Az Office 365 használata Windows Phone-telefonon

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az Office 365 használata Windows Phone-telefonon"

Átírás

1 Az Office 365 használata Windows Phone-telefonon Rövid útmutató az első lépésekhez ek megtekintése Beállíthatja, hogy Windows Phone-telefonján eket tudjon küldeni és fogadni Office 365-fiókján keresztül. Naptárelérés bárhonnan Office 365-beli naptárbejegyzéseit Windows Phone-telefonjára szinkronizálva mindig tudhatja, hogy hol kell lennie. Partnerek szinkronizálása Office 365-partnereit telefonján is tárolhatja, így könnyebben oszthat meg dokumentumokat, küldhet eket és ütemezhet kollégáival értekezleteket. Az összes OneNote-jegyzetfüzetének elérése Könnyedén hozzáférhet a SharePointcsoportwebhelyeken vagy saját OneDrive vállalati verzió-beli webhelyén tárolt OneNote-jegyzetfüzetekhez. Együttműködés a csoporttal Hozzáférhet a csoportwebhelyekhez, és megoszthatja, illetve szerkesztheti az ott tárolt fájlokat. Dokumentumok szerkesztése Hozzáférhet saját OneDrive vállalati verzió-beli webhelyéhez, és megoszthatja, illetve szerkesztheti az ott tárolt dokumentumokat. Dokumentumok megtekintése és szerkesztése útközben Az előtelepített Office Mobile alkalmazással közvetlenül Windows Phone-telefonján is megtekintheti és szerkesztheti dokumentumait. Értekezletek szemtől szemben A Lync 2013-mal értekezletekhez csatlakozhat, cseveghet, videohívásokat kezdeményezhet kollégáival, és az irodán kívül is tarthatja velük a kapcsolatot.

2 A levelezés használata ek megtekintése: A kezdőképernyőn jelölje ki a megnyitni kívánt címét. Koppintson a Szinkronizálás ikonra az új üzenetek megtekintéséhez. ek küldése: Koppintson az Új ikonra, írja meg az t, adja meg a címzetteket, és koppintson a Küldés ikonra. megválaszolása: Koppintson a Válasz ikonra, majd a válasz, a válasz mindenkinek vagy a továbbítás elemre. Melléklet csatolása hez: Koppintson a Csatolás ikonra, és válasszon az alábbi műveletek közül. Ügyeljen arra, hogy egy hez több fényképet is csatolhat, ha viszont több Office-fájlt vagy videót szeretne küldeni, minden melléklethez új üzenetre lesz szükség. Dokumentum csatolása 1. Az alkalmazáslistában koppintson az Office ikonra az Office-központ megnyitásához. 2. Koppintással nyissa meg a csatolni kívánt dokumentumot, és koppintson az Egyebek > Megosztás elemre. 3. A Küldés forráshelye képernyőn koppintson arra az fiókra, amelyből el szeretné küldeni az üzenetet, írja meg az üzenetet, és koppintson a Küldés ikonra. Fénykép csatolása 1. A kezdőképernyőn koppintson az üzenet elküldéséhez használni kívánt fiókra. 2. Koppintson az Új > Csatolás elemre. 3. Koppintson a hozzáadni kívánt összes fényképre. Ha elkészült, koppintson a Kész elemre. 4. Írja meg az üzenetet, és koppintson a Küldés ikonra. A telefonnal készített videó csatolása 1. Az alkalmazáslistában koppintson a Fényképek > Filmtekercs elemre. 2. Koppintással nyissa meg a videót. Koppintson az Egyebek > Megosztás parancsra. 3. A Küldés forráshelye képernyőn koppintson arra az fiókra, amelyből el szeretné küldeni az üzenetet, írja meg az üzenetet, és koppintson a Küldés ikonra. További mappák megtekintése Koppintson az fiókra, majd az Egyebek > mappák elemre. Jelölje ki a megtekintendő mappát (például Elküldött üzenetek, Piszkozatok stb.), és koppintson a Szinkronizálás ikonra. A naptár kezelése A naptár használatával találkozókat és értekezleteket hozhat létre és követhet nyomon. Naptárelem megtekintése: Windows Phonetelefonján koppintson a Naptár alkalmazásra, és jelölje ki a megtekinteni kívánt találkozót. Új értekezlet vagy találkozó létrehozása 1. Koppintson a Naptár alkalmazásra és a találkozó időpontjára. 2. Koppintson a Szerkesztés ikonra. 3. Az Office 365-fiókjára koppintva vegye fel az elemet a naptárba. Ha elkészült, koppintson a Küldés vagy a Mentés elemre. Partnerek kezelése Office 365-fiókjában partnereket vehet fel, szerkeszthet és törölhet. Partner hozzáadása: A kezdőképernyőn koppintson a Kapcsolatok elemre. Partner hozzáadása: Koppintson az Új ikonra, és írja be a partner adatait. Amikor elkészült, koppintson a Mentés ikonra. Partner szerkesztése vagy törlése: Jelölje ki a partner nevét, és koppintson a Szerkesztés ikonra. Módosítsa az adatokat, és koppintson a Mentés ikonra. Ha törölni szeretne egy partnert, koppintson a Törlés elemre.

3 Együttműködés és a dokumentumok közös használata OneDrive vállalati verzió vagy SharePoint-csoportwebhelyek Mobilnézet A SharePoint-csoportwebhelyen csoportja kommunikációt folytathat, dokumentumokat oszthat meg, és közösen dolgozhat a projekteken. A OneDrive vállalati verzió az Ön személyes webhelye, ahol a csak Ön által megtekinthető, de munkatársaival egyszerűen megosztható fájlokat tárolhatja. Mindkét webhelyről elérhet dokumentumokat az Office Mobile-ban, a webhelyen való navigáláshoz azonban a Windows Phone Internet Explorer böngészőjét kell használnia. Számítógépnézet A OneDrive vállalati verzió vagy egy SharePoint-csoportwebhely megnyitása: 1. Az alkalmazáslistában koppintson az Internet Explorer elemre. 2. Írja be a webhelye URL-címét a böngésző címsorába. Például a cím mutatja, hogy miként nézhet ki egy személyes webhely (mint a OneDrive vállalati verzió) URL-címe. A csoportwebhelyek URL-címe a következőhöz hasonlóan nézhet ki: (Az URL-címben a contoso szót helyettesítse be szervezete tartománynevével.) Megjegyzés: Ha nem tudja pontosan a webhely URL-címét, nyissa meg a webhelyet számítógépe böngészőjében, és jegyezze fel a címsorban látható URL-címet, vagy küldje el magának ben, ahonnan kimásolhatja és beillesztheti. 3. Amikor megjelenik az Office 365 bejelentkezési képernyője, írja be a felhasználónevét és a jelszavát, majd koppintson a Bejelentkezés hivatkozásra. (Ha a webhely mobilnézetben nyílik meg, és PC-nézetre szeretne váltani, koppintson a Beállítások > Váltás PC-nézetre parancsra. Ha vissza szeretne váltani a mobilnézetre, koppintson a Beállítások > Mobilnézet parancsra.) 4. Ha mobilnézetben van, a Beállítások > Webhely tartalma elemre koppintva megnézheti az összes tartalom (többek között a webhelyen lévő dokumentumvagy listatárak) listáját. Tipp Egyszerűen mozoghat a OneDrive vállalati verzió-beli webhely és bármely követett csoportwebhely között, ha a PC-nézet navigációs fejlécén a OneDrive vagy a Webhelyek elemre koppint.

