Hívogatóan távolságtartó.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hívogatóan távolságtartó."

Átírás

1 E - osztály

2

3 Isten hozta otthon! Az E - osztály évtizedek óta egyet jelent a komforttal és a biztonsággal. Ráadásul újra és újra megújítja önmagát. Ma már több, mint 70 érzékelő gondoskodik róla, hogy Ön jól érezze magát benne. Szálljon be a világ egyik legizgalmasabb autójába!

4 Hívogatóan távolságtartó. Az E - osztály tudja, mikor kell távolságot tartani. Menet közben vagy parkoláskor senkihez sem kerül túl közel. Ezáltal biztonságérzetet nyújt Önnek elindulástól megérkezésig. Extra felszereltség : DISTRONIC PLUS távolságtartó tempomat, és PRE - SAFE fék PARKTRONIC parkolás-segítővel tolatókamera.

5

6

7 Izgatóan pihentető. Az E - osztályban a stressz ismeretlen fogalom. Sok kis részlet összjátéka gondoskodik a magas fokú kényelemről út közben egyúttal pedig az Ön nyugalmáról is. Az Ön extra - felszereltsége: különálló komfortülések hátul.

8

9 Vibrálóan nyugodt. Bár még úton van, már meg is érkezett az ergonomikus üléshelyzet tehermentesíti a vezetőt és a többi utas is élvezheti a nagy lábteret és a magas szintű kényelmet. A mindennapok csak a kiszállás után kezdődnek. Extra felszereltség: aktív multikontúr-ülések masszázs funkcióval és komfortfejtámlákkal.

10 Design. Az E - osztály frontrésze megváltozott és mégis hű maradt önmagához. Elegáns design, melyet a markáns kontúrok és a meggyőző részletek jellemeznek. Különösen feltűnőek : az új formájú első dupla fényszórók. A dinamikus vonalvezetéssel, valamint az izmos hátsó résszel együtt erőt és magabiztosságot sugároznak. Markánsan emelkedő orr - rész négy különálló világítótesttel, ék szerűen emelkedő oldalvonal A hátsó lámpákig húzódó erőteljes ív a hátsó sárvédőkön Hangsúlyozottan dinamikus hátsó rész, LED - es lámpákkal Karakteres éjszakai megjelenést nyújtó első és hátsó lámpák Komfort. Ha az E - osztályról beszélünk, a kényelemre is gondolunk. Minden részlet otthonosságot sugároz a vezető és utasai számára egyaránt. Az E - osztály generációk óta ezt a megnyugtató érzést közvetíti, és a legújabb technikai fejlesztésekkel újra meg újra bizonyítja. Már az alapfelszereltség is rendkívüli komforttal kényezteti utasait, amely az alábbi extra felszereltségekkel még tovább fokozható. Sebességkorlátozó asszisztens : a közlekedésitábla - felismerő kijelzi az észlelt sebességkorlátozást valamint összehasonlítja az adatokat a navigációs rendszer információival Aktív multikontúr ülés a vezető és az első utas részére, 7 - zónás masszázs - funkció, pneumatikus üléspárna - magasság állítás és dinamikus oldalpárna állítás PARKTRONIC és parkolás - segítő, tolatókamerával Tolatókamera Többzónás komfort automata klímaberendezés E - osztály limuzin

