarabokat egy burgonyanyomóval vagy botmixerrel dolgozzuk össze pürévé.

6 (Almatorta) Öpfelwähe Hozzávalók a tésztához: (28 cm-es sütőformához) 200 g liszt 50 g cukor 100 g vaj 1 tojás 1 csipetnyi só Máz és töltelék: 4 alma 150 ml tejszín 100 ml tej 3 tojás 3 ek cukor 1 csomag vaníliás cukor Marché tipp:. Hogy az alma levét. felfogjuk, ajánlatos a. tésztalapot 4 ek darált. mogyoróval vagy. panír liszttel megszórni.. Öntsük a lisztet és a cukrot egy tálba. A vajat morzsoljuk rá. A tojást és a sót adjuk hozzá. A hozzávalókat kézzel dolgozzuk össze. A tésztát csavarjuk frissentartó fóliába és min. 1 órára helyezzük a hűtőszekrénybe. A sütőformát kenjük ki és a kisodort tésztát fektessük bele. A kilógó tésztarészeket vágjuk le és a tésztát villával enyhén szurkáljuk meg. Melegítsük elő a sütőt. Az almát vágjuk fel és egyenletesen rakjuk a tésztára. A tejszínt, a tejet, a tojásokat, a cukrot és a vaníliás cukrot öntsük egy tálba, majd jól keverjük össze. A masszát egyenletesen öntsük rá az almára és 200 C-on süssük kb percig. (Répatorta) Rüeblitorte Hozzávalók: (24 cm-es sütőformához) V citrom (kezeletlen) 350 g sárgarépa (nyers, reszelve) 6 tojás 300 g cukor 1 csipetnyi só 1 csipetnyi fahéj 200 g mogyoró (darálva) 115 g finomliszt 1 tk sütőpor Máz: 200 g porcukor 1 ek citromlé 1 ek víz Kenjük ki a sütőformát és melegítsük elő a sütőt. A citrom levét facsarjuk ki, és reszeljünk le egy kevés citromhéjat. A sárgarépát reszeljük le és a citromlével, a citromhéj reszelékkel és a fahéjjal keverjük el. A tojásokat válasszuk szét. A tojássárgát lazán verjük fel. Adjuk hozzá a cukrot és keverjünk bele egy kevés sót és fahéjat. Adjuk hozzá a reszelt répát és a mogyorót majd az egészet vegyítsük össze. Aztán keverjük hozzá a lisztet. A tojásfehérjét verjük fel habbá, és azt is adjuk a masszához. A kész tésztát öntsük a sütőformába és 180 C-on süssük kb percig. A tésztát a sütés után hagyjuk kihűlni. A mázhoz szitáljuk a porcukrot egy tálba, majd keverjük bele a citromlét és a vizet, végül egyszerűen öntsük rá a süteményre.

ANTIPASTI. Hazavinni & kipróbálni. Olasz előételek házilag. marche-restaurants.com

ANTIPASTI. Hazavinni & kipróbálni. Olasz előételek házilag. marche-restaurants.com ANTIPASTI Olasz előételek házilag Hazavinni & kipróbálni marche-restaurants.com (Töltött gomba) Funghi ripieni 200 g óriás csiperke, barna vagy fehér 10 g petrezselyemzöld 1 friss tojás 25 g zsemlemorzsa

Részletesebben

........ HU SÜTŐ RECEPTKÖNYV

........ HU SÜTŐ RECEPTKÖNYV ...... HU SÜTŐ RECEPTKÖNYV 2 www.electrolux.com AUTOMATIKUS PROGRAMOK Program száma Program neve 1 MARHA HÁTSZÍN 2 SERTÉS ROSTON 3 CSIRKE EGÉSZBEN 4 PIZZA 5 MUFFIN 6 QUICHE LORRAINE 7 FEHÉR KENYÉR 8 BURGONYAFELFÚJT

Részletesebben

Taste Norway! Specialitások Norvégiából házilag

Taste Norway! Specialitások Norvégiából házilag Frissesség MAGYARORSZÁGON A Marché éttermek teljes listáját itt találja: marche-restaurants.com Taste Norway! Specialitások Norvégiából házilag ALACSKA ÉSZAK/DÉL MOSONMAGYARÓVÁR ÉSZAK/DÉL BALATONLELLE

Részletesebben

FűSZERNÖVÉNY SZEZON. Hazavinni & kipróbálni! Friss tavaszi receptajánlatok. A Marché éttermek teljes listáját itt találja: marche-restaurants.

FűSZERNÖVÉNY SZEZON. Hazavinni & kipróbálni! Friss tavaszi receptajánlatok. A Marché éttermek teljes listáját itt találja: marche-restaurants. Frissesség MAGYARORSZÁGON A Marché éttermek teljes listáját itt találja: marche-restaurants.com MOSONMAGYARÓVÁR NORD/SÜD ALACSKA NORD/SÜD BALATONLELLE NORD/SÜD Legyen Ön is Marché rajongó! facebook.com/marcherestaurantsmagyarorszag

Részletesebben

Menüjavaslatok. Vacsorára

Menüjavaslatok. Vacsorára Menüjavaslatok Vacsorára Főtt tojás Főtt tojás 4 db tojás 1000 g friss spenót 300 ml 10%-os tejszín 60 g liszt 30 ml napraforgó olaj 4 gerezd fokhagyma 5 g petrezselyemzöld 2 g őrölt bors 1 l víz 1 db

Részletesebben

Sütőforma fedéllel. Termékismertető és receptek

Sütőforma fedéllel. Termékismertető és receptek hu Sütőforma fedéllel Termékismertető és receptek Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93708AS1X2VIII 2017-09 353 686 Tapadásgátló bevonat A sütőforma és az aljak tapadásgátló bevonattal vannak ellátva, aminek

Részletesebben

Receptkönyv Gőzölős sütő

Receptkönyv Gőzölős sütő HU Receptkönyv Gőzölős sütő 2 www.aeg.com 1. AUTOMATIKUS PROGRAMOK 1.1 Zöldségek, hagyományos Főzőedény: Bármilyen főzőedényt választhat, amely legalább 100 C-ig hőálló. 400 g karfiol 200 g sárgarépa 200

