On: komfort. Off: mindennapok.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "On: komfort. Off: mindennapok."

Átírás

1 M-osztály.

2 On: komfort. Off: mindennapok. Az M-osztály már akkor komfort-fokozatba kapcsol, amikor Ön a motort még be sem indította. A nagyvonalú térérzetnek és az igényes anyagoknak köszönhetően ez az érzés automatikus. Mint oly sok minden az M-osztályban. Egyszerűen hagyja maga mögött a mindennapokat!

3

4 High: biztonság. Low: pulzus. Aki magasabban ül, messzebre tekinthet előre. Az új M-osztályban kipihenten, magabiztosan vezethet. Ön irányít, a gépkocsi pedig Önnel együtt gondolkodik. Akár egy nagyváros szűk utcáiban vagy úttalan utakon a legmodernebb technikának köszönhetően mindenre felkészült.

5

6 : komfort. : erőfeszítés.

7

8 + teljesítmény. környezetszennyezés.

9 Az új M-osztály erőteljesen sportos megjelenésével és hatalmas vonóerejével mély benyomást kelt. A természetet illetően azonban visszafogott. Számos intelligens megoldás javítja hatékonyságát és tartja következetesen alacsonyan a fogyasztást. Mint például az ML 250 BlueTEC 4MATIC esetében, amely csak 6,0 litert fogyaszt 100 km-en (kombinált fogyasztás).

10 Környezet. Biztonság. Amilyen ellenállhatatlan a megjelenése, olyan kíméletesen bánik az erőforrásokkal. Az alkalmazott teljeskörű BlueEFFICIENCY intézkedések a fenntarthatóság jegyében születtek. Erőteljes motorjai kis fogyasztásukkal és alacsony károsanyag-kibocsátásukkal tűnnek ki. Különféle hatékonyságnövelő intézkedések, mint például az ECO start-stop funkció, az alacsony gördülési ellenállású gumiabroncsok és a hűtőzsalu az új M-osztályt a környezettudatosabb SUV-ok új generációjának éllovasává teszik. Új 4 és 6 hengeres dízelmotor-generáció (ML 250 BlueTEC 4MATIC és ML 350 BlueTEC 4MATIC) BlueDIRECT új, V6-os motorgeneráció, közvetlen benzin-befecskendezéssel Euro 6 károsanyag-kibocsátási besorolás a BlueTEC dízelmotorok, Euro 5 a benzinmotorok esetében Optimalizált hatásfokú 7G-TRONIC PLUS automata váltó az optimális fordulatszám és az alacsonyabb üzemanyagfogyasztás érdekében ECO start-stop funkció, valamint pillanatnyi fogyasztás kijelzés Energia-takarékos vezérlésű segédberendezések, mint pl. üzemanyag- és kormányszervo-szivattyú Igénybevétel szerint szabályozott klímaberendezés-kompresszor Üzemanyag-takarékos, kisebb gördülési ellenállású gumiabroncsok Optimalizált aerodinamika és hűtőzsalu Az új M-osztály a Mercedes-Benz története során kifejlesztett biztonsági elképzelések összesítése. Volánja mögött ezért minden pillanatban mindent kézben tarthat. Gépkocsija ha úgy kívánja figyel a forgalomra, szükség szerint beállítja a fényszóró magasságát és vetítési távolságát, és ügyel arra, hogy menet közben Ön a megemelt üléspozíció ellenére mindig éber maradjon. Egy szóval: járműve egyben társa is. 4MATIC állandó összkerékhajtás, melyet az ESP Elektronikus Stabilitásprogram és a 4ETS Elektronikus Vonóerőszabályozó Rendszer támogat ATTENTION ASSIST Éberség Figyelő Rendszer alapfelszerelésként Extraként rendelhető Intelligens Világítási Rendszer, adaptív távfény asszisztenssel, az úttest lehető legjobb megvilágítása érdekében ( negyedévétől rendelhető) Éjjellátó Asszisztens Plus extraként rendelhető ( negyedévétől rendelhető) PRE-SAFE utasvédelmi rendszer Légzsákok és oldallégzsákok a vezető és az első utas részére, térdlégzsák a vezető oldalán, függönylégzsák az utastér teljes hosszában, extraként rendelhető hátsó oldallégzsákok Aktív motorháztető (gyalogosvédelem) a közlekedés többi résztvevőjének védelmére A magas üléshelyzet jó áttekintést biztosít és kiegyensúlyozott vezetést tesz lehetővé Extraként rendelhető Menetdinamikai asszisztens rendszerek Plus csomag, amely tartalmazza a DISTRONIC PLUS radaros követési távolság tartó rendszert a PRE-SAFE fékkel és BAS PLUS-szal, Aktív holttér- és Aktív sávtartó asszisztenssel Állandó magabiztosság. M-osztály.