11 Biztonság. A biztonságot és a Mercedes - Benz - t gyakran emlegetik együtt. Az E-osztály is a legmodernebb műszaki megoldásokat veti be az Ön biztonsága érdekében. Alapfelszereltségéhez tartozik az ATTENTION ASSIST, amely elemzi a vezető viselkedését és a fáradtság első jeleinél pihenőt javasol. Ezen kívül számtalan légzsákkal és a vezető számára térdlégzsákkal, valamint a gyalogosok jobb védelme érdekében aktív motorháztetővel is rendelkezik. Kívánságra további asszisztens-rendszerekkel is felszerelheti E - osztályát, melyek aktívan hozzájárulhatnak a veszélyes helyzetek elkerüléséhez. Adaptív országúti fényszóró-asszisztens: automatikusan bekapcsolja és úgy szabályozza az országúti fényszórót, hogy az ne vakítsa a szembejövőket. DISTRONIC PLUS radarral támogatott távolságtartó tempomat : szabályozza a távolságot az elöl haladótól. Stop -and - go funkcióval és PRE - SAFE fékkel együtt, az automatikus lassítás lehetővé tételére túlságosan kis követési távolság esetén ill a balesetek súlyosságának csökkentésére. Holttér - asszisztens : radar - érzékelők más gépjárművek érzékelésére a tükrök holtterében. Sávtartó - asszisztens : a kormány vibrálásával figyelmeztet a sáv véletlen elhagyására. Éjjellátó - asszisztens plusz : világos képet ad a közlekedési helyzetről sötétben és szembejövő forgalom esetén, különösen jól kiemelve az úttesten tartózkodó személyeket. Hajtáslánc. Nagyobb felelősség a környezet iránt a Mercedes - Benz műszaki megoldásaival. Az E - osztály minden modellje kitűnik mérsékelt fogyasztásával és alacsony károsanyag - kibocsátási értékeivel és teljesíti az Euro-5 kipufogógázszabvány előírásait. A BlueEFFICIENCY - gépkocsik innovatív megoldásaiknak köszönhetően óvják az értékes energiartartalékokat és a környezetet. A 4 - hengeres dízelekben a Common-Rail technológia 4. generációja gondoskodik a felelősségteljes autózásról. A legfejlettebb technikával rendelkező 6 - hengeres az E 350 BlueTEC, amely már ma meghaladja a szigorú Euro - 6 kipufogógáz - szabvány előírásait. Ezzel a kategória legtisztább dízele. A 4 - hengeres benzinmotorok a közvetlen befecskendezésnek és a turbófeltöltésnek köszönhetően magasabb hatásfokot érnek el. A 6 - hengeres E 350 CGI pedig a közvetlen benzinbefecskendezésnek köszönhetően lényegesen kevesebbet fogyaszt. A csúcsteljesítményt az E-osztálynál a 8 - hengeres E 500 jelenti. Messzire mutató technológiá jával a Mercedes - Benz a biztonságról, a komfortról és a dinamizmusról való lemondás nélkül óvja a környezetet. Precíz váltó, optimális kapcsolási utakkal és minimális kapcsolási időkkel Takarékos és tiszta motorok 4MATIC összkerékhajtás ( extra ) AIRMATIC légrugózás ( extra ) adaptív lengéscsillapító - állítással Direkt kormányzás ( extra ) a kormányzási igény csökkentésére Akár 20 %- kal csökkentett fogyasztás - benz.hu

12 Kivitelek. Az E - osztálynak nemcsak nagyon magas elvárásokat kell teljesítenie, hanem alkalmazkodnia kell a vezető személyes elképzeléseihez is. Ezért az alapfelszereltség mellett még két kivitel, valamint egy AMG sport - és egy Exkluzív felszereltségi csomag is rendelkezésére áll. Az alapfelszereltség is olyan kiemelkedő felszereltségekkel rendelkezik, mint a LED - es hátsó lámpák vagy az eukaliptusz díszítőelemek. Az E - osztály ELEGANCE kivitel a számos króm díszítőelemmel és a nemes belső kialakítással tűnik ki. Az AVANTGARDE kivitel előnyei a sportos megjelenés, a bi - xenon fényszórók és a 17" - os keréktárcsák. A 3 - lamellás hűtőrács és 9 - küllős keréktárcsák jellemzik az E - osztály alapkivitelének megjelenését. Az alapfelszereltség magas értékmutatással bír, nappa bőr kormánykerék és nappa bőr váltókar két színösszeállításban, kívánságra alumínium díszítő elemekkel.

13 Az ELEGANCE kivitel különféle króm díszítőelemeivel tűnik ki. Az AVANTGARDE kivitel az új E - osztály agilitását hangsúlyozza, egyedi első lökhárítójával, bi - xenon fényszóróival és sportos 17" - os keréktárcsáival. Az ELEGANCE neve maga a program : belső tere három kifinomult és stílusos színkombinációban rendelhető. Igényes anyagok és izgalmas kontrasztok karakterizálják az AVANTGARDE utasterét, öt színváltozatban. Az opcionálisan rendelhető alumínium díszítőelemek kiválóan illeszkednek a sportos felszereltséghez.

14 Az erő és dinamika kombinációja különösen kifejezésteljesen jut érvényre az AMG Sport - csomagnál. Az Exkluzív - csomag finom anyagaival győzi meg, mint pl. a nappa - bőr kárpitozás díszvarrással és az alcantara tetőkárpit. A belső tér, a sportülésekkel és a világos, kettős díszvarratokkal valóban csúcsformában van az AMG Sport - csomagnál (a képen az extra felszereltségként rendelhető bőr kárpit látható). Az Exkluzív - csomag luxuskaraktere tovább erősíti az utastér igényes megjelenését.

