Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez."

Átírás

1 Az új CLC - osztály

2 2 Design Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez. Az új CLC sportcoupé. A mozgás nem csak látható, hanem átélhető, és mindenek előtt meg is tapasztalható : a CLC - vel. A Mercedes - Benz sportcoupéjából sugárzik az energia, első pillantásra is öntudatosságot és dinamizmust áraszt, a nyílszerűen előretörő formának, és a láthatóan szélesen az útra támaszkodó futóműnek köszönhetően. A sportos első lökhárító, oldalsó légbeömlőivel és a nagy, középen elhelyezett csillaggal tökéletesen illik a képbe. Ennél kifejezőbb coupéval csak maga a CLC szolgál : az opcionális sportcsomaggal. Ahogy az egy erős egyéniséghez illik, a CLC az aszfalton is megfelel a külseje alapján róla alkotott képnek. Erről leginkább a vezetőülésben győződhet meg.

3

4

5

6

7 Agilitás 7 Tegye magasra a mércét: a CLC teljesítménye meg fog felelni az elvárásoknak. A CLC motorjai. Erősek és közvetlenek : a két hathengeres a CLC 230, 150 kw ( 204 LE ) és a CLC 350, 200 kw ( 272 LE ) teljesítménnyel. A KOMPRESSOR - os modellek örvendetesen takarékosak, miközben kellően dinamikusak is. A legnagyobb forgatónyomaték már az alsó for dulatszám - tartományban jelentkezik. Ez kitű nően érezhető a gyorsabb gáz - reakción és teljesítmény - leadáson a 105 kw - os ( 143 LE ) CLC 180 KOMPRESSOR - nál, és különösen a CLC 200 KOMPRESSOR esetében, 135 kw ( 184 LE ) teljesítménnyel, optimalizált üzemanyag- fogyasztás és egyidejűleg csökkentett CO 2 - kibocsátás mellett. Az üzemanyag - fogyasztásról és CO 2 - kibocsátásról további információk találhatók a 22 / 23. oldalon. A modern Common - Rail dízeltechnika, jó hatással van a CLC 200 CDI és a CLC 220 CDI környezetvédelmi mérlegére és fogyasztására egyaránt. Szerencsére a teljesítmény - mutatók terén sem maradnak le semmiben, a továbbra is megdöbbentően finom járás mellett.

8 8 Agilitás Csak a gondolatátvitel közvetlenebb. Kellően sportos, kellemesen közvetlen : sebességváltó, futómű, kormányzás. Lábával finoman megérinti a gázpedált. A CLC érezhetően elemében érzi magát : az úton. Már előre örül a következő kanyarnak. A széles, keményre hangolt futómű sportosan követi az ívet. A mélyebbre ültetett sportfutómű extraként rendelhető, és, rendkívül dinamikus menettulajdonságaival, méltó a nevéhez. A 6 - sebességes DIRECT CONTROL kézi kapcsolású sebességváltó precízen viszi át az erőt az útra. Gyorsan kapcsol az opcionális 5 - sebességes automata váltó, és a 6-hengeres motorokhoz kívánságra rendelhető 7G - TRONIC automata váltó is, amely már génjeiben hordozza az erőteljes kigyorsításokat : a többszörös visszakapcsolással. Az extraként rendelhető sportcsomag közvetlen kormányművével érezheti, amint eggyé válik az úttal. Egyidejűleg növeli a CLC fürgeségét és kényelmét. Ezáltal a legrövidebb út is tartós élvezetté válik csúcsponttól csúcspontig.

9

10 10 Biztonság Izgalmas és biztonságos. A Mercedes - Benz beépített biztonsági koncepciója. A dinamika akkor a legszebb, ha ellenőrzése alatt tartja. Ebben a CLC esetében biztos lehet. A passzív és aktív biztonság erős egységet alkot. A biztonsági koncepció magja a nagyszilárdságú utascellával és rendkívül nagy terhelést elviselő tartószerkezettel rendelkező karosszéria. Az első- és oldallégzsákok, ablaklégzsákok valamint a biztonságiöv - rendszer szintén hozzájárulnak a passzív védelemhez. Az aktív védelemről pl. az ESP ( Elektronikus Stabilitás Program ), a fékasszisztens ( BAS ), a blokkolásgátló ( ABS ), és az opcionális, gumiabroncs-nyomás csökkenésére figyelmeztető rendszer gondoskodik. Ezek a rendszerek segítenek megakadályozni, hogy baj történjen, mielőtt még bekövetkezne. Úgy, mint a kívánságra rendelhető bi - xenon fényszórók, befordulást segítő világítással. Különösen nagy fényerővel és szélesen világítják be az utat, bekanyarodáskor pedig a kanyar irányába eső ködfényszóró is bekapcsol. Így a jobb megvilágításnak köszönhetően időben felismerheti, valóban szabad - e az út.

