Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis."

Átírás

1 C-osztály.

2

3 Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. Magabiztos könnyedség, egyben a fejlődés mintaképe. Aerodinamikája elegánsan kitér a légellenállás elől. Kívánságra teljesen automatikus légrugózással, amely olyan intelligensen és finoman működik, hogy egészen új vezetési élményt nyújt. Meghajtásáról erőteljes és még hatékonyabb motorok gondoskodnak. Agilis és támadó kedvű, a legtisztább menetkultúrával. Az új C-osztály.

4

5 Csak egyvalamit követ: az Ön igényeit. Az új C-osztály nem követeli meg a figyelmét, de annál több figyelmet fordít Önre. Innovatív biztonsági és vezetéstámogató rendszerekkel rendelkezik, melyek előrelátóan figyelnek és szükség esetén előre figyelmeztetnek a követési távolságra. Figyelmeztetik Önt akkor is, ha a higgadtság fáradtsággá válna. Nyugodtan, magabiztosan.

6

7 Az érzékelés tere. A kommunikáció egy Mercedes-Benzzel a legmodernebb technológiák intelligens összekapcsolódása. Egyetlen érintéssel kényelmesen jeleníthet meg információkat a vezető látóterében. Az érzékek intuitív játéka. Miközben olyan stílusos környezet veszi körül, hogy már csak egy kívánsága marad: az új C-osztály.

8

9 Fény-alak. Egyedülálló design. Orra tökéletesen Mercedes-Benz. Elegáns, tiszta vonalak, a kulturált sportosság kifejezése. Mindezek pedig új fényben jelennek meg. Intelligens és előzékeny, mikor, felszereltségtől függően, automatikusan tompított fényszóróra kapcsolva találkozik a szembejövőkkel. Vonzó szépség, amely még a napot is fénybe borítja.

10 Öröm a szemnek.

11

12 Beállítottság kérdése. És egy válasz. Milyen érzés egy olyan autót vezetni, melynek újonnan kifejlesztett futóműve mindig dinamikusan viszi át az erőt az útra? Melynek extraként rendelhető AIRMATIC légrugózása teljesen automatikusan működik és a lengéscsillapítás keménységét minden egyes keréken intelligensen szabályozza? Melyben az AGILITY SELECT kapcsoló segítségével öt menetprogram választható, melyek karaktere az egyéni igények szerint a kényelmestől a sportosig meghatározható? Egyedülálló vezetési élmény. Az új C-osztály, extraként rendelhető AIRMATIC Agilitás-csomaggal.

13 Tökéletes kapcsolat. A Mercedes-Benz Connect különféle, extraként rendelhető technológiákat foglal magába melyek a gépkocsit összekötik a külvilággal. A COMAND Online multimédia-rendszer és a Mercedes-Benz alkalmazások segítségével a mobil szolgáltatások, mint pl. az internet rádió vagy az élő közlekedési információk az új érintőpanel segítségével egyszerűen és intuitív módon vehetők igénybe. Az új Head-up Display a legfontosabb információkat közvetlenül a vezető látóterében jeleníti meg. Ahogyan mi látjuk a dolgokat. Az extraként rendelhető LED-es Intelligens világítási rendszert még intelligensebbé tettük. Különböző funkciói, mint például az aktív kanyarvilágítás, a befordulás-világítás vagy az extraként rendelhető adaptív távfény asszisztens, mostantól hosszú élettartamú, energiatakarékos LED-es fényforrásokkal még jobban megvilágítják az útfelületet. Kellemesen fehér fénnyel, a még nagyobb biztonság érdekében. Megjelenését pedig még szebbé tettük, összetéveszthetetlen, átlátszó fényszóró-burkolatokkal.

