Mailkit. Ügyes használati utasítás. More power to your s

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Mailkit. Ügyes használati utasítás. More power to your emails"

Átírás

1 Mailkit Ügyes használati utasítás

2 Előszó Ez a használati utasítás azok számára van létrehozva, akik a Mailkit aplikációt használatba szeretnék venni e- mail marketingjük és kampányaik futtatására és magyarázza az aplikáció legfontosabb tulajdonságait. Legtöbb kérdésére, mely az aplikációval kapcsolatban felmerülhet, a következő fejezetekben választ kap. Ezért ajánljuk, hogy Mailkit aplikáció használatba vétele előtt olvassa el ezt a használati utasítást. Amennyiben a Mailkit Syndicate változatáról és szélesebb terjedelméről több információt szeretne megtudni, figyelmébe ajánljuk a Mailkit Syndicate változat használati utasítását. Először a Mailkit aplikáció alap információit mutatjuk be Önnek, ennek a felhasználói terjedelmével és egyszerű használatával ismertetjük meg Önt. Mihelyst megérti a Mailkit alapértelmét és struktúráját, máris könnyedén fogja tudni használni. Mikor már fog tudni orientálódni a felhasználói körökben, rájön arra is, hogyan lehet effektíven futtatni kampányait és hogyan kell dolgozni a Mailkit aplikáció funkcióival. Amennyiben e használati utasítás elolvasása után is lesz kérdése, kérjük, látogassa meg online dokumentációnkat a avagy érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon a helpdesk@mailkit.hu címünkön. A MAILKIT FELHASZNÁLÓI TERJEDELME 1 ALAKÍTSON 2 TÖLTSE 3 ALAKÍTSON 4 TERVEZZE 5 KÖVESSE NÉVJEGYZÉKET FEL CÍMZETTEI NÉVJEGYZÉKÉT ADATOKKAL KAMPÁNYT BE SZÉTKÜLDÉSÉT FIGYELEMMEL RIPORTJAIT AZ ÖN MAILKIT FELHASZNÁLÓSZÁMLÁJA

3 A Mailkit felhasználói terjedelme A Mailkit felhasználói terjedelme két alapmenüből áll a főmenü a fenti részben, a segédmenü pedig a baloldali részben található. Kampányok, sablonok, adatbázisok, kérdőívek és más funkciók futtatása és kezelése. Névjegyzékek, címzettek adatai, importálás és exportálás kezelése. Kampányok, címzettek, célzások, konverzió, fogadások riportjai és ezekről szóló információ. Felhasználószámlája profilja, futtatása, tranzakciók kimutatása, befizetések. Az aplikációban más információt is talál, például az aktuális pénzösszeget a befizetős kártyáján, az online dokumentációhoz vagy felhasználói támogatáshoz való csatlakozást, a kijelentkezési linket és a Mailkit aplikáció típusát. A főmenü az kampányok teljes futtatásához négy alapszekcióra van felosztva, amíg a segédmenü a bal oldalon ezeket a szekciókat bővíti és kiegészíti. A bal oldali menüben abrázolódik annak a funkciónak a segédeszköze, amelyen éppen az egér kurzora található.

4 Alakítson névjegyzéket 1 LÉPÉS Címzettei névjegyzéke a főmenü Címzettek ablak alatt található Új névjegyzéket az Új névjegyzék létrehozása ablak alatt és a név és egyéb információ kitöltése után hozhat létre. Az újonnan kialakított címzettek névjegyzéke az Aktív ablak alatt jelenik majd meg.

5 Töltse fel címzettei névjegyzékét adatokkal 2LÉPÉS Az újonnan létrehozott névjegyzéke megnyitása után az alábbiak szerint töltheti fel az egyes címzettei adatait. Manuálisan Új címzette jegyzékét a Címzett hozzáadása ablak rákattintásával tudja létrehozni és a dokumentumba való adatok kitöltése után elmenteni. Ezeket a lépéseket ismételnie kell minden egyes új címzette adatjegyzékének létrehozásához. Automatikusan Címzetteit az Importálás ablak rákattintásával is beiktathatja névjegyzékébe. Importálhat CSV, XLS, LDIF és vcard formátumokat, melyek mentve vannak számítógépében. A fájlok olvasásához kattintson a Tovább mezőre. Ezután az importált adatok megtekintése következik. Minden egyes oszlophoz szükséges az ablakmenüből való megfelelő ablak kiválasztása. Ez ablak kiválasztása eléggé fontos, mivel később ezt nem fogja tudni megváltoztatni. Azok az oszlopok, melyekhez nem lesz ablak sorolva, nem lesznek importálva. Amint befejezte az oszlopokhoz való ablakok rendeltetését, kattintson a Befejezés ablakra és így az Ön adatai importálva lesznek a rendszerbe.

6 Alakítson kampányt 3 LÉPÉS Kampányai futtatásának folyamatát a Kampány főmenüjében találja. A kampány főmenüjére kattintása után a baloldali segédmenüt veheti segítségül minden funkció alkalmazásánál, ami kampányait illeti. A jobboldali falon pedig minden már létező kampánya van feltüntetve. Új kampány létrehozására kattintson a Kampány hozzáadása ablakra a jobboldali falon. Egy nyomtatvány jelenik meg, amelyben szükséges kitölteni az alapadatokat a kampány kialakításához. Címe Címzett Tárgy Címzettek névjegyzéke Töltse ki a kampány címét. Ez a cím csak Önnek szolgál. Az ablakmenüből válassza ki a kampány feladóját. Kampánya csak olyan címről lehet szétküldve, melynek létezése hitelesítve volt. Amennyiben az ablakmenüben nincs cím feltüntetve, ez azt jelenti, hogy az cím még nem volt hitelesítve. Ha szeretné ellenőriztetni a címet, kattintson a cím hozzáadása ablakra és írja be a kívánt címet. A hozáadott címre egy kontroll lesz küldve, ennek igazolása után pedig lehetséges a kampány szétküldése. Töltse ki a kampány tárgyát. Ez a tárgy lesz címzetteinek feltüntetve. Névjegyzékéből válassza ki címzetteit, akiknek kampányát szét szeretné küldeni. Amennyiben konkrét címzette több névjegyzékben szerepel, üzenete így is csak egyszer lesz kézbesítve.

