Az Office 365 használata iphone-on vagy ipaden

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az Office 365 használata iphone-on vagy ipaden"

Átírás

1 Az Office 365 használata iphone-on vagy ipaden Rövid útmutató az első lépésekhez ek megtekintése Beállíthatja, hogy iphone-ján vagy ipadjén eket tudjon küldeni és fogadni Office 365-fiókján keresztül. Naptárelérés bárhonnan Naptárbejegyzéseit iphone-jára vagy ipadjére szinkronizálva mindig tudhatja, hogy hol kell lennie. Partnerek szinkronizálása Partnereit iphone-ján vagy ipadjén is tárolhatja, így könnyebben oszthat meg dokumentumokat, küldhet eket és ütemezhet kollégáival értekezleteket. Hozzáférés a csoport OneNotejegyzetfüzetéhez Az iphone- vagy ipad-alapú OneNote alkalmazással könnyedén hozzáférhet a SharePoint-csoportwebhelyeken vagy saját OneDrive vállalati verzióbeli webhelyén tárolt OneNotejegyzetfüzetekhez. Értekezletek szemtől szemben A Lynckel értekezletekhez csatlakozhat, cseveghet, videohívásokat kezdeményezhet kollégáival, és az irodán kívül is tarthatja velük a kapcsolatot. Együttműködés a csoporttal Hozzáférhet a csoportwebhelyekhez, és megoszthatja, illetve szerkesztheti az ott tárolt fájlokat. Dokumentumok szerkesztése A OneDrive vállalati verzió alkalmazással bármelyik dokumentumon dolgozhat, és meg is oszthatja azt a OneDrive vállalati verzióbeli webhelyén. Dokumentumok megtekintése és szerkesztése útközben Az Office Mobile alkalmazással közvetlenül iphone-ján is megtekintheti és szerkesztheti dokumentumait.

2 A levelezés használata Miután beállította Office 365-beli fiókját iphone-ján vagy ipadjén, a levelezést az eszközön beállított összes többi fiókhoz hasonlóan használhatja. A következő lehetőségei vannak: ek megtekintése: A kezdőképernyőn koppintson a Mail ikonra. küldése: Koppintson a Szerkesztés gombra. Adja meg a címzetteket, írja meg az üzenetet, és koppintson a Küldés gombra. megválaszolása: Koppintson a Válasz gombra. Amikor megírta az üzenetét, koppintson a Küldés gombra. Más mappák megtekintése: Koppintson a Mappák gombra. Válassza ki a megtekinteni kívánt mappát. Az összes fiók megtekintése az eszközön: Koppintson a Mail alkalmazásra. (Ha a Bejövő mappa nyílik meg, koppintson a fiók nevére a bal felső sarokban.) Itt látható az eszközön beállított összes fiók. A különböző fiókokban a többi mappa is megtekinthető. A Fiók csoportban koppintson a megtekinteni kívánt mappa fiókjára. A naptár kezelése A naptár használatával találkozókat és értekezleteket hozhat létre és követhet nyomon. Naptárelem megtekintése Koppintson a Naptár alkalmazásra. Új értekezlet vagy esemény létrehozása 1. Koppintson a Naptár alkalmazásra, és válassza ki a találkozó idejét és más adatait. 2. Az Új esemény képernyőn koppintson a Naptár elemre, majd válassza ki az Office 365-naptárát. Amikor elkészült, koppintson a Kész gombra. Partnerek kezelése Partnerek hozzáadása, szerkesztése és törlése az Office 365-fiókjában. Partner hozzáadása 1. A kezdőképernyőn koppintson a Telefon > Kontaktok elemre. 2. Koppintson az Új gombra, és írja be a partner adatait. Amikor elkészült, koppintson a Kész gombra. Az Office 365-fiókra koppintva megjelenítheti a fiók más mappáit Partner szerkesztése vagy törlése 1. Koppintson a partner nevére, majd a Szerkesztés gombra. 2. Módosítsa az adatokat, és koppintson a Kész gombra. Ha törölni szeretné a partnert, pöccintsen lefelé, majd koppintson a Kontakt törlése gombra.

