Az Office 365 használata iphone-on vagy ipaden

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az Office 365 használata iphone-on vagy ipaden"

Átírás

1 Az Office 365 használata iphone-on vagy ipaden Rövid útmutató az első lépésekhez ek megtekintése Beállíthatja, hogy iphone-ján vagy ipadjén eket tudjon küldeni és fogadni Office 365-fiókján keresztül. Naptárelérés bárhonnan Naptárbejegyzéseit iphone-jára vagy ipadjére szinkronizálva mindig tudhatja, hogy hol kell lennie. Partnerek szinkronizálása Partnereit iphone-ján vagy ipadjén is tárolhatja, így könnyebben oszthat meg dokumentumokat, küldhet eket és ütemezhet kollégáival értekezleteket. Hozzáférés a csoport OneNotejegyzetfüzetéhez Az iphone- vagy ipad-alapú OneNote alkalmazással könnyedén hozzáférhet a SharePoint-csoportwebhelyeken vagy saját OneDrive vállalati verzióbeli webhelyén tárolt OneNotejegyzetfüzetekhez. Értekezletek szemtől szemben A Lynckel értekezletekhez csatlakozhat, cseveghet, videohívásokat kezdeményezhet kollégáival, és az irodán kívül is tarthatja velük a kapcsolatot. Együttműködés a csoporttal Hozzáférhet a csoportwebhelyekhez, és megoszthatja, illetve szerkesztheti az ott tárolt fájlokat. Dokumentumok szerkesztése A OneDrive vállalati verzió alkalmazással bármelyik dokumentumon dolgozhat, és meg is oszthatja azt a OneDrive vállalati verzióbeli webhelyén. Dokumentumok megtekintése és szerkesztése útközben Az Office Mobile alkalmazással közvetlenül iphone-ján is megtekintheti és szerkesztheti dokumentumait.

2 A levelezés használata Miután beállította Office 365-beli fiókját iphone-ján vagy ipadjén, a levelezést az eszközön beállított összes többi fiókhoz hasonlóan használhatja. A következő lehetőségei vannak: ek megtekintése: A kezdőképernyőn koppintson a Mail ikonra. küldése: Koppintson a Szerkesztés gombra. Adja meg a címzetteket, írja meg az üzenetet, és koppintson a Küldés gombra. megválaszolása: Koppintson a Válasz gombra. Amikor megírta az üzenetét, koppintson a Küldés gombra. Más mappák megtekintése: Koppintson a Mappák gombra. Válassza ki a megtekinteni kívánt mappát. Az összes fiók megtekintése az eszközön: Koppintson a Mail alkalmazásra. (Ha a Bejövő mappa nyílik meg, koppintson a fiók nevére a bal felső sarokban.) Itt látható az eszközön beállított összes fiók. A különböző fiókokban a többi mappa is megtekinthető. A Fiók csoportban koppintson a megtekinteni kívánt mappa fiókjára. A naptár kezelése A naptár használatával találkozókat és értekezleteket hozhat létre és követhet nyomon. Naptárelem megtekintése Koppintson a Naptár alkalmazásra. Új értekezlet vagy esemény létrehozása 1. Koppintson a Naptár alkalmazásra, és válassza ki a találkozó idejét és más adatait. 2. Az Új esemény képernyőn koppintson a Naptár elemre, majd válassza ki az Office 365-naptárát. Amikor elkészült, koppintson a Kész gombra. Partnerek kezelése Partnerek hozzáadása, szerkesztése és törlése az Office 365-fiókjában. Partner hozzáadása 1. A kezdőképernyőn koppintson a Telefon > Kontaktok elemre. 2. Koppintson az Új gombra, és írja be a partner adatait. Amikor elkészült, koppintson a Kész gombra. Az Office 365-fiókra koppintva megjelenítheti a fiók más mappáit Partner szerkesztése vagy törlése 1. Koppintson a partner nevére, majd a Szerkesztés gombra. 2. Módosítsa az adatokat, és koppintson a Kész gombra. Ha törölni szeretné a partnert, pöccintsen lefelé, majd koppintson a Kontakt törlése gombra.

3 A OneDrive vállalati verzióban és a SharePointcsoportwebhelyeken tárolt dokumentumok közös használata és szerkesztése A SharePoint-csoportwebhelyen csoportja kommunikációt folytathat, dokumentumokat oszthat meg, és közösen dolgozhat a projekteken. A OneDrive vállalati verzió az Ön személyes webhelye, ahol a csak Ön által megtekinthető, de munkatársaival egyszerűen megosztható fájlokat tárolhatja. Mindkét webhelyről elérhet dokumentumokat az Office Mobile-ban, a webhelyen való navigáláshoz azonban az iphone vagy az ipad Safari böngészőjét kell használnia. A OneDrive vállalati verzió vagy egy SharePoint-csoportwebhely megnyitása: 1. Nyissa meg a Safarit. 2. Írja be a webhelye URL-címét a böngésző címsorába. (Például: cím mutatja, hogy miként nézhet ki egy személyes webhely (mint a OneDrive vállalati verzió) URL-címe. A csoportwebhelyek URL-címe a következőhöz hasonlóan nézhet ki: (Az URL-címben a contoso szót helyettesítse be szervezete tartománynevével.) Megjegyzés: Ha nem tudja pontosan a webhely URL-címét, nyissa meg a webhelyet számítógépe böngészőjében, és jegyezze fel a címsorban látható URL-címet, vagy küldje el magának ben, ahonnan kimásolhatja és beillesztheti. 3. Amikor megjelenik a Microsoft Office 365 bejelentkezési képernyője, írja be a felhasználónevét és a jelszavát, majd koppintson a Bejelentkezés hivatkozásra. Ha a webhely mobilnézetben nyílik meg, és PC-nézetre szeretne váltani, koppintson a Beállítások > Váltás PC-nézetre parancsra. Ha vissza szeretne váltani a mobilnézetre, koppintson a Beállítások > Mobilnézet parancsra.) 4. Ha mobilnézetben van, a Beállítások > Webhely tartalma elemre koppintva megnézheti az összes tartalom (többek között a webhelyen lévő dokumentumtárak vagy listák) listáját. Számítógépnézet Mobilnézet Tipp Egyszerűen mozoghat a OneDrive vállalati verzió-beli webhely és bármely követett csoportwebhely között, ha a PC-nézet navigációs fejlécén a OneDrive vagy a Webhelyek elemre koppint.