11

12

13 Komfort 13 Ha a sportosság és az exkluzivitás egymásra talál. A CLC belső tere. Úgy gondolja, hogy az agilitás és a kényelem ellentmondanak egymásnak? Akkor foglaljon helyet! A legjobb, ha az alapfelszereltséghez tartozó sportülésekben. Hiszen éppolyan jól megtámasztják menet közben, amilyen jól néznek ki. A CLC utasterében az izgalmas kontrasztok és igényes anyagok alkotnak exkluzív környezetet melyben már a lakosztály felé vezető út is olyan érzés, mintha már megérkezett volna. Az akusztikai élményről a tökéletesen az utastérhez hangolt hangszórórendszer gondoskodik; az alapfelszereltségként a kesztyűtartóban található Aux-In csatlakozó válogatott audiorendszerek, mint például ipod vagy MP3-lejátszó csatlakoztatását teszi lehetővé. Végül a sportos, 3 - küllős multifunkciós kormánnyal a legfontosabb funkciók kezelése is könnyű és élvezetes.

14

15 Felszereltség Sport - csomag 15 Sport de luxe. A sport - csomag CLC - jéhez. A különleges benyomások különleges kifejezőkészséget követelnek. Ezt az opcionális sport - csomag kölcsönözheti a CLC - nek. Sportfutóműve láthatóan mélyebben ül az úton, az innovatív, változó kormányerő - rásegítéssel rendelkező közvetlen kormányzás pedig az alapfelszereltséghez tartozik. Érezhető ez a még közvetlenebb irányíthatóságon és a nagyobb agilitáson is. A sportos szabású öltözet a 18" - os, 5 - duplaküllős könnyűfém keréktárcsákról is felismerhető. A sötétített projektoros fényszórók, a fekete lamellás és krómbetétes hűtőrács kihangsúlyozzák kifejező erejét. A 3 - küllős sportkormány továbbviszi a belső tér dinamizmusát. A sötét, polírozott alumínium díszítőelemek, valamint a kockás - zászlós kombináltműszer is jelzés értékűek, hogy csak néhányat említsünk a sport - csomag erényeiből. A különleges igények kielégítésére például rendelkezésére áll a konyakbarna bőr kárpitozás is. A rendkívüliség végül is a sportcsomaggal ellátott CLC - számára teljesen normális dolog. Sportülések, perforált középrésszel, a jobb ülésklíma érdekében. Kombinált műszer, 6 - óra állásban álló piros mutatókkal.

16 16 Felszereltség Szériafelszereltség SZÉRIA FELSZERELTSÉG ( VÁLOGATÁS ) 1 / 3 : 2 / 3 arányban lehajtható hátsó ülések, rakodónyílással 3 - küllős, multifunkciós kormány, kapcsológombokkal ASSYST karbantartásfigyelő rendszer DIRECT CONTROL 6 - sebességes, kézi kapcsolású sebességváltó DIRECT CONTROL futómű DIRECT CONTROL szervokormány biztonsági kormányoszloppal EASY - ENTRY - rendszer a hátsó utasok részére Elektromos ablakemelő elöl, komfort - kapcsolással ESP Elektronikus Stabilitás Program Fékasszisztens ( BAS ) Hővédő üvegezés Indításgátló, ELCODE infravörös távirányítású központi zárral Könyöktámaszok elöl, állítható magasságú, tárolórekesszel és pohártartóval Króm - csomag : krómbetétek a lökhárítókon és az oldalsó védőléceken Légzsákok és oldallégzsákok elöl, valamint ablaklégzsákok elöl / hátul Mechanikusan hossz- és magasság - irányban állítható kormányoszlop Menetfény - asszisztens Övfeszítő, överő - határolóval elöl, és a hátsó üléseken Sportülések TEMPOMAT, SPEEDTRONIC variálható sebességkorlátozóval THERMATIC automata klímaberendezés ( por- és aktívszén - szűrővel ) Ülésfoglaltság - ellenőrző az utasülésen Széles coupé - hűtőrács, króm betétekkel. Két színű hátsó lámpák, harmadik féklámpával. Beépített, LED - es irányjelzőkkel ellátott visszapillantó tükrök.

17 Felszereltség Extra felszereltség 17 FELSZERELTSÉG CSOMAGOK ( VÁLOGATÁS ) CLC 200 CDI CLC 220 CDI CLC 180 KOMPRESSOR CLC 200 KOMPRESSOR CLC 230 CLC 350 Exkluzív - csomag ( többek között a THERMOTRONIC - ot is tartalmazza ) O O O O O O Komfort - csomag ( többek között az esőérzékelőt is tartalmazza ) O O O O O O Sport - csomag ( többek között a közvetlen kormányzást is tartalmazza ) O O O O O O EXTRA FELSZERELTSÉG ( VÁLOGATÁS ) 7G - TRONIC 7 - sebességes automata váltó O O Audio 50 APS rádió, CD - s navigációs rendszerrel O O O O O O Bi - Xenon fényszórók, befordulást segítő világítással O O O O O O Harman Kardon Logic 7 surround - hangszórórendszer O O O O O O Hővédő, sötétített üvegezés a hátsó oldalablakokon és a hátsó ablakon O O O O O O Oldallégzsákok hátul O O O O O O Riasztóberendezés emelésérzékelővel O O O O O O THERMOTRONIC komfort automata klímaberendezés O O O O O O O Extra felszereltség o Szériafelszereltség - nem rendelhető A panoráma - tolótető. PARKTRONIC, LED - kijelzővel. COMAND APS navigációs rendszerrel és rádióval.