11 Design. Komfort/felszereltség. Az erős karakterek vonzzák egymást. Az új M-osztály magabiztosan mutatja meg elegáns, erőteljes éleit. Az új generáció markáns megjelenése az összbenyomásban éppúgy kifejezésre jut, mint a számtalan újonnan kialakított részletben, például a dinamikus vonalú első lökhárítóban és a módosított küszöbökben. A vezetés élménye ezáltal megjelenésében is kiteljesedik. Ebben az autóban nincs helye a hétköznapoknak. Az ülésében kényelmesen elhelyezkedve teljes egészében élvezheti az M-osztály kalandjait. Ezen kívül a gépkocsi bőséges helyet kínál amelyet multimédia rendszere kívánságra lenyűgöző hangzásélmény létrehozására használ. Az új M-osztály így biztonságosan és kipihenten juttatja el Önt olyan helyekre is, amelyek más járművek számára elérhetetlenek. LED-es nappali menetfény alapfelszerelésként valamennyi típusváltozatnál Extraként oldalsó fellépők rendelhetők Panoráma tolótető a szélvédőtől a hátsó ablakig (extraként rendelhető) Új könnyűfém keréktárcsák különböző méretekben és felületekkel Fényezések, belső színek, díszítőelemek és kárpitok széles kínálatából választhat Számtalan egyéni kialakítási lehetőség, mint pl. Mercedes-Benz belső sport-csomag, AMG külső sport-csomag és designo Exklusiv-csomag Igényes belső tér, ARTICO műbőr bevonatú ajtóborítás, fa díszítőelemek, valamint fa-bőr kombinációjú kormánykerék (extraként rendelhető) A műszerfal és az ajtókárpit felső része ARTICO műbőrből (extraként rendelhető) Többszínű Ambiente hangulatvilágítás (extraként rendelhető) DIRECT SELECT kormányon elhelyezett fokozatválasztó és váltókarok alapfelszerelésként minden típushoz All-Road teljesítmény: 4MATIC-kal, kívánságra kiegészítve az AIRMATIC-csomaggal (légrugózás), ACTIVE CURVE SYSTEM Aktív kanyarstabilitás rendszerrel vagy ON&OFFROAD-csomaggal Extraként rendelhető KEYLESS-GO (kulcs nélküli nyitás/zárás/indítás) Különösen magas szintű zajkomfort Elektromos ülésmagasság- és háttámladőlés-állítás elöl, alapfelszerelésként Memória-csomag (extraként rendelhető): teljesen elektromos ülésállítás elöl, memória-funkciós kormányoszlop és külső visszapillantó tükrök, 4 irányban állítható deréktámasszal együtt az első üléseken. Rugalmasság: 680-tól 2010 l-ig terjedő csomagtér, 3500 kg maximális vontatott tömeg Kívánságra COMAND Online internet-elérésre is alkalmas multimédia-rendszer, merevelmezes navigációval és nagy felbontású színes kijelzővel is rendelhető Klímakomfort: THERMATIC automata klímaberendezés alapfelszerelésként, extraként THERMOTRONIC komfort automata klímaberendezés rendelhető külön hőmérséklet-beállítással a vezető, az első és a hátsó utasok számára Tolatókamera extraként rendelhető Két szabályozható hőmérsékletű pohártartó (extraként rendelhető) Aktív parkolássegítő rendszer PARKTRONIC-kal (extraként rendelhető)