14 Különleges. A széria-felszereltség. Az új C-osztály, letisztult Mercedes-Benz formavilággal. Ez már az orrnál megmutatkozik, a hűtőrácsba foglalt Mercedes csillaggal és a két lamellával. Sziluettje sportosságot és kiemelkedő értéket sugall. Szintúgy, mint az utastér, az új ülésekkel és az egymáshoz tökéletesen illeszkedő, igényes anyagokkal: a széria-felszereltséghez tartozó Aberdeen szövetkárpittal és a fekete zongoralakk-hatású díszítőelemekkel. Kívánságra bőr kárpitozás is rendelhető ebben az esetben komfort-ülésekkel. Extravagáns. AVANTGARDE kivitelváltozat. Az új C-osztály megjelenése kifejező. Króm betéteivel a hűtőrács lamelláin, a krómozott és alumínium oldalsó díszítőelemekkel, illetve kívánságra akár fényesre esztergált keréktárcsákkal. Ez a karakter a kétszínű designnal az utastérben is folytatódik. A nappabőr háromküllős multifunkciós kormánnyal és a széria-felszereltséghez tartozó ARTICO bőrutánzat/norwich szövet bevonatú sportos-komfortos ülésekkel, valamint a világos szálcsiszolt alumínium díszítőelemekkel. Extraként ARTICO vagy bőr bevonatú ülések és igényes fa díszítőelemek. rendelhetők.

15 Magabiztos stílus. EXCLUSIVE kivitelváltozat. Az új C-osztály modern luxust sugároz. Kívül a kidomborodó hűtőmaszkkal, a króm lamellákkal és a függőleges króm betéttel, belül az új elrendezésű középkonzollal automata váltó esetén, amely kitűnően harmonizál a belső színekkel. Széria-felszerelésként ARTICO bőrutánzat, mikroszálas DINAMICA és Nottingham szövet bevonatú sportos-kényelmes ülések és vonalas struktúrájú, fényes világosbarna hársfa díszítőelemek állnak rendelkezésére. Kívánságra: ARTICO bőrutánzat vagy bőr kárpit is rendelhető. Edzett. Az AMG Line. AMG. A dinamikus design legsportosabb rövidítése. Az erőteljes AMG Line minden nézőpontból a legjobb formáját mutatja. Kívülről például a markáns AMG Styling elemeinek, a leültetett sportfutóműnek és a nagyméretű AMG könnyűfém keréktárcsáknak köszönhetően. Belül ARTICO bőrutánzat bevonatú sportülésekkel, a lapított multifunkciós sportkormánnyal, a világos szálcsiszolt alumínium díszítőelemekkel és az AMG sportpedálokkal. Kívánságra: bőr kárpitozás és további válogatott díszítőelemek rendelhetők.

16 Kárpitok és díszítőelemek. Kárpitok Széria-felszereltség AVANTGARDE Aberdeen szövet fekete/fekete Aberdeen szövet kristályszürke/fekete ARTICO1 fekete/fekete ARTICO1 selyembézs/eszpresszóbarna ARTICO1 selyembézs/fekete ARTICO1 kristályszürke/fekete ARTICO1 kristályszürke/mélytengerkék ARTICO1 fekete/fekete Bőr fekete/fekete2 Bőr selyembézs/fekete Bőr kristályszürke/fekete 2 Bőr fekete/fekete Bőr selyembézs/eszpresszóbarna Bőr kristályszürke/mélytengerkék Bőr fekete/fekete Bőr áfonyavörös/fekete Bőr kristályszürke/fekete ARTICO1 /Norwich szövet, fekete/fekete ARTICO1 /Norwich szövet, kristályszürke/fekete ARTICO1 /DINAMICA 3 /Nottingham szövet, fekete/fekete ARTICO 1 /DINAMICA 3 /Nottingham szövet, selyembézs/eszpresszóbarna ARTICO 1 /DINAMICA 3 /Nottingham szövet, kristályszürke/mélytengerkék Díszítőelemek H07 H09 H24 H Hársfa, vonalas struktúra, fényes sötétbarna 2 Kőris, barna, nyitott pórusú2 Hársfa, vonalas struktúra, fényes világosbarna Zongoralakk, fekete Diófagyökér, fényes, barna 2 Kőris, fekete, nyitott pórusú 2 Alumínium, világos, szálcsiszolt 218 H ARTICO műbőr. 2 Extra felszereltség 3 Mikroszálas DINAMICA. 731 H07

