Az Office 365 használata Android-telefonon

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az Office 365 használata Android-telefonon"

Átírás

1 Az Office 365 használata Android-telefonon Rövid útmutató az első lépésekhez ek megtekintése Beállíthatja, hogy Android-telefonján eket tudjon küldeni és fogadni Office 365-fiókján keresztül. Naptárelérés bárhonnan Office 365-beli naptárbejegyzéseit Android-telefonjára szinkronizálva mindig tudhatja, hogy hol kell Lennie. Partnerek szinkronizálása Office 365-partnereit telefonján is tárolhatja, így könnyebben oszthat meg dokumentumokat, küldhet eket és ütemezhet értekezleteket. Hozzáférés a csoport OneNotejegyzetfüzeteihez Könnyedén hozzáférhet a SharePointcsoportwebhelyeken vagy saját OneDrive vállalati verzió-webhelyén tárolt OneNotejegyzetfüzetekhez az Android-alapú OneNote alkalmazással. Együttműködés a csoporttal Hozzáférhet a csoportwebhelyekhez, és megoszthatja, illetve szerkesztheti az ott tárolt fájlokat. Dokumentumok szerkesztése Hozzáférhet saját OneDrive vállalati verzió-webhelyéhez, és megoszthatja, illetve szerkesztheti az ott tárolt dokumentumokat. Dokumentumok megtekintése és szerkesztése útközben Az Office Mobile for Office 365 Subscribers alkalmazással Androidtelefonján is megtekintheti és szerkesztheti dokumentumait. Értekezletek szemtől szemben A Lync 2013-mal értekezletekhez csatlakozhat, cseveghet, videohívásokat kezdeményezhet kollégáival, és az irodán kívül is tarthatja velük a kapcsolatot.

2 A levelezés használata Miután beállította Office 365-postafiókját az Android-telefonján, levelezését ugyanúgy kezelheti, ahogy a készülékén beállított bármely más fiók esetén. A következő lehetőségei vannak: ek megtekintése: Egyszerűen nyissa meg a telefonján található alkalmazást, és ellenőrizze az jeit. Koppintson a Frissítés ikonra az új üzenetek megtekintéséhez. küldése: Koppintson az Új ikonra, írja be üzenetét, vegye fel a címzetteket, majd koppintson a Küldés ikonra. megválaszolása: Koppintson a Válasz, Válasz mindenkinek vagy Továbbítás ikonra. Melléklet csatolása hez: Koppintson a Csatolás ikonra, és vegye fel a mellékletet. Más mappák megtekintése: A további mappák, például az Elküldött elemek, a Piszkozatok és az egyéb létrehozott mappák megtekintéséhez kattintson felül az ikon mellett látható legördülő menüre, és válassza ki a kívánt mappát. A naptár kezelése A naptár használatával találkozókat és értekezleteket hozhat létre és követhet nyomon. Naptárelem megtekintése: Mobiltelefonján nyissa meg az S Planner alkalmazást, majd a kívánt naptárelemet. Új értekezlet vagy esemény létrehozása: Az S Planner alkalmazásban koppintson a > Naptár elemre, és válassza ki az Office 365-fiókját az elem naptárba való felvételéhez. Ha elkészült, koppintson a Küldés vagy a Mentés elemre. Partnerek kezelése Office 365-fiókjában partnereket vehet fel, szerkeszthet és törölhet. 1. Névjegy felvételéhez koppintson az Alkalmazások > Névjegyek > Névjegyek elemre. 2. Koppintson a ikonra. A Névjegy mentése ide képernyőn koppintson arra a fiókra, amelyikbe menteni szeretné a névjegyet. Írja be a partner adatait. Amikor elkészült, koppintson a Mentés ikonra. 3. Partner szerkesztése vagy törlése: koppintson a partner nevére, tartsa az ujját a képernyőn, majd koppintson a Szerkesztés vagy a Törlés parancsra.

3 A OneDrive Prón és SharePointcsoportwebhelyeken tárolt dokumentumok közös használata és szerkesztése Mobilnézet A SharePoint-csoportwebhelyen csoportja kommunikációt folytathat, dokumentumokat oszthat meg, és közösen dolgozhat a projekteken. A OneDrive vállalati verzió a személyes webhelye, ahol a csak Ön által megtekinthető, de munkatársaival egyszerűen megosztható fájlokat tárolja. Mindkét webhelyről elérhet dokumentumokat az Office Mobile központjában, a webhelyen való navigáláshoz azonban az Android-telefon Internet Explorer böngészőjét kell használnia. Számítógépnézet A OneDrive vállalati verzió vagy egy SharePoint-csoportwebhely megnyitása: 1. Nyissa meg a böngészőt a telefonján. 2. Írja be a webhelye URL-címét a böngésző címsorába. (Például: cím mutatja, hogy miként nézhet ki egy személyes webhely (mint a OneDrive vállalati verzió) URL-címe. A csoportwebhelyek URL-címe a következőhöz hasonlóan nézhet ki: (Az URL-címben a contoso szót helyettesítse be szervezete tartománynevével.) Megjegyzés: Ha nem tudja pontosan a webhely URL-címét, nyissa meg a webhelyet számítógépe böngészőjében, és jegyezze fel a címsorban látható URL-címet, vagy küldje el magának ben, ahonnan kimásolhatja és beillesztheti. 3. Amikor megjelenik a Microsoft Office 365 bejelentkezési képernyője, írja be a felhasználónevét és a jelszavát, majd koppintson a Bejelentkezés gombra. Ha a webhely mobilnézetben nyílik meg, és PC-nézetre szeretne váltani, koppintson a Beállítások > Váltás PC-nézetre parancsra. Ha vissza szeretne váltani a mobilnézetre, koppintson a Beállítások > Mobilnézet parancsra. Tipp Egyszerűen mozoghat a OneDrive vállalati verzió-webhely és bármely követett csoportwebhely között, ha a PC-nézet navigációs fejlécében a OneDrive vagy a Webhelyek elemre koppint. 4. Ha mobilnézetben van, a Beállítások > Webhely tartalma elemre koppintva megnézheti az összes tartalom (többek között a webhelyen lévő dokumentumtárak vagy listák) listáját.

