Bankszámlakivonat importer leírás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Bankszámlakivonat importer leírás"

Átírás

1 Bankszámlakivonat importer leírás Célja: A Bankszámlakivonat importer a Kulcs-Könyvelés programba épülő modul, mely a bankok által készített elektronikus bankszámlakivonatok fájljainak beolvasását és abból banki típusú könyvelési tételek elkészítését teszi lehetővé. A modul egy erre használatos termékszám aktiválása után érhető el. Használata: A termékszám aktiválása után a Kulcs-Könyvelés programban a Könyvelés/Banki kivonatállományok beolvasása menüpont alatt találhatjuk az aktuálisan elérhető banki modulokat. A megfelelő bankot kiválasztva láthatjuk az ablakon, hogy milyen típusú fájlt tud kezelni az importer. Ennek megfelelően kérjük le a bankunkból a beolvasni kívánt fájlt. Pl.: A banki importer ablakon, a ikonra kattintva kiválaszthatjuk a lekért banki fájlt. A kiválasztott állomány beolvasását követően a felső ablakban láthatjuk a saját bankszámláinkat, melyet tartalmaz a fájl, a középső ablakban pedig a bankszámláinkhoz tartozó terheléseket, jóváírásokat.

2 Oszlopok: Bankszámlaszám: Saját bankszámláink számai Deviza: A bankszámlákhoz tartozó devizanemet jeleníti meg Főkönyvi szám: Kötelező a kitöltése, a bankszámlakivonatokhoz tartozó főkönyvi számainkat (pl. 3841) kell kiválasztani. Vigyázzunk, mert egy főkönyvi szám, csak egy számlaszámhoz választható! Forintban vezetett bankszámla esetén csak olyan főkönyvi számot választhatunk, melyekre a korábbiakban is Forint tételeket rögzítettünk, vagy még nem történt rá könyvelés. Ugyanez igaz a devizás bankszámlákra is. Árfolyam: Ezt automatikusan kitöltjük, amennyiben a törzsben van eltárolva az aktuális napra devizaárfolyam. Viszont ha nincs, akkor ezt kézzel kell kitölteni. Alapdeviza esetében ennek értéke mindig 1, mely nem írható át.

3 Részlegszám/Munkaszám: Amennyiben a Beállítások/Alapbeállítások/Egyéb fülön bekapcsolt a Részlegszám-, Munkaszám kezelés, akkor itt is van lehetőség ennek megadására. Sorszám: A tételek sorszámozása. Összeg: A számlakivonaton szereplő összeg, terhelés esetén negatív előjelű. Deviza: A tételek devizaneme. Árfolyam: A felső ablakba írt árfolyammal megegyezik. (Abban az esetben írható át, ha bejelöltük a Tételenként külön bizonylat opciót) Alapdeviza esetében az értéke mindig 1 és nem módosítható. Számla tulajdonos: A kivonaton szereplő ügyfélnév. Ügyfél: A Kulcs-Könyvelésben szereplő ügyféltörzsből ide kell kiválasztani a megfelelő ügyfelet. Az ügyfél egyeztetés a Kulcs-Könyvelés ügyféltörzsével elsődlegesen Giro szám alapján, másodlagosan pedig az ügyfélnév alapján történik. Ha így rátalál a program a megfelelő ügyfélre, akkor az oszlop automatikusan kitöltődik. Főkönyvi szám: A tételekhez tartozó főkönyvi számokat kell ide kiválasztanunk. Kitöltése minden sorban kötelező. Amennyiben az ügyfélnév és a bizonylatszám alapján a program talál a könyvelésben kiegyenlítetlen számlát, akkor ez a mező automatikusan kitöltődik és a beolvasás folyamán a kipontozás is létrejön. Bizonylatszám: A kivonaton szereplő közlemény rovat adatait szerepeltetjük itt, de ez tetszés szerint módosítható. Megjegyzés: Szintén a kivonaton szereplő közlemény rovat adatait szerepeltetjük itt, mely tetszés szerint módosítható. Bankszámlaszám: A tranzakcióhoz tartozó bankszámlaszám, pl. vevő ügyfelünk giro száma. Kód: A könyvelés után jelenik meg, a rögzített tételek naplószámát tüntetjük itt fel. Kipontozás árfolyama: Eltérő devizanemű tételek kiegyenlítésekor van erre szükség. Pl.: HUF bankból EUR számlát egyenlítünk ki, akkor bekérjük a kiegyenlítéskori EUR árfolyamot. Részlegszám/Munkaszám: Amennyiben a Beéllítások/Alapbeállítások/Egyéb fülön bekapcsolt a Részlegszám-, Munkaszám kezelés, akkor itt is van lehetőség ezek megadására.