17 EXCLUSIVE 2 AMG Line H24 H H07 H

18 Fényezések. Uni-fényezések Metál fényezések 1 designo fényezés Uni-fényezések fekete sarki fehér Metál fényezések obszidiánfekete tenoritszürke iridiumezüst palládium-ezüst citrinbarna cavansitkék brilliánskék2 gyémántfehér designo fényezés1 799 designo fényes gyémántfehér 1 Extra felszereltség. 2 Előreláthatólag júniusától rendelhető

19 Műszaki adatok. DÍZELMOTOR BENZINMOTOROK C 220 BlueTEC C 180 C 200 Hengerszám/elrendezés 4/soros 4/soros 4/soros Lökettérfogat (cm 3 ) Névleges 1 teljesítmény, kw (LE) 1/percnél 125 (170)/ (156)/ (184)/5500 Névleges forgatónyomaték 1 (Nm 1/percnél) 400/ / / Váltók 6 fok. kézi kapcs. [7G-TRONIC PLUS] 6 fok. kézi kapcs. [7G-TRONIC PLUS] 6 fok. kézi kapcs. [7G-TRONIC PLUS] Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra (mp) [automata seb.váltó] 8,1 [7,8] 8,2 [8,5] 7,5 [7,3] Maximális sebesség kb. (km/h) [automata seb.váltó] 234 [233] 225 [223] 237 [235] Gumiabroncs méret elsőtengely, hátsótengely 205/60 R /60 R /60 R 16 Üzemanyag dízel szuperbenzin szuperbenzin Üzemanyag-fogyasztás 2 (l/100 km) városban [automata sebességváltó] országúton [automata sebességváltó] vegyes [automata sebességváltó] 5,0 4,8 [5,5 5,3] 3,7 3,4 [3,9 3,6] 4,2 4,0 [4,5 4,3] 6,8 6,4 [7,4 6,8] 4,7 4,2 [5,0 4,6] 5,5 5,0 [5,8 5,4] 7,3 6,8 [7,2 6,8] 4,7 4,4 [4,7 4,4] 5,7 5,3 [5,6 5,3] CO 2 -kibocsátás 2 (g/km) kombinált [automata sebességváltó] [ ] [ ] [ ] Emissziós kategória 3 /Hatékonysági osztály 4 Euro 6/A+ Euro 6/A [Euro 6/B] Euro 6/B Üzemanyagt. térf. (l)/ebből tartalék kb. 41/7,0 41/7,0 41/7,0 Csomagtartó 5 térfogata (l) Fordulókör-átmérő (m) 11,22 11,22 11,22 Üres tömeg 6 (kg) [automata sebességváltó] 1550 [1570] 1395 [1425] 1445 [1465] Megengedett össztömeg (kg) [automata sebességváltó] 2115 [2135] 1960 [1990] 2010 [2030] Hosszúság 7 /Szélesség külső tükrökkel 7 (mm) 4686/ / /2020 Tengelytávolság 7 (mm) Nyomtáv elöl 7 /hátul 7 (mm) 1584/ / / A 80/1269/EGK irányelvnek megfelelően, a jelenleg érvényes kiadás szerint. 2 A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak (VO [EK] 715/2007 rendelet, a jelenleg érvényes kiadás szerint) megfelelően történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között. 3 Az adat csak az Európai Unióban érvényes. 4 A mért CO 2-kibocsátási értékek alapján, a gépkocsi tömegét figyelembe véve. 5 A 70/156/EGK irányelv 2000/40/EK számú kiadása alapján megadott adatok. 6 A 92/21/EK irányelvnek, a 95/48/EK előírás szerint megfelelően (a gépkocsi menetkész állapotában, 90 %-ban feltöltött üzemanyagtartállyal, vezetővel [68 kg] és csomaggal [7 kg]) széria-felszereltségű gépkocsikhoz, a tartozékok és az extra felszereltségek rendszerint növelik ezt az értéket, aminek következtében a hasznos terhelés ennek megfelelően csökken. 7 A megadott méretek középértékek. Álló helyzetű és terheletlen gépkocsik esetén érvényesek. További műszaki adatokat találhat:

20 Használtautó-visszavétel. C-osztályát, hosszú élete végén, az EU-Használtautó-Irányelvek szerinti környezetbarát újrahasznosítás céljából visszavesszük addig azonban még sok idő eltelik. Annak érdekében, hogy a visszaadást a lehető legegyszerűbbé tegyük, visszavételi helyekből és szétszerelő üzemekből álló hálózat áll rendelkezésre. Ezekben az üzemekben ingyenesen leadhatja gépkocsiját. Ezzel jelentős mértékben hozzájárul az újrahasznosítási körfogás teljessé tételéhez és az erőforrások kíméléséhez. A használt gépkocsik újrahasznosításáról és a visszavételi feltételekről további adatok a nemzeti Mercedes-Benz honlapon találhatók. A katalógus adatairól: A szerkesztés lezárása, után a termékeken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés valamint a szállítási terjedelem változásának jogát a gyártó a szállítási határidőig fenntartja, amennyiben a változások vagy eltérések az értékesítő érdekeinek fi gyelembevételével a vevő számára ésszerűek. Amennyiben az értékesítő vagy a gyártó a megrendelés vagy a megrendelés tárgyának megjelöléséhez írásjegyeket vagy számokat használ, önmagában ebből jogok nem vezethetők le. Az illusztrációkon olyan kiegészítő felsze relések és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik a sorozatgyártásban előállított termék részét. A színeltéréseket a nyomdatechnika okozza. Ez a nyomtatvány nemzetközi felhasználásra készült. A törvényes, jogi ill. adóelőírásokra való utalások azonban csak a Német Szövetségi Köztársaságban, a nyomtatvány szerkesztésének lezárásakor érvényesek. A más országokban érvényes előírásokkal és kihatásokkal kapcsolatos, ill. az aktuális állapotra vonatkozó további információkért kérjük, forduljon Mercedes-Benz értékesítőjéhez. Daimler AG, Mercedesstr. 137, Stuttgart BC/MC /1213

On: komfort. Off: mindennapok.

On: komfort. Off: mindennapok. M-osztály. On: komfort. Off: mindennapok. Az M-osztály már akkor komfort-fokozatba kapcsol, amikor Ön a motort még be sem indította. A nagyvonalú térérzetnek és az igényes anyagoknak köszönhetően ez az

Részletesebben

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi.

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Az új Vito Tourer. Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Ön mindig tettrekész. Célratörően végzi munkáját. Szereti az új kihívásokat. Akkor megérdemel egy olyan gépkocsit, amelyet Önnek terveztek: az

Részletesebben

A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Az új Sprinter. Zárt áruszállító. Külső gördülési. Külső gördülési zaj mért zaj kategória értéke, db

A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Az új Sprinter. Zárt áruszállító. Külső gördülési. Külső gördülési zaj mért zaj kategória értéke, db A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Gumiabroncsméret Teherbíró képesség Sebességindex Gumiabroncs osztály Üzemanyag takarékossági kategória Vanco2 195/75 16 107/105 71 Vancoco 195/75 16 107/105

Részletesebben

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét.

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét. M-osztály. Von zerő. Az állandó magabiztosság azt jelenti, hogy a jelen kihívásainak éppúgy meg kell felelni, mint a jövőben várhatóknak. Az új M-osztállyal az SUV-k történetének új fejezetét írjuk. Egy

Részletesebben

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE ÚJ RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVÁCIÓ MINDEN NAP 1. 2. 3. 4. 5. DINAMIKUS, ROBUSZTUS, TELJESEN ÚJRAGONDOLT VONALAK, PÁRATLAN FELSZERELTSÉG ÉS MOTORVÁLASZTÉK: EZEK AZ ÚJ TRAFIC JELLEMZŐI. MÉG HATÉKONYABB

Részletesebben

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01. www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01. www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01 Bélyegző helye www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW KIVÉTELES PILLANATOK Újító koncepció, magas szintű felszereltség, a Peugeot teljes tudása megelevenedik

Részletesebben

Új Prius Termékismertető

Új Prius Termékismertető Új Prius Termékismertető Íme, a világ első számú hibrid autója! Nézze meg közelebbről az új Priust, és fedezze fel számos ötletes formai megoldását! Ismerje meg az áttörést jelentő technológiát, amely

Részletesebben

Az új S-osztály Coupé.

