Tartalom. Külső megjelenés 2

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tartalom. Külső megjelenés 2"

Átírás

1 Az új GLK - osztály

2 Tartalom Külső megjelenés 2 Agilitás 6 Motorok 6 Off-road 8 Biztonság 10 Komfort 12 Műszerfal 12 Utastér 14 Off-road Styling csomag 16 Sport - csomag 18 Külső megjelenés 18 Utastér 20 Felszereltség 22 Off-road Styling csomag 22 Off-road technikai csomag 22 Sport - csomag külső elemek 23 Sport - csomag belső elemek 23 Szériafelszereltség 24 Extra felszereltség 26 Színek és anyagok 30 Fényezések 28 Kárpit és díszítőelemek 29 Kombinációs lehetőségek 32 Műszaki adatok 33 Szerviz 34

3 Mercedes, szabadon. A GLK. A GLK a szó szoros értelmében a Mercedes új formája. Két fontos jellemzőt egyesít egy markáns, ugyanakkor innovatív járműkoncepcióban. A GLK mégis hű marad származásához. Hiszen bármilyen egyéni módon értelmezi is ez az összetéveszthetetlen terepjáró a Mercedes elveit, az új GLK mindenek előtt az agilitást, a biztonságot és a komfortot testesíti meg, a megszokott magas színvonalon. Tehát tipikus Mercedes.

4

5 Az új GLK - osztály.

6

7 Külső megjelenés 5 Igazi egyénisége éleiről és sarkairól ismerhető fel. Az új GLK formája összetéveszthetetlen. Markáns vonalakra épít, bizonyítva bátorságát arra, hogy szakítson a régi, megszokott látvánnyal. Karakteres vonalak jellemzik az ajtókat, az erősen hangsúlyozott sárvédők között. A határozott orr - résztől a meredek hátsó részig jellegzetes, szögletes formák gondoskodnak a frissítően magabiztos fellépésről. Mindezt pedig anélkül, hogy méreteivel hivalkodna.

8 6 Agilitás Motorok Űzze el az unalmat! Az AGILITY CONTROL a futómű beállítását automatikusan a mindenkori útviszonyokhoz igazítva gondoskodik a még nagyobb vezetési élményről és biztonságról. Az AGILITY CONTROL kormányművel és -sebességváltóval a GLK valódi mindentudóvá vált, amellyel a városi közlekedés éppúgy örömet okoz, mint a dinamikus autózás a terepen. Ez a pörgős és nagy vonóerejű 6 - hengeres motoroknak is köszönhető. A belépő szint a GLK 280, 170 kw ( 231 Le ) teljesítménnyel. Még sportosabban közlekedhet a GLK nel, amely 200 kw ( 272 Le ) névleges teljesítményt bocsát rendelkezésére. Magától értetődően dönthet a gazdaságos GLK 320 CDI mellett is, 165 kw - os ( 224 Le ) Common - Rail dízelmotorral től pedig a GLK - t megrendelheti a különösen taka rékos GLK 220 CDI BlueEFFICIENCY* változatban is. Valamennyi motor szériafelszereltségként az optimalizált 7G - TRONIC automata váltón keresztül adja át erejét a kerekeknek. A váltó, az extraként rendelhető off-road technikai csomaggal kombinálva, a kormányon elhelyezett váltókarokkal is kezelhető. * Az üzemanyag-fogyasztás csökkentése valamint az alacsonyabb CO 2 -kibocsátás érdekében számos optimizáló tényezőt vezettünk be a BlueEFFICIENCY modelleknél.

9

10

11 Agilitás Off-road 9 Rendkívül unalmas, ha mindig a kitaposott úton járunk. A terepjáróképesség a GLK - nál nem üres ígéret. A rövid első és hátsó túlnyúlásoknak, a nagy szabad hasmagasságnak és a 4MATIC állandó összkerékhajtásnak köszönhetően a méreteiben tömör mindentudó a kavicsos parkolótól távol is megállja helyét. Aki kívánja, még az opcionális Off-road technikai csomagot is megrendelheti. Ebben az esetben még egy karter- és alvázvédő lemezt is kap a GLK, gombnyomásra pedig egy különleges off-road programra is válthat, ami a futóműkarakterisztika célzott módosításával még tovább javítja a GLK terepjáróképességét. A maximális rámpaszög 19,5. Szabad hasmagasság legfeljebb 208 mm. Rézsűszög elöl legfeljebb 22, míg hátul legfeljebb 24,8. A maximális gázlómélység 300 mm. Maximális kapaszkodóképesség legfeljebb 68 %.

12 10 Biztonság A biztonsági kérdések terén is a kemény vonalat képviseli. Annak érdekében, hogy agilitását nyugodtan élvezhesse, a GLK rendelkezik a Mercedes - Benz integrált biztonsági koncepciójával. Ez a koncepció már a magasabb üléspozícióval kezdődik, amely jobb rálátást biztosít az útra minden irányban, majd folytatódik a széles nyomtávval valamint az átfogó aktív és passzív utasvédelemmel. Az ADAPTIVE BRAKE fékrendszer, emelkedőn történő elindulást segítő rendszerrel és az ESP menetdinamikai szabályzórendszerrel, a 4ETS - sel együtt gondoskodik a legmagasabb fokú biztonságról. A BAS fékasszisztens vészhelyzetben villámgyorsan létrehozza a mindenkori szituációhoz kiszámított féknyomást. Annak érdekében, hogy a hátulról jövőket a ráfutás veszélyére figyelmeztesse, az adaptív féklámpa vészfékezéskor négyszer olyan gyorsan villog, mint a vészvillogó. Az opcionális Intelligens Világítási Rendszer ( ILS ) menetszituációtól függően vezérelt fényszórói ötféle világítási beállítással biztonságos vezetést tesznek lehetővé szürkületkor és sötétben is. Az ILS szükség esetén a bal oldali sávot sokkal nagyobb fényerővel és szélesebb tartományban villágítja ki.

