Irányt mutat az áramlatoknak.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Irányt mutat az áramlatoknak."

Átírás

1 CLA-osztály.

2 Irányt mutat az áramlatoknak. Az egyenes út gyakran a leggyorsabb. A megszokott dolgok bizalmat keltenek. De mi hajt előre? A lehető legtovább lovagolni a hullámon? Aki az áramlattal úszik, elvész a tömegben. Az új CLA tökéletesíti a lázadást az ellen, ami visszahúzná: alacsony légellenállása a széria-gépkocsik között mértékadó. Az áramvonalas formák hatásosan teszik láthatóvá a példa nélkül álló aerodinamikát. Magával ragadó módja annak, hogy hűek maradjunk vonalainkhoz. Az árral szemben is.

3

4

5 Forma: nonkonform. Alig vonta magára az új CLA a figyelmet, máris megtöri a békés nézelődést. A kifejező design új kifejezést kölcsönöz a dinamikus coupéformának: oldalai feszesen íveltek. Fara mélyen az aszfaltra lapul. Az avantgarde részletek nem tetszenek mindenkinek. Csak annak aki számít. Ez a Mercedes-Benz tudatosan emelkedik ki a többiek közül, miáltal a középpontba kerül. Hiszen nem a szokásostól való eltérés, a váratlan, a meglepő az, ami magára vonja tekintetünket? Az első pillantásra.

6 Az uniformizáltság nem tartozik a CLA normái közé. Ahelyett, hogy hagyná magát beskatulyázni, az utastér szokatlan ellenpontokkal ragadja meg: a dinamikus légbefúvók egy sugárhajtóműre emlékeztetnek. A műszerfal, a két, csőben elhelyezett kombinált műszerrel egy sportautóéra hasonlít. A nagy, szabadon álló kijelző is magára vonja a tekintetet. A kormányt és a széria-felszereléshez tartozó integrál-üléseket díszvarrások díszítik. Amint helyet foglal, érezni fogja, hogy a CLA itt is provokál: az indításra.

7

8 Turbulencia öltönyben. Az új CLA-ban egy álom koncentrált ereje rejlik. Valamint a Mercedes-Benz szakértelme. Akár turbódízelként, akár benzinesként, a Coupé a maximális erőt hozza ki négy hengerből. A négylengőkaros hátsó futómű és a sportos futómű-hangolás gondoskodnak az agilis menettulajdonságokról. A direktkormányzás közvetlenül viszi át az Ön akaratát az aszfaltra. A 7G-DCT duplakuplungos sebességváltó éppilyen spontán reagál, és a legerősebb motornál a széria-felszereléshez tartozik. Az eredmény: kulturált sportosság. Az új CLA azonban nemcsak mindent belead, hanem emellett még keveset is fogyaszt. Miközben a sportfutómű biztosítja a megfelelő úttartást.

9

10 Design. Aerodinamika, legszebb formájában: a négyajtós coupé az avantgarde külsőt rendkívüli részletekkel egészíti ki. A karizmatikus orr, az extraként rendelhető gyémánt-hűtőráccsal az első pillantásra elbűvölő. A coupéra jellemző tetővonal és az ablakok magas alsó pereme, a hangsúlyozottan izmos oldalfallal áramvonalas sziluettet alkotnak. Mindezek eredménye a tökéletes alak és a széria-gépkocsiknál egyedülálló légellenállás. A legalacsonyabb, 0,23-as c W -érték a sorozatban gyártott gépkocsik között (előreláthatólag második negyedévétől: CLA 180 BlueEFFICIENCY Edition esetén 0,22) S p o r t ü l é s e k ( i n t e g r a l ü l é s) A R T I C O m ű b ő r/s z ö v e t ká r p i to z á s s a l, k í v á n s á g r a A R T I C O, ARTICO/mikroszálas DINAMICA vagy bőr is rendelhető Extraként ARTICO műbőr kárpitozású komfort ülések is rendelhetők Két extraként rendelhető kivitelváltozat: az öntudatos és sportos Urban, vagy az erőteljes AMG Line Kétcsövű kipufogórendszer a csúcsmotorokhoz, az Urban és AMG Line kivitelváltozatokhoz, valamint a Night-csomaghoz Három, extraként rendelhető design-csomag: Night-csomag, extravagáns külsővel magasfényű fekete díszítőelemekkel, Exkluzív-csomag különösen stílusos, valamint AMG Exkluzív-csomag sportos belső jegyekkel Sportosság. Az új CLA nemcsak kívülről, hanem belülről is különleges. Négy dinamikus és hatékony motor, közvetlen befecskendezéssel, turbófeltöltővel és ECO Start-Stop funkcióval, akár 155 kw (211 LE) teljesítménnyel. Annak érdekében, hogy ez a nagy hajtóerő az útra is jusson, az új CLA széria-felszerelésként hatsebességes kézi kapcsolású váltóval rendelkezik. Ezen túlmenően minden motor kombinálható egy automatikus hétsebességes, duplakuplungos váltóval is, amely a csúcs-motorokhoz a CLA 220 CDI-ben és a CLA 250-ben széria-felszerelés. A komfort futómű (extraként sportfutómű), a négylengőkaros hátsó felfüggesztéssel együtt garantálja a dinamikus-agilis menettulajdonságokat, a stabilitást és az úttartást. Egy négyhengeres dízelmotor 125 kw (170 LE) teljesítménnyel, egy további dízelváltozat negyedévétől várható Három négyhengeres benzinmotor, 90 kw (122 LE) és 155 kw (211 LE) közötti teljesítménnyel D i r e k t- ko r m á ny z á s Négylengőkaros hátsó felfüggesztés Az Extended Traction Control elektronikus differenciálzár gondoskodik a megnövelt stabilitásról és agilitásról, mindenek előtt a kanyarokban A 7G-DCT hétsebességes duplakuplungos automata váltó, a kormányon elhelyezett váltókarokkal és három kapcsolási programmal a legerősebb motoroknál alapfelszerelés, egyébként extraként rendelhető 4MATIC összkerékhajtás (extra, előreláthatólag harmadik negyedévétől kapható) Az új CLA. Zabolátlan.

