CLA Coupé és Shooting Brake

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "CLA Coupé és Shooting Brake"

Átírás

1 CLA Coupé és Shooting Brake

2 Rock. Sztár. Színpadon a rocksztárok új generációja: a CLA Shooting Brake és a CLA Coupé. Keveseknek van ennél több rajongója. Nem csoda, hiszen a sportos design most még határozottabb lett. Bővítettük a hálózatba kapcsolás lehetőségeinek körét is. Virtuóz játék az úttal köszönhetően a nagy teljesítményű és hatékony motoroknak, a DYNAMIC SELECT-nek (típustól függően áll rendelkezésre) és a kívánságra rendelhető adaptív lengéscsillapító rendszerrel ellátott futóműnek.

3

4 Rosszfiú jó formában. A CLA Coupénak sosem jutna eszébe elmenekülni a paparazzók elől. Miért is? A sportos sziluett, az új 45,7 cm-es (18") kerekek, valamint az integrált kipufogó-végződésekkel és extraként rendelhető, új formájú, teljesen LED-es hátsó lámpákkal rendelkező sportos far senki számára nem marad észrevétlen. Ez lenne a világ legszexisebb autója? A szívverése megadja a választ.

5

6

7 A VIP-részleg: ahová mindenki be akar jutni. Élvezze a nemes króm díszítőelemekkel finomított utasteret és az extraként rendelhető Urban kivitelváltozat vagy a szintén extraként rendelhető Exkluzív-csomag új üléskárpitjait. Tökéletesen megkomponált megjelenését egy vékony kerettel ellátott, a multimédia rendszerekhez rendelhető 20,32 cm-es (8"-os) médiakijelző teszi teljessé. Kapcsolódjon össze gépkocsijával az extraként rendelhető okostelefon integrációs csomag segítségével, beleértve az Apple CarPlay -t vagy az új Google Android Autót, ismerkedjen meg az alkalmazásokkal és sok más újdonsággal az új CLA-ban!

8 Még több szívverés percenként. Aki személyesen találkozik vele, azt azonnal magával ragadja: a CLA Shooting Brake a nagyszínpadon kívül is azonnal a középpontba kerül, a gyémánt-hűtőráccsal, az új, ezüst, fekete, króm vagy a gépkocsi színére fényezett díszléccel ellátott lökhárítóval és az újonnan kialakított első lökhárítóval, valamint az új, Kevenzit kék színnel. A CLA az extraként rendelhető teljesen LED-es fényszóróival azonban másokat is a reflektorfénybe állít.

9

10 Ne vezessen. Játsszon! Kitörő öröm már indulás előtt. Válassza ki a DYNAMIC SELECT-tel a Sport menetprogramot és jól kösse be magát. Az A-ból B-be vezető útvonal számtalan új élményt tartogat! A kanyarvadászat során csak kövesse saját ritmusát! Nemcsak dinamikusan, hanem mindenekelőtt a lehető leghatékonyabban kíván utazni? A CLA Coupé és a CLA Shooting Brake alternatívaként rendkívül takarékos BlueEFFICIENCY Edition modellekként is rendel hetők benzines és dízel-változatban is.

11

12 A fellépőruha: szériafelszereltség. Már a szériafelszereltség is plusz ragyogást visz az utakra a gyémánt-hűtőráccsal, az ezüst díszléccel alul a lökhárítón, valamint a könnyűfém keréktárcsákkal. A kombinált műszerben található ECO-kijelző 2.0 új designja elősegíti az üzemanyag-takarékos vezetési stílust. A szöveg helyett felvillanó ikonok az első pillantásra érthetők. A visszanyert hatótávolság bónuszkilométerekben jelenik meg. Még több csillogás: az extrafelszereltségek. Az új, Coming Home -funkcióval ellátott, nagy teljesítményű LED-es fényszórók a gépkocsi nyitásakor rendkívüli fényjátékkal köszöntik Önt. A KEYLESS-GO-nak köszönhetően ehhez elegendő, ha a kulcsot magánál tartja. A HANDS-FREE ACCESS-szel a csomagtartófedél automatikus nyitásához a CLA Shooting Brake-nél még a záráshoz is elegendő egy rúgó mozdulat a hátsó lökhárító alatt. A tolatókamera a médiakijelzővel megkönnyíti parkoláskor a be- és kiállást.

13 Közönségmágnes: az Urban kivitelváltozat. Tartson akár a divatos művésznegyedben rendezett klubkoncertre vagy egy szabadtéri fesztiválra a város szélén: az Urban kivitelváltozat kívül-belül válogatott részletekkel fokozza a gépkocsi dinamizmusát. A hátsó lökhárító betétjének új designja, a magasfényű fekete pontokkal ellátott gyémánt-hűtőrács, a 45,7 cm-es (18"-os), 5 duplaküllős könnyűfém keréktárcsák és a kétcsöves kipufogórendszer, krómozott kipufogó-végződésekkel, minden nézőpontból dinamikus jegyeket alkotnak. Az utastér sportos karaktere a teljesen új kárpittal ellátott integrál-hatású sportüléseken is megmutatkozik. Három új design közül választhat. Az utasteret díszvarrások és az új vitorlamintás díszítőelem nemesítik tovább. Az igényes környezetet a fogási területen perforált, bőr multifunkciós kormány teszi teljessé.