13

14

15 Komfort Műszerfal 13 Izgalmas forma hozzá illő tartalmat keres. Mindenkor hangsúlyt fektet a jó megjelenésre és a nagyfokú megbízhatóságra? Sokoldalúságot, megfelelő mozgékonyságot szeretne a nagyvárosi dzsungelben, de az utaktól távol is mindent kézben akar tartani? Akkor foglaljon helyet az új GLK-ban! Az utastérben a külső formák következetes folytatása fogadja. Kifejező vonalak és az erősen hangsúlyozott felületek modern alkalmazása teszi határozottan érezhetővé az utastérben is a GLK egyéniségét. A különösen nagyméretű díszítőbetét a műszerfalon és annak fekete felső része hangsúlyozzák az utastér szélességét, és egyúttal érdekes kontrasztokat teremtenek. A kidolgozás kiemelkedő minősége,valamint a legapróbb részletekig kitűnő anyagok a legmagasabb igényeket is kielégítik. A kiforrott ergonómiának köszönhetően pedig azonnal kézre állnak a kezelőszervek.

16

17 Komfort Utastér 15 Egy szabad szellemnek nagy játéktérre van szüksége. A hátsó ülés támlái két részben lehajthatók, a középső, két pohártartóval és tárolórekesszel ellátott könyöktámasszal együtt. Aki a GLK - val közlekedik, szakít a megszokott beidegződésekkel. Most lehetővé válik, egy Mercedes - Benz terepjáró komfortját, a designt és az agilitást egy személygépkocsi kompakt külső méreteivel kombinálni. Szerencsére ebből a kompaktságból a belső térben semmit sem veszünk észre. Itt minden ülésen nagyvonalú térérzet várja, és teljes mértékben élvezheti a magas üléspozíció és a minden irányban kiváló kilátás előnyeit. A kényelmes lábtér és az ülések tehermentesítő kényelme éppúgy hozzájárul ehhez, mint az opcióként rendelhető panoráma - tolótető. Kívánságra dönthet a rendkívül finom kivitelű bőr kárpitozás mellett is. Láthatja tehát, hogy ebben a rendkívüli gépkocsiban semmiben sem szenved majd hiányt. Éppen ellenkezőleg : az új GLK azt tűzte ki célul, hogy újra és újra elkápráztassa Önt.

18

19 Off-road Styling csomag 17 Elfelejtheti a mindennapokat. Optikai kartervédő és a csomagban foglalt hátsó lökhárító teszik még határozottabbá a GLK megjelenését. Az Off-road Styling csomaghoz extraként rendelhető 20" - os, 7 - küllős könnyűfém keréktárcsák kiemelik a GLK kalandvágyó karakterét. Egyedül Ön dönti el, az új GLK mely részletét kívánja hangsúlyozni. Így például GLK - jának króm küszöbdíszlécekkel, króm / nemesacél belső és külső rakodóperemmel, valamint krómozott, négyszögletes kipufogóvégekkel adhat különösen igényes megjelenést. Az extraként rendelhető Off-road Styling csomaggal a GLK tökéletes kísérővé válik, ha maga mögött akarja hagyni a mindennapokat. A csomag 17" - os könnyűfém keréktárcsákból, fekete off-road betétekkel ellátott, egyedi első- és hátsó lökhárítóból, valamint szintén fekete hosszanti tetősínekből áll. A Styling csomagot egy exkluzív, két krómlamellás hűtőrács, és elöl - hátul fekete karter- és alvázvédő lemez teszi teljessé.

20 18 Sport - csomag Külső megjelenés Mutassa meg sportos oldalát! Ha inkább sportos megjelenésével szeretne kitűnni a városi forgalomból, az extraként rendelhető Sport - csomag a legmegfelelőbb Önnek. Ez a csomag 19" - os könnyűfém keréktárcsákat, rendkívül sportos, króm díszlécekkel ellátott első és hátsó lökhárítót, valamint három krómlamellás hűtőrácsot tartalmaz. Ezen túlmenően GLK - ja oldalán is attraktív króm díszlécek, valamint a gépkocsi színére fényezett küszöbborítások csillognak. Ezenkívül a belső és külső rakodóperem itt is nemesacél betéteket kap, az alumínium hosszanti tetősín pedig további stílusos látványelemet jelent. A 20 mm - rel lejjebb ültetett sportfutómű tovább javítja a menettulajdonságokat, és új GLK - ja megjelenését rendkívül atlétikussá teszi. Az exkluzív első lökhárító különösen dinamikus megjelenést kölcsönöz az új GLK - nak. Az impozáns 20" - os, 5 - duplaküllős könnyűfém keréktárcsák extraként rendelhetők.

21

22 20 Sport - csomag Utastér A sport felszabadítja a boldogsághormonokat. Most csomagokban kaphatja őket. A Sport - csomag a belső térben is megmutatja, hogy Ön hangsúlyt fektet az egyéni megjelenésre. Aki emellett az opcionális csomag mellett dönt, sok exkluzív extrának örvendhet. Ezek a következők : igényes szövet / ARTICO bőrutánzat kárpitozás az üléseken, 3 - küllős sportkormány kormányon elhelyezett váltókarokkal, valamint egy praktikus beltéri világítás - csomag. Ezen túlmenően az ezüst színű kombinált műszer, az attraktív alumínium díszítőelemek és a bőr / króm bevonatú váltókar, valamint a rozsdamentes acél sport pedálok teszik még értékesebbé új GLK - ja belső terét. Ezt az átfogó csomagot az igényes szőnyegek az első és hátsó ülések előtt, a megfordítható csomagtér - szőnyeg, valamint a nemesacél ajtóküszöbök teszik teljessé. Rozsdamentes acél sportpedálok. Bőr és króm borítású váltókar.

