Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ."

Átírás

1 C-osztály limuzin

2 Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ.

3 Az új C-osztály: tudja, honnan jön. Tudja, hová akar eljutni. Célja: vezetni. Útja: a csúcs felé. Technológiája, megjelenése, anyagai: kitűnőek. Egy új generáció, saját szabályokkal.

4

5 Még az ellenfényt is elhomályosítja. Mindent egyszerre: nincs szórakozás körültekintés nélkül. Egyrészt fürge: a szelektív lengéscsillapító-rendszerrel rendelkező AGILITY CONTROL futóműnek, és az extraként rendelhető menetdinamikai csomagnak köszönhetően. Másrészt felelősségteljes: a BlueEFFICIENCY környezetvédelmi intézkedésekkel és közvetlen üzemanyag-befecskendezéssel. Megalkuvást nem ismerően ésszerű: a mában élve a holnapra gondol.

6 Következtessen a külsőből a belsőre. Az új C-osztály látványától hevesebben ver a szív: gyors, kihívó orr. Komfortja megnyugtatja a pulzust: kívánságra akár tíz segédrendszer, a telematika legújabb generációja és extraként ülés-klimatizálás rendelhető. Stílusa mindent áthat: új műszerfal, új felületek, új díszítőelemek. A belső értékek forradalma.

7

8

9 Mi rejlik a szép felületek mögött? Még több szép felület.

10 Kom for t. Kör nyezet. G é p ko c s i. Va g yi n k á b bl u x u s s z á l l ó?nincs olyan kívánság, amit az új C-osztály ne teljesítene. Az AGILITY-CONTROL futómű minden úthoz igazodik, és ezáltal egyenletes vezetési élményt nyújt. Az extraként rendelhető, parkolás-vezetővel rendelkező PARKTRONIC megakadályozhatja a parkoláskor keletkező károkat, és segítségére lehet a parkolóhely-keresésben és a beparkolásban. Az extraként rendelhető Becker MAP PILOT teljes értékű navigációs rendszerré bővítheti az Audio 20 CD rádiót. A telematikai berendezések új generációja ezen túlmenően kívánságra internetböngészőt is tartalmazhat; segítségével útközben is online maradhat. Így intelligens technológiák, előremutató újítások és rendkívüli kényeztetés veszik körül a vezetőt és utasait minden megtett méteren a legtöbb szerényen, a háttérben meghúzódva, amint ez egy első osztályú szolgáltatástól elvárható. 7G-TRONIC PLUS automata sebességváltó alapfelszerelésként több típusban (a V6-os és 4MATIC-változatoknál, valamint a C 250 CDI és CGI BlueEFFICIENCY-nél) AGILITY CONTROL - futómű, szelektív lengéscsillapító - rendszerrel PARKTRONIC, parkolás -segítővel (extraként rendelhető ) Új telematika-generáció, többek között Becker MAP PILOT-tal és internet-böngészővel (COMAND Online) rendelhető E x t r a ként r endel het ő ü lé s - k l i mat i z á lá s elöl Az igazi nagyság az előrelátásban rejlik. Az új C-osztály egyet jelent az erőteljes motorokkal, melyek az agilis vezetés élményét összekapcsolják a környezet iránti felelősséggel. Szinte minden motor alapfelszerelésként ECO Start-Stop funkcióval rendelkezik. Ezt számos BlueEFFICIENCY környezetvédelmi intézkedés egészíti ki, melyek hatékonyan csökkentik az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást: a közvetlen befecskendezésű benzin- és dízelmotorok mellett ide tartoznak többek között a tovább fejlesztett sebességváltók, a hatékonyabb energiagazdálkodás és az optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsok. Ennek következtében a C 220 CDI BlueEFFICIENCY elődjénél egyértelműen kevesebb üzemanyaggal is beéri. V6-os benzinmotor többlépcsős közvetlen befecskendezéssel Optimalizált hatásfokú 7G-TRONIC PLUS automata sebességváltó Automatikusan szabályozott segédberendezések, pl. üzemanyag- és olajszivattyú ECO Start-Stop berendezés alapfelszerelésként, szinte minden motorváltozathoz Intelligens vezérlésű klímaberendezés Átfogó BlueEFFICIENCY intézkedéscsomag, pl. súlycsökkentés több ponton és vezetői információk az energiatakarékos vezetési stílus érdekében Az újrahasznosítás figyelembevételével kialakított konstrukció, annak érdekében, hogy a nyersanyagok könnyebben visszanyerhetőek legyenek Saját Mercedes-Benz rendszer a forgalomból kivont gépkocsik újrahasznosítására C-osztály limuzin. Egy osztállyal a többiek előtt.