11 Biztonság. Az új CLA a biztonság terén is példamutató. A karosszéria felépítésének és a széleskörű biztonsági felszereltségnek köszönhetően, légzsákokkal és további visszatartórendszerekkel, a négyajtós coupé átfogó védelmet nyújt. Ezen túlmenően számos igényes segéd- és biztonsági rendszer bevethető. A COLLISION PREVENTION ASSIST baleset megelőző rendszer, az adaptív fékasszisztenssel a Mercedes-Benz integrált biztonsági koncepciójának részeként képes figyelmeztetni a vezetőt a túl rövid követési távolságra, és veszély esetén képes segíteni a fékezést is. További segédrendszerek a HOLD-funkció és a hegymeneti elindulássegítő. Komfort. Real digital. Progresszív design és innovatív technológia: az új CLA mindkettőt biztosítja. A központi TFT-médiakijelző a mobil kommunikációs központ. Az extraként rendelhető Mercedes-Benz Drive Kit Plusszal az iphone -hoz iphone 4/4S-e teljesen integrálódik az új CLA-ba. Az ehhez illeszkedő Digital DriveStyle App ingyenesen letölthető az itunes App Store-ból. Így az alkalmazás, az Audio 20 CD és a COMAND Online segítségével, hozzáfér iphone -ja tartalmaihoz, melyek egy gombnyomásra megjelennek a gépkocsi kijelzőjén, és a középső kartámaszon található Controllerrel biztonságosan és kényelmesen kezelhetők. ADAPTIVE BRAKE alapfelszereltségként beépített asszisztens-funkciókkal, mint a HOLD funkció, a féktárcsa szárazra fékezése nedves időben vagy a hegymeneti elindulás-segítő ATTENTION ASSIST Éberség Figyelő Rendszer Vezető- és utasoldali légzsákok, oldallégzsákok elöl, térdlégzsák a vezető részére, valamint függönylégzsákok az utastér teljes hosszában széria-felszerelésként, extraként rendelhetők a hátsó oldallégzsákok COLLISION PREVENTION ASSIST baleset megelőző rendszer, adaptív fékasszisztenssel DISTRONIC PLUS radaros követési távolság tartó rendszer (extra) Sávtartó csomag, sávtartó- és holttérfigyelő rendszerrel (extra) Intelligens világítási rendszer, bi-xenon fényszórókkal, adaptív távfény asszisztenssel, LED-es nappali menetfénnyel és LED-es hátsó lámpával (extra) PRE-SAFE utasvédelmi rendszer, elektromos övfeszítőkkel elöl és oldalablak-záró funkcióval (extra) 12 vezérlőgombos multifunkciós kormánykerék Audio 20 CD, szabadon álló, 14,7 cm-es képátmérőjű kijelzővel, és USB-, valamint Bluetooth csatlakozással Becker MAP PILOT navigáció (extra) I nte r n et- e l é r é s r e ké p e s C O M A N D O nline multimédia-rendszer, merevlemezes navigációval, 17,8 cm-es képernyő-átmérővel és táblafelismerő rendszerrel (extra) Harman Kardon Logic 7 térhatású hangszórórendszer (extra) Panoráma - tolótető (extra) Aktív parkoló rendszer, kereszt- és hosszirányú parkolási funkcióval, PARKTRONIC-kal, valamint tolatókamerával (mindig extraként) Világítás csomag, hangulatvilágítással (extra) El e k t r o m o s r ög z í tő f é k

12 Az aerodinamika világbajnoka. Az új CLA vonalvezetése áramvonalas. Ezáltal nemcsak a szélcsatornában, hanem az úton is alacsony a légellenállása. Az eredmény: a kifejező külső megjelenés mellett a jelenleg sorozatgyártású gépkocsik között egyedülálló, 0,23-as légellenállási együttható. Olyan határérték ez, melyet csak maga az új CLA képes meghaladni. Így a CLA 180 BlueEFFICIENCY Edition (előreláthatólag második negyedévétől) további műszaki újításoknak köszönhetően még tovább csökkentett, 0,22-es c W -értékkel rendelkezik. Mi előnye származik Önnek ebből? A gépkocsi körüli optimalizált légáramlás jelentősen hozzájárul a mérhetően alacsonyabb menet közbeni ellenálláshoz. Ez az Ön számára nemcsak az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztásban mutatkozik meg: a leszorítóerő az első- és hátsó tengelyen hozzájárul az agilis kezelhetőséghez, a nagy menetstabilitáshoz a magasabb sebességtartományokban, valamint a biztonságos vezetéshez oldalszélben. A kiemelkedő aerodinamika az utastérre is hatással van: az utasok ebben az osztályban soha el nem ért szélzaj-komfortot élvezhetnek. Miáltal ismét bizonyítást nyert: a jó aerodinamika sosem öncélú, hanem több területen is tartós hatást ér el. Az új CLA széria-felszerelésként a legjobb légellenállási értékekkel rendelkezik, amit egy széria-gépkocsi valaha is elért.

13 Szériafelszereltség. Urban kivitelváltozat. Az új CLA már széria-kivitelben összekapcsolja a sportosan modern belső teret a különleges megjelenéssel. Gyárilag fekete hűtőrács, ezüst lamellával és króm betétekkel, valamint a 10 küllős könnyűfém keréktárcsák, 205/55 R 16-os abroncsokkal, tartoznak hozzá. A CLA 250 és a CLA 220 CDI széria-felszerelésként 10 küllős könnyűfém keréktárcsákkal rendelkeznek, 225/45 R 17-es gumiabroncsokkal. Az utastér a sportos integrál-ülésekkel, a háromküllős, 12 funkciógombbal ellátott multifunkciós kormánnyal, direktkormányzással, a kombinált műszerben multifunkciós kijelzővel, klímaberendezéssel, tárolóhellyel rendelkező első kartámasszal, elektromos rögzítőfékkel, valamint USB-csatlakozóval rendelkező Audio 20 CD rádióval győzi meg. A kívánságra rendelhető Urban kivitelváltozat különösen sportossá teszi az új CLA-t: 5 duplaküllős könnyűfém keréktárcsákkal, 225/40 R 18-as abroncsokkal, magasfényű fekete, ezüst lamellás és króm betétes gyémánt-hűtőráccsal, valamint kétcsövű, polírozott nemesacél, szögletes végekkel ellátott kipufogórendszerrel. A belső tér megjelenése is dinamikus: az ARTICO műbőr/corumba szövet vagy kontrasztvarrással ellátott, extraként rendelhető ARTICO kárpitozású sport ülésekkel, hullám-optikás díszítőelemekkel, perforált bőrrel bevont és kontraszt-varrással ellátott multifunkciós kormánnyal. Kívánságra ezen túlmenően ARTICO bevonatú komfort ülések is rendelhetők. A mélyre ültetett futómű a leültetett karosszériával egyaránt gondoskodik az erőteljes megjelenésről és az agilis menettulajdonságokról. Sportosan modern belső tér fekete, mátrix-hatású díszítőelemekkel. Az Urban kivitelváltozat, kétcsövű kipufogórendszerrel és krómbetétes diffúzorral.