14 Határtalanul kifejező: az AMG Line. A valódi rocksztárok már régen nem teszik tönkre a hotelszobákat. Éppen ellenkezőleg: értékelik a tökéletes stílusú berendezést. Az AMG Line-ban az integrál sportülések ARTICO műbőr/mikroszálas DINAMICA anyagkombinációja különösen sportos. Az alul egyenes karimájú, 3 küllős, a fogási területen perforált multifunkciós bőr sportkormány is hangsúlyozza ezt a benyomást. A piros díszítővarrások pedig mindenhol izgalmas kontrasztot alkotnak. Egy további kiemelt jellemző: a szálcsiszolt nemesacél sportpedálok. Az exkluzív AMG Styling első- és hátsó lökhárítóval, valamint a küszöbburkolatokkal növeli az AMG Line dinamikus megjelenését. Az új, 45,7 cm-es (18"), titánszürkére fényezett és fényesre esztergált, 5 duplaküllős AMG könnyűfém kerekek, a gyémánt-hűtőrács króm pontokkal és a krómozott kipufogó-végződésekkel ellátott kétcsöves kipufogórendszer tovább fokozzák az új CLA dinamizmusát. A leültetett sportfutómű ezen túlmenően javítja a kezelhetőséget és növeli a vezetési élményt.

15 Készen az after party-ra: a Night-csomag. Kivitelváltozattól függően, a Night-csomag tartalmaz egy új betétet a hátsó lökhárítón, egy specifikus gyémánt-hűtőrácsot, magasfényű fekete lamellával, valamint egyedi könnyűfém keréktárcsákat (a felső ábra a keréktárcsát az AMG Line, az alsó az Urban esetén mutatja). A fekete külső visszapillantó tükrök, ablakdíszlécek és a B-oszlop mögött sötétre színezett ablakok hangsúlyozzák extravagáns fellépését. A különleges jegyekért: az Exkluzív- és AMG Exkluzív-csomag. Aki lakosztályokban száll meg, annak első osztályon kellene utaznia is. Az Exkluzívcsomag egy egészen új szaharabézs/fekete üléshuzattal és az új, például matt fekete kőris díszítőelemekkel gondoskodik a nemes környezetről. Az AMG Exkluzív-csomag még rendkívülibb megjelenést kínál: a fekete bőr RED CUT kárpitozás, piros díszvarrással és például csiszolt alumínium, vagy fekete mikroszálas DINAMICA díszítőelemekkel.

16 Hardrock: CLA 250 Sport. Engineered by AMG: a CLA 250 Sport egy pillanat alatt elkápráztatja és ez így is marad. A speciális AMG sportfutómű a sportos motorhanggal együtt gondoskodik a tapsviharról az ideális ív mentén. A dinamikus motor- és sebességváltó-hangolás egyedülálló menetdinamikát szabadít el. Egymással tökéletesen összehangolt külső és belső piros díszítőelemek hangsúlyozzák a CLA 250 Sport hajtóerejét. Kezdve a piros féknyergekkel, a díszléceken át az ugyanolyan színű biztonsági övekig. A CLA 250 Sport 4MATIC összkerékhajtásával rendkívül jól és biztonságosan viszi át az útra ezt az erőt. Szálljon be és ismerkedjen meg az AMG világával!

17 Speed Metal: Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC. Menyire képes gyorsulni a pulzusa? Próbálja ki: a Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC-kal. Csúcsteljesítmény a legizgalmasabb formában a még kifejezőbb designnak és 280 kwos (381 LE) teljesítményével a világ legerősebb széria négyhengeres turbómotorjának köszönhetően. A maximális forgatónyomaték: határtalan 475 Nm. Élje át, mit jelent álló helyzetből 4,2 másodperc alatt elérni a 100 km/órát (a Shooting Brake 4,3 másodperc alatt). Hasítsa a szelet az extraként rendelhető Aerodinamika-csomaggal. A nagy teljesítményű AMG fékberendezés gondoskodik a lehető legjobb lassulásról. Az utastérben az új AMG Design díszítőelem teszi még sportosabbá megjelenését. Az AMG kombinált műszer, az AMG DRIVE UNIT, valamint a kívánságra rendelhető, alul egyenes karimájú, fekete mikroszálas DINAMICA AMG Performance kormány hangsúlyozzák a kiemelkedő teljesítményt.

18 Kárpit és díszítőelemek. Szériafelszereltség Kárpitozások 1, 2, fekete ARTICO műbőr 1, 2, kristályszürke ARTICO műbőr 1, 3, fekete ARTICO műbőr 1, 3, szaharabézs ARTICO műbőr 1, 3, kristályszürke ARTICO műbőr 351 fekete ARTICO műbőr/coari szövet kristályszürke ARTICO műbőr/coari szövet fekete ARTICO műbőr/maringá szövet, kék jegyekkel kristályszürke ARTICO műbőr/maringá szövet fekete ARTICO műbőr/maringá szövet, fehér jegyekkel 3 3, 5, fekete ARTICO műbőr/mikroszálas DINAMICA 801 fekete bőr mogyoróbarna bőr fekete RED CUT bőr szaharabézs/fekete bőr 3 Díszítőelemek H06 matt fekete kőris 1 H14 fényes barna diófagyökér 1 H19 világosbarna selyemfényű nyárfa 1 H72 sötét méhsejt-csiszolású alumínium 1 H73 AMG Carbon 1 H79 világos szálcsiszolt alumínium 1, 7 H81 vitorla mintás H88 mátrix optikás H90 fekete/piros AMG design 6 (kép nélkül) H91 fekete/ezüst AMG design 8 (kép nélkül) H92 fekete AMG mikroszálas DINAMICA trapézcsiszolású alumínium 1, Extrafelszereltség. Komfort ülés. Sportülés. Csak az Üléskomfort-csomaggal együtt rendelhető. Szériafelszereltség a 6 7 sportmodellnél. Szériafelszereltség a Mercedes-AMG modelleknél. Szériafelszereltség az AMG Line és AMG Exkluzív-csomag 8 9 esetében. Extrafelszereltség a Mercedes-AMG modellekhez. Szériafelszereltség az Exkluzív-csomag esetén. H88

19 Urban Line 1 AMG Line 1 Exkluzív-csomag 1 AMG Exkluzív-csomag H06 H14 H H79 H79 H79 H72 H72 H72 H81 H73 H73 H73 H79 H92 H92 H92

20 Fényezések. Uni-fényezések Metál fényezések 1 Extra fényezés Uni-fényezések Jupiter-vörös cirrusz-fehér éjfekete Metál fényezések kozmosz-fekete sarki ezüst hegyszürke Kevenzit kék orientbarna Extra fényezés designo magno sarki ezüst 1 Extrafelszereltség

21 Méretek, Coupé. Méretek, Shooting Brake Minden adat milliméterben. A megadott méretek középértékek. A CLA 180-a vonatkoznak, szériafelszereltséggel, terheletlen állapotban.