4 Windows Phone-alkalmazások használata Az irodán kívüli együttműködésre és használatra tervezett Windows Phone-alkalmazások egyszerűbben használhatók az Office 365-tel. Ezen alkalmazások közé tartozik az Office Mobile, a OneNote és a Lync Dokumentumok megtekintése, létrehozása, megosztása és szerkesztése az Office Mobilealkalmazással Dokumentumok megjelenítése a Windows Phone-telefonon Az előre telepített Office Mobile-alkalmazás a Windows Phone-nal és az Office 365-tel való használatra van optimalizálva. Ha felveszi a OneDrive vállalati verzió-beli webhelyet és a csoportwebhelyeket az Office Mobile-ba, dokumentumokat tekinthet meg, szerkeszthet és oszthat meg egyszerűen a munkatársaival. 1. Az alkalmazáslistában koppintson az Office ikonra. 2. Ha OneDrive vállalati verzió-beli webhelye vagy a csoportwebhelye még nem szerepel a Helyek lapon, vegye fel. A Helyek lapon koppintson az Új ikonra, és vegye fel a hozzáadni kívánt SharePoint-webhely URL-címét. Például a cím mutatja, hogy miként nézhet ki egy személyes webhely (mint a OneDrive vállalati verzió) URL-címe. A csoportwebhelyek URL-címe a következőhöz hasonlóan nézhet ki: (A contoso szót helyettesítse be szervezete tartománynevével.) Megjegyzés Ha nem tudja pontosan az elérni kívánt webhely URL-címét, nyissa meg azt a számítógépe böngészőjében, másolja az URL-címet és küldje el magának ben, ahonnan kimásolhatja és beillesztheti. Dokumentumok használata az Officeközpontban A legtöbb dokumentumot megtekintheti, szerkesztheti és megoszthatja közvetlenül az Office-ból. Dokumentum szerkesztése és megtekintése: Koppintson a megnyitni kívánt dokumentumra. Végezze el a módosításokat, és koppintson az Egyebek > Mentés parancsra. Dokumentum megosztása: Ha a dokumentum már meg van nyitva, koppintson az Egyebek > Megosztás parancsra. Koppintson arra az fiókra, amelyből el szeretné küldeni az üzenetet, írja meg az üzenetet, és koppintson a Küldés ikonra. Új dokumentum létrehozása: Koppintson az Új ikonra. Jelölje ki a létrehozni kívánt dokumentum típusát. Koppintson az Egyebek > Mentés parancsra. A Dokumentum mentése képernyő Mentés helye beállításában jelölje ki, hogy hová szeretné menteni a dokumentumot. Dokumentum kitűzése a kezdőképernyőre, illetve megosztása, törlése vagy mentése másik helyre: Tartsa megnyomva a dokumentum nevét, és válasszon a következő lehetőségek közül: Kitűzés a kezdőképernyőre, Letöltés (vagy Törlés a telefonról, ha a telefonjára mentette azt), Megosztás vagy Mentés helye.

5 Mappa megosztása 1. Az alkalmazáslistában koppintson az Office ikonra, és jelölje ki a megosztani kívánt mappát. 2. Koppintson a Megnyitás böngészőben elemre. Megnyílik a mappát tartalmazó SharePointwebhely. 3. Jelölje ki, és tartsa megnyomva a megosztani kívánt mappa nevét. 4. Koppintson a Hivatkozás megosztása elemre, és a Megosztás menüben válassza ki, hogy miként szeretné megosztani a mappát (például üzenetküldéssel, ben vagy közösségi hálózatokon). A Wordben végrehajtható műveletek A következő fájltípusok megnyitása:.doc,.docx,.dot,.dotx,.dotm,.docm A következő fájltípusok szerkesztése:.docx,.dotx Megjegyzések hozzáadása, törlése és megjelenítése Fájlok megosztása ben Szöveg keresése Szöveg formázása Az Excelben végrehajtható műveletek A következő fájltípusok megnyitása:.xls,.xlsx,.xlt,.xltx,.xlsm,.xltm A következő fájltípusok szerkesztése:.xlsx,.xltx Navigálás a lapokban a Vázlat nézetben Szűrő alkalmazása Tartományok összegének, átlagának stb. kiszámítása az AutoSzum függvénnyel Megjegyzések hozzáadása, törlése és megjelenítése Szöveg keresése egy munkafüzeten belül Kijelölt adatok rendezése Cellák formázása Cellák törlése Visszavonás/visszaállítás Fájlok megosztása ben A PowerPointban végrehajtható műveletek Munkavégzés offline állapotban Office-dokumentumain offline állapotban is dolgozhat. Nyissa meg a dokumentumot a telefonra való letöltéshez, vagy hozzon létre egy új dokumentumot. Amikor készen áll arra, hogy módosításait mentse a kiszolgálóra, ellenőrizze, hogy van-e internetkapcsolata, és koppintson az Egyebek > Mentés parancsra. A következő fájltípusok megnyitása:.ppt,.pptx,.pps,.ppsx,.pptm,.ppsm A következő fájltípusok szerkesztése:.pptx,.pptm Diajegyzetek hozzáadása és szerkesztése Mozgás a diák között miniatűrnézetben A bemutató megosztása ben

