Az illusztrációkon olyan tartozékok és kiegészítő felszereltségek is láthatóak lehetnek, amelyek nem képezik a szériafelszereltség részét.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az illusztrációkon olyan tartozékok és kiegészítő felszereltségek is láthatóak lehetnek, amelyek nem képezik a szériafelszereltség részét."

Átírás

1 B-osztály.

2 Von zerő. Lehet, hogy egy család nem tervezhet meg mindent előre, de mindenre felkészülhet. Az új B-osztály válasz mindarra, ami a mindennapi életben ránk vár. A bőséges térkínálat rendszeretetet tükröz. Az öntudatosan sportos külső megjelenés és az igényes belső tér stílusosan kísérik útján. Számos asszisztens-rendszer kényezteti és tehermentesíti Önt, vagy járul hozzá a biztonsághoz, mint például az alapfelszereléshez tartozó COLLISION PREVENTION ASSIST ütközésre figyelmeztető rendszer. A hatékony motorok pedig, okos BlueEFFICIENCY intézkedésekkel kombinálva, utazás közben a lehető legkevésbé terhelik a környezetet. Hiszen a jövőnél semmi sem szebb. Mert Ön már ma gondol a holnapra. És azért, mert az utánpótlás mindig előnyt élvez. Az új B-osztály. Mindenre, ami előttünk áll. A bemutatott modellek: B 200 CDI BlueEFFICIENCY polár ezüst Címlap és a 2. oldaltól Night-csomag, Sport-csomag, Exkluzív-csomag, feketére fényezett könnyűfém keréktárcsák, mogyoróbarna bőr, fényes fekete kőrisfa díszítő elemek B 180 BlueEFFICIENCY lótuszkék a 6. oldaltól Króm-csomag, tízküllős könnyűfém keréktárcsák, kristályszürke Domburg szövet, mátrix optikás díszítő elemek Az illusztrációkon olyan tartozékok és kiegészítő felszereltségek is láthatóak lehetnek, amelyek nem képezik a szériafelszereltség részét.

3 Tények. A vezetési élményért minden úton: BlueEFFICIENCY, dízel- és benzinmotorok, direkt-kormányzás és sportfutómű. Meghajtás & futómű a 10. oldaltól A biz tos megérkezésér t: asszisztens-rendszerek, melyek segítenek megakadályozni a baleseteket és csökkenthetik azok következményeit, pl. az ATTENTION ASSIST éberségfigyelő rendszer, a COLLISION PREVENTION ASSIST ütközésre figyelmeztető rendszer, a DISTRONIC PLUS radaros követési távolságtartó rendszer és a PRE-SAFE utasvédelmi rendszer. Biztonság a 16. oldaltól A mindennapi luxusért: komfort alapfelszerelésként és extraként, pl. multimédia- és asszisztens-rendszerek, Becker MAP PILOT navigáció, intelligens variálhatóság és Memória-csomag. Komfort a 19. oldaltól A választás lehetőségéért: nagyvonalú alapfelszereltség, Króm-, Sport-, Night- és Exkluzív-csomag az egyéni igények kielégítésére és különféle keréktárcsák választéka. Felszereltség a 24. oldaltól A pontos információkért: Műszaki adatok, méretek és fényezések. Tények & színek a 46. oldaltól

4 2 Ülések öt személy számára. És hely az egész családnak.

5 3

6 4 Külső megjelenése alapján szinte minden parkolóhelyre befér, belülről pedig az Ön második otthona: az új B-osztály 486 literes csomagtartója a babakocsitól a heti nagybevásárláson át mindent elnyel, és az extraként rendelhető EASY-VARIO-PLUS csomagtér rendező rendszerrel tovább bővíthető. Ügyesen elrendezett tárolóhelyek nyújtanak új otthont minden apróságnak. Ahol pedig ma még kis lábacskák tapossák a hátsó ülést, holnap a kamaszok is elférnek. Az egyetlen, aminek nincs itt helye, az a rendetlenség.

7 5

8 6

9 Mi lesz holnap? Inkább azt szeretném tudni, mi van a következő kanyar mögött! 7

10 8 Meghajtás & futómű Biztonság Komfort 10 BlueEFFICIENCY 11 B-osztály BlueEFFICIENCY 12 D íze l m ot o r o k Nég yhen ger e s 13 Benzinmotorok Nég yhen ger e s 14 S e b e s s ég vá lt ó k Hatsebességes manuális váltó 7G-DCT hétsebességes duplakuplungos váltó 15 Fut ó m ű F utómű é s kor m á ny z á s Sportfutómű D i r ek t kor m á ny z á s 16 Biztonságos autózás AT T E N T ION A S SI S T COLLISION PREVENTION ASSIST ADAPTIVE BRAKE adaptív fékrendszer DISTRONIC PLUS Sávtartó-/holttérfigyelő rendszer I ntel l i gen s V i lá g ít á si Rend sz er 18 Veszély és baleset esetén PR E - SA F E - r end sz er Légzsákok 19 Multimédia-rendszerek COM A N D O n l i ne Aud io 20 C D Becker MAP PILOT Harman Kardon Logic 7 surround-hangrendszer 20 Asszisztens-rendszerek Tolatókamera Aktív parkolás-asszisztens, PARKTRONIC-kal Sebességkorlátozás-asszisztens 22 Variálhatóság H át só ü lé sek Csomagtér EASY-VARIO-PLUS rendszer Raktér-csomag 23 Ülések és Memória-csomag Ü lé sek Üléskényelmi csomag Négy irányban állítható deréktámasz a vezető és az első utas részére Memór ia - c som a g A B-osztály részletesen.