23

24 22 Felszereltség Off-road Styling csomag Off-road Styling csomag 17" - os könnyűfém keréktárcsák, elöl 235 / 60, hátul 255 / 55 méretű abroncsokkal Belső és külső rakodóperem króm / rozsdamentes acél betétekkel ( extraként rendelhető a Sport - csomaghoz ) Első és hátsó lökhárító a gépkocsi színére fényezve, fekete offroad - betétekkel Fekete küszöb Fekete tetősínek Hűtőrács két króm lamellával Króm küszöb - díszléc Négyszögletes, krómozott kipufogóvégek Optikai, fekete színű védőlemez elöl és hátul Off-road technikai csomag 3 - küllős sportkormány, váltókarokkal COMAND APS - szel együtt : iránytű, magasságmérő, GPS - adatok DSR kapcsoló Erősített karter- és alvázvédő lemez Off-road kapcsoló a középkonzolon, króm betétekkel Off-road képernyő Off-road menetprogram ( váltó - kapcsolási pontok, gázpedál jelleggörbe módosítása ) A fekete bordás fellépő tovább erősíti az off-road jelleget. A DSR és az Off-road menetprogram kapcsolója ergonomiai szempontból előnyös helyen található.

25 Felszereltség Sport - csomag 23 Sport - csomag külső elemek 19" - os könnyűfém keréktárcsák, elöl 235 / 50, hátul 255 / 45 méretű abroncsokkal A gépkocsi színére fényezett küszöbborítások Alumínium tetősínek Hátsó lökhárító, króm díszcsíkkal Hűtőrács három króm lamellával Króm küszöb - díszléc Króm / rozsdamentes acél betéttel ellátott külső és belső rakodóperem Négyszögletes, krómozott kipufogóvégek Oldalsó króm díszléc Sport futómű ( 20 mm ) Sport - csomag belső elemek 3 - küllős sportkormány, váltókarokkal Alumínium díszítőelemek a műszerfalon és ajtókilincseken Belső világítás - csaomag ( szellőző - szabályzókerék megvilágítás, lábtérvilágítás elöl, ajtókapaszkodó - megvilágítás elöl és hátul, kilépő- és figyelmeztető lámpák elöl - hátul ) Bőr és króm borítású váltókar Ezüst színű kombinált műszer Küszöblécek elöl - hátul, elöl felirattal Rozsdamentes acél sportpedálok Szőnyeg az 1. és 2. üléssorhoz Szövet / bőrutánzat kárpitozás ( színek : fekete, szürke, bézs ) A 19" - os könnyűfém keréktárcsák határozott fellépést kölcsönöznek. Attraktív alumínium díszítőelemek adnak különleges hangulatot az utastérben.

26 A szériafelszereltség. A kezelő- és kijelzőelemek kialakításánál különös figyelmet fordítottunk a könnyű elérhetőségre és a magától értetődő kezelhetőségre. A kombinált műszer áttekinthető analóg kijelzőkkel tájékoztatja Önt, és szériafelszereltségként 4 - gombos multifunkciós kormányról kezelhető. A műszerfal kialakítása, többek között a váltókar előtti, 12 V - os csatlakozóval ellátott tárolórekesszel, a gépkocsi nemes jellegét hangsúlyozza.

27 Felszereltség Szériafelszereltség 25 Szériafelszereltség ( válogatás ) 1 / 3 : 2 / 3 arányban dönthető hátsó üléstámla 17" - os könnyűfém keréktárcsák 4ETS elektronikus vonóerő - szabályzó rendszer összkerékhajtáshoz 4MATIC állandó összkerékhajtás 7G - TRONIC 7 - sebességes automata váltó Ablaklégzsák a vezető, az első és hátsó utasok részére Adaptív féklámpa, vészfékezéskor villogó funkcióval ADAPTÍV FÉKRENDSZER ABS - szel, ASR - rel és emelkedőn történő elindulást segítő rendszerrel AGILITY CONTROL - csomag, szelektív lengéscsillapító - rendszerrel ASSYST szervizintervallum - kijelző Elektromos ablakemelők minden ajtón, komfort - kapcsolással Elektromosan állítható és fűthető külső tükrök, beépített irányjelzőkkel Első ülések részben elektromos állítással ESP Elektronikus Stabilitás Program Fékasszisztens ( BAS ) Gumiabroncs - nyomás csökkenésére figyelmeztető rendszer Két lépcsőben kioldó légzsákok és oldallégzsákok a vezető és az első utas részére Központi zár ( távirányító szelektív és teljes nyitással ) Lehajtható első középső könyöktámasz, tárolórekesszel Multifunkciós kormánykerék NECK - PRO aktív fejtámlák elöl Rádió Audio 20 Bluetooth csatlakozóval Szervokormány ( GLK 220 CDI ), paraméter - kormányzás ( sebességtől függő szervokormány) a V6 - os motoroknál TEMPOMAT, SPEEDTRONIC variálható sebességkorlátozóval Térdlégzsák a vezető számára THERMATIC 2 - zónás automata klímaberendezés A külső visszapillantó szériafelszereltségként gépkocsi színére fényezettek, beépített irányjelzőkkel. A krómozott küszöbdíszléc attraktív megjelenést biztosít.