14 Night-csomag. Exkluzív-csomag. A kívánságra rendelhető Night-csomag extravagáns design-ötleteket kapcsol össze különleges igényekkel. Magasfényű fekete, ill. ezüst gyémánt hűtőrácsot, fekete lamellával, fekete külső visszapillantó tükröket, magasfényű fekete alsó- és felső ablakdíszlécet, valamint sötétített hővédő üvegezést tartalmaz a hátsó ablakon és a hátsó oldalablakokon. A Night-csomag tisztán külső felszereltségi csomag, és az Urban vagy AMG Line kivitelváltozat valamelyikére épül. Az Urban kivitelváltozat alapján feketére fényezett és fényesre polírozott 5 duplaküllős könnyűfém-keréktárcsák, 225/40 R 18-as abroncsokkal kaphatók. Az AMG Line kivitelváltozattal együtt az új CLA-hoz feketére fényezett és fényesre polírozott 5 duplaküllős könnyűfém-keréktárcsák, 225/40 R 18-as abroncsokkal kaphatók. Az extraként rendelhető Exkluzív-csomag teljesíti a luxus-szintű belső tér iránti igényt, fűtött sportüléseivel, négyirányban állítható deréktámasszal a vezető és az utas részére, valamint a fekete, kristályszürke vagy mogyoróbarna bőr kárpitozással. Az ablakperemek és a műszerfal kontrasztvarrással nemesített fekete vagy barna ARTICO műbőr bevonatával színben igazodik a kárpithoz. Az ajtók középkárpitja, valamint a kartámaszok választhatóan fekete, szürke vagy barna ARTICO műbőr bevonattal rendelhetők. A kormány és a váltókar fogófelülete perforált fekete bőrrel van bevonva. A díszítőelemek trapéz-csiszolású, nyomott mintás alumíniumból készültek, extraként fényes, fekete kőris, vagy fényes, sötétbarna diófagyökér kivitelben is rendelhetők. A kontrasztvarrással ellátott, kord szőnyegek teszik teljessé az utastér megjelenését. Szintén az Exkluzív-csomag része a kulcs infravörös táviranyítóval, melynek segítségével az oldalablakok nyithatók és zárhatók. A Night-csomag, fekete könnyűfém kerekekkel és sötétített ablakokkal. Az Exkluzív-csomag, mogyoróbarna bőr sportülésekkel és ARTICO műbőr bevonatú műszerfallal.

15 AMG Line kivitelváltozat. AMG Exkluzív-csomag. Az extraként rendelhető AMG Line kivitelváltozat megjelenésében és technikájában a rendkívüli menetdinamika iránti legmagasabb igényeket egyesíti összetéveszthetetlen kombinációban: jellegzetes elemei a sportos AMG stílusú első- és hátsó lökhárító, valamint küszöbborítás, az ezüstszínű gyémánt-hűtőrács, ezüst lamellával és króm betétekkel, valamint a kétcsövű kipufogórendszer, szögletes végekkel. A még jobb kezelhetőségről és vezetési élményről a leültetett sportfutómű és a direktkormányzás, valamint az 5 duplaküllős AMG könnyűfém keréktárcsák, 225/40 R 18-as abroncsokkal, és a lyuggatott első féktárcsák gondoskodnak. Az utastérben stílusteremtők a fekete ARTICO műbőr/ DINAMICA bevonatú, piros színű kontrasztos díszvarrásokkal ellátott sportülések, az alul egyenes karimával rendelkező háromküllős, nappabőr bevonatú multifunkciós sportkormány, piros díszvarrással és perforációval a fogási tartományban, a szálcsiszolt világos alumínium díszítőelemek, valamint a sportpedálok és az AMG szőnyegek. Az AMG Line kivitelváltozat alapján egy kibővített Exkluzív-csomagot is kínálunk. Ez a csomag a vezető és az első utas négyirányban állítható deréktámasszal ellátott, fűthető sportülésének kényelmét rendkívüli design-elemekkel kombinálja, mint a fekete, perforált RED CUT bőr kárpitozás, piros díszvarratokkal, és a szálcsiszolt világos alumínium díszítőelemek. Az ajtóközépkárpitok, az ablakdíszlécek, a kartámaszok, és a műszerfal ARTICO műbőr bevonatúak, piros díszvarrással. A kulcsba épített infravörös érzékelő ezen kívül lehetővé teszi az oldalablakok, valamint az extraként rendelhető panoráma-tolótető komfort-nyitását és -zárását távolról is. Ez a felszereltség-csomag az igényes megjelenés szempontjából tökéletessé teszi a belső teret; kizárólag az AMG Line kivitelváltozattal együtt rendelhető. Az AMG Line kivitelváltozat, ezüst gyémánt-hűtőráccsal, sportfutóművel és AMG könnyűfém keréktárcsákkal. Az AMG Exkluzív-csomag, fekete, RED CUT bőr kárpitozással, díszvarrásokkal és alumínium díszítőelemekkel.

16 Uni-fényezések Metál fényezések 1 Széria-felszereltség Urban kivitelváltozat1 589 Jupiter-vörös 761 sarki ezüst Sport ülés Komfortülés 1 Sport ülés 351 fekete ARTICO2 /Coari szövet 101 fekete ARTICO2 361 fekete ARTICO2 /Corumba szövet 650 cirrusz-fehér 787 hegyszürke 358 kristályszürke ARTICO 2 /Coari szövet 108 kristályszürke ARTICO kristályszürke ARTICO 2 /Corumba szövet 696 éjfekete 894 univerzum-kék 151 fekete ARTICO2, ARTICO 2 /fekete/narancs Corumba szövet 3 Metál fényezések 1 Extra fényezések kristályszürke ARTICO 2, 6 H88 fekete mátrix-hatású H88 fekete mátrix-hatású H50 ezüst hullám-optika 191 kozmosz-fekete 991 designo magno sarki ezüst 4 H73 AMG karbon1, 4 H73 AMG karbon1, 4 H51 antracit hullám-optika5 H73 AMG karbon1, északi ibolya 993 designo BRIGHT Patagónia-vörös metál 4 1 Extra felszerelés. 2 Műbőr. 3 Káró-optikás. 4 Előreláthatólag harmadik negyedévétől rendelhető 5 Felár nélkül rendelhető. 6 Extraként, felár ellenében rendelhető. 7 Mikroszálas.