Részletesebben

Receptötletek. a friss és sütésre kész tésztákhoz. Egyszerű, gyorsan elkészíthető recptek! Nr. 6

Receptötletek. a friss és sütésre kész tésztákhoz. Egyszerű, gyorsan elkészíthető recptek! Nr. 6 Receptötletek a friss és sütésre kész tésztákhoz Egyszerű, gyorsan elkészíthető recptek! Nr. 6 Friss tészták Tante Fannytól A valaha legjobb, ahogy ma is szeretjük. Frissen sütjük, és sajnos, mindig rögtön

Részletesebben

Szívmelengető italok téli időszakra marche-restaurants.com

Szívmelengető italok téli időszakra marche-restaurants.com HOT DRINKS Szívmelengető italok téli időszakra marche-restaurants.com Hazavinni & kipróbálni Aromás teák Narancs-menta-tea Hozzávalók 1 teáspohárhoz: V narancs 3-4 friss mentalevél 250 ml víz 1 ek mentaszirup

Részletesebben

Brokkolis sajtkrém. Sonkával sajttal töltött hústekercs. Erdei gyümölcslé. Elkészítése:

Brokkolis sajtkrém. Sonkával sajttal töltött hústekercs. Erdei gyümölcslé. Elkészítése: Bambi bölcsőde Brokkolis sajtkrém Hozzávalók: 25 dkg brokkoli (mirelit vagy friss) 15 dkg reszelt trappista sajt 1 dl forralt tej őrölt szerecsendió, esetleg fokhagyma Elkészítése: A brokkolit megpároljuk,

Részletesebben

Curry Grillkolbász 210 g (tekert):

Curry Grillkolbász 210 g (tekert): Curry Grillkolbász 210 g (tekert): India csodás íz világát rejti a termék. A curry, mint fűszerkeverék alap-íz Indiában. Összetevői: gyömbér, római kömény, koriander, sáfrány, fahéj. Tájegységenként az

Részletesebben

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Akkor jó egy recept, ha az első alkalommal már ráérzel az étel tökéletes elkészítésére. 1 Chilis bab (3 adag) 1 ek olívaolaj 150g vöröshagyma 400g darált pulykacomb

Részletesebben

Receptötletek. Friss gondolat. Finomat ad.

Receptötletek. Friss gondolat. Finomat ad. Receptötletek a friss, sütésre kész tésztákhoz. Friss gondolat. Finomat ad. Friss tészták - friss ötletekkel töltve! Friss és sokoldalú Minden évben elérkezik az idő, amikor újra megsüthetjük kedvenc karácsonyi

Részletesebben

Receptötletek. Friss gondolat. Finomat ad.

Receptötletek. Friss gondolat. Finomat ad. Receptötletek a friss, sütésre kész tésztákhoz. Friss gondolat. Finomat ad. Friss tészták - friss ötletekkel töltve! Friss karácsonyi tésztáinkkal garantált a siker. Minden évben elérkezik az idő, amikor

Részletesebben

2015 RECEPTFÜZET 1. Írta Orosz Mihály

2015 RECEPTFÜZET 1. Írta Orosz Mihály 2015 RECEPTFÜZET 1 Írta Orosz Mihály Medvehagymás fűszervaj» 15 dkg vaj» 15-17 szál medvehagyma és bors» chili pehely» 1 gerezd fokhagyma» 2 ek. Aprított petrezselyemzöld A medvehagymát felaprítom, s hozzákeverem

Részletesebben

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Akkor jó egy recept, ha az első alkalommal már ráérzel az étel tökéletes elkészítésére. 1 Borsófőzelék főtt tojással (4 adag) 600g mirelit zöldborsó 1ek olívaolaj

Részletesebben

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Akkor jó egy recept, ha az első alkalommal már ráérzel az étel tökéletes elkészítésére. 1 Csirkemell rizottó (4 adag) 400g csirkemell 125g barna rizs (1 zacskó)

Részletesebben

CURRYS-ZÖLDSÉGLEVES PAPRIKAKOCKÁVAL

CURRYS-ZÖLDSÉGLEVES PAPRIKAKOCKÁVAL CURRYS-ZÖLDSÉGLEVES PAPRIKAKOCKÁVAL» 2 személyre -15 perc 1/2 db paprika 1 ek olívaolaj 1 ek currypor Vágd kockára a paprikát és süsd olajban 3 percig. Azután önts hozzá 300 ml sovány tejet. A maradék

Részletesebben

ősziesen Az ősz ízei 8 receptben. Friss tészták sokoldalúan felhasználható egyszerűen elkészíthető Friss gondolat. Finomat ad.

ősziesen Az ősz ízei 8 receptben. Friss tészták sokoldalúan felhasználható egyszerűen elkészíthető Friss gondolat. Finomat ad. Szívélyesen ősziesen okosan Az ősz ízei 8 receptben. Friss tészták sokoldalúan felhasználható egyszerűen elkészíthető Friss gondolat. Finomat ad. Minden megérett a kulinaris Elvezetekre Üdvözöljük az év

Részletesebben

eks kavalkád Friss gondolat. Finomat ad.

eks kavalkád Friss gondolat. Finomat ad. eks kavalkád Receptötletek a friss, sütésre kész tésztákhoz Friss gondolat. Finomat ad. Friss karacsonyi tesztak! Az idén magam készítem a karácsonyfadíszeket! Sütési örömök kavalkádja vegan ` vegan `

Részletesebben

1. AUTOMATIKUS PROGRAMOK

1. AUTOMATIKUS PROGRAMOK HU Receptkönyv Sütő 2 www.aeg.com 1. AUTOMATIKUS PROGRAMOK 1.1 Marhasült Automatikus programok súly megadásával. A súly beállítási edény alján 10-20 mm-es folyadékréteg legyen. Fedővel fedje le. Ezt a

Részletesebben

DUOSO modell: BG-F-2313

DUOSO modell: BG-F-2313 DUOSO modell: BG-F-2313 Használati útmutató HU Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Üzembe helyezés előtt olvassa el a használati útmutatót, és őrizze meg későbbi áttekintésre is.

