Megtaláltam az örömöt az utazásban.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Megtaláltam az örömöt az utazásban."

Átírás

1 E-osztály. Limuzin.

2 Személyes siker: Megtaláltam az örömöt az utazásban. Az első benyomástól az ideghártyán az utolsó bizsergésig az ujjbegyekben az új E-osztály AVANTGARDE-dal való találkozás az elsőtől az utolsó másodpercig meggyőző. Az extraként rendelhető AMG Sport-csomag segítségével következetesen dinamikus formavilágával és határozottabb megjelenésével hat a stílus-tudatosságra. Ha pedig csak egyszer is megérezte erejét és agilitását az úton, tudni fogja, honnan származnak az erőteljes érzelmek.

3

4

5 Időpontot előjegyezni: Hé., 00:00 h-tól Va., 24:00 h A sportosság a menetkultúrával találkozik. A harmónia az új E-osztályban nemcsak a tengelyterhelés-elosztásban és a design terén érhető tetten. A rendelkezésre álló motorok választéka is lefedi a vezetők minden igényét. Akár sportos-kulturált ambíciók hajtják, vagy profiként hagy hosszú utakat maga mögött. De legjobb, ha személyesen győződik meg erről természetesen menet közben.

6

7 Jegyzet: A legszebb hely arra, hogy feledjük az időt. Helyet foglal, és érzi, hogy valami egészen különleges részévé vált. Attraktív alumínium díszítőelemek és egy új középkonzol, analóg órával jelzik a menetkultúrát a műszerfalon. E-osztályának további felszerelését az Ön jó ízlésére és biztos kezére bízzuk a számtalan lehetőségből való választás során.

8 A jegyzőkönyvbe: Az utcát táncparketté változtatja. Az operába vagy a golfversenyre. A nagy fellépésre vagy hivatalos utakra: az új E-osztály mindenhol otthon érzi magát. Egyaránt jól mutat az elegáns csarnokok előtt várakozva, vagy a friss zöld füvön parkolva: az ELEGANCE kivitelváltozat neve nem véletlen.

9

10 Design. A szem is vezet. Az új E-osztályban természetesen különösen szívesen. A design jó ízlés kérdése is, éppúgy, mint az áttekinthetőségé és a kényelemé. Az új E-osztály ezért kimondottan esztétikus megjelenésével és érezhető ergonómiájával egyaránt meggyőző. Az újraértelmezett külső még erőteljesebbé és dinamikusabbá teszi. Hozzájárulnak ehhez például az extraként rendelhető AVANTGARDE kivitelváltozatnál a középen elhelyezett csillag és a kétlamellás hűtőrács is. Az oldalfelületek arányai is sokkal élesebbek. Az utastérben a háromcsövű kombinált műszer, a középkonzol, analóg órával, és az igényes anyagválasztás tűnik fel. Magától értetődően bőven teret enged az Ön egyéni elképzeléseinek és jó ízlésének. Hiszen az utastérben például a belső színek új választéka további lehetőségeket kínál az egyéni kialakításra. A fényszórók, a lökhárítók és a motorháztető teljesen újak, kifejező, lendületes vonalvezetéssel Részben LED-es fényszórók (széria-felszerelés), teljesen LED-es fényszórók (extra) Új, LED-es, fényvezetős technikájú hátsó lámpák A markáns ELEGANCE kivitelváltozat (extra) külső megjelenése a króm díszítőelemekben különbözik, az utastérben pedig igényes diófagyökér díszítőelemeivel kap egyéni, a komfortot hangsúlyozó karaktert A sportos-dinamikus AVANTGARDE kivitelváltozat (extra) egyéni fellépésével, a kétlamellás hűtőrácson középen elhelyezett csillaggal, valamint kifejező külső és belső megjelenésével mutatkozik be Biztonság. A védelem ma a legmodernebb technológia kérdése. A válasz az új E-osztály. A Mercedes-Benz beépített biztonsági koncepciója egyesíti az aktív és passzív rendszereket és képes optimálisan megvédeni az utasokat. Az új E-osztály limuzinban a már amúgy is magas elvárásokat még tovább optimalizáltuk. Mint például az extraként rendelhető BAS PLUS fékasszisztensnél, mely keresztirányú forgalom asszisztenssel és gyalogosfelismeréssel is rendelkezik. Nemcsak a szemből, hanem az oldalról érkező veszélyeket is képes felismerni. Az extraként rendelhető Aktív Sávtartó Rendszerrel az útburkolati jelek mellett képes a potenciálisan veszélyes szembejövőket is észlelni. A szintén extra Adaptív Távfény-Asszisztens is jelentősen hozzájárul a biztonsághoz anélkül, hogy a közlekedés más résztvevőit vakítaná. Másrészt a széria-felszereléshez tartozó COLLISION PREVENTION ASSIST baleset megelőző rendszer segíti Önt. A rendszer célja a túl rövid követési távolság miatti ráfutásos balesetek elkerülése. ATTENTION ASSIST és COLLISION PREVENTION ASSIST, Adaptív Fékasszisztenssel (széria) 9 légzsák (széria) Intelligens Világítási Rendszer, teljesen LED-es fényszórókkal (extra) Adaptív Távfény Asszisztens (extra) Vezetői Segédrendszerek Plus csomag BAS PLUS-szal és keresztirányú forgalom asszisztenssel, PRE-SAFE PLUS-szal, DISTRONIC PLUS távolságtartó rendszer, kormányzás-asszisztenssel, PRE-SAFE fék Aktív Sávtartó Rendszerrel, valamint Aktív Holttérfigyelő Rendszerrel (extra) E-osztály. Legjobb formájában.

11 Komfort. Ismerkedjen meg a kényelem új kategóriájával: az új E-osztállyal! Az extraként rendelhető Parkoló-csomag Aktív Parkoló-Asszisztenssel szinte magától áll be a keresztben és hosszirányban található parkolóhelyekre. A környezetet szemmel tartó kamerák a központi kijelzőn madártávlatból mutatják meg a potenciális akadályokat. Ha a kívánságra rendelhető tolatókamera mellett dönt, a kijelzőn mozgókép jelenik meg, dinamikus segédvonalakkal támogatva a mindenkori manővert. A limuzin azonban nemcsak parkoláskor ilyen kényelmes. Rövid és hosszú utakon már a kényelmes széria-felszereltséggel is azonban különösen az extraként rendelhető Aktív Multikontúr-ülésekkel, masszázsés menetdinamikai funkcióval kiemelkedő kényelemben utazhat. Elektromechanikus direktkormányzás, növelt kormányzási komforttal (széria) Audio 20 CD (széria), az új telematika-generációra alapozva Becker MAP PILOT navigációs modul az Audio 20 CD-hez (extra) COMAND Online internet-elérésre is alkalmas multimédia-rendszer, merevlemezes navigációval és nagy felbontású színes kijelzővel (extra) Aktív Parkoló-Asszisztens, új funkciókkal, mint pl. keresztirányú parkolás, valamint kormányzó- és fékező funkcióval (extra) HANDS-FREE ACCESS: a csomagtartófedél automatikus nyitása, lábmozgatásra (extra) Környezet. Mindenkinek hozzá kell járulnia környezetünk fenntartásához. A fenntartható viselkedésnek magától értetődőnek kellene lennie. A legújabb generációs dízel- és benzinmotorok egyaránt összetett, teljes körű jármű-optimalizációs intézkedések egész sorát tartalmazzák, melyek alacsonyabb fogyasztási- és károsanyag-kibocsátási értékekhez vezetnek, anélkül, hogy a motorok korszerű jellemzőit a vonóerő és teljesítmény-leadás terén nélkülözni kellene. Az új E-osztály is számos újdonságot kínál ezen a területen, következetes intézkedésekkel, és egyes részletek fejlesztésével. Egyetlen célunk: fenntartható megoldások elősegítése az automobilizmus terén. ECO Start- Stop funkció (széria) EC O - kij e l ző a ve zeté s i s t í l u s hatékonyságának ellenőrzésére (széria) Intelligens generátorvezérlés mozgási energia visszanyeréssel (széria) Elektromechanikus direktkormányzás üzemanyag-megtakarítási lehetőséggel a rendszer által szabályozott energiaigénynek köszönhetően (széria) B l u et EC te c h n o l óg i a, Eu r o 6 ká r osanyag-kibocsátási besorolással egyes dízelmotoroknál E 300 BlueTEC HYBRID, négyhengeres dízelmotor és elektromotor kombinációja, az egyik leghatékonyabb típus a felső osztályban Újonnan kifejlesztett négyhengeres benzinmotor Euro 6 kipufogógáz-szabvánnyal (E 200 és E 250)