6 A OneNote alkalmazás használata jegyzetfüzetek megtekintésére, jegyzetek készítésére és megosztására, valamint a jegyzetek szinkronizálására Ha az Office 365-ös SharePoint-webhelyeken gyakran használ bizonyos jegyzetfüzeteket, szinkronizálhatja őket a Windows Phone-nal. Office 365-ös jegyzetfüzetek szinkronizálása Ha hozzá szeretne adni egy Office 365-jegyzetfüzetet a OneNote alkalmazásához, egyszerűen nyissa meg az Office-központban. Ezzel automatikusan felveszi azt a OneNote alkalmazás jegyzetfüzetlistájára. A OneNote használata a telefonon Lap szinkronizálása, megosztása, törlése és kitűzése a kezdőlapra 1. A OneNote alkalmazásból nyissa meg a lapot, és koppintson az Egyebek elemre. 2. Válasszon a lehetőségek közül a lap szinkronizálásához, megosztásához, törléséhez vagy kitűzéséhez. Új lap létrehozása Koppintson az Új Teljes jegyzetfüzet megosztása 1. Az alkalmazáslistában koppintson az Office ikonra. 2. Keresse meg a megosztani kívánt jegyzetfüzetet tartalmazó mappát. 3. Koppintson a Megnyitás böngészőben elemre. Ekkor megnyílik a SharePoint-webhely, ahol a jegyzetfüzetet tartalmazó mappa található. 4. Koppintson a megosztani kívánt OneNotejegyzetfüzetre, és tartsa megnyomva. 5. Koppintson a Hivatkozás megosztása elemre, és válassza ki, hogy miként szeretné megosztani a mappát (például üzenetküldéssel, ben vagy közösségi hálózatokon). Munkavégzés offline állapotban Szinkronizálhatja OneDrive vállalati verzió-beli vagy SharePoint-tárát, és ezt követően a OneNote automatikusan szinkronizálja módosításait még a munkája során. Ha bármikor megszakad az internetkapcsolata vagy kikapcsolja azt, minden függőben lévő módosítás szinkronizálódni fog az Office 365-ben, amint ismét helyreáll a kapcsolat.

7 A Lync 2013 alkalmazás használata a munkatársaival való kapcsolat fenntartásához Ha szervezete Lyncet használ, a Lync 2013 alkalmazást használhatja Windows Phone-telefonján, és többféleképpen kapcsolatba léphet munkatársaival, például cseveghet, illetve hang- vagy videohívást folytathat. Ezekhez használhat Wi-Fi hálózatot, illetve mobilhálózati kapcsolatot, ha éppen nem kapcsolódik Wi-Fi hálózathoz. Hang hozzáadása csevegéshez Ha csevegés közben fel szeretné hívni egy partnerét, koppintson a Telefon ikonra és a felhívni kívánt számra. Videó használata beszélgetésben Amikor telefonálás közben videót szeretne felvenni, koppintson a Videó ikonra, és válassza a Videokép indítása lehetőséget. Állapot beállítása vagy kijelentkezés Állapotának módosításához az Adataim képernyőn koppintson az állapotára, majd válasszon új állapotot, vagy a Kijelentkezés gombra koppintva jelentkezzen ki. Partner keresése A Partnerek képernyőn koppintson a Keresés elemre. Kezdje el írni a keresett személy nevét a keresőmezőbe. A mező alatt megjelennek a találatok. Csevegőüzenet küldése Miután megtalálta a keresett személyt, koppintson a nevére, majd a Csevegés ikonra. Írja meg az üzenetet, és koppintson a Küldés ikonra. Megjegyzés Ha videohívás közben szeretne csevegőüzenetet küldeni valakinek, koppintson a Csevegés ikonra, írja meg az üzenetét, majd koppintson a Küldés ikonra. Megjegyzés Az előlapi és a hátlapi kamera között a Kameraváltás paranccsal válthat. Csatlakozás Lync-értekezlethez Ha be szeretne kapcsolódni egy Lync-értekezletbe, az Értekezletek lapon koppintson a kívánt értekezletre, majd a Bekapcsolódás értekezletbe gombra.

Az Office 365 használata Android-telefonon

Az Office 365 használata Android-telefonon Az Office 365 használata Android-telefonon Rövid útmutató az első lépésekhez E-mailek megtekintése Beállíthatja, hogy Android-telefonján e-maileket tudjon küldeni és fogadni Office 365-fiókján keresztül.

Részletesebben

Az Office 365 használata iphone-on vagy ipaden

Az Office 365 használata iphone-on vagy ipaden Az Office 365 használata iphone-on vagy ipaden Rövid útmutató az első lépésekhez E-mailek megtekintése Beállíthatja, hogy iphone-ján vagy ipadjén e-maileket tudjon küldeni és fogadni Office 365-fiókján

Részletesebben

SharePoint Online. Keresés Webhelyek, személyek vagy fájlok között kereshet. Webhely vagy hírbejegyzés létrehozása

SharePoint Online. Keresés Webhelyek, személyek vagy fájlok között kereshet. Webhely vagy hírbejegyzés létrehozása Rövid útmutató az első lépésekhez A biztonságos hozzáférésnek, megosztásnak és fájltárolásnak köszönhetően bárhonnan hatékonyan dolgozhat. Jelentkezzen be az Office 365-előfizetésébe, majd az appindítón

Részletesebben

Első lépések. A Microsoft Outlook 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését.

Első lépések. A Microsoft Outlook 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését. Első lépések A Microsoft Outlook 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését. Személyre szabás Az Outlookot testre szabhatja. Másik

Részletesebben

kommunikáció Megoldások

kommunikáció Megoldások Információ és kommunikáció Megoldások Megoldások Információ és kommunikáció 1. A címsorba gépelje be a http://www.nbc.com címet! A Kedvencek hozzáadása panelen kattintunk a létrehozás gombra! Kattintsunk

Részletesebben

A GroupWise WebAccess Alapillesztőfelület

A GroupWise WebAccess Alapillesztőfelület GroupWise WebAccess Alap-illesztőfelület gyorskalauz 8 Novell GroupWise WebAccess Alapillesztőfelület Gyorskalauz www.novell.com A GroupWise WebAccess Alapillesztőfelület használata Miután a rendszergazda

Részletesebben

Áttérés az Outlook 2010-es verziójára

Áttérés az Outlook 2010-es verziójára A jelen útmutatóról Microsoft A Microsoft Outlook 2010 megjelenése nagyban eltér az Outlook 2003-as verzióétól, ezért elkészítettük ezt az útmutatót, hogy megkönnyítsük a tanulást. Megismerheti belőle

Részletesebben

Okostelefon használati útmutató

Okostelefon használati útmutató TRIGO IT Core 2014 AD and Office 365 Migration Project Okostelefon használati útmutató Tartalomjegyzék 1. A jelen dokumentum célja... 1 2. A Microsoft Exchange e-mail szolgáltatás beállítása Apple iphone,

Részletesebben

ECDL képzés tematika. Operáció rendszer ECDL tanfolyam

ECDL képzés tematika. Operáció rendszer ECDL tanfolyam Operáció rendszer ECDL tanfolyam Alapok A Windows áttekintése Asztal Tálca Start menü Lomtár használata Súgó használata Felhasználói fiókok kezelése Kijelentkezés, felhasználóváltás Fájlok és mappák Sajátgép

Részletesebben

Abacom CRM rendszer használati utasítás

Abacom CRM rendszer használati utasítás Abacom CRM rendszer használati utasítás Az Abacom CRM rendszerrel Ön nyilvántarthatja, keresheti, csoportosíthatja partnereit. Részletes listákat készíthet, melyeket Excel táblákba exportálhat, megjegyzéseket

Részletesebben

Zimbra levelező rendszer

Zimbra levelező rendszer Zimbra levelező rendszer Budapest, 2011. január 11. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Dokumentum információ... 3 Változások... 3 Bevezetés... 4 Funkciók... 5 Email... 5 Társalgás, nézetek, és keresés...

