Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ."

Átírás

1 C-osztály limuzin

2 Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ.

3 Az új C-osztály: tudja, honnan jön. Tudja, hová akar eljutni. Célja: vezetni. Útja: a csúcs felé. Technológiája, megjelenése, anyagai: kitűnőek. Egy új generáció, saját szabályokkal.

4

5 Még az ellenfényt is elhomályosítja. Mindent egyszerre: nincs szórakozás körültekintés nélkül. Egyrészt fürge: a szelektív lengéscsillapító-rendszerrel rendelkező AGILITY CONTROL futóműnek, és az extraként rendelhető menetdinamikai csomagnak köszönhetően. Másrészt felelősségteljes: a BlueEFFICIENCY környezetvédelmi intézkedésekkel és közvetlen üzemanyag-befecskendezéssel. Megalkuvást nem ismerően ésszerű: a mában élve a holnapra gondol.

6 Következtessen a külsőből a belsőre. Az új C-osztály látványától hevesebben ver a szív: gyors, kihívó orr. Komfortja megnyugtatja a pulzust: kívánságra akár tíz segédrendszer, a telematika legújabb generációja és extraként ülés-klimatizálás rendelhető. Stílusa mindent áthat: új műszerfal, új felületek, új díszítőelemek. A belső értékek forradalma.

7

8

9 Mi rejlik a szép felületek mögött? Még több szép felület.

10 Kom for t. Kör nyezet. G é p ko c s i. Va g yi n k á b bl u x u s s z á l l ó?nincs olyan kívánság, amit az új C-osztály ne teljesítene. Az AGILITY-CONTROL futómű minden úthoz igazodik, és ezáltal egyenletes vezetési élményt nyújt. Az extraként rendelhető, parkolás-vezetővel rendelkező PARKTRONIC megakadályozhatja a parkoláskor keletkező károkat, és segítségére lehet a parkolóhely-keresésben és a beparkolásban. Az extraként rendelhető Becker MAP PILOT teljes értékű navigációs rendszerré bővítheti az Audio 20 CD rádiót. A telematikai berendezések új generációja ezen túlmenően kívánságra internetböngészőt is tartalmazhat; segítségével útközben is online maradhat. Így intelligens technológiák, előremutató újítások és rendkívüli kényeztetés veszik körül a vezetőt és utasait minden megtett méteren a legtöbb szerényen, a háttérben meghúzódva, amint ez egy első osztályú szolgáltatástól elvárható. 7G-TRONIC PLUS automata sebességváltó alapfelszerelésként több típusban (a V6-os és 4MATIC-változatoknál, valamint a C 250 CDI és CGI BlueEFFICIENCY-nél) AGILITY CONTROL - futómű, szelektív lengéscsillapító - rendszerrel PARKTRONIC, parkolás -segítővel (extraként rendelhető ) Új telematika-generáció, többek között Becker MAP PILOT-tal és internet-böngészővel (COMAND Online) rendelhető E x t r a ként r endel het ő ü lé s - k l i mat i z á lá s elöl Az igazi nagyság az előrelátásban rejlik. Az új C-osztály egyet jelent az erőteljes motorokkal, melyek az agilis vezetés élményét összekapcsolják a környezet iránti felelősséggel. Szinte minden motor alapfelszerelésként ECO Start-Stop funkcióval rendelkezik. Ezt számos BlueEFFICIENCY környezetvédelmi intézkedés egészíti ki, melyek hatékonyan csökkentik az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást: a közvetlen befecskendezésű benzin- és dízelmotorok mellett ide tartoznak többek között a tovább fejlesztett sebességváltók, a hatékonyabb energiagazdálkodás és az optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsok. Ennek következtében a C 220 CDI BlueEFFICIENCY elődjénél egyértelműen kevesebb üzemanyaggal is beéri. V6-os benzinmotor többlépcsős közvetlen befecskendezéssel Optimalizált hatásfokú 7G-TRONIC PLUS automata sebességváltó Automatikusan szabályozott segédberendezések, pl. üzemanyag- és olajszivattyú ECO Start-Stop berendezés alapfelszerelésként, szinte minden motorváltozathoz Intelligens vezérlésű klímaberendezés Átfogó BlueEFFICIENCY intézkedéscsomag, pl. súlycsökkentés több ponton és vezetői információk az energiatakarékos vezetési stílus érdekében Az újrahasznosítás figyelembevételével kialakított konstrukció, annak érdekében, hogy a nyersanyagok könnyebben visszanyerhetőek legyenek Saját Mercedes-Benz rendszer a forgalomból kivont gépkocsik újrahasznosítására C-osztály limuzin. Egy osztállyal a többiek előtt.