Részletesebben

Törtcsokoládés muffin

Törtcsokoládés muffin Törtcsokoládés muffin 300 g fi nomliszt, 3 és fél kk sütôporral elkeverve 55 g porcukor 190 g fehércsokoládé, darabokra vágva 100 g tört grillázsos csokoládé 1 tojás, könnyedén felverve 60 g olvasztott

Részletesebben

TÖKÖS ÉTELRECEPTEK. Igal Városért Egyesület gyűjteménye

TÖKÖS ÉTELRECEPTEK. Igal Városért Egyesület gyűjteménye TÖKÖS ÉTELRECEPTEK Igal Városért Egyesület gyűjteménye 2014 Tökös- mákos muffin: 20 dkg liszt, 22 dkg cukor, 0,5 tk sütőpor, 0,5 tk szódabikarbóna, 0,5 tk só, 0,5 tk őrölt fahéj, 2 tojás, 2 étolaj, 1 db

Részletesebben

Szénhidrát. Zsír. Fehérje. 104,6 Kcal Energia

Szénhidrát. Zsír. Fehérje. 104,6 Kcal Energia Gourmet_Box_dobozmatrica_100x247.indd 1 26/11/14 15:40 L KC A 521 C P E R ÉSZ 12 T T K A AL sütőtökpürér e tálalva, sü lt céklával irkemelltlve, s c i s a y n Ta kel tö zöldfűszerek ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT:

Részletesebben

Merena Mónika. Kedvenc sütemény receptjeim

Merena Mónika. Kedvenc sütemény receptjeim Merena Mónika Kedvenc sütemény receptjeim Gyors meggyes joghurtos sütemény 4 tojás, 1 pohár gyümölcsjoghurt, 1 joghurtos pohár olaj, 2 joghurtos pohár kristálycukor, 3 joghurtos pohár finomliszt, 1 csomag

Részletesebben

Muffinformák. Termékismertető és receptek

Muffinformák. Termékismertető és receptek Muffinformák hu Termékismertető és receptek Kedves Vásárlónk! A szilikon muffinformák nagyon rugalmasak és tapadásgátló hatásúak. Így a muffinok különösen könnyen kivehetők belőlük általában nincs szükség

Részletesebben

Hagyományos zöldségleves Hozzávalók 112,5 g felaprított zöldségmix (burgonya, vöröshagyma, sárgarépa, zeller stb.) 12,5 g vaj 15 g liszt

Hagyományos zöldségleves Hozzávalók 112,5 g felaprított zöldségmix (burgonya, vöröshagyma, sárgarépa, zeller stb.) 12,5 g vaj 15 g liszt RECEPTEK FŐZŐEDÉNYHEZ RECEPTEK FŐZŐEDÉNYHEZ Próbálja ki receptötleteinket! Amennyiben az elkészítési időt több mint egy órával meghosszabbítja, az befolyásolhatja az étel ízét. Természetesen bizonyos határokon

Részletesebben

Könnyu receptek Kevesebb koleszterin

Könnyu receptek Kevesebb koleszterin Könnyu receptek Kevesebb koleszterin Könnyu receptek Kevesebb koleszterin Az egészséges táplálkozás nem jelent éhezést! És azt sem jelenti, hogy le kell mondania a hagyományos ételekről és édességekről.

Részletesebben

Muffinformák. Termékismertető és recept

Muffinformák. Termékismertető és recept Muffinformák hu Kedves Vásárlónk! Termékismertető és recept A szilikon muffinformák nagyon rugalmasak és tapadásgátló hatásúak. Így a muffinok különösen könnyen kivehetők belőlük általában nincs szükség

Részletesebben

Szendvicsek, vendégvárók

Szendvicsek, vendégvárók Receptek sonkából Szendvicsek, vendégvárók Húsvéti szendvics 4 szelet szendvicskenyér 2 dkg vaj 12 dkg fôtt sonka 1 db fôtt tojás tormahab 4 zöldpetrezselyem ág 1 db piros, kaliforniai paprika Vajazzuk

Részletesebben

KARÁCSONYI. Ráhangolódás. 2015. november 2 29. (45-48. hetek)

KARÁCSONYI. Ráhangolódás. 2015. november 2 29. (45-48. hetek) KARÁCSONYI Ráhangolódás 2015. november 2 29. (45-48. hetek) Vendéglátóknak 45-48. hetek ELŐJEGYZÉSI AJÁNDÉK Tuppercsúcs 40 000 Ft-os Parti Duplafalú Kelesztő 1,5 L Vendéglátói ajánlat 40 000 Ft-os Parti

Részletesebben

Speciális sütőforma szett többrétegű és mintázott tortákhoz

Speciális sütőforma szett többrétegű és mintázott tortákhoz Speciális sütőforma szett többrétegű és mintázott tortákhoz hu Termékismertető és receptek Cikkszám: 336 547 Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 89024AS1X2VII 2016-10 336 547 Tapadásgátló bevonat A 3 sütőforma

Részletesebben

Többször felhasználható sütőlap piskótatekercshez

Többször felhasználható sütőlap piskótatekercshez hu Termékismertető és recept Többször felhasználható sütőlap piskótatekercshez Kedves Vásárlónk! Még soha nem volt ilyen egyszerű tökéletes piskótatekercset készíteni: A tésztát egyszerűen süsse meg a

Részletesebben

Inkább a szárnyasok húsát kedveljük, miért ne lehetne abból is gulyást készteni? Kipróbáltuk, ízlett.

Inkább a szárnyasok húsát kedveljük, miért ne lehetne abból is gulyást készteni? Kipróbáltuk, ízlett. Az alábbi receptjeinknek megvan a saját történetük Leves Inkább a szárnyasok húsát kedveljük, miért ne lehetne abból is gulyást készteni? Kipróbáltuk, ízlett. Csirkegulyás - ½ csirkemell-filé - 1 kisfej

Részletesebben

Derelyeformázó. Használati útmutató és receptek.

Derelyeformázó. Használati útmutató és receptek. Derelyeformázó hu Használati útmutató és receptek www.tchibo.hu/utmutatok Fontos tudnivalók Tisztítsa meg a formákat az első használat előtt és minden használat után meleg vízzel és kevés mosogatószerrel.

