Az M - osztály új generációja.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az M - osztály új generációja."

Átírás

1 Az M - osztály új generációja.

2 2 Külső megjelenés Nem csak az utcára. De mindig az Ön útjain. Akár a nyüzsgő város hever a lábainál, akár egy sziklás út áll még Ön előtt : az M - osztály minden terepen kimondottan kultúráltan viselkedik. Élvezheti a megszokottan magabiztos menettulajdonságokat bármilyen talajon. Még az aszfaltozott utaktól távol is. Ezen túlmenően az M - osztály exkluzív külső megjelenése is még dinamikusabbá vált. Világosan látható ez az új, krómbetétekkel ellátott orr - részen is. Az átdolgozott első lökhárító, optikai kartervédővel, az új formájú fényszórók, valamint a jellegzetes, lendületes formájú visszapillató tükrök szintén az igényességet jelzik. Magabiztos fellépésének köszönhetően az M - osztály az opera előtt sem lóg ki a sorból.

3

4

5 Agilitás Terepjáró képesség 5 A többiek számára igazi expedíció. Önnek a rövidebb út. Az ember természetéből következik, hogy vágyik utána. Az M - osztály természetéből pedig, hogy csillapítsa ezt a vágyat. Egy gombnyomás, és máris oda megy, ahová kívánja nem csak oda, ahová az aszfaltozott utak megengedik. A kényelem mindenhová elkíséri. Ehhez hozzájárul az alapfelszereltséghez tartozó 7G - TRONIC hétsebességes automata váltó és a 4MATIC összkerékhajtás is, a 4ETS elektronikus hajtásvezérléssel. Így olyan utak is megnyílnak Ön előtt, amelyeken még senki sem járt. Az extrém terepekre Offroad-Pro technikai csomag is rendelhető ( kivéve az ML 63 AMG - t ). Ez többek között lehetőséget biztosít arra, hogy a gépkocsi karosszériáját 90 mm - rel megemelje, és ezáltal 600 mm - es gázlómélységet érjen el. Az M - osztályban szintén megtalálható az AIRMATIC légrugózás, az elektronikusan szabályozható lengéscsillapító - rendszerrel együtt. Mindezek az alapfelszereltséghez tartoznak az ML 420 CDI, ML 500 és az ML 63 AMG esetében. A többi típushoz extraként rendelhetők. Az AIRMATIC segítségével a menetszituációnak megfelelően három csillapítási szint állítható be, ami segít a menetkényelem és -dinamika fokozásában, és egyidejűleg a légellenállás csökkentésével az üzemanyag - fogyasztás csökkentésében. Nyugodtan követheti tehát saját útját : M - osztálya otthon érzi magát rajta.

6 6 Külső megjelenés Úton a mindennapok és a kalandok között. A legjobb öltönyben hegyet mászni, vagy terepruhában színházba menni? Nem jelent problémát az M - osztály számára. Olyan mesterien egyesíti a dinamikát, az eleganciát és a terpjáró képességet, hogy úgy változtathatja élete helyszíneit, ahogyan éppen kedve tartja, és közben mindenütt pozitív benyomást kelt. Ez a sikeres kombináció lendületes vonalakból kialakuló világos körvonalakkal tükröződik vissza az M - osztály külső megjelenésében. Az ék - alakú, dinamikus oldalvonal az előre hajtó erőt szimbolizálja, melyet az enyhén előre hajló C - oszlop is erősít. A sötétített hátsó lámpák az újonnan kialakított hátsó lökhárítóban kifejezetten sportosak. Kívánságra az M - osztály átlátszó üvegű fényszórókkal és jellegzetes LED - es világítótestekkel még szebben sugárzik. A kalandvágyat az alapfelszereltséghez tartozó 17- ill. 19" - os könnyűfém keréktárcsák is felkeltik. Szintén hozzájárul a jó megjelenéshez, ráadásul kimondottan praktikus is a szintén az alapfelszereltséghez tartozó hosszanti tetőrúd.