3 A OneDrive vállalati verzióban és a SharePointcsoportwebhelyeken tárolt dokumentumok közös használata és szerkesztése A SharePoint-csoportwebhelyen csoportja kommunikációt folytathat, dokumentumokat oszthat meg, és közösen dolgozhat a projekteken. A OneDrive vállalati verzió az Ön személyes webhelye, ahol a csak Ön által megtekinthető, de munkatársaival egyszerűen megosztható fájlokat tárolhatja. Mindkét webhelyről elérhet dokumentumokat az Office Mobile-ban, a webhelyen való navigáláshoz azonban az iphone vagy az ipad Safari böngészőjét kell használnia. A OneDrive vállalati verzió vagy egy SharePoint-csoportwebhely megnyitása: 1. Nyissa meg a Safarit. 2. Írja be a webhelye URL-címét a böngésző címsorába. (Például: https://contosomy.sharepoint.com/personal/<felhasznalonev>_contoso_onmicrosoft_com cím mutatja, hogy miként nézhet ki egy személyes webhely (mint a OneDrive vállalati verzió) URL-címe. A csoportwebhelyek URL-címe a következőhöz hasonlóan nézhet ki: https://contoso.sharepoint.com/sites/contoso. (Az URL-címben a contoso szót helyettesítse be szervezete tartománynevével.) Megjegyzés: Ha nem tudja pontosan a webhely URL-címét, nyissa meg a webhelyet számítógépe böngészőjében, és jegyezze fel a címsorban látható URL-címet, vagy küldje el magának ben, ahonnan kimásolhatja és beillesztheti. 3. Amikor megjelenik a Microsoft Office 365 bejelentkezési képernyője, írja be a felhasználónevét és a jelszavát, majd koppintson a Bejelentkezés hivatkozásra. Ha a webhely mobilnézetben nyílik meg, és PC-nézetre szeretne váltani, koppintson a Beállítások > Váltás PC-nézetre parancsra. Ha vissza szeretne váltani a mobilnézetre, koppintson a Beállítások > Mobilnézet parancsra.) 4. Ha mobilnézetben van, a Beállítások > Webhely tartalma elemre koppintva megnézheti az összes tartalom (többek között a webhelyen lévő dokumentumtárak vagy listák) listáját. Számítógépnézet Mobilnézet Tipp Egyszerűen mozoghat a OneDrive vállalati verzió-beli webhely és bármely követett csoportwebhely között, ha a PC-nézet navigációs fejlécén a OneDrive vagy a Webhelyek elemre koppint.

4 Az iphone- és ipad-alkalmazások használata Telepítsen Office 365-tel együttműködő iphone- vagy ipad-alapú alkalmazásokat, ha útközben is folytatni szeretné a munkát és az együttműködést munkatársaival. A Rövid útmutató az első lépésekhez Az Office 365 beállítása iphone-on vagy ipaden című dokumentum alábbi szakaszaiból megtudhatja, hogy miként jelentkezhet be ezekbe az alkalmazásokba az első alkalommal: Az iphone- vagy ipad-alapú Lync 2013 OneDrive for Business for Office 365 subscribers Csevegőüzenet küldése Miután megtalálta a keresett személyt, koppintson a nevére, majd a Csevegés ikonra. Írja be az üzenetét, majd koppintson a Küldés ikonra. Megjegyzés: Ha videohívás közben szeretne csevegőüzenetet küldeni valakinek, koppintson a Csevegés ikonra, írja meg az üzenetét, majd koppintson a Küldés ikonra. Az iphone- és ipad-alapú OneNote Az Office Mobile for Office 365 subscribers (iphone-felhasználóknak) A Lync 2013 alkalmazás használata Ha a szervezete Lyncet használ, az iphone- vagy ipadalapú Microsoft Lync 2013-at használva utazás közben sem kell lemondania a kapcsolattartásról. Állapot beállítása vagy kijelentkezés Állapotának módosításához az Adataim képernyőn koppintson az állapotára, majd válasszon új állapotot, vagy a Kijelentkezés gombra koppintva jelentkezzen ki. Partner keresése Hang hozzáadása csevegéshez Ha csevegés közben fel szeretné hívni egyik partnerét, koppintson a Telefon ikonra, és válassza a hívni kívánt számot. Csatlakozás Lync-értekezlethez Ha be szeretne kapcsolódni egy Lync-értekezletbe, az Értekezletek lapon koppintson a kívánt értekezletre, majd a Bekapcsolódás értekezletbe gombra. A Partnerek képernyőn koppintson a Keresés elemre. Kezdje el írni a keresett személy nevét a keresőmezőbe. A mező alatt megjelennek a találatok.

