Az SLK új generációja

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az SLK új generációja"

Átírás

1 Az SLK új generációja

2 Tartalom Agilitás 2 Menetdinamika 2 Külső megjelenés 4 Benzinmotorok 6 Váltók 8 Komfort 10 Belső tér / Vario - tető 10 Menetkényelem 12 Biztonság 14 AMG 16 SLK 55 AMG 16 AMG PERFORMANCE STUDIO 18 AMG extra felszereltség 19 Felszereltség 20 Sport - csomag 20 Szériafelszereltség 22 Extra felszereltség 23 Könnyűfém keréktárcsák 24 Eredeti tartozékok 26 designo 27 Színek és anyagok 28 Fényezések 28 Kárpit és díszítőelemek 29 Kombinációs lehetőségek 30 Műszaki adatok 31 Próbaút 32

3 Kezdjen új időszámítást! Einstein óta tudjuk, hogy az idő és a tér is relatív fogalmak. Az idő nagyon lassan telhet, ha például valamire várunk, ami után régóta vágyakozunk, az öröm pillanataiban azonban szinte rohan. Így nézve, az SLK olyan, mint egy időgép. Roadster, ugyanakkor teljes értékű coupé, ami arra készült, hogy minden pillanatot a lehető legintenzívebben élhessen át. Jöjjön velünk egy kis időutazásra, és váljon részesévé e rendkívüli gépkocsi sikertörténetének!

4 2 Agilitás Menetdinamika Fedezze fel a zavartalanul tökéletes pillanatot! Az SLK. Élvezi a dinamikus gyorsulást, Ön fölött csak a kék ég : vannak pillanatok, amikor minden tökéletes. Pontosan ezekre a pillanatokra alkottuk az SLK - t. Ilyenkor mintha az idő is gyorsabban telne, és még a hosszú utak is izgalmas, intenzív élménnyé válnak. A magabiztos für - geség, az érezhető menetdinamika, valamint a különösen precíz kezelhetőség, az extraként rendelhető direkt kormánymű a sportosság egészen új élményével ajándékozza meg ebben az időtlen szépségű roadsterben. Ha úgy kívánja, minden nap.

5

6 4 Agilitás Külső megjelenés Nulláról a teljes lelkesedésig 0,1 másodperc alatt. A design. Az első benyomás a döntő. Egyetlen pillantás elegendő, és a másodperc töredéke alatt megszületik az agyban a döntő elhatározás. Ha ekkor maradéktalanul lelkesedik az SLK megjelenése iránt, az a még sportosabb könnyűfém keréktárcsáknak és az új, beépített, nyíl formájú irányjelzőknek lehet köszönhető ; de lehet, hogy az impozáns, új formájú kipufogó-végeknek, a gépi autómosókhoz is alkalmas, rövidebb rádióantennának, vagy az új, sötétített hátsó lámpáknak. Bármi legyen is az oka egy biztos : az autók formavilágáról már sokat írtak és beszéltek. Ennek során szívesen fejtik ki egy bizonyos formanyelv előnyeit és kerül előtérbe egyik, vagy másik vonalvezetés. De tegye szívére a kezét egyetlen pillantás az SLK - ra mindent elmond.

7

8 6 Agilitás Benzinmotorok Négy meggyőző érvünk is van mellette. A motorok. SLK Az SLK - hoz négy motorváltozat áll rendelkezésére. Egyvalamiben valamennyi megegyezik : gondoskodnak arról, hogy az SLK - val minden út felemelő élménnyé váljon. A nagy, 70 literes tanknak és az ebből következő hatótávolságnak köszönhetően pedig alaposan ki is élvezheti azokat. 15 kw - tal ( 21 LE ) növelt, 135 kw - os ( 184 LE ) teljesítménye már az SLK 200 KOMPRESSOR - t is élénken és dinamikusan gyorsítja, hangja decens, mégis határozott. Még sportosabb lehet a két 6 - hengeres motorral. Választhat az SLK 280 és a még temperamentumosabb, új SLK 350 sportmotor között. Az SLK 350 tekintélyes 224 kw - os ( 305 LE ) teljesítménnyel rajtol, és különösen a magas fordulatszámokra van hangolva. Mindkét 6 - hengeres motor elbűvöli karakteres, telt hangjával és több mint elegendő teljesítményt nyújt a vezetés tiszta élvezetének átéléséhez. Csak az őrizheti meg a jövőben is vezető helyét, aki már ma gondol a holnapra. Ezért mindkét említett motor CO 2 - kibocsátását és üzemanyag - fogyasztását a jelentős teljesítménynövelés ellenére csökkentettük. Az üzemanyag - fogyasztásról és a CO 2 - kibocsátásról további információk a 31. oldalon találhatók. A motorpalettára a koronát természetesen hagyományosan az SLK 55 AMG teszi fel. Ez a V8 - as sport - hajtómű a roadstert 4,9 másodperc alatt katapultálja 100 km / órára, teljesítményleadása pedig minden tekintetben megdobogtatja a sportos szíveket Fordulatszám ( 1 / perc ) Forgatónyom. ( Nm ) Teljesítmény ( kw ) SLK Nm 360 Nm Fordulatszám ( 1 / perc ) 170 kw kw 7500 Forgatónyom. ( Nm ) Teljesítmény ( kw )

9

10 8 Agilitás Váltók Olyan pontos, mint egy svájci óra és még üzemanyagot is megtakarít. A váltók. Az SLK a legmagasabb szintű reakciókészség és agilitás megtestesítője. Aki pedig gyorsan közlekedik, gyorsan kell tudjon váltani is. Ennek érdekében az egyes hajtóművek erejét a mindenkori motor karakterisztikájával optimálisan összehangolt sebességváltó viszi át az útra. Egy alapfelszerelésként beépített 6 - sebességes kézi kapcsolású, és az SLK 200 KOMPRESSOR - nál egy extraként rendelhető 5 - sebességes automata közül választhat. Aki az egyik 6 - hengeres motort választja, kívánságra a 7 - sebességes 7G - TRONIC automata váltót is rendelheti hozzá, ami az SLK 55 AMG - ben ráadásul az alapfelszereléshez tartozik. Ezen túlmenően kívánságra a 7G - TRONIC Sport a kormányon elhelyezett kapcsolókarokkal gondoskodik a még gyorsabb sebességváltásról. Ezek egyébként valamennyi automata váltóhoz rendelhetők, az SLK 55 AMG esetében pedig szintén az alapfelszereltséghez tartoznak. A 7G - TRONIC automata váltó hét fokozatával kitűnően alkalmazkodik a mindenkori menetszituációhoz. A hét áttételi fokozat kis fordulatszám - ugrásokat, folyamatosabb kapcsolási folyamatot, és összességében alacsonyabb fordulatszám - szintet eredményez. Emellett mindenkor lehetőséget nyújt a többszörös visszakapcsolásra, hirtelen gyorsítások esetén.

