CLS-osztály. Shooting Brake.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "CLS-osztály. Shooting Brake."

Átírás

1 CLS-osztály. Shooting Brake.

2 A CLS új generációja. Tehetség és forma.

3 Vannak olyan személyiségek, akik egy egész generációt inspirálnak. Mert másképp közelítenek a dolgokhoz. Mert kiemelkednek a tömegből. Mint a CLS Shooting Brake. Sosem volt kombi. Sem Coupé. Hanem mindig egyedülálló. Az új generáció is rendkívüli tulajdonságokkal kápráz - tatja el: egyes típusoknál a kilenc fokozatú 9G-TRONIC automata váltóval, amely még nagyobb hatékonyságot és dinamikát nyújt, az extraként rendelhető MULTIBEAM LED fényszórórendszerrel, valamint olyan formanyelvvel, amelytől sokaknak elakad a szava.

4

5 Világítás, amely szakít az elképzelésekkel. Ismerkedjen meg az újraértelmezett LED fényszóróval, melynek fénye az éjszakát nappallá változtatja, ráadásul hosszabb élettartamú és kevésbé fárasztja a szemet. Az extraként rendelhető MULTIBEAM LED fenyszórónként 24 LED-et irányít egyedileg, így az új világítási rendszer különösen gyorsan kepes alkalmazkodni minden közlekedési helyzethez, és teljesen újszerű, jövőbe mutató designt sugároz.

6 Mindenre van hely kivéve a kompromisszumokat. Gyakran zsúfolt a napirendje? Annál inkább értékeli majd a szabadság érzését a CLS Shooting Brake-ben. Tágas utastere, amely hátul egy harmadik ülésnek is elegendő helyet biztosít, lehetőséget nyújt egy nagy levegővételre. Az igényes felszereltségnek köszönhetően pedig, mint amilyen az új, extra nyeregbarna/fekete kárpit, bőven nyújt lehetőséget a csodálatra is.

7

8 A csúcsteljesítmény letagadhatatlan. Szerencsére. Az AMG első lökhárító, a jellegzetes elülső A-szárnnyal. Szélesített sárvédő. A hátfalon a diffúzor és a két krómozott dupla kipufogó-vég dominál. A CLS 63 AMG S-Modell 4MATIC Shooting Brake a legjobb formájában jelenik meg. Az 5,5 literes V8-as AMG biturbó motorból 430 kw (585 LE) és 800 Nm tör elő a rajtnál melyet a dinamikusra hangolt AMG Performance 4MATIC összkerékhajtás tökéletesen visz át az útfelületre.

9

10 24 új fénypont: MULTIBEAM LED. A kívánságra rendelhető MULTIBEAM LED fényszórórendszer a legkülönbözőbb körülmények között képes javítani a látási viszonyokon. Ennek érdekében fényszórónként az összesen 36 LED-ből 24 egymástól függetlenül vezérelhető. Egy, az első szélvédőn található kamera adatainak segítségével speciálisan kifejlesztett vezérlőegységek számítják ki minden közlekedési helyzethez az ideális fényeloszlást. A fényszórók ezáltal rendkívül gyorsan képesek reagálni a közlekedési helyzetek dinamikus változására. Ezen kívül a MULTIBEAM LED, a szembejövők elvakítása nélkül képes a világítás teljesítményét növelni. A Sávtartó csomaggal vagy a Menetdinamikai segédrendszerek csomag Plus-szal kombinálva még a kanyarok előzetes felismerése is lehetséges. Az Aktív kanyarvilágítás már a kormány elfordítását megelőzően bevilágít a kanyarba, és annak vége előtt már ismét a következő útszakasz felé. Különösen szűk kanyarokban, bekanyarodáskor és körforgalomban a befor - dulás-világítás a navigációs rendszer által támogatott körforgalom-funkcióval minimálisra csökkenti annak veszélyét, hogy valami elkerülhesse figyelmét. Ha pedig a köd zavarná a látását, a kibővített ködlámpa teszi tökéletessé a fényeloszlást.

11 Tökéletes kapcsolódás. Első osztályú kényeztetés. Az innovatív és egyedi mobilitási-, csatlakozási- és szervizszolgáltatások nálunk egy néven foglalhatók össze: Mercedes me. Ennek az új élményvilágnak egyik része a Mercedes connect me, a vezető, a gépkocsi és a magánélet átfogó összekapcsolása. Ezáltal az olyan alapszolgáltatások, mint a Mercedes-Benz vészhívórendszer vagy a meghibásodásmenedzsment az azonnali segítség lehetőségét kínálják. Ezen kívül a Remote Online okostelefon, tablet vagy PC segítségével megkönnyíti például a parkoló gépkocsi megtalálását. Kívánságra a Remote Online szolgáltatásokat már a szériafelszereltséghez tartozó Audio 20 CD multimédia rendszerrel is használhatja. Ezek a rendszer részét képezik, az extraként rendelhető COMAND Online multimédia rendszer esetén, amely a Mercedes connect me egész világát megnyitja Ön előtt beleértve a böngészőt, a navigációt Live Traffic Informationnal (három évig ingyenesen), számos alkalmazást és sok minden mást. Az intuitív kezelés, animált menükkel és felhasználóbarát megjelenítéssel egy 20,3 cm-es kijelzőn a legnagyobb kényelmet nyújtja Önnek.