Részletesebben

Microsoft Office 365 szakembereknek és kisvállalatoknak (P1 csomag) 1. útmutató Saját Office 365-fiók regisztrálása és az első lépések

Microsoft Office 365 szakembereknek és kisvállalatoknak (P1 csomag) 1. útmutató Saját Office 365-fiók regisztrálása és az első lépések Microsoft Office 365 szakembereknek és kisvállalatoknak (P1 csomag) 1. útmutató Saját Office 365-fiók regisztrálása és az első lépések Microsoft Office 365 szakembereknek és kisvállalatoknak 1 1. útmutató:

Részletesebben

Általános e-mail fiók beállítási útmutató

Általános e-mail fiók beállítási útmutató Általános e-mail fiók beállítási útmutató Ennek az összeállításnak az a célja, hogy segítséget nyújtsunk azon Ügyfeleink számára, akik az IntroWeb Kft. által nyújtott e-mail szolgáltatáshoz be szeretnék

Részletesebben

Microsoft Office PowerPoint 2007 fájlműveletei

Microsoft Office PowerPoint 2007 fájlműveletei Microsoft Office PowerPoint 2007 fájlműveletei Program megnyitása Indítsuk el valamelyik tanult módszerrel a 2007-es verziót. Figyeljük meg, hogy most más felületet kapunk, mint az eddigi megszokott Office

Részletesebben

Naptár. Rövid útmutató az első lépésekhez

Naptár. Rövid útmutató az első lépésekhez Naptár Rövid útmutató az első lépésekhez Lync-értekezlet ütemezése Ha a Lync 2013-mal ütemez online értekezletet, szemtől szemben találkozhat partnereivel, és megtakaríthat egy utazást. Nézetváltás Azt

Részletesebben

Titkosított kommunikáció. Mindenkivel. Egyszerűen.

Titkosított  kommunikáció. Mindenkivel. Egyszerűen. Felhasználói kézikönyv Android 2 Bevezető Android okostelefon beállítása A felhasználói kézikönyv abban segít, hogy a titkositott.email weboldalon megrendelt e-mail titkosítási szolgáltatást igénybe tudja

Részletesebben

2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye.

2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. 2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Az említett egyéb termékek és cégek neve tulajdonosuk védjegye

Részletesebben

Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt. Microsec web-szignó. Felhasználói útmutató. ver Budapest, július 06.

Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt. Microsec web-szignó. Felhasználói útmutató. ver Budapest, július 06. Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt. Microsec web-szignó Felhasználói útmutató ver. 1.2 Budapest, 2018. július 06. Tartalomjegyzék 1 A szolgáltatás használata... 3 2 Az web-szignó felülete és főbb

Részletesebben

Kézikönyv online bérletvásárláshoz

Kézikönyv online bérletvásárláshoz 1 Kézikönyv online bérletvásárláshoz REGISZTRÁCIÓ A regisztrációhoz létre kell hoznia egy felhasználói profilt. 1. A kezdőlapon kattintson a Regisztráció gombra. 2. Kérjük, írja be az összes kért adatot.

Részletesebben

Microsoft Windows XP. Feladatgyűjtemény

Microsoft Windows XP. Feladatgyűjtemény Információ és kommunikáció Microsoft Windows XP Feladatgyűjtemény Útmutató a feladatok megoldásához: A feladatok megoldásához szükség van az Internet Explorer és az Outlook Express programokra. A megoldott

Részletesebben

Outlook 2016 Tippek és trükkök. Billentyűparancsok és időmegtakarítási ötletek mindenki kedvenc levelezési és naptár appjához

Outlook 2016 Tippek és trükkök. Billentyűparancsok és időmegtakarítási ötletek mindenki kedvenc levelezési és naptár appjához Outlook 2016 Tippek és trükkök Billentyűparancsok és időmegtakarítási ötletek mindenki kedvenc levelezési és naptár appjához Hatókör: Windows Outlook 2016 1. A beérkezett üzenetek gyors elérése A számítógép

Részletesebben

BlackBerry Internet Service. Felhasználói útmutató

BlackBerry Internet Service. Felhasználói útmutató BlackBerry Internet Service Felhasználói útmutató Kiadva: 2014-01-08 SWD-20140108163545958 Tartalomjegyzék 1 Kezdő lépések... 7 Tudnivalók a BlackBerry Internet Service üzenetkezelési szolgáltatási terveiről...7

Részletesebben

kommunikáció Feladatgyűjtemény

kommunikáció Feladatgyűjtemény Információ és kommunikáció Feladatgyűjtemény Feladatok Információ és kommunikáció Útmutató a feladatok megoldásához A feladatok megoldásához szükség van az Internet Explorer és az Outlook Express programokra.

Részletesebben

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez.

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Működési feltételek A felhasználói útmutató ios V7.0.4 verziószámú operációs rendszer felhasználásával készült. Az applikáció telepítése 1. Az App

Részletesebben

Kezdő lépések Microsoft Outlook

Kezdő lépések Microsoft Outlook Kezdő lépések Microsoft Outlook A Central Europe On-Demand Zrt. által, a Telenor Magyarország Zrt. részére nyújtott szolgáltatások rövid kezelési útmutatója 1 Tartalom Áttekintés... 3 MAPI mailbox konfiguráció

Részletesebben

Hálózati szolgáltatások

Hálózati szolgáltatások 2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People, az Nseries és az N77 a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Az említett egyéb termékek és cégek neve tulajdonosuk

Részletesebben

Dropbox - online fájltárolás és megosztás

Dropbox - online fájltárolás és megosztás Dropbox - online fájltárolás és megosztás web: https://www.dropbox.com A Dropbox egy felhő-alapú fájltároló és megosztó eszköz, melynek lényege, hogy a különböző fájlokat nem egy konkrét számítógéphez

Részletesebben

2008 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye.

2008 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Csevegés 1. kiadás 2008 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. A Nokia tune a Nokia Corporation hangvédjegye.