18 18 Felszereltség Könnyűfém keréktárcsák Extra felszereltség : 16" - os, 5 - küllős könnyűfém keréktárcsa. ( Széria a CLC nál. ) Extra felszereltség : 17" - os, 5 - küllős könnyűfém keréktárcsa. ( Széria a CLC nél. ) Extra felszereltség : 17" - os, 5 - duplaküllős könnyűfém keréktárcsa. Extra felszereltség : 17" - os, 6 - küllős könnyűfém keréktárcsa. Széria a sportcsomagban : 18" - os, 5 - duplaküllős könnyűfém keréktárcsa. Extra a sportcsomaghoz : 18" - os, sokküllős könnyűfém keréktárcsa. A CLC erőteljes fellépését külső megjelenése is meghatározza. Ezért kifejező könnyűfém keréktárcsák széles választéka áll rendelkezésére gyárilag titánezüst fényezéssel. Választhat az attraktív 16 -, 17- és 18" - os keréktárcsák közül, melyek optimálisan illeszkednek a gépkocsihoz. Extra felszereltség : 18" - os, 5 - küllős AMG könnyűfém keréktárcsa.

19 Színek és anyagok Kombinációs lehetőségek 19 SZÖVET / ARTICO MESTERSÉGES BŐR fekete / fekete alpakkaszürke / alpakkaszürke fekete - piros / fekete ARTICO MESTERSÉGES BŐR fekete alpakkaszürke fekete konyak-barna alpakkaszürke BŐR UNI - FÉNYEZÉS fekete O O O O O O O O tűzopál O O o O O O t O kalcitfehér O O O O O O O O METÁL FÉNYEZÉSEK chromitfekete O O O O O O t O obszidiánfekete O O O O O O O O jáspiskék O o t O o O t o tanzanitkék O O o O O O o O karneolvörös O O O O O O t O cubanitezüst O O o O O O O O tenoritszürke O O o O O O o O iridiumezüst O O O O O O O O O ajánlott o lehetséges t nem ajánlott

20 20 Színek és anyagok Fényezések UNI - FÉNYEZÉS METÁL FÉNYEZÉSEK A CLC - osztály fényezése a Mercedes - Benz kifinomult korrózióvédelmi rendszerének csillogó betetőzése. A karosszériát többek között egy cink - foszfát réteggel és elektrosztatikus merítő lakkozással vonjuk be, ami hosszantartó korrózióvédelmet biztosít. Ezen túlmenően környezetvédelmi okokból nagyrészben vízbázisú festékeket használunk. 040 fekete 590 tűzopál 112 chromitfekete 723 cubanitezüst 197 obszidiánfekete 755 tenoritszürke 650 kalcitfehér 345 jáspiskék 775 iridiumezüst 359 tanzanitkék 544 karneolvörös

21 Színek és anyagok Kárpit, bőr és díszítőelemek 21 SZÖVET /ARTICO ARTICO BŐR DÍSZÍTŐELEMEK MESTERSÉGES BŐR MESTERSÉGES BŐR fekete / fekete 171 fekete fekete Polírozott alumínium, világos 728 alpakkaszürke / alpakkaszürke 178 alpakkaszürke konyak - barna 1 Polírozott alumínium, sötét fekete - piros / fekete 248 alpakkaszürke Fabetét, fekete jávor madárszem optikával 1 Csak a sportcsomaghoz rendelhető. 2 A középkonzol, az ajtókárpit, a hátsó oldalkárpitok és a szőnyeg fekete, az ülések alpakkaszürke / fekete színben. 3 A középkonzol, az ajtókárpit, és a hátsó oldalkárpitok alpakkaszürke, a szőnyeg fekete, az ülések alpakkaszürke / fekete színben.