12 Vonzza a pillantásokat. Új dinamikusan progresszív orr, LED-es nagyteljesítményű fényszórók és LED-es hátsó lámpák a CLS Shooting Brake már szériafelszereltségben is széleskörű felszereltséggel kápráztatja el, amely folytatódik az utastérben is: a teljesen lehajtható, komfort működtetéses EASY-PACK Quickfold dönthető hátsó üléstámlákkal. A COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS figyelmét azonban mindez nem tereli el. Felismert ütközésveszély esetén figyelmeztetheti Önt és szükség esetén segítséget is nyújthat. Nem hagynak kívánnivalót maguk után: az extra felszereltségek. Egy CLS Shooting Brake-ben útipoggyásza majdnem olyan luxuskörülmények között utazhat, mint Ön fekete intarziával ellátott, amerikai cseresznyefából készült, nemes designo fa csomagtérpadlón. És éppolyan biztonságosan is köszönhetően a Menetdinamikai segédrendszerek csomag Plus-nak, számtalan biztonsági- és asszisztens-rendszerrel, az Aktív holttérfigyelő rendszert is beleértve. Amikor megérkezik úti céljához, egy 360 -os kamera segít Önnek a központi kijelzőn a manőverezésben és parkolásban.

13 Szépségkirálynő: az Exkluzív-csomag. Számos apró részlettel teheti még nemesebbé a CLS Shooting Brake-et. Kezdve az igényes PASSION Exkluzív bőr üléshuzatokkal, a műszerfal, ablakperem, középkonzol, kartámaszok és ajtó középkárpitok nappabőr burkolatán át a mikroszálas DINAMICA tetőkárpitig. A hangulatvilágítás három színárnyalata magával ragadó környezetet teremt az utastérben az AMG Line vagy designo felszereltséggel együtt kapható multifunkciós sportkormánnyal együtt. A legjobb idővel kápráztatja el: a Külső Sport-csomag. Ezt a látványt még az Ön mögött haladók is élvezni fogják: tegye különlegessé gépkocsiját a szögletes, polírozott nemesacél kipufogó-végekkel és a fekete betétekkel a hátsó lökhárítóban. A Himalája-szürke, 5 duplaküllős vagy 10 küllős könnyűfém keréktárcsákkal és az eltérő méretű abroncsozással az első és hátsó tengelyen még előzés közben is magával ragadja a tekinteteket. A feszesre hangolt DIRECT CONTROL sportfutómű tovább erősíti a CLS Shooting Brake dina mikus megjelenését.

14 Dinamika minden téren: AMG Line. Az első és hátsó lökhárítók férfias megjelenése, az AMG könnyűfém kerekek és a krómozott egy lamellás gyémánt-hűtőrács a CLS Shooting Brake-et valódi élsportolóvá teszik. Az alul lelapított multifunkciós nappabőr sportkormány és a feszesre hangolt DIRECT CONTROL sportfutómű csak a következő kanyarvadászatra várnak. És a finomhangolás? Ez a szál - csiszolt nemesacél sportpedálok és az AMG feliratos szőnyegek dolga. Sportoló szmokingban: Night-csomag. Emelje ki a CLS Shooting Brake eleve sportos karakterét az AMG Line vagy a CLS 500 esetében markáns, fekete designelemekkel a hűtőrács lamellájától kezdve a külső visszapillantó tükrökön át a könnyűfém keréktárcsákig! Hővédő, sötétre színezett hátsó ablakok, feketére eloxált ablakkeretek és ablak díszlécek, valamint az első- és hátsó lökhárítón a magasfényű fekete AMG díszléc teszik a Night-csomagot teljessé.

15 Nem hagyja aludni: AMG Night-csomag. A versenypályáról közvetlenül az étterembe: az AMG Night-csomag extravagáns módon hangsúlyozza a CLS 63 AMG 4MATIC Shooting Brake kifejező erejét és sportosságát. Az AMG elülső A-szárnya és az A-szárny díszléce magasfényű feketére vannak fényezve, éppúgy mint a betétek az AMG küszöbburkolatokon, az ablakkeretek, az ablak díszlécek, valamint a visszapillantó-tükör burkolatok. Rendkívül könnyű döntés: karboncsomag. Elegancia, még hangsúlyosabban sportos jegyekkel kizárólag az AMG modellekhez: az AMG külső karboncsomag igényes karbonnal teszi még nemesebbé az A-szárnyat az AMG első lökhárítón, a betétet az AMG küszöbburkolatokon, a diffúzorbetétet az AMG hátsó lökhárítóban és a visszapillantó-tükör burkolatokat.

16 Kárpit és díszítőelemek. ARTICO műbőr/szövet Bőr Kárpitozások 201 fekete 1, fekete, világos díszvarrásokkal 1, nyeregbarna/fekete kristályszürke/fekete fekete, piros díszvarrásokkal 1, porcelán/fekete selyemfényű bézs/eszpresszó-barna fekete 5, 6 1, 3, fekete, világos díszvarrásokkal 514 nyeregbarna/fekete 1, kristályszürke/fekete 5, 6 1, 4, fekete, piros díszvarrásokkal 525 porcelán/fekete 1, fekete, világos díszvarrásokkal 6, selyemfényű bézs/eszpresszó-barna 5, fekete 801 fekete 5, fekete, világos díszvarrásokkal 1, nyeregbarna/fekete kristályszürke/fekete porcelán/fekete fekete, világos díszvarrásokkal selyemfényű bézs/eszpresszó-barna fekete, piros díszvarrásokkal 1, nyeregbarna/selyemfényű bézs 1, klasszikus vörös/fekete 1, nyeregbarna/selyemfényű bézs klasszikus vörös/fekete 1 6, nyeregbarna/selyemfényű bézs 6, klasszikus vörös/fekete 994 nyeregbarna/selyemfényű bézs klasszikus vörös/fekete 10 Díszítőelemek H07 fényes barna vonalas struktúrájú hársfa 5 H19 selyemfényű világosbarna nyárfa 5 H21 fekete zongoralakk 5, 8 H73 AMG fekete karbon/fekete fényes barna diófagyökér fényes fekete kőris Extrafelszereltség, nem rendelhető az AMG modellekhez. Szériafelszereltség a CLS 500/CLS 500 4MATIC típusoknál. Csak AMG Line esetén Csak AMG Line Plus esetén. Extrafelszereltség. Csak az Exkluzív-csomaggal együtt rendelhető. Extrafelszereltség az AMG S-Modellhez Szériafelszereltség az AMG modellekhez. Szériafelszereltség az AMG S-Modelleknél. Extrafelszereltség az AMG típusoknál. Szériafelszereltség, extraként rendelhető az AMG típusokhoz. További egyéni designo kárpitozások is rendelhetők Mercedes-Benz márkakereskedőjénél. 245

