AZ EGYEDI ÉLMÉNYEK SZOLGÁLATÁBAN

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AZ EGYEDI ÉLMÉNYEK SZOLGÁLATÁBAN"

Átírás

1 PEUGEOT 508 rxh

2 AZ EGYEDI ÉLMÉNYEK SZOLGÁLATÁBAN Kalandvágy és szabadságszeretet inspirálta az 508 RXH megszületését. Az összkerékhajtás minden úton és minden időben a vezetés háborítatlan élményét nyújtja. Az 508 RXH az élvezetes, könnyed utazás élményét garantálja városban és vadregényes tájakon egyaránt. Az 508 RXH az összkerékhajtás egy új, eddig nem tapasztalt élményét kínálja: az elegáns, stílusos külső alatt dízel hibrid erőforrás bújik meg. A HYbrid4 kombinálja a dízel- és az elektromos hajtás előnyeit: környezetkímélő összkerékhajtás, könnyen uralható erő, nagyfokú biztonság, variálhatóság és újszerű vezetési élmény, környezettudatos felelősségvállalás.

3 MŰVÉSZI MINŐSÉG A belső tér kifinomult, diszkrét hangulatot áraszt. Természetes, exkluzív anyagok és színek hangsúlyozzák az 508 RXH különlegességét: a műszerfali órák fehér háttérvilágítása elegáns hangulatot teremt, a sebességváltó ergonomikus dizájnja modernitást sugall... minőségi, exkluzív kialakítás jelemzi a legapróbb részletekig.

4 DÍZEL HIBRID ERŐFORRÁS PÁRATLAN ÉLMÉNY Az 508 RXH-ban, a 3008 modell mellett, a világon először alkalmaztak dízel hibrid erőforrást. Az 508 RXH stílusa és innovatív HYbrid4 hajtáslánca a szegmensben eddig nem ismert új szintre emeli az autózás szabadságát és örömét: magas szintű teljesítményt és tökéletes úttartást biztosít, 4-fokozatú menetmód választójának köszönhetően könnyed kezelhetőség jellemzi. A vezetés szabadságát az összekerékhajtás, nyugalmát pedig az elektromos motor hangtalan működése garantálja.

5 A ZÖLD ERŐ: 200 LÓERŐ, 4 4 MEGHAJTÁS, 4,0 L FOGYASZTÁS AZ AUTÓ MŰKÖDÉSE: - Megállásnál a motorok leállnak, nem fogyasztanak üzemanyagot és nincs CO 2 -kibocsátásuk.. - Indulásnál, lassításnál vagy alacsony sebességnél a villanymotor lép működésbe. - Gyorsításkor a két motor együttes működése biztosítja az optimális teljesítményt. - Országúton vagy nagy sebességnél csak a dízelmotor működik. - Lassításkor a villanymotor generátorként működik és tölti az akkumulátort. VILLANYMOTOR A villanymotor teljesítménye 20 kw (27 LE), mely főként városi körülmények között ideális: indításkor, alacsony sebességnél, lassításnál lép működésbe. A generátorként dolgoztatott villanymotor lassításkor a mozgási energiát villamos energiává alakítja, és tölti az akkumulátort, így hozzájárul a fogyasztás csökkentéséhez. Stop & Start rendszer A Stop & Start rendszer teszi lehetővé a HDi dízelmotor és a villanymotor között automatikus átváltást, amely készenléti állapotba hozza a dízelt, majd ismét beindítja, ha szükség van rá (a gázpedál megnyomásakor, az akkumulátor lemerülésekor stb.). A rendszernek köszönhetően a fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás jelentősen csökken városi körülmények között. DÍZELMOTOR A 120 kw (163 LE) dízelmotor a legoptimálisabb teljesítményt: országúton és autópályán, és egyéb, városon kívüli terepen biztosít. Az 1997 cm 3 -es motor teljesítménye 120 kw 3,850 fordulat/percnél, nyomatéka pedig 300 Nm 1,750 fordulat/percnél. A motor természetesen részecskeszűrővel van ellátva.

6 KORSZAKALKOTÓ TECHNOLÓGIA Egy kapcsoló, négy mód A hétcolos, 16/9-es, színes képernyő valós időben tájékoztatja a vezetőt a hibrid hajtáslánc üzemállapotáról és az akkumulátor töltöttségéről (1 4. kép). A bal oldali műszerfali óra (5. kép) gázadáskor és fékezéskor százalékban mutatja az energiafelhasználást, illetve fékezéskor az energiavisszanyerést is. Jobboldalon hagyományos sebességmérő található. A kettő közötti mátrixkijelzőn láthatjuk a tempomatra, a vezetési módra, az akkumulátor töltöttségére és a motorok működésére vonatkozó adatokat % elektromos hajtás ZEV mód 2 Városi közlekedés Auto mód 3 Intenzív gyorsítás SPORT mód hajtás Összkerékhajtású mód 5 Műszerfali órák és mátrixkijelző 6 Hajtásimód-választó zev mód*: Kizárólag villamos hajtás, a dízelmotor csak erőteljes gyorsítás igénye esetén indul be. Mivel ilyenkor sem zaj, sem kipufogógáz nem keletkezik, eszményi városi járműről beszélhetünk, amely hangtalanul suhan a lakóövezetben. AUTO mód*: Elektronika felügyeli önműködően az egész rendszert, beleértve az átváltást a HDi dízel és a villanymotor között. Ez adja a csekély fogyasztás és a dinamikus viselkedés lehető legjobb arányát. sport mód: Magasabb fordulatszámnál történnek a sebességváltások, így fokozottan érvényesül a konrollált erő, hiszen a dízel és a villanymotor egyesített teljesítménye optimálisan oszlik el a négy kerék között. összekerékmeghajtású mód*: A két motor a lehető legnagyobb mértékben együttműködik, a hátsó kerekeket a villanymotor hajtja, az elsőket pedig a dízel. Ez megnyugtató tudat, biztonságossá és könnyen vezethetővé teszi az autót még csúszós úton is. * Zero Emission Vehicle * 4WD