11 Felszereltség Tények & színek 9 24 Felszereltségi csomagok a kárpitokkal és díszítőelemekkel Szériafelszereltség Króm-csomag Sport-csomag Ni g ht- c som a g Exkluzív -csomag 46 Méretek 46 Fényezések 48 Műszaki adatok 42 Szériafelszereltség 43 Extra felszereltség 44 Kerekek Széria-keréktárcsák E x t r a ker ék t á r c s á k Tartozék keréktárcsák

12 10 Meghajtás & futómű Biztonság Komfort BlueEFFICIENCY előrelépés a holnapért. A jövő technológiái a Mercedes-Benzzel gyorsabban érnek céljukhoz: az utakra végéig már több mint 140 Mercedes-Benz típus áll majd rendelkezésére BlueEFFICIENCY környezetvédelmi technológiákkal, melyekkel lényegesen kevésbé terheli a környezetet. Innovációinkat a hatékony mobilitás érdekében, és az értékteremtési lánc minden elemében alkalmazott optimalizált folyamatokat a BlueEFFICIENCY név megnevezés alatt foglaltuk össze. A BlueEFFICIENCY intézkedések a Mercedes-Benz hatékonysági csomagja. A BlueEFFICIENCY környezetvédelmi intézkedések a gépkocsi teljes körű optimalizálását jelentik, amely csökkenti a környezet terhelését. Minden típus esetén a leghatékonyabb motorokat a legújabb generációs, intelligens aerodinamikai és energiagazdálkodási megoldásokkal kombináljuk. Ezek közé tartozik például az ECO Start-Stop-funkció is, amely egyre több típushoz rendelhető. Az új BlueDIRECT V6-os vagy V8-as benzinmotorok számos modellben akár 25 %-kal is csökkentik a fogyasztást lényegesen magasabb teljesítmény mellett. BlueTEC a tiszta dízel. A moduláris kipufogógáztisztító rendszer a BlueTEC-et különösen tiszta dízeltechnológiává teszi. Hiszen a koromrészecskék 95 %-át kiszűri és a nitrogénoxidok mennyisége is akár 90 %-kal csökken. Főként víz és nitrogén marad utána. HYBRID a benzin- és elektromos meghajtás intelligens kombinációja. A villanymotor egyaránt használható gyorsításra és a mozgási energia visszanyerésére amely az akkumulátorban tárolható. Ha a sebesség 15 km/óra alá csökken, az elektronika ezen túlmenően leállítja a benzinmotort. Ennek köszönhetően a HYBRID jelentős üzemanyag-megtakarítást ér el. BlueTEC HYBRID a tiszta dízel, elektromos meghajtással kombinálva. Összekapcsolja a HYBRID és a BlueTEC technológia előnyeit: fékezéskor a mozgási energiát elektromossá alakítja, és szükség esetén újra felhasználja. Ezzel egyidejűleg a BlueTEC technológia tisztítja a kipufogógázokat és eltávolítja a káros anyagok legnagyobb részét. A takarékos dízelmotor így válik még hatékonyabbá és tisztábbá. Innovatív meghajtások, új utakon: az E-CELL, és F-CELL. Két, helyi károsanyag-kibocsátás mentes meghajtást fejlesztettünk ki, melyek óta kissorozatban készülnek. A B-osztály F-CELL hidrogénből állítja elő az áramot az elektromotor meghajtásához. Az A-osztály E-CELL két lítium-ion akkumulátorból nyeri az energiát. Ez még nem minden: a Design for Environment keretében egy autó egész életciklusát vesszük figyelembe, és a tervezéstől az újrahasznosításig rendkívül környezetkímélően dolgozunk. Ezen kívül részt veszünk az alternatív üzemanyagok fejlesztésében, és a bionikai kutatásokban. Teljeskörű intézkedéseinkről további információkat találhat a következő weboldalon:

13 Felszereltség Tények & színek 11 B-osztály BlueEFFICIENCY. A B-osztály teljeskörű fenntarthatóságra való törekvése jövőbemutató hatékonysági technológiákkal és innovatív intézkedés-csomagokkal kapcsolja össze a dinamizmust és az agilitást, az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás csökkentése érdekében. Minden átadott B-osztály BlueEFFICIENCY modell. A Design for Environment nemzetközi környezetvédelmi bizonyítvány (ISO/TR 14062) ezen túlmenően igazolja környezetbarát mivoltát a gyártástól a használaton át az újrahasznosításig A BlueEFFICIENCY egy egész csomagot tartalmaz, konkrét intézkedésekkel: 1 Energiatakarékosan szabályozott segédberendezések. 2 Állítható hűtőzsalu (B 180 BlueEFFICIENCY) és szabályozott olajszivattyú. 3 Rendkívül hatékony generátor. 4 Új, közvetlen benzinbefecskendezéses és optimalizált dízelmotorok. 5 A klíma-kompresszor tulajdonságai. 6 Optimalizált aerodinamika. 13 %-os javulás az elődmodellhez képest (c W -Wert = 0,26). 7 ECO Start-Stop-funkció. 8 Pillanatnyi fogyasztás kijelző. 9 Euro 5 környezetvédelmi besorolás a teljes motorválasztékra. 10 Csökkentett gördülési ellenállású gumiabroncsok és kerekek. 11 7G-DCT 1 új duplakuplungos sebességváltó (kívánságra). 1 Előreláthatólag negyedévétől rendelhető.

