[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ]

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ]"

Átírás

1 CITROËN C3

2

3 [ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] Letisztult és feszes vonalaival a CITROËN C3 merész és avatgárd megjelenésű. Elegáns és energikus stílusát kiemeli az első lökhárító, amelynek felső része magában foglalja a logót és a LED menetfényeket is. Intelligens felépítésének köszönhetően tágas utasteret kínál, az utasok térérzetét tovább javítja a nagy üvegfelület. A kiadvány egy minden technológiai lehetőséget felvonultató, teljesen felszerelt Citroën C3 modellt mutat be. Az EU különböző oszágaiban forgalomba kerülő CITROËN gépjárművek specifikációja azonban eltérhet egymástól. A szériafelszerelések és rendelkezésre álló extrák részletes listáját a weboldal Árlista és Műszaki adatlap menüpontjai alól etölthető dokumentumokban találja.

4

5 [ IDEÁLIS A VÁROSBAN ] A CITROËN C3 az egyik legkompaktabb modell a kategóriában. 3,94 m hoszszával, 1,71 m szélességével és 10,2 m fordulókörével ideális méretei vannak a városi használathoz.

6 [ IGÉZŐ TEKINTET ]

7

8 SZÉLVÉDŐ

9 [ KIVÉTELES KILÁTÁS ] Az igazi technológiai bravúrnak tekinthető Zenith szélvédő mögött az utasok tökéletesen elmerülhetnek a táj szépségeiben, miközben a vezető is folyamatosan új élményekkel gazdagodik.

10 [ KÖNNYŰ HASZNÁLAT ] A CITROËN C3 műszerfala elegáns kialakítású. Megjelenését króm és lakkdíszítések, harmonikus díszítőelemek fokozzák.

11

12

13 Az új Citroën C3 multifunkciós kijelzőjén megjeleníthetők az emyway navigációs rendszer információi. A készülék a legújabb generációs műholdas navigáció előnyeit kínálja, és távlati nézet (Birdview) móddal, illetve a belső memórián tárolt Európatérképpel is rendelkezik. A 7 -os képernyőn megjelenítheti hordozható zenelejátszójának menüjét is, a Bluetooth* kapcsolat segítségével pedig mobiltelefonját is csatlakoztathatja. Végül az USB port segítségével könnyedén csatlakoztathatja MP3 lejátszóját, vagy USB kulcsát. * Kompatibilis telefon szükséges.

14

15 [ AKÁR 95 g CO 2 /km ] A kódot okostelefonnal leolvasva megtekinthet egy CITROËN C3 filmet. A leolvasáshoz megfelelő szoftver szükséges.

16 A CITROËN által kifejlesztett e-hdi technológiának, és a Stop & Start rendszernek köszönhetően a CITROËN C3 mind a vezetési élmény, mind a takarékosság terén kiválóan teljesít.

17 [ AKÁR 90 g CO 2 /km ] A fejlett technológiájú CITROËN C3 sikerrel társítja a kényelmet a környezetkímélő üzemmel. Elektronikusan vezérelt ETG6 sebességváltója, amely az e-hdi 90 motorhoz társítható, lehetővé teszi, hogy egyetlen mozdulattal automata üzemmódba kapcsoljunk, avagy szekvenciálisan felfelé, vagy lefelé váltsunk, mindezt optimalizált fogyasztás és CO 2 -kibocsátás mellett. A manuális sebességváltók sebességváltás-esedékesség jelzője folyamatosan elemzi vezetési stílusunkat és a lehető legoptimálisabb pillanatban figyelmeztet, hogy váltsunk magasabb fokozatba.

18 [ SÖTÉTÍTETT ÜVEG ] A Zenith szélvédő felső, sötétített része úgy javítja a kilátást, hogy közben diszkréten takarja a vezetőt és utasát a kíváncsi tekintetek elől.

19 [ MEREV ÁRNYÉKOLÓ ] A két napellenzővel ellátott merev árnyékolót előre húzva, a szélvédő hagyományos méretűre csökken.

20

21 A CITROËN C3 letisztult és jól strukturált műszerfala könnyedén átlátható. A nem éppen hétköznapi formájú kormánykerék meghívó az utazásra és a vezetés élményére. A három főműszer a technológiára és a dinamizmusra utal. Az automata klímaberendezés köralakba rendezett gombokkal kezelhető, amelyeket krómozott szegély díszít. A kiváló hangminőségű HiFi rendszer elöl egy harmadik, középre helyezett hangszóróval, valamint egy hátsó mélysugárzóval is rendelkezik.

22 A CITROËN C3 fedélzetén öt személy is elfér. Ez az alapvetően városi autó a hosszabb utaktól sem jön zavarba és elöl-hátul kényelmes utazást biztosít.

23

24

25 A CITROËN C3 igényes anyagokból kialakított utastere semmit sem bíz a véletlenre. A kezelőszervek elhelyezése a kényelmes vezetést helyezi előtérbe. A beépített, cserélhető illatpatron segítségével utazásunk mindvégig a számunkra kellemes illatban telik. A városban és országúton is elemében lévő CITROËN C3 utastere könnyen variálható. Csomagtere meglepően tágas: 300 literes. A hátsó ülések 2/3 1/3 arányban előredönthetők, így igényeink szerint bővíthetjük a csomagteret.. Ledöntött háttámlákkal akár 1,19 m hosszú rakodóteret kapunk. Az utastérben sok tárolóhely várja személyes tárgyainkat. A kivehető kalaptartó könnyedén elhelyezhető a csomagtérben. Meglepő tágasság kompakt karosszériaméretek mellett.