11 Design. Bi z tonsá g. Stílusos jelenség. Élesebb vonalainak köszönhetően az új C-osztály sportosabbnak és szélesebbnek tűnik, anélkül, hogy eleganciája csorbát szenvedne. Új formájú karosszériaelemek, mint a lökhárító, a fényszórók és a motorháztető, még határozottabb megjelenést biztosítanak, a LED-es hátsó lámpák vonzzák a tekinteteket. Az utastérben igényes műszerfal várja a vezetőt, beépített központi kijelzővel, finom tapintású anyagokkal és nemes díszítőelemekkel. Részletekbe menő tökéletesség. Új, kifejezőbb orr a dinamikusabb fényszóróknak és az erőteljesebb lökhárítónak köszönhetően LED-es nappali menetfény, karakteres króm díszítéssel (opcionális) Széles, egyéni kombinációkat lehetővé tevő könnyűfém keréktárcsa választék Négy új fényezés Igényes, modern utastér, új színekkel, anyagokkal és üléshuzatokkal Új, nagyfelbontású színes kijelző a műszeregységben (alapfelszerelés az ELEGANCE és AVANTGARDE kivitelváltozatoknál) Elegáns kialakítású műszerfal, amely magába foglalja a műszeregységet és a központi kijelzőt Széles alumínium vagy fa díszítőelem a kesztyűtartó fölött 4 küllős multifunkciós kormány, alapfelszerelésként négy gombbal Ga l va n i z á lt d í sz ít ő elemek kel el látot t leveg őf úvók á k Helyezze magát kényelembe a szegmens egyik legbiztonságosabb gépkocsijában! A PRE-SAFE utasvédelmi rendszernek köszönhetően a C-osztály kívánságra olyan biztonsági rendszerrel rendelkezik, amely kritikus helyzetekben megelőző intézkedésekkel hatékonyan védheti az utasokat. A radarra támaszkodó DISTRONIC PLUS távolságtartó tempomat, az extraként rendelhető vezetői segédrendszerek csomag Plus részeként segíthet a vezetőnek a kívánt követési távolság tartásában, és ezáltal a veszélyes helyzetek elkerülésében. A csomagban szintén megtalálható aktív holttérfigyelő és aktív sávtartó segédrendszer figyel meztetheti Önt, ha nem biztonságos a sávváltás. Az ELEGANCE és AVANTGARDE kivitelváltozatoknál az alapfelszereltséghez tartozó ATTENTION ASSIST éberség-figyelő rendszer képes felismerni, ha vezetési stílusa fáradtság miatt változik, és figyelmezteti rá, hogy tartson pihenőt. Átfogó, extraként rendelhető vezetői segédrendszerek csomag Plus, PRE-SAFE fékkel és BAS PLUS-szal, aktív holttér- és aktív sávtartó segédrendszerrel Extraként rendelhető táblafelismerő rendszer1 ADAPTIVE BRAKE elektronikus fékvezérlés, hegymeneti elindulás-segítővel és HOLD-funkcióval Extraként rendelhető Intelligens Világítás Rendszer, LED-es nappali menetfénnyel és adaptív fényszóró asszisztenssel, az úttest lehető legjobb megvilágítása érdekében Extraként rendelhető tolatókamera NECK- PRO aktív fejtámlák elöl Kétfokozatú vezető- és utasoldali légzsákok, oldallégzsákok elöl, valamint függönylégzsákok, térd-légzsák a vezető oldalán, extraként rendelhető hátsó oldallégzsákok 1 Nem minden országban elérhető.