12 AIRMATIC-csomag és ON&OFFROAD-csomag. Az extraként rendelhető AIRMATIC-csomag esetében az AIRMATIC légrugózás az aktív lengéscsillapítókkal optimálisan igazodik a mindenkori út- és közlekedési viszonyokhoz, ezáltal nagyobb stabilitásról gondoskodik a terepen, valamint a jobb aerodinamikáról nagy sebesség esetén. A vezető választhat egy sportos és egy komfortosabb menetstílus között, valamint beállíthatja a gépkocsi magasságát. A teljes körű szintszabályozásnak köszönhetően a szabad hasmagasság a terheléstől függetlenül állandó marad. Az alapfelszereléshez tartozó Downhill Speed Regulation (lejtmeneti sebesség szabályzó) meredek lejtőn haladáskor egy előre megadott sebességre állítható be. Az extraként rendelhető ON&OFFROAD-csomaggal a vezető a középkonzolon található gombokkal módosíthatja a gépkocsimagasság, az osztómű és a manuális kapcsolási program beállításait. Egy forgókapcsoló segítségével az előtte álló útnak megfelelően hat, előre meghatározott menetprogramot hívhat le, mint többek között Offroad, Sport és Hó. Ezen túlmenően az extraként rendelhető COMAND Online a vezetőnek például gombnyomásra megmutatja a gépkocsi pillanatnyi dőlésszögét.

13 Szériafelszereltség. Az új M-osztály a legmagasabb szintű menetkényelmet és rugalmasságot nyújtja mindezt alapfelszerelésként. A THERMATIC automata klímaberendezés gondoskodik menet közben a megfelelő utastér-hőmérsékletről az első ülések elektromosan állíthatók. A direktkormányzás megkönnyíti a kormányzást, a DIRECT SELECT fokozatválasztó és a multifunkciós kormányon elhelyezett váltókarok a sebességváltást. A 4MATIC-nak köszönhetően a kerekek minden útfelületen a lehető legnagyobb vonóerőt viszik át a talajra, az ATTENTION ASSIST pedig figyelmeztetheti a vezetőt a figyelem csökkenése esetén. Az új M-osztály egyik fontos előnye a rendkívül alacsony zajszint. Innovatív, LED-es hátsó lámpák teszik teljessé az új M-osztály exkluzív eleganciáját. Az alumínium díszítőelemek kiemelik a belső tér igényességét. Pakoláskor rendkívül praktikus: az 1/3 : 2/3 arányban osztott hátsó üléstámla. Az ATTENTION ASSIST a kijelző és hangjelzés segítségével figyelmeztet. Összetéveszthetetlen megjelenés: az új LED-es hátsó lámpák.

14 Extrafelszereltség. A biztonság és a kényelem terén az új M-osztály meszsze elöl jár. Például az extraként rendelhető memória csomag révén: egy kezelőegység segítségével az első ülések és fejtámlák, a kormányoszlop és a külső visszapillantó tükrök három, különböző beállítását tárolhatja. A COMAND Online multimédia-rendszer, merevlemezes navigációsrendszerrel és optimalizált térképmegjelenítéssel a központi, nagy felbontású színes kijelzőn (átmérő 17,8 cm) mostantól többek között kibővített off-road funkciókkal, valamint beépített internetböngészővel is rendelkezik. Az online-funkció egy internet-elérésre alkalmas mobiltelefonon keresztül lehetővé teszi a hozzáférést az internethez és a Mercedes-Benz különböző mobil szolgáltatásaihoz. A vezetés élvezetét és a közlekedés-biztonságot még tovább növeli az AIRMATIC csomag, a Sávtartó csomag, az ACTIVE CURVE SYSTEM és az Intelligens Világítási Rendszer, bi-xenon fény szórókkal, valamint a segítőkész segédrendszerek, mint az aktív holttérfigyelő rendszer, és az aktív parkolás-segítő rendszer, a PARKTRONIC-kal. Az éjjellátó asszisztens plus lehetővé teszi a gyalogosok és akadályok idejekorán történő felismerését. A megjelenés hangsúlyosabbá tételéhez Sport-*csomagok állnak rendelkezésre, a belső térhez és a külső megjelenéshez egyaránt. Sötétben hasznos segítség az éjjellátó asszisztens plus. Nagyvonalú panoráma-tolótető. Intelligens Világítási Rendszer, bi-xenon fényszórókkal. A hangulatvilágítás kellemes atmoszférát teremt a belső térben.