4 Az iphone- és ipad-alkalmazások használata Telepítsen Office 365-tel együttműködő iphone- vagy ipad-alapú alkalmazásokat, ha útközben is folytatni szeretné a munkát és az együttműködést munkatársaival. A Rövid útmutató az első lépésekhez Az Office 365 beállítása iphone-on vagy ipaden című dokumentum alábbi szakaszaiból megtudhatja, hogy miként jelentkezhet be ezekbe az alkalmazásokba az első alkalommal: Az iphone- vagy ipad-alapú Lync 2013 OneDrive for Business for Office 365 subscribers Csevegőüzenet küldése Miután megtalálta a keresett személyt, koppintson a nevére, majd a Csevegés ikonra. Írja be az üzenetét, majd koppintson a Küldés ikonra. Megjegyzés: Ha videohívás közben szeretne csevegőüzenetet küldeni valakinek, koppintson a Csevegés ikonra, írja meg az üzenetét, majd koppintson a Küldés ikonra. Az iphone- és ipad-alapú OneNote Az Office Mobile for Office 365 subscribers (iphone-felhasználóknak) A Lync 2013 alkalmazás használata Ha a szervezete Lyncet használ, az iphone- vagy ipadalapú Microsoft Lync 2013-at használva utazás közben sem kell lemondania a kapcsolattartásról. Állapot beállítása vagy kijelentkezés Állapotának módosításához az Adataim képernyőn koppintson az állapotára, majd válasszon új állapotot, vagy a Kijelentkezés gombra koppintva jelentkezzen ki. Partner keresése Hang hozzáadása csevegéshez Ha csevegés közben fel szeretné hívni egyik partnerét, koppintson a Telefon ikonra, és válassza a hívni kívánt számot. Csatlakozás Lync-értekezlethez Ha be szeretne kapcsolódni egy Lync-értekezletbe, az Értekezletek lapon koppintson a kívánt értekezletre, majd a Bekapcsolódás értekezletbe gombra. A Partnerek képernyőn koppintson a Keresés elemre. Kezdje el írni a keresett személy nevét a keresőmezőbe. A mező alatt megjelennek a találatok.

5 Az OneDrive for Business for Office 365 Subscribers alkalmazás használata Miután bejelentkezett, a OneDrive vállalati verzió alkalmazás közvetlenül a fájljaihoz és mappáihoz irányítja, így azonnal elkezdheti a fájlok megtekintését és szerkesztését. Fájlok megtekintése a OneDrive vállalati verzióban Koppintson bármelyik elemre a megnyitásához. Megjelenik egy letöltési gomb, ha a fájlt offline állapotban is meg lehet tekinteni. A fájlok háromféleképpen tekinthetők meg. A OneDrive vállalati verzió képernyő alján tegye az alábbiak egyikét: A OneDrive vállalati verzióban lévő összes fájl megjelenítéséhez koppintson a Fájlok elemre. A OneDrive vállalati verzió legutóbb megnyitott fájljainak megjelenítéséhez koppintson a Legutóbbiak elemre. Az offline állapotban is megtekinthető fájlok megjelenítéséhez koppintson az Offline elemre. Fájl megosztása 1. Koppintson a megosztani kívánt fájlra. 2. A fájl megnyitása után koppintson a OneDrive vállalati verzió Megosztás gombjára Ha már megosztotta a fájlt, láthatja a megosztásban részt vevő személyek listáját. Ha nem, egy megjegyzés olvasható, miszerint a fájl nincs megosztva. 3. Koppintson a Hozzáadás gombra a Megosztás képernyő tetején. 4. A Megosztás képernyőn koppintson a Megosztás a következővel mezőbe, és adja meg annak a személynek az címét, akivel meg szeretné osztani a fájlt. Másik lehetőségként koppintson a Hozzáadás ikonra, és válasszon egy nevet a partnerlistából. Ismételje meg ezt az eljárást mindenkinél, akivel meg szeretné osztani a fájlt. 5. Adja meg a megosztási engedélyt annak a személynek, akit meghív a fájl megosztására. Az alapértelmezett beállítás a Címzett szerkesztheti. Később tetszés szerint módosíthatja a megosztási engedélyeket. 6. Koppintson a Hozzáadás Fájlok megjelenítése offline állapotban A OneDrive vállalati verzióban lévő fájlokat letöltheti iphone-jára vagy ipadjére, hogy megtekinthetők legyenek offline állapotban is. 1. Koppintson arra a fájlra, amelyet megtekintésre le szeretne tölteni. 2. Koppintson a letöltési gombra 3. Ekkor az Offline elemre koppintva megjelenik a fájl a listában. Megjegyzés: a fájl offline verziója egyszerűen egy letöltött másolat. Ha ezt a fájlt szerkeszti, a frissítések nem szinkronizálódnak a OneDrive vállalati verzióban lévő példánnyal. Megosztási engedélyek módosítása 1. Koppintson arra a fájlra, amelynek a megosztási engedélyeit módosítani szeretné. 2. A fájl megnyitása után koppintson a OneDrive vállalati verzió Megosztás gombjára 3. Koppintson annak a személynek a nevére, akinek az engedélyeit módosítani szeretné. 4. Koppintson a kívánt engedélybeállításra.

6 A OneNote alkalmazás használata Office 365-ös jegyzetfüzetek szinkronizálása Ha az Office 365-ös SharePoint-webhelyeken gyakran használ bizonyos jegyzetfüzeteket, szinkronizálhatja őket iphone-jával vagy ipadjével, ha felveszi az Office 365-fiókját, miután egy Microsoft-fiókkal bejelentkezett. Győződjön meg arról, hogy a megnyitni kívánt jegyzetfüzetek azonosak azokkal, amelyeket nemrégiben használt a számítógépről vagy más eszközről. A régóta nem használt jegyzetfüzetek nem szinkronizálódnak, amikor bejelentkezik. 1. Ha meg van nyitva egy jegyzetfüzet, koppintson a Jegyzetfüzetek elemre. 2. Koppintson a Beállítások ikonra. 3. Koppintson a Fiókok > Szolgáltatás hozzáadása > Office 365 SharePoint parancsra. 4. Írja be az címét és a jelszavát, majd a Bejelentkezés elemre koppintva vegye fel az Office 365-fiókot. 5. Zárja be a OneNote beállításait. 6. A Jegyzetfüzetek képernyőn koppintson a További jegyzetfüzetek elemre. Jegyzetfüzetei megjelennek a Legutóbbiak csoportban. Munkavégzés offline állapotban Jegyzetfüzetét szinkronizálhatja a OneDrive vállalati verzióval, és a OneNote ezt követően automatikusan szinkronizálja módosításait a munkája során. Ha bármikor megszakad az internetkapcsolata vagy kikapcsolja azt, minden függőben lévő módosítás szinkronizálódni fog, amint ismét helyreáll a kapcsolat. Jegyzetek megosztása ben elküldheti az egyes lapokat, vagy megoszthatja a jegyzetfüzetet. Lap küldése ben 1. Nyissa meg az elküldeni kívánt lapot, és koppintson a jobb felső sarkában lévő nyílra 2. Koppintson az Oldal küldése ben parancsra. Jegyzetfüzetre mutató hivatkozás küldése 1. Koppintson a Jegyzetfüzetek 2. Koppintson a felül lévő nyílra 3. A megosztani kívánt jegyzetfüzeten koppintson a jobbra mutató nyílra 4. Válassza ki, hogy a címzett szerkesztheti-e a jegyzetfüzetet, vagy csak megtekintheti. Megnyílik egy üzenet a jegyzetfüzetre mutató hivatkozással. 5. Írja be a címzett címét, és küldje el az üzenetet.