11 Design. Bi z tonsá g. Stílusos jelenség. Élesebb vonalainak köszönhetően az új C-osztály sportosabbnak és szélesebbnek tűnik, anélkül, hogy eleganciája csorbát szenvedne. Új formájú karosszériaelemek, mint a lökhárító, a fényszórók és a motorháztető, még határozottabb megjelenést biztosítanak, a LED-es hátsó lámpák vonzzák a tekinteteket. Az utastérben igényes műszerfal várja a vezetőt, beépített központi kijelzővel, finom tapintású anyagokkal és nemes díszítőelemekkel. Részletekbe menő tökéletesség. Új, kifejezőbb orr a dinamikusabb fényszóróknak és az erőteljesebb lökhárítónak köszönhetően LED-es nappali menetfény, karakteres króm díszítéssel (opcionális) Széles, egyéni kombinációkat lehetővé tevő könnyűfém keréktárcsa választék Négy új fényezés Igényes, modern utastér, új színekkel, anyagokkal és üléshuzatokkal Új, nagyfelbontású színes kijelző a műszeregységben (alapfelszerelés az ELEGANCE és AVANTGARDE kivitelváltozatoknál) Elegáns kialakítású műszerfal, amely magába foglalja a műszeregységet és a központi kijelzőt Széles alumínium vagy fa díszítőelem a kesztyűtartó fölött 4 küllős multifunkciós kormány, alapfelszerelésként négy gombbal Ga l va n i z á lt d í sz ít ő elemek kel el látot t leveg őf úvók á k Helyezze magát kényelembe a szegmens egyik legbiztonságosabb gépkocsijában! A PRE-SAFE utasvédelmi rendszernek köszönhetően a C-osztály kívánságra olyan biztonsági rendszerrel rendelkezik, amely kritikus helyzetekben megelőző intézkedésekkel hatékonyan védheti az utasokat. A radarra támaszkodó DISTRONIC PLUS távolságtartó tempomat, az extraként rendelhető vezetői segédrendszerek csomag Plus részeként segíthet a vezetőnek a kívánt követési távolság tartásában, és ezáltal a veszélyes helyzetek elkerülésében. A csomagban szintén megtalálható aktív holttérfigyelő és aktív sávtartó segédrendszer figyel meztetheti Önt, ha nem biztonságos a sávváltás. Az ELEGANCE és AVANTGARDE kivitelváltozatoknál az alapfelszereltséghez tartozó ATTENTION ASSIST éberség-figyelő rendszer képes felismerni, ha vezetési stílusa fáradtság miatt változik, és figyelmezteti rá, hogy tartson pihenőt. Átfogó, extraként rendelhető vezetői segédrendszerek csomag Plus, PRE-SAFE fékkel és BAS PLUS-szal, aktív holttér- és aktív sávtartó segédrendszerrel Extraként rendelhető táblafelismerő rendszer1 ADAPTIVE BRAKE elektronikus fékvezérlés, hegymeneti elindulás-segítővel és HOLD-funkcióval Extraként rendelhető Intelligens Világítás Rendszer, LED-es nappali menetfénnyel és adaptív fényszóró asszisztenssel, az úttest lehető legjobb megvilágítása érdekében Extraként rendelhető tolatókamera NECK- PRO aktív fejtámlák elöl Kétfokozatú vezető- és utasoldali légzsákok, oldallégzsákok elöl, valamint függönylégzsákok, térd-légzsák a vezető oldalán, extraként rendelhető hátsó oldallégzsákok 1 Nem minden országban elérhető.

12 Segédrendszerek. Az új C-osztályhoz különböző, extraként rendelhető segédrendszerek állnak rendel kezésére: a táblafelismerő rendszer vagy az adaptív fényszóró asszisztens gondoskodhatnak a lehető legbiztonságosabb utazásról. Az ATTENTION ASSIST éberség-figyelő rendszer képes időben figyelmeztetni a vezetőt a fáradtság felismert jeleire. A vezetői segédrendszerek plusz csomaghoz hasonló rendszerek támogatást nyújthatnak a balesetek elkerülésében, ill. következményeik súlyosságának csökkentésében. Ha egyszer mégis előfordul egy baleset, a szintén extraként rendelhető PRE-SAFE utasvédelmi rendszer megelőző intézkedéseket hajthat végre az utasok védelme érdekében. A Mercedes-Benz szerves egységet képező biztonsági koncepciója, teljes körű biztonsági filozófiaként a balesetmentes vezetés vízióját követi. Ezzel összhangban kívánságra számos asszistens rendszer áll rendelkezésre, melyek kritikus helyzetekben támogatják a vezetőt és segíthetnek egy baleset elkerülésében.

13 Szér ia felszer elt ség. Kényelmesebb és nemesebb már az új C-osztály alapfelszereltsége is még magasabb szintű felszereltséggel csábít. Ez azonnal szembetűnik a mindenhol aktualizált külső megjelenésen, az új LED-es hátsó lámpákon és az új lökhárítókon, melyek kiemelik az új C-osztály sportos karakterét. Az újítások a belső térben is folytatódnak, az újonnan kialakított műszerfallal, igényesebb felületekkel, multifunkciós kormánynyal és nappabőr borítású váltókarral, valamint igényes huzatanyagokkal és fekete zongoralakk bevonatú díszítőelemekkel. A C-osztály alapfelszereltsége a krómozott hűtőráccsal és a 7 küllős könnyűfém keréktárcsákkal hangsúlyozottan klasszikus megjelenésű. Az Audio 20 CD rádióhoz alapfelszereltségként hozzá tartozik az új telematika-generáció, amely pl. USB-csatlakozóval is rendelkezik a középkonzolon, a tárolórekeszeknél. Az utastér stílusos fekete, vagy alpakka-szürke, az üléskárpitok fekete/kék vagy fekete/bézs színűek. A krómozott részletek és a valódi zongoralakk díszítőelemek tökéletesen egészítik ki egymást. A THERMATIC automatikus klímaberendezés szabályozza az utastér hőmérsékletét és páratartalmát, és gondoskodik a kellemes klímáról a C-osztályban.

14 K iv itelek. ELEGANCE kivitelváltozat. Meleg, egymáshoz tónusukban illeszkedő belső színvilággal, matt, kőrisfa díszítőbetétekkel, valamint reprezentatív külső króm díszítőelemekkel. Szintén mély benyomást kelt a 12 gombos, négyküllős multifunkciós kormány, a NECK-PRO komfort fejtámlák és a környezet-megvilágítás. AVANTGARDE kivitelváltozat. Külső megjelenésében a középen elhelyezett csillag és a krómozott díszítőelemek, az utastérben a fekete háttéren megjelenő, kontrasztokban gazdag belső színek ragadják magukkal. Az új háromküllős kormány, a színes kijelző a kombinált műszerben, és a krómmal díszített váltókar teszik stílusosan teljessé a belső teret. Számos krómozott díszítőelemmel és a polírozott alumínium ablakdíszléccel a C-osztály ELEGANCE időtlen stílust sugároz Kitűnően illik hozzá: az új, hét duplaküllős könnyűfém keréktárcsa. A C-osztály AVANTGARDE markáns hűtőráccsal rendelkezik, közepén a csillaggal. Alumínium ablak-díszlécek, krómozott díszítőelemek, valamint új könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé megjelenését. A belső térben a C-osztály ELEGANCE a decens, egymáshoz illeszkedő színkombinációkkal hódít. A feketét, a mandulabézst vagy alpakka-szürkét modern, matt, kőrisfa burkolattal kombinálja. Négy színváltozat közül választhat: előkelő fekete, luxus fekete/alpakka-szürke, nemes fekete/capuccino valamint elegáns fekete/szahara-bézs.