15 Az aktív holttérfigyelő rendszer figyelmeztethet a holttérben található járművekre. A Sport-csomag exkluzív sportosságot sugároz. A még összetéveszthetetlenebb megjelenés érdekében: AMG külső Sport-csomag. Az internet-elérésre képes COMAND Online multimédia rendszer. A belső Sport-csomag vonzó extra felszerelésekkel teszi még értékesebbé az M-osztályt. Az AMG külső Sport-csomaggal az M-osztály még sportosabbá válik.

16 UNI-FÉNYEZÉS METÁL-FÉNYEZÉSEK 1 METÁL-FÉNYEZÉSEK 1 FEKETE ALPAKA SZÜRKE 040 fekete 197 obszidiánfekete 794 gyöngybézs 650 kalcitfehér 359 tanzanitkék 796 citrinbarna 001 ARTICO 2 bőr/szövet bőr bőr tenoritszürke EXTRA METÁL-FÉNYEZÉSEK szálcsiszolt alumínium 739 szálcsiszolt alumínium 734 barna eukaliptusz fa barna eukaliptusz fa iridiumezüst 799 gyémántfehér metál, FÉNYES 731 barna diófagyökér barna diófagyökér antracit nyárfa antracit nyárfa 1 1 Extra felszereltség. 792 palládium-ezüst H09 barna kőris 1 H09 barna kőris 1 2 ARTICO műbőr.

17 MANDULA-BÉZS FEKETE/ALPAKA SZÜRKE FEKETE/MANDULA-BÉZS FEKETE/DOHÁNYBARNA bőr bőr bőr bőr szálcsiszolt alumínium 739 szálcsiszolt alumínium 739 szálcsiszolt alumínium 739 szálcsiszolt alumínium 734 barna eukaliptusz fa barna eukaliptusz fa barna eukaliptusz fa barna eukaliptusz fa barna diófagyökér barna diófagyökér barna diófagyökér barna diófagyökér antracit nyárfa antracit nyárfa antracit nyárfa antracit nyárfa 1 H09 barna kőris 1 H09 barna kőris 1 H09 barna kőris 1 H09 barna kőris 1

18 Méretek Minden adat milliméterben. A megadott méretek középértékek. Alapfelszereltségű gépkocsikra vonatkoznak, terheletlen állapotban.

19 Műszaki adatok. DÍZELMOTOR BENZINMOTOR ML 250 BlueTEC 4MATIC ML 350 BlueTEC 4MATIC ML 350 4MATIC BlueEFFICIENCY Hengerszám/elrendezés 4/soros 6/V 6/V Váltók 7G-TRONIC PLUS 7G-TRONIC PLUS 7G-TRONIC PLUS Lökettérfogat (cm 3 ) Névleges teljesítmény 1 (kw 1/percnél) 150/ / /6500 Névleges forgatónyomaték 1 (Nm 1/percnél) 500/ / / Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra (s) 9,0 7,4 7,6 Maximális sebesség kb (km/h) Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km) 2 Városban Országúton Kombinált 7,0 7,6 5,4 5,8 6,0 6,5 7,8 8,4 6,3 6,8 6,8 7,4 10,9 11,3 7,1 7,4 8,5 8,8 CO 2 - kibocsátás 2 (g/km) kombinált Környezetvédelmi besorolás Euro 6 Euro 6 Euro 5 Üzemanyagtartály térfogata, ebből tartalék kb. (l) 70/11,0 70/11,0 78/10,0 Csomagtartó térfogat Max. a 2. üléssor mögött Max. az 1. üléssor mögött Fordulókör átmérő (m) 11,80 11,80 11,80 Üres tömeg 3 (kg)/megengedett össztömeg (kg) 2150/ / /2900 Vontatható tömeg fékezett/fékezetlen (kg) 2950/ / /750 1 A 80/1269/EWG irányelvnek megfelelően, a jelenleg érvényes kiadás szerint. 2 A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak (80/1268/EWG irányelv, a jelenleg érvényes kiadás szerint) megfelelően történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között. 3 A 92/21/EG irányelvnek, a 95/48/EG előírás szerint megfelelően (a gépkocsi menetkész állapotában, 90 % ban feltöltött üzemanyagtartállyal, vezetővel (68 kg) és csomaggal (7 kg) széria felszereltségű gépkocsikhoz. A tartozékok és az extra felszereltségek rendszerint növelik ezt az értéket, aminek következtében a hasznos terhelés ennek megfelelően csökken. További műszaki adatokat találhat:

20 Használtautó-visszavétel. A kör bezárul. M-osztályát, hosszú élete végén, az EU-Használtautó-Irányelvek 1 szerinti környezetbarát újrahasznosítás céljából visszavesszük addig azonban még sok idő eltelik. 1 A használtautó-visszavétel a 3,5 t-ig terjedő megengedett össztömegű gépkocsikra vonatkozó, nemzeti előírásoknak megfelelően érvényes. A Mercedes-Benz gépkocsik már több éve teljesítik az újrahasznosításra alkalmas konstrukcióval szemben támasztott követelményeket. A forgalomból kivont használt gépkocsik visszavételére visszavételi helyekből és szétszerelő üzemekből álló hálózat áll rendelkezésre, melyek gépkocsiját környezetbarát módon hasznosítják. A gépkocsi- és alkatrész-újrahasznosítás lehetőségeit folyamatosan fejlesztjük és javítjuk. Ezáltal az M-osztály a törvény által előírt újrahasznosítási arányok emelésének a jövőben is a szükséges határidőn belül meg fognak felelni. További információk a oldalon állnak rendelkezésére. A prospektus adatairól: A szerkesztés lezárása, után a termékeken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés valamint a szállítási terjedelem változásának jogát a gyártó a szállítási határidőig fenntartja, amennyiben a változások vagy eltérések az értékesítő érdekeinek fi gyelembevételével a vevő számára ésszerűek. Amennyiben az értékesítő vagy a gyártó a megrendelés vagy a megrendelés tárgyának megjelöléséhez írásjegyeket vagy számokat használ, önmagában ebből jogok nem vezethetők le. Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik a sorozatgyártásban előállított termék részét. A színeltéréseket a nyomdatechnika okozza. Ez a nyomtatvány olyan típusokat és szolgáltatásokat is tartalmazhat, melyek egyes országokban nem elérhetőek. A törvényes, jogi ill. adóelőírásokra való utalások csak a Német Szövetségi Köztársaságban, a prospektus szerkesztésének lezárásakor érvényesek. Az aktuálisan érvényes állapotra vonatkozó további információkért kérjük, forduljon Mercedes-Benz értékesítőjéhez. Daimler AG, Stuttgart BC/MC /0611 Printed in Germany

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét.

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét. M-osztály. Von zerő. Az állandó magabiztosság azt jelenti, hogy a jelen kihívásainak éppúgy meg kell felelni, mint a jövőben várhatóknak. Az új M-osztállyal az SUV-k történetének új fejezetét írjuk. Egy

Részletesebben

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi.

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Az új Vito Tourer. Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Ön mindig tettrekész. Célratörően végzi munkáját. Szereti az új kihívásokat. Akkor megérdemel egy olyan gépkocsit, amelyet Önnek terveztek: az

Részletesebben

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT!