26

27 A tolatóradar megkönnyíti a manőverezést, tájékoztatást adva a mögöttünk lévő akadályokról. 2. A tolatókamerával, amelynek képe a 7 -os színes kijelzőn jelenik meg, a legszűkebb helyeken is gyerekjáték a manőverezés. 3. Érzékelőjének segítségével az elektrokróm visszapillantótükör folyamatosan méri a fényerőt és úgy állítja be a tükröződést, hogy a mögöttünk haladó autó fénye ne tudja elvakítani a vezetőt. Ez a rendszer felel a nappali és éjszakai üzemmód közötti váltásért is. 4. Az ajtóknál elhelyezett vezérlőgombok segítségével állíthatjuk a visszapillantókükröket, az ablakemelőket, valamint a gyermekzárat, amely a hátsó ajtókat és ablakokat egyaránt blokkolja. 4 A CITROËN C3 legtöbb változata sebességszabályozó és -korlátozó berendezéssel is rendelkezik, az első biztonsági övek bekapcsolására pedig hang- és fényjelzéssel is fi gyelmeztet. Ütközés esetén akár 6 légzsák gondoskodik biztonságunkról: 2 frontlégzsák, 2 oldallégzsák és 2 a tetőbe épített függönylégzsák.. A CITROËN C3 számos, a vezetést segítő elektronikus rendszerrel rendelkezik. A szériában kínált ABS és elektronikus fékerő-elosztó (REF) vészfék-asszisztenssel (AFU) és vészfékezéskor bekapcsoló elakadásjelzővel egészül ki. Az ESP szintén szériatartozék. Ez a dinamikus stabilitáskontroll a fi zika törvényeinek határain belül a kívánt útvonalon tartja a gépjárművet, az ASR pedig a kerekek kipörgését akadályozza meg. 1

28 TARTOZÉKOK, KEREKEK, KÁRPITOK ÉS SZÍNEK Elérhető tartozékok : 1. A Műszerfalra rögzíthető navigációs készülék, amely kompatibilis az összes jelenleg forgalomban lévő Garmin GPS berendezéssel. Harmonikusan illeszkedik a műszerfalhoz, a tapadókorong és a kábelek nem látszanak. GPS 1 Csomagtértálca 2 Krómozott tükörházak 3 2. Az eredeti csomagtérkárpit piszkolódásával és károsodásával szembeni hatékony védelem érdekében a csomagtértálca pontosan illeszkedik a csomagtér széleihez. Ezt a vízálló és rendkívül ellenálló védőelemet kifejezetten könnyű elhelyezni és tisztán tartani. 3. A krómozott tükörházak kiemelik a CITROËN C3 stílusát és eleganciáját Piperetükör Kiddy Cruiserfi x Pro CITROËN gyermekülés Tetősínre rögzíthető kerékpártartó 4. A CITROËN C3 hordozható piperetükörrel is felszerelhető. 5. A CITROËN logóval ellátott Kiddy Cruisefix Pro ülés nagyon biztonságos, kényelmes és könnyen rögzíthető az Isofix rögzítési pontokkal ellátott ülésekre. A V-alakú támla alkalmazkodik a gyermek növekedéséhez. Az alacsony tömeg (csak 8 kg) és a könnyű anyagok használata hozzájárulnak az energiaelnyeléshez ütközés során. Astérodéa 15 dísztárcsa Airfl ow 15 keréktárcsa Valonga 16 keréktárcsa 6. Az előre összeállított kerékpártartó szerszám nélkül felszerelhető. Nagyfokú lopásbiztosnág jellemzi: a kerékpárok zárral rögzíthetők a kerékpártartóhoz, a kerékpártartó pedig a tetősínekhez. 17 Clover keréktárcsa fekete fényezéssel 17 Clover keréktárcsa fehér fényezéssel 16 Squale keréktárcsa (C) 15 Tuorla keréktárcsa (C)

29 Claudia sötét bőr (A) Andorre Dinamica sötét szövet-alcantara (A) Capcove Dinamica világos szövet-alcantara ( A) Omni Crêpe/Bise szövet (A) Fyber Panama/ Omni Crêpe szövet (A) FŐBB SZÉRIA- TARTOZÉKOK CITROËN C3 TENDANCE : ABS, ESP, REF, AFU Front- és oldallégzsákok 2/3-1/3 arányban dönthető hátsó üléstámla Első lökhárító karosszériaszínű díszcsíkkal Központi zár távirányítóval Szervokormány Alacsony keréknyomásra fi gyelmeztető rendszer 15 -os dísztárcsák Ideiglenes pótkerék Első elektromos ablakemelők Fedélzeti számítógép Állítható magasságú vezetőülés Elektromosan állítható tükrök 4 irányban állítható kormánykerék. CITROËN C3 COLLECTION : A TENDANCE KIVITEL FŐBB ELEMEI + Klímaberendezés Színre fényezett tükörházak LED nappali fény Krómozott díszítés az első lökhárítón Biztonsági csomag : Függönylégzsákok + fi gyelmeztetés a nem becsatolt biztonsági övekre elöl + sebességszabályozó és -korlátozó Puhított felületű műszerfal Tungstène betétekkel Krómozott külső kilincsek CD RDS MP3 audiorendszer Jack-csatlakozóval. Shark szürke (GY) Gyöngyházfehér (N) Karma (GY) Alumíniumszürke (M) Virtuálkék (M) Perla Nera fekete (GY) Rubintvörös (GY) Indigókék (GY) Hófehér Azúrkék (GY) CITROËN C3 EXCLUSIVE : A COLLECTION KIVITEL FŐBB ELEMEI + Könyöktámasz elöl Automata fényszóró Moondust műszerfalbetétek Automata klímaberendezés Automatikus hazakísérő fény Esőérzékelős ablaktörlők 16 Valonga könnyűfém keréktárcsák Bluetooth* telefonkihangosító és USB csatlakozó City csomag : tolatóradar + fűthető és behajtható visszapillantótükrök + elektromos hátsó ablakemelők + elektromos gyermekzár Zenith szélvédő Illatosító Ködfényszórók Elektrokróm belső visszapillantótükör Szőnyeggarnitúra Bőrkormány selyemfényű króm betétekkel Krómdíszítésű csomagtérajtó és övvonal. * Kompatibilis telefonkészülék szükséges hozzá. (A) És egyéb kísérőanyagok. (C) Tartozékként rendelhető, csavarok és csavarkupakok nélkül szállítva. (M) : metálfényezés (GY) : gyöngyházfényezés. A metál- és gyöngyházfényezések felárasak.