11

12

13 Komfort Belső tér / Vario - tető 11 A sport ritkán ilyen pihentető. A belső tér. Az SLK utastere tökéletes ahhoz, hogy jól érezze benne magát. A következetes sportosság, a kényelem és a térkínálat olyan stílusos egymásra találása vár itt Önre, amit ebben a kategóriában máshol hiába keresne. Az új sportkormány, az alapfelszereléshez tartozó multifunkciós gombokkal jól kézre áll, a választhatóan világos diófagyökér vagy fekete kőris fabetétek kívánságra különlegesen nemes belső teret eredményeznek. Közvetlenül Ön előtt az új kialakítású, kombinált műszer csillog, piros mutatóival és 3D - s díszgyűrűivel, krómozott, cső alakú foglalataival, folyamatosan tájékoztatást adva a legfontosabb adatokról. Már az első út során értékelni fogja a sportos, magnézium - vázas ülések optimális oldaltartását. Hiszen az ebben a szegmensben egyedülálló, extraként rendelhető közvetlen kor - mánymű közvetlen és agilis kezelhetősége dinamikus kanyarvételre csábít. Kitűnően hangolt futóművének köszönhetően pedig a hosszabb utak is tiszta élvezetet jelentenek. Egy ilyen izgalmas kialakítású élmény - térben, amelyet kívánságra például gullwingvörös bőr kárpittal is elláthat, jó tudni, hogy csak egy gombnyomásra van attól, hogy a friss menetszél felfrissíthesse. Villámgyorsan ki a szabad levegőre : ebben a szegmensben ez egyedülálló. Egyetlen gombnyomás elegendő, és a Vario - tető 22 másodpercen belül eltűnik a csomagtartóban. Csukott tetővel egy teljesértékű tető kellemes zajcsillapítását és biztonságérzetét élvezheti. Nyitott tetővel pedig 208 liternyi csomagtér áll rendelkezésére. Sőt, csukottan 300 liter.

14

15 Komfort Menetkényelem 13 Az ergonómiát hosszasan lehet magyarázni vagy azonnal érezni. A vezetőülés. Aki élvezni akarja az életet, nem vesztegetheti az idejét. Ezért jó, ha a kezelőszerveknek és kijelzőknek nem csupán a kidolgozása a legmagasabb minőségű, hanem pontosan ott is vannak, ahol az ember ösztönösen keresi azokat. Csak így érezhetjük, hogy azonnal, közvetlenül irányítjuk a gépkocsit. Olyan erőteljesen és intenzíven, hogy úgy érezheti, eggyé vált az SLK technikájával. Kívánságra mgrendelheti például az ebben a szegmensben egyedülálló AIRSCARF fejtér - fűtést, valamint az innovatív COMAND APS kezelő- és kijelzőrendszert. A kristálytiszta Dolby es surround hangélményhez 500 W - os kimenőteljesítményű opcionális audiorendszer áll rendelkezésére. Ezen kívül most először van lehetősége az SLK - hoz hangvezérlést rendelni, az audiorendszer, a telefon és a navigációs rendszer kezeléséhez. Ezt a rendszert az extraként rendelhető COMAND APS már tartalmazza, és kívánságra rendelhető az Audio 50 APS - hez is. Ezen túlmenően valamen nyi rádiórendszer alapfelszerelésként rendelkezik Bluetooth - os telefon - kihangosítóval. Mindez jelentősen hozzájárul a kezelési kényelem növeléséhez. A csukott tető esetén is megfelelő klímához, választhat az SLK 280, SLK 350 és SLK 55 AMG esetében az alapfelszereléshez tartozó klímaberendezés és az extraként rendelhető, automatikus levegőelosztás-szabályozással és napsugárzás- ill. levegőminőség-érzékelővel rendelkező THERMOTRONIC komfort automata klímaberendezés között. Ha úgy kívánja, az innovatív AIRSCARF fejtér - fűtés meleg levegővel lehetővé teszi, hogy gombnyomásra meghosszabbíthassa a kabrió - szezont.

16

17 Biztonság 15 Hosszú évek kutatása, ami hatását a másodperc töredéke alatt fejti ki. A biztonsági koncepció. Mi várhat a következő kanyar mögött? Vannak olyan kérdések, melyekre még egyetlen biztonsági rendszer sem tud válaszolni. Szinte minden más esetben számíthat az SLK intelligens biztonsági koncepciójára. Magas szintű aktív és paszszív biztonság gondoskodik a vezetés zavartalan élvezetéről. Természetesen az SLK fedélzetén az ESP és a BAS az alapfelszereléshez tartoznak. Az ESP megcsúszás veszélyekor a fék- és motorvezérlésbe való célzott beavatkozásokkal segít a veszélyes helyzet kivédésében. A BAS elektronikus fékasszisztens a fékpedál működtetésének sebessége alapján felismeri a vészfékezést, és ilyenkor azonnal a teljes fékerőt rendelkezésre bocsátja. Szükség esetén az övfeszítőn túl adaptív vezető- és utasoldali légzsákok óvják Önt. Ezen túlmenően az SLK rendelkezik fej - / thorax oldallégzsákokkal is. Ezek az ülés háttámlájának oldalában találhatók, és a borulásérzékelővel együtt oldalütközés vagy borulás esetén is lehetővé teszik a gépkocsiban ülők lehető legjobb védelmét. Mindezeket a biztonsági rendszereket egy nagy csavarodási merevségű biztonsági utascellába építettük, ami a karosszériába illesztett bukókeretekkel együtt minden nyitottság ellenére gondoskodik az Ön biztonságáról. Ezen túlmenően a Vario - tető erőteljes alumínium - konstrukciója zárt állapotban még nagyobb biztonságot nyújt. A Mercedes - Benz biztonsági koncepciójáról további információk találhatók a - benz.com / sicherheitsbroschueren honlapon.

