AZ ÚJ C - OSZTÁLY. Mercedes-Benz

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AZ ÚJ C - OSZTÁLY. Mercedes-Benz"

Átírás

1 AZ ÚJ C - OSZTÁLY Mercedes-Benz

2 TARTALOM BEVEZETÉS Az új C - osztály 01 AGILITÁS Menetdinamika 06 Dízelmotorok 08 Benzinmotorok 10 ADVANCED AGILITY - csomag 12 KOMFORT Belső tér 14 Műszerfal 16 COMAND APS 18 BIZTONSÁG PRO - SAFE 20 KIVITELVÁLTOZATOK CLASSIC 24 ELEGANCE 26 AVANTGARDE 28 FELSZERELTSÉG AMG sportcsomag 30 Széria - és extra felszerelések 32 Könnyűfém keréktárcsák 34 SZÍNEK ÉS ANYAGOK Fényezések 36 Kárpit és bőr 38 Díszítőelemek 40 Kombinációs lehetőségek 41 TECHNIKA MŰSZAKI ADATOK 42 Méretek 44

3 AZ ÚJ C - OSZTÁLY 01 Új érzések útján. Az új C - osztály. Magabiztos és gyors. Autóink több mint 120 éve bizonyítják, hogy a szürke aszfalt milyen élmények forrása lehet. Ideje újraértelmezni ezt az élményt : az új C - osztállyal. Mostantól úgy élheti meg az utat és az utazást, eddig még soha. Egyetlen más autó sem alkalmazkodik belső terétől hajtástechnikájáig olyan gyorsan és precízen a külső körülményekhez és az Ön egyéni igényeihez, mint az új C - osztály. Minderről alapfelszerelésként gondoskodik az AGILITY CONTROL - csomag, szelektív lengéscsillapító - rendszerrel. Kívánságra ezt kiegés z ítheti az új ADVANCED AGILITY - csomag, Sport - üzemmóddal ( kb szeptemberétől rendelhető ) ennek segítségével gombnyomásra befolyásolhatja a menettulajdonságokat. A széles motorválaszték, nagyteljesítményű motorjaival szinte minden igényt kielégít. Az utastérben érezhetően nagyobb hely várja a nemes anyagoknak és az új kialakításnak köszönhetően még kellemesebb környezetben. Hogy autója inkább sportos, vagy különösen kényelmes legyen, egyedül Ön dönti el. Az új C - osztály külső megjelenésében is többarcú de legjobb ha erről személyesen győződik meg. Egy lépéssel előbbre.

4 Íme egy igazi egyéniség. A C - osztály AVANTGARDE külső megjelenése. A C - osztály kívül - belül megújult, hosszabb, szélesebb és tágasabb lett, új színekkel és kárpitokkal. De ez még nem elég : Ön döntheti el, milyen egyéni megjelenést kíván adni C - osztályának. Az AVANTGARDE változat különösen kiemeli a C - osztály sportos karakterét, már a hűtőrácson elhelyezett domináns csillag is mutatja erejét. Az autón körbefutó króm díszítő elemek pedig az új C - osztály feszes vonalait hangsúlyozzák.

5 A testet öltött elegancia. A C - osztály ELEGANCE külső megjelenése. Az ELEGANCE változat a C - osztály előkelően kényelmes oldalát domborítja ki. A karakteres csillag a motorháztetőn helyezkedik el, az autó egyes részein különböző króm - betétek kölcsönöznek szolíd csillogást az új C - osztálynak. Az utastér színei harmonizálnak egymással, kellemes, meleg atmoszférával ejtve rabul az utasokat. Az ELEGANCE és AVANTGARDE kivitelváltozatok egy íves, krómozott plakettről ismerhetők fel, amely az első sárvédőkön tal álható. A klasszikus szépséget az új C - osztálynál is a CLASSIC kivitelváltozat képviseli.

6

7

8

9 AGILITÁS Menetdinamika 07 Élete legszebb útja. Minden alkalommal. Dinamizmus az első pillantástól az utolsó méterig. Az új C - osztály az első pillantásra feltűnő : feszes vonalvezetése magabiztosságot kölcsönöz neki, a széles hűtőrács és a markáns hátsó rész pedig a határozottságot és a dinamizmust hangsúlyozzák. Az új C - osztályt számtalan műszaki újdon sággal szereltük fel, melyek osztályában egye dülállóan magabiztos vezetési élményt biztosítanak. Egyik fénypontja az új AGILITY CONTROL - csomag. A csomag szelektív lengéscsillapító - rendszert tartalmaz, mely a futómű hangolását automatikusan az útviszonyokhoz igazítja a folyamatos vezetési élmény kedvéért. Az ADVANCED AGILITY - csomag ezen kívül Sport - üzemmóddal 1 is rendelhető. Ön döntheti el, hogy különösen sportosan, vagy hangsúlyozottan kényelmesen szeretne autózni egyetlen gombnyomással. A zavartalan vezetési élményről nem csak minden úton, hanem bármilyen időjárás esetén is az extraként rendelhető 4MATIC 1 összkerékhajtás gondoskodik a C 320 CDI 2, C 280 és C 350 modelleknél. Vizes útfelületen például javítja a tapadást, de száraz úton is érezhetően nagyobb dinamizmusról gondoskodik. 1 Kb szeptemberétől rendelhető. 2 Kb májusától rendelhető. 4MATIC Az új 4MATIC összkerékhajtás - rendszerhez tartozik a 4ETS Elektronikus Vonóerő - Szabályzó Rendszer is. Amint egy tengelyen, vagy egy oldalon a kerekek kipörögnek, a hajtóerőta rendszer automatikusan a jobb tapadással rendelkező kerekekre vezeti át.

10

11 AGILITÁS Dízelmotorok 09 A motorok, melyeknek nem kell erőt gyűjteniük. A C - osztály Common - Rail dízelmotorjai. A hatékony és erőteljes haladást az új C - osztályban háromféle CDI - motor biztosítja. A C 320 CDI 1 - ben hathengeres Common - Rail dízelmotor dolgozik. 165 kw ( 224 Le ) teljesítménnyel 7,7 másodperc alatt gyorsítja 100 m/h - ra az autót. A két négyhengeres modell, a C 200 CDI 2 és a C 220 CDI a számos műszaki újdonságnak köszönhetően most még nagyobb teljesítménnyel és jelentősen magasabb forgatónyomatékkal rendelkezik. Így például megnöveltük az olajfecskendező fúvókákat, hogy javítsuk a dugattyúk hűtését. Egy kiegészítő lánc - olajfúvókának és a csúszócsapágyak optimalizált olajozásának köszönhetően a C 200 CDI 2 teljesítménye 100 kw - ra ( 136 Le ), a C 220 CDI - é pedig 125 kw - ra ( 170 Le ) nőtt. Ezen kívül mindkét motorban fém izzítógyertyák helyett kerámia izzítógyertyák találhatók, melyek magasabb hőmérsékletet érnek el, és ezáltal javítják a motor hidegenfutási tulajdonságait. 1 Kb májusától rendelhető. 2 Kb szeptemberétől rendelhető A C 220 CDI elődei 340 Nm 110 kw Fordulatszám ( 1/perc ) Forgatónyom. ( Nm ) Teljesítmény ( kw ) Az új C 220 CDI 400 Nm 125 kw Fordulatszám ( 1/perc ) Forgatónyom. ( Nm ) Teljesítmény ( kw ) 0 C 220 CDI Többek között a csökkentett kompressziónak és az optimalizált töltőlevegő - hűtőnek köszönhetően a C 220 CDI forgatóny o- matéka ről 400 Nm - re, teljesítménye pedig 110 kw - ról ( 150 Le ) 125 kw - ra ( 170 Le ) nőtt.