17 Exkluzív-csomag1 AMG Line kivitelváltozat1 AMG Exkluzív-csomag1 Komfortülés 1 Sport ülés Sport ülés Sport ülés 151 fekete ARTICO2, fekete ARTICO2 801 fekete bőr 651 fekete ARTICO 2 /DINAMICA fekete RED CUT bőr 158 kristályszürke ARTICO 2, kristályszürke ARTICO kristályszürke bőr 155 ARTICO2, mogyoróbarna bőr H50 ezüst hullám-optika 739 trapéz-csiszolt alumínium H79 szálcsiszolt alumínium H79 szálcsiszolt világos alumínium H51 antracit hullám-optika5 736 fényes sötétbarna kőris 1 H73 AMG karbon1, 4 H73 AMG karbon 1, 4 H73 AMG karbon1, 4 H14 fényes sötétbarna diófagyökér 1 H73 AMG karbon1, 4

18 Méretek Minden adat millimeterben. A megadott meretek kozepertekek. Alapfelszereltsegű gepkocsikra vonatkoznak, terheletlen allapotban.

19 Műszaki adatok. Dízelmotor Benzinmotorok CLA 220 CDI CLA 180 CLA 180 BlueEFFICIENCY Edition 1 CLA 200 CLA 250 Hengerszám/elrendezés 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros Lökettérfogat (cm 3 ) Névleges 2 teljesitmény, kw (LE) 1/percnél 125 (170) / (122) / (122) / (156) / (211)/5500 Névleges forgatónyomaték 2 (Nm 1/percnél) 350/ / / / / Váltók 7G-DCT 6-fok. kézi kapcs. 6-fok. kézi kapcs. 6-fok. kézi kapcs. [7G-DCT] 7G-DCT Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra (s) [automata váltó] [8,2] 9,3 [ ] 9,9 [ ] 8,6 [8,5] [6,7] Maximális sebesség kb. (km/h) [automata váltó] [230] 230 [ ] 190 [ ] 230 [230] [240] Gumiabroncs-méret, első tengel 205/55 R /55 R /65 R /55 R /45 R 17 Gumiabroncs-méret, hátsó tengely 205/55 R /55 R /65 R /55 R /45 R 17 Üzemanyag dízel szuperbenzin szuperbenzin szuperbenzin szuperbenzin Üzemanyag-fogyasztás 4 (l/100 km) városban [automata váltó] országúton [automata váltó] kombinált [automata váltó] [5,6 5,3] [3,8 3,6] [4,5 4,2] 7,5 7,4 [ ] 4,5 4,3 [ ] 5,6 5,4 [ ] 6,8 6,8 [ ] 4,0 4,0 [ ] 5,0 5,0 [ ] 7,5 7,4 [7,1 6,9] 4,5 4,4 [4,6 4,2] 5,7 5,5 [5,5 5,2] [8,4 8,4] [4,9 4,7] [6,2 6,1] CO 2 -kibocsátás 4 (g/km) kombinált [automata váltó] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] EU-kipufogógáz-szabvány Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Üzemanyagtartály térfogata, ebből tartalék kb. (l) 50/6,0 50/6,0 50/6,0 50/6,0 50/6,0 Csomagtér-térfogat Fordulókör-átmérő (m) 11,00 11,00 11,00 11,00 11,00 Üres tömeg 5 (kg) (automata váltóval) [1525] 1395 [ ] 1390 [ ] 1395 [1430] [1480] Megengedett össztömeg (kg) [automata váltó] [2005] 1920 [ ] 1850 [ ] 1920 [1915] [1965] 1 Előreláthatólag második negyedévétől rendelhető 2 A 80/1269/EGK irányelvnek megfelelően, a jelenleg érvényes kiadás szerint. 3 A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak ([EK] 715/2007 irányelv, a jelenleg érvényes kiadás szerint) megfelelően történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között. 4 A 92/21/EK irányelvnek, a 95/48/EK előírás szerint, megfelelően, a gépkocsi menetkész állapotában, 90 %-ban feltöltött üzemanyagtartállyal, vezetővel (68 kg) es csomaggal (7 kg) széria-felszereltségű gépkocsikhoz. A tartozékok es az extra felszereltségek rendszerint növelik ezt az értéket, aminek következtében a hasznos terhelés ennek megfelelően csökken. 5 Szériafelszereltségként 10 küllős könnyűfém keréktárcsákkal és 225/45 R17-es gumiabroncsokkal szállítják. További műszaki adatokat találhat:

20 Használtautó-visszavétel. CLA-osztályát, hosszú élete végén, az EU-Használtautó-Irányelvek 1 szerinti környezetbarát újrahasznosítás céljából visszavesszük addig azonban még sok idő eltelik. Annak érdekében, hogy a visszaadást a lehető legegyszerűbbé tegyük, visszavételi helyekből és szétszerelő üzemekből álló hálózat áll rendelkezésre. Ezekben az üzemekben ingyenesen leadhatja gépkocsiját. Ezzel jelentős mértékben hozzájárul az újrahasznosítási körfogás teljessé tételéhez és az erőforrások kíméléséhez. A használt gépkocsik újrahasznosításáról és a visszavételi feltételekről további adatok a nemzeti Mercedes-Benz honlapon találhatók. A prospektus adatairól: A szerkesztés lezárása, után a termékeken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés valamint a szállítási terjedelem változásának jogát a gyártó a szállítási határidőig fenntartja, amennyiben a változások vagy eltérések az értékesítő érdekeinek fi gyelembevételével a vevő számára ésszerűek. Amennyiben az értékesítő vagy a gyártó a megrendelés vagy a megrendelés tárgyának megjelöléséhez írásjegyeket vagy számokat használ, önmagában ebből jogok nem vezethetők le. Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik a szériafelszereltség részét. A színeltéréseket a nyomdatechnika okozza. Ez a nyomtatvány nemzetközi felhasználásra készült. A törvényes, jogi ill. adóelőírásokra való utalások azonban csak a Német Szövetségi Köztársaságban, a nyomtatvány szerkesztésének lezárásakor érvényesek. A más országokban érvényes előírásokkal és kihatásokkal kapcsolatos, ill. az aktuális állapotra vonatkozó további információkért kérjük, forduljon Mercedes-Benz értékesítőjéhez. Daimler AG, Mercedesstr. 137, Stuttgart BC/MC /0113

Erősítse fel a napot.

