Átutalások. Eseti és tartós átutalások megadása bankon belülre és kívülre

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Átutalások. Eseti és tartós átutalások megadása bankon belülre és kívülre"

Átírás

1 Átutalások Az Átutalások menüpontban indíthat utalást forintban és devizában, bankon kívül és belül, belfölde és külföldre egyaránt. Lehetősége van többek között jövőbeni és tartós átutalási megbízások kezelésére, csoportos beszedési megbízásokat rögzíthet, módosíthat és szüntethet meg. Eseti és tartós átutalások megadása bankon belülre és kívülre Ha a megbízások aznapi feldolgozására meghatározott befogadási határidő előtt hajtja végre a tranzakciót, akkor a megbízások befogadásából a Bankra háruló feladatokat még a tárgynapon teljesítjük. Az átutalási megbízások teljesítési határidejét a 21/2006. (XI.24.) MNB rendelet rögzíti, a Bank a megbízásokat a rendelet előírásai szerinti határidőben teljesíti. Bankon belüli forint és deviza, illetve bankon kívüli forint átutalások A korábbiakhoz képest egyszerűsödött és Ügyfeleink számára kényelmesebbé vált az átutalások rögzítése. A saját számlára, illetve hitelkártyára indított átutalásokat is ebben az almenüpontban lehet rögzíteni, csakúgy mint az esetieket bankon belülre és kívülre. (Ha rendelkezik folyószámlával és hitelkártyával is, itt a leggyorsabb és legegyszerűbb módon töltheti vissza kártyája egyenlegét, hiszen az átvezetett összeg a legközelebbi banki zárással átkerül a hitelkártyájára.)

2 Első lépésben ki kell választania, hogy melyik számlára kívánja indítani az átutalást. (Ha nem saját és kedvezményezetti listában szereplő számlaszámról van szó, kattintson a Kedvezményezettek hozzáadás linkre és rögzítse az új számlaszámot.) Figyelem! Az új kedvezményezettet az első átutalás előtt aktiválnia is szükséges. Második lépésben tudja kiválasztani, hogy melyik számla terhére induljon az átutalás. Végül a terhelés összegét, az átutalás dátumát (amely lehet jövőbeni is, ebben az esetben kattintson a naptár ikonra a Jövőbeni mező mellett és válassza ki a megfelelő dátumot), majd az Üzenet mezőben rögzítheti az átutaláshoz szánt megjegyzését (közlemény rovatként is ismert). Ha tartós utalásként szeretné rögzíteni a megadott adatokat, a Részletek megadása linkre kattintva állíthatja be az átutalás gyakoriságát (hetente, minden második hét, havonta, negyedévente, félévente, évente), valamint az utolsó átutalás dátumát (szintén a naptár ikonra klikkelve és kiválasztva). Ha rögzítette a szükséges adatokat, a Tovább gombra kattintva az átutalás adatait még a végleges rögzítés előtt alkalma van áttekinteni. Ha ezek megfelelnek, az Átutalás linkre kattintva indítható a tranzakció. (A Vissza linket választva módosíthat az adatokon, illetve a Mégsem re kattintva törölheti a megbízást és így az nem kerül elmentésre.) Egyszerűsített forint átutalások Sok átutalást kell indítania? A kényelem mindenekelőtt! Ezzel a funkcióval könnyedén megadhat egyszerre több átutalási megbízást is. Első lépésben válassza ki azokat a kedvezményezetteket, akiknek utalni szeretne (legfeljebb 15 kedvezményezettnek indítható egyszerűsített átutalás egyszerre). A kedvezményezettek kiválasztását követően a következő lépésben ki kell választania, melyik számlájáról indítja az átutalásokat, valamint kedvezményezettenként rögzítheti az utalandó összegeket, az átutalás dátumát, valamint a közlemény rovatot. A Tovább linkre kattintva itt is lehetősége van még a végleges rögzítés előtt ellenőrizni az adatokat. Ha mindent rendben talált, az Utalás rögzítésének befejezése linkre kell kattintania. Bankon kívüli deviza, és külföldre irányuló forint átutalás Külföldi átutalásait is könnyedén intézheti a Citibank Online Internet Banking segítségével. A forintátutalási megbízáshoz hasonlóan itt is ki kell választania, hogy melyik számláról és mely kedvezményezett javára kívánja megadni az átutalási megbízást, majd rögzítenie a szükséges adatokat.

3 A terhelendő számla valamint a kedvezményezett kiválasztása után a Tovább linkre kattintva tudja kitölteni a devizautaláshoz szükséges adatokat. A kedvezményezett adatai automatikusan kitölti a rendszer, így Önnek az átutalás devizanemét, összegét, közleményét, a teljesítés dátumát (lehet jövőbeni is) kell megadnia az átutaláshoz, valamint kiválasztania, hogy az átutaláshoz kapcsolódó (helyi- és devizautalás) díjai Önt, vagy a kedvezményezettet terheljék. (Előző esetben a számlájáról kerül beterhelésre, utóbbi esetben az átutalandó összegből kerülnek levonásra a díjak.) Az Átutalás díjai linkre kattintva új ablakban megtekintheti aktuális Kamat- és Díjtáblázatainkat, így az átutalás rögzítése közben is tájékozódhat az átutalás díjairól. Az átutalási megbízás feldolgozását bankunk devizaosztálya végzi a devizaátutalás aktuális napi feldolgozási határidejéhez igazodva: határidő előtt megadott utalást aznap, határidő után és hétvégén megadott megbízást a következő banki értéknapon teljesítjük. Jövőbeni és tartós átutalási megbízások áttekintése, változtatása, törlése Jövőbeni és tartós megbízásait módosíthatja néhány másodperc alatt. Átlátható, gyors és kényelmes megoldás arra az esetre, ha később meggondolná magát... A Jövőbeni más számlára történő átutalások áttekintése, változtatása, törlése almenüpontban a jövőbeni, míg a Tartós átutalási megbízások áttekintése, változtatása, törlése almenüpontban a tartós átutalásai felett rendelkezhet. A jövőbeli átutalásai megtekintéséhez ki kell választania azt a számlát, amelyre szeretné megnézni az átutalásokat. A számlaszámra klikkelve nézheti meg, hogy az adott számlára korábban állított-e be ilyen átutalást, és ha igen, milyen adatokkal. Csoportos beszedési megbízások Ebben a menüpontban rögzíthet új, módosíthat, valamint szüntethet meg meglévő csoportos beszedési megbízást. Új csoportos beszedési megbízás megadása Felhatalmazás csoportos beszedési megbízás teljesítésére Felhatalmazási megbízás a Citibank Online rendszeren keresztül az alábbiakban részletezett mezők kitöltésével kezdeményezhető az Új csoportos beszedési megbízás megadása almenüből. Jogosult keresése Első lépésben kérjük klikkeljen a Jogosult keresése elnevezésű linkre. A felugró ablakban elegendő a jogosult nevének első három karakterét megadni, majd a Keresés... re kattintva a listából kiválaszthatja azt a jogosultat, amelyikre csoportos beszedési megbízást kíván rögzíteni.