22 Műszaki adatok, Coupé. Dízelmotorok CLA 180 d CLA 180 d CLA 200 d CLA 200 d CLA 220 d CLA 220 d BE 6 Edition 4MATIC 4MATIC Hengerszám/elrendezés 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros Lökettérfogat, cm Névleges teljesítmény 1, kw (LE) 1/percnél 80 (109)/ (109)/ (136)/ (136)/ (177)/ (177)/ Névleges forgatónyomaték 1, Nm 1/percnél 260/ / / / / / Váltók [] Gyorsulás 0-ról 100 km/órára, s 11,6 [] 11,6 [11,6] 9,5 [9,0] [9,0] [7,7] [7,7] Maximális sebesség kb (km/h) 190 [] 205 [205] 220 [220] [216] [232] [230] Üzemanyag-fogyasztás 3, l/100 km, kombinált 3,5 [] 4,03,7 [4,23,8] 4,44,0 [4,23,8] [4,94,6] [4,24,0] [4,94,6] CO 2 - kibocsátás 3, g/km, kombinált 89 [] [109100] [110100] [127119] [111104] [127119] Károsa.-kib. oszt. 4 /Hat. oszt. 5 Euro 6/A+ [] Euro 6/A+ [Euro 6/A+] Euro 6/A+ [Euro 6/A+] [Euro 6/A] [Euro 6/A+] [Euro 6/A] Benzinmotorok CLA 180 CLA 180 CLA 200 CLA 220 CLA 250 CLA 250 CLA 250 CLA 250 Mercedes-AMG BE 6 Edition 4MATIC Sport 4MATIC Sport 4MATIC CLA 45 4MATIC Hengerszám/elrendezés 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros Lökettérfogat, cm Névleges teljesítmény 1, kw (LE) 1/percnél 90 (122)/ (122)/ (156)/ (184)/ (211)/ (218)/ (211)/ (218)/ (381)/6000 Névleges forgatónyomaték 1, Nm 1/percnél 200/ / / / / / / / / Váltók [] Gyorsulás 0-ról 100 km/órára, s 9,0 [] 9,0 [8,7] 8,2 [7,9] [7,1] 6,6 [6,5] 6,5 [6,4] [6,5] [6,4] [4,2] Maximális sebesség kb (km/h) 190 [] 210 [210] 230 [230] [240] 240 [240] [250 2 ] [240] [250 2 ] [250 2 ] Üzemanyag-fogyasztás 3, l/100 km, kombinált [AMG SPEEDSHIFT DCT 7-fok. sportváltó] 5,0 [] 5,75,4 [5,65,2] 5,75,5 [5,65,2] [6,76,5] 6,66,4 [6,05,8] 6,7 [6,2] [6,76,5] [6,8] [7,36,9] CO 2 - kibocsátás 3, g/km, kombinált 117 [] [128121] [128121] [156152] [140136] 156 [143] [156152] [160] [171162] Károsa.-kib. oszt. 4 /Hat. oszt. 5 Euro 6/B [] Euro 6/B [Euro 6/B] Euro 6/B [Euro 6/B] [Euro 6/C] Euro 6/C [Euro 6/B] Euro 6/D [Euro 6/C] [Euro 6/C] [Euro 6/D] [Euro 6/D] A legjobbat a motornak: Mercedes-Benz Eredeti Motorolajok. 1 A névleges teljesítményre és névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 595/2009 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt. 2 Elektronikusan leszabályozva. 3 Az üzemanyag-fogyasztásra és CO 2 -kibocsátásra vonatkozóan megadott adatok meghatározása az előírt mérési eljárás (Pkw-EnVKV. 2, 5, 6, 6a pontjai, a jelenleg érvényes kiadás szerint) megfelelően történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak,