14 12 Meghajtás & futómű Biztonság Komfort Dízelmotorok. Takarékosabb, tisztább, erősebb: az új B-osztállyal a Mercedes-Benz legújabb dízel-technológiája is rajthoz áll. A motorok erőteljesek, csendesek és alacsony károsanyagkibocsátási és fogyasztási értékeik is meggyőzőek. Négyhengeres soros motorok. A négyhengeres dízelmotor mindkét teljesítményfokozatban korszerű jellemzőkkel rendelkezik: nagy nyomatékával jó benyomást kelt, és az alacsonyabb fordulatszám-tartományokban is azonnal reagál. A dízelmotorok ugyanakkor a fogyasztás terén visszafogottak, károsanyag-kibocsátásuk alacsony, jelentősen csendesebbek és a vibrációjuk is csökkent. Mindezt a modern technológiák egész sora tette lehetővé Forgatónyomaték (Nm) B 180 CDI BlueEFFICIENCY 250 Nm 80 kw Fordulatszám (1/perc) Teljesítmény (kw) A B 180 CDI BlueEFFICIENCY maximális, 250 Nm-es forgatónyomatékát már 1400 és 2800 f/perc között eléri A Common-Rail közös nyomócsöves dízeltechnológia negyedik generációja 1800 bar-ra emelt befecskendezési nyomáson, optimalizált égésterekkel valamint precíz mágnesszelepes befecskendezőkkel működik. Az emelt gyújtási nyomás és a változtatható geometriájú turbófeltöltés minden fordulatszám-tartományban magas nyomatékot biztosít. A B 180 CDI BlueEFFICIENCY modern dízelmotorja a nagy vonóerőt rendkívül kis fogyasztással és károsanyag-kibocsátással kombinálja. Az olyan intézkedések, mint a csökkentett gördülési ellenállású gumiabroncsok, inteligensen szabályozott segédberendezések és az optimalizált aerodinamika hozzájárulnak az egész gépkocsi hatékonyságának fenntartható növeléséhez. De ez még nem minden: a jelenlegi motorgeneráció kitűnik meggyőző teljesítményével és forgatónyomtékával, egyidejűleg csökkentett üzemanyag- és CO 2 -kibocsátás mellett. Minden dízelmotor rendelkezik az ECO Start-Stop funkcióval, amely gondoskodik arról, hogy a motor a jármű álló helyzetében átmenetileg leálljon. Mindkét dízelmotor teljesíti az Euro 5 kipufogógázszabvány követelményeit és a következő teljesítményfokozatokban rendelhetők: a B 180 CDI BlueEFFICIENCY-ben 1796 cm 3 és 80 kw teljesítmény, valamint 250 Nm maximális forgatónyomaték a B 200 CDI BlueEFFICIENCY-ben 1796 cm 3 és 100 kw teljesítmény, valamint 300 Nm maximális forgatónyomaték

15 Felszereltség Tények & színek 13 Benzinmotorok. Az új benzinmotorokat azzal a céllal fejlesztettük ki, hogy jelentősen csökkenthessük a fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást anélkül, hogy a teljesítmény vagy a menetkényelem csorbát szenvedne. Az eredmény: a legmodernebb, iránymutató motortechnológia. 4 hengeres soros motorok. A teljesen újonnan kifejlesztett motor, 1,6 l-es hengerűrtartalommal, közvetlen benzinbefecskendezéssel, változtatható szelepvezérléssel és turbófeltöltéssel kitűnő nyomaték- és teljesítményértékeket, valamint példaértékűen alacsony zajszintet és korszerűen alacsony fogyasztási- és károsanyag kibocsátási értékeket ér el. B 180 BlueEFFICIENCY A precíz piezo-befecskendezőkkel megvalósított magasnyomású közvetlen benzinbefecskendezés és a továbbfejlesztett égési folyamat lehetővé teszik az üzemanyag szinte teljes elégését, jobb hatásfokot, hatékonyabb üzemanyag-felhasználást biztosítva. A változtatható szelepvezérlés optimális hengertöltést tesz lehetővé, csökkentve ezáltal a fogyasztást, kiegészítve a csökkentett tömegből, a kisebb belső súrlódásból, valamint a szükségletek szerint szabályozott segédberendezésekből származó előnyöket. Az alapfelszereléshez tartozó ECO Start-Stop funkció is növeli a motorok gazdaságosságát, mivel a motor piros lámpánál vagy közlekedési dugóban automatikusan leáll, ezáltal üzemanyagot takarít meg és csökkenti a károsanyag-kibocsátást. Ezen túlmenően az új motoroknál BlueEFFICIENCY-intézkedéseket alkalmazunk, mint pl. a hő-menedzsment a lehető legrövidebb bemelegedési fázis elérése érdekében, az igények szerint vezérelt olajszivattyú, valamint egy különösen hatékony generátor Nm kw A négyhengeres benzinmotorok két teljesítményfokozatban rendelhetők: a B 180 BlueEFFICIENCY 1595 cm 3 és 90 kw teljesítménnyel és 200 Nm maximális forgatónyomatékkal a B 200 BlueEFFICIENCY 1595 cm 3 és 115 kw teljesítménnyel és 250 Nm maximális forgatónyomatékkal Forgatónyomaték (Nm) Fordulatszám (1/perc) Teljesítmény (kw) A B 180 BlueEFFICIENCY maximális, 200 Nm-es forgatónyomatékát 1250 és 4000 f/perc között adja le. A B 180 BlueEFFICIENCY újonnan kifejlesztett benzinmotorja piezobefecskendezős közvetlen benzinbefecskendezéssel és turbófeltöltővel. Magától értetődően mindkét motor teljesíti az érvényes fogyasztási és károsanyag-kibocsátási határértékeket (Euro 5).