4 Adatbevitel A jogosult kiválasztását követően a következő képernyőn tudja rögzíteni a csoportos beszedési megbízáshoz szükséges adatokat.

5 Terhelendő bankszámla A kötelezetti pénzforgalmi bankszámla, ahonnan a későbbiekben a megbízás teljesül. Jogosult neve A "Jogosult (közszolgáltató, díjbeszedő, biztosító, eladó stb.) neve" mezőben annak a szervezetnek a neve illetve azonosítója szerepel, amelyet az imént kiválasztott és amely a felhatalmazással jogot szerez arra, hogy a vonatkozó szolgáltatásból eredő követelését érvényesítse, a kötelezett számlájával szemben követeléssel éljen. A kiválasztott névhez (azonosítóhoz) a rendszer automatikusan hozzárendeli a kapcsolódó azonosítót (nevet). A megbízás elfogadásáról, az első terhelés esedékességéről a jogosult tájékoztatja a fogyasztót. Fogyasztó (vagy szerződés) azonosítója a Jogosultnál Ide azt a jelsorozatot kell beírni, amely a kötelezettnek vagy fogyasztónak kiküldött számlán azonos felirattal szerepel. Fogyasztó (előfizető, biztosított, vásárló, stb.) neve Ez a mező annak a személynek a nevét tartalmazza, akinek a tartozását a kötelezett kívánja kiegyenlíteni. Fogyasztó címe A mező pontos megadása a fogyasztó egyértelmű azonosítása érdekében szükséges. Amennyiben a teljes cím megadásához nem áll rendelkezésre elegendő hely, úgy ésszerű rövidítések alkalmazandók.

6 Teljesítés felső értékhatára Ennek a mezőnek a kitöltésével adható meg (forintban) az a maximális összeghatár, amelyet a bank a kötelezett számlájáról átutalhat a jogosultnak. Amennyiben a beszedni kívánt összeg ezt a limitet meghaladja, úgy a számlavezető banknak kötelessége a teljesítést megtagadni. A mezőt nem kell kitölteni, ha nem kívánnak felső értékhatárt megadni. Érvényesség kezdete Ebben a mezőben (nap, hó, év formában) kell jelezni, hogy mikortól, illetve az "Érvényesség vége:" szöveget követő mezőben azt, hogy meddig érvényes a felhatalmazási megbízás. Amennyiben a felhatalmazási megbízás visszavonásig érvényes, akkor az "Érvényesség vége:" mezőt nem kell kitölteni. Az "Érvényesség kezdete" azt jelenti, hogy a kötelezett ettől a dátumtól biztosítja a jogosult számára azt a lehetőséget, hogy a számláját beszedéssel megterhelje. Az adatok megadását követően a Tovább gombra klikkelve indítható a felhatalmazás csoportos beszedési megbízás teljesítésére. Csoportos beszedési megbízások részleteinek megtekintése, módosítása, megszüntetése Felhatalmazás módosítása a jogosultnál vagy a számlavezető banknál is benyújtható érvényes felhatalmazási megbízás birtokában. A felhatalmazás adatait módosítás esetén is az új megbízásnál leírtak szerint, azzal megegyező módon kell kitölteni. Felhatalmazás módosítására abban az esetben van lehetőség, ha a kötelezett változtatni kívánja az eredeti felhatalmazás alkalmával megadott felhatalmazás érvényességét és/vagy a teljesítés felső értékhatárát. A részletek megtekintését követően a Felhatalmazás módosítása elnevezésű linken tudja a kívánt változtatásokat rögzíteni, megszüntetni pedig a Citibank Online Internet Banking rendszeren keresztül a megszüntetni kívánt felhatalmazás kiválasztása után, a "Felhatalmazás megszüntetése" parancs kiválasztásával kezdeményezhető. Csoportos beszedési megbízás teljesítésére vonatkozó felhatalmazás, a felhatalmazás módosítása illetve megszüntetése a Citibank Online Internet Banking rendszeren kívül kezdeményezhető Citiphone Banking telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül, továbbá bankfiókjainkban is. Kedvezményezettek Azokat a számlaszámokat rögzítheti, aktiválhatja, valamint törölheti itt, amelyek irányába a jövőben átutalási megbízást kíván megadni. Figyelem! Forint- és devizaátutalást csak a kedvezményezetti listában szereplő számlaszámra tud indítani, így új átutalás esetén előbb rögzítenie kell az új Kedvezményezettet és a hozzá tartozó számlaszámot, majd aktiválni azt (SMS vagy CitiPhone segítségével).

7 Kedvezményezettek hozzáadása Új kedvezményezettnek a rendszerben történő aktiválásához Citibank Online Internet Banking-en keresztül igényelt, a mobiltelefonjára érkező SMS-ben kapott Online Aktiválási Kód szükséges, illetve lehetősége van új kedvezményezettek aktiválására Citiphone Banking szolgáltatásunk igénybevétele útján is. Ahhoz, hogy Citibank Online-on keresztül Online Aktiválási Kódot tudjon igényelni, szükséges, hogy Citiphone Banking útján történő igénybejelentésével vagy bármely bankfiókunkban történő személyes eljárása során az erre rendszeresített igénylőlap kitöltésével előzetesen regisztráltassa magát "Új kedvezményezett aktiválása SMS segítségével" szolgáltatásunkra az Online Aktiválási Kód fogadásához igénybe venni kívánt mobiltelefonszám megadásával. Ha itt megjelöli a kis négyzetet, a kedvezményezett aktiválásához szükséges Online Aktiválási Kódot elküldjük az Ön mobilszámára (ha nem jelöli meg, a kedvezményezett a Citiphone Bankingen keresztük aktiválható ). A kód 60 percig érvényes, ezt követően már nem használható, és a kedvezményezettet kizárólag a Citiphone Banking tudja aktiválni. Minden kedvezményezetthez külön kódot generál a rendszer. (A Citiphone Bankingen rögzített kedvezményezett adata is bekerül a Citibank Online Internet Banking kedvezményezetti listájába.) Kedvezményezettek Ebben az almenüpontban tekintheti át korábban már rögíztésre került kedvezményezettjei adatait. A kedvezményezett neve és számlaszáma mellett az éppen aktuális státuszát is láthatja. Aktiválást követően ez a státusz AKTÍV ra vált. Itt tudja törölni azokat a kedvezményezetteket is, amelyek számlaszámára már nem lesz szüksége. Kényelmi funkcióként a kedvezményezett részleteinél található Átutalás indítása linkre kattintva közvetlenül indíthatja a kívánt utalás, nem szükséges visszamenni a megfelelő menüpontig.

