Bankszámlakivonat importer leírás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Bankszámlakivonat importer leírás"

Átírás

1 Bankszámlakivonat importer leírás Célja: A Bankszámlakivonat importer a Kulcs-Könyvelés programba épülő modul, mely a bankok által készített elektronikus bankszámlakivonatok fájljainak beolvasását és abból banki típusú könyvelési tételek elkészítését teszi lehetővé. A modul egy erre használatos termékszám aktiválása után érhető el. Használata: A termékszám aktiválása után a Kulcs-Könyvelés programban a Könyvelés/Banki kivonatállományok beolvasása menüpont alatt találhatjuk az aktuálisan elérhető banki modulokat. A megfelelő bankot kiválasztva láthatjuk az ablakon, hogy milyen típusú fájlt tud kezelni az importer. Ennek megfelelően kérjük le a bankunkból a beolvasni kívánt fájlt. Pl.: A banki importer ablakon, a ikonra kattintva kiválaszthatjuk a lekért banki fájlt. A kiválasztott állomány beolvasását követően a felső ablakban láthatjuk a saját bankszámláinkat, melyet tartalmaz a fájl, a középső ablakban pedig a bankszámláinkhoz tartozó terheléseket, jóváírásokat.

2 Oszlopok: Bankszámlaszám: Saját bankszámláink számai Deviza: A bankszámlákhoz tartozó devizanemet jeleníti meg Főkönyvi szám: Kötelező a kitöltése, a bankszámlakivonatokhoz tartozó főkönyvi számainkat (pl. 3841) kell kiválasztani. Vigyázzunk, mert egy főkönyvi szám, csak egy számlaszámhoz választható! Forintban vezetett bankszámla esetén csak olyan főkönyvi számot választhatunk, melyekre a korábbiakban is Forint tételeket rögzítettünk, vagy még nem történt rá könyvelés. Ugyanez igaz a devizás bankszámlákra is. Árfolyam: Ezt automatikusan kitöltjük, amennyiben a törzsben van eltárolva az aktuális napra devizaárfolyam. Viszont ha nincs, akkor ezt kézzel kell kitölteni. Alapdeviza esetében ennek értéke mindig 1, mely nem írható át.

3 Részlegszám/Munkaszám: Amennyiben a Beállítások/Alapbeállítások/Egyéb fülön bekapcsolt a Részlegszám-, Munkaszám kezelés, akkor itt is van lehetőség ennek megadására. Sorszám: A tételek sorszámozása. Összeg: A számlakivonaton szereplő összeg, terhelés esetén negatív előjelű. Deviza: A tételek devizaneme. Árfolyam: A felső ablakba írt árfolyammal megegyezik. (Abban az esetben írható át, ha bejelöltük a Tételenként külön bizonylat opciót) Alapdeviza esetében az értéke mindig 1 és nem módosítható. Számla tulajdonos: A kivonaton szereplő ügyfélnév. Ügyfél: A Kulcs-Könyvelésben szereplő ügyféltörzsből ide kell kiválasztani a megfelelő ügyfelet. Az ügyfél egyeztetés a Kulcs-Könyvelés ügyféltörzsével elsődlegesen Giro szám alapján, másodlagosan pedig az ügyfélnév alapján történik. Ha így rátalál a program a megfelelő ügyfélre, akkor az oszlop automatikusan kitöltődik. Főkönyvi szám: A tételekhez tartozó főkönyvi számokat kell ide kiválasztanunk. Kitöltése minden sorban kötelező. Amennyiben az ügyfélnév és a bizonylatszám alapján a program talál a könyvelésben kiegyenlítetlen számlát, akkor ez a mező automatikusan kitöltődik és a beolvasás folyamán a kipontozás is létrejön. Bizonylatszám: A kivonaton szereplő közlemény rovat adatait szerepeltetjük itt, de ez tetszés szerint módosítható. Megjegyzés: Szintén a kivonaton szereplő közlemény rovat adatait szerepeltetjük itt, mely tetszés szerint módosítható. Bankszámlaszám: A tranzakcióhoz tartozó bankszámlaszám, pl. vevő ügyfelünk giro száma. Kód: A könyvelés után jelenik meg, a rögzített tételek naplószámát tüntetjük itt fel. Kipontozás árfolyama: Eltérő devizanemű tételek kiegyenlítésekor van erre szükség. Pl.: HUF bankból EUR számlát egyenlítünk ki, akkor bekérjük a kiegyenlítéskori EUR árfolyamot. Részlegszám/Munkaszám: Amennyiben a Beéllítások/Alapbeállítások/Egyéb fülön bekapcsolt a Részlegszám-, Munkaszám kezelés, akkor itt is van lehetőség ezek megadására.

4 Tippek: 1. Amennyiben helytelen karaktereket látunk a beolvasott állományban, akkor javasolt a Karakterkészletet átváltani az importer ablakban. Ennek hatására a fájl újra beolvasásra kerül és minden karakterünk helyesen fog megjelenni. 2. Ha olyan ügyfélhez tartozó tranzakcióval találkozunk a beolvasás során, ami a Kulcs-Könyvelés ügyféltörzsében még nem szerepel, akkor az ablakon található szerkeszthetjük az ügyféltörzset, így nem kell kilépnünk a beolvasásból. ikon segítségével 3. Amennyiben Kulcs-Könyvelés ügyféltörzsében szereplő cégekhez nincs bankszámlaszám rögzítve, akkor a könyveléskor javasolt a Bankszámlaszámok mentése a kiválasztott ügyfélhez opciót bekapcsolni, ugyanis ebben az esetben az Ügyfél oszlopban kiválasztott céghez automatikusan rögzítésre kerül a kivonaton szereplő bankszámlaszám. Nagy segítség lehet ez a későbbi beolvasásoknál, mivel legközelebb automatikusan kitölti az Ügyfél oszlopot a program a bankszámlaszám alapján. 4. Vevői vagy szállítói számla kiegyenlítésekor a közlemény rovatban a kiegyenlített számla bizonylatszámát szerepeltessük, ugyanis ha az ügyfélnév és a bizonylatszám alapján a program rátalál a kintlévőséges számlára, akkor a főkönyvi szám kitöltődik és a kipontozás automatikusan létrejön. A bizonylatszám oszlop szabadon szerkeszthető, úgyhogy ha nem a kintlévőséges számla bizonylatszáma szerepel ott, akkor ezt javíthatjuk. A kipontozás létrejöttével a sor sötétszürke színnel kiemelésre kerül és a képernyő alsó részén látható táblázatban megjelenik a kipontozó tétel.