16 14 Meghajtás & futómű Biztonság Komfort Sebességváltók. Akár kézi kapcsolású vagy innovatív 7G-DCT 1 duplakuplungos sebességváltó, akár takarékos vagy sportos vezetési stílus a B-osztályhoz rendelhető mindkét váltó optimálisan illeszkedik a motorokhoz. Mértékadóak a kapcsolási kényelem, hatásfok és tömeg-optimalizálás tekintetében egyaránt. Hatsebességes kézi kapcsolású sebességváltó. Minden motorváltozathoz alapfelszerelésként egy újonnan kifejlesztett hatsebességes kézi kapcsolású sebességváltó és ECO Start-Stop funkció tartozik. Az ECO Start-Stop funkció gondoskodik róla, hogy a gépkocsi álló helyzetében, például a piros lámpánál és közlekedési dugóban a motor leálljon. A hatsebességes kézi kapcsolású sebességváltó rövid és precíz kapcsolási útjaival kelt jó benyomást; a teljesítmény, a fokozatkiosztások és áttételek optimálisan össze lettek hangolva. A kombinált műszerben egy kijelző kapcsolási javaslatokat ad a vezetőnek, és így még inkább segíti a rendkívül környezetbarát vezetési stílust. 7G - DCT 1 hétsebességes duplakuplungos sebességváltó (extra). A duplakuplungos váltó hét előremeneti és egy hátrameneti fokozatával egyedülálló módon kapcsolja össze a komfortot, sportosságot és a takarékosságot. Két rész-váltóműből áll, melyek mindegyike saját kuplunggal rendelkezik. Az egyik rész-váltó a páros, a másik a páratlan fokozatokat kapcsolja. Gyorsításkor vagy lassításkor az éppen nem aktív váltón a vezérlés a következő magasabb vagy alacsonyabb fokozatot előválasztja. Sebességváltáskor azután a rendszer átkapcsol az addig nem használt rész-váltóra. Ezáltal a váltás késedelem és vonóerő-veszteség nélkül történik meg. A tengelykapcsoló működtetése és a sebességváltás teljesen automatikusan történik, ami különösen lágy fokozatváltásokat tesz lehetővé, vonóerő-megszakítás nélkül. Egy, a középkonzolon található kapcsoló segítségével a vezető Economy (Gazdaságos), Sport és Manual (Kézi) előválasztható kapcsolási programokat állíthat be. A programok a kapcsolási karakterisztikájukban és -sebességükben különböznek egymástól. Így pl. a Sport üzemmódban a felkapcsolás magasabb fordulatszámoknál történik, mint az Economy üzemmódban, a visszakapcsolás korábban. A Manual üzemmód a sportos beállítottságú vezetőknek lehetőséget biztosít arra, hogy a kapcsolási folyamatokat az előválasztókar, vagy a csomagban szintén megtalálható kormánykapcsolófülek segítségével, kézi vezérléssel hajtsák végre. Szintén be van építve a fogyasztást csökkentő ECO Start-Stop-funkció. Ezen túlmenően az ergonomikus DIRECT SELECT kormányon elhelyezett választókar, valamint a TEMPOMAT sebességtartó rendszer és a SPEEDTRONIC funkciók szintén a felszereltséghez tartoznak, a 7G-DCT 1 duplakuplungos automata váltó megrendelése esetén. 1 Előreláthatólag negyedévétől rendelhető. Az új 7G-DCT1 váltó kényelmes sebességváltást tesz lehetővé, vonóerőmegszakítás nélkül.

17 Felszereltség Tények & színek 15 Futómű. Az új B-osztály menettulajdonságai a futómű és a kormányzás alapbeállításaival vagy a sportfutómű és direktkormányzás kívánságra rendelhető kombinációjával tökéletesen az egyéni igényekre szabhatók. Futómű és kormányzás. A teljesen új alapokon álló futómű a továbbfejlesztett McPherson első futómű és a teljesen újonnan konstruált négy lengőkaros hátsó futómű tömeg-optimalizált kombinációjának köszönhetően a legmagasabb szintű menetstabilitást és menetkényelmet teszi lehetővé. Az alapfelszereléshez tartozó fogasléces kormánymű, a beépített STEER CONTROL kormányzás-asszisztenssel a vezető támogatására kritikus helyzetekben egyet jelent a precíz kormányzással. A szervorásegítés elektromechanikus úton történik, és a sebesség növekedésével csökken. S p o r t f ut ó m ű (az extraként rendelhető Sport-csomag része). A sportfutómű a szelektív lengéscsillapító rendszerrel az agilitást és a magas menetbiztonságot jó gördülési kényelemmel kapcsolja össze. A széria futóművel összehasonlítva a rugók és a lengéscsillapító sportosan feszesre vannak hangolva, a gépkocsi pedig 15 mm-rel le van ültetve, miáltal a bólintó mozgások csökkennek, a menetstabilitás pedig növekszik. Direk tkormány zás (az extraként rendelhető Sport-csomag része). A direktkormányzás a kormány-elfordítási szögtől függő, változó áttételével egészíti ki a futóművet, gondoskodva ezáltal a kormánymozdulatok még spontánabb átviteléről az úttestre. Jelentősen csökkentik a kormányzás erőszükségletét, különösen szűk kanyarokban vagy parkoláskor. Az egyenesfutás nagy sebességeknél különösen stabil, és rendkívül precíz visszajelzést ad a vezetőnek. Ezáltal nemcsak a gépkocsi agilitása és a kormányzás kényelme növekszik, hanem a direktkormányzás végeredményben nagyobb vezetési élményt is nyújt. Agilitás, magas szintű komfort mellett a sportfutómű a szelektív csillapítórendszerrel automatikusan a szükségletekhez igazítja a csillapítást.