Az új S-osztály Coupé. Pappas Auto Klasszisokkal vezet/www.pappas.hu A Pappas Auto Magazinja Kilencedik évfolyam 2/2014. október Gran Performer. Az új S-osztály Coupé. Vadonatúj 2015-ös Jeep Renegade Ingyenes téli átvizsgálás

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre Az új Jetta Das Auto. Motorok 105 LE (77 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres benzinmotor/2 Befecskendezés/feltöltés Közvetlen

Részletesebben

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ AZ Ú IS AZ Ú IS TARTALOM AZ Ú IS Bevezetés 04-07 Menetdinamika 08-09 L-Finesse 1 0-1 1 Luxuskivitelű Utastér 1 2-1 5 Modern megoldások 1 6-1 7 Full Hybrid 1 8-2 1 V6 kifinomultság 22-23 F SPORT 24-25

Részletesebben

Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW

Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW Letisztult formaterv Az új Peugeot 308 fő jellemzői: intuíció, korszerűség, letisztult dizájn és elegancia. Az új Peugeot 308 kompakt méretekkel (4,25 m) és

Részletesebben

az egyterű, melynek nem akad párja

az egyterű, melynek nem akad párja ÚJ PEUGEOT 5008 az egyterű, melynek nem akad párja Az 5008 olyan kivételes modularitással rendelkező kompakt egyterű, amely remekül ötvözi a sokoldalúságot a stílusossággal. Legújabb technológiájú, minden

Részletesebben

X50 VEGYEN MÉLY LEVEGŐT. Tartsa bent, és érezze a pillanat erejét. A QX50 az Ön személyiségének kiterjesztése, az érzékeket kényeztető stílus és kényelem tökéletes kombinációja. Luxus crossover, amely

Részletesebben

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system)

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system) X70 A sportosság, a praktikum és egy modern művészeti alkotás jellemzőit ötvöző QX70 nem tartozik semelyik hagyományos járműkategóriába. Nagy teljesítményű és páratlan vezetési élményt nyújtó luxus crossover,

Részletesebben

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h Új LS 600h zászlóshajónk rendkívül vonzó megjelenése érzékletesen tükrözi a Lexus folyamatos fejlődését. Az autót minden eddiginél intelligensebb

Részletesebben

AZ Ú NX 300h ISMER E MEG AZ Ú NX 300h MODELLT!

AZ Ú NX 300h ISMER E MEG AZ Ú NX 300h MODELLT! BEVEZETÉS AZ Ú NX 300h TERVEZÉSE SORÁN AZ VOLT A CÉLUNK, HOGY EGY FELTŰNŐ ÉS ELLEGZETES CROSSOVERT ALKOSSUNK, MELY MINDENKIT AZONNAL VEZETÉSRE CSÁBÍT. Takeaki Kato, a NX 300h főmérnöke A MOZGÁS LENYŰGÖZŐ

Részletesebben

Letisztult formaterv. * ez a motorizáció 2014 folyamán lesz elérhető

Letisztult formaterv. * ez a motorizáció 2014 folyamán lesz elérhető ÚJ PEUGEOT 308 Letisztult formaterv Az új Peugeot 308 fő jellemzői: intuíció, korszerűség, letisztult dizájn és elegancia. Az új Peugeot 308 kompakt méretekkel (4,25 m) és csökkentett súllyal (-140 kg)

Részletesebben

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT!

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT! ÉLETRE VALÓ! A Suzuki környezeti koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetüket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

Több hely. Több lehetőség. Több Civic.

Több hely. Több lehetőség. Több Civic. Az új Civic Tourer Több hely. Több lehetőség. Több Civic. A Honda Civic fejlesztését mindig is az innováció határozta meg, mérnökeink a múlt tapasztalataira építkezve alkottak egyre hatékonyabb járműveket.