12 BAS PLUS keresztirányú forgalom asszisztenssel és gyalogosvédelemmel (extra Vezetői Segédrendszerek Plus csomag). Az előrelátó BAS PLUS fékasszisztens ráfutásos balesetek veszélye esetén segíti a vezetőt a szükséges fékerőt rendelkezésre bocsátva, ha a vezető vészfékezést hajt végre. A féknyomást a rendszer úgy határozza meg, hogy az ütközést elkerülje, illetve az ütközési sebességet jelentősen csökkenthesse. A rendszer a szükséges reakciót a hűtőrács mögött található távoli és közeli radarok és a szélvédő mögötti sztereo-kamera adatai alapján számítja ki. Az új E-osztályban a BAS PLUS funkcióját először bővítettük a keresztirányban haladó objektumok és gyalogosok érzékelésével, ami különösen a városi forgalomban és kereszteződéseknél hasznos. A rendszer képes a keresztirányban mozgó objektumokat, valamint az álló, vagy lassan haladó gyalogosokat is felismerni a gépkocsi előtti területen, és képes segíteni a vezetőt vészfékezéskor, 72 km/óra sebességig. A BAS PLUS a keresztirányú forgalom asszisztenssel már nemcsak elölről, hanem oldalirányból felismert veszély esetén, valamint az utat keresztező gyalogosok észlelésekor is segíti a vezető fékezését.

13 Szériafelszereltség. Az új E-osztály magára vonja a tekinteteket. Ez első sorban a kifejező orrnak köszönhető, az új hűtőráccsal, az újraértelmezett övvonal keltette oldalnézetnek és a széria-felszerelésként részben LED-es fényszóróknak. Az utastér is finoman módosított benyomást kelt, a nappabőr bevonatú multifunkciós kormánnyal, az új, háromcsövű kombinált műszerrel, a középen elhelyezett analóg órával ellátott középkonzollal, és a modern, lapos képernyős központi kijelzővel. Szintén kellemes benyomást keltenek az igényes anyagok, az alumínium díszítőelemek, a hangulatvilágítás és az ülések csíkozásának új designja. Első pillantásra nem láthatók a legmodernebb műszaki megoldások, mint pl. a direktkormányzás, az ATTENTION ASSIST Éberség-Figyelő Rendszer, a COLLISION PREVENTION ASSIST baleset megelőző rendszer, a PRE-SAFE utasvédelmi rendszer, a NECK-PRO biztonsági fejtámlák a vezető és az első utas részére, valamint az összesen kilenc légzsák. A határozottabb külső megjelenés az új E-osztálynak jelentősen dinamikusabb fellépést kölcsönöz. Igényes anyagok az utastérben. Új formájú, LED-es, fényvezetős hátsó lámpák. Audio 20 CD audiorendszer.

14 Kivitelek. ELEGANCE kivitelváltozat. Az extraként rendelhető ELEGANCE kivitelváltozat az E-osztály limuzin markáns oldalát hangsúlyozza. Külső megjelenését króm elemek, a motorháztetőn a Mercedes csillag, és a sokküllős könnyűfém keréktárcsák jellemzik. A harmonikus belső exkluzív szövetkárpitjával, nemes, minőségi diófagyökér díszítőelemeivel, valamint a három különböző fényárnyalatban beállítható, szabályozható fényerejű hangulatvilágítással győzi meg. AVANTGARDE kivitelváltozat. Az extraként rendelhető AVANTGARDE kivitelváltozat sportos-dinamikus karaktert ad az E-osztály limuzinnak. Külső megjelenése markánsabbá és offenzívabbá vált a kétlamellás hűtőráccsal, rajta a központi csillaggal, a hátsó lökhárítóba integrált négyszögletes kipufogó-végekkel és az 5 duplaküllős könnyűfém keréktárcsákkal. Kitűnően illeszkedik mindehhez az utastér sportossága, az új, háromküllős multifunkciós kormánnyal és az alumínium díszítőelemekkel. A különbségek a részletekben rejlenek: az ELEGANCE kivitelváltozat. A dinamizmus és az esztétika egyesül: az AVANTGARDE kivitelváltozat. Egy exkluzív és elegáns utastér öt színvilágban rendelhető. Sportos modernség és öt különböző színvilág választéka.

15 Exkluzív-csomag. Külső sport-csomag. A legfinomabb anyagok és elegáns optikai jellemzők az Exkluzív-csomaggal az igényes belső tér érezhetően még nemesebbé és érezhetően egyedibbé válik. Az Exkluzív-csomag kívánságra rendelhető, és a rendkívül igényes elvárásokat is kielégíti. Az extraként rendelhető Külső Sport-csomag hangsúlyozottan erőteljes fellépést kölcsönöz az E-osztálynak, és többek között az AVANTGARDE külső elemeit, sportfutóművet, 5 duplaküllős könnyűfém keréktárcsákkal, és ezen felül az első tengelyen perforált féktárcsákat és Mercedes-Benz feliratos féknyergeket tartalmaz. Nappa bőrkárpitozás az üléseken és a középkonzolon található kartámaszon, valamint az ajtóborításokon. Az E-osztály a Külső Sport-csomaggal agilitást és vezetési élményt sugároz, már álló helyzetben is. Díszvarráros ARTICO műbőr kárpittal bevont műszerfal és ablakperem-díszléc. Kétcsöves kipufogórendszer, a lökhárítóba épített, négyszögletes végcsövekkel.