8 Kedvezményezett aktiválása Az SMS-ben megkapott kóddal ebben az almenüpontban aktiválható az új kedvezményezett. Citibusiness Citibusiness ügyfeleinknek ebben a menüpontban nyílik lehetősége arra, hogy a Citibusiness Pénzügyi Asszisztens segítségével nagyobb mennyiségű átutalást tudjanak egyszerre feltölteni a rendszerbe. A feltöltés biztonságát az Online Tranzakciós Kód biztosítja, amit az Ön regisztrált mobiltelefonszámára SMS formájában küldünk meg. Ahhoz, hogy Citibank Online-on keresztül Online Tranzakciós Kódot tudjon igényelni előzetesen regisztrálnia kell magát a 'Fájl feltöltés aktiválása SMS útján' szolgáltatásra. Ezt megteheti: Citiphone Banking útján történő igénybejelentésével, vagy bármely bankfiókunkban az erre rendszeresített igénylőlap kitöltésével. Forint és deviza átutalási fájl feltöltés Az Online Tranzakciós Kóddal kapcsolatos, fentiekben is említett fontos információ megtekintését követően a Tovább linkre kattintva a következő képernyőn tudja feltölteni az előzően már elkészített átutalási fájlt. A Fájl mező mellett található Browse..., vagy Tallóz... gombbal választhatja ki a saját számítógépére lementett fájlt, amit a Tranzakciók feltöltése linkkel küldhet be a Citibank Online Internet Banking rendszerébe. Feltöltések megtekintése Ebben az almenüpontban tekintheti meg a korábban feltöltött átutalási fájlokat.

N y. Teljesítés gyakorisága Éves Féléves Negyedéves. Havi

N y. Teljesítés gyakorisága Éves Féléves Negyedéves. Havi N y Teljesítés gyakorisága Éves Féléves Negyedéves Havi Jelen nyomtatvány kitöltésével és aláírásával felhatalmazom pénzforgalmi szolgáltatót arra, hogy a fentebb megjelölt kedvezményezettet az általam

Részletesebben

Tisztelt Felhasználó!

Tisztelt Felhasználó! Tisztelt Felhasználó! A csoportos beszedési megbízáson, a Szerződő fél azonosítója a kedvezményezetnél rovatban a számlán szereplő, szerződéses folyószámla számot kell megadnia. Az azonosító 12 számjegyből

Részletesebben

II. Egyes pénzforgalmi nyomtatványok mintája

II. Egyes pénzforgalmi nyomtatványok mintája 33830 M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2017. évi 211. szám II. Egyes pénzforgalmi nyomtatványok mintája 1. Átutalási megbízás-minta M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2017. évi 211. szám 33831 2. Hatósági átutalási megbízás-minta

Részletesebben

Internet bank felhasználói leírás v1.1

Internet bank felhasználói leírás v1.1 Internet bank felhasználói leírás v1.1 Miután az Internet Bank használatára leadta igénylését, 5 munkanapon belül E- mailben megkapja a Csoport, illetve a Felhasználó nevét, SMS-ben pedig az első belépéshez

Részletesebben

Új és régi Budapest Internetbank összehasonlítás

Új és régi Budapest Internetbank összehasonlítás Új és régi Budapest Internetbank összehasonlítás Új Budapest Internetbank 1. Szerződéskötés Szerződés aláírást követően azonnal kap egy jelszót, amellyel beléphet a rendszerbe és azonnal használhatja.

Részletesebben

Raiffeisen DirektNet, Internet Banking. Felhasználói kézikönyv - Új funkciók

Raiffeisen DirektNet, Internet Banking. Felhasználói kézikönyv - Új funkciók Raiffeisen DirektNet, Internet Banking Felhasználói kézikönyv - Új funkciók TARTALOM 1. LEJÁRT TARTOZÁSOK MEGJELENÍTÉSE LAKOSSÁGI ÜGYFELEKNEK... 2 2. FORINTÁTUTALÁS HITELKÁRTYASZÁMLÁRÓL MAGÁNSZEMÉLYEKNEK...

Részletesebben

Új és régi Internetbank összehasonlítás

Új és régi Internetbank összehasonlítás Új és régi Internetbank összehasonlítás Új Internetbank 1. Szerződéskötés Szerződés aláírást követően azonnal kap egy jelszót, amellyel beléphet a rendszerbe és azonnal használhatja. 2. epin kód Az epin

Részletesebben

CitiDirect BE SM Átutalások

CitiDirect BE SM Átutalások CitiDirect BE SM Átutalások Az Átutalások menü alatt elérhető funkciók A Fizetés sablonok használatával menüben az elmentett sablonok közül egy utalást rögzíthet az ott felvett partnereinek. A Gyors bevitel

Részletesebben

OTPdirekt Internet Banking. Használati útmutató

OTPdirekt Internet Banking. Használati útmutató OTPdirekt Internet Banking Használati útmutató 1 Tartalom I. OTPdirekt Internet Banking : Azonosítási lépések I.1. Azonosítás OTP Bank Románia által kibocsátott bankkártya segítségével...3 I.2. Azonosítás

Részletesebben

Új és régi internetbank összehasonlítás / Legfontosabb változások

Új és régi internetbank összehasonlítás / Legfontosabb változások Új és régi internetbank összehasonlítás / Legfontosabb változások Tartalomjegyzék 1. Új és régi Internetbank összehasonlítás... 2 Ügyfélválasztó...4 Welcome képernyő...5 Számlák áttekintése...9 Átutalási

Részletesebben

QB-Suli Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4.

QB-Suli Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4. Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4. Készítette: Quadro Byte Zrt. Tartalomjegyzék: 1. Bevezető...3 2. QB-SULI Help...3 3. Regisztráció...3 4. Bejelentkezés...4 4.1. Elfelejtette

Részletesebben

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Bevezető A Citibank Online Internet Banking segítségével a nap 24 órájában, biztonságosan intézheti pénzügyeit, hiszen számos banki szolgáltatás elérhető

Részletesebben

Bankszámlakivonat importer leírás

Bankszámlakivonat importer leírás Bankszámlakivonat importer leírás Célja: A Bankszámlakivonat importer a Kulcs-Könyvelés programba épülő modul, mely a bankok által készített elektronikus bankszámlakivonatok fájljainak beolvasását és abból

Részletesebben

Eljárásrend. Felhatalmazás csoportos beszedési megbízás teljesítésére, a felhatalmazás módosítása, megszűntetése formanyomtatvány kitöltése

Eljárásrend. Felhatalmazás csoportos beszedési megbízás teljesítésére, a felhatalmazás módosítása, megszűntetése formanyomtatvány kitöltése Eljárásrend Felhatalmazás csoportos beszedési megbízás teljesítésére, a felhatalmazás módosítása, megszűntetése formanyomtatvány kitöltése Szám:* B-I-00-00-84*** Első kiadás dátuma*: 2010.08.01 Szabályozási