23 Műszaki adatok, Shooting Brake. Dízelmotorok CLA 180 d CLA 180 d CLA 200 d CLA 200 d CLA 220 d CLA 220 d BE 6 Edition 4MATIC 4MATIC Hengerszám/elrendezés 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros Lökettérfogat, cm Névleges teljesítmény 1, kw (LE) 1/percnél 80 (109)/ (109)/ (136)/ (136)/ (177)/ (177)/ Névleges forgatónyomaték 1, Nm 1/percnél 260/ / / / / / Váltók [] Gyorsulás 0-ról 100 km/órára, s 11,9 [] 11,9 [11,9] 9,7 [9,2] [9,2] [7,8] [7,8] Maximális sebesség kb (km/h) 190 [] 200 [200] 215 [215] [212] [228] [225] Üzemanyag-fogyasztás 3, l/100 km, kombinált 3,6 [] 4,23,9 [4,34,1] 4,44,1 [4,23,9] [5,04,6] [4,34,0] [5,04,6] CO 2 - kibocsátás 3, g/km, kombinált 94 [] [114107] [111101] [131121] [112105] [131121] Károsa.-kib. oszt. 4 /Hat. oszt. 5 Euro 6/A+ [] Euro 6/A+ [Euro 6/A+] Euro 6/A+ [Euro 6/A+] [Euro 6/A] [Euro 6/A+] [Euro 6/A] Benzinmotorok CLA 180 CLA 180 CLA 200 CLA 220 CLA 250 CLA 250 CLA 250 Mercedes-AMG BE 6 Edition 4MATIC 4MATIC Sport 4MATIC CLA 45 4MATIC Hengerszám/elrendezés 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros Lökettérfogat, cm Névleges teljesítmény 1, kw (LE) 1/percnél 90 (122)/ (122)/ (156)/ (184)/ (211)/ (211)/ (218)/ (381)/6000 Névleges forgatónyomaték 1, Nm 1/percnél 200/ / / / / / / / Váltók [] Gyorsulás 0-ról 100 km/órára, s 9,1 [] 9,1 [8,8] 8,5 [8,2] [7,2] 6,8 [6,7] [6,6] [6,7] [4,3] Maximális sebesség kb (km/h) 190 [] 210 [210] 225 [225] [235] 240 [240] [240] [240] [250 2 ] Üzemanyag-fogyasztás 3, l/100 km, kombinált [AMG SPEEDSHIFT DCT 7-fok. sportváltó] 5,5 [] 6,05,5 [5,75,4] 6,05,6 [5,75,4] [6,96,7] 6,76,6 [6,36,1] [6,96,7] [6,9] [7,36,9] CO 2 - kibocsátás 3, g/km, kombinált 126 [] [134126] [134126] [158154] [145141] [158154] [160] [171162] Károsa.-kib. oszt. 4 /Hat. oszt. 5 Euro 6/B [] Euro 6/B [Euro 6/B] Euro 6/B [Euro 6/B] [Euro 6/C] Euro 6/C [Euro 6/C] [Euro 6/C] [Euro 6/D] [Euro 6/C] és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között. 4 Csak az Európai Unión belül érvényes. Országspecifikus eltérések lehetségesek. 5 Meghatározása a mért CO 2 -kibocsátás alapján, a gépkocsi tömegének figyelembe vételével történt. 6 BlueEFFICIENCY. A szögletes zárójelben található értékek az automata sebességváltóval rendelkező gépkocsikra vonatkoznak. További műszaki adatok a oldalon találhatók.

24 A Mercedes-Benz a Laureus Sport for Good Foundation alapítvány egyik alapító partnere. A Mercedes-Benz 2000, a megalapítás éve óta segíti és támogatja ennek az egész világra kiterjedő közhasznú programnak a céljait és értékeit: a hátrányos helyzetű és beteg gyerekek és fiatalok életének szociális sportprojektekkel történő javítását. A Laureus alapvető alkotóelemévé vált a Mercedes-Benz társadalmi felelősségvállalás keretében végzett tevékenységének. Ezért minden új Mercedes ezen értékek képviselője. Mercedes gépkocsija megvásárlásával támogatást nyújt a Laureus Sport for Good Foundation alapítvány számára. A prospektus adatairól: A nyomtatvány szerkesztésének lezárása, után a terméken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés valamint a szállítási terjedelem változásának jogát a gyártó a szállítási határidőig fenntartja, amennyiben a változások vagy eltérések az értékesítő érdekeinek figyelembevételével a vevő számára ésszerűek. Amennyiben az értékesítő vagy a gyártó a megrendelés vagy a megrendelés tárgyának megjelöléséhez írásjegyeket vagy számokat használ, önmagában ebből jogok nem vezethetők le. Az illusztrációkon olyan tartozékok és kiegészítő felszereltségek is láthatóak lehetnek, amelyek nem képezik a szériafelszereltség részét. A színeltéréseket a nyomdatechnika okozza. Ez a nyomtatvány nemzetközi felhasználásra készült. A törvényes, jogi ill. adóelőírásokra való utalások azonban csak a Német Szövetségi Köztársaságban, a nyomtatvány szerkesztésének lezárásakor érvényesek. A más országokban érvényes előírásokkal és kihatásokkal kapcsolatos, ill. az aktuális állapotra vonatkozó további információkért kérjük, forduljon Mercedes-Benz értékesítőjéhez. Használtautó-visszavétel. CLA-ját, az EU Használtautó irányelvek szerinti környezetbarát újrahasznosítás céljából visszavesszük addig azonban még sok idő eltelik. Annak érdekében, hogy a visszaadást a lehető legegyszerűbbé tegyük, visszavételi helyekből és szétszerelő üzemekből álló hálózat áll rendelkezésre. Ezekben az üzemekben ingyenesen leadhatja gépkocsiját. Ezzel jelentős mértékben hozzájárul az újrahasznosítási körfogás teljessé tételéhez és az erőforrások kíméléséhez. A használt gépkocsik újrahasznosításáról és a visszavételi feltételekről további adatok a nemzeti Mercedes-Benz honlapon találhatók. Daimler AG, Mercedesstr. 137, Stuttgart MS/MAC /0416 Printed in Germany

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra.

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra. A-osztály limuzin Gyorsabban A-ból B-be és a világhálóra. Még álló helyzetben is tökéletes megjelenést alkot. Nulláról százra gyorsulása még nagyobb benyomást tesz és azonnal új mértéket szab: az A-osztály

Részletesebben

CLA-osztály. Shooting Brake.

CLA-osztály. Shooting Brake. CLA-osztály. Shooting Brake. Nagyvárosi vadász. Az új CLA Shooting Brake. Kalandos az élet a nagyvárosban: a házak az ég felé törnek, és reggelre új negyedek születnek, készen arra, hogy meghódítsák őket.

Részletesebben

Újra és újra ámulatba ejt.

Újra és újra ámulatba ejt. C-osztály Cabriolet Újra és újra ámulatba ejt. Mennyire lehet intenzív egy autó? Az új C-osztály Cabriolet feszültséggel teli vonalai és izmos felületei a lélegzetelállító stílus bizonyítékai. Ezt csak

Részletesebben

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz.

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz. B-osztály. Akár kalandvágy, család vagy vezetési élmény a B-osztály új generációjában mindennek tökéletesen megvan a helye. Merítsen inspirációt az innovatív műszaki megoldásokból! Engedje, hogy magával

Részletesebben

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik.

