Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer"

Átírás

1 Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer

2

3 Felszereltségi szintek Színek és kárpitok Keréktárcsák Környezetvédelmi felelősség Motor- és sebességváltó-választék Menetdinamika/futómű Biztonság Kényelem/FlexFix Astra Sports Tourer kényelem/csomagtér Kényelem/csomagtér Komfort Információs és szórakoztató rendszer Kiegészítők OPC Line Ajándéktárgyak 54 A katalógusban szereplő információk a nyomdába küldés időpontjában érvényesek (2011. július). A specifikációk és a felszereltség változásának jogát fenntartjuk. A legfrissebb adatokért forduljon Opel márkakereskedőjéhez.

4

5 Magasan a többiek felett. A személygépkocsik kompakt kategóriájának élén már két autó áll a sikeres Opel Astra és az Opel Astra Sports Tourer. Mindkettő izgalmas külsőt és élvonalbeli technikai megoldásokat vonultat fel, hogy Ön egyedülálló vezetési élményben részesüljön! Ezeken az autókon látni és érezni is, hogy a többiek felett állnak.

6

7 Kezdődhet a borzongás! Az Ön Opel Astrája mindig is mágnesként fogja vonzani a tekinteteket. Formás külseje folyton vonzza a fényt, és olyan érzést kelt, mintha állandóan mozgásban lenne még álló helyzetben is.

8

9 Megmozgatja Önt. Amikor az Opel Astra akcióba lép, egyértelművé válik, hogy ő az utak mestere. Minden a finoman kiegyensúlyozott futóművön és a hozzá illeszkedő hajtóművön múlik. Foglaljon hát helyet a kormánynál, fordítsa el a kulcsot, és máris az Öné lehet az élmény!

10

11 Rejtett képességek. Az Opel Astra Sports Tourer letisztult körvonalai mögött ott rejtőzik mindaz a stílus és teljesítmény, amire Ön vágyhat, és még ennél is több, hiszen rengeteg helyet kínál a sokoldalú és innovatív megoldások révén.

12

13

14

15

16

17 És az érzés még a látványt is felülmúlja! Kézzelfogható a minőség. A vezetőfülke lendületes vonalaitól a legapróbb részletekig.

18 Izgalmasnak tervezték. Az Opel Astra valamennyi utazáshoz a lehető legbiztonságosabb és legnyugodtabb környezetet biztosítja, köszönhetően a jelenleg elérhető legmodernebb technológiáknak. És arra is van mód, hogy minden útját a pillanatnyi hangulatához igazítsa.

19

20 Opel Astra Selection Az Opel Astra esszenciája. Érezhető a különbség! Az Selection felszereltségi szint a színek és belső kialakítás széles skáláját ajánlja, hogy kiemeljen és kiemelkedjen. A gazdag alapfelszereltség az alábbiakat tartalmazza: Légkondicionálás részecskeszűrővel MP3-lejátszós CD 300 rádió háromfunkciós információs kijelzővel Elektromos, fűthető külső visszapillantó tükrök a karosszéria színében Tetősínek, fekete (Sports Tourer) Állandó nappali fényszórók Műszerek krómozott gyűrűkkel Elektromos ablakemelők elöl Távirányítású elektromos ajtózár Olvasólámpák elöl Elektromos csatlakozó a csomagtartóban (Sports Tourer) Sebességfüggő szervokormány Blokkolásgátló fékrendszer (ABS) ESP Plus 60 : 40 arányban osztható hátsó ülések ISOFIX a második üléssor szélső ülésein Légzsák kikapcsoló Lehajtható csomagtérpadló (Sports Tourer) Vezető- és utasoldali légzsák és oldallégzsák Pedálkioldó rendszer Rögzítő kampók a csomagtartóban 16 méretű acél keréktárcsák dísztárcsával Gumiabroncs-javító készlet A képen külön megrendelhető felszerelések is láthatók.

21 Selection 17

22

23 Enjoy Opel Astra Enjoy Ruházza fel autóját egyéniséggel. Az adaptív fényszórók (AFL), a FlexRide futómű, a Sport futómű, a tempomat, az ergonomikus sportülések és a napfénytető is azon a hosszú listán van, amelyek elérhetőek az Enjoy számára. A felszereltség a következőket tartalmazza a Selection felszereltségen felül: Különleges belső kárpit és dekorelemek MP3-lejátszós CD 400 rádió grafikus információs kijelzővel Rádió kezelőszervek a kormánykeréken Tempomat Aktív fejtámlák elöl Függönylégzsák Világítás csomag, amely tartalmazza az olvasólámpákat hátul, és a megvilágított sminktükröket Tárolózsebek az első ülések hátulján EasyAccess csomagtérfedő roló a hátsó csomagtérben (Sports Tourer) A képen külön megrendelhető felszerelések is láthatók. 19

24 Opel Astra Sport A sportos stílus kedvelőinek. Az Opel Astra Sportot a magas teljesítmény teszi különlegessé. A rendelhető bőrülések és a teljesítményt fokozó felszerelések széles skálája biztosítja, hogy Opel Astra Sport modelljét pontosan elképzelései szerint alakítsa. A felszereltség a következőket tartalmazza az Enjoy felszereltségen felül: Első ködlámpák Kilátás és Világítás csomag, amely tartalmazza az esőérzékelőt, a fényérzékelős visszapillantó tükröt és az automatikus világításkapcsolót alagútérzékelővel Prémium belső kárpitozás és kéttónusú dekorelemek Sötétített első és hátsó világítótestek Tetősínek, ezüst (Sports Tourer) Első küszöbborítás Áttetsző műszerfal-világítás Kétzónás elektronikus légkondicionáló Állítható kartámasz elöl Emelkedő-startasszisztens Fedélzeti számítógép visszajelző rendszerrel Elektromos csatlakozó a központi konzolban hátul Perforált bőrborítású kormánykerék a rádió kezelőszerveivel 17 méretű, 5 küllős könnyűfém keréktárcsák A képen külön megrendelhető felszerelések is láthatók.

25 Sport 21

26

27 Opel Astra Cosmo Az Opel Astra kényelme és stílusa Cosmo Elegáns és kifinomult; az Opel Astra Cosmo minden úton a stílust és luxust jelenti. A felszereltség a következőket tartalmazza az Enjoy felszereltségen felül: Morrocana belső kárpitozás és kéttónusú prémium dekorelemek Sötétített hátsó világítótestek Első ködlámpák Kilátás és Világítás csomag, amely tartalmazza az esőérzékelőt, a fényérzékelős visszapillantó tükröt és az automatikus világításkapcsolót alagútérzékelővel Tetősínek, ezüst (Sports Tourer) Első küszöbborítás Áttetsző műszerfal-világítás Kétzónás elektronikus légkondicionáló Középkonzol két fedett pohártartóval és zárt tárolóval Állítható kartámasz elöl Emelkedő-startasszisztens Fedélzeti számítógép visszajelző rendszerrel Elektromos csatlakozó a központi konzolban hátul Kétszólamú kürt Bőrborítású kormánykerék a rádió kezelőszerveivel 17 méretű, többküllős könnyűfém keréktárcsák A képen külön megrendelhető felszerelések is láthatók. 23

28

29 Királykék Olimpiai fehér Tűzpiros Műszaki szürke Selyem árnyék Ezüst tó Sovereign ezüst Szénfekete Vízi világ Sötét mahagóni

30 Selection: Cordoba/Atlantis, fekete Díszítőelemek: Sötét gyöngy Enjoy: Scene/Atlantis, fekete Díszítőelemek: Ezüst por Enjoy: Scene, Tűzpiros/ Atlantis, fekete Díszítőelemek: Ezüst por Enjoy: Scene, Óceán/ Atlantis, fekete Díszítőelemek: Ezüst por Sport: Lace/Atlantis, fekete Díszítőelemek: kéttónusú Folyadék Palládium/Zongoralakk Cosmo: Ribbon/ Morrocana, fekete Díszítőelemek: kéttónusú Folyadék Palládium/Sötét Mátrix Cosmo: Ribbon, Kakaó/ Morrocana, Choccachino 1 Díszítőelemek: kéttónusú Forró Folyadék Palládium/Forró Mátrix Cosmo: Ergonomikus sportülések: Bőr, kakaó 1 Díszítőelemek: kéttónusú Forró Folyadék Palládium/Forró Mátrix Ergonomikus sportülések: Lace/Atlantis, fekete A választott modelltől függően különböző díszítőelemek. Ergonomikus sportülések: Bőr, fekete A választott modelltől függően különböző díszítőelemek. 1 Csak Sports Tourerhez kapható.

31 Modell Selection Enjoy Sport Cosmo Kárpit neve Kárpit színe Alapszínek Cordoba/ Atlantis Fekete/ fekete Fekete/ fekete Scene/ Atlantis Tűzpiros/ fekete Óceán/ fekete Lace/ Atlantis 1,2 Fekete/ fekete Lace/ Bőr 1,2,4 Ribbon/ Atlantis 3 Morrocana 5 Fekete/ fekete Fekete Fekete/ fekete Kakaó/ Choccachino 6,7 Lace/ Atlantis 1,2 Bőr 1,2,4 Fekete/ fekete Fekete Kakaó 7 Színek és kárpitok Királykék Olimpiai fehér Ragyogó alapszín 1 Tűzpiros Kétrétegű metálfényezések 1 Műszaki szürke Selyem árnyék Ezüst tó Sovereign ezüst Szénfekete Kétrétegű gyöngyházfényezések 1 Vízi világ Sötét mahagóni Díszítőelemek Sötét gyöngy Ezüst por Folyékony Palládium/Zongoralakk Folyékony Palládium/Sötét Mátrix Forró Folyékony Palládium/Forró Mátrix = kapható = nem kapható 1 Rendelhető. 2 Ergonomikus sportülések. 3 A sportülés alapfelszereltség, az ergonomikus sportülések rendelhetők. 4 Bőr kárpit, bőrbetétes ülések. 5 Műbőr. 6 TopTec-kel. 7 Csak Sports Tourerhez kapható. 25