18 16 Meghajtás & futómű Biztonság Komfort Biztonságos autózás. Az új B-osztály asszisztens-rendszerei képesek beavatkozni, még mielőtt baleset történne: figyelmüknek köszönhetően a kritikus helyzetek is elkerülhetők ami a nyugodt autózás legfontosabb alapfeltétele. Éberség Figyelő rendszer (ATTENTION ASSIST) (széria). Ez az innovatív, a fáradtságot figyelő rendszer különösen hosszú utaknál hasznos. 80 és 180 km/h között az ATTENTION ASSIST figyelmezteti a vezetőt, ha a fáradás vagy figyelmetlenség jeleit érzékeli. Háttere: érzékelők elemzik a vezető vezetési stílusát, és felismerik a változásokat egy korábban meghatározott egyéni vezetői profilhoz képest. COLLISION PREVENTION ASSIST ütközésre figyelmez - tető rendszer (széria). A rendszer 30 km/óra sebesség fölött képes felismerni a túlságosan kis távolságot a gépkocsi és az előtte haladó fém objektumok vagy álló akadályok között. Felismert vészhelyzet esetén hangés fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt. Ezzel egyidejű fékezéskor az adaptív fékasszisztens képes pontosan azt a fékerőt rendelkezésre bocsátani, ami ideális esetben szükséges egy fenyegető ütközés elkerüléséhez. ADAPTIVE BRAKE (széria). Moduláris felépítésű menetdinamikai szabályzórendszer, amely az alapfunkción kívül, mint pl. a blokkolásgátló (ABS), további biztonsági és kényelmi funkciókat kínál. Javítja a gépkocsi teljesítőképességét a tapadás, menetbiztonság és kezelési kényelem terén, és segít a kritikus fékezési manőverek megoldásában. A szárazra fékezés funkció esős időben segít eltávolítani a vízfilmet a féktárcsákról így csökkenthető a fékberendezés reakcióideje, ezáltal pedig a féktávolság. Az előtöltés gondoskodik arról hogy a fékbetétek felfeküdjenek a féktárcsákra, amint a vezető gyorsan leveszi a lábát a gázpedálról. Az elért időnyereség rövidebbé teszi a fékberendezés reakcióidejét. Lejtőn felfelé való elinduláskor megakadályozza a gépkocsi véletlen visszagurulását, amíg a vezető áthelyezi a lábát a gázról a fékpedálra; ha a fékpedált a gépkocsi álló helyzetében másodszor is működteti, a HOLD-funkció (csak a 7G-DCT 1 -nél) rögzíti a gépkocsit, akkor is, ha a vezető leveszi lábát a fékről. Az ATTENTION ASSIST rövid megállást javasol, ha felismeri a vezető fáradtságának és figyelmetlenségének jeleit. A COLLISION PREVENTION ASSIST túl kis követési távolság esetén fény- és hangjelzéssel képes figyelmeztetni a vezetőt. 1 Előreláthatólag negyedévétől rendelhető.

19 Felszereltség Tények & színek 17 DISTRONIC PLUS (extra). A DISTRONIC PLUS radaros követési távolság tartó rendszer közeli és távolsági radarral segít tartani a kívánt biztonságos követési távolságot. A rendszer 0 és 200 km/óra között működik, és a városi forgalomban ill. dugóban araszoláskor is hasznos, mivel az érzékelők 0,2 és 200 m között működnek. A rendszer képes automatikusan lefékezni a gépkocsit, majd ismét gyorsítani. A DISTRONIC PLUS csak az extraként rendelhető 7G-DCT 1 hétsebességes duplakuplungos sebességváltóval együtt rendelhető. Sávtartó-/holttérfigyelő rendszer (az extraként rendelhető Sáv-csomag részei.) A Sávtartó asszisztens a fehér útburkolati jelek alapján képes felismerni a sávokat és a vezetőt a kormány enyhe vibrálásával figyelmeztetni, ha szándéka ellenére kezdene eltérni a sávtól. A holttérfigyelő rendszer két radar-érzékelővel figyeli a rosszul belátható területeket közvetlenül a gépkocsi mellett és mögött. Ha sávváltáskor ütközésveszélyt érzékel, 30 km/óra fölött fény- és hangjelzéssel egyaránt figyelmeztetheti a vezetőt. Intelligens Világítási Rendszer (extra). A rendszer hat funkcióval rendelkezik: országúti világítás, autópálya világítás, kibővített ködlámpa, kanyar- és befordulásvilágítás, valamint az Adaptív távfény asszisztens. Segítségével a tompított fényszóró mindig a lehető legnagyobb távolságot világítja be. Amint kivilágított szembe jövő járművet érzékel, a fényszóró automatikusan tompított állásba kapcsol. A lökhárítóba épített LED-es nappali menetfény, króm foglalatával valamint a LED-es hátsó lámpák nappal is gondoskodnak a gépkocsi jó láthatóságáról. A DISTRONIC PLUS radaros követési távolságtartó rendszer (extra) segít a vezetőnek a követési távolság tartásában. A sávtartó rendszer és a holttérfigyelő rendszer figyelmeztethetik a vezetőt a veszélyes helyzetekre. Az Intelligens Világítás Rendszer automatikusan alkalmazkodik a fény- és forgalmi viszonyokhoz.