18 16 AMG SLK 55 AMG AMG. Három betű egyértelmű jelentés. SLK 55 AMG. Az SLK 55 AMG minden eddiginél agresszívabban és megalkuvásmentesebben jeleníti meg a klasszikus roadster sportos eleganciáját, és ezt az ígéretét minden vonatkozásban meg is tartja. Mégpedig egy valódi sportkocsi teljesítményével. Motorházteteje alatt egy V8 - as AMG motor dolgozik, amely 5,5 liter lökettérfogatból 265 kw - os ( 360 LE ), lélegzetelállító teljesít - ményt, és 510 Nm maximális forgatónyomatékot biztosít. A 100 km / órát az SLK 55 AMG 4,9 másodperc alatt éri el, ami több mint elegendő ahhoz, hogy kellemesen belepréselje Önt a nappabőr AMG sportülésbe. Az SLK 55 AMG alapfelszereléséhez tartozik az innovatív AMG SPEEDSHIFT 7G - TRONIC automata váltó, mely különösen gyors sebességváltást tesz lehetővé. A váltó az új AMG ergonomikus sportkormányon elhelyezett kapcsolókarokkal is vezérelhető. Az SLK 55 AMG izgalmas nagyteljesítményű felszereltségének további fénypontjai az AMG sportfutómű és a kizárólagosan ennek a típusnak fenntartott, titánszür kére fényezett és polírozott négyküllős, 18" - os AMG könnyűfém keréktárcsák.

19

20 18 AMG AMG PERFORMANCE STUDIO Azoknak, akik a sportból teljesítménysportot akarnak csinálni. Az AMG PERFORMANCE STUDIO. A még nagyobb menetdinamika érdekében az SLK 55 AMG - hez kívánságra az AMG PERFORMANCE STUDIO exkluzív extra felszerelései is rendelhetők. Választhat például többrészes, 18" - os, duplaküllős AMG könnyűfém kerétárcsát, AMG Performance futóművet, valamint AMG carbon díszí - tőelmeket, és kisebb átmérőjű, alul lapított formájú AMG Performance kormányt. A legnagyobb vezetési élményhez ezeken kívül rendelkezésére áll az attraktív AMG Performance csomag, amely a felsoroltakon kívül AMG nagyteljesítményű kompozit fékrendszert is tartalmaz.

21 AMG AMG extra felszereltség 19 Mit ér egy atléta a megfelelő felszerelés nélkül? Az extraként rendelhető AMG Styling és 18" - os AMG könnyűfém keréktárcsák. Aki nem kíván rögtön az SLK 55 AMG mellett dönteni, annak is lehetősége van rá, hogy az AMG Styling segítségével kiemelje az SLK sportosságát. A Mercedes - AMG által megalkotott exkluzív stílus, mely dinamikus AMG első- és hátsó lökhárítóból, valamint erőteljes küszöbborításokból áll, rendkívül atlétikus megjelenést kölcsönöz az SLK - nak. Ezen túlmenően az AMG hátsó spoiler biztos kézzel zárja le az autó vonalvezetését, javítva egyúttal a leszorítóerőt és ezáltal növelve a menetstabilitást. Az SLK modellek kívánságra polírozott, duplaküllős, 18" - os AMG könnyűfém keréktárcsával is rendelhetők, 225 / 40 R 18 méretben az első, és 245 / 35 R 18 méretben a hátsó tengelyen.

22 20 Felszereltség Sport - csomag A sport és az esztétika legszebb kapcsolódása. Az SLK sport - csomaggal. A sportosság az SLK természetéből fakad. Az extraként rendelhető SLK sport - csomaggal lehetősége van rá, hogy ezt a tehetségét célzottan fejlessze. Ennél az átfogó csomagnál a fényszórók betétei matt szürkék. Ezen kívül 18" - os, 6 - duplaküllős könnyűfém keréktárcsák hangsúlyozzák a gépkocsi dinamikus megjelenését. A markáns, lyuggatott féktárcsák az első kerekeken tovább növelik a fékrendszer tartalékait, az AMG hátsó spoiler pedig még több leszorítóerőt biztosít a hátsó tengelyre. A sportfutómű a sport - csomag esetén az alapfelszereléshez tartozik. A sport - csomag az utastérben is legjobb oldaláról mutatkozik be. Fekete tetőkárpit, piros biztonsági övek ( választhatóan feketében is rendelhetők ), valamint piros díszvarrások várják Önt az üléseken, a könyöktámaszon, a kormányon és a váltókaron. Attraktív carbon - look díszítőelemek teszik stílusosan teljessé a sport - csomag belső megjelenését. Ha a sport - csomag mellett dönt, a kormány és a váltókar fekete bőr, vagy nappa - bőr bevonatot kap, piros díszítővarrásokkal. Az ülések attraktív, piros díszítővarrásai az SLK sport - csomag karakteres jellemzőjeként magas minőséget sugároznak.

23

24 22 Felszereltség Szériafelszereltség Széria - felszereltség ( válogatás ) 16" - os, 7 küllős könnyűfém keréktárcsák küllős sportkormány, multifunkciós gombokkal 6 - sebességes kézikapcsolású sebességváltó 1 A belső világítás bekapcsolása egy esetleges baleset után A gépkocsi színére fényezett, elektrohidraulikus Vario - tető, fűthető hátsó szélvédővel Adaptív első légzsákok és fej -/ thorax - légzsákok ( megnövelt oldallégzsák kiegészítő fejvédelemmel ) a vezető és az utas részére Állítható magasságú vezető- és utasülés ASSYST PLUS szerviz - intervallum kijlező, karbantartás - fi gyelő számítógéppel Automatikus ülésfoglaltság- és gyerekülés - felismerés az utasülésen Elektronikus indításgátló, rádió - távirányítású központi zárral ESP Elektronikus Stabilitás Program Felhajtható kartámasz, rekesszel Hővédő üvegezés Klímaberendezés, por- és aktívszén - szűrővel 3 Ködlámpa és köd - zárófény Külső audio-bemeneti csatlakozó a kesztyűtartóban (a Media Interface extra felszereltség esetén nem) 2 Övfeszítő és överő - határoló Rövid antenna, autómosó - álló Sötétített hátsó lámpák Sportülések, magnéziumvázas háttámlával és beépített fejtámlával ( a háttámlák lehajthatók ) Szervokormány és biztonsági kormányoszlop Tárolódoboz a hátfalon az ülések között TEMPOMAT, SPEEDTRONIC variálható sebességhatárolóval Trapézformájú kipufogó végcsövek 1 7G - TRONIC automata váltó, az SLK 55 AMG - ben széria - felszerelésként. 2 Csak az Audio 20 CD, Audio 50 APS vagy COMAND APS felszerelésekkel együtt. 3 Az SLK 200 KOMPRESSOR-hoz magyarországi vásárlás esetén felár nélkül rendelhető küllős, 16" - os az SLK hoz, 5 - duplaküllős, 17" - os az SLK hez, sokküllős, 18" - os az SLK 55 AMG - hez. Az antenna rövid, és tökéletesen alkalmas az autómosók használatára. Az új, 3 - küllős kormánykerék most még sportosabbá vált, és alapfelszerelésként rendelkezik multifunkciós gombokkal. A ködlámpák harmonikusan illeszkednek és még rossz látási viszonyok között is gondoskodnak az út jó megvilágításáról.