15 Extra felszereltség. Az E - osztályhoz innovatív, kényelmes és praktikus extra felszereltségek állnak rendelkezésére. Kezdve a számos asszisztens - rendszertől a még nagyobb biztonság és kényelem érdekében, az olyan feltűnő részletekig, mint a panoráma tolótető. A különálló hátsó komfort - ülések a hátul ülőknek is magas szintű üléskényelmet nyújtanak. Az éjjellátó - asszisztens plusz rendszer a távolsági fényszórók által megvilágított területet megjeleníti a központi kijelzőn. A sávtartó - asszisztens felismeri a felfestett közlekedési sávot és figyelmezteti a vezetőt, ha irányjelzés nélkül akarná azt elhagyni. A holttér - asszisztens felügyeli a tükrök holtterét és figyelmeztet, ha ott más jármű tartózkodik. Az adaptív távolsági fényszóró asszisztens bekapcsolt országúti fényszóró esetén felismeri a szembejövő és azonos irányba haladó járműveket, és automatikusan tompítja a fényszórót, úgy, hogy senkit se vakítson. A lágy átmenetnek köszönhetően kíméli a vezető szemét.

16 UNI - FÉNYEZÉS METÁL FÉNYEZÉSEK ALAPFELSZERELTSÉG Színek ALAPFELSZERELTSÉG Színek ELEGANCE Színek 040 fekete 755 tenoritszürke 001 Lyon szövet 650 kalcitfehér 775 iridiumezüst fekete fekete bőr fekete fekete 008 Lyon szövet METÁL FÉNYEZÉSEK 792 palládium - ezüst fekete alpakkaszürke bőr szikla - szürke alpakkaszürke 197 obszidiánfekete 794 gyöngybézs 230 indigolitkék indiumszürke mokkabarna mandulabézs ALAPFELSZERELTSÉG Díszítőelemek ELEGANCE Díszítőelemek 300 periklas - zöld EXTRA METÁL FÉNYEZÉSEK 734 eukaliptusz ( széria ) 731 diófagyökér ( széria ) 359 tanzanitkék 497 cupritbarna 739 nyomott alumínium ( extra ) H09 barna kőris ( extra )

17 ELEGANCE Kárpit AVANTGARDE Színek AVANTGARDE Kárpit AVANTGARDE Színek AVANTGARDE Kárpit 401 Toulon szövet 701 Biarritz szövet bőrutánzat bőr bőr fekete fekete bőr fekete természetes bézs 408 Toulon szövet 708 Biarritz szövet bőrutánzat bőr bőr fekete alpakkaszürke bőr fekete gesztenyebarna bőr bőr fekete mandulabézs AVANTGARDE díszítőelemek 736 Sötét kőris ( széria ) júniusától rendelhető. 2 ARTICO mesterséges bőr. H76 szálcsiszolt alumínium ( extra ) 3 Nappa bőr csak az Exkluzív- csomaggal, szeptemberétől rendelhető.