7 Igényes, exkluzív ez jellemzi az 508 RXH felszereltségét. Négyzónás automatikus klímaberendezés A kétzónás automata klímaberendezés mellett az 508 RXH négyzónás automata klímával* is rendelhető, melynek köszönhetően mind az elöl, mind a hátul ülők kedvük szerint szabályozhatják a nekik megfelelő hőfokot. * opció Audio- és navigációs rendszer Az új generációs WIP Nav+ színes navigáció teljes Európa-térképet, MP3-kompatibilis rádió-cd-t, 7"-os képernyőt, beépített Bluetooth kihangosítót, illetve jack- és USB-csatlakozókat tartalmaz. A jack- és USB-csatlakozó a könyöktámasz alatt helyezkedik el. Segítségével hordozható zenelejátszó vagy USB-eszköz csatlakoztatására is lehetőség van. Amennyiben USB-csatlakozót használunk, a zeneszámok információi megjelennek a multifunkciós kijelzőn, illetve bizonyos funkciók a kormányról is irányíthatók. Arkamys hangrendszer és JBL erősítőrendszer Az 508 RXH szériában Arkamys hangrendszerrel van ellátva, mely tökéletes térhatást biztosít a beépített hangzásjavító chipnek köszönhetően. Beállítható, hogy egyedül vagy többen utaznak, így mindig mindenkinek tökéletes hangzást biztosít. A hifikedvelőknek a 10 hangszóróval és 500 W-os erősítővel ellátott JBL rendszert* ajánljuk. A 10 hangszóró közül egy a műszerfal közepén helyezkedik el. A mélysugárzó a csomagtartóban kapott helyet. * opció

8 Kulcs nélküli indítás és ajtónyitás Parkolássegéd Head up display Audio- és navigációs rendszer HATFOKOZATÚ ROBOTIZÁLT VÁLTÓ Ez a váltó rendkívül kellemessé teszi a vezetést, hisz mindig a vezetési stílusunknak legmegfelelőbb módot tudjuk választani: akár az automata váltó kényelmét, akár a kormányon elhelyezettt kapcsolóknak köszönhetően, a 6 sebességes manuális váltás örömét kedveljük. A sebességváltó modern, elegáns és ergonomikus dizájnja a HYbrid4 motorizáció sajátja. Intelligens, innovatív és intuitív ez a három jelző jellemzi legjobban az 508 RXH-t, melyet legújabb generációs technológiával látták el. Informálják, segítik a vezetőt, megkönnyítik a vezetést. Kulcs nélküli indítás és ajtónyitás* Felejtse el a megszokott régi kocsikulcsot, az 508 RXH modellek új megoldással szolgálnak: az autó kulcsa a zsebben vagy a táskában maradhat, a motort a Start/Stop gomb egyetlen megnyomásával elindíthatjuk vagy leállíthatjuk. Be- és kiszálláskor a kilincs egyetlen érintése elég az ajtók kinyitásához vagy bezárásához. * opció Head-up display A vezetést segítő fontos információk egy, a műszerfal tetejéből kinyíló, nem tükröződő, áttetsző polikarbonát lemezre vetítve jelennek meg. A vezető látja a sebességet, a sebességrögzítő vagy sebességhatároló beállítását és a navigációs berendezés utasításait, anélkül, hogy levenné a szemét az útról. Parkolássegéd Ez a funkció az első és hátsó tolatóradarhoz kapcsolódik. A multifunkciós kijelzőn megjeleníti a rendelkezésre álló parkolóhely méretét, jelzi, hogy lehetőség van-e a parkolásra, és azt is, hogy milyen nehézségű a parkolási művelet.

9 Xenon fényszórók kanyarkövető funkcióval* A Xenon fényszórók LED-es fényforrást is tartalmaznak, mely messziről felismerhetővé teszi az autót és emeli annak stílusosságát. * opció Automatikus távolsági fényszórók* Éjszakai vezetéskor egy speciális kamera érzékeli a haladási körülményeket (szembejövő autók, előttünk haladó autók, kivilágított útszakaszok...) és ennek függvényében kapcsolja fel a távolsági fényszórót. * opció BIZTONSÁG Ködfényszórók kanyarfényfunkcióval 40 km/h sebesség alatt, ha egy bizonyos szögben el van fordítva a kormány, a ködfényszóró felkapcsolódik, és bevilágítja a kanyart vagy az útkereszteződést. Ez a funkció elsősorban városban és parkoláskor lehet hasznos. Fékrendszer és ESP Az 508 RXH kiváló dinamikai tulajdonságai mellett magas fokú aktív biztonsággal is rendelkezik, köszönhetően a szériaként megtalálható ESP-nek. A rendszer magában foglalja az ABS-t, az elektronikus fékerőelosztót, a vészfékrásegítést, az automata vészvillogót, az intelligens kipörgésgátlót és az emelkedőn való elindulást segítő rendszert. Elektromos kézifék Az elektromos kézifék használata nagyon kényelmes: azonnal kiold, amikor elindul az autó, a motor leállításakor pedig behúz. Az elektromos kézifékhez kapcsolódó, emelkedőn való elindulást segítő rendszer két másodpercig álló helyzetben tartja az autót, míg a vezető a fékről átlép a gázpedálra. Sebességhatároló és tempomat A sebességhatároló funkció a gázpedál felkeményítésével akadályozza meg, hogy véletlenül átlépjük az előre beprogramozott sebességhatárt. A funkció a gázpedál erőteljesebb lenyomásával kikapcsolható. A tempomat (sebességrögzítő) az előre beprogramozott sebesség tartását teszi lehetővé a gázpedál érintése nélkül, a menetkörülményektől (emelkedő, lejtő, szél) függetlenül. A fék- vagy kuplungpedál megnyomására a tempomat automatikusan kikapcsol. Légzsákok Ütközés esetén 6 légzsák szolgálja a bent ülők biztonságát: vezető- és utasoldali légzsák, 2 első oldallégzsák és 2 függönylégzsák. Fejtámla Az első ülések új, ívelt fejtámlája sokféleképpen állítható, kialakítása révén pedig maximális védelmet nyújt az utoléréses ütközésre jellemző ostorcsapás-nyaksérülés ellen.

10 A VÁROSBARÁT Az 508 RXH nem csak terepen, de városban is kiválóan megállja a helyét. A ZEV és az Auto mód kifejezetten városi körülmények között biztosítja a nyugodt, kellemes városi autózás feltételeit. Az Auto mód maximálisan kiaknázza a dízel-elektromos hibrid dinamikai jellemzőit. Ilyenkor a legkisebb a fogyasztás és a CO 2 -kibocsátás, hiszen erre optimalizálták a sebességváltásokat, a motor fordulatszámhatárait és a villanymotor működési fázisait. A villamos hajtás remek városban, hisz a lehető legjobban kíméli a környezetet. A ZEV módban az elektromos hajtás érvényesül jobban. Tisztán elektromos haladásra kb. 70 km/óráig és 4 km-es távolságig van lehetőség. A vezető direkt kapcsolhatja is ezt a módot, hogy diszkréten suhanhasson át egy városon, vagy hogy teljesen kiélvezhesse a hangtalan autózás komfortját.