32 Acél keréktárcsák dísztárcsával, 6,5 J x 16, 205 (215)/60 R 16 méretű gumiabroncsokkal (PWM). Selection és Enjoy esetén alapfelszereltség. Acél keréktárcsák dísztárcsával, 7 J x 17, 215 (225)/50 R 17 méretű gumiabroncsokkal (PWP). Selection és Enjoy esetén rendelhető. Könnyűfém hatású erősített acél keréktárcsák, 7 J x 17, 5 küllős kialakítás, 215 (225)/50 R 17 méretű gumiabroncsokkal (PWT). Enjoy esetén rendelhető. Könnyűfém keréktárcsák, 7 J x 17, 5 küllős kialakítás, 215 (225)/50 R 17 méretű gumiabroncsokkal (PWX). Sport esetén alapfelszereltség, Enjoy esetén rendelhető. Könnyűfém keréktárcsák, 7 J x 17, többküllős kialakítás, 215 (225)/50 R 17 méretű gumiabroncsokkal (PGQ). Cosmo esetén alapfelszereltség, Enjoy esetén rendelhető. Könnyűfém keréktárcsák, 7 J x 17, 7 küllős kialakítás, 215 (225)/50 R 17 méretű gumiabroncsokkal (RCN). Enjoy, Sport és Cosmo esetén rendelhető. Könnyűfém keréktárcsák, 7 J x 17, 7 küllős kialakítás titán fényezéssel, 215 (225)/50 R 17 méretű gumiabroncsokkal (RCQ). Rendelhető: Selection, Enjoy, Sport és Cosmo. Könnyűfém keréktárcsák, 7 J x 17, 10 ikerküllős kialakítás, 215 (225)/50 R 17 méretű gumiabroncsokkal (PXS). Enjoy, Sport és Cosmo esetén rendelhető. Könnyűfém keréktárcsák, 7,5 J x 18 és 8 J x 18, 5 ikerküllős kialakítás, 225/45 R 18 vagy 235/45 R 18 méretű gumiabroncsokkal (PZV/PZJ). Enjoy, Sport és Cosmo esetén rendelhető. Könnyűfém keréktárcsák, 7,5 J x 18 és 8 J x 18, 5 ikerküllős kialakítás fekete fényezéssel, 225/45 R 18 vagy 235/45 R 18 méretű gumiabroncsokkal (RD9/ PXR). R: Selection, Sport és Cosmo. Könnyűfém keréktárcsák, 7,5 J x 18 és 8 J x 18, többküllős kialakítás, 225/45 R 18 vagy 235/45 R 18 méretű gumiabroncsokkal (PZW/PZK). Enjoy, Sport és Cosmo esetén rendelhető. Könnyűfém keréktárcsák, 8 J x 19, 5 küllős kialakítás, 235/40 R 19 méretű gumiabroncsokkal (PZS). Enjoy, Sport és Cosmo esetén rendelhető. Könnyűfém keréktárcsák, 8 J x 19, 5 küllős kétszínű kialakítás, 235/40 R 19 méretű gumiabroncsokkal (PZT). Enjoy, Sport és Cosmo esetén rendelhető. Könnyűfém keréktárcsák, 8 J x 19, többküllős kialakítás, 235/40 R 19 méretű gumiabroncsokkal (RV4). Enjoy, Sport és Cosmo esetén rendelhető. Könnyűfém keréktárcsák, 8 J x 19, többküllős kialakítás sötét titán fényezéssel, 235/40 R19 méretű gumiabroncsokkal (PZU). Enjoy, Sport és Cosmo esetén rendelhető.

33 Keréktárcsák 27

34

35 Kötelezettségvállalásunk a jövő felé. Egyazon világon osztozunk, ezért mindannyiunk felelőssége vigyázni rá. Az Opelnél a káros gázok kibocsátását nem csak azzal csökkentjük, hogy új, egyre gazdaságosabb gépkocsikat kínálunk, hanem folyamatosan tökéletesítjük jelenlegi modelljeinket is. Az energiatakarékos ecoflex modellek nemrégiben történt bemutatása jól bizonyítja, hogy az Opel Astra kínálatában továbbra is megtalálhatók a kategória legalacsonyabb CO 2 -kibocsátású modelljei. És azt bizonyára Ön is jól tudja, hogy a kisebb szennyezőanyag-kibocsátás az alacsonyabb fogyasztás eredménye. Ezen túlmenően, miközben egyre tisztább, hatékonyabb alternatív energiaforrások válnak használhatóvá, az Opelnél az új Opel Ampera kifejlesztésén dolgoznak. Ez az E-REV (Extended-Range Electric Vehicle = Megnövelt Hatótávú Elektromos Jármű) elnevezésű villanyautó képes akár km-t is megtenni kizárólag akkumulátoros hajtással, mielőtt a gépkocsi generátora bekapcsolna, egészen 500 km-re növelve a hatótávolságot. Azonban a környezet megőrzése és megóvása iránti elkötelezettségünk ennél jóval messzebb mutat: drasztikusan csökkentettük a gyártás során bekövetkező szennyezést és hozzáférhető újrahasznosítási telepeket biztosítunk Európa szerte. Ily módon minden egyes jármű életciklusának minden egyes fázisában tanúsítjuk a természet iránti tiszteletünket.

36

37 Opel Astra ecoflex. Sok vezetőnek a környezetvédelem áll az első helyen. Mások számára az alacsony fogyasztás. Bármelyik is legyen Önnek a fontosabb, az Opel Astra az Ön igényei szerint készült, hiszen az alacsony fogyasztás alacsonyabb légszennyezést jelent. Az 5 ajtós és a Sports Tourer modellek is rendelhetők ecoflex változatként a takarékos 70 kw (95 LE) teljesítményű 1,3 CDTI motorral, továbbá az 5 ajtós modellek akár az 1,7 literes CDTImotorokkal is, melyek teljesítménye 81 kw (110 LE), illetve 96 kw (130 LE). A Start/Stop technológia és az aktív léghűtőrács valamennyi esetében alapfelszereltség. Minden Opel Astra ecoflex modellben megtalálhatók az optimalizált váltófokozatok és az üzemanyag-takarékos vezérlés is, valamint a felkapcsolásra való figyelmeztetés a központi kijelzőn. Minden felszereltségi szinttel társíthatók, és ezek a modellek kevesebbet fogyasztanak és kevésbé terhelik a környezetet. Üzemanyag-fogyasztás és CO 2-kibocsátás, 5 ajtós (Sports Tourer) ecoflex modell Start/Stop rendszerrel Motorok 1,3 CDTI ECOTEC Start/Stop rendszerrel Dízel Dízel Dízel Dízel Dízel Dízel Dízel Dízel (70 kw/95 LE) 1,7 CDTI ECOTEC 2 (81 kw/110 LE) 1,7 CDTI ECOTEC 2 (96 kw/130 LE) Az ECOTEC motorok bebizonyították, hogy meg lehet találni az egyensúlyt az élénk teljesítmény, az üzemanyag-takarékosság és az alacsony károsanyag-kibocsátás között. Vezető technológia, gazdaságosabb, zöldebb, és a csomagok szállítása is élmény vele: az Opel Astra ECOTEC motorok kiváló teljesítményt nyújtanak fogyasztási hátrányok nélkül. A dízelmotorok több változata is elérhető, a takarékos 1,3 CDTI-től kezdve az 1,7 CDTI modelleken át egészen a 2,0 CDTI-ig, melyekhez Start/Stop rendszer és alacsony gördülési ellenállású abroncsok opcionálisan rendelhetők. Valamennyinél megtalálható a többszörös, közös nyomócsöves befecskendezés, a változó geometriájú turbófeltöltők és a 16 szelepes technológia. A benzinmotorok választéka a normál 1,4 ECOTEC és 1,6 ECOTEC -től az erőteljes és kisméretű turbófeltöltős, 132 kw (180 LE) teljesítményű változatig terjed. 2,0 CDTI ECOTEC (121 kw/165 LE) 1,3 CDTI ECOTEC 4 (70 kw/95 LE) 1,7 CDTI ECOTEC (81 kw/110 LE) 1,7 CDTI ECOTEC (92 kw/125 LE) 2,0 CDTI ECOTEC (121 kw/165 LE) Károsanyag-kibocsátási norma Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Sebességváltó MT-5 MT-6 MT-6 MT-6 MT-5 MT-6 MT-6 MT-6/AT-6 Városi 1 4,7 (4,9) 5,1 (5,3) 5,1 (5,3) 5,4 (5,7) 4,9 (5,1) 5,5 (5,5) 5,5 (5,5) 6,2 (6,5)/7,9 (7,9) Országúti 1 3,5 (3,7) 3,9 (4,1) 3,9 (4,1) 4,0 (4,1) 3,7 (3,9) 3,9 (3,9) 3,9 (3,9) 4,1 (4,2)/4,7 (4,7) Vegyes 1 3,9 (4,1) 4,3 (4,5) 4,3 (4,5) 4,5 (4,7) 4,1 (4,3) 4,5 (4,5) 4,5 (4,5) 4,9 (5,1)/5,8 (5,8) CO 2-kibocsátás (g/km) 104 (109) 114 (118) 114 (118) 119 (124) 109 (114) 119 (119) 119 (119) 129 (134)/154 (154) Motor- és sebességváltó-választék Üzemanyag-fogyasztás és CO 2-kibocsátás, 5 ajtós (Sports Tourer) Benzin Benzin Benzin Benzin Benzin Benzin Motorok 1,4 ECOTEC 3 (64 kw/87 LE) 1,4 ECOTEC (74 kw/100 LE) 1,6 ECOTEC (85 kw/115 LE) 1,4 Turbo ECOTEC (88 kw/120 LE) 1,4 Turbo ECOTEC (103 kw/140 LE) 1,6 Turbo ECOTEC (132 kw/180 LE) Károsanyag-kibocsátási norma Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Sebességváltó MT-5 MT-5 MT-5/AT-6 MT-6 MT-6/AT-6 MT-6/AT-6 Városi 1 7,1 7,1 (7,6) 8,3 (8,6)/9,8 (10,1) 7,9 (8,4) 7,9 (8,4)/9,0 (9,1) 8,8 (9,0)/9,9 (10,1) Országúti 1 4,6 4,6 (4,9) 5,1 (5,1)/5,6 (5,5) 4,7 (4,9) 4,7 (4,9)/5,3 (5,4) 5,6 (5,5)/5,6 (5,8) Vegyes 1 5,5 5,5 (5,9) 6,3 (6,4)/7,1 (7,2) 5,9 (6,1) 5,9 (6,1)/6,7 (6,8) 6,8 (6,8)/7,2 (7,4) CO 2-kibocsátás (g/km) (139) 147 (149)/167 (169) 138 (144) 138 (144)/157 (159) 159 (159)/169 (174) MT-5/MT-6 = 5/6 fokozatú kézi sebességváltó AT-6 = 6 fokozatú automata sebességváltó 1 A 2007/715/EK és 2008/692/EK irányelveknek megfelelően liter/100 km-ben végétől rendelhető. 3 Csak 5 ajtós. 4 Sports Tourerhez rendelhető 2011 végétől. Az adatok a nyomdába küldés pillanatában érvényesek és aktuálisak. A vállalat fenntartja a motorspecifikációk változtatásának mindenkori jogát, amely befolyásolhatja a megjelenített adatokat. A legfrissebb adatokért forduljon Opel márkakereskedőjéhez. Minden feltüntetett adat az alapfelszereltségű EU modellre vonatkozik. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO 2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása megfelel a 2007/715/EK és a 2008/692/EK irányelvnek, az üzemkész gépkocsi súlyát veszi figyelembe. További felszerelések használata a jelzettnél kissé nagyobb fogyasztási és CO 2-kibocsátási adatokat eredményezhet. Emellett növelheti az üres jármű tömegét, bizonyos esetekben a jármű tengelyterhelését és összsúlyát, és csökkentheti a jármű által vontatható tömeget. Ez a maximális sebesség csökkenéséhez és a gyorsulási idő megnövekedéséhez vezethet. A fenti adatok üres gépjárművel (vezető nélkül) és 200 kg-os terheléssel értendők. 31