7

8 8 Utastér Az M - osztály elviszi Önt a legszebb helyekre. Például az utastérbe. A legmagasabb fokú elégedettség a magas elvárások legjobb következménye melyeket az M - osztállyal szemben jogosan támaszthat. Az utastér még igényesebb kialakítása egyaránt kielégíti a finom tapintás, mint az igényes pillantások által támasztott igényeket. Nem csak az utastér kialakítása, az anyagválasztás és a kidolgozás is kiérdemli a jelzőt : luxuskivitel. Az alapfelszereltséghez tartozó kapcsolófülekkel ellátott kormánykerék nemes bőr bevonatot kapott, az ajtók kárpitja alapfelszerelésként az igényes ARTICO mesterséges bőr. Ez a könnyen kezelhető anyag kívánságra a műszerfalhoz is rendelhető. A nagyteljesítményű hangszórók az új burkolatok alatt szinte láthatatlanok, de nem lehet nem meghallani őket. Nem csak az akusztika nagyszerű, hanem az audio- és kommunikációs megoldások kínálata is. A kéz nélküli Bluetooth - os kihangosító és a színes kijelző az alapfelszereltség része valamennyi rendszernél. A legmagasabb igények kielégítésére rendelhető a COMAND APS multimédia - rendszer is. Magában foglalja a LINGUATRONIC beszédvezérlő rendszert is, amely lehetővé teszi az audio - berendezés, a telefon és a navigációs rendszer kényelmes kezelését. A rendszer ezenkívül merevlemezes navigációsrendszerrel, 3D - s megjelenítéssel, nagyfelbontású 6,5" - os színes kijelzővel, MUSIC REGISTER - rel, SD - kártyaolvasóval és DVD - Video - lejátszó funkcióval is rendelkezik. Még M - osztályának zenei felszereltsége is az Ön ízléséhez alkalmazkodik köszönhetően az opcionális média - interfésznek az MP3 - lejátszóhoz.

9

10

11 Agilitás Motorok 11 A lelkesedéshez erős hajtóerőre van szükség. Aki szívesen jár a természetben, ügyel arra, hogy ne tegyen benne kárt. Ez több szempontból is igaz az M - osztályra. Alapfelszereltségként részecskeszűrővel ellátott dízelmotorjai nem csak csöndesek, hanem alacsony a fogyasztásuk, és ezáltal a károsanyag - kibocsátásuk is. Emellett mégis kimondottan erősek. Az optimalizált Common - Rail technika az ML 280 CDI - ben 140 kw - ot ( 190 LE ) teljesít, 440 Nm maximális forgatónyomatékkal. Az ML 320 CDI ugyanezzel a hatékony technikával 165 kw ( 224 LE ) teljesítményt ad le, 510 Nm maximális forgatónyomaték mellett. Az ML 420 CDI - ben egy rendkívül hatékony V8 - as motor dolgozik, 225 kw ( 306 LE ) teljesítménnyel és 700 Nm - ig terjedő forgatónyomatékkal. A két benzinmotor is viszonylag alacsony üzemanyag - fogyasztással kombinálja a nagy teljesítményt. Az ML es 6 - hengeres motorja nyugodt járásával, az ML 500 ill. az ML 63 AMG erőtartalékaival, és tipikus 8 - hengeres hangjá - val tűnik ki.

12

13 AMG ML 63 AMG 13 Ország, város, folyó haladóknak. Az erő nem minden, azt irányítani is tudni kell. Az ML 63 AMG - ben a kiemelkedő technika, a külső megjelenés és a dinamika alkot belőle izgalmas vezetési élményt. Már külső megjelenésével is egyértelműen ebbe az irányba mutat : a dinamikus AMG első lökhárító, fényes króm kartervédővel, kerek ködlámpákkal, az AMG hátsó lökhárító és az AMG sportkipufogó, két, krómozott dupla végcsővel. Titánszürkére fényezett, polírozott, 5 - küllős, 20" - os AMG könnyűfém keréktárcsák és 295 / 40 - es gumiabroncsok egészítik ki az erőteljes benyomást. Extraként 21" - os, duplaküllős, titánszürke, polírozott AMG könnyűfém keréktárcsák is rendelhetők. A legfinomabb nappabőrből készült sportülések, a vállnál alcantara betétekkel, az új AMG ergonomikus sportkormány, ezüst színű kapcsolófülekkel, és az AMG kombinált műszer, a RACETIMER - rel valódi verseny - atmoszférát teremtenek. A nyolchengeres 375 kw - os ( 510 LE ) és / percnél 630 Nm forgatónyomatékot leadó AMG motor hangja már álló helyzetben is magas elvárásokat ébreszt. Az AIRMATIC - csomagon alapuló AMG sportfutómű és az AMG SPEEDSHIFT 7G - TRONIC váltó pedig ezt menet közben lelkesedéssé fokozza méterről méterre.