4 Tippek: 1. Amennyiben helytelen karaktereket látunk a beolvasott állományban, akkor javasolt a Karakterkészletet átváltani az importer ablakban. Ennek hatására a fájl újra beolvasásra kerül és minden karakterünk helyesen fog megjelenni. 2. Ha olyan ügyfélhez tartozó tranzakcióval találkozunk a beolvasás során, ami a Kulcs-Könyvelés ügyféltörzsében még nem szerepel, akkor az ablakon található szerkeszthetjük az ügyféltörzset, így nem kell kilépnünk a beolvasásból. ikon segítségével 3. Amennyiben Kulcs-Könyvelés ügyféltörzsében szereplő cégekhez nincs bankszámlaszám rögzítve, akkor a könyveléskor javasolt a Bankszámlaszámok mentése a kiválasztott ügyfélhez opciót bekapcsolni, ugyanis ebben az esetben az Ügyfél oszlopban kiválasztott céghez automatikusan rögzítésre kerül a kivonaton szereplő bankszámlaszám. Nagy segítség lehet ez a későbbi beolvasásoknál, mivel legközelebb automatikusan kitölti az Ügyfél oszlopot a program a bankszámlaszám alapján. 4. Vevői vagy szállítói számla kiegyenlítésekor a közlemény rovatban a kiegyenlített számla bizonylatszámát szerepeltessük, ugyanis ha az ügyfélnév és a bizonylatszám alapján a program rátalál a kintlévőséges számlára, akkor a főkönyvi szám kitöltődik és a kipontozás automatikusan létrejön. A bizonylatszám oszlop szabadon szerkeszthető, úgyhogy ha nem a kintlévőséges számla bizonylatszáma szerepel ott, akkor ezt javíthatjuk. A kipontozás létrejöttével a sor sötétszürke színnel kiemelésre kerül és a képernyő alsó részén látható táblázatban megjelenik a kipontozó tétel.

5 5. Bankszámlák és főkönyvi számok összerendelése: Olyan tranzakcióknál, amivel többször találkozhatunk, ott javasolt a bankszámlához főkönyvi számot rendelni. Például: Bérfizetést látunk a tételek között, ami havonta ismétlődik. Jelöljük a ki a dolgozónk bankszámlaszámát majd nyomjuk meg a Ctrl+C billentyűkombinációt. Kattintsunk a ikonra, majd a -ra, itt a Bankszámlaszám mezőbe illesszük be Ctrl+V billentyűkombinációval a kimásolt mezőt, a Főkönyvi számnál pedig válasszuk ki a Keresetelszámolási számlánkat, mely a példánkban Amennyiben ezt elvégeztük, akkor a program ennél a bankszámlaszámnál a későbbiekben is automatikusan ki fogja tölteni a főkönyvi szám oszlopot. 6. Közlemények és főkönyvi számok összerendelése: Olyan tranzakcióknál, amivel többször találkozhatunk, de bankszámlát nem tudunk hozzá rendelni, ott javasolt a közlemény rovathoz főkönyvi számot rendelni. Például: Banki jutalék terhelését látjuk a tételek között, ami napi szinten jelentkezik a kivonatunkon. Jelöljük a ki a Megjegyzés rovatot, majd nyomjuk meg a Ctrl+C billentyűkombinációt. Kattintsunk a ikonra, majd a -ra, itt a Közlemény mezőbe illesszük be Ctrl+V billentyűkombinációval a kimásolt mezőt, a Főkönyvi számnál pedig válasszuk ki a Banki költség számlánkat, mely a példánkban 539. Amennyiben ezt elvégeztük, akkor a program ennél a közleménynél a későbbiekben is automatikusan ki fogja tölteni a főkönyvi szám oszlopot.