25 Felszereltség Extra felszereltség 23 Extra felszereltség ( válogatás ) SLK 200 K. SLK 280 SLK 350 SLK 55 AMG 5 - sebességes automata váltó ( kormány - kapcsolókarokkal is rendelhető ) O 7G - TRONIC Sport, 7 - sebességes automata váltó, kormány - kapcsolókarokkal O O o 2 AIRSCARF fejtérfűtés, szövet szélfogóval O O O O Bi - xenon - fényszórók fényszórómosóval, dinamikus vetítési - távolság szabályozással és kanyarvilágítással O O O O COMAND APS, kezelő- és kijelzőrendszer a rádióhoz és a navigációhoz, zenetárral, és LINGUATRONIC beszéd - vezérlőrendszerrel O O O O Direkt - kormánymű, változó rásegítőerővel O O O o Harman Kardon Logic 7 surround - hangszórórendszer, Dolby 5.1 / DTS - sel O O O O Kormány - kapcsolókarok 1 O O O o 2 Media Interface pl. MP3 - lejátszóhoz és USB - kulcshoz O O O O Memóriacsomag a vezetőüléshez, a kormányoszlophoz és a tükrökhöz O O O O PARKTRONIC parkolást segítő rendszer O O O O Rádió Audio 20 CD O O O O Sport - csomag O O O O Extra felszereltség o Szériafelszereltség - nem rendelhető 1 Csak automata váltóval. 2 AMG SPEEDSHIFT 7G - TRONIC automata váltó, kormány - kapcsolókarokkal az SLK 55 AMG - ben. Az extraként rendelhető THERMOTRONIC komfort klímaberendezés automatikus levegőelosztás - szabályozással. A kívánságra rendelhető COMAND APS multimedia - rendszer a funkciók és a kezelési kényelem terén is mértékadó. Az elektromos ülésállítás az ülés formájának megfelelő kezelőgombokkal rendelkezik, ezért rendkívül könnyen kezelhető.

26 24 Felszereltség Könnyűfém keréktárcsák Tegye le névjegyét, mielőtt még rajthoz állna. Könnyűfém keréktárcsák 16" - os, 7 - küllős könnyűfém keréktárcsa ( széria - felszerelés az SLK 200 KOMPRESSOR - nál ). 16" - os, 5 - küllős könnyűfém keréktárcsa ( széria - felszerelés az SLK nál, extra az SLK 200 KOMPRESSOR - nál ). A könnyűfém keréktárcsák olyanok, mint egy sportos gépkocsi névjegyei. Széles választékot kínálunk ahhoz, hogy SLK - jának egyéni arculatot adhasson. 17" - os, 5 - duplaküllős könnyűfém keréktárcsa ( széria az SLK 350, extra az SLK 200 KOMPRESSOR és az SLK 280 esetében ).

27 Felszereltség Könnyűfém keréktárcsák 25 17" - os 5 - duplaküllős könnyűfém keréktárcsa ( csak sport - futómű esetén ). 17" - os Kikuchi incenio - designkerék. 18" - os, sokküllős AMG könnyűfém keréktárcsa, titánszürkére fényezett, polírozott ( széria - felszereltség az SLK 55 AMG - nél ). 17" - os, 10 - küllős, magasfényű chrome shadow könnyűfém keréktárcsa. 18" - os Korsunia incenio - designkerék. 18" - os, duplaküllős, többrészes AMG könnyűfém keréktárcsa ( kívánságra az SLK 55 AMG-hez rendelhető ). 18" - os 6 - duplaküllős könnyűfém keréktárcsa ( csak sport - csomag esetén ). 18" AMG duplaküllős, polírozott könnyűfém keréktárcsa.

28 26 Eredeti tartozékok Nyitottan az utolsó simításokra. Mercedes - Benz eredeti tartozékok. A Mercedes - Benz eredeti tartozékok segítségével még többet hozhat ki SLK - jából. Így például rendelkezésére áll egy három részből álló, akril - üveg szélterelő, valamint két hálós műanyag keret. Ez a praktikus tartozék csökkenti a menetszél örvénylését a nyak körül, és néhány mozdulattal felszerelhető a bukócsövek közé. Tegye még egyénibbé autóját a légterelőkkel az első lökhárítóhoz, vagy az inceniodesign - kerekekkel, melyek még erősebben hangsúlyozzák az SLK dinamikus megjelenését.

29 designo 27 Ha kívánja, olyan egyéni, mint Ön. A designo felszereltség. Alakítsa SLK - ját teljesen saját kívánságainak megfelelően. Nemes fa és a legfinomabb bőr, vagy bőr - / alcantara kombinációk állnak rendelkezésére, karakteres díszítővarrásokkal, és egészen egyéni atmoszférát sugározva. Hozzájuk illeszkedően rendelheti a díszítőelemeket és a bukócsöveket bőr bevonattal is. További információkat részletes designo katalógusunkban találhat.

30 28 Színek és anyagok Fényezések UNI - FÉNYEZÉS METÁL FÉNYEZÉSEK EXTRA FÉNYEZÉS 040 fekete 197 obszidiánfekete 541 thulitvörös 430 prehnitzöld 590 tűzopál 300 periklas - zöld 723 cubanitezüst 650 kalcitfehér 345 jáspiskék 775 iridiumezüst 359 tanzanitkék 792 palládium - ezüst Az SLK fényezése a Mercedes - Benz kifinomult korrózióvédelmi rendszerének csillogó betetőzése. A lemezt többek között egy cink - foszfát réteggel vonjuk be, ami hosszantartó korrózióvédelmet jelent. Ezen túlmenően környezet - védelmi okokból csak vízbázisú festékeket használunk a hagyományos fényezőanyagoknál akár 80 % - kal alacsonyabb oldószer - tartalommal.

31 Színek és anyagok Kárpit és díszítőelemek 29 SZÖVET KÁRPIT BŐR KÁRPIT NAPPABŐR KÁRPIT designo 2 BŐR KÁRPIT designo 2 BŐR - / ALCANTARA KÁRPIT Széria Extra Extra Extra Extra 081 fekete szövet 801 ( 851 ) fekete bőr fekete nappa - bőr X11 fekete bőr, egyszínű X20 fekete, egyszínű 808 ( 858 ) alpakaszürke bőr natúr bézs nappa - bőr X83 kétszínű klasszikus vörös bőr X21 alpakaszürke, egyszínű 815 ( 855 ) orientbeige 1 bőr DÍSZÍTŐELEMEK designo 2 DÍSZÍTŐELEMEK 817 ( 887 ) gullwingvörös bőr 1 H12 világos diófagyökér W61 natúr nyárfa 1 Zárójelben az SLK 55 AMG széria nappa - bőr kárpitjára vonatkozó adatok. 736 fekete kőris 2 Tolvábbi designo felszereléseket és információkat találhat designo katalógusunkban.