5 Az OneDrive for Business for Office 365 Subscribers alkalmazás használata Miután bejelentkezett, a OneDrive vállalati verzió alkalmazás közvetlenül a fájljaihoz és mappáihoz irányítja, így azonnal elkezdheti a fájlok megtekintését és szerkesztését. Fájlok megtekintése a OneDrive vállalati verzióban Koppintson bármelyik elemre a megnyitásához. Megjelenik egy letöltési gomb, ha a fájlt offline állapotban is meg lehet tekinteni. A fájlok háromféleképpen tekinthetők meg. A OneDrive vállalati verzió képernyő alján tegye az alábbiak egyikét: A OneDrive vállalati verzióban lévő összes fájl megjelenítéséhez koppintson a Fájlok elemre. A OneDrive vállalati verzió legutóbb megnyitott fájljainak megjelenítéséhez koppintson a Legutóbbiak elemre. Az offline állapotban is megtekinthető fájlok megjelenítéséhez koppintson az Offline elemre. Fájl megosztása 1. Koppintson a megosztani kívánt fájlra. 2. A fájl megnyitása után koppintson a OneDrive vállalati verzió Megosztás gombjára Ha már megosztotta a fájlt, láthatja a megosztásban részt vevő személyek listáját. Ha nem, egy megjegyzés olvasható, miszerint a fájl nincs megosztva. 3. Koppintson a Hozzáadás gombra a Megosztás képernyő tetején. 4. A Megosztás képernyőn koppintson a Megosztás a következővel mezőbe, és adja meg annak a személynek az címét, akivel meg szeretné osztani a fájlt. Másik lehetőségként koppintson a Hozzáadás ikonra, és válasszon egy nevet a partnerlistából. Ismételje meg ezt az eljárást mindenkinél, akivel meg szeretné osztani a fájlt. 5. Adja meg a megosztási engedélyt annak a személynek, akit meghív a fájl megosztására. Az alapértelmezett beállítás a Címzett szerkesztheti. Később tetszés szerint módosíthatja a megosztási engedélyeket. 6. Koppintson a Hozzáadás Fájlok megjelenítése offline állapotban A OneDrive vállalati verzióban lévő fájlokat letöltheti iphone-jára vagy ipadjére, hogy megtekinthetők legyenek offline állapotban is. 1. Koppintson arra a fájlra, amelyet megtekintésre le szeretne tölteni. 2. Koppintson a letöltési gombra 3. Ekkor az Offline elemre koppintva megjelenik a fájl a listában. Megjegyzés: a fájl offline verziója egyszerűen egy letöltött másolat. Ha ezt a fájlt szerkeszti, a frissítések nem szinkronizálódnak a OneDrive vállalati verzióban lévő példánnyal. Megosztási engedélyek módosítása 1. Koppintson arra a fájlra, amelynek a megosztási engedélyeit módosítani szeretné. 2. A fájl megnyitása után koppintson a OneDrive vállalati verzió Megosztás gombjára 3. Koppintson annak a személynek a nevére, akinek az engedélyeit módosítani szeretné. 4. Koppintson a kívánt engedélybeállításra.