12 Segédrendszerek. Az új C-osztályhoz különböző, extraként rendelhető segédrendszerek állnak rendel kezésére: a táblafelismerő rendszer vagy az adaptív fényszóró asszisztens gondoskodhatnak a lehető legbiztonságosabb utazásról. Az ATTENTION ASSIST éberség-figyelő rendszer képes időben figyelmeztetni a vezetőt a fáradtság felismert jeleire. A vezetői segédrendszerek plusz csomaghoz hasonló rendszerek támogatást nyújthatnak a balesetek elkerülésében, ill. következményeik súlyosságának csökkentésében. Ha egyszer mégis előfordul egy baleset, a szintén extraként rendelhető PRE-SAFE utasvédelmi rendszer megelőző intézkedéseket hajthat végre az utasok védelme érdekében. A Mercedes-Benz szerves egységet képező biztonsági koncepciója, teljes körű biztonsági filozófiaként a balesetmentes vezetés vízióját követi. Ezzel összhangban kívánságra számos asszistens rendszer áll rendelkezésre, melyek kritikus helyzetekben támogatják a vezetőt és segíthetnek egy baleset elkerülésében.

13 Szér ia felszer elt ség. Kényelmesebb és nemesebb már az új C-osztály alapfelszereltsége is még magasabb szintű felszereltséggel csábít. Ez azonnal szembetűnik a mindenhol aktualizált külső megjelenésen, az új LED-es hátsó lámpákon és az új lökhárítókon, melyek kiemelik az új C-osztály sportos karakterét. Az újítások a belső térben is folytatódnak, az újonnan kialakított műszerfallal, igényesebb felületekkel, multifunkciós kormánynyal és nappabőr borítású váltókarral, valamint igényes huzatanyagokkal és fekete zongoralakk bevonatú díszítőelemekkel. A C-osztály alapfelszereltsége a krómozott hűtőráccsal és a 7 küllős könnyűfém keréktárcsákkal hangsúlyozottan klasszikus megjelenésű. Az Audio 20 CD rádióhoz alapfelszereltségként hozzá tartozik az új telematika-generáció, amely pl. USB-csatlakozóval is rendelkezik a középkonzolon, a tárolórekeszeknél. Az utastér stílusos fekete, vagy alpakka-szürke, az üléskárpitok fekete/kék vagy fekete/bézs színűek. A krómozott részletek és a valódi zongoralakk díszítőelemek tökéletesen egészítik ki egymást. A THERMATIC automatikus klímaberendezés szabályozza az utastér hőmérsékletét és páratartalmát, és gondoskodik a kellemes klímáról a C-osztályban.

14 K iv itelek. ELEGANCE kivitelváltozat. Meleg, egymáshoz tónusukban illeszkedő belső színvilággal, matt, kőrisfa díszítőbetétekkel, valamint reprezentatív külső króm díszítőelemekkel. Szintén mély benyomást kelt a 12 gombos, négyküllős multifunkciós kormány, a NECK-PRO komfort fejtámlák és a környezet-megvilágítás. AVANTGARDE kivitelváltozat. Külső megjelenésében a középen elhelyezett csillag és a krómozott díszítőelemek, az utastérben a fekete háttéren megjelenő, kontrasztokban gazdag belső színek ragadják magukkal. Az új háromküllős kormány, a színes kijelző a kombinált műszerben, és a krómmal díszített váltókar teszik stílusosan teljessé a belső teret. Számos krómozott díszítőelemmel és a polírozott alumínium ablakdíszléccel a C-osztály ELEGANCE időtlen stílust sugároz Kitűnően illik hozzá: az új, hét duplaküllős könnyűfém keréktárcsa. A C-osztály AVANTGARDE markáns hűtőráccsal rendelkezik, közepén a csillaggal. Alumínium ablak-díszlécek, krómozott díszítőelemek, valamint új könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé megjelenését. A belső térben a C-osztály ELEGANCE a decens, egymáshoz illeszkedő színkombinációkkal hódít. A feketét, a mandulabézst vagy alpakka-szürkét modern, matt, kőrisfa burkolattal kombinálja. Négy színváltozat közül választhat: előkelő fekete, luxus fekete/alpakka-szürke, nemes fekete/capuccino valamint elegáns fekete/szahara-bézs.