7 Az Office Mobile alkalmazás használata Dokumentumok megjelenítése az iphone-on Office 365-ös dokumentumait úgy viheti át legegyszerűbben iphone-jára, ha menti őket az internetre, például a OneDrive vállalati verzióban vagy egy SharePoint-csoportwebhelyen. Később ezeket iphone-járól megtekintheti. 1. Ha még nincs kapcsolata az Office 365-ös dokumentumaival, és csatlakozni szeretne a OneDrive vállalati verzióhoz vagy a SharePointhoz, koppintson a Megnyitás ikonra. 2. A Helyek képernyőn koppintson a Hely hozzáadása elemre, és jelentkezzen be Office 365-ös felhasználónevével és jelszavával. Megjegyzés: ha almappa van megnyitva, a Vissza gombra koppintva térjen vissza a Hely hozzáadása képernyőre. 3. Koppintson arra a szolgáltatásra, amelyben a dokumentumot mentette, majd koppintással nyissa meg a dokumentumot. Dokumentumok megosztása Dokumentumait megoszthatja ek mellékleteként. 1. Nyissa meg a megosztani kívánt dokumentumot. 2. Koppintson a Fájl elemre 3. Koppintson a Megosztás elemre. 4. Írja meg az üzenetet, és koppintson a Küldés ikonra. Munkavégzés offline állapotban Office-dokumentumain offline állapotban is dolgozhat. Amikor készen áll arra, hogy módosításait mentse a kiszolgálóra, ellenőrizze, hogy van-e internetkapcsolata, és koppintson a Fájl > Mentés elemre. A Wordben végrehajtható műveletek A következő fájltípusok megnyitása:.doc,.docx,.dot,.dotx,.dotm,.docm A következő fájltípusok szerkesztése:.docx,.dotx Megjegyzések hozzáadása, törlése és megjelenítése Az Excelben végrehajtható műveletek A következő fájltípusok megnyitása:.xls,.xlsx,.xlt,.xltx,.xlsm,.xltm A következő fájltípusok szerkesztése:.xlsx,.xltx Navigálás a lapokban a Vázlat nézetben Szűrő alkalmazása Tartományok összegének, átlagának stb. kiszámítása az AutoSzum függvénnyel Megjegyzések hozzáadása, törlése és megjelenítése Fájlok megosztása ben Szöveg keresése Szöveg formázása Szöveg keresése egy munkafüzeten belül Kijelölt adatok rendezése Cellák formázása Cellák törlése A PowerPointban végrehajtható műveletek A következő fájltípusok megnyitása:.ppt,.pptx,.pps,.ppsx,.pptm,.ppsm A következő fájltípusok szerkesztése:.pptx,.pptm Diajegyzetek hozzáadása és szerkesztése Visszavonás/visszaállítás Fájlok megosztása ben Mozgás a diák között miniatűrnézetben A bemutató megosztása ben

Az Office 365 használata Android-telefonon

Az Office 365 használata Android-telefonon Az Office 365 használata Android-telefonon Rövid útmutató az első lépésekhez E-mailek megtekintése Beállíthatja, hogy Android-telefonján e-maileket tudjon küldeni és fogadni Office 365-fiókján keresztül.

Részletesebben

Az Office 365 használata Windows Phone-telefonon

Az Office 365 használata Windows Phone-telefonon Az Office 365 használata Windows Phone-telefonon Rövid útmutató az első lépésekhez E-mailek megtekintése Beállíthatja, hogy Windows Phone-telefonján e-maileket tudjon küldeni és fogadni Office 365-fiókján

Részletesebben

SharePoint Online. Keresés Webhelyek, személyek vagy fájlok között kereshet. Webhely vagy hírbejegyzés létrehozása

SharePoint Online. Keresés Webhelyek, személyek vagy fájlok között kereshet. Webhely vagy hírbejegyzés létrehozása Rövid útmutató az első lépésekhez A biztonságos hozzáférésnek, megosztásnak és fájltárolásnak köszönhetően bárhonnan hatékonyan dolgozhat. Jelentkezzen be az Office 365-előfizetésébe, majd az appindítón

Részletesebben

Első lépések. A Microsoft Outlook 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését.

Első lépések. A Microsoft Outlook 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését. Első lépések A Microsoft Outlook 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését. Személyre szabás Az Outlookot testre szabhatja. Másik

Részletesebben

A GroupWise WebAccess Alapillesztőfelület

A GroupWise WebAccess Alapillesztőfelület GroupWise WebAccess Alap-illesztőfelület gyorskalauz 8 Novell GroupWise WebAccess Alapillesztőfelület Gyorskalauz www.novell.com A GroupWise WebAccess Alapillesztőfelület használata Miután a rendszergazda

Részletesebben

Okostelefon használati útmutató

Okostelefon használati útmutató TRIGO IT Core 2014 AD and Office 365 Migration Project Okostelefon használati útmutató Tartalomjegyzék 1. A jelen dokumentum célja... 1 2. A Microsoft Exchange e-mail szolgáltatás beállítása Apple iphone,

Részletesebben

Általános e-mail fiók beállítási útmutató

Általános e-mail fiók beállítási útmutató Általános e-mail fiók beállítási útmutató Ennek az összeállításnak az a célja, hogy segítséget nyújtsunk azon Ügyfeleink számára, akik az IntroWeb Kft. által nyújtott e-mail szolgáltatáshoz be szeretnék

Részletesebben

Titkosított kommunikáció. Mindenkivel. Egyszerűen.