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik. C-osztály Coupé Azonnal elcsábít. A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik. A környezet a hátterévé válik.

Részletesebben

Erősítse fel a napot.

Erősítse fel a napot. SLC Roadster Erő-ütem. A város ritmusa felgyorsulni látszik, hiszen most az új SLC diktálja az ütemet. Az életöröm meghódítja az utcákat: új orral, gyémánt-hűtőráccsal és határozott króm szárnnyal. Minden

Részletesebben

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle A lét új könnyedsége. Az idő múlásával, a sikerrel, a tapasztalattal a célokból nem lesz kevesebb. Csak a hozzájuk vezető út lesz szebb. Magabiztosabb. Biztonságosabb. Minden

Részletesebben

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, E-osztály limuzin Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, amely olyan mértékben segíti, tehermentesíti

Részletesebben

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. GLE. Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. Dinamika. Az önmegvalósítás képessége. Az elengedés művészete. Akiben ezek a tulajdonságok egyesülnek, rendkívüli nyugalmat sugároz, tudja

Részletesebben

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt.

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt. GLE. Coupé. Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt. Kifinomult sportosság és stílus. Ismerkedjen meg az autók világának legjobbjával egy új, magával ragadó formában: az új GLE Coupéban egyesül a Mercedes-Benz

Részletesebben

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Kalandozások a GLA-val. A technológia fejlődése meghatározza azt, hogy hogyan kommunikálunk, sőt, azt is, hogyan utazunk. Biztonságban és szabadnak érezzük magunkat. A városok

Részletesebben

Az új GLA. Az életrevaló.

Az új GLA. Az életrevaló. GLA-osztály. Az új GLA. Az életrevaló. Az új GLA már az első pillantásra lehetőségek végtelen sorát nyitja meg. Kezdjük az egyaránt izmos és áramvonalas design lendületességével, hiszen ezzel egy egész

Részletesebben

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis.

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. C-osztály. Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. Magabiztos könnyedség, egyben a fejlődés mintaképe. Aerodinamikája elegánsan kitér a légellenállás elől. Kívánságra teljesen automatikus légrugózással,

Részletesebben

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Magasabbra. Előbbre. Éljen át minden utat egy egészen új színvonalon: az új GLC-vel. Haladóbb és sportosabb mint valaha, közben szinte hangtalan és hatékony

Részletesebben

Minden terepen csúcsformában.

Minden terepen csúcsformában. GLC Coupé Minden terepen csúcsformában. Dinamikus, mint egy coupé, és erőteljes, mint egy SUV. Egyedülállóan hangzik, és vezetni is az. Ismerkedjen meg a modern luxussal, egy új, magával ragadó formában:

Részletesebben

A CLS új generációja. Tehetség és forma.

A CLS új generációja. Tehetség és forma. CLS-osztály. Coupé. A CLS új generációja. Tehetség és forma. Csak a másként gondolkodók álmodtak valaha egy négyajtós coupéról, kényelmes hátsó ülésekkel: a Mercedes-Benz mérnökei. A CLS-sel az első ilyen

Részletesebben

CLS-osztály. Shooting Brake.

CLS-osztály. Shooting Brake. CLS-osztály. Shooting Brake. A CLS új generációja. Tehetség és forma. Vannak olyan személyiségek, akik egy egész generációt inspirálnak. Mert másképp közelítenek a dolgokhoz. Mert kiemelkednek a tömegből.

Részletesebben

Az új Mercedes-AMG GT. Versenyzők alkották.

Az új Mercedes-AMG GT. Versenyzők alkották. Mercedes-AMG GT. T Az új Mercedes-AMG GT. Versenyzők alkották. S Azért jött, hogy magával ragadja. Itt van. A tények Affalterbachból: hosszú motorháztető, erősen hátratolt vezetőfülke, széles, erőteljes

Részletesebben

Irányt mutat az áramlatoknak.

Irányt mutat az áramlatoknak. CLA-osztály. Irányt mutat az áramlatoknak. Az egyenes út gyakran a leggyorsabb. A megszokott dolgok bizalmat keltenek. De mi hajt előre? A lehető legtovább lovagolni a hullámon? Aki az áramlattal úszik,

Részletesebben

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer.

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer. S-osztály. Coupé. Az új S-osztály Coupé. Gran Performer. Minden itt kezdődik: olyan formanyelvvel, amitől eláll a szavunk. Meghajlunk a nagy coupékra jellemző arányok, a sportos, powerdome-okkal ellátott,

Részletesebben

Mennyit ér a szabadsága?

Mennyit ér a szabadsága? S-osztály cabriolet Mennyit ér a szabadsága? Az új S-osztály cabriolet bebizonyítja: a legtöbbet. Egy Mercedes, amely felbecsülhetetlenül kifinomulttá teszi az autózást. Olyan stílusos, olyan luxust kínál,

Részletesebben

C-osztály. T-modell.

C-osztály. T-modell. C-osztály. T-modell. Az új C-osztály T-modell. A legjobbnak nincs alternatívája. A nagyvonalúság akkor teljes, ha mindenben megmutatkozik: egy formavilágban, amely magával ragad, és nem enged el, egy térben,

Részletesebben

Az első autó hét trónnal.

Az első autó hét trónnal. R-osztály. Az első autó hét trónnal. Foglaljon helyet a világ legkisebb királyságában vagy a legtágasabb gépkocsiban, amit valaha építettünk. Az új R-osztály. Fejedelmi útitárs, hét ülőhellyel. Az egész

Részletesebben

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes!

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes! A-osztály. Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes! Mellette vagy ellene, a mindegy nem választható. Külseje kilóg a sorból, belső tere stílusikon. Elkergeti az unalmat az utcából. Közben pedig

Részletesebben

Megtaláltam az örömöt az utazásban.