Erősítse fel a napot. SLC Roadster Erő-ütem. A város ritmusa felgyorsulni látszik, hiszen most az új SLC diktálja az ütemet. Az életöröm meghódítja az utcákat: új orral, gyémánt-hűtőráccsal és határozott króm szárnnyal. Minden

Részletesebben

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, E-osztály limuzin Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, amely olyan mértékben segíti, tehermentesíti

Részletesebben

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. GLE. Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. Dinamika. Az önmegvalósítás képessége. Az elengedés művészete. Akiben ezek a tulajdonságok egyesülnek, rendkívüli nyugalmat sugároz, tudja

Részletesebben

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle A lét új könnyedsége. Az idő múlásával, a sikerrel, a tapasztalattal a célokból nem lesz kevesebb. Csak a hozzájuk vezető út lesz szebb. Magabiztosabb. Biztonságosabb. Minden

Részletesebben

A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése.

A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése. CLA-osztály. Zabolátlan. A CLA. Felejtse el, ahogyan eddig látta a világot: a CLA szakít a szabályokkal. De nem a jó ízlésével. A markáns hűtőrács, az energiával töltött sziluett és az éles körvonalak

Részletesebben

C-osztály. T-modell.

C-osztály. T-modell. C-osztály. T-modell. Az új C-osztály T-modell. A legjobbnak nincs alternatívája. A nagyvonalúság akkor teljes, ha mindenben megmutatkozik: egy formavilágban, amely magával ragad, és nem enged el, egy térben,

Részletesebben

Újra és újra ámulatba ejt.

Újra és újra ámulatba ejt. C-osztály Cabriolet Újra és újra ámulatba ejt. Mennyire lehet intenzív egy autó? Az új C-osztály Cabriolet feszültséggel teli vonalai és izmos felületei a lélegzetelállító stílus bizonyítékai. Ezt csak

Részletesebben

Motor C 250 d Limuzin

Motor C 250 d Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Limuzin Egyedi modellek & csomagok Szín Gyémántfehér BRIGHT metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-küllős design, 45,7 cm (18') Kárpitozás

Részletesebben

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Coupé Egyedi modellek & csomagok Szín designo selenit-szürke magno fényezés Kerék AMG könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős design, 18" Kárpitozás

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

B-osztály Á R L I S T A

B-osztály Á R L I S T A B-osztály Á R L I S T A Érvényes: 2015. február 13-tól B-osztály árlista 1 B-osztály alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Induló díj 20% Havi

Részletesebben

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A Á R L I S T A árlista 1 alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás kombinált (L/100km) CO2 kib. Kombinált (g/km) Finanszírozás***

Részletesebben

SLK extrafelszereltségei

SLK extrafelszereltségei 032U designo mystickék 1 028 700,- 033U designo feketekávé 727 710,- 041U designo grafit 727 710,- 044U designo magno alanit-szürke 1 328 420,- 049U designo magno kasmírfehér 1 328 420,- 040U fekete 590U

Részletesebben

A-osztály Á R L I S T A

A-osztály Á R L I S T A A-osztály Á R L I S T A Érvényes: 2015. február 13-tól A-osztály árlista 1 A-osztály alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás

Részletesebben

GLE SUV szériafelszereltségei

GLE SUV szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o o o o AMG AMG sport modell (külső) 216 o V8 BITURBO felirat az első sárvédőn

Részletesebben

M osztály extrafelszereltségei

M osztály extrafelszereltségei ML 350 ML 400 ML 500 040U fekete fényezés 149U polár fehér 151U cinóber-vörös metálfényezés 351 790,- 197U obszidián-fekete metálfényezés 351 790,- 755U tenorit-szürke metálfényezés 351 790,- 775U iridium-ezüst

Részletesebben

C - osztály limuzin szériafelszereltsége

C - osztály limuzin szériafelszereltsége C - osztály limuzin szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Szériakivitel Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlővel)

Részletesebben

SL-osztály szériafelszereltségei

SL-osztály szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás AMG AMG Külső "V12-BITURBO" felirat az első sárvédőkön 030# "V8-BITURBO" felirat az első sárvédőkön 030# AMG

Részletesebben

S-osztály extrafelszereltségei

S-osztály extrafelszereltségei tengelytávú kivitel 032U designo mystic-kék - - - - - - - - - - - - 1 120 140,- - - - - - - - - 1 503 680,- 033U designo mokka-fekete - - - - - - - - - - - - 820 420,- - - - - - - - - 1 203 960,- 037U

Részletesebben

E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége

E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás BELSŐ Design Küszöblécek elöl és hátul, elöl rozsdamentes

Részletesebben

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia A Mercedes-Benz E-osztály klasszikus Coupé és négyüléses Cabrio modellje a felső középkategória legbecsesebb járművei közé tartozik.

Részletesebben

GL-osztály extrafelszereltségei

GL-osztály extrafelszereltségei Metálfényezés (színmintának megfelelően) 347 980,- Gyémántfehér BRIGHT 849-es kóddal 660 400,- Kárpitozás (színmintának megfelelően) - az ár 845-ös kóddal értendő - 848 360,- Bőrkárpitozás (belsővilágítás-csomaggal

Részletesebben

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 6 390 000 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál,

Részletesebben

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra.

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra. A-osztály limuzin Gyorsabban A-ból B-be és a világhálóra. Még álló helyzetben is tökéletes megjelenést alkot. Nulláról százra gyorsulása még nagyobb benyomást tesz és azonnal új mértéket szab: az A-osztály

Részletesebben

Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata

Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata Mercedes-AMG C 43 4MATIC Coupé Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata Sajtóinformáció 2016. február 24. Affalterbach. A Mercedes-AMG az új C 43 4MATIC Coupé modellel bővítette a C-osztály kínálatát.