Részletesebben

Internet Bank használati útmutató

Internet Bank használati útmutató Internet Bank használati útmutató Miután az Internet Bank használatára leadták igénylésüket, E-mailben illetve SMS-en fogjuk megkeresni Önt. E-mailben megkapja a Csoport, illetve a Felhasználó nevét, SMS-ben

Részletesebben

Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez

Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez 1 Az Üzleti e-pack kedvezmény együttes igénybevételi feltételei: elektronikus számlaküldés igénylése (Távszámla, Telemátrix e-számla) számla

Részletesebben

Parlagfű Bejelentő Rendszer

Parlagfű Bejelentő Rendszer Parlagfű Bejelentő Rendszer felhasználói útmutató A rendszer elérése: Elérési cím: www.govcenter.hu/pbr Felhasználói funkciók: 1. Regisztráció Új felhasználói fiókot az oldalsó menüben a [Regisztráció]-ra

Részletesebben

Tranzakció import funkció import fájl formátumai

Tranzakció import funkció import fájl formátumai K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu Tranzakció import funkció import fájl formátumai K&H vállalkozói e-bankban

Részletesebben

Az Önök által megigényelt biztosítások gyors és egyszerű kezelésére szolgál Compline Utasbiztosítási Rendszerünk.

Az Önök által megigényelt biztosítások gyors és egyszerű kezelésére szolgál Compline Utasbiztosítási Rendszerünk. Tisztelt Partnerünk! Az Önök által megigényelt biztosítások gyors és egyszerű kezelésére szolgál Compline Utasbiztosítási Rendszerünk. A biztosítások rögzítése mellett kizárólag a rendszeren keresztül

Részletesebben

Magyar Cetelem Bank Zrt.

Magyar Cetelem Bank Zrt. A Cetnet Internet Bank regisztrációval, illetve a rendszer használatával Ön elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket, ezért kérjük, figyelmesen olvassa el azokat! A regisztráció feltételei Rendelkezni

Részletesebben

A K&H e-bank és mobilbank még egyszerűbb kezeléséhez összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, kérjük olvassa át a válaszokat.

A K&H e-bank és mobilbank még egyszerűbb kezeléséhez összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, kérjük olvassa át a válaszokat. K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu Kedves Ügyfelünk! A K&H e-bank és mobilbank még egyszerűbb kezeléséhez

Részletesebben

Banki export leírás. A modul egy erre használatos termékszám aktiválása után érhető el.

Banki export leírás. A modul egy erre használatos termékszám aktiválása után érhető el. Banki export leírás Célja: A Banki export a Kulcs-Könyvelés programba épülő modul, mely a kintlévőséges szállító számlákról, valamint a túlfizetett vevői számlákról készít utalási fájlt, mely a banki rendszerbe

Részletesebben

Elszámolási útmutató

Elszámolási útmutató Elszámolási útmutató Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az elszámolás benyújtása abban az esetben lehetséges, amennyiben már minden, a pályázat keretein belül, illetve önerőből vállalt korszerűsítés befejeződött

Részletesebben

Banki utalás fájl. Bank, Pénztár/Átutalás előkészítése menüpontban készíthetjük el a banki utalás fájlt.

Banki utalás fájl. Bank, Pénztár/Átutalás előkészítése menüpontban készíthetjük el a banki utalás fájlt. Banki utalás fájl segítségével a kiegyenlítendő szállítói számlák utalás állományának elkészítését teszi lehetővé a program. Banki utalás fájl készítésére csak a RAXLA program alkalmas. Banki utalás fájl

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. TESTNEVELÉSI EGYETEM GYAKORLÓ SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

Beváltói Folyamat Felhasználói útmutató

Beváltói Folyamat Felhasználói útmutató Beváltói Folyamat Felhasználói útmutató Bevezető Az alábbiakban a beváltói folyamat és az ehhez szükséges Beváltói oldal funkcióinak bemutatása történik, ami a regisztrált kereskedők számára került létrehozásra.

Részletesebben

Hungaropharma Zrt. WEB Áruház felhasználói útmutató. Tartalomjegyzék

Hungaropharma Zrt. WEB Áruház felhasználói útmutató. Tartalomjegyzék Hungaropharma Zrt. WEB Áruház felhasználói útmutató Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 Bejelentkezés a WEB Áruházba... 2 Rendelés rögzítése... 3 RENDELES.CSV állomány specifikációja... 13 Visszaigazolások

Részletesebben

HOGYAN TUDOK BELÉPNI ELSŐ ALKALOMMAL?

HOGYAN TUDOK BELÉPNI ELSŐ ALKALOMMAL? GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Segédlet a Magyar Posta Befektetési Zrt. e-befektetési szolgáltatás használatához HOGYAN TUDOK BELÉPNI ELSŐ ALKALOMMAL? Az e-befektetési szolgáltatásba történő bejelentkezés

Részletesebben

I. BELFÖLDI FORINT FIZETÉSI MEGBÍZÁSOK 2

I. BELFÖLDI FORINT FIZETÉSI MEGBÍZÁSOK 2 Hatályos 2016. november 1-től (1603), közzététel napja 2016. október28. Jelen dokumentum a Lakossági Kondíciós Lista elválaszthatatlan részét képzi. A Bank az alábbiak szerint rögzíti, hogy a fizetési

Részletesebben

A kiírt tétel befizetésének 2 legfontosabb lépése:

A kiírt tétel befizetésének 2 legfontosabb lépése: Kedves Hallgató! A Nyugat-magyarországi Egyetem a gyűjtőszámlás befizetési módot írja elő az önköltségi, költségtérítési és egyéb térítési díjak (IV díj, különeljárási díj stb.) befizetéséről a hallgatók

Részletesebben

OKTATÁSKUTATÓ ÉS FEJLESZTŐ INTÉZET TÁMOP-3.1.5/12-2012-0001 Pedagógusképzés támogatása

OKTATÁSKUTATÓ ÉS FEJLESZTŐ INTÉZET TÁMOP-3.1.5/12-2012-0001 Pedagógusképzés támogatása TÁMOP-3.1.1-11/1 XXI. századi közoktatás Technikai tudnivalók a jelentkezéshez Regisztráció A regisztráció az OFI honlapon elérhető A pályázók kizárólag elektronikusan úton jelentkezhetnek az innen elérhető

Részletesebben

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv Mikroszámla Interneten működő számlázóprogram Kézikönyv Tartalomjegyzék Weboldal 2 Regisztráció 3 Bejelentkezés 4 Főoldal 6 Menüsor szerkezete 7 Számlák 8 Beállítások 9 Fizetési módszerek kezelése 10 Kedvezmények

Részletesebben

PTR - Pénzbeli és Természetbeni ellátások Rendszere Migrációs RGYK-s ügyek Módosítása és törlése funkció használata