22 22 Műszaki adatok és méretek CLC 200 CDI CLC 220 CDI CLC 180 KOMPRESSOR CLC 200 KOMPRESSOR Hengerszám / elrendezés 4 / soros 4 / soros 4 / soros 4 / soros Lökettérfogat ( cm 3 ) Névleges 1 teljesítmény ( kw 1 / percnél ) 90 / / / / 5500 Névleges forgatónyomaték 1 ( Nm 1 / percnél ) 270 / / / / Sűrítési viszony 18,0 18,0 9,3 8,5 Gyorsulás km / h ( s ) ( automata váltó ) 11,3 ( 11,1 ) 9,7 ( 9,4 ) 9,7 ( 9,9 ) 8,6 ( 8,7 ) Maximális sebesség kb ( km / h ) ( automata váltó ) 206 ( 205 ) 224 ( 219 ) 220 ( 215 ) 235 ( 231 ) Gumiabroncs méret első tengely 205 / 55 R / 55 R / 55 R / 55 R 16 hátsó tengely 205 / 55 R / 55 R / 55 R / 55 R 16 Üzemanyag dízel dízel benzin benzin Üzemanyag - fogyasztás 3 ( l / 100 km ) városban ( automata váltó ) 7,7 7,9 ( 8,8 8,9 ) 7,8 8,1 ( 8,8 8,9 ) 11,0 11,3 (11,1 11,7 ) 11,0 11,4 (11,6 11,9 ) országúton ( automata váltó ) 4,7 5,1 ( 5,4 6,1 ) 4,8 5,2 ( 5,2 5,6 ) 5,7 6,2 ( 5,9 6,4 ) 5,9 6,4 ( 6,2 6,7 ) kombinált ( automata váltó ) 5,8 6,1 ( 6,6 7,1 ) 5,9 6,3 ( 6,6 6,8 ) 7,7 8,1 ( 7,8 8,3 ) 7,8 8,2 ( 8,1 8,6 ) CO2 - kibocsátás 3 ( g / km ) ( automata váltó ) ( ) ( ) ( ) ( ) Üzemanyagtartály térfogata ( l / ebből tartalék kb ) 62 / 8 62 / 8 62 / 8 62 / 8 Fordulókör - átmérő ( m ) 10,76 10,76 10,76 10,76 Üres tömeg 4 ( kg ) ( automata váltóval ) 1505 ( 1525 ) 1530 ( 1550 ) 1475 ( 1495 ) 1480 ( 1500 ) Megengedett össztömeg ( kg ) ( automata váltóval ) 1960 ( 1960 ) 1985 ( 1985 ) 1945 ( 1945 ) 1950 ( 1950 ) * * * 2715* * Minden érték milliméterben értendő. A megadott méretek középértékek. Alapkivitelű gépkocsinál, és terheletlen állapotban érvényesek. *3 személlyel, egyenként 68 kg tömeggel.

23 Műszaki Adatok 23 CLC 230 CLC 350 Hengerszám / elrendezés 6 / V 6 / V Lökettérfogat ( cm 3 ) Névleges 1 teljesítmény ( kw 1 / percnél ) 150 / / 6000 Névleges forgatónyomaték 1 ( Nm 1 / percnél ) 245 / / Sűrítési viszony 11,2 10,7 Gyorsulás km / h ( s ) ( automata váltó ) 8,4 ( 8,6 ) 6,3 ( 6,3 ) Maximális sebesség kb ( km / h ) ( automata váltó ) 240 ( 234 ) ( ) Gumiabroncs méret első tengely hátsó tengely 205 / 55 R / 55 R / 45 R / 45 R 17 Üzemanyag benzin benzin Üzemanyag - fogyasztás 3 ( l / 100 km ) városban ( automata váltó ) országúton ( automata váltó ) kombinált ( automata váltó ) 13,3 13,6 ( 13,2 13,4) 6,7 7,1 ( 6,8 7,3 ) 9,2 9,5 ( 9,1 9,5 ) 13,7 14,0 ( 13,9 14,2 ) 7,0 7,3 ( 7,3 7,6 ) 9,5 9,8 ( 9,7 10,0 ) CO2 - kibocsátás 3 ( g / km ) ( automata váltó ) ( ) ( ) Üzemanyagtartály térfogata ( l / ebből tartalék kb ) 62 / 8 62 / 8 Fordulókör - átmérő ( m ) 10,76 10,76 Üres tömeg 4 ( kg ) ( automata váltóval ) 1525 ( 1545 ) 1550 ( 1570 ) Megengedett össztömeg ( kg ) ( automata váltóval ) 1995 ( 1995 ) 2020 ( 2020 ) 1 A 80 / 1269 / EWG irányelvnek megfelelően, a jelenleg érvényes kiadás szerint. 2 Elektronikus úton leszabályozva. 3 A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak ( 80 / 1268 / EWG irányelv, a jelenleg érvényes kiadás szerint ) megfelelően történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között. 4 A 92 / 21 / EG irányelvnek, a 95 / 48 / EG előírás szerint megfelelően ( a gépkocsi menetkész állapotában, 90 % - ban feltöltött üzemanyagtartállyal, vezetővel ( 68 kg ) és csomaggal ( 7 kg ) széria - felszereltségű gépkocsikhoz. A tartozékok és az extra felszereltségek rendszerint növelik ezt az értéket, aminek következtében a hasznos terhelés ennek megfelelően csökken.

24 Használtautó - visszavétel. A kör bezárul. CLC - osztályát, hosszú élete végén, az EU - Használtautó - Irányelvek 1 szerinti környezetbarát újrahasznosítás céljából visszavesszük addig azonban még sok idő eltelik. 1 A használtautó - visszavétel a 3,5t - ig terjedő megengedett össztömegű gépkocsikra vonatkozó, nemzeti előírásoknak megfelelően érvényes. A Mercedes - Benz gépkocsik már több éve teljesítik az újrahasznosításra alkalmas konstrukcióval szemben támasztott követelményeket. A forgalomból kivont használt gépkocsik visszavételére visszavételi helyekből és szétszerelő üzemekből álló hálózat áll rendelkezésre, melyek gépkocsiját környezetbarát módon hasznosítják. A gépkocsi- és alkatrész - újrahasznosítás lehetőségeit folyamatosan fejlesztjük és javítjuk. Ezáltal a CLC - osztály a törvény által előírt újrahasznosítási arányok emelésének a jövőben is a szükséges határidőn belül meg fognak felelni. További információk a - benz.hu oldalon és a telefonszámon állnak rendelkezésére. A prospektus adatairól : A szerkesztés lezárása, után a termékeken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés valamint a szállítási terjedelem változásának jogát a gyártó a szállítási határidőig fenntartja, amennyiben a változások vagy eltérések az értékesítő érdekeinek figyelembevételével a vevő számára ésszerűek. Amennyiben az értékesítő vagy a gyártó a megrendelés vagy a megrendelés tárgyának megjelöléséhez írásjegyeket vagy számokat használ, önmagában ebből jogok nem vezethetők le. Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszerelések és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik a sorozatgyártásban előállított termék részét. A színeltéréseket a nyomdatechnika okozza. Ez a nyomtatvány nemzetközi felhasználásra készült. A törvényes, jogi ill. adóelőírásokra való utalások azonban csak a Német Szövetségi Köztársaságban, a nyomtatvány szerkesztésének lezárásakor érvényesek. A más országokban érvényes előírásokkal és kihatásokkal kapcsolatos, ill. az aktuális állapotra vonatkozó további információkért kérjük, forduljon Mercedes - Benz értékesítőjéhez. - benz.hu Daimler AG, Stuttgart BC / MC / 0308 Printed in Germany