7 Alakítson kampányt 3LÉPÉS Amint új kampányt hoz létre, kialakíthatja tartalmát és módosíthatja a beállításokat. Kattintson az újonnan kialakított kampány címére, így megtekintheti ennek részleteit. Kampánya részletei különböző információkat nyújtanak Önnek, mint amilyenek a kampány beállításai, SPAM kontroll, tesztelő kiválasztása, szétküldés tervezése és kampányok tartalmának módosítása. A kampány beállításban egyszerűen tudja változtatni és módosítani címét, tárgyát, fogadóit, típusát, formátumát és mellékletek csatlakoztatását. Üzenet formátuma Képek csatolása A Mailkittel küldhet eket plain text / HTML kombinációban, csak HTML-ként vagy csak plain textként. Öntől függ, mely formátumot részesíti előnyben és milyen tartalmat fog szétküldeni. A legtöbb esetben a legjobb választás a plain text / HTML kombinációja. A Mailkit képes automatikusan plain text formátumot generálni HTML formátumból. Amennyiben üzenete képeket fog tartalmazni, beiktathatja őket közvetlenül je szövegébe vagy csatolhatja mellékletként is. Amennyiben képei összesített nagysága túllépi a 100 kb-t, nem ajánlatos, hogy közvetlenül jébe helyezze őket.

8 Alakítson kampányt 3LÉPÉS Kampánya tartalmának módosítására kattintson a Kampány módosítása ablakra. Előjön a WYSIWYG módosító, amellyel könnyen tudja majd kampánya tartalmát alakítani, vagy a már meglévő tartalmat importálni az Ön saját számítógépéből.

9 Alakítson kampányt 3LÉPÉS Amennyiben már meglévő kampánya tartalma saját számítógépén mentve van weboldal- avagy HTML dokumentumként, egyszerűen be tudja helyezni a módosítóba az Import ablak rákattintásával. A nyomtatványba írja be a meglévő kampány tartalmának URL címét vagy keresse ki saját gépén a Keresés ablak segítségével. Ezután az ablakmenüből válassza ki a dokumentum kódolását és kattintson a Mentés ablakra. A tartalom így importálva lesz és látható lesz a WYSIWYG módosítóban. A használt formátumtól és stílustól függően lehetséges, hogy a tartalom a módosítóban javításra szorul majd a végleges kinézet helyességéhez. Az Ön saját gépéből nem tud képeket importálni, ezért nincsenek feltüntetve a módosítóban. (A képek beiktatására használja a Képek betöltése funkciót.) Ez vonatkozik a behelyezett stilizált dokumentumokra, javascriptekre, flashekre stb. Komplikáció esetében, kérjük, keresse fel webmasterét a HTML nyelv segítésére vagy jelentkezzen ügyfélszolgálatunkon az ügyfelek támogatására szolgáló nyomtatvány segítségével, akár írhat t a helpdesk@mailkit.hu-ra. Mihelyst befejezte kampánya tartalmának alakítását, tesztelő renet segítségével le tudja ellenőrizni helyességét. A tesztelő üzenet küldését a kampány részletekben találja. A mezőbe írja be az címet, amelyre a tesztelő üzenetet kívánja elküldeni. Kampánya a megadott címre el lesz küldve, hogy ellenőrizni tudja kinézetét, helyességét és, hogy készen áll-e a szétküldésre.

10 Tervezze be szétküldését 4LÉPÉS Amennyiben letesztelte és leellenőrizte kampányát, betervezheti szétküldését. A kampány részleteiben kattintson a Betervezés ablakra, amely a fal jobb oldalán a lenti részben található. E nyomtatvány segítségével be tudja tervezni kampánya szétküldését. A Mailkit Base két alaptípusú szétküldési lehetőséget kínál (a harmadik tervezett szétküldés elérhető a Mailkit Syndicate változatban). Azonnali A Betervez ablak rákattintásával a szétküldés azonnal elkezdődik, minden egyes címzettének. Önkezelési a kampány szétküldése az Ön által megadott feltételektől függ. Adja meg a dátumot és időpontot és az ablakmenüből válassza ki az időzónát. Kattintson a Betervez ablakra és kampánya beállításai el lesznek mentve, majd a megadott adatok szerint kerülnek szétküldésre.

11 Kísérje figyelemmel riportjait 5 LÉPÉS Az egyik legfontosabb eszköz, amelyet a Mailkit kínál Önnek kampányai futtatása effektivitásához a riportok eszköze. A legaprólékosabb statisztikák közreműködésével a Mailkit részletes analízist nyújt Önnek. A Riportok ablakban a főmenüben megtalálja kampányai folyamatáról és kézbesítéséről szóló riportokat. A riportok böngészése és értelmezése lehetővé teszi Önnek kampányai személyesítését úgy, hogy sikeresebbek legyenek és effektivitásuk nagyobb legyen. Természetesen, minden egyes riportját kényelmesen le tudja tölteni Excel programjába. Az előablak a Riportok menüben az összes eddigi kampányát összegező riportot tartalmazza. Egyúttal az elküldött kampányai listáját is. A kampány címére való rákattintás után az adott kampány riportjait tekintheti meg.

12 Kísérje figyelemmel riportjait 5LÉPÉS A kampány kézbesítési riportja egy kiválasztott kampány szétküldése összegzését mutatja, abban az esetben is, ha a kampány többször, különböző tartalommal volt szétküldve. Ez Önnek azt mutatja, hogy egyes kampányai szétküldésének folyamata mennyire volt sikeres. Riportjaiban azonban áshat még mélyebbre egészen az egyes szétküldések kimutatására, így teljesen pontos áttekintést nyer ezek teljesíményéről és sikeréről. Riportjai három fő szemléleti részlegre vannak elosztva: A teljes áttekinthetőség a szétküldések sikerét, olvasását és rákattintását mutatja, komplett információkkal együtt, amelyeket címzetteiről tudni kell. A sikerességi adatok aprólékosan mutatják Önnek az egyes linkre való kattintásokat, az egyes csoportok sikerét és a konverziók számát. A targeting aprólékosan mutatja Önnek kampányai szétküldéseinek célzatát, földrajzi szempontból, használt doménák, keresőprogramok, operációs rendszerek szempontjából.

13 Az Ön Mailkit felhasználószámlája A Mailkit aplikáció teljes használatához szükséges az, hogy orientálódni tudjon felhasználószámláján az alapbeállításokon belül. A beállításokat felhasználószámlája futtatásához megtalálja a főmenüben található Profil ablakban. Én felhasználószámlám komplett áttekintést nyújt Önnek a Mailkit felhasználószámlájáról és ennek beállításairól. Itt módosíthatja az alapadatokat a számla felhasználójáról, megváltoztathatja a belépési jelszót és címeket csatolhat kampánya szétküldéséhez. címek kampányai csak hitelesített címekről kerülhetnek szétküldésre. Új cím hozzáadása esetében ellenőrző lesz erre a címre küldve, amely visszaigazoló linket tartalmaz. Befizetések az aktuális pénzösszeget mutatja feltölthető kártyáján, szétküldött jei számát, számlája típusát, kiszámlázott befizetett összegeit (amelyeket le is tölthet). Itt töltheti fel kártyáját pénzösszeggel, amely jei szétküldéséhez szükséges, upgradelheti felhasználószámláját Mailkit Syndicate változatra. Kredit vásárlás a Kredit vásárlás ablak rákattintása után előjön a kártyafeltöltés kísérő. Először jelölje be a kívánt befizetési módot. Választhat bankon keresztüli átutalást, Paypal vagy Moneybookers módot. A két utóbbi online befizetős rendszerek által azonnal rendelkezésére áll a befizetett pénzösszeg. Az offline módnál (bankon keresztüli átutalás) eltart egy pár napig, míg az összeget számlájához tudjuk írni. Mihelyst megérkezik az átutalt pénzösszeg, máris hozzászámoljuk az Ön Mailkit számlájához és a kiszámlázott nyomtatványt letöltheti pdf formátumban.