18 Műszaki adatok E 200 CDI E 220 CDI E 250 CDI E 350 CDI BlueEFFICIENCY 5, 7 BlueEFFICIENCY 6, 7 BlueEFFICIENCY 7 BlueEFFICIENCY 7 E 350 BlueTEC 5, 7 Hengerszám / elrendezés 4 / soros 4 / soros 4 / soros 6 / V 6 / V Lökettérfogat ( cm 3 ) Névleges teljesítmény 1 ( kw 1 / percnél ) ( automata váltó ) 100 / ( 100 / ) 125 / ( 125 / ) 150 / 4200 ( 150 / 4200 ) ( 170 / 3800 ) (155/ 3400 ) Sűrítési viszony16,2 16,2 16,2 15,5 16,5 Névleges forgatónyomaték 1 ( Nm 1 / percnél ) ( automata váltó ) 360 / ( 330 / ) 400 / ( 400 / ) 500 / ( 500 / ) ( 540 / ) ( 540 / ) Gyorsulás km / h ( s ) ( automata váltó ) 10,7 (10,4) 9,0 ( 8,3 ) 8,2 ( 7,4 ) ( 6,9 ) ( 7,4 ) Maximális sebesség kb ( km / h ) ( automata váltó ) 215 ( 212 ) 231 ( 229 ) 242 ( 239 ) ( 248 ) ( 238 ) Gumiabroncs - méret első / hátsó tengely 205 / 60 R / 60 R / 55 R / 55 R / 55 R 16 ÜzemanyagDiesel Diesel Diesel Diesel Diesel Üzemanyag - fogyasztás 3 ( l / 100 km ) városban ( automata váltó ) országúton ( automata váltó ) kombinált ( automata váltó ) 5,3 ( 5,3 ) ( 8,1 8,3 ) ( 4,7 5,0 ) 5,3 ( 6,0 6,2 ) 6,9 7,0 ( 8,1 8,3 ) 4,4 4,6 ( 4,7 5,0 ) 5,3 5,5 ( 6,0 6,2 ) ( 8,9 9,4 ) ( 5,5 5,8 ) ( 6,8 7,1 ) ( 7,0 ) CO2 - kibocsátás 3 ( g / km ) kombinált ( automata váltó ) 139 (139) 139 (159164) (159164) (179186) (183) Üzemanyagtartály térfogata ( l / ebből tartalék kb. ) 59 / 8 59 / 8 59 / 8 80 / 9 80 / 9 Csomagtartó térfogata ( l ) Fordulókör - átmérő ( m ) 11,25 11,25 11,25 11,25 11, 25 Üres tömeg 4 ( kg ) ( automata váltóval ) 1720 (1735) 1735 (1735) 1735 (1735) (1825) (1845) Megengedett össztömeg ( kg ) ( automata váltóval ) 2255 (2270) 2270 (2270) 2280 ( 2280 ) (2350) (2370) 1 A 80 / 1269 / EWG irányelvnek megfelelően, a jelenleg érvényes kiadás szerint.2 Elektronikus úton leszabályozva.3 A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak ( 80 / 1268 / EWG irányelv, a jelenleg érvényes kiadás szerint ) megfelelően történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között.

19 Minden adat milliméterben. A megadott méretek középértékek. Alapfelszereltségű gépkocsikra vonatkoznak, terheletlen állapotban E 350 CDI 4MATIC 5, 7 E 200 CGI BlueEFFICIENCY 5, 7 E 250 CGI BlueEFFICIENCY 5, 7 E 350 CGI BlueEFFICIENCY 7 E 350 4MATIC 5, 7 E E 500 4MATIC 5, 7 6 / V 4 / soros 4 / soros 6 / V 6 / V 8 / V 8 / V / / 5250 ( 165 / 3800 ) ( 135 / 5250 ) ( 150 / 5500 ) ( 215 / 6400 ) ( 200 / 6000 ) ( 285 / 6000 ) ( 285 / 6000 ) 15,5 9,8 9,3 12,2 10,7 10,7 10,7 270 / / ( 540 / ) ( 270 / ) ( 300 / ) ( 365 / 3000 ) ( 350 / ) ( 530 / ) ( 530 / ) ( 6,4 ) 8,7 ( 8,6 ) 7,9 ( 7,8 ) ( 6,3 ) ( 6,4 ) ( 5,2 ) ( 5,3 ) ( 247 ) 235 ( 232 ) 245 ( 241 ) ( 250 )2 ( 250 ) 2 ( 250 )2 ( 250 )2 225 / 55 R / 60 R / 55 R / 55 R / 55 R / 45 R / 45 R 17 Diesel Super Super Super Super Super Super (12,4 12,5 ) (16,4 16,7 ) ( 6,3 6,6 ) ( 7,7 8,0 ) ( 7,3 ) 6,6 ( 7,0) 7,2 ( 7,3 ) ( 8,5 8,8 ) ( 9,7 ) (10,9 11,2 ) (11,4 ) 159 (169) ( 174 ) ( ) ( ) 80 / 9 59 / 8 59 / 8 80 / 9 80 / 9 80 / 9 80 / ,25 11,25 11,25 11,25 11,25 11,25 11,25 (1890) 1615 (1615) (1650) (1735) (1805) (1830) (1880) ( 2415 ) 2150 ( 2150 ) ( 2185 ) ( 2280 ) ( 2330 ) ( 2375 ) ( 2425 ) 4 A 92 / 21 / EG irányelvnek, a 95 / 48 / EG előírás szerint megfelelően ( a gépkocsi menetkész állapotában, 90 %- ban feltöltött üzemanyagtartállyal, vezetővel ( 68 kg ) és csomaggal ( 7 kg ) széria - felszereltségű gépkocsikhoz. A tartozékok és az extra felszereltségek rendszerint növelik ezt az értéket, aminek következtében a hasznos terhelés ennek megfelelően csökken.5 Várhatóan 2009/09-től rendelhető /03-tól rendelhető, automata váltóval, 2009/09-től pedig várhatóan manuális váltóval is. 7 Előzetes értékek, i állapot.