15 Felszereltség-csomag. AMG Sport csomag (extraként rendelhető). Külső megjelenésében a többek között első- és hátsó légterelőből, küszöbborításokból, új, öt duplaküllős, polírozott AMG könnyűfém keréktárcsákból, elöl 225/45 R 17-es, hátul 245/40 R 17-es gumiabroncsokból, valamint 15 mm-rel leengedett sport-futóműből álló, markáns AMG stíluselemek kápráztatják el. Az utastérben az első sportülések, a bőr-alumínium váltókar és a szálcsiszolt nemesacél sportpedálok keltenek mély benyomást. A kombinált műszer megjelenésében a C63 AMG csőszerű műszerére emlékeztet. Sportfutómű, sport-paraméter kormánymű, valamint perforált első féktárcsák és Mercedes-Benz felirattal ellátott féknyergek garantálják a fürgeséget és a vezetés örömét. Az új, alul laposabb, sportos, 12 gombos multifunkciós, háromküllős sportkormány, nappabőr kivitelben, igazi verseny-hangulatot teremt. Fekete vagy alpakka-szürke ARTICO mesterséges bőr/liverpool szövet üléskárpit az alapfelszereltségnél, kívánságra bőr kárpit, további színkombinációkban.

16 UNI-FÉNYEZÉS METÁL-FÉNYEZÉSEK1 EXTRA METÁL FÉNYEZÉSEK1 ALAPFELSZERELTSÉG Színek ALAPFELSZERELTSÉG Színek 021 Brighton szövet 040 fekete 183 magnetit fekete 779 alabandinszürke fekete 122 ARTICO bőr 1, tűzopál 197 obszidiánfekete 799 gyémántfehér, FÉNYES 028 Brighton szövet alpakkaszürke 128 ARTICO bőr 1, kalcitfehér 497 cupritbarna 062 Brighton szövet 775 iridiumezüst fekete/kék 792 palládium-ezüst 065 Brighton szövet fekete/bézs 794 gyöngybézs ALAPFELSZERELTSÉG díszítőelemek H80 fényes fekete zongoralakk 890 Cavansit-kék 734 Eukaliptuszfa 1

17 ELEGANCE Színek ELEGANCE Kárpit AVANTGARDE Színek AVANTGARDE Kárpit 421 Newcastle szövet 721 ARTICO 2 bőr/liverpool szövet fekete 122 1, Bőr fekete/fekete 221 Bőr Newcastle szövet 728 ARTICO 2 bőr/liverpool szövet mandulabézs 125 1, Bőr fekete/alpakkaszürke 228 Bőr Newcastle szövet 224 Bőr 1 alpakkaszürke 128 1, Bőr fekete/capuccino 235 Bőr 1 fekete/szaharabézs ELEGANCE díszítőelemek AVANTGARDE díszítőelemek H06 matt barna kőrisfa 739 szálcsiszolt alumínium 1 Extra felszereltség. 731 fényes, sötétbarna diófagyökér fényes fekete kőrisfa 1 2 ARTICO mesterséges bőr.

18 Mér etek Minden adat milliméterben. A megadott méretek középértékek. Alapfelszereltségű gépkocsikra vonatkoznak, terheletlen állapotban.

19 Műszaki adatok. C 180 CDI C 200 CDI C 220 CDI C 250 CDI C 250 CDI 4MATIC C 300 CDI 4MATIC DÍZELMOTOROK BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY 1 Lökettérfogat (cm3 ) Névleges teljesítmény 2 (kw 1/percnél) 88/ / / / / /3800 Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra (s) (automata váltó) 10,5 (10,8) 9,2 (9,1) 8,4 (8,1) 7,0 (7,1) (7,1) (6,4) Maximális sebesség kb (km/h) (automata váltó) 208 (206) 218 (215) 232 (231) 240 (240) (240) (250) 4 Üzemanyag-fogyasztás 3 (l/100 km) városban (automata váltó) 5,9 6,3 (6,1 6,4) 5,9 6,3 (6,1 6,4) 5,6 6,3 (6,0 6,4) 6,1 6,7 (6,0 6,4) (8,7 9,0) (9,1 9,2) országúton (automata váltó) 4,1 4,7 (4,3 4,7) 4,1 4,7 (4,3 4,7) 3,7 4,3 (4,1 4,5) 4,0 4,5 (4,1 4,5) (5,0 5,4) (5,9 6,1) kombinált ( automata váltó) 4,8 5,3 (4,9 5,3) 4,8 5,3 (4,9 5,3) 4,4 5,1 (4,8 5,2) 4,8 5,3 (4,8 5,2) (6,4 6,8) (7,0 7,2) CO 2 -kibocsátás 3 (g/km) kombinált (automata váltó) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) Környezetvédelmi besorolás Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 C 180 C 200 C 250 C 350 C 350 4MATIC BENZINMOTOROK BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY Lökettérfogat (cm3 ) Névleges teljesítmény 2 (kw 1/percnél) 115/ / / / /6500 Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra (s) (automata váltó) 9,0 (8,9) 8,2 (7,8) (7,2) (6,0) (6,0) Maximális sebesség kb (km/h) (automata váltó) 225 (223) 237 (235) (240) (250) 4 (250) 4 Üzemanyag-fogyasztás 3 (l/100 km) városban (automata váltó) 9,3 9,6 (8,7 8,9) 9,3 9,8 (8,7 9,0) (8,7 9,0) (9,4 9,6) (10,0 10,1) országúton (automata váltó) 5,2 5,9 (5,0 5,7) 5,2 5,8 (5,1 5,6) (5,1 5,6) (5,3 5,6) (5,9 6,1) kombinált (automata váltó) 6,7 7,3 (6,4 6,9) 6,6 7,2 (6,4 6,9) (6,4 6,9) (6,8 7,0) (7,4 7,6) CO 2 -kibocsátás 3 (g/km) kombinált (automata váltó) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) Környezetvédelmi besorolás Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 1 Előreláthatólag negyedévétől rendelhető. 2 A 80/1269/EWG irányelvnek megfelelően, a jelenleg érvényes kiadás szerint. 3 A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak (80/1268/EWG irányelv, a jelenleg érvényes kiadás szerint) megfelelően történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között. További műszaki adatokat találhat: 4 Elektronikus úton leszabályozva.