4 Android-alkalmazások használata Telepítsen Office 365-tel együttműködő Android-telefonos alkalmazásokat, ha útközben is folytatni szeretné a munkát és az együttműködést munkatársaival. Ezeknek az alkalmazásoknak a telepítéséről, illetve az alkalmazásokba való első bejelentkezésről Az Office 365 beállítása Android-telefonon Rövid útmutató az első lépésekhez című dokumentumban olvashat: Lync 2013 OneNote Office Mobile for Office 365 subscribers A Lync 2013 alkalmazás használata Ha a szervezete Lyncet használ, a Microsoft Lync 2013 Android-telefonokhoz készült változatát használva utazás közben sem kell lemondania a kapcsolattartásról. Állapot beállítása vagy kijelentkezés Az állapot megváltoztatásához koppintson az Állapot ikonra, és válasszon egy másik állapotot, vagy koppintson a Kijelentkezés parancsra. Partner keresése Koppintson a Partnerek ikonra, majd a Keresés elemre, és kezdje el írni a keresett személy nevét a keresőmezőbe. A mező alatt megjelennek a találatok. Csevegőüzenet küldése 1. Miután megtalálta a keresett személyt, koppintson a nevére, majd a Csevegés ikonra koppintva küldjön neki csevegőüzenetet. 2. Írja be az üzenetet, és koppintson a Küldés gombra. Hang vagy videokép hozzáadása a csevegéshez 1. Ha csevegés közben fel szeretné hívni a partnerét, koppintson a Telefon ikonra, majd koppintson a hívógombok valamelyikére. 2. Ha videoképet szeretne adni egy csevegéshez vagy egy hanghíváshoz, koppintson a Videó ikonra. Csatlakozás Lync-értekezlethez Ha be szeretne kapcsolódni egy Lync-értekezletbe, koppintson az Értekezletek ikonra ki azt az értekezletet, amelybe be szeretne, válassza kapcsolódni, és koppintson a Bekapcsolódás gombra. A videokép elindítása az értekezletben Az értekezletben a Videó ikonra kattintva indítsa el a videoképét. Csevegőüzenet küldése, hang vagy videokép hozzáadása. A keresett személyt a Lync Partnerek csoportját görgetve is megtalálhatja.

5 A OneNote alkalmazás használata Office 365-ös jegyzetfüzetek szinkronizálása Ha az Office 365-ös SharePoint-webhelyeken gyakran használ bizonyos jegyzetfüzeteket, szinkronizálhatja őket Android-telefonjával, ha felveszi az Office 365-fiókját, miután egy Microsoft-fiókkal bejelentkezett. Győződjön meg arról, hogy a megnyitni kívánt jegyzetfüzetek azonosak azokkal, amelyeket nemrégiben használt a számítógépről vagy más eszközről. A régóta nem használt jegyzetfüzetek nem szinkronizálódnak, amikor bejelentkezik. Jegyzetek szinkronizálása Wi-Fi-n keresztül Ha nem szeretné a mobilinternet-előfizetése terhére szinkronizálni a jegyzeteket, beállíthatja, hogy a jegyzetek szinkronizálására csak akkor kerüljön sor, amikor elérhető egy Wi-Fi hálózat. Koppintson a Beállítások elemre, és jelölje be a Szinkronizálás csak Wi-Fi kapcsolaton jelölőnégyzetet. 1. Ha meg van nyitva egy jegyzetfüzet, koppintson a Jegyzetfüzetek elemre. 2. Koppintson a ikonra, majd a Beállítások parancsra. 3. Koppintson a Fiók > Office 365-fiók hozzáadása munkahelyi/iskolai feljegyzésekhez elemre. 4. Írja be az címét és a jelszavát, majd a Bejelentkezés elemre koppintva vegye fel az Office 365-fiókot. A nemrégiben megnyitott jegyzetfüzetek a továbbiakban megjelennek az Egyéb jegyzetfüzetek csoportban. Munkavégzés offline állapotban A jegyzetek szinkronizálása automatikusan történik, amikor a jegyzetek és a szakaszok között vált. Ha például új jegyzet írása után koppintással visszalép a szakaszok nézetére, az új jegyzet szinkronizálódik az Office 365-jegyzetfüzettel. Ha az összes jegyzetet és szakaszt, valamint minden új jegyzetfüzetet szinkronizálni szeretne az Office 365-ön, a Jegyzetfüzet lapon koppintson a ikonra, majd az Összes szinkronizálása elemre.

6 Az Office Mobile alkalmazás használata Dokumentumok megjelenítése az Android-telefonon Office 365-dokumentumait úgy viheti át legegyszerűbben Android-telefonjára, ha menti őket az interneten, például a OneDrive Prón vagy egy SharePoint-csoportwebhelyen. Ezután megtekintheti őket Android-telefonján az Office Mobile alkalmazás segítségével. 1. Ha csatlakozni szeretne a OneDrive Próhoz vagy a SharePoint-tárakhoz, de még nem csatlakozott az Office 365-dokumentumaihoz, koppintson a Megnyitás ikonra. 2. Koppintson a Hely hozzáadása, majd az Office 365 elemre. 3. Írja be az Office 365-beli felhasználónevét és jelszavát, majd koppintson a Bejelentkezés gombra. Dokumentumok megosztása Dokumentumait megoszthatja ek mellékleteként. 1. A dokumentumok listájában koppintson a megosztandó dokumentumra, és tartsa nyomva. 2. Koppintson a Megosztás ikonra. 3. Koppintson az elemre. A Wordben végrehajtható műveletek A következő fájltípusok megnyitása:.doc,.docx,.dot,.dotx,.dotm,.docm A következő fájltípusok szerkesztése:.docx,.dotx Megjegyzések hozzáadása, törlése és megjelenítése Az Excelben végrehajtható műveletek A következő fájltípusok megnyitása:.xls,.xlsx,.xlt,.xltx,.xlsm,.xltm A következő fájltípusok szerkesztése:.xlsx,.xltx Navigálás a lapokban a Vázlat nézetben Szűrő alkalmazása Tartományok összegének, átlagának stb. kiszámítása az AutoSzum függvénnyel Megjegyzések hozzáadása, törlése és megjelenítése Fájlok megosztása ben Szöveg keresése Szöveg formázása Szöveg keresése egy munkafüzeten belül Kijelölt adatok rendezése Cellák formázása Cellák törlése A PowerPointban végrehajtható műveletek Visszavonás/visszaállítás Fájlok megosztása ben 4. Az Új üzenet ablakban írja meg az üzenetét, és koppintson a Küldés gombra. Munkavégzés offline állapotban Office-dokumentumain offline állapotban is dolgozhat. Amikor készen áll arra, hogy módosításait visszamentse a kiszolgálóra, ellenőrizze, hogy van-e internetkapcsolata. A következő fájltípusok megnyitása:.ppt,.pptx,.pps,.ppsx,.pptm,.ppsm A következő fájltípusok szerkesztése:.pptx,.pptm Diajegyzetek hozzáadása és szerkesztése Mozgás a diák között miniatűrnézetben A bemutató megosztása ben