32 30 Színek és anyagok Kombinációs lehetőségek SZÖVET fekete BŐR fekete alpakkaszürke orientbeige gullwingvörös NAPPA BŐR fekete natúrbézs UNI - FÉNYEZÉS fekete O O O O O O O tűzopál O O O o O O o kalcitfehér O O O o O O O METÁL FÉNYEZÉSEK obszidiánfekete O O O O O O O periklas - zöld O O o t t O O jáspiskék O O o t t O t tanzanitkék O O O o t O O thulitvörös O O O O o O o cubanitezüst O O O t O O o iridiumezüst O O o t O O O palládium - ezüst O O O o O O t EXTRA FÉNYEZÉS prehnitzöld O O o O t O o O ajánlott o lehetséges t nem ajánlott

33 Műszaki adatok SLK 200 KOMPRESSOR SLK 280 SLK 350 SLK 55 AMG 7 Hengerszám / elrendezés 4 / soros 6 / V 6 / V8/ V Lökettérfogat ( cm 3 ) Névleges 1 teljesítmény, kw ( LE ) 1 / percnél 135 ( 184 )/ ( 231 )/ ( 305 )/ ( 360 )/ 5750 Névleges forgatónyomaték 1 ( Nm 1 / percnél )250/ / / / 4000 Sűrítési viszony8,5 11,3 11,7 11,0 Gyorsulás ról 100 km / h - ra ( s ) ( automata váltóval ) 7,6 ( 7,9 ) 6,3 ( 6,2 ) 5,4 ( 5,4 ) ( 4,9 ) Maximális sebesség 2 kb ( km / h ) ( automata váltóval ) 236 ( 232 ) ( ) ( ) ( ) Gumiabroncs méret első tengely hátsó tengely 205 / 55 R 16 V 205 / 55 R 16 V 205 / 55 R 16 W 225 / 50 R 16 W 225 / 45 R 17 W 245 / 40 R 17 W 225 /40 R / 35 R 18 Üzemanyag benzin benzin benzin benzin 99 okt. Üzemanyag - fogyasztás 2, 4 ( l / 100 km ) városban / országúton / kombináltt ( automata váltóval ) 11,0 11,2/ 5,7 6,0 / 7,7 7,9 ( 11,5 11,8/ 5,9 6,2 / 8,0 8,2 ) 13,6 13,8/ 6,7 6,9 / 9,3 9,5 ( 13,0 13,2/ 6,8 7,0 / 9,1 9,3 ) 14,2 / 6,9 / 9,5 ( 13,1 / 7,0 / 9,2 ) (17,7/ 8,8 / 12,0 ) CO 2 - kibocsátás 2, 4 ( g / km ) kombinált ( automata váltóval ) ( ) ( ) 227 ( 219 ) ( 288 ) Üzemanyagtartály térfogata ( l / ebből tartalék kb )70/ 970 / 970 / 970 /10 Csomagtartó térfogata 5 ( l )208 ( TIREFIT esetén )208 ( TIREFIT esetén )208 ( TIREFIT esetén )208 ( TIREFIT esetén ) Fordulókör - átmérő ( m ) 10,51 10,51 10,51 10,51 Saját tömeg 6 ( kg ) ( automata váltóval )1390 (1415 )1455 (1475 )1485 (1505) (1575 ) Megengedett össztömeg ( kg ) A 80 / 1269 / EWG irányelvnek megfelelően, a jelenleg érvényes kiadás szerint. 2 Előzetes értékek. 3 Elektronikus úton leszabályozva. 4 A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak ( 80 / 1268 / EWG irányelv, a jelenleg érvényes kiadás szerint ) megfelelően történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között. 5 Nyitott tetővel. 6 A 92 / 21 / EG irányelvnek, a 95 / 48 / EG előírás szerint megfelelően ( a gépkocsi menetkész állapotában, 90 %- ban feltöltött üzemanyagtartállyal, vezetővel ( 68 kg ) és csomaggal ( 7 kg ) széria - felszereltségű gépkocsikhoz. A tartozékok és az extra 7 felszereltségek rendszerint növelik ezt az értéket, aminek következtében a hasznos terhelés ennek megfelelően csökken. Csak automata váltóval rendelhető. 8 Az SLK 200 K méretei már motorizáltságnál eltérések lehetdésgesek.

34 32 Próbaút Folytatása következik. A próbaút alkalmával. Egy Mercedes sehol sem lehet annyira meggyőző, mint az úton. Hiszen csak ott élheti át a magabiztos vezetési élményt, ami olyan különlegessé teszi ezeket az autókat. Érezze, hogyan gyorsítják a nagyteljesítményű motorok az autót, és az precíz kormánymozdulatokkal közvetlenül reagál az Ön szándékaira. A különleges atmoszféra, amely menet közben egy Mercedesben uralkodik, leírhatatlan. Ezért szeretnénk felkérni Önt, hogy jegyezzen elő egy próbautat Mercedes - Benz márkakereskedőjénél. A - benz.hu oldalon a Márkaképviseletek menüpontban könnyen megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső Mercedes - Benz partnert. Örömmel várjuk!

35

36 Használtautó - visszavétel. A kör bezárul. Személygépkocsiját, hosszú élete végén, az EU - Használtautó - Irányelvek 1 szerinti környezetbarát újrahasznosítás céljából visszavesszük addig azonban még sok idő eltelik. 1 A használtautó - visszavétel a 3,5 t - ig terjedő megengedett össztömegű gépkocsikra vonatkozó, nemzeti előírásoknak megfelelően érvényes. A Mercedes - Benz gépkocsik már több éve teljesítik az újrahasznosításra alkalmas konstrukcióval szemben támasztott követelményeket. A forgalomból kivont használt gépkocsik visszavételére visszavételi helyekből és szétszerelő üzemekből álló hálózat áll rendelkezésre, melyek gépkocsiját környezetbarát módon hasznosítják. A gépkocsi- és alkatrész - újrahasznosítás lehetőségeit folyamatosan fejlesztjük és javítjuk. Ezáltal az SLK a törvény által előírt újrahasznosítási arányok emelésének a jövőben is a szükséges határidőn belül meg fognak felelni. További információk a - benz.hu oldalon és a telefonszámon állnak rendelkezésére. A prospektus adatairól : A szerkesztés lezárása, után a termékeken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés valamint a szállítási terjedelem változásának jogát a gyártó a szállítási határidőig fenntartja, amennyiben a változások vagy eltérések az értékesítő érdekeinek figyelembevételével a vevő számára ésszerűek. Amennyiben az értékesítő vagy a gyártó a megrendelés vagy a megrendelés tárgyának megjelöléséhez írásjegyeket vagy számokat használ, önmagában ebből jogok nem vezethetők le. Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszerelések és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik a sorozatgyártásban előállított termék részét. A színeltéréseket a nyomdatechnika okozza. Ez a nyomtatvány nemzetközi felhasználásra készült. A törvényes, jogi ill. adóelőírásokra való utalások azonban csak a Német Szövetségi Köztársaságban, a nyomtatvány szerkesztésének lezárásakor érvényesek. A más országokban érvényes előírásokkal és kihatásokkal kapcsolatos, ill. az aktuális állapotra vonatkozó további információkért kérjük, forduljon Mercedes - Benz értékesítőjéhez. - benz.hu Daimler AG, Stuttgart BC / MC / 1207 Printed in Germany

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra.