20 Használtautó-visszavétel. A kör bezárul. C-osztályát, hosszú élete végén, az EU-Használtautó-Irányelvek 1 szerinti környezetbarát újrahasznosítás céljából visszavesszük addig azonban még sok idő eltelik. 1 A használtautó-visszavétel a 3,5 t-ig terjedő megengedett össztömegű gépkocsikra vonatkozó, nemzeti előírásoknak megfelelően érvényes. A Mercedes-Benz gépkocsik már több éve teljesítik az újrahasznosításra alkalmas konstrukcióval szemben támasztott követelményeket. A forgalomból kivont használt gépkocsik visszavételére visszavételi helyekből és szétszerelő üzemekből álló hálózat áll rendelkezésre, melyek gépkocsiját környezetbarát módon hasznosítják. A gépkocsi- és alkatrész-újrahasznosítás lehetőségeit folyamatosan fejlesztjük és javítjuk. Ezáltal az C-osztály a törvény által előírt újrahasznosítási arányok emelésének a jövőben is a szükséges határidőn belül meg fognak felelni. További információk a oldalon állnak rendelkezésére. A prospektus adatairól: A szerkesztés lezárása, után a termékeken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés valamint a szállítási terjedelem változásának jogát a gyártó a szállítási határidőig fenntartja, amennyiben a változások vagy eltérések az értékesítő érdekeinek figyelembevételével a vevő számára ésszerűek. Amennyiben az értékesítő vagy a gyártó a megrendelés vagy a megrendelés tárgyának megjelöléséhez írásjegyeket vagy számokat használ, önmagában ebből jogok nem vezethetők le. Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik a sorozatgyártásban előállított termék részét. A színeltéréseket a nyomdatechnika okozza. Ez a nyomtatvány olyan típusokat és szolgáltatásokat is tartalmazhat, melyek egyes országokban nem elérhetőek. A törvényes, jogi ill. adóelőírásokra való utalások csak a Német Szövetségi Köztársaságban, a prospektus szerkesztésének lezárásakor érvényesek. Az aktuálisan érvényes állapotra vonatkozó további információkért kérjük, forduljon Mercedes-Benz értékesítőjéhez. Daimler AG, Stuttgart BC/MR /0111 Printed in Germany

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra.

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra. A-osztály limuzin Gyorsabban A-ból B-be és a világhálóra. Még álló helyzetben is tökéletes megjelenést alkot. Nulláról százra gyorsulása még nagyobb benyomást tesz és azonnal új mértéket szab: az A-osztály

Részletesebben

Az első autó hét trónnal.

Az első autó hét trónnal. R-osztály. Az első autó hét trónnal. Foglaljon helyet a világ legkisebb királyságában vagy a legtágasabb gépkocsiban, amit valaha építettünk. Az új R-osztály. Fejedelmi útitárs, hét ülőhellyel. Az egész

Részletesebben

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis.

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. C-osztály. Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. Magabiztos könnyedség, egyben a fejlődés mintaképe. Aerodinamikája elegánsan kitér a légellenállás elől. Kívánságra teljesen automatikus légrugózással,

Részletesebben

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. GLE. Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. Dinamika. Az önmegvalósítás képessége. Az elengedés művészete. Akiben ezek a tulajdonságok egyesülnek, rendkívüli nyugalmat sugároz, tudja

Részletesebben

Irányt mutat az áramlatoknak.

Irányt mutat az áramlatoknak. CLA-osztály. Irányt mutat az áramlatoknak. Az egyenes út gyakran a leggyorsabb. A megszokott dolgok bizalmat keltenek. De mi hajt előre? A lehető legtovább lovagolni a hullámon? Aki az áramlattal úszik,

Részletesebben

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, E-osztály limuzin Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, amely olyan mértékben segíti, tehermentesíti

Részletesebben

Hívogatóan távolságtartó.

Hívogatóan távolságtartó. E - osztály Isten hozta otthon! Az E - osztály évtizedek óta egyet jelent a komforttal és a biztonsággal. Ráadásul újra és újra megújítja önmagát. Ma már több, mint 70 érzékelő gondoskodik róla, hogy

Részletesebben

Megtaláltam az örömöt az utazásban.

Megtaláltam az örömöt az utazásban. E-osztály. Limuzin. Személyes siker: Megtaláltam az örömöt az utazásban. Az első benyomástól az ideghártyán az utolsó bizsergésig az ujjbegyekben az új E-osztály AVANTGARDE-dal való találkozás az elsőtől

Részletesebben

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz.

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz. B-osztály. Akár kalandvágy, család vagy vezetési élmény a B-osztály új generációjában mindennek tökéletesen megvan a helye. Merítsen inspirációt az innovatív műszaki megoldásokból! Engedje, hogy magával

Részletesebben

A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna.