12 10 AGILITÁS Benzinmotorok A jó teljesítmény jutalma : határtalan vezetési élmény től 200 kw - ig : benzinmotorok, melyekkel elégedett lesz. Az új C - osztályban öt különböző benzinmotor közül választhat. A C 180 KOMPRESSOR 1 ban és az erősebb C 200 KOMPRESSOR - ban négyhengeres, kompresszoros motor gondoskodik a megfelelő menetteljesítményről. Egy új motorvezérlő programnak és a módosított dugattyúformának köszönhetően növekedett a teljesítmény és a forgatónyomaték is. Így a C 180 KOMPRESSOR 1 már 115 kw ( 156 LE ), a C 200 KOMPRESSOR pedig 135 kw ( 184 LE ) teljesítményű. A háromféle hathengeres motor még sportosabb. A C ban, a C ban és a C ben dolgozó motorok egyesítik az utánozhatatlanul nyugodt járást a határozott gyorsulással. A C ennek megfelelően 150 kw ( 204 LE ) teljesítményével 240 km/h csúcssebességre képes. A C kw ( 231 LE ) teljesítménye és 300 Nm forgatónyomatéka /perc fordulatszám - tartományban igen meggyőző. A C 350 pedig, 200 kw ( 272 LE ) teljesítményével mindössze 6,3 másodperc alatt gyorsul 0 - ról 100 km/h - ra. A C 63 AMG 331 kw (450 LE) teljesítményt hoz ki a V8-as, 6,3 literes erőforrásból. 2 Valamennyiben közös a mintaszerű üzemanyag - felhasználás. Négy, variálható vezérműtengelyük teszi mindezt lehetővé, melyek fokozatmentesen, szükség szerint szabályozhatók. Így pontosan annyi üzemanyagot használnak fel csupán, amennyi az adott közlekedési helyzetben szükséges. Egyébként, valamennyi 6 - hengeres már külsőleg is felismerhető a sportos, kétcsöves kipufogórendszerről. 1 Kb szeptemberétől rendelhető. 2 Kb februártól elérhető A C 200 elődei 240 Nm 120 kw Fordulatszám ( 1/perc ) Forgatónyom. ( Nm ) Teljesítmény ( kw ) Az új C Nm 135 kw Fordulatszám ( 1/perc ) Forgatónyom. ( Nm ) Teljesítmény ( kw ) 0 C 200 KOMPRESSOR 15 kw - tal ( 21 LE ) nagyobb teljesítménnyel és 10 Nm - rel nagyobb nyomatékkal az új C 200 Kompressor most a teljes fordulatszám - tartományban még erőteljesebben gyorsul.

13

14 12 AGILITÁS ADVANCED AGILITY - csomag Végre valaki, aki megérti Önt. Az új C - osztály ADVANCED AGILITY - csomagja : vezessen kedve szerint! Az új C - osztály egyik legfontosabb újdonsága a menetdinamika terén az extra felszerelésként rendelhető ADVANCED AGILITY - csomag 1, Sport - üzemmóddal. Egy elektronikusan szabályozott lengéscsillapító - rendszerről van szó, amely folyamatosan alkalmazkodik a menetszituációhoz és az útburkolat állapotához. Ezáltal növekszik a gördülési kényelem és biztonság, mindenekelőtt azonban a gépkocsi agilitása. Az ADVANCED AGILITY - csomaggal 1 a C - osztály 15 mm - rel lejjebb van ültetve, s így a speciális rugó - és lengéscsillapító - beállításnak köszönhetően érezhetően dinamikusabbá válik. A csomag tartalmazza a paraméter - kormányművet is, amely sportosabb kormányzást tesz lehetővé, és jobban uralhatóvá teszi az autót. A teljesen automatikus program mindazonáltal manuálisan is befolyásolható. Gombnyomásra eldöntheti, hogy egy sportos autóval kíván közlekedni, vagy teljes kényelemben szeretne utazni. A Sport - üzemmód választásakor ezért nem csak a lengéscsillapítás keménysége változik, hanem még a gázpedál karakterisztikája is, mellyel ekkor a motor reakcióit még közvetlenebbül érzékelheti. Hangulatának megfelelően választhatja a Komfort - állást, hogy rendkívül lágyan és kényelmesen suhanhasson az úton. 1 Kb szeptemberétől rendelhető. ADVANCED AGILITY - csomag 1 Az ADVANCED AGILITY - csomag, a Sport - üzemmóddal az Ön temperamentumát adja át a C - osztálynak. Gombnyomásra kifejezetten sportosra han golhatja a menetdinamikai jellemzőket.

15

16

17 KOMFORT Belső tér 15 Amiért ezentúl a hosszú út is túl rövidnek tűnik. Egyéni komfort : az új C - osztály nagyvonalú utastere. Finom anyagokkal, nemes díszítőelemekkel és minden eddiginél nagyobb helykínálattal kényezteti utasait az új C - osztály. A vezető üléshelyzete kissé megemelkedett, nagyobb a tér váll - és könyökmagasságban egyaránt. A hátul ülők is hamar kényelembe helyezhetik magukat, hiszen a lábtér is jelentősen megnövekedett. Az utastér rendkívüli hangulatáról az új, extraként rendelhető panoráma - tolótető gondoskodik, a szélvédőtől a hátsó ablakig húzódó üvegfelületével. Az újonnan kifejlesztett szélterelőnek köszönhetően az utastérben még nyitott tetőnél is alig érezhető huzat. A szintén új fejlesztésű első ülések a vezető számára deréktámasszal, és elektromos ülésmagaság - és támla - állítással rendelkeznek. Az extraként rendelhető Memória - csomaggal ezeket a beállításokat, valamint pl. a kormány, a fejtámla - magasság és a külső visszapillantó - tükrök helyzetét tárolhatja. Amint helyet foglal a vezetőülésben, és behelyezi a slusszkulcsot, a rendszer előhívja az Ön személyes beállításait. Kívánságra egy adaptív légpárnákkal ellátott multikontúr - ülésen 1 is kényelembe helyezheti magát; ez különösen hosszú úton élvezetes ha kívánja, akár fűthető is. Ha utasok helyett tárgyakat szeretne szállítani, az új C - osztály ahhoz is elegendő helyet kínál. Az első ülések fokozatmentesen előre vagy hátra tolhatók, a hátsó ülés pedig 1 : 2 arányban előredönthető. 1 Kb szeptemberétől rendelhető. Foglaljon helyet! A kényelmes kárpitozást nem csak külsőre dolgoztuk át. A comb megtámasztása és az ülőpárnák oldaltartása határozottabb és ezáltal még kényelmesebb lett.

18

19 KOMFORT Műszerfal 17 Ön már bizonyított. Most az autóján a sor. Az új C - osztály tehermentesítő kényelme. Az, hogy vezetés közben csak a legfontosabbakra koncentrálhat nem csak kényelmes, hanem rendkívüli biztonságot is nyújt. Mindez a jó áttekinthetőségnél kezdődik : erről az új műszerfal gondoskodik, amely vízszintesen tagolódik, és magasabbra került. A három csövet formázó kombinált műszer közvetlenül a vezető látóterében helyezkedik el, és az utazás legfontosabb adatairól tájékoztatja Önt. Kivitelváltozattól függően a multifunkciós kormány gombjaival vagy vezérlőtárcsáival különböző kényelmi funkciókat vezérelhet, anélkül, hogy levenné kezét a kormányról. Az extraként rendelhető KEYLESS - GO - val még a slusszkulcsot sem kell elővennie ahhoz, hogy elindulhasson. Az Ön számára legkellemesebb klíma kialakításához a C - osztályban az alapfelszereltséghez tartozik a kétzónás THERMATIC automata klímaberendezés. Kívánságra rendelhető a THERMOTRONIC háromzónás, komfort, automata klímaberendezés melynek segítségével a hátsó utasok számára is külön hőmérséklet állítható be. Van érzéke hozzá! A kezelőszerveknek csak az Ön intuícióira van szükségük. Minden gombnyomásra működik : az audio - beállítások, a szórakoztató elektronika, vagy mint itt, a hőmérséklet - szabályozás.

20

21 KOMFORT COMAND APS 19 Mi sem egyszerűbb! A legmagasabb szintű kezelési kényelem : az új COMAND APS multimédiás navigációs rendszer. A kívánságra rendelhető COMAND APS kijelző - és kezelőrendeszer kombinálja az audiorendszer beállítását, a telefont és a navigációs rendszert. Egy újonnan kifejlesztett kezelési koncepció az ismét kibővített beállítási lehetőségek ellenére minden eddiginél felhasználóbarátabbá teszi a rendszer kezelését. Az elforgatható 7"- os színes kijelző, mely új grafikai elemeket és új színeket alkalmaz, a kombinált műszerrel egy magasságba, így a vezető látóterébe került. A COMAND APS kezelhető a középkonzolon található billentyűzettel, vagy a könnyen elérhető, a könyöktámaszon elhelyezett kontrollerrel. Ezen túlmenően mostantól minden fontos funkció beszédvezérléssel 1 is működtethető : a navigációs rendszer teljesszavas felismeréssel ismeri fel a helység - és utcaneveket a célállomás megadásakor, a tárolt telefonszámok egyszerűen, a név bemondásával tárcsázhatók, ha pedig úgy kívánja, SMS üzeneteit a rendszer felolvassa Önnek. A szintén integrált Bluetooth - csatlakozási lehetőség lehetővé teszi a biztonságos telefonálást, a DVD - lejátszó a video - és audio DVD - ken kívül CD - t és mp3 állományokat is képes lejátszani. A navigációs rendszer merevlemezén több, mint 500 zeneszámot tárolhat MP3 tömörítésben. 1 A beszédvezérlő nem elérhető magyar nyelven. Kezet rá! A könyöktámasz kialakítása olyan, hogy a kéz automatikusan a kontrollerre simul. Segítségével a COMAND APS valamennyi beállítását rendkívül gyorsan, egyszerűen és intuitív módon módosíthatja.