Az Office 365 használata Windows Phone-telefonon

Az Office 365 használata Windows Phone-telefonon Az Office 365 használata Windows Phone-telefonon Rövid útmutató az első lépésekhez E-mailek megtekintése Beállíthatja, hogy Windows Phone-telefonján e-maileket tudjon küldeni és fogadni Office 365-fiókján

Részletesebben

Az Office 365 használata iphone-on vagy ipaden

Az Office 365 használata iphone-on vagy ipaden Az Office 365 használata iphone-on vagy ipaden Rövid útmutató az első lépésekhez E-mailek megtekintése Beállíthatja, hogy iphone-ján vagy ipadjén e-maileket tudjon küldeni és fogadni Office 365-fiókján

Részletesebben

SharePoint Online. Keresés Webhelyek, személyek vagy fájlok között kereshet. Webhely vagy hírbejegyzés létrehozása

SharePoint Online. Keresés Webhelyek, személyek vagy fájlok között kereshet. Webhely vagy hírbejegyzés létrehozása Rövid útmutató az első lépésekhez A biztonságos hozzáférésnek, megosztásnak és fájltárolásnak köszönhetően bárhonnan hatékonyan dolgozhat. Jelentkezzen be az Office 365-előfizetésébe, majd az appindítón

Részletesebben

Első lépések. A Microsoft Outlook 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését.

Első lépések. A Microsoft Outlook 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését. Első lépések A Microsoft Outlook 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését. Személyre szabás Az Outlookot testre szabhatja. Másik

Részletesebben

A GroupWise WebAccess Alapillesztőfelület

A GroupWise WebAccess Alapillesztőfelület GroupWise WebAccess Alap-illesztőfelület gyorskalauz 8 Novell GroupWise WebAccess Alapillesztőfelület Gyorskalauz www.novell.com A GroupWise WebAccess Alapillesztőfelület használata Miután a rendszergazda

Részletesebben

Kezdő lépések Microsoft Outlook

Kezdő lépések Microsoft Outlook Kezdő lépések Microsoft Outlook A Central Europe On-Demand Zrt. által, a Telenor Magyarország Zrt. részére nyújtott szolgáltatások rövid kezelési útmutatója 1 Tartalom Áttekintés... 3 MAPI mailbox konfiguráció

Részletesebben

kommunikáció Megoldások

kommunikáció Megoldások Információ és kommunikáció Megoldások Megoldások Információ és kommunikáció 1. A címsorba gépelje be a http://www.nbc.com címet! A Kedvencek hozzáadása panelen kattintunk a létrehozás gombra! Kattintsunk

Részletesebben

ECDL képzés tematika. Operáció rendszer ECDL tanfolyam

ECDL képzés tematika. Operáció rendszer ECDL tanfolyam Operáció rendszer ECDL tanfolyam Alapok A Windows áttekintése Asztal Tálca Start menü Lomtár használata Súgó használata Felhasználói fiókok kezelése Kijelentkezés, felhasználóváltás Fájlok és mappák Sajátgép

Részletesebben

Zimbra levelező rendszer

Zimbra levelező rendszer Zimbra levelező rendszer Budapest, 2011. január 11. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Dokumentum információ... 3 Változások... 3 Bevezetés... 4 Funkciók... 5 Email... 5 Társalgás, nézetek, és keresés...

Részletesebben

Áttérés az Outlook 2010-es verziójára

Áttérés az Outlook 2010-es verziójára A jelen útmutatóról Microsoft A Microsoft Outlook 2010 megjelenése nagyban eltér az Outlook 2003-as verzióétól, ezért elkészítettük ezt az útmutatót, hogy megkönnyítsük a tanulást. Megismerheti belőle

Részletesebben

Molnár Mátyás. Bevezetés a PowerPoint 2010 használatába. Csak a lényeg érthetően!

Molnár Mátyás. Bevezetés a PowerPoint 2010 használatába. Csak a lényeg érthetően! Molnár Mátyás Bevezetés a PowerPoint 2010 használatába Csak a lényeg érthetően! Diavetítés vezérlése OLVASÁSI NÉZET Az olvasási nézetben az ablak címsora és az állapotsor a képernyőn marad, a kettő között

Részletesebben

Okostelefon használati útmutató

Okostelefon használati útmutató TRIGO IT Core 2014 AD and Office 365 Migration Project Okostelefon használati útmutató Tartalomjegyzék 1. A jelen dokumentum célja... 1 2. A Microsoft Exchange e-mail szolgáltatás beállítása Apple iphone,

Részletesebben

Nokia N97_mini (Mail for Exchange) beállítása Virtualoso email levelezésre

Nokia N97_mini (Mail for Exchange) beállítása Virtualoso email levelezésre Nokia N97_mini (Mail for Exchange) beállítása Virtualoso email levelezésre A következô lépések segítségével egyszerûen beállíthatja a Virtualoso email levelezést Nokia N97_mini készülékre. Az alkalmazás

Részletesebben

Microsoft Office PowerPoint 2007 fájlműveletei

Microsoft Office PowerPoint 2007 fájlműveletei Microsoft Office PowerPoint 2007 fájlműveletei Program megnyitása Indítsuk el valamelyik tanult módszerrel a 2007-es verziót. Figyeljük meg, hogy most más felületet kapunk, mint az eddigi megszokott Office

Részletesebben

2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye.