38

39 FlexRide (Adaptív stabilizáló technológia). A FlexRide rendszer 3 különböző vezetési üzemmódot kínál: a Sport gomb megnyomásával sportos visszajelzésre kapcsolhat át feszesebb lengéscsillapítással, a Tour gombbal pihentető utazásra. A Normal az alapállapot. Szélsőséges vezetési helyzetekben a FlexRide automatikusan beállítja a futómű lengéscsillapítását a maximális biztonság és irányíthatóság érdekében minden üzemmódban. FlexRide. Képzeljen el egy autót, amely folyamatosan alkalmazkodik az útviszonyokhoz és az Ön vezetési stílusához. Képzelje el, hogy egyetlen gombnyomással választhat a kényelmes cirkáló vagy a dinamikus sportautó között. A FlexRide rendszer pontosan ezt nyújtja: a vezetési üzemmód vezérlés (DMC) az elektronikus agy, ami mindezt lehetővé teszi. Ez az intelligens szoftver 11 féle különböző vezetési helyzetet ismer fel, mint például a hosszú utazás, lassú vezetés, gyors kanyarodás, fékezések stb., és automatikusan ennek megfelelően állítja be a futómű alrendszereit. Azt is észleli, ha Ön dinamikus vezetési stílus mellett dönt, és szükség esetén átmenetileg átkapcsol a Sport beállításra. A folyamatosan szabályozott lengéscsillapítás (CDC) a legjobb úttartás érdekében a másodperc tört része alatt változtatja a lengéscsillapító beállítását. A DMC három különböző előre programozott vezetési móddal is rendelkezik. Normál vagy alapbeállítás, amely tökéletes a változatos mindennapi helyzetekhez. Túra mód a pihentető, hosszú távú kényelem érdekében, vagy Sport beállítás az agilitás és élmény jegyében. A Sport mód választása élesebbé teszi a sebességfüggő szervokormány viselkedését, gyorsítja a gázadás és az automata sebességváltó reagálását. Menetdinamika/futómű Sport? Túra? Csak egy gombnyomás, és az autó teljes menetdinamikája megváltozik, hogy felejthetetlen sportélményt vagy nyugodt, hosszú távú autózást biztosítson, a már megszokott biztonsággal és stabilitással. 33

40 Opel Eye. Az Opel Eye egy különleges kamera, amely figyelemmel kíséri és megjegyzi az előzési tilalmat jelző és a sebességkorlátozó táblákat. A rendszer az aktuális táblát megjeleníti a műszerfalon. A forgalmi sávok véletlen elhagyására is előre figyelmezteti a vezetőt. Jelzőtábla-figyelő. A széles látószögű kamera felismeri a sebességkorlátozásokat, valamint az előzést tiltó jelzéseket, és megjeleníti őket a műszerfalon a korlátozás végéig. Véletlen sávelhagyás-figyelő. Jelzi, ha a gépjármű a vezető szándéka nélkül hajt át záró- vagy terelővonalon. Figyelmeztető hang kíséretében, villogó fénnyel jelez a sofőrnek.

41 Biztonság 35

42 Bi-Xenon adaptív fényszórók. Az éjszakai vezetés mindig nagyobb koncentrációt igényel. Az Opel Astra fejlett adaptív fényszóró (AFL) rendszere kilenc különböző fényszóró funkciót kínál, melyek optimális megvilágítást biztosítanak minden vezetési helyzetben, anélkül, hogy a többi vezetőt elvakítanák. Az eredmény: kisebb stressz, nagyobb biztonság. LED-es nappali világítás. A többi vezető figyelmét az alacsony sugarú világítás kelti fel, mindezt kisebb fogyasztással, mint a tompított fény. Járdára irányuló lámpa (30 km/h sebességig). A megszokottnál szélesebb fénycsóva (plusz 8 fok jobbra és balra egyaránt), amely megvilágítja az esetleges veszélyforrásokat. Városi világítás (30 55 km/h). Szélesebbre és alacsonyabbra irányítja a fényt. A jármű sebessége és az utcai közvilágítás együttesen aktiválják. Országúti világítás ( km/h). A normál tompított fényszórónál szélesebb és fényesebb fénycsóva. Hatótávolsága 70 méter, a szembejövő elvakítása nélkül. Autópálya-világítás (115 km/h felett). 140 méteres hatótávolság, magasabb és fényesebb a szokásos tompított fényszórónál, anélkül, hogy a szembejövőt elvakítaná. Ködlámpa (70 km/h sebességig). Rossz időjárási körülmények esetén az ablaktörlő vagy az esőérzékelő hozza működésbe. Asszisztenssel ellátott távolsági fényszóró (40km/h felett). A szembejövő vagy az Ön előtt haladó jármű érzékelésével automatikusan kapcsol távolsági fényszóróról tompított fényszóróra. Dinamikus kanyarvilágítás (bármilyen sebesség mellett). A kormányzási szög és a sebesség aktiválja, a fényszórók akár 15 fokkal beljebb fordulnak a kanyarban. Statikus kanyarvilágítás (akár 40 km/h sebességig, tolatás közben is). 90 fokkal jobbra vagy balra irányítja a fényt a jobb oldalirányú kilátás érdekében.

43 Biztonság 37

44 Fektessen be biztonságába. Az Opel Astra nem csak a legkorszerűbb biztonsági rendszerekkel van felszerelve, de példamutató passzív biztonsági technológiákkal is védi utasait. A markáns lökhárítók és kiemelkedően hatékony energia-elnyelő rendszere hárítja a kisebb ütközéseket. A lökhárító gondos elhelyezése maximális védelmet ad az alacsony sebességnél másik autóval történő ütközés esetén, ezzel csökkentve a javítási költségeket, és garantálva egy kiemelkedően jó biztosítási kategóriát. A merev utasfülke elsősorban nagy erősségű acélból készült, és körülöleli egy optimalizált deformációs zóna, amely előre tervezetten védelmez. Belül együttes erővel védenek: elöl a biztonsági övfeszítők, az első, oldal- és függönylégzsákok, a pedálkioldó rendszer és az aktív fejtámlák. Hogy az Opel Astra a tolvajoktól is biztonságban legyen, elérhető egy fejlett riasztórendszer, amely a legszigorúbb biztosítási feltételeknek is megfelel. Parkolóradar. Hatásosan előzi meg az apróbb ütközéseket, hiszen a szenzorok olyan akadályokat is jeleznek, melyek a vezető számára láthatatlanok. Aktív fejtámlák. Védenek az ostorcsapáshatásból eredő és a felső testet érő sérülések ellen.

45 Biztonság 39

46 FlexFix. Teljesen beépített kerékpárszállító rendszer, amely két kerékpár szállítását teszi lehetővé, és használaton kívül észrevétlenül eltüntethető a hátsó lökhárítóban. Mindig ott van, ha kell, és diszkréten megbújik, amikor nincs szükség rá. Lenyűgöző sokoldalúság. Az 5 ajtós Opel Astra és az Opel Astra Sports Tourer modellek FlexFix rendszere kényelmes megoldást kínál kerékpárok szállítására. A FlexFix a hátsó lökhárítóból csúszik ki, így nem igényel külön tárolóhelyet az otthonában. Az 5 ajtósra 2 kerékpár (18 28 vázméretű), a Sports Tourerre (kiegészítő adapterrel) akár 4 kerékpár is ráfér. Mivel alacsonyan helyezkedik el, könnyű rá felpakolni. Továbbá rendkívül biztonságos: tolatáskor hangjelzés figyelmeztet arra, ha a tartó ki van húzva.