22

23 BIZTONSÁG PRO - SAFE 21 Egy elmélet, amely a gyakorlatban életeket menthet. PRO - SAFE : a Mercedes - Benz beépített biztonsági koncepciója. Semmi sem ösztönöz bennünket annyira csúcsteljesítményekre, mint az új biztonsági technológiák kifejlesztése. Már az 50 - es években leraktuk az első mérföldkövet a biztonsági utascellával, Barényi Béla találmányával. A közlekedésbiztonság e legendás úttörője mellett ebben az időben sokan tűntek ki korszakalkotó ötletekkel többek között Rolf Maier is. Annak érdekében, hogy a kormánymű és a visszatartó rendszerek baleset esetén gyorsan és olcsón vizsgálhatók legyenek, Maier úr és mérnök - kollegái egy különleges szánt konstruáltak. Ennek nagy sebességgel egy falnak kell ütköznie. Gyűrődőzóna kialakítására egyszerű, mégis brilliáns megoldást találtak : uborkakonzerv - dobozokat a gyári kantinból. Tipikus példája az úttörő évek kreatív szellemének. Bármilyen szívesen pillantunk is vissza tekintetünk a jövőt kutatja. A legjobb példa erre elképzelésünk a balesetmentes közlekedésről. Ma közelebb vagyunk ehhez, mint korábban bármikor a PRO - SAFE - nek, a Mercedes - Benz integrált biztonsági koncepciójának köszönhetően. A koncepció négy fázisra bontja a gépkocsi biztonságosságát : Menet közben a gépkocsi támogatja a vezetőt abban, hogy időben felismerje és leküzdhesse a kritikus menetszituációkat. A második fázisban, közvetlenül egy lehetséges baleset bekövetkezése előtt, számtalan megelőző intézkedés léphet életbe, a sérülésveszély csökkentése érdekében. Baleset bekövetkezésekor az utasokat átfogó passzív bitztonsági rendszerek védhetik hatékonyan és egyénileg. A negyedik részterület a baleset utáni fázist foglalja magában amikor további intézkedések pl. a mentés megkönnyítéséről gondoskodnak. A Mercedes - Benz biztonság - koncepciójáról további információkat talál az interneten, a - benz.com/sicherheitsbroschueren oldalon.

24 22 BIZTONSÁG PRO - SAFE A fontos döntéseket Önnek kell meghoznia. Vagy az autójának. A biztonsági rendszerek a másodperc törtrésze alatt felkészülnek. Veszély esetén A kívánságra rendelhető PRE - SAFE - rend szerek egy baleset fenyegetése esetén meg tudják feszíteni az öveket, az extraként rendelhető tolótetőt vagy a panoráma - üvegtetőt bezárhatják, és kedvezőbb helyzetbe állíthatják az üléseket ( a Memória - csomaggal ellátott, elektromosan állítható ülések esetében ). A biztonságot nem lehet elég korán kezdeni az új C - osztálynál az már a különösen ergonomikusan kialakított utastérrel elkezdődik, melyben minden kapcsoló és kezelőszerv könnyedén kezelhető. Az olyan intelligens rendszerek, mint a COMAND vagy a LINGUATRONIC gondoskodnak arról, hogy a vezetőnek le se kelljen vennie kezét a kormányról. Menet közben több mint 60 elektronikus segítő támogatja Önt, melyek szükség esetén figyelmeztetik mint pl. a keréknyomás - csökkenés figyelmeztető vagy segítséget nyújtanak Önnek : az ESP elektronikus stabilitásprogram, a BAS fékasszisztens, vagy, a C - osztályban először, az ESP - vontatmány - stabilizálás. Az ESP és a BAS érzékelői felismerik a kritikus menethelyzeteket, mint az erős túlvagy alulkormányozottságot, erőteljes kormánymozdulatokat, pánik - és vészfékezéseket, és célzottan segíthetik a vezetőt. A C - osztály a tipikus veszélyhelyzetek esetén megelőző intézkedésket képes tenni a bentülők védelme érdekében a kívánságra rendelhető PRE - SAFE biztonsági rendszerrel. Ez tartalmazza a visszaálló övfeszítőt, az első utasülés automatikus beállítását is ( amennyiben azok elektromosan állíthatók és Memória csomaggal rendelkeznek ) és az oldalablakok, valamint az extraként rendelhető toló - emelő - vagy panoráma - üvegtető zárását. Biztonságos autózás A bi - xenon fényszórókkal rendelkező, opcionális Intelligens Világítás Rendszer aktív kanyarvilágítása lényegesen jobban megvilágítja az utat.

25 Baleset esetén A C - osztályban többek között az övfeszítő, a két fokozatú első légzsákok a vezető és az utas részére, az első oldallégzsákok és a mindkét üléssor felett húzódó ablaklégzsákok az alapfelszereltséghez tartoznak. BIZTONSÁG PRO - SAFE 23 A baleset után A baleset után pl. a vészvillogó automatikusan bekapcsol és kireteszelődnek az ajtók. Számos utasvédelmi rendszer csökkentheti jelentős mértékben a sérülé s- veszélyt : az első utasok számára az alapfelszereléshez tartozó NECK -PRO fejtámlák az érzékelők jelére néhány ezredmásodperc alatt felfelé és előre mozdulnak el, ezáltal a fejet optimális helyzetben támasztják meg. Ez jelentősen csökkenti az ostorcsapás-effektusból származó sérülés esélyét. A C - osztály ezen kívül rendelkezik övfeszítőkkel az első - és külső hátsó üléseken, valamint különböző légzsákokkal, közöttük a kétfokozatú vezető - és utasoldali légzsákokkal és ablaklégzsákokkal, melyek közel az egész oldalsó ablakfelületet lefedik. A forgalom többi résztvevőjét is védjük. A partnervédelemhez tartozik a sima felületű karosszéria, nagymértékű, célzott deformálódó - képességével. A baleset utáni következménykárok csökkentésére, és a bentülők mentésének megkönnyítésére a baleset típusától és súlyosságától függően a rendszer különböző intézkedéseket tehet. Eze közé tartozik például a motor és az üzemanyag - szivattyú automatikus leállítása, a vész - belső világítás bekapcsolása, az oldalablakok leengedése és az ajtózárak kireteszelése. A Mercedes - Benz által megelőző intézkedésként a mentőszolgálatok számára kifejlesztett mentési útmutató teszi teljessé a mindent felölelő biztonsági filozófiát, mely az internetről több nyelven letölthető.

26 24 KIVITELVÁLTOZATOK CLASSIC Krómozott és fekete díszítőelemek jellemzik a C -osztály CLASSIC orrát. Hátulról a CLASSIC kivitelváltozat a mattfekete csomagtartó - nyitólécről ismerhető fel.

27 KIVITELVÁLTOZATOK CLASSIC 25 A klasszikus nem csak a történelemben jelent teljességet. A CLASSIC kivitelváltozat. A C - osztály CLASSIC már kívülről is a tipikus Mercedes - Benz jegyeket mutatja : a krómozott hűtőrácsot a babérkoszorús plakett díszíti, a csillag a motorháztetőn ül. Az ablakok fölött nemes króm keret csillog, és három fekete lamella hangsúlyozza az orrész légbevezető nyílásait. A ködlámpák kerete szintén fekete. A szín - koncepció a hátsó résznél is folytatódik, ott a széles csomagtartó - nyitóléc mattfekete. A C 220 CDI ill. a C 200 KOMPRESSOR modellektől kezdve, ezen túlmenően, az attraktív könnyűfém keréktárcsák az alapfelszereléshez tartoznak. A belső tér is klasszikus fekete vagy szikla - szürke színben maradt, és zongoralakk - színű nemes díszítőelemeket egészítenek ki az igényes krómozott részletek. Kívánságra a fa díszítőelemek diófagyökér kivitelben is rendelhetők. Az ülések huzata fekete, szikla -szürke, fekete/bézs vagy fekete/piros Brighton szövet, azonban ARTICO bőr - utánzat kárpittal is rendelhetők. Az üléseket nagy felületű szövetmezők és keresztirányú varrás jellemzi. A klasszikus hangulatú, nagyvonalú utastér. A számtalan krómozott alkatrész harmonizál a zongoralakk - színű díszítőelemekkel.