11 KÉNYELEM FELSŐFOKON Különös figyelmet szenteltek a tervezők annak, hogy az 508 RXH fedélzetén mindenki személyre szóló kiszolgálást élvezzen. Minden ülés tágas, különösen hátul nagy a férőhely, illetve az elektromos első ülések ülőlap hossza állítható. TÁROLÓHELYEK Az 508 RXH tárolóhelyeinek térfogata, specifikációtól függően, eléri a 22 litert. Az első ajtók nagy zsebei egyenként négy literesek (1,5 literes palackot fogadnak), a hátsókba félliteres palack fér, a kesztyűtartó 9, a középső kartámasz rekesze 2 literes, de van még sok egyéb rejtekhely is (a kormánykerék alatt, a középkonzolon egy fedeles tároló stb.). ÜLÉSEK Az első, elektromos és fűthető ülések tervezésénél 3 fő szempont volt: stílus, kényelem és tartás. Különlges kényelmet biztosít, hogy az első memóriával elátott ülés elektromos masszázsfunkcióval van ellátva*. * opció

12 TÉR ÉS FÉNY Az 508 RXH 1,62 m 2 méretű üvegteteje egészen a hátsó ülésekig nyúlik, a belső térnek kivételes fény- és térérzetet, dinamikus és modern stílust kölcsönözve. Az optimális hőkomfortról hővédő réteg és egy 5 pozícióban állítható elektromos roló gondoskodik. Az 508 RXH csomagtartója 423 literes (VDA 210 szabvány szerint 400 dm 3 ), melyet tovább növelhetünk. Egy könnyed mozdulat és a hátsó, 2/3-1/3 arányban dönthető hátsó ülések máris a padló síkjába hajthatók, így 1439 literesre tudjuk növelni a csomagteret. Az 508 RXH csomagtartójának alján található merev szőnyeg felhajtható, így az alatta lévő tárolórekeszekhez rendkívül könnyű a hozzáférés. Csomagtér-elválasztó háló* segít abban, hogy a csomagokat az autó tetejéig pakolhassuk, és azok ne csússzanak át az utastérbe. Az 508 RXH csomagtere a motorizált csomagtérajtóval* is hozzáférhető, melyet az utastérből, az autó kulcsával vagy a rendszám felett található gombbal is ki tudunk nyitni. * opció

13 Kárpitok Válassza ki a stílusához leginkább illő kárpitot és belső hangulatot! NAPPA LAMA TRAMONTANE ÉS ALCANTARA LAMA BŐR NAPPA FRISSON bőr opció opció

14 NAPPA TRAMONTANE BŐR MITYFLASH TRAMONTANE BŐR-SZÖVET opció széria, a bőr-szövet kárpitok bizonyos elemei műbőrből készülnek

15 SZÍNEK MITYFLASH GUERANDE BŐR-SZÖVET Az 508 RXH 6-féle színben választható, metál-, matt- és gyöngyházfényezéssel. METÁLFÉNYEZÉS Barna Calern Szürke Thorium Szürke Haria Fekete Perla Nera GYÖNGYHÁZFÉNYEZÉS MATTFÉNYEZÉS Fehér Nacré Fehér Banquise KERÉK- TÁRCSÁK A rendelhető keréktárcsákról Márkakereskedője ad Önnek felvilágosítást. 18" Grand Angle 18" Archipel 17" Chorus széria, a bőr-szövet kárpitok bizonyos elemei műbőrből készülnek