30 A TECHNOLÓGIA AZ ÖN BIZTONSÁGA SZOLGÁLATÁBAN Ahhoz, hogy utazásai során teljes biztonságban utazhasson az új Citroën C3 a legmodernebb aktív és passzív biztonsági rendszereket vonultatja fel: ABS : A blokkolásgátló rendszer fékezéskor automatikusan szabályozza féknyomást, hogy megakadályozza a kerekek blokkolását és biztosítsa az útfelülethez való megfelelő tapadást. AFU : Vészfékezés aszisztens, amely a fékpedál hirtelen történő benyomásakor azonnal a lehető legnagyobbra növeli a féknyomást, hogy ezáltal a lehető legkisebbre csökkenjen a féktávolság. ASR : A kipörgésgátló egy olyan elektronikus berendezés, amely gyenge tapadású útfelületen történő elinduláskor is megtarjta a gépkocsi irányíthatóságát, a kerék, avagy kerekek fékezésének szabályozásával, amint az érzékelők azok kipörgését jelzik. Tolatókametra: Az emyway navigációs rendszerrel összekötve a tolatókamera bekapcsol, amint hátramenetbe tesszük a sebességváltót, megkönnyítve ezzel a parkolási manővereket. A képernyőn két kék vonal jelzi a jármű által elfoglalt helyet. A piros vonal jelzi azt a pozíciót, ahol a csomagtartó még felnyitható, falhoz közel történő parkolásnál például. A kamerán kívül egy hang jelzi a tárgyakhoz mért távolságot. ESP : Az elektronikus menetstabilizáló rendszer feladata, hogy - egyszerre hatva a motor fordulatszámára és az egyes kerekekre jutó fékerő elosztására - a fi zikai lehetőségeken belül - gondoskodjon a gépkocsi iránytartásáról. Sebességkorlátozó : Lehetővé teszi, hogy ne lépjük túl az előre beállított maximális sebességet, miközben a vezető szabadon változtathatja a gépkocsi sebességét a megadott értékig, és azt csak akkor lépheti túl, ha erősebben lép rá a gázpedálra. REF : Az elektronikus fékerőelosztó az ABS-sel együttműködve, az egyes kerekekre ható féknyomást egyenlíti ki, hogy az útburkolat minőségétől függetlenül optimális legyen a fékhatás. Sebességszabályozó : Lehetővé teszi, hogy a gázpedál használata nélkül tarthassuk a kívánt sebességet, bármilyen domborzati viszonyok között is haladunk. A tempomat automatikusan kikapcsol, amint megérintjük a fékpedált, illetve a tengelykapcsolót. MÉRETEK A KÖRNYEZET TISZTELETE BlueHDi motorok Ez a csúcstecnológiájú motorcsalád már most teljesíti az Euro 6 -os európai szabvány követelményeit, megsemmisítve a nitrogénoxidok (NOx) 90%-át, tovább csökkentve a fogyasztást és a CO 2 -kibocsátást. A PSA által alkalmazott megoldás a piacon fellelhető lefejlettebb. Az SCR (Selective Catalytic Reduction) technológia, amely a részecskeszűrő előtt kap helyet, az AdBlue folyadék befecskendezésével a káros anyagokat vízgőzzé és az egészségre ártalmatlan nitrogénné alakítja. PureTech motorok A PureTech benzinmotorok innovatív megoldásaiknak köszönhetően még hatékonyabbak és takarékosabbak. Ez az új motorcsalád mintegy 15%-kal nagyobb teljesítményt és 25%- kal alacsonyabb fogyasztást biztosít, mint a korábbi motorgeneráció. A CITROËN C3 PureTech 82 S&S ETG változata teljesíti az Euro 6 szabvány követelményeit és rendkívül takarékos, tiszta üzem jellemzi : 4,1 l/100 km és 95 g/km CO 2. Ez a kompakt méretű és alacsony tömegű motor optimális teljesítményt és vezetési élményt nyújt. Motor FOGYASZTÁS ÉS CO 2 KIBOCSÁTÁS (CEE normák)* Városi (l/100 km) Országúti (l/100 km) Vegyes (l/100 km) CO 2 (g/km) PureTech 68 (15 Airflow dísztárcsa) 5,1 3,8 4,3 99 PureTech 68 (16 könnyűfém keréktárcsa) 5,2 4,0 4,4 102 PureTech 82 (15 Airflow dísztárcsa) 5,5 3,9 4,5 104 PureTech 82 (könnyűfém 16 és 17 ) 5,6 4,1 4,6 107 PureTech 82 S&S ETG (15 Airflow dísztárcsa) 4,5 3,9 4,1 95 PureTech 82 S&S ETG (könnyűfém 16 és 17 ) 5,2 3,9 4,3 99 PureTech S&S 110 5,9 4,0 4,7 107 VTi 120 Aut. 9,3 4,9 6,5 150 HDi 70 4,5 3,4 3,8 99 HDi 90 4,9 3,4 4,0 104 e-hdi 90 (15 Airflow dísztárcsa) 4,1 3,1 3,5 90 e-hdi 90 (könnyűfém 16 és 17 ) 4,3 3,3 3,6 95 e-hdi 90 ETG6 (15 Airflow dísztárcsa) 4,1 3,4 3,6 95 e-hdi 90 ETG6 (könnyűfém 16 és 17 ) 4,3 3,5 3,8 99 BlueHDi g 3,6 2,7 3,0 79 *A motorokra vonatkozó adatok változhatnak, a legfrissebb adatok elérhetők a oldalon / / / A táblázatban feltüntetett homologizált fogyasztási és kibocsátási adatok meghatározása a - minden gyártóra és eladott gépjárműre kötelezően alkalmazandó - európai mérési normának megfelelően történt. A mért értékek egyaránt megfelelnek a gazdaságos üzemmódra törekvő, nyugodt vezetési stílusnak és a szigorúan alkalmazott és szabályozott mérési feltételeknek. A fogyasztási és kibocsátási értékek a valós forgalmi helyzetek, a hőmérséklet, a légnyomás, a gumiabroncsok állapota és nyomása, a gépjármű terhelése, illetve az esetlegesen felszerelt csomagtartó függvényében is eltérhetnek a hivatalos mérési ciklus során mért adatoktól. A klímaberendezés vagy a fűtés jelentős használata, valamint a gépjármű műszaki állapota szintén befolyásolhatja az üzemanyag-fogyasztást. 30 HU