20 18 Meghajtás & futómű Biztonság Komfort Veszély és baleset esetén. Ha baleset veszélye fenyeget, vagy ha az már elkerülhetetlen, az új B-osztály mindent megtesz a vezető, az utasok és a gyalogosok lehető legjobb védelme érdekében. PRE-SAFE utasvédelmi rendszer (extra). A PRE-SAFE preventív utasvédelmi rendszer képes a kritikus helyzeteket kialakulásuk előtt felismerni, és szükség esetén előzetesen biztonsági rendszereket aktiválni, melyek segíthetnek csökkenteni a gépkocsiban utazók sérülésének veszélyét. Ennek érdekében a PRE-SAFE rendszer folyamatosan kiértékeli az olyan rendszerek érzékelőinek adatait, mint az ESP elektronikus menetstabilizáló rendszer és a BAS fékasszisztens, miáltal pl. képes az erős alul- vagy túlkormányzottságot, valamint a vészfékezést felismerni. Ha kritikus helyzetet érzékel, a biztonsági övek a másodperc törtrésze alatt elektromosan megfeszíthetők, az oldalablakok és az extraként rendelhető tolótető pedig annak érdekében bezárhatók, hogy az övek és a légzsákok védő hatásukat teljes mértékben kifejthessék. L ég z s á ko k (széria). A rendkívül stabil utascella erős vázszerkezete mellett alapfelszerelésként hét légzsák gondoskodik a gépkocsiban utazók lehető legjobb védelméről: az első légzsákok, amelyek az ütközés súlyosságától és a baleset jellegétől függően két fokozatban nyílnak ki, a függönylégzsákok az A- és C-oszlopok között, valamint medence-légzsákok a vezető és az első utas részére. A térd-légzsák tovább csökkentheti a vezetőre ható terhelést egy baleset során. Extraként a hátsó üléshez is rendelhetők oldallégzsákok jobb és bal oldalra. A PRE-SAFE rendszer képes fokozni a biztonsági övek és a légzsákok védőhatását. Az alapfelszereléshez tartozó hét légzsák a visszatartó rendszerek közé tartozik, melyek jelentősen csökkenthetik a balesetek következményeit.

21 Felszereltség Tények & színek 19 Multimédia-rendszerek. Az új B-osztály teljes körű szórakoztatórendszer programot kínál, kezdve az Audio 20 CD rádióval, az extraként rendelhető Becker MAP PILOT-navigációs rendszeren át, a szintén extraként rendelhető COMAND Online multimédia rendszerig. COMAND Online (extra). A multimédia-rendszer nagyfelbontású, 17,8 cm-es színes kijelzővel rendelkezik. Funkciói közé tartozik a rádió, a sebességtől függő hangerőszabályozás, a 10 GB-os merevlemez zenefájlok tárolására, valamint a merevlemezes navigációs rendszer. Ezeken túlmenően a forgalomba helyezéstől három évig ingyenes az európai térképadatok frissítése. A DVD-lejátszó a video- és audio-dvd-ken kívül CD-ket és MP3-fájlokat is képes lejátszani. Az online-funkció, beépített böngészővel, egy internet-csatlakozásra képes mobiltelefon segítségével hozzáférést biztosít az internethez és a Mercedes-Benz különféle mobil COMAND Online. szolgáltatásaihoz. Egy USB-és egy Aux-in csatlakozó, egy SD-memóriakártya hely, valamint Bluetooth csatlakozás teszik lehetővé a kapcsolatot külső adathordozókhoz és egy mobiltelefonhoz. A rendszert egy intuitív módon kezelhető Controller, valamint a multifunkciós kormány gombjai segítségével lehet irányítani. A LINGUATRONIC beszédfelismerő rendszervezérlő lehetővé teszi a COMAND Online kezelését hangutasítások segítségével. A u d i o 20 C D (széria). Az Audio 20 CD gondoskodik a kellemes szórakozásról út közben. A Mercedes-Benz multimédia-rendszer 14,7 cm-es átmérőjű TFT-kijelzővel rendelkezik. Beépített CD-lejátszójával MP3-, WMA- és AAC-fájlok is lejátszhatók. Kívánságra 6-lemezes CD-váltóval is bővíthető. Az Audio 20 CD kényelmesen kezelhető a multifunkciós kormányról és a középkonzolon található Controllerrel egyaránt, rendelkezik telefon-billentyűzettel, Bluetooth csatlakozással és kihangosítóval, valamint Aux-in és USB-csatlakozással a középkonzolon található tárolórekeszben. Így pl. kényelmesen lejátszhat olyan zeneszámokat, melyek az MP3-lejátszón, okostelefonon vagy más mobil adathordozón találhatók. Hat hangszóró gondoskodik a tökéletesen a gépkocsi belső teréhez igazított brilliáns hangzásról. Becker MAP PILOT (extra). A 3D megjelenítésű térképnavigációval rendelkező új Becker MAP PILOT teljesen integrált, kezelhető hangutasításokkal, a központi kezelőegységen keresztül, vagy a multifunkciós kormány segítségével. Az aktualizált térképadatok letöltésével, és kiegészítő funkcióival pillanatok alatt egyénre szabható. A vezérlőegység részére a kesztyűtartóban elhelyezett tartóbölcső lehetővé teszi a rendszer rugalmas használatát, és kivételét a gépkocsiból. Harman Kardon Logic 7 Surround-hangrendszer (extra). Ismerkedjen meg a hangzással, amely olyan valószerű, atmoszférikus és részletgazdag, mint egy élő előadás. Tizenkét hangszórójával, mélynyomójával együtt, és 9 csatornás DSP-erősítőjével a 450 Wattos Dolby-Digital-5.1-rendszer a COMAND Onlinerendszerrel együtt tökéletes hangélményt nyújt. A surround-hangzás egyénileg beállítható a teljes utastérre, az első ülésekre, a középső részre vagy a hátsó ülésekre.

