A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID."

Átírás

1 S - osztály.

2 Erő Elegancia és gyorsulás harmóniája. Aki igazán sikeres, az minimális energiabefektetéssel képes nagy dolgokat véghezvinni. A jövőben az előrehaladást is így mérjük majd. Az S - osztály üzemanyag - fogyasztását és CO 2 - kibocsátását csökkenteni, valmint egy hibrid motort kifejleszteni nem idealizmus ez a fejlődés. A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID.

3

4 Tökéletesség Igényesség könnyedén. A legfontosabb különbség a képesség és a tökéletesség között a könnyedség. Ami rendkívülire sikerült, magabiztosságot sugároz mint az S - osztály vonalvezetése. Formája az új, LED - technikájú fényszóróknak köszön hetően még kifejezőbbé vált. Extra - felszereltség : Világítás csomag LED technikával, Intelligens Világítási Rendszer és adaptív menetfény - segéd.

5

6

7 Utazás Egy kirándulás alkalmával találkozni a világgal. Az utazás a kékbe mondás a világoskéken virágzó lenföldek látványából ered. Keletkezése idején az emberek járműveit egy lóerő hajtotta, és csak tekintetük vándorolt a messzeségbe. Ahhoz, hogy ma hasonlóan biztonságosan és gondtalanul de sokkal gyorsabban utazhasson, rendelkezésére áll az S - osztály. Olyan segédrendszerekkel rendelkezik, melyek segítenek figyelemmel kísérni környezetét, és azt is észreveszik, amire Ön éppen nem tud figyelni. Extra felszereltségek : Vezetői segédrendszerek - csomag, DISTRONIC PLUS - szal, PRE - SAFE fékkel, sávtartó- és holttér - asszisztenssel.

8

9 Egészség A kényelem nem elég. Mióta az ember két lábra állt, teste a járást szolgálja. Az Újkorban a felegyenesedett ember a saját akaratából vált ülő emberré. Ebben a testtartásban a gerinc meghajlik, és idővel eldeformálódik. Ezért rendkívül fontos, hogy ülő pozícióban ne csak a kényelemre, hanem csontozatunk védelmére is figyeljünk, és próbáljuk megtalálni a lehető legtermészetesebb formáját. Ebben segít Önnek az S-osztály ergonomikus, aktív ülése. Extra felszereltség : aktív, a menetdinamikához alkalmazkodó multikontúr ülések, masszázs - funkcióval.

10 Innováció. Nyugodtan nézünk szembe a jövővel. Az újítások az S - osztályban generációk óta magától értetődőek, és a mostani sorozatnál is mértékadóak a kényelem és a biztonság fokozása szempontjából. Így például az új monitor - technika, a SPLITVIEW lehetővé teszi, hogy a COMAND kijelzőjén a vezető és az utas két különböző képet láthasson. Szükség esetén az intelligens asszisztens rendszerek segítenek a vezetőnek, hogy felismerje és elkerülje a kritikus közlekedési helyzeteket. Így megelőzhetőek a balesetek, és minimalizálhatóak azok következményei. Az elektronikus rendszerek segítenek a menetkényelem növelésében, és gondoskodnak róla, hogy a vezető egészen nyugodtan a legfontosabbra, az útra koncentrálhasson. Az alapfelszereltséghez tartozik a PRE - SAFE utasvédelmi- és az ATTENTION ASSIST éberség figyelő rendszer ( nem rendelhető az S 400 BlueHYBRID - hez ), amely érzékelők segítségével megállapítja a vezető egyéni profilját, és figyelmezteti, ha felismeri a fáradtságot. Az opcionális vezetői asszisztens - csomaggal további támogató rendszerek állnak rendelkezésére. Ezen túlmenően számtalan egyéni kialakítási lehetőség teszi lehetővé, hogy a gépkocsi alkalmazkodjon kényelmi és biztonsági igényeihez. Szórakoztató - csomag elöl, SPLITVIEW - val Parkolás - csomag, parkolás - segítővel és tolatókamerával Vezetői Segédrendszerek - csomag, DISTRONIC PLUS - szal, BAS PLUS - szal, PRE - SAFE fékkel, sávtartó- és holttér - asszisztenssel Éjjellátó - asszisztens Plus, személy - felismerővel Világítás csomag LED technikával, Intelligens Világítási Rendszer és adaptív menetfény - segéd ABC légrugózás, oldalszél - érzékelővel ATTENTION ASSIST éberség figyelő rendszer ( az S 400 BlueHYBRID - hez nem rendelhető ) S - osztály. A haladás jelképe.