14 14 Felszereltség Szériafelszereltség SZÉRIAFELSZERELTSÉG ( VÁLOGATÁS ) 17" - os könnyűfém keréktárcsák ( ML 280 CDI, ML 320 CDI, ML 350 ) 19" - os könnyűfém keréktárcsák ( ML 420 CDI, ML 500 ) 20" - os AMG könnyűfém keréktárcsák ( ML 63 AMG ) 4ETS elektronikus vonóerő - szabályzó rendszer összkerékhajtáshoz 7G - TRONIC 7 - sebességes automata váltó Ablaklégzsák a vezető, az első és hátsó utasok részére Adaptív, villogó féklámpa Állandó összkerékhajtás ARTICO mesterséges bőr ajtókárpitok Audio 20 CD ( színes kijelzővel, MP3 - lejátszással és Bluetooth - os telefon - kihangosítóval ) Aux - in bemeneti csatlakozó a kesztyűtartóban, külső audio - berendezések számára Biztonságiöv becsatolására figyelmeztető jelzés elöl Blokkolásgátló ( ABS ) Borulásérzékelő Csomagtérroló DIRECT SELECT, a kormány közelében elhelyezett sebességváltó, kormánykapcsoló - gombokkal Downhill Speed Regulation DSR Elektromos ablakemelő mind a négy ablakon ( zárás -/ nyitásvezérléssel ) Elektromosan állítható és fűthető külső tükrök ESP Elektronikus Stabilitás Program Fékasszisztens ( BAS ) Gumiabroncsnyomás csökenésére figyelmeztető rendszer Hosszanti tetőrúd / tetőcsomagtartó - előkészítés Kétutas kipufogórendszer, látható végcsövekkel Kilépővilágítás az ajtókban Klímaberendezés Ködfényszórók Könyöktámasz elöl, tárolórekesszel Külsőhőmérséklet - kijelző LED - es harmadik féklámpa Légzsák a vezető és az utas részére, két fokozatú Menetfény - asszisztens Multifunkciós bőr kormány NECK - PRO aktív fejtámlák elöl Oldallégzsákok a vezető és az első utas részére Optikai védőlemez elöl, ezüst színű, bordázott Osztottan dönthető hátsó üléspad ( 1 / 3 : 2 / 3 ) Paraméter - kormánymű ( sebességfüggő szervokormány ) PRE - SAFE - rendszer Sötétített hátsó lámpák Térdlégzsák a vezetőoldalon

15 Felszereltség Extra felszereltség 15 EXTRA FELSZERELTSÉG ( VÁLOGATÁS ) Biztonság Átlátszó üvegű LED - es hátsó lámpák Bi - xenon - fényszórók aktív kanyarkövető világítással, fényszórómosóval, dinamikus fényszórómagasság-állítással, befordulás - segítő világítás a lökhárítóban és LED - es hátsó lámpák Fényszórómosó berendezés Oldallégzsákok hátul Riasztóberendezés emelésérzékelővel Komfort Aktív multikontúr - vezető- és első utasülés ( alapfelszereltség az ML 63 AMG - nél ) Állóhelyzeti fűtés EASY - PACK csomagtérajtó hidraulikus működtetéssel ( az indítókulcs gombjának megnyomásával zárható is ) EASY - PACK - Fixkit csomagrögzítő sínekkel és kivehető hátsó üléspárnával Elektromos üveg toló- emelőtető Elektromosan állítható deréktámasszal ellátott ülések Elektromosan állítható első ülések, memória - funkcióval Esőérzékelő az első szélvédőn ( alapfelszereltség az ML 420 CDI, ML 500, ML 63 AMG esetében ) Fűtött ablakmosó berendezés, fűtött fúvókákkal PARKTRONIC parkolássegítő rendszer THERMOTRONIC komfort automata klímaberendezés Ülésfűtés a vezető és első utas részére ( alapfelszereltség az ML 63 AMG - nél ) Vonóhorog, lehajtható Rádió / kommunikáció 3 - lemezes CD - váltó 3 - lemezes DVD - váltó 6 - lemezes CD - váltó, MP3 - lejátszási lehetőséggel Audio 50 APS rádió ( DVD alapú navigációs rendszerrel és kereszteződés - nézettel ) COMAND APS kezelő - és kijelzőrendszer az audio, navigáció és telefon kezelésére, nagyfelbontású, 6,5" - os színes kijelző, merevlemezes navigáció, MUSIC REGISTER és LINGUATRONIC beszédvezérlés Harman Kardon Logic 7 surround hangszórórendszer, 12 hangszóróval Hátsó szórakoztató központ Design 21" - os, ötküllős, polírozott AMG könnyűfém keréktárcsák Alumínium fellépők ( alapfelszereltség az ML 63 AMG - nél ) AMG Styling ( alapfelszereltség az ML 63 AMG - nél ) Mirano szövet / ARTICO mesterséges bőr Multifunkciós kormány bőr - fa kivitelben Sötétített ablaküvegek a hátsó oldalablakokon és a hátsó ablakon