28 Extra felszereltség. Az áttekinthető központi kijelző a COMAND - kezelőgombbal kezelhető, mely a könyöktámaszban található. Funkciói közé tartoznak a rádió, a CD / DVD - lejátszó, valamint a navigáció. A gomb egyszerű forgatásával és eltolásával választhatja ki a renszer megfelelő menüpontjait, majd megnyomásával erősítheti meg választását.

29 Felszereltség Extra felszereltség 27 Extra felszereltség ( válogatás ) Audio 50 APS rádió, CD - lejátszóval Audio 50 APS rádió DVD - tárral és LINGUATRONIC hangvezérlés - rendszerrel Bőrkormány COMAND APS COMAND APS, DVD - váltóval EASY - PACK csomagtérfedél Elektromosan állítható első ülések ( memória - funkcióval az ülésekhez, a kormányoszlophoz és a külső visszapillantó tükrökhöz ) Harman Kardon Logic 7 surround - hangszórórendszer Hátsó szórakoztató központ Hosszanti tetősín Intelligens Világítási Rendszer ( ILS ) Komfort multifunkciós kormány, 4,5" - os kijelzővel a kombinált műszerben Komfort telefon-előkészítés Media Interface Oldallégzsákok hátul Panoráma elektromos üveg tolótető PARKTRONIC parkolássegítő rendszer PRE - SAFE rendszer THERMOTRONIC komfort automata klímaberendezés Tolatókamera Ülésfűtés Vonóhorog A COMAND - irányítógomb lehetővé teszi többek között a navigáció kezelését is. Az opcionális Audio 50 APS rádiórendszer 8 - tól 12 - ig terjedő számú hangszóróval rendelkezik.

30 28 Színek és anyagok Fényezések UNI - FÉNYEZÉS METÁL FÉNYEZÉSEK EXTRA FÉNYEZÉS 040 fekete 197 obszidiánfekete 723 cubanitezüst 187 bonamitezüst 590 tűzopál 300 periklas - zöld 755 tenoritszürke 650 kalcitfehér 359 tanzanitkék 775 iridiumezüst 544 karneolvörös 798 sanidinbézs

31 Színek és anyagok Kárpit és díszítőelemek 29 SZÖVET SEATTLE SZÖVET/ARTICO BŐRUTÁNZAT BŐR DÍSZÍTŐELEMEK 001 fekete 701 fekete 201 fekete H85 szövet 704 mandulabézs 204 mandulabézs 739 alumínium 708 alpakkaszürke 205 szaharabézs H13 Pinie barna matt 208 alpakkaszürke 731 diófagyökér

32 30 Színek és anyagok Kombinációs lehetőségek Egy Mercedes a szabadság egy darabját jelenti. A szabadság pedig már az összeállításánál kezdődik. Számtalan kombinációs lehetőség közül választhat ki egyet az Önét. Szívesen segítünk Önnek ebben, ha igényli. Például az interneten a - benz.de alatt található konfigurátorral. Itt nyugodt körülmények között összeállíthatja magának Mercedesét, mielőtt megrendelné nálunk. Vagy igénybe veheti a designo program szinte végtelen lehetőségeit, és alakítsa ki GLK - ját egészen az Ön egyéni ízlésének megfelelően. Hiszen teljesen szabad kezet kapott. SZÖVET fekete SEATTLE SZÖ- VET/ARTICO* fekete mandulabézs alpakkaszürke BŐR fekete mandulabézs alpakkaszürke szaharabézs UNI - FÉNYEZÉS w fekete O O O O O O O O tűzopál O O o o O o O o kalcitfehér O O o O O o o O METÁL FÉNYEZÉSEK obszidiánfekete O O O O O O O O periklas - zöld O O O o O O O o tanzanitkék O O O O O O O O karneolvörös O O O O O O O O cubanitezüst O O o t O o o t tenoritszürke O O o O O o O O iridium - ezüst O O o O O o t O sanidinbézs O O O t O O O t EXTRA FÉNYEZÉS bonamitezüst O O t o O t t o O ajánlott o lehetséges t nem ajánlott * bőrutánzat

33 Műszaki adatok 31 GLK 220 CDI 4MATIC GLK 320 CDI 4MATIC GLK 280 4MATIC GLK 350 4MATIC BlueEFFICENCY 3 Hengerszám / elrendezés 4 / soros 6 / V 6 / V 6 / V Lökettérfogat ( cm 3 ) Névleges 1 teljesítmény ( kw 1 / percnél ) 125 / / / / 6000 Névleges forgatónyomaték 1 ( Nm 1 / percnél ) 400 / / / / Gyorsulás km / h ( s ) 8,8 7,5 7,6 6,7 Maximális sebesség kb. ( km / h ) Üzemanyag dízel dízel benzin benzin Üzemanyag - fogyasztás 2 ( l / 100 km ), kombinált 6,9 7,9 10,2 10,4 CO2 - kibocsátás ( g / km ) 2, kombinált A táblázat valamennyi adata még előzetes érték Az összes megadott méret milliméterben értendő. A képeken látható méretek középértékek. Az Off-road Styling csomaggal felszerelt gépjárművekre érvényes terheletlen állapotban. 1 A 80 / 1269 / EWG irányelvnek megfelelően, a jelenleg érvényes kiadás szerint. 2 A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak ( 80 / 1268 / EWG irányelv, a jelenleg érvényes kiadás szerint ) megfelelően történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között negyedévétől rendelhető.