11 Környezet. A tudatos környezetgazdálkodással kapcsolatos legmagasabb szintű igények és a felelősség feltételezik egymást. Ezért a Mercedes - Benz takarékosabb és tisztább motorok, valamint tartós technika alkalmazásával tehermentesíti a természetet nem csak a motorháztető alatt. Például az aerodinamikai módosítások, a csökkentett gördülési ellenállású gumiabroncsok de mindenek előtt az intelligens energiagazdálkodási rendszer segítenek csökkenteni az S osztály fogyasztását és károsanyag kibocsátását. Ez azt jelenti, hogy hatékonyabban használja, vagy mint az S 400 BlueHYBRID esetében lehetőség szerint tárolja, és visszatáplálja az energiát. Az S 400 BlueHYBRID olyan 6 - hengeres benzinmotorral rendelkezik, amely beépített támogató elektromotorral rendelkezik. Így képes rá, hogy messze túlteljesítse a legszigorúbb kipufogógáz - előírásokat világszerte. Az S - osztály rendelhető S 350 CDI BlueEFFICIENCY kivitelben is. A BlueEFFICIENCY technika alapfelszerelésként történő alkalmazásával valamennyi modellnél jelentős mértékben javult az S - osztály környezetvédelmi mérlege. BlueEFFICIENCY technika alapfelszerelésként az S - osztálynál Akár 10 %- kal csökkentett fogyasztás Akár 10 %- kal csökkentett károsanyag - kibocsátás Intelligens hibrid - meghajtás: S 400 BlueHYBRID Exkluzivitás. Az S - osztály kitűnik magabiztosságával. Kezdetektől fogva egyet jelent a stílussal és eleganciával. Ezen túlmenően ezentúl innovatív LED - technika formálja modern orrát mindenek előtt éjszaka. Sötétben a hangulat - világítás hívogatja a vezetőt, háromféle, kívánság szerint választható árnyalatú megvilágítással. A megvilágítás mellett az ülések és a klíma is finoman hozzáigazítható minden egyes utas igényeihez. A rendkívüli atmoszférához ezen kívül láthatatlanul és hallhatatlanul még valami hozzájárul : aligha létezik autó, amely nagyobb nyugalmat kínálna az utastérben. Válogatott faanyagból készült, stílusos díszítőelemek, nemes bőr, harmónikus új színek, új anyagok és attraktív ülések adják meg végül az utolsó simítást az S - osztálynak. Mindegy, melyik szín - és anyagösszeállítást választja : minden olyan gondossággal készült, hogy a kéznek és a szemnek is örömet okoz. Első és hátsó lámpák LED technikával Hangulat - világítás három színárnyalatban Új színek, anyagok és díszítőelemek Még tovább csökkentett zajszint - benz.hu