31 CITROËN : TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁS CITROËN SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉSEK : Az ajánlatok részleteiről érdeklődjön a CITROËN márkakereskedésekben! ESSENTIALDRIVE KITERJESZTETT GARANCIASZERZŐDÉS 2 6 év kiterjesztett garancia, futásteljesítmény: km.* A gyári garancia meghosszabbítása + Citroën Assistance a hét minden napján, a nap 24 órájában. Szolgáltatásunk bármelyik Citroën márkakereskedésben elérhető. COSTDRIVE KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS 2 8 év, km.*a gyártó által előírt időszakos karbantartások. Szolgáltatásunk bármelyik Citroën márkakereskedésben elérhető. FREEDRIVE SZERVIZCSOMAG SZERZŐDÉS 2 8 év, km.*a kiterjesztett garancia- & karbantartási szerződés előnyei + a kopó alkatrészek cseréje (kivéve gumiabroncsok); Felkészítés a műszaki vizsgára (4 éves vagy idősebb gépjármű esetén). ÁTROZSDÁSODÁS ELLENI GARANCIA 12 év a személygépkocsikra. 5 év a haszongépjárművekre. FÉNYEZÉSI GARANCIA 3 év a személygépkocsikra. 2 év a haszongépjárművekre. SZERVIZBÉRAUTÓ Amíg autója szervizben van, kedvezményes áron csereautót biztosítunk Önnek. * Amelyik határt a gépkocsi előbb eléri. A gépkocsi futásteljesítménye 0 km-től számítódik, a megadott időtartam pedig az első forgalomba helyezéstől. SZERZŐDÉSES GARANCIA: 2 ÉV A hibás alkatrészek megjavítása vagy cseréje. Citroën Assistance a hét minden napján, a nap 24 órájában. A bemutatott modellre vonatkozó információk és adatok tájékoztató jellegűek és a nyomdába adás időpontjának felelnek meg. A Citroën Hungária Kft. a változtatás jogát fenntartja. Az Európai Unióban forgalomba kerülő Citroën gépjárművek felszereltsége országonként eltérő lehet. A Citroën típuskínálatába tartozó modellek felszereltségének részletes leírását illetően töltse le árlistánkat, vagy keresse fel márkakereskedőjét! Az AUTOMOBILES CITROËN igazolja, hogy a használaton kívüli gépjárművekre vonatkozó, 2000/53/EK számú, szeptember 18-án kelt európai közösségi irányelv rendelkezéseit alkalmazva eleget tett az irányelvekben megfogalmazott célkitűzéseknek, és az általa forgalmazott termékek gyártásához felhasznál újrahasznosított anyagokat. 31 HU

32 október Tervezés és kivitelezés :

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról.

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN DS4 Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. Csábítás Rafinéria Stílus Citroën DS4 Igazi

Részletesebben

CITROËN JUMPY FURGON

CITROËN JUMPY FURGON CITROËN JUMPY FURGON DIZÁJN Fedezze fel a Citroën Jumpy-t, valamint a CITROËN haszongépjármű-kínálatát, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN JUMPY: EGY

Részletesebben

CITROËN BERLINGO MULTISPACE

CITROËN BERLINGO MULTISPACE CITROËN BERLINGO MULTISPACE +++ CITROËN BERLINGO MULTISPACE ÚJDONSÁGOKBAN GAZDAG +++ TECHNOLÓGIA. A műszerfalba épített USB Box egység részeként egy USB-port és egy Jack-aljzat áll rendelkezésre. KÉNYELEM

Részletesebben

CITROËN C4 MŰREMEK POSITIVE POWER DIZÁJN VEZETÉS & TECHNOLÓGIA AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN Az új Citroën C4 már első ránézésre egy kifejezetten masszív és stabil autó benyomását kelti. A művészi vonalvezetés

Részletesebben

ÁRAK ÉS FELSZERELTSÉGEK. Érvényes: 2014. július 15-től visszavonásig

ÁRAK ÉS FELSZERELTSÉGEK. Érvényes: 2014. július 15-től visszavonásig ÁRAK ÉS FELSZERELTSÉGEK ÚJ CITROËN C4 CACTUS Árlista MOTOR ŰRTARTALOM (cm3) TELJESÍTMÉNY (LE) Vegyes fogyasztás (l/100 km) / CO 2 (g/km) HENGER- SEBESSÉG- VÁLTÓ FELSZERELTSÉGI SZINT GYÁRI TÍPUSKÓD LISTAÁR

Részletesebben

WWW.PEUGEOT.HU NYOMDAI GONDOZÁS: PIXELGRAF MARK/DPS-207 CC 2009_01 ÚJ 207 CC

WWW.PEUGEOT.HU NYOMDAI GONDOZÁS: PIXELGRAF MARK/DPS-207 CC 2009_01 ÚJ 207 CC WWW.PEUGEOT.HU NYOMDAI GONDOZÁS: PIXELGRAF MARK/DPS-207 CC 2009_01 ÚJ 207 CC STÍLUSA MAGÁVAL RAGAD Az új 207 CC kupé-kabrió a Peugeot saját tervezése. Egy autó, mely egyszerre karakteres, harmonikus sportkupé

Részletesebben

nagyobb nyugalommal és hosszabbítsa Praktikus és kedvező árú családi autót keres? meg a garanciát további két évvel, összesen Mi tudjuk a megoldást!

nagyobb nyugalommal és hosszabbítsa Praktikus és kedvező árú családi autót keres? meg a garanciát további két évvel, összesen Mi tudjuk a megoldást! Dacia Értjük az Ön elvárásait, ezért intelligens ötleteket kínálunk A Daciát és Önt az intelligencia köti össze. felszereltségek. A Renault csoport nem támaszkodunk, melyek már bizonyították nagyobb nyugalommal

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól*

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC LISTAÁR Motor Limited Bose Energy TCe 130 5 840 000 - Energy dci 110 6 400 000 Energy dci 130 6 900 000 7 500 000 Grand Scénic Limited: magasra

Részletesebben

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól*

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! LISTAÁR Motor Life Zen Intens Bose TCe 130 5 390 000 5 950 000 6 680 000 - dci 110-6 740 000 7 470 000 - dci

Részletesebben

Szériafelszereltség. Autó Széles Kft. T6 Multivan High. 2.0TDI SCR BMT DSG SGMHH700. Teljesítmény: 204 LE/150 kw