16 16 Színek és anyagok Fényezések UNI - FÉNYEZÉS METÁL FÉNYEZÉSEK EXTRA METÁL FÉNYEZÉSEK Az M - osztály fényezése a Mercedes - Benz kifinomult korrózióvédelmi rendszerének csillogó betetőzése. A karosszériát többek között egy cink - foszfát réteggel és elektrosztatikus merítőlakkozással vonjuk be, ami hosszantartó korrózióvé - delmet biztosít. Ezen túlmenően környezetvédelmi okokból kizárólag vízbázisú festékeket használunk. 040 fekete 650 kalcitfehér 197 obszidiánfekete 300 periklas - zöld 723 cubanitezüst 775 iridiumezüst 349 lasuritkék 474 peridotbarna 359 tanzanitkék 798 sanidinbézs 544 karneolvörös

17 Felszereltség Kárpit, bőr és díszítőelemek 17 ARTICO MESTERSÉGES BŐR ARTICO MESTERSÉGES BŐR / ALCANTARA BŐR 1 designo NAPPA BŐR DÍSZÍTŐELEMEK 151 fekete 911 fekete 221 fekete X11 fekete 739 alumínium ezüst / fekete 154 kasmírbézs 918 alpakkaszürke 224 kasmírbézs X25 kasmírbézs / fekete H04 nyárfa betét madárszem optikával 158 alpakkaszürke 228 alpakkaszürke X25 porcelán / fekete 729 antracit színű nyárfa, króm betétekkel ARTICO MESTERSÉGES BŐR / ASPEN SZÖVET 268 alpakkaszürke / fekete X35 világosbarna / fekete 731 diófagyökér betét, króm betétekkel 001 fekete 264 kasmírbézs / fekete 1 Nappabőr kivitelben rendelhető ( ML 63 AMG, nappabőr kivitelben, fekete, kasmírbézs vagy alpakkaszürke színben ).

18 18 Műszaki adatok (1774) (1636) (1639) 2127 A megadott méretek középértékek ( az adatok mm - ben ). Alapfelszereltségű és terheletlen gépkocsikra vonatkoznak. () Az ML 500 4MATIC, ML 420 CDI 4MATIC adatai.

19 Műszaki adatok* 19 ML 280 CDI 4MATIC ML 320 CDI 4MATIC ML 420 CDI 4MATIC ML 350 4MATIC ML 500 4MATIC ML 63 AMG 4MATIC Hengerszám /- elrendezés 6 / V 6 / V 8 / V 6 / V 8 / V 8 / V Lökettérfogat ( cm 3 ) Névleges 1 teljesítmény ( kw 1 / percnél ) 140 / / / / / / 6800 Névleges forgatónyomaték 1 ( Nm 1 / percnél ) 440 / / / / / / 5200 Maximális sebesség kb. ( km / h ) Gyorsulás 0 - ról 100 km / h - ra ( s ) 9,8 8,6 6,5 8,4 5,8 5,0 Gumiabroncs méret 235 / 65 R / 65 R / 50 R / 65 R / 50 R / 40 R 20 Üzemanyag Diesel Diesel Diesel benzin benzin benzin 99 okt. Üzemanyag - fogyasztás 3 ( l / 100 km ) városban országúton kombinált 11,8 12,8 7,6 7,8 9,1 9,6 11,9 12,8 7,8 9,3 9,6 14,2 14,6 8,5 9,1 10,6 11,0 14,9 15,4 9,0 9,7 11,2 11,8 17,6 10,0 12,8 24,1 12,2 16,5 CO2 - kibocsátás 3 ( kombinált ) ( g / km ) Saját tömeg 4 ( kg ) Megengedett össztömeg ( kg ) Megengedett vontatmánytöneg 5 ( kg ) fékezett / fékezetlen 3500 / / / / / / 750 Csomagtartó - térfogat ( l ) Max. a 2. üléssor mögött Max. az 1. üléssor mögött *Valamennyi adat előzetes érték. 1 A 80 / 1269 / EWG irányelvnek megfelelően, a jelenleg érvényes kiadás szerint. 2 Elektronikus úton leszabályozva. 3 A megadott adatok meghatározása az előírt mérési eljárásnak ( 80 / 1268 / EWG irányelv, a jelenleg érvényes kiadás szerint ) megfelelően történt. Az adatok nem egy adott gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem csak a különböző gépkocsitípusok közötti összehasonlítás céljára szolgálnak. További információk az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag - fogyasztásról és hivatalos, specifikus CO 2 - kibocsátásról az Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag - fogyasztásról és CO 2 - kibocsátásról c. kiadványban találhatók, amely az értékesítési pontokon és a Deutschen Automobil Treuhand GmbH - nál díjmentesen rendelkezésre 4 áll. A 92 / 21 / EG irányelvnek, a 95 / 48 / EG előírás szerint megfelelően ( a gépkocsi menetkész állapotában, 90 %- ban feltöltött üzemanyagtartállyal, vezetővel ( 68 kg ) és csomaggal ( 7 kg ) széria - felszereltségű gépkocsikhoz. A tartozékok és az extra felszereltségek rendszerint növelik ezt az értéket, aminek következtében a hasznos terhelés ennek megfelelően csökken kg vonóhorog - terheléssel együtt.