Részletesebben

egy hamisítatlan energiabomba volánja mögött helyet foglalni. A sportosság és a technológia optimális elegye, az eredeti

egy hamisítatlan energiabomba volánja mögött helyet foglalni. A sportosság és a technológia optimális elegye, az eredeti www.alfaromeo.hu A kiválóság ihlette, egy álom táplálja. A sportos evolúció élvonalában áll, akárcsak a 8C Competizione. A legfontosabb biztonsági és technológiai elismerések: 5 csillagos Euro NCAP értékelés,

Részletesebben

RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE

RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE ÚJ RENAULT MASTER DRIVE TE CANGE PROFI ÉS ATÉKONY IETETLENÜL SZÉLES VÁLASZTÉK 2. 3. 4. ENERGY dci 165 5. 1. AZ ÚJ MASTER EMELI A TÉTET: ERŐSEBB, BIZTONSÁGOSABB ÉS GAZDASÁGOSABB LETT. EMELLETT TERMÉSZETESEN

Részletesebben

ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal

ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal Az új Caddy Minden téren profi. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. A LEGALACSONYABB ÜZEMANYAG- FOGYASZTÁS a kategóriájában: átlagosan 3,8 l/100 km-től a Caddy BlueMotionnel. 1) ÚJ MOTOR- GENERÁCIÓ. Az EURO

Részletesebben

Műszaki adatok. Az új Crafter

Műszaki adatok. Az új Crafter Műszaki adatok Az új Crafter Az üzemanyag-fogyasztással és a CO 2-kibocsátással kapcsolatos információkat a Műszaki Adatlap tartalmazza. Nem minden motor-, váltó- és karosszériaforma-kombináció lehetséges.

Részletesebben

2,5% THM: MINDENKINEK*

2,5% THM: MINDENKINEK* KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI MÁR 4 990 000 Ft-tól 2,5% THM: MINDENKINEK* FINANCE SELECT BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók széles skáláját kínálja. Elérhető

Részletesebben

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez ÚJ PEUGEOT boxer Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez Az új Peugeot Boxer-kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszongépjárműcsalád. Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság

Részletesebben

NISSAN NAVARA. Erő és intelligens technológia 4,99% THM. 4 837 000 Ft nettó kezdő ártól VAD TERMÉSZET 3 FÉLE MEGHAJTÁSI MÓD. www.nissan.

NISSAN NAVARA. Erő és intelligens technológia 4,99% THM. 4 837 000 Ft nettó kezdő ártól VAD TERMÉSZET 3 FÉLE MEGHAJTÁSI MÓD. www.nissan. Erő és intelligens technológia 4 837 000 Ft nettó kezdő ártól 4,99% THM VAD TERMÉSZET Széles utak, nyílt tér, szárnyaló gondolatok. Hozza ki minden alkalomból a maximumot! A Navara erősebb, maszivabb mint

Részletesebben

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com 7 év / 150 000 kilométeres újautó-garancia. A részletekről és a garancia feltételeiről érdeklődjön a Kia márkakereskedésekben vagy a www.kia.com oldalon. Érvényes az EU tagállamaiban (beleértve Norvégiát,

Részletesebben

panda van. EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB.

panda van. EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB. panda van EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB. Az Új Panda Vant vezetve gyorsan rá fog jönni, hogy egyáltalán nem kell lejjebb adnia megszokott kényelmébôl. Belsô tere olyan exkluzív kiegészítôket tartalmaz,

Részletesebben

Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók. Szervizprogram 2015. tavasz/nyár

Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók. Szervizprogram 2015. tavasz/nyár Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók Szervizprogram 2015. tavasz/nyár Tisztelt Mercedes-Benz tulajdonos! Autónk karbantartása kiemelten fontos, hiszen a vezetési élmény teljességén túl a biztonság

Részletesebben

Az élet annyit ér, amennyit megélünk belőle. Köszöntjük a Kia világában

Az élet annyit ér, amennyit megélünk belőle. Köszöntjük a Kia világában 2 Az élet csodálatos. Ragyogóan színes, kiszámíthatatlan, minden ízében izgalmas. Történjen bármi, a Kiára mindig számíthat. Az élet annyit ér, amennyit megélünk belőle. Köszöntjük a Kia világában A Kia

Részletesebben