17 nappabőr/ Exkluzív nappabőr PASSION bőr/ PASSION Exkluzív bőr designo bőr félanilin/ designo Exkluzív félanilin bőr designo nappabőr AMG/ designo Exkluzív nappabőr AMG Díszítőelemek H H19 H H

18 Fényezések. Uni fényezés Metál fényezések 1 designo fényezések 1 designo manufaktur fényezések Uni fényezés 040 fekete Metál fényezések magnetitfekete obszidián-fekete tenoritszürke iridiumezüst palládium-ezüst citrinbarna cavansitkék gyémántezüst designo fényezések designo magno manganitszürke 2 designo fényes gyémántfehér designo jácintvörös metál designo manufaktur fényezések designo mokkafekete metál designo magno allanitszürke 2 designo magno kasmírfehér 2 1 Extrafelszereltség. 2 Matt fényezés. További egyéni designo fényezések is rendelhetők Mercedes-Benz márkakereskedőjénél

19 Műszaki adatok. Dízelmotorok CLS 220 BlueTEC CLS 250 BlueTEC CLS 250 BlueTEC 4MATIC CLS 350 BlueTEC CLS 350 BlueTEC 4MATIC Hengerszám/elrendezés 4/soros 4/soros 4/soros 6/V 6/V Lökettérfogat, cm Névleges teljesítmény 1, kw (LE) 1/percnél 125 (170)/ (204)/ (204)/ (258)/ (252)/3600 Névleges forgatónyomaték 1, Nm 1/percnél 400/ / / / / Váltók 9G-TRONIC 9G-TRONIC 7G-TRONIC PLUS 9G-TRONIC 7G-TRONIC PLUS Gyorsulás 0-ról 100 km/órára, s 8,6 7,7 8,1 6,6 6,8 Maximális sebesség kb (km/h) Üzemanyag-fogyasztás 3, l/100 km városban országúton kombinált 5,7 4,4 4,3 4,9 5,8 4,5 4,4 5,0 6,6 5,0 4,8 5,6 5,5 6,6 5,1 5,7 8,3 8,1 6,0 5,8 6,8 6,6 CO 2 - kibocsátás 3 g/km-ben, kombinált Emisziós osztály 4 /hatékonysági osztály 5 Euro 6/A+ Euro 6/A Euro 6/A Euro 6/A Euro 6/B Benzinmotorok CLS 400 CLS 400 4MATIC CLS 500 CLS 500 4MATIC CLS 63 AMG 4MATIC CLS 63 AMG S-Modell 4MATIC Hengerszám/Elrendezés 6/V 6/V 8/V 8/V 8/V 8/V Lökettérfogat, cm Névleges teljesítmény 1 kw (LE) 1/percnél 245 (333)/ (333)/ (408)/ (408)/ (557)/ (585)/5500 Névleges forgatónyomaték 1 Nm, 1/percnél 480/ / / / / / Váltók 7G-TRONIC PLUS 7G-TRONIC PLUS 9G-TRONIC 7G-TRONIC PLUS AMG SPEEDSHIFT MCT hétfokozatú sportváltó Gyorsulás 0-ról 100 km/órára, mp-ben 5,4 5,4 4,9 4,9 3,8 3,7 Legnagyobb sebesség kb. km/órában Üzemanyag-fogyasztás 3, l/100 km városban országúton kombinált 10,3 10,2 6,0 5,9 7,6 7,5 11,0 10,9 6,8 6,6 8,4 8,3 12,1 6,8 8,8 13,3 7,8 9,8 14,4 8,4 10,6 14,4 8,4 10,6 CO 2 - kibocsátás 3, g/km-ben, kombinált Emissziós osztály 4 /hatékonysági osztály 5 Euro 6/C Euro 6/D Euro 6/D Euro 6/E Euro 6/F Euro 6/F AMG SPEEDSHIFT MCT hétfokozatú sportváltó A névleges teljesítményre és névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok a 80/1269/EGK irányelv jelenleg érvényes kiadása szerint. Elektronikusan leszabályozva. A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak (VO [EK] 715/2007 rendelet, a jelenleg érvényes kiadás szerint) 4 megfelelően történt. Megjegyzés az 1999/94/EK irányelv jelenleg érvényes kiadása szerint: Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között. Csak az Európai Unión belül érvényes. 5 A mért CO 2 -kibocsátás alapján, a gépkocsi tömegének figyelembevétel meghatározva. További műszaki adatok a oldalon találhatók.