PTR - Pénzbeli és Természetbeni ellátások Rendszere Migrációs RGYK-s ügyek Módosítása és törlése funkció használata PTR - Pénzbeli és Természetbeni ellátások Rendszere Migrációs RGYK-s ügyek Módosítása és törlése funkció használata Felhasználói kézikönyv 2015. 02. 14. TÁMOP 5.4.2-12/1-2012-0001 Nemzeti Rehabilitációs

Részletesebben

A folyamat nagy vonalakban

A folyamat nagy vonalakban A folyamat nagy vonalakban Berendezés tulajdonosa regisztrál a rendszerben és rögzíti a hűtőköröket Tulajdonos megbíz egy céget a berendezés jegyzőkönyveinek vezetésével Megbízott cég elfogadja a megbízást,és

Részletesebben

epos - MOBIL egyenleg feltöltés Felhasználói leírás

epos - MOBIL egyenleg feltöltés Felhasználói leírás epos - MOBIL egyenleg feltöltés Felhasználói leírás Verzió: 2.0.1 Oldal: 1 / 12 Tartalomjegyzék I. Bevezetés 3 II. Az epos MOBIL egyenleg feltöltés lépései 4 III. ÁFÁ-s számla igénylés 9 IV. Ügyfélszolgálat

Részletesebben

A folyamat nagy vonalakban

A folyamat nagy vonalakban A folyamat nagy vonalakban Berendezés tulajdonosa regisztrál a rendszerben és rögzíti a hűtőköröket Tulajdonos megbíz egy céget a berendezés jegyzőkönyveinek vezetésével Megbízott cég elfogadja a megbízást,és

Részletesebben

epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás)

epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás) epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás) Verzió: 2.1.0 Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 3 2. epos - MOBIL egyenleg feltöltés... 4 2.1. Az epos MOBIL egyenleg

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. BUDAPESTI NÉMET ISKOLA WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Nyelv Választás... 3 Regisztráció... 4 Bejelentkezés...

Részletesebben

Megbízások benyújtásának, visszavonásának és teljesülésének időpontjai. benyújtás határideje T nap (banki munkanap záróidőpontja)

Megbízások benyújtásának, visszavonásának és teljesülésének időpontjai. benyújtás határideje T nap (banki munkanap záróidőpontja) HIRDETMÉNY hatályos 2013. június 29-től a hivatalosan közzétett változtatásig Megbízások benyújtásának, befogadásának, visszavonásának és teljesítésének időpontjai az AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepénél,

Részletesebben

A kiírt tétel befizetésének 2 legfontosabb lépése:

A kiírt tétel befizetésének 2 legfontosabb lépése: GYŰJTŐSZÁMLA KEZELÉS A SOPRONI EGYETEMEN TÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Hallgató! Tájékoztatjuk, hogy a Soproni Egyetem a gyűjtőszámlás befizetési módot írja elő az önköltségi/ költségtérítési és egyéb térítési

Részletesebben

Tájékoztató az Általános Szerződési Feltételek 2012. július 2-i változásáról

Tájékoztató az Általános Szerződési Feltételek 2012. július 2-i változásáról Tájékoztató az Általános Szerződési Feltételek 2012. július 2-i változásáról Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk Önt, hogy a pénzforgalmi keretszerződés részét képező Általános Szerződési Feltételeink 2012.

Részletesebben

Bankszámlakivonat importer leírás

Bankszámlakivonat importer leírás Bankszámlakivonat importer leírás Célja: A Bankszámlakivonat importer a Kulcs-Könyvelés programba épülő modul, mely a bankok által készített Forintban és devizában vezetett bankszámlakivonatok.xml típusú

Részletesebben

Utalások kezelése felhasználói dokumentum Lezárva:

Utalások kezelése felhasználói dokumentum Lezárva: Utalások kezelése felhasználói dokumentum Lezárva: 2015.11.24. Griffsoft Informatikai Zrt. 6723 Szeged, Felső-Tisza part 31-34 M lph. fszt.2. Telefon: (62) 549-100 Telefax: (62) 401-417 TARTALOM 1 UTALÁSOK

Részletesebben

a Raiffeisen Expressz programban

a Raiffeisen Expressz programban VIBER utalások kezelése 1. VIBER átutalások kezelése a Raiffeisen Expressz programban A Raiffeisen Expressz lehetőséget biztosít VIBER utalási megbízások kézi rögzítésére, majd elektronikus aláírás után

Részletesebben

2. Számlainformációk (a kiválasztott számlához kapcsolódó lekérdezések)

2. Számlainformációk (a kiválasztott számlához kapcsolódó lekérdezések) A DigiBank alkalmazás funkciói lehetõvé teszik a banki ügyfelek számára, hogy a számláikról, illetve egyéb banki tevékenységükrõl, az interneten keresztül a világháló bármely pontján aktuális információkat

Részletesebben

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás. Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV. OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás. Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV. OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál www.otpvnt.hu 2017.02.23. MUNKÁLTATÓK... 3 1. Belépés az internetes portálra... 3 2.

Részletesebben

1. Nyissa meg a honlapot. 2. Kattintson a Rendelek. 3. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. 4. Kattintson a Belépés

1. Nyissa meg a   honlapot. 2. Kattintson a Rendelek. 3. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. 4. Kattintson a Belépés I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek gombra. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavamat?

Részletesebben

Tájékoztató a számlaváltásról

Tájékoztató a számlaváltásról Tájékoztató a számlaváltásról 1. Mit kell tudni a számlaváltásról? A dokumentum ismerteti a számlaváltás eljárás jellemzőit, folyamatát, a határidőket, a számlaváltás során az igénybe vevő Ügyfél által

Részletesebben

Euro-eBank Ügyfélprogram (ÜP) Felhasználói Leírás v. 3.00

Euro-eBank Ügyfélprogram (ÜP) Felhasználói Leírás v. 3.00 Euro-eBank Ügyfélprogram (ÜP) Felhasználói Leírás v. 3.00 1 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 3 2. Program indítása:... 3 3. A program üzemmódjai:... 4 4. Számlaegyenleg lekérdezése:... 4 5. Számlakivonatok

Részletesebben

Elszámolási útmutató

Elszámolási útmutató Elszámolási útmutató Az elszámolási felülethez való hozzáféréshez kérjük, nyissa meg a Pályázati portálthttps://csaladihaz2016.nfsi.hu/ majd a Lakosságnak BELÉPÉS gombra kattintva, az ügyfélkapus azonosítást

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv DPD Elektronikus regisztráció. Revision Szentesi János Szentesi János

Felhasználói kézikönyv DPD Elektronikus regisztráció. Revision Szentesi János Szentesi János Felhasználói kézikönyv DPD Elektronikus regisztráció Revision 2010.04.14 Szentesi János 2010.07.09 Szentesi János Tartalomjegyzék FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV... 1 DPD ELEKTRONIKUS REGISZTRÁCIÓ... 1 TISZTELT

Részletesebben

Az új Electra Internet Banking rendszerbe történő belépéssel kapcsolatos technikai tudnivalók

Az új Electra Internet Banking rendszerbe történő belépéssel kapcsolatos technikai tudnivalók Az új Electra Internet Banking rendszerbe történő belépéssel kapcsolatos technikai tudnivalók A bejelentkezés az alábbi honlapcímről történhet: www.pannontakarek.hu A honlap jobb felső sarkában az Internet

Részletesebben

Felhasználói tájékoztató

Felhasználói tájékoztató Internetes adatlekérdező rendszer (E-adó) Felhasználói tájékoztató Tisztelt Felhasználó! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Adóirodája kialakította az elektronikus

Részletesebben

Import fájl szerkezet Deviza utalásokhoz.