20 Használtautó - visszavétel. A kör bezárul. M - osztályát, hosszú élete végén, az EU - Használtautó - Irányelvek 1 szerinti környezetbarát újrahasznosítás céljából visszavesszük addig azonban még sok idő eltelik. 1 A használtautó - visszavétel a 3,5 t - ig terjedő megengedett össztömegű gépkocsikra vonatkozó, nemzeti előírásoknak megfelelően érvényes. A Mercedes - Benz gépkocsik már több éve teljesítik az újrahasznosításra alkalmas konstrukcióval szemben támasztott követelményeket. A forgalomból kivont használt gépkocsik visszavételére visszavételi helyekből és szétszerelő üzemekből álló hálózat áll rendelkezésre, melyek gépkocsiját környezetbarát módon hasznosítják. A gépkocsi- és alkatrész - újrahasznosítás lehetőségeit folyamatosan fejlesztjük és javítjuk. Ezáltal az M - osztály a törvény által előírt újrahasznosítási arányok emelésének a jövőben is a szükséges határidőn belül meg fognak felelni. További információk a - benz.hu oldalon és a telefonszámon állnak rendelkezésére. A prospektus adatairól : A szerkesztés lezárása, után a termékeken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés valamint a szállítási terjedelem változásának jogát a gyártó a szállítási határidőig fenntartja, amennyiben a változások vagy eltérések az értékesítő érdekeinek figyelembevételével a vevő számára ésszerűek. Amennyiben az értékesítő vagy a gyártó a megrendelés vagy a megrendelés tárgyának megjelöléséhez írásjegyeket vagy számokat használ, önmagában ebből jogok nem vezethetők le. Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik a sorozatgyártásban előállított termék részét. A színeltéréseket a nyomdatechnika okozza. Ez a nyomtatvány nemzetközi felhasználásra készült. A törvényes, jogi ill. adóelőírásokra való utalások azonban csak a Német Szövetségi Köztársaságban, a nyomtatvány szerkesztésének lezárásakor érvényesek. A más országokban érvényes előírásokkal és kihatásokkal kapcsolatos, ill. az aktuális állapotra vonatkozó további információkért kérjük, forduljon Mercedes - Benz értékesítőjéhez. - benz.hu Daimler AG, Stuttgart BC / MC / 0408 Printed in Germany

Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez.

Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez. Az új CLC - osztály 2 Design Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez. Az új CLC sportcoupé. A mozgás nem csak látható, hanem átélhető, és mindenek előtt meg is tapasztalható : a CLC - vel. A Mercedes -

Részletesebben

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra.

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra. A-osztály limuzin Gyorsabban A-ból B-be és a világhálóra. Még álló helyzetben is tökéletes megjelenést alkot. Nulláról százra gyorsulása még nagyobb benyomást tesz és azonnal új mértéket szab: az A-osztály

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

GLK - osztály extrafelszereltségei

GLK - osztály extrafelszereltségei 040U fekete fényezés 197U obszidiánfekete metál 308 610,- 779U alabandin-szürke metál 308 610,- 890U cavansit-kék metál 308 610,- 497U cuprit-barna metál 308 610,- 799U gyémántfehér "Bright" metál 595

Részletesebben

Hívogatóan távolságtartó.

Hívogatóan távolságtartó. E - osztály Isten hozta otthon! Az E - osztály évtizedek óta egyet jelent a komforttal és a biztonsággal. Ráadásul újra és újra megújítja önmagát. Ma már több, mint 70 érzékelő gondoskodik róla, hogy

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Az első autó hét trónnal.