Titkosított  kommunikáció. Mindenkivel. Egyszerűen. Felhasználói kézikönyv Android 2 Bevezető Android okostelefon beállítása A felhasználói kézikönyv abban segít, hogy a titkositott.email weboldalon megrendelt e-mail titkosítási szolgáltatást igénybe tudja

Részletesebben

Naptár. Rövid útmutató az első lépésekhez

Naptár. Rövid útmutató az első lépésekhez Naptár Rövid útmutató az első lépésekhez Lync-értekezlet ütemezése Ha a Lync 2013-mal ütemez online értekezletet, szemtől szemben találkozhat partnereivel, és megtakaríthat egy utazást. Nézetváltás Azt

Részletesebben

Microsoft Office 365 szakembereknek és kisvállalatoknak (P1 csomag) 1. útmutató Saját Office 365-fiók regisztrálása és az első lépések

Microsoft Office 365 szakembereknek és kisvállalatoknak (P1 csomag) 1. útmutató Saját Office 365-fiók regisztrálása és az első lépések Microsoft Office 365 szakembereknek és kisvállalatoknak (P1 csomag) 1. útmutató Saját Office 365-fiók regisztrálása és az első lépések Microsoft Office 365 szakembereknek és kisvállalatoknak 1 1. útmutató:

Részletesebben

Outlook 2016 Tippek és trükkök. Billentyűparancsok és időmegtakarítási ötletek mindenki kedvenc levelezési és naptár appjához

Outlook 2016 Tippek és trükkök. Billentyűparancsok és időmegtakarítási ötletek mindenki kedvenc levelezési és naptár appjához Outlook 2016 Tippek és trükkök Billentyűparancsok és időmegtakarítási ötletek mindenki kedvenc levelezési és naptár appjához Hatókör: Windows Outlook 2016 1. A beérkezett üzenetek gyors elérése A számítógép

Részletesebben

Áttérés az Outlook 2010-es verziójára

Áttérés az Outlook 2010-es verziójára A jelen útmutatóról Microsoft A Microsoft Outlook 2010 megjelenése nagyban eltér az Outlook 2003-as verzióétól, ezért elkészítettük ezt az útmutatót, hogy megkönnyítsük a tanulást. Megismerheti belőle

Részletesebben

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv Mikroszámla Interneten működő számlázóprogram Kézikönyv Tartalomjegyzék Weboldal 2 Regisztráció 3 Bejelentkezés 4 Főoldal 6 Menüsor szerkezete 7 Számlák 8 Beállítások 9 Fizetési módszerek kezelése 10 Kedvezmények

Részletesebben

Microsoft Office PowerPoint 2007 fájlműveletei

Microsoft Office PowerPoint 2007 fájlműveletei Microsoft Office PowerPoint 2007 fájlműveletei Program megnyitása Indítsuk el valamelyik tanult módszerrel a 2007-es verziót. Figyeljük meg, hogy most más felületet kapunk, mint az eddigi megszokott Office

Részletesebben

Rövid útmutató az első lépésekhez

Rövid útmutató az első lépésekhez Rövid útmutató az első lépésekhez A Microsoft Project 2013 megjelenése eltér a korábbi verziókétól, így ezzel az útmutatóval szeretnénk segíteni a megismerését. Gyorselérési eszköztár Ezt a területet testre

Részletesebben

2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye.

2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. 2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Az említett egyéb termékek és cégek neve tulajdonosuk védjegye

Részletesebben

Az Osztályterem használatának alapjai Tanári útmutató az Osztályterem ipad-alkalmazás használatához

Az Osztályterem használatának alapjai Tanári útmutató az Osztályterem ipad-alkalmazás használatához Az Osztályterem használatának alapjai Tanári útmutató az Osztályterem ipad-alkalmazás használatához Lábléc-azonosító_terméknév értékelői útmutató 2016. hónap 1 Az Osztályterem bemutatása Az Osztályterem

Részletesebben

kommunikáció Megoldások

kommunikáció Megoldások Információ és kommunikáció Megoldások Megoldások Információ és kommunikáció 1. A címsorba gépelje be a http://www.nbc.com címet! A Kedvencek hozzáadása panelen kattintunk a létrehozás gombra! Kattintsunk

Részletesebben

2008 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye.

2008 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Csevegés 1. kiadás 2008 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. A Nokia tune a Nokia Corporation hangvédjegye.

Részletesebben

Zimbra levelező rendszer

Zimbra levelező rendszer Zimbra levelező rendszer Budapest, 2011. január 11. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Dokumentum információ... 3 Változások... 3 Bevezetés... 4 Funkciók... 5 Email... 5 Társalgás, nézetek, és keresés...

Részletesebben

Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt. Microsec web-szignó. Felhasználói útmutató. ver Budapest, július 06.

Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt. Microsec web-szignó. Felhasználói útmutató. ver Budapest, július 06. Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt. Microsec web-szignó Felhasználói útmutató ver. 1.2 Budapest, 2018. július 06. Tartalomjegyzék 1 A szolgáltatás használata... 3 2 Az web-szignó felülete és főbb

Részletesebben

A Microsoft SharePoint Foundation 2010 újdonságai Hatókör: Microsoft SharePoint Foundation 2010

A Microsoft SharePoint Foundation 2010 újdonságai Hatókör: Microsoft SharePoint Foundation 2010 Támogatás / SharePoint / SharePoint Foundation / SharePoint 2010 alaprendszer súgó és útmutató / Első lépések SharePoint alaprendszer A Microsoft SharePoint Foundation 2010 újdonságai Hatókör: Microsoft

Részletesebben

Micro Focus Vibe Mobile Súgó

Micro Focus Vibe Mobile Súgó Micro Focus Vibe Mobile Súgó 2016. szeptember Első lépések A Micro Focus Vibe webhely mobileszközről való elérését a Vibe-rendszergazda inaktiválhatja. Amennyiben a Vibe mobilos kezelőfelülete nem érhető

Részletesebben

ÁROP 1.A.2/A-2008-0278

ÁROP 1.A.2/A-2008-0278 SZEGHALOM VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK SZERVEZETFEJLESZTÉSE E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK AZ ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉS ÉS HATÓSÁGI SZOLGÁLTATÁS Bemutató Készült az Új Magyarország Fejlesztési

Részletesebben

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Ahhoz, hogy bármilyen ios-t használó eszközt tudjunk, rendeltetésszerűen használni szükségünk van egy úgynevezett Apple ID-re. Ennek segítségével jogosultságot

Részletesebben

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez.

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Működési feltételek A felhasználói útmutató ios V7.0.4 verziószámú operációs rendszer felhasználásával készült. Az applikáció telepítése 1. Az App

Részletesebben

ios iphone Az iphone beállítása Ahhoz, hogy használni tudd az iphone-od, először be kell állítani (aktiválni) az itunes-ban.

ios iphone Az iphone beállítása Ahhoz, hogy használni tudd az iphone-od, először be kell állítani (aktiválni) az itunes-ban. ios iphone Vodafone Magyarország zrt. 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6. Tartalom: Az iphone aktiválása Az iphone beállítása Aktiválás számítógéppel Levelezés Szinkronizálás számítógéppel és az itunes

Részletesebben

ECDL képzés tematika. Operáció rendszer ECDL tanfolyam

ECDL képzés tematika. Operáció rendszer ECDL tanfolyam Operáció rendszer ECDL tanfolyam Alapok A Windows áttekintése Asztal Tálca Start menü Lomtár használata Súgó használata Felhasználói fiókok kezelése Kijelentkezés, felhasználóváltás Fájlok és mappák Sajátgép

Részletesebben

Abacom CRM rendszer használati utasítás

Abacom CRM rendszer használati utasítás Abacom CRM rendszer használati utasítás Az Abacom CRM rendszerrel Ön nyilvántarthatja, keresheti, csoportosíthatja partnereit. Részletes listákat készíthet, melyeket Excel táblákba exportálhat, megjegyzéseket

Részletesebben

Levelező kliensek beállítása

Levelező kliensek beállítása Levelező kliensek beállítása Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék...1 Bevezető...1 Eléréshez szükséges adatok...1 Mozilla Thunderbird beállítása...2 Microsoft Outlook 2013 beállítása...7 Bevezető A SinusLink

Részletesebben

Rövid bevezetés a Novell Messenger mobilalkalmazás használatába

Rövid bevezetés a Novell Messenger mobilalkalmazás használatába Rövid bevezetés a Novell Messenger 3.0.1 mobilalkalmazás használatába 2015. május A Novell Messenger 3.0.1 és újabb verziója elérhető a támogatott ios, Android és BlackBerry rendszerű mobileszközökhöz.