Realio Informatikai Kft. Tel.: +36 30 833 0000. info@ingatlannet.hu. 6722 Szeged, Mérey utca 12. Fax: +36 1 577 2355. www.ingatlannet.

Realio Informatikai Kft. Tel.: +36 30 833 0000. info@ingatlannet.hu. 6722 Szeged, Mérey utca 12. Fax: +36 1 577 2355. www.ingatlannet. i n g a t l a n h i r d e t ő é s k e r e s ő p o r t á l K R E D I T T Á J É K O Z T A T Ó TARTALOMJEGYZÉK 1. MIK AZOK A KREDITEK? 3 1.1. első helyre kiemelés 3 1.2. címkézés 5 2. MENNYIBE KERÜLNEK? 6

Részletesebben

Szállítási és Vásárlási feltételek

Szállítási és Vásárlási feltételek Szállítási és Vásárlási feltételek 1. Vásárlási feltételek A termék kiválasztása A vásárlónak lehetősége van választani, illetve rendelni az áruház termékei közül. A vásárló a kiválasztott termékre kattintva

Részletesebben

Hogyan szerezz több ügyfelet hírlevél kampány segítségével

Hogyan szerezz több ügyfelet hírlevél kampány segítségével Online Segédlet Hogyan szerezz több ügyfelet hírlevél kampány segítségével 1 Ön hogyan tartja a kapcsolatot a látogatóival? Vágjunk rögtön bele a közepébe: Több weboldal is elköveti ugyanazt a szarvashibát:

Részletesebben

Tartalom Regisztráció menete Első teendők Profilom

Tartalom Regisztráció menete Első teendők Profilom Tartalom 1. Regisztráció menete... 2 2. Első teendők... 5 Profilom ellenőrzése és kiegészítése, jelszó módosítása:... 5 3. Beállítások:... 10 3.1 Oktató jármű adatai, járműfotó feltöltés... 10 3.2 Az oktatási

Részletesebben

TERC-ETALON Online Építőipari Költségvetés-készítő és Kiíró programrendszer Felhasználói kézikönyv

TERC-ETALON Online Építőipari Költségvetés-készítő és Kiíró programrendszer Felhasználói kézikönyv TERC-ETALON Online Építőipari Költségvetés-készítő és Kiíró programrendszer Felhasználói kézikönyv TERC Kft. Budapest 2015. április 2 Tartalomjegyzék TERC-ETALON ONLINE Tartalomjegyzék... 3 1. Bevezetés...

Részletesebben

Közzététel és Adatszolgáltatás IT tudatosság projekt

Közzététel és Adatszolgáltatás IT tudatosság projekt Közzététel és Adatszolgáltatás IT tudatosság projekt Felhasználói kézikönyv v3.0 2009. 03. 03. Tartalomjegyzék 1 BEVEZETÉS... 4 2 ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK... 4 2.1 RENDSZER ÁTTEKINTÉSE, FELHASZNÁLÓK, ALAPFOGALMAK...

Részletesebben

Elektronikus ügyfélszolgálat Regisztrált ügyfelek felhasználói kézikönyv

Elektronikus ügyfélszolgálat Regisztrált ügyfelek felhasználói kézikönyv Elektronikus ügyfélszolgálat Regisztrált ügyfelek felhasználói kézikönyv Verzió 6.0 2014. július 31. 1. Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 3 2. Regisztráció... 5 3. Elfelejtette jelszavát?... 7 4. Online ügyfélszolgálat

Részletesebben

Felhasználási Feltételek

Felhasználási Feltételek Felhasználási Feltételek A honlap (www.khf.hu) használatával és a Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő (továbbiakban Khf.hu) Szolgáltatás igénybevételével Ön, mint Felhasználó elfogadja az alábbi felhasználási

Részletesebben

Első Magyarországi Szoftvertesztelő Verseny Döntő feladatsor

Első Magyarországi Szoftvertesztelő Verseny Döntő feladatsor Első Magyarországi Szoftvertesztelő Verseny Döntő feladatsor 2012. január 27. Masterfield Oktatóközpont Bevezető A feladatok csak az alább megadott sorrendben hajthatók végre. Minden feladatot be kell

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer Felhasználói kézikönyv Legutóbbi változások: A könnyebb használat

Részletesebben

FHB NetB@nk Felhasználói kézikönyv

FHB NetB@nk Felhasználói kézikönyv FHB NetB@nk Felhasználói kézikönyv Felhasznál ói kézikönyv az FHB Bank Zrt. NetB@nk rendszeréhez 1 Tartalomjegyzék 1. Általános tájékoztatás... 1 1.1 Technikai feltételek... 1 1.2 Biztonság... 1 1.2.1

Részletesebben

Roma lányok korai iskolaelhagyásának megelőzése

Roma lányok korai iskolaelhagyásának megelőzése Roma lányok korai iskolaelhagyásának megelőzése (A pályázat kódja: ROM-ISK-15) Kitöltési Segédlet Készült: 2015. október 26. 1. oldal Tartalom 1. Regisztráció... 3 2. Bejelentkezés, jelszóváltoztatás,

Részletesebben

MAGYAR POSTA BEFEKTETÉSI ZRT. e-befektetés. Felhasználói kézikönyv

MAGYAR POSTA BEFEKTETÉSI ZRT. e-befektetés. Felhasználói kézikönyv MAGYAR POSTA BEFEKTETÉSI ZRT. e-befektetés Felhasználói kézikönyv a Magyar Posta Befektetési Zrt. e-befektetéséhez Verziószám: 1.1 Hatályos: 2016.02.16. Magyar Posta Befektetési Zrt. Felhasználói kézikönyv

Részletesebben

Technikai segédlet a Domus elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére

Technikai segédlet a Domus elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére Technikai segédlet a Domus elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére A Domus szülőföldi ösztöndíj pályázat benyújtása senior pályázat esetén a https://palyazat.mta.hu/domus_szulofoldi_senior_2016,

Részletesebben

UniPoll Feedback. Intézményi integrált kérdőívkészítő rendszer vélemény és visszajelzés gyűjtéshez.