28 26 KIVITELVÁLTOZATOK ELEGANCE Számtalan króm díszítés kölcsönöz eleganciát az orr - résznek. A csomagtartó - nyitóléc is fényesen krómozott.

29 KIVITELVÁLTOZATOK ELEGANCE 27 Az elegancia mozgásban mutatkozik meg a leginkább. Az ELEGANCE kivitelváltozat. Különleges pillanat, amikor először néz szembe az Ön C - osztály ELEGANCE gépkocsijával. Látni fogja a csillagot a motorháztetőn és a ködlámpákat, melyeket elegáns krómgyűrű vesz körül. További króm díszítések találhatók a lökhárítókon, a sárvédőkön és az ajtókon. A polírozott alumínium küszöbborítás egészen különleges megjelenést kölcsönöz az új C - osztály oldalnézetének. A gépkocsi színére fényezett kilincsek felső részét finom króm betét díszíti, a C - osztály ELEGANCE hátsó részét pedig a krómozott csomagtartó - nyitólécről ismerheti fel. A 12 - küllős könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé a C - osztály páratlan megjelenését. Az utastérben hangsúlyt kapott az ízléses színkombináció. Az Edinburgh szövet fekete, sziklaszürke vagy szavannabézs színekben rendelhető. Kívánságra a kényelmes üléseket kérheti ARTICO bőr - utánzat, vagy bőr kárpitozással is. A bőr kormány már az alapfelszerelésnek is tartozéka. Az üléseket függőleges varrások díszítik, a díszítőelemek pedig finom erezetű eukaliptusz fából készülnek. Ha úgy kívánja, a belső tér diófagyökér borítással is díszíthető. Az opcionális szikla - szürke bőr kárpitozású, kényelmes ülések hívogatóak. Egy darabka természet, ami elkíséri : az eukaliptusz fa díszítőelemek.

30 28 KIVITELVÁLTOZATOK AVANTGARDE Markáns és erőteljes : az AVANTGARDE orra. A hátulját a lökhárítón húzódó króm csík és a króm csomagtartó - nyitóléc díszíti.

31 KIVITELVÁLTOZATOK AVANTGARDE 29 Az avantgarde minden kornak szüksége van valakire, aki megelőzi. Az AVANTGARDE kivitelváltozat. Az avantgard más, mint a többi és ez alól a C - osztály AVANTGARDE sem kivétel. Már az orra is agilitását hangsúlyozza : a három, fényes ezüst lamellával és króm csíkkal ellátott, szélesnek ható hűtőrácsot a közepén elhelyezett csillag díszíti. A C - osztály hosszú oldalát különböző króm díszítések hangsúlyozzák, pl. a lökhárítókon, a sárvédőkön és az ajtókon. A polírozott alumínium küszöbdíszléc mágnesként vonzza a tekinteteket, akárcsak a krómozott csomagtartó - nyitóléc és az autón körbefutó krómcsík. Az utastérben a sportos kontrasztok uralkodnak. A padló, a műszerfal és opcionálisan a tetőborítás is lehet fekete. Az ajtókárpitok középső része és a könyöklők feketék, vagy szikla - szürkék. Opcionálisan az ülések és az ajtókárpitok középső része, különleges színváltozatként szaharabézs vagy konyakbarna színben is rendelhetők. Finom szerkezetű alumínium díszítőelemek hangsúlyozzák a hűvös sportosság érzését. Extraként fekete madárszem optikájú jávorfa díszítőelemek is rendelkezésére állnak. Az üléseket vízszintes varrások díszítik, és alapfelszerelésként fekete vagy szikla - szürke Liverpool szövet borítja. Igény szerint szövet/ ARTICO bőr - utánzat kombináció vagy valódi bőr kárpitozás is lehetséges. A vízszintes varrások optikailag szélesítik az üléseket. Az alumínium díszítőelemek a műszaki igényességet jelzik.

32 30 FELSZERELTSÉG AMG sportcsomag Erőteljes : az AMG hátsó szoknya és a küszöbborítások. Dinamikus : 17 " - os AMG könnyűfém keréktárcsák és nagyméretű, lyuggatott féktárcsák.

33 FELSZERELTSÉG AMG sportcsomag 31 Ennyi dinamizmust nem lehet elrejteni. Az AMG sportcsomag a különösen erőteljes fellépésért. Az új C - osztály már sportos megjelenésével is meggyőző. A még szélesebb vállakról az AMG sportcsomag gondoskodik dinamikus AMG első lökhárítóval, küszöbborításokkal és markáns AMG hátsó lökhárítóval.4-duplaküllős, 17" - os AMG könnyűfém keréktárcsák, elöl 225/45 - ös, hátul pedig 245/40 - es gumiabroncsokkal teszik az új C - osztályt még attraktívabbá. Kívánságra 18" - os, 5 - küllős AMG könnyűfém keréktárcsák is rendelhetők. A 15 mm - rel leültetett sportfutómű éppúgy növeli a vezetés élményét, mint a sebességfüggő paraméter - kormánymű és a lyuggatott féktárcsák, valamint a Mercedes - Benz feliratú első féknyereg. Az AMG sportcsomag az utastérben is különleges atmoszférát áraszt : a sportülések biztos tartást nyújtanak, és éppúgy, mint a hátsó ülések, Liverpool szövet/artico bőr - utánzat kárpitozást kaptak. Kívánságra valódi bőr kárpitozás is rendelhető. Az AMG sportcsomag ezeken felül egy sportos, 3 - küllős kormányt is tartalmaz, amelyen automata váltó estén a fokozatokat a kormányon elhelyezett kapcsolókarokkal is válthatja. Polírozott nemesacél sportpedálok, fekete, AMG - feliratos padlószőnyegek, fekete tetőkárpit és alumínium díszítésű váltókar jelentenek további izgalmas részleteket. A sportülések : tökéletes üléshelyzet gyors kanyarokban és hosszú utakon egyaránt. Apró, de nagy hatású részletek : a háromküllős kormány és a nemesacél pedálok csúszásgátló gumigombokkal.

34 32 FELSZERELTSÉG Szériafelszereltség ALAPFELSZERELTSÉG ( VÁLOGATÁS ) 3 - pontos biztonsági övek és fejtámlák valamennyi ülésen. 6 - sebességes manuális váltó 1 Adaptív féklámpák ADAPTÍV FÉKRENDSZER ABS - szel, ASR - rel, féktárcsa - szárítással és elindulás - asszisztenssel AGILITY CONTROL - csomag, szelektív lengéscsillapító - rendszerrel ASSYST karbantartásfigyelő rendszer Aszférikus, fűthető és elektromosan állítható külső visszapillantó tükrök, áttetsző búrájú beépített irányjelzőkkel Átlátszó üvegű ködfényszórók Átlátszó üvegű, projektoros fényszórók Csomagtartó - távnyitás Elektromosan állítható magasságú és háttámla - dőlésű első ülések Elektromos ablakemelő mind a négy ablakon, komfort - kapcsolással ESP elektronikus stabilitásprogram Fékasszisztens ( BAS ) Fűthető hátsó ablak, időkapcsolóval Kétfokozatú légzsákok elöl, oldal - és függönylégzsákok Könyöktámasz, elöl tárolórekesszel, hátul pohártartóval Központi zár ( távirányító szelektív és teljes nyitással ) Külsőhőmérséklet - kijelző Mechanikusan hossz - és magasság - irányban állítható kormányoszlop Menetfény - asszisztens Multifunkciós kormány, fedélzeti számítógéppel Övfeszítő, överő - határolóval elöl, és a külső hátsó üléseken THERMATIC automata klímaberendezés Ülésfoglaltság - ellenőrző az utasülésen 1 A C 350 típusnál a 7-sebességes 7G -TRONIC automata váltó az alapfelszereléshez tartozik. THERMATIC kétzónás automata klímaberendezés Design - kulcs