Részletesebben

Protection Service for Business. Az első lépések Windows-számítógépeken

Protection Service for Business. Az első lépések Windows-számítógépeken Protection Service for Business Az első lépések Windows-számítógépeken Rendszerkövetelmények Rendszerkövetelmények Támogatott operációs rendszerek Microsoft Windows 7, Windows 8 és Vista Windows-munkaállomások

Részletesebben

Kezdő lépések Microsoft Outlook

Kezdő lépések Microsoft Outlook Kezdő lépések Microsoft Outlook A Central Europe On-Demand Zrt. által, a Telenor Magyarország Zrt. részére nyújtott szolgáltatások rövid kezelési útmutatója 1 Tartalom Áttekintés... 3 MAPI mailbox konfiguráció

Részletesebben

O365 és felhő szolgáltatások igénybevételéhez szükséges beállítások

O365 és felhő szolgáltatások igénybevételéhez szükséges beállítások F E L H A S Z N Á L Ó I L E Í R Á S O365 és felhő szolgáltatások igénybevételéhez szükséges beállítások BGF Informatikai Főosztály 2014. szeptember 24. H-1149 Budapest, Buzogány utca 11-13. www.bgf.hu

Részletesebben

Dropbox - online fájltárolás és megosztás

Dropbox - online fájltárolás és megosztás Dropbox - online fájltárolás és megosztás web: https://www.dropbox.com A Dropbox egy felhő-alapú fájltároló és megosztó eszköz, melynek lényege, hogy a különböző fájlokat nem egy konkrét számítógéphez

Részletesebben

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató A Windows 8.1 telepítése és frissítése A BIOS, illetve alkalmazások és illesztőprogramok frissítése, valamint a Windows Update futtatása A telepítés típusának

Részletesebben

Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések Gyakran ismételt kérdések Mi az ACN2Go Europe ipad alkalmazás? Az ACN2Go Europe ipad alkalmazással megismerheti a vállalatot és annak termékeit. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy Ön bárhol és bármikor

Részletesebben

Norton Family. 1. lépés: Felhasználói fiók beállítása gyermeke számára

Norton Family. 1. lépés: Felhasználói fiók beállítása gyermeke számára Norton Family TM Getting Started 1. lépés: Felhasználói fiók beállítása gyermeke számára A Norton Family használatához először szokásos felhasználói fiókokat kell létrehozni a gyereknek minden általa használt

Részletesebben

A termékkel kapcsolatos tájékoztatás

A termékkel kapcsolatos tájékoztatás Kezdeti lépések Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows a Microsoft Corporation bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban. Az itt szereplő információ előzetes értesítés

Részletesebben

Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013. Használati útmutató

Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013. Használati útmutató Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013 Tartalomjegyzék 1. Technikai információk... 2 2. Publikus felület... 2 2.1 Bejelentkezés... 2 2.2 Összesítés... 3 2.2.1 Statisztikai tábla megtekintése...

Részletesebben

Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik:

Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: AirPrint útmutató Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: HL-L850CDN/L8350CDW/L8350CDWT/L900CDW/L900CDWT DCP-L8400CDN/L8450CDW MFC-L8600CDW/L8650CDW/L8850CDW/L9550CDW A verzió HUN

Részletesebben

Hálózati szolgáltatások

Hálózati szolgáltatások 2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People, az Nseries és az N77 a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Az említett egyéb termékek és cégek neve tulajdonosuk

Részletesebben

Online naptár használata

Online naptár használata Online naptár használata WEB: https://www.google.com/calendar A Google naptár egy olyan Google-fiókhoz kötött szolgáltatás, melynek használatával a felhasználók egy ingyenes, online rendszerben tárolhatják

Részletesebben

Connection Manager - Felhasználói kézikönyv

Connection Manager - Felhasználói kézikönyv Connection Manager - Felhasználói kézikönyv 1.0. kiadás 2 Tartalom A kapcsolatkezelő alkalmazás 3 Használatbavétel 3 A kapcsolatkezelő alkalmazás megnyitása 3 A jelenlegi csatlakozási állapot megtekintése

Részletesebben

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények Rendszerkövetelmények Operációs rendszer A Nintex Workflow 2007 szoftvert Microsoft Windows Server 2003 vagy 2008 alá kell telepíteni. Böngésző kliens Microsoft Internet Explorer 6.x, de a Microsoft Internet

Részletesebben

E-book export, letöltés, offline olvasási segédlet

E-book export, letöltés, offline olvasási segédlet E-book export, letöltés, offline olvasási segédlet Hogyan mentsünk ki oldalakat, fejezeteket az elektronikus könyvekből? 1. Nyissuk meg az Egyetemi Könyvtár weboldalát (www.ek.szte.hu ), és kattintsunk

Részletesebben

ALKALMAZÁSOK ISMERTETÉSE

ALKALMAZÁSOK ISMERTETÉSE SZE INFORMATIKAI KÉPZÉS 1 SZE SPECIFIKUS IT ISMERETEK ALKALMAZÁSOK ISMERTETÉSE A feladat megoldása során valamely Windows Operációs rendszer használata a javasolt. Ebben a feladatban a következőket fogjuk

Részletesebben

Az Osztályterem 2.1 használatának alapjai. Tanári útmutató az Osztályterem ipad-alkalmazás használatához

Az Osztályterem 2.1 használatának alapjai. Tanári útmutató az Osztályterem ipad-alkalmazás használatához Az Osztályterem 2.1 használatának alapjai Tanári útmutató az Osztályterem ipad-alkalmazás használatához Bemutatkozik az Osztályterem Az Osztályterem egy hatékony ipad-alkalmazás, amely segít a tanároknak

Részletesebben

Nokia N97_mini (Mail for Exchange) beállítása Virtualoso email levelezésre

Nokia N97_mini (Mail for Exchange) beállítása Virtualoso email levelezésre Nokia N97_mini (Mail for Exchange) beállítása Virtualoso email levelezésre A következô lépések segítségével egyszerûen beállíthatja a Virtualoso email levelezést Nokia N97_mini készülékre. Az alkalmazás