20 Használtautó-visszavétel. CLS-osztályát, hosszú élete végén, az EU Használtautó irányelvek szerinti környezetbarát újrahasznosítás céljából visszaves- szük addig azonban még sok idő eltelik. Annak érdekében, hogy a visszaadást a lehető legegyszerűbbé tegyük, visszavételi helyekből és szétszerelő üzemekből álló hálózat áll rendelkezésre. Ezekben az üzemekben ingyenesen leadhatja gépkocsiját. Ezzel jelentős mértékben hozzájárul az újrahasznosítási körfogás teljessé tételéhez és az erőforrások kíméléséhez. A használt gépkocsik újrahasznosításáról és a visszavételi feltételekről további adatok a nemzeti Mercedes-Benz honlapon találhatók. A prospektus adatairól: A szerkesztés lezárása, után a terméken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés valamint a szállítási terjedelem változásának jogát a gyártó a szállítási határidőig fenntartja, amennyiben a változások vagy eltérések az értékesítő érdekeinek figyelembevételével a vevő számára ésszerűek. Amennyiben az értékesítő vagy a gyártó a megrendelés vagy a megrendelés tárgyának megjelöléséhez írásjegyeket vagy számokat használ, önmagában ebből jogok nem vezethetők le. Az illusztrációkon olyan kiegészítő felsze - reltségek és tartozékok is láthatók lehetnek, amelyek nem képezik a sorozatgyártásban előállított termék részét. A színeltéréseket a nyomdatechnika okozza. Ez a nyomtatvány nemzetközi felhasználásra készült. A törvényes, jogi ill. adóelőírásokra való utalások azonban csak a Német Szövetségi Köztársaságban, a nyomtatvány szerkesztésének lezárásakor érvényesek. A más országokban érvényes előírásokkal és kihatásokkal kapcsolatos, ill. az aktuális állapotra vonatkozó további információkért kérjük, forduljon Mercedes-Benz értékesítőjéhez. Daimler AG, Mercedesstr. 137, Stuttgart MS/MAA /0614 Printed in Germany

A CLS új generációja. Tehetség és forma.

A CLS új generációja. Tehetség és forma. CLS-osztály. Coupé. A CLS új generációja. Tehetség és forma. Csak a másként gondolkodók álmodtak valaha egy négyajtós coupéról, kényelmes hátsó ülésekkel: a Mercedes-Benz mérnökei. A CLS-sel az első ilyen

Részletesebben

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra.

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra. A-osztály limuzin Gyorsabban A-ból B-be és a világhálóra. Még álló helyzetben is tökéletes megjelenést alkot. Nulláról százra gyorsulása még nagyobb benyomást tesz és azonnal új mértéket szab: az A-osztály

Részletesebben

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik.

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik. C-osztály Coupé Azonnal elcsábít. A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik. A környezet a hátterévé válik.

Részletesebben

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz.

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz. B-osztály. Akár kalandvágy, család vagy vezetési élmény a B-osztály új generációjában mindennek tökéletesen megvan a helye. Merítsen inspirációt az innovatív műszaki megoldásokból! Engedje, hogy magával

Részletesebben

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis.

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. C-osztály. Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. Magabiztos könnyedség, egyben a fejlődés mintaképe. Aerodinamikája elegánsan kitér a légellenállás elől. Kívánságra teljesen automatikus légrugózással,

Részletesebben

CLA-osztály. Shooting Brake.

CLA-osztály. Shooting Brake. CLA-osztály. Shooting Brake. Nagyvárosi vadász. Az új CLA Shooting Brake. Kalandos az élet a nagyvárosban: a házak az ég felé törnek, és reggelre új negyedek születnek, készen arra, hogy meghódítsák őket.

Részletesebben

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. GLE. Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. Dinamika. Az önmegvalósítás képessége. Az elengedés művészete. Akiben ezek a tulajdonságok egyesülnek, rendkívüli nyugalmat sugároz, tudja

Részletesebben

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle A lét új könnyedsége. Az idő múlásával, a sikerrel, a tapasztalattal a célokból nem lesz kevesebb. Csak a hozzájuk vezető út lesz szebb. Magabiztosabb. Biztonságosabb. Minden

Részletesebben

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt.

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt. GLE. Coupé. Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt. Kifinomult sportosság és stílus. Ismerkedjen meg az autók világának legjobbjával egy új, magával ragadó formában: az új GLE Coupéban egyesül a Mercedes-Benz

Részletesebben

Erősítse fel a napot.

Erősítse fel a napot. SLC Roadster Erő-ütem. A város ritmusa felgyorsulni látszik, hiszen most az új SLC diktálja az ütemet. Az életöröm meghódítja az utcákat: új orral, gyémánt-hűtőráccsal és határozott króm szárnnyal. Minden

Részletesebben

Újra és újra ámulatba ejt.

Újra és újra ámulatba ejt. C-osztály Cabriolet Újra és újra ámulatba ejt. Mennyire lehet intenzív egy autó? Az új C-osztály Cabriolet feszültséggel teli vonalai és izmos felületei a lélegzetelállító stílus bizonyítékai. Ezt csak

Részletesebben

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, E-osztály limuzin Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, amely olyan mértékben segíti, tehermentesíti

Részletesebben

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Magasabbra. Előbbre. Éljen át minden utat egy egészen új színvonalon: az új GLC-vel. Haladóbb és sportosabb mint valaha, közben szinte hangtalan és hatékony

Részletesebben

C-osztály. T-modell.

C-osztály. T-modell. C-osztály. T-modell. Az új C-osztály T-modell. A legjobbnak nincs alternatívája. A nagyvonalúság akkor teljes, ha mindenben megmutatkozik: egy formavilágban, amely magával ragad, és nem enged el, egy térben,

Részletesebben

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer.

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer. S-osztály. Coupé. Az új S-osztály Coupé. Gran Performer. Minden itt kezdődik: olyan formanyelvvel, amitől eláll a szavunk. Meghajlunk a nagy coupékra jellemző arányok, a sportos, powerdome-okkal ellátott,

Részletesebben

Minden terepen csúcsformában.

Minden terepen csúcsformában. GLC Coupé Minden terepen csúcsformában. Dinamikus, mint egy coupé, és erőteljes, mint egy SUV. Egyedülállóan hangzik, és vezetni is az. Ismerkedjen meg a modern luxussal, egy új, magával ragadó formában:

Részletesebben

A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna.

A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna. S-osztály. A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna. Új időszámítás kezdődik. A portás is sokatmondóan bólint. A nap még elő sem bújt, mikor az S-osztály hatalmas hűtőrácsa

Részletesebben

Az új GLA. Az életrevaló.