UniPoll Feedback. Intézményi integrált kérdőívkészítő rendszer vélemény és visszajelzés gyűjtéshez. VERZIÓSZÁM: 7.0 UniPoll Feedback Intézményi integrált kérdőívkészítő rendszer vélemény és visszajelzés gyűjtéshez. Tartalomjegyzék Bevezető... 5 Kezdeti lépések... 5 Belépés... 5 Kérdőívszerkesztői felület

Részletesebben

ESET LICENSE ADMINISTRATOR

ESET LICENSE ADMINISTRATOR ESET LICENSE ADMINISTRATOR Felhasználói útmutató Ide kattintva a dokumentum legújabb verziójára navigálhat ESET LICENSE ADMINISTRATOR Copyright 2015 by ESET, spol. s r.o. Az ESET License Administrator

Részletesebben

Realio Informatikai Kft. Tel.: +36 30 833 0000. info@ingatlannet.hu. 6722 Szeged, Mérey utca 12. Fax: +36 1 577 2355. www.ingatlannet.

Realio Informatikai Kft. Tel.: +36 30 833 0000. info@ingatlannet.hu. 6722 Szeged, Mérey utca 12. Fax: +36 1 577 2355. www.ingatlannet. i n g a t l a n h i r d e t ő é s k e r e s ő p o r t á l F E L H A S Z N Á L Ó I K É Z I K Ö N Y V TARTALOMJEGYZÉK 1. BEMUTATKOZÁS 3 2. KÜLDETÉSÜNK 3 3. STATISZTIKÁINK 3 4. SZOLGÁLTATÁSAINK 3 5. FELHASZNÁLÓI

Részletesebben

Az Antikvárium.hu Kft. webáruházának Általános Szerződési és Felhasználási Feltételei

Az Antikvárium.hu Kft. webáruházának Általános Szerződési és Felhasználási Feltételei Az Antikvárium.hu Kft. webáruházának Általános Szerződési és Felhasználási Feltételei Érvényes 2016. január 6-tól Bevezető tájékoztató a webáruházról és a vállalkozásról Tájékoztatjuk, hogy az antikvarium.hu

Részletesebben

1. BEVEZETÉS. Marathon TERRA felhasználói kézikönyv

1. BEVEZETÉS. Marathon TERRA felhasználói kézikönyv Marathon TERRA felhasználói kézikönyv Alkalmazás verziószáma: 1.0.21.0 2011. Új verzió kiadásáig érvényes! Fejlesztő: Rácz Zoltán (racz.z@vnet.hu) 1. BEVEZETÉS A Marathon rendszer története egészen 2002-ig

Részletesebben

Útmutató Támogatási Kérelem kitöltéséhez GUL-15-C

Útmutató Támogatási Kérelem kitöltéséhez GUL-15-C Útmutató Támogatási Kérelem kitöltéséhez GUL-15-C Tartalom 1. Regisztráció... 2 2. Bejelentkezés, jelszóváltoztatás, elfelejtett jelszó... 5 3. EPTK felület bemutatása... 7 3.1. Fő menüpontok... 8 1.1.1.

Részletesebben

TERC V.I.P. Összevont Épít ipari Költségvetés-készít Programrendszer

TERC V.I.P. Összevont Épít ipari Költségvetés-készít Programrendszer TERC V.I.P. Összevont Épít ipari Költségvetés-készít Programrendszer Felhasználói kézikönyve TERC Kft. Budapest 2015. Kiadó: TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1149 Budapest, Pillangó park 9. Tel.:

Részletesebben

Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013. Használati útmutató

Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013. Használati útmutató Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013 Tartalomjegyzék 1. Technikai információk... 3 2. Bejelentkezés... 3 3. Rendszerfelület felépítése... 4 4. Aggregátor felület... 4 4.1 Speciális szűrési opciók...

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A HENASCHOOL

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A HENASCHOOL HENASOFT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A HENASCHOOL OKTATÓPORTÁLHOZ Útmutató Sárkány Henrik KEZDŐ LÉPÉSEK Mi az a HenaSchool? A HenaSchool oktatóportál egy kompetencia alapú fejlesztéshez optimalizált moodle alapú

Részletesebben

Moodle tanulói kézikönyv

Moodle tanulói kézikönyv Moodle tanulói kézikönyv A Könyvtári Intézet által működtetett Moodle távoktatási felület eléréséhez internet hozzáférés szükséges! A közzétett tananyagokat nem ajánlott nyomtatni, nem csak az anyag mennyisége

Részletesebben

NeoSzámla Használati Útmutató. Verziószám: 2014/Q2 Kelt: 2014.07.15. neoszamla.hu info@neoszamla.hu 06 30 535 2181

NeoSzámla Használati Útmutató. Verziószám: 2014/Q2 Kelt: 2014.07.15. neoszamla.hu info@neoszamla.hu 06 30 535 2181 NeoSzámla Használati Útmutató Verziószám: 2014/Q2 Kelt: 2014.07.15 neoszamla.hu info@neoszamla.hu 06 30 535 2181 Tartalom Szolgáltatói adatok... 3 Kiállítható számlák... 3 Regisztráció... 3 A vállalkozás

Részletesebben

Táblázatkezelés látássérült felhasználók számára

Táblázatkezelés látássérült felhasználók számára Táblázatkezelés látássérült felhasználók számára Vakbarát tananyag Kiadja az "Informatika a látássérültekért" Alapítvány Szerző: Herczeg Lajos, Mali Attila, Papp László Copyright 2014. Minden jog fenntartva.

Részletesebben

NETFIT modul Tanári felület Felhasználói útmutató. Magyar Diáksport Szövetség

NETFIT modul Tanári felület Felhasználói útmutató. Magyar Diáksport Szövetség NETFIT modul Tanári felület Felhasználói útmutató Magyar Diáksport Szövetség 2014 2 Tartalom 1 Alap működési jellemzők... 4 1.1 Dátum kitöltés... 4 1.2 Irányítószám / Település kitöltése... 4 1.3 Belföldi

Részletesebben

Jó gondolatok! Jó szavak! Jó tettek! TANULÓI KÉZIKÖNYV. a Biogenic Health Academy. e-oktatási rendszerének használatához

Jó gondolatok! Jó szavak! Jó tettek! TANULÓI KÉZIKÖNYV. a Biogenic Health Academy. e-oktatási rendszerének használatához Jó gondolatok! Jó szavak! Jó tettek! TANULÓI KÉZIKÖNYV a Biogenic Health Academy e-oktatási rendszerének használatához Minden dolog mértéke az ember Prótagorasz Kedves Látogató! Szeretettel köszöntjük

Részletesebben

1. Általános tudnivalók

1. Általános tudnivalók Az Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) a Megatherm Kereskedelmi Kft. Székhely: 2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky u. 135. Cégjegyzékszám: 13-09-071461 Adószám: 12098934-2-13 Bejegyző cégbíróság

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv a minősítési értékelő modul használatához

Felhasználói kézikönyv a minősítési értékelő modul használatához Felhasználói kézikönyv a minősítési értékelő modul használatához Létrehozva: 2015.02.24. Utolsó módosítás: 2015.04.09. Tartalomjegyzék 1 A dokumentum célja... 4 2 A rendszer elérése... 5 2.1 Technikai

Részletesebben

Telephely: 3200 Gyöngyös, Délikülhatár út 2/2. (Ajándéktárgy készítő műhelyünk, a Klippan Autószerviz mellett található meg).