34

35 Szerviz 33 Aki egy Mercedes mellett dönt, egy autónál sokkal többet vásárol. A Mercedes - Benz széleskörű szolgáltatásait. Service24h. Egy új Mercedesben egyvalami a kezdetektől elkíséri a nyugalom érzése. Hiszen a Mercedes - Benz Service24h egész nap, az év 365 napján rendelkezésére áll. Ha a műszaki hiba tapasztalat szerint meglehetősen valószínűtlen esete bekövetkezne, bármikor, Európa szerte rábízhatja magát a Mercedes - Benz Service24h - ra. A * szerviz - vonalon a nap bármely órájában szakembereink válaszolnak hívására, és megszervezik a szakszerű segítséget. Közvetlenül hívása beérkezése után elindul Önhöz Service24h csapatunk. A probléma gyakran a helyszínen megoldható. Amennyiben ez nem volna lehetséges, magától értetődően gondoskodunk arról, hogy gépkocsiját eljuttassák a legközelebbi Mercedes - Benz szervizbe. MercedesCard. A kártya belépő a Mercedes - Benz élményvilágába, egyúttal praktikus hitelkártya is akár ingyenesen, az éves kérdőívet megválaszolva. A MercedesCard - Journal - ban rendszeresen exkluzív sport -, utazási -, és kultúrális témákat, valamint érdekes termékeket mutatunk be Önnek. A Mercedes - Benz márkával kapcsolatos érdekes riportokat kínál Önnek a Mercedesmagazin. Ezen túlmenően VISA MercedesCard - jával szabad a belépés a Mercedes - Benz Museum - ba is. A kártya szolgáltatásairól minden további információt megtalál a - benz.de / mercedescard honlapon. A MercedesCard használatáról Ausztriában és Svájcban a helyi internet - oldalakon kaphat tájékoztatást. Mercedes - Benz Bank. Ha álmai autóját már kiválasztotta, és anyagilag rugalmas szeretne maradni, finanszírozási ajánlatainkkal állunk rendelkezésére. Akát lízing- vagy finanszírozási ajánlatok, biztosítás, vagy szerviz - szerződés nálunk mindent egy kézből megkaphat. Az online kalkulátorral könnyedén maga is kiszámolhatja a havi részleteket. A gépkocsijára vonatkozó egyéni finanszírozási szolgáltatások mellett attraktív befektetési lehetőségeket is kínálunk Önnek, például napidíjas, fix kamatozású termékeket és alapokat. További információkat a / telefonszámon kaphat ( 9 ct / perc, a Deutsche - Telekom tarifája szerint, mobil hálózatokból ettől eltérő tarifák lehetségesek ) vagy az interneten a - benz - bank.de honlapon. *Ingyenesen, mobiltelefon esetén a szolgáltatótól függően. A nem csatlakozott európai országok esetén :

36 Használtautó - visszavétel. A kör bezárul. GLK - osztályát, hosszú élete végén, az EU - Használtautó - Irányelvek 1 szerinti környezetbarát újrahasznosítás céljából visszavesszük addig azonban még sok idő eltelik. 1 A használtautó - visszavétel a 3,5 t - ig terjedő megengedett össztömegű gépkocsikra vonatkozó, nemzeti előírásoknak megfelelően érvényes. A Mercedes - Benz gépkocsik már több éve teljesítik az újrahasznosításra alkalmas konstrukcióval szemben támasztott követelményeket. A forgalomból kivont használt gépkocsik visszavételére visszavételi helyekből és szétszerelő üzemekből álló hálózat áll rendelkezésre, melyek gépkocsiját környezetbarát módon hasznosítják. A gépkocsi- és alkatrész - újrahasznosítás lehetőségeit folyamatosan fejlesztjük és javítjuk. Ezáltal az GLK - osztály a törvény által előírt újrahasznosítási arányok emelésének a jövőben is a szükséges határidőn belül meg fognak felelni. További információk a - benz.hu oldalon és a telefonszámon állnak rendelkezésére. A katalógus adatairól : A szerkesztés lezárása, után a termékeken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés valamint a szállítási terjedelem változásának jogát a gyártó a szállítási határidőig fenntartja, amennyiben a változások vagy eltérések az értékesítő érdekeinek figyelembevételével a vevő számára ésszerűek. Amennyiben az értékesítő vagy a gyártó a megrendelés vagy a megrendelés tárgyának megjelöléséhez írásjegyeket vagy számokat használ, önmagában ebből jogok nem vezethetők le. Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszerelések és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik a sorozatgyártásban előállított termék részét. A színeltéréseket a nyomdatechnika okozza. Ez a nyomtatvány nemzetközi felhasználásra készült. A törvényes, jogi ill. adóelőírásokra való utalások azonban csak a Német Szövetségi Köztársaságban, a nyomtatvány szerkesztésének lezárásakor érvényesek. A más országokban érvényes előírásokkal és kihatásokkal kapcsolatos, ill. az aktuális állapotra vonatkozó további információkért kérjük, forduljon Mercedes - Benz értékesítőjéhez. - benz.hu Daimler AG, Stuttgart BC / MR / 0608 Printed in Germany

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra.

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra. A-osztály limuzin Gyorsabban A-ból B-be és a világhálóra. Még álló helyzetben is tökéletes megjelenést alkot. Nulláról százra gyorsulása még nagyobb benyomást tesz és azonnal új mértéket szab: az A-osztály

Részletesebben

GLK - osztály extrafelszereltségei

GLK - osztály extrafelszereltségei 040U fekete fényezés 197U obszidiánfekete metál 308 610,- 779U alabandin-szürke metál 308 610,- 890U cavansit-kék metál 308 610,- 497U cuprit-barna metál 308 610,- 799U gyémántfehér "Bright" metál 595

Részletesebben

Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez.

Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez. Az új CLC - osztály 2 Design Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez. Az új CLC sportcoupé. A mozgás nem csak látható, hanem átélhető, és mindenek előtt meg is tapasztalható : a CLC - vel. A Mercedes -

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

Az M - osztály új generációja.

Az M - osztály új generációja. Az M - osztály új generációja. 2 Külső megjelenés Nem csak az utcára. De mindig az Ön útjain. Akár a nyüzsgő város hever a lábainál, akár egy sziklás út áll még Ön előtt : az M - osztály minden terepen

Részletesebben

Hívogatóan távolságtartó.

Hívogatóan távolságtartó. E - osztály Isten hozta otthon! Az E - osztály évtizedek óta egyet jelent a komforttal és a biztonsággal. Ráadásul újra és újra megújítja önmagát. Ma már több, mint 70 érzékelő gondoskodik róla, hogy

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. GLE. Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. Dinamika. Az önmegvalósítás képessége. Az elengedés művészete. Akiben ezek a tulajdonságok egyesülnek, rendkívüli nyugalmat sugároz, tudja

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Az első autó hét trónnal.

Az első autó hét trónnal. R-osztály. Az első autó hét trónnal. Foglaljon helyet a világ legkisebb királyságában vagy a legtágasabb gépkocsiban, amit valaha építettünk. Az új R-osztály. Fejedelmi útitárs, hét ülőhellyel. Az egész

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

GLK-osztály extrafelszereltségei

GLK-osztály extrafelszereltségei 4M 040U fekete fényezés 197U obszidiánfekete metál 312 420,- 986U Luzonit-szürke metál 312 420,- 890U cavansit-kék metál 312 420,- 526U dolomitbarna metál 312 420,- 799U gyémántfehér "Fényes" metál 600

Részletesebben

Az A - osztály új generációja

Az A - osztály új generációja Az A - osztály új generációja 2 Külső megjelenés A megbízhatóság az első pillantásra felismerhető. Minőség a legapróbb részletekig. A legnagyobb mérnöki teljesítmény, ha sikerül hidat építeni az érzelem

Részletesebben

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle A lét új könnyedsége. Az idő múlásával, a sikerrel, a tapasztalattal a célokból nem lesz kevesebb. Csak a hozzájuk vezető út lesz szebb. Magabiztosabb. Biztonságosabb. Minden

Részletesebben

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz.

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz. B-osztály. Akár kalandvágy, család vagy vezetési élmény a B-osztály új generációjában mindennek tökéletesen megvan a helye. Merítsen inspirációt az innovatív műszaki megoldásokból! Engedje, hogy magával

Részletesebben

Az új GLA. Az életrevaló.

Az új GLA. Az életrevaló. GLA-osztály. Az új GLA. Az életrevaló. Az új GLA már az első pillantásra lehetőségek végtelen sorát nyitja meg. Kezdjük az egyaránt izmos és áramvonalas design lendületességével, hiszen ezzel egy egész

Részletesebben

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis.

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. C-osztály. Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. Magabiztos könnyedség, egyben a fejlődés mintaképe. Aerodinamikája elegánsan kitér a légellenállás elől. Kívánságra teljesen automatikus légrugózással,

Részletesebben

C-osztály kombi szériafelszereltsége

C-osztály kombi szériafelszereltsége C-osztály kombi szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás CLASSIC (alapfelszereltség) Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlővel)

Részletesebben

G-osztály (BR463) szériafelszereltsége

G-osztály (BR463) szériafelszereltsége G-osztály (BR463) szériafelszereltsége ASSYST szervizintervallum kijelző Audio 20 CD rádió - integrált 6 lemezes CD-váltóval (MP3 lejátszására képes); telefonbillentyűzettel és Bluetooth csatlakozóval

Részletesebben

C - osztály limuzin szériafelszereltsége

C - osztály limuzin szériafelszereltsége C - osztály limuzin szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Szériakivitel Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlővel)

Részletesebben

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei 191U Kozmoszfekete metálfényezés 191 770,- 240U Lótuszkék metálfényezés 191 770,- 490U Sztyeppebarna metálfényezés 191 770,- 589U Jupitervörös 650U Zirrusfehér 696U Éjfekete 761U Polarezüst metálfényezés

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Erősítse fel a napot.

Erősítse fel a napot. SLC Roadster Erő-ütem. A város ritmusa felgyorsulni látszik, hiszen most az új SLC diktálja az ütemet. Az életöröm meghódítja az utcákat: új orral, gyémánt-hűtőráccsal és határozott króm szárnnyal. Minden

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ.

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ. C-osztály limuzin Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ. Az új C-osztály: tudja, honnan jön. Tudja, hová akar eljutni. Célja: vezetni. Útja: a csúcs felé. Technológiája, megjelenése, anyagai:

Részletesebben

CLA-osztály. Shooting Brake.

CLA-osztály. Shooting Brake. CLA-osztály. Shooting Brake. Nagyvárosi vadász. Az új CLA Shooting Brake. Kalandos az élet a nagyvárosban: a házak az ég felé törnek, és reggelre új negyedek születnek, készen arra, hogy meghódítsák őket.

Részletesebben

Motor GL 350 BlueTEC 4MATIC Offroader

Motor GL 350 BlueTEC 4MATIC Offroader Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok 22683470,00 HUF 1127760,00 HUF Szín Obszidiánfekete metálfényezés 351790,00 HUF Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S d 4MATIC All-Terrain Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag S S S S S S S 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás S S S S S S S Kivitel Széria külső kivitel P76 S S S S S S S Széria belső

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Magasabbra. Előbbre. Éljen át minden utat egy egészen új színvonalon: az új GLC-vel. Haladóbb és sportosabb mint valaha, közben szinte hangtalan és hatékony

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Újra és újra ámulatba ejt.