47 41Kényelem/FlexFix

48 FlexFold hátsó ülések. A hátsó ülések előredöntése most könnyebb, mint valaha. Az ülések kioldógombjai kényelmesen a csomagtér hátuljának oldalfalában találhatók, a gépkocsi két oldalán. Elég egyetlen gombnyomás, és az ülés máris automatikusan előredől. Easy Access csomagtérfedő roló. A 4 irányban is feltekerhető csomagtérfedő roló hátulja egyetlen mozdulattal felemelhető, hogy könnyebb legyen a bepakolás. Az összehajtott roló a csomagtérpadló alatt tárolható, kivéve ha Infinity hangrendszer vagy teljes méretű pótkerék van a gépkocsiban. Padló alatti extra tárolórekeszek. Azokhoz a tárgyakhoz, amelyek kellenek, de ne legyenek szem előtt, ez a 73 literes rejtett tároló nagyon hasznos lehet a lehajtható csomagtérpadló alatt. Tágítsa ki a teret! A hátsó üléspárnák és háttámlák előrehajtása csak pár másodperc. Ehhez még csak a fejtámlákat sem kell kivennie, és végeredményül egy hosszú, sík rakodótér tárul fel. Akár literes csomagtér. Mivel az Opel Astra Sports Tourer üléseit lehet a kategóriáján belül a legnagyobb mértékben mozgatni, megoldottuk azt is, hogy az előredöntött hátsó üléspárnákat könnyedén ki lehessen szerelni. Ennek eredményeként még több csomagtér vagy nagyobb lábtér állhat rendelkezésére.

49 Astra Sports Tourer kényelem/csomagtér 43

50 Mindennek megvan a helye. Az Opel Astra számos hihetetlenül praktikus rakodási lehetőséget kínál. A vezetőtől és utasaitól karnyújtásnyira kényelmes tárolóhelyek találhatók. Ajtózsebek, elöl és hátul palacktartókkal, egy vezetőoldali tárolódoboz, hat pohártartó, egy hatalmas kesztyűtartó, első és hátsó kartámlák zárt tároló rekeszekkel. Flex Floor. Középső állásban az erős Flex Floor panel és a ledöntött hátsó ülések teljesen sík rakodóteret nyújtanak. A panel lesüllyeszthető a lehető legnagyobb csomagtér kialakításához, vagy a hátsó küszöbbel egy szintbe emelhető a könynyebb ki- és bepakoláshoz.

51 Kényelem/csomagtér 45

52 Az Opel Astra vezetőüléséből a világ jobb és kényelmesebb helynek tűnik. A háttérvilágítás, a kiváló és kényelmes ülés, az ösztönösen irányítható, kormánykerékről vezérelhető információs és szórakoztató rendszer, a tökéletesen elhelyezett kezelőszervek, kijelzők és műszerek nyújtják az első kellemes érzést az autóba ülve. Üdvözöljük ebben a különleges környezetben, ahol még ennél is sokkal több várja! Ergonomikus sportülések. Nem számít, hogyan vezet, vagy milyen messzire visz az útja, az ülések kényelme létfontosságú. Az Opel Astra teljes mértékben ortopédiailag ergonomikus, hat irányban állítható ülése a négy irányban állítható deréktámasszal tökéletesen illeszkedik testtartásához. Továbbá rendelkezik egy állítható ülőpárna-bővítéssel, mintegy pihentető lábtámaszként. A felső részen perforált bőrrel ellátott, fűtött ülés emeli az Opel Astrát a luxus kategóriába. Ha választása mégis a szövet borítású változatra esik, akkor is ugyanazt a magas szintű kialakítást kapja, kosztaszító képességgel kiegészítve. Elektronikus klímaszabályozó (ECC). A kétzónás klímaszabályozó kijelzőjén külön-külön állítható be a vezetőnek és utasának a megfelelő hőmérséklet. TopTec. Nano technológiás fejlesztés a frissebb és tisztább belső tér érdekében. A különleges borítású szövetkárpit kosztaszító és vízálló tulajdonsággal is rendelkezik, ugyanakkor továbbra is jó szellőzést biztosít. A TopTec szövet alapfelszereltségként része az Opel Astra Sports Tourer Cosmo szövetkárpitjának. 4 irányba állítható aktív fejtámlák 4 irányba állítható deréktámasz Dönthető ülés Ülésmagasság-állító Dőlésbeállítás Állítható ülőlap-kiegészítés Magasságban állítható, fűthető kormánykerék

53 Kényelem 47

54 Az Opel kommunikációs portálja. Akár közlekedési információ vagy navigációs segítség érkezik, akár a kedvenc rádióállomását keresi, vagy az MP3-lejátszóját használja, az Opel Astrában az integrált információs és szórakoztató rendszert ösztönösen és könnyen lehet használni, ugyanakkor könnyen átlátható. A CD 300 tartalmaz MP3-lejátszót, 3 x 6 előválasztott állomásmemóriát, 4 x 20 W kimenetet, 4 hangszórót, valamint kiegészíthető kormányról történő irányítással is. A CDC 400 tökéletes választás a zeneimádóknak. 7 sávos grafikus hangszínszabályozó, digitális hangprocesszor, 4 x 20 W kimenet és 7 hangszóró nyújt kivételes hangzást; aux-bemenettel, és opcionális USB-csatlakozással. A Navi 600 és a Navi 900 Europe ugyanolyan hangtulajdonságokkal bírnak, mint a CD 400, továbbá egy nagy felbontású, 7 méretű színes képernyőt is tartalmaznak. SD-kártya tárolja a keletközép európai navigációs térképadatokat a Navi 600 esetén, illetve több mint 30 európai ország navigációs adatait és egy átfogó útikönyvet a Navi 900 Europe esetén. Mindkét változatnál alapfelszereltséghez tartozik az MP3- lejátszás, az USB és az aux-bemenet. A Navi 900 Europe szolgáltatásai közé tartozik a naplózás, az érdekes helyek (POI) automatikus kijelzése, valamint a navigációt, a telefont, a rádiót és a CD/ USB-funkciókat vezérlő hangfelismerés. Világosabbá tett navigáció. Magasan, a vezető szemvonalában helyeztük el a CD 500 Navi 18 cm-es színes kijelzőjét, amely így kiválóan látható, akárcsak a DVD 800 Navi kijelzője, amelyen madártávlat-nézet is megjeleníthető. A zavaró közvetlen napfénytől süllyesztett kialakítása védi. Mobiltelefon-portálok. Választhatja a Bluetooth -kapcsolatot vagy egy beépíthető rendszert telefonspecifikus tartóval és töltővel. Minden fontos telefonfunkció a kormánykerékről vagy hanggal vezérelhető. Infinity hangrendszer (ISS). Az abszolút tökéletes hangzás érdekében az Opel Astrához a kivételes minőségű Infinity hangrendszer (ISS) is megrendelhető. Ez 7 x 45 W közvetlen csatornát használ, hogy megszólaltassa a 8 darab prémium minőségű hangszórót. Az audiojelek digitalizáltak, hogy finomhangolhatóak legyenek a digitális hangproceszszorral (DSP) a pontos hangzás érdekében.

55 Információs és szórakoztató rendszer 49

56 Opel kiegészítők. A széles körű, kiegészítőket összefoglaló program segíti, hogy az Ön Opel Astrája megfeleljen elképzeléseinek és életstílusának. Legyen szüksége tetőcsomagtartóra, sportfelszerelésre, vagy üzleti igényei miatt több kényelmi lehetőségre, van olyan termékünk, amely megkönnyíti életét. A bővülő családoknak kellenek a gyermekülések, a nap elleni védelem vagy esetleg a belső rendszerezhetőség. A választék kiterjed mind a külső, mind a belső stílusos és sportos megjelenésig. Valamennyi kiegészítő megfelel az Opel szigorú minőségi előírásainak. Amennyiben kíváncsi a lehetőségekre, lépjen kapcsolatba márkakereskedőjével. Könynyen hozhat ki többet Opel Astrájából. Az autó tetősínnel, szörfdeszka tartóval és árnyékolókkal felszerelt. A kiegészítők teljes listáját megtalálja a weboldalon, vagy tekintse meg az Opel Astra kiegészítőinek prospektusát. Csomagtértálca. Ez az egyedileg formázott tálca tisztán és rendben tartja az Opel Astra Sports Tourer csomagterét. Csúszásgátló bevonattal és a hátulján magasított peremmel ellátva kapható. FlexOrganizer Szerszámos doboz. Többfunkciós, vízálló tárolódoboz pl. szerszámok elhelyezésére. Az Opel Astra Sports Tourerhez külön rendelhető FlexOrganizer rendszer sínkampóihoz kapcsolható. Oldalsó díszlécek. Hangsúlyos vonalvezetést és kimunkált külsőt kölcsönöz, ugyanakkor óvja is Opel Astráját a négy darabból álló oldalsó díszléc készlet. Előkészítő alapozással kapható, és bármilyen színre fényezhető. Vízszintes rakodóháló. Könnyebb tárgyak rögzítésére használható, és jobban kihasználhatóvá teszi a csomagteret. Rugalmas, hálós szerkezetű anyagból készült, és könnyen használható.