Megtaláltam az örömöt az utazásban. E-osztály. Limuzin. Személyes siker: Megtaláltam az örömöt az utazásban. Az első benyomástól az ideghártyán az utolsó bizsergésig az ujjbegyekben az új E-osztály AVANTGARDE-dal való találkozás az elsőtől

Részletesebben

A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna.

A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna. S-osztály. A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna. Új időszámítás kezdődik. A portás is sokatmondóan bólint. A nap még elő sem bújt, mikor az S-osztály hatalmas hűtőrácsa

Részletesebben

Egy sportos, ugyanakkor exkluzív környezet: az SL pazarlóan bánik a válogatott értékekkel. Válasszon a számtalan anyagból, színből és az exkluzív

Egy sportos, ugyanakkor exkluzív környezet: az SL pazarlóan bánik a válogatott értékekkel. Válasszon a számtalan anyagból, színből és az exkluzív SL Roadster Ismét elámulunk. Az egyedülállóan markáns arcél a roadster-rajongóknál a legszebb emlékeket idézi. SL aligha van még két kezdőbetű, amely nagyobb eufóriát okozna. Engedje, hogy megfertőzze

Részletesebben

Intelligens mestermű.

Intelligens mestermű. E-osztály T-modell Intelligens mestermű. Az új E-osztály T-modell megérkezett. Minden pillanatban olyan figyelmet keltve, mint korábban egyetlen más sorozatgyártású gépkocsi sem. Az új, extraként rendelhető

Részletesebben

Nagyszerű. Egyedülálló.

Nagyszerű. Egyedülálló. V-osztály. Nagyszerű. Egyedülálló. Erőteljes orr és egyedülálló formák. A szenvedélyesen, a mindennapok örömeire és kihívásaira tervezett V-osztály jól variálható belső teret kínál, és egyidejűleg gondoskodik

Részletesebben

E-osztály. T-modell.

E-osztály. T-modell. E-osztály. T-modell. Tetszik nekem: A legjobb oldalát mutatja. Bármerről nézzük. Az új E-osztály T-modell újradefiniálja a nagyságot. Alakja már álló helyzetben is hatalmas lendületet sugároz. Az újonnan

Részletesebben

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ.

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ. C-osztály limuzin Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ. Az új C-osztály: tudja, honnan jön. Tudja, hová akar eljutni. Célja: vezetni. Útja: a csúcs felé. Technológiája, megjelenése, anyagai:

Részletesebben

A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése.

A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése. CLA-osztály. Zabolátlan. A CLA. Felejtse el, ahogyan eddig látta a világot: a CLA szakít a szabályokkal. De nem a jó ízlésével. A markáns hűtőrács, az energiával töltött sziluett és az éles körvonalak

Részletesebben

Ki mondta, hogy az életben a komoly dolgok nem okozhatnak örömöt?

Ki mondta, hogy az életben a komoly dolgok nem okozhatnak örömöt? B-osztály. Még ha bővül is a család, ezzel az új családtaggal Ön kezdettől fogva mindenre felkészült: az új B-osztály biztonságot nyújt Önnek, hiszen képes felismerni, hogy az út milyen meglepetéseket

Részletesebben

Hívogatóan távolságtartó.

Hívogatóan távolságtartó. E - osztály Isten hozta otthon! Az E - osztály évtizedek óta egyet jelent a komforttal és a biztonsággal. Ráadásul újra és újra megújítja önmagát. Ma már több, mint 70 érzékelő gondoskodik róla, hogy

Részletesebben

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle A GLA. Szabadság mindenek felett. Egyre erősebb karakter. A kíváncsiság és a kalandvágy a szó szoros értelmében a GLA arcára van írva. Markáns hűtőrácsának és feltűnő lökhárítójának

Részletesebben

CLA-osztály extrafelszereltségei

CLA-osztály extrafelszereltségei CLA-osztály extrafelszereltségei CLA felár ellenében rendelhető felár nélkül rendelhető S széria - nem rendelhető CLA 220 CDI CLA 180 CLA 200 CLA 250 Forint-ár (bruttó) 295 HUF/EUR árfolyamon Kód Megnevezés

Részletesebben

Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez.

Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez. Az új CLC - osztály 2 Design Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez. Az új CLC sportcoupé. A mozgás nem csak látható, hanem átélhető, és mindenek előtt meg is tapasztalható : a CLC - vel. A Mercedes -

Részletesebben

Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata

Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata Mercedes-AMG C 43 4MATIC Coupé Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata Sajtóinformáció 2016. február 24. Affalterbach. A Mercedes-AMG az új C 43 4MATIC Coupé modellel bővítette a C-osztály kínálatát.

Részletesebben

S-osztály Cabriolet és Coupé

S-osztály Cabriolet és Coupé S-osztály Cabriolet és Coupé Egy futó pillantás, egy csábító gondolat, és a következő másodpercben már magával ragadták Önt és érzéseit. Szerencsére még léteznek az életünket szinte hihetetlen módon gazdagító

Részletesebben

ály limuzin A-osztály limuzin A-oszt

ály limuzin A-osztály limuzin A-oszt A-osztály limuzin Készen egy új generációra. Már álló helyzetben is tökéletes a megjelenése. Nulláról százra gyorsulva pedig még jobb benyomást kelt, és azonnal új mércét állít. Merészen továbbhalad, ahol

Részletesebben

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID.

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID. S - osztály. Erő Elegancia és gyorsulás harmóniája. Aki igazán sikeres, az minimális energiabefektetéssel képes nagy dolgokat véghezvinni. A jövőben az előrehaladást is így mérjük majd. Az S - osztály

Részletesebben

Raktárkészlet. Típus Fényezés Kárpit Kereskedő Havidíj Ár Megrendelési szám A Ft* Ft A 160

Raktárkészlet. Típus Fényezés Kárpit Kereskedő Havidíj Ár Megrendelési szám A Ft* Ft A 160 Raktárkészlet Típus Fényezés Kárpit Kereskedő Havidíj Ár Megrendelési szám A 160 Fekete "Messancy" szövet/artico 65 929 Ft* 6 301 024 Ft 0558321889 A 160-92 014 Ft* 8 794 024 Ft 0558321890 A 180-86 584

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Coupé Egyedi modellek & csomagok Szín designo selenit-szürke magno fényezés Kerék AMG könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős design, 18" Kárpitozás

Részletesebben

CLA-osztály. Shooting Brake és Coupé.