A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna. S-osztály. A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna. Új időszámítás kezdődik. A portás is sokatmondóan bólint. A nap még elő sem bújt, mikor az S-osztály hatalmas hűtőrácsa

Részletesebben

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle A lét új könnyedsége. Az idő múlásával, a sikerrel, a tapasztalattal a célokból nem lesz kevesebb. Csak a hozzájuk vezető út lesz szebb. Magabiztosabb. Biztonságosabb. Minden

Részletesebben

C-osztály. T-modell.

C-osztály. T-modell. C-osztály. T-modell. Az új C-osztály T-modell. A legjobbnak nincs alternatívája. A nagyvonalúság akkor teljes, ha mindenben megmutatkozik: egy formavilágban, amely magával ragad, és nem enged el, egy térben,

Részletesebben

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID.

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID. S - osztály. Erő Elegancia és gyorsulás harmóniája. Aki igazán sikeres, az minimális energiabefektetéssel képes nagy dolgokat véghezvinni. A jövőben az előrehaladást is így mérjük majd. Az S - osztály

Részletesebben

C - osztály limuzin szériafelszereltsége

C - osztály limuzin szériafelszereltsége C - osztály limuzin szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Szériakivitel Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlővel)

Részletesebben

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt.

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt. GLE. Coupé. Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt. Kifinomult sportosság és stílus. Ismerkedjen meg az autók világának legjobbjával egy új, magával ragadó formában: az új GLE Coupéban egyesül a Mercedes-Benz

Részletesebben

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik.

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik. C-osztály Coupé Azonnal elcsábít. A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik. A környezet a hátterévé válik.

Részletesebben

Ki mondta, hogy az életben a komoly dolgok nem okozhatnak örömöt?

Ki mondta, hogy az életben a komoly dolgok nem okozhatnak örömöt? B-osztály. Még ha bővül is a család, ezzel az új családtaggal Ön kezdettől fogva mindenre felkészült: az új B-osztály biztonságot nyújt Önnek, hiszen képes felismerni, hogy az út milyen meglepetéseket

Részletesebben

E-osztály. T-modell.

E-osztály. T-modell. E-osztály. T-modell. Tetszik nekem: A legjobb oldalát mutatja. Bármerről nézzük. Az új E-osztály T-modell újradefiniálja a nagyságot. Alakja már álló helyzetben is hatalmas lendületet sugároz. Az újonnan

Részletesebben

CLA-osztály. Shooting Brake.

CLA-osztály. Shooting Brake. CLA-osztály. Shooting Brake. Nagyvárosi vadász. Az új CLA Shooting Brake. Kalandos az élet a nagyvárosban: a házak az ég felé törnek, és reggelre új negyedek születnek, készen arra, hogy meghódítsák őket.

Részletesebben

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes!

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes! A-osztály. Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes! Mellette vagy ellene, a mindegy nem választható. Külseje kilóg a sorból, belső tere stílusikon. Elkergeti az unalmat az utcából. Közben pedig

Részletesebben

Erősítse fel a napot.

Erősítse fel a napot. SLC Roadster Erő-ütem. A város ritmusa felgyorsulni látszik, hiszen most az új SLC diktálja az ütemet. Az életöröm meghódítja az utcákat: új orral, gyémánt-hűtőráccsal és határozott króm szárnnyal. Minden

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

A CLS új generációja. Tehetség és forma.

A CLS új generációja. Tehetség és forma. CLS-osztály. Coupé. A CLS új generációja. Tehetség és forma. Csak a másként gondolkodók álmodtak valaha egy négyajtós coupéról, kényelmes hátsó ülésekkel: a Mercedes-Benz mérnökei. A CLS-sel az első ilyen

Részletesebben

Az új GLA. Az életrevaló.

Az új GLA. Az életrevaló. GLA-osztály. Az új GLA. Az életrevaló. Az új GLA már az első pillantásra lehetőségek végtelen sorát nyitja meg. Kezdjük az egyaránt izmos és áramvonalas design lendületességével, hiszen ezzel egy egész

Részletesebben

Újra és újra ámulatba ejt.

Újra és újra ámulatba ejt. C-osztály Cabriolet Újra és újra ámulatba ejt. Mennyire lehet intenzív egy autó? Az új C-osztály Cabriolet feszültséggel teli vonalai és izmos felületei a lélegzetelállító stílus bizonyítékai. Ezt csak

Részletesebben

Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez.

Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez. Az új CLC - osztály 2 Design Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez. Az új CLC sportcoupé. A mozgás nem csak látható, hanem átélhető, és mindenek előtt meg is tapasztalható : a CLC - vel. A Mercedes -

Részletesebben

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Magasabbra. Előbbre. Éljen át minden utat egy egészen új színvonalon: az új GLC-vel. Haladóbb és sportosabb mint valaha, közben szinte hangtalan és hatékony

Részletesebben

Nagyszerű. Egyedülálló.

Nagyszerű. Egyedülálló. V-osztály. Nagyszerű. Egyedülálló. Erőteljes orr és egyedülálló formák. A szenvedélyesen, a mindennapok örömeire és kihívásaira tervezett V-osztály jól variálható belső teret kínál, és egyidejűleg gondoskodik

Részletesebben

On: komfort. Off: mindennapok.

On: komfort. Off: mindennapok. M-osztály. On: komfort. Off: mindennapok. Az M-osztály már akkor komfort-fokozatba kapcsol, amikor Ön a motort még be sem indította. A nagyvonalú térérzetnek és az igényes anyagoknak köszönhetően ez az

Részletesebben

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia A Mercedes-Benz E-osztály klasszikus Coupé és négyüléses Cabrio modellje a felső középkategória legbecsesebb járművei közé tartozik.

Részletesebben

CLS-osztály. Shooting Brake.

CLS-osztály. Shooting Brake. CLS-osztály. Shooting Brake. A CLS új generációja. Tehetség és forma. Vannak olyan személyiségek, akik egy egész generációt inspirálnak. Mert másképp közelítenek a dolgokhoz. Mert kiemelkednek a tömegből.

