A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése."

Átírás

1 CLA-osztály.

2 Zabolátlan. A CLA. Felejtse el, ahogyan eddig látta a világot: a CLA szakít a szabályokkal. De nem a jó ízlésével. A markáns hűtőrács, az energiával töltött sziluett és az éles körvonalak a rendkívüli formát megdöbbentően alacsony légellenállással kötik össze. Maximálisan koncentrált motortechnológia biztosít a CLA-nak magabiztos teljesítményt, visszafogott fogyasztás mellett. Az utastérben is szakít a coupékról alkotott hagyományos elképzelésekkel: sportos, kontrasztokra épülő belső tér vár Önre, avantgárd kialakítási lehetőségekkel. A CLA tudatosan provokálja Önt és ízlését. Elfogadja a kihívást?

3 A bemutatott gépkocsik áttekintése. 4 Mercedes-Benz CLA 250 sarki ezüst metál AMG Line kivitelváltozat, sokküllős AMG könnyűfém kerekek, Night-csomag, Exkluzív-csomag, fekete bőr kárpitozás, világos szálcsiszolt alumínium díszítőelemek 10 Mercedes-Benz CLA 45 AMG 4MATIC cirrusz-fehér Sokküllős, matt feketére fényezett és fényesre esztergált peremű könnyűfém kerekek, AMG Night-csomag, AMG Performance ülések, fekete bőr kárpitozás, AMG Carbon díszítőelemek A felszereltségi lehetőségek áttekintése. 14 Meghajtás és futómű 18 Integrált biztonsági koncepció 20 Komfort 24 CLA 45 AMG 4MATIC 26 Szériafelszereltség 32 Extrafelszereltségek 33 Kerekek 34 Műszaki adatok 36 Méretek 37 Fényezések 38 Kárpitok és díszítőelemek Az illusztrációkon olyan tartozékok és kiegészítő felszereltségek is láthatóak lehetnek, amelyek nem képezik a szériafelszereltség részét.

4 4 Az igazi vezéregyéniségek nem úsznak az árral hanem mutatják az utat. Alig vonta magára a CLA a figyelmét, máris minden ellenállást legyőz: a felületek egymásba olvadó formái láthatóvá teszik a példátlan aerodinamikát. Légellenállása a sorozatgyártású gépkocsik között mértékadó, fényszóróiban az aszfalt iránti szenvedély lángol: avantgárd design jellemzi, amely már álló helyzetben is mozgást sugároz.

5 5

6 6

7 7 Önálló design. A coupé-szerű tetővonal, a keret nélküli ablakok és a magas ablakperemek, csakúgy mint a határozott kialakítású oldalelemek, folyamatos átmenettel az izmos hátsó traktus felé, olyan kifejező részletek, melyek nem tetszenek mindenkinek. Csak azoknak, akik számítanak. A CLA hű marad irányvonalához. Az árral szemben is.

8 8 Az utastér is provokál: a beszállásra. Integrál sportülések szériafelszereltségként minden üléshelyen; a légbefúvók sugárhajtóműre emlékeztetnek, a kétcsöves kombinált műszer pedig fényes vörös jegyekkel tűnik ki. Feltűnő ezen kívül a nagy, szabadon álló, színes kijelző is. Kívánságra megjeleníti iphone -ja legfontosabb adatait is: gyors kapcsolat a digitális világhoz.

9 9

10 Nm-es nyomatéka biztos közönségsiker. Az előadás a motor indításával kezdődik: a négy henger türelmetlenül várja az utasításait. A gázpedál enyhe megnyomására egész teste libabőrös lesz és a sportülésbe nyomódik. Üdvözöljük a CLA rendkívül intenzív színpadi hangszerelésében: a CLA 45 AMG-ben!

11 11

12 12 Takarékoskodni a hengerekkel, az üzemanyaggal, a kompromisszumokkal: 4 henger, 6,9 liter, 360 LE. A CLA 45 AMG éhes a teljesítményre, de nem nagyétkű: 100 km-en 6,9 literes fogyasztása a szériagépkocsiban kapható legerősebb négyhengeres motort az egyik legésszerűbbé is teszi, így ez a gépkocsi gondoskodik róla, hogy csak az adrenalinkibocsátás legyen felelőtlen.

13 13

14 14 Hajtóerő a dízeleknél. Erőteljes, hatékony és tiszta, a Mercedes-Benz legmodernebb dízel-technológiája a CLA-ban. A három motor nagy vonóerővel és teljesítőképességgel győzi meg, alacsony kibocsátási- és fogyasztási értékei mellett. Négyhengeres soros motorok. A négyhengeres dízelerőforrások korszerű tulajdonságokat mutatnak: nagy nyomatékkal rendelkeznek, és az alacsony fordulatszámtartományokban is közvetlenül reagálnak. A fogyasztás terén ugyanakkor visszafogottak, károsanyag-kibocsátásuk alacsony, jelentősen csendesebbek és a vibrációjuk is csökkent. A Common-Rail dízeltechnológia negyedik generációjaként 1800 barra emelt befecskendezési nyomással, optimalizált égésterekkel, valamint precíz mágnesszelepes befecskendezőkkel rendelkeznek. A magasabb gyújtási nyomás és a turbófeltöltés, változó turbina-geometriával, gondoskodnak az erőteljes nyomatékgörbéről és a megfelelő vonóerőről minden területen. További hatékonysági intézkedések. Valamennyi dízelmotor rendelkezik ECO Start-Stop funkcióval, ezáltal a motor álló helyzetben átmenetileg leáll. Ezen túlmenően magától értetődően teljesítik az Euro 5 károsanyag-kibocsátási osztály követelményeit. A CLA 220 CDI, többutas kipufogógáz-visszavezetéssel, már az Euro 6 károsanyag-kibocsátási osztálynak is megfelel. A nagyobb hatékonyság érdekében a vezetési stílus terén szériafelszereltségként ECO kijelző ad visszajelzést arról, milyen gazdaságosan vezet, és segíti a vezetőt abban, hogy az adott körülmények között fogyasztásra optimalizált vezetési stílust alakíthasson ki CLA 220 CDI 125 kw A motorválaszték Dízel: CLA 180 CDI, 80 kw (109 LE) teljesítmény és 260 Nm forgatónyomaték CLA 200 CDI, 100 kw (136 LE) teljesítmény és 300 Nm forgatónyomaték CLA 220 CDI, 125 kw (170 LE) teljesítmény és 350 Nm forgatónyomaték Nm m Tudjon meg többet! Forgatónyomaték (Nm) Fordulatszám (1/perc) Teljesítmény (kw) Az új CLA minden műszaki adata megtalálható a 34/35. oldalon.

15 15 Hajtóerő a benzineseknél. Mértékadóak: a CLA benzinmotorjai a dinamikus teljesítményleadást és a magabiztos menetkényelmet alacsony fogyasztással és példamutató károsanyag-kibocsátással kapcsolják össze. Négyhengeres soros motorok. Az 1,6, ill. 2,0 l-es hengerűrtartalmú, közvetlen benzinbefecskendezéses négyhengeres motorok, változó szelepvezérléssel és turbófeltöltéssel, alapos munkát végeznek. Közvetlen reagálási képességükkel már az alsó fordulatszám-tartományban is meggyőzőek. Ezt a kiemelkedő teljesítményt a példamutató zajszint és a korszerűen alacsony fogyasztási- és kibocsátási értékek tovább fokozzák. fordulatszám-tartományban lehetővé teszi a spontán reagálási képességet valamint a nagy forgatónyomatékot. További hatékonysági intézkedések. A szériafelszereltséghez tartozó ECO Start-Stop funkció is növeli a motorok gazdaságosságát. Ezen kívül a vezető a szériafelszereltséghez tartozó ECO kijelző segítségével ellenőrizheti vezetési stílusa hatékonyságát és adott esetben változtathat azon. A kijelző visszajelzést ad pillanatnyi vezetési stílusáról és segíti abban, hogy az adott feltételek között, fogyasztásra optimalizált vezetési stílust alakíthasson ki. A motorválaszték Benzines: CLA 180, 90 kw (122 LE) teljesítmény és 200 Nm forgatónyomaték (CLA 180 BlueEFFICIENCY Editionként is) CLA 200, 115 kw (156 LE) teljesítmény és 250 Nm forgató nyomaték CLA 250/CLA 250 4MATIC, 155 kw (211 LE) teljesítmény és 350 Nm forgatónyomaték (CLA 250 Sport/CLA 250 Sport 4MATIC változatban is) CLA 45 AMG, 265 kw (360 LE) teljesítmény és 450 Nm forgatónyomaték Valamennyi benzinmotor rendkívül alacsony károsanyagkibocsátású és ezáltal már ma teljesíti az Euro 6 kipufogógáz-szabvány előírásait. CLA 250 A Mercedes-Benz harmadik generációs magasnyomású közvetlen befecskendezés, precíz piezo-befecskendezőkkel, valamint a továbbfejlesztett, sugárral irányított égési folyamat lehetővé teszik az üzemanyag szinte teljes elégését, ezáltal jobb hatásfokot és hatékonyabb üzemanyag-felhasználást biztosítva. A változó szelepvezérlés optimális hengertöltést tesz lehetővé, csökkentve ezáltal a fogyasztást és kiegészítve a csökkentett tömegből, a kisebb belső súrlódásból, valamint az igény szerint szabályozott segédberendezésekből származó előnyöket. A turbófeltöltés minden Nm 155 kw Forgatónyomaték (Nm) Fordulatszám (1/perc) Teljesítmény (kw) m Tudjon meg többet! A CLA minden műszaki adata megtalálható a 34/35. oldalon. Egy motor, amely olyan erőteljes, hogy saját fejezetet érdemel: a CLA 45 AMG 4MATIC-ról mindent megtudhat a 24. oldaltól.

16 16 7G-DCT. A dinamika megszakítása nélkül. Annak érdekében, hogy a CLA hajtóereje tökéletesen eljusson az útra. Váltani vagy váltatni? Ez itt a kérdés. Mindkét alternatíva mellett meggyőző érvek szólnak, úgyhogy egy váltóban foglaltuk össze őket: a 7G-DCT hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóban. Két rész-váltóműből áll, melyek mindegyike saját kuplunggal rendelkezik. Előnye: ezáltal a következő sebességi fokozat már be van kapcsolva, a váltás vonóerő-megszakítás nélkül történik, mely a vezetést még kényelmesebbé teszi de mindenekelőtt az automatikus sebességváltások olyan gyorsan történnek, mintha kézzel váltana. De tudjuk: bármilyen jó is egy automata váltó, sok vezető szívesen vált sebességet kézzel. Ezért a kormány-kapcsolófülek szinte, mint az autósportban a csomag részét képezik. A két sebességváltó-változat rendelkezésre állása a motorváltozattól függ. Erről további információkat például az árlistában, az online konfigurátorban vagy Mercedes-Benz partnerénél találhat. Szívesen adunk tanácsot. Röviden: a sebességváltó-változatok A 7G-DCT duplakuplungos sebességváltó gyors, lágy sebességváltást tesz lehetővé, vonóerő-megszakítás nélkül. A kapcsolási karakterisztika az üzemanyag-takarékostól a sportosig előválasztható. Rövid, közvetlen kapcsolási utakkal a hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltó gyors sebességváltást és magas fokú kapcsolási kényelmet tesz lehetővé.

17 17 Futómű. Vezetési élmény és dinamika mérték után: a CLA háromféle futóművével az egyéni kívánságokhoz igazítható. Komfort-futómű (szériafelszereltség, extra az Urban kivitelváltozatnál). Továbbfejlesztett McPherson első és teljesen újonnan konstruált négylengőkaros hátsó felfüggesztés gondoskodik a kiegyensúlyozottságról a menetkényelem és az agilitás között. Leültetett komfort-futómű (széria az Urban és CLA 180 BlueEFFICIENCY Edition modelleknél, extra az AMG Line-hoz). Rendkívül kényelmes rugózást és a jól bevált lengéscsillapító rendszernek köszönhetően még nagyobb biztonságot nyújt. A karosszéria leültetése elöl 15 mm-rel, hátul pedig 10 mm-rel tovább javítja az aerodinamikát és dinamikus megjelenést eredményez. A futóműváltozatok A Sport-direktkormányzás (széria) a kormány-elfordítási szögtől függő, változó áttételt és sebességtől függő kormány-rásegítést tartalmaz. A 4MATIC állandó összkerékhajtás teljes mértékben változtatható nyomatékelosztást valósít meg az első és a hátsó tengely között. Ez sportos vezetési stílust tesz lehetővé különböző útviszonyok között, a lehető legjobb tapadás mellett. Az ESP kanyardinamika-asszisztens (széria) gyorsabb kanyarvételkor gondoskodik a jobb tapadásról. Sportfutómű (az extraként rendelhető AMG Line kivitelváltozat része). A rugók és lengéscsillapítók sportosan feszesre vannak hangolva, a karosszéria pedig elöl 15, hátul 10 mm-rel le van ültetve.

18 18 A balesetmentes közlekedés víziója hajt bennünket. A világ első autógyártójaként fejlesztettük ki az Integrált biztonsági koncepciót: a balesetek elkerülése, a veszélyekre való optimális reagálás és a balesetek következményeinek csökkentése érdekében, amely egy Mercedes utasai számára éppúgy fontos, mint a közlekedés többi résztvevőjének. Biztonságos autózás ATTENTION ASSIST (széria). A rendszer 80 és 180 km/h között hang- és fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, ha a fáradás jeleit érzékeli. Érzékelők elemzik a gépkocsi viselkedését az úton, miáltal felismerik az eltéréseket az előzetesen egyénileg meghatározott vezetői profiltól. COLLISION PREVENTION ASSIST (széria). A statikus távolság-figyelmeztetés hang- és fényjelzéssel figyelmeztethet a túl kicsi követési távolságra 7 és 250 km/h sebesség között. Az ekkor történő fékezés esetén az Adaptív fékaszszisztens pontosan akkora fékerőt bocsát rendelkezésére, amekkora szükséges, hogy ideális esetben elkerülhető legyen egy fenyegető ütközés. ADAPTIVE BRAKE (széria). Moduláris felépítésű menetdinamikai szabályzórendszer, amely a blokkolásgátló (ABS) mellett további funkciókat kínál: a szárító fékezés nedves időben csökkentheti a fék reagálási idejét és ezáltal a féktávolságot. Az előtöltés gondoskodik arról, hogy a fékbetétek automatikusan felfeküdjenek a féktárcsákra, ha a vezető hirtelen leveszi a lábát a gázpedálról. Ez az időnyereség rövidebbé teszi a fékberendezés reakcióidejét. Emelkedőn történő elinduláskor pedig megakadályozza a visszagurulást. Sávtartó-csomag (extra). A Sávtartó rendszer az útburkolati jelek alapján képes felismerni a sávokat, és a kormány enyhe remegtetésével figyelmezteti a vezetőt, ha a gépkocsi véletlenül kezdi elhagyni a sávot. A holttérfigyelő asszisztens figyeli a közvetlenül a gépkocsi melletti és mögötti területeket. DISTRONIC PLUS (extra a 7G-DCT-vel együtt). A radaros követési távolságtartó rendszer mindenekelőtt a gyakori megállással és elindulással járó forgalomban segít tartani a követési távolságot. A rendszer szükség esetén önállóan képes fékezni és ismét gyorsítani. Ha mégis ráfutásos baleset veszélye fenyeget, a COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS a DISTRONIC PLUS részeként részleges fékezést kezdeményezhet az ütközés elkerülése vagy következményeinek csökkentése érdekében. Intelligens Világítási Rendszer (extra). A rendszer országúti világítást, autópálya-világítást, kibővített ködlámpát, kanyar- és befordulás-világítást tartalmaz. A LED-es nappali menetfény és a LED-es hátsó lámpák nappal is gondoskodnak a jobb láthatóságról. Az extraként rendelhető Adaptív távfény asszisztens segítségével (csak az Intelligens Világítási Rendszerrel együtt rendelhető) mindig a tompított fényszóró lehető legnagyobb vetítési távolsága áll rendelkezésre, és szembejövő forgalom esetén a fényszóró automatikusan tompít. Veszély esetén PRE-SAFE rendszer (extra). A megelőző utasvédelmi rendszer a kritikus helyzeteket már kialakulásuk előtt képes felismerni, és szükség esetén előzetesen aktiválja a biztonsági rendszereket, melyek segíthetnek csökkenteni a sérülésveszélyt. Ehhez az ESP és BAS adatait folyamatosan kiértékeli és így felismeri az erős alul- vagy túlkormányzottságot, valamint a vészfékezést. Kritikus helyzetekben az övek a másodperc tört része alatt megfeszülnek az első üléseken és minden ablak automatikusan felhúzódik. Annak

19 19 érdekében, hogy az övek és a légzsákok egy esetleges ütközés esetén teljes védelmüket kifejthessék. Ezen túlmenően az extraként rendelhető tolótető is automatikusan bezáródik. Baleset esetén Aktív motorháztető (széria). Az aktív motorháztető 25 és 55 km/óra közötti ütközések esetén csökkentheti a gyalogosok vagy kerékpárosok a motorháztetőnek való ütközéskor fennálló sérülésének kockázatát. Az ütközés erejének felfogása érdekében a motorháztetőt hátul pirotechnikai elemek kb. hat centiméterrel megemelik. Visszatartó rendszerek (széria). A hárompontos övek, az övfeszítő, az överő-határoló és a légzsákok optimálisan össze vannak hangolva a sérülések lehető legjobb megelőzése érdekében. Szériafelszereltségként hét légzsák járul hozzá az utasok átfogó védelméhez: a kétfokozatú kioldá - sú első légzsákok, egy végighúzódó függönylégzsák mindkét oldalon, valamint oldallégzsákok a vezető és az első utas részére, melyek felsőtest-/medence-légzsákként lettek kialakítva. A térdlégzsák tovább csökkentheti a vezető ter- helését baleset esetén. Extraként bal és jobb oldali hátsó légzsák is rendelhető. Baleset után Mercedes-Benz segélyhívó-rendszer 1 (a COMAND Online része). A rendszer automatikus segélyhívást kezdeményez egy üzemkész és a gépkocsival összekapcsolt mobiltelefonon keresztül, amint a visszatartó rendszerek balesetet érzékelnek. Egyidejűleg megküldi a gépkocsi GPS-koordinátáinak adatait és a gépkocsiról információkat továbbít a Mercedes-Benz segélyhívó-központba. Ezt követően szóbeli kapcsolatot létesít. A segélyhívás manuálisan is kezdeményezhető. Baleset utáni intézkedések A következmény-károk csökkentése és, szükség esetén, a gépkocsiban utazók mentésének megkönnyítése érdekében a Mercedes-Benz további intézkedéseket fejlesztett ki. Ezek közé tartoznak például a motor automatikus leállítása, vagy a vészvillogó és a belső világítás bekapcsolása. A központi zár is automatikusan kireteszel, a sárvédő és az ajtó között pedig törési hézagok vannak beépítve, melyek megkönnyítik az ajtó kinyitását ütközés után. Ezen túlmenően a Mercedes-Benz egy Mentési Kézikönyvet is rendelkezésre bocsát, melyet a mentést végzők az internetről a oldalról az egész világon, több nyelven letölthetnek. Láthatja: a Mercedes-Benz a biztonságot minden szempontból átgondolta. 1 A gépkocsi teljes élettartama alatt, 19 európai országban elérhető.

20 20 Fényesen világít és kifejezetten okos. Képzeljen el egy sötét országutat, egy üres autópályát. Egy alig belátható kanyart vagy sűrű ködöt. Minden helyzet más és más. A lehető legjobb látási viszonyok érdekében a CLA kívánságra intelligens világítással is rendelhető. Az Intelligens Világítási Rendszer adaptív bi-xenon fényszórókkal automatikusan igazodik az útvi szonyokhoz. Jobban látni és jobban kitűnni: a fények karakteres játéka a biztonsági szempontok mellett összetéveszthetetlen, ultramodern megjelenést kölcsönöz, elölről és hátulról, éjjel és nappal egyaránt. A különleges kialakítású hátsó lámpák fényvezetős, az irányjelzők, féklámpák és ködzárófények LED-es kivitelűek. Intelligens Világítási Rendszer Az Intelligens Világítási Rendszer közelebbről: 1 Országúton sokkal jobban megvilágítja az út bal szélét, különösen bekapcsolt ködlámpa esetén. 2 Autópályán akár 60 százalékkal növeli a látótávolságot. 3 Az Aktív kanyarvilágítás növeli a biztonságot a kanyarokban. 4 A kanyarvilágítás pedig egy kiegészítő lámpa segítségével a kanyar felőli oldalon javítja a megvilágítást. A kibővített ködlámpa-funkció csökkenti a vezető ködről visszavert fény általi vakítását. Kiegészítésként kívánságra rendelhető az Adaptív távfény asszisztens: bekapcsolt országúti fényszórónál a lehető legnagyobb vetítési távolságot teszi lehetővé, a szembejövő forgalom elvakítása nélkül. Az utastér értékesebb megjelenéséről és a lehető legjobb láthatóságról a gépkocsiban az extraként rendelhető Világítás- és láthatóság-csomag gondoskodik. Többek között kiegészítő funkcionális megvilágítást tartalmaz, amely növeli a kényelmet és a biztonságot, valamint hangulatvilágítást, amely az utastérnek még kellemesebb atmoszférát kölcsönöz.

21 21 Az internet megváltoztatta az életünket. A CLA a mobil szórakoztatás teljes palettáját kínálja Önnek. Navigáció, telefon, audio, video, internet az extraként rendelhető COMAND Online multimédia rendszerrel a vezető ezeket, és számos más funkciót is szem előtt és ellenőrzése alatt tarthat. A kép színesben, nagy felbontásban, egy 17,8 cm-es KÖZPONTI MÉDIA KIJELZŐ-n jelenik meg. Kezelése egyszerű és intuitív. A gyors, merevlemezes navigáció, igényes domborzati térkép-megjelenítéssel segíti Önt a nyugodt megérkezésben. Megfelelő mobiltelefonnal, a gépkocsi álló helyzetében internetoldalakat jeleníthet meg, menet közben pedig szabadon használhat olyan Mercedes-Benz-alkalmazásokat, mint a különleges célok keresése, időjárás-jelentés vagy az internetrádió. A kívánság szerinti szórakoztatásról egy DVD-lejátszó, rádió, 10 GB tárolóhely audiofájlok számára, valamint a külső berendezések csatlakoztatásához csatlakozók állnak rendelkezésre. A COMAND Online további fénypontjai a LINGUATRONIC beszédvezérlő rendszer, a Bluetooth csatlakozási lehetőség kéz nélküli funkcióval, valamint a zeneszámok átvitele Audiostreaming segítségével. További INFOTAINMENT-OPCIÓK CLA-jához A Drive Kit Plus (ld. az ábrán) tökéletesen integrálja az iphone 5/5s/5c-t a gépkocsi kezelési és kijelzési koncepciójába. A kontroller minden jelentős funkciót vezérel, melyet a KÖZPONTI MÉDIA KIJELZŐ megjelenít. A kompakt Becker MAP PILOT navigációs modul az Audio 20 CD-t intuitív módon kezelhető navigációs rendszerré változtatja. Az Audio 20 CD multimédia rendszer Bluetooth segítségével összekapcsolja a mobil készülékeket. Tartalmaz rádiót, kettős tunert, CD-lejátszót, telefon-billentyűzetet és a 14,7 cm-es KÖZPONTI MÉDIA KIJELZŐ-t. A Harman Kardon Logic 7 térhatású hangszórórendszernél tizenegy hangszóró, egy bass-reflex box és a 9 csatornás DSP-erősítő teszik teljessé a hangzást. m A Digitális Kezelési Utasítás segítségével közvetlenül a gépkocsiban hívhatók le információk a központi kijelzőre. A betriebsanleitung oldalon interaktív módon fedezheti fel a CLA-t. Alkalmazásként is letölthető okostelefonra vagy tablet-pc-re.

22 22 Asszisztens-rendszerek. Tolatókamera (extra, az Audio 20 CD-vel vagy a COMAND Online-nal együtt rendelhető). A tolatókamera, nagylátószögű objektívvel, valamint statikus és dinamikus segédvonalakkal hátramenetbe kapcsoláskor bekapcsol, és párhuzamos, ill. merőleges parkolásnál a közvetlenül a gépkocsi mögötti területet a képernyőn megjelenítve segíti a vezetőt. Sebességkorlátozás-asszisztens (az extraként rendelhető COMAND Online része). Ez az asszisztens képes felismerni és a kombinált műszer kijelzőjén megjeleníteni a sebességkorlá tozásokat. Ehhez az első szélvédőn elhelyezett kamera folyamatosan figyeli a környezetet a gépkocsi előtt, és kiszűri a sebességkorlátozást jelző táb lákat. Ha a sebességkorlátozás megváltozik, a szimbólum a kijelzőn igazodik hozzá. A táblafelismerő rendszer különösen hasznos segítség változó jelzésű táblák esetén vagy építkezéseknél. Tegye kényelmessé! A kívánságra rendelhető Aktív parkolás-asszisztens megkönnyíti a be- és kiállást hossz- és keresztirányú parkolóhelyekre. Automatikusan bekormányozza a gépkocsit a parkolóhelyekre, átvéve a vezetőtől a kormányzás és a fékezés feladatait. m Tudjon meg többet a Mercedes-Benz Intelligent Drive-ról! Ezen a néven foglaltuk össze azokat az intelligens műszaki megoldásokat, melyek aktívan támogatják és tehermentesítik a vezetőt. Számítógépén vagy tablet-pc-jén a oldalon tekintheti meg ezeket.

23 23 Panoráma-tolótető. A fény és a levegő atmoszférává válik: nagy üvegfelületével az extraként rendelhető Panoráma-tolótető különösen világos és barátságos környezetet teremt az utastérben. A felszereltség tulajdonképpen egy elektromos üveg tolótető. Erős napsugárzás esetén egy elektromos napvédő roló nyújt árnyékot. Az üvegtető megemelt állásban három fokozatban automatikusan igazodik a pillanatnyi sebességhez, nagy sebességnél az üvegtető lesüllyed, és ekkor a zajszint és a levegőáramlás az utastérben lecsökken. Alacsonyabb sebességnél a tető ismét megemelkedik.

24 24 CLA 45 AMG 4MATIC. Csúcsteljesítmény-sport. A CLA 45 AMG 4MATIC meggyőző a számok terén, azonban már a külső megjelenése is zabolátlan erőt sugároz. Expresszív fellépésével, AMG megjelenésével a CLA még kifejezőbb, még hatásosabb, még inkább vezető egyéniségként jelenik meg. A külső megjelenés fénypontjai AMG első lökhárító fekete Flics-szel, AMG duplalamellás hűtőrács és AMG felirat AMG Sport kipufogórendszer krómozott kettős kipufogóvégekkel Titánszürkére fényezett és fényesre esztergált 5 duplaküllős AMG könnyűfém kerekek Az utastér fénypontjai AMG sportülések piros díszítővarrással Világos szálcsiszolt alumínium díszítőelemek Alul egyenes karimájú sportkormány kapcsolófülekkel Piros övek AMG kombinált műszer AMG főmenüvel, RACETIMER-rel és AMG Start-up kijelzővel AMG DRIVE UNIT a menetprogramokhoz való közvetlen hozzáféréshez

25 25 CLA 45 AMG 4MATIC technika. A CLA 45 AMG 4MATIC kiemelkedő teljesítménye és hatékonysága igényes fejlesztőmunka eredménye. Az innovatív 2,0 literes, négyhengeres AMG turbómotor mindössze két liter hengerűrtartalomból 265 kw (360 LE) teljesítményt állít elő. Ez literenként 133 kw (181 LE) csúcsteljesítménynek felel meg. Ez a nagyteljesítményű motor 450 Nm forgatónyomatékával a gépkocsit 4,6 másodperc alatt gyorsítja 0-ról 100 km/órára. A magas teljesítmény-értékek mellett az üzemanyag-fogyasztás is mértékadó: a CLA 45 AMG 4MATIC többek között az ECO Start-Stop funkciónak köszönhetően kombinált ciklusban csak 6,9 l-t fogyaszt 100 km-en. A nagyteljesítményű erőművet a hagyományos one man, one engine AMG filozófia szerint kézi munkával készítik amint ez látható is az AMG motorplaketten, a motor gyártásáért felelős AMG szerelő aláírásával együtt. Az AMG SPEEDSHIFT DCT hétfokozatú sportváltó három menetprogrammal, gázfröccs- és racestart-funkcióval rendelkezik. A 3 fokozatos ESP elektronikus stabilitás-program segítségével az összkerékhajtás karakterisztikája a biztonságos, mégis sportostól a lezárt versenypályákon elérhető lehető legjobb teljesítményig beállítható. A nagy teljesítményű AMG fékberendezés kitűnő lassulási értékeket tesz lehetővé, nagyméretű, belső levegőhűtésű és perforált féktárcsái által. Az elektromechanikus AMG Sport paraméter-kormánymű, az AMG sportfutómű, az AMG tengelyek és a teljesítmény-orientált 4MATIC összkerékhajtás összjátéka érezhetően precízebb, élénkebb menettulajdonságokat eredményez.

26 26 Szériafelszereltség. A CLA-osztályt a legapróbb részletekig egészen egyénien állíthatja össze. Számtalan felszereltségi lehetőség vár Önre. Vagy válassza a kényelmesebb utat és lelje örömét egyszerűen a széleskörű szériafelszereltségben. A külső megjelenés fénypontjai Fekete hűtőrács, ezüst lamellával és króm betétekkel Coupé-szerű tetővonal és magas ablakperemek Szériafelszereltséghez tartozó, 10 küllős könnyűfém keréktárcsák, 205/55 R 16-os abroncsokkal (a CLA 220 CDI és CLA 250 esetében dinamikus, 10 küllős könnyűfém keréktárcsák, 225/45 R 17-es abroncsokkal) m Tudjon meg többet! Akármilyen szép is, ez csak az első benyomás. A teljes szériafelszereltség az árlistában található, amelyet online is megtekinthet.

27 27 Érzelem és funkció összhangja. Az új CLA-osztály nemcsak minden érzéket megszólít, hanem átgondolt funk cionalitásával, kényelmével és könnyű kezelhetőségével is brillíroz. Ezen túlmenően számos lehetőséget kínál az egyéni kialakításra. Az utastér fénypontjai 3 küllős multifunkciós kormány 12 funkciógombbal Két kört formázó kombinált műszer, színes multifunkciós TFT-kijelzővel Sportülések (kívánságra komfort-ülések) Sport-direktkormányzás Audio 20 CD rádió USB-csatlakozóval Klímaberendezés szériafelszereltségként Elektromos rögzítőfék

28 28 Inspirálóan progresszív: Urban kivitelváltozat. Egy Mercedes, mely olyan mint egy metropolisz. Fedezzen fel minden egyes pillantással valami új, rendkívüli designt és az utastérben egy teljesen egyéni stílust. A külső megjelenés fénypontjai Dinamikus, Himalája-szürke 5 duplaküllős könnyűfém keréktárcsák, 225/40 R 18-as abroncsokkal Magasfényű fekete gyémánt-hűtőrács ezüstszínű lamellával és króm betétekkel Szériafelszereltségként leültetett komfort-futómű (a komfort-futómű leültetés nélkül extraként rendelhető) és leültetett karosszéria Kétcsöves kipufogórendszer, szögletes polírozott rozsdamentes acél kipufogóvégekkel Az utastér fénypontjai 3 küllős, a fogási területen perforált bőr multifunkciós kormány, díszvarrással Ezüst hullám-mintás díszítőelemek ARTICO műbőr/corumba szövet kárpitozású sportülések díszvarrással, kibővített színspektrumban Választhatóan fekete vagy kristályszürke ARTICO műbőr kárpitozású komfort-ülések

29 29 Magával ragadóan dinamikus: AMG Line. Tegye még sportosabbá az új CLA-osztályt a megjelenés, vezetési élmény és exkluzivitás terén. Az AMG Line kivitelváltozat széleskörű AMG Styling elemeket, a menetdinamika növelésére szolgáló intézkedéseket, valamint sportos jegyeket tartalmaz kívül-belül. A külső megjelenés fénypontjai AMG Styling első-és hátsó lökhárító valamint küszöbburkolatok Dinamikus, fényesre esztergált, titánszürke vagy feketére fényezett, 5 duplaküllős könnyűfém keréktárcsák, 225/40 R 18-as abroncsokkal Ezüst színű gyémánt-hűtőrács ezüst lamellával és króm betétekkel Leültetett sportfutómű Sportos, perforált féktárcsák és Mercedes-Benz feliratos féknyergek elöl Kétcsöves kipufogórendszer, szögletes kipufogóvégekkel Az utastér fénypontjai Fekete ARTICO műbőr/mikroszálas DINAMICA sportülések kifejező piros díszvarrással Alul egyenes karimájú multifunkciós sportkormány Bőr váltókar Fekete DINAMICA ajtóközépkárpitok Világos szálcsiszolt alumínium díszítőelemek Szálcsiszolt rozsdamentes acél sportpedálok gumibütykökkel

30 30 Exkluzív-csomag. Igényes felszereltségek stílusosan összehangolt kombinációja az utastérben, a különleges kényelem, minőség és design érdekében. Az összetevők áttekintése Üléskomfort-csomag Extraként fényes fekete kőris (736), fényes barna diófagyökér (H14), AMG Carbon, vagy világos szálcsiszolt alumínium, ill. szériafelszereltségként trapéz-csiszolású alumínium díszítőelemek 3 küllős, a fogási területen perforált bőr multifunkciós kormány díszvarrással Bőr váltókar krómezüst rátétekkel (a hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltóval együtt rendelhető) ARTICO műbőr műszerfal, díszvarrással Két kör formájú kombinált műszeregység, ezüstszínű alaplappal és piros mutatókkal Fekete tetőkárpit (extraként: szürke tetőkárpit, fekete bőr vagy kristályszürke bőr kárpitozással együtt rendelhető) Szálcsiszolt rozsdamentes acél sportpedálok gumibütykökkel (AMG Line esetén)

31 31 Night-csomag. Válogatott magasfényű fekete designelemekkel a külső megjelenéshez a Night-csomag sportosan kifejező karaktert kölcsönöz a gépkocsinak. AMG Exkluzív-csomag. Az AMG Line kivitelváltozatra épülve, az igényes utastéri felszereltségeknek ez a kombinációja a legmagasabb szintű exkluzivitást, egyéniséget és sportosságot nyújtja. Egy kitűnő példa: a RED CUT fekete bőr kárpitozás, piros díszvarrással. Az összetevők áttekintése Az összetevők áttekintése Magasfényű fekete gyémánt-hűtőrács (Urban), ill. ezüst (AMG Line), fekete lamellával Feketére fényezett külső visszapillantó tükör Magasfényű fekete ablakperem-díszlécek és ablakkeretek Sötétített üveg a hátsó ablakon és hátsó ajtókon Fekete RED CUT bőr kárpitozás piros díszvarrással Világos szálcsiszolt alumínium díszítőelemek ARTICO műbőr ajtóközépkárpitok, ablakperemek, kartámaszok és műszerfal, piros díszvarrással Ülésfűtés a vezető és az első utas részére Szálcsiszolt rozsdamentes acél sportpedálok gumibütykökkel Perforált bőr váltókar piros díszvarrással és krómezüst betéttel 3 küllős, alul egyenes karimájú, a fogási területen perforált multifunkciós bőr sportkormány, tizenkét kezelőgombbal valamint piros díszvarrással

32 32 Extrafelszereltségek. Számtalan lehetősége van rá, hogy az új CLA-osztályt egyénivé tegye. Az apró részletektől egészen a komfort-felszereltségekig, melyek nemrég még a felső kategóriának voltak fenntartva. Nézelődjön nyugodtan ebben a katalógusban, az árlistában vagy online is. A oldalon kényelmesen konfigurálhatja az új CLA-osztályt. Drive Kit Plus az iphone 4/4s-hez vagy iphone 5/5s/5c-hez Két zónájában a THERMOTRONIC automata klímaberendezés egyéni klímabeállítást tesz lehetővé. A vezető és az első utas egymástól függetlenül szabályozhatják a hőmérsékletet. A klímaberendezés érzékelők segítsé - gével automatikusan tartja a kívánt hőfokot. A gépkocsi színére fényezett lamella a hűtőrácson Intelligens Világítási Rendszer Sávtartó-csomag, Sávtartó- és Holttérfigyelő rendszerrel (mindkettő külön-külön is rendelhető) LED-es hátsó lámpák (a bi-xenon fényszórók és az Intelligens Világítási Rendszer részei) Elektromosan állítható vezető- és utasülés Memória-funkcióval Üveg panoráma-tolótető

33 R R43 R78 01R Kerekek. Már tisztán elméleti alapon is, a kerekek nélkülözhetetlenek. De érzelmi alapon sokan gondolják úgy, hogy semmi sem olyan fontos az egyedi álomautó megjelenésében, mint a tökéletes keréktárcsák. Ezért különösen nagy és sokoldalú választékot állítottunk össze Önnek. 1 A CLA 180 BlueEFFICIENCY Editionhoz, 195/65 R 15-ös abroncsokkal (kód 00). 2 Az Urban kivitelváltozattal. 3 Extraként 225/40 R 18-as abroncsokkal elöl és 245/35 R 18-as abroncsokkal hátul (kód R70). 4 AMG Line esetén. SZÉRIA- és EXTRAfelszereltségek 643 Acél keréktárcsa, 10 lyukú dísztárcsa és 205/55 R 16-os abroncsok (extra: CLA 200 CDI, CLA 180 és CLA 200) 1 01R 3 5 duplaküllős könnyűfém keréktárcsák, 225/40 R 18-as abroncsok, feketére fényezett és fényesre esztergált (extra, széria a Night-csomaghoz 2 ) 39R 10 küllős könnyűfém keréktárcsa, 205/55 R 16-os abroncsok, championezüstre fényezett (széria: CLA 200 CDI, CLA 180 és CLA 200) 646 Sokküllős AMG könnyűfém keréktárcsák 225/40 R 18, feketére fényezett és fényesre esztergált peremű (extra) R43 10 küllős könnyűfém keréktárcsa, 225/45 R 17-es abroncsok, titánezüstre fényezett (széria: CLA 220 CDI, CLA 250 és CLA 250 4MATIC; extra) duplaküllős AMG könnyűfém keréktárcsák, 225/40 R 18, feketére fényezett és fényesre esztergált (extra, széria a Night-csomaghoz 4 ) R78 5 duplaküllős könnyűfém keréktárcsák, 205/55 R 16-os abroncsok, mattfeketére fényezett és fényesre esztergált (extra) küllős AMG könnyűfém keréktárcsák, 235/40 R 18, feketére fényezett és fényesre esztergált (széria: CLA 250 Sport és CLA 250 Sport 4MATIC)

34 34 Műszaki adatok. Dízelmotorok CLA 180 CDI CLA 200 CDI CLA 220 CDI Hengerszám/elrendezés 4/soros 4/soros 4/soros Lökettérfogat, cm Névleges teljesítmény 1, kw (LE) 1/percnél 80 (109)/ (136)/ (170)/ Névleges forgatónyomaték 1, Nm 1/percnél 260/ / / Váltók 6 fokozatú, kézi kapcsolású [7G-DCT] 6 fokozatú, kézi kapcsolású [7G-DCT] 7G-DCT Gyorsulás 0-ról 100 km/órára, s [automata váltó] 11,6 [11,9] 9,4 [9,3] [8,2] Legnagyobb sebesség kb. km/óra [automata váltó] 205 [205] 220 [220] [230] Gumiabroncs-méret, első tengely 205/55 R /55 R /45 R 17 4 Gumiabroncs-méret, hátsó tengely 205/55 R /55 R /45 R 17 4 Üzemanyag dízel dízel dízel Üzemanyag-fogyasztás 2, l/100 km városban [automata váltó] 5,1 4,7 [4,9 4,8] 5,5 5,3 [5,2 5,0] [5,2 4,9] országúton [automata váltó] 3,7 3,4 [3,8 3,4] 3,8 3,5 [4,2 3,7] [3,7 3,5] kombinált [automata váltó] 4,2 3,9 [4,2 3,9] 4,4 4,2 [4,5 4,2] [4,2 4,0] CO 2 -kibocsátás 2 g/km, kombinált [automata váltó] [ ] [ ] [ ] Károsanyag-kibocsátási osztály 6 Euro 5 Euro 6 Euro 6 Hatékonysági osztály A+ A A+ Üzemanyagtartály-térfogat, ebből tartalék, kb. l 50/6,0 50/6,0 50/6,0 Csomagtartó térfogat Fordulókör-átmérő, m 11,00 11,00 11,00 Saját tömeg 3, kg [automata váltó] 1450 [1475] 1480 [1505] [1525] Megengedett össztömeg, kg [automata váltó] 1955 [1955] 1985 [1985] [2005] 1 A 80/1269/EK irányelvnek megfelelően, a jelenleg érvényes kiadás szerint. 2 A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak ([EK] 715/2007 rendelet, a jelenleg érvényes kiadás szerint) megfelelően történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között. 3 A 92/21/EK irányelvnek, a 95/48/EK előírás szerint megfelelően, a gépkocsi menetkész állapotában, 90 %-ban feltöltött üzemanyagtartállyal, vezetővel (68 kg) és csomaggal (7 kg),

35 35 Benzinmotorok CLA 180 CLA 200 CLA 250 CLA 250 4MATIC CLA 45 AMG 4MATIC 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros (122)/ (156)/ (211)/ (211)/ (360)/ / / / / / fokozatú, kézi kapcsolású [7G-DCT] 6 fokozatú, kézi kapcsolású [7G-DCT] 7G-DCT 7G-DCT AMG SPEEDSHIFT DCT hétfokozatú sportváltó 9,3 [9,2] 8,6 [8,5] [6,7] [6,6] [4,6] 210 [210] 230 [230] [240] [240] [250] 205/55 R /55 R /45 R /45 R /40 R /55 R /55 R /45 R /45 R /40 R 18 szuperbenzin szuperbenzin szuperbenzin szuperbenzin szuper plusz ólommentes benzin 7,5 7,4 [7,0 6,8] 7,5 7,4 [7,0 6,8] [7,4 7,3] [8,4 8,4] [9,1 8,8] 4,5 4,3 [4,5 4,2] 4,5 4,4 [4,5 4,2] [4,4 4,3] [5,5 5,4] [5,9 5,8] 5,6 5,4 [5,4 5,1] 5,7 5,5 [5,4 5,1] [5,5 5,4] [6,6 6,4] [7,1 6,9] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 B B B C C 5 50/6,0 50/6,0 50/6,0 56/6,0 56/8, ,00 11,00 11,00 11,00 11, [1430] 1395 [1430] [1480] [1540] [1585] 1920 [1920] 1920 [1920] [1965] [2025] [2075] szériafelszereltségű gépkocsikhoz. A tartozékok és az extrafelszereltségek rendszerint növelik ezt az értéket, aminek következtében a hasznos terhelés ennek megfelelően csökken. 4 Extraként 205/55 R 16-os abroncsokkal. 5 D hatékonysági osztály 235/35 R 19-es abroncsok esetén. 6 Csak az Európai Unión belül érvényes. További műszaki adatok a oldalon.

36 36 Méretek Minden adat milliméterben. A megadott méretek középértékek. Alapfelszereltségű gépkocsikra vonatkoznak, terheletlen állapotban.

37 37 Fényezések. Uni-fényezések Metál fényezések designo fényezések A Mercedes-Benz fényezési rendszere az autóipar egyik legjobb áttetsző lakkjával dolgozik, és jelentősen hozzájárul a gépkocsi értékének megőrzéséhez. Titka a rendkívül szoros molekuláris struktúra. Ez az áttetsző lakkot akár uni-, akár metál lakkról van szó ellenállóbbá teszi és tartósabb, láthatóan intenzívebb csillogást eredményez Uni fényezések (széria) Jupiter-vörös cirrusz-fehér éjfekete Metál-fényezések (extra) kozmosz-fekete északi fény ibolya sarki ezüst hegyszürke orientbarna designo fényezések (extra) 991 designo magno sarki ezüst További egyéni designo fényezések is rendelhetők Mercedes-Benz márkakereskedőjénél.

38 38 Kárpit és díszítőelemek. Szériafelszereltség Urban Sport ülés Komfortülés (extra) Sport ülés Sport ülés 351 fekete (ARTICO műbőr/coari szövet) 101 fekete (ARTICO műbőr) 361 fekete (ARTICO műbőr/corumba szövet) 151 fekete (ARTICO műbőr/szövet) (extra) kristályszürke (ARTICO műbőr/coari szövet) fekete (ARTICO műbőr) (extra) 108 kristályszürke (ARTICO műbőr) kristályszürke (ARTICO műbőr/corumba szövet) fekete/narancs (ARTICO műbőr/corumba szövet) kristályszürke (ARTICO műbőr/szövet) (extra) szaharabézs (ARTICO műbőr/szövet) (extra) 158 kristályszürke (ARTICO műbőr) (extra) Díszítőelemek Díszítőelemek Díszítőelemek Díszítőelemek H88 mátrix-optikás fekete H73 AMG Carbon (extra) H88 mátrix-optikás fekete H73 AMG Carbon (extra) H50 hullám-mintás ezüst H51 hullám-mintás antracit (kívánságra felár nélkül rendelhető) H73 AMG Carbon (extra) H79 világos szálcsiszolt alumínium (extra) H50 hullám-mintás ezüst H51 hullám-mintás antracit (kívánságra felár nélkül rendelhető) H73 AMG Carbon (extra) H79 világos szálcsiszolt alumínium (extra)

39 39 AMG Line Exkluzív-csomag AMG Exkluzív-csomag A díszítőelemek áttekintése H88 H73 Komfortülés (extra) Sport ülés Sport ülés Sport ülés fekete (ARTICO műbőr) kristályszürke (ARTICO műbőr) 651 fekete (ARTICO műbőr/mikroszálas DINAMICA) fekete (bőr) kristályszürke (bőr) mogyoróbarna (bőr) 811 fekete RED CUT (bőr) H50 H H Díszítőelemek Díszítőelemek Díszítőelemek Díszítőelemek H50 hullám-mintás ezüst H51 hullám-mintás antracit (kívánságra felár nélkül rendelhető) H73 AMG Carbon (extra) H73 AMG Carbon (extra) H79 világos szálcsiszolt alumínium 739 trapéz-csiszolású alumínium 736 fényes fekete kőris (extra) H14 fényes barna diógyökér (extra) H73 AMG Carbon (extra) H73 AMG Carbon (extra) H79 világos szálcsiszolt alumínium (AMG Line esetén) 736 H79 világos szálcsiszolt alumínium (extra) H79 világos szálcsiszolt alumínium (AMG Line esetén) H14

40 Használtautó-visszavétel. CLA-osztályát, hosszú élete végén, az EU Használtautó irányelvek szerinti környezetbarát újrahasznosítás céljából visszavesszük addig azonban még sok idő eltelik. Annak érdekében, hogy a visszaadást a lehető legegyszerűbbé tegyük, visszavételi helyekből és szétszerelő üzemekből álló hálózat áll rendelkezésre. Ezekben az üzemekben ingyenesen leadhatja gépkocsiját. Ezzel jelentős mértékben hozzájárul az újrahasznosítási körfogás teljessé tételéhez és az erőforrások kíméléséhez. A használt gépkocsik újrahasznosításáról és a visszavételi feltételekről további adatok a nemzeti Mercedes-Benz honlapon találhatók. A prospektus adatairól: A nyomtatvány szerkesztésének lezárása, után a terméken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés valamint a szállítási terjedelem változásának jogát a gyártó a szállítási határidőig fenntartja, amennyiben a változások vagy eltérések az értékesítő érdekeinek figyelembevételével a vevő számára ésszerűek. Amennyiben az értékesítő vagy a gyártó a megrendelés vagy a megrendelés tárgyának megjelöléséhez írásjegyeket vagy számokat használ, önmagában ebből jogok nem vezethetők le. Az illusztrációkon olyan tartozékok és kiegészítő felszereltségek is láthatóak lehetnek, amelyek nem képezik a szériafelszereltség részét. A színeltéréseket a nyomdatechnika okozza. Ez a nyomtatvány nemzetközi felhasználásra készült. A törvényes, jogi ill. adóelőírásokra való utalások azonban csak a Német Szövetségi Köztársaságban, a nyomtatvány szerkesztésének lezárásakor érvényesek. A más országokban érvényes előírásokkal és kihatásokkal kapcsolatos, ill. az aktuális állapotra vonatkozó további információkért kérjük, forduljon Mercedes-Benz értékesítőjéhez. Daimler AG, Mercedesstr. 137, Stuttgart MS/MAC /0914

Irányt mutat az áramlatoknak.

Irányt mutat az áramlatoknak. CLA-osztály. Irányt mutat az áramlatoknak. Az egyenes út gyakran a leggyorsabb. A megszokott dolgok bizalmat keltenek. De mi hajt előre? A lehető legtovább lovagolni a hullámon? Aki az áramlattal úszik,

Részletesebben

Erősítse fel a napot.

Erősítse fel a napot. SLC Roadster Erő-ütem. A város ritmusa felgyorsulni látszik, hiszen most az új SLC diktálja az ütemet. Az életöröm meghódítja az utcákat: új orral, gyémánt-hűtőráccsal és határozott króm szárnnyal. Minden

Részletesebben

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. GLE. Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. Dinamika. Az önmegvalósítás képessége. Az elengedés művészete. Akiben ezek a tulajdonságok egyesülnek, rendkívüli nyugalmat sugároz, tudja

Részletesebben

Újra és újra ámulatba ejt.

Újra és újra ámulatba ejt. C-osztály Cabriolet Újra és újra ámulatba ejt. Mennyire lehet intenzív egy autó? Az új C-osztály Cabriolet feszültséggel teli vonalai és izmos felületei a lélegzetelállító stílus bizonyítékai. Ezt csak

Részletesebben

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle A lét új könnyedsége. Az idő múlásával, a sikerrel, a tapasztalattal a célokból nem lesz kevesebb. Csak a hozzájuk vezető út lesz szebb. Magabiztosabb. Biztonságosabb. Minden

Részletesebben

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, E-osztály limuzin Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, amely olyan mértékben segíti, tehermentesíti

Részletesebben

C-osztály. T-modell.

C-osztály. T-modell. C-osztály. T-modell. Az új C-osztály T-modell. A legjobbnak nincs alternatívája. A nagyvonalúság akkor teljes, ha mindenben megmutatkozik: egy formavilágban, amely magával ragad, és nem enged el, egy térben,

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

GLE SUV szériafelszereltségei

GLE SUV szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o o o o AMG AMG sport modell (külső) 216 o V8 BITURBO felirat az első sárvédőn

Részletesebben

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia A Mercedes-Benz E-osztály klasszikus Coupé és négyüléses Cabrio modellje a felső középkategória legbecsesebb járművei közé tartozik.

Részletesebben

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A Á R L I S T A árlista 1 alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás kombinált (L/100km) CO2 kib. Kombinált (g/km) Finanszírozás***

Részletesebben

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Coupé Egyedi modellek & csomagok Szín designo selenit-szürke magno fényezés Kerék AMG könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős design, 18" Kárpitozás

Részletesebben

SLK extrafelszereltségei

SLK extrafelszereltségei 032U designo mystickék 1 028 700,- 033U designo feketekávé 727 710,- 041U designo grafit 727 710,- 044U designo magno alanit-szürke 1 328 420,- 049U designo magno kasmírfehér 1 328 420,- 040U fekete 590U

Részletesebben

B-osztály Á R L I S T A

B-osztály Á R L I S T A B-osztály Á R L I S T A Érvényes: 2015. február 13-tól B-osztály árlista 1 B-osztály alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Induló díj 20% Havi

Részletesebben

SL-osztály szériafelszereltségei

SL-osztály szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás AMG AMG Külső "V12-BITURBO" felirat az első sárvédőkön 030# "V8-BITURBO" felirat az első sárvédőkön 030# AMG

Részletesebben

E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége

E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás BELSŐ Design Küszöblécek elöl és hátul, elöl rozsdamentes

Részletesebben

Motor C 250 d Limuzin

Motor C 250 d Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Limuzin Egyedi modellek & csomagok Szín Gyémántfehér BRIGHT metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-küllős design, 45,7 cm (18') Kárpitozás

Részletesebben

Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata

Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata Mercedes-AMG C 43 4MATIC Coupé Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata Sajtóinformáció 2016. február 24. Affalterbach. A Mercedes-AMG az új C 43 4MATIC Coupé modellel bővítette a C-osztály kínálatát.

Részletesebben

M osztály extrafelszereltségei

M osztály extrafelszereltségei ML 350 ML 400 ML 500 040U fekete fényezés 149U polár fehér 151U cinóber-vörös metálfényezés 351 790,- 197U obszidián-fekete metálfényezés 351 790,- 755U tenorit-szürke metálfényezés 351 790,- 775U iridium-ezüst

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

A-osztály Á R L I S T A

A-osztály Á R L I S T A A-osztály Á R L I S T A Érvényes: 2015. február 13-tól A-osztály árlista 1 A-osztály alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

S-osztály extrafelszereltségei

S-osztály extrafelszereltségei tengelytávú kivitel 032U designo mystic-kék - - - - - - - - - - - - 1 120 140,- - - - - - - - - 1 503 680,- 033U designo mokka-fekete - - - - - - - - - - - - 820 420,- - - - - - - - - 1 203 960,- 037U

Részletesebben

C - osztály limuzin szériafelszereltsége

C - osztály limuzin szériafelszereltsége C - osztály limuzin szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Szériakivitel Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlővel)

Részletesebben

Design és dinamika Kecskemétről

Design és dinamika Kecskemétről Mercedes-Benz CLA 45 AMG Design és dinamika Kecskemétről Sajtóinformáció 2013. 03. 27. A New York International Auto Show-n mutatkozik be az első Kecskeméten készülő Mercedes-AMG modell, a CLA 45 AMG.

Részletesebben

A megújult. Hyundai i30

A megújult. Hyundai i30 A megújult Hyundai i30 Határozottan dinamikus. A megújult i30. Az első benyomáshoz mindenekelőtt lenyűgöző megjelenésre van szükség. A megújult Hyundai i30 erőteljes, karakteres formaterve első pillantásra

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

SL-osztály extrafelszereltségei

SL-osztály extrafelszereltségei 400 500 Mercedes-AMG 63 Mercedes-AMG 65 040U Fekete 149U Polárfehér 183U magnetit-fekete metálfényezés - - - - 396 240,- 197U obszidián fekete metál - - - - 396 240,- 297U designo szelenit szürke magnó

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

SL-osztály Á R L I S T A

SL-osztály Á R L I S T A SL-osztály Á R L I S T A Érvényes: 2015. február 13-tól SL-osztály felszereltségei 1 SL-osztály alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen

Részletesebben

Az új BMW 4-es Cabrio

Az új BMW 4-es Cabrio Az új BMW 4-es Cabrio Tartalom 1. Az új BMW 4-es Cabrio: Összefoglaló.............. 2. Műszaki adatok...... 3. Teljesítmény- és forgatónyomaték-diagramok..... 4. Külső és belső méretek.... 1. Az új BMW

Részletesebben

Megérkezett a Ssangyong Tivoli!

Megérkezett a Ssangyong Tivoli! 2 Megérkezett a Ssangyong Tivoli! Sokszáz millió eurós beruházás, 4 évnyi fejlesztés, vadonatúj moduláris padlólemez, sportos és fiatalos dizájn, igényes belső kialakítás, vadonatúj motorok és kiemelkedő

Részletesebben

Az új Chevrolet. cruze

Az új Chevrolet. cruze Az új Chevrolet cruze CRUZE Vonzó külső, attraktív belső. Az új Chevrolet Cruze a formatervezés és a technológia kombinációjának legjavát kínálja. Lenyűgöző, hogy egy ilyen határozott vonalvezetés, ilyen

Részletesebben

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól*

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! LISTAÁR Motor Life Zen Intens Bose TCe 130 5 390 000 5 950 000 6 680 000 - dci 110-6 740 000 7 470 000 - dci

Részletesebben

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN NT400 CABSTAR KISHASZONGÉPJÁRMŰ PÁRATLAN MODELLVÁLASZTÉK AZ UEFA BAJNOKOK LIGÁJA HIVATALOS KISHASZONGÉPJÁRMŰVE A NISSAN FOLYAMATOS ÚJÍTÁSOKKAL SEGÍTI A VÁLLALKOZÁSÁT - Intelligens új módszerekkel

Részletesebben

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról.

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN DS4 Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. Csábítás Rafinéria Stílus Citroën DS4 Igazi

Részletesebben

Az új Mercedes-AMG GT: Driving Performance a sportautók kedvelői számára

Az új Mercedes-AMG GT: Driving Performance a sportautók kedvelői számára AMG csúcsteljesítmény kitűnő hétköznapi használhatósággal Az új Mercedes-AMG GT: Driving Performance a sportautók kedvelői számára Sajtóinformáció 2014. szeptember 9. Affalterbach. Az első Mercedes versenyautó

Részletesebben

Térképezze fel a város határait.

Térképezze fel a város határait. Opel Antara Térképezze fel a város határait. Az Opel Antarában a kemény és tökéletes külső kényelmes és változatos belsővel párosul. Mindegy hová megy, magabiztosan és stílusosan fog érkezni. Fedezze

Részletesebben

.hu shi ubi its m www.

.hu shi ubi its m www. www.mitsubishi.hu Tapasztalja meg a suhanás élményét! A csendesnél is csendesebb. Megnyugtatóan stabil. Az új Outlander PHEV halk és sima suhanása annak az erőteljes nyomatékleadásnak és kiegyensúlyozottságnak

Részletesebben

Az új BMW R 1200 GS Adventure

Az új BMW R 1200 GS Adventure Az új BMW R 1200 GS Adventure Tartalom 1. A koncepció (Összefoglaló) 2 2. Technika és dizájn 5 3. Színek 9 4. Felszereltség 10 5. Teljesítmény- és forgatónyomaték-diagram 12 6. Műszaki adatok 13 1. A koncepció

Részletesebben

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR MOTOR MŰSZAKI ADATOK Típus K-1.2 (benzin) ϒ -1.4 (benzin) U-1.4 Kis teljesítményű (dízel) U-1.4 Nagy teljesítményű (dízel) Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1248 1396 1396 Furat x löket (mm) 71 x 78.8 77 x 74.99

Részletesebben

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője:

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Haszonjárművek A Transporter A Transporter 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november www.vwh.hu Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Ha minden esre van szüksége: A

Részletesebben

GLC Á R L I S T A. Érvényes: 2016. február 1-től. GLC árlista 1

GLC Á R L I S T A. Érvényes: 2016. február 1-től. GLC árlista 1 GLC Á R L I S T A Érvényes: 2016. február 1-től GLC árlista 1 GLC alapárak: Érvényes: 2016. február 1-től T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen

Részletesebben

AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE!

AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE! Chevrolet AVEO AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE! A Chevrolet Aveo minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit Ön egy Chevrolet-től elvár. Kiváló úttartása, ereje, kezelhetősége mellett meglepően tágas

Részletesebben

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 6 390 000 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál,

Részletesebben

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK Az árak 2012. március 1-től érvényesek, Magyarországon 2 3 G CABRIO Egy autó, nemcsak a kellemesebb hónapokra, hanem a kompromisszumoktól mentes

Részletesebben

CITROËN JUMPY FURGON

CITROËN JUMPY FURGON CITROËN JUMPY FURGON DIZÁJN Fedezze fel a Citroën Jumpy-t, valamint a CITROËN haszongépjármű-kínálatát, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN JUMPY: EGY

Részletesebben

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft)

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓK O OFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén is OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS ÚJ NISSAN X-TRAIL MÁR 6 990 000 Ft-tól 2,5% THM: MINDENKINEK* 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos vezetést

Részletesebben

Szériafelszereltség. Autó Széles Kft. T6 Multivan High. 2.0TDI SCR BMT DSG SGMHH700. Teljesítmény: 204 LE/150 kw

Szériafelszereltség. Autó Széles Kft. T6 Multivan High. 2.0TDI SCR BMT DSG SGMHH700. Teljesítmény: 204 LE/150 kw Autó Széles Kft. Szériafelszereltség Modell T6 Multivan High. 2.0TDI SCR BMT DSG SGMHH700 Teljesítmény: 204 LE/150 kw Megnevezés "Composition Colour" rádió - "Composition Colour" rádió - 5"-érintőképernyő

Részletesebben

Volvo 7900 Hybrid. Jobb üzlet a zöldebb városok számára

Volvo 7900 Hybrid. Jobb üzlet a zöldebb városok számára Volvo 7900 Hybrid Jobb üzlet a zöldebb városok számára A Volvo 7900 Hybrid sorozat új szintre emeli a zöld hatékonyságot, messze az Euro 6 követelmények fölé. A leghatékonyabb üzemű és legmegbízhatóbb

Részletesebben

GL-osztály extrafelszereltségei

GL-osztály extrafelszereltségei Metálfényezés (színmintának megfelelően) 347 980,- Gyémántfehér BRIGHT 849-es kóddal 660 400,- Kárpitozás (színmintának megfelelően) - az ár 845-ös kóddal értendő - 848 360,- Bőrkárpitozás (belsővilágítás-csomaggal

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

GLC Á R L I S T A. Érvényes: 2016. április 19-től. GLC árlista 1

GLC Á R L I S T A. Érvényes: 2016. április 19-től. GLC árlista 1 Á R L I S T A Érvényes: 2016. április 19-től árlista 1 alapárak: Érvényes: 2016. április 19-től T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF ak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás kombinált

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK MAGYARORSZÁG, 2013.OKTÓBER ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK ÁRAK LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LS 1.0L MT klíma nélkül 2 410 000 Ft 201 000 Ft 2 209 000 Ft 118 g/km 1.0L MT ESC-vel

Részletesebben

www.mitsubishimotors.hu

www.mitsubishimotors.hu www.mitsubishimotors.hu SZERELEM, ÉLET, VEZETÉS Egy olyan, csodákkal teli világban, mint a miénk, szinte minden sarok mögött új ötletekre lelhetünk. S mi lehet szívet melengetőbb annál, ha nemcsak megtapasztaljuk

Részletesebben

1,6 literes Valvematic 6 M/M

1,6 literes Valvematic 6 M/M Auris Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/M CCO (DPF)* 6 M/M CCO (DPF)* 2,0 literes DPF Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268/EEC (Euro 4), valamint

Részletesebben

Vito Zárt áruszállítók

Vito Zárt áruszállítók Vito Zárt áruszállítók Vito zárt áruszállító Típus Baumuster Motor / Teljesítmény Löket- 4 db (acél) Járműhossz Jármű alapár Jármű alapár Váltó térfogat keréktárcsa/ ÁFA nélkül 27% ÁFÁ-val gumiabroncs

Részletesebben

A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT

A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT NISSAN GT-R 32 090 000 Ft-tól A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT TÖKÉLETES IRÁNYÍTHATÓSÁG ÚJ FUTÓMŰ, FÉKEK ÉS AERODINAMIKAIFEJLESZTÉS

Részletesebben

3,0 literes turbódízel D-4D 1KD-FTV 5 A/T. Ajánlott üzemanyag 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj

3,0 literes turbódízel D-4D 1KD-FTV 5 A/T. Ajánlott üzemanyag 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj Land Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268 EEC EU direktíva alapján) 5 A/T 6 M/T Vegyes (l/100 km), 5-ajtós (3-ajtós) 8,1 (7,9)

Részletesebben

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni megtanít A mai felgyorsult világban könnyû megfeledkezni az érzésekrõl, a természetes dolgokról. Az új fejlesztésû és stílusos Suzuki Grand Vitara azonban felélénkíti az érzékszerveket, és képessé tesz

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA CAPTIVA MY13 MÁJUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) ÜLÉSEK SZÁMA LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 2.4 benzin 167LE MT6 FWD 2.2 dízel 163LE MT6 FWD 210 g/km 170 g/km

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN QASHQAI A TELJESEN ÚJ QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI. UTÁNOZHATATLAN VÁROSI ÉLMÉNYEK. MAGASABB FOKOZATRA KAPCSOLVA. FORRADALMAT INDÍTOTT EL, most pedig kihívó, új formában visszatér, hogy

Részletesebben

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT!

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 2 GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 3 4 Króm hűtőrács LED-ES HÁTSÓ LÁMPATESTEK 17 COLOS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK HATÁROKAT FESZEGETŐ FORMATERV EGY AUTÓNAK, MELY MINDEN EDDIGINÉL MESSZEBBRE MEGY A különleges szolgáltatásokban

Részletesebben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Új Nissan PULSAR 3 990 000 Fttól kedvezményes finanszírozással Az ajánlat 2014.09.09 2014.09.30 között érvényes. A hihetetlenül tágas és szellős utastérrel

Részletesebben

WWW.PEUGEOT.HU NYOMDAI GONDOZÁS: PIXELGRAF MARK/DPS-207 CC 2009_01 ÚJ 207 CC

WWW.PEUGEOT.HU NYOMDAI GONDOZÁS: PIXELGRAF MARK/DPS-207 CC 2009_01 ÚJ 207 CC WWW.PEUGEOT.HU NYOMDAI GONDOZÁS: PIXELGRAF MARK/DPS-207 CC 2009_01 ÚJ 207 CC STÍLUSA MAGÁVAL RAGAD Az új 207 CC kupé-kabrió a Peugeot saját tervezése. Egy autó, mely egyszerre karakteres, harmonikus sportkupé

Részletesebben

Az új Doblò Cargo: az áruszállítás új dimenziója

Az új Doblò Cargo: az áruszállítás új dimenziója Az új Doblò Cargo: az áruszállítás új dimenziója A modell rövid áttekintése A Fiat Professional új modelljének kategóriagyőztes jellemzői Megbízható, környezetbarát motorok Biztonság Műszaki adatok A modell

Részletesebben

Világpremier: Alfa Romeo 4C Launch Edition

Világpremier: Alfa Romeo 4C Launch Edition Világpremier: Alfa Romeo 4C Launch Edition Az exkluzív Launch Edition a Genfi Autószalonon mutatkozik be. A modell sorszámozott kivitelben, korlátozott példányszámban kerül forgalomba: 400 darab Európába,

Részletesebben

www.fiat.hu Fiat Marketing 00.0.0000.00 - S - 02/2012 - Printed in Italy - Arti Grafiche GIACONE - Chieri (TO)

www.fiat.hu Fiat Marketing 00.0.0000.00 - S - 02/2012 - Printed in Italy - Arti Grafiche GIACONE - Chieri (TO) www.fiat.hu A jelen kiadványban szereplô információk kizárólag tájékoztató jellegûek. A modellek felszereltsége, illetve a választható kiegészítôk köre az adott piaci és jogi elôírásoknak megfelelôen változhat.

Részletesebben

Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245. www.fiat.hu. A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül.

Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245. www.fiat.hu. A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. www.fiat.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. Információs szám: 06 40 245 245 A modellek felszereltsége és a választható kiegészítôk

Részletesebben

exciting Lifestyle Vehicle

exciting Lifestyle Vehicle exciting Lifestyle Vehicle Megérkezett a Ssangyong XLV, mely sokoldalúságával, praktikusságával a család kedvenc társa lesz. A hatalmas csomagtér, a bőséges helykínálat megkönnyíti a mindennapokat. Egy

Részletesebben

Mazda CX-7. A SPORTOS szabadidőautó

Mazda CX-7. A SPORTOS szabadidőautó Mazda CX-7 A SPORTOS szabadidőautó A Mazda alapjaiban akarja felrázni az európai SUV kategóriát a Mazda CX-7- tel; azzal a szabadidőautóval, mely egyetlen, élvezetesen vezethető járműben sűríti össze a

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS

Részletesebben

Élvezd az utazást. Érezd az utat

Élvezd az utazást. Érezd az utat Élvezd az utazást. Érezd az utat Az elmúlt évtizedben ez a kiváló motorkerékpár motorosok ezreinek kínált lehetőséget arra, hogy megtapasztalják a kiemelkedő kényelemmel párosuló szupersport-teljesítményt.

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. Nagy teljesítményről kétliteres turbómotor gondoskodik, amellyel

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000 ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 750 000 Ft kedvezménnyel THM: 3,99% 2 Akár 750 000 AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok NISSAN QASHQAI MEGJELENÉS PRÉMIUM KÜLSŐ KIALAKÍTÁS 4 PRÉMIUM BELSŐ KIALAKÍTÁS 8 TECHNOLÓGIA ÉS TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTETT TECHNOLÓGIA 10 NISSAN CONNECT 14 NISSAN 360 -OS PARKOLÁST SEGÍTŐ KAMERA (AVM)

Részletesebben

CLA-osztály extrafelszereltségei

CLA-osztály extrafelszereltségei CLA-osztály extrafelszereltségei CLA felár ellenében rendelhető felár nélkül rendelhető S széria - nem rendelhető CLA 220 CDI CLA 180 CLA 200 CLA 250 Forint-ár (bruttó) 295 HUF/EUR árfolyamon Kód Megnevezés

Részletesebben

Szakemberek alkották szakembereknek

Szakemberek alkották szakembereknek 2009 BIPPER Bipper Szakemberek alkották szakembereknek Aki meglátja az új Peugeot Bippert, rögtön tudja, hogy többrôl van szó, mint egy egyszerû haszonjármûrôl. A Bippert kifejezetten az Ön tevékenységéhez

Részletesebben

A harmadik generációs Kia Sorento a 2014. évi Párizsi Autószalonon tartja európai premierjét

A harmadik generációs Kia Sorento a 2014. évi Párizsi Autószalonon tartja európai premierjét A harmadik generációs Kia Sorento a 2014. évi Párizsi Autószalonon tartja európai premierjét Budapest, szeptember 30. - Európai premier október másodikán, a Párizsi Autószalonon - Kifinomult új formavilággal

Részletesebben

V-osztály. Árlista. Érvényes 2015. január 1-jétől.

V-osztály. Árlista. Érvényes 2015. január 1-jétől. . Árlista. Érvényes 2015. január 1-jétől. Tartalom Előszó 3 Jármű alapárak 4 Széria- és extra felszereltségek 5 Kivitelek 16 Design csomagok 18 Extra felszereltségek 21 Szerelvények Meghajtás és futómű

Részletesebben

1 3. Főbb vonalaiban közös formavilág a PB-vel és Century-vel, a hátfal azonban teljesen más 4. Scania Irizar i4 választék

1 3. Főbb vonalaiban közös formavilág a PB-vel és Century-vel, a hátfal azonban teljesen más 4. Scania Irizar i4 választék 8 CAMION TRUCK&BUS 009/6 BUSZVILÁG AUTÓBUSZTESZT KÖZEPES HATÓTÁVOLSÁG Scania Irizar i L,9 méter hosszban SOKOLDALÚ ALKALMAZHATÓSÁG Nem egyszerű dolog röviden megfogalmazni azt, amit a 007-ben bemutatott

Részletesebben

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m Opel Corsavan Az Opel Corsavan Életteli, sportos kinézetével az Opel Corsavan egyértelmű stílusbeli kifejezőeszközt jelent bármilyen üzletben, ahol hangsúlyt helyeznek a külső megjelenésre. Dinamikus

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító új Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. A nagy teljesítményről a 2 literes turbómotor gondoskodik,

Részletesebben

Az új BMW 6-os sorozat Tartalom

Az új BMW 6-os sorozat Tartalom 1. oldal Az új BMW 6-os sorozat Tartalom 1. Az új BMW 6-os sorozat Áttekintő... 2 2. Az új BMW 6-os Cabrio, az új BMW 6-os Coupé és az új BMW 6-os Gran Coupé Három vérbeli sportoló nemesíti a luxuskategóriát......4

Részletesebben

MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben

MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben Az Ön Hyundai kereskedôje Mindig új utakon www.hyundai.hu MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT

Részletesebben

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ]

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] CITROËN C3 [ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] Letisztult és feszes vonalaival a CITROËN C3 merész és avatgárd megjelenésű. Elegáns és energikus stílusát kiemeli az első lökhárító, amelynek felső része magában

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA TRAX 2013.OKTÓBER ÁRAK LISTAÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) 1.4 turbo FWD MT6 4740000Ft 1.4 turbo AWD MT6 5185000Ft 149 g/km 4190000Ft 153 g/km 1.4 turbo FWD MT6 5140000Ft 1.4 turbo AWD

Részletesebben

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással Már 2 799 000 Fttól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással ÚJ NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS HOLTTÉRFIGYELÉS SÁVELHAGYÁSJELZÉS MOZGÓ TÁRGYAK ÉSZLELÉSE Az AVM rendszer széles látószögű hátsó kamerája

Részletesebben

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM Renault MÉGANE GRANDTOUR LISTAÁR Motor BUSINESS Limited BOSE Energy TCe 115 4 940 000 5 040 000 Energy dci 95 5 400 000 Energy dci 110 5 650 000 5 750 000 Energy dci 130 6 700 000 Mégane Limited: különleges,

Részletesebben

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!!

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! Modellek - akciós ár Benzin 1.4 l 65 kw (88 LE) 1.6 l 81 kw (0 LE) Dízel 1.5 dci 63 kw (86 LE) 1.5 dci (+DPF) 76 kw (103 LE) Visia Visia AC Acenta I-Way Tekna

Részletesebben

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen.

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen. Színválaszték A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6 Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

AZ EGYEDI ÉLMÉNYEK SZOLGÁLATÁBAN

AZ EGYEDI ÉLMÉNYEK SZOLGÁLATÁBAN PEUGEOT 508 rxh AZ EGYEDI ÉLMÉNYEK SZOLGÁLATÁBAN Kalandvágy és szabadságszeretet inspirálta az 508 RXH megszületését. Az összkerékhajtás minden úton és minden időben a vezetés háborítatlan élményét nyújtja.

Részletesebben

Az új BMW R 1200 RS Tartalom

Az új BMW R 1200 RS Tartalom Az új BMW R 1200 RS Tartalom 1. A koncepció (Röviden) 2 2. Hajtáslánc 5 3. Futómű 8 4. Elektromos és elektronikus rendszer 11 5. Dizájn és színek 13 6. Felszereltség 17 7. Motorteljesítmény és forgatónyomaték

Részletesebben

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 A modellek felszereltsége és a választható

Részletesebben

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000 Renault Talisman Öné az irányítás LISTAÁR Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS Energy TCe 150 8 400 000 8 700 000 Energy TCe 200 10 800 000 Energy dci 110 7 500 000 Energy dci 130 8 400 000 8 700 000 Energy

Részletesebben

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZTRÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL D4

Részletesebben