35 FELSZERELTSÉG Extra felszereltség 33 EXTRA FELSZERELTSÉG ( VÁLOGATÁS ) 5 - sebességes automata váltó O O O O 7G - TRONIC 7 - sebességes automata váltó O O O u ADVANCED AGILITY - cs., Sport -üzemmóddal 1 ( 4 MATIC esetén nem rendelhető ) O O O O O O O O AMG sportcsomag O O O O O O O O COMAND APS kezelő - és kijelzőrendszer, DVD - lejátszóval O O O O O O O O harman/kardon LOGIC 7 surround hangszórórendszer O O O O O O O O Intelligens világítási rendszer, bi - xenon fényszórókkal O O O O O O O O KEYLESS - GO O O O O O O O O Multikontúr ülések elöl 1 O O O O O O O O Panoráma - tolótető O O O O O O O O PARKTRONIC O O O O O O O O PRE - SAFE O O O O O O O O THERMOTRONIC háromzónás komfort automata klímaberendezés O O O O O O O O Üveg toló - emelőtető O O O O O O O O O extra felszerelés u szériafelszereltség nem rendelhető 1 Kb szeptemberétől rendelhető. 2 Kb májusától rendelhető. PARKTRONIC parkolássegítő Az AMG Sportcsomagban : sportkormány kapcsolókarokkal ( automata váltó esetén ) C 200 CDI C 220 CDI C 320 CDI 2 C 180 KOMPRESSOR C 200 KOMPRESSOR C 230 C 280 C 350

36 34 FELSZERELTSÉG Könnyűfém keréktárcsák Miért is olyan nehéz valami könnyű mellett dönteni? A könnyűfém keréktárcsák egészen különleges megjelenést adnak C - osztályának. 7 - küllős, 16" - os könnyűfém keréktárcsa küllős, 16" - os könnyűfém keréktárcsa. A CLASSIC kivitelváltozat 7 - küllős, 16" - os könnyűfém keréktárcsákkal rendelkezik 1. Az ELEGANCE esetében 16 - és 17" - os kerekek közül választhat. Mindkettő 12 küllős. Az AVANTGARDE kivitel kifejezetten sportos, 5 - duplaküllős, 17"- os keréktárcsákat kap. Az AMG Sportcsomag 17"- os, 6 - duplaküllős AMG könnyűfém keréktárcsákat tartalmaz. Kívánságra rendelhető a 16" - os, 7 - küllős, a 17" - os négyküllős, vagy a 18" - os 5 - duplaküllős AMG könnyűfém keréktárcsa. A tartozékok között ezen felül választhat az exkluzív incenio könnyűfém keréktárcsák közül : 16"- os, 7- küllős Pristix design - keréktárcsa, 17" - os, 5 - küllős Proserpina design - keréktárcsa vagy a 18"- os, 5 - duplaküllős Pulaha design - keréktárcsa. Minden típus nemes titánezüst fényezésű, az AMG kerekek ezen felül fényesre polírozottak. 5 - duplaküllős, 16" - os könnyűfém keréktárcsa. 6 - duplaküllős, 17 " - os AMG könnyűfém keréktárcsa. 1 Kivéve a C 200 CDI és C 180 KOMPRESSOR modelleket, melyek acél keréktárcsákkal és dísztárcsákkal rendelkeznek.

37 FELSZERELTSÉG Könnyűfém keréktárcsák küllős, 16" - os könnyűfém keréktárcsa. Sokküllős, 17 "- os könnyűfém keréktárcsa. 5 - duplaküllős, 18" - os AMG könnyűfém keréktárcsa. 7 - küllős, 16" - os Pristix incenio - design keréktárcsa. 5 - küllős, 16" - os Proserpina incenio - design keréktárcsa. 5 - duplaküllős, 18" - os Pulaha incenio - design keréktárcsa.

38 36 SZÍNEK ÉS ANYAGOK Fényezések UNI - FÉNYEZÉS METÁL - FÉNYEZÉSEK C - osztályát nanotechnológia védi : a Mercedes - Benz által kifejlesztett lakk a hagyományos, átlátszó lakkoknál lényegesen ellenállóbb, így használatával tartósabb és láthatóan intenzívebb fény érhető el. A védőréteg titka a számtalan, egy milliomod milliméternél is kisebb kerámia - részecske, melyek a lakk kötőanyagában találhatók. Akár uni -, akár metál fényezés : a karcolásálló, átlátszó lakkréteg érzéketlen az olyan időjárási és környezeti hatásokra, mint a csapadék, a napfény, a hőmérséklet - ingadozások, a por és a korom. 040 fekete 197 obszidiánfekete 590 tűzopál 300 periklas - zöld 650 kalcitfehér 359 tanzanitkék

39 SZÍNEK ÉS ANYAGOK Fényezések 37 EXTRAFÉNYEZÉS 544 karneolvörös 775 iridiumezüst 195 palládiumezüst 723 cubanitezüst 798 sanidinbézs 755 tenoritszürke

40 38 SZÍNEK ÉS ANYAGOK Kárpit és bőr Egy Mercedes - Benz ülései kitűnnek különleges kényelmükkel. Ez annak a sok apró rugónak köszönhető, melyeket mérnökeink a fém váz és az alumíniumból készült ülés között elhelyeztek. A rugóknak köszönhetően az ülés ahelyett, hogy merven rögzítve lenne, szinte lebeg, és ezáltal kiváló csillapítási tulajdonságokkal rendelkezik. Az üléseket az Ön által egyedileg kiválasztott szövet - vagy bőr kárpitok teszik tökéletessé. Az új C - osztályhoz új szöveteket terveztünk, melyek harmonikusan egészítik ki az egyes kivitelváltozatokat. CLASSIC SZÖVET BRIGHTON 001 fekete ELEGANCE SZÖVET EDINBURGH 401 fekete 701 fekete AVANTGARDE és AMG sportcsomag SZÖVET LIVERPOOL/ ARTICO BŐR - UTÁNZAT 008 szikla - szürke 404 szavannabézs/kasmírbézs 708 szikla - szürke 055 fekete/bézs 408 szikla - szürke 057 fekete/vörös

41 SZÍNEK ÉS ANYAGOK Kárpit és bőr 39 CLASSIC és ELEGANCE ARTICO BŐR - UTÁNZAT ELEGANCE, AVANTGARDE és AMG sportcsomag BŐR AVANTGARDE BŐR 101 fekete/fekete 201 fekete/fekete 205 fekete/szahara - bézs 404 szavannabézs/kasmírbézs ( csak az ELEGANCE - hoz ) 204 szavannabézs/kasmírbézs ( csak az ELEGANCE - hoz ) 207 fekete/konyakbarna 108 fekete/szikla - szürke 208 fekete/szikla - szürke

42 40 SZÍNEK ÉS ANYAGOK Díszítőelemek CLASSIC ELEGANCE AVANTGARDE Egy Mercedes - Benzben sok - sok órányi munka rejlik. A fa díszítőelemben úgyszintén : közel három hétig tart, mire a természetes anyag egy darab Mercedes - szé válik. Számítógéppel vezérelt különleges gyaluk vágnak a fából leheletvékony furnérlemezeket. Azokból, melyek színe és mintázata a legjobban illik egymáshoz, készül a teljes furnérozás. Ehhez az egyes rétegeket alumínium és ragasztófólia rétegekkel együtt vékony tartólapokra ragasztjuk. A közbenső rétegek a stabilitást és a tartósságot szolgálják. Akár 100 ilyen réteget dolgozunk kézi munkával össze, míg végül létrejön egy díszléc. Alaposabban szemügyre véve C-osztályát, érezni fogja, milyen gondosság rejlik minden egyes részletében. Zongora - lakk Eukaliptusz Alumínium Diófagyökér Diófagyökér Fekete jávor madárszem optikával

43 SZÍNEK ÉS ANYAGOK Kombinációs lehetőségek 41 Brighton szövet ( CLASSIC ) fekete szikla - szürke fekete/bézs fekete/vörös Edinburgh szövet ( ELEGANCE ) Fekete szavannabézs/kasmírbézs szikla - szürke ARTICO szövet/bőr - utánzat kombináció ( AVANTGARDE és AMG sportcsomag ) fekete szikla - szürke ARTICO bőr - utánzat ( CLASSIC, ELEGANCE ) fekete/fekete fekete/szikla - szürke szavannabézs/kasmírbézs 1 Bőr ( ELEGANCE, AVANTGARDE és AMG sportcsomag ) fekete/fekete szavannabézs/kasmírbézs 1 fekete/szikla - szürke UNI - FÉNYEZÉS fekete O O O O O O O O O O O O O O O O O tűzopál O o t o O o o O o O o o O o o o t kalcitfehér O O t O O o O O O O o O O o O o O METÁL - FÉNYEZÉSEK obszidiánfekete O O O O O O O O O O O O O O O O O periklas - zöld O o t t O O o O o O O o O O o o t tanzanitkék O O t o O o O O O O o O O o O O o karneolvörös O O o O O O O O O O O O O O O O t cubanitezüst O o o o O t o O o O t o O t o o O tenoritszürke O O t t O t O O O O t O O t O o t iridiumezüst O O t O O t O O O O t O O t O t O sanidinbézs O t O t O O t O t O O t O O t O o EXTRAFÉNYEZÉS palládium - ezüst O o t t O t o O o O t o O t o t o Bőr ( AVANTGARDE ) fekete/szaharabézs fekete/konyak - barna O ajánlott o lehetséges t nem ajánlott 1 Csak az ELEGANCE kivitelhez.