57 Kiegészítők 51

58 Adjunk hozzá egy kis sportos hatást. Finom, de jelentőségteljes: az OPC Line kiegészítések diszkrét sportosságot kölcsönöznek az autónak. Valamennyi elem céltudatosan tervezett, és az Ön Opel Astrájának szigorú követelményei alapján épített. OPC Line csomag. Az Ön Opel Astrájához illő alkatrészek gyárilag előkészített csomagban vagy Opel márkakereskedőjétől mint kiegészítők is rendelhetők. OPC Line első lökhárítóspoiler OPC Line hátsó lökhárítóspoiler OPC Line küszöbspoilerek OPC Line hátsó tetőspoiler OPC Line jelvény

59 OPC Line 53

60 Bianchi által tervezett Opel mountainbike.

61 PEFC/ Opel szerviz. Az Opelnél a minőség többet jelent, mint kiválóan tervezett autókat. Átfogó szervizprogramunkkal állunk vásárlást követően is ügyfeleink rendelkezésére. Kétéves garancia új gépjárművekre Ez a garancia minden új Opel gépjárműre vonatkozik 24 hónapig kilométer-korlátozás nélkül, attól a naptól számítva, amikor az értékesítő Opel márkakereskedő a járművet az ügyfélnek leszállította. Alkatrész- és tartozékszerviz Opel alkatrészek és kiegészítők megrendelhetők a helyi Opel márkakereskedésben, ahol mindent megtalál a szaktanácsadás mellett, hogy kényelmesebbé vagy egyedibbé tegye gépjárművét. 12 éves korrózió elleni garancia Az Opel megbízható, hosszú távú garanciát vállal átrozsdásodás ellen, feltéve, hogy a szervizkönyvben szereplő összes kötelező szervizen és átvizsgáláson részt vesz gépjárművével. Hároméves garancia az Opel akkumulátorokra A gyárilag beszerelt Opel akkumulátorokra vállalt hároméves garanciával az indulási gondjai megszűnnek, még a legzordabb télben is. Opel az interneten Azonnali információra van szüksége? A oldalon bőséges információt talál minden Opel modellről, szervizről és kiegészítőről. Látogasson meg minket az interneten, ahol értesülhet az Opel legfrissebb híreiről és termékújdonságairól. Újrahasznosítás. Az újrahasznosításról, a visszaváltási pontokról, az élettartamuk végére ért járművekről (ELV), illetve azok újrahasznosításáról a oldalon találhat bővebb információt. A képeken az alapcsomagba nem tartozó, külön megrendelhető felszerelések is láthatóak. A katalógusban lévő adatok a nyomdába kerülés időpontjában érvényesek. Fenntartjuk a jogot arra, hogy a gépjárművek dizájnját vagy a felszereltségét módosítsuk. A katalógusban található színek eltérhetnek a tényleges színektől. A képeken látható opcionális felszerelések felár ellenében kaphatóak. A gépjárművek elérhetősége, a különböző műszaki megoldások és felszereltségek országonként eltérhetnek. Az újrahasznosítási tervezés, a hulladékká vált járművek átvételi pontjai és a hulladékká vált járművek újrahasznosítása kapcsán kérjük keresse fel a oldalunkat. A gépjárművek elérhetősége, a felszereltségek és érvényes ajánlatok vonatkozásában a pontos tájékoztatás érdekében kérjük keresse fel az Önhöz legközelebbi Opel Márkakereskedést. Opel Southeast Europe LLC (2040 Budaörs, Szabadság út 117.) Klórmentes, környezetbarát papírra nyomtatva. Kiadva: július PEFC által tanúsított Ez a kiadvány fenntartható művelésű erdőből és ellenőrzött forrásokból származik. HU/MY12

62

Tegyen minden utazást emlékezetessé!

Tegyen minden utazást emlékezetessé! Opel Zafira OPEL ZAFiRA. Bármire készen áll. A Zafira egyedi Flex7 ülés rendszerével mindaz a beépített sokoldalúság és kényelem a rendelkezésre áll, amelyre egy családnak szüksége lehet. Fedezze fel a

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Legyenek nagyobb elvárásai opel astra classic iii. Fedezze fel a dinamikus kialakítás, a minőségi tervezés és a kiemelkedő kényelem egységét! Az Opel Astra ClAssiC iii. Kifejezetten

Részletesebben

Térképezze fel a város határait.

Térképezze fel a város határait. Opel Antara Térképezze fel a város határait. Az Opel Antarában a kemény és tökéletes külső kényelmes és változatos belsővel párosul. Mindegy hová megy, magabiztosan és stílusosan fog érkezni. Fedezze

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító új Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. A nagy teljesítményről a 2 literes turbómotor gondoskodik,

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. Nagy teljesítményről kétliteres turbómotor gondoskodik, amellyel

Részletesebben

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Transparent Fond only Fedezze fel az Opel Insigniát. Fedezze fel a dinamikus forma, a leleményes ergonómia és a vérpezsdítő vezetési élmény merész egységét.

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK A KOMFORT OSZTÁLYON.

ÜDVÖZÖLJÜK A KOMFORT OSZTÁLYON. ÚJ OPEL MERIVA ÜDVÖZÖLJÜK A KOMFORT OSZTÁLYON. Az új Opel Meriva olyan autó, amelyben otthon érzi magát az ember. Komfortjával, kényelmével és a belső tér méretével egy autó sem veheti fel a versenyt

Részletesebben

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m Opel Corsavan Az Opel Corsavan Életteli, sportos kinézetével az Opel Corsavan egyértelmű stílusbeli kifejezőeszközt jelent bármilyen üzletben, ahol hangsúlyt helyeznek a külső megjelenésre. Dinamikus

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

IDEJE A FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBA KERÜLNI!

IDEJE A FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBA KERÜLNI! OPEL GTC IDEJE A FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBA KERÜLNI! TARTALOMJEGYZÉK Határozott körvonalaival és precíz, sportos kezelhetőségével a GTC maga a színtiszta atletikus teljesítmény. Egyedülálló megjelenésének

Részletesebben

NAGYSZERŰBB ÉLETRE TERVEZVE.

NAGYSZERŰBB ÉLETRE TERVEZVE. OPEL ZAFIRA TOURER NAGYSZERŰBB ÉLETRE TERVEZVE. Tartalomjegyzék A Zafira Tourerrel élménydúsabbá teheti a napját. A körülölelő szélvédőnek, a bumerángszerű fényszóróknak és a luxusszínvonalú, nappalit

Részletesebben

11 MILLIÓ FŐS RAJONGÓTÁBOR.

11 MILLIÓ FŐS RAJONGÓTÁBOR. OPEL ASTRA 11 MILLIÓ FŐS RAJONGÓTÁBOR. TARTALOMJEGYZÉK Astrában gondolkodik? Akkor jó társaságban van. Több mint 11 millió vásárló választotta már ezt a modellt. Ez teszi olyan sikeressé, és vonzerejét

Részletesebben

OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek

OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. A logisztikai feladatok sikere az átgondolt irányítás és a megbízható munkaerő mellett függ a az adott célra használt

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

IDEJE A FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBA KERÜLNI!

IDEJE A FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBA KERÜLNI! opel GTC ASTRA IDEJE A FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBA KERÜLNI! TARTALOMJEGYZÉK Határozott körvonalaival és dinamikus, sportos kezelhetőségével a GTC Astra a legtökéletesebb Astra. Egyedülálló megjelenésének köszönhetően

Részletesebben

Opel Astra. Sports Tourer

Opel Astra. Sports Tourer Opel Astra ports Tourer Opel Astra ports Tourer 1 Benzin Dízel Motor ports Tourer 1.4 ECOTEC 74 kw/1 LE 1.6 ECOTEC 85 kw/115 LE 1.6 ECOTEC 85 kw/115 LE 88 kw/12 LE 13 kw/14 LE tart/top 13 kw/14 LE 13 kw/14

Részletesebben

GTC Astra. 3-ajtós. Benzin. 3-ajtós GTC. Sport. Dízel. 1.4 Turbo ECOTEC Start/Stop 88 kw/120 LE. 5-fokozatú kézi. 1.4 Turbo ECOTEC.

GTC Astra. 3-ajtós. Benzin. 3-ajtós GTC. Sport. Dízel. 1.4 Turbo ECOTEC Start/Stop 88 kw/120 LE. 5-fokozatú kézi. 1.4 Turbo ECOTEC. Opel Astra Astra 1 Benzin tart/top 88 kw/12 LE tart/top 13 kw/14 LE 13 kw/14 LE 1.6 Turbo ECOTEC 132 kw/18 LE 1.8 ECOTEC 13 kw/14 LE 3ajtós Váltómű port 5fokozatú kézi 5 57 5 92 5fokozatú kézi 5 61 5 96

Részletesebben

Opel Cascada. 2-ajtós. Cabriolet. Cosmo. Benzin. 2-ajtós. Cabriolet. Cosmo. Dízel

Opel Cascada. 2-ajtós. Cabriolet. Cosmo. Benzin. 2-ajtós. Cabriolet. Cosmo. Dízel Opel Cascada Opel Cascada 1 Benzin Motor 1.4 Turbo ECOTEC 88 kw/120 LE 1.4 Turbo ECOTEC tart/top 103 kw/140 LE 1.6 Turbo ECOTEC 125 kw/170 LE 1.6 Turbo ECOTEC tart/top 147 kw/200 LE Váltómű 6fokozatú kézi

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

Opel Astra. 5-ajtós. Bi-Turbo. Drive. Benzin. 5-ajtós. Selection. Dízel 1.4 ECOTEC. 5-fokozatú kézi

Opel Astra. 5-ajtós. Bi-Turbo. Drive. Benzin. 5-ajtós. Selection. Dízel 1.4 ECOTEC. 5-fokozatú kézi Opel Astra Opel Astra 1 Benzin 1.4 ECOTEC 5ajtós 74 kw/1 LE 88 kw/12 LE 13 kw/14 LE tart/top 13 kw/14 LE 13 kw/14 LE LPG átalakítás 13 kw/14 LE tart/top 1.6 Turbo ECOTEC tart/top 125 kw/17 LE 1.6 Turbo

Részletesebben

Opel Astra 5 600 000 5 750 000 5 960 000 6 080 000 - - 5 830 000 6 040 000. Selection. 6-fokozatú kézi 6 080 000 6 230 000

Opel Astra 5 600 000 5 750 000 5 960 000 6 080 000 - - 5 830 000 6 040 000. Selection. 6-fokozatú kézi 6 080 000 6 230 000 Opel Astra Opel Astra 1 Benzin 1.4 ECOTEC 5ajtós 74 kw/1 LE 88 kw/12 LE 13 kw/14 LE tart/top 13 kw/14 LE 13 kw/14 LE LPG átalakítás 13 kw/14 LE 85 kw/115 LE 85 kw/115 LE 1.6 Turbo ECOTEC tart/top 125 kw/17

Részletesebben

Opel Astra. 4-ajtós. Selection Enjoy Active Cosmo. Benzin. 4-ajtós. Cosmo. Enjoy. Dízel

Opel Astra. 4-ajtós. Selection Enjoy Active Cosmo. Benzin. 4-ajtós. Cosmo. Enjoy. Dízel Opel Astra Opel Astra 1 Benzin Dízel 1.4 74 kw/100 LE 1.4 Turbo 1.4 Turbo 1.4 Turbo tart/top 1.6 1.6 1.6 Turbo tart/top 127 kw/170 LE 1.6 Turbo 127 kw/170 LE 1.6 Turbo 132 kw/180 LE 1.6 Turbo 132 kw/180

Részletesebben

Opel Astra. 5-ajtós. Bi-Turbo. Sport. Selection Enjoy Active Cosmo. Benzin. 5-ajtós. Active. Cosmo. Sport. Bi-Turbo. Dízel.