22 20 Meghajtás & futómű Biztonság Komfort Asszisztens-rendszerek. Számos biztonsági rendszer mellett különböző kényelmi asszisztens-rendszerek először az új B-osztályhoz rendelhetők. Idejekorán figyelmeztethetik a vezetőt az esetleges kritikus helyzetekre és segítik a veszélyek elkerülésében. To l at ó ka m e r a (extra). A széles látószögű objektívvel rendelkező tolatókamera segédvonalakkal nyújt további segítséget a vezetőnek, mivel az Audio 20 CD (vagy kívánságra a COMAND Online) kijelzőjén megmutatja, mi található közvetlenül a gépkocsi mögött. Hátramenetbe kapcsoláskor automatikusan bekapcsol, nagyobb biztonságot nyújtva ezáltal a tolatáskor. Aktív parkolás segéd, PARKTRONIC parkolás segítő rendszerrel (extra). A Mercedes-Benz Aktív parkolás segédjével a gépkocsi max. 35 km/óra sebességig önállóan képes megkeresni a megfelelő parkolóhelyet. Amint a vezető elfogad egy parkolóhely-javaslatot, és hátramenetbe kapcsol, az Aktív parkolás segéd gombnyomásra automatikusan beáll a parkolóhelyre. A vezetőnek csak a váltót, a gáz- és fékpedált kell működtetnie. A kormányzást az Aktív parkolás segéd teljesen önállóan elvégzi. A rendszer rendkívül precízen dolgozik: az automatikus parkoláshoz a parkolóhely csak 1,3 m-rel kell hosszabb legyen, mint a gépkocsi. A PARKTRONIC parkolás segítő rendszer ultrahangos érzékelői az automatikus parkolás során elöl és hátul mérik a távolságot a gépkocsitól. Az Aktív parkolás segédhez összesen tíz ultrahangos érzékelő tartozik, hat az első, négy a hátsó lökhárítóban, valamint egy elektronikus vezérlőegység, amely az érzékelők jeleit feldolgozza és kiszámítja a lehető legjobb útvonalat a parkolóhelyre történő beálláshoz. A COMAND Online kijelzőjén parkoláskor látható a gépkocsi mögötti terület. A műszeregységben található kijelző tájékoztatja a parkolási folyamatról. Táb laf e lism e r ő r en ds ze r (a COMAND Online rendszer (extra) tartalmazza). Ez az asszisztens egy, a szélvédő mögött elhelyezett kamera és a navigációs rendszer adatai segítségével képes felismerni a táblával jelzett sebességkorlátozásokat, és megjeleníteni azok szimbólumát a kombinált műszer kijelzőjén. Ha az érvényes sebességkorlátozás változik, a kijelzés a kombinált műszeren is módosul. Ehhez a kamera folyamatosan

23 Felszereltség Tények & színek 21 figyeli a környezetet az autó előtt, és kiszűri a kerek közlekedési táblákat, mindegy, hogy a sebességkorlátozó tábla az út szélén áll, vagy egy táblatartó konzolon az úttest felett található. A közlekedési táblák felismerése érdekében a rendszer ezen túlmenően hozzáfér a navigációs rendszer digitális térképéhez is, aminek segítségével felismerheti a helységekbe történő be- és onnan való kihajtást, és jelezheti azt. Különösen nagy segítséget jelent a Táblafelismerő rendszer a változó közlekedési táblákkal ellátott útszakaszokon vagy építési területeknél. A Táblafelismerő rendszer segít a vezetőnek a mindenkor jelzett sebességkorlátozás betartásában, és érezhetően hozzájárul a kényelem javításához hosszú utakon, változó sebességkorlátozások mellett. A Táblafelismerő rendszer figyelmeztetheti a vezetőt a mindenkor érvényes sebességkorlátozásra.