12 Szériafelszereltség. Exkluzivitás alapfelszereltségként. Az S - osztály örök jellemzői. A kényelmes multifunkciós kormány segítségével a vezető mindig kézben tarthatja az összes fontos funkciót, melyre útközben szüksége lehet. A praktikus telefon - billentyűzetről a hívás - kezdeményezésen túl a rádió is kezelhető. A szórakoztató eszközök és a gépkocsi egyéb beállításai is kényelmesen irányíthatóak a középkonzolba épített COMAND - vezérlővel. Multifunkciós kormánykerék. Az S - osztály külső visszapillantó tükreibe új formájú, LED - es irányjelzők vannak beépítve. A multifunkciós- és a COMAND - kijelző új technikájának köszönhetően még élénkebb színeket jelenít meg. Végül a LED - es hátsó lámpák nem csak megjelenésükben modernek, hanem innovatív technikájuk is kiemelkedő, melynek segítségével vészfékezés esetén a féklámpák villognak, ezáltal is növelve az aktív biztonságot. Telefon - billentyűzet.

13 COMAND kijelző. Irányjelzők a visszapillantó tükrökben LED technikával. Fa díszítőelem a középkonzolon. Hátsó lámpa LED technikával.

14 Extra felszereltség. Az új S - osztály számos extra felszereltséggel rendelhető. Így például az utastér, a három színben beállítható hangulat - világítással és a fa - bőr kormánnyal még egyedibbé tehető. Az aktív multikontúr - ülések különböző beállítási lehetőségeikkel az egyéni igényekhez igazíthatók. A távolságtartó tempomat DISTRONIC PLUS segít tehermentesíteni a vezetőt. Képes az S-osztályt automatikusan a megadott távolságra tartani az előtte haladóktól. Fa - bőr kormány. A külső világítás is kiegészíthető további biztonsági és kényelmi funkciókkal a LED - es világítási csomag segítségével. Ez tartalmazza pl. a kanyar -, országúti - és autópálya - világítást, valamint az adaptív menetfény - segédet is. A sportosabb benyomásról kívánságra az AMG sportcsomag gondoskodik. DISTRONIC PLUS kijelző a kombinált műszerben.

15 Az aktív multikontúr ülés beállítása a COMAND - kijelzőn. Világítás csomag, LED technikával Hangulat-világítás. AMG sport - csomag.

16 UNI - FÉNYEZÉS METÁL FÉNYEZÉSEK Fekete / fekete 040 fekete 112 chromitfekete 544 karneolvörös EXTRA METÁL FÉNYEZÉSEK 197 obszidiánfekete 775 iridiumezüst 001 szövet 526 dolomitbarna 300 periklas - zöld 792 palládium - ezüst bőr H15 sötétbarna eukaliptusz ( széria ) 731 sötét diófagyökér ( fényes ) 799 gyémántfehér, fényes 359 tanzanitkék 798 sanidinbézs H14 világos diófagyökér ( fényes ) H18 barna nyárfa tűzkőszürke 736 fekete kőris 4

17 Alpakaszürke / bazaltszürke Kasmírbézs / szavannabézs Szaharabézs / fekete 1 Gesztenyebarna / fekete bőr bőr bőr bőr H15 sötétbarna eukaliptusz ( széria ) H15 sötétbarna eukaliptusz ( széria ) H15 sötétbarna eukaliptusz ( széria ) H15 sötétbarna eukaliptusz ( széria ) 731 sötét diófagyökér ( fényes ) 731 sötét diófagyökér ( fényes ) 731 sötét diófagyökér ( fényes ) 731 sötét diófagyökér ( fényes ) H14 világos diófagyökér ( fényes ) H14 világos diófagyökér ( fényes ) H14 világos diófagyökér ( fényes ) H14 világos diófagyökér ( fényes ) H18 barna nyárfa 3 H18 barna nyárfa 3 H18 barna nyárfa 3 H18 barna nyárfa fekete kőris fekete kőris fekete kőris fekete kőris 4 1 Az S 63 AMG - hez és az S 65 AMG - hez nem rendelhető. 2 PASSION bőr borítású műszerfal, ajtóborítások, ülésfelületek, térképzsebek és kalaptartó ; Alcantara bevonatú tetőkárpit és A -, B- és C - oszlopok. 3 Kizárólag a V12 - es motorizáltsághoz. 4 Kizárólag az AMG sport - csomaghoz. A designo bőr kárpitok és díszítőelemek designo katalógusunkban találhatók.