6 7. Az egy bankszámlához tartozó egy napi forgalom alapesetben egy bizonylatra könyvelődik a beolvasás során. Ha ettől el szeretnénk térni és minden tranzakciót külön naplószámon akarunk szerepeltetni, akkor pipáljuk be az ablakon található esetben a devizás bankszámla tételeihez is megadható különböző árfolyam. opciót. Ebben az 8. Több számla pontozása egy tranzakció sorhoz: Amennyiben több számlánk kiegyenlítése tartozik egy sorhoz akkor a Bizonylatszám mezőben a -ra kattintva elérhetjük a kintlévőséges számláinkat. Ha az Ügyfél oszlop kitöltött, akkor csak azon ügyfelünkhöz tartozó kintlévőséges számlák jelennek meg, valamint ha a főkönyvi szám is kitöltött, akkor annak megfelelően is megtörténik a szűrés. A megjelenő ablakban válasszuk ki a kipontozni kívánt számláinkat, majd nyomjunk az OK gombra. A következő ablakban a részkiegyenlítéseket is rögzíthetjük. Ezt követően az alsó ablakban megjelennek a kiválasztott számlák. Amennyiben a kiegyenlítések összege nem egyezik meg a tranzakció sorunk összegével, akkor a program automatikusan létrehoz egy plusz könyvelési sort a különbözetről, ahol a hiányzó adatokat nekünk kell kitölteni.

7 Természetesen utólag még módosíthatunk a kipontozó sorokon. A törölni kívánt sorra kattintsunk az egér jobb gombjával, majd válasszuk a törlést. Új sort pedig a -ra kattintva utólag is felvihetünk. Figyelmeztetések/Üzenetek: Amennyiben a beolvasást elvégeztük, mindent rendben találunk/kitöltöttünk, akkor az gomb megnyomásával könyvelhetjük le a tételeket, ha ez sikeresen megtörténik, akkor a következő üzenetet kapjuk: Amennyiben a számlát kipontozó banki tétel és a könyvelésben lévő számla között a beolvasás folyamán létrejön a kipontozás, akkor a program a beolvasást követően automatikusan létrehozza a szükséges árfolyam differencia tételt, vagy a pénzforgalmi elszámolású számlához tartozó áfa lekönyvelését.

8 A Főkönyvi szám oszlop minden sora kötelezően kitöltendő. Amennyiben ebben hiányosságok vannak, akkor kapjuk ezt a figyelmeztetést. Amennyiben a Főkönyvi szám oszlopban Vevő vagy Szállító napló gyökere alá tartozó főkönyvi számot adunk meg, de az Ügyfél (Kulcs- Könyvelés) oszlopot üresen hagyjuk, akkor ezt a figyelmeztetést kapjuk. Ebben az esetben az Ügyfél kötelezően kitöltendő! Ebben az esetben a választani kívánt ügyfelet jelöljük meg Vevőnek vagy Szállítónak, ezután már ki tudjuk választani. Szállítónak jelölt ügyfélhez nem adható meg a Vevő napló gyökere alá tartozó főkönyvi szám.

9 Vevőnek jelölt ügyfélhez nem adható meg a Szállító napló gyökere alá tartozó főkönyvi szám.

PARA EL. Armada Főkönyvi rendszer

PARA EL. Armada Főkönyvi rendszer PARALLEL Számítástechnikai, Ügyviteli Szolgáltató és Kereskedelmi Kft ( 273-3310 5 273-3311 Mobil 06 (20) 9-340-661 Bemutatóterem: 1165 Budapest, Jószef u. 18. INTERNET: http:/ /www.parallel.hu E-MAIL:

Részletesebben

ÉRTÉK-Rendszerház Kft. Társasház Érték. Társasház kezelő szoftver. Felhasználói dokumentáció

ÉRTÉK-Rendszerház Kft. Társasház Érték. Társasház kezelő szoftver. Felhasználói dokumentáció ÉRTÉK-Rendszerház Kft. Társasház Érték Társasház kezelő szoftver Felhasználói dokumentáció Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Telepítési útmutató... 5 Telepítés Windows 8/Windows 8.1 rendszerre... 6

Részletesebben

e-iroda Számla modul Felhasználói kézikönyv

e-iroda Számla modul Felhasználói kézikönyv e-iroda Számla modul Felhasználói kézikönyv IntraFox Kereskedelmi és Szolgáltató KFT. ügyviteli rendszere az elektronikus iroda megvalósítására Tartalomjegyzék A modul általános ismertetése... 4 Számla

Részletesebben

Szolgáltatói számlázó. Kézikönyv. PARALLEL Számítástechnikai, Ügyviteli Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Szolgáltatói számlázó. Kézikönyv. PARALLEL Számítástechnikai, Ügyviteli Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. Szolgáltatói számlázó Kézikönyv PARALLEL Számítástechnikai, Ügyviteli Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 273-3310 5 273-3311 Mobil (20) 934-0661 Bemutatóterem: 1143 Budapest, Szobránc u. 5. INTERNET: http:/

Részletesebben

Okos-Ügyvitel integrált ügyviteli rendszer NetSoft Informatika Kft.