2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. 2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Az említett egyéb termékek és cégek neve tulajdonosuk védjegye

Részletesebben

Connection Manager - Felhasználói kézikönyv

Connection Manager - Felhasználói kézikönyv Connection Manager - Felhasználói kézikönyv 1.0. kiadás 2 Tartalom A kapcsolatkezelő alkalmazás 3 Használatbavétel 3 A kapcsolatkezelő alkalmazás megnyitása 3 A jelenlegi csatlakozási állapot megtekintése

Részletesebben

A GroupWise WebAccess segítségével Ön bármely HTML 3 szabványt alkalmazó böngészõ programmal hozzáférhet levelezéséhez és naptárához.

A GroupWise WebAccess segítségével Ön bármely HTML 3 szabványt alkalmazó böngészõ programmal hozzáférhet levelezéséhez és naptárához. V E R Z I Ó 5.1/5.2 G Y O R S K A L A U Z A W E B A C C E S S J A V A P R O G R A M H O Z TM GROUPWISE 5.2 QUICK START CARD A GroupWise WebAccess segítségével Ön bármely HTML 3 szabványt alkalmazó böngészõ

Részletesebben

Íme néhány tanács az általános feladatok használatának megkezdéséhez. Első lépések sorozat

Íme néhány tanács az általános feladatok használatának megkezdéséhez. Első lépések sorozat Íme néhány tanács az általános feladatok használatának megkezdéséhez. Első lépések sorozat 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 és Microsoft Dynamics CRM Online 2013 ősze Először is érdemes a megfelelő munkaterületet

Részletesebben

Általános e-mail fiók beállítási útmutató

Általános e-mail fiók beállítási útmutató Általános e-mail fiók beállítási útmutató Ennek az összeállításnak az a célja, hogy segítséget nyújtsunk azon Ügyfeleink számára, akik az IntroWeb Kft. által nyújtott e-mail szolgáltatáshoz be szeretnék

Részletesebben

E-mail beállítása Outlook kliensen. Magyar verzió 1.0

E-mail beállítása Outlook kliensen. Magyar verzió 1.0 E-mail beállítása Outlook kliensen Magyar verzió 1.0 1 Tartalom Általános info... 3 MAPI postafiók bállítása Outlook 2010-ben, Autodiscovery szolgáltatással... 4 MAPI postafiók kézi bállítása Outlook 2010-ben...

Részletesebben

Microsoft Office 365 szakembereknek és kisvállalatoknak (P1 csomag) 1. útmutató Saját Office 365-fiók regisztrálása és az első lépések

Microsoft Office 365 szakembereknek és kisvállalatoknak (P1 csomag) 1. útmutató Saját Office 365-fiók regisztrálása és az első lépések Microsoft Office 365 szakembereknek és kisvállalatoknak (P1 csomag) 1. útmutató Saját Office 365-fiók regisztrálása és az első lépések Microsoft Office 365 szakembereknek és kisvállalatoknak 1 1. útmutató:

Részletesebben

Micro Focus Vibe Mobile Súgó

Micro Focus Vibe Mobile Súgó Micro Focus Vibe Mobile Súgó 2016. szeptember Első lépések A Micro Focus Vibe webhely mobileszközről való elérését a Vibe-rendszergazda inaktiválhatja. Amennyiben a Vibe mobilos kezelőfelülete nem érhető

Részletesebben

Hálózati szolgáltatások

Hálózati szolgáltatások 2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People, az Nseries és az N77 a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Az említett egyéb termékek és cégek neve tulajdonosuk

Részletesebben

Outlook 2016 Tippek és trükkök. Billentyűparancsok és időmegtakarítási ötletek mindenki kedvenc levelezési és naptár appjához

Outlook 2016 Tippek és trükkök. Billentyűparancsok és időmegtakarítási ötletek mindenki kedvenc levelezési és naptár appjához Outlook 2016 Tippek és trükkök Billentyűparancsok és időmegtakarítási ötletek mindenki kedvenc levelezési és naptár appjához Hatókör: Windows Outlook 2016 1. A beérkezett üzenetek gyors elérése A számítógép

Részletesebben

O365 és felhő szolgáltatások igénybevételéhez szükséges beállítások

O365 és felhő szolgáltatások igénybevételéhez szükséges beállítások F E L H A S Z N Á L Ó I L E Í R Á S O365 és felhő szolgáltatások igénybevételéhez szükséges beállítások BGF Informatikai Főosztály 2014. szeptember 24. H-1149 Budapest, Buzogány utca 11-13. www.bgf.hu

Részletesebben

Rövid útmutató az első lépésekhez

Rövid útmutató az első lépésekhez Rövid útmutató az első lépésekhez A Microsoft Project 2013 megjelenése eltér a korábbi verziókétól, így ezzel az útmutatóval szeretnénk segíteni a megismerését. Gyorselérési eszköztár Ezt a területet testre

Részletesebben

Exchange tájékoztató

Exchange tájékoztató Exchange tájékoztató Rövid tájékoztató a Microsoft Exchange alapú levelezõrendszer használatáról A Pécsi Tudományegyetem Informatikai Igazgatósága Microsoft Exchange Server 2010 alapú levelezési szolgáltatást

Részletesebben

Naptár. Rövid útmutató az első lépésekhez

Naptár. Rövid útmutató az első lépésekhez Naptár Rövid útmutató az első lépésekhez Lync-értekezlet ütemezése Ha a Lync 2013-mal ütemez online értekezletet, szemtől szemben találkozhat partnereivel, és megtakaríthat egy utazást. Nézetváltás Azt

Részletesebben

Cisco Unity Connection Webes beérkezett üzenetek mappája Els lépések (9.x kiadás)

Cisco Unity Connection Webes beérkezett üzenetek mappája Els lépések (9.x kiadás) Els lépések Cisco Unity Connection Webes beérkezett üzenetek mappája Els lépések (9.x kiadás) Cisco Unity Connection Webes beérkezett üzenetek mappája (9.x kiadás) Általános információk a Cisco Unity Connection