Telephely: 3200 Gyöngyös, Délikülhatár út 2/2. (Ajándéktárgy készítő műhelyünk, a Klippan Autószerviz mellett található meg). 1. Bevezetés Üdvözöljük weboldalunkon, melynek üzemeltetője Klippan Ákos Ev. (továbbiakban: Szolgáltató). Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza az www.ajandekvarazs.hu weboldalon

Részletesebben

Gano Excel Rendszerhasználati útmutató

Gano Excel Rendszerhasználati útmutató Gano Excel Rendszerhasználati útmutató A Gano Excel honlapját elérheti a https://www.ganoexcel2u.com/ honlapon. A weboldalt elsősorban Windows Internet Explorerből, valamint Chrome, Mozilla Firefox, Opera

Részletesebben

A program elérése. Google Chrome

A program elérése. Google Chrome A program elérése A programot a www.omnt-szamla.hu oldalról lehet elérni. Jelenleg a www.omnt.hu oldalról is ugyanúgy elérhető. Továbbá a www.omnt-szamla.hu oldalon a belépés gombra kattintva szintén a

Részletesebben

Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a CIB Internet Bankból történı nyomtatáshoz szükséges böngészı beállítások végrehajtásában.

Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a CIB Internet Bankból történı nyomtatáshoz szükséges böngészı beállítások végrehajtásában. Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a CIB Internet Bankból történı nyomtatáshoz szükséges böngészı beállítások végrehajtásában. A CIB Internet Bankból történı nyomtatás

Részletesebben

MUNKAERŐ MONITOROZÁS. orem. www.gremonsystems.com

MUNKAERŐ MONITOROZÁS. orem. www.gremonsystems.com MUNKAERŐ MONITOROZÁS www.gremon.com Áttekintés A Gremon munkaerő monitorozás olyan átfogó szolgáltatást nyújt Önnek, amellyel hatékonyan csökkenthető a munkaerő költség valamint az adminisztráció az üvegházakon

Részletesebben

A NetLock tanúsítványigénylés menete - MOK/HEFOP projekt

A NetLock tanúsítványigénylés menete - MOK/HEFOP projekt MediSmart Kft. 1135 Budapest, Jász utca 33-35. A NetLock tanúsítványigénylés menete - MOK/HEFOP projekt 2010. március 19. Jenei Zsolt 2010.03.19. Tartalomjegyzék 1. Előkészítés a tanúsítványigényléshez...

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DOLGOZÓK IMPORTÁLÁSA KULCS BÉR PROGRAMBÓL AZ ONLINE MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZERBE. Budapest, 2013. november 08.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DOLGOZÓK IMPORTÁLÁSA KULCS BÉR PROGRAMBÓL AZ ONLINE MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZERBE. Budapest, 2013. november 08. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DOLGOZÓK IMPORTÁLÁSA KULCS BÉR PROGRAMBÓL AZ ONLINE MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZERBE Budapest, 2013. november 08. Az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszerbe való bejelentkezés a https://www.olmunkaido.hu

Részletesebben

Kitöltési útmutató. az ems online pályázati és monitoring rendszerhez, az Interreg V-A Ausztria-Magyarország Program pályázói számára

Kitöltési útmutató. az ems online pályázati és monitoring rendszerhez, az Interreg V-A Ausztria-Magyarország Program pályázói számára Kitöltési útmutató az ems online pályázati és monitoring rendszerhez, az Interreg V-A Ausztria-Magyarország Program pályázói számára A Pályázati kézikönyv 1. melléklete version 2015.12.16. 1/46 0. TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

AXEL Számlázó és készletnyilvántartó program

AXEL Számlázó és készletnyilvántartó program AXEL Számlázó és készletnyilvántartó program Felhasználói útmutató 1. MEGVÁSÁRLÁS... 2 1.1. AUTOMATIKUS ÉLESÍTÉS... 2 1.2. MANUÁLIS ÉLESÍTÉS... 2 2. TELEPÍTÉS... 3 2.1. ELSŐ TELEPÍTÉS... 3 2.2. TÖBB PÉLDÁNY

Részletesebben

FHB NetBróker Felhasználói kézikönyv

FHB NetBróker Felhasználói kézikönyv FHB NetBróker Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv az FHB Bank Zrt. NetBróker szolgáltatásához Verziószám: 3.3 Hatályos: 2015.11.26. Tisztelt Ügyfelünk! Az FHB Bank Zrt. (továbbiakban: Bank) NetB@nk/NetBróker

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek startuzlet.hu

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek startuzlet.hu Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek startuzlet.hu Jelen dokumentumban a startuzlet.hu webcímen elérhető online webáruház szolgáltatás általános szerződési és felhasználási feltételei, továbbá

Részletesebben

Kaspersky Internet Security Felhasználói útmutató

Kaspersky Internet Security Felhasználói útmutató Kaspersky Internet Security Felhasználói útmutató ALKALMAZÁS VERZIÓJA: 16.0 Tisztelt Felhasználó! Köszönjük, hogy termékünket választotta. Reméljük, hogy ez a dokumentum segít a munkájában, és választ

Részletesebben

Szoftveresen tárolt tanúsítványok telepítési útmutatója

Szoftveresen tárolt tanúsítványok telepítési útmutatója Szoftveresen tárolt tanúsítványok telepítési útmutatója Windows XP, Vista és Windows 7 rendszeren 1(25) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 4 3. A szoftver/hardver korlátozásai...

Részletesebben

NeoCMS tartalommenedzselő szoftver leírása

NeoCMS tartalommenedzselő szoftver leírása NeoCMS tartalommenedzselő szoftver leírása A NeoSoft Informatika NeoCMS márkanévvel ellátott rendszere könnyen, gyorsan testre szabható tartalommenedzselő rendszer, mely egyedileg átalakítható, és így

Részletesebben

GAZDÁLKODÁSI NAPLÓ FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

GAZDÁLKODÁSI NAPLÓ FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV GAZDÁLKODÁSI NAPLÓ FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 06 Tartalom. NYITÓOLDAL...!. REGISZTRÁCIÓ...!... REGISZTRÁCIÓ AKTIVÁLÁSA...!. BEJELENTKEZÉS...!.. ELSŐ BEJELENTKEZÉS...!.. ALAP BEJELENTKEZÉS... 4!. ELFELEJTETT

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Jelen dokumentumban a startuzlet.hu webcímen elérhető online webáruház szolgáltatás általános szerződési és felhasználási feltételei, továbbá a szolgáltatást

Részletesebben

SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ Nem mezőgazdasági tevékenységgé történő diverzifikálás Támogatási kérelem Verziószám: 1 2013. február 4. Tartalom Fontos tudnivalók... 2 Firefox portable...