Okos-Ügyvitel integrált ügyviteli rendszer NetSoft Informatika Kft. Okos-Ügyvitel integrált ügyviteli rendszer OKOS-SZÁMLA: online számlázó program írásos dokumentáció Verziószám: NS0003 Frissítés dátuma: 2014.10.06. Okos-Számla online számlázó program, mely összetett

Részletesebben

Scroll. Számlázás. 3.0 verzió. Kezelési Útmutató

Scroll. Számlázás. 3.0 verzió. Kezelési Útmutató Scroll Számlázás 3.0 verzió Kezelési Útmutató Zeusoft - Scroll Számlázás 3.0 2 Zeusoft - Scroll Számlázás 3.0 3 Tartalom TARTALOM... 3 BEVEZETŐ... 5 FŐ ABLAK... 6 A PROGRAM MENÜRENDSZERE... 6 1. TÖRZSADATOK...

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv - számlázás - v.2.108.000. Készítette: Győrfi Tünde Lektorálta: Skultéti Ilona. IMA ERP Kft, 2012. Minden jog fenntartva.

Felhasználói kézikönyv - számlázás - v.2.108.000. Készítette: Győrfi Tünde Lektorálta: Skultéti Ilona. IMA ERP Kft, 2012. Minden jog fenntartva. Felhasználói kézikönyv - számlázás - v.2.108.000 Készítette: Győrfi Tünde Lektorálta: Skultéti Ilona IMA ERP Kft, 2012. Minden jog fenntartva. Tartalomjegyzék I. Számla import... 6 II. Szállítói számlák...

Részletesebben

Sirokkó számlázó Verzió: 4.83

Sirokkó számlázó Verzió: 4.83 Sirokkó számlázó Verzió: 4.83 Cím: 8200 Veszprém, Sorompú u.12 fszt. 2. Telefon:88/580-371, Fax:88/580-372 Internet: www.globo.hu, info@globo.hu Sirokkó számlázó... 1 Verzió: 4.83... 1 Program használata:...

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv NextStep Kereskedelmi programcsomag Felhasználói kézikönyv 1 Tartalomjegyzék Bevezetés 9 A rendszer hardverigénye 9 Javasolt konfiguráció 9 Általános Szabályok 10 A rendszer használata 11 1. Forgalom 12

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Adatátadó rendszer

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Adatátadó rendszer FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Adatátadó rendszer Jogvédelem a szerzői jogról szóló rendelkezések Ezen szoftvertermék az őt alkotó részelemek együttesét tekintve képviseli a jogvédelem alá eső termék fogalmát.

Részletesebben

Székhely: Adószám: Cgj.szám: Web: E-mail: Iroda: Mobil: Fax: UFO-SOFT v3.0. Rendszer modul Törzsadat modul Partner modul Számlázás modul

Székhely: Adószám: Cgj.szám: Web: E-mail: Iroda: Mobil: Fax: UFO-SOFT v3.0. Rendszer modul Törzsadat modul Partner modul Számlázás modul UFO-SOFT v3.0 Rendszer modul Törzsadat modul Partner modul Számlázás modul Felhasználói kézikönyv 2014. 01. 07. UFO-Tech Kft. UFO-SOFT v3.0 Felhasználói kézikönyv 1 / 39 Tartalomjegyzék 1. A programról

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Kulcs-Egyszeres és Kulcs-Egyszeres PLUSZ

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Kulcs-Egyszeres és Kulcs-Egyszeres PLUSZ FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Kulcs-Egyszeres és Kulcs-Egyszeres PLUSZ - Harmadik kiadás 2008 Jogvédelem a szerzői jogról szóló rendelkezések copyright 1989-2008. Kulcs-Soft Számítástechnika Zrt. Minden jog fenntartva!

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Kettős könyvvitel 1.