Részletesebben

Ismerkedés az Office 2007 felhasználói felületével

Ismerkedés az Office 2007 felhasználói felületével Ismerkedés az Office 2007 felhasználói felületével A szalag kezelése Az új Fájl File menü A Gyorselérési eszköztár Az új nézetvezérlő elemek Összefoglalás Tudnivalók a Windows XP-t használó olvasók számára

Részletesebben

BlackBerry Internet Service. Felhasználói útmutató

BlackBerry Internet Service. Felhasználói útmutató BlackBerry Internet Service Felhasználói útmutató Kiadva: 2014-01-08 SWD-20140108163545958 Tartalomjegyzék 1 Kezdő lépések... 7 Tudnivalók a BlackBerry Internet Service üzenetkezelési szolgáltatási terveiről...7

Részletesebben

Kezdő lépések Outlook Web Access

Kezdő lépések Outlook Web Access Kezdő lépések Outlook Web Access A Central Europe On-Demand Zrt. által, a Telenor Magyarország Zrt. ügyfelei részére nyújtott szolgáltatások rövid kezelési útmutatója Tartalom Bevezetés... 3 Rendszerkövetelmények...

Részletesebben

Kezdő lépések. Céges email. Tartalom

Kezdő lépések. Céges email. Tartalom Kezdő lépések Céges email Tartalom 1. Bevezetés...2 2. A szolgáltatás elérése és alapbeállításai...3 3. Ismerkedés a levelezővel...6 4. A levelező beállításai...8 5. Naptár... 10 6. Névjegyek... 11 7.

Részletesebben

CAMLAND Beruházás-megfigyelő

CAMLAND Beruházás-megfigyelő 2016 CAMLAND Beruházás-megfigyelő Felhasználói útmutató Készítette: GeoVision Hungária Kft. Tartalomjegyzék Bevezető... 2 Bejelentkezés... 2 Vezérlőpult... 3 Kamera adatlap... 4 Nézetek kezelése... 6 Felhasználók...

Részletesebben

Dropbox - online fájltárolás és megosztás

Dropbox - online fájltárolás és megosztás Dropbox - online fájltárolás és megosztás web: https://www.dropbox.com A Dropbox egy felhő-alapú fájltároló és megosztó eszköz, melynek lényege, hogy a különböző fájlokat nem egy konkrét számítógéphez

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához A WEB EDInet rendszer használatához internet kapcsolat, valamint egy internet böngésző program szükséges (Mozilla Firefox, Internet Explorer).

Részletesebben

Microsoft Windows XP. Feladatgyűjtemény

Microsoft Windows XP. Feladatgyűjtemény Információ és kommunikáció Microsoft Windows XP Feladatgyűjtemény Útmutató a feladatok megoldásához: A feladatok megoldásához szükség van az Internet Explorer és az Outlook Express programokra. A megoldott

Részletesebben

2008 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye.

2008 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Csevegés 1. kiadás 2008 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. A Nokia tune a Nokia Corporation hangvédjegye.

Részletesebben

Belépés a GroupWise levelező rendszerbe az Internet felől

Belépés a GroupWise levelező rendszerbe az Internet felől 1 Belépés a GroupWise levelező rendszerbe az Internet felől A GroupWise levelező szolgáltatás web felelületről, az Internet felől az Egyetem honlapjáról is elérhető, az alábbi linken: www.uni-nke.hu WEBMAIL-NKE

Részletesebben

A Microsoft SharePoint Foundation 2010 újdonságai Hatókör: Microsoft SharePoint Foundation 2010

A Microsoft SharePoint Foundation 2010 újdonságai Hatókör: Microsoft SharePoint Foundation 2010 Támogatás / SharePoint / SharePoint Foundation / SharePoint 2010 alaprendszer súgó és útmutató / Első lépések SharePoint alaprendszer A Microsoft SharePoint Foundation 2010 újdonságai Hatókör: Microsoft

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a Használati útmutatóban a megjegyzéseket végig a következő módon használjuk: A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző

Részletesebben

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv Mikroszámla Interneten működő számlázóprogram Kézikönyv Tartalomjegyzék Weboldal 2 Regisztráció 3 Bejelentkezés 4 Főoldal 6 Menüsor szerkezete 7 Számlák 8 Beállítások 9 Fizetési módszerek kezelése 10 Kedvezmények

Részletesebben

Levelező kliensek beállítása

Levelező kliensek beállítása Levelező kliensek beállítása Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék...1 Bevezető...1 Eléréshez szükséges adatok...1 Mozilla Thunderbird beállítása...2 Microsoft Outlook 2013 beállítása...7 Bevezető A SinusLink

Részletesebben

Rendszergazda Debrecenben

Rendszergazda Debrecenben LEVELEZŐKLIENS BEÁLLÍTÁSA A levelezés kényelmesen kliensprogramokkal is elérhető, és használható. Ezen útmutató beállítási segítséget nyújt, két konkrét klienssel bemutatva képernyőképekkel. Természetesen

Részletesebben

Egészségterv és edzésprogram használati utasítás

Egészségterv és edzésprogram használati utasítás TELEPÍTÉS (1) Üdvözli a Bi-LINK. Az alkalmazás használatával követheti, megértheti és irányíthatja legfontosabb egészségügyi paramétereit. Az első lépés készüléke adatainak megtekintéséhez, hogy letölti,

Részletesebben

1. DVNAV letöltése és telepítése

1. DVNAV letöltése és telepítése 1. DVNAV letöltése és telepítése A Drén és Valner Szoftver Kft által készített DVNAV programmal lehetőség van a számlázó program által elkészített XML-ek NAV-hoz történő eljuttatására, majd a számlákról

Részletesebben

Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013. Használati útmutató

Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013. Használati útmutató Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013 Tartalomjegyzék 1. Technikai információk... 2 2. Publikus felület... 2 2.1 Bejelentkezés... 2 2.2 Összesítés... 3 2.2.1 Statisztikai tábla megtekintése...