15 Felszereltség-csomag. AMG Sport csomag (extraként rendelhető). Külső megjelenésében a többek között első- és hátsó légterelőből, küszöbborításokból, új, öt duplaküllős, polírozott AMG könnyűfém keréktárcsákból, elöl 225/45 R 17-es, hátul 245/40 R 17-es gumiabroncsokból, valamint 15 mm-rel leengedett sport-futóműből álló, markáns AMG stíluselemek kápráztatják el. Az utastérben az első sportülések, a bőr-alumínium váltókar és a szálcsiszolt nemesacél sportpedálok keltenek mély benyomást. A kombinált műszer megjelenésében a C63 AMG csőszerű műszerére emlékeztet. Sportfutómű, sport-paraméter kormánymű, valamint perforált első féktárcsák és Mercedes-Benz felirattal ellátott féknyergek garantálják a fürgeséget és a vezetés örömét. Az új, alul laposabb, sportos, 12 gombos multifunkciós, háromküllős sportkormány, nappabőr kivitelben, igazi verseny-hangulatot teremt. Fekete vagy alpakka-szürke ARTICO mesterséges bőr/liverpool szövet üléskárpit az alapfelszereltségnél, kívánságra bőr kárpit, további színkombinációkban.

16 UNI-FÉNYEZÉS METÁL-FÉNYEZÉSEK1 EXTRA METÁL FÉNYEZÉSEK1 ALAPFELSZERELTSÉG Színek ALAPFELSZERELTSÉG Színek 021 Brighton szövet 040 fekete 183 magnetit fekete 779 alabandinszürke fekete 122 ARTICO bőr 1, tűzopál 197 obszidiánfekete 799 gyémántfehér, FÉNYES 028 Brighton szövet alpakkaszürke 128 ARTICO bőr 1, kalcitfehér 497 cupritbarna 062 Brighton szövet 775 iridiumezüst fekete/kék 792 palládium-ezüst 065 Brighton szövet fekete/bézs 794 gyöngybézs ALAPFELSZERELTSÉG díszítőelemek H80 fényes fekete zongoralakk 890 Cavansit-kék 734 Eukaliptuszfa 1

17 ELEGANCE Színek ELEGANCE Kárpit AVANTGARDE Színek AVANTGARDE Kárpit 421 Newcastle szövet 721 ARTICO 2 bőr/liverpool szövet fekete 122 1, Bőr fekete/fekete 221 Bőr Newcastle szövet 728 ARTICO 2 bőr/liverpool szövet mandulabézs 125 1, Bőr fekete/alpakkaszürke 228 Bőr Newcastle szövet 224 Bőr 1 alpakkaszürke 128 1, Bőr fekete/capuccino 235 Bőr 1 fekete/szaharabézs ELEGANCE díszítőelemek AVANTGARDE díszítőelemek H06 matt barna kőrisfa 739 szálcsiszolt alumínium 1 Extra felszereltség. 731 fényes, sötétbarna diófagyökér fényes fekete kőrisfa 1 2 ARTICO mesterséges bőr.

18 Mér etek Minden adat milliméterben. A megadott méretek középértékek. Alapfelszereltségű gépkocsikra vonatkoznak, terheletlen állapotban.