Részletesebben

Íme néhány tanács az általános feladatok használatának megkezdéséhez. Első lépések sorozat

Íme néhány tanács az általános feladatok használatának megkezdéséhez. Első lépések sorozat Íme néhány tanács az általános feladatok használatának megkezdéséhez. Első lépések sorozat 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 és Microsoft Dynamics CRM Online 2013 ősze Először is érdemes a megfelelő munkaterületet

Részletesebben

ÁROP 1.A.2/A-2008-0278

ÁROP 1.A.2/A-2008-0278 SZEGHALOM VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK SZERVEZETFEJLESZTÉSE E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK AZ ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉS ÉS HATÓSÁGI SZOLGÁLTATÁS Bemutató Készült az Új Magyarország Fejlesztési

Részletesebben

Nokia N97_mini (Mail for Exchange) beállítása Virtualoso email levelezésre

Nokia N97_mini (Mail for Exchange) beállítása Virtualoso email levelezésre Nokia N97_mini (Mail for Exchange) beállítása Virtualoso email levelezésre A következô lépések segítségével egyszerûen beállíthatja a Virtualoso email levelezést Nokia N97_mini készülékre. Az alkalmazás

Részletesebben

Rövid útmutató az első lépésekhez

Rövid útmutató az első lépésekhez Rövid útmutató az első lépésekhez A Microsoft Project 2013 megjelenése eltér a korábbi verziókétól, így ezzel az útmutatóval szeretnénk segíteni a megismerését. Gyorselérési eszköztár Ezt a területet testre

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához A WEB EDInet rendszer használatához internet kapcsolat, valamint egy internet böngésző program szükséges (Mozilla Firefox, Internet Explorer).

Részletesebben

O365 és felhő szolgáltatások igénybevételéhez szükséges beállítások

O365 és felhő szolgáltatások igénybevételéhez szükséges beállítások F E L H A S Z N Á L Ó I L E Í R Á S O365 és felhő szolgáltatások igénybevételéhez szükséges beállítások BGF Informatikai Főosztály 2014. szeptember 24. H-1149 Budapest, Buzogány utca 11-13. www.bgf.hu

Részletesebben

Connection Manager - Felhasználói kézikönyv

Connection Manager - Felhasználói kézikönyv Connection Manager - Felhasználói kézikönyv 1.0. kiadás 2 Tartalom A kapcsolatkezelő alkalmazás 3 Használatbavétel 3 A kapcsolatkezelő alkalmazás megnyitása 3 A jelenlegi csatlakozási állapot megtekintése

Részletesebben

Cisco Unity Connection Webes beérkezett üzenetek mappája Els lépések (9.x kiadás)

Cisco Unity Connection Webes beérkezett üzenetek mappája Els lépések (9.x kiadás) Els lépések Cisco Unity Connection Webes beérkezett üzenetek mappája Els lépések (9.x kiadás) Cisco Unity Connection Webes beérkezett üzenetek mappája (9.x kiadás) Általános információk a Cisco Unity Connection

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Titkositott.email - Thunderbird levelező www.titkositott.email 2 Bevezető Thunderbird levelező beállítása A felhasználói kézikönyv abban segít, hogy a titkositott.email weboldalon

Részletesebben

Exchange tájékoztató

Exchange tájékoztató Exchange tájékoztató Rövid tájékoztató a Microsoft Exchange alapú levelezõrendszer használatáról A Pécsi Tudományegyetem Informatikai Igazgatósága Microsoft Exchange Server 2010 alapú levelezési szolgáltatást

Részletesebben

Első lépések. A Microsoft Word 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését.

Első lépések. A Microsoft Word 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését. Első lépések A Microsoft Word 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését. A gyorselérési eszköztár Az itt elhelyezett parancsok mindig

Részletesebben

Protection Service for Business. Az első lépések Windows-számítógépeken

Protection Service for Business. Az első lépések Windows-számítógépeken Protection Service for Business Az első lépések Windows-számítógépeken Rendszerkövetelmények Rendszerkövetelmények Támogatott operációs rendszerek Microsoft Windows 7, Windows 8 és Vista Windows-munkaállomások

Részletesebben

A Microsoft SharePoint Foundation 2010 újdonságai Hatókör: Microsoft SharePoint Foundation 2010

A Microsoft SharePoint Foundation 2010 újdonságai Hatókör: Microsoft SharePoint Foundation 2010 Támogatás / SharePoint / SharePoint Foundation / SharePoint 2010 alaprendszer súgó és útmutató / Első lépések SharePoint alaprendszer A Microsoft SharePoint Foundation 2010 újdonságai Hatókör: Microsoft

Részletesebben

A termékkel kapcsolatos tájékoztatás

A termékkel kapcsolatos tájékoztatás Kezdeti lépések Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows a Microsoft Corporation bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban. Az itt szereplő információ előzetes értesítés

Részletesebben

A P-touch Transfer Manager használata

A P-touch Transfer Manager használata A P-touch Transfer Manager használata Verzió 0 HUN Bevezetés Fontos megjegyzés A dokumentum tartalma és a termék műszaki adatai értesítés nélkül módosulhatnak. A Brother fenntartja a jogot, hogy értesítés

Részletesebben

QLink Universal SOFTPHONE - TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ

QLink Universal SOFTPHONE - TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ QLink Universal SOFTPHONE - TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ iphone android android windows phone www.quaestel.hu Köszönjük, hogy kipróbálja telefonszolgáltatásunkat! A továbbiakban segítséget kívánunk nyújtani készüléke

Részletesebben

Ismerkedés az Office 2007 felhasználói felületével

Ismerkedés az Office 2007 felhasználói felületével Ismerkedés az Office 2007 felhasználói felületével A szalag kezelése Az új Fájl File menü A Gyorselérési eszköztár Az új nézetvezérlő elemek Összefoglalás Tudnivalók a Windows XP-t használó olvasók számára

Részletesebben

FTP Az FTP jelentése: File Transfer Protocol. Ennek a segítségével lehet távoli szerverek és a saját gépünk között nagyobb állományokat mozgatni. Ugyanez a módszer alkalmas arra, hogy a kari web-szerveren

Részletesebben

Felhasználói leírás a DimNAV Server segédprogramhoz ( )

Felhasználói leírás a DimNAV Server segédprogramhoz ( ) Felhasználói leírás a DimNAV Server segédprogramhoz (1.1.0.3) Tartalomjegyzék Bevezetés...3 1. Telepítés...3 2. Eltávolítás...4 Program használata...5 1. Kezdeti beállítások...5 2. Licenc megadása...6

Részletesebben

Micro Focus Vibe Mobile Súgó

Micro Focus Vibe Mobile Súgó Micro Focus Vibe Mobile Súgó 2016. szeptember Első lépések A Micro Focus Vibe webhely mobileszközről való elérését a Vibe-rendszergazda inaktiválhatja. Amennyiben a Vibe mobilos kezelőfelülete nem érhető

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv Felhasználói Kézikönyv Az eforte 5.0 e-időpont Modul használatához 1 T a r talomjegyzék 1. BEVEZETÉS... 3 1.1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK A KÉZIKÖNYVRŐL... 3 1.2. SZÜKSÉGES TECHNIKAI KÖRNYEZET A RENDSZER HASZNÁLATÁHOZ...