44 42 TECHNIKA MŰSZAKI ADATOK C 200 CDI 1 C 220 CDI C 320 CDI 2 C 180 KOMPRESSOR 1 Hengerszám / elrendezés 4 / S 4 / S 6 / V 4 / S Lökettérfogat ( cm 3 ) Névleges teljesítmény 3 ( kw 1 / percnél ) 100 / / / / 5200 Névleges forgatónyomaték 3 ( Nm 1 / percnél ) 300 / / / / Sűrítési viszony 17,5 17,5 17,7 9,3 Gyorsulás ról 100 km / h - ra ( s ) ( automata váltóval ) Maximális 4 sebesség kb. ( km / h ) ( automata váltóval ) Gumiabroncs méret Első tengely Hátsó tengely 10,4 ( 10,1 ) 215 ( 213 ) 195 / 60 R / 60 R 16 8,8 ( 8,4 ) 229 ( 227 ) 205 / 55 R / 55 R 16 7,7 ( 6,8 ) 9,6 ( 9,8 ) ( 250 ) 5 ( 220 ) 225 / 45 R / 45 R 17 Üzemanyag dízel dízel dízel benzin Üzemanyag - fogyasztás 4, 6 ( l / 100 km ) városban ( automata váltóval ) országúton ( automata váltóval ) átlag ( automata váltóval ) CO 2 - kibocsátás 4, 6 ( g / km ) vegyes ( automata váltóval ) 7 7 6,1 ( 6,7 ) 160 ( 175 ) 7 7 6,1 ( 6,7 ) 160 ( 175 ) / 60 R / 60 R ,8 ( 8,1 ) ( 194 ) Üzemanyagtartály térfogata ( l / ebből tartalék kb. ) 66 / 8 66 / 8 66 / 8 66 / 8 Csomagtartó térfogata ( l ) Fordulókör - átmérő ( m ) 10,84 10,84 10,84 10,84 Üres tömeg 8 ( kg ) ( automata váltóval ) 1560 ( 1575 ) 1585 ( 1605 ) 1700 ( 1700 ) 1485 ( 1500 ) Megengedett össztömeg ( kg ) ( automata váltóval ) 2045 ( 2060 ) 2070 ( 2090 ) 2185 ( 2185 ) 1970 ( 1985 )

45 TECHNIKA MŰSZAKI ADATOK 43 C 200 C C 280 C 350 KOMPRESSOR 4 / S 6 / V 6 / V 6 / V / / / / / / / / ,5 11,4 11,3 10,7 8,6 ( 8,8 ) 235 ( 230 ) 205 / 55 R / 55 R 16 8,4 ( 8,7 ) 240 ( 233 ) 205 / 55 R / 55 R 16 7,3 ( 7,2 ) ( 244 ) 205 / 55 R / 55 R 16 benzin benzin benzin benzin 7 7 7,9 ( 8,2 ) 189 ( 196 ) 7 7 9,6 ( 9,4 ) 230 ( 225 ) 7 7 9,4 ( 9,4 ) ( 6,3 ) ( 250 ) / 45 R / 45 R ( 9,7 ) 66 / 8 66 / 8 66 / 8 66 / ,84 10,84 10,84 10, ( 1505 ) 1540 ( 1560 ) 1555 ( 1575 ) ( 1610 ) 1975 ( 1990 ) 2025 ( 2045 ) 2040 ( 2060 ) ( 2095 ) 225 ( 225 ) ( 232 ) 1 Kb szeptemberétől rendelhető. 2 Kb májusától rendelhető. 3 A 80/1269/EWG irányelvnek megfelelően, a jelenleg érvényes kiadás szerint. 4 Előzetes értékek. 5 Elektronikus úton leszabályozva. 6 A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak ( 80/1268/EWG irányelv, a jelenleg érvényes kiadás szerint ) megfelelően történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között. 7 Az értékek a szerkesztés lezárásakor még nem álltak rendelkezésre. 8 A 92/21/ EG irányelvnek, a 95/48/ EG előírás szerint megfelelően ( a gépkocsi menetkész állapotában, 90 % - ban feltöltött üzemanyagtartállyal, vezetővel [68 kg] és csomaggal [7 kg] ) széria - felszereltségű gépkocsikhoz. A tartozékok és az extra felszereltségek rendszerint növelik ezt az értéket, aminek következtében a hasznos terhelés ennek megfelelően csökken.

46 44 TECHNIKA Méretek Minden érték milliméterben értendő. A megadott méretek középértékek. Alapkivitelű gépkocsinál, és terheletlen állapotban érvényesek. 1 3 személlyel terhelten, egyenként 68 kg.

47 Meggyőztük? Most el szeretnénk csábítani : élje át testközelből az új C - osztályt! Mercedes - Benz közel Önhöz Mint minden típusunkra, az új C - osztályra is igaz : mindenkelőtt az egyedülálló érzés az, ami különlegessé teszi őket. Amit akkor érez, ha egy Mercedesben ül. Ez az, ami olyan apró részleteken érezhető, mint az irányjelző kapcsolása vagy ahogy az ajtó záródik. Egyetlen katalógus sem tudja olyan érzékletesen bemutani a színeket, egy bőr kárpitot vagy a fa díszítőelemeket, mint ha a valóságban látja, vagy tapintja meg azokat. Élje át élőben az új C - osztályt! A - benz.hu alatt, a Márkake pviseletek menüpontban megtalálhatja az Önhöz legközelebb fekvő Mercedes - Benz partnert.

48 Használtautó-visszavétel. A kör bezárul. C-osztályát, hosszú élete végén, az EU-Használtautó-Irányelvek 1 szerinti környezetbarát újrahasznosítás céljából visszavesszük addig azonban még sok idő eltelik. 1 A használtautó-visszavétel a 3,5 t-ig terjedő megengedett össztömegű gépkocsikra vonatkozó, nemzeti előírásoknak megfelelően érvényes. A Mercedes-Benz gépkocsik már több éve teljesítik az újrahasznosításra alkalmas konstrukcióval szemben támasztott követelményeket. A forgalomból kivont használt gépkocsik visszavételére visszavételi helyekből és szétszerelő üzemekből álló hálózat áll rendelkezésre, melyek gépkocsiját környezetbarát módon hasznosítják. A gépkocsi- és alkatrész-újrahasznosítás lehetőségeit folyamatosan fejlesztjük és javítjuk. Ezáltal a C-osztály a törvény által előírt újrahasznosítási arányok emelésének a jövőben is a szükséges határidőn belül meg fog felelni. További információk a telefonszámon állnak rendelkezésére A prospektus adatairól : A szerkesztés lezárása, után a termékeken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés valamint a szállítási terjedelem változásának jogát a gyártó a szállítási határidőig fenntartja, amennyiben a változások vagy eltérések az értékesítő érdekeinek figyelembevételével a vevő számára ésszerűek. Amennyiben az értékesítő vagy a gyártó a megrendelés vagy a megrendelés tárgyának megjelöléséhez írásjegyeket vagy számokat használ, önmagában ebből jogok nem vezethetők le. Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszerelések és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik a sorozatgyártásban előállított termék részét. A színeltéréseket a nyomdatechnika okozza. Ez a nyomtatvány nemzetközi felhasználásra készült. A törvényes, jogi ill. adóelőírásokra való utalások azonban csak a Német Szövetségi Köztársaságban, a nyomtatvány szerkesztésének lezárásakor érvényesek. A más országokban érvényes előírásokkal és kihatásokkal kapcsolatos, ill. az aktuális állapotra vonatkozó további információkért kérjük, forduljon Mercedes-Benz értékesítőjéhez. Daimler Chrysler AG, Stuttgart BC / MC / 1206 Printed in Germany - benz.hu

Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez.

Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez. Az új CLC - osztály 2 Design Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez. Az új CLC sportcoupé. A mozgás nem csak látható, hanem átélhető, és mindenek előtt meg is tapasztalható : a CLC - vel. A Mercedes -

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra.