19 Műszaki adatok. C 180 CDI C 200 CDI C 220 CDI C 250 CDI C 250 CDI 4MATIC C 300 CDI 4MATIC DÍZELMOTOROK BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY 1 Lökettérfogat (cm3 ) Névleges teljesítmény 2 (kw 1/percnél) 88/ / / / / /3800 Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra (s) (automata váltó) 10,5 (10,8) 9,2 (9,1) 8,4 (8,1) 7,0 (7,1) (7,1) (6,4) Maximális sebesség kb (km/h) (automata váltó) 208 (206) 218 (215) 232 (231) 240 (240) (240) (250) 4 Üzemanyag-fogyasztás 3 (l/100 km) városban (automata váltó) 5,9 6,3 (6,1 6,4) 5,9 6,3 (6,1 6,4) 5,6 6,3 (6,0 6,4) 6,1 6,7 (6,0 6,4) (8,7 9,0) (9,1 9,2) országúton (automata váltó) 4,1 4,7 (4,3 4,7) 4,1 4,7 (4,3 4,7) 3,7 4,3 (4,1 4,5) 4,0 4,5 (4,1 4,5) (5,0 5,4) (5,9 6,1) kombinált ( automata váltó) 4,8 5,3 (4,9 5,3) 4,8 5,3 (4,9 5,3) 4,4 5,1 (4,8 5,2) 4,8 5,3 (4,8 5,2) (6,4 6,8) (7,0 7,2) CO 2 -kibocsátás 3 (g/km) kombinált (automata váltó) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) Környezetvédelmi besorolás Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 C 180 C 200 C 250 C 350 C 350 4MATIC BENZINMOTOROK BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY Lökettérfogat (cm3 ) Névleges teljesítmény 2 (kw 1/percnél) 115/ / / / /6500 Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra (s) (automata váltó) 9,0 (8,9) 8,2 (7,8) (7,2) (6,0) (6,0) Maximális sebesség kb (km/h) (automata váltó) 225 (223) 237 (235) (240) (250) 4 (250) 4 Üzemanyag-fogyasztás 3 (l/100 km) városban (automata váltó) 9,3 9,6 (8,7 8,9) 9,3 9,8 (8,7 9,0) (8,7 9,0) (9,4 9,6) (10,0 10,1) országúton (automata váltó) 5,2 5,9 (5,0 5,7) 5,2 5,8 (5,1 5,6) (5,1 5,6) (5,3 5,6) (5,9 6,1) kombinált (automata váltó) 6,7 7,3 (6,4 6,9) 6,6 7,2 (6,4 6,9) (6,4 6,9) (6,8 7,0) (7,4 7,6) CO 2 -kibocsátás 3 (g/km) kombinált (automata váltó) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) Környezetvédelmi besorolás Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 1 Előreláthatólag negyedévétől rendelhető. 2 A 80/1269/EWG irányelvnek megfelelően, a jelenleg érvényes kiadás szerint. 3 A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak (80/1268/EWG irányelv, a jelenleg érvényes kiadás szerint) megfelelően történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között. További műszaki adatokat találhat: 4 Elektronikus úton leszabályozva.