Szériafelszereltség. Autó Széles Kft. T6 Multivan High. 2.0TDI SCR BMT DSG SGMHH700. Teljesítmény: 204 LE/150 kw Autó Széles Kft. Szériafelszereltség Modell T6 Multivan High. 2.0TDI SCR BMT DSG SGMHH700 Teljesítmény: 204 LE/150 kw Megnevezés "Composition Colour" rádió - "Composition Colour" rádió - 5"-érintőképernyő

Részletesebben

ÚJ CITROËN C4 CACTUS. FEEL (LIVE felszereltségen felül) LIVE. SHINE (FEEL felszereltségen felül) SHINE EDITION (SHINE felszereltségen felül)

ÚJ CITROËN C4 CACTUS. FEEL (LIVE felszereltségen felül) LIVE. SHINE (FEEL felszereltségen felül) SHINE EDITION (SHINE felszereltségen felül) MOTOR HENGER TELJESÍTMÉNY (LE) Vegyes fogyasztás (l/100 km) / CO 2 (g/km) SEBESSÉG VÁLTÓ FELSZERELTSÉGI SZINT GYÁRI TÍPUSKÓD LISTAÁR KEDVEZMÉNY ÁR ÁR HASZNÁLT AUTÓ BESZÁMÍTÁS ESETÉN* Benzines PureTech

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Motor C 250 d Limuzin

Motor C 250 d Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Limuzin Egyedi modellek & csomagok Szín Gyémántfehér BRIGHT metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-küllős design, 45,7 cm (18') Kárpitozás

Részletesebben

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól*

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour LISTAÁR Motor Business Limited Bose Energy TCe 115 4 990 000 5 090 000 Energy dci 95 5 450 000 Energy dci 110 5 700 000 5 800 000 Energy

Részletesebben

ÁRAK ÉS FELSZERELTSÉGEK

ÁRAK ÉS FELSZERELTSÉGEK ÁRAK ÉS FELSZERELTSÉGEK ÚJ CITROËN C4 CACTUS Most további 250 000 Ft kedvezmény használtautó-beszámítás esetén* Árlista MOTOR TELJESÍTMÉNY (LE) Vegyes fogyasztás (l/100 km) / CO 2 (g/km) HENGER- SEBESSÉG-

Részletesebben

az egyterű, melynek nem akad párja

az egyterű, melynek nem akad párja PEUGEOT 5008 az egyterű, melynek nem akad párja Az 5008 olyan kivételes modularitással rendelkező kompakt egyterű, amely remekül ötvözi a sokoldalúságot a stílusossággal. Legújabb technológiájú, minden

Részletesebben

Térképezze fel a város határait.

Térképezze fel a város határait. Opel Antara Térképezze fel a város határait. Az Opel Antarában a kemény és tökéletes külső kényelmes és változatos belsővel párosul. Mindegy hová megy, magabiztosan és stílusosan fog érkezni. Fedezze

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 6 390 000 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál,

Részletesebben

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5 281 000 000 Ft bruttó kezdőártól 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

Részletesebben

AZ IGAZI PROFIK VÁLASZTÁSA

AZ IGAZI PROFIK VÁLASZTÁSA PEUGEOT PARTNER PARTNER AZ IGAZI PROFIK VÁLASZTÁSA Az akár 4,1 m 3 * hasznos térfogattal, páratlan modularitással, új, gazdaságos és dinamikus e-hdi erőforrásokkal rendelhető új Peugeot Partnert azon vállalkozásoknak

Részletesebben

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM Renault MÉGANE GRANDTOUR LISTAÁR Motor BUSINESS Limited BOSE Energy TCe 115 4 940 000 5 040 000 Energy dci 95 5 400 000 Energy dci 110 5 650 000 5 750 000 Energy dci 130 6 700 000 Mégane Limited: különleges,

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS ÚJ NISSAN X-TRAIL MÁR 6 990 000 Ft-tól 2,5% THM: MINDENKINEK* 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos vezetést

Részletesebben

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez PEUGEOT boxer Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez Az új Peugeot Boxer-kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszongépjárműcsalád. Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság

Részletesebben

A gépjármű rendelkezzen a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kiadott érvényes típusbizonyítvánnyal (általános forgalomba helyezési engedéllyel).

A gépjármű rendelkezzen a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kiadott érvényes típusbizonyítvánnyal (általános forgalomba helyezési engedéllyel). Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére 2015-tól igénybe vehető támogatások alapján biztonságos közlekedés

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok NISSAN QASHQAI MEGJELENÉS PRÉMIUM KÜLSŐ KIALAKÍTÁS 4 PRÉMIUM BELSŐ KIALAKÍTÁS 8 TECHNOLÓGIA ÉS TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTETT TECHNOLÓGIA 10 NISSAN CONNECT 14 NISSAN 360 -OS PARKOLÁST SEGÍTŐ KAMERA (AVM)

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb.

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb. NISSAN MICRA AKCIÓSAN MÁR 2 744 000 000 Fttól 1 THM: MINDENKINEK KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2,5 % x4 INGYEN TÉLI GUMI ABRONCS TÁGAS TÉR Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal

Részletesebben

ÚJ CitroËN C3 tartozékok

ÚJ CitroËN C3 tartozékok ÚJ CitroËN C3 tartozékok StÍLUS 04 KÉNYELEM 06 BiZtoNSÁG 08 SZÁLLÍtÁSi MEGoLdÁSoK 12 VÉdELEM 16 MULtiMÉdiA 18 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság

Részletesebben

AZ EGYEDI ÉLMÉNYEK SZOLGÁLATÁBAN

AZ EGYEDI ÉLMÉNYEK SZOLGÁLATÁBAN PEUGEOT 508 rxh AZ EGYEDI ÉLMÉNYEK SZOLGÁLATÁBAN Kalandvágy és szabadságszeretet inspirálta az 508 RXH megszületését. Az összkerékhajtás minden úton és minden időben a vezetés háborítatlan élményét nyújtja.