16 műszaki adatok 508 RXH HYbrid4 2.0 HDi 163 LE Aut. E5 MOTOR Lökettérfogat (cm 3 ) Teljesítmény kw (LE) / 1/min 120 (163) / Nyomaték (Nm) 1/min 300 / 1750 Hengerek / szelepek száma 4/16 Befecskendezés közvetlen, nagynyomású Váltó 6 fokozatú robotizált VILLANYMOTOR Típus állandó mágneses szinkronmotor a hátsó futóműbe integrálva Csúcsteljesítmény kw (LE) / 1/min 27 (37) / 2500 Folyamatos teljesítmény kw (LE) 1/min 20 (27) Maximális nyomaték Nm/ford. 200 / 1290 Áttétel 7,46 MENETTELJESÍTMÉNYEK (csak vezetővel) Csúcssebesség (km/h) 213 Gyorsulás (s) BL / SW 1,000 m állórajttal km/h Rugalmasság (s) BL / SW km/h (Drive mód) FUTÓMŰ Elöl Hátul 30,4 8,8 6,6 Pseudo McPherson típusú kerékfelfüggesztés Többlengőkaros felfüggesztés beépített stabilizátorral MÉRETEK (m) Hosszúság 4,823 Szélesség kilincseknél (tükrök behajtva/kihajtva) 1,864 (1920 / 2068) Tengelytáv 2,815 Gumiméret (felszereltségtől függően) 225 / 55 R / 45 R18 CSOMAGTÉR Térfogat VDA / víztérfogat (dm 3 ) 400 / 423 SÚLY (kg) Saját tömeg (üresen) Hasznos tömeg (terhelhetőség) 555 Megengedett össztömeg Vontatható tömeg (fékezett, tehermegosztás nélkül) 800 Vontatható tömeg (fékezett, tehermegosztással) Össz engedélyezett gurulótömeg Fogyasztás (l/100 km) ECE városi 4 EUDC országúti 4,2 Kombinált 4,1 CO2-emisszió (g/km) 107 Tank térfogata (liter) 70 A műszaki adatok a termékfejlesztés függvényében változhatnak! Hálózat és Szolgáltatás Egy autó eladása a kulcs átadásával nem érhet véget. Az autózás kényelmét és biztonságát a márkakereskedő és az autó tulajdonosa közötti kölcsönös bizalom teheti teljessé. Az alábbiakban tájékoztatást kaphat azokról a szolgáltatásokról és előnyökről, amelyek Önt mint Peugeot-tulajdonost megilletik, és ezáltal az autózást még élvezetesebbé és biztonságosabbá teszik Ön és utasai számára. A Peugeot kiépített hálózatának köszönhetően Magyarországon mindenütt talál márkaszervizeket*, ahol szakemberek várják Önt, és készséggel állnak rendelkezésére. AZ ÖN NYUGALMA ÉS ÖRÖME ÉRDEKÉBEN Peugeot Garancia (1) A szerződéses garancia 2 évre szól a Peugeot járművek esetében, kilométerkorlátozás nélkül. Az átrozsdásodás elleni garancia személygépjárműveknél 12 évre, tehergépjárműveknél 5 évre szól. Kiterjesztett garanciaszerződés A kiterjesztett garanciaszerződés lehetővé teszi, hogy Ön a márka által biztosított 2 éves szerződéses garancián túl +1, +2, vagy +3 évvel meghosszabbítsa a gépjárművére vonatkozó garanciát. A szolgáltatás olyan Peugeot gépjárműre Peugeot Boutique A Peugeot Boutique-ban az Automobiles Peugeot által kifejlesztett és tesztelt termékek, tartozékok széles körű választékával várjuk Önt: kényelmi és komfortérzetét emelő, karbantartást megkönnyítő termékek, biztonsági és audiofelszerelések... Több mint Peugeot-specifikus termék közül választhat! igényelhető, amely kevesebb mint 22 hónapos, és futásteljesítménye nem éri el a km-t. Peugeot Főnix hűségprogram A Peugeot Főnix hűségprogrammal a hűséges Peugeot-tulajdonosoknak kívánunk kedvezni. Minél idősebb Peugeot gépjárműve, annál előnyösebb karbantartási munkadíjat, tartozék- és alkatrész kedvezményt biztosítunk Önnek márkaszervizeinkben. Tehát Ön annál kevesebbet fizet, minél idősebb Peugeot-val jár! Ossza meg velünk véleményét! Annak érdekében, hogy minél jobban megfelelhessünk az Ön igényeinek és elvárásainak, kérjük, ossza meg velünk a márkáról és az autóról alkotott véleményét. Vásárlás után postai úton eljuttatunk Önhöz egy üdvözlőcsomagot, melyben két kérdőívet talál. Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy ezeket kitöltve visszaküldi a megadott címre. Részletek és regisztráció weboldalunkon: Peugeot Assistance Peugeot-tulajdonosként a nap 24 órájában, a hét minden napján igénybe veheti a Peugeot Assistance szolgáltatásait. Ha útközben váratlanul műszaki meghibásodást észlel, kérjük, hívja az alábbi zöldszámot (csak Magyarország területéről, illetve magyar telefonszolgáltatótól indított hívás esetén): A kérdőíveket az interneten, a oldalon is kitöltheti. Jó utat kíván Önnek a Peugeot! (1) A pontos részleteket és feltételeket a Peugeot időszakos vizsgálatok és garanciafeltételek füzetben találhatja meg. A Peugeot Hungária Kft. a változtatás jogát fenntartja. A szolgáltatás egész Európában igénybe vehető a következő telefonszámon: Peugeot Service Márkaszerviz-hálózatunkban a Peugeotszabványok szigorú előírásainak betartásával dolgoznak. Ezek a szabványok kizárólag a Peugeot által tesztelt és engedélyezett kiváló minőségű eredeti alkatrészek beépítését engedélyezik, valamint szigorú technikai felkészültséget és magas szintű műszaki szaktudást követelnek meg a márkaszerviz dolgozóitól. * A Peugeot márkakereskedések és márkaszervizek mindenkori aktuális listáját megtalálhatja weboldalunkon: Az egyes felszereltségi szintek, kárpitok és külső színek párosításáról márkakereskedője tud Önnek felvilágosítást adni. Látogasson el internetes oldalunkra és tudjon meg többet a 508RXH modellről, alkossa meg saját autóját a konfigurátorral! Internetes oldalunkon hasznos információkat talál akcióinkról, szolgáltatásainkról és további modelljeinkről is. A jelen katalógusban található adatok a nyomdába adás időpontjának felelnek meg. A képeken bemutatott gépjárművek felszereltsége széria vagy opció, változattól függően. A termékek folyamatos tökéletesítése során a Peugeot bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. A jelenleg rendelkezésre álló nyomdai és fotóeljárások nem teszik lehetővé a színárnyalatok tökéletes megjelenítését. Ez a dokumentum következésképp általános információkkal szolgál, így nem tekinthető szerződés hivatalos alapjának. Pontosabb és bővebb felvilágosítás érdekében kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez. A katalógus részei kizárólag az Automobiles Peugeot előzetes beleegyezésével reprodukálhatók. A katalógus kiadása: augusztus

17 Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 RXH 2012_01 Bélyegző helye

Szakemberek alkották szakembereknek

Szakemberek alkották szakembereknek 2009 BIPPER Bipper Szakemberek alkották szakembereknek Aki meglátja az új Peugeot Bippert, rögtön tudja, hogy többrôl van szó, mint egy egyszerû haszonjármûrôl. A Bippert kifejezetten az Ön tevékenységéhez

Részletesebben

az egyterű, melynek nem akad párja

az egyterű, melynek nem akad párja PEUGEOT 5008 az egyterű, melynek nem akad párja Az 5008 olyan kivételes modularitással rendelkező kompakt egyterű, amely remekül ötvözi a sokoldalúságot a stílusossággal. Legújabb technológiájú, minden

Részletesebben

Nem csak magamra gondolok!

Nem csak magamra gondolok! PEUGEOT 107 Fő terepem a város! A Peugeot márkára jellemző ragadozó tekintet szelíd formában ölt testet a 107 modellben. Kedves, gömbölyded formája, pimasz tekintete, állandó mosolya: a 107 minden pillanatban

Részletesebben

WWW.PEUGEOT.HU NYOMDAI GONDOZÁS: PIXELGRAF MARK/DPS-207 CC 2009_01 ÚJ 207 CC

WWW.PEUGEOT.HU NYOMDAI GONDOZÁS: PIXELGRAF MARK/DPS-207 CC 2009_01 ÚJ 207 CC WWW.PEUGEOT.HU NYOMDAI GONDOZÁS: PIXELGRAF MARK/DPS-207 CC 2009_01 ÚJ 207 CC STÍLUSA MAGÁVAL RAGAD Az új 207 CC kupé-kabrió a Peugeot saját tervezése. Egy autó, mely egyszerre karakteres, harmonikus sportkupé

Részletesebben

Minőség és tartósság. A 301 franciás eleganciája, kiváló úttartása és felszereltsége teremti meg a vezetés minden pillanatának tökéletes élvezetét.