20 Használtautó-visszavétel. A kör bezárul. C-osztályát, hosszú élete végén, az EU-Használtautó-Irányelvek 1 szerinti környezetbarát újrahasznosítás céljából visszavesszük addig azonban még sok idő eltelik. 1 A használtautó-visszavétel a 3,5 t-ig terjedő megengedett össztömegű gépkocsikra vonatkozó, nemzeti előírásoknak megfelelően érvényes. A Mercedes-Benz gépkocsik már több éve teljesítik az újrahasznosításra alkalmas konstrukcióval szemben támasztott követelményeket. A forgalomból kivont használt gépkocsik visszavételére visszavételi helyekből és szétszerelő üzemekből álló hálózat áll rendelkezésre, melyek gépkocsiját környezetbarát módon hasznosítják. A gépkocsi- és alkatrész-újrahasznosítás lehetőségeit folyamatosan fejlesztjük és javítjuk. Ezáltal az C-osztály a törvény által előírt újrahasznosítási arányok emelésének a jövőben is a szükséges határidőn belül meg fognak felelni. További információk a oldalon állnak rendelkezésére. A prospektus adatairól: A szerkesztés lezárása, után a termékeken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés valamint a szállítási terjedelem változásának jogát a gyártó a szállítási határidőig fenntartja, amennyiben a változások vagy eltérések az értékesítő érdekeinek figyelembevételével a vevő számára ésszerűek. Amennyiben az értékesítő vagy a gyártó a megrendelés vagy a megrendelés tárgyának megjelöléséhez írásjegyeket vagy számokat használ, önmagában ebből jogok nem vezethetők le. Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik a sorozatgyártásban előállított termék részét. A színeltéréseket a nyomdatechnika okozza. Ez a nyomtatvány olyan típusokat és szolgáltatásokat is tartalmazhat, melyek egyes országokban nem elérhetőek. A törvényes, jogi ill. adóelőírásokra való utalások csak a Német Szövetségi Köztársaságban, a prospektus szerkesztésének lezárásakor érvényesek. Az aktuálisan érvényes állapotra vonatkozó további információkért kérjük, forduljon Mercedes-Benz értékesítőjéhez. Daimler AG, Stuttgart BC/MR /0111 Printed in Germany

On: komfort. Off: mindennapok.

On: komfort. Off: mindennapok. M-osztály. On: komfort. Off: mindennapok. Az M-osztály már akkor komfort-fokozatba kapcsol, amikor Ön a motort még be sem indította. A nagyvonalú térérzetnek és az igényes anyagoknak köszönhetően ez az

Részletesebben

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét.

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét. M-osztály. Von zerő. Az állandó magabiztosság azt jelenti, hogy a jelen kihívásainak éppúgy meg kell felelni, mint a jövőben várhatóknak. Az új M-osztállyal az SUV-k történetének új fejezetét írjuk. Egy

Részletesebben

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi.

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Az új Vito Tourer. Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Ön mindig tettrekész. Célratörően végzi munkáját. Szereti az új kihívásokat. Akkor megérdemel egy olyan gépkocsit, amelyet Önnek terveztek: az

Részletesebben

A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Az új Sprinter. Zárt áruszállító. Külső gördülési. Külső gördülési zaj mért zaj kategória értéke, db

A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Az új Sprinter. Zárt áruszállító. Külső gördülési. Külső gördülési zaj mért zaj kategória értéke, db A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Gumiabroncsméret Teherbíró képesség Sebességindex Gumiabroncs osztály Üzemanyag takarékossági kategória Vanco2 195/75 16 107/105 71 Vancoco 195/75 16 107/105

Részletesebben

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01. www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01. www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01 Bélyegző helye www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW KIVÉTELES PILLANATOK Újító koncepció, magas szintű felszereltség, a Peugeot teljes tudása megelevenedik

Részletesebben

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ AZ Ú IS AZ Ú IS TARTALOM AZ Ú IS Bevezetés 04-07 Menetdinamika 08-09 L-Finesse 1 0-1 1 Luxuskivitelű Utastér 1 2-1 5 Modern megoldások 1 6-1 7 Full Hybrid 1 8-2 1 V6 kifinomultság 22-23 F SPORT 24-25

Részletesebben

egy hamisítatlan energiabomba volánja mögött helyet foglalni. A sportosság és a technológia optimális elegye, az eredeti

egy hamisítatlan energiabomba volánja mögött helyet foglalni. A sportosság és a technológia optimális elegye, az eredeti www.alfaromeo.hu A kiválóság ihlette, egy álom táplálja. A sportos evolúció élvonalában áll, akárcsak a 8C Competizione. A legfontosabb biztonsági és technológiai elismerések: 5 csillagos Euro NCAP értékelés,