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000 ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 750 000 Ft kedvezménnyel THM: 3,99% 2 Akár 750 000 AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos

Részletesebben

NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2 AZ ÚJ NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2 A NISSAN NEM KÖT KOMPROMISSZUMOKAT. EZÉRT ÖNNEK SEM KELL. ÍGY, HA SPORTOS, KALANDOS, CSALÁDRA MÉRETEZETT JÁRMŰVET KERES, AMELY ERŐS ÉS STÍLUSA

Részletesebben

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS NISSAN MICRA THM: 2,5 % x4 MINDENKINEK 1 INGYEN TÉLI GUMIABRONCS AKCIÓSAN MÁR 2 644 000 000 Ft-tól NissanConnect Az új NissanConnect navigációs rendszer tökéletesen optimalizált mobilkörnyezetet biztosít:

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés PetrányiAutó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/205 Fax: 2812981 1112 Budapest, Budaörsi út 179.

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Legyenek nagyobb elvárásai opel astra classic iii. Fedezze fel a dinamikus kialakítás, a minőségi tervezés és a kiemelkedő kényelem egységét! Az Opel Astra ClAssiC iii. Kifejezetten

Részletesebben

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással Már 2 799 000 Fttól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással ÚJ NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS HOLTTÉRFIGYELÉS SÁVELHAGYÁSJELZÉS MOZGÓ TÁRGYAK ÉSZLELÉSE Az AVM rendszer széles látószögű hátsó kamerája

Részletesebben

Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Benzin. Teljesítmény kw (LE)

Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Benzin. Teljesítmény kw (LE) Modell Hengerűrtartalom (cm 3 ) Teljesítmény kw (LE) Váltó Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Benzin 402.111.2 1.2 8v 69LE S&S Gold 1242 51/69 5 sebességes manuális

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN QASHQAI A TELJESEN ÚJ QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI. UTÁNOZHATATLAN VÁROSI ÉLMÉNYEK. MAGASABB FOKOZATRA KAPCSOLVA. FORRADALMAT INDÍTOTT EL, most pedig kihívó, új formában visszatér, hogy

Részletesebben

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-Boxer 2010_01. www.peugeot.hu. PEUGEOT Boxer

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-Boxer 2010_01. www.peugeot.hu. PEUGEOT Boxer Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-Boxer 2010_01 Bélyegző helye www.peugeot.hu PEUGEOT Boxer BOXER Szakemberek alkották szakembereknek A Peugeot Boxer kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszonjárműcsalád.

Részletesebben

GLE SUV szériafelszereltségei

GLE SUV szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o o o o AMG AMG sport modell (külső) 216 o V8 BITURBO felirat az első sárvédőn

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Új Nissan PULSAR 3 990 000 Fttól kedvezményes finanszírozással Az ajánlat 2014.09.09 2014.09.30 között érvényes. A hihetetlenül tágas és szellős utastérrel

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6 1.

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6 1. Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/205 Fax: 281-2981 1112 Budapest, Budaörsi út

Részletesebben

Minőség és tartósság. A 301 franciás eleganciája, kiváló úttartása és felszereltsége teremti meg a vezetés minden pillanatának tökéletes élvezetét.

Minőség és tartósság. A 301 franciás eleganciája, kiváló úttartása és felszereltsége teremti meg a vezetés minden pillanatának tökéletes élvezetét. PEUGEOT 301 Minőség és tartósság A Peugeot-nak az autógyártásban eltöltött több mint 100 éve alatt számos négyajtós modellje vonult be diadalmasan az autóipar aranykönyvébe (504, 505, 406, 508) azzal,

Részletesebben

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6 Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

1.6 THP S&S 1598 cm3 205 LE 1PT9A5UKJKK0A0B6 7 500 000 6 800 000 BL 2.0 BlueHDi EAT6 S&S 1997 cm3 180 LE 1PT9A5UKAQK0A0B6 8 575 000 7 875 000

1.6 THP S&S 1598 cm3 205 LE 1PT9A5UKJKK0A0B6 7 500 000 6 800 000 BL 2.0 BlueHDi EAT6 S&S 1997 cm3 180 LE 1PT9A5UKAQK0A0B6 8 575 000 7 875 000 PEUGEOT 308 GT Kivitel Motor top&tart Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezményes ár használtautó beszámítással* 1.6 THP & 1598 cm3 205 LE 1PT9A5UKJKK0A0B6 7 500 000 6 800 000 BL 2.0 BlueHDi EAT6 & 1997

Részletesebben

NISSAN NOTE. Külső megjelenés Belső megjelenés Technológia és Teljesítmény Biztonság Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN NOTE. Külső megjelenés Belső megjelenés Technológia és Teljesítmény Biztonság Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN NOTE MINDEN A HELYÉN VAN IGAZÁN STÍLUSOS. Elegánsabb és dinamikusabb. Alacsonyabb tetővonalával, meredekebb szélvédőjével, kiszélesedő kerékíveivel és a hátrahúzott fényszórókat megtörő kecses hűtőrácsával

Részletesebben

Szakemberek alkották szakembereknek

Szakemberek alkották szakembereknek 2009 BIPPER Bipper Szakemberek alkották szakembereknek Aki meglátja az új Peugeot Bippert, rögtön tudja, hogy többrôl van szó, mint egy egyszerû haszonjármûrôl. A Bippert kifejezetten az Ön tevékenységéhez

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

www.mitsubishimotors.hu

www.mitsubishimotors.hu www.mitsubishimotors.hu SZERELEM, ÉLET, VEZETÉS Egy olyan, csodákkal teli világban, mint a miénk, szinte minden sarok mögött új ötletekre lelhetünk. S mi lehet szívet melengetőbb annál, ha nemcsak megtapasztaljuk

Részletesebben

C - osztály limuzin szériafelszereltsége

C - osztály limuzin szériafelszereltsége C - osztály limuzin szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Szériakivitel Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlővel)

Részletesebben

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium.

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium. Felszereltség Motor 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Titanium 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Sport 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD Listaár

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 A modellek felszereltsége és a választható

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA TRAX 2013.OKTÓBER ÁRAK LISTAÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) 1.4 turbo FWD MT6 4740000Ft 1.4 turbo AWD MT6 5185000Ft 149 g/km 4190000Ft 153 g/km 1.4 turbo FWD MT6 5140000Ft 1.4 turbo AWD

Részletesebben

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen.