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra. A-osztály limuzin Gyorsabban A-ból B-be és a világhálóra. Még álló helyzetben is tökéletes megjelenést alkot. Nulláról százra gyorsulása még nagyobb benyomást tesz és azonnal új mértéket szab: az A-osztály

Részletesebben

GLK - osztály extrafelszereltségei

GLK - osztály extrafelszereltségei 040U fekete fényezés 197U obszidiánfekete metál 308 610,- 779U alabandin-szürke metál 308 610,- 890U cavansit-kék metál 308 610,- 497U cuprit-barna metál 308 610,- 799U gyémántfehér "Bright" metál 595

Részletesebben

Hívogatóan távolságtartó.

Hívogatóan távolságtartó. E - osztály Isten hozta otthon! Az E - osztály évtizedek óta egyet jelent a komforttal és a biztonsággal. Ráadásul újra és újra megújítja önmagát. Ma már több, mint 70 érzékelő gondoskodik róla, hogy

Részletesebben

Az első autó hét trónnal.

Az első autó hét trónnal. R-osztály. Az első autó hét trónnal. Foglaljon helyet a világ legkisebb királyságában vagy a legtágasabb gépkocsiban, amit valaha építettünk. Az új R-osztály. Fejedelmi útitárs, hét ülőhellyel. Az egész

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis.

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. C-osztály. Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. Magabiztos könnyedség, egyben a fejlődés mintaképe. Aerodinamikája elegánsan kitér a légellenállás elől. Kívánságra teljesen automatikus légrugózással,

Részletesebben

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ.

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ. C-osztály limuzin Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ. Az új C-osztály: tudja, honnan jön. Tudja, hová akar eljutni. Célja: vezetni. Útja: a csúcs felé. Technológiája, megjelenése, anyagai:

Részletesebben

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID.

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID. S - osztály. Erő Elegancia és gyorsulás harmóniája. Aki igazán sikeres, az minimális energiabefektetéssel képes nagy dolgokat véghezvinni. A jövőben az előrehaladást is így mérjük majd. Az S - osztály

Részletesebben

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. GLE. Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. Dinamika. Az önmegvalósítás képessége. Az elengedés művészete. Akiben ezek a tulajdonságok egyesülnek, rendkívüli nyugalmat sugároz, tudja

Részletesebben

Az A - osztály új generációja

Az A - osztály új generációja Az A - osztály új generációja 2 Külső megjelenés A megbízhatóság az első pillantásra felismerhető. Minőség a legapróbb részletekig. A legnagyobb mérnöki teljesítmény, ha sikerül hidat építeni az érzelem

Részletesebben

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, E-osztály limuzin Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, amely olyan mértékben segíti, tehermentesíti

Részletesebben

Az M - osztály új generációja.

Az M - osztály új generációja. Az M - osztály új generációja. 2 Külső megjelenés Nem csak az utcára. De mindig az Ön útjain. Akár a nyüzsgő város hever a lábainál, akár egy sziklás út áll még Ön előtt : az M - osztály minden terepen

Részletesebben

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt.

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt. GLE. Coupé. Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt. Kifinomult sportosság és stílus. Ismerkedjen meg az autók világának legjobbjával egy új, magával ragadó formában: az új GLE Coupéban egyesül a Mercedes-Benz

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle A lét új könnyedsége. Az idő múlásával, a sikerrel, a tapasztalattal a célokból nem lesz kevesebb. Csak a hozzájuk vezető út lesz szebb. Magabiztosabb. Biztonságosabb. Minden

Részletesebben

C-osztály kombi szériafelszereltsége

C-osztály kombi szériafelszereltsége C-osztály kombi szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás CLASSIC (alapfelszereltség) Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlővel)

Részletesebben

Erősítse fel a napot.

Erősítse fel a napot. SLC Roadster Erő-ütem. A város ritmusa felgyorsulni látszik, hiszen most az új SLC diktálja az ütemet. Az életöröm meghódítja az utcákat: új orral, gyémánt-hűtőráccsal és határozott króm szárnnyal. Minden

Részletesebben

C - osztály limuzin szériafelszereltsége

C - osztály limuzin szériafelszereltsége C - osztály limuzin szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Szériakivitel Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlővel)

Részletesebben

Az SLK új generációja

Az SLK új generációja Az SLK új generációja Tartalom Agilitás 2 Menetdinamika 2 Külső megjelenés 4 Benzinmotorok 6 Váltók 8 Komfort 10 Belső tér / Vario - tető 10 Menetkényelem 12 Biztonság 14 AMG 16 SLK 55 AMG 16 AMG PERFORMANCE

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Az új GLA. Az életrevaló.

Az új GLA. Az életrevaló. GLA-osztály. Az új GLA. Az életrevaló. Az új GLA már az első pillantásra lehetőségek végtelen sorát nyitja meg. Kezdjük az egyaránt izmos és áramvonalas design lendületességével, hiszen ezzel egy egész

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

CLA-osztály. Shooting Brake.

CLA-osztály. Shooting Brake. CLA-osztály. Shooting Brake. Nagyvárosi vadász. Az új CLA Shooting Brake. Kalandos az élet a nagyvárosban: a házak az ég felé törnek, és reggelre új negyedek születnek, készen arra, hogy meghódítsák őket.

Részletesebben

Tartalom. Külső megjelenés 2

Tartalom. Külső megjelenés 2 Az új GLK - osztály Tartalom Külső megjelenés 2 Agilitás 6 Motorok 6 Off-road 8 Biztonság 10 Komfort 12 Műszerfal 12 Utastér 14 Off-road Styling csomag 16 Sport - csomag 18 Külső megjelenés 18 Utastér

Részletesebben

GLK-osztály extrafelszereltségei

GLK-osztály extrafelszereltségei 4M 040U fekete fényezés 197U obszidiánfekete metál 312 420,- 986U Luzonit-szürke metál 312 420,- 890U cavansit-kék metál 312 420,- 526U dolomitbarna metál 312 420,- 799U gyémántfehér "Fényes" metál 600

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz.

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz. B-osztály. Akár kalandvágy, család vagy vezetési élmény a B-osztály új generációjában mindennek tökéletesen megvan a helye. Merítsen inspirációt az innovatív műszaki megoldásokból! Engedje, hogy magával

Részletesebben

Irányt mutat az áramlatoknak.

Irányt mutat az áramlatoknak. CLA-osztály. Irányt mutat az áramlatoknak. Az egyenes út gyakran a leggyorsabb. A megszokott dolgok bizalmat keltenek. De mi hajt előre? A lehető legtovább lovagolni a hullámon? Aki az áramlattal úszik,

Részletesebben

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik.

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik. C-osztály Coupé Azonnal elcsábít. A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik. A környezet a hátterévé válik.

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

Ki mondta, hogy az életben a komoly dolgok nem okozhatnak örömöt?

Ki mondta, hogy az életben a komoly dolgok nem okozhatnak örömöt? B-osztály. Még ha bővül is a család, ezzel az új családtaggal Ön kezdettől fogva mindenre felkészült: az új B-osztály biztonságot nyújt Önnek, hiszen képes felismerni, hogy az út milyen meglepetéseket

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

Újra és újra ámulatba ejt.

Újra és újra ámulatba ejt. C-osztály Cabriolet Újra és újra ámulatba ejt. Mennyire lehet intenzív egy autó? Az új C-osztály Cabriolet feszültséggel teli vonalai és izmos felületei a lélegzetelállító stílus bizonyítékai. Ezt csak

Részletesebben

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer.

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer. S-osztály. Coupé. Az új S-osztály Coupé. Gran Performer. Minden itt kezdődik: olyan formanyelvvel, amitől eláll a szavunk. Meghajlunk a nagy coupékra jellemző arányok, a sportos, powerdome-okkal ellátott,

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

C-osztály. T-modell.

C-osztály. T-modell. C-osztály. T-modell. Az új C-osztály T-modell. A legjobbnak nincs alternatívája. A nagyvonalúság akkor teljes, ha mindenben megmutatkozik: egy formavilágban, amely magával ragad, és nem enged el, egy térben,

Részletesebben

G-osztály (BR463) szériafelszereltsége

G-osztály (BR463) szériafelszereltsége G-osztály (BR463) szériafelszereltsége ASSYST szervizintervallum kijelző Audio 20 CD rádió - integrált 6 lemezes CD-váltóval (MP3 lejátszására képes); telefonbillentyűzettel és Bluetooth csatlakozóval

Részletesebben

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes!