16 AMG sport-csomag. Az extraként rendelhető AMG Sport-csomag egymással gondosan összehangolt felszereltségi jellemzők egész sorát öleli fel, kívül-belül egyaránt, melyek tovább növelik az E-osztály limuzin sportos kisugárzását és egyediségét. Az egy pillantásra egyértelmű vizuális jellemzők mellett az AMG Sport-csomag érezhetően nagyobb menetdinamikát kínál a vezető és az utasok részére. Az elődmodellhez képest teljesen átdolgozott AMG Styling három nagy légbeömlőt, valamint egy krómozott betétet tartalmaz az első lökhárítón. Ezen túlmenően az új formájú küszöbburkolatok, a hátsó lökhárító, széles króm díszléccel, valamint a kétcsövű kipufogóberendezés krómozott végei különösen szembeötlők. AMG stíluselemek, új, 5 duplaküllős AMG könnyűfém keréktárcsákkal. Nappa bőr bevonatú, háromküllős, AMG sportkormány alul egyenes karimával. Kétcsövű kipufogórendszer, a lökhárítóba épített, négyszögletes, krómozott kipufogó-végekkel. Sportülések, fekete kivitelben.

17 Extra felszereltség (válogatás). Az új E-osztály limuzin az aktualizált designnal vonzza a tekinteteket. Azonban ezen túlmenően is számtalan jó ötlettel áll rajthoz, melyek kívánságra rendelkezésre állnak a típuscsaládhoz. Kezdve a Vezetői Segédrendszerek Csomag Plus kibővített asszisztens-funkcióival a még biztonságosabb vezetés érdekében, vagy a teljesen LED-es fényszórókkal, egy sor új kényelmi asszisztensen át, mint a vezető támogatása a Parkoló-csomaggal vagy a Táblafelismerő rendszerrel. A HANDS-FREE ACCESS segítségével a lökhárító alján elhelyezett érzékelőknek köszönhetően lábmozgatásra a csomagtartófedél kényelmesen nyitható és zárható, ha éppen egy keze sem szabad. Az optimális klímakomfort érdekében télen ajánljuk a jól bevált állóhelyzeti fűtést. A 360 -os kamera jelentősen tehermentesítheti a vezetőt parkoláskor. A panoráma-tolótető a hagyományos üvegtetőhöz képest megkétszerezi a kilátást. Az EASY-PACK csomagtartó-komfortbox rugalmasabbá és kényelmesebbé teszi a csomagtartó használatát. A Bang & Olufsen BeoSound AMG High-End térhatású hangrendszer átélhetővé teszi a tökéletes akusztikát.

18 Széria-felszereltség ELEGANCE 011 szövet1 011 szövet ARTICO2, bőr ARTICO2, ARTICO2, bőr nappa bőr bőr bőr nappa bőr nappa bőr 3 fekete fekete selyembézs gesztenyebarna 018 szövet szövet bőr ARTICO2, ARTICO2, nappa bőr bőr bőr nappa bőr 3 kristályszürke kristályszürke porcelán Széria-felszereltség ELEGANCE H76 világos, szálcsiszolt alumínium H14 fényes, barna diófagyökér H79 sötét, csiszolt struktúrájú alumínium fényes eukaliptusz fa díszítőelemek 3 H09 barna, nyitott pórusú kőris fényes fekete kőris 3 1 Strassbourg szövet. 2 ARTICO műbőr. 3 Extra felszereltség. 4 Grenoble szövet.

19 AVANTGARDE 411 szövet 4 /ARTICO ARTICO2, bőr3 111 ARTICO2, bőr nappa bőr3 211 bőr nappa bőr nappa bőr 3 fekete selyembézs gesztenyebarna 118 ARTICO2, bőr bőr nappa bőr nappa bőr 3 kristályszürke porcelán AVANTGARDE H79 sötét, csiszolt struktúrájú alumínium H14 fényes, barna diófagyökér 3 H09 barna, nyitott pórusú kőris fényes fekete kőris 3

20 Uni-fényezések Metál fényezések 1 Extra fényezések fekete 197 obszidiánfekete 890 cavansitkék 585 covellinkék 149 sarki fehér 526 dolomitbarna 988 gyémántfehér 799 gyémántfehér metál, BRIGHT 755 tenoritszürke 996 jácintpiros 775 iridiumezüst 792 palládium-ezüst 1 Extra felszereltség.

21 Méretek Minden adat milliméterben. A megadott méretek középértékek. Alapfelszereltségű gépkocsikra vonatkoznak, terheletlen állapotban.

22 Műszaki adatok. Dízelmotorok E 200 CDI E 220 CDI E 220 CDI BlueEFFICIENCY Edition E 250 CDI Hengerszám/elrendezés S4 S4 S4 S4 Lökettérfogat (cm3 ) Névleges teljesítmény 1, kw (LE) 1/percnél 100 (136)/ [100 (136)/ ] 125 (170)/ [125 (170)/ ] 125 (170)/ [ ] 150 (204)/3800 [150 (204)/3800] Névleges forgatónyomaték 1 (Nm 1/percnél) 360/ [360/ ] 400/ [400/ ] 400/ [ ] 500/ [500/ ] Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra (s) 10,2 [9,5] 8,7 [8,4] 8,7 [ ] 7,7 [7,5] Maximális sebesség kb (km/h) 210 [207] 228 [227] 228 [ ] 240 [242] Üzemanyag-fogyasztás 3 (l/100 km) városban országúton kombinált 6,0 5,8 [6,1 6,0] 4,5 4,2 [4,6 4,2] 5,1 4,8 [5,2 4,9] 6,1 5,8 [6,1 5,7] 4,3 4,1 [4,4 4,1] 5,0 4,7 [5,1 4,7] 5,5 5,5 [ ] 4,0 4,0 [ ] 4,5 4,5 [ ] 6,1 5,8 [6,2 5,8] 4,4 4,2 [4,5 4,2] 5,1 4,8 [5,2 4,8] CO 2 - kibocsátás 3 (g/km) kombinált [ ] [ ] [ ] [ ] EU-kipufogógáz-szabvány Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Hasznos terhelés 4 (kg) 565 [565] 565 [565] 475 [ ] 565 [555] Dízelmotorok E 250 CDI 4MATIC E 300 BlueTEC HYBRID E 300 BlueTEC E 350 BlueTEC E 350 BlueTEC 4MATIC Hengerszám/elrendezés S4 S4 V6 V6 V6 Lökettérfogat (cm3 ) Névleges teljesítmény 1, kw (LE) 1/percnél [150 (204)/3800] [150 (204)/4200*] [170 (231)/3800] [185 (252)/3600] [185 (252)/3600] Névleges forgatónyomaték 1 (Nm 1/percnél) [500/ ] [500/ ] [540/ ] [620/ ] [620/ ] Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra (s) [7,9] [7,5] [7,1] [6,6] [6,7] Maximális sebesség kb (km/h) [238] [242] [250 2 ] [250 2 ] [245] Üzemanyag-fogyasztás 3 (l/100 km) városban országúton kombinált [6,6 6,5] [5,0 4,7] [5,7 5,5] [4,2 4,1] [4,2 4,1] [4,2 4,1] [7,3 6,9] [5,2 4,7] [6,0 5,5] [7,3 6,9] [5,2 4,7] [6,0 5,5] [7,7 7,3] [5,5 5,1] [6,4 6,0] CO 2 - kibocsátás 3 (g/km) kombinált [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] EU-kipufogógáz-szabvány Euro 5 Euro 5 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Hasznos terhelés 4 (kg) - [565] - [585] - [555] - [555] - [545] * Elektromotor 20 kw. 1 A 80/1269/EGK irányelvnek megfelelően, a jelenleg érvényes kiadás szerint. 2 Elektronikus úton leszabályozva. 3 A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak ([EK] 715/2007 irányelv, a jelenleg érvényes kiadás szerint) megfelelően történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között.