Részletesebben

Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik:

Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: AirPrint útmutató Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: HL-L850CDN/L8350CDW/L8350CDWT/L900CDW/L900CDWT DCP-L8400CDN/L8450CDW MFC-L8600CDW/L8650CDW/L8850CDW/L9550CDW A verzió HUN

Részletesebben

Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt. Microsec web-szignó. Felhasználói útmutató. ver Budapest, július 06.

Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt. Microsec web-szignó. Felhasználói útmutató. ver Budapest, július 06. Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt. Microsec web-szignó Felhasználói útmutató ver. 1.2 Budapest, 2018. július 06. Tartalomjegyzék 1 A szolgáltatás használata... 3 2 Az web-szignó felülete és főbb

Részletesebben

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén A CIB Internet Bankba való webes felületen keresztül történő belépés az Oracle által

Részletesebben

WIFI elérés beállítása Windows 7 Felhasználó azonosítással

WIFI elérés beállítása Windows 7 Felhasználó azonosítással WIFI elérés beállítása Windows 7 Felhasználó azonosítással Pattantyús-Ábrahám Géza Ipari Szakközépiskola és Általános Művelődési Központ Készítette: Jászberényi József, 2011 1/14 A PÁGISZ WIFI hálózathoz

Részletesebben

Titkosított kommunikáció. Mindenkivel. Egyszerűen.

Titkosított  kommunikáció. Mindenkivel. Egyszerűen. Felhasználói kézikönyv Android 2 Bevezető Android okostelefon beállítása A felhasználói kézikönyv abban segít, hogy a titkositott.email weboldalon megrendelt e-mail titkosítási szolgáltatást igénybe tudja

Részletesebben

Online naptár használata

Online naptár használata Online naptár használata WEB: https://www.google.com/calendar A Google naptár egy olyan Google-fiókhoz kötött szolgáltatás, melynek használatával a felhasználók egy ingyenes, online rendszerben tárolhatják

Részletesebben

A Microsoft Outlook 2003 levelezés beállítása

A Microsoft Outlook 2003 levelezés beállítása A Microsoft Outlook 2003 levelezés beállítása 1. Program megnyitása Nyissa meg a Microsoft Outlook 2003-at, mely általában a Start menü Minden program/programok menü Microsoft Office menü listájában megtalálható.

Részletesebben

DSL kapcsolat létrehozása Windows 2000 alatt RasPPPoE tárcsázó segítségével

DSL kapcsolat létrehozása Windows 2000 alatt RasPPPoE tárcsázó segítségével Kattintson a Startmenüre, majd válassza a Hálózati és telefonos kapcsolatok pontot. Ezen belül kattintson jobb gombbal a Helyi kapcsolat ikonra, és válassza az előugró menüből a Tulajdonságok pontot. A

Részletesebben

AirPrint útmutató. B verzió HUN

AirPrint útmutató. B verzió HUN AirPrint útmutató Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DN/L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW

Részletesebben

Tisztelt Tulajdonosok!

Tisztelt Tulajdonosok! Tisztelt Tulajdonosok! A társasház honlapja a www.tarsashazi-manager.hu oldalon elindult, feltöltése, fejlesztése folyamatosan folyik. A honlap használatához regisztrálniuk kell a tulajdonosoknak. A regisztráció

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató A verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a Használati útmutatóban a megjegyzéseket végig a következő módon használjuk: A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző

Részletesebben

Első belépés az Office 365 rendszerbe

Első belépés az Office 365 rendszerbe Első belépés az Office 365 rendszerbe Az Office 365 rendszerbe való első belépéshez szükséges hozzáférési adatokat a rendszergazdától emailben, telefonon, vagy papír alapon kapja meg. Ilyen formátumú adatok

Részletesebben

OmniTouch 8400 Instant Communications Suite My Instant Communicator Deskphone. My Instant Communicator for Alcatel-Lucent 8 Series 4038/4068

OmniTouch 8400 Instant Communications Suite My Instant Communicator Deskphone. My Instant Communicator for Alcatel-Lucent 8 Series 4038/4068 OmniTouch 8400 Instant Communications Suite Gyors kezdési segédlet R6.0 My Instant Communicator for Alcatel-Lucent 8 Series 4038/4068 A My Instant Communicator for Alcatel-Lucent 8 Series 4038/4068 gyors

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv Felhasználói Kézikönyv Az eforte 5.0 e-időpont Modul használatához 1 T a r talomjegyzék 1. BEVEZETÉS... 3 1.1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK A KÉZIKÖNYVRŐL... 3 1.2. SZÜKSÉGES TECHNIKAI KÖRNYEZET A RENDSZER HASZNÁLATÁHOZ...

Részletesebben

Samsung GT-S7230 (Wave 723) Exchange ActiveSync beállítása Virtualoso levelezésre

Samsung GT-S7230 (Wave 723) Exchange ActiveSync beállítása Virtualoso  levelezésre Samsung GT-S7230 (Wave 723) Exchange ActiveSync beállítása Virtualoso email levelezésre A következô lépések segítségével egyszerûen beállíthatja a Virtualoso email levelezést Samsung GT-S7230 készülékre.

Részletesebben

kommunikáció Feladatgyűjtemény

kommunikáció Feladatgyűjtemény Információ és kommunikáció Feladatgyűjtemény Feladatok Információ és kommunikáció Útmutató a feladatok megoldásához A feladatok megoldásához szükség van az Internet Explorer és az Outlook Express programokra.

Részletesebben

Protection Service for Business. Az első lépések Windows-számítógépeken

Protection Service for Business. Az első lépések Windows-számítógépeken Protection Service for Business Az első lépések Windows-számítógépeken Rendszerkövetelmények Rendszerkövetelmények Támogatott operációs rendszerek Microsoft Windows 7, Windows 8 és Vista Windows-munkaállomások

Részletesebben

A Microsoft Publisher 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését.