Tartalomjegyzék. Kettős könyvvitel 1. Kettős könyvvitel 1. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 1. A program futtatásának feltételei... 3 1.1. Számítógép típusa... 3 1.2. Operációs rendszer... 3 1.3. Nyomtató típusa... 3 1.4. A program telepítése...

Részletesebben

Pénzügyi műveletek Felhasználói dokumentáció verzió 2.3.

Pénzügyi műveletek Felhasználói dokumentáció verzió 2.3. Pénzügyi műveletek Felhasználói dokumentáció verzió 2.3. Budapest, 2007. Változáskezelés Verzió Dátum Változás Pont Cím Oldal 2.1. 2006.10.03. A teljes dokumentáció A teljes dokumentáció megváltozott megváltozott

Részletesebben

Infotéka Kontír kézikönyv. 2010... Infotéka Kft.

Infotéka Kontír kézikönyv. 2010... Infotéka Kft. Infotéka Kontír kézikönyv I Infotéka Kontir Tartalomjegyzék 2 Fejezet I Kezdő lépések 1 Billentyűkombinációk... és programkezelés 2 2 A program megjelenése... a képernyőn 3 3 Új cég felvitele... a programba

Részletesebben

123Szamla.hu Használati Útmutató. Verziószám: 2015/W29 Utolsó frissítés: 2015.07.15. 123szamla.hu info@123szamla.hu 06 30 535 2181

123Szamla.hu Használati Útmutató. Verziószám: 2015/W29 Utolsó frissítés: 2015.07.15. 123szamla.hu info@123szamla.hu 06 30 535 2181 123Szamla.hu Használati Útmutató Verziószám: 2015/W29 Utolsó frissítés: 2015.07.15 Tartalom Szolgáltatói adatok... 4 Kiállítható számlák... 4 Regisztráció... 4 A vállalkozás adatainak beállítása... 5 Logó

Részletesebben

Art Invoice kézikönyv

Art Invoice kézikönyv Art Invoice kézikönyv Verzió: 2.3.94 2005 2015 Art Invoice Hungary Kft. Art Invoice kézikönyv A rendszer felépítése A rendszer felépítése A rendszerbe való bejelentkezés után az Art Invoice rendszer felületét

Részletesebben

infotéka Napló kézikönyv

infotéka Napló kézikönyv kézikönyv I Tartalomjegyzék 3 Fejezet I Kezdő lépések 1 Kezdő lépések... 3 Fejezet II Nézet 8 1 Ikonsor... 8 8 Fejezet III Paraméterezések 1 Felhasználók... és jogok 8 2 Évnyitás... 12 3 Vezérlő rekord...

Részletesebben

Tartalom Beállítások... 4 Törzsadatok... 10

Tartalom Beállítások... 4 Törzsadatok... 10 Tartalom Bejelentkezési képernyő... 3 Felhasználónév és jelszó... 3 Jogosultságok... 3 Főképernyő... 3 Munkaképernyő... 3 Státuszsor... 4 Beállítások... 4 Cégbeállítások... 4 Adatok... 4 Logó... 4 Cégparaméterek...

Részletesebben

MaBe-Szoft Számítástechnikai Kft. 4400 Nyíregyháza, Ér utca 13. Tel.: (42) 421-134 e-mail: info@mabeszoft.hu. Kezelői leírás a Windows-os.

MaBe-Szoft Számítástechnikai Kft. 4400 Nyíregyháza, Ér utca 13. Tel.: (42) 421-134 e-mail: info@mabeszoft.hu. Kezelői leírás a Windows-os. MaBe-Szoft Számítástechnikai Kft. 4400 Nyíregyháza, Ér utca 13. Tel.: (42) 421-134 e-mail: info@mabeszoft.hu Kezelői leírás a Windows-os Főkönyv Kettős könyvelést, automatikus kontírozást, számlanyilvántartást

Részletesebben

DATAFLEX HUNGARY KFT. InnVoice Felhő. Számlázó és készletkezelő rendszer. Az InnVoice Felhő számlázó és készletkezelő rendszer kézikönyve.