23 Benzinmotorok E 200 E 250 E 300 E 300 4MATIC E 350 E 350 4MATIC Hengerszám/elrendezés S4 S4 V6 V6 V6 V6 Lökettérfogat (cm3 ) Névleges teljesítmény 1, kw (LE) 1/percnél 135 (184)/5500 [135 (184)/5500] [155 (211)/5500] [185 (252)/6500] [185 (252)/6500] [225 (306)/6500] [225 (306)/6500] Névleges forgatónyomaték 1 (Nm 1/percnél) 270/ [300/ ] [350/ ] [340/ ] [340/ ] [370/ ] [370/ ] Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra (s) 8,2 [7,9] [7,4] [7,1] [7,4] [6,3] [6,6] Maximális sebesség kb (km/h) 233 [233] [243] [250 2 ] [245] [250 2 ] [250 2 ] Üzemanyag-fogyasztás 3 (l/100 km) városban országúton kombinált 8,4 8,0 [7,7 7,5] 5,3 5,0 [5,1 4,8] 6,5 6,1 [6,1 5,8] [7,7 7,5] [5,1 4,8] [6,1 5,8] [9,5 9,5] [5,6 5,3] [7,0 6,8] [9,9 9,9] [6,0 5,9] [7,5 7,4] [9,5 9,5] [5,6 5,3] [7,0 6,8] [9,9 9,9] [6,0 5,9] [7,5 7,4] CO 2 - kibocsátás 3 (g/km) kombinált [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] EU-kipufogógáz-szabvány Euro 6 Euro 6 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Hasznos terhelés 4 (kg) 565 [555] - [565] - [565] - [565] - [565] - [565] Benzinmotorok E 500 E 500 4MATIC E 63 AMG E 63 AMG 4MATIC E 63 AMG S-Modell 4MATIC Hengerszám/elrendezés V8 V8 V8 V8 V8 Lökettérfogat (cm3 ) Névleges teljesítmény 1, kw (LE) 1/percnél [300 (408)/ ] [300 (408)/ ] [410 (557)/ ] [410 (557)/ ] [430 (585)/5500] Névleges forgatónyomaték 1 (Nm 1/percnél) [600/ ] [600/ ] [720/ ] [720/ ] [800/ ] Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra (s) [5,2] [5,2] [4,2] [3,7] [3,6] Maximális sebesség kb (km/h) [250 2 ] [250 2 ] [250 2 ] [250 2 ] [250 2 ] Üzemanyag-fogyasztás 3 (l/100 km) városban országúton kombinált [12,6 12,6] [6,7 6,7] [8,9 8,9] [13,0 13,0] [7,2 7,2] [9,4 9,4] [13,8 13,8] [7,5 7,5] [9,8 9,8] [14,4 14,4] [7,9 7,9] [10,3 10,3] [14,4 14,4] [7,9 7,9] [10,3 10,3] CO 2 - kibocsátás 3 (g/km) kombinált [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] EU-kipufogógáz-szabvány Euro 5 Euro 5 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Hasznos terhelés 4 (kg) - [555] - [535] - [620] - [570] - [550] 4 A 92/21/EK irányelvnek, a 95/48/EK előírás szerint megfelelően, a gépkocsi menetkész állapotában, 90 %-ban feltöltött üzemanyagtartállyal, vezetővel (68 kg) és csomaggal (7 kg) széria-felszereltségű gépkocsikhoz. A tartozékok és az extra felszereltségek rendszerint növelik ezt az értéket, aminek következtében a hasznos terhelés ennek megfelelően csökken. A szögletes zárójelben megadott értékek az automata sebességváltóval szerelt gépkocsikra vonatkoznak. További műszaki adatok itt találhatók:

24 Használtautó-visszavétel. E-osztályát, hosszú élete végén, az EU-Használtautó-Irányelvek szerinti környezetbarát újrahasznosítás céljából visszavesszük addig azonban még sok idő eltelik. Annak érdekében, hogy a visszaadást a lehető legegyszerűbbé tegyük, visszavételi helyekből és szétszerelő üzemekből álló hálózat áll rendelkezésre. Ezekben az üzemekben ingyenesen leadhatja gépkocsiját. Ezzel jelentős mértékben hozzájárul az újrahasznosítási körfogás teljessé tételéhez és az erőforrások kíméléséhez. A használt gépkocsik újrahasznosításáról és a visszavételi feltételekről további adatok a nemzeti Mercedes-Benz honlapon találhatók. A prospektus adatairól: A szerkesztés lezárása, után a termékeken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés valamint a szállítási terjedelem változásának jogát a gyártó a szállítási határidőig fenntartja, amennyiben a változások vagy eltérések az értékesítő érdekeinek fi gyelembevételével a vevő számára ésszerűek. Amennyiben az értékesítő vagy a gyártó a megrendelés vagy a megrendelés tárgyának megjelöléséhez írásjegyeket vagy számokat használ, önmagában ebből jogok nem vezethetők le. Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatók, amelyek nem képezik a szériafelszereltség részét. A színeltéréseket a nyomdatechnika okozza. Ez a nyomtatvány nemzetközi felhasználásra készült. A törvényes, jogi ill. adóelőírásokra való utalások azonban csak a Német Szövetségi Köztársaságban, a nyomtatvány szerkesztésének lezárásakor érvényesek. A más országokban érvényes előírásokkal és kihatásokkal kapcsolatos, ill. az aktuális állapotra vonatkozó további információkért kérjük, forduljon Mercedes-Benz értékesítőjéhez! Daimler AG, Mercedesstr. 137, Stuttgart BC/MC /0113 Printed in Germany

E-osztály. T-modell.

E-osztály. T-modell. E-osztály. T-modell. Tetszik nekem: A legjobb oldalát mutatja. Bármerről nézzük. Az új E-osztály T-modell újradefiniálja a nagyságot. Alakja már álló helyzetben is hatalmas lendületet sugároz. Az újonnan

Részletesebben

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra.

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra. A-osztály limuzin Gyorsabban A-ból B-be és a világhálóra. Még álló helyzetben is tökéletes megjelenést alkot. Nulláról százra gyorsulása még nagyobb benyomást tesz és azonnal új mértéket szab: az A-osztály

Részletesebben

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis.

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. C-osztály. Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. Magabiztos könnyedség, egyben a fejlődés mintaképe. Aerodinamikája elegánsan kitér a légellenállás elől. Kívánságra teljesen automatikus légrugózással,

Részletesebben

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. GLE. Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. Dinamika. Az önmegvalósítás képessége. Az elengedés művészete. Akiben ezek a tulajdonságok egyesülnek, rendkívüli nyugalmat sugároz, tudja

Részletesebben

Irányt mutat az áramlatoknak.