Részletesebben

ALKALMAZÁSOK ISMERTETÉSE

ALKALMAZÁSOK ISMERTETÉSE SZE INFORMATIKAI KÉPZÉS 1 SZE SPECIFIKUS IT ISMERETEK ALKALMAZÁSOK ISMERTETÉSE A feladat megoldása során valamely Windows Operációs rendszer használata a javasolt. Ebben a feladatban a következőket fogjuk

Részletesebben

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények Rendszerkövetelmények Operációs rendszer A Nintex Workflow 2007 szoftvert Microsoft Windows Server 2003 vagy 2008 alá kell telepíteni. Böngésző kliens Microsoft Internet Explorer 6.x, de a Microsoft Internet

Részletesebben

Az Osztályterem használatának alapjai Tanári útmutató az Osztályterem ipad-alkalmazás használatához

Az Osztályterem használatának alapjai Tanári útmutató az Osztályterem ipad-alkalmazás használatához Az Osztályterem használatának alapjai Tanári útmutató az Osztályterem ipad-alkalmazás használatához Lábléc-azonosító_terméknév értékelői útmutató 2016. hónap 1 Az Osztályterem bemutatása Az Osztályterem

Részletesebben

Molnár Mátyás. Bevezetés a PowerPoint 2010 használatába. Csak a lényeg érthetően!

Molnár Mátyás. Bevezetés a PowerPoint 2010 használatába. Csak a lényeg érthetően! Molnár Mátyás Bevezetés a PowerPoint 2010 használatába Csak a lényeg érthetően! Diavetítés vezérlése OLVASÁSI NÉZET Az olvasási nézetben az ablak címsora és az állapotsor a képernyőn marad, a kettő között

Részletesebben

KONTAKT Webalkalmazás útmutató. Dátum Módosította Leírás Verzió 2014.04.01 E- Group Kiindulási verzió 1.0 2014.06.06 E- Group Tördelés módosítása 1.

KONTAKT Webalkalmazás útmutató. Dátum Módosította Leírás Verzió 2014.04.01 E- Group Kiindulási verzió 1.0 2014.06.06 E- Group Tördelés módosítása 1. KONTAKT Webalkalmazás útmutató Dátum Módosította Leírás Verzió 2014.04.01 E- Group Kiindulási verzió 1.0 2014.06.06 E- Group Tördelés módosítása 1.1 1 Dokumentum információ: Projekt megnevezése: Projekt

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Titkositott.email - MS Outlook levelező www.titkositott.email 2 Bevezető MS Outlook levelező beállítása A felhasználói kézikönyv abban segít, hogy a titkositott.email weboldalon

Részletesebben

A fényképezőgép-firmware frissítése

A fényképezőgép-firmware frissítése A fényképezőgép-firmware frissítése Köszönjük, hogy a Nikon termékét választotta! A jelen útmutató a firmware-frissítés elvégzését ismerteti. Ha nem biztos benne, hogy sikeresen végre tudja hajtani a frissítést,

Részletesebben

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv Mikroszámla Interneten működő számlázóprogram Kézikönyv Tartalomjegyzék Weboldal 2 Regisztráció 3 Bejelentkezés 4 Főoldal 6 Menüsor szerkezete 7 Számlák 8 Beállítások 9 Fizetési módszerek kezelése 10 Kedvezmények

Részletesebben

Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013. Használati útmutató

Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013. Használati útmutató Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013 Tartalomjegyzék 1. Technikai információk... 2 2. Publikus felület... 2 2.1 Bejelentkezés... 2 2.2 Összesítés... 3 2.2.1 Statisztikai tábla megtekintése...

Részletesebben

Útmutató parkolás indításához és leállításához

Útmutató parkolás indításához és leállításához Útmutató parkolás indításához és leállításához Parkolást ezután is az eddig megszokott felületeken lehet indítani: 1. hangautomata hívásával: +36-1-9999-798-as telefonszámon, követve az automata utasításait,

Részletesebben

Oktatási segédanyag. Weboldalszerkesztési gyakorlatok

Oktatási segédanyag. Weboldalszerkesztési gyakorlatok Oktatási segédanyag Weboldalszerkesztési gyakorlatok Bevezetés A korábbi oktatási segédanyagokban megismertük a weboldalszerkesztés gyakorlatát. Ennek a segédanyagnak a célja, hogy gyakorlati példákon

Részletesebben

Ellenőrző keretprogram (eesztconnect.exe)

Ellenőrző keretprogram (eesztconnect.exe) (eesztconnect.exe) A csatlakozás műszaki megvalósításának ellenőrzése az EESZT működtetője által rendelkezésre bocsájtott ellenőrző keretprogram (eesztconnect.exe) futtatásával, az alkalmazás sikeres futtatását

Részletesebben

Űrlapok és kedvencek. Rendszergazdai kézikönyv. 5,2 Verzió augusztus

Űrlapok és kedvencek. Rendszergazdai kézikönyv. 5,2 Verzió augusztus Űrlapok és kedvencek 5,2 Verzió Rendszergazdai kézikönyv 2017. augusztus www.lexmark.com Tartalom 2 Tartalom Változtatások előzményei...3 Áttekintés...4 Alkalmazás konfigurálása...5 Az Embedded Web Server

Részletesebben

Tisztelt Tulajdonosok!

Tisztelt Tulajdonosok! Tisztelt Tulajdonosok! A társasház honlapja a www.tarsashazi-manager.hu oldalon elindult, feltöltése, fejlesztése folyamatosan folyik. A honlap használatához regisztrálniuk kell a tulajdonosoknak. A regisztráció

Részletesebben

Samsung GT-S7230 (Wave 723) Exchange ActiveSync beállítása Virtualoso levelezésre

Samsung GT-S7230 (Wave 723) Exchange ActiveSync beállítása Virtualoso  levelezésre Samsung GT-S7230 (Wave 723) Exchange ActiveSync beállítása Virtualoso email levelezésre A következô lépések segítségével egyszerûen beállíthatja a Virtualoso email levelezést Samsung GT-S7230 készülékre.