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra. A-osztály limuzin Gyorsabban A-ból B-be és a világhálóra. Még álló helyzetben is tökéletes megjelenést alkot. Nulláról százra gyorsulása még nagyobb benyomást tesz és azonnal új mértéket szab: az A-osztály

Részletesebben

Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez.

Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez. Az új CLC - osztály 2 Design Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez. Az új CLC sportcoupé. A mozgás nem csak látható, hanem átélhető, és mindenek előtt meg is tapasztalható : a CLC - vel. A Mercedes -

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

Az M - osztály új generációja.

Az M - osztály új generációja. Az M - osztály új generációja. 2 Külső megjelenés Nem csak az utcára. De mindig az Ön útjain. Akár a nyüzsgő város hever a lábainál, akár egy sziklás út áll még Ön előtt : az M - osztály minden terepen

Részletesebben

GLK - osztály extrafelszereltségei

GLK - osztály extrafelszereltségei 040U fekete fényezés 197U obszidiánfekete metál 308 610,- 779U alabandin-szürke metál 308 610,- 890U cavansit-kék metál 308 610,- 497U cuprit-barna metál 308 610,- 799U gyémántfehér "Bright" metál 595

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Erősítse fel a napot.

Erősítse fel a napot. SLC Roadster Erő-ütem. A város ritmusa felgyorsulni látszik, hiszen most az új SLC diktálja az ütemet. Az életöröm meghódítja az utcákat: új orral, gyémánt-hűtőráccsal és határozott króm szárnnyal. Minden

Részletesebben

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID.

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID. S - osztály. Erő Elegancia és gyorsulás harmóniája. Aki igazán sikeres, az minimális energiabefektetéssel képes nagy dolgokat véghezvinni. A jövőben az előrehaladást is így mérjük majd. Az S - osztály

Részletesebben

Az A - osztály új generációja

Az A - osztály új generációja Az A - osztály új generációja 2 Külső megjelenés A megbízhatóság az első pillantásra felismerhető. Minőség a legapróbb részletekig. A legnagyobb mérnöki teljesítmény, ha sikerül hidat építeni az érzelem

Részletesebben

Hívogatóan távolságtartó.

Hívogatóan távolságtartó. E - osztály Isten hozta otthon! Az E - osztály évtizedek óta egyet jelent a komforttal és a biztonsággal. Ráadásul újra és újra megújítja önmagát. Ma már több, mint 70 érzékelő gondoskodik róla, hogy

Részletesebben

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. GLE. Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. Dinamika. Az önmegvalósítás képessége. Az elengedés művészete. Akiben ezek a tulajdonságok egyesülnek, rendkívüli nyugalmat sugároz, tudja

Részletesebben

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle A lét új könnyedsége. Az idő múlásával, a sikerrel, a tapasztalattal a célokból nem lesz kevesebb. Csak a hozzájuk vezető út lesz szebb. Magabiztosabb. Biztonságosabb. Minden

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis.

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. C-osztály. Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. Magabiztos könnyedség, egyben a fejlődés mintaképe. Aerodinamikája elegánsan kitér a légellenállás elől. Kívánságra teljesen automatikus légrugózással,

Részletesebben

Újra és újra ámulatba ejt.

Újra és újra ámulatba ejt. C-osztály Cabriolet Újra és újra ámulatba ejt. Mennyire lehet intenzív egy autó? Az új C-osztály Cabriolet feszültséggel teli vonalai és izmos felületei a lélegzetelállító stílus bizonyítékai. Ezt csak

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt.

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt. GLE. Coupé. Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt. Kifinomult sportosság és stílus. Ismerkedjen meg az autók világának legjobbjával egy új, magával ragadó formában: az új GLE Coupéban egyesül a Mercedes-Benz

Részletesebben

CLA-osztály. Shooting Brake.

CLA-osztály. Shooting Brake. CLA-osztály. Shooting Brake. Nagyvárosi vadász. Az új CLA Shooting Brake. Kalandos az élet a nagyvárosban: a házak az ég felé törnek, és reggelre új negyedek születnek, készen arra, hogy meghódítsák őket.

Részletesebben

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer.

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer. S-osztály. Coupé. Az új S-osztály Coupé. Gran Performer. Minden itt kezdődik: olyan formanyelvvel, amitől eláll a szavunk. Meghajlunk a nagy coupékra jellemző arányok, a sportos, powerdome-okkal ellátott,

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

GLK-osztály extrafelszereltségei

GLK-osztály extrafelszereltségei 4M 040U fekete fényezés 197U obszidiánfekete metál 312 420,- 986U Luzonit-szürke metál 312 420,- 890U cavansit-kék metál 312 420,- 526U dolomitbarna metál 312 420,- 799U gyémántfehér "Fényes" metál 600

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, E-osztály limuzin Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, amely olyan mértékben segíti, tehermentesíti

Részletesebben

Az új Mercedes-AMG GT. Versenyzők alkották.

Az új Mercedes-AMG GT. Versenyzők alkották. Mercedes-AMG GT. T Az új Mercedes-AMG GT. Versenyzők alkották. S Azért jött, hogy magával ragadja. Itt van. A tények Affalterbachból: hosszú motorháztető, erősen hátratolt vezetőfülke, széles, erőteljes

Részletesebben

Tartalom. Külső megjelenés 2

Tartalom. Külső megjelenés 2 Az új GLK - osztály Tartalom Külső megjelenés 2 Agilitás 6 Motorok 6 Off-road 8 Biztonság 10 Komfort 12 Műszerfal 12 Utastér 14 Off-road Styling csomag 16 Sport - csomag 18 Külső megjelenés 18 Utastér

Részletesebben

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz.