Részletesebben

GLC Á R L I S T A. Érvényes: 2016. február 1-től. GLC árlista 1

GLC Á R L I S T A. Érvényes: 2016. február 1-től. GLC árlista 1 GLC Á R L I S T A Érvényes: 2016. február 1-től GLC árlista 1 GLC alapárak: Érvényes: 2016. február 1-től T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

Vito Zárt áruszállítók

Vito Zárt áruszállítók Vito Zárt áruszállítók Vito zárt áruszállító Típus Baumuster Motor / Teljesítmény Löket- 4 db (acél) Járműhossz Jármű alapár Jármű alapár Váltó térfogat keréktárcsa/ ÁFA nélkül 27% ÁFÁ-val gumiabroncs

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

CLA-osztály extrafelszereltségei

CLA-osztály extrafelszereltségei CLA-osztály extrafelszereltségei CLA felár ellenében rendelhető felár nélkül rendelhető S széria - nem rendelhető CLA 220 CDI CLA 180 CLA 200 CLA 250 Forint-ár (bruttó) 295 HUF/EUR árfolyamon Kód Megnevezés

Részletesebben

SL-osztály extrafelszereltségei

SL-osztály extrafelszereltségei 400 500 Mercedes-AMG 63 Mercedes-AMG 65 040U Fekete 149U Polárfehér 183U magnetit-fekete metálfényezés - - - - 396 240,- 197U obszidián fekete metál - - - - 396 240,- 297U designo szelenit szürke magnó

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS ÚJ NISSAN X-TRAIL MÁR 6 990 000 Ft-tól 2,5% THM: MINDENKINEK* 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos vezetést

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Új Nissan PULSAR 3 990 000 Fttól kedvezményes finanszírozással Az ajánlat 2014.09.09 2014.09.30 között érvényes. A hihetetlenül tágas és szellős utastérrel

Részletesebben

SL-osztály Á R L I S T A

SL-osztály Á R L I S T A SL-osztály Á R L I S T A Érvényes: 2015. február 13-tól SL-osztály felszereltségei 1 SL-osztály alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással Már 2 799 000 Fttól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással ÚJ NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS HOLTTÉRFIGYELÉS SÁVELHAGYÁSJELZÉS MOZGÓ TÁRGYAK ÉSZLELÉSE Az AVM rendszer széles látószögű hátsó kamerája

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000 ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 750 000 Ft kedvezménnyel THM: 3,99% 2 Akár 750 000 AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos

Részletesebben

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól*

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! LISTAÁR Motor Life Zen Intens Bose TCe 130 5 390 000 5 950 000 6 680 000 - dci 110-6 740 000 7 470 000 - dci

Részletesebben

Alfa Romeo MiTo árlista

Alfa Romeo MiTo árlista Alfa Romeo MiTo árlista Árlista érvényes : 2011. szeptember 20-tól visszavonásig Essential felszereltség Típus Ajtók Karosszéria Váltó Üzemanyag Kód Nettó ár Regisztrációs adó Bruttó ár regisztrációs adóval

Részletesebben

FORD FIESTA Van. 2016-os modellév Érvényes: 2015. október 7-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

FORD FIESTA Van. 2016-os modellév Érvényes: 2015. október 7-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 1.4 TB 120LE GIULIETTA 191.B5E.2 6 seb. manuális benzin 4 893 307 65 000 6279500 1.6 JTD 120LE

Részletesebben

Alfa Romeo MiTo árlista

Alfa Romeo MiTo árlista Alfa Romeo MiTo árlista Árlista érvényes : 2012. július12-től visszavonásig Essential felszereltség Típus Ajtók Karosszéria Váltó Üzemanyag Kód Nettó ár Regisztrációs adó Bruttó ár regisztrációs adóval

Részletesebben

GLC Á R L I S T A. Érvényes: 2016. április 19-től. GLC árlista 1

GLC Á R L I S T A. Érvényes: 2016. április 19-től. GLC árlista 1 Á R L I S T A Érvényes: 2016. április 19-től árlista 1 alapárak: Érvényes: 2016. április 19-től T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF ak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás kombinált

Részletesebben

V-osztály. Árlista. Érvényes 2015. január 1-jétől.

V-osztály. Árlista. Érvényes 2015. január 1-jétől. . Árlista. Érvényes 2015. január 1-jétől. Tartalom Előszó 3 Jármű alapárak 4 Széria- és extra felszereltségek 5 Kivitelek 16 Design csomagok 18 Extra felszereltségek 21 Szerelvények Meghajtás és futómű

Részletesebben

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZTRÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL D4

Részletesebben

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000 Renault Talisman Öné az irányítás LISTAÁR Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS Energy TCe 150 8 400 000 8 700 000 Energy TCe 200 10 800 000 Energy dci 110 7 500 000 Energy dci 130 8 400 000 8 700 000 Energy

Részletesebben

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6 Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Szériafelszereltség. Autó Széles Kft. T6 Multivan High. 2.0TDI SCR BMT DSG SGMHH700. Teljesítmény: 204 LE/150 kw

Szériafelszereltség. Autó Széles Kft. T6 Multivan High. 2.0TDI SCR BMT DSG SGMHH700. Teljesítmény: 204 LE/150 kw Autó Széles Kft. Szériafelszereltség Modell T6 Multivan High. 2.0TDI SCR BMT DSG SGMHH700 Teljesítmény: 204 LE/150 kw Megnevezés "Composition Colour" rádió - "Composition Colour" rádió - 5"-érintőképernyő

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. Nagy teljesítményről kétliteres turbómotor gondoskodik, amellyel

Részletesebben

A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT

A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT NISSAN GT-R 32 090 000 Ft-tól A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT TÖKÉLETES IRÁNYÍTHATÓSÁG ÚJ FUTÓMŰ, FÉKEK ÉS AERODINAMIKAIFEJLESZTÉS

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 1.4 70Le Essential 145.A35.2 5 seb. manuális benzin 3 301 969 65 000 4 258 500 1.4 78Le 8v Distintive

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 1.4 70Le Essential 145.A35.2 5 seb. manuális benzin 3 412 598 65 000 4 399 000 1.4 78Le 8v Distintive

Részletesebben

Alfa Romeo Giulietta árlista

Alfa Romeo Giulietta árlista Alfa Romeo Giulietta árlista Progression felszereltség Árlista érvényes: 2011. szeptember 20-tól visszavonásig Típus Ajtók Karosszéria Váltó Üzemanyag Kód Nettó ár Regisztrációs adó Bruttó ár, regisztrációs

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 1.4 TB 105LE Progression 191.B5A.1 6 seb. manuális benzin 4 472 441 65 000 5745000 1.6 JTD 105LE

Részletesebben

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!!