Az első autó hét trónnal. R-osztály. Az első autó hét trónnal. Foglaljon helyet a világ legkisebb királyságában vagy a legtágasabb gépkocsiban, amit valaha építettünk. Az új R-osztály. Fejedelmi útitárs, hét ülőhellyel. Az egész

Részletesebben

Az A - osztály új generációja

Az A - osztály új generációja Az A - osztály új generációja 2 Külső megjelenés A megbízhatóság az első pillantásra felismerhető. Minőség a legapróbb részletekig. A legnagyobb mérnöki teljesítmény, ha sikerül hidat építeni az érzelem

Részletesebben

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle A lét új könnyedsége. Az idő múlásával, a sikerrel, a tapasztalattal a célokból nem lesz kevesebb. Csak a hozzájuk vezető út lesz szebb. Magabiztosabb. Biztonságosabb. Minden

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. GLE. Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. Dinamika. Az önmegvalósítás képessége. Az elengedés művészete. Akiben ezek a tulajdonságok egyesülnek, rendkívüli nyugalmat sugároz, tudja

Részletesebben

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID.

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID. S - osztály. Erő Elegancia és gyorsulás harmóniája. Aki igazán sikeres, az minimális energiabefektetéssel képes nagy dolgokat véghezvinni. A jövőben az előrehaladást is így mérjük majd. Az S - osztály

Részletesebben

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei 191U Kozmoszfekete metálfényezés 191 770,- 240U Lótuszkék metálfényezés 191 770,- 490U Sztyeppebarna metálfényezés 191 770,- 589U Jupitervörös 650U Zirrusfehér 696U Éjfekete 761U Polarezüst metálfényezés

Részletesebben

GLK-osztály extrafelszereltségei

GLK-osztály extrafelszereltségei 4M 040U fekete fényezés 197U obszidiánfekete metál 312 420,- 986U Luzonit-szürke metál 312 420,- 890U cavansit-kék metál 312 420,- 526U dolomitbarna metál 312 420,- 799U gyémántfehér "Fényes" metál 600

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Az új GLA. Az életrevaló.

Az új GLA. Az életrevaló. GLA-osztály. Az új GLA. Az életrevaló. Az új GLA már az első pillantásra lehetőségek végtelen sorát nyitja meg. Kezdjük az egyaránt izmos és áramvonalas design lendületességével, hiszen ezzel egy egész

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis.

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. C-osztály. Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. Magabiztos könnyedség, egyben a fejlődés mintaképe. Aerodinamikája elegánsan kitér a légellenállás elől. Kívánságra teljesen automatikus légrugózással,

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 2. rész 2 db egyterű 1. kategóriába tartozó, 80-129

Részletesebben

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz.

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz. B-osztály. Akár kalandvágy, család vagy vezetési élmény a B-osztály új generációjában mindennek tökéletesen megvan a helye. Merítsen inspirációt az innovatív műszaki megoldásokból! Engedje, hogy magával

Részletesebben

Erősítse fel a napot.

Erősítse fel a napot. SLC Roadster Erő-ütem. A város ritmusa felgyorsulni látszik, hiszen most az új SLC diktálja az ütemet. Az életöröm meghódítja az utcákat: új orral, gyémánt-hűtőráccsal és határozott króm szárnnyal. Minden

Részletesebben

CLA-osztály. Shooting Brake.

CLA-osztály. Shooting Brake. CLA-osztály. Shooting Brake. Nagyvárosi vadász. Az új CLA Shooting Brake. Kalandos az élet a nagyvárosban: a házak az ég felé törnek, és reggelre új negyedek születnek, készen arra, hogy meghódítsák őket.

Részletesebben

Tartalom. Külső megjelenés 2

Tartalom. Külső megjelenés 2 Az új GLK - osztály Tartalom Külső megjelenés 2 Agilitás 6 Motorok 6 Off-road 8 Biztonság 10 Komfort 12 Műszerfal 12 Utastér 14 Off-road Styling csomag 16 Sport - csomag 18 Külső megjelenés 18 Utastér

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

G-osztály (BR463) szériafelszereltsége

G-osztály (BR463) szériafelszereltsége G-osztály (BR463) szériafelszereltsége ASSYST szervizintervallum kijelző Audio 20 CD rádió - integrált 6 lemezes CD-váltóval (MP3 lejátszására képes); telefonbillentyűzettel és Bluetooth csatlakozóval

Részletesebben

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt.

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt. GLE. Coupé. Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt. Kifinomult sportosság és stílus. Ismerkedjen meg az autók világának legjobbjával egy új, magával ragadó formában: az új GLE Coupéban egyesül a Mercedes-Benz

Részletesebben

G-osztály extrafelszereltségei

G-osztály extrafelszereltségei D06 Alcantara antracit tetőtér borítás - - - - S D27 Elektromos toló és billenő tető - - S S DN1 Csomagháló - - - - EH2 Komfort-Telefon EH3 Média-csatlakozó - - EM7 Hátsó szórakoztató rendszer - - - -

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

Fiat Bravo árlista V Active

Fiat Bravo árlista V Active Fiat Bravo árlista 198.53A.0 66/90 179 198.53G.0 198.53W.0 77/105 187 198.54A.0 66/90 179 198.54G.0 MTA 198.54E.0 8,5/5,4/6,5 154 198.54H.0 110/150 9,3/5,8/7,1 167 212 Sincom kód: Hengerûrtartalom (ccm)

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 195 580,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 195 580,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés 195 580,- 787U Sziklaszürke metálfényezés

Részletesebben

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer.