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz. B-osztály. Akár kalandvágy, család vagy vezetési élmény a B-osztály új generációjában mindennek tökéletesen megvan a helye. Merítsen inspirációt az innovatív műszaki megoldásokból! Engedje, hogy magával

Részletesebben

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei 191U Kozmoszfekete metálfényezés 191 770,- 240U Lótuszkék metálfényezés 191 770,- 490U Sztyeppebarna metálfényezés 191 770,- 589U Jupitervörös 650U Zirrusfehér 696U Éjfekete 761U Polarezüst metálfényezés

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

A CLS új generációja. Tehetség és forma.

A CLS új generációja. Tehetség és forma. CLS-osztály. Coupé. A CLS új generációja. Tehetség és forma. Csak a másként gondolkodók álmodtak valaha egy négyajtós coupéról, kényelmes hátsó ülésekkel: a Mercedes-Benz mérnökei. A CLS-sel az első ilyen

Részletesebben

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik.

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik. C-osztály Coupé Azonnal elcsábít. A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik. A környezet a hátterévé válik.

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat:

FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat: FORD FOCUS RS 2018-as modellév - 2017/5 Érvényes: 2017 október 1-i gyártástól Felszereltség Motor 5 ajtós RS 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 12 180 000 Ft RS + 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 13 465

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Az első autó hét trónnal.

Az első autó hét trónnal. R-osztály. Az első autó hét trónnal. Foglaljon helyet a világ legkisebb királyságában vagy a legtágasabb gépkocsiban, amit valaha építettünk. Az új R-osztály. Fejedelmi útitárs, hét ülőhellyel. Az egész

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Irányt mutat az áramlatoknak.

Irányt mutat az áramlatoknak. CLA-osztály. Irányt mutat az áramlatoknak. Az egyenes út gyakran a leggyorsabb. A megszokott dolgok bizalmat keltenek. De mi hajt előre? A lehető legtovább lovagolni a hullámon? Aki az áramlattal úszik,

Részletesebben

SLK szériafelszereltsége

SLK szériafelszereltsége Hajtás; futómű SLK szériafelszereltsége Kód SLK 250 CDI SLK 200 SLK 250 SLK 350 6-fokozatú mechanikus sebességváltó * - A 6 fokozatú manuális sebességváltó az SLK 250 CDI-hez előreláthatólag 2012 2. negyedévétől

Részletesebben

C-osztály kombi szériafelszereltsége

C-osztály kombi szériafelszereltsége C-osztály kombi szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás CLASSIC (alapfelszereltség) Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlővel)

Részletesebben

Fiat Bravo árlista V Active

Fiat Bravo árlista V Active Fiat Bravo árlista 198.53A.0 66/90 179 198.53G.0 198.53W.0 77/105 187 198.54A.0 66/90 179 198.54G.0 MTA 198.54E.0 8,5/5,4/6,5 154 198.54H.0 110/150 9,3/5,8/7,1 167 212 Sincom kód: Hengerûrtartalom (ccm)

Részletesebben

Egy sportos, ugyanakkor exkluzív környezet: az SL pazarlóan bánik a válogatott értékekkel. Válasszon a számtalan anyagból, színből és az exkluzív

Egy sportos, ugyanakkor exkluzív környezet: az SL pazarlóan bánik a válogatott értékekkel. Válasszon a számtalan anyagból, színből és az exkluzív SL Roadster Ismét elámulunk. Az egyedülállóan markáns arcél a roadster-rajongóknál a legszebb emlékeket idézi. SL aligha van még két kezdőbetű, amely nagyobb eufóriát okozna. Engedje, hogy megfertőzze

Részletesebben

C-osztály. T-modell.

C-osztály. T-modell. C-osztály. T-modell. Az új C-osztály T-modell. A legjobbnak nincs alternatívája. A nagyvonalúság akkor teljes, ha mindenben megmutatkozik: egy formavilágban, amely magával ragad, és nem enged el, egy térben,

Részletesebben

G-osztály (BR463) szériafelszereltsége

G-osztály (BR463) szériafelszereltsége G-osztály (BR463) szériafelszereltsége ASSYST szervizintervallum kijelző Audio 20 CD rádió - integrált 6 lemezes CD-váltóval (MP3 lejátszására képes); telefonbillentyűzettel és Bluetooth csatlakozóval

Részletesebben

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól*

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól* 3 640 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Pop 70/95 4 505 000 3 840 000 3 640 000 500L 0.9 TwinAir T 77/105 5 255 000 4 790 000

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 0 1 TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 3 1 MILLIÓ FORINT PÉNZNYEREMÉNY A nyereményjáték végén a teljes időszak alatt feltöltött, a feltételeknek megfelelő szelvényszámokból kerül kisorsolásra

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

CLS-osztály. Shooting Brake.

CLS-osztály. Shooting Brake. CLS-osztály. Shooting Brake. A CLS új generációja. Tehetség és forma. Vannak olyan személyiségek, akik egy egész generációt inspirálnak. Mert másképp közelítenek a dolgokhoz. Mert kiemelkednek a tömegből.

Részletesebben

ÚJ CAPTUR. O OMosT 5 év vagy km garancia, 5 év CoMfoRT AssisTAnCe és További 5-ösRe vizsgázó AJánlATok várják A RenAUlT-MáRkAkeReskedésekben

ÚJ CAPTUR. O OMosT 5 év vagy km garancia, 5 év CoMfoRT AssisTAnCe és További 5-ösRe vizsgázó AJánlATok várják A RenAUlT-MáRkAkeReskedésekben ÚJ CAPTUR O OMosT 5 év vagy 100 000 km garancia, 5 év CoMfoRT AssisTAnCe és További 5-ösRe vizsgázó AJánlATok várják A RenAUlT-MáRkAkeReskedésekben KOMFORT ASSISTANCE -ÖSRE VIZSGÁZÓ AJÁNLATOK FELSZERELTSÉG

Részletesebben

Az új GLA. Az életrevaló.

Az új GLA. Az életrevaló. GLA-osztály. Az új GLA. Az életrevaló. Az új GLA már az első pillantásra lehetőségek végtelen sorát nyitja meg. Kezdjük az egyaránt izmos és áramvonalas design lendületességével, hiszen ezzel egy egész

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 2. rész 2 db egyterű 1. kategóriába tartozó, 80-129

Részletesebben

FIAT TIPO 5 ajtós árlista

FIAT TIPO 5 ajtós árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.020.0 357.025.0 357.027.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna.

A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna. S-osztály. A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna. Új időszámítás kezdődik. A portás is sokatmondóan bólint. A nap még elő sem bújt, mikor az S-osztály hatalmas hűtőrácsa

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Mennyit ér a szabadsága?