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! Modellek - akciós ár Benzin 1.4 l 65 kw (88 LE) 1.6 l 81 kw (0 LE) Dízel 1.5 dci 63 kw (86 LE) 1.5 dci (+DPF) 76 kw (103 LE) Visia Visia AC Acenta I-Way Tekna

Részletesebben

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK Az árak 2012. március 1-től érvényesek, Magyarországon 2 3 G CABRIO Egy autó, nemcsak a kellemesebb hónapokra, hanem a kompromisszumoktól mentes

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA TRAX 2013.OKTÓBER ÁRAK LISTAÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) 1.4 turbo FWD MT6 4740000Ft 1.4 turbo AWD MT6 5185000Ft 149 g/km 4190000Ft 153 g/km 1.4 turbo FWD MT6 5140000Ft 1.4 turbo AWD

Részletesebben

Térképezze fel a város határait.

Térképezze fel a város határait. Opel Antara Térképezze fel a város határait. Az Opel Antarában a kemény és tökéletes külső kényelmes és változatos belsővel párosul. Mindegy hová megy, magabiztosan és stílusosan fog érkezni. Fedezze

Részletesebben

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

A harmadik generációs Kia Sorento a 2014. évi Párizsi Autószalonon tartja európai premierjét

A harmadik generációs Kia Sorento a 2014. évi Párizsi Autószalonon tartja európai premierjét A harmadik generációs Kia Sorento a 2014. évi Párizsi Autószalonon tartja európai premierjét Budapest, szeptember 30. - Európai premier október másodikán, a Párizsi Autószalonon - Kifinomult új formavilággal

Részletesebben

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól AKTUÁLIS AKCIÓ OOFlottakedvezmények már egy autó vásárlása esetén is Passenger Black Edition Generation 2,0 dci 66 kw / 90 LE L1H1P1 7 690 000 8 150 000 2,0 dci 84

Részletesebben

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft)

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓK O OFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén is OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény

Részletesebben

NISSAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. Dupla kabinos Visia. nettó5 990 000 Ft-tól

NISSAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. Dupla kabinos Visia. nettó5 990 000 Ft-tól NIAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTO. ÁRAK FELZERELTÉG TECHNIKAI ADATOK Dupla kabinos Visia nettó5 990 000 Ft-tól Egyedi előértékesítési kedvezményekért forduljon helyi márkakereskedőjéhez! A Nissan kishaszongépjárművekre

Részletesebben

Az új BMW 4-es Cabrio

Az új BMW 4-es Cabrio Az új BMW 4-es Cabrio Tartalom 1. Az új BMW 4-es Cabrio: Összefoglaló.............. 2. Műszaki adatok...... 3. Teljesítmény- és forgatónyomaték-diagramok..... 4. Külső és belső méretek.... 1. Az új BMW

Részletesebben

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m Opel Corsavan Az Opel Corsavan Életteli, sportos kinézetével az Opel Corsavan egyértelmű stílusbeli kifejezőeszközt jelent bármilyen üzletben, ahol hangsúlyt helyeznek a külső megjelenésre. Dinamikus

Részletesebben

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 A modellek felszereltsége és a választható

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR. x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR. x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

.hu shi ubi its m www.

.hu shi ubi its m www. www.mitsubishi.hu Tapasztalja meg a suhanás élményét! A csendesnél is csendesebb. Megnyugtatóan stabil. Az új Outlander PHEV halk és sima suhanása annak az erőteljes nyomatékleadásnak és kiegyensúlyozottságnak

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító új Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. A nagy teljesítményről a 2 literes turbómotor gondoskodik,

Részletesebben

04/2016 KÉSZEN ÁLL EGY ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNYRE? 83 plusz 5 év ISMERJE MEG MODELLJEINKET, AJÁNLATAINKAT! HONDA PREMIUM QUALITY

04/2016 KÉSZEN ÁLL EGY ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNYRE? 83 plusz 5 év ISMERJE MEG MODELLJEINKET, AJÁNLATAINKAT! HONDA PREMIUM QUALITY 04/2016 KÉSZEN ÁLL EGY ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNYRE? HONDA PREMIUM QUALITY 83 plusz 5 év ISMERJE MEG MODELLJEINKET, AJÁNLATAINKAT! Az Ön életéhez igazodó. ÚJ Minden a helyére került. HONDA CONNECT INFOTAINMENT

Részletesebben

A megújult. Hyundai i30

A megújult. Hyundai i30 A megújult Hyundai i30 Határozottan dinamikus. A megújult i30. Az első benyomáshoz mindenekelőtt lenyűgöző megjelenésre van szükség. A megújult Hyundai i30 erőteljes, karakteres formaterve első pillantásra

Részletesebben

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI NYOMTATÁS VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL TELJESÍ TMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZT RÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL

Részletesebben

Alfa Romeo Giulietta árlista

Alfa Romeo Giulietta árlista Alfa Romeo Giulietta árlista Árlista érvényes: 2012. július 6-tól visszavonásig Progression felszereltség Típus Ajtók Karosszéria Váltó Üzemanyag Kód Nerttó ár Regisztrációs adó Bruttó ár regisztrációs

Részletesebben

Megérkezett a Ssangyong Tivoli!

Megérkezett a Ssangyong Tivoli! 2 Megérkezett a Ssangyong Tivoli! Sokszáz millió eurós beruházás, 4 évnyi fejlesztés, vadonatúj moduláris padlólemez, sportos és fiatalos dizájn, igényes belső kialakítás, vadonatúj motorok és kiemelkedő

Részletesebben

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni megtanít A mai felgyorsult világban könnyû megfeledkezni az érzésekrõl, a természetes dolgokról. Az új fejlesztésû és stílusos Suzuki Grand Vitara azonban felélénkíti az érzékszerveket, és képessé tesz

Részletesebben

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen.