Részletesebben

masterchef 8000 - Crédits photos : Félix Création - Fotolia - Jupiterimages - X - Groupe SEB 05-2008 - Tous droits réservés - Ref : 0 891 890.

masterchef 8000 - Crédits photos : Félix Création - Fotolia - Jupiterimages - X - Groupe SEB 05-2008 - Tous droits réservés - Ref : 0 891 890. masterchef 8000 - Crédits photos : Félix Création - Fotolia - Jupiterimages - X - Groupe SEB 05-2008 - Tous droits réservés - Ref : 0 891 890. masterchef 8000 02 Magyar 38.o. Alapreceptek 38.o. : Majonéz

Részletesebben

Homoktövis sorbet krém karamellellel szolgált ropogós kecskesajttal

Homoktövis sorbet krém karamellellel szolgált ropogós kecskesajttal Homoktövis sorbet krém karamellellel szolgált ropogós kecskesajttal Hozzávalók Sorbet krém 6 dl homoktövis velő 1 dl homoktövis lekvár 0,6 dl prosorbet Karamell 6 ek. cukor 2 dl Homoktövis velő Ropogós

Részletesebben

Sütőforma üvegaljjal

Sütőforma üvegaljjal Sütőforma üvegaljjal hu Termékismertetö Kedves Vásárlónk! A sütőforma szilikon pereme nagyon rugalmas, így sütés után könnyű eltávolítani a süteményről. Az üvegalj és a sütőforma pereme szivárgásmentesen

Részletesebben

Szakmai beszámoló Mediterrán Nyíltnap

Szakmai beszámoló Mediterrán Nyíltnap Szakmai beszámoló Mediterrán Nyíltnap 2018. november 05. Eger, Vallon u. 2. Egri Balassi Bálint Általános Iskola Tinódi Sebestyén Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Tagiskolája. Rendezvény célja: - egészséges

Részletesebben

AUTOMATIKUS PROGRAMOK

AUTOMATIKUS PROGRAMOK HU GŐZÖLŐS SÜTŐ RECEPTKÖNYV 2 www.aeg.com AUTOMATIKUS PROGRAMOK A kijelzőn ellenőrizheti a polcmagasságot és az alapértelmezett sütési időt minden egyes programozott receptnél. A húshőmérő szenzort használó

Részletesebben

Gomba- és salátavariációk. a ajánlásával

Gomba- és salátavariációk. a ajánlásával Gomba- és salátavariációk a ajánlásával Garnélás gombasaláta 1000 g Bio-Fungi 500 g tisztított garnélarák 1 db közepes méretű ananász 1 csokor koriander 2-3 db citrom leve 2-3 gerezd fokhagyma olívaolaj,

Részletesebben

1500 Kcal ás mintaétrend

1500 Kcal ás mintaétrend 1500 Kcal ás mintaétrend 1. R: 2dl tej 1,5%-os 1db zsemle margarin 10g (light: 35% zsírtartalmú, vagy még alacsonyabb) csirkemell felvágott 1 vékony szelet paradicsom, paprika, vagy más az idénynek megfelelő

Részletesebben

2016. JANUÁR ÓRIÁS PARTIK HETE

2016. JANUÁR ÓRIÁS PARTIK HETE 2016. JANUÁR ÓRIÁS PARTIK HETE Vendéglátóknak 2016. * A Vendéglátó választhat, hogy a 2015. december 28. - 2016. 31. közötti időszakra meghirdetett, vagy a 2016. 18-31. időszakra vonatkozó Vendéglátói

Részletesebben

Tortakészítő készlet

Tortakészítő készlet Tortakészítő készlet többemeletes torták sütéséhez hu Termékismertető és receptek Kedves Vásárlónk! Új tortakészítő készlete 3 szilikonformából áll, amelyeket külön-külön is használhat. A helytakarékos

Részletesebben

MINTA MENÜ (A bevásárló listát a receptek után találod.)

MINTA MENÜ (A bevásárló listát a receptek után találod.) MINTA MENÜ (A bevásárló listát a receptek után találod.) Kolbászos tészta brokkolival Adag: 4 főre Elkészítési idő: 25 perc 40 dkg tészta (penne, masni) 1 kis fej brokkoli, kis rózsákra szedve 20 dkg száraz

Részletesebben

Veganz Pink Smoothie. Elkészítés: Egy turmixgépbe tesszük a hozzávalókat, és kb. 2 percig alaposan összeturmixoljuk.

Veganz Pink Smoothie. Elkészítés: Egy turmixgépbe tesszük a hozzávalókat, és kb. 2 percig alaposan összeturmixoljuk. RECEPTEK Veganz Pink Smoothie Hozzávalók: 2 db érett biobanán 3 dl Veganz bio rizsital 2 ek. Veganz Smoothie bioalappor zöldborsófehérjével és gojibogyóval Elkészítés: Egy turmixgépbe tesszük a hozzávalókat,

Részletesebben

1. AUTOMATIKUS PROGRAMOK

1. AUTOMATIKUS PROGRAMOK HU GŐZÖLŐS SÜTŐ RECEPTKÖNYV 2 www.electrolux.com 1. AUTOMATIKUS PROGRAMOK VIGYÁZAT! Olvassa el a Biztonság című fejezetet. 1.1 Automatikus programok Az automatikus programok optimális beállításokat biztosítanak

Részletesebben

ÜNNEPI HANGULAT

ÜNNEPI HANGULAT ÜNNEPI HANGULAT 2016. 11. 28. 2017. 01. 01. Vendéglátóknak Új szín ELŐJEGYZÉSI AJÁNDÉK Kelesztő Tál 600 ml 40 000 Ft-os Parti Kelesztő Tál 4,5 L VENDÉGLÁTÓI AJÁNLAT 40 000 Ft-os Parti felett a 14 L-es

Részletesebben

A svédasztal remekei. A svédasztal története

A svédasztal remekei. A svédasztal története A svédasztal remekei A svédasztalos vendégség sokak kedvence, mert mindenféle finomság közül válogathatunk. De mi is van az igazi svédasztalon? És mi az ami igazán a svédek kedvence? Összeállításukban

Részletesebben

Hozzávalók: 0,5kg rizs víz só pirospaprika bors éteízesítő zöldborsó

Hozzávalók: 0,5kg rizs víz só pirospaprika bors éteízesítő zöldborsó Krumplipüré 1 kg krumpli, hámozva, kockára vágva víz a krumpli megfőzéséhez ízlés szerint 3 dkg vaj 2 deci tejföl 1 egész tojás A krumplit fazékba tesszük, és leöntjük annyi vízzel, amennyi éppen ellepi.

Részletesebben

Mini kuglófformák. hu Termékismertető és recept

Mini kuglófformák. hu Termékismertető és recept Mini kuglófformák hu Termékismertető és recept Kedves Vásárlónk! A szilikonból készült mini kuglófformák nagyon rugalmasak és tapadásmentes felületűek. Így a kuglófokat különösen könnyen kiveheti belőlük

Részletesebben

Az Ön kézikönyve WHIRLPOOL AKZM 6550/IXL http://hu.yourpdfguides.com/dref/5819273

Az Ön kézikönyve WHIRLPOOL AKZM 6550/IXL http://hu.yourpdfguides.com/dref/5819273 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató WHIRLPOOL AKZM 6550/IXL. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

Muffinformák hu. Termékismertető és receptek

Muffinformák hu. Termékismertető és receptek Muffinformák hu Termékismertető és receptek Kedves Vásárlónk! A szilikonból készült muffinformák nagyon rugalmasak és tapadásgátló hatásúak. Ezáltal a süteményeket különösen könnyű kivenni belőlük általában

Részletesebben

Fahéjas csillag sütőkészlet

Fahéjas csillag sütőkészlet hu Termékismertető és recept Fahéjas csillag sütőkészlet Kedves Vásárlónk! Még sosem volt ennyire egyszerű a tökéletes formájú fahéjas csillagok sütése: A fahéjas csillag szilikon sütőlap nagyon rugalmas

Részletesebben

Burgonyalepény. pizza módra - sajttal !"#$%&'#()*"+$,-)./)01

Burgonyalepény. pizza módra - sajttal !#$%&'#()*+$,-)./)01 Burgonyalepény pizza módra - sajttal burgonyalepény db 10 paradicsom konzerv kg 0,15 fehér hagyma kg 0,1 fokhagyma kg 0,04 oregano kg 0,01 sajt kg 0,2 vaj kg 0,05 olívaolaj l 0,04 márványsajt kg 0,1 só,

Részletesebben

Boróka konyhája. Saláták. Citromfüves aromás vitaminos saláta. Kapros cukkíni saláta

Boróka konyhája. Saláták. Citromfüves aromás vitaminos saláta. Kapros cukkíni saláta Boróka konyhája Saláták... 1 Citromfüves aromás vitaminos saláta... 1 Kapros cukkíni saláta... 1 Joghurtos, zelleres, kapros káposzta saláta... 2 Bazsalikomos tofu saláta... 2 Áfonyasaláta... 3 Tárkonyos

Részletesebben

CB2200 MIXER FŐZŐ FUNKCIÓVAL RECEPTKÖNYV

CB2200 MIXER FŐZŐ FUNKCIÓVAL RECEPTKÖNYV CB2200 MIXER FŐZŐ FUNKCIÓVAL RECEPTKÖNYV TURMIX CB2200 FŐZŐ FUNKCIÓVAL OLDAL TARTALOM 6-17 LEVESEK 18-25 SZÓSZOK & PESZTOK 26-27 GUACAMOLE & LEKVÁR ELŐSZÓ FUNKCIÓK Kedves vásárló! Köszönjük, hogy a CB2200-as

Részletesebben

Mini kuglófformák. Termékismertető és receptek

Mini kuglófformák. Termékismertető és receptek Mini kuglófformák hu Termékismertető és receptek Kedves Vásárlónk! A szilikonból készült mini kuglófformák nagyon rugalmasak és tapadásgátló hatásúak. Így a süteményeket különösen könnyű kivenni belőlük

Részletesebben

2. A minőség mindenek felett

2. A minőség mindenek felett Minden családban nagy fejtörést okoz az ünnepi menü. A főzés és az előkészítés meghitt hangulata csak a reklámokban köszön vissza, a valóságban a háziasszonyok sokszor túlvásárolják magukat, nem hagynak

Részletesebben

GYÜMÖLCS- ÉS ZÖLDSÉGAPRÍTÓ

GYÜMÖLCS- ÉS ZÖLDSÉGAPRÍTÓ GYÜMÖLCS- ÉS ZÖLDSÉGAPRÍTÓ Használati útmutató Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a gyümölcs- és zöldségaprítót. Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi útmutatót. A használati útmutatót őrizze meg. A saláták,

Részletesebben

Egyszerű és ízletes receptek

Egyszerű és ízletes receptek Jó dolgok várnak Egyszerű és ízletes receptek Különleges receptfüzet tele nagyszerű ötletekkel TARTALOM Krémek Padlizsánkrém Brokkolikrém Gyökérzöldséges krém Csokoládé humusz 3 4 5 6 Mini lepények és

Részletesebben

Ételek formázása 1. A formát helyezze a tányérra 2. Helyezze bele az ételt 3. Nyomogassa le. 5. A formát vegye le, az ételt tartsa a nyomóval.

Ételek formázása 1. A formát helyezze a tányérra 2. Helyezze bele az ételt 3. Nyomogassa le. 5. A formát vegye le, az ételt tartsa a nyomóval. Használati útmutató Jellemzés Kiválóan alkalmas rizsből, burgonyából, zöldségből és hasonl. készült ételek tányéron való megformázásához, valamint édes és sós réteges előételek, köretek és desszertek elkészítéséhez.