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra.

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra. A-osztály limuzin Gyorsabban A-ból B-be és a világhálóra. Még álló helyzetben is tökéletes megjelenést alkot. Nulláról százra gyorsulása még nagyobb benyomást tesz és azonnal új mértéket szab: az A-osztály

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

Az M - osztály új generációja.

Az M - osztály új generációja. Az M - osztály új generációja. 2 Külső megjelenés Nem csak az utcára. De mindig az Ön útjain. Akár a nyüzsgő város hever a lábainál, akár egy sziklás út áll még Ön előtt : az M - osztály minden terepen

Részletesebben

GLK - osztály extrafelszereltségei

GLK - osztály extrafelszereltségei 040U fekete fényezés 197U obszidiánfekete metál 308 610,- 779U alabandin-szürke metál 308 610,- 890U cavansit-kék metál 308 610,- 497U cuprit-barna metál 308 610,- 799U gyémántfehér "Bright" metál 595

Részletesebben

Az A - osztály új generációja

Az A - osztály új generációja Az A - osztály új generációja 2 Külső megjelenés A megbízhatóság az első pillantásra felismerhető. Minőség a legapróbb részletekig. A legnagyobb mérnöki teljesítmény, ha sikerül hidat építeni az érzelem

Részletesebben

Hívogatóan távolságtartó.

Hívogatóan távolságtartó. E - osztály Isten hozta otthon! Az E - osztály évtizedek óta egyet jelent a komforttal és a biztonsággal. Ráadásul újra és újra megújítja önmagát. Ma már több, mint 70 érzékelő gondoskodik róla, hogy

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Az első autó hét trónnal.

Az első autó hét trónnal. R-osztály. Az első autó hét trónnal. Foglaljon helyet a világ legkisebb királyságában vagy a legtágasabb gépkocsiban, amit valaha építettünk. Az új R-osztály. Fejedelmi útitárs, hét ülőhellyel. Az egész

Részletesebben

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID.

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID. S - osztály. Erő Elegancia és gyorsulás harmóniája. Aki igazán sikeres, az minimális energiabefektetéssel képes nagy dolgokat véghezvinni. A jövőben az előrehaladást is így mérjük majd. Az S - osztály

Részletesebben

Az SLK új generációja

Az SLK új generációja Az SLK új generációja Tartalom Agilitás 2 Menetdinamika 2 Külső megjelenés 4 Benzinmotorok 6 Váltók 8 Komfort 10 Belső tér / Vario - tető 10 Menetkényelem 12 Biztonság 14 AMG 16 SLK 55 AMG 16 AMG PERFORMANCE

Részletesebben

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. GLE. Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. Dinamika. Az önmegvalósítás képessége. Az elengedés művészete. Akiben ezek a tulajdonságok egyesülnek, rendkívüli nyugalmat sugároz, tudja

Részletesebben

GLK-osztály extrafelszereltségei

GLK-osztály extrafelszereltségei 4M 040U fekete fényezés 197U obszidiánfekete metál 312 420,- 986U Luzonit-szürke metál 312 420,- 890U cavansit-kék metál 312 420,- 526U dolomitbarna metál 312 420,- 799U gyémántfehér "Fényes" metál 600

Részletesebben

Tartalom. Külső megjelenés 2

Tartalom. Külső megjelenés 2 Az új GLK - osztály Tartalom Külső megjelenés 2 Agilitás 6 Motorok 6 Off-road 8 Biztonság 10 Komfort 12 Műszerfal 12 Utastér 14 Off-road Styling csomag 16 Sport - csomag 18 Külső megjelenés 18 Utastér

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz.

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz. B-osztály. Akár kalandvágy, család vagy vezetési élmény a B-osztály új generációjában mindennek tökéletesen megvan a helye. Merítsen inspirációt az innovatív műszaki megoldásokból! Engedje, hogy magával

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 0 1 TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 3 1 MILLIÓ FORINT PÉNZNYEREMÉNY A nyereményjáték végén a teljes időszak alatt feltöltött, a feltételeknek megfelelő szelvényszámokból kerül kisorsolásra

Részletesebben

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis.