CLA-osztály. Shooting Brake és Coupé. CLA-osztály. Shooting Brake és Coupé. Nagyvárosi vadász. Az új CLA Shooting Brake és a CLA Coupé. Kalandos az élet a nagyvárosban: a házak az ég felé törnek és reggelre új negyedek születnek, készen arra,

Részletesebben

Tartalom. Külső megjelenés 2

Tartalom. Külső megjelenés 2 Az új GLK - osztály Tartalom Külső megjelenés 2 Agilitás 6 Motorok 6 Off-road 8 Biztonság 10 Komfort 12 Műszerfal 12 Utastér 14 Off-road Styling csomag 16 Sport - csomag 18 Külső megjelenés 18 Utastér

Részletesebben

Az M - osztály új generációja.

Az M - osztály új generációja. Az M - osztály új generációja. 2 Külső megjelenés Nem csak az utcára. De mindig az Ön útjain. Akár a nyüzsgő város hever a lábainál, akár egy sziklás út áll még Ön előtt : az M - osztály minden terepen

Részletesebben

Az A - osztály új generációja

Az A - osztály új generációja Az A - osztály új generációja 2 Külső megjelenés A megbízhatóság az első pillantásra felismerhető. Minőség a legapróbb részletekig. A legnagyobb mérnöki teljesítmény, ha sikerül hidat építeni az érzelem

Részletesebben

SL-osztály extrafelszereltségei

SL-osztály extrafelszereltségei 400 500 Mercedes-AMG 63 Mercedes-AMG 65 040U Fekete 149U Polárfehér 183U magnetit-fekete metálfényezés - - - - 396 240,- 197U obszidián fekete metál - - - - 396 240,- 297U designo szelenit szürke magnó

Részletesebben

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A Mercedes- Á R L I S T A Érvényes: 2014. november 18-tól Mercedes- árlista 1 Mercedes- alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás

Részletesebben

GLE SUV szériafelszereltségei

GLE SUV szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o o o o AMG AMG sport modell (külső) 216 o V8 BITURBO felirat az első sárvédőn

Részletesebben

Az új X-osztály. Világokat kapcsol össze.

Az új X-osztály. Világokat kapcsol össze. X-osztály 2 Az új X-osztály. Világokat kapcsol össze. Öntudatosan dacol a természeti erőkkel, markáns designja magára vonzza a pillantásokat. Olyan robusztus és erőteljes, hogy nehéz terepen is magabiztosan

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei 162U déltengerkék metálfényezés 219 710,- 191U Kozmoszfekete metálfényezés 219 710,- 589U Jupitervörös 650U Zirrusfehér 662U designo sziklaszürke "MAGNO" előreláthatólag 2013. 1.negyedévétől 699 770,-

Részletesebben

Motor C 250 d Limuzin

Motor C 250 d Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Limuzin Egyedi modellek & csomagok Szín Gyémántfehér BRIGHT metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-küllős design, 45,7 cm (18') Kárpitozás

Részletesebben

SL-osztály szériafelszereltségei

SL-osztály szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás AMG AMG Külső "V12-BITURBO" felirat az első sárvédőkön 030# "V8-BITURBO" felirat az első sárvédőkön 030# AMG

Részletesebben

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A Á R L I S T A árlista 1 alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás kombinált (L/100km) CO2 kib. Kombinált (g/km) Finanszírozás***

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

GLK - osztály extrafelszereltségei

GLK - osztály extrafelszereltségei 040U fekete fényezés 197U obszidiánfekete metál 308 610,- 779U alabandin-szürke metál 308 610,- 890U cavansit-kék metál 308 610,- 497U cuprit-barna metál 308 610,- 799U gyémántfehér "Bright" metál 595

Részletesebben

G-osztály extrafelszereltségei

G-osztály extrafelszereltségei D06 Alcantara antracit tetőtér borítás - - - - S D27 Elektromos toló és billenő tető - - S S DN1 Csomagháló - - - - EH2 Komfort-Telefon EH3 Média-csatlakozó - - EM7 Hátsó szórakoztató rendszer - - - -

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

On: komfort. Off: mindennapok.

On: komfort. Off: mindennapok. M-osztály. On: komfort. Off: mindennapok. Az M-osztály már akkor komfort-fokozatba kapcsol, amikor Ön a motort még be sem indította. A nagyvonalú térérzetnek és az igényes anyagoknak köszönhetően ez az

Részletesebben

Az SLK új generációja

Az SLK új generációja Az SLK új generációja Tartalom Agilitás 2 Menetdinamika 2 Külső megjelenés 4 Benzinmotorok 6 Váltók 8 Komfort 10 Belső tér / Vario - tető 10 Menetkényelem 12 Biztonság 14 AMG 16 SLK 55 AMG 16 AMG PERFORMANCE

Részletesebben

Design és dinamika Kecskemétről

Design és dinamika Kecskemétről Mercedes-Benz CLA 45 AMG Design és dinamika Kecskemétről Sajtóinformáció 2013. 03. 27. A New York International Auto Show-n mutatkozik be az első Kecskeméten készülő Mercedes-AMG modell, a CLA 45 AMG.