5 5. Bankszámlák és főkönyvi számok összerendelése: Olyan tranzakcióknál, amivel többször találkozhatunk, ott javasolt a bankszámlához főkönyvi számot rendelni. Például: Bérfizetést látunk a tételek között, ami havonta ismétlődik. Jelöljük a ki a dolgozónk bankszámlaszámát majd nyomjuk meg a Ctrl+C billentyűkombinációt. Kattintsunk a ikonra, majd a -ra, itt a Bankszámlaszám mezőbe illesszük be Ctrl+V billentyűkombinációval a kimásolt mezőt, a Főkönyvi számnál pedig válasszuk ki a Keresetelszámolási számlánkat, mely a példánkban Amennyiben ezt elvégeztük, akkor a program ennél a bankszámlaszámnál a későbbiekben is automatikusan ki fogja tölteni a főkönyvi szám oszlopot. 6. Közlemények és főkönyvi számok összerendelése: Olyan tranzakcióknál, amivel többször találkozhatunk, de bankszámlát nem tudunk hozzá rendelni, ott javasolt a közlemény rovathoz főkönyvi számot rendelni. Például: Banki jutalék terhelését látjuk a tételek között, ami napi szinten jelentkezik a kivonatunkon. Jelöljük a ki a Megjegyzés rovatot, majd nyomjuk meg a Ctrl+C billentyűkombinációt. Kattintsunk a ikonra, majd a -ra, itt a Közlemény mezőbe illesszük be Ctrl+V billentyűkombinációval a kimásolt mezőt, a Főkönyvi számnál pedig válasszuk ki a Banki költség számlánkat, mely a példánkban 539. Amennyiben ezt elvégeztük, akkor a program ennél a közleménynél a későbbiekben is automatikusan ki fogja tölteni a főkönyvi szám oszlopot.

6 7. Az egy bankszámlához tartozó egy napi forgalom alapesetben egy bizonylatra könyvelődik a beolvasás során. Ha ettől el szeretnénk térni és minden tranzakciót külön naplószámon akarunk szerepeltetni, akkor pipáljuk be az ablakon található esetben a devizás bankszámla tételeihez is megadható különböző árfolyam. opciót. Ebben az 8. Több számla pontozása egy tranzakció sorhoz: Amennyiben több számlánk kiegyenlítése tartozik egy sorhoz akkor a Bizonylatszám mezőben a -ra kattintva elérhetjük a kintlévőséges számláinkat. Ha az Ügyfél oszlop kitöltött, akkor csak azon ügyfelünkhöz tartozó kintlévőséges számlák jelennek meg, valamint ha a főkönyvi szám is kitöltött, akkor annak megfelelően is megtörténik a szűrés. A megjelenő ablakban válasszuk ki a kipontozni kívánt számláinkat, majd nyomjunk az OK gombra. A következő ablakban a részkiegyenlítéseket is rögzíthetjük. Ezt követően az alsó ablakban megjelennek a kiválasztott számlák. Amennyiben a kiegyenlítések összege nem egyezik meg a tranzakció sorunk összegével, akkor a program automatikusan létrehoz egy plusz könyvelési sort a különbözetről, ahol a hiányzó adatokat nekünk kell kitölteni.

7 Természetesen utólag még módosíthatunk a kipontozó sorokon. A törölni kívánt sorra kattintsunk az egér jobb gombjával, majd válasszuk a törlést. Új sort pedig a -ra kattintva utólag is felvihetünk. Figyelmeztetések/Üzenetek: Amennyiben a beolvasást elvégeztük, mindent rendben találunk/kitöltöttünk, akkor az gomb megnyomásával könyvelhetjük le a tételeket, ha ez sikeresen megtörténik, akkor a következő üzenetet kapjuk: Amennyiben a számlát kipontozó banki tétel és a könyvelésben lévő számla között a beolvasás folyamán létrejön a kipontozás, akkor a program a beolvasást követően automatikusan létrehozza a szükséges árfolyam differencia tételt, vagy a pénzforgalmi elszámolású számlához tartozó áfa lekönyvelését.

8 A Főkönyvi szám oszlop minden sora kötelezően kitöltendő. Amennyiben ebben hiányosságok vannak, akkor kapjuk ezt a figyelmeztetést. Amennyiben a Főkönyvi szám oszlopban Vevő vagy Szállító napló gyökere alá tartozó főkönyvi számot adunk meg, de az Ügyfél (Kulcs- Könyvelés) oszlopot üresen hagyjuk, akkor ezt a figyelmeztetést kapjuk. Ebben az esetben az Ügyfél kötelezően kitöltendő! Ebben az esetben a választani kívánt ügyfelet jelöljük meg Vevőnek vagy Szállítónak, ezután már ki tudjuk választani. Szállítónak jelölt ügyfélhez nem adható meg a Vevő napló gyökere alá tartozó főkönyvi szám.

9 Vevőnek jelölt ügyfélhez nem adható meg a Szállító napló gyökere alá tartozó főkönyvi szám.

Bankszámlakivonat importer leírás

Bankszámlakivonat importer leírás Bankszámlakivonat importer leírás Célja: A Bankszámlakivonat importer a Kulcs-Könyvelés programba épülő modul, mely a bankok által készített Forintban és devizában vezetett bankszámlakivonatok.xml típusú

Részletesebben

Bankszámlakivonat importer leírás

Bankszámlakivonat importer leírás Bankszámlakivonat importer leírás Célja: A Bankszámlakivonat importer a Kulcs-Könyvelés programba épülő modul, mely a bankok által készített elektronikus bankszámlakivonat vagy számlatörténet fájljainak

Részletesebben

Banki export leírás. A modul egy erre használatos termékszám aktiválása után érhető el.

Banki export leírás. A modul egy erre használatos termékszám aktiválása után érhető el. Banki export leírás Célja: A Banki export a Kulcs-Könyvelés programba épülő modul, mely a kintlévőséges szállító számlákról, valamint a túlfizetett vevői számlákról készít utalási fájlt, mely a banki rendszerbe

Részletesebben

Főkönyvi elhatárolások

Főkönyvi elhatárolások Főkönyvi elhatárolások MGS-Cégadat Törzsadatok / Számlatükör karbantartó A számlatükörben jelölhető, ha a főkönyvi szám elhatárolás típusú. Az aktív és passzív külön elkülöníthető, de működés szempontjából

Részletesebben

1) Kontírozás megkezdését megelőző lépések a Készlet modulban. A kontírozást a Készlet a főkönyvnek egy menüpont futtatásával adja át:

1) Kontírozás megkezdését megelőző lépések a Készlet modulban. A kontírozást a Készlet a főkönyvnek egy menüpont futtatásával adja át: 1) Kontírozás megkezdését megelőző lépések a Készlet modulban 1.1 Bizonylat ellenőrzés és automatikus kontírozás A 2014 évi számviteli változások miatt a Készlet programban is szükségessé válik a kontírozás,

Részletesebben

Kézikönyv Devizás bank kezelése - 2. rész (nyitott tétel keresési lehetőségek)

Kézikönyv Devizás bank kezelése - 2. rész (nyitott tétel keresési lehetőségek) Kézikönyv Devizás bank kezelése - 2. rész (nyitott tétel keresési Tartalomjegyzék 1 4 2 2. KERESÉSÉI LEHETŐSÉGEK A FIZTÉSI OBLIGÓ MASZKON... 6 3 2.1 KERESÉS SZÁMLASZÁMRA... 8 4 2.2 KERESÉS KÜLSŐ BIZONYLATSZÁMRA...