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. C-osztály. Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. Magabiztos könnyedség, egyben a fejlődés mintaképe. Aerodinamikája elegánsan kitér a légellenállás elől. Kívánságra teljesen automatikus légrugózással,

Részletesebben

Az új GLA. Az életrevaló.

Az új GLA. Az életrevaló. GLA-osztály. Az új GLA. Az életrevaló. Az új GLA már az első pillantásra lehetőségek végtelen sorát nyitja meg. Kezdjük az egyaránt izmos és áramvonalas design lendületességével, hiszen ezzel egy egész

Részletesebben

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei 191U Kozmoszfekete metálfényezés 191 770,- 240U Lótuszkék metálfényezés 191 770,- 490U Sztyeppebarna metálfényezés 191 770,- 589U Jupitervörös 650U Zirrusfehér 696U Éjfekete 761U Polarezüst metálfényezés

Részletesebben

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt.

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt. GLE. Coupé. Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt. Kifinomult sportosság és stílus. Ismerkedjen meg az autók világának legjobbjával egy új, magával ragadó formában: az új GLE Coupéban egyesül a Mercedes-Benz

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei felár ellenében S széria - nem CDI CDI 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 183 750,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 183 750,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés

Részletesebben

Erősítse fel a napot.

Erősítse fel a napot. SLC Roadster Erő-ütem. A város ritmusa felgyorsulni látszik, hiszen most az új SLC diktálja az ütemet. Az életöröm meghódítja az utcákat: új orral, gyémánt-hűtőráccsal és határozott króm szárnnyal. Minden

Részletesebben

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, E-osztály limuzin Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, amely olyan mértékben segíti, tehermentesíti

Részletesebben

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer.

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer. S-osztály. Coupé. Az új S-osztály Coupé. Gran Performer. Minden itt kezdődik: olyan formanyelvvel, amitől eláll a szavunk. Meghajlunk a nagy coupékra jellemző arányok, a sportos, powerdome-okkal ellátott,

Részletesebben

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle A lét új könnyedsége. Az idő múlásával, a sikerrel, a tapasztalattal a célokból nem lesz kevesebb. Csak a hozzájuk vezető út lesz szebb. Magabiztosabb. Biztonságosabb. Minden

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ.

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ. C-osztály limuzin Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ. Az új C-osztály: tudja, honnan jön. Tudja, hová akar eljutni. Célja: vezetni. Útja: a csúcs felé. Technológiája, megjelenése, anyagai:

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

G-osztály (BR463) szériafelszereltsége

G-osztály (BR463) szériafelszereltsége G-osztály (BR463) szériafelszereltsége ASSYST szervizintervallum kijelző Audio 20 CD rádió - integrált 6 lemezes CD-váltóval (MP3 lejátszására képes); telefonbillentyűzettel és Bluetooth csatlakozóval

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

C-osztály kombi szériafelszereltsége

C-osztály kombi szériafelszereltsége C-osztály kombi szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás CLASSIC (alapfelszereltség) Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlővel)

Részletesebben

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik.

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik. C-osztály Coupé Azonnal elcsábít. A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik. A környezet a hátterévé válik.

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 195 580,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 195 580,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés 195 580,- 787U Sziklaszürke metálfényezés

Részletesebben

A CLS új generációja. Tehetség és forma.

A CLS új generációja. Tehetség és forma. CLS-osztály. Coupé. A CLS új generációja. Tehetség és forma. Csak a másként gondolkodók álmodtak valaha egy négyajtós coupéról, kényelmes hátsó ülésekkel: a Mercedes-Benz mérnökei. A CLS-sel az első ilyen

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

C-osztály. T-modell.

C-osztály. T-modell. C-osztály. T-modell. Az új C-osztály T-modell. A legjobbnak nincs alternatívája. A nagyvonalúság akkor teljes, ha mindenben megmutatkozik: egy formavilágban, amely magával ragad, és nem enged el, egy térben,

Részletesebben

CLS-osztály. Shooting Brake.

CLS-osztály. Shooting Brake. CLS-osztály. Shooting Brake. A CLS új generációja. Tehetség és forma. Vannak olyan személyiségek, akik egy egész generációt inspirálnak. Mert másképp közelítenek a dolgokhoz. Mert kiemelkednek a tömegből.

Részletesebben

CLA-osztály. Shooting Brake.

CLA-osztály. Shooting Brake. CLA-osztály. Shooting Brake. Nagyvárosi vadász. Az új CLA Shooting Brake. Kalandos az élet a nagyvárosban: a házak az ég felé törnek, és reggelre új negyedek születnek, készen arra, hogy meghódítsák őket.

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

CLA-osztály extrafelszereltségei

CLA-osztály extrafelszereltségei CLA-osztály extrafelszereltségei CLA felár ellenében rendelhető felár nélkül rendelhető S széria - nem rendelhető CLA 220 CDI CLA 180 CLA 200 CLA 250 Forint-ár (bruttó) 295 HUF/EUR árfolyamon Kód Megnevezés

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 2. rész 2 db egyterű 1. kategóriába tartozó, 80-129

Részletesebben

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év Ú J www.fi at.hu GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év garancia 100 000 km-ig Minden Fiat személygépkocsihoz 2 év, futásteljesítménytől független gyártói, és +3 év, vagy maximum 100.000 km-ig érvényes kiterjesztett,

Részletesebben

Irányt mutat az áramlatoknak.