Részletesebben

Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft. 8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 9.

Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft. 8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 9. E K O P - 1. A. 2 - A D A T Á L L O M Á N Y O K K Ö Z P O N T O S Í T O T T Á T V É T E L É T, Á T A D Á S Á T K E Z E L Ő, T Á M O G A T Ó I N F O R M A T I K A I R E N D S Z E R F E J L E S Z T É S E

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Tartalomjegyzék www.jolvagy.hu - Jól vagy? - KidFit órák online értékesítése Szolgáltató adatai: Alapvetőrendelkezések: Adatkezelési szabályok: Megvásárolható termékek,

Részletesebben

OKTATÓI FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET

OKTATÓI FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET OKTATÓI FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET Felhasználói dokumentáció verzió 3.0. Budapest, 2010. Változáskezelés Verzió Dátum Pont Változás Cím Oldal 2.1 2010.01.15. 5. 2.1 2010.01.15. 5. A vizsgáztatóra szőrés csak

Részletesebben

KID - 6.02 verzióváltás Felhasználói kézikönyv

KID - 6.02 verzióváltás Felhasználói kézikönyv KID - 6.02 verzióváltás Felhasználói kézikönyv 2014. február 18. Tartalom 1. Bevezető... 3 2. Felhasználói felület... 3 2.1. Funkciócsoport választó... 3 2.2. Megbízások főablak... 4 2.3. Információk ablak...

Részletesebben

Új év nyitása a Kulcs-Bér 2015-ben, a Kulcs-Bér 2014-ben kezelt év(ek) alapján

Új év nyitása a Kulcs-Bér 2015-ben, a Kulcs-Bér 2014-ben kezelt év(ek) alapján Új év nyitása a Kulcs-Bér 2015-ben, a Kulcs-Bér 2014-ben kezelt év(ek) alapján Biztonsági mentés készítése a 2014-es program adatairól Az évnyitás előtt fontos biztonsági mentést készíteni a 2014-es évet

Részletesebben

Elektronikus ügyfélszolgálat Regisztrált ügyfelek felhasználói kézikönyv

Elektronikus ügyfélszolgálat Regisztrált ügyfelek felhasználói kézikönyv Elektronikus ügyfélszolgálat Regisztrált ügyfelek felhasználói kézikönyv Verzió 1.0 2013. március 18. 1. Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 3 2. Regisztráció... 5 3. Elfelejtette jelszavát?... 7 4. Online

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Oldal: 1/25 Felhasználói útmutató Ügyfélportál - személyes oldalak www.nn/ugyfelportal Oldal: 2/25 Tartalomjegyzék TARTALOMJEGYZÉK... 2 ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK... 3 Elérhetőség... 3 Mely ügyfeleink részére?...

Részletesebben

COOSPACE. Kurzusszínterek 15 perc alatt

COOSPACE. Kurzusszínterek 15 perc alatt COOSPACE Kurzusszínterek 15 perc alatt Mi az a CooSpace? A CooSpace egy oktatás- és kutatástámogató rendszer, mely a felsőoktatás különböző képzési formái által meghatározott keretek között zajló oktatási

Részletesebben

Használati útmutató a nyelvi szintfelmérőhöz a mobilitásban részt vevők számára

Használati útmutató a nyelvi szintfelmérőhöz a mobilitásban részt vevők számára Használati útmutató a nyelvi szintfelmérőhöz a mobilitásban részt vevők számára Tanuljon nyelveket az Erasmus+ OLS-szel! Német angol spanyol francia olasz holland Latest update: 16/12/2015 Tartalom 1.

Részletesebben

Virtualoso Fax2Email. használati útmutató

Virtualoso Fax2Email. használati útmutató Virtualoso Fax2Email használati útmutató Tartalomjegyzék Virtualoso Fax2Email kezelési folyamatábra 3 I. Szerződéskötés, a szolgáltatás megrendelésének menete 4 I. 1. A szerződés megkötése 4 I. 2. A szolgáltatás

Részletesebben

2012.07.12. Pénzügyi elszámolás részletes szabályai. Utófinanszírozás: Sipos-Kovács Mónika DARFÜ Nonprofit Kft. Vegyes finanszírozás:

2012.07.12. Pénzügyi elszámolás részletes szabályai. Utófinanszírozás: Sipos-Kovács Mónika DARFÜ Nonprofit Kft. Vegyes finanszírozás: Pénzügyi elszámolás részletes szabályai Utófinanszírozás: A projekt során felmerülő költségek utólagos támogatási formája, a számla, vagy egyéb, az elszámolást alátámasztó dokumentum teljes összegének

Részletesebben

SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ Kifizetési kérelem Verziószám: 2.0 2011. március 24. Tartalom Fontos tudnivalók... 2 Belépés a felületre... 3 Meghatalmazás használata... 5 Kérelem kitöltésének

Részletesebben

Elégedettségi felmérés eredményei, értékelése

Elégedettségi felmérés eredményei, értékelése Dr. Mihály Nikolett "Külső-belső gazdagság avagy pénzügyeink, a személyiségünk tükrében" című könyvének bemutatója 2015. december 18. Elégedettségi felmérés eredményei, értékelése Készítette: Buzai Csaba

Részletesebben

TANFOLYAMI AJÁNLATUNK

TANFOLYAMI AJÁNLATUNK TANFOLYAMI AJÁNLATUNK Én félek a számítógéptől, inkább hozzá sem nyúlok! Hányszor hallhatjuk ezt a mondatot az örökifjú korú társainktól, pedig nem ördöngösség, bárki megtanulhatja a legalapvetőbb funkciókat.

Részletesebben

A TESTÜLET ÜLÉSEI. (2) A Testület elnöke a polgármester, aki összehívja és vezeti a Testület üléseit. A TESTÜLET MEGALAKULÁSA

A TESTÜLET ÜLÉSEI. (2) A Testület elnöke a polgármester, aki összehívja és vezeti a Testület üléseit. A TESTÜLET MEGALAKULÁSA 2.7.5. Képviselő-testületi ülések rendje Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat 19/2009. (V.06.) ök. számú rendelete a Képviselő-testület és Szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról

Részletesebben

Blog készítése. www.blogger.hu

Blog készítése. www.blogger.hu Blog készítése Néhány fontos alapfogalom a bloggal kapcsolatban Bejegyzés: A blog készítıje vagy készítıi által készített tartalom. Lehet szöveg, kép, videó, hang. Aláírás, megjelenı név: A bejegyzés készítıjének

Részletesebben

Pályamunka feltöltése és nevezés a XXXIII. Országos Tudományos Diákköri Konferenciára

Pályamunka feltöltése és nevezés a XXXIII. Országos Tudományos Diákköri Konferenciára Pályamunka feltöltése és nevezés a XXXIII. Országos Tudományos Diákköri Konferenciára Az OTDK-ra beadandó pályamunka felöltése és a nevezés az OTDT online rendszerén (http://online.otdk.hu) keresztül történik.