6 A OneNote alkalmazás használata Office 365-ös jegyzetfüzetek szinkronizálása Ha az Office 365-ös SharePoint-webhelyeken gyakran használ bizonyos jegyzetfüzeteket, szinkronizálhatja őket iphone-jával vagy ipadjével, ha felveszi az Office 365-fiókját, miután egy Microsoft-fiókkal bejelentkezett. Győződjön meg arról, hogy a megnyitni kívánt jegyzetfüzetek azonosak azokkal, amelyeket nemrégiben használt a számítógépről vagy más eszközről. A régóta nem használt jegyzetfüzetek nem szinkronizálódnak, amikor bejelentkezik. 1. Ha meg van nyitva egy jegyzetfüzet, koppintson a Jegyzetfüzetek elemre. 2. Koppintson a Beállítások ikonra. 3. Koppintson a Fiókok > Szolgáltatás hozzáadása > Office 365 SharePoint parancsra. 4. Írja be az címét és a jelszavát, majd a Bejelentkezés elemre koppintva vegye fel az Office 365-fiókot. 5. Zárja be a OneNote beállításait. 6. A Jegyzetfüzetek képernyőn koppintson a További jegyzetfüzetek elemre. Jegyzetfüzetei megjelennek a Legutóbbiak csoportban. Munkavégzés offline állapotban Jegyzetfüzetét szinkronizálhatja a OneDrive vállalati verzióval, és a OneNote ezt követően automatikusan szinkronizálja módosításait a munkája során. Ha bármikor megszakad az internetkapcsolata vagy kikapcsolja azt, minden függőben lévő módosítás szinkronizálódni fog, amint ismét helyreáll a kapcsolat. Jegyzetek megosztása ben elküldheti az egyes lapokat, vagy megoszthatja a jegyzetfüzetet. Lap küldése ben 1. Nyissa meg az elküldeni kívánt lapot, és koppintson a jobb felső sarkában lévő nyílra 2. Koppintson az Oldal küldése ben parancsra. Jegyzetfüzetre mutató hivatkozás küldése 1. Koppintson a Jegyzetfüzetek 2. Koppintson a felül lévő nyílra 3. A megosztani kívánt jegyzetfüzeten koppintson a jobbra mutató nyílra 4. Válassza ki, hogy a címzett szerkesztheti-e a jegyzetfüzetet, vagy csak megtekintheti. Megnyílik egy üzenet a jegyzetfüzetre mutató hivatkozással. 5. Írja be a címzett címét, és küldje el az üzenetet.

7 Az Office Mobile alkalmazás használata Dokumentumok megjelenítése az iphone-on Office 365-ös dokumentumait úgy viheti át legegyszerűbben iphone-jára, ha menti őket az internetre, például a OneDrive vállalati verzióban vagy egy SharePoint-csoportwebhelyen. Később ezeket iphone-járól megtekintheti. 1. Ha még nincs kapcsolata az Office 365-ös dokumentumaival, és csatlakozni szeretne a OneDrive vállalati verzióhoz vagy a SharePointhoz, koppintson a Megnyitás ikonra. 2. A Helyek képernyőn koppintson a Hely hozzáadása elemre, és jelentkezzen be Office 365-ös felhasználónevével és jelszavával. Megjegyzés: ha almappa van megnyitva, a Vissza gombra koppintva térjen vissza a Hely hozzáadása képernyőre. 3. Koppintson arra a szolgáltatásra, amelyben a dokumentumot mentette, majd koppintással nyissa meg a dokumentumot. Dokumentumok megosztása Dokumentumait megoszthatja ek mellékleteként. 1. Nyissa meg a megosztani kívánt dokumentumot. 2. Koppintson a Fájl elemre 3. Koppintson a Megosztás elemre. 4. Írja meg az üzenetet, és koppintson a Küldés ikonra. Munkavégzés offline állapotban Office-dokumentumain offline állapotban is dolgozhat. Amikor készen áll arra, hogy módosításait mentse a kiszolgálóra, ellenőrizze, hogy van-e internetkapcsolata, és koppintson a Fájl > Mentés elemre. A Wordben végrehajtható műveletek A következő fájltípusok megnyitása:.doc,.docx,.dot,.dotx,.dotm,.docm A következő fájltípusok szerkesztése:.docx,.dotx Megjegyzések hozzáadása, törlése és megjelenítése Az Excelben végrehajtható műveletek A következő fájltípusok megnyitása:.xls,.xlsx,.xlt,.xltx,.xlsm,.xltm A következő fájltípusok szerkesztése:.xlsx,.xltx Navigálás a lapokban a Vázlat nézetben Szűrő alkalmazása Tartományok összegének, átlagának stb. kiszámítása az AutoSzum függvénnyel Megjegyzések hozzáadása, törlése és megjelenítése Fájlok megosztása ben Szöveg keresése Szöveg formázása Szöveg keresése egy munkafüzeten belül Kijelölt adatok rendezése Cellák formázása Cellák törlése A PowerPointban végrehajtható műveletek A következő fájltípusok megnyitása:.ppt,.pptx,.pps,.ppsx,.pptm,.ppsm A következő fájltípusok szerkesztése:.pptx,.pptm Diajegyzetek hozzáadása és szerkesztése Visszavonás/visszaállítás Fájlok megosztása ben Mozgás a diák között miniatűrnézetben A bemutató megosztása ben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató BlackBerry Q10 Smartphone Verzió: 10.1 Felhasználói útmutató Kiadva: 2013-10-15 SWD-20131015110638395 Tartalomjegyzék Üdvözöljük...9 BlackBerry 10: új alkalmazások és szolgáltatások...10 Kezdő lépések...