Irányt mutat az áramlatoknak. CLA-osztály. Irányt mutat az áramlatoknak. Az egyenes út gyakran a leggyorsabb. A megszokott dolgok bizalmat keltenek. De mi hajt előre? A lehető legtovább lovagolni a hullámon? Aki az áramlattal úszik,

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól*

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól* 3 640 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Pop 70/95 4 505 000 3 840 000 3 640 000 500L 0.9 TwinAir T 77/105 5 255 000 4 790 000

Részletesebben

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység: Árajánlat minta Árajánlat Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Ajánlat tárgya: Mennyiség, mennyiségi egység: Gépjármű pontos megnevezése: M1 mikrobusz

Részletesebben

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S d 4MATIC All-Terrain Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag S S S S S S S 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás S S S S S S S Kivitel Széria külső kivitel P76 S S S S S S S Széria belső

Részletesebben

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Magasabbra. Előbbre. Éljen át minden utat egy egészen új színvonalon: az új GLC-vel. Haladóbb és sportosabb mint valaha, közben szinte hangtalan és hatékony

Részletesebben

C - osztály limuzin szériafelszereltsége

C - osztály limuzin szériafelszereltsége C - osztály limuzin szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Szériakivitel Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlővel)

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL*

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* ÚJ TWINGO RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Life 1,0 SCe 70 LE 2 590 000 Zen 1,0 SCe 70 LE 2 850 000 Intens 1,0 SCe 70 LE 3 200 000 Energy 0,9 TCe

Részletesebben

AZ ÚJ C - OSZTÁLY. Mercedes-Benz

AZ ÚJ C - OSZTÁLY. Mercedes-Benz AZ ÚJ C - OSZTÁLY Mercedes-Benz TARTALOM BEVEZETÉS Az új C - osztály 01 AGILITÁS Menetdinamika 06 Dízelmotorok 08 Benzinmotorok 10 ADVANCED AGILITY - csomag 12 KOMFORT Belső tér 14 Műszerfal 16 COMAND

Részletesebben

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes!

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes! A-osztály. Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes! Mellette vagy ellene, a mindegy nem választható. Külseje kilóg a sorból, belső tere stílusikon. Elkergeti az unalmat az utcából. Közben pedig

Részletesebben

Ki mondta, hogy az életben a komoly dolgok nem okozhatnak örömöt?

Ki mondta, hogy az életben a komoly dolgok nem okozhatnak örömöt? B-osztály. Még ha bővül is a család, ezzel az új családtaggal Ön kezdettől fogva mindenre felkészült: az új B-osztály biztonságot nyújt Önnek, hiszen képes felismerni, hogy az út milyen meglepetéseket

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V Easy Easy Aut. 1.3 Multijet Sincom kód: 356.030.0 356.035.0 356.M30.0 356.M32.0 356.M35.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 598 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁR ÉS FEZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁRAK FEZERELTSÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.6 benzin 124 LE MT5 + 1.6 benzin 124 LE MT5 1.7 dízel 130 LE

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Újra és újra ámulatba ejt.

Újra és újra ámulatba ejt. C-osztály Cabriolet Újra és újra ámulatba ejt. Mennyire lehet intenzív egy autó? Az új C-osztály Cabriolet feszültséggel teli vonalai és izmos felületei a lélegzetelállító stílus bizonyítékai. Ezt csak

Részletesebben

FIESTA. Alapfelszereltség és választható opciók ös modellév /1

FIESTA. Alapfelszereltség és választható opciók ös modellév /1 Biztonság, védelem RED BLACK Első, hátsó tárcsafék Biztonsági elektronikai rendszerek -Menetstabilizáló rendszer (ESP) -Blokkolásgátló (ABS) -Visszagurulásgátló (HLA) Keréknyomás figyelő rendszer Gyermekzár

Részletesebben

A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna.

A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna. S-osztály. A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna. Új időszámítás kezdődik. A portás is sokatmondóan bólint. A nap még elő sem bújt, mikor az S-osztály hatalmas hűtőrácsa

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK 2.4 benzin 167LE AT6 2.0 dízel 160LE MT6 2.0 dízel 160LE AT6 CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 188 g/km 134 g/km 160 g/km FELSZERELTSÉG

Részletesebben

Az új Mercedes-AMG GT. Versenyzők alkották.