Import fájl szerkezet Deviza utalásokhoz. Import fájl szerkezet Deviza utalásokhoz. Érvényes: 2010. december 10-től SSZ. Mezőnév Pozíció Hossz Saját 1 Terhelendő számlaszám formátuma 1 1 I I I I C = CIB G = GIRO I = IBAN 2 Terhelendő 2 34 I I

Részletesebben

I. BELFÖLDI FORINT FIZETÉSI MEGBÍZÁSOK 2

I. BELFÖLDI FORINT FIZETÉSI MEGBÍZÁSOK 2 Hatályos 2015. május 15.-től (1503), közzététel napja 2015. május 15. Jelen dokumentum a Lakossági Kondíciós Lista elválaszthatatlan részét képzi. A Bank az alábbiak szerint rögzíti, hogy a fizetési megbízások

Részletesebben

Szülői modul. Belépés a TANINFORM rendszerbe. Főoldal

Szülői modul. Belépés a TANINFORM rendszerbe. Főoldal Szülői modul Belépés a TANINFORM rendszerbe Belépni vagy a bogim.hu oldalon elhelyezett linkre való kattintással vagy a https://start.taninform.hu/application/start?intezmenyindex=032552 cím böngészőbe

Részletesebben

Tájékoztató a számlaváltásról

Tájékoztató a számlaváltásról Tájékoztató a számlaváltásról 1. Mit kell tudni a számlaváltásról? A dokumentum ismerteti a számlaváltás eljárás jellemzőit, folyamatát, a határidőket, a számlaváltás során az igénybe vevő Ügyfél által

Részletesebben

Tájékoztató a NEPTUN rendszerben a hallgatói pénzügyek kezeléséről

Tájékoztató a NEPTUN rendszerben a hallgatói pénzügyek kezeléséről 2.sz. melléklet Tájékoztató a NEPTUN rendszerben a hallgatói pénzügyek kezeléséről 1. A hallgatói pénzügyek kezelésére a Főiskola egy gyűjtőszámlát üzemeltet az OTP Banknál. A hallgatók csak banki átutalással

Részletesebben

Hitelkérelem kitöltési útmutató

Hitelkérelem kitöltési útmutató Hitelkérelem kitöltési útmutató Hitelkérelmét a Credinfo hitelnyilvántartó rendszeren keresztül tudja rögzíteni a www.credinfo.hu oldalon keresztül. A bal oldalon történő Ügyfélkapu menüpont alatt szükséges

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 1. Általános ismertető... 2 1.1 A program funkciója...2 1.2 Milyen adatokat tartalmaz a rendszer...2 1.3 Belépés...2 2. Részletek az egyes menüpontokhoz...

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a Számlatulajdonos fizetési számláját érintő pénzforgalmi megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről

HIRDETMÉNY. a Számlatulajdonos fizetési számláját érintő pénzforgalmi megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről HIRDETMÉNY a Számlatulajdonos fizetési számláját érintő pénzforgalmi megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről Hatályos: 2016. november 1-től A Hatvan és Vidéke Takarékszövetkezet (továbbiakban:

Részletesebben

levelezési cím 2 elérhetőségek

levelezési cím 2 elérhetőségek Alulírott 1 TULAJDONOS TÁRSTULAJDONOS SZÁMLAVÁLTÁSI MEGHATALMAZÁS - azonos pénznemben vezetett fizetési számlák tekintetében természetes személyek részére (2 EREDETI PÉLDÁNYBAN TÖLTENDŐ KI!) név: születési

Részletesebben

Kérjük, regisztráljon az alábbi oldalon:

Kérjük, regisztráljon az alábbi oldalon: Kedves Ügyfelünk! Szeretnénk, ha Ön is megismerkedne Online ügyfélszolgálatunkkal, melyen keresztül kényelmesen, könnyedén, sorban állás nélkül intézheti energiaszolgáltatással kapcsolatos ügyeit. Kiadványunk

Részletesebben

Hiteles Elektronikus Postafiók

Hiteles Elektronikus Postafiók NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. H-1081 Budapest, Csokonai utca 3. Hiteles Elektronikus Postafiók Tárhely adminisztráció 2018.05.07. v.1.2. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 2. BEJELENTKEZÉS

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a fizetési megbízások átvételéről, teljesítési idejéről

HIRDETMÉNY. a fizetési megbízások átvételéről, teljesítési idejéről HIRDETMÉNY a fizetési megbízások átvételéről, teljesítési idejéről teljesítési idejéről 1 TARTALOMJEGYZÉK Hatályos: 2014.04.01-től 1. BELFÖLDI FORINT FIZETÉSI MEGBÍZÁSOK HUF SZÁMLÁRÓL... 3 1. Készpénzes

Részletesebben

Hiánypótlás beküldési útmutató

Hiánypótlás beküldési útmutató Hiánypótlás beküldési útmutató Az alábbiakban néhány lépésben bemutatásra kerül a hiánypótlás megtekintése és annak beküldése. Minden lépéshez csatolva van egy kép is, ami az adott lépést mutatja egy mintán

Részletesebben

W_Pénzügy felhasználói dokumentáció. Felhasználói dokumentáció W_Pénzügy

W_Pénzügy felhasználói dokumentáció. Felhasználói dokumentáció W_Pénzügy Felhasználói dokumentáció W_Pénzügy 1 Jelen felhasználói dokumentáció alapfokú számítógép felhasználói ismeretekkel rendelkezők részére készült. Ezért nem tér ki az a Windows operációs rendszer használatának

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

QB-Suli Felhasználói útmutató verziószám: 1.0.1.8.