Az új GLA. Az életrevaló. GLA-osztály. Az új GLA. Az életrevaló. Az új GLA már az első pillantásra lehetőségek végtelen sorát nyitja meg. Kezdjük az egyaránt izmos és áramvonalas design lendületességével, hiszen ezzel egy egész

Részletesebben

CLA Coupé és Shooting Brake

CLA Coupé és Shooting Brake CLA Coupé és Shooting Brake Rock. Sztár. Színpadon a rocksztárok új generációja: a CLA Shooting Brake és a CLA Coupé. Keveseknek van ennél több rajongója. Nem csoda, hiszen a sportos design most még határozottabb

Részletesebben

E-osztály. T-modell.

E-osztály. T-modell. E-osztály. T-modell. Tetszik nekem: A legjobb oldalát mutatja. Bármerről nézzük. Az új E-osztály T-modell újradefiniálja a nagyságot. Alakja már álló helyzetben is hatalmas lendületet sugároz. Az újonnan

Részletesebben

Nagyszerű. Egyedülálló.

Nagyszerű. Egyedülálló. V-osztály. Nagyszerű. Egyedülálló. Erőteljes orr és egyedülálló formák. A szenvedélyesen, a mindennapok örömeire és kihívásaira tervezett V-osztály jól variálható belső teret kínál, és egyidejűleg gondoskodik

Részletesebben

Megtaláltam az örömöt az utazásban.

Megtaláltam az örömöt az utazásban. E-osztály. Limuzin. Személyes siker: Megtaláltam az örömöt az utazásban. Az első benyomástól az ideghártyán az utolsó bizsergésig az ujjbegyekben az új E-osztály AVANTGARDE-dal való találkozás az elsőtől

Részletesebben

Irányt mutat az áramlatoknak.

Irányt mutat az áramlatoknak. CLA-osztály. Irányt mutat az áramlatoknak. Az egyenes út gyakran a leggyorsabb. A megszokott dolgok bizalmat keltenek. De mi hajt előre? A lehető legtovább lovagolni a hullámon? Aki az áramlattal úszik,

Részletesebben

Az új Mercedes-AMG GT. Versenyzők alkották.

Az új Mercedes-AMG GT. Versenyzők alkották. Mercedes-AMG GT. T Az új Mercedes-AMG GT. Versenyzők alkották. S Azért jött, hogy magával ragadja. Itt van. A tények Affalterbachból: hosszú motorháztető, erősen hátratolt vezetőfülke, széles, erőteljes

Részletesebben

Az első autó hét trónnal.

Az első autó hét trónnal. R-osztály. Az első autó hét trónnal. Foglaljon helyet a világ legkisebb királyságában vagy a legtágasabb gépkocsiban, amit valaha építettünk. Az új R-osztály. Fejedelmi útitárs, hét ülőhellyel. Az egész

Részletesebben

Mennyit ér a szabadsága?

Mennyit ér a szabadsága? S-osztály cabriolet Mennyit ér a szabadsága? Az új S-osztály cabriolet bebizonyítja: a legtöbbet. Egy Mercedes, amely felbecsülhetetlenül kifinomulttá teszi az autózást. Olyan stílusos, olyan luxust kínál,

Részletesebben

Egy sportos, ugyanakkor exkluzív környezet: az SL pazarlóan bánik a válogatott értékekkel. Válasszon a számtalan anyagból, színből és az exkluzív

Egy sportos, ugyanakkor exkluzív környezet: az SL pazarlóan bánik a válogatott értékekkel. Válasszon a számtalan anyagból, színből és az exkluzív SL Roadster Ismét elámulunk. Az egyedülállóan markáns arcél a roadster-rajongóknál a legszebb emlékeket idézi. SL aligha van még két kezdőbetű, amely nagyobb eufóriát okozna. Engedje, hogy megfertőzze

Részletesebben

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ.

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ. C-osztály limuzin Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ. Az új C-osztály: tudja, honnan jön. Tudja, hová akar eljutni. Célja: vezetni. Útja: a csúcs felé. Technológiája, megjelenése, anyagai:

Részletesebben

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Coupé Egyedi modellek & csomagok Szín designo selenit-szürke magno fényezés Kerék AMG könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős design, 18" Kárpitozás

Részletesebben

Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez.

Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez. Az új CLC - osztály 2 Design Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez. Az új CLC sportcoupé. A mozgás nem csak látható, hanem átélhető, és mindenek előtt meg is tapasztalható : a CLC - vel. A Mercedes -

Részletesebben

Hívogatóan távolságtartó.

Hívogatóan távolságtartó. E - osztály Isten hozta otthon! Az E - osztály évtizedek óta egyet jelent a komforttal és a biztonsággal. Ráadásul újra és újra megújítja önmagát. Ma már több, mint 70 érzékelő gondoskodik róla, hogy

Részletesebben

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID.

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID. S - osztály. Erő Elegancia és gyorsulás harmóniája. Aki igazán sikeres, az minimális energiabefektetéssel képes nagy dolgokat véghezvinni. A jövőben az előrehaladást is így mérjük majd. Az S - osztály

Részletesebben

Ki mondta, hogy az életben a komoly dolgok nem okozhatnak örömöt?

Ki mondta, hogy az életben a komoly dolgok nem okozhatnak örömöt? B-osztály. Még ha bővül is a család, ezzel az új családtaggal Ön kezdettől fogva mindenre felkészült: az új B-osztály biztonságot nyújt Önnek, hiszen képes felismerni, hogy az út milyen meglepetéseket

Részletesebben

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes!