18 Műszaki adatok S - osztály S - osztály, hosszú változat DÍZELMOTOROK BENZINMOTOROK S 350 CDI BlueEFFICIENCY S 350 CDI 4MATIC S 450 CDI S 350 S 350 4MATIC Hengerszám / elrendezés 6 / V 6 / V 8 / V 6 / V 6 / V Lökettérfogat ( cm 3 ) Névleges teljesítmény 1 ( kw 1 / percnél ) 173 / / / / / 6000 Sűrítési viszony 17,7 17,7 17,0 10,7 10,7 Névleges forgatónyomaték 1 ( Nm 1 / percnél ) 540 / / / / / Gyorsulás km / h ( s ) ( hosszú változat ) 7,8 ( 7,8 ) 7,8 ( 7,8 ) 6,6 ( 6,6 ) 7,3 ( 7,3 ) 7,3 ( 7,3 ) Maximális sebesség kb. ( km / h ) ( hosszú változat ) ( ) 245 ( 245 ) ( ) ( ) ( ) Gumiabroncs - méret első tengely Gumiabroncs - méret hátsó tengely Üzemanyag dízel dízel dízel szuper szuper Üzemanyag - fogyasztás 3 ( l / 100 km ) városban ( hosszú változat ) országúton ( hosszú változat ) kombinált ( hosszú változat ) 10,4 10,6 ( 10,5 10,7 ) 5,9 ( 6,0 ) 7,6 ( 7,7 ) 10,7 10,9 ( 10,7 10,9 ) 6,2 6,3 ( 6,2 6,3 ) 7,8 8,0 ( 7,8 8,0 ) 13,0 13,2 ( 13,0 13,2 ) 6,9 7,1 ( 6,9 7,1 ) 9,1 9,3 ( 9,1 9,3 ) 14,6 14,8 ( 14,6 14,8 ) 7,4 7,7 ( 7,4 7,7 ) 10,0 10,2 ( 10,0 10,2 ) 14,6 15,0 ( 14,7 15,1 ) 7,8 7,9 ( 7,9 8,0 ) 10,2 10,5 ( 10,3 10,6 ) CO 2 - kibocsátás 3 ( g / km ) kombinált ( hosszú változat ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) Üzemanyagtartály térfogata ( l )/ ebből tartalék kb. 90 / / / / / 11 Csomagtartó térfogata ( l ) Fordulókör - átmérő ( m ) ( hosszú változat ) 11,8 ( 12,2 ) 11,8 ( 12,2 ) 11,8 ( 12,2 ) 11,8 ( 12,2 ) 11,8 ( 12,2 ) Üres tömeg 4 ( kg ) ( hosszú változat ) 1955 ( 2005 ) 2030 ( 2070 ) 2090 ( 2150 ) 1895 ( 1955 ) 1955 ( 2025 ) Megengedett össztömeg (kg) (hosszú változat) 2550 ( 2585 ) 2630 ( 2655 ) 2690 ( 2700 ) 2490 ( 2535 ) 2555 ( 2610 ) 1 A 80 / 1269 / EWG irányelvnek megfelelően, a jelenleg érvényes kiadás szerint. 2 Elektronikus úton leszabályozva. 3 A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak (80/1268/EWG irányelv, a jelenleg érvényes kiadás szerint) megfelelően történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között. 4 A 92 / 21 / EG irányelvnek, a 95 / 48 / EG