QB-Suli Felhasználói útmutató verziószám: 1.0.1.8. Felhasználói útmutató verziószám: 1.0.1.8. 2011. március 23. Készítette: Quadro Byte Zrt. Tartalomjegyzék: Bevezető...3 QB-SULI Help...3 Regisztráció...4 Bejelentkezés...4 Elfelejtette jelszavát?...4 Kezdőlap...5

Részletesebben

Hiteles elektronikus postafiók Perkapu

Hiteles elektronikus postafiók Perkapu Hiteles elektronikus postafiók Perkapu 2018.10.27. Tartalom Bevezetés...2 Bejelentkezés a Hiteles Elektronikus Postafiókba...2 Perkapu tárhely kiválasztása...2 Beérkezett üzenetek...3 Dokumentumletöltés...4

Részletesebben

Folyamatos teljesítésű számlák tömeges generálása időszakonként, egyedi tételek kezelésének lehetőségével

Folyamatos teljesítésű számlák tömeges generálása időszakonként, egyedi tételek kezelésének lehetőségével Tömeges számlázás Folyamatos teljesítésű számlák tömeges generálása időszakonként, egyedi tételek kezelésének lehetőségével Tömeges számlázáshoz tartozó alap beállítások Tömeges számlázási adatok megadása

Részletesebben

Electra Internet Banking felhasználói kézikönyv

Electra Internet Banking felhasználói kézikönyv B3 TAKARÉK Szövetkezet Electra Internet Banking felhasználói kézikönyv Készítette: Szigeti Norbert 2016. 11. 21. 1. oldal B3 Takarék Informatika Tartalomjegyzék Bevezetés... 3 Be- és kijelentkezés, időtúllépés...

Részletesebben

I. BELFÖLDI FORINT FIZETÉSI MEGBÍZÁSOK 2

I. BELFÖLDI FORINT FIZETÉSI MEGBÍZÁSOK 2 Hatályos 2013. február 1-től (1302), közzététel napja 2013. január 18. Jelen dokumentum a Lakossági Kondíciós Lista elválaszthatatlan részét képzi. A Bank az alábbiak szerint rögzíti, hogy a fizetési megbízások

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés 1 TARTALOMJEGYZÉK Rendelés feldolgozása lehetőségek Rendelés keresőből Termékválasztó Gyors rendelés Rendelés kedvencek közül Rendelés

Részletesebben

Demand D.I.R.I használati útmutató

Demand D.I.R.I használati útmutató Demand D.I.R.I használati útmutató Az oldal használatát IE 8. -9, Chrome 10.x, Firefox 4.x Opera 11.x vagy annál magasabb verzió számú böngészővel teszteltük! 1. Bejelentkezés és Új megrendelés feladás

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA CIB Ügyvédi Letéti Őrzési Számla PLUSZ 1 EGYÉNI ÜGYVÉDEK RÉSZÉRE

KONDÍCIÓS LISTA CIB Ügyvédi Letéti Őrzési Számla PLUSZ 1 EGYÉNI ÜGYVÉDEK RÉSZÉRE HATÁLYOS: 2018. DECEMBER 1-TŐL KONDÍCIÓS LISTA CIB Ügyvédi Letéti Őrzési Számla PLUSZ 1 EGYÉNI ÜGYVÉDEK RÉSZÉRE 2013. augusztus 1-ét követően ügyvédi letéti őrzési számla már csak új kondíciókkal értékesíthető

Részletesebben

e-papír Felhasználói Kézikönyv

e-papír Felhasználói Kézikönyv e-papír Felhasználói Kézikönyv v1.0 2017.06.29. Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató ZRt. Tartalommenedzsment csoport Tartalom 1 Bevezetés... 2 2 Bejelentkezés... 2 3 Az alapképernyő áttekintése... 4

Részletesebben

Széchenyi István Hitelszövetkezet. Electra Internetbank Felhasználói segédlet

Széchenyi István Hitelszövetkezet. Electra Internetbank Felhasználói segédlet Bejelentkezés: Széchenyi István Hitelszövetkezet Electra Internetbank Felhasználói segédlet A szolgáltatás igénybevételéhez be kell jelentkezni. Ehhez a nyitóképernyőn adja meg a korábban már SMS-ben megkapott

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA. EGYÉNI ÜGYVÉDEK RÉSZÉRE A terméket január 1. után nem értékesítjük!

KONDÍCIÓS LISTA. EGYÉNI ÜGYVÉDEK RÉSZÉRE A terméket január 1. után nem értékesítjük! HATÁLYOS: 2013. SZEPTEMBER 30-TÓL KONDÍCIÓS LISTA EGYÉNI ÜGYVÉDEK RÉSZÉRE A terméket 2013. január 1. után nem értékesítjük! CIB Ügyvédi Letéti Őrzési Számla 1 Számlanyitási díj (új számla nyitásakor) Nyitóegyenleg

Részletesebben

HIRDETMÉNY A MEGBÍZÁSOK TELJESÍTÉSI RENDJÉRŐL KISVÁLLALATI ÜGYFELEK RÉSZÉRE

HIRDETMÉNY A MEGBÍZÁSOK TELJESÍTÉSI RENDJÉRŐL KISVÁLLALATI ÜGYFELEK RÉSZÉRE Hatályos: 2018.01.13-tól Jelen dokumentum a Kondíciós lista Kisvállalati ügyfelek részére dokumentum elválaszthatatlan részét képzi. A Bank az alábbiak szerint rögzíti, hogy a fizetési megbízások teljesítéséből

Részletesebben

1. melléklet a 18/2009. (VIII. 6.) MNB rendelethez A pénzforgalmi jelzőszám kialakítása

1. melléklet a 18/2009. (VIII. 6.) MNB rendelethez A pénzforgalmi jelzőszám kialakítása Pénzforgalmi nyomtatvány minták, kiállításuk szabályai és kitöltési útmutatók 18/2009. MNB rendelet mellékletei 1. melléklet a 18/2009. (VIII. 6.) MNB rendelethez A pénzforgalmi jelzőszám kialakítása 2.

Részletesebben

SZ 1/2016. sz. Hirdetmény

SZ 1/2016. sz. Hirdetmény 1.Lakossági forint számla vezetéshez kapcsolódó díjak és jutalékok Törzsbetét összege 2.000, Ft 400, Ft Internetbanki szolgáltatási igénybe vevők részére 320, Ft Takarék kiváltó hitel számla 255, Ft Takarék

Részletesebben

Felhasználói útmutató (Adott programverzióhoz érvényes)

Felhasználói útmutató (Adott programverzióhoz érvényes) CalcSystem Számlarendszer Felhasználói útmutató (Adott programverzióhoz érvényes) M City Kft. Miskolc Tel/fax: 46/ 560-268 Mobil: 30/9458-718 Felhasználói útmutató Menürendszer A mellékelt főmenü szerkezete

Részletesebben

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM,

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM, Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM, NEM NAPKÖZIS GYERMEKEK MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATA Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

az Általános Vállalati Üzletszabályzat, valamint a Bankszámlákra és fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat módosításáról

az Általános Vállalati Üzletszabályzat, valamint a Bankszámlákra és fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat módosításáról Hirdetmény a Business Terminál szolgáltatásra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, az Általános Vállalati Üzletszabályzat, valamint a Bankszámlákra és fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat

Részletesebben

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag jegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag 2019.08.01 - Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

Lakossági Kamat- és Díjfeltételek I/B Speciális díjfeltételek CitiBlue-ügyfelek részére Jelenleg már nem elérhető számlacsomagok feltételei

Lakossági Kamat- és Díjfeltételek I/B Speciális díjfeltételek CitiBlue-ügyfelek részére Jelenleg már nem elérhető számlacsomagok feltételei Lakossági Kamat- és Díjfeltételek I/B Speciális díjfeltételek CitiBlue-ügyfelek részére Jelenleg már nem elérhető számlacsomagok feltételei Hatályos: 2013. június 15. A Lakossági Kamat- és Díjfeltételeknek

Részletesebben

Átutalási csomag karbantartó modul

Átutalási csomag karbantartó modul Átutalási csomag karbantartó modul 1. Bevezetés... 2 2. Új átutalási csomag felvitele... 2 2.1. Új tétel felvitele... 4 2.2. Átutalási csomag tétel törlése... 8 2.3. Bankszámlaszám módosítása... 8 2.4.

Részletesebben

Hogyan rögzítsünk bejövő számlát?

Hogyan rögzítsünk bejövő számlát? Hogyan rögzítsünk bejövő számlát? Bejövő számla rögzítéséhez válasszuk a főmenüben a Beszerzés, azon belül pedig a bejövő számla menüpontot. 1. lépés a szállító kiválasztása A szállító kiválasztásához

Részletesebben

Útmutató parkolás indításához és leállításához

Útmutató parkolás indításához és leállításához Útmutató parkolás indításához és leállításához Parkolást ezután is az eddig megszokott felületeken lehet indítani: 1. hangautomata hívásával: +36-1-9999-798-as telefonszámon, követve az automata utasításait,

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA CIB Ügyvédi Letéti Őrzési Számla PLUSZ 1 EGYÉNI ÜGYVÉDEK RÉSZÉRE

KONDÍCIÓS LISTA CIB Ügyvédi Letéti Őrzési Számla PLUSZ 1 EGYÉNI ÜGYVÉDEK RÉSZÉRE HATÁLYOS: 2017. JÚLIUS 1-TŐL KONDÍCIÓS LISTA CIB Ügyvédi Letéti Őrzési Számla PLUSZ 1 EGYÉNI ÜGYVÉDEK RÉSZÉRE 2013. augusztus 1-ét követően ügyvédi letéti őrzési számla már csak új kondíciókkal értékesíthető

Részletesebben

PTR - Pénzbeli és Természetbeni ellátások Rendszere. Migrációs ügy módosítása vagy törlése

PTR - Pénzbeli és Természetbeni ellátások Rendszere. Migrációs ügy módosítása vagy törlése PTR - Pénzbeli és Természetbeni ellátások Rendszere Migrációs ügy módosítása vagy törlése Felhasználói kézikönyv 2014. 03. 31. Tartalomjegyzék 1 Bevezetés... 2 2 Migrációs ügy módosítása vagy törlése...

Részletesebben

SZ-32/2014. sz. Hirdetmény

SZ-32/2014. sz. Hirdetmény Pénzforgalmi forint számlavezetéshez kapcsolódó díjak és jutalékok Általános költségek, díjak, jutalékok Számlanyitás díja Elkülönített számla nyitás díja Törzsbetét összege - Vállalkozások és egyéni vállalkozók

Részletesebben

Papíron beadott, illetve visszavont beszedés, hatósági átutalás és átutalás végzés esetén a T nap 14:00-ig beadott megbízásokat teljesíti a bank.

Papíron beadott, illetve visszavont beszedés, hatósági átutalás és átutalás végzés esetén a T nap 14:00-ig beadott megbízásokat teljesíti a bank. Hatályos: 2016.11.01-től Jelen dokumentum a Kondíciós lista Kisvállalati ügyfelek részére dokumentum elválaszthatatlan részét képzi. A Bank az alábbiak szerint rögzíti, hogy a fizetési megbízások teljesítéséből

Részletesebben

Műszaki online hibabejelentő kézikönyv

Műszaki online hibabejelentő kézikönyv Műszaki online hibabejelentő kézikönyv Verzió 1. 2017.november. 06. 1 Tartalom 1. Bevezető... 3 2. Regisztráció... 4 3. Műszaki hibabejelentés.... 10 4. Bejelentkezés... 11 5. Bejelentkezés után... 12

Részletesebben

A rendszerfejlesztés során új szolgáltatások válnak elérhetővé, amelyeknek részleteiről számlavezető fiókjában érdeklődhet.

A rendszerfejlesztés során új szolgáltatások válnak elérhetővé, amelyeknek részleteiről számlavezető fiókjában érdeklődhet. Tisztelt Ügyfelünk! Takarékszövetkezetünk az Internet Banking szolgáltatásában 2017. november 23-én 15:00 órától rendszerfejlesztést hajt végre, amelynek várható befejezése 2017. november 24. 8:00. A megadott

Részletesebben

Tájékoztató a számlaváltásról

Tájékoztató a számlaváltásról Tájékoztató a számlaváltásról 1. Mit kell tudni a számlaváltásról? A dokumentum ismerteti a számlaváltási eljárás jellemzőit, folyamatát, a határidőket, a számlaváltás során az igénybe vevő Ügyfél által

Részletesebben

O.F.SZ. Országos Fizetési Szolgáltató Zrt. Hirdetmény

O.F.SZ. Országos Fizetési Szolgáltató Zrt. Hirdetmény O.F.SZ. Országos Fizetési Szolgáltató Zrt. Hirdetmény a természetes és nem természetes személyek Fizetési Számláira és kapcsolódó szolgáltatásaira vonatkozóan VERZIÓSZÁM: 1/2019/PH Elfogadás napja: 2019.

Részletesebben

A P4P.Kvazar.Cloud Marketplace használata

A P4P.Kvazar.Cloud Marketplace használata A P4P.Kvazar.Cloud Marketplace használata Microsoft CSP ügyintézés önkiszolgáló módon A p4p.kvazar.cloud fő szolgáltatásai: 1. Termék és szolgáltatás katalógus a. Leírások, technikai adatok böngészése

Részletesebben

Aktiválási segédlet a Partnercég opcióhoz. A TeleMátrix adminisztrációs felületének használata Partnercég opció igénybevétele esetén

Aktiválási segédlet a Partnercég opcióhoz. A TeleMátrix adminisztrációs felületének használata Partnercég opció igénybevétele esetén Aktiválási segédlet a Partnercég opcióhoz A TeleMátrix adminisztrációs felületének használata Partnercég opció igénybevétele esetén 1 Partnercég opció bemutatása 2009. január 1-jétől új taggal bővült a

Részletesebben