Az új Mercedes-AMG GT. Versenyzők alkották. Mercedes-AMG GT. T Az új Mercedes-AMG GT. Versenyzők alkották. S Azért jött, hogy magával ragadja. Itt van. A tények Affalterbachból: hosszú motorháztető, erősen hátratolt vezetőfülke, széles, erőteljes

Részletesebben

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000 Renault Twingo LISTAÁR Motor Life zen intens SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000 TCe 90 3 550 000 Az ajánlat 2015.10.01-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes. ÉV 5GARANCIA RENAULT twingo

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei 162U déltengerkék metálfényezés 219 710,- 191U Kozmoszfekete metálfényezés 219 710,- 589U Jupitervörös 650U Zirrusfehér 662U designo sziklaszürke "MAGNO" előreláthatólag 2013. 1.negyedévétől 699 770,-

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista. Felszerelések

Motor/Felszereltség lista. Felszerelések Motor/Felszereltség lista 1 1.6 85 kw/115 LE 5MT 1.6 Turbo 13 kw/18 LE 6MT 1.8 VVA 13 kw/14 LE 5MT 1.8 VVA 13 kw/14 LE 4AT 1.9 11 kw/15 LE 6MT Listaár 6 358 7 683 6 735 7 85 7 575 1.6 115 LE 5MT 1.6 Turbo

Részletesebben

Fiat Bravo árlista V Active

Fiat Bravo árlista V Active Fiat Bravo árlista 198.53A.0 66/90 179 198.53G.0 198.53W.0 77/105 187 198.54A.0 66/90 179 198.54G.0 MTA 198.54E.0 8,5/5,4/6,5 154 198.54H.0 110/150 9,3/5,8/7,1 167 212 Sincom kód: Hengerûrtartalom (ccm)

Részletesebben

CLC-osztály extrafelszereltségei

CLC-osztály extrafelszereltségei Unilakk (040, 590 vagy 650-es kódokkal) S S S S S S Unilakk (narancssárga matt 550-es kóddal) S S S S S S Metálfényezés (kódok: 112; 197; 345; 359; 544; 723; 755 vagy 775) 235 20 Kárpitozás Szövet / ARTICO

Részletesebben

208 VAN. Érvényes: tól a következő árlista közléséig. Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft)

208 VAN. Érvényes: tól a következő árlista közléséig. Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) Modell (cm 3 ) Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) 2 ZEMÉLYE KIÁRUZÁLLÍTÓ 208 VAN Access 1.2 PureTech 82 1560 1PIAADFKQ5K0ACG3 2 630 000 3 340 100 208 VAN Access 1.6 BlueHDi 75 1560 1PIAADFKM5K0ACG3

Részletesebben

Minden terepen csúcsformában.

Minden terepen csúcsformában. GLC Coupé Minden terepen csúcsformában. Dinamikus, mint egy coupé, és erőteljes, mint egy SUV. Egyedülállóan hangzik, és vezetni is az. Ismerkedjen meg a modern luxussal, egy új, magával ragadó formában:

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS MY13 JÚLIUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.2 benzin 1.2 benzin 1.3 dízel 137 g/km 99 g/km 3 150 000 Ft 3 290 000 Ft

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól*

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin LISTAÁR Motor Business Limited Intens 1,6 16V 115 4 120 000 4 220 000 4 590 000 dci 95 4 670 000 dci 110

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda6 8,696,800.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019. 04.

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS MY12 FEBRUÁR 2012 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT VÁÓTÍPUSA CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KAMPÁNYÁR 1.2 DOHC, 70LE 137 g/km 3 015 000Ft 2 714 000 Ft Plus 1.2 DOHC, 86LE 1.3

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Új FORD Ranger Raptor

Új FORD Ranger Raptor Új FORD Ranger Széria Motor Dupla kabinos Nettó Bruttó 2.0 TDCi 213LE 4x4 A10 12,900,000 Ft 16,383,000 Ft Minden Ford Ranger megfelel az EURO 6.2 káros anyag kibocsátási normának. A gépjármű ára a forgalomba

Részletesebben

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható Japán. Munka. Erô Felszereltség Karosszéria változat Szimpla kabin Meghajtás 2WD 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig Motor 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 3.0 L Dízel 3.0 L

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

Ajánlat ID: Kedves Ügyfelünk / Tisztelt Érdeklődő!

Ajánlat ID: Kedves Ügyfelünk / Tisztelt Érdeklődő! Kedves Ügyfelünk / Tisztelt Érdeklődő! Ajánlat ID: 41896 A SUZUKI személyautók minden típusára 3 év garancia vonatkozik, ezen felül +2 év Autócentrum Szabó garancia érvényesíthető Nálunk vásárolt modellekre,

Részletesebben

FIAT TIPO 5 ajtós árlista

FIAT TIPO 5 ajtós árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.020.0 357.025.0 357.027.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE 5 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE 5 AJTÓS ÁR ÉS LISTA CRUZE 5 AJTÓS MY'13 JANUÁR 2013 ÁRAK CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.6 benzin 124 LE MT5 3 820 000 Ft 431 000 Ft 3 389 000 Ft 1.6 benzin 124 LE MT5 1.7 dízel 130LE MT6

Részletesebben

Egy sportos, ugyanakkor exkluzív környezet: az SL pazarlóan bánik a válogatott értékekkel. Válasszon a számtalan anyagból, színből és az exkluzív

Egy sportos, ugyanakkor exkluzív környezet: az SL pazarlóan bánik a válogatott értékekkel. Válasszon a számtalan anyagból, színből és az exkluzív SL Roadster Ismét elámulunk. Az egyedülállóan markáns arcél a roadster-rajongóknál a legszebb emlékeket idézi. SL aligha van még két kezdőbetű, amely nagyobb eufóriát okozna. Engedje, hogy megfertőzze

Részletesebben