A Microsoft Publisher 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését. Első lépések A Microsoft Publisher 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését. A gyorselérési eszköztár Gyakran használt parancsait

Részletesebben

TvNetTel Internet Kapcsolat Beállítása

TvNetTel Internet Kapcsolat Beállítása TvNetTel Internet Kapcsolat Beállítása A TvNetTel Kft internetes szolgáltatásának igénybevételéhez szükséges a hálózati csatlakozás beállítása a számítógépen vagy routeren. A beállításhoz szükség van a

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Titkositott.email - Thunderbird levelező www.titkositott.email 2 Bevezető Thunderbird levelező beállítása A felhasználói kézikönyv abban segít, hogy a titkositott.email weboldalon

Részletesebben

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények Rendszerkövetelmények Operációs rendszer A Nintex Workflow 2007 szoftvert Microsoft Windows Server 2003 vagy 2008 alá kell telepíteni. Böngésző kliens Microsoft Internet Explorer 6.x, de a Microsoft Internet

Részletesebben

Útmutató parkolás indításához és leállításához

Útmutató parkolás indításához és leállításához Útmutató parkolás indításához és leállításához Parkolást ezután is az eddig megszokott felületeken lehet indítani: 1. hangautomata hívásával: +36-1-9999-798-as telefonszámon, követve az automata utasításait,

Részletesebben

JLR EPC. Gyors kezdés útmutatója. Tartalom. Hungry Version 2.0. Lépésenkénti gyakorlati útmutató Képernyős útmutató

JLR EPC. Gyors kezdés útmutatója. Tartalom. Hungry Version 2.0. Lépésenkénti gyakorlati útmutató Képernyős útmutató JLR EPC Gyors kezdés útmutatója Tartalom Lépésenkénti gyakorlati útmutató.....2-7 Képernyős útmutató........8-10 Hungry Version 2.0 JLR EPC Gyors kezdés útmutatója 1. Az alkalmazásba való belépés Nyissa

Részletesebben

DKÜ ZRT. A Portál rendszer felületének általános bemutatása. Felhasználói útmutató. Támogatott böngészők. Felületek felépítése. Információs kártyák

DKÜ ZRT. A Portál rendszer felületének általános bemutatása. Felhasználói útmutató. Támogatott böngészők. Felületek felépítése. Információs kártyák A Portál rendszer felületének általános bemutatása Felhasználói útmutató Támogatott böngészők Internet Explorer 9+ Firefox (legújabb verzió) Chrome (legújabb verzió) Felületek felépítése Információs kártyák

Részletesebben

FTP Az FTP jelentése: File Transfer Protocol. Ennek a segítségével lehet távoli szerverek és a saját gépünk között nagyobb állományokat mozgatni. Ugyanez a módszer alkalmas arra, hogy a kari web-szerveren

Részletesebben

Kapcsolatkezelõ Felhasználói útmutató

Kapcsolatkezelõ Felhasználói útmutató Kapcsolatkezelõ Felhasználói útmutató 1.0. kiadás, HU 2010 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, Nokia Connecting People és a Nokia Original Accessories logó a Nokia Corporation védjegyei, illetve bejegyzett

Részletesebben

Elektronikus aláírás és titkosítás beállítása MS Outlook 2010 levelezőben

Elektronikus aláírás és titkosítás beállítása MS Outlook 2010 levelezőben Elektronikus aláírás és titkosítás beállítása MS Outlook 2010 levelezőben Verziószám 2.0 Objektum azonosító (OID) Hatálybalépés dátuma 2013. november 6. 1 Változáskövetés Verzió Dátum Változás leírása

Részletesebben

Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni.

Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni. Használati utasítás 1. Biztonsági figyelmeztetés Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni. Biztonsági kód Az alapértelmezett kód 1122. Ez a kód megakadályozza, hogy más személyek

Részletesebben

RDC alapok Navigálás az RDC-környezetben Az RDC honlapján négy navigációs fül található: Kezdőlap Esetnapló Áttekintés Jelentések Ezek a globális hivatkozások lehetővé teszik, hogy kijelentkezzen a rendszerből,

Részletesebben

Oktatás. WiFi hálózati kapcsolat beállítása Windows XP és Windows 7-es számítógépeken. SZTE Egyetemi Számítóközpont

Oktatás. WiFi hálózati kapcsolat beállítása Windows XP és Windows 7-es számítógépeken. SZTE Egyetemi Számítóközpont Oktatás WiFi hálózati kapcsolat beállítása Windows XP és Windows 7-es számítógépeken SZTE Egyetemi Számítóközpont WLAN kapcsolat beállítása 1 Tartalom Windows XP... 2 Tanúsítvány telepítése... 2 WPA2 védett

Részletesebben

A P-touch Transfer Manager használata

A P-touch Transfer Manager használata A P-touch Transfer Manager használata Verzió 0 HUN Bevezetés Fontos megjegyzés A dokumentum tartalma és a termék műszaki adatai értesítés nélkül módosulhatnak. A Brother fenntartja a jogot, hogy értesítés

Részletesebben

Kézikönyv online bérletvásárláshoz

Kézikönyv online bérletvásárláshoz 1 Kézikönyv online bérletvásárláshoz REGISZTRÁCIÓ A regisztrációhoz létre kell hoznia egy felhasználói profilt. 1. A kezdőlapon kattintson a Regisztráció gombra. 2. Kérjük, írja be az összes kért adatot.

Részletesebben

Samsung GT-S7230 (Wave 723) Exchange ActiveSync beállítása Virtualoso levelezésre

Samsung GT-S7230 (Wave 723) Exchange ActiveSync beállítása Virtualoso  levelezésre Samsung GT-S7230 (Wave 723) Exchange ActiveSync beállítása Virtualoso email levelezésre A következô lépések segítségével egyszerûen beállíthatja a Virtualoso email levelezést Samsung GT-S7230 készülékre.

Részletesebben

Mappák megosztása a GroupWise-ban

Mappák megosztása a GroupWise-ban - 1 - Fő me nü Mappák megosztása a GroupWise-ban Amennyiben a feladataink végzése szükségessé teszi, lehetővé tehetjük, hogy a GroupWise rendszerben tárolt személyes mappáinkat, az ott található tételeket

Részletesebben

Nokia N8 (Mail for Exchange) beállítása Virtualoso email levelezésre

Nokia N8 (Mail for Exchange) beállítása Virtualoso email levelezésre Nokia N8 (Mail for Exchange) beállítása Virtualoso email levelezésre A következô lépések segítségével egyszeûen beállíthatja a Virtualoso email levelezést Nokia N8 készülékre. A készülék integrált e-mail

Részletesebben

Első lépések. A Microsoft Word 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését.