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen. Színválaszték A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1)

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1) Ford és Személyszállítók (M1) 2015.5ös modellév Érvényes: 2015.május 1i gyártástól Személyszállítók (M1) FWD Tengelytáv L1H1 L2H1 Terhelhetőség 1.3/3.00 1.4/3.10 Teljesítmény kw/le Nm nettó bruttó nettó

Részletesebben

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben!

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben! NISSAN NV200 FURGON Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1 KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2930000 Ft nettó kezdőártól 1-2 : További részletek az utolsó oldalon. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap

Részletesebben

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS

Részletesebben

04/2016 KÉSZEN ÁLL EGY ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNYRE? 83 plusz 5 év ISMERJE MEG MODELLJEINKET, AJÁNLATAINKAT! HONDA PREMIUM QUALITY

04/2016 KÉSZEN ÁLL EGY ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNYRE? 83 plusz 5 év ISMERJE MEG MODELLJEINKET, AJÁNLATAINKAT! HONDA PREMIUM QUALITY 04/2016 KÉSZEN ÁLL EGY ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNYRE? HONDA PREMIUM QUALITY 83 plusz 5 év ISMERJE MEG MODELLJEINKET, AJÁNLATAINKAT! Az Ön életéhez igazodó. ÚJ Minden a helyére került. HONDA CONNECT INFOTAINMENT

Részletesebben

1,6 literes Valvematic 6 M/M

1,6 literes Valvematic 6 M/M Auris Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/M CCO (DPF)* 6 M/M CCO (DPF)* 2,0 literes DPF Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268/EEC (Euro 4), valamint

Részletesebben

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni megtanít A mai felgyorsult világban könnyû megfeledkezni az érzésekrõl, a természetes dolgokról. Az új fejlesztésû és stílusos Suzuki Grand Vitara azonban felélénkíti az érzékszerveket, és képessé tesz

Részletesebben

Motor Benzinmotor Dízelmotor 1.6L. Sebességváltás 5MT 5MT/6AT Felszereltség GL GL+ GLX GLX. 215/55R17 + könnyűfém - - S S. keréktárcsa *(No-1 Sel )

Motor Benzinmotor Dízelmotor 1.6L. Sebességváltás 5MT 5MT/6AT Felszereltség GL GL+ GLX GLX. 215/55R17 + könnyűfém - - S S. keréktárcsa *(No-1 Sel ) Futómű Abroncsok és keréktárcsák 215/60R16 + acél keréktárcsa S - - - (teljes méretű dísztárcsával) 215/60R16 + könnyűfém - - - - keréktárcsa 215/55R17 + könnyűfém - S - - keréktárcsa *(No-1 Sel ) 215/55R17

Részletesebben

ÚJ PEUGEOT 208 3 ajtós

ÚJ PEUGEOT 208 3 ajtós ÚJ PEUGEOT 208 3 ajtós 2015. májusi gyártástól érvényes árlista Duna Autó Zrt. 1037 Budapest, Szőlőkert utca 8. Tel.: 061/801-4007 www.dunaauto.hu/peugeot Felszereltség Motor Teljesítmény Stop&Start Típuskód

Részletesebben

Volvo 7900 Hybrid. Jobb üzlet a zöldebb városok számára

Volvo 7900 Hybrid. Jobb üzlet a zöldebb városok számára Volvo 7900 Hybrid Jobb üzlet a zöldebb városok számára A Volvo 7900 Hybrid sorozat új szintre emeli a zöld hatékonyságot, messze az Euro 6 követelmények fölé. A leghatékonyabb üzemű és legmegbízhatóbb

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. MÁRCIUS 1-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA COROLLA SEDAN (4 AJTÓS) GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 1.33 DUAL VVT-I BENZINES, 73 KW / 99 LE Bruttó listaár Felszereltség Váltó

Részletesebben

Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245. www.fiat.hu. A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül.

Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245. www.fiat.hu. A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. www.fiat.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. Információs szám: 06 40 245 245 A modellek felszereltsége és a választható kiegészítôk

Részletesebben

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT!

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 2 GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 3 4 Króm hűtőrács LED-ES HÁTSÓ LÁMPATESTEK 17 COLOS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK HATÁROKAT FESZEGETŐ FORMATERV EGY AUTÓNAK, MELY MINDEN EDDIGINÉL MESSZEBBRE MEGY A különleges szolgáltatásokban

Részletesebben

Gépjárművek beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről

Gépjárművek beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről Gépjárművek beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/44 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01

Részletesebben

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZTRÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL D4

Részletesebben

3,0 literes turbódízel D-4D 1KD-FTV 5 A/T. Ajánlott üzemanyag 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj

3,0 literes turbódízel D-4D 1KD-FTV 5 A/T. Ajánlott üzemanyag 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj Land Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268 EEC EU direktíva alapján) 5 A/T 6 M/T Vegyes (l/100 km), 5-ajtós (3-ajtós) 8,1 (7,9)

Részletesebben

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól AKTUÁLIS AKCIÓ OOFlottakedvezmények már egy autó vásárlása esetén is Passenger Black Edition Generation 2,0 dci 66 kw / 90 LE L1H1P1 7 690 000 8 150 000 2,0 dci 84

Részletesebben

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Az EVALIA mindenre képes!

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Az EVALIA mindenre képes! NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5050000 Ft bruttó kezdőártól HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket

Részletesebben

Mert az életben nem csak egy célunk van

Mert az életben nem csak egy célunk van Új Kia 2 Az új Kia Mert az életben nem csak egy célunk van Munka, szórakozás vagy családi program bármit tervezzen is, az új Kia Carens tökéletes útitársa lesz. Ez a többcélú jármű bőséges teret és kiemelkedő

Részletesebben

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m Opel Corsavan Az Opel Corsavan Életteli, sportos kinézetével az Opel Corsavan egyértelmű stílusbeli kifejezőeszközt jelent bármilyen üzletben, ahol hangsúlyt helyeznek a külső megjelenésre. Dinamikus

Részletesebben

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Suzuki Swift indul útjára; a Suzuki is teljesen újjászületett.