Részletesebben

ipad Használati útmutató ios 6 szoftverhez

ipad Használati útmutató ios 6 szoftverhez ipad Használati útmutató ios 6 szoftverhez Tartalom 7 Fejezet 1: Az ipad első pillantásra 7 Az ipad áttekintése 8 Tartozékok 9 Gombok 11 SIM-kártyatálca 12 Állapotikonok 14 Fejezet 2: Első lépések 14 Amire

Részletesebben

Közoktatási Dokumentumportál

Közoktatási Dokumentumportál Közoktatási Dokumentumportál Kft. v1.0 [ DOKUMENTUMTÁR A ZUGLÓI KÖZOKTATÁSI ÉS EGYÉB INTÉZMÉNYEK SZÁMÁRA] Felhasználói Kézikönyv Dokumentumtár a zuglói közoktatási és egyéb intézmények számára Oktatási

Részletesebben

FreeAgent GoFlex Home Felhasználói útmutató

FreeAgent GoFlex Home Felhasználói útmutató FreeAgent GoFlex Home Felhasználói útmutató FreeAgent GoFlex Home felhasználói útmutató 2011 Seagate Technology LLC. Minden jog fenntartva. A Seagate, a Seagate Technology, a Wave logó és a FreeAgent a

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia M2 D2303/D2305/D2306

Használati útmutató. Xperia M2 D2303/D2305/D2306 Használati útmutató Xperia M2 D2303/D2305/D2306 Tartalomjegyzék Első lépések...6 A használati útmutatóról...6 Áttekintés...6 Összeszerelés...7 A telefon első bekapcsolása...8 Miért van szükségem Google

Részletesebben

A HTC One készülék Felhasználói kézikönyv

A HTC One készülék Felhasználói kézikönyv A HTC One készülék Felhasználói kézikönyv 2 Tartalom Tartalom Kibontás HTC One 7 SIM-kártya 8 Az akkumulátor töltése 9 Ki és bekapcsolás 10 Szeretne gyors útmutatást a telefonról? 10 Telefon beállítása

Részletesebben

A Microsoft SharePoint Foundation 2010 újdonságai Hatókör: Microsoft SharePoint Foundation 2010

A Microsoft SharePoint Foundation 2010 újdonságai Hatókör: Microsoft SharePoint Foundation 2010 Támogatás / SharePoint / SharePoint Foundation / SharePoint 2010 alaprendszer súgó és útmutató / Első lépések SharePoint alaprendszer A Microsoft SharePoint Foundation 2010 újdonságai Hatókör: Microsoft

Részletesebben

Az Ön HTC Explorer Felhasználói kézikönyve

Az Ön HTC Explorer Felhasználói kézikönyve Az Ön HTC Explorer Felhasználói kézikönyve 2 Tartalom Tartalom Első lépések A doboz tartalma 8 HTC Explorer 8 Hátlap 10 SIM-kártya 11 Memóriakártya 12 Akkumulátor 13 Ki és bekapcsolás 14 A PIN-kód beírása

Részletesebben

iphone Használati útmutató Az ios 4,2 szoftverhez

iphone Használati útmutató Az ios 4,2 szoftverhez iphone Használati útmutató Az ios 4,2 szoftverhez Tartalom 9 1. fejezet: Első pillantás az iphone készülékre 9 iphone Áttekintés 11 Gombok 14 iphone alkalmazások 18 Állapotikonok 21 2. fejezet: Indulás