Első lépések. A Microsoft Word 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését. Első lépések A Microsoft Word 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését. A gyorselérési eszköztár Az itt elhelyezett parancsok mindig

Részletesebben

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez.

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Működési feltételek A felhasználói útmutató ios V7.0.4 verziószámú operációs rendszer felhasználásával készült. Az applikáció telepítése 1. Az App

Részletesebben

LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A LOGON a LafargeHolcim Csoport egységes megrendelés-kezelő rendszere, amely lehetőséget biztosít Partnereink számára a megrendelésük online rögzítéséhez, azok későbbi nyomon

Részletesebben

ECDL Információ és kommunikáció

ECDL Információ és kommunikáció 1. rész: Információ 7.1 Az internet 7.1.1 Fogalmak és szakkifejezések 7.1.2 Biztonsági megfontolások 7.1.3 Első lépések a webböngésző használatában 7.1.4 A beállítások elévégzése 7.1.1.1 Az internet és

Részletesebben

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - Android

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - Android Program megnevezése: Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 Pályázat címe: HUSK JOBs portal Közös munkaerő-piaci információs rendszer A vezeto partner: Centrum pokročilých

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Office 365 bevezetés 0.2 (3) verzió Állatorvostudományi Egyetem AB.ATE.O365 TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 2. AZ ÚJ LEVELEZŐRENDSZER WEBES FELÜLETE... 3 2.1.1. Beállítások...

Részletesebben

Szállítói útmutató: Felhasználói profil frissítése a MOL ebidding (elektronikus ajánlatkérési) rendszerben

Szállítói útmutató: Felhasználói profil frissítése a MOL ebidding (elektronikus ajánlatkérési) rendszerben Szállítói útmutató: Felhasználói profil frissítése a MOL ebidding (elektronikus ajánlatkérési) rendszerben Bejelentkezési oldalak a felhasználói profil frissítéséhez a MOL-csoport értesítőben található

Részletesebben

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató A Windows 8.1 telepítése és frissítése A BIOS, illetve alkalmazások és illesztőprogramok frissítése, valamint a Windows Update futtatása A telepítés típusának

Részletesebben

A Web Services protokoll használata hálózati szkennelésre (Windows Vista SP2 vagy újabb verzió, valamint Windows 7 és Windows 8 esetén)

A Web Services protokoll használata hálózati szkennelésre (Windows Vista SP2 vagy újabb verzió, valamint Windows 7 és Windows 8 esetén) A Web Services protokoll használata hálózati szkennelésre (Windows Vista SP2 vagy újabb verzió, valamint Windows 7 és Windows 8 esetén) A Web Services protokoll lehetővé teszi a Windows Vista (SP2 vagy

Részletesebben

WIFI elérés beállítása Windows XP tanúsítvánnyal

WIFI elérés beállítása Windows XP tanúsítvánnyal WIFI elérés beállítása Windows XP tanúsítvánnyal Pattantyús-Ábrahám Géza Ipari Szakközépiskola és Általános Művelődési Központ Készítette: Jászberényi József, 2011 1/24 A PÁGISZ WIFI hálózathoz kétféle

Részletesebben

Micro Focus Vibe Desktop for Windows

Micro Focus Vibe Desktop for Windows Micro Focus Vibe Desktop for Windows 2016. szeptember Bevezetés A Micro Focus Vibe rendszerben tárolt fájlokat szinkronizálhatja a számítógépével, ezt követően pedig a Vibe webhely közvetlen elérése nélkül

Részletesebben

Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató

Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató képzelje el a lehetőségeket Szerzői jog 2009 Samsung Electronics Co., Ltd. Minden jog fenntartva. Ez a felügyeleti útmutató csak tájékoztató célt szolgál.

Részletesebben

Áttérés a OneNote 2010-es verziójára

Áttérés a OneNote 2010-es verziójára A jelen útmutatóról Microsoft A Microsoft OneNote 2010 megjelenése nagyban eltér a OneNote 2007-es verzióétól, ezért elkészítettük ezt az útmutatót, hogy megkönnyítsük a tanulást. Megismerheti belőle az

Részletesebben

Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a CIB Internet Bankból történő nyomtatáshoz szükséges böngésző beállítások végrehajtásában.

Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a CIB Internet Bankból történő nyomtatáshoz szükséges böngésző beállítások végrehajtásában. Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a CIB Internet Bankból történő nyomtatáshoz szükséges böngésző beállítások végrehajtásában. A CIB Internet Bankból történő nyomtatás

Részletesebben

AirPrint útmutató. A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW. 0 verzió HUN AirPrint útmutató A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: MFC-J650DW/J670DW/J690DW 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása A használati útmutatóban a megjegyzéseket végig az alábbi stílusban

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia Z1 C6902/C6903/C6906

Használati útmutató. Xperia Z1 C6902/C6903/C6906 Használati útmutató Xperia Z1 C6902/C6903/C6906 Tartalomjegyzék Első lépések...6 Áttekintés...6 Összeszerelés...7 A telefon első bekapcsolása...8 Miért van szükségem Google -fiókra?...9 Az eszköz töltése...10

Részletesebben

Mobil Partner telepítési és használati útmutató

Mobil Partner telepítési és használati útmutató Mobil Partner telepítési és használati útmutató Tartalom Kezdeti lépések... 2 Telepítés... 2 A program indítása... 6 Mobile Partner funkciói... 7 Művelet menü... 7 Kapcsolat... 7 Statisztika... 8 SMS funkciók...

Részletesebben

Windows mappaműveletek

Windows mappaműveletek Windows mappaműveletek Windows 7 / 10 Források: http://www.akonyv.hu/windows_elemei/windows_7_mappa_allomany_es_lemezkezeles_minta.pdf http://www2.akg.hu/info/erettsegi/szobeli/10.html Windows Intéző felépítése

Részletesebben