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS a DIMSQL Integrált Számviteli Rendszer Bankterminál moduljának használatához

FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS a DIMSQL Integrált Számviteli Rendszer Bankterminál moduljának használatához FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS a DIMSQL Integrált Számviteli Rendszer Bankterminál moduljának használatához www.dimenzio-kft.hu Tartalomjegyzék 1. A dimsql.ini fájl beállítása... 3 2. Védelmi kódok megadása... 4

Részletesebben

1) Szállítói számla kontírozásának megkezdését megelőző lépések a Tárgyi eszköz modulban

1) Szállítói számla kontírozásának megkezdését megelőző lépések a Tárgyi eszköz modulban 1) Szállítói számla kontírozásának megkezdését megelőző lépések a Tárgyi eszköz modulban Bizonylat pénzügyi ellenőrzése és kontírozása A Pénzügy modulban történő kontírozást megelőzően a Tárgyi eszköz

Részletesebben

Bankkivonatok feldolgozása modul

Bankkivonatok feldolgozása modul Bankkivonatok feldolgozása modul 1 1. Bevezetés... 3 2. A Banki kivonatok karbantartása ablak menüpontjai... 3 2.1. Riportok... 3 o Túlfizetett számlák... 3 o Nyitott számlák... 4 o Rendezett számlák...

Részletesebben

Felhasználói útmutató (Adott programverzióhoz érvényes)

Felhasználói útmutató (Adott programverzióhoz érvényes) CalcSystem Számlarendszer Felhasználói útmutató (Adott programverzióhoz érvényes) M City Kft. Miskolc Tel/fax: 46/ 560-268 Mobil: 30/9458-718 Felhasználói útmutató Menürendszer A mellékelt főmenü szerkezete

Részletesebben

Átutalási csomag karbantartó modul

Átutalási csomag karbantartó modul Átutalási csomag karbantartó modul 1. Bevezetés... 2 2. Új átutalási csomag felvitele... 2 2.1. Új tétel felvitele... 4 2.2. Átutalási csomag tétel törlése... 8 2.3. Bankszámlaszám módosítása... 8 2.4.

Részletesebben

Bank felhasználói dokumentum Lezárva:

Bank felhasználói dokumentum Lezárva: Bank felhasználói dokumentum Lezárva: 2015.11.24. Griffsoft Informatikai Zrt. 6723 Szeged, Felső-Tisza part 31-34 M lph. fszt.2. Telefon: (62) 549-100 Telefax: (62) 401-417 TARTALOM 1 BANK... 2 1.1 ALAPFOGALMAK...

Részletesebben

Banki utalás fájl. Bank, Pénztár/Átutalás előkészítése menüpontban készíthetjük el a banki utalás fájlt.

Banki utalás fájl. Bank, Pénztár/Átutalás előkészítése menüpontban készíthetjük el a banki utalás fájlt. Banki utalás fájl segítségével a kiegyenlítendő szállítói számlák utalás állományának elkészítését teszi lehetővé a program. Banki utalás fájl készítésére csak a RAXLA program alkalmas. Banki utalás fájl

Részletesebben

Pénzügyi bizonylatok kontírozása, könyvelése felhasználói dokumentum Lezárva:

Pénzügyi bizonylatok kontírozása, könyvelése felhasználói dokumentum Lezárva: Pénzügyi bizonylatok kontírozása, könyvelése felhasználói dokumentum Lezárva: 2015.10.08. Griffsoft Informatikai Zrt. 6723 Szeged, Felső-Tisza part 31-34 M lph. fszt.2. Telefon: (62) 549-100 Telefax: (62)

Részletesebben

CobraConto.Net v0.50 verzió

CobraConto.Net v0.50 verzió CobraConto.Net v0.50 verzió - Új: Kötelezettségek kezelése: A bérszámfejtés, járulékok, külön eljárással megállapított adók, import áfa és saját vállalkozásban megvalósított beruházás áfa tételeinek vegyes

Részletesebben

Kézikönyv. Határozott idejű számla könyvelése - értékesítés

Kézikönyv. Határozott idejű számla könyvelése - értékesítés Kézikönyv Határozott idejű számla könyvelése - értékesítés Tartalomjegyzék 1 ABAS-ERP UTASÍTÁS ÁTTEKINTÉS... 5 2 VEVŐ - ÜRES... 6 3 VEVŐ - MEGJELENÍTÉS [76372 PARTNER PARTNER KERESKEDŐHÁZ KFT] 7 4 ABAS-ERP

Részletesebben

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás. Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV. OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás. Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV. OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál www.otpvnt.hu 2017.02.23. MUNKÁLTATÓK... 3 1. Belépés az internetes portálra... 3 2.

Részletesebben

FŐKÖNYV ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ TÖRZSEK KIALAKÍTÁSA

FŐKÖNYV ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ TÖRZSEK KIALAKÍTÁSA FŐKÖNYV ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ TÖRZSEK KIALAKÍTÁSA A törzsadatok kialakítására a következő sorrendet javasoljuk: 1.) Rovattörzs kialakítása: elsődleges fontosságú, mivel a kötelezettségvállalás a rovatok

Részletesebben

GoodBill számlázó és kintlévőség menedzselő rendszer

GoodBill számlázó és kintlévőség menedzselő rendszer GoodBill számlázó és kintlévőség menedzselő rendszer Könnyű kezelhetőség, átláthatóság jellemzi a GoodBill számlázó és kintlévőség menedzselő rendszert. Nem igényel különös képzettséget a számla elkészítéséhez.

Részletesebben

Astra áttöltés Dimension-be

Astra áttöltés Dimension-be Astra áttöltés Dimension-be Az Astra-Dimension átállással kapcsolatosan a következő feladatokat kell végrehajtani. Kérem, olvassa át ezt a dokumentációt, hogy az áttöltés hiba nélkül történjen meg. Az

Részletesebben

Euro költségátalány. MNB Árfolyam letöltés. Műveletek \ MNB Árfolyam letöltés menüpontban.