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei felár ellenében S széria - nem CDI CDI 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 183 750,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 183 750,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés

Részletesebben

CLA-osztály extrafelszereltségei

CLA-osztály extrafelszereltségei CLA-osztály extrafelszereltségei CLA felár ellenében rendelhető felár nélkül rendelhető S széria - nem rendelhető CLA 220 CDI CLA 180 CLA 200 CLA 250 Forint-ár (bruttó) 295 HUF/EUR árfolyamon Kód Megnevezés

Részletesebben

GLK - osztály extrafelszereltségei

GLK - osztály extrafelszereltségei 040U fekete fényezés 197U obszidiánfekete metál 308 610,- 779U alabandin-szürke metál 308 610,- 890U cavansit-kék metál 308 610,- 497U cuprit-barna metál 308 610,- 799U gyémántfehér "Bright" metál 595

Részletesebben

GLK-osztály extrafelszereltségei

GLK-osztály extrafelszereltségei 4M 040U fekete fényezés 197U obszidiánfekete metál 312 420,- 986U Luzonit-szürke metál 312 420,- 890U cavansit-kék metál 312 420,- 526U dolomitbarna metál 312 420,- 799U gyémántfehér "Fényes" metál 600

Részletesebben

CLA Coupé és Shooting Brake

CLA Coupé és Shooting Brake CLA Coupé és Shooting Brake Rock. Sztár. Színpadon a rocksztárok új generációja: a CLA Shooting Brake és a CLA Coupé. Keveseknek van ennél több rajongója. Nem csoda, hiszen a sportos design most még határozottabb

Részletesebben

GLE SUV szériafelszereltségei

GLE SUV szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o o o o AMG AMG sport modell (külső) 216 o V8 BITURBO felirat az első sárvédőn

Részletesebben

E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége

E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás BELSŐ Design Küszöblécek elöl és hátul, elöl rozsdamentes

Részletesebben

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer.

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer. S-osztály. Coupé. Az új S-osztály Coupé. Gran Performer. Minden itt kezdődik: olyan formanyelvvel, amitől eláll a szavunk. Meghajlunk a nagy coupékra jellemző arányok, a sportos, powerdome-okkal ellátott,

Részletesebben

Motor C 250 d Limuzin

Motor C 250 d Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Limuzin Egyedi modellek & csomagok Szín Gyémántfehér BRIGHT metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-küllős design, 45,7 cm (18') Kárpitozás

Részletesebben

C-osztály kombi szériafelszereltsége

C-osztály kombi szériafelszereltsége C-osztály kombi szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás CLASSIC (alapfelszereltség) Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlővel)

Részletesebben

A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése.

A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése. CLA-osztály. Zabolátlan. A CLA. Felejtse el, ahogyan eddig látta a világot: a CLA szakít a szabályokkal. De nem a jó ízlésével. A markáns hűtőrács, az energiával töltött sziluett és az éles körvonalak

Részletesebben

Az M - osztály új generációja.

Az M - osztály új generációja. Az M - osztály új generációja. 2 Külső megjelenés Nem csak az utcára. De mindig az Ön útjain. Akár a nyüzsgő város hever a lábainál, akár egy sziklás út áll még Ön előtt : az M - osztály minden terepen

Részletesebben

C-osztály Coupé extrafelszereltségei

C-osztály Coupé extrafelszereltségei 044U designo magno alanitszürke fényezés - - - - - 1 400 810,- 056U designo magno éjfekete fényezés 1 099 820,- Black Series különleges modellel (P98-as kód) - - - - - 1 400 810,- 040U fekete 590U tűzopál

Részletesebben

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Coupé Egyedi modellek & csomagok Szín designo selenit-szürke magno fényezés Kerék AMG könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős design, 18" Kárpitozás

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 195 580,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 195 580,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés 195 580,- 787U Sziklaszürke metálfényezés

Részletesebben

Tartalom. Külső megjelenés 2

Tartalom. Külső megjelenés 2 Az új GLK - osztály Tartalom Külső megjelenés 2 Agilitás 6 Motorok 6 Off-road 8 Biztonság 10 Komfort 12 Műszerfal 12 Utastér 14 Off-road Styling csomag 16 Sport - csomag 18 Külső megjelenés 18 Utastér

Részletesebben

AZ ÚJ C - OSZTÁLY. Mercedes-Benz

AZ ÚJ C - OSZTÁLY. Mercedes-Benz AZ ÚJ C - OSZTÁLY Mercedes-Benz TARTALOM BEVEZETÉS Az új C - osztály 01 AGILITÁS Menetdinamika 06 Dízelmotorok 08 Benzinmotorok 10 ADVANCED AGILITY - csomag 12 KOMFORT Belső tér 14 Műszerfal 16 COMAND

Részletesebben

CL-osztály extrafelszereltségei

CL-osztály extrafelszereltségei 032U designo mystic-kék 1 120 140,- 033U designo mokka-fekete 820 420,- 037U designo mystic-vörös 1 120 140,- 039U designo mauritius-kék 820 420,- 041U designo grafit 820 420,- 044U designo magno alanit-szürke

Részletesebben

Az A - osztály új generációja

Az A - osztály új generációja Az A - osztály új generációja 2 Külső megjelenés A megbízhatóság az első pillantásra felismerhető. Minőség a legapróbb részletekig. A legnagyobb mérnöki teljesítmény, ha sikerül hidat építeni az érzelem

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei 162U déltengerkék metálfényezés 219 710,- 191U Kozmoszfekete metálfényezés 219 710,- 589U Jupitervörös 650U Zirrusfehér 662U designo sziklaszürke "MAGNO" előreláthatólag 2013. 1.negyedévétől 699 770,-

Részletesebben

CL-osztály extrafelszereltségei

CL-osztály extrafelszereltségei 032U designo mystic-kék 033U designo mokka-fekete 037U designo mystic-vörös 039U designo mauritius-kék 041U designo grafit 044U designo magno alanit-szürke 046U designo platin-fekete 049U designo magno

Részletesebben

C-osztály T-modell extrafelszereltségei

C-osztály T-modell extrafelszereltségei Kód Megnevezés 040U fekete - - 149U polárfehér fényezés 197U obszidián-fekete metálfényezés 312 420,- 623U elefántcsont fényezés - - - 755U tenorit-szürke metálfényezés - - 312 420,- 775U iridium-ezüst

Részletesebben

Az új Mercedes-AMG GT. Versenyzők alkották.