Irányt mutat az áramlatoknak. CLA-osztály. Irányt mutat az áramlatoknak. Az egyenes út gyakran a leggyorsabb. A megszokott dolgok bizalmat keltenek. De mi hajt előre? A lehető legtovább lovagolni a hullámon? Aki az áramlattal úszik,

Részletesebben

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz.

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz. B-osztály. Akár kalandvágy, család vagy vezetési élmény a B-osztály új generációjában mindennek tökéletesen megvan a helye. Merítsen inspirációt az innovatív műszaki megoldásokból! Engedje, hogy magával

Részletesebben

A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna.

A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna. S-osztály. A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna. Új időszámítás kezdődik. A portás is sokatmondóan bólint. A nap még elő sem bújt, mikor az S-osztály hatalmas hűtőrácsa

Részletesebben

C-osztály. T-modell.

C-osztály. T-modell. C-osztály. T-modell. Az új C-osztály T-modell. A legjobbnak nincs alternatívája. A nagyvonalúság akkor teljes, ha mindenben megmutatkozik: egy formavilágban, amely magával ragad, és nem enged el, egy térben,

Részletesebben

Az első autó hét trónnal.

Az első autó hét trónnal. R-osztály. Az első autó hét trónnal. Foglaljon helyet a világ legkisebb királyságában vagy a legtágasabb gépkocsiban, amit valaha építettünk. Az új R-osztály. Fejedelmi útitárs, hét ülőhellyel. Az egész

Részletesebben

Az új GLA. Az életrevaló.

Az új GLA. Az életrevaló. GLA-osztály. Az új GLA. Az életrevaló. Az új GLA már az első pillantásra lehetőségek végtelen sorát nyitja meg. Kezdjük az egyaránt izmos és áramvonalas design lendületességével, hiszen ezzel egy egész

Részletesebben

CLA-osztály. Shooting Brake.

CLA-osztály. Shooting Brake. CLA-osztály. Shooting Brake. Nagyvárosi vadász. Az új CLA Shooting Brake. Kalandos az élet a nagyvárosban: a házak az ég felé törnek, és reggelre új negyedek születnek, készen arra, hogy meghódítsák őket.

Részletesebben

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, E-osztály limuzin Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, amely olyan mértékben segíti, tehermentesíti

Részletesebben

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik.

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik. C-osztály Coupé Azonnal elcsábít. A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik. A környezet a hátterévé válik.

Részletesebben

Újra és újra ámulatba ejt.

Újra és újra ámulatba ejt. C-osztály Cabriolet Újra és újra ámulatba ejt. Mennyire lehet intenzív egy autó? Az új C-osztály Cabriolet feszültséggel teli vonalai és izmos felületei a lélegzetelállító stílus bizonyítékai. Ezt csak

Részletesebben

A CLS új generációja. Tehetség és forma.

A CLS új generációja. Tehetség és forma. CLS-osztály. Coupé. A CLS új generációja. Tehetség és forma. Csak a másként gondolkodók álmodtak valaha egy négyajtós coupéról, kényelmes hátsó ülésekkel: a Mercedes-Benz mérnökei. A CLS-sel az első ilyen

Részletesebben

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle A lét új könnyedsége. Az idő múlásával, a sikerrel, a tapasztalattal a célokból nem lesz kevesebb. Csak a hozzájuk vezető út lesz szebb. Magabiztosabb. Biztonságosabb. Minden

Részletesebben

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt.

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt. GLE. Coupé. Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt. Kifinomult sportosság és stílus. Ismerkedjen meg az autók világának legjobbjával egy új, magával ragadó formában: az új GLE Coupéban egyesül a Mercedes-Benz

Részletesebben

Erősítse fel a napot.

Erősítse fel a napot. SLC Roadster Erő-ütem. A város ritmusa felgyorsulni látszik, hiszen most az új SLC diktálja az ütemet. Az életöröm meghódítja az utcákat: új orral, gyémánt-hűtőráccsal és határozott króm szárnnyal. Minden

Részletesebben

Nagyszerű. Egyedülálló.

Nagyszerű. Egyedülálló. V-osztály. Nagyszerű. Egyedülálló. Erőteljes orr és egyedülálló formák. A szenvedélyesen, a mindennapok örömeire és kihívásaira tervezett V-osztály jól variálható belső teret kínál, és egyidejűleg gondoskodik

Részletesebben

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID.

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID. S - osztály. Erő Elegancia és gyorsulás harmóniája. Aki igazán sikeres, az minimális energiabefektetéssel képes nagy dolgokat véghezvinni. A jövőben az előrehaladást is így mérjük majd. Az S - osztály

Részletesebben

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ.

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ. C-osztály limuzin Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ. Az új C-osztály: tudja, honnan jön. Tudja, hová akar eljutni. Célja: vezetni. Útja: a csúcs felé. Technológiája, megjelenése, anyagai:

Részletesebben

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Magasabbra. Előbbre. Éljen át minden utat egy egészen új színvonalon: az új GLC-vel. Haladóbb és sportosabb mint valaha, közben szinte hangtalan és hatékony

Részletesebben

Ki mondta, hogy az életben a komoly dolgok nem okozhatnak örömöt?

Ki mondta, hogy az életben a komoly dolgok nem okozhatnak örömöt? B-osztály. Még ha bővül is a család, ezzel az új családtaggal Ön kezdettől fogva mindenre felkészült: az új B-osztály biztonságot nyújt Önnek, hiszen képes felismerni, hogy az út milyen meglepetéseket

Részletesebben

Hívogatóan távolságtartó.

Hívogatóan távolságtartó. E - osztály Isten hozta otthon! Az E - osztály évtizedek óta egyet jelent a komforttal és a biztonsággal. Ráadásul újra és újra megújítja önmagát. Ma már több, mint 70 érzékelő gondoskodik róla, hogy

Részletesebben

CLS-osztály. Shooting Brake.

CLS-osztály. Shooting Brake. CLS-osztály. Shooting Brake. A CLS új generációja. Tehetség és forma. Vannak olyan személyiségek, akik egy egész generációt inspirálnak. Mert másképp közelítenek a dolgokhoz. Mert kiemelkednek a tömegből.

Részletesebben

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes!

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes! A-osztály. Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes! Mellette vagy ellene, a mindegy nem választható. Külseje kilóg a sorból, belső tere stílusikon. Elkergeti az unalmat az utcából. Közben pedig

Részletesebben

CLA Coupé és Shooting Brake

CLA Coupé és Shooting Brake CLA Coupé és Shooting Brake Rock. Sztár. Színpadon a rocksztárok új generációja: a CLA Shooting Brake és a CLA Coupé. Keveseknek van ennél több rajongója. Nem csoda, hiszen a sportos design most még határozottabb

Részletesebben

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia A Mercedes-Benz E-osztály klasszikus Coupé és négyüléses Cabrio modellje a felső középkategória legbecsesebb járművei közé tartozik.

Részletesebben

On: komfort. Off: mindennapok.