19 Minden adat milliméterben. A megadott méretek középértékek. Alapfelszereltségű gépkocsikra vonatkoznak, terheletlen állapotban ALTERNATÍV MEGHAJTÁS S 450 S 450 4MATIC S 500 S 500 4MATIC S S 63 AMG S 65 AMG 5 S 400 BlueHYBRID 8 / V 8 / V 8 / V 8 / V 12 / V 8 / V 12 / V 6 / V / / / / / / / / ,5 10,5 10,7 10,5 9,0 11,3 9,0 10,7 460 / / / / / / / / ,9 ( 5,9 ) 5,9 ( 5,9 ) 5,4 ( 5,4 ) 5,4 ( 5,4 ) ( 4,6 ) 4,6 ( 4,6 ) ( 4,4 ) 7,2 ( 7,2 ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 255 / 45 R / 45 R / 40 ZR / 40 ZR / 35 ZR / 35 ZR 20 szuper szuper szuper szuper szuper plusz szuper plusz szuper plusz szuper 15,9 16,0 ( 16,0 16,3 ) 7,7 7,8 ( 7,8 8,0 ) 10,6 10,7 ( 10,7 11,0 ) 16,3 16,4 ( 16,3 16,4 ) 7,9 8,0 ( 7,9 8,0 ) 11,0 11,1 ( 11,0 11,1 ) 16,5 16,7 ( 16,6 16,8 ) 7,9 8,1 ( 8,0 8,2 ) 11,0 11,2 ( 11,1 11,3 ) 16,8 16,9 ( 16,8 16,9 ) 8,1 8,2 ( 8,1 8,2 ) 11,3 11,4 ( 11,3 11,4 ) ( 21,7) ( 10,0 ) ( 14,3 ) 22,2 ( 22,4 ) 9,9 ( 10,0 ) 14,4 ( 14,5 ) ( 21,9 ) ( 10,2 ) ( 14,5 ) 10,7 10,9 ( 10,8 11,0 ) 6,3 6,5 ( 6,4 6,6 ) 7,9 8,1 ( 8,0 8,2 ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( 340 ) 344 ( 347 ) ( 346 ) ( ) 90 / / / / / / / / ,8 ( 12,2 ) 11,8 ( 12,2 ) 11,8 ( 12,2 ) 11,8 ( 12,2 ) ( 12,2 ) 11,8 ( 12,2 ) ( 12,2 ) 11,8 ( 12,2 ) 1955 ( 2015 ) 2030 ( 2075 ) 1955 ( 2015 ) 2030 ( 2075 ) ( 2210 ) 2070 ( 2140 ) ( 2270 ) 1955 ( 2020 ) 2560 ( 2595 ) 2640 ( 2660 ) 2560 ( 2595 ) 2640 ( 2660 ) ( 2690 ) 2610 ( 2640 ) ( 2705 ) 2550 ( 2600 ) kiadásnak megfelelően ( a gépkocsi menetkész állapotában, 90 % - ban feltöltött üzemanyagtartállyal, vezetővel ( 68 kg ) és csomaggal ( 7 kg ) széria - felszereltségű gépkocsikhoz. A tartozékok és az extra felszereltségek rendszerint növelik ezt az értéket, aminek következtében a hasznos terhelés ennek megfelelően csökken. 5 Hosszú változat.