Az új Mercedes-AMG GT. Versenyzők alkották. Mercedes-AMG GT. T Az új Mercedes-AMG GT. Versenyzők alkották. S Azért jött, hogy magával ragadja. Itt van. A tények Affalterbachból: hosszú motorháztető, erősen hátratolt vezetőfülke, széles, erőteljes

Részletesebben

SLK extrafelszereltségei

SLK extrafelszereltségei 032U designo mystickék 1 028 700,- 033U designo feketekávé 727 710,- 041U designo grafit 727 710,- 044U designo magno alanit-szürke 1 328 420,- 049U designo magno kasmírfehér 1 328 420,- 040U fekete 590U

Részletesebben

Minden terepen csúcsformában.

Minden terepen csúcsformában. GLC Coupé Minden terepen csúcsformában. Dinamikus, mint egy coupé, és erőteljes, mint egy SUV. Egyedülállóan hangzik, és vezetni is az. Ismerkedjen meg a modern luxussal, egy új, magával ragadó formában:

Részletesebben

Motor GL 350 BlueTEC 4MATIC Offroader

Motor GL 350 BlueTEC 4MATIC Offroader Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok 22683470,00 HUF 1127760,00 HUF Szín Obszidiánfekete metálfényezés 351790,00 HUF Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

GLE-Coupé extrafelszereltségei

GLE-Coupé extrafelszereltségei 040U fekete fényezés 149U polár fehér fényezés 197U obszidián-fekete metálfényezés 351 790,- 775U iridium-ezüst metálfényezés 351 790,- 796U citrin-barna metálfényezés 351 790,- 799U designo "fényes" gyémántfehér

Részletesebben

GLC-osztály extrafelszereltsége

GLC-osztály extrafelszereltsége i 040U fekete 149U polárfehér fényezés 197U obszidián-fekete metálfényezés 312 420,- 271U designo citrinbarna metálfényezés 792 480,- 755U tenorit-szürke metálfényezés 312 420,- 775U iridium-ezüst metálfényezés

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Mennyit ér a szabadsága?

Mennyit ér a szabadsága? S-osztály cabriolet Mennyit ér a szabadsága? Az új S-osztály cabriolet bebizonyítja: a legtöbbet. Egy Mercedes, amely felbecsülhetetlenül kifinomulttá teszi az autózást. Olyan stílusos, olyan luxust kínál,

Részletesebben

E-osztály coupé/cabrio Á R L I S T A

E-osztály coupé/cabrio Á R L I S T A E-osztály coupé/cabrio Á R L I S T A Érvényes: 2013. április 15-től 295 HUF/EUR árfolyamon 2013.04.15. E-osztály coupé/cabrio árlista 1 E-osztály coupé/cabrio alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A Á R L I S T A árlista 1 alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás kombinált (L/100km) CO2 kib. Kombinált (g/km) Finanszírozás***

Részletesebben

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A Mercedes- Á R L I S T A Érvényes: 2014. november 18-tól Mercedes- árlista 1 Mercedes- alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás

Részletesebben

SL-osztály extrafelszereltsége

SL-osztály extrafelszereltsége 040U fekete 590U tűzopál 183U magnetit-fekete metálfényezés - - 197U obszidián-fekete metálfényezés - 526U dolomit-barna metálfényezés - előreláthatólag 2012. 3. negyedévétől rendelhető 755U tenorit-szürke

Részletesebben

C-osztály limuzin, T-modell Á R L I S T A. Érvényes: 2015. december 16-tól

C-osztály limuzin, T-modell Á R L I S T A. Érvényes: 2015. december 16-tól C-osztály limuzin, T-modell Á R L I S T A C-osztály limuzin, T-modell alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Induló díj 30% Havi fizetendő 60X

Részletesebben

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei 191U Kozmoszfekete metálfényezés 191 770,- 240U Lótuszkék metálfényezés 191 770,- 490U Sztyeppebarna metálfényezés 191 770,- 589U Jupitervörös 650U Zirrusfehér 696U Éjfekete 761U Polarezüst metálfényezés

Részletesebben

C-osztály Coupé extrafelszereltségei

C-osztály Coupé extrafelszereltségei 044U designo magno alanitszürke fényezés csak Black Series különleges modellel (P98-as kód) 056U designo magno éjfekete fényezés Black Series különleges modellel (P98-as kód) 040U fekete 590U tűzopál fényezés

Részletesebben

GLS-osztály extrafelszereltségei ( ) Érvényes: február 1-től

GLS-osztály extrafelszereltségei ( ) Érvényes: február 1-től GLS 350 d GLS 400 GLS 500 040U Fekete uni fényezés 149U Polárfehér uni fényezés 197U Obszidián-fekete metálfényezés 351 790,- 755U Tenorit-szürke metálfényezés 351 790,- 775U Iridium-ezüst metálfényezés

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

SLK szériafelszereltsége

SLK szériafelszereltsége Hajtás; futómű SLK szériafelszereltsége Kód SLK 250 CDI SLK 200 SLK 250 SLK 350 6-fokozatú mechanikus sebességváltó * - A 6 fokozatú manuális sebességváltó az SLK 250 CDI-hez előreláthatólag 2012 2. negyedévétől

Részletesebben

G-osztály extrafelszereltségei

G-osztály extrafelszereltségei D06 Alcantara antracit tetőtér borítás - - - - S D27 Elektromos toló és billenő tető - - S S DN1 Csomagháló - - - - EH2 Komfort-Telefon EH3 Média-csatlakozó - - EM7 Hátsó szórakoztató rendszer - - - -

Részletesebben

Az illusztrációkon olyan tartozékok és kiegészítő felszereltségek is láthatóak lehetnek, amelyek nem képezik a szériafelszereltség részét.