On: komfort. Off: mindennapok. M-osztály. On: komfort. Off: mindennapok. Az M-osztály már akkor komfort-fokozatba kapcsol, amikor Ön a motort még be sem indította. A nagyvonalú térérzetnek és az igényes anyagoknak köszönhetően ez az

Részletesebben

CLA-osztály extrafelszereltségei

CLA-osztály extrafelszereltségei CLA-osztály extrafelszereltségei CLA felár ellenében rendelhető felár nélkül rendelhető S széria - nem rendelhető CLA 220 CDI CLA 180 CLA 200 CLA 250 Forint-ár (bruttó) 295 HUF/EUR árfolyamon Kód Megnevezés

Részletesebben

Motor C 250 d Limuzin

Motor C 250 d Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Limuzin Egyedi modellek & csomagok Szín Gyémántfehér BRIGHT metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-küllős design, 45,7 cm (18') Kárpitozás

Részletesebben

A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése.

A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése. CLA-osztály. Zabolátlan. A CLA. Felejtse el, ahogyan eddig látta a világot: a CLA szakít a szabályokkal. De nem a jó ízlésével. A markáns hűtőrács, az energiával töltött sziluett és az éles körvonalak

Részletesebben

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Coupé Egyedi modellek & csomagok Szín designo selenit-szürke magno fényezés Kerék AMG könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős design, 18" Kárpitozás

Részletesebben

Az új Mercedes-AMG GT. Versenyzők alkották.

Az új Mercedes-AMG GT. Versenyzők alkották. Mercedes-AMG GT. T Az új Mercedes-AMG GT. Versenyzők alkották. S Azért jött, hogy magával ragadja. Itt van. A tények Affalterbachból: hosszú motorháztető, erősen hátratolt vezetőfülke, széles, erőteljes

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

Minden terepen csúcsformában.

Minden terepen csúcsformában. GLC Coupé Minden terepen csúcsformában. Dinamikus, mint egy coupé, és erőteljes, mint egy SUV. Egyedülállóan hangzik, és vezetni is az. Ismerkedjen meg a modern luxussal, egy új, magával ragadó formában:

Részletesebben

Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez.

Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez. Az új CLC - osztály 2 Design Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez. Az új CLC sportcoupé. A mozgás nem csak látható, hanem átélhető, és mindenek előtt meg is tapasztalható : a CLC - vel. A Mercedes -

Részletesebben

GLE SUV szériafelszereltségei

GLE SUV szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o o o o AMG AMG sport modell (külső) 216 o V8 BITURBO felirat az első sárvédőn

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei felár ellenében S széria - nem CDI CDI 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 183 750,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 183 750,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés

Részletesebben

GLE-Coupé extrafelszereltségei

GLE-Coupé extrafelszereltségei 040U fekete fényezés 149U polár fehér fényezés 197U obszidián-fekete metálfényezés 351 790,- 775U iridium-ezüst metálfényezés 351 790,- 796U citrin-barna metálfényezés 351 790,- 799U designo "fényes" gyémántfehér

Részletesebben

M osztály extrafelszereltségei

M osztály extrafelszereltségei ML 350 ML 400 ML 500 040U fekete fényezés 149U polár fehér 151U cinóber-vörös metálfényezés 351 790,- 197U obszidián-fekete metálfényezés 351 790,- 755U tenorit-szürke metálfényezés 351 790,- 775U iridium-ezüst

Részletesebben

C - osztály limuzin szériafelszereltsége

C - osztály limuzin szériafelszereltsége C - osztály limuzin szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Szériakivitel Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlővel)

Részletesebben

Mennyit ér a szabadsága?

Mennyit ér a szabadsága? S-osztály cabriolet Mennyit ér a szabadsága? Az új S-osztály cabriolet bebizonyítja: a legtöbbet. Egy Mercedes, amely felbecsülhetetlenül kifinomulttá teszi az autózást. Olyan stílusos, olyan luxust kínál,

Részletesebben

GLK-osztály extrafelszereltségei

GLK-osztály extrafelszereltségei 4M 040U fekete fényezés 197U obszidiánfekete metál 312 420,- 986U Luzonit-szürke metál 312 420,- 890U cavansit-kék metál 312 420,- 526U dolomitbarna metál 312 420,- 799U gyémántfehér "Fényes" metál 600

Részletesebben

E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége

E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás BELSŐ Design Küszöblécek elöl és hátul, elöl rozsdamentes

Részletesebben

GLS-osztály extrafelszereltségei ( ) Érvényes: február 1-től

GLS-osztály extrafelszereltségei ( ) Érvényes: február 1-től GLS 350 d GLS 400 GLS 500 040U Fekete uni fényezés 149U Polárfehér uni fényezés 197U Obszidián-fekete metálfényezés 351 790,- 755U Tenorit-szürke metálfényezés 351 790,- 775U Iridium-ezüst metálfényezés

Részletesebben

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei 162U déltengerkék metálfényezés 219 710,- 191U Kozmoszfekete metálfényezés 219 710,- 589U Jupitervörös 650U Zirrusfehér 662U designo sziklaszürke "MAGNO" előreláthatólag 2013. 1.negyedévétől 699 770,-

Részletesebben

GLC-osztály extrafelszereltsége

GLC-osztály extrafelszereltsége i 040U fekete 149U polárfehér fényezés 197U obszidián-fekete metálfényezés 312 420,- 271U designo citrinbarna metálfényezés 792 480,- 755U tenorit-szürke metálfényezés 312 420,- 775U iridium-ezüst metálfényezés

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

S-osztály extrafelszereltségei

S-osztály extrafelszereltségei tengelytávú kivitel 032U designo mystic-kék - - - - - - - - - - - - 1 120 140,- - - - - - - - - 1 503 680,- 033U designo mokka-fekete - - - - - - - - - - - - 820 420,- - - - - - - - - 1 203 960,- 037U

Részletesebben

C-osztály T-modell extrafelszereltségei

C-osztály T-modell extrafelszereltségei Kód Megnevezés 040U fekete - - 149U polárfehér fényezés 197U obszidián-fekete metálfényezés 312 420,- 623U elefántcsont fényezés - - - 755U tenorit-szürke metálfényezés - - 312 420,- 775U iridium-ezüst

Részletesebben

CL-osztály extrafelszereltségei

CL-osztály extrafelszereltségei 032U designo mystic-kék 033U designo mokka-fekete 037U designo mystic-vörös 039U designo mauritius-kék 041U designo grafit 044U designo magno alanit-szürke 046U designo platin-fekete 049U designo magno

Részletesebben

GLK - osztály extrafelszereltségei

GLK - osztály extrafelszereltségei 040U fekete fényezés 197U obszidiánfekete metál 308 610,- 779U alabandin-szürke metál 308 610,- 890U cavansit-kék metál 308 610,- 497U cuprit-barna metál 308 610,- 799U gyémántfehér "Bright" metál 595

Részletesebben

Motor GL 350 BlueTEC 4MATIC Offroader

Motor GL 350 BlueTEC 4MATIC Offroader Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok 22683470,00 HUF 1127760,00 HUF Szín Obszidiánfekete metálfényezés 351790,00 HUF Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