Részletesebben

Kibővített használati útmutató

Kibővített használati útmutató X2 Kibővített használati útmutató Tartalomjegyzék Első lépések...5 Használati útmutató a telefonban...5 További segítség...5 Összeszerelés...5 A telefon bekapcsolása és kikapcsolása...6 A képernyő igazítása...7

Részletesebben

Használati útmutató. ST21i/ST21a. tipo

Használati útmutató. ST21i/ST21a. tipo Használati útmutató ST21i/ST21a tipo Tartalomjegyzék Fontos tudnivalók...6 Android mi és miért?...7 Alkalmazások...7 Első lépések...8 Összeszerelés...8 A telefon be- és kikapcsolása...10 Telepítő varázsló...10

Részletesebben

Nokia Lumia 800 - Felhasználói kézikönyv

Nokia Lumia 800 - Felhasználói kézikönyv Nokia Lumia 800 - Felhasználói kézikönyv 1.0. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 4 Első lépések 6 A telefon gombjai és részei 6 A vissza, az indítás és a keresés gomb 7 A SIM-kártya behelyezése 8 A telefon

Részletesebben

Rövid útmutató az első lépésekhez

Rövid útmutató az első lépésekhez Rövid útmutató az első lépésekhez A Microsoft PowerPoint 2013 megjelenése eltér a korábbi verziókétól, így ezzel az útmutatóval szeretnénk segíteni a gyors elsajátítását. Parancsok elérése A menüszalag

Részletesebben

iphone Használati útmutató ios 4.2 és 4.3 szoftverhez

iphone Használati útmutató ios 4.2 és 4.3 szoftverhez iphone Használati útmutató ios 4.2 és 4.3 szoftverhez Tartalom 9 1. fejezet: Első pillantás az iphone készülékre 9 Az útmutató tartalma 9 iphone Áttekintés 11 Gombok 14 iphone alkalmazások 18 Állapotikonok

Részletesebben

Google Drive használata

Google Drive használata Google Drive használata WEB: https://drive.google.com/ A Google Drive egy ún. felhő-alapú szolgáltatás, melynek lényege, hogy a különböző fájlokat nem egy konkrét számítógéphez tartozó adathordozón (pl.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv Nokia Lumia 620

Felhasználói kézikönyv Nokia Lumia 620 Felhasználói kézikönyv Nokia Lumia 620 1.1. kiadás HU Felhasználói kézikönyv Nokia Lumia 620 Tartalom Biztonság 4 Kezdő lépések 6 A telefon gombjai és részei 6 A vissza, az indítás és a keresés gomb 6

Részletesebben

IM and Presence szolgáltatás Cisco Unified Communications Manager rendszerben, 9.0(1) verzió felhasználói útmutató

IM and Presence szolgáltatás Cisco Unified Communications Manager rendszerben, 9.0(1) verzió felhasználói útmutató IM and Presence szolgáltatás Cisco Unified Communications Manager rendszerben, 9.0(1) verzió felhasználói Els kiadás: May 25, 2012 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose,

Részletesebben

A HTC One S készülék Felhasználói kézikönyv

A HTC One S készülék Felhasználói kézikönyv A HTC One S készülék Felhasználói kézikönyv 2 Tartalom Tartalom Kibontás HTC One S 8 SIM-kártya 9 Az akkumulátor töltése 10 Ki és bekapcsolás 10 A HTC One S kezdeti beállítása 11 Szeretne gyors útmutatást

Részletesebben

Nokia 700 - Felhasználói kézikönyv

Nokia 700 - Felhasználói kézikönyv Nokia 700 - Felhasználói kézikönyv 2.0. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 5 Használatbavétel 7 A készülék gombjai és részei 7 A SIM-kártya behelyezése 7 Memóriakártya behelyezése 9 Az akkumulátor töltése