Részletesebben

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén A CIB Internet Bankba való webes felületen keresztül történő belépés az Oracle által

Részletesebben

Memeo Instant Backup Rövid útmutató. 1. lépés: Hozza létre ingyenes Memeo fiókját. 2. lépés: Csatlakoztassa a tárolóeszközt a számítógéphez

Memeo Instant Backup Rövid útmutató. 1. lépés: Hozza létre ingyenes Memeo fiókját. 2. lépés: Csatlakoztassa a tárolóeszközt a számítógéphez Bevezetés A Memeo Instant Backup egyszerű biztonsági másolási megoldás, mely nagy segítséget nyújt a bonyolult digitális világban. A Memeo Instant Backup automatikus módon, folyamatosan biztonsági másolatot

Részletesebben

Rövid útmutató az első lépésekhez

Rövid útmutató az első lépésekhez Rövid útmutató az első lépésekhez A Microsoft OneNote 2013 megjelenése eltér a korábbi verziókétól, így ezzel az útmutatóval szeretnénk segíteni Önnek, hogy gyorsan kiigazodjon. Váltás az érintés és az

Részletesebben

ECDL Információ és kommunikáció

ECDL Információ és kommunikáció 1. rész: Információ 7.1 Az internet 7.1.1 Fogalmak és szakkifejezések 7.1.2 Biztonsági megfontolások 7.1.3 Első lépések a webböngésző használatában 7.1.4 A beállítások elévégzése 7.1.1.1 Az internet és

Részletesebben

Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni.

Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni. Használati utasítás 1. Biztonsági figyelmeztetés Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni. Biztonsági kód Az alapértelmezett kód 1122. Ez a kód megakadályozza, hogy más személyek

Részletesebben

e-papír Felhasználói Kézikönyv

e-papír Felhasználói Kézikönyv e-papír Felhasználói Kézikönyv v1.0 2017.06.29. Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató ZRt. Tartalommenedzsment csoport Tartalom 1 Bevezetés... 2 2 Bejelentkezés... 2 3 Az alapképernyő áttekintése... 4

Részletesebben

NEPTUN MOBIL ALKALMAZÁS FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET

NEPTUN MOBIL ALKALMAZÁS FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET NEPTUN MOBIL ALKALMAZÁS FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET Felhasználói dokumentáció verzió 1.0 Budapest, 2015. Változáskezelés Verzió Dátum Változás Pont Cím Oldal Kiadás: 2015.07.05. Verzió: 1.6. Oldalszám: 2 / 12

Részletesebben

Backup Premium Rövid útmutató

Backup Premium Rövid útmutató A programról A Memeo Backup Premium egyszerű biztonsági másolási megoldás, mely nagy segítséget nyújt a bonyolult digitális világban. Az értékes, érzékeny dokumentumokról automatikus biztonsági másolatot

Részletesebben

A Microsoft Publisher 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését.

A Microsoft Publisher 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését. Első lépések A Microsoft Publisher 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését. A gyorselérési eszköztár Gyakran használt parancsait

Részletesebben

Információ és kommunikáció

Információ és kommunikáció Információ és kommunikáció Tanmenet Információ és kommunikáció TANMENET- Információ és kommunikáció Témakörök Javasolt óraszám 1. Hálózati alapismeretek 20 perc 2. Az internet jellemzői 25 perc 3. Szolgáltatások

Részletesebben

JLR EPC. Gyors kezdés útmutatója. Tartalom. Hungry Version 2.0. Lépésenkénti gyakorlati útmutató Képernyős útmutató

JLR EPC. Gyors kezdés útmutatója. Tartalom. Hungry Version 2.0. Lépésenkénti gyakorlati útmutató Képernyős útmutató JLR EPC Gyors kezdés útmutatója Tartalom Lépésenkénti gyakorlati útmutató.....2-7 Képernyős útmutató........8-10 Hungry Version 2.0 JLR EPC Gyors kezdés útmutatója 1. Az alkalmazásba való belépés Nyissa

Részletesebben

Vodafone e-sms. Használati útmutató

Vodafone e-sms. Használati útmutató Vodafone e-sms Használati útmutató Tartalomjegyzék Bevezetés 3 Követelmények Telepítés 3 Telepítési útmutató A program első indítása Üzenetek küldése 5 Címzettek kiválasztása Üzenetek írása Üzenetek elküldése

Részletesebben

Samsung GT-S7230 (Wave 723) Exchange ActiveSync beállítása Virtualoso levelezésre

Samsung GT-S7230 (Wave 723) Exchange ActiveSync beállítása Virtualoso  levelezésre Samsung GT-S7230 (Wave 723) Exchange ActiveSync beállítása Virtualoso email levelezésre A következô lépések segítségével egyszerûen beállíthatja a Virtualoso email levelezést Samsung GT-S7230 készülékre.

Részletesebben

SilverCrest Action Camcorder Alkalmazás

SilverCrest Action Camcorder Alkalmazás SilverCrest Action Camcorder Alkalmazás Android verzió Tartalomjegyzék Bevezetés... 2 A SilverCrest Action Camcorder alkalmazás elindítása... 2 Rögzítés üzemmód... 2 A Média album... 3 Felvételek átvitele

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Levelezéshez kapcsolódó alapfogalmak

Tartalomjegyzék. Levelezéshez kapcsolódó alapfogalmak Tartalomjegyzék Outlook Express e-mail fiók beállítása... 2 Outlook Express e-mail fiók módosítása.... 5 Outlook 2003 e-mail fiók beállítása... 7 Outlook 2003 e-mail fiók módosítása.... 10 Outlook 2007

Részletesebben

e-szignó Online e-kézbesítés Végrehajtási Rendszerekhez

e-szignó Online e-kézbesítés Végrehajtási Rendszerekhez MICROSEC Számítástechnikai Fejlesztő zrt. e-szignó Online e-kézbesítés Végrehajtási Rendszerekhez Felhasználói útmutató https://online.e-szigno.hu/ 1 Tartalom 1. Bevezetés... 3 2. A rendszer használatának

Részletesebben

A MOKKA hitelesítő szoftver telepítése és használata

A MOKKA hitelesítő szoftver telepítése és használata A MOKKA hitelesítő szoftver telepítése és használata Windows XP, Vista és Windows 7 rendszeren Távszámla aláírásának ellenőrzésére 1(9) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3. A

Részletesebben

A Moto Mod modul csatlakoztatása

A Moto Mod modul csatlakoztatása 360 CAMERA A Moto Mod modul csatlakoztatása Igazítsa a telefonja hátoldalán lévő kameralencsét a 360 Camera modulhoz, majd igazítsa a telefon oldalait és alját a Moto Mod modulhoz, amíg össze nem pattannak.