CL-osztály extrafelszereltségei

CL-osztály extrafelszereltségei 032U designo mystic-kék 1 120 140,- 033U designo mokka-fekete 820 420,- 037U designo mystic-vörös 1 120 140,- 039U designo mauritius-kék 820 420,- 041U designo grafit 820 420,- 044U designo magno alanit-szürke

Részletesebben

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A Mercedes- Á R L I S T A Érvényes: 2014. november 18-tól Mercedes- árlista 1 Mercedes- alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás

Részletesebben

SL-osztály extrafelszereltségei

SL-osztály extrafelszereltségei 400 500 Mercedes-AMG 63 Mercedes-AMG 65 040U Fekete 149U Polárfehér 183U magnetit-fekete metálfényezés - - - - 396 240,- 197U obszidián fekete metál - - - - 396 240,- 297U designo szelenit szürke magnó

Részletesebben

Az A - osztály új generációja

Az A - osztály új generációja Az A - osztály új generációja 2 Külső megjelenés A megbízhatóság az első pillantásra felismerhető. Minőség a legapróbb részletekig. A legnagyobb mérnöki teljesítmény, ha sikerül hidat építeni az érzelem

Részletesebben

Motor GLC 250 d 4MATIC

Motor GLC 250 d 4MATIC Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor GLC 250 d 4MATIC Egyedi modellek & csomagok Szín Selenit-szürke metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős design, 50,8 cm (20") Kárpitozás

Részletesebben

Az M - osztály új generációja.

Az M - osztály új generációja. Az M - osztály új generációja. 2 Külső megjelenés Nem csak az utcára. De mindig az Ön útjain. Akár a nyüzsgő város hever a lábainál, akár egy sziklás út áll még Ön előtt : az M - osztály minden terepen

Részletesebben

SL-osztály extrafelszereltsége

SL-osztály extrafelszereltsége 040U fekete 590U tűzopál 183U magnetit-fekete metálfényezés - - 197U obszidián-fekete metálfényezés - 526U dolomit-barna metálfényezés - előreláthatólag 2012. 3. negyedévétől rendelhető 755U tenorit-szürke

Részletesebben

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A Á R L I S T A árlista 1 alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás kombinált (L/100km) CO2 kib. Kombinált (g/km) Finanszírozás***

Részletesebben

SLK extrafelszereltségei

SLK extrafelszereltségei 032U designo mystickék 1 028 700,- 033U designo feketekávé 727 710,- 041U designo grafit 727 710,- 044U designo magno alanit-szürke 1 328 420,- 049U designo magno kasmírfehér 1 328 420,- 040U fekete 590U

Részletesebben

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S d 4MATIC All-Terrain Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag S S S S S S S 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás S S S S S S S Kivitel Széria külső kivitel P76 S S S S S S S Széria belső

Részletesebben

SLK szériafelszereltsége

SLK szériafelszereltsége Hajtás; futómű SLK szériafelszereltsége Kód SLK 250 CDI SLK 200 SLK 250 SLK 350 6-fokozatú mechanikus sebességváltó * - A 6 fokozatú manuális sebességváltó az SLK 250 CDI-hez előreláthatólag 2012 2. negyedévétől

Részletesebben

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei 191U Kozmoszfekete metálfényezés 191 770,- 240U Lótuszkék metálfényezés 191 770,- 490U Sztyeppebarna metálfényezés 191 770,- 589U Jupitervörös 650U Zirrusfehér 696U Éjfekete 761U Polarezüst metálfényezés

Részletesebben

S-osztály limuzin, Maybach szériafelszereltségei. Érvényes: től

S-osztály limuzin, Maybach szériafelszereltségei. Érvényes: től hosszú hosszú 4MATIC hosszú 4MATIC Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Csomagok Exkluzív csomag P34 Kiegészítők Kipufogórendszer nem látható végekkel

Részletesebben

Intelligens mestermű.

Intelligens mestermű. E-osztály T-modell Intelligens mestermű. Az új E-osztály T-modell megérkezett. Minden pillanatban olyan figyelmet keltve, mint korábban egyetlen más sorozatgyártású gépkocsi sem. Az új, extraként rendelhető

Részletesebben

C-osztály Coupé extrafelszereltségei

C-osztály Coupé extrafelszereltségei 044U designo magno alanitszürke fényezés - - - - - 1 400 810,- 056U designo magno éjfekete fényezés 1 099 820,- Black Series különleges modellel (P98-as kód) - - - - - 1 400 810,- 040U fekete 590U tűzopál

Részletesebben

C-osztály limuzin, T-modell Á R L I S T A. Érvényes: 2015. december 16-tól

C-osztály limuzin, T-modell Á R L I S T A. Érvényes: 2015. december 16-tól C-osztály limuzin, T-modell Á R L I S T A C-osztály limuzin, T-modell alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Induló díj 30% Havi fizetendő 60X

Részletesebben

Tartalom. Külső megjelenés 2

Tartalom. Külső megjelenés 2 Az új GLK - osztály Tartalom Külső megjelenés 2 Agilitás 6 Motorok 6 Off-road 8 Biztonság 10 Komfort 12 Műszerfal 12 Utastér 14 Off-road Styling csomag 16 Sport - csomag 18 Külső megjelenés 18 Utastér

Részletesebben

GLC extrafelszereltségei

GLC extrafelszereltségei (807+057) 040U fekete 149U polárfehér fényezés 197U obszidián-fekete metálfényezés 312 420,- 271U designo citrinbarna metálfényezés 792 480,- 775U iridium-ezüst metálfényezés 312 420,- 796U citrinbarna

Részletesebben

GLE SUV extrafelszereltségei

GLE SUV extrafelszereltségei (807+057) 040U fekete fényezés 149U polár fehér 197U obszidián-fekete metálfényezés 351 790,- 775U iridium-ezüst metálfényezés 351 790,- 796U citrin-barna metálfényezés 351 790,- 799U designo "fényes"

Részletesebben

S-osztály Á R L I S T A

S-osztály Á R L I S T A S-osztály Á R L I S T A Érvényes: 2013. június 3-tól 2013.06.03. S-osztály árlista 1 S-osztály alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Nettó árak EUR Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs

Részletesebben

GLE SUV extrafelszereltségei ( ) Érvényes: február 1-től

GLE SUV extrafelszereltségei ( ) Érvényes: február 1-től 040U fekete fényezés 149U polár fehér 197U obszidián-fekete metálfényezés 351 790,- 755U tenorit-szürke metálfényezés 351 790,- 775U iridium-ezüst metálfényezés 351 790,- 792U palládium-ezüst metálfényezés

Részletesebben

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN?

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? 2 A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? Elegáns, kiegyensúlyozott és harmonikus. Mégis, a Giulia latin vonalvezetése és pajzs alakú hűtőrácsa megkülönbözteti az összes többi modelltől. Ez az Alfa Romeo stílus.