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes! A-osztály. Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes! Mellette vagy ellene, a mindegy nem választható. Külseje kilóg a sorból, belső tere stílusikon. Elkergeti az unalmat az utcából. Közben pedig

Részletesebben

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei 191U Kozmoszfekete metálfényezés 191 770,- 240U Lótuszkék metálfényezés 191 770,- 490U Sztyeppebarna metálfényezés 191 770,- 589U Jupitervörös 650U Zirrusfehér 696U Éjfekete 761U Polarezüst metálfényezés

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna.

A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna. S-osztály. A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna. Új időszámítás kezdődik. A portás is sokatmondóan bólint. A nap még elő sem bújt, mikor az S-osztály hatalmas hűtőrácsa

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám:

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: Alvázszám: Eurotax: Márka: Típus: Gépjármü bruttó eladási ára: Eredetiségvizsgálat:

Részletesebben

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Magasabbra. Előbbre. Éljen át minden utat egy egészen új színvonalon: az új GLC-vel. Haladóbb és sportosabb mint valaha, közben szinte hangtalan és hatékony

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

208 VAN. Érvényes: tól a következő árlista közléséig. Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft)

208 VAN. Érvényes: tól a következő árlista közléséig. Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) Modell (cm 3 ) Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) 2 ZEMÉLYE KIÁRUZÁLLÍTÓ 208 VAN Access 1.2 PureTech 82 1560 1PIAADFKQ5K0ACG3 2 630 000 3 340 100 208 VAN Access 1.6 BlueHDi 75 1560 1PIAADFKM5K0ACG3

Részletesebben

A CLS új generációja. Tehetség és forma.

A CLS új generációja. Tehetség és forma. CLS-osztály. Coupé. A CLS új generációja. Tehetség és forma. Csak a másként gondolkodók álmodtak valaha egy négyajtós coupéról, kényelmes hátsó ülésekkel: a Mercedes-Benz mérnökei. A CLS-sel az első ilyen

Részletesebben

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Sajtóinformáció 2014. április 20. Infiniti műszaki adatok Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Motor 3498 cm 3, V6, benzin Kézzel készített, 3799 cm 3, V6, benzin Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Nyomaték

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Megtaláltam az örömöt az utazásban.

Megtaláltam az örömöt az utazásban. E-osztály. Limuzin. Személyes siker: Megtaláltam az örömöt az utazásban. Az első benyomástól az ideghártyán az utolsó bizsergésig az ujjbegyekben az új E-osztály AVANTGARDE-dal való találkozás az elsőtől

Részletesebben

GLE SUV szériafelszereltségei

GLE SUV szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o o o o AMG AMG sport modell (külső) 216 o V8 BITURBO felirat az első sárvédőn

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista. Felszerelések

Motor/Felszereltség lista. Felszerelések Motor/Felszereltség lista 1 1.6 85 kw/115 LE 5MT 1.6 Turbo 13 kw/18 LE 6MT 1.8 VVA 13 kw/14 LE 5MT 1.8 VVA 13 kw/14 LE 4AT 1.9 11 kw/15 LE 6MT Listaár 6 358 7 683 6 735 7 85 7 575 1.6 115 LE 5MT 1.6 Turbo

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Mercedes-Benz Hungária Kft. 1133 Budapest Kárpát utca 21. Az ár- és szériafelszereltség változtatásának jogát fenntartjuk. 2008.04.21. 1.

Mercedes-Benz Hungária Kft. 1133 Budapest Kárpát utca 21. Az ár- és szériafelszereltség változtatásának jogát fenntartjuk. 2008.04.21. 1. T í p u s Gyártási kód kw / LE Forint árak (20% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen B 180 CDI 245.207 80 / 109 6 295 000,- 743 000,- 7 038 000,- B 200 CDI 245.208 103 / 140 7 034 000,- 743 000,- 7 777

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 2. rész 2 db egyterű 1. kategóriába tartozó, 80-129

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól*

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól* 3 640 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Pop 70/95 4 505 000 3 840 000 3 640 000 500L 0.9 TwinAir T 77/105 5 255 000 4 790 000

Részletesebben

Motor GL 350 BlueTEC 4MATIC Offroader

Motor GL 350 BlueTEC 4MATIC Offroader Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok 22683470,00 HUF 1127760,00 HUF Szín Obszidiánfekete metálfényezés 351790,00 HUF Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége

E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás BELSŐ Design Küszöblécek elöl és hátul, elöl rozsdamentes

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia A Mercedes-Benz E-osztály klasszikus Coupé és négyüléses Cabrio modellje a felső középkategória legbecsesebb járművei közé tartozik.

Részletesebben

CLS-osztály. Shooting Brake.

CLS-osztály. Shooting Brake. CLS-osztály. Shooting Brake. A CLS új generációja. Tehetség és forma. Vannak olyan személyiségek, akik egy egész generációt inspirálnak. Mert másképp közelítenek a dolgokhoz. Mert kiemelkednek a tömegből.

Részletesebben

G-osztály extrafelszereltségei

G-osztály extrafelszereltségei D06 Alcantara antracit tetőtér borítás - - - - S D27 Elektromos toló és billenő tető - - S S DN1 Csomagháló - - - - EH2 Komfort-Telefon EH3 Média-csatlakozó - - EM7 Hátsó szórakoztató rendszer - - - -

Részletesebben

A-osztály 5 ajtós (W169) szériafelszereltsége

A-osztály 5 ajtós (W169) szériafelszereltsége A-osztály 5 ajtós (W169) szériafelszereltsége ASSYST szervizintervallum kijelzı»mechelen«szövet, illetve többszínő»namur«kárpitozás (színmintának megfelelıen) Ajtóbetétek, ajtófogantyú, mőszerfal alsó

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei felár ellenében S széria - nem CDI CDI 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 183 750,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 183 750,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

ALPINA B5 Limousine. Széria felszereltség. 1/ 5.oldal. 2007.03.01 www.ap-trade.eu ALPINA B5 Limousine

ALPINA B5 Limousine. Széria felszereltség. 1/ 5.oldal. 2007.03.01 www.ap-trade.eu ALPINA B5 Limousine ALPINA B5 Limousine 1/ 5.oldal Széria felszereltség ALPINA CLASSIC könnyűfém keréktárcsák elől 245/40 ZR 19, hátul 275/35 ZR 19 Michelin Pilot Sport 2 gumiabroncsokkal ALPINA Dakota bőrkárpitozás ALPINA

Részletesebben

FIAT TIPO 5 ajtós árlista

FIAT TIPO 5 ajtós árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.020.0 357.025.0 357.027.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Akár 3 449 Ft-ért Jelenlegi ajánlat: Opel Astra Classic III karosszériával, 1.6 (115 LE) benzinmotorral, klímával és CD lejátszós rádióval akár 3 449 Ft-ért. Opel Astra Classic III

Részletesebben

Nagyszerű. Egyedülálló.

Nagyszerű. Egyedülálló. V-osztály. Nagyszerű. Egyedülálló. Erőteljes orr és egyedülálló formák. A szenvedélyesen, a mindennapok örömeire és kihívásaira tervezett V-osztály jól variálható belső teret kínál, és egyidejűleg gondoskodik

Részletesebben

Fiat Bravo árlista V Active

Fiat Bravo árlista V Active Fiat Bravo árlista 198.53A.0 66/90 179 198.53G.0 198.53W.0 77/105 187 198.54A.0 66/90 179 198.54G.0 MTA 198.54E.0 8,5/5,4/6,5 154 198.54H.0 110/150 9,3/5,8/7,1 167 212 Sincom kód: Hengerûrtartalom (ccm)

Részletesebben

E-osztály. T-modell.

E-osztály. T-modell. E-osztály. T-modell. Tetszik nekem: A legjobb oldalát mutatja. Bármerről nézzük. Az új E-osztály T-modell újradefiniálja a nagyságot. Alakja már álló helyzetben is hatalmas lendületet sugároz. Az újonnan

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V Easy Easy Aut. 1.3 Multijet Sincom kód: 356.030.0 356.035.0 356.M30.0 356.M32.0 356.M35.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 598 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 149 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family '20 - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL*

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* ÚJ TWINGO RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Life 1,0 SCe 70 LE 2 590 000 Zen 1,0 SCe 70 LE 2 850 000 Intens 1,0 SCe 70 LE 3 200 000 Energy 0,9 TCe

Részletesebben

C - osztály limuzin szériafelszereltsége (modellfrissített típus)

C - osztály limuzin szériafelszereltsége (modellfrissített típus) C - osztály limuzin szériafelszereltsége (modellfrissített típus) Szériakivitel Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlıvel) és váltókar Nappa bırborítással "Brighton" szövet kárpitozás AGILITY

Részletesebben