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT! ÉLETRE VALÓ! A Suzuki környezeti koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetüket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h Új LS 600h zászlóshajónk rendkívül vonzó megjelenése érzékletesen tükrözi a Lexus folyamatos fejlődését. Az autót minden eddiginél intelligensebb

Részletesebben

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ AZ Ú IS AZ Ú IS TARTALOM AZ Ú IS Bevezetés 04-07 Menetdinamika 08-09 L-Finesse 1 0-1 1 Luxuskivitelű Utastér 1 2-1 5 Modern megoldások 1 6-1 7 Full Hybrid 1 8-2 1 V6 kifinomultság 22-23 F SPORT 24-25

Részletesebben

Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW

Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW Letisztult formaterv Az új Peugeot 308 fő jellemzői: intuíció, korszerűség, letisztult dizájn és elegancia. Az új Peugeot 308 kompakt méretekkel (4,25 m) és

Részletesebben

Letisztult formaterv. * ez a motorizáció 2014 folyamán lesz elérhető

Letisztult formaterv. * ez a motorizáció 2014 folyamán lesz elérhető ÚJ PEUGEOT 308 Letisztult formaterv Az új Peugeot 308 fő jellemzői: intuíció, korszerűség, letisztult dizájn és elegancia. Az új Peugeot 308 kompakt méretekkel (4,25 m) és csökkentett súllyal (-140 kg)

Részletesebben

2,5% THM: MINDENKINEK*

2,5% THM: MINDENKINEK* KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI MÁR 4 990 000 Ft-tól 2,5% THM: MINDENKINEK* FINANCE SELECT BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók széles skáláját kínálja. Elérhető

Részletesebben

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com * Kia hétéves / 150 000 kilométeres újautógarancia. Érvényes az EU tagállamokban (beleértve Norvégiát, Svájcot, Izlandot és Gibraltárt). Helyi feltételek szerint érvényes www.kia.com KIA Motors Hungary

Részletesebben

panda van. EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB.

panda van. EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB. panda van EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB. Az Új Panda Vant vezetve gyorsan rá fog jönni, hogy egyáltalán nem kell lejjebb adnia megszokott kényelmébôl. Belsô tere olyan exkluzív kiegészítôket tartalmaz,

Részletesebben

RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE

RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE ÚJ RENAULT MASTER DRIVE TE CANGE PROFI ÉS ATÉKONY IETETLENÜL SZÉLES VÁLASZTÉK 2. 3. 4. ENERGY dci 165 5. 1. AZ ÚJ MASTER EMELI A TÉTET: ERŐSEBB, BIZTONSÁGOSABB ÉS GAZDASÁGOSABB LETT. EMELLETT TERMÉSZETESEN

Részletesebben

ÚJ NISSAN NOTE 2,5% 2 990 000 Ft-tól TÁGAS TÉR A TÁGAS UTASTÉR CSÚSZTATHATÓ HÁTSÓ ÜLÉSEKKEL AKÁR 381 LITERES CSOMAGTERET TESZ LEHETŐVÉ

ÚJ NISSAN NOTE 2,5% 2 990 000 Ft-tól TÁGAS TÉR A TÁGAS UTASTÉR CSÚSZTATHATÓ HÁTSÓ ÜLÉSEKKEL AKÁR 381 LITERES CSOMAGTERET TESZ LEHETŐVÉ ÚJ NISSAN NOTE MÁR 2,5% 2 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* TOVÁBBI KEDVEZMÉNYES PÉNZÜGYI AJÁNLATOK* TÁGAS TÉR A TÁGAS UTASTÉR CSÚSZTATHATÓ HÁTSÓ ÜLÉSEKKEL AKÁR 381 LITERES CSOMAGTERET TESZ LEHETŐVÉ DIG

Részletesebben

AZ Ú NX 300h ISMER E MEG AZ Ú NX 300h MODELLT!

AZ Ú NX 300h ISMER E MEG AZ Ú NX 300h MODELLT! BEVEZETÉS AZ Ú NX 300h TERVEZÉSE SORÁN AZ VOLT A CÉLUNK, HOGY EGY FELTŰNŐ ÉS ELLEGZETES CROSSOVERT ALKOSSUNK, MELY MINDENKIT AZONNAL VEZETÉSRE CSÁBÍT. Takeaki Kato, a NX 300h főmérnöke A MOZGÁS LENYŰGÖZŐ

Részletesebben

BMW 5-ös GRaN TURISMo. BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. BMW 5-ös Gran Turismo

BMW 5-ös GRaN TURISMo. BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. BMW 5-ös Gran Turismo BMW 5-ös Gran Turismo Érvényes: 2014. márciusi gyártástól A vezetés élménye. BMW 5-ös GRaN TURISMo BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. Tartalom BMW 5-ös Gran