Opel Astra. 5-ajtós. Bi-Turbo. Sport. Selection Enjoy Active Cosmo. Benzin. 5-ajtós. Active. Cosmo. Sport. Bi-Turbo. Dízel. Opel Astra Opel Astra 1 Benzin Dízel 5ajtós 1.4 64 kw/87 LE 1.4 74 kw/100 LE 1.4 tart/top 74 kw/100 LE 1.4 Turbo 88 kw/120 LE 1.4 Turbo tart/top 88 kw/120 LE 1.4 Turbo 1.4 Turbo LPG előkészítés 1.4 Turbo

Részletesebben

Opel Astra. 5-ajtós. Bi-Turbo. Active. Selection Enjoy Active Cosmo. Benzin. 5-ajtós. Cosmo. Selection. Dízel 1.4 ECOTEC

Opel Astra. 5-ajtós. Bi-Turbo. Active. Selection Enjoy Active Cosmo. Benzin. 5-ajtós. Cosmo. Selection. Dízel 1.4 ECOTEC Opel Astra Opel Astra 1 Benzin 1.4 ECOTEC 5ajtós 64 kw/87 LE 1.4 ECOTEC 74 kw/1 LE 88 kw/12 LE 13 kw/14 LE tart/top 13 kw/14 LE 13 kw/14 LE LPG átalakítás 13 kw/14 LE tart/top tart/top 125 kw/17 LE 125

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

A forradalmak Az utcán kezdődnek.

A forradalmak Az utcán kezdődnek. opel AmperA A forradalmak Az utcán kezdődnek. tartalomjegyzék Ideje csatlakozni az új elektromos mobilitási mozgalomhoz. Az Opel Ampera forradalmi áttörést hoz. A legelső E-REV-ként (Extended-Range Electric

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

Opel Zafira. Egyterű. Enjoy. Benzin. Egyterű. Enjoy. Dízel

Opel Zafira. Egyterű. Enjoy. Benzin. Egyterű. Enjoy. Dízel Opel Zafira Opel Zafira 1 Benzin Dízel 1.6 ECOTEC 85 kw/115 LE 1.6 CNG Turbo ECOTEC 110 kw/150 LE 103 kw/140 LE 103 kw/140 LE 81 kw/110 LE 92 kw/125 LE Váltómű 5-fokozatú kézi 5 490 000 6 930 000 5-fokozatú

Részletesebben

Opel Zafira Tourer. Egyterű. Selection Edition Active Cosmo. Benzin. Egyterű. Dízel

Opel Zafira Tourer. Egyterű. Selection Edition Active Cosmo. Benzin. Egyterű. Dízel Opel Zafira Tourer Opel Zafira Tourer 1 Benzin Dízel Motor 88 kw/12 LE tart/top 88 kw/12 LE 13 kw/14 LE tart/top 13 kw/14 LE 13 kw/14 LE LPG átalakítás 13 kw/14 LE CNG átalakítás 11 kw/15 LE tart/top 125kW/17

Részletesebben

Opel Zafira Tourer. Egyterű. Selection Edition Drive Cosmo. Benzin. Egyterű Selection Edition Drive Cosmo. Dízel

Opel Zafira Tourer. Egyterű. Selection Edition Drive Cosmo. Benzin. Egyterű Selection Edition Drive Cosmo. Dízel Opel Zafira Tourer Opel Zafira Tourer 1 Benzin Motor 88 kw/12 LE tart/top 88 kw/12 LE 13 kw/14 LE tart/top 13 kw/14 LE LPG átalakítás 13 kw/14 LE 13 kw/14 LE CNG átalakítás 11 kw/15 LE 125 kw/17 LE 147

Részletesebben

A LÉNYEGHEZ KAPCSOLÓDVA.

A LÉNYEGHEZ KAPCSOLÓDVA. OPEL INSIGNIA A LÉNYEGHEZ KAPCSOLÓDVA. Az Opel Insigniát vezetve megtudhatja, mi tesz egy autót kivételessé. A forradalmian megújult kezelőfelület átalakítja a vezető és az autó együttműködését. Az érintőpados

Részletesebben

GTC Astra. 3-ajtós. Drive. Sport. Benzin. 3-ajtós. Bi-Turbo OPC. Enjoy. Dízel. 1.4 Turbo ECOTEC Start/Stop 88 kw/120 LE 1.4 Turbo ECOTEC 103 kw/140 LE

GTC Astra. 3-ajtós. Drive. Sport. Benzin. 3-ajtós. Bi-Turbo OPC. Enjoy. Dízel. 1.4 Turbo ECOTEC Start/Stop 88 kw/120 LE 1.4 Turbo ECOTEC 103 kw/140 LE Opel GTC Astra GTC Astra 1 Benzin Motor tart/top 88 kw/12 LE 13 kw/14 LE tart/top 13 kw/14 LE 13 kw/14 LE 1.6 Turbo ECOTEC 125 kw/17 LE 1.6 Turbo ECOTEC tart/top 149 kw/2 LE 2. Turbo ECOTEC tart/top 27

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 5-fokozatú kézi. 48 kw/65 LE 2 160 000 1.2 TWINPORT ECOTEC 2 850 000. 5-fokozatú kézi

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 5-fokozatú kézi. 48 kw/65 LE 2 160 000 1.2 TWINPORT ECOTEC 2 850 000. 5-fokozatú kézi OPEL Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 7 5fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 16 1.2 TWINPORT ECOTEC 2 85 5fokozatú kézi 51 kw/7 LE 2 28 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 8 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR MOTOR MŰSZAKI ADATOK Típus K-1.2 (benzin) ϒ -1.4 (benzin) U-1.4 Kis teljesítményű (dízel) U-1.4 Nagy teljesítményű (dízel) Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1248 1396 1396 Furat x löket (mm) 71 x 78.8 77 x 74.99

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb.

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb. NISSAN MICRA AKCIÓSAN MÁR 2 744 000 000 Fttól 1 THM: MINDENKINEK KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2,5 % x4 INGYEN TÉLI GUMI ABRONCS TÁGAS TÉR Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000. 5-fokozatú kézi. 51 kw/70 LE 2 429 134.

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000. 5-fokozatú kézi. 51 kw/70 LE 2 429 134. Opel Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 935 48 kw/65 LE 2 311 24 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 85 51 kw/7 LE 2 429 134 3 625 2 854 331 Dízel 3ajtós Váltómű 1.3 CDTI ECOTEC 3 675

Részletesebben

Opel Antara. Antara. Selection Enjoy Cosmo. Benzin. Antara. Selection. Dízel. 2.4 ECOTEC FWD 123 kw/167 LE 2.4 ECOTEC AWD 123 kw/167 LE

Opel Antara. Antara. Selection Enjoy Cosmo. Benzin. Antara. Selection. Dízel. 2.4 ECOTEC FWD 123 kw/167 LE 2.4 ECOTEC AWD 123 kw/167 LE Opel Opel 1 Benzin Motor 2.4 ECOTEC FWD 123 kw/167 LE 123 kw/167 LE 123 kw/167 LE Váltómű election 6fokozatú kézi 6 840 000 7 240 000 6fokozatú kézi 7 740 000 8 300 000 6fokozatú automata 8 040 000 8 600

Részletesebben

Új Opel Astra. 5-ajtós

Új Opel Astra. 5-ajtós Új Opel Astra 5ajtós Új Opel Astra 1 Benzin Motor 1.4 ECOTEC 74 kw/1 LE 1. Turbo ECOTEC tart/top 78 kw/15 LE 1. Turbo ECOTEC tart/top 78 kw/15 LE 1.4 Turbo ECOTEC 92 kw/125 LE 1.4 Turbo ECOTEC tart/top

Részletesebben

Opel Cascada. 2-ajtós. Cabriolet. Cosmo. Benzin. 2-ajtós. Cosmo. Cabriolet. Dízel

Opel Cascada. 2-ajtós. Cabriolet. Cosmo. Benzin. 2-ajtós. Cosmo. Cabriolet. Dízel Opel Cascada Opel Cascada 1 Motor 2ajtós Váltómű Benzin 1.4 Turbo ECOTEC 88 kw/12 LE 1.4 Turbo ECOTEC tart/top 13 kw/14 LE 6fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6 99 7 29 7 49 7 79 1.6 Turbo ECOTEC tart/top 125

Részletesebben

Motor C 250 d Limuzin

Motor C 250 d Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Limuzin Egyedi modellek & csomagok Szín Gyémántfehér BRIGHT metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-küllős design, 45,7 cm (18') Kárpitozás

Részletesebben

Opel Corsa. 3-ajtós. Benzin. 3-ajtós. Dízel. Color Edition. Selection OPC. Sport. Color Edition. Selection

Opel Corsa. 3-ajtós. Benzin. 3-ajtós. Dízel. Color Edition. Selection OPC. Sport. Color Edition. Selection Opel Corsa Opel Corsa 1 Benzin 3ajtós 1.0 TWINPORT ECOTEC 48 kw/65 LE tart/top LPG átalakítás 1.4 ECOTEC 1.4 ECOTEC csökkentett CO 2 kibocsátás 1.4 ECOTEC tart/top 1.4 Turbo ECOTEC tart/top 88 kw/120 LE

Részletesebben

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen.

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen. Színválaszték A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 6 390 000 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál,

Részletesebben

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN QASHQAI A TELJESEN ÚJ QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI. UTÁNOZHATATLAN VÁROSI ÉLMÉNYEK. MAGASABB FOKOZATRA KAPCSOLVA. FORRADALMAT INDÍTOTT EL, most pedig kihívó, új formában visszatér, hogy

Részletesebben

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni megtanít A mai felgyorsult világban könnyû megfeledkezni az érzésekrõl, a természetes dolgokról. Az új fejlesztésû és stílusos Suzuki Grand Vitara azonban felélénkíti az érzékszerveket, és képessé tesz

Részletesebben

AZ EGYEDI ÉLMÉNYEK SZOLGÁLATÁBAN

AZ EGYEDI ÉLMÉNYEK SZOLGÁLATÁBAN PEUGEOT 508 rxh AZ EGYEDI ÉLMÉNYEK SZOLGÁLATÁBAN Kalandvágy és szabadságszeretet inspirálta az 508 RXH megszületését. Az összkerékhajtás minden úton és minden időben a vezetés háborítatlan élményét nyújtja.