Részletesebben

Íme néhány tanács az általános feladatok használatának megkezdéséhez. Első lépések sorozat

Íme néhány tanács az általános feladatok használatának megkezdéséhez. Első lépések sorozat Íme néhány tanács az általános feladatok használatának megkezdéséhez. Első lépések sorozat 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 és Microsoft Dynamics CRM Online 2013 ősze Először is érdemes a megfelelő munkaterületet

Részletesebben

Exchange tájékoztató

Exchange tájékoztató Exchange tájékoztató Rövid tájékoztató a Microsoft Exchange alapú levelezõrendszer használatáról A Pécsi Tudományegyetem Informatikai Igazgatósága Microsoft Exchange Server 2010 alapú levelezési szolgáltatást

Részletesebben

TESZTELÉSI SEGÉDLET. regisztráció I első naplóváz elkészítése I első napló kitöltése I applikáció letöltése I naplózás applikációval

TESZTELÉSI SEGÉDLET. regisztráció I első naplóváz elkészítése I első napló kitöltése I applikáció letöltése I naplózás applikációval AZ ELSŐ ONLINE HACCP NAPLÓZÁSI RENDSZER TESZTELÉSI SEGÉDLET regisztráció I első naplóváz elkészítése I első napló kitöltése I applikáció letöltése I naplózás applikációval Regisztráció Regisztrációs folyamat

Részletesebben

BlackBerry Internet Service. Felhasználói útmutató

BlackBerry Internet Service. Felhasználói útmutató BlackBerry Internet Service Felhasználói útmutató Kiadva: 2014-01-08 SWD-20140108163545958 Tartalomjegyzék 1 Kezdő lépések... 7 Tudnivalók a BlackBerry Internet Service üzenetkezelési szolgáltatási terveiről...7

Részletesebben

GroupWise Naptár közzétételi gazda felhasználó

GroupWise Naptár közzétételi gazda felhasználó GroupWise 8 Naptár közzétételi gazda felhasználó 8 2008. október 17. Áttekintés Novell GroupWise Naptár közzétételi gazda felhasználó Gyorskalauz www.novell.com The Novell GroupWise Naptár közzétételi

Részletesebben

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - ios

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - ios Program megnevezése: Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 Pályázat címe: HUSK JOBs portal Közös munkaerő-piaci információs rendszer A vezető partner: Centrum pokročilých

Részletesebben

Az Osztályterem 2.0 használatának alapjai. Tanári útmutató az Osztályterem ipad-alkalmazás használatához

Az Osztályterem 2.0 használatának alapjai. Tanári útmutató az Osztályterem ipad-alkalmazás használatához Az Osztályterem 2.0 használatának alapjai Tanári útmutató az Osztályterem ipad-alkalmazás használatához Az Osztályterem 2.0 bemutatása Az Osztályterem 2.0 egy új, hatékony ipad-alkalmazás, amely segít

Részletesebben

Rövid útmutató az első lépésekhez

Rövid útmutató az első lépésekhez Rövid útmutató az első lépésekhez A Microsoft OneNote 2013 megjelenése eltér a korábbi verziókétól, így ezzel az útmutatóval szeretnénk segíteni Önnek, hogy gyorsan kiigazodjon. Váltás az érintés és az

Részletesebben

SAP DocuSign Aláírási Útmutató

SAP DocuSign Aláírási Útmutató SAP DocuSign Aláírási Útmutató Tartalomjegyzék 1. SAP DocuSign Aláírási Útmutató... 2 2. E-mail értesítés fogadása... 2 3. A Dokumentum aláírása... 3 4. További opciók... 4 4.1 Befejezés később... 4 4.2

Részletesebben

Űrlapok és kedvencek. Rendszergazdai kézikönyv. 5,2 Verzió augusztus

Űrlapok és kedvencek. Rendszergazdai kézikönyv. 5,2 Verzió augusztus Űrlapok és kedvencek 5,2 Verzió Rendszergazdai kézikönyv 2017. augusztus www.lexmark.com Tartalom 2 Tartalom Változtatások előzményei...3 Áttekintés...4 Alkalmazás konfigurálása...5 Az Embedded Web Server

Részletesebben

CAMLAND Beruházás-megfigyelő

CAMLAND Beruházás-megfigyelő 2016 CAMLAND Beruházás-megfigyelő Felhasználói útmutató Készítette: GeoVision Hungária Kft. Tartalomjegyzék Bevezető... 2 Bejelentkezés... 2 Vezérlőpult... 3 Kamera adatlap... 4 Nézetek kezelése... 6 Felhasználók...

Részletesebben

LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A LOGON a LafargeHolcim Csoport egységes megrendelés-kezelő rendszere, amely lehetőséget biztosít Partnereink számára a megrendelésük online rögzítéséhez, azok későbbi nyomon

Részletesebben

EBSCO PUBLISHING. Hogyan működik? 2012. október 2.

EBSCO PUBLISHING. Hogyan működik? 2012. október 2. EBSCO PUBLISHING e-könyvek az EBSCOhost-on Hogyan működik? 2012. október 2. 1. Általános információ az e-könyvekről 2. Hogyan tölthetők le az e-könyvek? 3. A My EBSCOhost személyes mappa létrehozása 4.

Részletesebben

Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete. ERA Postaláda szolgáltatás. Felhasználói segédlet

Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete. ERA Postaláda szolgáltatás. Felhasználói segédlet Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete ERA Postaláda szolgáltatás Felhasználói segédlet v1.0 Budapest, 2012. szeptember 19. TARTALOMJEGYZÉK Tartalom Bevezetés... 3 Az ERA Postaláda szolgáltatás használata...

Részletesebben

AirPrint útmutató. B verzió HUN

AirPrint útmutató. B verzió HUN AirPrint útmutató Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DN/L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW

Részletesebben

AZ N-WARE KFT. ÁLTAL ELEKTRONIKUSAN ALÁÍRT PDF DOKUMENTUMOK HITELESSÉGÉNEK ELLENŐRZÉSE VERZIÓ SZÁM: 1.3 KELT: 2012.02.01.

AZ N-WARE KFT. ÁLTAL ELEKTRONIKUSAN ALÁÍRT PDF DOKUMENTUMOK HITELESSÉGÉNEK ELLENŐRZÉSE VERZIÓ SZÁM: 1.3 KELT: 2012.02.01. AZ N-WARE KFT. ÁLTAL ELEKTRONIKUSAN ALÁÍRT PDF DOKUMENTUMOK HITELESSÉGÉNEK ELLENŐRZÉSE VERZIÓ SZÁM: 1.3 KELT: 2012.02.01. Tartalom 1. A dokumentum célja... 3 2. Akiknek segítséget kívánunk nyújtani...