Részletesebben

Mindig útra kész! fogyaszt és kevesebb CO 2

Mindig útra kész! fogyaszt és kevesebb CO 2 PEUGEOT 208 van 208 VAN Mindig útra kész! A 208 VAN a 207 VAN modellt váltja a Peugeot haszongépjármű kínálatában. Ez nem csupán egy egyszerű stílusváltás, hiszen a 208 VAN elődjéhez képest számos előnnyel

Részletesebben

Feel the difference. All-model accessory catalogue. Tartozék katalógus

Feel the difference. All-model accessory catalogue. Tartozék katalógus 07.2010 HUNHU A kiadványban szereplő információk a nyomdába kerülés időpontjában érvényesek. Azonban a Ford politikájának része a folyamatos termékfejlesztés. Fenntartjuk a kiadványban bemutatott és leírt

Részletesebben

Figyelmesen olvassa el a szimbolikus ábrákkal megjelölt figyelmeztetéseket és javaslatokat:

Figyelmesen olvassa el a szimbolikus ábrákkal megjelölt figyelmeztetéseket és javaslatokat: Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Fiorino QUBO gépkocsit választott. Ezt a útmutatót azért készítettük, hogy segítsük Önt a Fiat

Részletesebben

Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók. Szervizprogram 2015. tavasz/nyár

Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók. Szervizprogram 2015. tavasz/nyár Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók Szervizprogram 2015. tavasz/nyár Tisztelt Mercedes-Benz tulajdonos! Autónk karbantartása kiemelten fontos, hiszen a vezetési élmény teljességén túl a biztonság

Részletesebben

MINI 5 AJTÓS COOPER. MINI 5 AJTÓS COOPER S. MINI 5 AJTÓS COOPER D. MINI 5 AJTÓS COOPER SD. ÉRVÉNYES: 2014. JÚLIUSI GYÁRTÁSTÓL

MINI 5 AJTÓS COOPER. MINI 5 AJTÓS COOPER S. MINI 5 AJTÓS COOPER D. MINI 5 AJTÓS COOPER SD. ÉRVÉNYES: 2014. JÚLIUSI GYÁRTÁSTÓL MINI 5 AJTÓS. MINI 5 AJTÓS S. MINI 5 AJTÓS D. MINI 5 AJTÓS. ÉRVÉNYES: 2014. JÚLIUSI GYÁRTÁSTÓL TARTALOM MINI 5 AJTÓS. MINI 5 AJTÓS S. MINI 5 AJTÓS D. MINI 5 AJTÓS. MINI árlista 3 Alapfelszereltség 4 Kiegészítô

Részletesebben

BMW 3-as GRaN turismo. BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. BMW 3-as Gran Turismo

BMW 3-as GRaN turismo. BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. BMW 3-as Gran Turismo BMW 3-as Gran Turismo Érvényes: 2014. márciusi gyártástól A vezetés élménye. BMW 3-as GRaN turismo BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. Tartalom BMW 3-as Gran

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre Az új Jetta Das Auto. Motorok 105 LE (77 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres benzinmotor/2 Befecskendezés/feltöltés Közvetlen

Részletesebben

p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 10:10 Pagina 1 273-389 le maximális teljesítmény - teljesítmény vezérlés

p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 10:10 Pagina 1 273-389 le maximális teljesítmény - teljesítmény vezérlés p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 10:10 Pagina 1 273-389 le maximális teljesítmény - teljesítmény vezérlés p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 09:45 Pagina 2 4. OLDAL TERMELÉKENYSÉG

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Doblò gépkocsit választott.

Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Doblò gépkocsit választott. F I A T D O B L Ó K E Z E L É S É S K A R B A N T A R T Á S Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Doblò gépkocsit választott. Ezt

Részletesebben

AZ ÚJ EURO 6 JÁRMŰKÍNÁLAT

AZ ÚJ EURO 6 JÁRMŰKÍNÁLAT AZ ÚJ EURO 6 JÁRMŰKÍNÁLAT A járműkínálat minősége Az új Euro 6 DAF termékválaszték. Teljesen új tervezés a maximális hatékonyságért, megbízhatóságért és a legmagasabb szintű vezetési kényelemért. Az új,

Részletesebben

A Mitsubishi Motors megkezdi az új generációs EV jármű, az i-miev piaci bevezetését

A Mitsubishi Motors megkezdi az új generációs EV jármű, az i-miev piaci bevezetését A Mitsubishi Motors megkezdi az új generációs EV jármű, az i-miev piaci bevezetését - Július végén kezdődnek a kiszállítások a vállalatok, a kormányhivatalok és helyi hatóságok részére - - Az egyéni vásárlók

Részletesebben

MINI COOPER COUNTRYMAN. MINI COOPER ALL4 COUNTRYMAN. MINI COOPER ALL4 (AT) COUNTRYMAN. MINI COOPER S COUNTRYMAN. MINI COOPER S ALL4 COUNTRYMAN.

MINI COOPER COUNTRYMAN. MINI COOPER ALL4 COUNTRYMAN. MINI COOPER ALL4 (AT) COUNTRYMAN. MINI COOPER S COUNTRYMAN. MINI COOPER S ALL4 COUNTRYMAN. MINI COUNTRYMAN. MINI COUNTRYMAN. MINI (AT) COUNTRYMAN. MINI S COUNTRYMAN. MINI COUNTRYMAN. MINI COUNTRYMAN. MINI COUNTRYMAN. MINI (AT) COUNTRYMAN. MINI COUNTRYMAN. MINI (AT) COUNTRYMAN. MINI COUNTRYMAN.

Részletesebben

Opel Insignia. 6-fokozatú kézi 7 370 000 7 800 000. 6-fokozatú kézi 7 190 000. 6-fokozatú kézi - 10 280 000 10 740 000. 6-fokozatú kézi - - - - -

Opel Insignia. 6-fokozatú kézi 7 370 000 7 800 000. 6-fokozatú kézi 7 190 000. 6-fokozatú kézi - 10 280 000 10 740 000. 6-fokozatú kézi - - - - - Opel Insignia Opel Insignia 1 Benzin Dízel 1.4 Turbo tart/top 1.4 Turbo LPG átalakítás 1.6 Turbo tart/top 1.6 Turbo 1.8 2. Turbo tart/top 2. Turbo 2. Turbo AWD tart/top 2. Turbo AWD 2.8 V6 Turbo AWD 221

Részletesebben

1000 liter raktérfogat, energiával tele, ezerféle munkára

1000 liter raktérfogat, energiával tele, ezerféle munkára Új Fiat Panda Van 1000 liter raktérfogat, energiával tele, ezerféle munkára A képlet egyszerû. 1150x1020x1000 mm = 1000 liter (hosszúságxszélességxmagas ság) nettó rakodótér. Az új Fiat Pandát hívhatjuk

Részletesebben

A járműfejlesztés során megjelenő, a járművek szériafelszereltségében elterjedő vezetőt segítő rendszerek hatása a képzésre és vizsgáztatásra

A járműfejlesztés során megjelenő, a járművek szériafelszereltségében elterjedő vezetőt segítő rendszerek hatása a képzésre és vizsgáztatásra Weidinger Gábor Széchenyi István Egyetem, Győr weidinger.gabor@kti.hu A járműfejlesztés során megjelenő, a járművek szériafelszereltségében elterjedő vezetőt segítő rendszerek hatása a képzésre és vizsgáztatásra

Részletesebben

Tartalom. Bevezetés 2. Biztonsági kód 4. Audio rendszer, gyors áttekintő 6. Általános vezérlés 9. Audio rendszer működtetése 11

Tartalom. Bevezetés 2. Biztonsági kód 4. Audio rendszer, gyors áttekintő 6. Általános vezérlés 9. Audio rendszer működtetése 11 Tartalom Bevezetés 2 Biztonsági kód 4 Audio rendszer, gyors áttekintő 6 Általános vezérlés 9 Audio rendszer működtetése 11 Klímavezérlés, gyors áttekintő 19 Klímavezérlés 21 Navigációs rendszer, gyors

Részletesebben