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 195 580,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 195 580,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés 195 580,- 787U Sziklaszürke metálfényezés

Részletesebben

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S d 4MATIC All-Terrain Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag S S S S S S S 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás S S S S S S S Kivitel Széria külső kivitel P76 S S S S S S S Széria belső

Részletesebben

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA LC 500 LC 500h hivatalos árlista Érvényes: 2017. április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA Alapadatok és felépítés Motor Erőátvitel Teljesítmény Gyorsulás (0 100 km/óra) kombinált üzemanyagfogyasztás

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító új Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. A nagy teljesítményről a 2 literes turbómotor gondoskodik,

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei felár ellenében S széria - nem CDI CDI 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 183 750,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 183 750,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés

Részletesebben

GLE-Coupé extrafelszereltségei

GLE-Coupé extrafelszereltségei 040U fekete fényezés 149U polár fehér fényezés 197U obszidián-fekete metálfényezés 351 790,- 775U iridium-ezüst metálfényezés 351 790,- 796U citrin-barna metálfényezés 351 790,- 799U designo "fényes" gyémántfehér

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Sajtóinformáció 2014. április 20. Infiniti műszaki adatok Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Motor 3498 cm 3, V6, benzin Kézzel készített, 3799 cm 3, V6, benzin Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Nyomaték

Részletesebben

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION NISSAN QASHQAI BLACK EDITION MAGASABBRA TETTÜK A LÉCET. Exkluzív, elegáns, kifinomult: A Nissan a luxus kategóriába emeli többszörösen díjnyertes crossoverét, a kiemelkedő minőségű, limitált darabszámú

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Dacia Techroad limitált széria

Dacia Techroad limitált széria Dacia Techroad limitált széria Techroad limitált széria Tedd élménnyé és kalanddá a mindennapokat! A Dacia termékcsalád szinte minden modelljén elérhető Techroad limitált széria éppen ezért született:

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok

Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre Haszonjárművek Az Amarok Az ebben a kiadványban feltüntetett műszaki adatok információkat tartalmaznak az üzemanyag-fogyasztásról és a CO 2 -kibocsátásról. Nem

Részletesebben

CL Coupé (C216) szériafelszereltsége

CL Coupé (C216) szériafelszereltsége CL Coupé (C216) szériafelszereltsége Szerviz, garancia ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Belső Tároló helyek Tároló rekesz a középkonzolban és a hátsó kartámaszban

Részletesebben

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év Ú J www.fi at.hu GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év garancia 100 000 km-ig Minden Fiat személygépkocsihoz 2 év, futásteljesítménytől független gyártói, és +3 év, vagy maximum 100.000 km-ig érvényes kiterjesztett,

Részletesebben

SLK extrafelszereltségei

SLK extrafelszereltségei 032U designo mystickék 1 028 700,- 033U designo feketekávé 727 710,- 041U designo grafit 727 710,- 044U designo magno alanit-szürke 1 328 420,- 049U designo magno kasmírfehér 1 328 420,- 040U fekete 590U

Részletesebben

E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége

E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás BELSŐ Design Küszöblécek elöl és hátul, elöl rozsdamentes

Részletesebben

MINI Countryman Plug-in Hybrid

MINI Countryman Plug-in Hybrid MINI Countryman Plug-in Hybrid Az elektromos mobilitás új hajnala Különleges ajánlat Műszaki adatok Hengerűrtartalom 1499 cm3 Vegyes fogyasztás 2,5 l/100km Teljesítmény 165 kw (224 LE) CO 2 kibocsátás

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. up!

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. up! Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre up! Motorok BlueMotion Technology 75 LE (55 kw) BlueMotion Technology 90 LE (66 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 3 hengeres

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Alltrack

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Alltrack Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre Golf Alltrack Motorok 150 LE (110 kw) TDI 4MOTION BlueMotion Technology 184 LE (135 kw) TDI 4MOTION BlueMotion Technology Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre Az új Jetta Das Auto. Motorok 105 LE (77 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres benzinmotor/2 Befecskendezés/feltöltés Közvetlen

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Variant

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Variant Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre Golf Variant Motorok 110 LE (81 kw) TSI 125 LE (92 kw) TSI 150 LE (110 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 3 hengeres benzinmotor/4

Részletesebben

DS 3 ÁRLISTA. Érvényes december 13-tól visszavonásig. A P Automobil import Kft. a változtatás jogát fenntartja.

DS 3 ÁRLISTA. Érvényes december 13-tól visszavonásig. A P Automobil import Kft. a változtatás jogát fenntartja. ÁRLITA Érvényes 2018. december 13-tól visszavonásig. A P Automobil import Kft. a változtatás jogát fenntartja. ÁRLITA Modell Verzió Gyári típuskód ebességváltó Kibocsátás i norma Fogyasztás és CO 2 (vegyes)

Részletesebben

GLC-Coupé szériafelszereltségei

GLC-Coupé szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás KIVITEL Széria külső kivitel P76 Széria belső kivitel P75 AMG Mercedes-AMG külső kivitel P31 Mercedes-AMG belső

Részletesebben

C-osztály limuzin, T-modell Á R L I S T A. Érvényes: 2015. december 16-tól

C-osztály limuzin, T-modell Á R L I S T A. Érvényes: 2015. december 16-tól C-osztály limuzin, T-modell Á R L I S T A C-osztály limuzin, T-modell alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Induló díj 30% Havi fizetendő 60X

Részletesebben

Született autóversenyző.

Született autóversenyző. Mercedes-AMG GT R 2 Ezt az autót a világ legkeményebb, legbonyolultabb versenypályájára szánjuk. Az igazi zöld pokol -ba, erre az autóversenyzéshez ideális, de rettenetesen nehéz pályára, amely sokat tud

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY A VADONATÚJ VOLVO S60 CROSS COUNTRY A sportos elegancia és a robusztus rátermettség egyedi kombinációja A vadonatúj Volvo S60 Cross Country az alapmodell fiatalos eleganciáját 65 mm-rel megemelt hasmagassággal

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Polo. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Polo. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Az új Polo Das Auto. Motorok BlueMotion Technology 90 LE (66 kw BlueMotion Technology 110 LE (81 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként

Részletesebben