Részletesebben

X50 VEGYEN MÉLY LEVEGŐT. Tartsa bent, és érezze a pillanat erejét. A QX50 az Ön személyiségének kiterjesztése, az érzékeket kényeztető stílus és kényelem tökéletes kombinációja. Luxus crossover, amely

Részletesebben

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h Új LS 600h zászlóshajónk rendkívül vonzó megjelenése érzékletesen tükrözi a Lexus folyamatos fejlődését. Az autót minden eddiginél intelligensebb

Részletesebben

Az új S-osztály Coupé.

Az új S-osztály Coupé. Pappas Auto Klasszisokkal vezet/www.pappas.hu A Pappas Auto Magazinja Kilencedik évfolyam 2/2014. október Gran Performer. Az új S-osztály Coupé. Vadonatúj 2015-ös Jeep Renegade Ingyenes téli átvizsgálás

Részletesebben

ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal

ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal Az új Caddy Minden téren profi. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. A LEGALACSONYABB ÜZEMANYAG- FOGYASZTÁS a kategóriájában: átlagosan 3,8 l/100 km-től a Caddy BlueMotionnel. 1) ÚJ MOTOR- GENERÁCIÓ. Az EURO

Részletesebben

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT!

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT! ÉLETRE VALÓ! A Suzuki környezeti koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetüket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system)

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system) X70 A sportosság, a praktikum és egy modern művészeti alkotás jellemzőit ötvöző QX70 nem tartozik semelyik hagyományos járműkategóriába. Nagy teljesítményű és páratlan vezetési élményt nyújtó luxus crossover,

Részletesebben

az egyterű, melynek nem akad párja

az egyterű, melynek nem akad párja ÚJ PEUGEOT 5008 az egyterű, melynek nem akad párja Az 5008 olyan kivételes modularitással rendelkező kompakt egyterű, amely remekül ötvözi a sokoldalúságot a stílusossággal. Legújabb technológiájú, minden

Részletesebben

Új Prius Termékismertető

Új Prius Termékismertető Új Prius Termékismertető Íme, a világ első számú hibrid autója! Nézze meg közelebbről az új Priust, és fedezze fel számos ötletes formai megoldását! Ismerje meg az áttörést jelentő technológiát, amely

Részletesebben

Több hely. Több lehetőség. Több Civic.

Több hely. Több lehetőség. Több Civic. Az új Civic Tourer Több hely. Több lehetőség. Több Civic. A Honda Civic fejlesztését mindig is az innováció határozta meg, mérnökeink a múlt tapasztalataira építkezve alkottak egyre hatékonyabb járműveket.

Részletesebben

Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW

Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW Letisztult formaterv Az új Peugeot 308 fő jellemzői: intuíció, korszerűség, letisztult dizájn és elegancia. Az új Peugeot 308 kompakt méretekkel (4,25 m) és

Részletesebben

Letisztult formaterv. * ez a motorizáció 2014 folyamán lesz elérhető

Letisztult formaterv. * ez a motorizáció 2014 folyamán lesz elérhető ÚJ PEUGEOT 308 Letisztult formaterv Az új Peugeot 308 fő jellemzői: intuíció, korszerűség, letisztult dizájn és elegancia. Az új Peugeot 308 kompakt méretekkel (4,25 m) és csökkentett súllyal (-140 kg)

Részletesebben

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE ÚJ RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVÁCIÓ MINDEN NAP 1. 2. 3. 4. 5. DINAMIKUS, ROBUSZTUS, TELJESEN ÚJRAGONDOLT VONALAK, PÁRATLAN FELSZERELTSÉG ÉS MOTORVÁLASZTÉK: EZEK AZ ÚJ TRAFIC JELLEMZŐI. MÉG HATÉKONYABB