Minőség és tartósság. A 301 franciás eleganciája, kiváló úttartása és felszereltsége teremti meg a vezetés minden pillanatának tökéletes élvezetét. PEUGEOT 301 Minőség és tartósság A Peugeot-nak az autógyártásban eltöltött több mint 100 éve alatt számos négyajtós modellje vonult be diadalmasan az autóipar aranykönyvébe (504, 505, 406, 508) azzal,

Részletesebben

AZ IGAZI PROFIK VÁLASZTÁSA

AZ IGAZI PROFIK VÁLASZTÁSA PEUGEOT PARTNER PARTNER AZ IGAZI PROFIK VÁLASZTÁSA Az akár 4,1 m 3 * hasznos térfogattal, páratlan modularitással, új, gazdaságos és dinamikus e-hdi erőforrásokkal rendelhető új Peugeot Partnert azon vállalkozásoknak

Részletesebben

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez PEUGEOT boxer Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez Az új Peugeot Boxer-kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszongépjárműcsalád. Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság

Részletesebben

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-Boxer 2010_01. www.peugeot.hu. PEUGEOT Boxer

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-Boxer 2010_01. www.peugeot.hu. PEUGEOT Boxer Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-Boxer 2010_01 Bélyegző helye www.peugeot.hu PEUGEOT Boxer BOXER Szakemberek alkották szakembereknek A Peugeot Boxer kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszonjárműcsalád.

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni megtanít A mai felgyorsult világban könnyû megfeledkezni az érzésekrõl, a természetes dolgokról. Az új fejlesztésû és stílusos Suzuki Grand Vitara azonban felélénkíti az érzékszerveket, és képessé tesz

Részletesebben

Peugeot 3008 HYbrid4. Dízel-elektromos hibrid

Peugeot 3008 HYbrid4. Dízel-elektromos hibrid Peugeot 3008 HYbrid4 Dízel-elektromos hibrid A HYbrid4 technikájú Peugeot 3008 világszerte az első sorozatban gyártott, kereskedelmi forgalomba kerülő, dízel-elektromos hibrid személyautó. A HYbrid4, a

Részletesebben

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-Boxer 2013_01. www.peugeot.hu. PEUGEOT Boxer

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-Boxer 2013_01. www.peugeot.hu. PEUGEOT Boxer Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-Boxer 2013_01 Bélyegző helye www.peugeot.hu PEUGEOT Boxer BOXER Szakemberek alkották szakembereknek A Peugeot Boxer kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszonjárműcsalád.

Részletesebben

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen.

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen. Színválaszték A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000 Renault Talisman Öné az irányítás LISTAÁR Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS Energy TCe 150 8 400 000 8 700 000 Energy TCe 200 10 800 000 Energy dci 110 7 500 000 Energy dci 130 8 400 000 8 700 000 Energy

Részletesebben

1.6 THP S&S 1598 cm3 205 LE 1PT9A5UKJKK0A0B6 7 500 000 6 800 000 BL 2.0 BlueHDi EAT6 S&S 1997 cm3 180 LE 1PT9A5UKAQK0A0B6 8 575 000 7 875 000

1.6 THP S&S 1598 cm3 205 LE 1PT9A5UKJKK0A0B6 7 500 000 6 800 000 BL 2.0 BlueHDi EAT6 S&S 1997 cm3 180 LE 1PT9A5UKAQK0A0B6 8 575 000 7 875 000 PEUGEOT 308 GT Kivitel Motor top&tart Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezményes ár használtautó beszámítással* 1.6 THP & 1598 cm3 205 LE 1PT9A5UKJKK0A0B6 7 500 000 6 800 000 BL 2.0 BlueHDi EAT6 & 1997

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

3,0 literes turbódízel D-4D 1KD-FTV 5 A/T. Ajánlott üzemanyag 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj

3,0 literes turbódízel D-4D 1KD-FTV 5 A/T. Ajánlott üzemanyag 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj Land Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268 EEC EU direktíva alapján) 5 A/T 6 M/T Vegyes (l/100 km), 5-ajtós (3-ajtós) 8,1 (7,9)

Részletesebben

1,6 literes Valvematic 6 M/M

1,6 literes Valvematic 6 M/M Auris Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/M CCO (DPF)* 6 M/M CCO (DPF)* 2,0 literes DPF Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268/EEC (Euro 4), valamint

Részletesebben

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól*

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC LISTAÁR Motor Limited Bose Energy TCe 130 5 840 000 - Energy dci 110 6 400 000 Energy dci 130 6 900 000 7 500 000 Grand Scénic Limited: magasra

Részletesebben

ÚJ PEUGEOT 308 5 ajtós

ÚJ PEUGEOT 308 5 ajtós ÚJ PEUGEOT 308 5 ajtós 5 év / 100.000 Km kiterjesztett garanciával! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Bevezető ár ACCESS 1.2 VTi 1.6 HDi 1199 cm 3 82 LE 92 LE 1PT9A5FCG5K0A0B1 4 620 000

Részletesebben

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS NISSAN MICRA THM: 2,5 % x4 MINDENKINEK 1 INGYEN TÉLI GUMIABRONCS AKCIÓSAN MÁR 2 644 000 000 Ft-tól NissanConnect Az új NissanConnect navigációs rendszer tökéletesen optimalizált mobilkörnyezetet biztosít:

Részletesebben

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ]

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] CITROËN C3 [ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] Letisztult és feszes vonalaival a CITROËN C3 merész és avatgárd megjelenésű. Elegáns és energikus stílusát kiemeli az első lökhárító, amelynek felső része magában

Részletesebben

1,3 VVT 1,5 VVT 1,25 DDiS dízel

1,3 VVT 1,5 VVT 1,25 DDiS dízel 1,3 VVT 1,5 VVT 1,25 DDiS dízel Egy autó, amelyben minden együtt van. Vagány forma, kitörô életkedv. Erô, biztonság és kényelem. Egy új Suzuki modell. A múlt összes tapasztalatával, a jövônek. 4 5 A

Részletesebben

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Coupé Egyedi modellek & csomagok Szín designo selenit-szürke magno fényezés Kerék AMG könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős design, 18" Kárpitozás

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb.

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb. NISSAN MICRA AKCIÓSAN MÁR 2 744 000 000 Fttól 1 THM: MINDENKINEK KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2,5 % x4 INGYEN TÉLI GUMI ABRONCS TÁGAS TÉR Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal

Részletesebben

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással Már 2 799 000 Fttól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással ÚJ NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS HOLTTÉRFIGYELÉS SÁVELHAGYÁSJELZÉS MOZGÓ TÁRGYAK ÉSZLELÉSE Az AVM rendszer széles látószögű hátsó kamerája

Részletesebben

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Suzuki Swift indul útjára; a Suzuki is teljesen újjászületett.