Az illusztrációkon olyan tartozékok és kiegészítő felszereltségek is láthatóak lehetnek, amelyek nem képezik a szériafelszereltség részét. B-osztály. Von zerő. Lehet, hogy egy család nem tervezhet meg mindent előre, de mindenre felkészülhet. Az új B-osztály válasz mindarra, ami a mindennapi életben ránk vár. A bőséges térkínálat rendszeretetet

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 2. rész 2 db egyterű 1. kategóriába tartozó, 80-129

Részletesebben

M-Klasse extrafelszereltségei

M-Klasse extrafelszereltségei felár ellenében felár nélkül megjegyzés tartozik hozzá; S széria - nem 040U fekete fényezés 197U obszidián-fekete metálfényezés 347 980,- 359U tanzanit-kék metálfényezés 347 980,- 650U kalcit-fehér 755U

Részletesebben

SL-osztály extrafelszereltségei

SL-osztály extrafelszereltségei 400 500 Mercedes-AMG 63 Mercedes-AMG 65 040U Fekete 149U Polárfehér 183U magnetit-fekete metálfényezés - - - - 396 240,- 197U obszidián fekete metál - - - - 396 240,- 297U designo szelenit szürke magnó

Részletesebben

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év Ú J www.fi at.hu GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év garancia 100 000 km-ig Minden Fiat személygépkocsihoz 2 év, futásteljesítménytől független gyártói, és +3 év, vagy maximum 100.000 km-ig érvényes kiterjesztett,

Részletesebben

GLE-Coupé szériafelszereltségei. Érvényes: május 02-től. Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC GLE 500 4MATIC

GLE-Coupé szériafelszereltségei. Érvényes: május 02-től. Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC GLE 500 4MATIC Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o AMG V8 BITURBO felirat az első sárvédőn 030# o o AMG Styling 772 o o o Pirosra fényezett

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA LC 500 LC 500h hivatalos árlista Érvényes: 2017. április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA Alapadatok és felépítés Motor Erőátvitel Teljesítmény Gyorsulás (0 100 km/óra) kombinált üzemanyagfogyasztás

Részletesebben

új C-osztály (W205) Á R L I S T A

új C-osztály (W205) Á R L I S T A új C-osztály (W205) Á R L I S T A Érvényes: 2015. február 13-tól C-osztály árlista 1 új C-osztály limuzin (W205) alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs

Részletesebben

SL-osztály szériafelszereltségei

SL-osztály szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás AMG AMG Külső "V12-BITURBO" felirat az első sárvédőkön 030# "V8-BITURBO" felirat az első sárvédőkön 030# AMG

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

CLS-osztály extrafelszereltségei

CLS-osztály extrafelszereltségei CLS-osztály extrafelszereltségei CLS felár ellenében rendelhető felár nélkül rendelhető S széria nem rendelhető CLS 250 CDI BlueEFF. CLS 350 CDI BlueEFF. CLS 350 CDI 4MATIC BlueEFF. CLS 350 BlueEFF. CLS

Részletesebben

GLC extrafelszereltségei

GLC extrafelszereltségei (807+057) 040U fekete 149U polárfehér fényezés 197U obszidián-fekete metálfényezés 312 420,- 271U designo citrinbarna metálfényezés 792 480,- 775U iridium-ezüst metálfényezés 312 420,- 796U citrinbarna

Részletesebben

S-osztály extrafelszereltségei

S-osztály extrafelszereltségei tengelytávú kivitel 032U designo mystic-kék - - - - - - - - - - - - 1 120 140,- - - - - - - - - 1 503 680,- 033U designo mokka-fekete - - - - - - - - - - - - 820 420,- - - - - - - - - 1 203 960,- 037U

Részletesebben

M osztály extrafelszereltségei

M osztály extrafelszereltségei ML 350 ML 400 ML 500 040U fekete fényezés 149U polár fehér 151U cinóber-vörös metálfényezés 351 790,- 197U obszidián-fekete metálfényezés 351 790,- 755U tenorit-szürke metálfényezés 351 790,- 775U iridium-ezüst

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S d 4MATIC All-Terrain Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag S S S S S S S 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás S S S S S S S Kivitel Széria külső kivitel P76 S S S S S S S Széria belső

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

M-osztály extrafelszereltségei

M-osztály extrafelszereltségei 040U fekete fényezés 151U cinóber-vörös metálfényezés 347 980,- 197U obszidián-fekete metálfényezés 347 980,- 650U kalcit-fehér 755U tenorit-szürke metálfényezés 347 980,- 775U iridium-ezüst metálfényezés

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Az SLK új generációja

Az SLK új generációja Az SLK új generációja Tartalom Agilitás 2 Menetdinamika 2 Külső megjelenés 4 Benzinmotorok 6 Váltók 8 Komfort 10 Belső tér / Vario - tető 10 Menetkényelem 12 Biztonság 14 AMG 16 SLK 55 AMG 16 AMG PERFORMANCE

Részletesebben

Vito Zárt áruszállítók

Vito Zárt áruszállítók Vito Zárt áruszállítók Vito zárt áruszállító Típus Baumuster Motor / Teljesítmény Löket- 4 db (acél) Járműhossz Jármű alapár Jármű alapár Váltó térfogat keréktárcsa/ ÁFA nélkül 27% ÁFÁ-val gumiabroncs

Részletesebben