Részletesebben

2011. évi Pályázati szabályzat. nyílt pályázatokhoz

2011. évi Pályázati szabályzat. nyílt pályázatokhoz 2011. évi Pályázati szabályzat nyílt pályázatokhoz 1 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 3 2. A pályázat folyamata... 4 3. A pályázati felhívás... 4 4. Az e-pályázat rendszer... 5 5. A pályázat összeállítása...

Részletesebben

IDM FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

IDM FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV IDM FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Felhasználói kézikönyv I/C. kötet E-KÉPVISELŐI FUNKCIÓK PTR, MŰKENG 2015.09.03. TÁMOP 5.4.2-12/1-2012-0001 Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal Projekt Igazgatóság 1071

Részletesebben

YOURMYPARTNER ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

YOURMYPARTNER ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK YOURMYPARTNER ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

FIÓKOM MENÜPONT RÉSZEI

FIÓKOM MENÜPONT RÉSZEI A BarterPartner.hu rendszerének használata Ennek a használati útmutatónak a segítségével lépésről lépésre végigkísérjük a BarterPartner.hu rendszer használatának minden egyes lépésén, a részletes leírásokat

Részletesebben

2.0-s verzió 2010. december. Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Ismerkedés

2.0-s verzió 2010. december. Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Ismerkedés 2.0-s verzió 2010. december Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 2011 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva. Az itt nem közölt jogokat az Egyesült Államok szerzői jogi törvénye védi.

Részletesebben

Telkotech Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos 2016.01.02-től

Telkotech Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos 2016.01.02-től Telkotech Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos 2016.01.02-től Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Telkotech Telekommunikációs, Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató

Részletesebben

Kiegészítő melléklet (elektronikus beszámoló)

Kiegészítő melléklet (elektronikus beszámoló) Felhasználói dokumentáció a Kiegészítő melléklet (elektronikus beszámoló) programhoz Forgalmazó: FORINT-Soft Kft. 6500 Baja, Roosevelt tér 1. Tel: 79/424-772, 79/523-600 Fax: 79/420-857 E-mail: forintsoft@forintsoft.hu

Részletesebben

ibanq 2 Felhasználói kézikönyv

ibanq 2 Felhasználói kézikönyv Copyright 2015 AXA 1. oldal ibanq 2 Felhasználói kézikönyv AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe az AXA Bank Europe SA törvényes képviselője / 1138 Budapest, Váci út 135-139. D-C. ép. / Fővárosi

Részletesebben

Útmutató Támogatási Kérelem kitöltéséhez GUL-15-A, GUL-15-B

Útmutató Támogatási Kérelem kitöltéséhez GUL-15-A, GUL-15-B Útmutató Támogatási Kérelem kitöltéséhez GUL-15-A, GUL-15-B Tartalom 1. Regisztráció... 3 2. Bejelentkezés, jelszóváltoztatás, elfelejtett jelszó... 11 3. EPTK felület bemutatása... 13 3.1. Fő menüpontok...

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.laptopdekor.hu weboldalon (a továbbiakban: Honlap) elérhető online áruház igénybevételének igénybevevő

Részletesebben

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál Felhasználói leírás Tartalomjegyzék 1Regisztráció... 2 1.1Regisztráció megerősítése... 3 2Bejelentkezés... 4 3Elfelejtett jelszó... 4 4A Partner Portál felépítése...

Részletesebben

A pályázat kódja: IFJ-GY-12-E. Pályázati útmutató

A pályázat kódja: IFJ-GY-12-E. Pályázati útmutató Téli sportpályák funkció- és kihasználtság bővítő fejlesztésének támogatása, annak érdekében, hogy a gyermek- és a fiatal korosztály körében a téli sportok gyakorlásának lehetősége növekedjen A pályázat

Részletesebben

Elektronikus Tanulmányi Nyilvántartás

Elektronikus Tanulmányi Nyilvántartás 1/7 Elektronikus Tanulmányi Nyilvántartás 2001 2008 KODASOFT Tartalomjegyzék Új ETN v3.1...1 Általános információk...1 Keret...1 Autentikáció...2 ETN azonosítószám...2 Csoportok...3 Törzsadatok...3 Információk

Részletesebben

ÚTMUTATÓ. Az egyházi támogatások felhasználásához. (A támogatás kódja: EGYH-16)

ÚTMUTATÓ. Az egyházi támogatások felhasználásához. (A támogatás kódja: EGYH-16) EMBERI ERŐFORRÁS TÁMOGATÁSKEZELŐ EGYHÁZI ÉS NEMZETISÉGI TÁMOGATÁSOK OSZTÁLYA ÚTMUTATÓ Az egyházi támogatások felhasználásához (A támogatás kódja: EGYH-16) TARTALOMJEGYZÉK 1. A támogatás céljai és a támogatható

Részletesebben

Agroinform 2.0. Piactér funkciók felsorolása. Tartalomjegyzék

Agroinform 2.0. Piactér funkciók felsorolása. Tartalomjegyzék Agroinform 2.0 Piactér funkciók felsorolása Tartalomjegyzék 1. Általános... 4 1.1. Figyelmeztetések, megerősítések kérése... 4 1.2. Értesítések... 4 1.3. Google Ads... 4 1.4. Lapozás... 4 1.5. Breadcrumb-alapú

Részletesebben

ECP. Site Administration System. Felhasználói kézikönyv. v2.9.24+ (1. kiadás a 2.9.24 és újabb verziójú ECP SAS rendszerekhez)

ECP. Site Administration System. Felhasználói kézikönyv. v2.9.24+ (1. kiadás a 2.9.24 és újabb verziójú ECP SAS rendszerekhez) v2.9.24+ ECP Site Administration System Felhasználói kézikönyv (1. kiadás a 2.9.24 és újabb verziójú ECP SAS rendszerekhez) AW STUDIO Nyíregyháza, Luther utca 5. 1/5, info@awstudio.hu 1 2 Jelen dokumentáció

Részletesebben

A legjobb fájlok projektjéhez

A legjobb fájlok projektjéhez A legjobb fájlok projektjéhez Ez a világ csak azért tolerálható, mert létezik benne művészet. Bernard Werber Tartalmak: Gyűjteményeink 4 Fotók 6 Vektorképek 8 Editorial 10 Videók Hogyan lehet vásárolni

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.erogenzona.hu. A rendelések értéktől függetlenül INGYENESEN kerülnek kiszállításra az összes szállítási móddal!