Részletesebben

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 6 390 000 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál,

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA TRAX 2013.OKTÓBER ÁRAK LISTAÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) 1.4 turbo FWD MT6 4740000Ft 1.4 turbo AWD MT6 5185000Ft 149 g/km 4190000Ft 153 g/km 1.4 turbo FWD MT6 5140000Ft 1.4 turbo AWD

Részletesebben

www.mitsubishimotors.hu

www.mitsubishimotors.hu www.mitsubishimotors.hu SZERELEM, ÉLET, VEZETÉS Egy olyan, csodákkal teli világban, mint a miénk, szinte minden sarok mögött új ötletekre lelhetünk. S mi lehet szívet melengetőbb annál, ha nemcsak megtapasztaljuk

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS ÚJ NISSAN X-TRAIL MÁR 6 990 000 Ft-tól 2,5% THM: MINDENKINEK* 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos vezetést

Részletesebben

Raktérméret. Össztömeg (kg)

Raktérméret. Össztömeg (kg) Modell Teljesítmény (LE) Gyári típuskód Tengelytáv (mm) Össztömeg (kg) Raktérméret (m 3 ) Hasznos terhelhetőség (kg)* Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) ZÁRT FURGON ACCESS 1.3 HDi 75 2PA9J0CDM504A025 2513 2750

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000 ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 750 000 Ft kedvezménnyel THM: 3,99% 2 Akár 750 000 AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos

Részletesebben

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól*

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour LISTAÁR Motor Business Limited Bose Energy TCe 115 4 990 000 5 090 000 Energy dci 95 5 450 000 Energy dci 110 5 700 000 5 800 000 Energy

Részletesebben

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól*

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! LISTAÁR Motor Life Zen Intens Bose TCe 130 5 390 000 5 950 000 6 680 000 - dci 110-6 740 000 7 470 000 - dci

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

CITROËN BERLINGO MULTISPACE

CITROËN BERLINGO MULTISPACE CITROËN BERLINGO MULTISPACE +++ CITROËN BERLINGO MULTISPACE ÚJDONSÁGOKBAN GAZDAG +++ TECHNOLÓGIA. A műszerfalba épített USB Box egység részeként egy USB-port és egy Jack-aljzat áll rendelkezésre. KÉNYELEM

Részletesebben

MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben

MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben Az Ön Hyundai kereskedôje Mindig új utakon www.hyundai.hu MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT

Részletesebben

fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 www.fiathaszongepjarmuvek.hu

fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 www.fiathaszongepjarmuvek.hu fiorino A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométerkorlátozás nélkül. A modellek felszereltsége és a választható kiegészítôk köre az adott piaci és jogi követelményeknek megfelelôen változhatnak.

Részletesebben

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM Renault MÉGANE GRANDTOUR LISTAÁR Motor BUSINESS Limited BOSE Energy TCe 115 4 940 000 5 040 000 Energy dci 95 5 400 000 Energy dci 110 5 650 000 5 750 000 Energy dci 130 6 700 000 Mégane Limited: különleges,

Részletesebben

.hu shi ubi its m www.

.hu shi ubi its m www. www.mitsubishi.hu Tapasztalja meg a suhanás élményét! A csendesnél is csendesebb. Megnyugtatóan stabil. Az új Outlander PHEV halk és sima suhanása annak az erőteljes nyomatékleadásnak és kiegyensúlyozottságnak

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN QASHQAI A TELJESEN ÚJ QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI. UTÁNOZHATATLAN VÁROSI ÉLMÉNYEK. MAGASABB FOKOZATRA KAPCSOLVA. FORRADALMAT INDÍTOTT EL, most pedig kihívó, új formában visszatér, hogy

Részletesebben

NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2 AZ ÚJ NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2 A NISSAN NEM KÖT KOMPROMISSZUMOKAT. EZÉRT ÖNNEK SEM KELL. ÍGY, HA SPORTOS, KALANDOS, CSALÁDRA MÉRETEZETT JÁRMŰVET KERES, AMELY ERŐS ÉS STÍLUSA

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok NISSAN QASHQAI MEGJELENÉS PRÉMIUM KÜLSŐ KIALAKÍTÁS 4 PRÉMIUM BELSŐ KIALAKÍTÁS 8 TECHNOLÓGIA ÉS TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTETT TECHNOLÓGIA 10 NISSAN CONNECT 14 NISSAN 360 -OS PARKOLÁST SEGÍTŐ KAMERA (AVM)

Részletesebben

NISSAN FINANCE MINDENKINEK VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT!

NISSAN FINANCE MINDENKINEK VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! v NISSAN e- NETTÓ KEZDŐÁR 8 000 000 FT NISSAN FINANCE 2,5% THM MINDENKINEK GARANCIA AKKUMULÁTOR-KAPACITÁSRA 5 ÉV / 100 000 KM VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! A díjnyertes és LEAF ötvözésével alkottuk meg

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA CAPTIVA MY13 MÁJUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) ÜLÉSEK SZÁMA LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 2.4 benzin 167LE MT6 FWD 2.2 dízel 163LE MT6 FWD 210 g/km 170 g/km

Részletesebben

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI NYOMTATÁS VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL TELJESÍ TMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZT RÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL

Részletesebben

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról.

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN DS4 Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. Csábítás Rafinéria Stílus Citroën DS4 Igazi

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 1.4 TB 120LE GIULIETTA 191.B5E.2 6 seb. manuális benzin 4 893 307 65 000 6279500 1.6 JTD 120LE

Részletesebben

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!!

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! Modellek - akciós ár Benzin 1.4 l 65 kw (88 LE) 1.6 l 81 kw (0 LE) Dízel 1.5 dci 63 kw (86 LE) 1.5 dci (+DPF) 76 kw (103 LE) Visia Visia AC Acenta I-Way Tekna

Részletesebben

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Suzuki Swift indul útjára; a Suzuki is teljesen újjászületett.