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes! A-osztály. Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes! Mellette vagy ellene, a mindegy nem választható. Külseje kilóg a sorból, belső tere stílusikon. Elkergeti az unalmat az utcából. Közben pedig

Részletesebben

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Kalandozások a GLA-val. A technológia fejlődése meghatározza azt, hogy hogyan kommunikálunk, sőt, azt is, hogyan utazunk. Biztonságban és szabadnak érezzük magunkat. A városok

Részletesebben

Motor C 250 d Limuzin

Motor C 250 d Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Limuzin Egyedi modellek & csomagok Szín Gyémántfehér BRIGHT metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-küllős design, 45,7 cm (18') Kárpitozás

Részletesebben

A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése.

A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése. CLA-osztály. Zabolátlan. A CLA. Felejtse el, ahogyan eddig látta a világot: a CLA szakít a szabályokkal. De nem a jó ízlésével. A markáns hűtőrács, az energiával töltött sziluett és az éles körvonalak

Részletesebben

Intelligens mestermű.

Intelligens mestermű. E-osztály T-modell Intelligens mestermű. Az új E-osztály T-modell megérkezett. Minden pillanatban olyan figyelmet keltve, mint korábban egyetlen más sorozatgyártású gépkocsi sem. Az új, extraként rendelhető

Részletesebben

E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége

E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás BELSŐ Design Küszöblécek elöl és hátul, elöl rozsdamentes

Részletesebben

GLE SUV szériafelszereltségei

GLE SUV szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o o o o AMG AMG sport modell (külső) 216 o V8 BITURBO felirat az első sárvédőn

Részletesebben

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A Á R L I S T A árlista 1 alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás kombinált (L/100km) CO2 kib. Kombinált (g/km) Finanszírozás***

Részletesebben

SL-osztály extrafelszereltségei

SL-osztály extrafelszereltségei 400 500 Mercedes-AMG 63 Mercedes-AMG 65 040U Fekete 149U Polárfehér 183U magnetit-fekete metálfényezés - - - - 396 240,- 197U obszidián fekete metál - - - - 396 240,- 297U designo szelenit szürke magnó

Részletesebben

S-osztály Cabriolet és Coupé

S-osztály Cabriolet és Coupé S-osztály Cabriolet és Coupé Egy futó pillantás, egy csábító gondolat, és a következő másodpercben már magával ragadták Önt és érzéseit. Szerencsére még léteznek az életünket szinte hihetetlen módon gazdagító

Részletesebben

CL-osztály extrafelszereltségei

CL-osztály extrafelszereltségei 032U designo mystic-kék 033U designo mokka-fekete 037U designo mystic-vörös 039U designo mauritius-kék 041U designo grafit 044U designo magno alanit-szürke 046U designo platin-fekete 049U designo magno

Részletesebben

SL-osztály szériafelszereltségei

SL-osztály szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás AMG AMG Külső "V12-BITURBO" felirat az első sárvédőkön 030# "V8-BITURBO" felirat az első sárvédőkön 030# AMG

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

CL-osztály extrafelszereltségei

CL-osztály extrafelszereltségei 032U designo mystic-kék 1 120 140,- 033U designo mokka-fekete 820 420,- 037U designo mystic-vörös 1 120 140,- 039U designo mauritius-kék 820 420,- 041U designo grafit 820 420,- 044U designo magno alanit-szürke

Részletesebben

GLK - osztály extrafelszereltségei

GLK - osztály extrafelszereltségei 040U fekete fényezés 197U obszidiánfekete metál 308 610,- 779U alabandin-szürke metál 308 610,- 890U cavansit-kék metál 308 610,- 497U cuprit-barna metál 308 610,- 799U gyémántfehér "Bright" metál 595

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

CLA-osztály extrafelszereltségei

CLA-osztály extrafelszereltségei CLA-osztály extrafelszereltségei CLA felár ellenében rendelhető felár nélkül rendelhető S széria - nem rendelhető CLA 220 CDI CLA 180 CLA 200 CLA 250 Forint-ár (bruttó) 295 HUF/EUR árfolyamon Kód Megnevezés

Részletesebben

M osztály extrafelszereltségei

M osztály extrafelszereltségei ML 350 ML 400 ML 500 040U fekete fényezés 149U polár fehér 151U cinóber-vörös metálfényezés 351 790,- 197U obszidián-fekete metálfényezés 351 790,- 755U tenorit-szürke metálfényezés 351 790,- 775U iridium-ezüst

Részletesebben

G-osztály extrafelszereltségei

G-osztály extrafelszereltségei D06 Alcantara antracit tetőtér borítás - - - - S D27 Elektromos toló és billenő tető - - S S DN1 Csomagháló - - - - EH2 Komfort-Telefon EH3 Média-csatlakozó - - EM7 Hátsó szórakoztató rendszer - - - -

Részletesebben

On: komfort. Off: mindennapok.

On: komfort. Off: mindennapok. M-osztály. On: komfort. Off: mindennapok. Az M-osztály már akkor komfort-fokozatba kapcsol, amikor Ön a motort még be sem indította. A nagyvonalú térérzetnek és az igényes anyagoknak köszönhetően ez az

Részletesebben

Az A - osztály új generációja

Az A - osztály új generációja Az A - osztály új generációja 2 Külső megjelenés A megbízhatóság az első pillantásra felismerhető. Minőség a legapróbb részletekig. A legnagyobb mérnöki teljesítmény, ha sikerül hidat építeni az érzelem

Részletesebben

Motor GL 350 BlueTEC 4MATIC Offroader

Motor GL 350 BlueTEC 4MATIC Offroader Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok 22683470,00 HUF 1127760,00 HUF Szín Obszidiánfekete metálfényezés 351790,00 HUF Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A Mercedes- Á R L I S T A Érvényes: 2014. november 18-tól Mercedes- árlista 1 Mercedes- alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás

Részletesebben

S-osztály extrafelszereltségei

S-osztály extrafelszereltségei tengelytávú kivitel 032U designo mystic-kék - - - - - - - - - - - - 1 120 140,- - - - - - - - - 1 503 680,- 033U designo mokka-fekete - - - - - - - - - - - - 820 420,- - - - - - - - - 1 203 960,- 037U

Részletesebben

CLS-osztály Á R L I S T A

CLS-osztály Á R L I S T A CLS-osztály Á R L I S T A Érvényes: 2015. február 13-tól CLS-osztály árlista 1 CLS-osztály alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Induló díj

Részletesebben

C-osztály T-modell extrafelszereltségei

C-osztály T-modell extrafelszereltségei Kód Megnevezés 040U fekete - - 149U polárfehér fényezés 197U obszidián-fekete metálfényezés 312 420,- 623U elefántcsont fényezés - - - 755U tenorit-szürke metálfényezés - - 312 420,- 775U iridium-ezüst

Részletesebben

GLK-osztály extrafelszereltségei

GLK-osztály extrafelszereltségei 4M 040U fekete fényezés 197U obszidiánfekete metál 312 420,- 986U Luzonit-szürke metál 312 420,- 890U cavansit-kék metál 312 420,- 526U dolomitbarna metál 312 420,- 799U gyémántfehér "Fényes" metál 600

Részletesebben

Az M - osztály új generációja.

Az M - osztály új generációja. Az M - osztály új generációja. 2 Külső megjelenés Nem csak az utcára. De mindig az Ön útjain. Akár a nyüzsgő város hever a lábainál, akár egy sziklás út áll még Ön előtt : az M - osztály minden terepen

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei felár ellenében S széria - nem CDI CDI 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 183 750,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 183 750,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés

Részletesebben

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle A GLA. Szabadság mindenek felett. Egyre erősebb karakter. A kíváncsiság és a kalandvágy a szó szoros értelmében a GLA arcára van írva. Markáns hűtőrácsának és feltűnő lökhárítójának

Részletesebben

G-osztály (BR463) szériafelszereltsége

G-osztály (BR463) szériafelszereltsége G-osztály (BR463) szériafelszereltsége ASSYST szervizintervallum kijelző Audio 20 CD rádió - integrált 6 lemezes CD-váltóval (MP3 lejátszására képes); telefonbillentyűzettel és Bluetooth csatlakozóval

Részletesebben

Tartalom. Külső megjelenés 2

Tartalom. Külső megjelenés 2 Az új GLK - osztály Tartalom Külső megjelenés 2 Agilitás 6 Motorok 6 Off-road 8 Biztonság 10 Komfort 12 Műszerfal 12 Utastér 14 Off-road Styling csomag 16 Sport - csomag 18 Külső megjelenés 18 Utastér

Részletesebben

Motor GLC 250 d 4MATIC

Motor GLC 250 d 4MATIC Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor GLC 250 d 4MATIC Egyedi modellek & csomagok Szín Selenit-szürke metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős design, 50,8 cm (20") Kárpitozás

Részletesebben

GLC-Coupé szériafelszereltségei

GLC-Coupé szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás KIVITEL Széria külső kivitel P76 Széria belső kivitel P75 AMG Mercedes-AMG külső kivitel P31 Mercedes-AMG belső

Részletesebben

C - osztály limuzin szériafelszereltsége

C - osztály limuzin szériafelszereltsége C - osztály limuzin szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Szériakivitel Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlővel)

Részletesebben

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei 162U déltengerkék metálfényezés 219 710,- 191U Kozmoszfekete metálfényezés 219 710,- 589U Jupitervörös 650U Zirrusfehér 662U designo sziklaszürke "MAGNO" előreláthatólag 2013. 1.negyedévétől 699 770,-

Részletesebben

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei 191U Kozmoszfekete metálfényezés 191 770,- 240U Lótuszkék metálfényezés 191 770,- 490U Sztyeppebarna metálfényezés 191 770,- 589U Jupitervörös 650U Zirrusfehér 696U Éjfekete 761U Polarezüst metálfényezés

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 195 580,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 195 580,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés 195 580,- 787U Sziklaszürke metálfényezés

Részletesebben

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA LC 500 LC 500h hivatalos árlista Érvényes: 2017. április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA Alapadatok és felépítés Motor Erőátvitel Teljesítmény Gyorsulás (0 100 km/óra) kombinált üzemanyagfogyasztás

Részletesebben

SLK extrafelszereltségei

SLK extrafelszereltségei 032U designo mystickék 1 028 700,- 033U designo feketekávé 727 710,- 041U designo grafit 727 710,- 044U designo magno alanit-szürke 1 328 420,- 049U designo magno kasmírfehér 1 328 420,- 040U fekete 590U

Részletesebben

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év Ú J www.fi at.hu GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év garancia 100 000 km-ig Minden Fiat személygépkocsihoz 2 év, futásteljesítménytől független gyártói, és +3 év, vagy maximum 100.000 km-ig érvényes kiterjesztett,

Részletesebben

C-osztály Coupé extrafelszereltségei

C-osztály Coupé extrafelszereltségei 044U designo magno alanitszürke fényezés - - - - - 1 400 810,- 056U designo magno éjfekete fényezés 1 099 820,- Black Series különleges modellel (P98-as kód) - - - - - 1 400 810,- 040U fekete 590U tűzopál

Részletesebben

CLS - osztály alapfelszereltsége (C218)

CLS - osztály alapfelszereltsége (C218) CLS - osztály alapfelszereltsége (C218) Belsı Biztonság Több fokozatban felfúvódó adaptív légzsákok a vezetı és utasoldalon, oldal és csípılégzsákok elöl, függönylégzsákok az utastér teljes hosszában,

Részletesebben

C-osztály kombi szériafelszereltsége

C-osztály kombi szériafelszereltsége C-osztály kombi szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás CLASSIC (alapfelszereltség) Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlővel)