Részletesebben

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com 7 év / 150 000 kilométeres újautó-garancia. A részletekről és a garancia feltételeiről érdeklődjön a Kia márkakereskedésekben vagy a www.kia.com oldalon. Érvényes az EU tagállamaiban (beleértve Norvégiát,

Részletesebben

C-osztály Limuzin és T-modell Kezelési útmutató

C-osztály Limuzin és T-modell Kezelési útmutató Rendelési szám: 6515 0757 21 Cikkszám: 204 584 70 82 Z100 Kiadás: ÄJ 2011-b C-osztály Limuzin és T-modell C-osztály Limuzin és T-modell Kezelési útmutató Üdvözöljük a ercedes-benz világában! indenekelőtt

Részletesebben

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez ÚJ PEUGEOT boxer Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez Az új Peugeot Boxer-kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszongépjárműcsalád. Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság

Részletesebben

panda van. EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB.

panda van. EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB. panda van EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB. Az Új Panda Vant vezetve gyorsan rá fog jönni, hogy egyáltalán nem kell lejjebb adnia megszokott kényelmébôl. Belsô tere olyan exkluzív kiegészítôket tartalmaz,

Részletesebben

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com * Kia hétéves / 150 000 kilométeres újautógarancia. Érvényes az EU tagállamokban (beleértve Norvégiát, Svájcot, Izlandot és Gibraltárt). Helyi feltételek szerint érvényes www.kia.com KIA Motors Hungary

Részletesebben

BMW 5-ös GRaN TURISMo. BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. BMW 5-ös Gran Turismo

BMW 5-ös GRaN TURISMo. BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. BMW 5-ös Gran Turismo BMW 5-ös Gran Turismo Érvényes: 2014. márciusi gyártástól A vezetés élménye. BMW 5-ös GRaN TURISMo BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. Tartalom BMW 5-ös Gran

Részletesebben

2,5% THM: MINDENKINEK*

2,5% THM: MINDENKINEK* KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI MÁR 4 990 000 Ft-tól 2,5% THM: MINDENKINEK* FINANCE SELECT BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók széles skáláját kínálja. Elérhető

Részletesebben

www.fiatpunto.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245

www.fiatpunto.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 www.fiatpunto.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 A modellek felszereltsége és a választható

Részletesebben

AZ Ú NX 300h ISMER E MEG AZ Ú NX 300h MODELLT!

AZ Ú NX 300h ISMER E MEG AZ Ú NX 300h MODELLT! BEVEZETÉS AZ Ú NX 300h TERVEZÉSE SORÁN AZ VOLT A CÉLUNK, HOGY EGY FELTŰNŐ ÉS ELLEGZETES CROSSOVERT ALKOSSUNK, MELY MINDENKIT AZONNAL VEZETÉSRE CSÁBÍT. Takeaki Kato, a NX 300h főmérnöke A MOZGÁS LENYŰGÖZŐ

Részletesebben

Hyundai Holding Hungary Kft. www.hyundai.hu EU. LHD 1104 HUN. WD-KM Copyright 2011 Hyundai Motor Company. Minden jog fenntartva.

Hyundai Holding Hungary Kft. www.hyundai.hu EU. LHD 1104 HUN. WD-KM Copyright 2011 Hyundai Motor Company. Minden jog fenntartva. Ha a személyes mobilitásról van szó, az emberek többet várnak el praktikus közlekedési megoldásoknál. Az autókról korábban alkotott kép már a múlté. Az autó nem csak egy közlekedési eszköz, hanem egy életstílus

Részletesebben

Feel the difference. All-model accessory catalogue. Tartozék katalógus

Feel the difference. All-model accessory catalogue. Tartozék katalógus 07.2010 HUNHU A kiadványban szereplő információk a nyomdába kerülés időpontjában érvényesek. Azonban a Ford politikájának része a folyamatos termékfejlesztés. Fenntartjuk a kiadványban bemutatott és leírt

Részletesebben