Mennyit ér a szabadsága? S-osztály cabriolet Mennyit ér a szabadsága? Az új S-osztály cabriolet bebizonyítja: a legtöbbet. Egy Mercedes, amely felbecsülhetetlenül kifinomulttá teszi az autózást. Olyan stílusos, olyan luxust kínál,

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ.

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ. C-osztály limuzin Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ. Az új C-osztály: tudja, honnan jön. Tudja, hová akar eljutni. Célja: vezetni. Útja: a csúcs felé. Technológiája, megjelenése, anyagai:

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista. Felszerelések

Motor/Felszereltség lista. Felszerelések Motor/Felszereltség lista 1 1.6 85 kw/115 LE 5MT 1.6 Turbo 13 kw/18 LE 6MT 1.8 VVA 13 kw/14 LE 5MT 1.8 VVA 13 kw/14 LE 4AT 1.9 11 kw/15 LE 6MT Listaár 6 358 7 683 6 735 7 85 7 575 1.6 115 LE 5MT 1.6 Turbo

Részletesebben

ABT A6 SEDAN / Avant. East European Central

ABT A6 SEDAN / Avant. East European Central ABT A6 SEDAN / Avant East European Central 300 LE, 600 NM ABT AS6 Az ABT AS6. Csúcsteljesítmény a legfelso kategóriában. Már a futószalagról legördülve is igen mély benyomást kelt az Audi A6. Grandiózus,

Részletesebben

CLA-osztály extrafelszereltségei

CLA-osztály extrafelszereltségei CLA-osztály extrafelszereltségei CLA felár ellenében rendelhető felár nélkül rendelhető S széria - nem rendelhető CLA 220 CDI CLA 180 CLA 200 CLA 250 Forint-ár (bruttó) 295 HUF/EUR árfolyamon Kód Megnevezés

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól*

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Bravo Actual 66/90 3 990 000 3 550 000 Bravo Active 66/90 4 190 000 3 730 000 Bravo 66/90 4 410 000 3 920 000 Bravo

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

AZ ÚJ C - OSZTÁLY. Mercedes-Benz

AZ ÚJ C - OSZTÁLY. Mercedes-Benz AZ ÚJ C - OSZTÁLY Mercedes-Benz TARTALOM BEVEZETÉS Az új C - osztály 01 AGILITÁS Menetdinamika 06 Dízelmotorok 08 Benzinmotorok 10 ADVANCED AGILITY - csomag 12 KOMFORT Belső tér 14 Műszerfal 16 COMAND

Részletesebben

Minden terepen csúcsformában.

Minden terepen csúcsformában. GLC Coupé Minden terepen csúcsformában. Dinamikus, mint egy coupé, és erőteljes, mint egy SUV. Egyedülállóan hangzik, és vezetni is az. Ismerkedjen meg a modern luxussal, egy új, magával ragadó formában:

Részletesebben

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S d 4MATIC All-Terrain Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag S S S S S S S 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás S S S S S S S Kivitel Széria külső kivitel P76 S S S S S S S Széria belső

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

ABT Q7. East European Central

ABT Q7. East European Central ABT Q7 East European Central ABT BR könnyűfém keréktárcsa. Gyémánttal megmunkált vagy magasfényű polírozással, választható rejtett szeleppel, súlycsökkentett és tökéletes kezelhetőség. AZ ABT AS7. Kivételes

Részletesebben

CL-osztály extrafelszereltségei

CL-osztály extrafelszereltségei 032U designo mystic-kék 1 120 140,- 033U designo mokka-fekete 820 420,- 037U designo mystic-vörös 1 120 140,- 039U designo mauritius-kék 820 420,- 041U designo grafit 820 420,- 044U designo magno alanit-szürke

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK 2.4 benzin 167LE AT6 2.0 dízel 160LE MT6 2.0 dízel 160LE AT6 CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 188 g/km 134 g/km 160 g/km FELSZERELTSÉG

Részletesebben

CL-osztály extrafelszereltségei

CL-osztály extrafelszereltségei 032U designo mystic-kék 033U designo mokka-fekete 037U designo mystic-vörös 039U designo mauritius-kék 041U designo grafit 044U designo magno alanit-szürke 046U designo platin-fekete 049U designo magno

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

CL Coupé (C216) szériafelszereltsége

CL Coupé (C216) szériafelszereltsége CL Coupé (C216) szériafelszereltsége Szerviz, garancia ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Belső Tároló helyek Tároló rekesz a középkonzolban és a hátsó kartámaszban

Részletesebben

Fiat grande Punto Van árlista

Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO

Részletesebben

ALPINA B7 L. Széria felszereltség. 1/ 5.oldal. 2007.03.01 www.ap-trade.eu ALPINA B7 L

ALPINA B7 L. Széria felszereltség. 1/ 5.oldal. 2007.03.01 www.ap-trade.eu ALPINA B7 L ALPINA B7 L 1/ 5.oldal Széria felszereltség ALPINA CLASSIC könnyűfém keréktárcsák elől 245/35 ZR 21, hátul 285/30 ZR 21 Michelin Pilot Sport 2 gumiabroncsokkal ALPINA Nasca bőrkárpitozás ALPINA emblémával

Részletesebben

FIAT Tipo Kombi árlista

FIAT Tipo Kombi árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.040.0 357.045.0 357.047.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

FIAT Tipo Kombi árlista

FIAT Tipo Kombi árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.040.0 357.045.0 357.047.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A Mercedes- Á R L I S T A Érvényes: 2014. november 18-tól Mercedes- árlista 1 Mercedes- alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás

Részletesebben

GLE SUV szériafelszereltségei

GLE SUV szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o o o o AMG AMG sport modell (külső) 216 o V8 BITURBO felirat az első sárvédőn

Részletesebben

208 VAN. Érvényes: tól a következő árlista közléséig. Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft)

208 VAN. Érvényes: tól a következő árlista közléséig. Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) Modell (cm 3 ) Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) 2 ZEMÉLYE KIÁRUZÁLLÍTÓ 208 VAN Access 1.2 PureTech 82 1560 1PIAADFKQ5K0ACG3 2 630 000 3 340 100 208 VAN Access 1.6 BlueHDi 75 1560 1PIAADFKM5K0ACG3

Részletesebben

Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben

Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben Vintage '57 Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben gyártottak. A szépség, a stílus és az eredetiség

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

FIAT TIPO 5 ajtós árlista

FIAT TIPO 5 ajtós árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.020.0 357.025.0 357.027.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes!

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes! A-osztály. Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes! Mellette vagy ellene, a mindegy nem választható. Külseje kilóg a sorból, belső tere stílusikon. Elkergeti az unalmat az utcából. Közben pedig

Részletesebben