OPEL MOVANO Személyszállítók

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "OPEL MOVANO Személyszállítók"

Átírás

1 OPEL MOVANO Személyszállítók

2

3 Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről legyen is szó, az Opel Movano személyszállítók mindenkit kényelmesen és a célnak megfelelően szállítanak a fedélzeten.

4

5 A vezetés öröme. Akár Ön vezet, akár mások, létfontosságú, hogy a volán mögött töltött egyetlen nap ne járjon egy hét hátfájással. Az Opel Movano utastere az ülésválasztéktól kezdve az ergonomikusan elhelyezett sebességváltókaron keresztül a dönthető kormányoszlopig olyan kialakítású, hogy a vezető, éppúgy, mint a jármű, nap mint nap úton lehessen. Utastér Műszerfal. Áttekinthető, könnyen érthető. Az ideális pozícióban és ergono-mikusan elhelyezett műszerek csökkentik a vezető fáradékonyságát, és növelik a biztonságot. Műszerfali tárolórekesz. Egyike a számtalan kényelmes tárolási megoldásnak vezetőtől karnyújtásnyira (külön rendelhető).

6

7 Teljes biztonságban. A biztonság elsődleges szempont személyek szállításakor. Ezért az alapfelszereltséghez tartozó ESP, ABS, vezetőoldali légzsák és a valamennyi utas védelmét szolgáló szabványos, hárompontos biztonsági övek mellett első utasoldali légzsák is kapható. Kiegészítő biztonsági és védelmi funkciót nyújtanak a külön rendelhető automatikus fényszóró és ablaktörlő rendszerek, amelyek azonnal reagálnak a változó fényviszonyokra és időjárási körülményekre. Ezen túl minden Opel Movano kiváló oldalszél-stabilitású, és a lehető legjobb kilátást biztosítja az útra. Biztonság Sávelhagyásjelző és távolságifényszóróasszisztens. Az egyik intelligens rendszer figyelmezteti, ha a jármű véletlenül elhagyja a saját sávját, a másik tompítottról távolsági fényszóróra kapcsol, ha a forgalmi helyzet lehetővé teszi. Statikus kanyarvilágítás. Az irányjelző-kapcsoló hozza működésbe kis sebességnél: pontosan oda irányítja a fénycsóvát, ahol szükség van rá. (Opcióként külön rendelhető.) Elektronikus menetstabilizátor (ESP ). Az ESP jelentősen megnöveli a stabilitást és a biztonságot. Minden Movano modellben alapfelszereltség, és magában foglalja a visszagurulás-gátlót, az utánfutó-stabilizálót és a továbbfejlesztett kipörgésgátlót.

8

9 Sokoldalú teljesítmény: a Kombi. Néha a személyszállítás kap kiemelt szerepet, néha a rako dótér. Legtöbbször azonban mindkettő. Könnyen variálható utasterével és rakterével az Opel Movano Kombi ideális megoldást nyújt. A hat vagy kilenc üléses változatban, L1H1 vagy L2H2 karosszériakivitelben kapható jármű kényelmes utazást biztosít az utasoknak és csomagjaiknak. Kombi

10

11 Beszállás a Buszba! Busz Az Opel Movano Busz kényelmes utazást biztosít 16 vagy 17 személy számára. A praktikusan kialakított személyszállító utasfolyosójának egyik oldalán könnyen megközelíthető, kényelmes, kettős üléseket kínál, míg a másik oldalán egyes ülések találhatóak. A teljesen kárpitozott belső tér, a magasra szerelt csomagtartók, az utastér-világítás és a külön rendelhető, szabályozható szellőzőnyílások célja, hogy még a hosszabb utakat is élvezetesebbé tegyék. Az alapfelszereltség részét képező, szélesre nyíló oldalajtó és egy elektromosan működőfellépő megkönnyíti az utasok ki- és beszállását. A nagy tolóajtóhoz külön opcióként rendelhető az elektromos működtetés.

12 Kombi: változatok és méretek Kód Kombi L1H1 L2H2 A Teljes hossz B Teljes szélesség tükrök nélkül C Teljes szélesség tükrökkel D Teljes magasság E Túlnyúlás elöl F Tengelytáv G Túlnyúlás hátul H Küszöbmagasság J Első nyomtáv K Hátsó nyomtáv N Karosszéria belmagassága O Hátsó ajtó szélessége P Hátsó ajtó magassága Q Raktér hossza (3. üléssor) Q1 Raktér hossza (2. üléssor) R Szélesség a kerékdobok között A méretek mm-ben vannak megadva. Kombi: tömegadatok Opel Movano Kombi karosszériaváltozatok Székek száma Jármű össztömege Menetkész tömeg 1 Max. teherbírás Első tengelyterhelés Hátsó tengelyterhelés Vontatókapacitás, fékezetlen Vontatókapacitás, fékezett Bruttó szerelvénytömeg Fordulókör (padkától padkáig/ faltól falig) (kg) (kg) (kg) (kg) (kg) (kg) (kg) (kg) (m) L1H1 FWD ,0/12,5 L1H1 FWD ,0/12,5 L1H1 FWD ,0/12,5 L1H1 FWD ,0/12,5 L2H2 FWD ,6/14,1 L2H2 FWD ,6/14,1 L2H2 FWD ,6/14,1 L2H2 FWD ,6/14,1

13 Busz: változatok és méretek Kód Busz L3H2 A Teljes hossz B Teljes szélesség tükrök nélkül C Teljes szélesség tükrökkel D Teljes magasság E Túlnyúlás elöl 842 F Tengelytáv G Túlnyúlás hátul H Küszöbmagasság 557 J Első nyomtáv K Hátsó nyomtáv O Hátsó ajtó szélessége P Hátsó ajtó magassága A méretek mm-ben vannak megadva. A Kombi és a Busz adatai Busz: tömegadatok Opel Movano Busz karosszériaváltozatok Székek száma Jármű össztömege Menetkész tömeg 1 Max. teherbírás Első tengelyterhelés Hátsó tengelyterhelés Fordulókör (padkától padkáig/ faltól falig) (kg) (kg) (kg) (kg) (kg) (m) L3H2 FWD ,7/16,2 L3H2 FWD ,7/16,2 L: hossz, 3 változatban: 1 = normál 2 = közepes 3 = hosszú H: tetőmagasság, 2 vált.: 1 = normál 2 = közepes FWD = elsőkerékhajtás 1 A minimális járműtömeg a típusbizonyítvány szerinti, folyadékokkal, szerszámokkal és 90 százalékig feltöltött üzemanyag-tartállyal. Nem tartalmazza a vezető és a választható felszerelések tömegét. A végső tömeg a jármű specifikációjától, pl. a felszerelésektől, választható felszerelésektől és tartozékoktól függően változhat.

14 Alapfelszereltség és opciós felszerelések. Információs és szórakoztató rendszer. A folyamatos kapcsolattartás, az úti cél és a legjobb útvonal, valamint a közlekedési helyzet pontos ismerete valós előny a vállalkozásnak. Mindemellett nyugodt körülmények között nyújthatja a legjobb teljesítményt az ember. A fentiek miatt az Opel Movano információs- és szórakoztatórendszer-csomagjai kifejezetten a kiemelkedő teljesítmény érdekében készülnek. Három csomag kapható, mindhárom kifejezetten az Opel Movanohoz készült. Navi 50 IntelliLink. Ez a navigációs rendszer kiváló ár-érték arányt kínál. A középkonzol felső részén elhelyezett 7 colos színes érintőképernyő optimális rálátást biztosít. A kétdimenziós vagy háromdimenziós madártávlati nézetben megtekinthető dinamikus navigáció TMC közlekedési üzeneteket is tartalmaz. A térképek USB-n keresztül frissíthetők. Egyéb szolgáltatások többek között: hangvezérlés a csatlakoztatott okostelefonok számára, kormányoszlopra telepített kezelőszervek, USB, aux-bemenet, valamint Bluetooth telefonkihangosításhoz és hangátvitelhez. A csatlakoztatott okostelefonokon lévő ingyenes aha applikáció lehetővé teszi az internetes rádiók és közösségi médiumok elérését az érintőképernyőn keresztül. DAB+ digitális rádió külön rendelhető. 1 1 A kompatibilitás és bizonyos funkciók az eszköz típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérőek lehetnek.

15 CD 16 BT USB. A kormányoszlopon lévő kezelőszervekkel irányítható CD-s rádió univerzális csatlakozási lehetőséget kínál aux-bemeneten, Bluetooth -on és 2 USB-porton keresztül. Kimenet: 2 x 15 W (Busz) vagy 4 x 15 W (Kombi); beépített kijelző. Kormányoszlopra telepített rádiókezelő szervek. A főbb rádiófunkciókat, például a hangerő-szabályozást, a bemenet kiválasztását, a rádióadók közötti váltást a vezető anélkül végezheti el, hogy levenné a kezét a kormányról. R 15 BT USB. Beépített kijelzővel ellátott rádió, amely az időt is mutatja. RDS EON szolgáltatással, Bluetooth -kapcsolattal, USB-vel és aux-bemenettel. 2 x 15 W (Busz) vagy 4 x 15 W (Kombi). Bluetooth -csatlakozás. A könnyen használható és univerzális Bluetooth segítségével egyszerű és biztonságos a mobiltelefonos kommunikáció. Információs és szórakoztató rendszer Aux-bemenet (aux-in) és USB-csatlakozás. Minden Opel Movano információs és szórakoztató rendszerének része a jack-csatlakozású aux-bemenet és az USB-csatlakozás. Digitális rádió. Az összes európai digitális rádióformátum vételére alkalmas a DAB/ DAB+/DMB audio technológia. A CD 16 BT USB-vel és a Navi 50 IntelliLinkkel kombinálva külön rendelhető.

16 Utastér Kényelem Fedélzeti számítógép. Információs kijelző, mutatja pl. az üzemanyagfogyasztást, a megtehető távolságot, az utazási időt, a megtett utat. Komfortos vezetőülés. Opcióként ren-delhető mélyített kialakítású ülés, állítható deréktámasz és kartámasz, állítható magassággal. Az első utasüléshez is kapható. Digitális tachográf. Egyszerűen kezelhető, megbízhatóan rögzíti a menetidőt és a pihenőidőt, a flottakezelési adatok összeállításához és elemzéséhez. (Buszhoz alapfelszereltség, Kombihoz külön rendelhető.) Rögzített sebességkorlátozó. A Busz alapfelszereltségéhez sebességkorlátozó is tartozik, a törvény szerint előírt 100 km/h sebességnél rögzítve. A Kombihoz külön rendelhető sebességkorlátozó négy előre meghatározott sebességgel kapható. Start/Stop rendszer. A Start/Stop rendszer jelentős üzemanyag-megtakarítást eredményez, különösen városi forgalomban. Automatikusan leállítja a motort, amikor az autó megáll, és azonnal újraindítja, amint a járművezető a kuplungpedálra lép. (Kombihoz külön rendelhető.) Kényelmes ülések. A 19,5 fokos ülésszög, a comboknál 660 mm-es távolság és a vállaknak több helyet nyújtó, elcsúsztatott dupla ülések együttesen biztosítják az utasok kényelmét. Minden ülés hárompontos biztonsági övvel és fejtámlával van felszerelve. (Busz esetén alapfelszereltség.) Utastér-világítás. Az egyes ülésekhez tartozó egyedi világítás kényelmesebbé teszi az utazást, míg a lábtérvilágítással az utasok sötétben is könnyedén megtalálják helyüket. (Busz esetén alapfelszereltség.)

17 Légkondicionáló berendezés. A kényelmes utazás része a kellemes, hűvös hőmérséklet. Pollenszűrőt is tartalmaz. Hátsó fellépő. A hátsó lökhárítóba szerelt, opcionális hátsó fellépő megkönnyíti a beszállást a Kombi rakterébe. Felszereltség Hátsó légkondicionáló berendezés Kombi modellhez. A fej feletti szellőzőnyílásokkal ellátott, önálló hátsó légkondicionáló kellemes légkört biztosít a második és harmadik sorban ülő utasoknak. (Külön rendelhető.) Visszahúzható fellépő. A elektromosan visszahúzható fellépő és a belső kapaszkodó megkönnyíti az utasok be- és kiszállását. Az oldalajtó kinyitásakor a fellépő automatikusan kinyílik, majd az ajtó becsukásakor visszahúzódik. (Busz esetén alapfelszereltség.) Hátsó légkondicionáló berendezés Busz modellhez. Akár a repülőgépeken, a hátsó ülésen utazók a felső polc alatt elhelyezett saját szellőzőjükkel igényük szerint beállíthatják a levegőáramlás irányát és mennyiségét. (Külön rendelhető.) Oldalablakok nyitása. A külön rendelhető, oldalirányba tolható ablaktáblákkal még több friss levegő engedhető be. Hátsó fűtés. A hátsó fűtés két hatékony, 4 kw-os fűtője az ülés alatti szellőztetőrendszeren keresztül működik. Beprogramozható a belső tér előmelegítésére. (Busz esetén rendelhető.) Színezett üveg. Az alapfelszereltséghez tartozó hátsó sötétített üveg fokozza a komfortérzetet és magánszférát biztosít, miközben véd az erős napsütés ellen.

18 Sokoldalúság Kabáttartók. A fej felett felszerelt kabáttartók dzsekik és kisebb dolgok elhelyezésére szolgálnak. (Busz esetén alapfelszereltség.) Elektromos tolóajtó. A vezető által távirányított, külső vésznyitóval ellátott elektromos tolóajtó megkönnyíti a pakolást és az utasok beszállását. (Busz esetén rendelhető.) Kivehető hátsó ülések. A csomagtér megnövelése érdekében a hátsó két üléspad a Kombiból szerszám nélkül eltávolítható. A Buszból a két hátsó üléssor kivehető. (Választható.) Teljes méretű pótkerék. A Kombi és a 16 üléses Busz felszereléséhez teljes méretű pótkerék tartozik, amely a gépkocsi padlója alatt helyezkedik el. A 17 üléses Busz helytakarékos abroncsjavító készlettel kerül forgalomba. Rakományrögzítő szemek (Kombi). A csomagtérben elhelyezkedő kényelmes és praktikus rögzítőszemek biztonságosan helyükön tartják a rakományt.

19 Biztonság és védelem Parkolóradar. Tolatáskor hangjelzéssel figyelmeztet a véletlen sérülések elkerülésére. (Külön rendelhető.) Külső Első ködlámpák. A véletlen sérülések elleni védelem érdekében süllyesztve és optimálisan elhelyezve. Felszereltség Járműbiztonsági rendszer. A távirányítású riasztóberendezés mozgásérzé-kelők segítségével védi a teljes járművet (motortér, vezetőfülke és utastér) a behatolások ellen. (Külön rendelhető.) Sárfogó gumik. A masszív műanyag sárfogó kifejezetten azzal a céllal készült, hogy megvédje a karosszériát a kőfelverődés, fröccsenés, homok stb. okozta sérülésektől. Nagylátószögű tükrök. A kétlencsés külső visszapillantó tükrök minimalizálják a holttér veszélyeit vezetés közben. Az első utas napellenzőjére szerelt nagy domború tükör extra holttér-lefedettséget biztosít szűk helyeken tolatáshoz. Praktikus csomagok. Ezek a csomagok minden fontos funkciót tartalmaznak, amelyek a jobb kilátáshoz és a biztonságosabb utazáshoz szükségesek. A Világítás csomagban automatikus ablaktörlők és fényszórók, első ködlámpák és statikus kanyarvilágítás találhatók. A Továbbfejlesztett biztonsági asszisztens csomag (Buszhoz alapfelszereltség, Kombihoz külön rendelhető) távolságifényszóróasszisztenst, sávelhagyásjelzőt, első ködlámpákat, automatikus ablaktörlőket és fedélzeti számítógépet foglal magában.

20 Pulse szénfekete Vinyl szénfekete 1 1 Csak Kombihoz rendelhető.

21 Színek és kárpitok Sarki fehér Északi-tengeri kék Signal kék Pipacsvörös Mandarin Sáfránysárga Tintakék Halo ezüst 1 Ambient kék 1 Pearl fekete 1 1 Metálfényezés.

22

23 Teljesítmény. A Movano Kombi és Busz csúcstechnológiájú BiTurbo dízelmotorjai az élvonalban állnak hatékonyságukkal, egyenletes, kiemelkedő teljesítményükkel, emellett csekély fogyasztásukkal és károsanyag-kibocsátásukkal. A BiTurbo technológia a kis turbótöltők előnyeit (gyors reakció és nagy nyomaték alacsony fordulatszámnál) egyesítik a nagy turbótöltők előnyeivel (nagy teljesítmény és nyomaték magas fordulatszámnál). A BlueInjection technológia, a Start/Stop rendszer és az ECO mód tiszta teljesítményt és kivételes hatékonyságot biztosít. Teljesítmény, szerviz és garanciák

24 Kibocsátáscsökkentő és üzemanyag-takarékos technológiák. A Start/Stop rendszer lecsökkenti a kibocsátást, amikor piros lámpánál vagy dugó miatt meg kell állni, ami jelentős megtakarítást eredményez városban vagy sűrű forgalomban. A nyomógombbal aktiválható ECO mód optimalizálja az energiafogyasztást, és jelzi, hogy mikor érdemes takarékossági okokból felváltani. A BlueInjection technológiával a nagy teljesítményű dízelmotorok is megfelelnek a szigorú Euro 6-os kibocsátási előírásoknak. A káros nitrogén-oxidok (NO x ) kibocsátásának csökkentése érdekében AdBlue adalékanyagot használ, amely reakcióba lép a nitrogén-oxidokkal, és ártalmatlan nitrogénné, valamint vízzé alakítja őket. Az AdBlue utántöltése gyors, egyszerű, és ritkán átlagos esetben körülbelül kilométerenként van rá szükség. Az AdBlue a német autóipari szövetség (VDA Verband der Automobilindustrie e.v.) bejegyzett védjegye.

25 Kombi (M1) motorok 2,3 CDTI BiTurbo Start/Stop rendszerrel (107 kw/145 LE) 2,3 CDTI BiTurbo Start/Stop rendszerrel (125 kw/170 LE) Lökettérfogat (cm 3 ) Max. teljesítmény (kw/le) fordulatszám Max. nyomaték (Nm) fordulatszám 107/ Sebességváltó 6 fokozatú kézi 6 fokozatú kézi Károsanyag-kibocsátási norma Euro 6 Euro 6 A táblázatban látható fogyasztási és kibocsátási adatok a változattól és a gumiabroncsoktól függenek. Konkrét információért forduljon Opel márkakereskedőjéhez, vagy tekintse meg az árlistát. Üzemanyag Dízel Dízel Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km) 1 Városi Országúti Vegyes 7,5 7,4 6,1 5,8 6,6 6,3 125/ ,5 7,4 6,1 5,8 6,6 6,3 CO 2 -kibocsátás vegyes (g/km) Teljesítmény Busz (M2) motorok 2,3 CDTI BiTurbo Start/Stop rendszerrel (107 kw/145 LE) 2,3 CDTI BiTurbo Start/Stop rendszerrel (120 kw/163 LE) Lökettérfogat (cm 3 ) Max. teljesítmény (kw/le) fordulatszám Max. nyomaték (Nm) fordulatszám 107/ Sebességváltó 6 fokozatú kézi 6 fokozatú kézi Károsanyag-kibocsátási norma Euro 6 Euro 6 M1 = EU gépjármű-kategória kizárólag személyszállításra használt gépkocsik számára (max. 9 ülőhely) M2 = EU gépjármű-kategória 5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű, kizárólag személyszállításra használt gépkocsik számára (max. 17 ülőhely) 1 A 715/2007/EK és a 692/2008/EK rendeletek szerint (azoknak a megfelelő időpontban hatályos változata alapján). Az adatok a nyomdába küldés pillanatában érvényesek és aktuálisak. A vállalat fenntartja a motorspecifikációk mindenkori változtatásának jogát, ami befolyásolhatja a megjelenített adatokat. A legfrissebb adatokért forduljon Opel márkakereskedőjéhez. M1: Minden feltüntetett adat az alapfelszereltségű EU modellre vonatkozik. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO 2 -kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a 715/2007/EK és a 692/2008/EK rendeleteknek megfelelően (azoknak a megfelelő időpontban hatályos változata alapján) az üzemkész gépkocsi súlyát veszi figyelembe. További felszerelések és gyárilag beszerelt opciók használata a jelzettnél kissé nagyobb fogyasztási és CO 2 -kibocsátási adatokat eredményezhet. Az üzemanyag-fogyasztási és CO 2 -kibocsátási adatok nem egy adott járműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét. Csupán a különböző járműváltozatok összehasonlítására szolgálnak, azonban különbözhetnek a vezetési stílustól és a működési feltételektől jelentősen függő, valós vezetési körülmények között elért, tényleges üzemanyag-fogyasztástól. További felszerelések és gyárilag beszerelt opciók használata növelheti a jármű üres tömegét, egyes esetekben a jármű tengelyterhelését és összsúlyát, és csökkentheti a jármű által vontatható tömeget. Ez a maximális sebesség csökkenéséhez és a gyorsulási idő megnövekedéséhez vezethet. A teljesítményadatok 75 kg tömegű vezetővel és 125 kg-os terheléssel értendők. 120/ Abroncscímkézés Méret 215/65 R /65 R 16 Abroncs üzemanyag-hatékonysági osztálya B E B Abroncs nedvestapadási osztálya B C B Abroncs zajszintje (db) Zajszint besorolása

26 Szerviz és garanciák. Minden Opel Movano változat készítésekor azt az alapelvet tartottuk szem előtt, hogy a haszongépjárműveknek folyamatosan úton kell lenniük, dolgozniuk kell a vállalkozás és az ügyfelek érdekében, és nem szervizekben kell állniuk. Ennek érdekében úgy lettek megtervezve, hogy éveken keresztül megbízható szolgáltatást nyújtsanak minimális szervizigény mellett, továbbá 6 éves átrozsdásodás elleni garancia is érvényes rájuk. A szervizintervallum ütemezés szerint km 1 Kombi esetén, és km 1 Busz esetén. Amennyiben nem tervezett karbantartás válik szükségessé, az Európában megtalálható szervizpontból álló hálózathoz fordulhat, ahol gondoskodnak róla, hogy az Opel Movano minimális állásidővel újra úton legyen, vagy átmenetileg cserejárművet biztosítanak. Lízing-, karbantartási vagy flottavásárlói szolgáltatásokkal kapcsolatban további információért forduljon Opel haszongépjármű-kereskedőjéhez. 1 Vagy 2 év.

27 MEGKÜLÖNBÖZTETETT FIGYELEM, AMIT MINDEN OPEL MEGÉRDEMEL. Az Opel Márkaszervizekben Opel technológiával és eredeti Opel alkatrészekkel tarthatja karban autóját. A minőség és a szakértelem garantált, amit az Opel Márkaszervizek biztosítanak a legmagasabb színvonalon az Ön autója számára. Most a myopel.hu segítségével még egyszerűbbé teheti autója karbantartását. Látogasson el az oldalra, vagy töltse le ios vagy Android applikációnkat. Mit kínál a MyOpel.hu portál? // Online szerviz bejelentkezés // Szervizemlékeztető // Márkaszerviz-kereső // Személyre szabott ajánlatok // És még sok minden más Látogasson el a oldalra, vagy töltse le az applikációt, és regisztráljon díjtalanul!

28 Opel szerviz Vevőszolgálat egész Európában. Európa-szerte több mint Opel szerviz (melyből több mint haszongépjármű-javításra szakosodott) várja személyre szabott, szakszerű és pontos szolgáltatásaival. A kiváló szolgáltatás része, hogy pontosan elmondják, mit és miért csináltak, valamint azt is, hogy ez hol található a számlán. OPEL RoadPlus. 1 Maximális rendelkezésre állás. Gépjárművét szükség esetén azonnal, előzetes bejelentkezés nélkül átvizsgáljuk bármely Opel haszongépjármű-javítóműhelyben. A kisebb javításokat akár meg is várhatja, a szokásos kopó alkatrészeket egy napon belül cseréljük. Ügyfélszolgálati központ. Opel márkakereskedése minden kérdés és különleges kérés esetén a rendelkezésére áll. Amennyiben további információra lenne szüksége haszongépjárművével kapcsolatban, hívja az Opel ügyfélszolgálati központját. Opel Assistance. Ingyenes szolgáltatás, amely egy évig vonatkozik minden új Opel haszongépjárműre, a forgalomba helyezés vagy az értékesítőtől történő átvétel napjától számítva attól függően, hogy melyik dátum a korábbi. Bárhol is járjon, az Opel Roadside Assistance segít Önnek. Több mint 40 európai országban, a nap 24 órájában. A helyszíni segítségnyújtáson túl el is szállítjuk járművét, csereautót biztosítunk, gondoskodunk szállodai elhelyezéséről, illetve megszervezzük továbbutazását vonattal vagy repülőgéppel (mindig az adott garanciaprogram feltételeinek megfelelően). Értékesítője vagy hivatalos szervizpartnere örömmel áll rendelkezésére a szolgáltatás meghosszabbításával kapcsolatban az éves szerviz során. Pénzügyi ajánlatok. 2 Az Ön Opel márkakereskedője személyre szabott fizetési lehetőségeket kínál Önnek. Önállóan, egyedi igényeinek megfelelően dönthet arról, milyen módon szeretné kifizetni gépjárművét. OPEL autóbérlés. 2 Az Opel autóbérlési szolgáltatás Önt akkor is az úton tartja, ha gépjárműve éppen nem működik. Kétéves garancia új gépjárművekre. Ez a garancia minden új Opel gépjárműre vonatkozik 24 hónapig kilométer-korlátozás nélkül, attól a naptól számítva, amikor az értékesítő Opel márkakereskedő a járművet az ügyfélnek leszállította. Opel FlexCare csomagok. 2 Az Opel FlexCare csomagokkal meghosszabíthatja az autója garanciáját, kiszámíthatóvá teheti a karbantartási költségeit. A lehetőségekkel és részletekkel kapcsolatos tájékoztatásért keresse fel Opel márkakereskedőjét. Akár 12 éves garancia átrozsdásodás ellen. Az Opel megbízható, hosszú távúgaranciát biztosít Önnek átrozsdásodás ellen, a szervizkönyvben meghatározott garanciafeltételek szerint. Alkatrészek és kiegészítők. Gépjárműve tökéletes karbantartásához, valamint a magán- és üzleti szükségletek személyre szabásához szükséges valamennyi kiegészítőt megtalálhatja Opel márkakereskedésénél. Újrahasznosítás. Az újrahasznosításról, a visszaváltási pontokról, az élettartamuk végére ért járművekről (ELV), illetve azok újrahasznosításáról a oldalon találhat bővebb információt. Ha kérdése van, kérjük, keresse fel Opel márkakereskedését. További információkat a oldalon találhat. 1 Csak a kijelölt haszongépjármű műhelyekben érhető el. 2 A helyi piac feltételeinek megfelelően rendelhető. A képeken az alapcsomagba nem tartozó, külön megrendelhető felszerelések is láthatók. A katalógus adatai a nyomdába kerülés időpontjában érvényesek. Fenntartjuk a jogot, hogy módosítsuk a gépjárművek dizájnját vagy a felszereltségét. A katalógusban található színek eltérhetnek a tényleges színektől. A képeken látható opcionális felszerelések felár ellenében kaphatók. A gépjárművek elérhetősége, a különböző műszaki megoldások és felszereltségek országonként eltérhetnek. Az újrahasznosítási tervezés, a hulladékká vált járművek átvételi pontjai és a hulladékká vált járművek újrahasznosítása kapcsán kérjük keresse fel a oldalunkat. A gépjárművek elérhetősége, a felszereltségek és érvényes ajánlatok vonatkozásában pontos tájékoztatásért kérjük keresse fel az Önhöz legközelebbi Opel Márkakereskedést. Opel Southeast Europe LLC (2040 Budaörs, Szabadság út 117.) Környezetkímélő, klórmentes papírra nyomtatva. Kiadás: július HU/MY16

OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek

OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. A logisztikai feladatok sikere az átgondolt irányítás és a megbízható munkaerő mellett függ a az adott célra használt

Részletesebben

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m Opel Corsavan Az Opel Corsavan Életteli, sportos kinézetével az Opel Corsavan egyértelmű stílusbeli kifejezőeszközt jelent bármilyen üzletben, ahol hangsúlyt helyeznek a külső megjelenésre. Dinamikus

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. Nagy teljesítményről kétliteres turbómotor gondoskodik, amellyel

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Legyenek nagyobb elvárásai opel astra classic iii. Fedezze fel a dinamikus kialakítás, a minőségi tervezés és a kiemelkedő kényelem egységét! Az Opel Astra ClAssiC iii. Kifejezetten

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító új Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. A nagy teljesítményről a 2 literes turbómotor gondoskodik,

Részletesebben

Térképezze fel a város határait.

Térképezze fel a város határait. Opel Antara Térképezze fel a város határait. Az Opel Antarában a kemény és tökéletes külső kényelmes és változatos belsővel párosul. Mindegy hová megy, magabiztosan és stílusosan fog érkezni. Fedezze

Részletesebben

Tegyen minden utazást emlékezetessé!

Tegyen minden utazást emlékezetessé! Opel Zafira OPEL ZAFiRA. Bármire készen áll. A Zafira egyedi Flex7 ülés rendszerével mindaz a beépített sokoldalúság és kényelem a rendelkezésre áll, amelyre egy családnak szüksége lehet. Fedezze fel a

Részletesebben

Opel Vivaro. Üdvözöljük saját első osztályú útján!

Opel Vivaro. Üdvözöljük saját első osztályú útján! Opel Vivaro Opel Vivaro. Üdvözöljük saját első osztályú útján! Opel Szerviz 4 Kisteherautó 6 Duplafülkés változat 8 Mindegy, hogy mit szállít, az első osztályra jellemző tágasságot, kényelmet és hangulatot

Részletesebben

Opel Movano PC. Combi. Bus. Dízel. Dízel. Változat Össztömeg ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül

Opel Movano PC. Combi. Bus. Dízel. Dízel. Változat Össztömeg ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül Opel Movano 2.3 CDTI MT (92 kw/125 LE) Opel Movano PC tart/top MT (1 kw/135 LE) 2.3 CDTI MT (11 kw/15 LE) 2.3 CDTI MTA (11 kw/15 LE) ÁFAval ÁFAval ÁFAval ÁFAval 1 tart/top MT (12 kw/163 LE) ÁFAval Dízel

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

CITROËN JUMPY FURGON

CITROËN JUMPY FURGON CITROËN JUMPY FURGON DIZÁJN Fedezze fel a Citroën Jumpy-t, valamint a CITROËN haszongépjármű-kínálatát, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN JUMPY: EGY

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000. 5-fokozatú kézi. 51 kw/70 LE 2 429 134.

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000. 5-fokozatú kézi. 51 kw/70 LE 2 429 134. Opel Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 935 48 kw/65 LE 2 311 24 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 85 51 kw/7 LE 2 429 134 3 625 2 854 331 Dízel 3ajtós Váltómű 1.3 CDTI ECOTEC 3 675

Részletesebben

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés PetrányiAutó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/205 Fax: 2812981 1112 Budapest, Budaörsi út 179.

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 5-fokozatú kézi. 48 kw/65 LE 2 160 000 1.2 TWINPORT ECOTEC 2 850 000. 5-fokozatú kézi

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 5-fokozatú kézi. 48 kw/65 LE 2 160 000 1.2 TWINPORT ECOTEC 2 850 000. 5-fokozatú kézi OPEL Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 7 5fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 16 1.2 TWINPORT ECOTEC 2 85 5fokozatú kézi 51 kw/7 LE 2 28 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 8 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással Már 2 799 000 Fttól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással ÚJ NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS HOLTTÉRFIGYELÉS SÁVELHAGYÁSJELZÉS MOZGÓ TÁRGYAK ÉSZLELÉSE Az AVM rendszer széles látószögű hátsó kamerája

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA TRAX 2013.OKTÓBER ÁRAK LISTAÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) 1.4 turbo FWD MT6 4740000Ft 1.4 turbo AWD MT6 5185000Ft 149 g/km 4190000Ft 153 g/km 1.4 turbo FWD MT6 5140000Ft 1.4 turbo AWD

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb.

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb. NISSAN MICRA AKCIÓSAN MÁR 2 744 000 000 Fttól 1 THM: MINDENKINEK KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2,5 % x4 INGYEN TÉLI GUMI ABRONCS TÁGAS TÉR Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal

Részletesebben

VALÓDI AUTÓ VALÓDI EMBEREKNEK.

VALÓDI AUTÓ VALÓDI EMBEREKNEK. OPEL Combo VALÓDI AUTÓ VALÓDI EMBEREKNEK. TARTALOMJEGYZÉK Bármi is szerepeljen a teendők listáján, az Opel Combóval könnyedén elintézhető. A sokoldalú kínálat a Combo Cargo furgontól a Combo Tour családi

Részletesebben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Új Nissan PULSAR 3 990 000 Fttól kedvezményes finanszírozással Az ajánlat 2014.09.09 2014.09.30 között érvényes. A hihetetlenül tágas és szellős utastérrel

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN NT400 CABSTAR KISHASZONGÉPJÁRMŰ PÁRATLAN MODELLVÁLASZTÉK AZ UEFA BAJNOKOK LIGÁJA HIVATALOS KISHASZONGÉPJÁRMŰVE A NISSAN FOLYAMATOS ÚJÍTÁSOKKAL SEGÍTI A VÁLLALKOZÁSÁT - Intelligens új módszerekkel

Részletesebben

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1)

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1) Ford és Személyszállítók (M1) 2015.5ös modellév Érvényes: 2015.május 1i gyártástól Személyszállítók (M1) FWD Tengelytáv L1H1 L2H1 Terhelhetőség 1.3/3.00 1.4/3.10 Teljesítmény kw/le Nm nettó bruttó nettó

Részletesebben

Új Opel Astra. 5-ajtós

Új Opel Astra. 5-ajtós Új Opel Astra 5ajtós Új Opel Astra 1 Benzin Motor 1.4 ECOTEC 74 kw/1 LE 1. Turbo ECOTEC tart/top 78 kw/15 LE 1. Turbo ECOTEC tart/top 78 kw/15 LE 1.4 Turbo ECOTEC 92 kw/125 LE 1.4 Turbo ECOTEC tart/top

Részletesebben

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS NISSAN MICRA THM: 2,5 % x4 MINDENKINEK 1 INGYEN TÉLI GUMIABRONCS AKCIÓSAN MÁR 2 644 000 000 Ft-tól NissanConnect Az új NissanConnect navigációs rendszer tökéletesen optimalizált mobilkörnyezetet biztosít:

Részletesebben

Opel Vivaro Combi. 2700 kg L1H1. Dízel L1H1. 2900 kg. 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop (103 kw/140 LE) Combi. 1.6 CDTI Start/Stop (66 kw/90 LE)

Opel Vivaro Combi. 2700 kg L1H1. Dízel L1H1. 2900 kg. 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop (103 kw/140 LE) Combi. 1.6 CDTI Start/Stop (66 kw/90 LE) OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 (66 kw/9 LE) tart/top (66 kw/9 LE) (85 kw/115 LE) 1.6 TwinTurbo CDTI tart/top (88 kw/12 LE) 1.6 TwinTurbo CDTI tart/top (13 kw/14 LE) és regisztrációs adóval Dízel Változat L1H1

Részletesebben

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 6 390 000 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál,

Részletesebben

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6 1.

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6 1. Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/205 Fax: 281-2981 1112 Budapest, Budaörsi út

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS ÚJ NISSAN X-TRAIL MÁR 6 990 000 Ft-tól 2,5% THM: MINDENKINEK* 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos vezetést

Részletesebben

Ford Transit Személyszállítók

Ford Transit Személyszállítók Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

TRAFIC TRAFIC. www.renault.hu. Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható)

TRAFIC TRAFIC. www.renault.hu. Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható) TRAFIC www.renault.hu Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható) FÉNYKÉPEK: RENAULT COMMUNICATION / DR / R. FALCUCCI, A. BERNIER, C. CUGNY, D. DUMAS, O. BANET, P. CURTET

Részletesebben

NISSAN FINANCE MINDENKINEK VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT!

NISSAN FINANCE MINDENKINEK VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! v NISSAN e- NETTÓ KEZDŐÁR 8 000 000 FT NISSAN FINANCE 2,5% THM MINDENKINEK GARANCIA AKKUMULÁTOR-KAPACITÁSRA 5 ÉV / 100 000 KM VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! A díjnyertes és LEAF ötvözésével alkottuk meg

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK A KOMFORT OSZTÁLYON.

ÜDVÖZÖLJÜK A KOMFORT OSZTÁLYON. ÚJ OPEL MERIVA ÜDVÖZÖLJÜK A KOMFORT OSZTÁLYON. Az új Opel Meriva olyan autó, amelyben otthon érzi magát az ember. Komfortjával, kényelmével és a belső tér méretével egy autó sem veheti fel a versenyt

Részletesebben

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Opel Cascada. 2-ajtós. Cabriolet. Cosmo. Benzin. 2-ajtós. Cabriolet. Cosmo. Dízel

Opel Cascada. 2-ajtós. Cabriolet. Cosmo. Benzin. 2-ajtós. Cabriolet. Cosmo. Dízel Opel Cascada Opel Cascada 1 Benzin Motor 1.4 Turbo ECOTEC 88 kw/120 LE 1.4 Turbo ECOTEC tart/top 103 kw/140 LE 1.6 Turbo ECOTEC 125 kw/170 LE 1.6 Turbo ECOTEC tart/top 147 kw/200 LE Váltómű 6fokozatú kézi

Részletesebben

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft)

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓK O OFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén is OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000 ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 750 000 Ft kedvezménnyel THM: 3,99% 2 Akár 750 000 AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos

Részletesebben

Az Ön kézikönyve OPEL COMBO http://hu.yourpdfguides.com/dref/2824843

Az Ön kézikönyve OPEL COMBO http://hu.yourpdfguides.com/dref/2824843 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Opel Combo CV. Van L1H1 normál teherbírás. Van L1H1. megnövelt teherbírás - 5 258 400 5 325 696. Van L1H1. Van L2H1 megnövelt teherbírás

Opel Combo CV. Van L1H1 normál teherbírás. Van L1H1. megnövelt teherbírás - 5 258 400 5 325 696. Van L1H1. Van L2H1 megnövelt teherbírás Opel Combo Opel Combo CV 1 Benzin Motor Combo 1.4 ECOTEC 70 kw / 95 LE 1.4 ECOTEC tart/top 70 kw / 95 LE 1.4 Turbo ECOTEC 88 kw / 120 LE 1.4 CNG Turbo ECOTEC 88 kw / 120 LE Váltómű 5fokozatú kézi 5fokozatú

Részletesebben

FORD FIESTA Van. 2016-os modellév Érvényes: 2015. október 7-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

FORD FIESTA Van. 2016-os modellév Érvényes: 2015. október 7-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

IDEJE A FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBA KERÜLNI!

IDEJE A FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBA KERÜLNI! OPEL GTC IDEJE A FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBA KERÜLNI! TARTALOMJEGYZÉK Határozott körvonalaival és precíz, sportos kezelhetőségével a GTC maga a színtiszta atletikus teljesítmény. Egyedülálló megjelenésének

Részletesebben

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR MOTOR MŰSZAKI ADATOK Típus K-1.2 (benzin) ϒ -1.4 (benzin) U-1.4 Kis teljesítményű (dízel) U-1.4 Nagy teljesítményű (dízel) Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1248 1396 1396 Furat x löket (mm) 71 x 78.8 77 x 74.99

Részletesebben

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben!

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben! NISSAN NV200 FURGON Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1 KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2930000 Ft nettó kezdőártól 1-2 : További részletek az utolsó oldalon. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap

Részletesebben

A forradalmak Az utcán kezdődnek.

A forradalmak Az utcán kezdődnek. opel AmperA A forradalmak Az utcán kezdődnek. tartalomjegyzék Ideje csatlakozni az új elektromos mobilitási mozgalomhoz. Az Opel Ampera forradalmi áttörést hoz. A legelső E-REV-ként (Extended-Range Electric

Részletesebben

NISSAN NV200. Bevezetés Külső design Belső design Sokoldalúság Rakodőtér Teljesítmény Biztonság Tartozékok Felszereltség és méret Nyomtatás Bezárás

NISSAN NV200. Bevezetés Külső design Belső design Sokoldalúság Rakodőtér Teljesítmény Biztonság Tartozékok Felszereltség és méret Nyomtatás Bezárás NISSAN NV200 1 Itt az ideje elfelejteni a régit, és átülni az új kormánykerék mögé. Az NV200-ban a kompakt kombik tökéletesen átfogalmazott koncepciója ölt testet. Kompakt külseje meglepően tágas belsőt

Részletesebben

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5 281 000 000 Ft bruttó kezdőártól 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

Részletesebben

NISSAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. Dupla kabinos Visia. nettó5 990 000 Ft-tól

NISSAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. Dupla kabinos Visia. nettó5 990 000 Ft-tól NIAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTO. ÁRAK FELZERELTÉG TECHNIKAI ADATOK Dupla kabinos Visia nettó5 990 000 Ft-tól Egyedi előértékesítési kedvezményekért forduljon helyi márkakereskedőjéhez! A Nissan kishaszongépjárművekre

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1)

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1) Ford és Személyszállítók (M1) 2016.5ös modellév 2016/01. Érvényes: 2016. február 29ei gyártástól Személyszállítók (M1) Tengelytáv Terhelhetőség L1H1 1.3/3.10 FWD L2H1 1.4/3.10 L1H1 1.3/3.10 FWD L2H1 1.3/3.10

Részletesebben

Opel Antara. Antara. Selection Enjoy Cosmo. Benzin. Antara. Selection. Dízel. 2.4 ECOTEC FWD 123 kw/167 LE 2.4 ECOTEC AWD 123 kw/167 LE

Opel Antara. Antara. Selection Enjoy Cosmo. Benzin. Antara. Selection. Dízel. 2.4 ECOTEC FWD 123 kw/167 LE 2.4 ECOTEC AWD 123 kw/167 LE Opel Opel 1 Benzin Motor 2.4 ECOTEC FWD 123 kw/167 LE 123 kw/167 LE 123 kw/167 LE Váltómű election 6fokozatú kézi 6 840 000 7 240 000 6fokozatú kézi 7 740 000 8 300 000 6fokozatú automata 8 040 000 8 600

Részletesebben

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6 Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Szakemberek alkották szakembereknek

Szakemberek alkották szakembereknek 2009 BIPPER Bipper Szakemberek alkották szakembereknek Aki meglátja az új Peugeot Bippert, rögtön tudja, hogy többrôl van szó, mint egy egyszerû haszonjármûrôl. A Bippert kifejezetten az Ön tevékenységéhez

Részletesebben

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról.

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN DS4 Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. Csábítás Rafinéria Stílus Citroën DS4 Igazi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Alfa Romeo Giulietta árlista

Alfa Romeo Giulietta árlista Alfa Romeo Giulietta árlista Progression felszereltség Árlista érvényes: 2011. szeptember 20-tól visszavonásig Típus Ajtók Karosszéria Váltó Üzemanyag Kód Nettó ár Regisztrációs adó Bruttó ár, regisztrációs

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS

Részletesebben

Volvo 7900 Hybrid. Jobb üzlet a zöldebb városok számára

Volvo 7900 Hybrid. Jobb üzlet a zöldebb városok számára Volvo 7900 Hybrid Jobb üzlet a zöldebb városok számára A Volvo 7900 Hybrid sorozat új szintre emeli a zöld hatékonyságot, messze az Euro 6 követelmények fölé. A leghatékonyabb üzemű és legmegbízhatóbb

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR. x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR. x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!!

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! Modellek - akciós ár Benzin 1.4 l 65 kw (88 LE) 1.6 l 81 kw (0 LE) Dízel 1.5 dci 63 kw (86 LE) 1.5 dci (+DPF) 76 kw (103 LE) Visia Visia AC Acenta I-Way Tekna

Részletesebben

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZTRÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL D4

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2 ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR 4 990 000 Ft-tól 1 THM: 3,99% 2 Akár 690 000 Ft kedvezménnyel BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók széles skáláját kínálja. Elérhető az automata vészfékező rendszer,

Részletesebben

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1)

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1) Ford és Személyszállítók (M1) 2015.5ös modellév Érvényes: 2015.március 2i gyártástól Személyszállítók (M1) FWD Tengelytáv L1H1 L2H1 Terhelhetőség 1.3/3.00 1.4/3.10 Teljesítmény kw/le Nm nettó bruttó nettó

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Essentia Combo 1.4 TWINPORT 66 kw/90 LE 5MT 3 150 000 Combo 1.4 TWINPORT 66 kw/90 LE 5MT Combo 1.3 CDTI 55 kw/75 LE 5MT 3 570 000 Combo 1.3 CDTI 55 kw/75 LE 5MT Combo 1.3 CDTI

Részletesebben

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Alfa Romeo Giulietta árlista

Alfa Romeo Giulietta árlista Alfa Romeo Giulietta árlista Árlista érvényes: 2012. július 6-tól visszavonásig Progression felszereltség Típus Ajtók Karosszéria Váltó Üzemanyag Kód Nerttó ár Regisztrációs adó Bruttó ár regisztrációs

Részletesebben

ÚJ renault MaSter ÚJ renault MaSter www.renault.hu drive the change

ÚJ renault MaSter ÚJ renault MaSter www.renault.hu drive the change ÚJ Renault MASTER drive the change TARTALOM Kapcsolatunk a jármű vezetőivel és utasaival egyszerű alapokon nyugszik: egy járműnek praktikusnak, megbízhatónak, egyéni stílusra és igényekre szabhatónak kell

Részletesebben

Ismerd meg az Adamet!

Ismerd meg az Adamet! Ismerd meg az Adamet! www.opel.hu Adam & te Egyedi és kivételes vagy, akárcsak az ADAM a maga nemében. Mitől olyan más ez az autó? Nem csak a merész kiállás és a vagány színek miatt. Az ADAM-nél az autó

Részletesebben

Opel Vivaro Combi. 2700 kg L1H1. Dízel L1H1. 2900 kg. 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop (103 kw/140 LE) Combi. 1.6 CDTI Start/Stop (66 kw/90 LE)

Opel Vivaro Combi. 2700 kg L1H1. Dízel L1H1. 2900 kg. 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop (103 kw/140 LE) Combi. 1.6 CDTI Start/Stop (66 kw/90 LE) OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 (66 kw/9 LE) tart/top (66 kw/9 LE) (85 kw/115 LE) 1.6 TwinTurbo CDTI tart/top (88 kw/12 LE) 1.6 TwinTurbo CDTI tart/top (13 kw/14 LE) és regisztrációs adóval Dízel Változat L1H1

Részletesebben

AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI

AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI QASHQAI már 4 990 000-től vagy Nissan Finance 4,99% vagy Nissan Finance Select kedvezményes pénzügyi ajánlatokkal Kérjük keresse fel márkakereskedőnket! Az ajánlat 2014.07.01-2014.09.30

Részletesebben

RENDKÍVÜLI BIZTONSÁG. Miért lenne kisebb biztonságban haszongépjármûve

RENDKÍVÜLI BIZTONSÁG. Miért lenne kisebb biztonságban haszongépjármûve CITROËN JUMPY MÉRETRE SZABOTT HASZONGÉPJÁRMÛ. A Jumpy harmonikusan egyesíti a kisméretû furgonok fürgeségét és a nagyobb tehergépkocsik tágasságát. Ennek köszönhetõen számos szakember találta meg az általa

Részletesebben

FORD S-MAX VIGNALE. www.ford.hu 1 / 6

FORD S-MAX VIGNALE. www.ford.hu 1 / 6 FORD S-MAX VIGNALE Motor 2.0l SCTi EcoBoost (240 LE) A6 Euro6 FWD 2.0l TDCi (150LE) M6 Euro6 FWD 2.0l TDCi (150LE) M6 Euro6 AWD 2.0l TDCi (150LE) PowerShift automata Euro6 FWD 2.0l TDCi (180LE) M6 Euro6

Részletesebben

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI NYOMTATÁS VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL TELJESÍ TMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZT RÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL

Részletesebben

Opel Zafira. Egyterű. Enjoy. Benzin. Egyterű. Enjoy. Dízel

Opel Zafira. Egyterű. Enjoy. Benzin. Egyterű. Enjoy. Dízel Opel Zafira Opel Zafira 1 Benzin Dízel 1.6 ECOTEC 85 kw/115 LE 1.6 CNG Turbo ECOTEC 110 kw/150 LE 103 kw/140 LE 103 kw/140 LE 81 kw/110 LE 92 kw/125 LE Váltómű 5-fokozatú kézi 5 490 000 6 930 000 5-fokozatú

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1 THM: 0% PRÉMIUM KIADÁS. 64 500 Ft-tól AKCIÓSAN MÁR

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1 THM: 0% PRÉMIUM KIADÁS. 64 500 Ft-tól AKCIÓSAN MÁR ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 VAGY MÁR HAVI 64 500 Ft-tól THM: 0% PRÉMIUM KIADÁS Tekintse meg különleges ajánlatunkat AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett

Részletesebben

www.mitsubishimotors.hu

www.mitsubishimotors.hu www.mitsubishimotors.hu SZERELEM, ÉLET, VEZETÉS Egy olyan, csodákkal teli világban, mint a miénk, szinte minden sarok mögött új ötletekre lelhetünk. S mi lehet szívet melengetőbb annál, ha nemcsak megtapasztaljuk

Részletesebben

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól AKTUÁLIS AKCIÓ OOFlottakedvezmények már egy autó vásárlása esetén is Passenger Black Edition Generation 2,0 dci 66 kw / 90 LE L1H1P1 7 690 000 8 150 000 2,0 dci 84

Részletesebben

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK Az árak 2012. március 1-től érvényesek, Magyarországon 2 3 G CABRIO Egy autó, nemcsak a kellemesebb hónapokra, hanem a kompromisszumoktól mentes

Részletesebben

Opel Cascada. 2-ajtós. Cabriolet. Cosmo. Benzin. 2-ajtós. Cosmo. Cabriolet. Dízel

Opel Cascada. 2-ajtós. Cabriolet. Cosmo. Benzin. 2-ajtós. Cosmo. Cabriolet. Dízel Opel Cascada Opel Cascada 1 Motor 2ajtós Váltómű Benzin 1.4 Turbo ECOTEC 88 kw/12 LE 1.4 Turbo ECOTEC tart/top 13 kw/14 LE 6fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6 99 7 29 7 49 7 79 1.6 Turbo ECOTEC tart/top 125

Részletesebben

1,6 literes Valvematic 6 M/M

1,6 literes Valvematic 6 M/M Auris Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/M CCO (DPF)* 6 M/M CCO (DPF)* 2,0 literes DPF Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268/EEC (Euro 4), valamint

Részletesebben

VOLVO C70 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO C70 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO C70 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen.

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen. Színválaszték A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Ford Transit Custom Személyszállítók (M1)

Ford Transit Custom Személyszállítók (M1) 2013as modellév Érvényes: 2012. november 26i gyártástól Személyszállítók (M1) Tengelytáv SWB LWB Terhelhetőség 1.3/300 1.4/310 1.4/310 Motor nettó bruttó nettó bruttó nettó bruttó 2.2l TDCi+DPF 100LE +

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2016-os modellév Érvényes: 2015. október 12-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/05. Trend. Motor.

Ford Transit Courier. 2016-os modellév Érvényes: 2015. október 12-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/05. Trend. Motor. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Gépjárművek beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről

Gépjárművek beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről Gépjárművek beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/44 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01

Részletesebben

Az új Doblò Cargo: az áruszállítás új dimenziója

Az új Doblò Cargo: az áruszállítás új dimenziója Az új Doblò Cargo: az áruszállítás új dimenziója A modell rövid áttekintése A Fiat Professional új modelljének kategóriagyőztes jellemzői Megbízható, környezetbarát motorok Biztonság Műszaki adatok A modell

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic Opel Astra Classic III 1 Benzin 1.6 TWINPORT ECOTEC 85 kw/115 LE 1.6 TWINPORT ECOTEC 85 kw/115 LE Classic III Váltómű 5fokozatú kézi 5fokozatú Easytronic 3 89 4 9 4 9 4 9 4 29 4 29 81

Részletesebben

Ford Transit Custom Áruszállítók (N1)

Ford Transit Custom Áruszállítók (N1) 2013as modellév Érvényes: 2012. november 26i gyártástól Áruszállítók (N1) Tengelytáv SWB LWB Terhelhetőség Motor nettó bruttó nettó bruttó nettó bruttó 0.7/250 2.2l TDCi+DPF 100LE + M6 FWD 5 085 000 6

Részletesebben

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez PEUGEOT boxer Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez Az új Peugeot Boxer-kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszongépjárműcsalád. Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság

Részletesebben

THM: 3,99% MINDENKINEK 2

THM: 3,99% MINDENKINEK 2 ÚJ NISSAN ULSAR AKCIÓSAN MÁR 4 205 000 Fttól 1 THM: 3,99% MINDENKINEK 2 AKÁR 800 000 Ft KEDVEZMÉNNYEL TÁGAS ÉS SZELLŐS UTASTÉR áratlanul nagy fejteret és hasznos teret nyújt. Kategóriája legnagyobb lábterének

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA CAPTIVA MY13 MÁJUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) ÜLÉSEK SZÁMA LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 2.4 benzin 167LE MT6 FWD 2.2 dízel 163LE MT6 FWD 210 g/km 170 g/km

Részletesebben

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium.

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium. Felszereltség Motor 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Titanium 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Sport 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD Listaár

Részletesebben

fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 www.fiathaszongepjarmuvek.hu

fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 www.fiathaszongepjarmuvek.hu fiorino A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométerkorlátozás nélkül. A modellek felszereltsége és a választható kiegészítôk köre az adott piaci és jogi követelményeknek megfelelôen változhatnak.

Részletesebben

Össztömeg (kg) széria/opció** Tengelytáv (mm)

Össztömeg (kg) széria/opció** Tengelytáv (mm) Új PARTNER Érvényes: 2015.07.03-tól a következő árlista közléséig. 2015 májusi gyártástól érvényes típuskódok Modell Motor (cm 3 ) Teljesítmény (LE) Gyári típuskód Tengelytáv (mm) Össztömeg (kg) széria/opció**

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III 1 Benzin 1.6 TWINPORT ECOTEC 85 kw/115 LE 1.6 TWINPORT ECOTEC 85 kw/115 LE Classic III Váltómű 5fokozatú kézi 5fokozatú Easytronic 3 890 000 4 090 000 4 090

Részletesebben

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője:

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Haszonjárművek A Transporter A Transporter 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november www.vwh.hu Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Ha minden esre van szüksége: A

Részletesebben

FORD MONDEO VIGNALE. 5 év garancia + 5 év szerviz lefedettség! One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555

FORD MONDEO VIGNALE. 5 év garancia + 5 év szerviz lefedettség! One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555 FORD MONDEO VIGNALE Motor 4 ajtós Kombi 2.0l SCTi EcoBoost (203 LE) A6 Euro6 12 365 000 Ft 12 565 000 Ft 2.0l SCTi EcoBoost (240 LE) A6 Euro6 12 795 000 Ft 12 995 000 Ft 2.0l TDCi (180LE) M6 Euro6 11 985

Részletesebben

CITROËN BERLINGO MULTISPACE

CITROËN BERLINGO MULTISPACE CITROËN BERLINGO MULTISPACE +++ CITROËN BERLINGO MULTISPACE ÚJDONSÁGOKBAN GAZDAG +++ TECHNOLÓGIA. A műszerfalba épített USB Box egység részeként egy USB-port és egy Jack-aljzat áll rendelkezésre. KÉNYELEM

Részletesebben

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM Renault MÉGANE GRANDTOUR LISTAÁR Motor BUSINESS Limited BOSE Energy TCe 115 4 940 000 5 040 000 Energy dci 95 5 400 000 Energy dci 110 5 650 000 5 750 000 Energy dci 130 6 700 000 Mégane Limited: különleges,

Részletesebben

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni megtanít A mai felgyorsult világban könnyû megfeledkezni az érzésekrõl, a természetes dolgokról. Az új fejlesztésû és stílusos Suzuki Grand Vitara azonban felélénkíti az érzékszerveket, és képessé tesz

Részletesebben