Részletesebben

Online alapismeretek - 2. fejezet (Firefox) látássérült felhasználók számára

Online alapismeretek - 2. fejezet (Firefox) látássérült felhasználók számára Online alapismeretek - 2. fejezet (Firefox) látássérült felhasználók számára Vakbarát tananyag Szerző: Herczeg Lajos, Mali Attila Kiadja az "Informatika a látássérültekért" Alapítvány Copyright 2014. Minden

Részletesebben

Üdvözli a HUAWEI. HUAWEI Ascend Y 200. Felhasználói útmutató U8655-1

Üdvözli a HUAWEI. HUAWEI Ascend Y 200. Felhasználói útmutató U8655-1 Üdvözli a HUAWEI HUAWEI Ascend Y 200 Felhasználói útmutató U8655-1 Tartalomjegyzék 1 Olvassa el, mielőtt továbblépne... 1 1.1 Biztonsági óvintézkedések... 1 1.2 Személyes információk és adatok biztonsága...

Részletesebben

Nokia Lumia 610 - Felhasználói kézikönyv

Nokia Lumia 610 - Felhasználói kézikönyv Nokia Lumia 610 - Felhasználói kézikönyv 1.0. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 4 Kezdő lépések 6 A telefon gombjai és részei 6 A vissza, az indítás és a keresés gomb 7 A SIM-kártya behelyezése 8 A

Részletesebben

A Kies (PC Sync) telepítése

A Kies (PC Sync) telepítése A készülék működése és egyes tulajdonságai eltérhetnek az ebben a kézikönyvben leírtaktól a készüléken telepített szoftvertől és a szolgáltatótól függően. A Kies (PC Sync) telepítése. Töltse le a Kies

Részletesebben

GNOME gyorskalauz SUSE Linux Enterprise Desktop 10 SP2

GNOME gyorskalauz SUSE Linux Enterprise Desktop 10 SP2 GNOME gyorskalauz SUSE Linux Enterprise Desktop 10 SP2 NOVELL GYORSKALAUZ KÁRTYA A SUSE Linux Enterprise a Linux* felhasználók napi tevékenységéhez szükséges eszközöket nyújtja. A GNOME*- asztal egy könnyen

Részletesebben

A GroupWise WebAccess Alapillesztőfelület

A GroupWise WebAccess Alapillesztőfelület GroupWise WebAccess Alap-illesztőfelület gyorskalauz 8 Novell GroupWise WebAccess Alapillesztőfelület Gyorskalauz www.novell.com A GroupWise WebAccess Alapillesztőfelület használata Miután a rendszergazda

Részletesebben

Az Ön HTC Incredible S telefonja Felhasználói kézikönyv

Az Ön HTC Incredible S telefonja Felhasználói kézikönyv Az Ön HTC Incredible S telefonja Felhasználói kézikönyv A kézikönyvben alkalmazott jelölések Ebben a felhasználói kézikönyvben a következő szimbólumokkal jelöljük a fontos és hasznos információkat: Ez

Részletesebben

sola Használati útmutató

sola Használati útmutató sola Használati útmutató Tartalomjegyzék Fontos tudnivalók...7 Android mi ez és mire való?...8 Alkalmazások...8 Első lépések...9 Összeszerelés...9 A telefon be- és kikapcsolása...10 Telepítő varázsló...11

Részletesebben

Microsoft Office 2003, az alapok

Microsoft Office 2003, az alapok Microsoft Office 2003, az alapok Microsoft Office Word 2003 A Microsoft Office Word 2003 szövegszerkesztő program megkönnyíti a dokumentumok létrehozását, olvasását és közös használatát. A véleményezés

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia SP C5302/C5303/C5306

Használati útmutató. Xperia SP C5302/C5303/C5306 Használati útmutató Xperia SP C5302/C5303/C5306 Tartalomjegyzék Xperia SP Használati útmutató...6 Első lépések...7 Erről a használati útmutatóról...7 Android mi ez és mire való?...7 Az eszköz áttekintése...7

Részletesebben

GT-S5570. Felhasználói kézikönyv

GT-S5570. Felhasználói kézikönyv GT-S5570 Felhasználói kézikönyv A kézikönyv használata Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a Samsung mobiltelefont. A készülék a Samsung kiemelkedő technológiájára és magas követelményeire épül, így minőségi

Részletesebben