Újra és újra ámulatba ejt. C-osztály Cabriolet Újra és újra ámulatba ejt. Mennyire lehet intenzív egy autó? Az új C-osztály Cabriolet feszültséggel teli vonalai és izmos felületei a lélegzetelállító stílus bizonyítékai. Ezt csak

Részletesebben

G-osztály extrafelszereltségei

G-osztály extrafelszereltségei D06 Alcantara antracit tetőtér borítás - - - - S D27 Elektromos toló és billenő tető - - S S DN1 Csomagháló - - - - EH2 Komfort-Telefon EH3 Média-csatlakozó - - EM7 Hátsó szórakoztató rendszer - - - -

Részletesebben

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt.

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt. GLE. Coupé. Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt. Kifinomult sportosság és stílus. Ismerkedjen meg az autók világának legjobbjával egy új, magával ragadó formában: az új GLE Coupéban egyesül a Mercedes-Benz

Részletesebben

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID.

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID. S - osztály. Erő Elegancia és gyorsulás harmóniája. Aki igazán sikeres, az minimális energiabefektetéssel képes nagy dolgokat véghezvinni. A jövőben az előrehaladást is így mérjük majd. Az S - osztály

Részletesebben

Mercedes-Benz Hungária Kft. 1133 Budapest Kárpát utca 21. Az ár- és szériafelszereltség változtatásának jogát fenntartjuk. 2008.04.21. 1.

Mercedes-Benz Hungária Kft. 1133 Budapest Kárpát utca 21. Az ár- és szériafelszereltség változtatásának jogát fenntartjuk. 2008.04.21. 1. T í p u s Gyártási kód kw / LE Forint árak (20% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen B 180 CDI 245.207 80 / 109 6 295 000,- 743 000,- 7 038 000,- B 200 CDI 245.208 103 / 140 7 034 000,- 743 000,- 7 777

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik.

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik. C-osztály Coupé Azonnal elcsábít. A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik. A környezet a hátterévé válik.

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

GLC-Coupé szériafelszereltségei

GLC-Coupé szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás KIVITEL Széria külső kivitel P76 Széria belső kivitel P75 AMG Mercedes-AMG külső kivitel P31 Mercedes-AMG belső

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei felár ellenében S széria - nem CDI CDI 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 183 750,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 183 750,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 2. rész 2 db egyterű 1. kategóriába tartozó, 80-129

Részletesebben

Az SLK új generációja

Az SLK új generációja Az SLK új generációja Tartalom Agilitás 2 Menetdinamika 2 Külső megjelenés 4 Benzinmotorok 6 Váltók 8 Komfort 10 Belső tér / Vario - tető 10 Menetkényelem 12 Biztonság 14 AMG 16 SLK 55 AMG 16 AMG PERFORMANCE

Részletesebben

CLA-osztály extrafelszereltségei

CLA-osztály extrafelszereltségei CLA-osztály extrafelszereltségei CLA felár ellenében rendelhető felár nélkül rendelhető S széria - nem rendelhető CLA 220 CDI CLA 180 CLA 200 CLA 250 Forint-ár (bruttó) 295 HUF/EUR árfolyamon Kód Megnevezés

Részletesebben

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól*

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól* 3 640 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Pop 70/95 4 505 000 3 840 000 3 640 000 500L 0.9 TwinAir T 77/105 5 255 000 4 790 000

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Ki mondta, hogy az életben a komoly dolgok nem okozhatnak örömöt?

Ki mondta, hogy az életben a komoly dolgok nem okozhatnak örömöt? B-osztály. Még ha bővül is a család, ezzel az új családtaggal Ön kezdettől fogva mindenre felkészült: az új B-osztály biztonságot nyújt Önnek, hiszen képes felismerni, hogy az út milyen meglepetéseket

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 195 580,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 195 580,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés 195 580,- 787U Sziklaszürke metálfényezés

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben

Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben Vintage '57 Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben gyártottak. A szépség, a stílus és az eredetiség

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes!

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes! A-osztály. Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes! Mellette vagy ellene, a mindegy nem választható. Külseje kilóg a sorból, belső tere stílusikon. Elkergeti az unalmat az utcából. Közben pedig

Részletesebben

A CLS új generációja. Tehetség és forma.

A CLS új generációja. Tehetség és forma. CLS-osztály. Coupé. A CLS új generációja. Tehetség és forma. Csak a másként gondolkodók álmodtak valaha egy négyajtós coupéról, kényelmes hátsó ülésekkel: a Mercedes-Benz mérnökei. A CLS-sel az első ilyen

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

A-osztály 5 ajtós (W169) szériafelszereltsége

A-osztály 5 ajtós (W169) szériafelszereltsége A-osztály 5 ajtós (W169) szériafelszereltsége ASSYST szervizintervallum kijelzı»mechelen«szövet, illetve többszínő»namur«kárpitozás (színmintának megfelelıen) Ajtóbetétek, ajtófogantyú, mőszerfal alsó

Részletesebben

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, E-osztály limuzin Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, amely olyan mértékben segíti, tehermentesíti

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer.

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer. S-osztály. Coupé. Az új S-osztály Coupé. Gran Performer. Minden itt kezdődik: olyan formanyelvvel, amitől eláll a szavunk. Meghajlunk a nagy coupékra jellemző arányok, a sportos, powerdome-okkal ellátott,

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

CLS-osztály. Shooting Brake.

CLS-osztály. Shooting Brake. CLS-osztály. Shooting Brake. A CLS új generációja. Tehetség és forma. Vannak olyan személyiségek, akik egy egész generációt inspirálnak. Mert másképp közelítenek a dolgokhoz. Mert kiemelkednek a tömegből.