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS ÚJ NISSAN X-TRAIL MÁR 6 990 000 Ft-tól 2,5% THM: MINDENKINEK* 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos vezetést

Részletesebben

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS NISSAN MICRA THM: 2,5 % x4 MINDENKINEK 1 INGYEN TÉLI GUMIABRONCS AKCIÓSAN MÁR 2 644 000 000 Ft-tól NissanConnect Az új NissanConnect navigációs rendszer tökéletesen optimalizált mobilkörnyezetet biztosít:

Részletesebben

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Coupé Egyedi modellek & csomagok Szín designo selenit-szürke magno fényezés Kerék AMG könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős design, 18" Kárpitozás

Részletesebben

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással Már 2 799 000 Fttól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással ÚJ NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS HOLTTÉRFIGYELÉS SÁVELHAGYÁSJELZÉS MOZGÓ TÁRGYAK ÉSZLELÉSE Az AVM rendszer széles látószögű hátsó kamerája

Részletesebben

Opel Corsa. Akár 2 799 000 Ft-ért. Jelenlegi ajánlat:

Opel Corsa. Akár 2 799 000 Ft-ért. Jelenlegi ajánlat: Opel Corsa Akár 2 799 000 Ftért Jelenlegi ajánlat: Új Opel Corsa klímával, CD lejátszós rádióval és 1.0 (65 LE) benzinmotorral akár 2 799 000 Ftért, vagy 1.2 (85 LE) benzinmotorral akár 3 019 000 Ftért,

Részletesebben

CITROËN JUMPY FURGON

CITROËN JUMPY FURGON CITROËN JUMPY FURGON DIZÁJN Fedezze fel a Citroën Jumpy-t, valamint a CITROËN haszongépjármű-kínálatát, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN JUMPY: EGY

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Essentia Combo 1.4 TWINPORT 66 kw/90 LE 5MT 3 150 000 Combo 1.4 TWINPORT 66 kw/90 LE 5MT Combo 1.3 CDTI 55 kw/75 LE 5MT 3 570 000 Combo 1.3 CDTI 55 kw/75 LE 5MT Combo 1.3 CDTI

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000 ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 750 000 Ft kedvezménnyel THM: 3,99% 2 Akár 750 000 AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos

Részletesebben

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium.

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium. Felszereltség Motor 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Titanium 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Sport 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD Listaár

Részletesebben

VALÓDI AUTÓ VALÓDI EMBEREKNEK.

VALÓDI AUTÓ VALÓDI EMBEREKNEK. OPEL Combo VALÓDI AUTÓ VALÓDI EMBEREKNEK. TARTALOMJEGYZÉK Bármi is szerepeljen a teendők listáján, az Opel Combóval könnyedén elintézhető. A sokoldalú kínálat a Combo Cargo furgontól a Combo Tour családi

Részletesebben

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI NYOMTATÁS VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL TELJESÍ TMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZT RÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL

Részletesebben

Opel Movano PC. Combi. Bus. Dízel. Dízel. Változat Össztömeg ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül

Opel Movano PC. Combi. Bus. Dízel. Dízel. Változat Össztömeg ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül Opel Movano 2.3 CDTI MT (92 kw/125 LE) Opel Movano PC tart/top MT (1 kw/135 LE) 2.3 CDTI MT (11 kw/15 LE) 2.3 CDTI MTA (11 kw/15 LE) ÁFAval ÁFAval ÁFAval ÁFAval 1 tart/top MT (12 kw/163 LE) ÁFAval Dízel

Részletesebben

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN NT400 CABSTAR KISHASZONGÉPJÁRMŰ PÁRATLAN MODELLVÁLASZTÉK AZ UEFA BAJNOKOK LIGÁJA HIVATALOS KISHASZONGÉPJÁRMŰVE A NISSAN FOLYAMATOS ÚJÍTÁSOKKAL SEGÍTI A VÁLLALKOZÁSÁT - Intelligens új módszerekkel

Részletesebben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Új Nissan PULSAR 3 990 000 Fttól kedvezményes finanszírozással Az ajánlat 2014.09.09 2014.09.30 között érvényes. A hihetetlenül tágas és szellős utastérrel

Részletesebben

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ]

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] CITROËN C3 [ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] Letisztult és feszes vonalaival a CITROËN C3 merész és avatgárd megjelenésű. Elegáns és energikus stílusát kiemeli az első lökhárító, amelynek felső része magában

Részletesebben

NAGYSZERŰBB ÉLETRE TERVEZVE.

NAGYSZERŰBB ÉLETRE TERVEZVE. OPEL ZAFIRA TOURER NAGYSZERŰBB ÉLETRE TERVEZVE. A Zafira Tourerrel élménydúsabbá teheti a napját. A körülölelő szélvédőnek, a bumerángszerű fényszóróknak és a luxusszínvonalú, nappalit idéző belső térnek

Részletesebben

CITROËN BERLINGO MULTISPACE

CITROËN BERLINGO MULTISPACE CITROËN BERLINGO MULTISPACE +++ CITROËN BERLINGO MULTISPACE ÚJDONSÁGOKBAN GAZDAG +++ TECHNOLÓGIA. A műszerfalba épített USB Box egység részeként egy USB-port és egy Jack-aljzat áll rendelkezésre. KÉNYELEM

Részletesebben

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5 281 000 000 Ft bruttó kezdőártól 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

Részletesebben

OPEL Meriva. Már 3 990 000 forinttól. Jelenlegi ajánlat: Meriva 1.4 légkondicionálóval és metálfénnyel 4.149.000Ft-ért

OPEL Meriva. Már 3 990 000 forinttól. Jelenlegi ajánlat: Meriva 1.4 légkondicionálóval és metálfénnyel 4.149.000Ft-ért OPEL Meriva Már 3 990 000 forinttól Jelenlegi ajánlat: Meriva 1.4 légkondicionálóval és metálfénnyel 4.149.000Ftért Opel Meriva NG 1 Benzin Dízel Motor 1.4 ECOTEC 74 kw/100 LE 1.4 Turbo ECOTEC 88 kw/120

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról.

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN DS4 Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. Csábítás Rafinéria Stílus Citroën DS4 Igazi

Részletesebben

Opel Combo CV. Van L1H1 normál teherbírás. Van L1H1. megnövelt teherbírás - 5 258 400 5 325 696. Van L1H1. Van L2H1 megnövelt teherbírás

Opel Combo CV. Van L1H1 normál teherbírás. Van L1H1. megnövelt teherbírás - 5 258 400 5 325 696. Van L1H1. Van L2H1 megnövelt teherbírás Opel Combo Opel Combo CV 1 Benzin Motor Combo 1.4 ECOTEC 70 kw / 95 LE 1.4 ECOTEC tart/top 70 kw / 95 LE 1.4 Turbo ECOTEC 88 kw / 120 LE 1.4 CNG Turbo ECOTEC 88 kw / 120 LE Váltómű 5fokozatú kézi 5fokozatú

Részletesebben

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól*

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC LISTAÁR Motor Limited Bose Energy TCe 130 5 840 000 - Energy dci 110 6 400 000 Energy dci 130 6 900 000 7 500 000 Grand Scénic Limited: magasra

Részletesebben

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!!

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! Modellek - akciós ár Benzin 1.4 l 65 kw (88 LE) 1.6 l 81 kw (0 LE) Dízel 1.5 dci 63 kw (86 LE) 1.5 dci (+DPF) 76 kw (103 LE) Visia Visia AC Acenta I-Way Tekna

Részletesebben

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben!

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben! NISSAN NV200 FURGON Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1 KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2930000 Ft nettó kezdőártól 1-2 : További részletek az utolsó oldalon. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA TRAX 2013.OKTÓBER ÁRAK LISTAÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) 1.4 turbo FWD MT6 4740000Ft 1.4 turbo AWD MT6 5185000Ft 149 g/km 4190000Ft 153 g/km 1.4 turbo FWD MT6 5140000Ft 1.4 turbo AWD

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

WWW.PEUGEOT.HU NYOMDAI GONDOZÁS: PIXELGRAF MARK/DPS-207 CC 2009_01 ÚJ 207 CC

WWW.PEUGEOT.HU NYOMDAI GONDOZÁS: PIXELGRAF MARK/DPS-207 CC 2009_01 ÚJ 207 CC WWW.PEUGEOT.HU NYOMDAI GONDOZÁS: PIXELGRAF MARK/DPS-207 CC 2009_01 ÚJ 207 CC STÍLUSA MAGÁVAL RAGAD Az új 207 CC kupé-kabrió a Peugeot saját tervezése. Egy autó, mely egyszerre karakteres, harmonikus sportkupé

Részletesebben

NISSAN NOTE. Külső megjelenés Belső megjelenés Technológia és Teljesítmény Biztonság Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN NOTE. Külső megjelenés Belső megjelenés Technológia és Teljesítmény Biztonság Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN NOTE MINDEN A HELYÉN VAN IGAZÁN STÍLUSOS. Elegánsabb és dinamikusabb. Alacsonyabb tetővonalával, meredekebb szélvédőjével, kiszélesedő kerékíveivel és a hátrahúzott fényszórókat megtörő kecses hűtőrácsával

Részletesebben

Opel Mokka. 5-ajtós. Drive. Benzin. 5-ajtós. Drive. Cosmo. Dízel

Opel Mokka. 5-ajtós. Drive. Benzin. 5-ajtós. Drive. Cosmo. Dízel Opel Mokka Opel Mokka 1 Benzin Dízel 1.6 ECOTEC tart/top 85 kw/115 LE tart/top LPG átalakítás tart/top AWD 5ajtós 5ajtós tart/top 96 kw/13 LE 96 kw/13 LE tart/top AWD 96 kw/13 LE Váltómű 5fokozatú kézi

Részletesebben

Modellek 1.6 1.6 CE 1.6 TE 1.6 TX

Modellek 1.6 1.6 CE 1.6 TE 1.6 TX Mazda3 Sport Modellek 1.6 1.6 CE 1.6 TE 1.6 T Bruttó listaár (Ft) 4 509 900 4 859 900 4 949 900 5 459 900 Kedvezmény (Ft) 510 000 400 000 400 000 400 000 Bruttó kedvezményes ár (Ft) 3 999 900 4 459 900

Részletesebben

Stílusosan közlekedni.