20 Használtautó - visszavétel. A kör bezárul. S - osztályát, hosszú élete végén, az EU - Használtautó - Irányelvek 1 szerinti környezetbarát újrahasznosítás céljából visszavesszük addig azonban még sok idő eltelik. 1 A használtautó - visszavétel a 3,5 t - ig terjedő megengedett össztömegű gépkocsikra vonatkozó, nemzeti előírásoknak megfelelően érvényes. A Mercedes - Benz gépkocsik már több éve teljesítik az újrahasznosításra alkalmas konstrukcióval szemben támasztott követelményeket. A forgalomból kivont használt gépkocsik visszavételére visszavételi helyekből és szétszerelő üzemekből álló hálózat áll rendelkezésre, melyek gépkocsiját környezetbarát módon hasznosítják. A gépkocsi- és alkatrész - újrahasznosítás lehetőségeit folyamatosan fejlesztjük és javítjuk. Ezáltal az S - osztály a törvény által előírt újrahasznosítási arányok emelésének a jövőben is a szükséges határidőn belül meg fognak felelni. További információk a - benz.hu oldalon és a telefonszámon állnak rendelkezésére. A prospektus adatairól : A szerkesztés lezárása, után a termékeken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés valamint a szállítási terjedelem változásának jogát a gyártó a szállítási határidőig fenntartja, amennyiben a változások vagy eltérések az értékesítő érdekeinek figyelembevételével a vevő számára ésszerűek. Amennyiben az értékesítő vagy a gyártó a megrendelés vagy a megrendelés tárgyának megjelöléséhez írásjegyeket vagy számokat használ, önmagában ebből jogok nem vezethetők le. Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik a sorozatgyártásban előállított termék részét. A színeltéréseket a nyomdatechnika okozza. Ez a nyomtatvány olyan típusokat és szolgáltatásokat is tartalmazhat, melyek egyes országokban nem elérhetőek. A törvényes, jogi ill. adóelőírásokra való utalások azonban csak a Német Szövetségi Köztársaságban, a nyomtatvány szerkesztésének lezárásakor érvényesek. A más országokban érvényes előírásokkal és kihatásokkal kapcsolatos, ill. az aktuális állapotra vonatkozó további információkért kérjük, forduljon Mercedes - Benz értékesítőjéhez. - benz.hu Daimler AG, Stuttgart BC / MR / 0409 Printed in Germany

On: komfort. Off: mindennapok.

On: komfort. Off: mindennapok. M-osztály. On: komfort. Off: mindennapok. Az M-osztály már akkor komfort-fokozatba kapcsol, amikor Ön a motort még be sem indította. A nagyvonalú térérzetnek és az igényes anyagoknak köszönhetően ez az

Részletesebben

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ.

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ. C-osztály limuzin Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ. Az új C-osztály: tudja, honnan jön. Tudja, hová akar eljutni. Célja: vezetni. Útja: a csúcs felé. Technológiája, megjelenése, anyagai:

Részletesebben

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis.

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. C-osztály. Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. Magabiztos könnyedség, egyben a fejlődés mintaképe. Aerodinamikája elegánsan kitér a légellenállás elől. Kívánságra teljesen automatikus légrugózással,

Részletesebben

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi.

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Az új Vito Tourer. Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Ön mindig tettrekész. Célratörően végzi munkáját. Szereti az új kihívásokat. Akkor megérdemel egy olyan gépkocsit, amelyet Önnek terveztek: az

Részletesebben

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét.

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét. M-osztály. Von zerő. Az állandó magabiztosság azt jelenti, hogy a jelen kihívásainak éppúgy meg kell felelni, mint a jövőben várhatóknak. Az új M-osztállyal az SUV-k történetének új fejezetét írjuk. Egy

Részletesebben

A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Az új Sprinter. Zárt áruszállító. Külső gördülési. Külső gördülési zaj mért zaj kategória értéke, db

A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Az új Sprinter. Zárt áruszállító. Külső gördülési. Külső gördülési zaj mért zaj kategória értéke, db A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Gumiabroncsméret Teherbíró képesség Sebességindex Gumiabroncs osztály Üzemanyag takarékossági kategória Vanco2 195/75 16 107/105 71 Vancoco 195/75 16 107/105

Részletesebben

Az új S-osztály Coupé.

Az új S-osztály Coupé. Pappas Auto Klasszisokkal vezet/www.pappas.hu A Pappas Auto Magazinja Kilencedik évfolyam 2/2014. október Gran Performer. Az új S-osztály Coupé. Vadonatúj 2015-ös Jeep Renegade Ingyenes téli átvizsgálás

Részletesebben

Az emberek mozgatásához a jövőben többre van szükség, mint csak egy autóra.

Az emberek mozgatásához a jövőben többre van szükség, mint csak egy autóra. Az emberek mozgatásához a jövőben többre van szükség, mint csak egy autóra. Következő nagy innovációnk az Ön kézjegyét hordozza, hiszen a Mercedes-Benznél Ön és igényei állnak a középpontban. Mint mindig.