Részletesebben

E-osztály coupé/cabrio Á R L I S T A

E-osztály coupé/cabrio Á R L I S T A E-osztály coupé/cabrio Á R L I S T A Érvényes: 2013. április 15-től 295 HUF/EUR árfolyamon 2013.04.15. E-osztály coupé/cabrio árlista 1 E-osztály coupé/cabrio alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó

Részletesebben

GLS extrafelszereltségei ( ) Érvényes: január 17-től

GLS extrafelszereltségei ( ) Érvényes: január 17-től 040U Fekete uni fényezés 149U Polárfehér uni fényezés 197U Obszidián-fekete metálfényezés 351 790,- 775U Iridium-ezüst metálfényezés 351 790,- 796U Citrin-barna metálfényezés 351 790,- 799U designo "fényes"

Részletesebben

B-osztály Á R L I S T A

B-osztály Á R L I S T A B-osztály Á R L I S T A Érvényes: 2015. február 13-tól B-osztály árlista 1 B-osztály alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Induló díj 20% Havi

Részletesebben

GLE-Coupé szériafelszereltségei. Érvényes: május 02-től. Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC GLE 500 4MATIC

GLE-Coupé szériafelszereltségei. Érvényes: május 02-től. Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC GLE 500 4MATIC Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o AMG V8 BITURBO felirat az első sárvédőn 030# o o AMG Styling 772 o o o Pirosra fényezett

Részletesebben

Az illusztrációkon olyan tartozékok és kiegészítő felszereltségek is láthatóak lehetnek, amelyek nem képezik a szériafelszereltség részét.

Az illusztrációkon olyan tartozékok és kiegészítő felszereltségek is láthatóak lehetnek, amelyek nem képezik a szériafelszereltség részét. B-osztály. Von zerő. Lehet, hogy egy család nem tervezhet meg mindent előre, de mindenre felkészülhet. Az új B-osztály válasz mindarra, ami a mindennapi életben ránk vár. A bőséges térkínálat rendszeretetet

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

C-osztály kombi szériafelszereltsége

C-osztály kombi szériafelszereltsége C-osztály kombi szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás CLASSIC (alapfelszereltség) Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlővel)

Részletesebben

SLC-osztály szériafelszereltsége SLC 250 d

SLC-osztály szériafelszereltsége SLC 250 d SLC SLC-osztály szériafelszereltsége SLC 250 d SLC 180 SLC 200 SLC 300 Megnevezés Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás AMG AMG "styling" csomag:

Részletesebben

AZ ÚJ C - OSZTÁLY. Mercedes-Benz

AZ ÚJ C - OSZTÁLY. Mercedes-Benz AZ ÚJ C - OSZTÁLY Mercedes-Benz TARTALOM BEVEZETÉS Az új C - osztály 01 AGILITÁS Menetdinamika 06 Dízelmotorok 08 Benzinmotorok 10 ADVANCED AGILITY - csomag 12 KOMFORT Belső tér 14 Műszerfal 16 COMAND

Részletesebben

n ellen, amit általában elvár a Mercedes-Benztől. Az új A-osztály az új idők, és egy új t volna? Tessék. Zabolátlan agilitást, és mégis

n ellen, amit általában elvár a Mercedes-Benztől. Az új A-osztály az új idők, és egy új t volna? Tessék. Zabolátlan agilitást, és mégis A-osztály. n ellen, amit általában elvár a Mercedes-Benztől. Az új A-osztály az új idők, és egy új t volna? Tessék. Zabolátlan agilitást, és mégis takarékosságot? Logikus. Komfort és tec nem fordítva?

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

GL-osztály extrafelszereltségei

GL-osztály extrafelszereltségei Metálfényezés (színmintának megfelelően) 347 980,- Gyémántfehér BRIGHT 849-es kóddal 660 400,- Kárpitozás (színmintának megfelelően) - az ár 845-ös kóddal értendő - 848 360,- Bőrkárpitozás (belsővilágítás-csomaggal

Részletesebben

C-osztály Coupé extrafelszereltségei (806) Érvényes: február 1-től

C-osztály Coupé extrafelszereltségei (806) Érvényes: február 1-től d 040U fekete - - 149U polárfehér fényezés 197U obszidián-fekete metálfényezés 312 420,- 297U designo selenit-szürke magnó fényezés 792 480,- 775U iridium-ezüst metálfényezés 312 420,- 796U citrinbarna

Részletesebben

ABT Q7. East European Central

ABT Q7. East European Central ABT Q7 East European Central ABT BR könnyűfém keréktárcsa. Gyémánttal megmunkált vagy magasfényű polírozással, választható rejtett szeleppel, súlycsökkentett és tökéletes kezelhetőség. AZ ABT AS7. Kivételes

Részletesebben

d, ezzel a családtaggal kezdettől fogva mindenre felkészült: az új B-osztály biztonságo ndet tud tartani. De tekintetét is megragadja: öntudatos orr,

d, ezzel a családtaggal kezdettől fogva mindenre felkészült: az új B-osztály biztonságo ndet tud tartani. De tekintetét is megragadja: öntudatos orr, B-osztály. d, ezzel a családtaggal kezdettől fogva mindenre felkészült: az új B-osztály biztonságo ndet tud tartani. De tekintetét is megragadja: öntudatos orr, hightech fényszórókkal, e etti uralomért.

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

CL-osztály extrafelszereltségei

CL-osztály extrafelszereltségei 032U designo mystic-kék 1 120 140,- 033U designo mokka-fekete 820 420,- Grand Edition különleges modellel (P61-es kód) - - 037U designo mystic-vörös 1 120 140,- 039U designo mauritius-kék 820 420,- 041U

Részletesebben

GLC Á R L I S T A. Érvényes: 2016. február 1-től. GLC árlista 1

GLC Á R L I S T A. Érvényes: 2016. február 1-től. GLC árlista 1 GLC Á R L I S T A Érvényes: 2016. február 1-től GLC árlista 1 GLC alapárak: Érvényes: 2016. február 1-től T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen

Részletesebben

Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata

Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata Mercedes-AMG C 43 4MATIC Coupé Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata Sajtóinformáció 2016. február 24. Affalterbach. A Mercedes-AMG az új C 43 4MATIC Coupé modellel bővítette a C-osztály kínálatát.

Részletesebben

Az Ön rádiója most már tud navigálni. És mást is. Navigation 20 a C-osztály, GLK & E-osztály számára.

Az Ön rádiója most már tud navigálni. És mást is. Navigation 20 a C-osztály, GLK & E-osztály számára. Az Ön rádiója most már tud navigálni. És mást is. Navigation 20 a C-osztály, GLK & E-osztály számára. Navigation 20 C-osztályhoz, GLK & E-oszályhoz Audio 20 CD készülékkel rendelkezik az Ön Mercedes-Benz

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre Az új Jetta Das Auto. Motorok 105 LE (77 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres benzinmotor/2 Befecskendezés/feltöltés Közvetlen

Részletesebben

A-osztály Á R L I S T A

A-osztály Á R L I S T A A-osztály Á R L I S T A Érvényes: 2015. február 13-tól A-osztály árlista 1 A-osztály alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás

Részletesebben

GL-osztály extrafelszereltségei

GL-osztály extrafelszereltségei = felár ellenében O = felár nélkül S = széria = nem Metálfényezés (színmintának megfelelően) 347 980,- Gyémántfehér BRIGHT 849-es kóddal nem 660 400,- Kárpitozás (színmintának megfelelően) - az ár 845-ös

Részletesebben