20 Használtautó - visszavétel. A kör bezárul. E - osztályát, hosszú élete végén, az EU - Használtautó - Irányelvek 1 szerinti környezetbarát újrahasznosítás céljából visszavesszük addig azonban még sok idő eltelik. 1 A használtautó - visszavétel a 3,5 t - ig terjedő megengedett össztömegű gépkocsikra vonatkozó, nemzeti előírásoknak megfelelően érvényes. A Mercedes - Benz gépkocsik már több éve teljesítik az újrahasznosításra alkalmas konstrukcióval szemben támasztott követelményeket. A forgalomból kivont használt gépkocsik visszavételére visszavételi helyekből és szétszerelő üzemekből álló hálózat áll rendelkezésre, melyek gépkocsiját környezetbarát módon hasznosítják. A gépkocsi- és alkatrész - újrahasznosítás lehetőségeit folyamatosan fejlesztjük és javítjuk. Ezáltal a E - osztály a törvény által előírt újrahasznosítási arányok emelésének a jövőben is a szükséges határidőn belül meg fog felelni. További információk a - benz.hu oldalon és a telefonszámon állnak rendelkezésére. A prospektus adatairól : A szerkesztés lezárása, után a termékeken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés valamint a szállítási terjedelem változásának jogát a gyártó a szállítási határidőig fenntartja, amennyiben a változások vagy eltérések az értékesítő érdekeinek figyelembevételével a vevő számára ésszerűek. Amennyiben az értékesítő vagy a gyártó a megrendelés vagy a megrendelés tárgyának megjelöléséhez írásjegyeket vagy számokat használ, önmagában ebből jogok nem vezethetők le. Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik a sorozatgyártásban előállított termék részét. A színeltéréseket a nyomdatechnika okozza. Ez a nyomtatvány nemzetközi felhasználásra készült. A törvényes, jogi ill. adóelőírásokra való utalások azonban csak a Német Szövetségi Köztársaságban, a nyomtatvány szerkesztésének lezárásakor érvényesek. A más országokban érvényes előírásokkal és kihatásokkal kapcsolatos, ill. az aktuális állapotra vonatkozó további információkért kérjük, forduljon Mercedes - Benz értékesítőjéhez. - benz.hu Daimler AG, Stuttgart BC / MR / 1208 Printed in Germany

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID.

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID. S - osztály. Erő Elegancia és gyorsulás harmóniája. Aki igazán sikeres, az minimális energiabefektetéssel képes nagy dolgokat véghezvinni. A jövőben az előrehaladást is így mérjük majd. Az S - osztály

Részletesebben

On: komfort. Off: mindennapok.

On: komfort. Off: mindennapok. M-osztály. On: komfort. Off: mindennapok. Az M-osztály már akkor komfort-fokozatba kapcsol, amikor Ön a motort még be sem indította. A nagyvonalú térérzetnek és az igényes anyagoknak köszönhetően ez az

Részletesebben

Az első autó hét trónnal.

Az első autó hét trónnal. R-osztály. Az első autó hét trónnal. Foglaljon helyet a világ legkisebb királyságában vagy a legtágasabb gépkocsiban, amit valaha építettünk. Az új R-osztály. Fejedelmi útitárs, hét ülőhellyel. Az egész

Részletesebben

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ.

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ. C-osztály limuzin Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ. Az új C-osztály: tudja, honnan jön. Tudja, hová akar eljutni. Célja: vezetni. Útja: a csúcs felé. Technológiája, megjelenése, anyagai:

Részletesebben

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis.

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. C-osztály. Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. Magabiztos könnyedség, egyben a fejlődés mintaképe. Aerodinamikája elegánsan kitér a légellenállás elől. Kívánságra teljesen automatikus légrugózással,

Részletesebben

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi.