Stílusosan közlekedni. Fiat Scudo Stílusosan közlekedni. Mi a különbség a munka és az élvezetes munka között? A Fiat Scudo. Mert megbízható, fürge és nagy teherbírású. A Scudo a legjobb belépô a hatékonyság és az elegáns megjelenés

Részletesebben

04/2016 KÉSZEN ÁLL EGY ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNYRE? 83 plusz 5 év ISMERJE MEG MODELLJEINKET, AJÁNLATAINKAT! HONDA PREMIUM QUALITY

04/2016 KÉSZEN ÁLL EGY ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNYRE? 83 plusz 5 év ISMERJE MEG MODELLJEINKET, AJÁNLATAINKAT! HONDA PREMIUM QUALITY 04/2016 KÉSZEN ÁLL EGY ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNYRE? HONDA PREMIUM QUALITY 83 plusz 5 év ISMERJE MEG MODELLJEINKET, AJÁNLATAINKAT! Az Ön életéhez igazodó. ÚJ Minden a helyére került. HONDA CONNECT INFOTAINMENT

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. MÁRCIUS 1-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA COROLLA SEDAN (4 AJTÓS) GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 1.33 DUAL VVT-I BENZINES, 73 KW / 99 LE Bruttó listaár Felszereltség Váltó

Részletesebben

Az Ön kézikönyve OPEL COMBO http://hu.yourpdfguides.com/dref/2824843

Az Ön kézikönyve OPEL COMBO http://hu.yourpdfguides.com/dref/2824843 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Vitara

Felszereltség Suzuki Vitara S GL+ FUTÓMŰ 215/60R16 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) S - - - - - - - 215/55R17 + könnyűfém keréktárcsa *(No-1 Sel ) - S - - - S - - Abroncsok és keréktárcsák 215/55R17 + könnyűfém keréktárcsa

Részletesebben

GLE SUV szériafelszereltségei

GLE SUV szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o o o o AMG AMG sport modell (külső) 216 o V8 BITURBO felirat az első sárvédőn

Részletesebben

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól*

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! LISTAÁR Motor Life Zen Intens Bose TCe 130 5 390 000 5 950 000 6 680 000 - dci 110-6 740 000 7 470 000 - dci

Részletesebben

Opel Vivaro. Üdvözöljük saját első osztályú útján!

Opel Vivaro. Üdvözöljük saját első osztályú útján! Opel Vivaro Opel Vivaro. Üdvözöljük saját első osztályú útján! Opel Szerviz 4 Kisteherautó 6 Duplafülkés változat 8 Mindegy, hogy mit szállít, az első osztályra jellemző tágasságot, kényelmet és hangulatot

Részletesebben

A megújult. Hyundai i30

A megújult. Hyundai i30 A megújult Hyundai i30 Határozottan dinamikus. A megújult i30. Az első benyomáshoz mindenekelőtt lenyűgöző megjelenésre van szükség. A megújult Hyundai i30 erőteljes, karakteres formaterve első pillantásra

Részletesebben

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT!

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 2 GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 3 4 Króm hűtőrács LED-ES HÁTSÓ LÁMPATESTEK 17 COLOS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK HATÁROKAT FESZEGETŐ FORMATERV EGY AUTÓNAK, MELY MINDEN EDDIGINÉL MESSZEBBRE MEGY A különleges szolgáltatásokban

Részletesebben

Opel Zafira. Egyterű Enjoy. Benzin. Egyterű Enjoy. Dízel. 1.8 ECOTEC 88 kw/120 LE 1.8 ECOTEC 103 kw/140 LE. 5-fokozatú kézi 4 940 000.

Opel Zafira. Egyterű Enjoy. Benzin. Egyterű Enjoy. Dízel. 1.8 ECOTEC 88 kw/120 LE 1.8 ECOTEC 103 kw/140 LE. 5-fokozatú kézi 4 940 000. Opel Zafira Opel Zafira 1 Benzin Dízel 88 kw/12 LE 13 kw/14 LE 81 kw/11 LE 92 kw/125 LE Váltómű 5-fokozatú kézi 4 94 5-fokozatú kézi 5 1 Váltómű 6-fokozatú kézi 5 82 6-fokozatú kézi 5 89 Rendelhető felszerelések

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA CAPTIVA MY13 MÁJUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) ÜLÉSEK SZÁMA LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 2.4 benzin 167LE MT6 FWD 2.2 dízel 163LE MT6 FWD 210 g/km 170 g/km

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok NISSAN QASHQAI MEGJELENÉS PRÉMIUM KÜLSŐ KIALAKÍTÁS 4 PRÉMIUM BELSŐ KIALAKÍTÁS 8 TECHNOLÓGIA ÉS TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTETT TECHNOLÓGIA 10 NISSAN CONNECT 14 NISSAN 360 -OS PARKOLÁST SEGÍTŐ KAMERA (AVM)

Részletesebben

NISSAN FINANCE MINDENKINEK VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT!

NISSAN FINANCE MINDENKINEK VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! v NISSAN e- NETTÓ KEZDŐÁR 8 000 000 FT NISSAN FINANCE 2,5% THM MINDENKINEK GARANCIA AKKUMULÁTOR-KAPACITÁSRA 5 ÉV / 100 000 KM VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! A díjnyertes és LEAF ötvözésével alkottuk meg

Részletesebben

Opel Insignia. Edition. 6-fokozatú kézi 6 780 000 7 670 000 - 6-fokozatú kézi 6 600 000. 6-fokozatú kézi - 8 370 000 8 880 000 8 840 000 8 830 000 -

Opel Insignia. Edition. 6-fokozatú kézi 6 780 000 7 670 000 - 6-fokozatú kézi 6 600 000. 6-fokozatú kézi - 8 370 000 8 880 000 8 840 000 8 830 000 - Opel Insignia Opel Insignia 1 Benzin Dízel 4ajtós 1.4 Turbo tart/top 13 kw/14 LE 1.4 Turbo LPG átalakítás 13 kw/14 LE 1.6 Turbo 132 kw/18 LE 1.8 13 kw/14 LE 2. Turbo 162 kw/22 LE 2. Turbo tart/top 162

Részletesebben

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe Hyundai Motor Company www.hyundai.hu EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe A Santa Fe maga a stílus Mi jellemzi a Santa Fe-t? Egyetlen szó: Stílus Képzelje

Részletesebben

Alfa Romeo Giulietta árlista

Alfa Romeo Giulietta árlista Alfa Romeo Giulietta árlista Progression felszereltség Árlista érvényes: 2011. szeptember 20-tól visszavonásig Típus Ajtók Karosszéria Váltó Üzemanyag Kód Nettó ár Regisztrációs adó Bruttó ár, regisztrációs

Részletesebben

Motor Benzinmotor Dízelmotor 1.6L. Sebességváltás 5MT 5MT/6AT Felszereltség GL GL+ GLX GLX. 215/55R17 + könnyűfém - - S S. keréktárcsa *(No-1 Sel )

Motor Benzinmotor Dízelmotor 1.6L. Sebességváltás 5MT 5MT/6AT Felszereltség GL GL+ GLX GLX. 215/55R17 + könnyűfém - - S S. keréktárcsa *(No-1 Sel ) Futómű Abroncsok és keréktárcsák 215/60R16 + acél keréktárcsa S - - - (teljes méretű dísztárcsával) 215/60R16 + könnyűfém - - - - keréktárcsa 215/55R17 + könnyűfém - S - - keréktárcsa *(No-1 Sel ) 215/55R17

Részletesebben

Az Ön kézikönyve OPEL CORSA http://hu.yourpdfguides.com/dref/2824886

Az Ön kézikönyve OPEL CORSA http://hu.yourpdfguides.com/dref/2824886 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós

Felszereltség Motor 5 ajtós Felszereltség Motor 5 ajtós 1.6l SCTi EcoBoost (160 LE) M6 9 020 000 Ft Business 2.0l TDCi (140LE) M6 9 480 000 Ft 2.0l TDCi (140LE) Powershift automata 10 080 000 Ft 2.0l SCTi EcoBoost (203 LE) Powershift

Részletesebben

Szériafelszereltség. Autó Széles Kft. T6 Multivan High. 2.0TDI SCR BMT DSG SGMHH700. Teljesítmény: 204 LE/150 kw

Szériafelszereltség. Autó Széles Kft. T6 Multivan High. 2.0TDI SCR BMT DSG SGMHH700. Teljesítmény: 204 LE/150 kw Autó Széles Kft. Szériafelszereltség Modell T6 Multivan High. 2.0TDI SCR BMT DSG SGMHH700 Teljesítmény: 204 LE/150 kw Megnevezés "Composition Colour" rádió - "Composition Colour" rádió - 5"-érintőképernyő

Részletesebben

nagyobb nyugalommal és hosszabbítsa Praktikus és kedvező árú családi autót keres? meg a garanciát további két évvel, összesen Mi tudjuk a megoldást!

nagyobb nyugalommal és hosszabbítsa Praktikus és kedvező árú családi autót keres? meg a garanciát további két évvel, összesen Mi tudjuk a megoldást! Dacia Értjük az Ön elvárásait, ezért intelligens ötleteket kínálunk A Daciát és Önt az intelligencia köti össze. felszereltségek. A Renault csoport nem támaszkodunk, melyek már bizonyították nagyobb nyugalommal

Részletesebben