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer. S-osztály. Coupé. Az új S-osztály Coupé. Gran Performer. Minden itt kezdődik: olyan formanyelvvel, amitől eláll a szavunk. Meghajlunk a nagy coupékra jellemző arányok, a sportos, powerdome-okkal ellátott,

Részletesebben

Motor GL 350 BlueTEC 4MATIC Offroader

Motor GL 350 BlueTEC 4MATIC Offroader Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok 22683470,00 HUF 1127760,00 HUF Szín Obszidiánfekete metálfényezés 351790,00 HUF Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

CLA-osztály extrafelszereltségei

CLA-osztály extrafelszereltségei CLA-osztály extrafelszereltségei CLA felár ellenében rendelhető felár nélkül rendelhető S széria - nem rendelhető CLA 220 CDI CLA 180 CLA 200 CLA 250 Forint-ár (bruttó) 295 HUF/EUR árfolyamon Kód Megnevezés

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

GL-osztály extrafelszereltségei

GL-osztály extrafelszereltségei = felár ellenében O = felár nélkül S = széria = nem Metálfényezés (színmintának megfelelően) 347 980,- Gyémántfehér BRIGHT 849-es kóddal nem 660 400,- Kárpitozás (színmintának megfelelően) - az ár 845-ös

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

Az SLK új generációja

Az SLK új generációja Az SLK új generációja Tartalom Agilitás 2 Menetdinamika 2 Külső megjelenés 4 Benzinmotorok 6 Váltók 8 Komfort 10 Belső tér / Vario - tető 10 Menetkényelem 12 Biztonság 14 AMG 16 SLK 55 AMG 16 AMG PERFORMANCE

Részletesebben

ALPINA B7 L. Széria felszereltség. 1/ 5.oldal. 2007.03.01 www.ap-trade.eu ALPINA B7 L

ALPINA B7 L. Széria felszereltség. 1/ 5.oldal. 2007.03.01 www.ap-trade.eu ALPINA B7 L ALPINA B7 L 1/ 5.oldal Széria felszereltség ALPINA CLASSIC könnyűfém keréktárcsák elől 245/35 ZR 21, hátul 285/30 ZR 21 Michelin Pilot Sport 2 gumiabroncsokkal ALPINA Nasca bőrkárpitozás ALPINA emblémával

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista E5+ árlista Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.3 Mjet E5+ 263.12D.1 zárt furgon dízel 1248 66/90

Részletesebben

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT Új Qubo Qubo Újdonságok KÜLSŐ STÍLUS BELSŐ STÍLUS ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ CSOMAGTÉRAJTÓ 15" MÉRETŰ KERÉKAGY SAPKÁK GYÉMÁNTHATÁSÚ, BARNÍTOTT 15" MÉRETŰ KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK FEKETE CSÍKOK A TETŐN (HA NINCS TETŐSÍN)

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei felár ellenében S széria - nem CDI CDI 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 183 750,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 183 750,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés

Részletesebben

GLE SUV szériafelszereltségei

GLE SUV szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o o o o AMG AMG sport modell (külső) 216 o V8 BITURBO felirat az első sárvédőn

Részletesebben

CL Coupé (C216) szériafelszereltsége

CL Coupé (C216) szériafelszereltsége CL Coupé (C216) szériafelszereltsége Szerviz, garancia ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Belső Tároló helyek Tároló rekesz a középkonzolban és a hátsó kartámaszban

Részletesebben

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól*

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól* 3 640 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Pop 70/95 4 505 000 3 840 000 3 640 000 500L 0.9 TwinAir T 77/105 5 255 000 4 790 000

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ.

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ. C-osztály limuzin Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ. Az új C-osztály: tudja, honnan jön. Tudja, hová akar eljutni. Célja: vezetni. Útja: a csúcs felé. Technológiája, megjelenése, anyagai:

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

Újra és újra ámulatba ejt.

Újra és újra ámulatba ejt. C-osztály Cabriolet Újra és újra ámulatba ejt. Mennyire lehet intenzív egy autó? Az új C-osztály Cabriolet feszültséggel teli vonalai és izmos felületei a lélegzetelállító stílus bizonyítékai. Ezt csak

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik.

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik. C-osztály Coupé Azonnal elcsábít. A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik. A környezet a hátterévé válik.