DATAFLEX HUNGARY KFT. InnVoice Felhő. Számlázó és készletkezelő rendszer. Az InnVoice Felhő számlázó és készletkezelő rendszer kézikönyve. DATAFLEX HUNGARY KFT. InnVoice Felhő Számlázó és készletkezelő rendszer Az InnVoice Felhő számlázó és készletkezelő rendszer kézikönyve. TARTALOMJEGYZÉK Tartalomjegyzék... 1 1 Regisztráció... 6 1.1 Regisztráció

Részletesebben

2014 v4.1. Integrált. Felhasználói dokumentáció

2014 v4.1. Integrált. Felhasználói dokumentáció 2014 v4.1 Integrált Felhasználói dokumentáció Fekete Prog-RAM Kft. 1992-2014 Tartalomjegyzék Bemutatkozás... 3 Cégadatok... 3 Elérhetőségek... 3 Névjegy... 3 Rendszer követelmények... 5 Javascript engedélyezése...

Részletesebben

infotéka Pénzügyi Modul kézikönyve

infotéka Pénzügyi Modul kézikönyve infotéka Pénzügyi Modul kézikönyve I Pénzügyi Modul Tartalomjegyzék Fejezet I Kezdő lépések Fejezet II Nézet menü 2 17 1 Felhasználók... és jogok 17 Fejezet III Paraméterek 1 Évnyitás 22... 22 2 Általános

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Kulcs-EVA

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Kulcs-EVA FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Kulcs-EVA - Harmadik kiadás 2008 Jogvédelem a szerzői jogról szóló rendelkezések copyright 1989-2008. Kulcs-Soft Számítástechnika Zrt. Minden jog fenntartva! Ezen szoftvertermék

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. FŐTÁV Zrt. Online Ügyélszolgálat. Díjfizetői szerepkör

Felhasználói kézikönyv. FŐTÁV Zrt. Online Ügyélszolgálat. Díjfizetői szerepkör Felhasználói kézikönyv FŐTÁV Zrt. Online Ügyélszolgálat Díjfizetői szerepkör 1 ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK... 3 2 REGISZTRÁCIÓ... 4 3 BEJELENTKEZÉS, ELFELEJTETT JELSZÓ, JELSZÓ MÓDOSÍTÁS, REGISZTRÁCIÓHOZ TARTOZÓ

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Számla. Verzió: 5.0

Felhasználói kézikönyv. Számla. Verzió: 5.0 Felhasználói kézikönyv Számla Verzió: 5.0 Bevezető A DIGITAL Számla egy általános célú számlázó rendszer, mellyel nagymértékben megkönnyítheti cége számlázását. Áttekinthető, következetes felhasználói

Részletesebben

ERSTE Lakossági NetBank. Felhasználói kézikönyv

ERSTE Lakossági NetBank. Felhasználói kézikönyv ERSTE Lakossági NetBank 1 Tartalom 1 Tartalom... 2 2 A NetBank működésének általános bemutatása... 4 2.1 Felhasználói felület általános működése... 4 2.1.1 Általános kereső... 4 2.1.2 Listák és lekérdezések

Részletesebben

DkonWIN. Windows alapú kettős könyvelő program 3.09 verzió. Felhasználói leírás

DkonWIN. Windows alapú kettős könyvelő program 3.09 verzió. Felhasználói leírás DkonWIN Windows alapú kettős könyvelő program 3.09 verzió Felhasználói leírás Nyilatkozat A DkonWIN 3.01 és magasabb verziószámú könyvelő program kétféle pénztárbizonylatot kezel: a gépi sorszámozású

Részletesebben

Armada - Pénztárkönyv Egyéni vállalkozók könyvelése. Kézikönyv. Pénztárkönyv

Armada - Pénztárkönyv Egyéni vállalkozók könyvelése. Kézikönyv. Pénztárkönyv Armada - Pénztárkönyv Egyéni vállalkozók könyvelése Pénztárkönyv Kézikönyv PA R A L L E L Számítástechnikai, Ügyviteli Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. ( 273-3310 5 273-3311 Mobil 06 (20) 9-340-661 B e

Részletesebben

CT-EcoSTAT Gazdasági és Gazdálkodási Rendszer. PÉNZÜGY MODUL Dokumentáció

CT-EcoSTAT Gazdasági és Gazdálkodási Rendszer. PÉNZÜGY MODUL Dokumentáció CT-EcoSTAT Gazdasági és Gazdálkodási Rendszer PÉNZÜGY MODUL Dokumentáció Frissítés dátuma: 2012.08.08 Bizalmas! www.computrend.hu 1/223 Tanúsítvány Tanúsítjuk, hogy a CompuTREND Kft által a CT-EcoSTAT

Részletesebben