Részletesebben

CLS szériafelszereltségei Érvényes: től

CLS szériafelszereltségei Érvényes: től CLS 250d 4MATIC Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o AMG»V8

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

GLS-osztály extrafelszereltségei ( ) Érvényes: február 1-től

GLS-osztály extrafelszereltségei ( ) Érvényes: február 1-től GLS 350 d GLS 400 GLS 500 040U Fekete uni fényezés 149U Polárfehér uni fényezés 197U Obszidián-fekete metálfényezés 351 790,- 755U Tenorit-szürke metálfényezés 351 790,- 775U Iridium-ezüst metálfényezés

Részletesebben

C-osztály limuzin, T-modell Á R L I S T A. Érvényes: 2015. december 16-tól

C-osztály limuzin, T-modell Á R L I S T A. Érvényes: 2015. december 16-tól C-osztály limuzin, T-modell Á R L I S T A C-osztály limuzin, T-modell alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Induló díj 30% Havi fizetendő 60X

Részletesebben

CLS-osztály extrafelszereltségei

CLS-osztály extrafelszereltségei CLS-osztály extrafelszereltségei CLS felár ellenében rendelhető felár nélkül rendelhető S széria nem rendelhető CLS 250 CDI BlueEFF. CLS 350 CDI BlueEFF. CLS 350 CDI 4MATIC BlueEFF. CLS 350 BlueEFF. CLS

Részletesebben

GLC Á R L I S T A. Érvényes: 2016. április 19-től. GLC árlista 1

GLC Á R L I S T A. Érvényes: 2016. április 19-től. GLC árlista 1 Á R L I S T A Érvényes: 2016. április 19-től árlista 1 alapárak: Érvényes: 2016. április 19-től T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF ak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás kombinált

Részletesebben

SL-osztály extrafelszereltsége

SL-osztály extrafelszereltsége 040U fekete 590U tűzopál 183U magnetit-fekete metálfényezés - - 197U obszidián-fekete metálfényezés - 526U dolomit-barna metálfényezés - előreláthatólag 2012. 3. negyedévétől rendelhető 755U tenorit-szürke

Részletesebben

E-osztály coupé/cabrio Á R L I S T A

E-osztály coupé/cabrio Á R L I S T A E-osztály coupé/cabrio Á R L I S T A Érvényes: 2013. április 15-től 295 HUF/EUR árfolyamon 2013.04.15. E-osztály coupé/cabrio árlista 1 E-osztály coupé/cabrio alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó

Részletesebben

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia A Mercedes-Benz E-osztály klasszikus Coupé és négyüléses Cabrio modellje a felső középkategória legbecsesebb járművei közé tartozik.

Részletesebben

Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata

Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata Mercedes-AMG C 43 4MATIC Coupé Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata Sajtóinformáció 2016. február 24. Affalterbach. A Mercedes-AMG az új C 43 4MATIC Coupé modellel bővítette a C-osztály kínálatát.

Részletesebben

Az új X-osztály. Világokat kapcsol össze.

Az új X-osztály. Világokat kapcsol össze. X-osztály 2 Az új X-osztály. Világokat kapcsol össze. Öntudatosan dacol a természeti erőkkel, markáns designja magára vonzza a pillantásokat. Olyan robusztus és erőteljes, hogy nehéz terepen is magabiztosan

Részletesebben

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S d 4MATIC All-Terrain Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag S S S S S S S 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás S S S S S S S Kivitel Széria külső kivitel P76 S S S S S S S Széria belső

Részletesebben

GLC Á R L I S T A. Érvényes: 2016. február 1-től. GLC árlista 1

GLC Á R L I S T A. Érvényes: 2016. február 1-től. GLC árlista 1 GLC Á R L I S T A Érvényes: 2016. február 1-től GLC árlista 1 GLC alapárak: Érvényes: 2016. február 1-től T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen

Részletesebben

CL Coupé (C216) szériafelszereltsége

CL Coupé (C216) szériafelszereltsége CL Coupé (C216) szériafelszereltsége Szerviz, garancia ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Belső Tároló helyek Tároló rekesz a középkonzolban és a hátsó kartámaszban

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

Az SLK új generációja

Az SLK új generációja Az SLK új generációja Tartalom Agilitás 2 Menetdinamika 2 Külső megjelenés 4 Benzinmotorok 6 Váltók 8 Komfort 10 Belső tér / Vario - tető 10 Menetkényelem 12 Biztonság 14 AMG 16 SLK 55 AMG 16 AMG PERFORMANCE

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY A VADONATÚJ VOLVO S60 CROSS COUNTRY A sportos elegancia és a robusztus rátermettség egyedi kombinációja A vadonatúj Volvo S60 Cross Country az alapmodell fiatalos eleganciáját 65 mm-rel megemelt hasmagassággal

Részletesebben

S P O T L I G H T Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B, Kiadás dátuma: 2017.

S P O T L I G H T Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B,  Kiadás dátuma: 2017. SPOTLIGHT KERÜLJÖN A KÖZÉPPONTBA! Lépjen ki a szürke hétköznapok világából, és válassza a Jazz új, Spotlight különkiadását, mellyel kifinomult módon fejezheti ki egyéniségét. A Spotlight változat egyedülállóan

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

C-osztály kombi (S205) Á R L I S T A

C-osztály kombi (S205) Á R L I S T A C-osztály kombi (S205) Á R L I S T A Érvényes: 2015. február 13-tól C-osztály kombi árlista 1 C-osztály kombi (S205) alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

CL-osztály extrafelszereltségei

CL-osztály extrafelszereltségei 032U designo mystic-kék 1 120 140,- 033U designo mokka-fekete 820 420,- Grand Edition különleges modellel (P61-es kód) - - 037U designo mystic-vörös 1 120 140,- 039U designo mauritius-kék 820 420,- 041U

Részletesebben