Részletesebben

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól*

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Bravo Actual 66/90 3 990 000 3 550 000 Bravo Active 66/90 4 190 000 3 730 000 Bravo 66/90 4 410 000 3 920 000 Bravo

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új 1.4 16V 263.111.0 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

ALPINA B5 Limousine. Széria felszereltség. 1/ 5.oldal. 2007.03.01 www.ap-trade.eu ALPINA B5 Limousine

ALPINA B5 Limousine. Széria felszereltség. 1/ 5.oldal. 2007.03.01 www.ap-trade.eu ALPINA B5 Limousine ALPINA B5 Limousine 1/ 5.oldal Széria felszereltség ALPINA CLASSIC könnyűfém keréktárcsák elől 245/40 ZR 19, hátul 275/35 ZR 19 Michelin Pilot Sport 2 gumiabroncsokkal ALPINA Dakota bőrkárpitozás ALPINA

Részletesebben

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, E-osztály limuzin Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, amely olyan mértékben segíti, tehermentesíti

Részletesebben

A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna.

A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna. S-osztály. A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna. Új időszámítás kezdődik. A portás is sokatmondóan bólint. A nap még elő sem bújt, mikor az S-osztály hatalmas hűtőrácsa

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V Easy Easy Aut. 1.3 Multijet Sincom kód: 356.030.0 356.035.0 356.M30.0 356.M32.0 356.M35.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 598 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95

Részletesebben

FIAT TIPO 5 ajtós árlista

FIAT TIPO 5 ajtós árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.020.0 357.025.0 357.027.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista. Felszerelések

Motor/Felszereltség lista. Felszerelések Motor/Felszereltség lista 1 1.6 85 kw/115 LE 5MT 1.6 Turbo 13 kw/18 LE 6MT 1.8 VVA 13 kw/14 LE 5MT 1.8 VVA 13 kw/14 LE 4AT 1.9 11 kw/15 LE 6MT Listaár 6 358 7 683 6 735 7 85 7 575 1.6 115 LE 5MT 1.6 Turbo

Részletesebben

Fiat Punto Evo 2 990 000 Ft-tól*

Fiat Punto Evo 2 990 000 Ft-tól* Fiat Punto Evo 2 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Punto Evo Active 1.2 8v 3 ajtós 51/69 3 350 000 2 990 000 Punto Evo Active 1.2 8v 5 ajtós 51/69 3 450 000 3 080

Részletesebben

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól*

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin LISTAÁR Motor Business Limited Intens 1,6 16V 115 4 120 000 4 220 000 4 590 000 dci 95 4 670 000 dci 110

Részletesebben

FIAT Tipo Kombi árlista

FIAT Tipo Kombi árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.040.0 357.045.0 357.047.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S d 4MATIC All-Terrain Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag S S S S S S S 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás S S S S S S S Kivitel Széria külső kivitel P76 S S S S S S S Széria belső

Részletesebben

S-osztály extrafelszereltségei

S-osztály extrafelszereltségei tengelytávú kivitel 032U designo mystic-kék - - - - - - - - - - - - 1 120 140,- - - - - - - - - 1 503 680,- 033U designo mokka-fekete - - - - - - - - - - - - 820 420,- - - - - - - - - 1 203 960,- 037U

Részletesebben

Irányt mutat az áramlatoknak.

Irányt mutat az áramlatoknak. CLA-osztály. Irányt mutat az áramlatoknak. Az egyenes út gyakran a leggyorsabb. A megszokott dolgok bizalmat keltenek. De mi hajt előre? A lehető legtovább lovagolni a hullámon? Aki az áramlattal úszik,

Részletesebben

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 430 000 2 960 000 2 760 000 Qubo Active 4 180 000 3

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Magasabbra. Előbbre. Éljen át minden utat egy egészen új színvonalon: az új GLC-vel. Haladóbb és sportosabb mint valaha, közben szinte hangtalan és hatékony

Részletesebben

FIAT TIPO 5 ajtós árlista

FIAT TIPO 5 ajtós árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.020.0 357.025.0 357.027.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

Fiat Punto Ft-tól*

Fiat Punto Ft-tól* Fiat Punto 2 430 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Punto Pop 1.2 8v 3 ajtós 51/69 3 050 000 2 630 000 2 430 000 Punto Pop 1.2 8v

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei 162U déltengerkék metálfényezés 219 710,- 191U Kozmoszfekete metálfényezés 219 710,- 589U Jupitervörös 650U Zirrusfehér 662U designo sziklaszürke "MAGNO" előreláthatólag 2013. 1.negyedévétől 699 770,-

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista E6 árlista Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben