OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek"

Átírás

1 OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek

2

3 Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. A logisztikai feladatok sikere az átgondolt irányítás és a megbízható munkaerő mellett függ a az adott célra használt gépjárművektől is függ, amelyek elég erősek és elég nagyok kell, hogy legyenek a legnehezebb munkák elvégzéséhez is. Ismerje meg az Opel Movano kínálatát, amelyben fülkés alvázakat, padlólemezes alvázakat, duplafülkés alvázakat és egyedi célú gyári konverziókat is talál.a Most minden eddiginél erősebbek, nagyobb fokú vezetői kényelmet biztosítanak, valamint első- és hátsókerék-hajtású változatban is kaphatók. Mindezt ugyanazzal a bevált hatékonysággal és megbízhatósággal együtt, ami minden Opel gépjárműre jellemző. Az Opel Movanóval biztos lehet benne, hogy egyetlen feladat sem bizonyul túl nagy falatnak.

4 Nincs túl nagy feladat. Bármilyen szerkezet szilárdsága és épsége az alapjaitól függ. Az Opel Movano fülkés és padlólemezes alvázakat úgy tervezték, hogy stabil alapot nyújtsanak számos különböző felépítménynek, különös tekintettel a jármű-átalakító specialisták igényeire.

5

6

7 Nincs túl nehéz feladat. Nincs két egyforma munka, és nincs két egyforma út sem. Ezért ha a tevékenységei során kiemelkedő fontosságú a nagy teherbírás, akkor bizonyára a hátsókerékhajtás lehet Önnek a megfelelő választás. Az Opel Movano fülkés és duplafülkés alvázak hátsókerékhajtással három különböző hosszúságban, szimpla vagy dupla hátsó kerekekkel, valamint és kg megengedett össztömegű változatokban kaphatók. A fürge elsőkerék-hajtású fülkés és padlólemezes alvázak megengedett össztömege kg.

8

9 Nincs olyan úti cél, ami túl messze lenne. Az ülés módja legalább olyan fontos, mint az, hogy hol ülünk. Akár Ön vezet, akár mások Ön helyett, létfontosságú, hogy a kormánykeréknél töltött egyetlen nap ne járjon egy hét hátfájással. Az Opel Movano vezetőfülkéje az ülésválasztéktól kezdve az ergonomikusan elhelyezett sebességváltókaron keresztül a dönthető kormányoszlopig olyan kialakítású, hogy a vezető, éppúgy, mint a jármű, nap mint nap úton lehessen. Vezetőfülke Műszerfal. Az áttekinthető, könnyen leolvasható, ideális pozícióban és ergonomikusan elhelyezett műszerek csökkentik a vezető fáradtságát és növelik a biztonságot. Rugózott vezetőülés. Nagyobb kényelem rossz terepviszonyok között vagy hosszabb úton. Állítható elöl, hátul, dőlésszögben és magasságban, különböző érzékenységgel. Légkondicionáló berendezés. A csapat kényelmét és hatékonyságát jelentősen fokozó manuális légkondicionáló berendezés és az elektronikus klímaszabályozó (ECC) opcióként rendelhető.

10 Nincs túl fárasztó munka. Az Opel Movano vezetője mindig magával viszi az irodáját, amelynek jól használhatóságát két darab 12 V-os elektromos csatlakozó és számos szériafelszereltségű tárolási lehetőség, például kétliteres palack elhelyezésére alkalmas tartók is növelik. Az opcionális Kényelem csomag tartalma CD rádió, továbbfejlesztett vezetőülés kartámasszal és gerinctámasszal, kettős utasülés tárolóhellyel, illetve egy lehajtható középső ülés, amelynek része egy tálca a vezető laptopjának, egy műszerfalra szerelt behúzható csíptetőtábla és további hangszigetelő anyag a válaszfalon. Többféle tárolási lehetőség. Praktikus, kényelmes és gazdaságos. Minden üzleti vagy személyes holminak megfelelő helye van. A tárolásról részletesebben lásd még a Választható csomagok című fejezetet is.

11 Vezetőfülke

12

13 Nincs túl bonyolult projekt. Amikor három ülés már nem elég, az Opel Movano duplafülkés alváz akkor van elemében. Az ülés alatti méretes tárolóval kiegészített hátsó üléspad további négy csapattag elhelyezésére alkalmas, a személyes védelemhez fejtámlákat és biztonsági öveket kínál. Hátsókerékhajtással három, míg elsőkerékhajtással két különböző alvázhosszban kapható. Vezetőfülke

14 Nincs túl kemény út. Az összes Movano motort nagy nyomaték leadására tervezték, valamint arra a rugalmas teljesítményre, amely a rakomány szállításához szükséges. A BiTurbo motorok az élvonalban állnak strapabíró hatékonyságukkal, egyenletes, kiemelkedő teljesítményükkel, emellett kivételesen csekély fogyasztásukkal és károsanyag-kibocsátásukkal. A BiTurbo motorokon szériafelszereltségnek számító Start/Stop rendszer lecsökkenti a kibocsátást, amikor piros lámpánál vagy dugó miatt meg kell állni, ami jelentős megtakarítást eredményez városi forgalomban vagy nehéz közlekedési viszonyok között.

15 Motorok 2,3 CDTI (81 kw/110 LE) 2,3 CDTI (92 kw/125 LE) EKH 2,3 CDTI BiTurbo start/stop rendszerrel (100 kw/136 LE) 2,3 CDTI (110 kw/150 LE) 2,3 CDTI BiTurbo start/stop rendszerrel (120 kw/163 LE) 2,3 CDTI (92 kw/125 LE) HKH 2,3 CDTI BiTurbo start/stop rendszerrel (100 kw/136 LE) 2,3 CDTI (110 kw/150 LE) 2,3 CDTI BiTurbo start/stop rendszerrel (120 kw/163 LE) Lökettérfogat (cm 3 ) Max. teljesítmény (kw/le) (fordulatszám) 81/ / / / / / / / / Max. nyomaték (Nm) (fordulatszám) Sebességváltó 6 fokozatú kézi 6 fokozatú kézi 6 fokozatú Easytronic 6 fokozatú kézi 6 fokozatú Easytronic 6 fokozatú kézi 6 fokozatú kézi 6 fokozatú Easytronic 6 fokozatú kézi 6 fokozatú Easytronic 6 fokozatú kézi Károsanyag-kibocsátási norma Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 A táblázatban látható fogyasztási és kibocsátási adatok a változattól és a gumiabroncsoktól függnek. Konkrét információért forduljon Opel márkakereskedőjéhez, vagy tekintse meg az árlistát. Üzemanyag Dízel Dízel Dízel Dízel Dízel Dízel Dízel Dízel Dízel Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km) 1 Városi Városon kívüli Vegyes 9,6 9,1 8,0 7,3 8,6 8,0 9,6 9,1 8,0 7,3 8,6 8,0 8,5 8,4 7,9 7,6 8,1 7,9 7,6 7,4 7,0 6,8 7,2 7,0 8,9 8,8 8,1 8,0 8,4 8,3 CO 2 kibocsátás vegyes (g/km) A 715/2007/EK és a 692/2008/EK rendeletek szerint (azoknak a megfelelő időpontban hatályos változata alapján). 7,6 7,4 7,0 6,8 7,2 7,0 10,8 9,1 8,8 8,7 9,5 8,9 10,6 10,3 9,2 8,7 9,7 9,3 8,7 8,4 8,1 7,9 8,3 8,1 10,6 10,3 9,2 8,7 9,7 9,3 8,7 8,4 8,1 7,9 8,3 8,1 Hajtásláncok A nyomdába küldés pillanatában minden adat pontos és érvényes volt. A vállalat fenntartja a jogot, hogy bármikor megváltoztassa a motorspecifikációkat, ami befolyásolhatja a megjelenített adatok tartalmát. A legfrissebb adatokért forduljon Opel márkakereskedőjéhez. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO 2 -kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a 715/2007/EK és a 692/2008/EK rendeleteknek megfelelően (azoknak a megfelelő időpontban hatályos változata alapján) történt. Az üzemanyag-fogyasztási és CO 2 -kibocsátási adatok nem egy adott járműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét. Csupán a különböző járműváltozatok összehasonlítására szolgálnak, azonban különbözhetnek a vezetési stílustól és a működési feltételektől jelentősen függő, valós vezetési körülmények között elért, tényleges üzemanyag-fogyasztástól. További felszerelések és gyárilag beszerelt opciók használata növelheti a jármű menetkész tömegét, és befolyásolhatja a hasznos terhelhetőséget. Ez a maximális sebesség csökkenéséhez és a gyorsulási idő megnövekedéséhez vezethet. A teljesítményadatok 75 kg tömegű járművezetővel, továbbá 125 kg rakománnyal értendők. Abroncscímkézés Méret 195/75 R /65 R /65 R 16 Abroncs üzemanyag-hatékonysági osztálya B E B E C Abroncs nedvestapadási osztálya B C B B Abroncs zajszintje (db) Zajszint besorolása

16

17 Nincs túl komoly helyzet. Személyek szállításakor mindig azok biztonsága az elsődleges szempont. Ezért az alapfelszereltséghez tartozó ESP, ABS, vezetőoldali légzsák és az összes utas védelmét szolgáló szabványos hárompontos biztonsági övek mellett első utasoldali légzsák is kapható. Kiegészítő biztonsági és védelmi funkciót nyújtanak a rendelhető automatikus fényszóró és ablaktörlő rendszerek, amelyek azonnal reagálnak a változó fényviszonyokra és időjárási körülményekre. Ezenkívül minden Opel Movano kiváló oldalszél-stabilitású, és a lehető legjobb kilátást biztosítja az útra. Biztonság Sávelhagyásjelző és távolságifényszóróasszisztens. Az egyik intelligens rendszer figyelmezteti, ha a jármű véletlenül elhagyja a saját sávját, a másik tompítottról távolsági fényszóróra kapcsol, ha a forgalmi helyzet lehetővé teszi. Statikus kanyarvilágítás. Kis sebességnél egyszerűen az irányjelző-kapcsoló hozza működésbe: pontosan oda irányítja a fénycsóvát, ahol szükség van rá. Elektronikus menetstabilizátor (ESP ). Az ESP jelentősen megnöveli a stabilitást és a biztonságot. Minden Movano modellen alapfelszereltség, és magában foglalja a visszagurulás-gátlót, az utánfutó-stabilizálót és a továbbfejlesztett kipörgésgátlót.

18 Padlólemezes alváz. Ideális az alacsony padlót és a vezetőfülkéből átjárást igénylő integrált átalakításokra. Az Opel Movano padlólemezes alváz három hosszváltozatban és két különböző fülkemagassággal kapható. A fülke és a karosszéria illesztőfelülete a könnyű összekapcsolásra optimalizált, a hátsó lámpákhoz megnövelt hosszúságú kábelezés is rendelhető. Fülkés alváz. A mindenféle karosszériaátalakításhoz ideális alapot képező Opel Movano fülkés alváz akár szimpla, akár duplafülkés változatban három hosszúsággal kapható hátsókerékhajtás, és két hosszúsággal elsőkerékhajtás esetén.

19 Az erős szelvényű alvázkereszttartók beépített rögzítő-pontokat tartalmazó, széles felső résszel készülnek, míg a csavarozott hátsó aláfutásgátló ehetővé teszi, hogy az átalakítók egyszerűen illesszék a keret hosszúságát. Duplafülkés alváz. További négy csapattag elhelyezésével sokoldalúbbak az üzemeltető lehetőségei. A hátsókerékhajtással három, míg elsőkerékhajtással két alvázhosszban kapható Opel Movano duplafülkés alváz a hátsó üléspad alatt is kínál tárolóhelyet. A padlólemezes, fülkés és duplafülkés alvázak adatai

20 Padlólemezes alváz Fülkés alváz Duplafülkés alváz

21 Padlólemezes, fülkés és duplafülkés alvázak: tömegadatok Opel Movano padlólemezes, fülkés és duplakabinos alvázak karosszériaváltozatai Jármű össztömege Saját tömeg 1 Max. teherbírás Max. első tengelyterhelés Max. hátsó tengelyterhelés Vontatási kapacitás, fék nélkül Vontatási kapacitás, fékkel Bruttó szerelvénytömeg Fordulókör (szegélytől szegélyig/ faltól falig) (m) Padlólemezes alváz FWD L2H ,6/14,1 L3H ,7/16,2 Fülkés alváz FWD L2H ,6/14,1 L3H ,7/16,2 RWD L2H1 SRW ,6/14,1 L3H1 SRW ,7/16,2 L3H1 DRW HD ,6/14,1 L3H1 DRW ,6/14,1 L4H1 DRW HD ,7/16,2 L4H1 DRW ,7/16,2 Duplafülkés alváz FWD L2H ,6/14,1 L3H ,7/16,2 RWD L2H1 SRW ,6/14,1 L3H1 SRW ,7/16,2 L3H1 DRW HD ,6/14,1 L3H1 DRW ,6/14,1 L4H1 DRW HD ,7/16,2 L4H1 DRW ,7/16,2 1 A minimális járműtömeg a típusbizonyítvány szerinti, folyadékokkal, szerszámokkal és 90%-ig feltöltött üzemanyag-tartállyal. Nem tartalmazza a vezető és a választható felszerelések, pl. pótkerék tömegét. A végső tömeg a jármű specifikációjától, pl. a felszerelésektől, választható felszerelésektől és tartozékoktól függően változhat. A padlólemezes, fülkés és duplafülkés alvázak adatai L: hossz, 3 változatban: 2 = közepes H: tetőmagasság, 2 változatban: 1 = normál FWD = elsőkerékhajtás 3 = hosszú 2 = közepes RWD = hátsókerékhajtás 4 = extra hosszú SRW = szimpla hátsó kerekekkel DRW = dupla hátsó kerekekkel

22 Padlólemezes alváz: méretek I D D MOVANO H E F G1 A J B K C Fülkés alváz: méretek I G1 D D H MOVANO MOVANO E F A G J B K1 K C Duplafülkés alváz: méretek I G1 D D H MOVANO MOVANO E F A G J B K1 K C

23 Jelmagyarázat Padlólemezes alváz, FWD L2H1 L3H1 A Teljes hossz B Teljes szélesség tükrök nélkül C Teljes szélesség tükrökkel D Teljes magasság E Túlnyúlás elöl F Tengelytáv G1 Túlnyúlás hátul aláfutásgátló rúd nélkül H Küszöbmagasság I A jármű elejétől a fülkehátfalig J Első nyomtáv K Hátsó nyomtáv Jelmagyarázat Fülkés alváz, FWD Fülkés alváz, RWD L2H1 L3H1 L2H1 SRW L3H1 SRW L3H1 DRW L4H1 DRW A Teljes hossz B Teljes szélesség tükrök nélkül C Teljes szélesség tükrökkel D Teljes magasság E Túlnyúlás elöl F Tengelytáv G Túlnyúlás hátul aláfutásgátló rúddal együtt G1 Túlnyúlás hátul aláfutásgátló rúd nélkül H Küszöbmagasság I A jármű elejétől a fülkehátfalig J Első nyomtáv K Hátsó nyomtáv n.a. n.a. K1 Hátsó nyomtáv, DRW n.a. n.a. n.a. n.a Jelmagyarázat Duplafülkés alváz, FWD Duplafülkés alváz, RWD L2H1 L3H1 L2H1 SRW L3H1 SRW L3H1 DRW L4H1 DRW A Teljes hossz B Teljes szélesség tükrök nélkül C Teljes szélesség tükrökkel D Teljes magasság E Túlnyúlás elöl F Tengelytáv G Túlnyúlás hátul aláfutásgátló rúddal együtt G1 Túlnyúlás hátul aláfutásgátló rúd nélkül H Küszöbmagasság I A jármű elejétől a fülkehátfalig J Első nyomtáv K Hátsó nyomtáv n.a. n.a. K1 Hátsó nyomtáv, DRW n.a. n.a. n.a. n.a A méretek mm-ben vannak megadva

24 Opel Movano lehajtható oldalfalú platós verzió. Az akár mm hosszú rakterű Opel Movano lehajtható oldalfalú platós modell gyárilag két alvázhosszal kapható elsőkerékhajtás, és három alvázhosszal hátsókerékhajtás esetén. Az össztömeg tól kg-ig terjed. Duplafülkés változatban is elérhető. Acél rakfelület műgyanta-bevonatos fa padlózattal mm széles rakfelület 400 mm magas, leszerelhető, dupla falú, eloxált alumínium oldal- és hátfal Besüllyesztett, kihúzható rögzítőpontok a csomagtér kerületén Az alapfelszereltség részeként oldalsó aláfutásgátlók (minden változathoz) Fülkevédelem, létraalvázzal, alapfelszereltség Választható hátsó létraalváz és szerszámdoboz Védőrács a hátsó lámpatestekhez

25 Lehajtható oldalfalú platós modell

26 Lehajtható oldalfalú fülkés platós modell Lehajtható oldalfalú duplafülkés platós modell

27 Lehajtható oldalfalú platós modell: tömegadatok Opel Movano lehajtható oldalfalú platós modell karosszériaváltozatai Jármű össztömege Saját tömeg 1 Max. teherbírás Max. első tengelyterhelés Max. hátsó tengelyterhelés Vontatási kapacitás, fék nélkül Vontatási kapacitás, fékkel Bruttó szerelvénytömeg Fordulókör (szegélytől szegélyig/ faltól falig) (m) Lehajtható oldalfalú fülkés platós modell FWD L2H ,6/14,1 L3H ,7/16,2 RWD L2H1 SRW ,6/14,1 L3H1 SRW ,7/16,2 L3H1 DRW HD ,6/14,1 L3H1 DRW ,6/14,1 L4H1 DRW HD ,7/16,2 L4H1 DRW ,7/16,2 Lehajtható oldalfalú duplafülkés platós modell FWD L2H ,6/14,1 L3H ,7/16,2 RWD L2H1 SRW ,6/14,1 L3H1 SRW ,7/16,2 L3H1 DRW HD ,6/14,1 L3H1 DRW ,6/14,1 L4H1 DRW HD ,7/16,2 L4H1 DRW ,7/16,2 1 A minimális járműtömeg a típusbizonyítvány szerinti, folyadékokkal, szerszámokkal és 90%-ig feltöltött üzemanyag-tartállyal. Nem tartalmazza a vezető és a választható felszerelések, pl. pótkerék tömegét. A végső tömeg a jármű specifikációjától, pl. a felszerelésektől, választható felszerelésektől és tartozékoktól függően változhat. A lehajtható oldalfalú platós modell adatai L: hossz, 3 változatban: 2 = közepes H: tetőmagasság, 1 változatban: 1 = normál FWD = elsőkerékhajtás 3 = hosszú RWD = hátsókerékhajtás 4 = extra hosszú SRW = szimpla hátsó kerekekkel DRW = dupla hátsó kerekekkel

28 Lehajtható oldalfalú fülkés platós modell: méretek I D D H MOVANO MOVANO E F A G J B K1 K C Lehajtható oldalfalú duplafülkés platós modell: méretek I D D H MOVANO MOVANO E F A G J B K1 K C

29 M L Jelmagyarázat Lehajtható oldalfalú fülkés plató, FWD Lehajtható oldalfalú fülkés platós modell, RWD L2H1 L3H1 L2H1 SRW L3H1 SRW L3H1 DRW L4H1 DRW A Teljes hossz B Teljes szélesség tükrök nélkül C Teljes szélesség tükrökkel D Teljes magasság E Túlnyúlás elöl F Tengelytáv G Túlnyúlás hátul H Küszöbmagasság I A jármű elejétől a fülkehátfalig J Első nyomtáv K Hátsó nyomtáv n.a. n.a. K1 Hátsó nyomtáv, DRW n.a. n.a. n.a. n.a L Karosszéria belső hosszúsága M Karosszéria belső szélessége M L Jelmagyarázat Lehajtható oldalfalú duplafülkés plató, FWD Lehajtható oldalfalú duplafülkés platós modell, RWD L2H1 L3H1 L2H1 SRW L3H1 SRW L3H1 DRW L4H1 DRW A Teljes hossz B Teljes szélesség tükrök nélkül C Teljes szélesség tükrökkel D Teljes magasság E Túlnyúlás elöl F Tengelytáv G Túlnyúlás hátul H Küszöbmagasság I A jármű elejétől a fülkehátfalig J Első nyomtáv K Hátsó nyomtáv n.a. n.a. K1 Hátsó nyomtáv, DRW n.a. n.a. n.a. n.a L Karosszéria belső hosszúsága M Karosszéria belső szélessége A méretek mm-ben vannak megadva

30

31 Opel Movano billenőplatós modell. Ez a robusztus gépjármű gyárilag rendelhető három irányban vagy csak hátrafelé billentő szerkezettel is, ötszakaszos, krómozott, plató alatti billentővel, 2 kw-os elektrohidraulikus tápegységgel és 50 -os billentési szöggel. Két alvázhosszban kapható hátsókerékhajtással, a rövidebb verzió szimpla vagy dupla hátsó kerekekkel, míg a hosszabb verzió dupla hátsó kerekekkel áll rendelkezésre. Elsőkerékhajtáshoz két alvázhossz rendelhető, a hosszabbik alapfelszereltségben duplafülkés verzióban. Az össztömeg tól kg-ig terjed. Billenőplatós modell Hátrafelé vagy 3 irányban (hátra, balra és jobbra) billentő szerkezet mm széles billenő plató, maximum mm hosszúság Acél plató és tűzihorganyzott, sötétszürke poliészter-porfestéses első panel Fülkevédelem, létraalvázzal, alapfelszereltség Távirányítású billentés, fülkébe szerelt spirális vezetékkel Az alapfelszereltség részeként oldalsó aláfutásgátló (minden változathoz) Felső és alsó csuklópántos hátlap Dupla falú, eloxált alumínium oldal- és hátfal Állványhorgok létrabefogáshoz A billentés működésére figyelmeztető hangjelzés Tápegység-leválasztó kapcsoló Választható hátsó létraalváz és szerszámdoboz Az L3 billentők standard félmagas szerszámdobozzal készülnek Választható acél oldal- és hátfal Védőrács a hátsó lámpatestekhez

32 Billenőplatós fülkés modell Billenőplatós duplafülkés modell

33 Billenőplatós modell: tömegadatok Opel Movano billenőplatós modell karosszériaváltozatai Jármű össztömege Saját tömeg 1 Max. teherbírás Max. első tengelyterhelés Max. hátsó tengelyterhelés Vontatási kapacitás, fék nélkül Vontatási kapacitás, fékkel Bruttó szerelvénytömeg Fordulókör (szegélytől szegélyig/ faltól falig) (m) Billenőplatós fülkés modell FWD L2H ,6/14,1 RWD L2H1 SRW ,6/14,1 L2H1 DRW HD ,6/14,1 L3H1 DRW (szerszámkészlettel) HD ,6/14,1 Billenőplatós duplafülkés modell FWD L3H ,7/16,2 RWD L3H1 SRW ,7/16,2 L3H1 DRW HD ,6/14,1 1 A minimális járműtömeg a típusbizonyítvány szerinti folyadékokkal szerszámokkal és 90%-ig feltöltött üzemanyag-tartállyal. Nem tartalmazza a vezető és a választható felszerelések pl. pótkerék tömegét. A végső tömeg a jármű specifikációjától pl. a felszerelésektől választható felszerelésektől és tartozékoktól függően változhat. A billenőplatós modell adatai L: hossz, 2 változatban: 2 = közepes H: tetőmagasság, 1 változatban: 1 = normál FWD = elsőkerékhajtás 3 = hosszú RWD = hátsókerékhajtás SRW = szimpla hátsó kerekekkel DRW = dupla hátsó kerekekkel

34 Billenőplatós fülkés modell: méretek I D D H MOVANO MOVANO E F A G J B K1 K C Billenőplatós duplafülkés modell: méretek I D D H MOVANO MOVANO E F A G J B K1 K C

35 M L Jelmagyarázat Billenőplatós fülkés modell, FWD Billenőplatós fülkés modell, RWD L2H1 L2H1 SRW L2H1 DRW L3H1 DRW A Teljes hossz B Teljes szélesség tükrök nélkül C Teljes szélesség tükrökkel D Teljes magasság E Túlnyúlás elöl F Tengelytáv G Túlnyúlás hátul H Küszöbmagasság I A jármű elejétől a fülkehátfalig J Első nyomtáv K Hátsó nyomtáv n.a. n.a. K1 Hátsó nyomtáv, DRW n.a. n.a L Karosszéria belső hosszúsága M Karosszéria belső szélessége M L Jelmagyarázat Billenőplatós duplafülkés modell, FWD Billenőplatós duplafülkés modell, RWD L3H1 L3H1 SRW L3H1 DRW A Teljes hossz B Teljes szélesség tükrök nélkül C Teljes szélesség tükrökkel D Teljes magasság E Túlnyúlás elöl F Tengelytáv G Túlnyúlás hátul H Küszöbmagasság I A jármű elejétől a fülkehátfalig J Első nyomtáv K Hátsó nyomtáv n.a. K1 Hátsó nyomtáv, DRW n.a. n.a L Karosszéria belső hosszúsága M Karosszéria belső szélessége A méretek mm-ben vannak megadva

36 Opel Movano dobozos furgon. Az akár 22 m 3 -es raktérrel a gyári kivitelű dobozos Opel Movano hatalmas menynyiségű áru befogadására képes. Az erős, de könnyű karosszéria teljesen lapos, csúszásálló padlót rejt magában, amely 270 fokban nyitható duplaszárnyas ajtón vagy alumíniumredőnyön keresztül közelíthető meg. Elsőkerékhajtással egy hossz, hátsókerékhajtással két hossz rendelhető. Alumínium keret finom felületű poliészter falakkal és ajtókkal Átlátszó tető Választható légterelő a fülketetőn Választható Luton-stílusú bővítés Csúszásmentesített padló Három belső, kárpitborítású alumínium védőszalag Választható furnérborítás két védőszalaggal Akár mm-es raktérhosszúság mm-es raktérszélesség mm-es belmagasság 270 fokban nyitható duplaszárnyas ajtó Választható hátsó alumínium redőny

37 Dobozos furgon

38 Dobozos furgon: változatok és méretek I N D H E F A G D MOVANO MOVANO J B K1 K C

39 Dobozos furgon: tömegadatok és méretek Opel Movano dobozos furgon karosszériaváltozatai Jármű össztömege Saját tömeg 1 Max. teherbírás L: hossz, 2 változatban: 3 = hosszú H: tetőmagasság, 1 változatban: 1 = normál FWD = elsőkerékhajtás 4 = extra hosszú RWD = hátsókerékhajtás SRW = szimpla hátsó kerekekkel DRW = dupla hátsó kerekekkel Max. első tengelyterhelés Max. hátsó tengelyterhelés Vontatási kapacitás, fék nélkül Vontatási kapacitás, fékkel Bruttó szerelvénytömeg Fordulókör (szegélytől szegélyig/ faltól falig) (m) FWD L3H1 (20 m 3 ) ,7/16,2 RWD L3H1 SRW (20 m 3 ) ,7/16,2 L4H1 DRW (20 m 3 ) HD ,7/16,2 L4H1 DRW (20 m 3 ) ,7/16,2 L4H1 DRW (22 m 3 ) HD ,7/16,2 1 A minimális járműtömeg a típusbizonyítvány szerinti, folyadékokkal, szerszámokkal és 90%-ig feltöltött üzemanyag-tartállyal. Nem tartalmazza a vezető és a választható felszerelések, pl. pótkerék tömegét. A végső tömeg a jármű specifikációjától, pl. a felszerelésektől, választható felszerelésektől és tartozékoktól függően változhat. A dobozos furgon adatai M L L3H1 DRW Jelmagyarázat Dobozos furgon, FWD Dobozos furgon, RWD L3H1 SRW L4H1 DRW L4H1 20 m 3 20 m 3 20 m 3 22 m 3 A Teljes hossz B Teljes szélesség tükrök nélkül C Teljes szélesség tükrökkel D Teljes magasság E Túlnyúlás elöl F Tengelytáv G Túlnyúlás hátul H Küszöbmagasság I A jármű elejétől a fülkehátfalig J Első nyomtáv K Hátsó nyomtáv n.a. n.a. K1 Hátsó nyomtáv, DRW n.a. n.a L Karosszéria belső hosszúsága M Karosszéria belső szélessége N Karosszéria belmagassága A méretek mm-ben vannak megadva

40 Alapfelszereltség és extrák. Információs és szórakoztató rendszer. A folyamatos kapcsolattartás, az úti cél és az útvonal, valamint a közlekedési helyzet ismerete valós előny a vállalkozásnak. Mindemellett nyugodt körülmények között nyújtja a legjobb teljesítményt az ember. A fentiek miatt az Opel Movano információs- és szórakoztatórendszer-csomagjai kifejezetten a kiemelkedő teljesítmény érdekében készülnek. Három csomag érhető el, mindhárom kifejezetten az Opel Movanóhoz készült. Navi 50 IntelliLink. Ez a navigációs rendszer kiváló ár-érték arányt kínál. A középkonzol felső részén elhelyezett 7 colos színes érintőképernyő optimális rálátást biztosít. A kétdimenziós vagy háromdimenziós madártávlati nézetben megtekinthető dinamikus navigáció TMC közlekedési üzeneteket is tartalmaz. A térképek USB-n keresztül frissíthetők. Egyéb szolgáltatások többek között: hangvezérlés a csatlakoztatott okostelefonok számára, kormányoszlopra telepített kezelőszervek, USB, aux-bemenet, valamint Bluetooth telefonkihangosításhoz és hangátvitelhez. A csatlakoztatott okostelefonokon lévő ingyenes aha applikáció lehetővé teszi az internetes rádiók és közösségi médiumok elérését az érintőképernyőn keresztül. DAB+ digitális rádió külön rendelhető. 1 1 A kompatibilitás és bizonyos funkciók az eszköz típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérőek lehetnek.

41 CD 16 BT USB. A kormányoszlopon lévő kezelőszervekkel irányítható CD-s rádió univerzális csatlakozási lehetőséget kínál aux-bemeneten, Bluetooth -on és 2 USB-porton keresztül. 2 x 15 W-os kimenet, beépített kijelző. Kormánykerékre telepített rádiókezelő szervek. Segítségükkel elkerülhető a vezető figyelmének megosztása. R 15 BT USB. Beépített kijelzővel ellátott rádió, amely az időt is mutatja. RDS EON szolgáltatás, Bluetooth, USB és aux-bemenet. 2 x 15 W. Bluetooth -csatlakozás. A könnyen használható és univerzális Bluetooth segítségével egyszerű és biztonságos a mobiltelefonos kommunikáció. Információs és szórakoztató rendszer Aux-bemenet (aux-in) és USB-csatlakozás. Minden Opel Movano információs és szórakoztató rendszerhez tartozik jack-csatlakozású aux-bemenet és USB-csatlakozás. Digitális rádió. Az összes európai digitális rádióformátum vételére alkalmas a DAB/DAB+/DMB audio technológia. A CD 16 BT USB-vel és a Navi 50 IntelliLinkkel kombinálva külön rendelhető.

42 Vezetőfülke Komfort és kényelem Fedélzeti számítógép. Információkat mutat, pl. üzemanyag-fogyasztás, meglévő üzemanyaggal megtehető távolság, utazási idő, megtett út. Komfortos vezetőülés. Opcióként rendelhető mélyített kialakítású ülés, állítható deréktámasz és kartámasz, állítható magassággal. Az első utasüléshez is kapható. Digitális tachográf. A vezető egyszerűen kezelheti. Megbízhatóan rögzíti a menetidőt és a pihenőidőt a flottakezelési adatok összeállításához és elemzéséhez. Tempomat sebességkorlátozó berendezéssel. A kormánykerékről vezérelhető tempomat lehetővé teszi, hogy a vezető ideiglenes maximális sebességet állítson be. Rögzített sebességkorlátozó berendezés (nem látható). Négy előre meghatározott sebességre programozható be. A vezető nem tudja kikapcsolni. Automatikus ablaktörlők és fényszórók. Opcióként rendelhetők, használatukkal kevesebb a vezetőt érő zavaró tényező, és növelik a biztonságot. Harmadik kulcs. Különösen flottakezelők és több sofőr esetében hasznos. A harmadik kulcs pontos mása az eredeti két kulcsnak. Rugózott vezetőülés. Opcióként rendelhető, ideális rossz terepviszonyokra vagy hosszú távra. Hat irányban állítható, rögzített kartámasszal. A légrugózás érzékenysége állítható.

43 Elektronikus klímaszabályozó. Választható termosztatikus vezérléssel ellátott hőmérsékletszabályozás. A Komfort csomaggal is rendelhető. Külső Első ködlámpák. A véletlen sérülések elleni védelem érdekében süllyesztve és optimálisan elhelyezve. Felszereltség Légkondicionáló berendezés. Opcióként rendelhető, a jobb munkakörülményeket biztosító Klíma csomag része. Vonóhorgok. A kiváló minőségű vonóhorgokkal az Opel Movano még praktikusabb és sokoldalúbb. Gömbfejes vagy nagy teherbírású golyóscsapos kivitel, 7 vagy 13 tűs elektromos adapterrel. A vontatáshoz szükséges elektromos berendezések külön rendelhetők meg. Dohányzó csomag. Kivelhető hamutartó, amely a pohártartókba illik, és szivargyújtó, amely bármelyik 12 V-os aljzatban használható. Pollenszűrő. A szénanátha kellemetlenségei elkerülhetők. Reteszzárak. Extra védelem, amely minden modellhez rendelhető. Járműbiztonsági rendszer. A távirányítású riasztóberendezés mozgásérzékelők segítségével védi az utasteret és a motorteret a behatolások ellen. Nagylátószögű tükrök. A kétlencsés külső visszapillantó tükrök minimalizálják a holttér veszélyeit vezetés közben. Az első utas napellenzőjére szerelt nagy domború tükör extra holttér-lefedettséget biztosít szűk helyeken tolatáshoz. Segédhajtás (PTO). Motorból kivezetett segédhajtás minden Opel Movano modellváltozathoz rendelhető. Nagyobb erőt igénylő alkalmazásokhoz sebességváltóról irányított segédhajtás rendelhető bármelyik hátsókerék-hajtású (RWD) modellhez. Hátsó önzáró differenciálmű. Nehéz terepen vagy csúszós útviszonyok között segítheti a vezetést az opcióként rendelhető önzáró differenciálmű bármely hátsókerék-hajtású modellen. Légrugózás. A nagyobb menetkényelem és rakományvédelem érdekében opcióként rendelhető az állítható magasságú hátsó légrugózás, elsőkerék-hajtású fülkés alvázas, duplakabinos alvázas és padlólemezes alvázas modellekhez.

44 Választható csomagok Az alábbi opciós felszereltségcsomagokcélja, hogy a legtöbbet hozhassa ki Opel Movanójából, és egyben megkönnyítik a rendelést is. Kényelem csomag CD 16 BT USB. CD/MP3-lejátszó, rádió RDS EON szolgáltatással, Bluetooth, két USB, aux-bemenet, beépített kijelző és kormányoszlopra telepített kezelőszervek. 2 x 15 W Visszahúzható csíptetős dokumentumtábla a műszerfalon Komfort vezetőülés Dupla üléspad középen forgatható tálcával és ülés alati tárolóval Hangszigetelő panel a válaszfalon Egy érintéssel működő elektromos ablakemelő a vezető oldalán Tároló csomag Fedett és nyitott A4 méretű tároló a műszerfalon További tároló az ajtó alsó részén 12 V-os csatlakozóaljzat a raktérben Világítás csomag Automatikus fényszórók és ablaktörlők Első ködlámpák Késleltetett fényszóró-lekapcsolás Statikus kanyarvilágítás Továbbfejlesztett biztonsági asszisztens csomag 2 Távolságifényszóró-asszisztens Sávelhagyásjelző Első ködlámpák Automatikus ablaktörlők Fedélzeti számítógép Komfort csomag Automatikus fényszórók és ablaktörlők Első ködlámpák Elektronikus klímaszabályozás (ECC) pollenszűrővel Navi 80 IntelliLink. Bluetooth, USB, aux-bemenet, 7 colos színes érintőképernyő és kormányoszlopra telepített kezelőszervek. 2 x 20 W. Dinamikus navigáció. Ingyenes aha applikáció, okostelefon hangvezérlése. 1 Klíma csomag Manuális légkondicionáló berendezés CD 16 BT USB. CD/MP3-lejátszó, rádió RDS EON szolgáltatással, Bluetooth, két USB, aux-bemenet, beépített kijelző és kormányoszlopra telepített kezelőszervek. 2 x 15 W Biztonság csomag Vezető- és utasoldali légzsák elöl Vezetőoldali oldallégzsák Tempomat sebességkorlátozó berendezés Fedélzeti számítógép Építkezési csomag Vonóhorog Hátsó önzáró differenciálmű Rugózott vezetőülés 1 A kompatibilitás és bizonyos funkciók az eszköz típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérőek lehetnek. 2 4,5 tonnás (N2) változatokon alapfelszereltség.

45 Tartozékok Normál üléshuzatok. Védelmet biztosítanak és tetszetősek a sötétszürke üléshuzatok kopásálló poliészterből készülnek, kifejezetten az Opel Movanóra szabva. Prémium üléshuzatok. A sötétszürke, műbőr üléshuzatok stílust és luxust sugároznak, miközben megvédik az eredeti üléskárpitot. Pohártartóbetétek. Speciális betétekkel a pohártartók átalakíthatók különböző dolgok optimális tárolására. Minden betéthez alul egy pohár is tartozik, amelyben a betétek el vannak helyezve. Felszereltség és tartozékok Minden időjárásnak megfelelő szőnyegek. Az Opel Movanóra szabott világosszürke gumiszőnyegek védenek a szennyeződéstől, és tisztításhoz könynyen eltávolíthatók. Polcrendszerek és tárolóelemek profiknak. Minden munka igényel valamennyi rendszerezést, de néha ez nem is olyan nehéz feladat. Rakodási és tárolási célú termékeink között modulárisan kompatibilis és speciálisan erre a célra tervezett tartók, rekeszek és dobozok is találhatók, amelyek gyakorlatilag bármilyen felhasználási igénynek eleget tesznek. A minősített beszállítóink által gyártott tárolóelemek nagyfokú munkaprecizitást és rugalmas rakodást tesznek lehetővé, maximalizálva a személyzet hatékonyságát.

46 Pulse, szénfekete. Vinyl, szénfekete.

47 Színek és kárpitok Sarki fehér Északi-tengeri kék Signal kék Pipacsvörös Mandarin Sáfránysárga Tintakék Halo ezüst1 Ambient kék1 Pearl fekete1 1 Metálfényezés.

48 Nincs túl nagy kihívás. Minden Opel Movano készítésekor azt az alapelvet tartottuk szem előtt, hogy a haszongépjárműveknek folyamatosan úton kell lenniük, dolgozniuk kell a vállalkozás és az ügyfelek érdekében, és nem szervizben kell állniuk. Ezért olyan az Opel Movano konstrukciója, hogy éveken keresztül megbízható szolgáltatást nyújtson, minimális szervizigény mellett. Az értékesítés megkezdése előtt az Opel Movano tesztjárművek több mint 3,2 millió valós tesztkilométert tettek meg, és mindenre kiterjedő tesztpadi vizsgálatokon mentek keresztül. A járműre hatéves garancia érvényes átrozsdásodás ellen. A nem gyári átalakításokra a felépítményező cégek megfelelő garanciái vonatkoznak. A szervizintervallum ütemezés szerint km 1. Amennyiben nem tervezett karbantartás válik szükségessé, az Európában megtalálható szervizpontból álló hálózathoz fordulhat, ahol gondoskodnak róla, hogy az Opel Movano minimális állásidővel újra úton legyen, vagy átmenetileg cserejárművet biztosítanak. Lízing-, karbantartási vagy flottavásárlói szolgáltatásokkal kapcsolatban további információért forduljon Opel haszongépjármű-kereskedőjéhez. 1 Vagy 2 év.

49 MEGKÜLÖNBÖZTETETT FIGYELEM, AMIT MINDEN OPEL MEGÉRDEMEL. Az Opel Márkaszervizekben Opel technológiával és eredeti Opel alkatrészekkel tarthatja karban autóját. A minőség és a szakértelem garantált, amit az Opel Márkaszervizek biztosítanak a legmagasabb színvonalon az Ön autója számára. Most a myopel.hu segítségével még egyszerűbbé teheti autója karbantartását. Látogasson el az oldalra, vagy töltse le ios vagy Android applikációnkat. Mit kínál a MyOpel.hu portál? // Online szerviz bejelentkezés // Szervizemlékeztető // Márkaszerviz-kereső // Személyre szabott ajánlatok // És még sok minden más Látogasson el a oldalra, vagy töltse le az applikációt, és regisztráljon díjtalanul!

50 Opel szerviz. Vevőszolgálat egész Európában. Európa-szerte több mint Opel szerviz (melyből több mint haszongépjármű-javításra szakosodott) várja személyre szabott, szakszerű és pontos szolgáltatásaival. A kiváló szolgáltatás része, hogy pontosan elmondják, mit és miért csináltak, valamint azt is, hogy ez hol található a számlán. OPEL RoadPlus. 1 Maximális rendelkezésre állás. Gépjárművét szükség esetén azonnal, előzetes bejelentkezés nélkül átvizsgáljuk bármely Opel haszongépjármű-javítóműhelyben. A kisebb javításokat akár meg is várhatja, a szokásos kopó alkatrészeket egy napon belül cseréljük. Ügyfélszolgálati központ. Opel márkakereskedése minden kérdés és különleges kérés esetén a rendelkezésére áll. Amennyiben további információra lenne szüksége haszongépjárművével kapcsolatban, hívja az Opel ügyfélszolgálati központját. Opel Assistance. Ingyenes szolgáltatás, amely egy évig vonatkozik minden új Opel haszongépjárműre, a forgalomba helyezés vagy az értékesítőtől történő átvétel napjától számítva attól függően, hogy melyik dátum a korábbi. Bárhol is járjon, az Opel Roadside Assistance segít Önnek. Több mint 40 európai országban, a nap 24 órájában. A helyszíni segítségnyújtáson túl el is szállítjuk járművét, csereautót biztosítunk, gondoskodunk szállodai elhelyezéséről, illetve megszervezzük továbbutazását vonattal vagy repülőgéppel (mindig az adott garanciaprogram feltételeinek megfelelően). Értékesítője vagy hivatalos szervizpartnere örömmel áll rendelkezésére a szolgáltatás meghosszabbításával kapcsolatban az éves szerviz során. Pénzügyi ajánlatok. 2 Az Ön Opel márkakereskedője személyre szabott fizetési lehetőségeket kínál Önnek. Önállóan, egyedi igényeinek megfelelően dönthet arról, milyen módon szeretné kifizetni gépjárművét. OPEL autóbérlés. 2 Az Opel autóbérlési szolgáltatás Önt akkor is az úton tartja, ha gépjárműve éppen nem működik. Kétéves garancia új gépjárművekre. Ez a garancia minden új Opel gépjárműre vonatkozik 24 hónapig kilométer-korlátozás nélkül, attól a naptól számítva, amikor az értékesítő Opel márkakereskedő a járművet az ügyfélnek leszállította. Opel FlexCare csomagok. 2 Az Opel FlexCare csomagokkal meghosszabíthatja az autója garanciáját, kiszámíthatóvá teheti a karbantartási költségeit. A lehetőségekkel és részletekkel kapcsolatos tájékoztatásért keresse fel Opel márkakereskedőjét. Akár 12 éves garancia átrozsdásodás ellen. Az Opel megbízható, hosszú távúgaranciát biztosít Önnek átrozsdásodás ellen, a szervizkönyvben meghatározott garanciafeltételek szerint. Alkatrészek és kiegészítők. Gépjárműve tökéletes karbantartásához, valamint a magán- és üzleti szükségletek személyre szabásához szükséges valamennyi kiegészítőt megtalálhatja Opel márkakereskedésénél. Újrahasznosítás. Az újrahasznosításról, a visszaváltási pontokról, az élettartamuk végére ért járművekről (ELV), illetve azok újrahasznosításáról a oldalon találhat bővebb információt. Ha kérdése van, kérjük, keresse fel Opel márkakereskedését. További információkat a oldalon találhat. 1 Csak a kijelölt haszongépjármű műhelyekben érhető el. 2 A helyi piac feltételeinek megfelelően rendelhető. A képeken az alapcsomagba nem tartozó, külön megrendelhető felszerelések is láthatók. A katalógus adatai a nyomdába kerülés időpontjában érvényesek. Fenntartjuk a jogot, hogy módosítsuk a gépjárművek dizájnját vagy a felszereltségét. A katalógusban található színek eltérhetnek a tényleges színektől. A képeken látható opcionális felszerelések felár ellenében kaphatók. A gépjárművek elérhetősége, a különböző műszaki megoldások és felszereltségek országonként eltérhetnek. Az újrahasznosítási tervezés, a hulladékká vált járművek átvételi pontjai és a hulladékká vált járművek újrahasznosítása kapcsán kérjük keresse fel a oldalunkat. A gépjárművek elérhetősége, a felszereltségek és érvényes ajánlatok vonatkozásában a pontos tájékoztatás érdekében kérjük keresse fel az Önhöz legközelebbi Opel Márkakereskedést. Opel Southeast Europe LLC (2040 Budaörs, Szabadság út 117.) Környezetkímélő, klórmentes papírra nyomtatva. Kiadás: március HU/MY16

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m Opel Corsavan Az Opel Corsavan Életteli, sportos kinézetével az Opel Corsavan egyértelmű stílusbeli kifejezőeszközt jelent bármilyen üzletben, ahol hangsúlyt helyeznek a külső megjelenésre. Dinamikus

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. Nagy teljesítményről kétliteres turbómotor gondoskodik, amellyel

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Legyenek nagyobb elvárásai opel astra classic iii. Fedezze fel a dinamikus kialakítás, a minőségi tervezés és a kiemelkedő kényelem egységét! Az Opel Astra ClAssiC iii. Kifejezetten

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító új Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. A nagy teljesítményről a 2 literes turbómotor gondoskodik,

Részletesebben

Térképezze fel a város határait.

Térképezze fel a város határait. Opel Antara Térképezze fel a város határait. Az Opel Antarában a kemény és tökéletes külső kényelmes és változatos belsővel párosul. Mindegy hová megy, magabiztosan és stílusosan fog érkezni. Fedezze

Részletesebben

Tegyen minden utazást emlékezetessé!

Tegyen minden utazást emlékezetessé! Opel Zafira OPEL ZAFiRA. Bármire készen áll. A Zafira egyedi Flex7 ülés rendszerével mindaz a beépített sokoldalúság és kényelem a rendelkezésre áll, amelyre egy családnak szüksége lehet. Fedezze fel a

Részletesebben

Opel Movano PC. Combi. Bus. Dízel. Dízel. Változat Össztömeg ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül

Opel Movano PC. Combi. Bus. Dízel. Dízel. Változat Össztömeg ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül Opel Movano 2.3 CDTI MT (92 kw/125 LE) Opel Movano PC tart/top MT (1 kw/135 LE) 2.3 CDTI MT (11 kw/15 LE) 2.3 CDTI MTA (11 kw/15 LE) ÁFAval ÁFAval ÁFAval ÁFAval 1 tart/top MT (12 kw/163 LE) ÁFAval Dízel

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft)

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓK O OFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén is OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény

Részletesebben

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN NT400 CABSTAR KISHASZONGÉPJÁRMŰ PÁRATLAN MODELLVÁLASZTÉK AZ UEFA BAJNOKOK LIGÁJA HIVATALOS KISHASZONGÉPJÁRMŰVE A NISSAN FOLYAMATOS ÚJÍTÁSOKKAL SEGÍTI A VÁLLALKOZÁSÁT - Intelligens új módszerekkel

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

CITROËN JUMPY FURGON

CITROËN JUMPY FURGON CITROËN JUMPY FURGON DIZÁJN Fedezze fel a Citroën Jumpy-t, valamint a CITROËN haszongépjármű-kínálatát, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN JUMPY: EGY

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6 1.

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6 1. Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/205 Fax: 281-2981 1112 Budapest, Budaörsi út

Részletesebben

Opel Vivaro. Üdvözöljük saját első osztályú útján!

Opel Vivaro. Üdvözöljük saját első osztályú útján! Opel Vivaro Opel Vivaro. Üdvözöljük saját első osztályú útján! Opel Szerviz 4 Kisteherautó 6 Duplafülkés változat 8 Mindegy, hogy mit szállít, az első osztályra jellemző tágasságot, kényelmet és hangulatot

Részletesebben

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés PetrányiAutó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/205 Fax: 2812981 1112 Budapest, Budaörsi út 179.

Részletesebben

Új Opel Astra. 5-ajtós

Új Opel Astra. 5-ajtós Új Opel Astra 5ajtós Új Opel Astra 1 Benzin Motor 1.4 ECOTEC 74 kw/1 LE 1. Turbo ECOTEC tart/top 78 kw/15 LE 1. Turbo ECOTEC tart/top 78 kw/15 LE 1.4 Turbo ECOTEC 92 kw/125 LE 1.4 Turbo ECOTEC tart/top

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000. 5-fokozatú kézi. 51 kw/70 LE 2 429 134.

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000. 5-fokozatú kézi. 51 kw/70 LE 2 429 134. Opel Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 935 48 kw/65 LE 2 311 24 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 85 51 kw/7 LE 2 429 134 3 625 2 854 331 Dízel 3ajtós Váltómű 1.3 CDTI ECOTEC 3 675

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 5-fokozatú kézi. 48 kw/65 LE 2 160 000 1.2 TWINPORT ECOTEC 2 850 000. 5-fokozatú kézi

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 5-fokozatú kézi. 48 kw/65 LE 2 160 000 1.2 TWINPORT ECOTEC 2 850 000. 5-fokozatú kézi OPEL Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 7 5fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 16 1.2 TWINPORT ECOTEC 2 85 5fokozatú kézi 51 kw/7 LE 2 28 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 8 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000 ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 750 000 Ft kedvezménnyel THM: 3,99% 2 Akár 750 000 AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos

Részletesebben

FORD FIESTA Van. 2016-os modellév Érvényes: 2015. október 7-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

FORD FIESTA Van. 2016-os modellév Érvényes: 2015. október 7-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

VALÓDI AUTÓ VALÓDI EMBEREKNEK.

VALÓDI AUTÓ VALÓDI EMBEREKNEK. OPEL Combo VALÓDI AUTÓ VALÓDI EMBEREKNEK. TARTALOMJEGYZÉK Bármi is szerepeljen a teendők listáján, az Opel Combóval könnyedén elintézhető. A sokoldalú kínálat a Combo Cargo furgontól a Combo Tour családi

Részletesebben

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen.

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen. Színválaszték A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben!

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben! NISSAN NV200 FURGON Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1 KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2930000 Ft nettó kezdőártól 1-2 : További részletek az utolsó oldalon. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap

Részletesebben

TRAFIC TRAFIC. www.renault.hu. Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható)

TRAFIC TRAFIC. www.renault.hu. Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható) TRAFIC www.renault.hu Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható) FÉNYKÉPEK: RENAULT COMMUNICATION / DR / R. FALCUCCI, A. BERNIER, C. CUGNY, D. DUMAS, O. BANET, P. CURTET

Részletesebben

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez PEUGEOT boxer Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez Az új Peugeot Boxer-kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszongépjárműcsalád. Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA TRAX 2013.OKTÓBER ÁRAK LISTAÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) 1.4 turbo FWD MT6 4740000Ft 1.4 turbo AWD MT6 5185000Ft 149 g/km 4190000Ft 153 g/km 1.4 turbo FWD MT6 5140000Ft 1.4 turbo AWD

Részletesebben

ÚJ DUCATO ÁRUSZÁLLÍTÓ. Műszaki adatok és alapfelszereltség

ÚJ DUCATO ÁRUSZÁLLÍTÓ. Műszaki adatok és alapfelszereltség ÚJ DUCATO ÁRUSZÁÍTÓ űszaki adatok és alapfelszereltség űszaki adatok ÚJ DUCATO FURGONOK - ÜVEGEZETT ÉS FÉIG ÜVEGEZETT FURGON ÉS PATÓS AVÁZ otor engerek száma, elrendezés 4, soros 4, soros 4, soros 4, soros

Részletesebben

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 6 390 000 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál,

Részletesebben

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1)

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1) Ford és Személyszállítók (M1) 2015.5ös modellév Érvényes: 2015.május 1i gyártástól Személyszállítók (M1) FWD Tengelytáv L1H1 L2H1 Terhelhetőség 1.3/3.00 1.4/3.10 Teljesítmény kw/le Nm nettó bruttó nettó

Részletesebben

ÚJ renault MaSter ÚJ renault MaSter www.renault.hu drive the change

ÚJ renault MaSter ÚJ renault MaSter www.renault.hu drive the change ÚJ Renault MASTER drive the change TARTALOM Kapcsolatunk a jármű vezetőivel és utasaival egyszerű alapokon nyugszik: egy járműnek praktikusnak, megbízhatónak, egyéni stílusra és igényekre szabhatónak kell

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK A KOMFORT OSZTÁLYON.

ÜDVÖZÖLJÜK A KOMFORT OSZTÁLYON. ÚJ OPEL MERIVA ÜDVÖZÖLJÜK A KOMFORT OSZTÁLYON. Az új Opel Meriva olyan autó, amelyben otthon érzi magát az ember. Komfortjával, kényelmével és a belső tér méretével egy autó sem veheti fel a versenyt

Részletesebben

Opel Antara. Antara. Selection Enjoy Cosmo. Benzin. Antara. Selection. Dízel. 2.4 ECOTEC FWD 123 kw/167 LE 2.4 ECOTEC AWD 123 kw/167 LE

Opel Antara. Antara. Selection Enjoy Cosmo. Benzin. Antara. Selection. Dízel. 2.4 ECOTEC FWD 123 kw/167 LE 2.4 ECOTEC AWD 123 kw/167 LE Opel Opel 1 Benzin Motor 2.4 ECOTEC FWD 123 kw/167 LE 123 kw/167 LE 123 kw/167 LE Váltómű election 6fokozatú kézi 6 840 000 7 240 000 6fokozatú kézi 7 740 000 8 300 000 6fokozatú automata 8 040 000 8 600

Részletesebben

NISSAN FINANCE MINDENKINEK VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT!

NISSAN FINANCE MINDENKINEK VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! v NISSAN e- NETTÓ KEZDŐÁR 8 000 000 FT NISSAN FINANCE 2,5% THM MINDENKINEK GARANCIA AKKUMULÁTOR-KAPACITÁSRA 5 ÉV / 100 000 KM VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! A díjnyertes és LEAF ötvözésével alkottuk meg

Részletesebben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Új Nissan PULSAR 3 990 000 Fttól kedvezményes finanszírozással Az ajánlat 2014.09.09 2014.09.30 között érvényes. A hihetetlenül tágas és szellős utastérrel

Részletesebben

A forradalmak Az utcán kezdődnek.

A forradalmak Az utcán kezdődnek. opel AmperA A forradalmak Az utcán kezdődnek. tartalomjegyzék Ideje csatlakozni az új elektromos mobilitási mozgalomhoz. Az Opel Ampera forradalmi áttörést hoz. A legelső E-REV-ként (Extended-Range Electric

Részletesebben

Opel Vivaro Combi. 2700 kg L1H1. Dízel L1H1. 2900 kg. 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop (103 kw/140 LE) Combi. 1.6 CDTI Start/Stop (66 kw/90 LE)

Opel Vivaro Combi. 2700 kg L1H1. Dízel L1H1. 2900 kg. 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop (103 kw/140 LE) Combi. 1.6 CDTI Start/Stop (66 kw/90 LE) OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 (66 kw/9 LE) tart/top (66 kw/9 LE) (85 kw/115 LE) 1.6 TwinTurbo CDTI tart/top (88 kw/12 LE) 1.6 TwinTurbo CDTI tart/top (13 kw/14 LE) és regisztrációs adóval Dízel Változat L1H1

Részletesebben

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS NISSAN MICRA THM: 2,5 % x4 MINDENKINEK 1 INGYEN TÉLI GUMIABRONCS AKCIÓSAN MÁR 2 644 000 000 Ft-tól NissanConnect Az új NissanConnect navigációs rendszer tökéletesen optimalizált mobilkörnyezetet biztosít:

Részletesebben

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni megtanít A mai felgyorsult világban könnyû megfeledkezni az érzésekrõl, a természetes dolgokról. Az új fejlesztésû és stílusos Suzuki Grand Vitara azonban felélénkíti az érzékszerveket, és képessé tesz

Részletesebben

Opel Cascada. 2-ajtós. Cabriolet. Cosmo. Benzin. 2-ajtós. Cabriolet. Cosmo. Dízel

Opel Cascada. 2-ajtós. Cabriolet. Cosmo. Benzin. 2-ajtós. Cabriolet. Cosmo. Dízel Opel Cascada Opel Cascada 1 Benzin Motor 1.4 Turbo ECOTEC 88 kw/120 LE 1.4 Turbo ECOTEC tart/top 103 kw/140 LE 1.6 Turbo ECOTEC 125 kw/170 LE 1.6 Turbo ECOTEC tart/top 147 kw/200 LE Váltómű 6fokozatú kézi

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS ÚJ NISSAN X-TRAIL MÁR 6 990 000 Ft-tól 2,5% THM: MINDENKINEK* 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos vezetést

Részletesebben

Raktérméret. Össztömeg (kg)

Raktérméret. Össztömeg (kg) Modell Teljesítmény (LE) Gyári típuskód Tengelytáv (mm) Össztömeg (kg) Raktérméret (m 3 ) Hasznos terhelhetőség (kg)* Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) ZÁRT FURGON ACCESS 1.3 HDi 75 2PA9J0CDM504A025 2513 2750

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Motor C 250 d Limuzin

Motor C 250 d Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Limuzin Egyedi modellek & csomagok Szín Gyémántfehér BRIGHT metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-küllős design, 45,7 cm (18') Kárpitozás

Részletesebben

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője:

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Haszonjárművek A Transporter A Transporter 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november www.vwh.hu Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Ha minden esre van szüksége: A

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb.

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb. NISSAN MICRA AKCIÓSAN MÁR 2 744 000 000 Fttól 1 THM: MINDENKINEK KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2,5 % x4 INGYEN TÉLI GUMI ABRONCS TÁGAS TÉR Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal

Részletesebben

dci 90 dci 115 dci 140 Energy dci 120 S&S Energy dci 140 S&S

dci 90 dci 115 dci 140 Energy dci 120 S&S Energy dci 140 S&S Renault TRAFIC * 3,5 tonna alatti jármű-kategóriában a European Automobile Manufacturers Association (ACEA) 2014-es adatai alapján. Érvényes 2015.11.01-től visszavonásig. Trafic Furgon kínálat dci 90 dci

Részletesebben

dci 90 dci 115 dci 140 Energy dci 120 S&S Energy dci 140 S&S

dci 90 dci 115 dci 140 Energy dci 120 S&S Energy dci 140 S&S Renault TRAFIC * 3,5 tonna alatti jármű-kategóriában a European Automobile Manufacturers Association (ACEA) 2014-es adatai alapján. Érvényes 2016.01.01-től visszavonásig. Trafic Furgon kínálat dci 90 dci

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM Renault MÉGANE GRANDTOUR LISTAÁR Motor BUSINESS Limited BOSE Energy TCe 115 4 940 000 5 040 000 Energy dci 95 5 400 000 Energy dci 110 5 650 000 5 750 000 Energy dci 130 6 700 000 Mégane Limited: különleges,

Részletesebben

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól*

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour LISTAÁR Motor Business Limited Bose Energy TCe 115 4 990 000 5 090 000 Energy dci 95 5 450 000 Energy dci 110 5 700 000 5 800 000 Energy

Részletesebben

Opel Combo CV. Van L1H1 normál teherbírás. Van L1H1. megnövelt teherbírás - 5 258 400 5 325 696. Van L1H1. Van L2H1 megnövelt teherbírás

Opel Combo CV. Van L1H1 normál teherbírás. Van L1H1. megnövelt teherbírás - 5 258 400 5 325 696. Van L1H1. Van L2H1 megnövelt teherbírás Opel Combo Opel Combo CV 1 Benzin Motor Combo 1.4 ECOTEC 70 kw / 95 LE 1.4 ECOTEC tart/top 70 kw / 95 LE 1.4 Turbo ECOTEC 88 kw / 120 LE 1.4 CNG Turbo ECOTEC 88 kw / 120 LE Váltómű 5fokozatú kézi 5fokozatú

Részletesebben

Ford Transit Custom Áruszállítók (N1)

Ford Transit Custom Áruszállítók (N1) 2013as modellév Érvényes: 2012. november 26i gyártástól Áruszállítók (N1) Tengelytáv SWB LWB Terhelhetőség Motor nettó bruttó nettó bruttó nettó bruttó 0.7/250 2.2l TDCi+DPF 100LE + M6 FWD 5 085 000 6

Részletesebben

NISSAN NV200. Bevezetés Külső design Belső design Sokoldalúság Rakodőtér Teljesítmény Biztonság Tartozékok Felszereltség és méret Nyomtatás Bezárás

NISSAN NV200. Bevezetés Külső design Belső design Sokoldalúság Rakodőtér Teljesítmény Biztonság Tartozékok Felszereltség és méret Nyomtatás Bezárás NISSAN NV200 1 Itt az ideje elfelejteni a régit, és átülni az új kormánykerék mögé. Az NV200-ban a kompakt kombik tökéletesen átfogalmazott koncepciója ölt testet. Kompakt külseje meglepően tágas belsőt

Részletesebben

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5 281 000 000 Ft bruttó kezdőártól 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

Részletesebben

IDEJE A FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBA KERÜLNI!

IDEJE A FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBA KERÜLNI! OPEL GTC IDEJE A FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBA KERÜLNI! TARTALOMJEGYZÉK Határozott körvonalaival és precíz, sportos kezelhetőségével a GTC maga a színtiszta atletikus teljesítmény. Egyedülálló megjelenésének

Részletesebben

Stílusosan közlekedni.

Stílusosan közlekedni. Fiat Scudo Stílusosan közlekedni. Mi a különbség a munka és az élvezetes munka között? A Fiat Scudo. Mert megbízható, fürge és nagy teherbírású. A Scudo a legjobb belépô a hatékonyság és az elegáns megjelenés

Részletesebben

Ford Transit Személyszállítók

Ford Transit Személyszállítók Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR MOTOR MŰSZAKI ADATOK Típus K-1.2 (benzin) ϒ -1.4 (benzin) U-1.4 Kis teljesítményű (dízel) U-1.4 Nagy teljesítményű (dízel) Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1248 1396 1396 Furat x löket (mm) 71 x 78.8 77 x 74.99

Részletesebben

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással Már 2 799 000 Fttól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással ÚJ NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS HOLTTÉRFIGYELÉS SÁVELHAGYÁSJELZÉS MOZGÓ TÁRGYAK ÉSZLELÉSE Az AVM rendszer széles látószögű hátsó kamerája

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS

Részletesebben

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2016-os modellév Érvényes: 2015. október 12-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/05. Trend. Motor.

Ford Transit Courier. 2016-os modellév Érvényes: 2015. október 12-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/05. Trend. Motor. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

AVEO TARTOZÉKKATALÓGUS

AVEO TARTOZÉKKATALÓGUS A CHEVROLET TULAJDONOSOKAT MEGILLETŐ JOGOK. Chevrolet modelljeinkhez igen előnyös garanciafeltételek járnak. Annyira meg vagyunk győződve gépjárműveink, valamint azok technológiájának és felszereléseinek

Részletesebben

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!!

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! Modellek - akciós ár Benzin 1.4 l 65 kw (88 LE) 1.6 l 81 kw (0 LE) Dízel 1.5 dci 63 kw (86 LE) 1.5 dci (+DPF) 76 kw (103 LE) Visia Visia AC Acenta I-Way Tekna

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Essentia Combo 1.4 TWINPORT 66 kw/90 LE 5MT 3 150 000 Combo 1.4 TWINPORT 66 kw/90 LE 5MT Combo 1.3 CDTI 55 kw/75 LE 5MT 3 570 000 Combo 1.3 CDTI 55 kw/75 LE 5MT Combo 1.3 CDTI

Részletesebben

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI NYOMTATÁS VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL TELJESÍ TMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZT RÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL

Részletesebben

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól AKTUÁLIS AKCIÓ OOFlottakedvezmények már egy autó vásárlása esetén is Passenger Black Edition Generation 2,0 dci 66 kw / 90 LE L1H1P1 7 690 000 8 150 000 2,0 dci 84

Részletesebben

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Coupé Egyedi modellek & csomagok Szín designo selenit-szürke magno fényezés Kerék AMG könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős design, 18" Kárpitozás

Részletesebben

Az Ön kézikönyve OPEL COMBO http://hu.yourpdfguides.com/dref/2824843

Az Ön kézikönyve OPEL COMBO http://hu.yourpdfguides.com/dref/2824843 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

1.0/2.90 96 / 130 385 7 310 000 9 283 700 1.1/3.10 1.3 /3.30 1.4/3.50 1.1/3.10 1.3/3.30 1.4/3.50 1.4/3.50 2.2/4.70 126 / 170 405 9 440 000 11 988 800

1.0/2.90 96 / 130 385 7 310 000 9 283 700 1.1/3.10 1.3 /3.30 1.4/3.50 1.1/3.10 1.3/3.30 1.4/3.50 1.4/3.50 2.2/4.70 126 / 170 405 9 440 000 11 988 800 Ford Transit Zárt Áruszállítók N1, N2 2016.75ös modellév 2016/01. Érvényes: 2016. május 30ai gyártástól Megnevezés FWD RWD Duplakabinos FWD Duplakabinos RWD Hossz/Magas L2H2 10,0 L3H2 L2H2 Listaár Raktér

Részletesebben

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Suzuki Swift indul útjára; a Suzuki is teljesen újjászületett.

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Ford Transit Custom Személyszállítók (M1)

Ford Transit Custom Személyszállítók (M1) 2013as modellév Érvényes: 2012. november 26i gyártástól Személyszállítók (M1) Tengelytáv SWB LWB Terhelhetőség 1.3/300 1.4/310 1.4/310 Motor nettó bruttó nettó bruttó nettó bruttó 2.2l TDCi+DPF 100LE +

Részletesebben

Szakemberek alkották szakembereknek

Szakemberek alkották szakembereknek 2009 BIPPER Bipper Szakemberek alkották szakembereknek Aki meglátja az új Peugeot Bippert, rögtön tudja, hogy többrôl van szó, mint egy egyszerû haszonjármûrôl. A Bippert kifejezetten az Ön tevékenységéhez

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól*

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC LISTAÁR Motor Limited Bose Energy TCe 130 5 840 000 - Energy dci 110 6 400 000 Energy dci 130 6 900 000 7 500 000 Grand Scénic Limited: magasra

Részletesebben

NISSAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. Dupla kabinos Visia. nettó5 990 000 Ft-tól

NISSAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. Dupla kabinos Visia. nettó5 990 000 Ft-tól NIAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTO. ÁRAK FELZERELTÉG TECHNIKAI ADATOK Dupla kabinos Visia nettó5 990 000 Ft-tól Egyedi előértékesítési kedvezményekért forduljon helyi márkakereskedőjéhez! A Nissan kishaszongépjárművekre

Részletesebben

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZTRÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL D4

Részletesebben

Motor Benzinmotor Dízelmotor 1.6L. Sebességváltás 5MT 5MT/6AT Felszereltség GL GL+ GLX GLX. 215/55R17 + könnyűfém - - S S. keréktárcsa *(No-1 Sel )

Motor Benzinmotor Dízelmotor 1.6L. Sebességváltás 5MT 5MT/6AT Felszereltség GL GL+ GLX GLX. 215/55R17 + könnyűfém - - S S. keréktárcsa *(No-1 Sel ) Futómű Abroncsok és keréktárcsák 215/60R16 + acél keréktárcsa S - - - (teljes méretű dísztárcsával) 215/60R16 + könnyűfém - - - - keréktárcsa 215/55R17 + könnyűfém - S - - keréktárcsa *(No-1 Sel ) 215/55R17

Részletesebben

Felszereltség. Motor Benzinmotor Dízelmotor. futómű. felszereltség S S S S S S S S S S. s S S S S S S S S S S S S

Felszereltség. Motor Benzinmotor Dízelmotor. futómű. felszereltség S S S S S S S S S S. s S S S S S S S S S S S S futómű Abroncsok és keréktárcsák 205/60R16 + acél keréktárcsa teljes méretű dísztárcsá val S S 205/50R17 + könnyűfém keréktárcsa S S S S S S S S Defektjavító készlet S S S S S S S S S S felszereltség Kerékív

Részletesebben

FORD S-MAX VIGNALE. www.ford.hu 1 / 6

FORD S-MAX VIGNALE. www.ford.hu 1 / 6 FORD S-MAX VIGNALE Motor 2.0l SCTi EcoBoost (240 LE) A6 Euro6 FWD 2.0l TDCi (150LE) M6 Euro6 FWD 2.0l TDCi (150LE) M6 Euro6 AWD 2.0l TDCi (150LE) PowerShift automata Euro6 FWD 2.0l TDCi (180LE) M6 Euro6

Részletesebben

Opel Movano Felépítmény árlista

Opel Movano Felépítmény árlista H E V E S P O N Y V A Opel Movano Felépítmény árlista Heves Ponyva K 3360 Heves Lehel út2. Tel.:36/545-100 Fax:36/445-600 heves.ponyva@t-online.hu www.hevesponyva.com ALUMÍNIUM PLATÓS FELÉPÍTMÉNYEK - Natúr

Részletesebben

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium.

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium. Felszereltség Motor 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Titanium 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Sport 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD Listaár

Részletesebben

www.mitsubishimotors.hu

www.mitsubishimotors.hu www.mitsubishimotors.hu SZERELEM, ÉLET, VEZETÉS Egy olyan, csodákkal teli világban, mint a miénk, szinte minden sarok mögött új ötletekre lelhetünk. S mi lehet szívet melengetőbb annál, ha nemcsak megtapasztaljuk

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 123-224876. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 123-224876. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés 1/26 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:224876-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 123-224876 Ajánlati/részvételi felhívás Árubeszerzés 2004/18/EK

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

RENDKÍVÜLI BIZTONSÁG. Miért lenne kisebb biztonságban haszongépjármûve

RENDKÍVÜLI BIZTONSÁG. Miért lenne kisebb biztonságban haszongépjármûve CITROËN JUMPY MÉRETRE SZABOTT HASZONGÉPJÁRMÛ. A Jumpy harmonikusan egyesíti a kisméretû furgonok fürgeségét és a nagyobb tehergépkocsik tágasságát. Ennek köszönhetõen számos szakember találta meg az általa

Részletesebben

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6 Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1)

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1) Ford és Személyszállítók (M1) 2016.5ös modellév 2016/01. Érvényes: 2016. február 29ei gyártástól Személyszállítók (M1) Tengelytáv Terhelhetőség L1H1 1.3/3.10 FWD L2H1 1.4/3.10 L1H1 1.3/3.10 FWD L2H1 1.3/3.10

Részletesebben

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK Az árak 2012. március 1-től érvényesek, Magyarországon 2 3 G CABRIO Egy autó, nemcsak a kellemesebb hónapokra, hanem a kompromisszumoktól mentes

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN QASHQAI A TELJESEN ÚJ QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI. UTÁNOZHATATLAN VÁROSI ÉLMÉNYEK. MAGASABB FOKOZATRA KAPCSOLVA. FORRADALMAT INDÍTOTT EL, most pedig kihívó, új formában visszatér, hogy

Részletesebben

FORD VIGNALE. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555. Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat E-mail: inform@ford.com

FORD VIGNALE. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555. Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat E-mail: inform@ford.com Motor 4 ajtós Kombi 2.0l SCTi EcoBoost (203 LE) A6 Euro6 11 479 000 Ft 11 679 000 Ft 2.0l SCTi EcoBoost (240 LE) A6 Euro6 11 909 000 Ft 12 109 000 Ft 2.0l TDCi (180LE) M6 Euro6 11 099 000 Ft 11 299 000

Részletesebben

dci 95 S&S Energy dci 125 S&S Energy dci 145 S&S Bruttó árak

dci 95 S&S Energy dci 125 S&S Energy dci 145 S&S Bruttó árak Renault TRAFIC COMBI * 3,5 tonna alatti jármű-kategóriában a European Automobile Manufacturers Association (ACEA) 2014-es adatai alapján. Érvényes 2015.11.01-től visszavonásig. Trafic Combi kínálat dci

Részletesebben

Opel Movano CV. Van Változat Össztömeg. Dízel. EURO5 DPF 2.3 CDTI Start/Stop MT (74kW/100 LE) ÁFA-val Áfa nélkül

Opel Movano CV. Van Változat Össztömeg. Dízel. EURO5 DPF 2.3 CDTI Start/Stop MT (74kW/100 LE) ÁFA-val Áfa nélkül Opel Movano Opel Movano CV 1 Dízel Van Változat Össztömeg L1H1 28 kg L1H1 33 kg L1H1 35 kg * Csökkentett CO 2 kibocsátással MT (74kW/1 LE) ÁFAval tart/top MT (74kW/1 LE) ÁFAval MT ÁFAval tart/top MT ÁFAval

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok NISSAN QASHQAI MEGJELENÉS PRÉMIUM KÜLSŐ KIALAKÍTÁS 4 PRÉMIUM BELSŐ KIALAKÍTÁS 8 TECHNOLÓGIA ÉS TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTETT TECHNOLÓGIA 10 NISSAN CONNECT 14 NISSAN 360 -OS PARKOLÁST SEGÍTŐ KAMERA (AVM)

Részletesebben

Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer Felszereltségi szintek 16 23 Színek és kárpitok 24 25 Keréktárcsák 26 27 Környezetvédelmi felelősség 28 29 Motor- és sebességváltó-választék 30 31 Menetdinamika/futómű

Részletesebben

Az új Doblò Cargo: az áruszállítás új dimenziója

Az új Doblò Cargo: az áruszállítás új dimenziója Az új Doblò Cargo: az áruszállítás új dimenziója A modell rövid áttekintése A Fiat Professional új modelljének kategóriagyőztes jellemzői Megbízható, környezetbarát motorok Biztonság Műszaki adatok A modell

Részletesebben