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA AVEO 4 AJTÓS MY13 JÚLIUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT LISTAÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.2 benzin 1.2 benzin 1.3 dízel 3250000Ft 3390000Ft 3945000Ft 137 g/km 99

Részletesebben

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR MOTOR MŰSZAKI ADATOK Típus K-1.2 (benzin) ϒ -1.4 (benzin) U-1.4 Kis teljesítményű (dízel) U-1.4 Nagy teljesítményű (dízel) Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1248 1396 1396 Furat x löket (mm) 71 x 78.8 77 x 74.99

Részletesebben

Térképezze fel a város határait.

Térképezze fel a város határait. Opel Antara Térképezze fel a város határait. Az Opel Antarában a kemény és tökéletes külső kényelmes és változatos belsővel párosul. Mindegy hová megy, magabiztosan és stílusosan fog érkezni. Fedezze

Részletesebben

CITROËN JUMPY FURGON

CITROËN JUMPY FURGON CITROËN JUMPY FURGON DIZÁJN Fedezze fel a Citroën Jumpy-t, valamint a CITROËN haszongépjármű-kínálatát, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN JUMPY: EGY

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 1.4 70Le Essential 145.A35.2 5 seb. manuális benzin 3 301 969 65 000 4 258 500 1.4 78Le 8v Distintive

Részletesebben

Gépjárművek beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről

Gépjárművek beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről Gépjárművek beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/44 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 1.4 70Le Essential 145.A35.2 5 seb. manuális benzin 3 412 598 65 000 4 399 000 1.4 78Le 8v Distintive

Részletesebben

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK Az árak 2012. március 1-től érvényesek, Magyarországon 2 3 G CABRIO Egy autó, nemcsak a kellemesebb hónapokra, hanem a kompromisszumoktól mentes

Részletesebben

NISSAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. Dupla kabinos Visia. nettó5 990 000 Ft-tól

NISSAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. Dupla kabinos Visia. nettó5 990 000 Ft-tól NIAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTO. ÁRAK FELZERELTÉG TECHNIKAI ADATOK Dupla kabinos Visia nettó5 990 000 Ft-tól Egyedi előértékesítési kedvezményekért forduljon helyi márkakereskedőjéhez! A Nissan kishaszongépjárművekre

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK MAGYARORSZÁG, 2013.OKTÓBER ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK ÁRAK LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LS 1.0L MT klíma nélkül 2 410 000 Ft 201 000 Ft 2 209 000 Ft 118 g/km 1.0L MT ESC-vel

Részletesebben

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól AKTUÁLIS AKCIÓ OOFlottakedvezmények már egy autó vásárlása esetén is Passenger Black Edition Generation 2,0 dci 66 kw / 90 LE L1H1P1 7 690 000 8 150 000 2,0 dci 84

Részletesebben

Megérkezett a Ssangyong Tivoli!

Megérkezett a Ssangyong Tivoli! 2 Megérkezett a Ssangyong Tivoli! Sokszáz millió eurós beruházás, 4 évnyi fejlesztés, vadonatúj moduláris padlólemez, sportos és fiatalos dizájn, igényes belső kialakítás, vadonatúj motorok és kiemelkedő

Részletesebben

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN NT400 CABSTAR KISHASZONGÉPJÁRMŰ PÁRATLAN MODELLVÁLASZTÉK AZ UEFA BAJNOKOK LIGÁJA HIVATALOS KISHASZONGÉPJÁRMŰVE A NISSAN FOLYAMATOS ÚJÍTÁSOKKAL SEGÍTI A VÁLLALKOZÁSÁT - Intelligens új módszerekkel

Részletesebben

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Suzuki Swift indul útjára; a Suzuki is teljesen újjászületett.

Részletesebben

NISSAN JUKE NISMO RS

NISSAN JUKE NISMO RS NISSAN JUKE NISMO RS NISMO MERÉSZ MÉRNÖKI FILOZÓFIA 30 ÉVEN ÁT A versenypályáról. A versenyeknél nincs jobb tesztkörnyezet. Részt venni egy komoly versenyen nagy kihívás megnyerni azt, még nagyobb. 1984

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. MÁRCIUS 1-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA COROLLA SEDAN (4 AJTÓS) GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 1.33 DUAL VVT-I BENZINES, 73 KW / 99 LE Bruttó listaár Felszereltség Váltó

Részletesebben

2014-es modellév: a készlet erejéig!

2014-es modellév: a készlet erejéig! 2014-es modellév: a készlet erejéig! Hajtás / ebességváltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Executive 2.2 CRDi 4 WD A/T 5ü 198 LE 13 349 000 750 000 2.2 CRDi 4 WD A/T 7ü 198 LE 13 749 000 750 000 Kedvezményes

Részletesebben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Új Nissan PULSAR 3 990 000 Fttól kedvezményes finanszírozással Az ajánlat 2014.09.09 2014.09.30 között érvényes. A hihetetlenül tágas és szellős utastérrel

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS

Részletesebben

nagyobb nyugalommal és hosszabbítsa Praktikus és kedvező árú családi autót keres? meg a garanciát további két évvel, összesen Mi tudjuk a megoldást!

nagyobb nyugalommal és hosszabbítsa Praktikus és kedvező árú családi autót keres? meg a garanciát további két évvel, összesen Mi tudjuk a megoldást! Dacia Értjük az Ön elvárásait, ezért intelligens ötleteket kínálunk A Daciát és Önt az intelligencia köti össze. felszereltségek. A Renault csoport nem támaszkodunk, melyek már bizonyították nagyobb nyugalommal

Részletesebben

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5 281 000 000 Ft bruttó kezdőártól 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

Részletesebben

ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS FT-TÓL SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY

ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS FT-TÓL SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS M ÁR 7 918 000 FT-TÓL THM: 0% MINDENKINEK SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY 214 LÓERŐ, NÉGYKERÉKMEGHAJTÁS, MEGERŐSÍTETT KAROSSZÉRIA, SPORTOS NISMO RS FUTÓMŰ ÉS EGYEDI FÉKRENDSZER, SEBESSÉGVÁLTÓ

Részletesebben

ÚJ PEUGEOT 308 5 ajtós

ÚJ PEUGEOT 308 5 ajtós 2015. májusi gyártástól érvényes árlista Felszereltség Motor Stop&Start Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezményes ár használtautó beszámítással** ACCESS 1199 cm 3 1PT9A5FKQ5K0A0B2 4 710 000 3 990 000

Részletesebben

AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE!

AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE! Chevrolet AVEO AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE! A Chevrolet Aveo minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit Ön egy Chevrolet-től elvár. Kiváló úttartása, ereje, kezelhetősége mellett meglepően tágas

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2 ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR 4 990 000 Ft-tól 1 THM: 3,99% 2 Akár 690 000 Ft kedvezménnyel BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók széles skáláját kínálja. Elérhető az automata vészfékező rendszer,

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 1.4 TB 105LE Progression 191.B5A.1 6 seb. manuális benzin 4 472 441 65 000 5745000 1.6 JTD 105LE

Részletesebben

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben!

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben! NISSAN NV200 FURGON Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1 KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2930000 Ft nettó kezdőártól 1-2 : További részletek az utolsó oldalon. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap

Részletesebben

BIPPER & PARTNER TARTOZÉKOK

BIPPER & PARTNER TARTOZÉKOK Terv: BD Network Kiadás: Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Készült az EU-ban Hiv. szám: MKCO111421 A márkakereskedés pecsétje: A jelen katalógusban található adatok a publikálás

Részletesebben

NISSAN LEAF. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Technológia és Teljesítmény Tartozékok Műszaki adatok Nyomtatás Bezárás

NISSAN LEAF. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Technológia és Teljesítmény Tartozékok Műszaki adatok Nyomtatás Bezárás NISSAN LEAF UTAK POLGÁRAI, EGYESÜLJETEK! Csatlakozzon Ön is a világ útjait járó több mint kétszázezer 100%-ban elektromos Nissan LEAF tulajdonosához. Bízzon minden idők legkeresettebb elektromos járművében.

Részletesebben

04/2016 KÉSZEN ÁLL EGY ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNYRE? 83 plusz 5 év ISMERJE MEG MODELLJEINKET, AJÁNLATAINKAT! HONDA PREMIUM QUALITY

04/2016 KÉSZEN ÁLL EGY ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNYRE? 83 plusz 5 év ISMERJE MEG MODELLJEINKET, AJÁNLATAINKAT! HONDA PREMIUM QUALITY 04/2016 KÉSZEN ÁLL EGY ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNYRE? HONDA PREMIUM QUALITY 83 plusz 5 év ISMERJE MEG MODELLJEINKET, AJÁNLATAINKAT! Az Ön életéhez igazodó. ÚJ Minden a helyére került. HONDA CONNECT INFOTAINMENT

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. ÁPRILIS 1-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA ÚJ RAV4 Hybrid SUV (5 AJTÓS) GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 2.5 HYBRID, 145 KW / 197 LE Felszereltség Hajtás Váltó Bruttó listaár

Részletesebben

TRAFIC TRAFIC. www.renault.hu. Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható)

TRAFIC TRAFIC. www.renault.hu. Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható) TRAFIC www.renault.hu Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható) FÉNYKÉPEK: RENAULT COMMUNICATION / DR / R. FALCUCCI, A. BERNIER, C. CUGNY, D. DUMAS, O. BANET, P. CURTET

Részletesebben

Mazda CX-7. A SPORTOS szabadidőautó

Mazda CX-7. A SPORTOS szabadidőautó Mazda CX-7 A SPORTOS szabadidőautó A Mazda alapjaiban akarja felrázni az európai SUV kategóriát a Mazda CX-7- tel; azzal a szabadidőautóval, mely egyetlen, élvezetesen vezethető járműben sűríti össze a

Részletesebben

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZTRÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL D4

Részletesebben

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe Hyundai Motor Company www.hyundai.hu EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe A Santa Fe maga a stílus Mi jellemzi a Santa Fe-t? Egyetlen szó: Stílus Képzelje

Részletesebben

exciting Lifestyle Vehicle

exciting Lifestyle Vehicle exciting Lifestyle Vehicle Megérkezett a Ssangyong XLV, mely sokoldalúságával, praktikusságával a család kedvenc társa lesz. A hatalmas csomagtér, a bőséges helykínálat megkönnyíti a mindennapokat. Egy

Részletesebben

A Toyota számára a minôség nem ígéret, hanem munkastílus

A Toyota számára a minôség nem ígéret, hanem munkastílus Hiace 02 A Toyota számára a minôség nem ígéret, hanem munkastílus Semmi nem olyan jó, hogy ne lehetne még jobbá tenni. Ezért minden területen folyamatos fejlôdésre törekszünk. Ez nem pusztán mottó számunkra,

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR. x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR. x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

Össztömeg (kg) széria/opció** Tengelytáv (mm)

Össztömeg (kg) széria/opció** Tengelytáv (mm) Új PARTNER Érvényes: 2015.07.03-tól a következő árlista közléséig. 2015 májusi gyártástól érvényes típuskódok Modell Motor (cm 3 ) Teljesítmény (LE) Gyári típuskód Tengelytáv (mm) Össztömeg (kg) széria/opció**

Részletesebben

Stílusosan közlekedni.

Stílusosan közlekedni. Fiat Scudo Stílusosan közlekedni. Mi a különbség a munka és az élvezetes munka között? A Fiat Scudo. Mert megbízható, fürge és nagy teherbírású. A Scudo a legjobb belépô a hatékonyság és az elegáns megjelenés

Részletesebben

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft)

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓK O OFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén is OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény

Részletesebben

Motor C 250 d Limuzin

Motor C 250 d Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Limuzin Egyedi modellek & csomagok Szín Gyémántfehér BRIGHT metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-küllős design, 45,7 cm (18') Kárpitozás

Részletesebben

ÚJ NISSAN NAVARA. 5 760 000 Ft-tól 2,5% THM. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag KEMÉNY. MAGABIZTOS.

ÚJ NISSAN NAVARA. 5 760 000 Ft-tól 2,5% THM. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag KEMÉNY. MAGABIZTOS. ÚJ NISSAN NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. ÁRAK FELSZERELTSÉG TECHNIKAI ADATOK Dupla Kabin nettó 5 760 000 Fttól 5 év gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag 2,5% THM 1 A Nissan

Részletesebben

AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI

AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI QASHQAI már 4 990 000-től vagy Nissan Finance 4,99% vagy Nissan Finance Select kedvezményes pénzügyi ajánlatokkal Kérjük keresse fel márkakereskedőnket! Az ajánlat 2014.07.01-2014.09.30

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. JANUÁR 12-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA ÚJ RAV4 SUV (5 AJTÓS) GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 2.5 HYBRID, 145 KW / 197 LE Felszereltség Hajtás Váltó Bruttó listaár (Regadóval,

Részletesebben

C - osztály limuzin szériafelszereltsége

C - osztály limuzin szériafelszereltsége C - osztály limuzin szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Szériakivitel Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlővel)

Részletesebben