Részletesebben

Reggeli. Reggelik. 0-30g szénhidrát-tartalomig

Reggeli. Reggelik. 0-30g szénhidrát-tartalomig Reggeli Reggelik 0-30g szénhidrát-tartalomig Zöldséges túrókrém Hozzávalók 4 adaghoz: 25 dkg tehéntúró, 10 dkg kígyóuborka, 5 dkg piros kaliforniai paprika, 10 dkg retek, 10 dkg natúr joghurt, só, frissen

Részletesebben

Félgömb sütőforma. Termékismertető és receptek

Félgömb sütőforma. Termékismertető és receptek Félgömb sütőforma hu Termékismertető és receptek Tapadásgátló bevonat A sütőforma tapadásgátló bevonattal van ellátva, aminek köszönhetően a kész sütemény könnyen kivehető a formából. További előnye, hogy

Részletesebben

Rakott padlizsán - Mussaka. Hozzávalók: 4 padlizsán, só, olívaolaj a sütéshez, 10 dkg barnarizs, 40 dkg paradicsom, 1 fej vöröshagyma,

Rakott padlizsán - Mussaka. Hozzávalók: 4 padlizsán, só, olívaolaj a sütéshez, 10 dkg barnarizs, 40 dkg paradicsom, 1 fej vöröshagyma, Rakott padlizsán - Mussaka 4 padlizsán, olívaolaj a sütéshez, 10 dkg barnarizs, 40 dkg paradicsom, 1 fej vöröshagyma, 3 evőkanál aprított petrezselyem, 1/2 dl olívaolaj, 3 gerezd fokhagyma, bors, 2 evőkanál

Részletesebben

NINCS ELŐMELEGÍTÉS, NINCS VÁRAKOZÁS... CSAK TÖKÉLETES SÜTÉS

NINCS ELŐMELEGÍTÉS, NINCS VÁRAKOZÁS... CSAK TÖKÉLETES SÜTÉS NINCS ELŐMELEGÍTÉS, NINCS VÁRAKOZÁS... CSAK TÖKÉLETES SÜTÉS Ma már nem is lehetne egyszerűbb a konyhában tökéletes eredményeket elérni, a Whirlpool új többfunkciós sütőjének köszönhetően, amely sokféle

Részletesebben

M 2600. Álló mixer. Használati útmutató. http://www.markabolt.hu/

M 2600. Álló mixer. Használati útmutató. http://www.markabolt.hu/ M 2600 Álló mixer Használati útmutató 3 Kedves Vásárló! A készülék első használatba vétele előtt gondosan tanulmányozza át ezt a Használati útmutatót, különösen az első részben található Biztonsági útmutatások

Részletesebben

RECEPTEK. Gofrik. Svédországi inspirációkkal. Söt våffla, många - Lawett GOFRI RECEPTEK / 1

RECEPTEK. Gofrik. Svédországi inspirációkkal. Söt våffla, många - Lawett GOFRI RECEPTEK / 1 RECEPTEK Gofrik Svédországi inspirációkkal Söt våffla, många - Lawett GOFRI RECEPTEK / 1 Szerencsés véletlen, finom következmény Apró félreértéseknek köszönhetjük az élet legnagyobb örömeit! Vegyük például

Részletesebben

Húsvéti sonkás muffin. Hozzávalók 12 főre

Húsvéti sonkás muffin. Hozzávalók 12 főre Húsvéti sonkás muffin Hozzávalók 12 főre Búza finomliszt 200g Teljes kiőrlésű liszt 100g Füstölt főtt sonka 200g Burgonya 150g Olaj 1 evőkanál Tojás 1 db Póréhagyma 60g Zöldpaprika 60g Élesztő 1 csomag

Részletesebben

Az étrend összesített kiszabata Kedd Reggeli. Tízórai. Ebéd Szerda Reggeli fagyasztott zöldborsó

Az étrend összesített kiszabata Kedd Reggeli. Tízórai. Ebéd Szerda Reggeli fagyasztott zöldborsó Az étrend összesített kiszabata 2016. 11. 01. Kedd 2016. 11. 02. Szerda fagyasztott zöldborsó Korpás TK zsemle/ep krémfehérsajt Édes mákos TK kifli/ep bulgur citromlé cukkíni fagyasztott sárgarépa fagyasztott

Részletesebben

Mini tortaformák hu. Termékismertető és receptek

Mini tortaformák hu. Termékismertető és receptek Mini tortaformák hu Termékismertető és receptek Kedves Vásárlónk! A szilikon tortaformák nagyon rugalmasak és tapadás - mentes felületűek. Így az elkészült süteményeket különösen könnyű kivenni belőlük

Részletesebben

Világimanap 2010. Kamerun Receptek

Világimanap 2010. Kamerun Receptek Világimanap 2010. Kamerun Receptek Banánkenyér 1-3/4 csésze liszt 1 csésze cukor 1 tk. szódabikarbóna 2 felvert tojás 1 tk. sütıpor 3 közepesen érett banán pürévé nyomva 2 evıkanál margarin csipet só Elkészítés:

Részletesebben

Menü - 1800 kcal. 4. Hét

Menü - 1800 kcal. 4. Hét Menü - 1800 kcal Tudnivalók a diétáról: Energiaérték: 1800 kcal Protein tartalom: a napi energia-bevitel 20-%-a, ami 81-90 grammnak felel meg Zsírtartalom: a napi energia-bevitel 30%-a, ami 60 grammnak

Részletesebben

RECEPTEK. Sonkás sajtos csirkemell sajtmártásban. Összetevõk. 4 db csirkemell. 4 szelet Ahidai sonka. 8 szelet sajt. 5 dkg vaj. 2 ek liszt.

RECEPTEK. Sonkás sajtos csirkemell sajtmártásban. Összetevõk. 4 db csirkemell. 4 szelet Ahidai sonka. 8 szelet sajt. 5 dkg vaj. 2 ek liszt. RECEPTEK Sonkás sajtos csirkemell sajtmártásban Összetevõk 4 db csirkemell 4 szelet Ahidai sonka 8 szelet sajt 5 dkg vaj 2 ek liszt 3 dl tej só bors 10 dkg reszelt sajt 1-1,5 dl tejszín Elkészítés A csirkemell

Részletesebben

Mindenki nyer. a Tupperware-val Az ajánlat érvényes. ( hetek) * az ajánlat a készlet erejéig érvényes

Mindenki nyer. a Tupperware-val Az ajánlat érvényes. ( hetek) * az ajánlat a készlet erejéig érvényes Az ajánlat érvényes 2018.06.04.- 2018.07.01. (23-26. hetek) Mindenki nyer a Tupperware-val * az ajánlat a készlet erejéig érvényes 75 ml langyos víz (37-38 C) 10 g friss élesztő 150 g liszt 1 tojássárgája

Részletesebben

Péksütemény kakaóval. Szalámis kenyér. Tejleves tésztával Sült csirkecomb párolt zöldséggel Mirinda szelet. Pizza krémes meleg szendvics

Péksütemény kakaóval. Szalámis kenyér. Tejleves tésztával Sült csirkecomb párolt zöldséggel Mirinda szelet. Pizza krémes meleg szendvics Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Reggeli Nutellás kenyér tejjel Szalámis kenyér Péksütemény kakaóval Lekváros kenyér Pirítós kenyér teával Ebéd Palóc gulyás Szilvás gombóc Tejleves tésztával Sült csirkecomb

Részletesebben

Előszó. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani az Európai Uniónak, hogy lehetőséget biztosított számunkra a Comenius program anyagi keretein belül.