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Az új Vito Tourer. Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Ön mindig tettrekész. Célratörően végzi munkáját. Szereti az új kihívásokat. Akkor megérdemel egy olyan gépkocsit, amelyet Önnek terveztek: az

Részletesebben

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét.

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét. M-osztály. Von zerő. Az állandó magabiztosság azt jelenti, hogy a jelen kihívásainak éppúgy meg kell felelni, mint a jövőben várhatóknak. Az új M-osztállyal az SUV-k történetének új fejezetét írjuk. Egy

Részletesebben

A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Az új Sprinter. Zárt áruszállító. Külső gördülési. Külső gördülési zaj mért zaj kategória értéke, db

A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Az új Sprinter. Zárt áruszállító. Külső gördülési. Külső gördülési zaj mért zaj kategória értéke, db A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Gumiabroncsméret Teherbíró képesség Sebességindex Gumiabroncs osztály Üzemanyag takarékossági kategória Vanco2 195/75 16 107/105 71 Vancoco 195/75 16 107/105

Részletesebben

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01. www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01. www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01 Bélyegző helye www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW KIVÉTELES PILLANATOK Újító koncepció, magas szintű felszereltség, a Peugeot teljes tudása megelevenedik

Részletesebben

Accord. Sedan és Tourer

Accord. Sedan és Tourer Accord Sedan és Tourer MINDEN TÉREN FEJLETT Fejlett Az új Accordban legfejlettebb technológiáink mûködnek: a tovább tökéletesített futómû és a sportos Type S változat erôteljes dízelmotorja, korszerû,

Részletesebben

AZ ÚJ JEEP CHEROKEE. a Chrysler Group LLC bejegyzett vedjegye. jeep.hu

AZ ÚJ JEEP CHEROKEE. a Chrysler Group LLC bejegyzett vedjegye. jeep.hu AZ ÚJ JEEP CHEROKEE Ez a katalógus a Chrysler Group LLC kiadványa. A katalógusban szereplő termék illusztrációk, illetve műszaki adatok a katalógus jóváhagyásának idején érvényben lévő információkon alapulnak.

Részletesebben

ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal

ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal Az új Caddy Minden téren profi. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. A LEGALACSONYABB ÜZEMANYAG- FOGYASZTÁS a kategóriájában: átlagosan 3,8 l/100 km-től a Caddy BlueMotionnel. 1) ÚJ MOTOR- GENERÁCIÓ. Az EURO

Részletesebben

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h Új LS 600h zászlóshajónk rendkívül vonzó megjelenése érzékletesen tükrözi a Lexus folyamatos fejlődését. Az autót minden eddiginél intelligensebb

Részletesebben

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ AZ Ú IS AZ Ú IS TARTALOM AZ Ú IS Bevezetés 04-07 Menetdinamika 08-09 L-Finesse 1 0-1 1 Luxuskivitelű Utastér 1 2-1 5 Modern megoldások 1 6-1 7 Full Hybrid 1 8-2 1 V6 kifinomultság 22-23 F SPORT 24-25

Részletesebben

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE ÚJ RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVÁCIÓ MINDEN NAP 1. 2. 3. 4. 5. DINAMIKUS, ROBUSZTUS, TELJESEN ÚJRAGONDOLT VONALAK, PÁRATLAN FELSZERELTSÉG ÉS MOTORVÁLASZTÉK: EZEK AZ ÚJ TRAFIC JELLEMZŐI. MÉG HATÉKONYABB

Részletesebben

Az új S-osztály Coupé.

Az új S-osztály Coupé. Pappas Auto Klasszisokkal vezet/www.pappas.hu A Pappas Auto Magazinja Kilencedik évfolyam 2/2014. október Gran Performer. Az új S-osztály Coupé. Vadonatúj 2015-ös Jeep Renegade Ingyenes téli átvizsgálás

Részletesebben

Új Prius Termékismertető

Új Prius Termékismertető Új Prius Termékismertető Íme, a világ első számú hibrid autója! Nézze meg közelebbről az új Priust, és fedezze fel számos ötletes formai megoldását! Ismerje meg az áttörést jelentő technológiát, amely

Részletesebben

Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW

Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW Letisztult formaterv Az új Peugeot 308 fő jellemzői: intuíció, korszerűség, letisztult dizájn és elegancia. Az új Peugeot 308 kompakt méretekkel (4,25 m) és

Részletesebben

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT!