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen. Színválaszték A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK MAGYARORSZÁG, 2013.OKTÓBER ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK ÁRAK LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LS 1.0L MT klíma nélkül 2 410 000 Ft 201 000 Ft 2 209 000 Ft 118 g/km 1.0L MT ESC-vel

Részletesebben

Design és dinamika Kecskemétről

Design és dinamika Kecskemétről Mercedes-Benz CLA 45 AMG Design és dinamika Kecskemétről Sajtóinformáció 2013. 03. 27. A New York International Auto Show-n mutatkozik be az első Kecskeméten készülő Mercedes-AMG modell, a CLA 45 AMG.

Részletesebben

AZ ÚJ VOLKSWAGEN AZ ÚJ VOLKSWAGEN CC_16_US+Klpp_2011_10.indd 2 16.11.11 07:39

AZ ÚJ VOLKSWAGEN AZ ÚJ VOLKSWAGEN CC_16_US+Klpp_2011_10.indd 2 16.11.11 07:39 AZ ÚJ VOLKSWAGEN A kupé a rá jellemző dinamikus dizájnnal és teljesítménnyel. A klasszikus limuzin a maga kényelmével és időtálló eleganciájával. Mindig is ezek voltak az autó legnépszerűbb formái. Nos,

Részletesebben

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium.

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium. Felszereltség Motor 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Titanium 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Sport 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD Listaár

Részletesebben

Titanium Econetic 1.5l TDCI DPF (105LE) 88g M6 EURO6-6 355 000 Ft 6 505 000 Ft 1.5l EcoBoost (150LE) M6 EURO6 6 470 000 Ft - -

Titanium Econetic 1.5l TDCI DPF (105LE) 88g M6 EURO6-6 355 000 Ft 6 505 000 Ft 1.5l EcoBoost (150LE) M6 EURO6 6 470 000 Ft - - Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Össztömeg (kg) széria/opció** Tengelytáv (mm)

Össztömeg (kg) széria/opció** Tengelytáv (mm) Új PARTNER Érvényes: 2015.07.03-tól a következő árlista közléséig. 2015 májusi gyártástól érvényes típuskódok Modell Motor (cm 3 ) Teljesítmény (LE) Gyári típuskód Tengelytáv (mm) Össztömeg (kg) széria/opció**

Részletesebben

Opel Zafira. Egyterű. Enjoy. Benzin. Egyterű. Enjoy. Dízel

Opel Zafira. Egyterű. Enjoy. Benzin. Egyterű. Enjoy. Dízel Opel Zafira Opel Zafira 1 Benzin Dízel 1.6 ECOTEC 85 kw/115 LE 1.6 CNG Turbo ECOTEC 110 kw/150 LE 103 kw/140 LE 103 kw/140 LE 81 kw/110 LE 92 kw/125 LE Váltómű 5-fokozatú kézi 5 490 000 6 930 000 5-fokozatú

Részletesebben

1,6 literes Valvematic 6 M/M

1,6 literes Valvematic 6 M/M Auris Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/M CCO (DPF)* 6 M/M CCO (DPF)* 2,0 literes DPF Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268/EEC (Euro 4), valamint

Részletesebben

fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 www.fiathaszongepjarmuvek.hu

fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 www.fiathaszongepjarmuvek.hu fiorino A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométerkorlátozás nélkül. A modellek felszereltsége és a választható kiegészítôk köre az adott piaci és jogi követelményeknek megfelelôen változhatnak.

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben

MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben Az Ön Hyundai kereskedôje Mindig új utakon www.hyundai.hu MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT

Részletesebben

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5 281 000 000 Ft bruttó kezdőártól 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

Részletesebben

www.mitsubishimotors.hu

www.mitsubishimotors.hu www.mitsubishimotors.hu SZERELEM, ÉLET, VEZETÉS Egy olyan, csodákkal teli világban, mint a miénk, szinte minden sarok mögött új ötletekre lelhetünk. S mi lehet szívet melengetőbb annál, ha nemcsak megtapasztaljuk

Részletesebben

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei 162U déltengerkék metálfényezés 219 710,- 191U Kozmoszfekete metálfényezés 219 710,- 589U Jupitervörös 650U Zirrusfehér 662U designo sziklaszürke "MAGNO" előreláthatólag 2013. 1.negyedévétől 699 770,-

Részletesebben

3,0 literes turbódízel D-4D 1KD-FTV 5 A/T. Ajánlott üzemanyag 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj

3,0 literes turbódízel D-4D 1KD-FTV 5 A/T. Ajánlott üzemanyag 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj Land Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268 EEC EU direktíva alapján) 5 A/T 6 M/T Vegyes (l/100 km), 5-ajtós (3-ajtós) 8,1 (7,9)

Részletesebben

Mazda CX-7. A SPORTOS szabadidőautó

Mazda CX-7. A SPORTOS szabadidőautó Mazda CX-7 A SPORTOS szabadidőautó A Mazda alapjaiban akarja felrázni az európai SUV kategóriát a Mazda CX-7- tel; azzal a szabadidőautóval, mely egyetlen, élvezetesen vezethető járműben sűríti össze a

Részletesebben

Opel Vivaro Combi. 2700 kg L1H1. Dízel L1H1. 2900 kg. 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop (103 kw/140 LE) Combi. 1.6 CDTI Start/Stop (66 kw/90 LE)

Opel Vivaro Combi. 2700 kg L1H1. Dízel L1H1. 2900 kg. 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop (103 kw/140 LE) Combi. 1.6 CDTI Start/Stop (66 kw/90 LE) OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 (66 kw/9 LE) tart/top (66 kw/9 LE) (85 kw/115 LE) 1.6 TwinTurbo CDTI tart/top (88 kw/12 LE) 1.6 TwinTurbo CDTI tart/top (13 kw/14 LE) és regisztrációs adóval Dízel Változat L1H1

Részletesebben

ÚJ DUCATO ÁRUSZÁLLÍTÓ. Műszaki adatok és alapfelszereltség

ÚJ DUCATO ÁRUSZÁLLÍTÓ. Műszaki adatok és alapfelszereltség ÚJ DUCATO ÁRUSZÁÍTÓ űszaki adatok és alapfelszereltség űszaki adatok ÚJ DUCATO FURGONOK - ÜVEGEZETT ÉS FÉIG ÜVEGEZETT FURGON ÉS PATÓS AVÁZ otor engerek száma, elrendezés 4, soros 4, soros 4, soros 4, soros

Részletesebben

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe Hyundai Motor Company www.hyundai.hu EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe A Santa Fe maga a stílus Mi jellemzi a Santa Fe-t? Egyetlen szó: Stílus Képzelje

Részletesebben