Előszó. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani az Európai Uniónak, hogy lehetőséget biztosított számunkra a Comenius program anyagi keretein belül. Előszó Kedves Olvasó! Eme könyvecskét a European Young Chamber csoportja állította össze egy projekt részeként, amit az uniós Comenius Program támogatott. E program támogatta az európai iskolák csapatmunkáját,

Részletesebben

Étlap ( ) Óvodás 4-6 Étel név Korcsoport: Óvodás 4-6 Összetevõk: 1 adagra vonatkozóan!

Étlap ( ) Óvodás 4-6 Étel név Korcsoport: Óvodás 4-6 Összetevõk: 1 adagra vonatkozóan! Étel név Korcsoport: Összetevõk: 1 adagra vonatkozóan! 2016.11.07. HÉTFÕ Gyümölcs tea Zalai felvágott Õszi zöldségleves Hentes tokány Párolt rizs Nutella Félbarna kenyér 2016.11.08. KEDD Kakaó Fahéjas

Részletesebben

R e c e p t o l d a l. h u Húsvéti recept ajánló

R e c e p t o l d a l. h u Húsvéti recept ajánló Receptoldal.hu Húsvéti recept ajánló Baconnal és Cheddarral töltött tojás - 12 tojás - 1/2 csésze majonéz - 4 szelet bacon - 2 evőkanál finomra reszelt cheddar sajt - 1 evőkanál mustár - só,bors A tojásokat

Részletesebben

Előételek. Házi vegyes finomságok. Levesek

Előételek. Házi vegyes finomságok. Levesek Házi vegyes finomságok Előételek (kolbász, sajt, szalonna, paprika, paradicsom, lila hagyma) Húsleves Levesek (leveszöldség, cérnametélt vagy csigatészta) Májgaluska leves (leveszöldség, májgaluska) Csülkös

Részletesebben

Menü - 1500 kcal. 3. Hét

Menü - 1500 kcal. 3. Hét Menü - 1500 kcal Tudnivalók a diétáról: Energiaérték: 1500 kcal Protein tartalom: a napi energia-bevitel 20-25%-a, ami 75-93 grammnak felel meg Zsírtartalom: a napi energia-bevitel 30%-a, ami 50 grammnak

Részletesebben

Étlap melléklet. Az "Étlap melléklet"-en szereplő információ tájékoztató jellegű információ! Időszak: tól

Étlap melléklet. Az Étlap melléklet-en szereplő információ tájékoztató jellegű információ! Időszak: tól Az ""-en szereplő információ tájékoztató jellegű információ! Étlap: 2018.11.01.-tól 2018.12.01.-ig Alma 34,10kcal 0,00g 0,00g 7,70g 0,00g 0,00g 0,00g Összetétel: Alma/Idared Alma mártás (tejmentes) 105,60kcal

Részletesebben

7 recept az egészségért

7 recept az egészségért 7 recept az egészségért Készítette: Martincsevicsné Jenei Gizella Rólad Szeretettel üdvözöllek! Martincsevicsné Jenei Gizella vagyok, egészségőr, hidegen sajtolt olajok szakértője, egy 3 éves és egy 6

Részletesebben

É T L A P T E R V-Sz.Otthon 1. Diabetes diéta 180Ch

É T L A P T E R V-Sz.Otthon 1. Diabetes diéta 180Ch É T L A P T E R VSz.Otthon 1. Diabetes diéta 180Ch 2014.év 29.hét Poharas tej Gyümölcs tea Poharas tej Gyümölcs tea Gyümölcs tea Poharas tej Gyümölcs tea Szerecserúd Göcseji cs.mell Tepertőkrém Diákcsemege

Részletesebben

CO-2000 LÉGKEVERÉSES FİZİEDÉNY RECEPTEK

CO-2000 LÉGKEVERÉSES FİZİEDÉNY RECEPTEK CO-2000 LÉGKEVERÉSES FİZİEDÉNY RECEPTEK SERTÉS COMB SZALONNÁVAL TŰZDELVE, HÉJÁBAN SÜLT BURGONYÁVAL ÉS ALMÁS MAZSOLÁS SAVANYÚ KÁPOSZTÁVAL Elkészítéshez szükséges idő: 2 óra 1-1,5kg sertés lapocka 0,50kg

Részletesebben

Kicsi piteformák. Az útmutatóhoz egy receptet is mellékeltünk, így új piteformáit azonnal kipróbálhatja.

Kicsi piteformák. Az útmutatóhoz egy receptet is mellékeltünk, így új piteformáit azonnal kipróbálhatja. Kicsi piteformák Termékismertető és recept Kedves Vásárlónk! A sütőforma levehető aljának köszönhetően a pite különösen könnyen vehető ki a formából. Így a sütemény még jobban sikerül, és egy szép tányéron

Részletesebben

Étlap melléklet. Az "Étlap melléklet"-en szereplő információ tájékoztató jellegű információ!

Étlap melléklet. Az Étlap melléklet-en szereplő információ tájékoztató jellegű információ! Étlap: 2018.12.01.-tól 2019.01.01.-ig Alma 34,10kcal 0,00g 0,00g 7,70g 0,00g 0,00g 0,00g Összetétel: Alma/Idared Alma mártás (tejmentes) 105,60kcal 0,64g 1,94g 20,64g 5,00g 0,10g 0,00g Összetétel: Citrom,

Részletesebben

Étlap melléklet. Az "Étlap melléklet"-en szereplő információ tájékoztató jellegű információ! Időszak: tól

Étlap melléklet. Az Étlap melléklet-en szereplő információ tájékoztató jellegű információ! Időszak: tól Étlap: 2019.01.01.-tól 2019.02.01.-ig Alma 34,10kcal 0,00g 0,00g 7,70g 0,00g 0,00g 0,00g Összetétel: Alma/Idared Almaleves (tejmentes) 87,07kcal 0,38g 0,06g 20,68g 10,00g 0,10g 0,00g Összetétel: Citrom,

Részletesebben

Menü - 1800 kcal. 2. Hét

Menü - 1800 kcal. 2. Hét Menü - 1800 kcal Tudnivalók a diétáról: Energiaérték: 1800 kcal Protein tartalom: a napi energia-bevitel 20-%-a, ami 81-90 grammnak felel meg Zsírtartalom: a napi energia-bevitel 30%-a, ami 60 grammnak

Részletesebben

A ZÖLD ÉS PIROS DIÉTA

A ZÖLD ÉS PIROS DIÉTA A ZÖLD ÉS PIROS DIÉTA Ahogy ez a kutatás utat talált a sajtóba, Potter professzor Rákgyógyszer Kutatócsoportjához elkezdtek érkezni a kérések, hogy segítsenek rákban szenvedő embereken. Első válaszként

Részletesebben

Étlap melléklet. Az "Étlap melléklet"-en szereplő információ tájékoztató jellegű információ! Időszak: tól

Étlap melléklet. Az Étlap melléklet-en szereplő információ tájékoztató jellegű információ! Időszak: tól Étlap: 2018.09.01.-tól 2018.10.01.-ig Alföldi leves (lisztmentes) 215,09kcal 3,21g 8,11g 29,28g 0,00g 0,50g 0,00g Összetétel: Csemege paprika, Étolaj/napraforgó, Fagy. gyökér, Fagy. sárgarépa, Fagy. vöröshagyma,

Részletesebben

Étlap melléklet. Az "Étlap melléklet"-en szereplő információ tájékoztató jellegű információ! Időszak: tól

Étlap melléklet. Az Étlap melléklet-en szereplő információ tájékoztató jellegű információ! Időszak: tól Étlap: 2018.11.01.-tól 2018.12.01.-ig Alföldi leves (lisztmentes) 130,64kcal 2,39g 2,43g 22,31g 0,00g 0,20g 0,00g Összetétel: Csemege paprika, Étolaj/napraforgó, Fagy. gyökér, Fagy. sárgarépa, Femini levestészták,

Részletesebben

Étlap melléklet. Az "Étlap melléklet"-en szereplő információ tájékoztató jellegű információ! Időszak: tól

Étlap melléklet. Az Étlap melléklet-en szereplő információ tájékoztató jellegű információ! Időszak: tól Az ""-en szereplő információ tájékoztató jellegű információ! Étlap: 2019.01.01.-tól 2019.02.01.-ig Alma 34,10kcal 0,00g 0,00g 7,70g 0,00g 0,00g 0,00g Összetétel: Alma/Idared Almaleves (lisztmentes) 88,38kcal

Részletesebben

Étlap melléklet. Az "Étlap melléklet"-en szereplő információ tájékoztató jellegű információ!

Étlap melléklet. Az Étlap melléklet-en szereplő információ tájékoztató jellegű információ! Az ""-en szereplő információ tájékoztató jellegű információ! Alma 34,10kcal 0,00g 0,00g 7,70g 0,00g 0,00g 0,00g Összetétel: Alma/Idared Alma mártás (tejmentes) 105,60kcal 0,64g 1,94g 20,64g 5,00g 0,10g

Részletesebben

Étlap melléklet. Az "Étlap melléklet"-en szereplő információ tájékoztató jellegű információ!

Étlap melléklet. Az Étlap melléklet-en szereplő információ tájékoztató jellegű információ! Az ""-en szereplő információ tájékoztató jellegű információ! Alma 34,10kcal 0,00g 0,00g 7,70g 0,00g 0,00g 0,00g Összetétel: Alma/Idared Alma mártás (cukormentes) 92,55kcal 0,79g 2,54g 15,84g 0,00g 0,10g

Részletesebben

Amur kompérágyáson, lórban sütve, frissen készített savanyúsággal Mátranovák

Amur kompérágyáson, lórban sütve, frissen készített savanyúsággal Mátranovák I70 Amur kompérágyáson, lórban sütve, frissen készített savanyúsággal Mátranovák ÍZÔRZÔK Hozzávalók: másfél kg tisztított amur 10 dkg füstölt kenyérszalonna 10 dkg fôtt császárszalonna szeletben 2 nagyobb,

Részletesebben

táblázatok, tippek és receptek

táblázatok, tippek és receptek táblázatok, tippek és receptek Beépíthetõ elektromos sütõ We were thinking of you when we made this product tartalomjegyzék electrolux 3 Tartalomjegyzék A fõzési segéd receptjei 4 Használat, táblázatok

Részletesebben

Étlap melléklet. Az "Étlap melléklet"-en szereplő információ tájékoztató jellegű információ! Időszak: tól

Étlap melléklet. Az Étlap melléklet-en szereplő információ tájékoztató jellegű információ! Időszak: tól Étlap: 2018.12.01.-tól 2019.01.01.-ig Alföldi leves (lisztmentes) 130,64kcal 2,39g 2,43g 22,31g 0,00g 0,20g 0,00g Összetétel: Csemege paprika, Étolaj/napraforgó, Fagy. gyökér, Fagy. sárgarépa, Femini levestészták,

Részletesebben

Étlap melléklet. Az "Étlap melléklet"-en szereplő információ tájékoztató jellegű információ! Időszak: tól

Étlap melléklet. Az Étlap melléklet-en szereplő információ tájékoztató jellegű információ! Időszak: tól Étlap: 2018.11.01.-tól 2018.12.01.-ig Alma 34,10kcal 0,00g 0,00g 7,70g 0,00g 0,00g 0,00g Összetétel: Alma/Idared Almaleves 89,81kcal 0,44g 0,30g 20,76g 10,00g 0,20g 0,00g Összetétel: Citrom, Fagy. alma,

Részletesebben