Euro költségátalány. MNB Árfolyam letöltés. Műveletek \ MNB Árfolyam letöltés menüpontban. 2016.01.31-40 Euro költségátalány MNB Árfolyam letöltés Műveletek \ MNB Árfolyam letöltés menüpontban. Meg kell adni a letöltendő intervallum kezdő, záró dátumát, az deviza nemet. A letöltéshez aktív internetkapcsolat

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Készlet, Menetlevél, Univerzális számlázó, Vezetői információk modulokat

Részletesebben

Utalások kezelése felhasználói dokumentum Lezárva:

Utalások kezelése felhasználói dokumentum Lezárva: Utalások kezelése felhasználói dokumentum Lezárva: 2015.11.24. Griffsoft Informatikai Zrt. 6723 Szeged, Felső-Tisza part 31-34 M lph. fszt.2. Telefon: (62) 549-100 Telefax: (62) 401-417 TARTALOM 1 UTALÁSOK

Részletesebben

Vevő számlák, egyéb követelések kezelése felhasználói dokumentum Lezárva:

Vevő számlák, egyéb követelések kezelése felhasználói dokumentum Lezárva: Vevő számlák, egyéb követelések kezelése felhasználói dokumentum Lezárva: 2015.11.24. Griffsoft Informatikai Zrt. 6723 Szeged, Felső-Tisza part 31-34 M lph. fszt.2. Telefon: (62) 549-100 Telefax: (62)

Részletesebben

Kézikönyv Devizás bank kezelése - 6. rész (kompenzálás)

Kézikönyv Devizás bank kezelése - 6. rész (kompenzálás) Kézikönyv Devizás bank kezelése - 6. rész (kompenzálás) Tartalomjegyzék 1 TARTALOM... 4 2 6. KOMPENZÁLÁS KÖNYVELÉSE... 6 3 6.1 KOMPENZÁLÁS KÖNYVELÉSE... 8 4 FIZETÉSI OBLIGÓ / NYITOTT TÉTELEK KIEGYENLÍTÉSE...

Részletesebben

CLEAN-PRECÍZ Integrált ügyviteli rendszer. T25. Előleg és végszámla kezelése

CLEAN-PRECÍZ Integrált ügyviteli rendszer. T25. Előleg és végszámla kezelése CLEAN-PRECÍZ Integrált ügyviteli rendszer T25. Előleg és végszámla kezelése Tartalom Alapbeállítások Globális változó beállítása... 3 Előleg és végszámla formátum... 4 Előleg napló beállításai... 4 Előleg-

Részletesebben

PAS számlázó szoftver Használati útmutató

PAS számlázó szoftver Használati útmutató PAS számlázó szoftver Használati útmutató 1 Bevezetés 1.1.1 A PAS számlázó szoftver (a továbbiakban számlázó ) a magyar jogszabályoknak megfelelő számla kibocsátására alkalmas, interneten keresztül használható

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv - pénzügy/számvitel - v.2.108.000

Felhasználói kézikönyv - pénzügy/számvitel - v.2.108.000 Felhasználói kézikönyv - pénzügy/számvitel - v.2.108.000 Készítette: Győrfi Tünde Lektorálta: Skultéti Ilona IMA ERP Kft, 2012. Minden jog fenntartva. Tartalomjegyzék I. Bank... 7 1. Bank napló... 7 a.

Részletesebben

PF1K bizonylatok kezelése ERA rendezések felhasználói dokumentum Lezárva:

PF1K bizonylatok kezelése ERA rendezések felhasználói dokumentum Lezárva: PF1K bizonylatok kezelése ERA rendezések felhasználói dokumentum Lezárva: 2015.11.24. Griffsoft Informatikai Zrt. 6723 Szeged, Felső-Tisza part 31-34 M lph. fszt.2. Telefon: (62) 549-100 Telefax: (62)

Részletesebben

SAP Business One. Üzleti partnerek kezelése. Mosaic Business System Kft.; Support: +36 1 253-0526

SAP Business One. Üzleti partnerek kezelése. Mosaic Business System Kft.; Support: +36 1 253-0526 Üzleti partnerek kezelése Mosaic Business System Kft.; Support: +36 1 253-0526 Törzsadatok Keresés üzleti partner törzsadatok között Üzleti partner rögzítése Törzsadatok A legördülı mezı segítségével választhatja

Részletesebben

Az Intrastat modul használata

Az Intrastat modul használata Az Intrastat modul használata Beállítások A Beállítások / Rendszer beállítások Általános fülön a Szerződés alapján történő áru kezelése és működése választóval tudjuk meghatározni, hogy az intrastat adatlekérést

Részletesebben

Kompenzáló levél. Kompenzáló levél (Pénzügy modul-folyószámla) Pénzügy modul/ Folyószámla

Kompenzáló levél. Kompenzáló levél (Pénzügy modul-folyószámla) Pénzügy modul/ Folyószámla Kompenzáló levél Pénzügy modul/ Folyószámla 1149 Budapest, Egressy út 17-21. Telefon: +36 1 469 4021; fax: +36 1 469 4029 1/13 Tartalomjegyzék 1. Kompenzálás rögzítése...3 1.1. A kompenzálás rögzítési

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv modult érintő változásokról és fejlesztésekről. A nagyobb adatbázisoknál a frissítés

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Készletérték feladás modul

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Készletérték feladás modul HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Készletérték feladás modul Szükséges beállítások Első lépés a Készletérték feladás modul aktiválása, melyet a kapott termékszámmal a Karbantartás/Termékszámok menüpont alatt végezhet

Részletesebben

Gyári alkatrészek raktári betárolása modul

Gyári alkatrészek raktári betárolása modul Gyári alkatrészek raktári betárolása modul 1. Bevezetés... 2 2. Új betárolás felvitele... 3 2.1. Megrendelés alapján történő betárolás... 4 2.2. Belső betárolás típusú betárolás... 8 2.3. Raktárközi mozgás

Részletesebben

Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul

Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul 1. Új betárolás felvitele... 3 2.1. Megrendelés alapján történő betárolás... 4 2.2. Belső betárolás típusú betárolás... 7 2.3. Raktárközi mozgás típusú betárolás...

Részletesebben

VEGYES (5) feladás esetén mindig az alapértelmezett 500-as kódú vegyes naplóba történik az adatok átadása.

VEGYES (5) feladás esetén mindig az alapértelmezett 500-as kódú vegyes naplóba történik az adatok átadása. Egyedi adatátadó - Általános irányelvek Az adatokat CSV formában tudjuk fogadni. Az adatokat elválasztó szeparátor karakter bármi lehet. A sima vessző nem túl célszerű ez esetben, mert összekeverhető a

Részletesebben

Kézikönyv Skontó kezelése a külföldi beszerzési számlákban

Kézikönyv Skontó kezelése a külföldi beszerzési számlákban Kézikönyv Skontó kezelése a külföldi beszerzési számlákban Tartalomjegyzék 1 ABAS ERP UTASÍTÁS ÁTTEKINTÉS... 5 2 ADÓKULCS - ÜRES... 8 3 ADÓKULCS - MEGJELENÍTÉS [0 AFA0 ÁFÁBA NEM TARTOZÓ TÉTELEK, EXPORT

Részletesebben

Kézikönyv. Pénzügyi könyvelés nyitott tételek kiegyenlítése

Kézikönyv. Pénzügyi könyvelés nyitott tételek kiegyenlítése Kézikönyv Pénzügyi könyvelés nyitott tételek kiegyenlítése Tartalomjegyzék 1 ABAS-ERP UTASÍTÁS ÁTTEKINTÉS... 3 2 ABAS-ERP UTASÍTÁS ÁTTEKINTÉS... 5 3 FIZETÉSI OBLIGÓ / NYITOTT TÉTELEK KIEGYENLÍTÉSE... 7

Részletesebben

CitiDirect BE SM Átutalások

CitiDirect BE SM Átutalások CitiDirect BE SM Átutalások Az Átutalások menü alatt elérhető funkciók A Fizetés sablonok használatával menüben az elmentett sablonok közül egy utalást rögzíthet az ott felvett partnereinek. A Gyors bevitel

Részletesebben

Számítástechnikai és. Hírlevél. Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. 2006. I. negyedév. 2006.

Számítástechnikai és. Hírlevél. Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. 2006. I. negyedév. 2006. Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben 2006. I. negyedév 2006. Január Tartalomjegyzék 3. oldal: Számvitel modul - ÁFA % dátum mező a 25%-os áfakódhoz 4. oldal:

Részletesebben

NTAX és Bér nyitása. A gépi nyitás a Főmenü a Cégnyitások / Gépi nyitás (előző évből) menüpontjának elindításával kezdeményezhető.

NTAX és Bér nyitása. A gépi nyitás a Főmenü a Cégnyitások / Gépi nyitás (előző évből) menüpontjának elindításával kezdeményezhető. NTAX és Bér nyitása A gépi nyitás a Főmenü a Cégnyitások / Gépi nyitás (előző évből) menüpontjának elindításával kezdeményezhető. 0. A bérszámfejtő program nyitása előtt, a 2009-es bér programban a Szerviz

Részletesebben

Az ikonra történő kattintást követően a felületen két sor jelenik meg:

Az ikonra történő kattintást követően a felületen két sor jelenik meg: 1.2 Kontírozás A kontírozás megkezdését megelőzően az alábbi képernyőképet láthatjuk. A kontírozás elkezdése előtt ellenőrizzük, hogy az adott számlaszámhoz (példánkban a 2013/S01173 számú számla) kapcsolódó

Részletesebben

Pénzügyi elszámolás benyújtása

Pénzügyi elszámolás benyújtása Felhasználói kézikönyv ESZA Nonprofit Kft. Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer ESZA Nonprofit Kft. Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer Felhasználói kézikönyv Pénzügyi

Részletesebben

Folyamatos teljesítésű számlák tömeges generálása időszakonként, egyedi tételek kezelésének lehetőségével

Folyamatos teljesítésű számlák tömeges generálása időszakonként, egyedi tételek kezelésének lehetőségével Tömeges számlázás Folyamatos teljesítésű számlák tömeges generálása időszakonként, egyedi tételek kezelésének lehetőségével Tömeges számlázáshoz tartozó alap beállítások Tömeges számlázási adatok megadása

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DOLGOZÓK IMPORTÁLÁSA KULCS BÉR PROGRAMBA AZ ONLINE MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZERBŐL. Budapest, 2013. november 08.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DOLGOZÓK IMPORTÁLÁSA KULCS BÉR PROGRAMBA AZ ONLINE MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZERBŐL. Budapest, 2013. november 08. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DOLGOZÓK IMPORTÁLÁSA KULCS BÉR PROGRAMBA AZ ONLINE MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZERBŐL Budapest, 2013. november 08. 1. CÉLKITŰZÉS A fő cél, hogy az OL Munkaidő Rendszerből kinyert jelenlét

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2015.7 VERZIÓ SP2 változathoz. Változások és kiegészítések a V2015.7 verzió és SP1 kiadása után

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2015.7 VERZIÓ SP2 változathoz. Változások és kiegészítések a V2015.7 verzió és SP1 kiadása után TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2015.7 VERZIÓ SP2 változathoz Változások és kiegészítések a V2015.7 verzió és SP1 kiadása után Pénzügy - Az Állományok felügyelete/bekérőlevél állományok menüpont hatására megnyíló ablakból

Részletesebben

Kézikönyv. Bankkapcsolat felvitele

Kézikönyv. Bankkapcsolat felvitele Kézikönyv Bankkapcsolat felvitele Tartalomjegyzék 1 ABAS ERP UTASÍTÁS ÁTTEKINTÉS... 4 2 BANKKAPCSOLAT - ÜRES... 6 3 BANKKAPCSOLAT - ÚJ... 7 4 OBJEKTUM KIVÁLASZTÁS - BANK UTALÁS... 9 5 BANKKAPCSOLAT - ÚJ...

Részletesebben

Internet bank felhasználói leírás v1.1

Internet bank felhasználói leírás v1.1 Internet bank felhasználói leírás v1.1 Miután az Internet Bank használatára leadta igénylését, 5 munkanapon belül E- mailben megkapja a Csoport, illetve a Felhasználó nevét, SMS-ben pedig az első belépéshez

Részletesebben

Sprint törzsadatok importja a CobraLight program adatbázisába

Sprint törzsadatok importja a CobraLight program adatbázisába Sprint törzsadatok importja a CobraLight program adatbázisába Ha a CobraLight számlakészítő program használatba vétele előtt a számlakészítés a Sprint programmal történt, akkor lehetőség van a Sprint program

Részletesebben

SEGÉDLET. Kedvezményezettek részére Gyakran előforduló számlarögzítési problémák

SEGÉDLET. Kedvezményezettek részére Gyakran előforduló számlarögzítési problémák SEGÉDLET Kedvezményezettek részére Gyakran előforduló számlarögzítési problémák 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. Elszámolás számla rögzítés... 3 2. Számlaösszesítő esetében ki a szállító?... 4 3. Mi a teendő, ha a

Részletesebben

Tantárgyfelosztás. I. Ellenőrzés. Mielőtt hozzákezd a tantárgyfelosztás tervezéséhez, ellenőrizze le, illetve állítsa be a következőket:

Tantárgyfelosztás. I. Ellenőrzés. Mielőtt hozzákezd a tantárgyfelosztás tervezéséhez, ellenőrizze le, illetve állítsa be a következőket: Tantárgyfelosztás I. Ellenőrzés Mielőtt hozzákezd a tantárgyfelosztás tervezéséhez, ellenőrizze le, illetve állítsa be a következőket: Alkalmazott képes menü > alkalmazottak alapadatai - Alkalmazottak

Részletesebben

Útmutató a 2014. évi szabadidősportos pályázatok elektronikus beadásához

Útmutató a 2014. évi szabadidősportos pályázatok elektronikus beadásához Útmutató a 2014. évi szabadidősportos pályázatok elektronikus beadásához A pályázatokat a kategóriának megfelelő pályázati kiírásban és pályázati útmutatóban szereplő módon kell a www.masport.hu oldalon

Részletesebben

Bizonylatok felvitele mindig a gazdasági eseménnyel kezdődik, majd ezután attól függően jelennek meg dinamikusan a további adatmezők.

Bizonylatok felvitele mindig a gazdasági eseménnyel kezdődik, majd ezután attól függően jelennek meg dinamikusan a további adatmezők. Bizonylatok felvitele Bizonylatok felvitele mindig a gazdasági eseménnyel kezdődik, majd ezután attól függően jelennek meg dinamikusan a további adatmezők. Fej Gazdasági esemény Kezdjük el begépelni a

Részletesebben

ÁFA. Áfa gyűjtő az áfa nyilvántartásban

ÁFA. Áfa gyűjtő az áfa nyilvántartásban ÁFA Áfa gyűjtő az áfa nyilvántartásban A könyvelési rendszerbe az áfa nyilvántartást az un áfa gyűjtő segítségével tudjuk megvalósítani. Az áfa gyűjtő segítségével részletes áfa szétbontást, automatikus

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ Változások a V verzió kiadása után

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ Változások a V verzió kiadása után TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2017.4 VERZIÓHOZ Változások a V2017.3 verzió kiadása után Admin Javítás: Az internetes nyomtatvány frissítő menüpontra történő kattintás hibát jelzett, ha az egyik nyomtatványnál kikapcsoltuk

Részletesebben

Hírlevél. 2010. április. Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. 2010. II. negyedév

Hírlevél. 2010. április. Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. 2010. II. negyedév Hírlevél Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben 2010. II. negyedév 2010. április Tartalom Elektronikus bank Határidős kötelezettségek lista változásai... 3 Bankbizonylatok

Részletesebben

Magiszter.NET iskolaadminisztrációs rendszer feltöltése adatokkal

Magiszter.NET iskolaadminisztrációs rendszer feltöltése adatokkal Magiszter.NET iskolaadminisztrációs rendszer feltöltése adatokkal I. Intézményi alapadatok kitöltése Belépés> Adminisztráció> Intézmény képes menü> Intézményi adatok> Intézményi alapadatok Az intézmények

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Univerzális számlázó, Készlet, Kommunális számlázó modulokat érintő változásokról

Részletesebben

EKAER MODUL KEZELÉSI LEÍRÁSA

EKAER MODUL KEZELÉSI LEÍRÁSA EKAER MODUL KEZELÉSI LEÍRÁSA I. BEVEZETÉS Az EKAER-bejelentő modul a Számlázás-házipénztár illetve a Készletnyilvántartás programokhoz megvásárolható programmodul. A modul segítségével a szállítólevélből,

Részletesebben

Kifizetések kezelése. 1 Kifizetési dátumok megadása pénzügyi kódokhoz

Kifizetések kezelése. 1 Kifizetési dátumok megadása pénzügyi kódokhoz Kifizetések kezelése 1 Kifizetési dátumok megadása pénzügyi kódokhoz 1.1 Pénzügyi kódok menüponttól indulva Pénzügyek (kék menüpont, csak lenyitni + jelnél)(78600)/kifizetési jogcímek (jogcím kiválasztása)

Részletesebben

EGYÉB BEFIZETÉSI MÓDOK (KÜLSŐ SZÁMLA, HÁZIPÉNZÁR)

EGYÉB BEFIZETÉSI MÓDOK (KÜLSŐ SZÁMLA, HÁZIPÉNZÁR) (KÜLSŐ SZÁMLA, HÁZIPÉNZÁR) Felhasználói dokumentáció verzió 1.2. Budapest, 2014. Változáskezelés Verzió Dátum Változás Pont Cím Oldal 1.1. 2014.07.17. 2.1. Egy külső számla több kiíráshoz rögzítése 7.

Részletesebben

Készítette: Főpolgármesteri Hivatal Adó Főosztály Segédlet az elektronikus bevallás elkészítéséhez.

Készítette: Főpolgármesteri Hivatal Adó Főosztály Segédlet az elektronikus bevallás elkészítéséhez. Készítette: Főpolgármesteri Hivatal Adó Főosztály 2018.04.05 Segédlet az elektronikus bevallás elkészítéséhez. Hol találja a kitöltendő bevallás űrlapot? Amennyiben Ön elektronikus szolgáltatásainkra regisztrált

Részletesebben

CobraConto.Net v0.42 verzió Pénzügy modul

CobraConto.Net v0.42 verzió Pénzügy modul CobraConto.Net v0.42 verzió Pénzügy modul Megváltozott az ÁFA típushoz kapcsolható ABEV összerendelés lehetősége. A megelőző verziókban nem lehetett külön megadni a fizetendő/igényelhető irányt az összerndelés

Részletesebben

Általános kimenő számlázás modul

Általános kimenő számlázás modul Általános kimenő számlázás modul 1 1. Bevezetés... 3 2. Az Általános kimenő számlázás ablak menüpontjai... 3 2.1. Előjegyzés... 3 2.2. Szűrés... 5 2.3. Korábbi számla generálás... 5 2.4. Helyesbítés...

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

Előlegszámla és végszámla készítése (Kapott előleg kezelése)

Előlegszámla és végszámla készítése (Kapott előleg kezelése) Előlegszámla és végszámla készítése (Kapott és Adott előleg kezelése) Kapott előleg (Kimenő előlegszámla) kezelés a RAXLA-D, RAXLA-S és RAXLA számlázó programban illetve a WIN-TAX rendszerben lehetséges.

Részletesebben

Értesítő modul. 1. Bevezetés Általános kimenő számla előleg kibocsátása Stornózás... 8

Értesítő modul. 1. Bevezetés Általános kimenő számla előleg kibocsátása Stornózás... 8 Értesítő modul 1. Bevezetés... 2 2. Általános kimenő számla előleg kibocsátása... 2 3. Stornózás... 8 1 1. Bevezetés 1. ábra Az Értesítő modul az Előleg bekérő értesítők központi kibocsátó helye. Ez a

Részletesebben

Új Funkció! A 12A60-as nyomtatvány kitöltése!

Új Funkció! A 12A60-as nyomtatvány kitöltése! Új verzió, 2012. november Könyvelő program Megjelent! Kulcs-Könyvelés frissítés 2012. november 15. Új Funkció! A 12A60-as nyomtatvány kitöltése! A Kulcs-Könyvelés 2012. novemberi verziója már a közösségen

Részletesebben

Pénzügy modult érintő változások, módosítások Eszköz modult érintő változások, módosítások Pénztár modult érintő változások, módosítások

Pénzügy modult érintő változások, módosítások Eszköz modult érintő változások, módosítások Pénztár modult érintő változások, módosítások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Pénztár, Vezetői információk, Univerzális számlázó, Készlet, Kommunális

Részletesebben

Nem végleges kötelezettségvállalások kezelése felhasználói dokumentum Lezárva:

Nem végleges kötelezettségvállalások kezelése felhasználói dokumentum Lezárva: Nem végleges kötelezettségvállalások kezelése felhasználói dokumentum Lezárva: 2015.11.24. Griffsoft Informatikai Zrt. 6723 Szeged, Felső-Tisza part 31-34 M lph. fszt.2. Telefon: (62) 549-100 Telefax:

Részletesebben

Bóra Adatcsere. A webes modul működésének részletesebb leírását a csatolt dokumentum tartalmazza.

Bóra Adatcsere. A webes modul működésének részletesebb leírását a csatolt dokumentum tartalmazza. Bóra Adatcsere A Bóra Adatcsere a Bóra bérprogram webes modulja, ami a http://adatcsere.globo.hu címen érhető el. Természetesen a modult szeretnénk az Önök igényei alapján tovább fejleszteni, ezért kíváncsian

Részletesebben

INFOtec. Magiszter.NET Óratervek 2009/2010 Óratervek rögzítése ÁLTALÁNOS ISKOLÁK ÉS GIMNÁZIUMOK ESETÉN

INFOtec. Magiszter.NET Óratervek 2009/2010 Óratervek rögzítése ÁLTALÁNOS ISKOLÁK ÉS GIMNÁZIUMOK ESETÉN Magiszter.NET Óratervek 2009/2010 Óratervek rögzítése Iskolai oktatás képes menü>oktatásszervezés> Óraterv - Új óratervet az ikonsoron található Új gombra kattintva tud regisztrálni. - A sárga mezők kitöltése

Részletesebben

Kézikönyv. Devizás főkönyvi számlák átértékelése

Kézikönyv. Devizás főkönyvi számlák átértékelése Kézikönyv Devizás főkönyvi számlák átértékelése Tartalomjegyzék 1 ABAS-ERP UTASÍTÁS ÁTTEKINTÉS... 4 2 FKVSZÁMLA - ÜRES... 7 3 FKVSZÁMLA - MEGJELENÍTÉS [3861000 F38 DEVIZABANK]... 8 4 ABAS-ERP... 10 5 FKVSZÁMLA

Részletesebben

Átlagárfolyam kezelése

Átlagárfolyam kezelése Átlagárfolyam vezetésének számviteli háttere, alapvető információk Az Átlagárfolyam szerinti árfolyamvezetés azt jelenti, hogy a program árfolyamot csak a deviza mennyiség növelésekor kér, csökkenéskor

Részletesebben

Hungaropharma Zrt. WEB Áruház felhasználói útmutató. Tartalomjegyzék

Hungaropharma Zrt. WEB Áruház felhasználói útmutató. Tartalomjegyzék Hungaropharma Zrt. WEB Áruház felhasználói útmutató Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 Bejelentkezés a WEB Áruházba... 2 Rendelés rögzítése... 3 RENDELES.CSV állomány specifikációja... 13 Visszaigazolások

Részletesebben

Kézikönyv. Beszerzési bizonylat könyvelése

Kézikönyv. Beszerzési bizonylat könyvelése Kézikönyv Beszerzési bizonylat könyvelése Tartalomjegyzék 1 ABAS-ERP UTASÍTÁS ÁTTEKINTÉS... 4 2 ABAS-ERP... 5 3 SZÁMLA (BESZERZÉS)... 6 4 MEGJEGYZÉS... 8 5 SZÁMLA (BESZERZÉS) - ÜRES... 9 6 ABAS-ERP UTASÍTÁS

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Készlet, Vizes számlázó, Kommunális számlázó, Távhő számlázó modulokat érintő

Részletesebben

Invitel levelezés beállítása @fibermail.hu email címek esetén

Invitel levelezés beállítása @fibermail.hu email címek esetén Invitel levelezés beállítása @fibermail.hu email címek esetén Tisztelt Ügyfelünk! Az Invitel - szolgáltatás biztonsági és minőségjavító okokból módosítja a @fibermail.hu domainhez tartozó e-mail címeket

Részletesebben

Kézikönyv Skontó kezelése a belföldi beszerzési számlákban

Kézikönyv Skontó kezelése a belföldi beszerzési számlákban Kézikönyv Skontó kezelése a belföldi beszerzési számlákban Tartalomjegyzék 1 ABAS ERP UTASÍTÁS ÁTTEKINTÉS... 5 2 ADÓKULCS - ÜRES... 8 3 ADÓKULCS - MEGJELENÍTÉS [1 AFA1 ÁLTALÁNOS FORGALMI ADÓ 27 %] 9 4

Részletesebben

1. Bevezetés. Főkönyv ablakon (1. ábra) az Új rekord felvitele ( vegyes tétel rögzítése (2. ábra).

1. Bevezetés. Főkönyv ablakon (1. ábra) az Új rekord felvitele ( vegyes tétel rögzítése (2. ábra). Vegyes tételek 1. Bevezetés... 2 2. Vegyes tétel rögzítése... 3 2.1. 1 Tartozik-1 Követel főkönyvi szám... 5 2.2. Sok Tartozik 1 Követel vagy 1 Tartozik Sok Követel főkönyvi szám... 6 2.3. Sok Tartozik

Részletesebben

Előirányzatok kezelése felhasználói dokumentum Lezárva:

Előirányzatok kezelése felhasználói dokumentum Lezárva: Előirányzatok kezelése felhasználói dokumentum Lezárva: 2015.11.24. Griffsoft Informatikai Zrt. 6723 Szeged, Felső-Tisza part 31-34 M lph. fszt.2. Telefon: (62) 549-100 Telefax: (62) 401-417 TARTALOM 1

Részletesebben

Számlázás kezelési leírás

Számlázás kezelési leírás PENTRO KFT. Adószám:13233712-2-14 Számlázás kezelési leírás Név: Számlázás Verzió: 014.010.001 Általános ismertetés A programot Windows programkörnyezetben lehet kezelni. A legfontosabb alapelvek a következők:

Részletesebben

DKÜ ZRT. A Portál rendszer felületének általános bemutatása. Felhasználói útmutató. Támogatott böngészők. Felületek felépítése. Információs kártyák

DKÜ ZRT. A Portál rendszer felületének általános bemutatása. Felhasználói útmutató. Támogatott böngészők. Felületek felépítése. Információs kártyák A Portál rendszer felületének általános bemutatása Felhasználói útmutató Támogatott böngészők Internet Explorer 9+ Firefox (legújabb verzió) Chrome (legújabb verzió) Felületek felépítése Információs kártyák

Részletesebben

SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁS

SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁS Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer ONLINE SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁST, Főkönyv, Készlet, Univerzális számlázó modult érintő változásokról

Részletesebben

Kézikönyv. Nyitott tételek összevezetése

Kézikönyv. Nyitott tételek összevezetése Kézikönyv Nyitott tételek összevezetése Tartalomjegyzék 1 ABAS-ERP UTASÍTÁS ÁTTEKINTÉS... 4 2 FIZETÉSI OBLIGÓ / NYITOTT TÉTELEK KIEGYENLÍTÉSE... 7 3 FIZETÉSI OBLIGÓ / NYITOTT TÉTELEK KIEGYENLÍTÉSE... 8

Részletesebben

CobraConto.Net v0.44. verzió. Pénzügy modul

CobraConto.Net v0.44. verzió. Pénzügy modul CobraConto.Net v0.44. verzió Pénzügy modul Pénzügy / listák / Számlaegyenleg listák: vevő / szállító lejáró számlák Viszonyítási dátumhoz képest, X napon belül lejáró vevő / szállító számlák listájának

Részletesebben

Euro-eBank Ügyfélprogram (ÜP) Felhasználói Leírás v. 3.00

Euro-eBank Ügyfélprogram (ÜP) Felhasználói Leírás v. 3.00 Euro-eBank Ügyfélprogram (ÜP) Felhasználói Leírás v. 3.00 1 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 3 2. Program indítása:... 3 3. A program üzemmódjai:... 4 4. Számlaegyenleg lekérdezése:... 4 5. Számlakivonatok

Részletesebben

Pénzügy modul Folyószámla felhasználói leírása

Pénzügy modul Folyószámla felhasználói leírása Pénzügy modul Folyószámla felhasználói leírása 1149 Budapest, Egressy út 17-21. Telefon: +36 1 469 4021; fax: +36 1 469 4029 Tartalomjegyzék 1 Bevezetés...3 1.1 Vevői -és szállítói oldal jogosultság beállítása...4

Részletesebben

Bizonylatok tranzitálása (naplók közötti áthelyezése)

Bizonylatok tranzitálása (naplók közötti áthelyezése) Bizonylatok tranzitálása (naplók közötti áthelyezése) Felhasználói dokumentum Lezárva: 2015.11.16. Griffsoft Informatikai Zrt. 6723 Szeged, Felső-Tisza part 31-34 M lph. fszt.2. Telefon: (62) 549-100 Telefax:

Részletesebben

Látható, hogy egy bank van rögzítve, az is a helyes adatok nélkül!

Látható, hogy egy bank van rögzítve, az is a helyes adatok nélkül! A CLEAN-PRECÍZ Integrált ügyviteli rendszerben lehetőség van a SWIFTkódok használatára, ennek elősegítéséhez a rendszerünkben 4668 belföldi pénzintézet adatait használhatják ügyfeleink! A lista aktualizálása

Részletesebben

A PC Connect számlázó program kezelése.

A PC Connect számlázó program kezelése. A PC Connect számlázó program kezelése. A PC Connect számlázó program egy kifejezetten kis vállalatok számára kifejlesztett számlázó program. A számlázót az asztalon található PC Connect számlázó ikonnal

Részletesebben

Új és régi Internetbank összehasonlítás

Új és régi Internetbank összehasonlítás Új és régi Internetbank összehasonlítás Új Internetbank 1. Szerződéskötés Szerződés aláírást követően azonnal kap egy jelszót, amellyel beléphet a rendszerbe és azonnal használhatja. 2. epin kód Az epin

Részletesebben

Átutalások. Eseti és tartós átutalások megadása bankon belülre és kívülre

Átutalások. Eseti és tartós átutalások megadása bankon belülre és kívülre Átutalások Az Átutalások menüpontban indíthat utalást forintban és devizában, bankon kívül és belül, belfölde és külföldre egyaránt. Lehetősége van többek között jövőbeni és tartós átutalási megbízások

Részletesebben

Kézikönyv. Költségszámítás

Kézikönyv. Költségszámítás Kézikönyv Költségszámítás Tartalomjegyzék 1 ABAS-ERP UTASÍTÁS ÁTTEKINTÉS... 4 2 FKVSZÁMLA - ÜRES... 5 3 FKVSZÁMLA - MEGJELENÍTÉS [521000 FK52 SZÁLLÍTÁS-RAKODÁS, RAKTÁROZÁS KÖLTSÉGEI]... 6 4 FKVSZÁMLA -

Részletesebben

Eszközök nyilvántartása az NTAX programban

Eszközök nyilvántartása az NTAX programban Eszközök nyilvántartása az NTAX programban Mivel az évek alatt a kettőskönyvviteli program eszköz kezelése sok funkciót magában rejtő rendszerré vált, szeretnénk összefoglalni a program eszköz kezelésének

Részletesebben

Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az alábbi elérhetőségeken:

Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az alábbi elérhetőségeken: Bejelentkezés Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az alábbi elérhetőségeken: email: concordetrader@con.hu telefon: (+36

Részletesebben

Parlagfű Bejelentő Rendszer

Parlagfű Bejelentő Rendszer Parlagfű Bejelentő Rendszer felhasználói útmutató A rendszer elérése: Elérési cím: www.govcenter.hu/pbr Felhasználói funkciók: 1. Regisztráció Új felhasználói fiókot az oldalsó menüben a [Regisztráció]-ra

Részletesebben

Kézikönyv. Nyitott tételek átértékelése

Kézikönyv. Nyitott tételek átértékelése Kézikönyv Nyitott tételek átértékelése Tartalomjegyzék 1 ABAS-ERP UTASÍTÁS ÁTTEKINTÉS... 4 2 NYITOTT TÉTELEK ÁTÉRTÉKELÉSE... 6 3 OBJEKTUM KIVÁLASZTÁS - NYITOTT TÉTEL MOZGÁS... 8 4 NYITOTT TÉTELEK ÁTÉRTÉKELÉSE...

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Pénztár, Eszköz, Készlet, Vizes számlázó, Kommunális számlázó, Menetlevél

Részletesebben