Részletesebben

Memeo Instant Backup Rövid útmutató. 1. lépés: Hozza létre ingyenes Memeo fiókját. 2. lépés: Csatlakoztassa a tárolóeszközt a számítógéphez

Memeo Instant Backup Rövid útmutató. 1. lépés: Hozza létre ingyenes Memeo fiókját. 2. lépés: Csatlakoztassa a tárolóeszközt a számítógéphez Bevezetés A Memeo Instant Backup egyszerű biztonsági másolási megoldás, mely nagy segítséget nyújt a bonyolult digitális világban. A Memeo Instant Backup automatikus módon, folyamatosan biztonsági másolatot

Részletesebben

Az RDC támogatási webhely elérése

Az RDC támogatási webhely elérése Az RDC támogatási webhely elérése Az RDC elérésével kapcsolatos információk és támogatás az RDC támogatási webhelyén érhető el: http://rdcsupport.biogenidec.com A webhely tartalma: 1) Hírek Az RDC honlappal

Részletesebben

Tisztelt Tulajdonosok!

Tisztelt Tulajdonosok! Tisztelt Tulajdonosok! A társasház honlapja a www.tarsashazi-manager.hu oldalon elindult, feltöltése, fejlesztése folyamatosan folyik. A honlap használatához regisztrálniuk kell a tulajdonosoknak. A regisztráció

Részletesebben

DKÜ ZRT. A Portál rendszer felületének általános bemutatása. Felhasználói útmutató. Támogatott böngészők. Felületek felépítése. Információs kártyák

DKÜ ZRT. A Portál rendszer felületének általános bemutatása. Felhasználói útmutató. Támogatott böngészők. Felületek felépítése. Információs kártyák A Portál rendszer felületének általános bemutatása Felhasználói útmutató Támogatott böngészők Internet Explorer 9+ Firefox (legújabb verzió) Chrome (legújabb verzió) Felületek felépítése Információs kártyák

Részletesebben

Mappák megosztása a GroupWise-ban

Mappák megosztása a GroupWise-ban - 1 - Fő me nü Mappák megosztása a GroupWise-ban Amennyiben a feladataink végzése szükségessé teszi, lehetővé tehetjük, hogy a GroupWise rendszerben tárolt személyes mappáinkat, az ott található tételeket

Részletesebben

Szülői modul. Belépés a TANINFORM rendszerbe. Főoldal

Szülői modul. Belépés a TANINFORM rendszerbe. Főoldal Szülői modul Belépés a TANINFORM rendszerbe Belépni vagy a bogim.hu oldalon elhelyezett linkre való kattintással vagy a https://start.taninform.hu/application/start?intezmenyindex=032552 cím böngészőbe

Részletesebben

SZOLGÁLTATÓI NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

SZOLGÁLTATÓI NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV SZOLGÁLTATÓI NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Felhasználói kézikönyv IX. kötet BEJEGYZÉSEK LEKÉRDEZÉSE Magyar Államkincstár Betekintési jogosultsággal rendelkező felhasználók számára 2014.12.10.

Részletesebben

Micro Focus Vibe Desktop for Windows

Micro Focus Vibe Desktop for Windows Micro Focus Vibe Desktop for Windows 2016. szeptember Bevezetés A Micro Focus Vibe rendszerben tárolt fájlokat szinkronizálhatja a számítógépével, ezt követően pedig a Vibe webhely közvetlen elérése nélkül

Részletesebben

A P-touch Transfer Manager használata

A P-touch Transfer Manager használata A P-touch Transfer Manager használata Verzió 0 HUN Bevezetés Fontos megjegyzés A dokumentum tartalma és a termék műszaki adatai értesítés nélkül módosulhatnak. A Brother fenntartja a jogot, hogy értesítés

Részletesebben

Apache OpenOffice telepítési útmutató

Apache OpenOffice telepítési útmutató Apache OpenOffice telepítési útmutató 1. Az OpenOffice magyar nyelvű verziójának telepítését az alábbi oldalról tudod elkezdeni. Katt a linkre: http://www.openoffice.org/download/ Mindig a legfrissebb

Részletesebben

AZ N-WARE KFT. ÁLTAL ELEKTRONIKUSAN ALÁÍRT PDF DOKUMENTUMOK HITELESSÉGÉNEK ELLENŐRZÉSE VERZIÓ SZÁM: 1.1 KELT:

AZ N-WARE KFT. ÁLTAL ELEKTRONIKUSAN ALÁÍRT PDF DOKUMENTUMOK HITELESSÉGÉNEK ELLENŐRZÉSE VERZIÓ SZÁM: 1.1 KELT: AZ N-WARE KFT. ÁLTAL ELEKTRONIKUSAN ALÁÍRT PDF DOKUMENTUMOK HITELESSÉGÉNEK ELLENŐRZÉSE VERZIÓ SZÁM: 1.1 KELT: 2010.08.18. Tartalom 1. A dokumentum célja... 3 2. Akiknek segítséget kívánunk nyújtani...

Részletesebben

KONTAKT Webalkalmazás útmutató. Dátum Módosította Leírás Verzió 2014.04.01 E- Group Kiindulási verzió 1.0 2014.06.06 E- Group Tördelés módosítása 1.

KONTAKT Webalkalmazás útmutató. Dátum Módosította Leírás Verzió 2014.04.01 E- Group Kiindulási verzió 1.0 2014.06.06 E- Group Tördelés módosítása 1. KONTAKT Webalkalmazás útmutató Dátum Módosította Leírás Verzió 2014.04.01 E- Group Kiindulási verzió 1.0 2014.06.06 E- Group Tördelés módosítása 1.1 1 Dokumentum információ: Projekt megnevezése: Projekt

Részletesebben

Útmutató lépésről lépésre. Ismerkedés a TestvérTér használatával

Útmutató lépésről lépésre. Ismerkedés a TestvérTér használatával Útmutató lépésről lépésre Ismerkedés a TestvérTér használatával Profilok szerkesztése... 3 Tanárok és látogatók meghívása a TestvérTérbe... 5 Diákok meghívása a TestvérTérbe... 8 Blogok létrehozása a TestvérTér

Részletesebben

A fényképezőgép-firmware frissítése

A fényképezőgép-firmware frissítése A fényképezőgép-firmware frissítése Köszönjük, hogy a Nikon termékét választotta! A jelen útmutató a firmware-frissítés elvégzését ismerteti. Ha nem biztos benne, hogy sikeresen végre tudja hajtani a frissítést,

Részletesebben

Rendszergazda Debrecenben

Rendszergazda Debrecenben LEVELEZŐKLIENS BEÁLLÍTÁSA A levelezés kényelmesen kliensprogramokkal is elérhető, és használható. Ezen útmutató beállítási segítséget nyújt, két konkrét klienssel bemutatva képernyőképekkel. Természetesen

Részletesebben

A fényképezőgép-firmware frissítése

A fényképezőgép-firmware frissítése A fényképezőgép-firmware frissítése Köszönjük, hogy a Nikon termékét választotta! A jelen útmutató a firmware-frissítés elvégzését ismerteti. Ha nem biztos benne, hogy sikeresen végre tudja hajtani a frissítést,

Részletesebben

Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni.

Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni. Használati utasítás 1. Biztonsági figyelmeztetés Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni. Biztonsági kód Az alapértelmezett kód 1122. Ez a kód megakadályozza, hogy más személyek

Részletesebben

Alpha1 PRO Okoseszköz Applikáció. Használati Útmutató

Alpha1 PRO Okoseszköz Applikáció. Használati Útmutató Alpha1 PRO Okoseszköz Applikáció Használati Útmutató 1. UBTECH felhasználó A UBTECH felhasználó azonosítód bármelyik termékünk esetében érvényes és használható. Az Alpha1 Applikációba történő belépéskor

Részletesebben

ECDL Információ és kommunikáció

ECDL Információ és kommunikáció 1. rész: Információ 7.1 Az internet 7.1.1 Fogalmak és szakkifejezések 7.1.2 Biztonsági megfontolások 7.1.3 Első lépések a webböngésző használatában 7.1.4 A beállítások elévégzése 7.1.1.1 Az internet és

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Levelezéshez kapcsolódó alapfogalmak

Tartalomjegyzék. Levelezéshez kapcsolódó alapfogalmak Tartalomjegyzék Outlook Express e-mail fiók beállítása... 2 Outlook Express e-mail fiók módosítása.... 5 Outlook 2003 e-mail fiók beállítása... 7 Outlook 2003 e-mail fiók módosítása.... 10 Outlook 2007

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Az alkalmazása megnyitása Hozzáférés a kiadványokhoz

Tartalomjegyzék. Az alkalmazása megnyitása Hozzáférés a kiadványokhoz Első lépések Tartalomjegyzék Az alkalmazása megnyitása Hozzáférés a kiadványokhoz Könyvespolc A könyvespolc elemei A könyvespolc funkciói Egy kiadvány letöltése Egy kiadvány megnyitása Olvasó modul Olvasás

Részletesebben

Első lépések. A Microsoft Word 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését.

Első lépések. A Microsoft Word 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését. Első lépések A Microsoft Word 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését. A gyorselérési eszköztár Az itt elhelyezett parancsok mindig

Részletesebben

Hiteles Elektronikus Postafiók

Hiteles Elektronikus Postafiók NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. H-1081 Budapest, Csokonai utca 3. Hiteles Elektronikus Postafiók Tárhely adminisztráció 2018.05.07. v.1.2. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 2. BEJELENTKEZÉS

Részletesebben

RDC alapok Navigálás az RDC-környezetben Az RDC honlapján négy navigációs fül található: Kezdőlap Esetnapló Áttekintés Jelentések Ezek a globális hivatkozások lehetővé teszik, hogy kijelentkezzen a rendszerből,

Részletesebben

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - Android

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - Android Program megnevezése: Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 Pályázat címe: HUSK JOBs portal Közös munkaerő-piaci információs rendszer A vezeto partner: Centrum pokročilých

Részletesebben

A GroupWise WebAccess segítségével Ön bármely HTML 3 szabványt alkalmazó böngészõ programmal hozzáférhet levelezéséhez és naptárához.

A GroupWise WebAccess segítségével Ön bármely HTML 3 szabványt alkalmazó böngészõ programmal hozzáférhet levelezéséhez és naptárához. V E R Z I Ó 5.1/5.2 G Y O R S K A L A U Z A W E B A C C E S S J A V A P R O G R A M H O Z TM GROUPWISE 5.2 QUICK START CARD A GroupWise WebAccess segítségével Ön bármely HTML 3 szabványt alkalmazó böngészõ

Részletesebben

Csevegés. Nokia N76-1

Csevegés. Nokia N76-1 Csevegés Nokia N76-1 NINCS GARANCIA Lehet, hogy a készülékhez mellékelt, harmadik fél által írt alkalmazásokat olyan természetes vagy jogi személyek hozták létre és birtokolják, akik nem kapcsolódó vállalatai

Részletesebben

Kézikönyv online bérletvásárláshoz

Kézikönyv online bérletvásárláshoz 1 Kézikönyv online bérletvásárláshoz REGISZTRÁCIÓ A regisztrációhoz létre kell hoznia egy felhasználói profilt. 1. A kezdőlapon kattintson a Regisztráció gombra. 2. Kérjük, írja be az összes kért adatot.

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a Használati útmutatóban a megjegyzéseket végig a következő módon használjuk: A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához A WEB EDInet rendszer használatához internet kapcsolat, valamint egy internet böngésző program szükséges (Mozilla Firefox, Internet Explorer).

Részletesebben

1. Létező postafiók megadása. ipad menünk felületén válasszuk a Mail opciót, amivel megadhatjuk hozzáadandó postafiókunk típusát.

1. Létező postafiók megadása. ipad menünk felületén válasszuk a Mail opciót, amivel megadhatjuk hozzáadandó postafiókunk típusát. 1. Létező postafiók megadása ipad menünk felületén válasszuk a Mail opciót, amivel megadhatjuk hozzáadandó postafiókunk típusát. 2. Fióktípus megadása Rendszerünkben található postafiókjainak beállításához

Részletesebben

Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik:

Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik: AirPrint útmutató Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW A verzió HUN Megjegyzések meghatározása

Részletesebben

A Microsoft Outlook 2003 levelezés beállítása

A Microsoft Outlook 2003 levelezés beállítása A Microsoft Outlook 2003 levelezés beállítása 1. Program megnyitása Nyissa meg a Microsoft Outlook 2003-at, mely általában a Start menü Minden program/programok menü Microsoft Office menü listájában megtalálható.

Részletesebben

Felhasználói leírás a DimNAV Server segédprogramhoz ( )

Felhasználói leírás a DimNAV Server segédprogramhoz ( ) Felhasználói leírás a DimNAV Server segédprogramhoz (1.1.0.3) Tartalomjegyzék Bevezetés...3 1. Telepítés...3 2. Eltávolítás...4 Program használata...5 1. Kezdeti beállítások...5 2. Licenc megadása...6

Részletesebben

Samsung GT-S7230 (Wave 723) Exchange ActiveSync beállítása Virtualoso levelezésre

Samsung GT-S7230 (Wave 723) Exchange ActiveSync beállítása Virtualoso  levelezésre Samsung GT-S7230 (Wave 723) Exchange ActiveSync beállítása Virtualoso email levelezésre A következô lépések segítségével egyszerûen beállíthatja a Virtualoso email levelezést Samsung GT-S7230 készülékre.

Részletesebben