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT! ÉLETRE VALÓ! A Suzuki környezeti koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetüket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

MERÉSZ SZÉPSÉG. kitűnjön a tömegből. NAGYSZERŰ TÉR. BIZTONSÁGOS EVOLÚCIÓ. az evolúcióban, hogy bizalommal tekinthessen a jövőbe.

MERÉSZ SZÉPSÉG. kitűnjön a tömegből. NAGYSZERŰ TÉR. BIZTONSÁGOS EVOLÚCIÓ. az evolúcióban, hogy bizalommal tekinthessen a jövőbe. Legyen merész stílusában és egyéniségében, hogy MERÉSZ SZÉPSÉG. kitűnjön a tömegből. NAGYSZERŰ TÉR. Találja meg a hívogató életteret, hogy megvédje magát a külvilág zajától. KOMPAKT ARCHITEKTÚRA. Fejezze

Részletesebben

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com 7 év / 150 000 kilométeres újautó-garancia. A részletekről és a garancia feltételeiről érdeklődjön a Kia márkakereskedésekben vagy a www.kia.com oldalon. Érvényes az EU tagállamaiban (beleértve Norvégiát,

Részletesebben

az egyterű, melynek nem akad párja

az egyterű, melynek nem akad párja ÚJ PEUGEOT 5008 az egyterű, melynek nem akad párja Az 5008 olyan kivételes modularitással rendelkező kompakt egyterű, amely remekül ötvözi a sokoldalúságot a stílusossággal. Legújabb technológiájú, minden

Részletesebben

Letisztult formaterv. * ez a motorizáció 2014 folyamán lesz elérhető

Letisztult formaterv. * ez a motorizáció 2014 folyamán lesz elérhető ÚJ PEUGEOT 308 Letisztult formaterv Az új Peugeot 308 fő jellemzői: intuíció, korszerűség, letisztult dizájn és elegancia. Az új Peugeot 308 kompakt méretekkel (4,25 m) és csökkentett súllyal (-140 kg)

Részletesebben

egy hamisítatlan energiabomba volánja mögött helyet foglalni. A sportosság és a technológia optimális elegye, az eredeti

egy hamisítatlan energiabomba volánja mögött helyet foglalni. A sportosság és a technológia optimális elegye, az eredeti www.alfaromeo.hu A kiválóság ihlette, egy álom táplálja. A sportos evolúció élvonalában áll, akárcsak a 8C Competizione. A legfontosabb biztonsági és technológiai elismerések: 5 csillagos Euro NCAP értékelés,

Részletesebben

Több hely. Több lehetőség. Több Civic.

Több hely. Több lehetőség. Több Civic. Az új Civic Tourer Több hely. Több lehetőség. Több Civic. A Honda Civic fejlesztését mindig is az innováció határozta meg, mérnökeink a múlt tapasztalataira építkezve alkottak egyre hatékonyabb járműveket.

Részletesebben

X50 VEGYEN MÉLY LEVEGŐT. Tartsa bent, és érezze a pillanat erejét. A QX50 az Ön személyiségének kiterjesztése, az érzékeket kényeztető stílus és kényelem tökéletes kombinációja. Luxus crossover, amely

Részletesebben

TOYOTA és LEXUS kínálat. a Magyar Telekom Nyrt. vállalati gépjárműre jogosult dolgozói számára

TOYOTA és LEXUS kínálat. a Magyar Telekom Nyrt. vállalati gépjárműre jogosult dolgozói számára TOYOTA és LEXUS kínálat a Magyar Telekom Nyrt. vállalati gépjárműre jogosult dolgozói számára Toyota Business üzleti megoldások Üdvözöljük a Toyota nevében! Megtiszteltetés számunkra, hogy modelljeink

Részletesebben

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system)

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system) X70 A sportosság, a praktikum és egy modern művészeti alkotás jellemzőit ötvöző QX70 nem tartozik semelyik hagyományos járműkategóriába. Nagy teljesítményű és páratlan vezetési élményt nyújtó luxus crossover,

Részletesebben

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez ÚJ PEUGEOT boxer Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez Az új Peugeot Boxer-kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszongépjárműcsalád. Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA flottamegoldások

SIMPLY CLEVER. ŠKODA flottamegoldások SIMPLY CLEVER ŠKODA flottamegoldások Üdvözlöm! Kínálatunkban vevőink megtalálják az igényeiknek pontosan megfelelő megoldást, legyen szó akár globális, akár meghatározott országokra kiterjedő szervezetről.

Részletesebben