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a Használati útmutatóban a megjegyzéseket végig a következő módon használjuk: A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző

Részletesebben

GroupWise Naptár közzétételi gazda felhasználó

GroupWise Naptár közzétételi gazda felhasználó GroupWise 8 Naptár közzétételi gazda felhasználó 8 2008. október 17. Áttekintés Novell GroupWise Naptár közzétételi gazda felhasználó Gyorskalauz www.novell.com The Novell GroupWise Naptár közzétételi

Részletesebben

Online alapismeretek Syllabus 1.0 A syllabus célja 2014 ECDL Alapítvány Jogi nyilatkozat A modul célja

Online alapismeretek Syllabus 1.0 A syllabus célja 2014 ECDL Alapítvány Jogi nyilatkozat A modul célja Online alapismeretek Syllabus 1.0 A syllabus célja Az alábbiakban ismertetjük az Online alapismeretek modul követelményeit, amely a modulvizsga alapját is képezi. 2014 ECDL Alapítvány A syllabus az ECDL

Részletesebben

Microsec Zrt. által kibocsátott elektronikus aláírás telepítése Windows 7 (x86/x64) Internet Explorer 9 (32 bites) böngészőbe

Microsec Zrt. által kibocsátott elektronikus aláírás telepítése Windows 7 (x86/x64) Internet Explorer 9 (32 bites) böngészőbe Microsec Zrt. által kibocsátott elektronikus aláírás telepítése Windows 7 (x86/x64) Internet Explorer 9 (32 bites) böngészőbe 1. Indítsa el az Internet Explorer 9 (32 bites) böngészőt. (Start menü > Internet

Részletesebben

LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A LOGON a LafargeHolcim Csoport egységes megrendelés-kezelő rendszere, amely lehetőséget biztosít Partnereink számára a megrendelésük online rögzítéséhez, azok későbbi nyomon

Részletesebben

Áttérés a OneNote 2010-es verziójára

Áttérés a OneNote 2010-es verziójára A jelen útmutatóról Microsoft A Microsoft OneNote 2010 megjelenése nagyban eltér a OneNote 2007-es verzióétól, ezért elkészítettük ezt az útmutatót, hogy megkönnyítsük a tanulást. Megismerheti belőle az

Részletesebben

1. DVNAV letöltése és telepítése

1. DVNAV letöltése és telepítése 1. DVNAV letöltése és telepítése A Drén és Valner Szoftver Kft által készített DVNAV programmal lehetőség van a számlázó program által elkészített XML-ek NAV-hoz történő eljuttatására, majd a számlákról

Részletesebben

Outlook Express használata

Outlook Express használata Outlook Express használata Az induló ablak több részre oszlik Nyitott mappa tartalma Mappák Partnerek Az induló ablak nézetét testre lehet szabni a Nézet menü/elrendezés almenüjével Az eszköztár testreszabásához

Részletesebben

Rendszergazda Debrecenben

Rendszergazda Debrecenben LEVELEZŐKLIENS BEÁLLÍTÁSA A levelezés kényelmesen kliensprogramokkal is elérhető, és használható. Ezen útmutató beállítási segítséget nyújt, két konkrét klienssel bemutatva képernyőképekkel. Természetesen

Részletesebben

A megfelelő webkamera kiválasztása és használata 4 egyszerű lépésben

A megfelelő webkamera kiválasztása és használata 4 egyszerű lépésben A megfelelő webkamera kiválasztása és használata 4 egyszerű lépésben 1 lépés 2 lépés 1. Válassza ki az önnek megfelelő Logitech QuickCam webkamerát. 2. Telepítse a QuickCam szoftvert.. Telepítsen egy azonnali

Részletesebben

E-mail beállítása Outlook kliensen. Magyar verzió 1.0

E-mail beállítása Outlook kliensen. Magyar verzió 1.0 E-mail beállítása Outlook kliensen Magyar verzió 1.0 1 Tartalom Általános info... 3 MAPI postafiók bállítása Outlook 2010-ben, Autodiscovery szolgáltatással... 4 MAPI postafiók kézi bállítása Outlook 2010-ben...

Részletesebben

A GroupWise WebAccess segítségével Ön bármely HTML 3 szabványt alkalmazó böngészõ programmal hozzáférhet levelezéséhez és naptárához.

A GroupWise WebAccess segítségével Ön bármely HTML 3 szabványt alkalmazó böngészõ programmal hozzáférhet levelezéséhez és naptárához. V E R Z I Ó 5.1/5.2 G Y O R S K A L A U Z A W E B A C C E S S J A V A P R O G R A M H O Z TM GROUPWISE 5.2 QUICK START CARD A GroupWise WebAccess segítségével Ön bármely HTML 3 szabványt alkalmazó böngészõ

Részletesebben

Protection Service for Business. Az első lépések Android-készülékeken

Protection Service for Business. Az első lépések Android-készülékeken Protection Service for Business Az első lépések Android-készülékeken Protection Service for Business az első lépések Ez az útmutató ismerteti a PSB Mobile Security telepítését és konfigurálását Android-eszközökön.

Részletesebben

AZ N-WARE KFT. ÁLTAL ELEKTRONIKUSAN ALÁÍRT PDF DOKUMENTUMOK HITELESSÉGÉNEK ELLENŐRZÉSE VERZIÓ SZÁM: 1.3 KELT: 2012.02.01.

AZ N-WARE KFT. ÁLTAL ELEKTRONIKUSAN ALÁÍRT PDF DOKUMENTUMOK HITELESSÉGÉNEK ELLENŐRZÉSE VERZIÓ SZÁM: 1.3 KELT: 2012.02.01. AZ N-WARE KFT. ÁLTAL ELEKTRONIKUSAN ALÁÍRT PDF DOKUMENTUMOK HITELESSÉGÉNEK ELLENŐRZÉSE VERZIÓ SZÁM: 1.3 KELT: 2012.02.01. Tartalom 1. A dokumentum célja... 3 2. Akiknek segítséget kívánunk nyújtani...

Részletesebben

Netlock Kft. által kibocsátott elektronikus aláírás telepítése Windows XP SP3 Internet Explorer 8 böngészőbe

Netlock Kft. által kibocsátott elektronikus aláírás telepítése Windows XP SP3 Internet Explorer 8 böngészőbe Netlock Kft. által kibocsátott elektronikus aláírás telepítése Windows XP SP3 Internet Explorer 8 böngészőbe 1. Indítsa el az Internet Explorer 8-as böngészőt. (Windows XP esetén: Start menü > Internet

Részletesebben

E-book export, letöltés, offline olvasási segédlet

E-book export, letöltés, offline olvasási segédlet E-book export, letöltés, offline olvasási segédlet Hogyan mentsünk ki oldalakat, fejezeteket az elektronikus könyvekből? 1. Nyissuk meg az Egyetemi Könyvtár weboldalát (www.ek.szte.hu ), és kattintsunk

Részletesebben

Ismerkedés az új felülettel

Ismerkedés az új felülettel Ismerkedés az új felülettel A 2003-as verzióhoz képes változott a menüszerkezet. Az ablak tetején menüszalag található, amely előtérbe helyezi a legfontosabb parancsokat, így nem kell a program legkülönbözőbb

Részletesebben

SZOLGÁLTATÓI NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

SZOLGÁLTATÓI NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV SZOLGÁLTATÓI NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Felhasználói kézikönyv IX. kötet BEJEGYZÉSEK LEKÉRDEZÉSE Magyar Államkincstár Betekintési jogosultsággal rendelkező felhasználók számára 2014.12.10.

Részletesebben