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.erogenzona.hu. A rendelések értéktől függetlenül INGYENESEN kerülnek kiszállításra az összes szállítási móddal! ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.erogenzona.hu A rendelések értéktől függetlenül INGYENESEN kerülnek kiszállításra az összes szállítási móddal! Üdvözöljük Tóth Erika egyéni vállalkozó (továbbiakban:

Részletesebben

Vásárlási feltételek www.vitamin-abc.hu. (Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek)

Vásárlási feltételek www.vitamin-abc.hu. (Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek) Vásárlási feltételek www.vitamin-abc.hu (Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek) Bevezetés Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa

Részletesebben

CIB Bank mobilalkalmazás Felhasználói Kézikönyv Érvényes 2016.március 01-től 1/36

CIB Bank mobilalkalmazás Felhasználói Kézikönyv Érvényes 2016.március 01-től 1/36 1/36 TARTALOMJEGYZÉK A CIB BANK MOBILALKALMAZÁS-SZOLGÁLTATÁSA... 3 A szolgáltatás igénybevételének feltételei... 3 A szolgáltatás igénybevétele... 3 Bejelentkezés a CIB Bank mobilalkalmazásba... 3 Biztonság...

Részletesebben

Kezdeti Útmutató a Szolgáltatáselemző Rendszer használatához. vezetők számára. Tartalom

Kezdeti Útmutató a Szolgáltatáselemző Rendszer használatához. vezetők számára. Tartalom Kezdeti Útmutató a Szolgáltatáselemző Rendszer használatához vezetők számára Tartalom 1. Bejelentkezés... 2 2. Főoldal... 2 2.1. Jelszó szerkesztése... 3 2.2. Akadálymentesített nézet... 3 2.3. Kijelentkezés...

Részletesebben

AZÚR TAKARÉK Takarékszövetkezet ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Electra Internet Banking szolgáltatáshoz

AZÚR TAKARÉK Takarékszövetkezet ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Electra Internet Banking szolgáltatáshoz AZÚR TAKARÉK Takarékszövetkezet ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Electra Internet Banking szolgáltatáshoz 1.b. melléklet 2016. június 01. után kötött szerződésekre vonatkozóan, valamint a 2016. június 01.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv közigazgatási szervek részére a tartalékállományba helyezett köztisztviselők és kormánytisztviselők információs rendszerének (TARTINFO) használatához TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

NMS közösségi tér a hallgatói weben

NMS közösségi tér a hallgatói weben NEPTUN MEET STREET (NMS) HALLGATÓI WEB Felhasználói dokumentáció verzió 3.6. Budapest, 2013. Változáskezelés Verzió Dátum Változás Pont Cím Oldal 2.0. 2011.03.03. 2.2 A virtuális terek megjelenítése 9.

Részletesebben

Az autópályadíj internetes befizetési applikáció használati utasításai

Az autópályadíj internetes befizetési applikáció használati utasításai Az autópályadíj internetes befizetési applikáció használati utasításai Az autópályadíj internetes befizetési applikációt a Dars honlapján találhatja meg (www.dars.si), a felhasználói portálra való kattintással.

Részletesebben

Kor-Társ Idősügyi Program 2011 Idősklubok, nyugdíjasklubok kulturális, oktatási és egészségügyi programjainak támogatására (előfinanszírozott)

Kor-Társ Idősügyi Program 2011 Idősklubok, nyugdíjasklubok kulturális, oktatási és egészségügyi programjainak támogatására (előfinanszírozott) Kor-Társ Idősügyi Program 2011 Idősklubok, nyugdíjasklubok kulturális, oktatási és egészségügyi programjainak támogatására (előfinanszírozott) A pályázat kódja: KOR-TARS-11 Pályázati Útmutató 2011. december

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv NEPTUN-@Napló Felhasználói kézikönyv NEPTUN-@Napló Elektronikus Ellenőrzőkönyv Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Az e-ellenőrzőkönyv általános áttekintése... 4 WEB alkalmazások kezelése...

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS a DIMSQL Integrált Számviteli Rendszer Készlet moduljának használatához

FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS a DIMSQL Integrált Számviteli Rendszer Készlet moduljának használatához FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS a DIMSQL Integrált Számviteli Rendszer Készlet moduljának használatához - 1 - www.dimenzio-kft.hu Tartalomjegyzék A. BEVEZETÉS... 4 I. BEÁLLÍTÁSOK, PARAMÉTEREK, NAPLÓFORMÁTUMOK... 4

Részletesebben

Részvételi regisztráció támogatása a tanfolyamszervező saját weboldalán

Részvételi regisztráció támogatása a tanfolyamszervező saját weboldalán OFTEX dokumentum ENEF Fejlesztési és Kereskedelmi Kft. 2151, Fót, Mária u. 14/a Tel: 27 535-041 Fax: 27 362-899 Email:enefkft@invitel.hu Részvételi regisztráció támogatása a tanfolyamszervező saját weboldalán

Részletesebben

A program telepítése

A program telepítése program telepítése Töltse le a telepítőt a www.kocheskochkft.hu internetes oldalról. Programjaink menü alatt válassza a BÉRSZEMÜ rendszerben készült listák kezelése Windows alatt... programot, kattintson

Részletesebben

------------------- --------------------

------------------- -------------------- A Járók Társasága bemutatja a KiallitasAjanlo.hu szolgáltatását helyszíneknek Ügyfélkapu Portál Kortársak egymás közt Mit tud? Az ügyfélkapu szolgáltatást úgy alakítottuk ki, hogy a kiállítók valamennyi

Részletesebben

TANSZÉKI ADMINISZTRÁTOR

TANSZÉKI ADMINISZTRÁTOR TANSZÉKI ADMINISZTRÁTOR Felhasználói dokumentáció verzió 4.0 Budapest, 2012. Változáskezelés Verzió Dátum Változás Pont Cím Oldal A teljes dokumentum átírásra került. Kiadás: 2012.03.13. Verzió: 4.0. Oldalszám:

Részletesebben

Honlap Karbantartó (Site Manager)

Honlap Karbantartó (Site Manager) Belépés a rendszerbe A PatroNet rendszer bejelentkezõ felülete. A felhasználói név és a jelszó megadása után a PatroNet rendszer azonosítja Önt és belépteti az adminisztrációs területre ahol lehetõsége

Részletesebben

AZ ELEKTRONIKUS ÉPÍTÉSI NAPLÓ

AZ ELEKTRONIKUS ÉPÍTÉSI NAPLÓ 3.ELŐADÁS (2014.01.23-24.) Célja: Az elektronikus építési naplóhoz szükséges Általános Nyomtatvány Kitöltő program megismer(tet)ése. 1 FONTOS!!! Keresd meg az interneten a 191/2009. (IX.15.) Kormány rendelet

Részletesebben