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA flottamegoldások

SIMPLY CLEVER. ŠKODA flottamegoldások SIMPLY CLEVER ŠKODA flottamegoldások Üdvözlöm! Kínálatunkban vevőink megtalálják az igényeiknek pontosan megfelelő megoldást, legyen szó akár globális, akár meghatározott országokra kiterjedő szervezetről.

Részletesebben

Accord. Sedan és Tourer

Accord. Sedan és Tourer Accord Sedan és Tourer MINDEN TÉREN FEJLETT Fejlett Az új Accordban legfejlettebb technológiáink mûködnek: a tovább tökéletesített futómû és a sportos Type S változat erôteljes dízelmotorja, korszerû,

Részletesebben

AZ ÚJ JEEP CHEROKEE. a Chrysler Group LLC bejegyzett vedjegye. jeep.hu

AZ ÚJ JEEP CHEROKEE. a Chrysler Group LLC bejegyzett vedjegye. jeep.hu AZ ÚJ JEEP CHEROKEE Ez a katalógus a Chrysler Group LLC kiadványa. A katalógusban szereplő termék illusztrációk, illetve műszaki adatok a katalógus jóváhagyásának idején érvényben lévő információkon alapulnak.

Részletesebben

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE ÚJ RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVÁCIÓ MINDEN NAP 1. 2. 3. 4. 5. DINAMIKUS, ROBUSZTUS, TELJESEN ÚJRAGONDOLT VONALAK, PÁRATLAN FELSZERELTSÉG ÉS MOTORVÁLASZTÉK: EZEK AZ ÚJ TRAFIC JELLEMZŐI. MÉG HATÉKONYABB

Részletesebben

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h Új LS 600h zászlóshajónk rendkívül vonzó megjelenése érzékletesen tükrözi a Lexus folyamatos fejlődését. Az autót minden eddiginél intelligensebb

Részletesebben

Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW

Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW Letisztult formaterv Az új Peugeot 308 fő jellemzői: intuíció, korszerűség, letisztult dizájn és elegancia. Az új Peugeot 308 kompakt méretekkel (4,25 m) és

Részletesebben

Új Prius Termékismertető

Új Prius Termékismertető Új Prius Termékismertető Íme, a világ első számú hibrid autója! Nézze meg közelebbről az új Priust, és fedezze fel számos ötletes formai megoldását! Ismerje meg az áttörést jelentő technológiát, amely

Részletesebben

2014/1. VOLVOCARS.HU

2014/1. VOLVOCARS.HU 2014/1. VOLVOCARS.HU ÜDVÖZÖLJÜK! AZ ÖN ÚJ AUTÓJA KALANDRA FEL! SENSUS 01 04 08 10 INTELLISAFE DRIVE-E VOLVO OCEAN RACE FELSZERELTSÉGI SZINTEK 12 14 16 18 BELSŐ TÉR KÁRPITOK KERÉKTÁRCSÁK TARTOZÉKOK 20 22

Részletesebben

Letisztult formaterv. * ez a motorizáció 2014 folyamán lesz elérhető

Letisztult formaterv. * ez a motorizáció 2014 folyamán lesz elérhető ÚJ PEUGEOT 308 Letisztult formaterv Az új Peugeot 308 fő jellemzői: intuíció, korszerűség, letisztult dizájn és elegancia. Az új Peugeot 308 kompakt méretekkel (4,25 m) és csökkentett súllyal (-140 kg)

Részletesebben

Több hely. Több lehetőség. Több Civic.

Több hely. Több lehetőség. Több Civic. Az új Civic Tourer Több hely. Több lehetőség. Több Civic. A Honda Civic fejlesztését mindig is az innováció határozta meg, mérnökeink a múlt tapasztalataira építkezve alkottak egyre hatékonyabb járműveket.