Részletesebben

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám:

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: Alvázszám: Eurotax: Márka: Típus: Gépjármü bruttó eladási ára: Eredetiségvizsgálat:

Részletesebben

SLK szériafelszereltsége

SLK szériafelszereltsége Hajtás; futómű SLK szériafelszereltsége Kód SLK 250 CDI SLK 200 SLK 250 SLK 350 6-fokozatú mechanikus sebességváltó * - A 6 fokozatú manuális sebességváltó az SLK 250 CDI-hez előreláthatólag 2012 2. negyedévétől

Részletesebben

Irányt mutat az áramlatoknak.

Irányt mutat az áramlatoknak. CLA-osztály. Irányt mutat az áramlatoknak. Az egyenes út gyakran a leggyorsabb. A megszokott dolgok bizalmat keltenek. De mi hajt előre? A lehető legtovább lovagolni a hullámon? Aki az áramlattal úszik,

Részletesebben

CLS - osztály alapfelszereltsége (C218)

CLS - osztály alapfelszereltsége (C218) CLS - osztály alapfelszereltsége (C218) Belsı Biztonság Több fokozatban felfúvódó adaptív légzsákok a vezetı és utasoldalon, oldal és csípılégzsákok elöl, függönylégzsákok az utastér teljes hosszában,

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X

Részletesebben

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT Új Qubo Qubo Újdonságok KÜLSŐ STÍLUS BELSŐ STÍLUS ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ CSOMAGTÉRAJTÓ 15" MÉRETŰ KERÉKAGY SAPKÁK GYÉMÁNTHATÁSÚ, BARNÍTOTT 15" MÉRETŰ KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK FEKETE CSÍKOK A TETŐN (HA NINCS TETŐSÍN)

Részletesebben

Nagyszerű. Egyedülálló.

Nagyszerű. Egyedülálló. V-osztály. Nagyszerű. Egyedülálló. Erőteljes orr és egyedülálló formák. A szenvedélyesen, a mindennapok örömeire és kihívásaira tervezett V-osztály jól variálható belső teret kínál, és egyidejűleg gondoskodik

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista Verzió incom Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & LX 4x4 MT6 ilver 503.4BU.0

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

C-osztály. T-modell.

C-osztály. T-modell. C-osztály. T-modell. Az új C-osztály T-modell. A legjobbnak nincs alternatívája. A nagyvonalúság akkor teljes, ha mindenben megmutatkozik: egy formavilágban, amely magával ragad, és nem enged el, egy térben,

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V Easy Easy Aut. 1.3 Multijet Sincom kód: 356.030.0 356.035.0 356.M30.0 356.M32.0 356.M35.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 598 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95

Részletesebben

GLE SUV szériafelszereltségei

GLE SUV szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o o o o AMG AMG sport modell (külső) 216 o V8 BITURBO felirat az első sárvédőn

Részletesebben

CL Coupé (C216) szériafelszereltsége

CL Coupé (C216) szériafelszereltsége CL Coupé (C216) szériafelszereltsége Szerviz, garancia ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Belső Tároló helyek Tároló rekesz a középkonzolban és a hátsó kartámaszban

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.5 351.24J.5 351.24M.5 351.24T.5 351.24V.5 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista E5+ árlista Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.3 Mjet E5+ 263.12D.1 zárt furgon dízel 1248 66/90

Részletesebben

Minden terepen csúcsformában.

Minden terepen csúcsformában. GLC Coupé Minden terepen csúcsformában. Dinamikus, mint egy coupé, és erőteljes, mint egy SUV. Egyedülállóan hangzik, és vezetni is az. Ismerkedjen meg a modern luxussal, egy új, magával ragadó formában:

Részletesebben

CLA Coupé és Shooting Brake

CLA Coupé és Shooting Brake CLA Coupé és Shooting Brake Rock. Sztár. Színpadon a rocksztárok új generációja: a CLA Shooting Brake és a CLA Coupé. Keveseknek van ennél több rajongója. Nem csoda, hiszen a sportos design most még határozottabb

Részletesebben

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi Opel 1 81 kw / 11 LE 92 kw / 125 LE Motor Váltómű 6-fokozatú kézi 6-fokozatú kézi 5 19 5 27 Rendelhető felszerelések 2 Világítás Csomag Dupla első olvasólámpák Könnyített rossz út csomag Kilátás és Világítás

Részletesebben

Dacia Techroad limitált széria

Dacia Techroad limitált széria Dacia Techroad limitált széria Techroad limitált széria Tedd élménnyé és kalanddá a mindennapokat! A Dacia termékcsalád szinte minden modelljén elérhető Techroad limitált széria éppen ezért született:

Részletesebben

Voyager. Dízel. Benzin. Az árlista érvényes: 2014.10.30. Fiat Group Automobiles Central and Eastern Europe Kft. Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft)

Voyager. Dízel. Benzin. Az árlista érvényes: 2014.10.30. Fiat Group Automobiles Central and Eastern Europe Kft. Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Voyager Kód Modell Hengerűrtartalom (cm3) Teljesítmény kw (LE) Váltó Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Dízel 404.O42.3 Voyager 2.8 D 177 LE 2776 130/177 9 444 882

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új 1.4 16V 263.111.0 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna.

A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna. S-osztály. A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna. Új időszámítás kezdődik. A portás is sokatmondóan bólint. A nap még elő sem bújt, mikor az S-osztály hatalmas hűtőrácsa

Részletesebben

CLS szériafelszereltségei Érvényes: től

CLS szériafelszereltségei Érvényes: től CLS 250d 4MATIC Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o AMG»V8

Részletesebben