Részletesebben

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Coupé Egyedi modellek & csomagok Szín designo selenit-szürke magno fényezés Kerék AMG könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős design, 18" Kárpitozás

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA CAPTIVA MY13 MÁJUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) ÜLÉSEK SZÁMA LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 2.4 benzin 167LE MT6 FWD 2.2 dízel 163LE MT6 FWD 210 g/km 170 g/km

Részletesebben

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN NT400 CABSTAR KISHASZONGÉPJÁRMŰ PÁRATLAN MODELLVÁLASZTÉK AZ UEFA BAJNOKOK LIGÁJA HIVATALOS KISHASZONGÉPJÁRMŰVE A NISSAN FOLYAMATOS ÚJÍTÁSOKKAL SEGÍTI A VÁLLALKOZÁSÁT - Intelligens új módszerekkel

Részletesebben

Tegyen minden utazást emlékezetessé!

Tegyen minden utazást emlékezetessé! Opel Zafira OPEL ZAFiRA. Bármire készen áll. A Zafira egyedi Flex7 ülés rendszerével mindaz a beépített sokoldalúság és kényelem a rendelkezésre áll, amelyre egy családnak szüksége lehet. Fedezze fel a

Részletesebben

PEUGEOT PARTNER Tepee

PEUGEOT PARTNER Tepee PEUGEOT PARTNER Tepee 2014. júliusi gyártástól érvényes árlista Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1PB9AFACK504A026 4 505 000 500 000 4 005 000 BAE TT* 90 LE 1PB9AFACA504A026

Részletesebben

Stílusosan közlekedni.

Stílusosan közlekedni. Fiat Scudo Stílusosan közlekedni. Mi a különbség a munka és az élvezetes munka között? A Fiat Scudo. Mert megbízható, fürge és nagy teherbírású. A Scudo a legjobb belépô a hatékonyság és az elegáns megjelenés

Részletesebben

NISSAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. Dupla kabinos Visia. nettó5 990 000 Ft-tól

NISSAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. Dupla kabinos Visia. nettó5 990 000 Ft-tól NIAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTO. ÁRAK FELZERELTÉG TECHNIKAI ADATOK Dupla kabinos Visia nettó5 990 000 Ft-tól Egyedi előértékesítési kedvezményekért forduljon helyi márkakereskedőjéhez! A Nissan kishaszongépjárművekre

Részletesebben

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR MOTOR MŰSZAKI ADATOK Típus K-1.2 (benzin) ϒ -1.4 (benzin) U-1.4 Kis teljesítményű (dízel) U-1.4 Nagy teljesítményű (dízel) Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1248 1396 1396 Furat x löket (mm) 71 x 78.8 77 x 74.99

Részletesebben

2 Bevezetés. Bevezetés

2 Bevezetés. Bevezetés Opel Ampera 08/2011 Tartalom Bevezetés... 2 Röviden... 6 Kulcsok, ajtók és ablakok... 19 Ülések, biztonsági rendszerek... 34 Tárolás... 52 Műszerek és kezelőszervek... 57 Világítás... 95 Hőmérséklet-szabályozás...

Részletesebben

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7 Felszereltség Motor 1.6l VCT (85LE) M5 4 779 000 Ft - 1.6l VCT (105LE) M5 4 999 000 Ft 5 299 000 Ft 1.6l TDCi DPF (95LE) M6 5 655 000 Ft 5 955 000 Ft 1.6l VCT (105LE) M5 5 275 000 Ft 5 575 000 Ft 1.6l

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Vitara

Felszereltség Suzuki Vitara S GL+ FUTÓMŰ 215/60R16 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) S - - - - - - - 215/55R17 + könnyűfém keréktárcsa *(No-1 Sel ) - S - - - S - - Abroncsok és keréktárcsák 215/55R17 + könnyűfém keréktárcsa

Részletesebben

SCENIC RÖVID ÚTMUTATÓ

SCENIC RÖVID ÚTMUTATÓ SCENIC RÖVID ÚTMUTATÓ RÖVID ÚTMUTATÓ 1 ÜDVÖZÖLJÜK AUTÓJA FEDÉLZETÉN Előszó Gratulálunk a választásához: új gépkocsija a család számára lett tervezve és kialakítva, kivételes modularitást és otthonosságot,

Részletesebben

NISSAN MURANO. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN MURANO. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN MURANO EGY IGAZI MINDENES NISSAN MURANO MEGJELENÉS KÜLSŐ KIALAKÍTÁS 5 BELSŐ KIALAKÍTÁS 15 TECHNOLÓGIA ÉS TELJESÍTMÉNY MULTIFUNKCIÓS VEZETÉSI INFORMÁCIÓK 19 DINAMIKUS RÉSZLETEK 21 LENDÜLETES MOTOR

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR. x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR. x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

NISSAN FINANCE MINDENKINEK VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT!

NISSAN FINANCE MINDENKINEK VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! v NISSAN e- NETTÓ KEZDŐÁR 8 000 000 FT NISSAN FINANCE 2,5% THM MINDENKINEK GARANCIA AKKUMULÁTOR-KAPACITÁSRA 5 ÉV / 100 000 KM VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! A díjnyertes és LEAF ötvözésével alkottuk meg

Részletesebben

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

RENAULT kangoo. drive the change. www.renault.hu

RENAULT kangoo. drive the change. www.renault.hu RENAULT kangoo www.renault.hu 06 80 101 211 FÉNYKÉPEK: RENAULT COMMUNICATION / DR / R. FALCUCCI, A. BERNIER, C. CUGNY, D. DUMAS, O. BANET, P. CURTET NYOMTATVA AZ EU-BAN Renault Hungária Kft. 1135 Budapest,

Részletesebben

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000 Renault Talisman Öné az irányítás LISTAÁR Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS Energy TCe 150 8 400 000 8 700 000 Energy TCe 200 10 800 000 Energy dci 110 7 500 000 Energy dci 130 8 400 000 8 700 000 Energy

Részletesebben

Felszereltség. Motor Benzinmotor Dízelmotor. futómű. felszereltség S S S S S S S S S S. s S S S S S S S S S S S S

Felszereltség. Motor Benzinmotor Dízelmotor. futómű. felszereltség S S S S S S S S S S. s S S S S S S S S S S S S futómű Abroncsok és keréktárcsák 205/60R16 + acél keréktárcsa teljes méretű dísztárcsá val S S 205/50R17 + könnyűfém keréktárcsa S S S S S S S S Defektjavító készlet S S S S S S S S S S felszereltség Kerékív

Részletesebben