Részletesebben

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01. www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01. www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01 Bélyegző helye www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW KIVÉTELES PILLANATOK Újító koncepció, magas szintű felszereltség, a Peugeot teljes tudása megelevenedik

Részletesebben

ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal

ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal Az új Caddy Minden téren profi. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. A LEGALACSONYABB ÜZEMANYAG- FOGYASZTÁS a kategóriájában: átlagosan 3,8 l/100 km-től a Caddy BlueMotionnel. 1) ÚJ MOTOR- GENERÁCIÓ. Az EURO

Részletesebben

X50 VEGYEN MÉLY LEVEGŐT. Tartsa bent, és érezze a pillanat erejét. A QX50 az Ön személyiségének kiterjesztése, az érzékeket kényeztető stílus és kényelem tökéletes kombinációja. Luxus crossover, amely

Részletesebben

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ AZ Ú IS AZ Ú IS TARTALOM AZ Ú IS Bevezetés 04-07 Menetdinamika 08-09 L-Finesse 1 0-1 1 Luxuskivitelű Utastér 1 2-1 5 Modern megoldások 1 6-1 7 Full Hybrid 1 8-2 1 V6 kifinomultság 22-23 F SPORT 24-25

Részletesebben

RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE

RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE ÚJ RENAULT MASTER DRIVE TE CANGE PROFI ÉS ATÉKONY IETETLENÜL SZÉLES VÁLASZTÉK 2. 3. 4. ENERGY dci 165 5. 1. AZ ÚJ MASTER EMELI A TÉTET: ERŐSEBB, BIZTONSÁGOSABB ÉS GAZDASÁGOSABB LETT. EMELLETT TERMÉSZETESEN

Részletesebben

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com 7 év / 150 000 kilométeres újautó-garancia. A részletekről és a garancia feltételeiről érdeklődjön a Kia márkakereskedésekben vagy a www.kia.com oldalon. Érvényes az EU tagállamaiban (beleértve Norvégiát,

Részletesebben

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system)

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system) X70 A sportosság, a praktikum és egy modern művészeti alkotás jellemzőit ötvöző QX70 nem tartozik semelyik hagyományos járműkategóriába. Nagy teljesítményű és páratlan vezetési élményt nyújtó luxus crossover,

Részletesebben

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com * Kia hétéves / 150 000 kilométeres újautógarancia. Érvényes az EU tagállamokban (beleértve Norvégiát, Svájcot, Izlandot és Gibraltárt). Helyi feltételek szerint érvényes www.kia.com KIA Motors Hungary

Részletesebben

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT!

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT! ÉLETRE VALÓ! A Suzuki környezeti koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetüket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

egy hamisítatlan energiabomba volánja mögött helyet foglalni. A sportosság és a technológia optimális elegye, az eredeti

egy hamisítatlan energiabomba volánja mögött helyet foglalni. A sportosság és a technológia optimális elegye, az eredeti www.alfaromeo.hu A kiválóság ihlette, egy álom táplálja. A sportos evolúció élvonalában áll, akárcsak a 8C Competizione. A legfontosabb biztonsági és technológiai elismerések: 5 csillagos Euro NCAP értékelés,

Részletesebben

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez ÚJ PEUGEOT boxer Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez Az új Peugeot Boxer-kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszongépjárműcsalád. Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság

Részletesebben

HONDA insight. Hibridnek született. újult erővel a környezetért. Az istenségek útjai kultúra. végre igazi honda A motorgyártás története III.

HONDA insight. Hibridnek született. újult erővel a környezetért. Az istenségek útjai kultúra. végre igazi honda A motorgyártás története III. az álmok ereje - a Honda vásárlók magazinja 2009 01 HONDA insight 2009 Hibridnek született Honda insight újult erővel a környezetért honda civic hybrid Az istenségek útjai kultúra végre igazi honda A motorgyártás

Részletesebben