24 22 Meghajtás & futómű Biztonság Komfort Variálhatóság. A hátsó ülések és a csomagtartó sokféle követelménynek képes megfelelni és jelentősen hozzájárul az új B-osztály nagyfokú variálhatóságához és rugalmasságához. Hátsó ülések. A hátsó tér a nagyvonalú lábtérnek köszönhetően már a szériafelszereltségben is jó benyomást tesz. A hátsó ülések alapfelszerelésként három fejtámlával rendelkeznek, melyek közül a középső a lehető legkevésbé korlátozza a hátralátást. A szélső ülések támláin ISOFIX gyerekülés-rögzítési pontok találhatók, TopTether felső rögzítési pontokkal. Extraként a két szélső hátsó ülés integrált gyermeküléssel és levehető szélső fejtámlákkal rendelhető. Az utastér néhány mozdulattal szinte teljesen sík rakfelületté alakítható. C s omag té r. Igény esetén a hátsó ülések 1/3 : 2/3 arányban lehajthatók, miáltal akár 1545 literes csomagtér alakítható ki, 1,57 méter hosszú, szinte teljesen sík rakfelülettel. A B-osztályt 5-ülésesként használva a csomagtér térfogata 468 liter. A csomagtér padlója az extraként rendelhető Csomagtérrendező-csomaggal két magasságba állítható. Ezeket a funkciókat csomagtérburkolat valamint táska-akasztó és négy rakományrögzítő szem egészíti ki, a csomagok rögzítéséhez. Ha a hátsó üléseket teljesen előrehajtjuk, 1545 literes csomagtér-térfogat jön létre, szinte teljesen sík rakfelülettel. E ASY- VA R I O - PLU S r e n d s ze r (extra). A hosszirányban külön-külön állítható hátsó ülések és az állítható dőlésszögű hátsó üléstámlák igény szerint tágasabb lábteret, vagy nagyobb csomagtartót tesznek lehetővé. Ezeket kiegészíti egy lehajtható hátsó kartámasz, rakodónyílással, két pohártartóval és előrehajtható első utasülés-háttámlával valamennyi egyszerűen és kényelmesen kezelhető. C s o m a g t é r r e n d e z ő - c s o m a g (extra, az EASY-VARIO- PLUS rendszerrel együtt rendelhető). A Csomagtérrendező csomag két magasságban állítható csomagtérpadlót tartalmaz, ezáltal lehetővé teszi a csomagtér hozzáigazítását a mindenkori helyzethez. További tárolási lehetőségek mellett egy összecsukható doboz gondoskodik a rendről és biztonságról a csomagtartóban. Ehhez járul még egy csatlakozóaljzat (12 V) a csomagtartóban. További extra felszerelésként rendelkezésre áll egy háló a csomagtér leválasztásához az 1. vagy 2. üléssor mögött, a gépkocsiban utazók nagyobb biztonsága érdekében, és a szállítási sérülések veszélyének csökkentésére.

25 Felszereltség Tények & színek 23 Ülések és Memória-csomag. Az új B-osztály számára olyan üléseket fejlesztettünk ki, melyek a legkülönbözőbb igényeknek is megfelelnek az üléskényelem, az ergonómia és a biztonság terén. Szériaülések. Az új B-osztály ülései az elöl és hátul utazóknak egyaránt magasfokú kényelmet, a lábtérben és a vállaknál egyaránt tágas teret kínálnak. A vezetőülés a testmérethez való optimális alkalmazkodás érdekében alapfelszerelésként állítható magasságú. A modern, igényes belső tér egységesen fekete Venlo szövet kárpitozású. Ízlés szerint további színek is rendelkezésre állnak különböző, extraként rendelhető csomagokkal, közöttük Domburg, ARTICO műbőr/den Helder szövet üléskárpitok, valamint teljesen ARTICO-műbőrből vagy bőrből készült kárpitozás is. 4 irányban állítható deréktámasz a vezető és az első utas részére (extra). Az ülések háttámlájának íve egyénileg a vezető és az első utas igényeihez igazítható és ezáltal segíti az ergonomikus üléshelyzet elérését. Mindkét első ülés háttámlájában két-két légpárna található, melyek két szabályozószelep segítségével felfújhatók vagy leereszthetők, és így lehetővé teszik a derékcsigolyák egyéni igényeknek megfelelő megtámasztását. Ezen túlmenően a légpárnák magassága is állítható. M e m ó r ia c s o m a g (extra). A vezetőülés kívánságra fokozatmentesen, elektromosan állítható. A Memóriacsomag a vezetőülés, a vezető fejtámlája és a külső visszapillantó tükrök három egyéni beállítását képes tárolni. Ezáltal valamennyi ülés- és támlabeállítás, fejtámla-magasság valamint a külső visszapillantó tükrök helyzete a három programmal bármikor gombnyomásra előhívható. Ezen túlmenően az utasoldali visszapillantó tükör automatikusan lefelé fordul (parkolóállás), ha hátramenetbe kapcsol. Ü l é s ko m f o r t - c s o m a g (extra). Ez a csomag állítható magasságú utasülést is tartalmaz, valamint ülőpárnadőlésszög állítást mindkét első üléshez. Számtalan ergonomikus egyéni beállítási és alkalmazkodási lehetőség a kívánt üléspozícióhoz járul hozzá a még nagyobb kényelemhez mindenek előtt hosszabb utakon. Az Üléskomfort-csomaggal az ülőpárnák különleges kialakítást kapnak. Az új B-osztály kényelmes első ülései ergonómiájukkal és sokrétű állítási lehetőségeikkel győzik meg. A Memória-csomag, a teljesen elektromosan állítható vezetőüléssel akár három, egyéni beállítást is tárolhat.

26 24 Meghajtás & futómű Biztonság Komfort Az ábrán metálfényezés, 10 küllős könnyűfém keréktárcsák és ködlámpák láthatók, extra felszereltségként.

27 Felszereltség Tények & színek 25 Szériafelszereltség. A luxus minden nap elkíséri. Az új B-osztály nemcsak nagyvonalú, hanem magasfokú funkcionalitásával és mindennapi használatra való alkalmasságával, valamint modern és utasterének igényességet sugárzó anyagaival is meggyőző. Az alapfelszereléshez tartozik többek között az Audio 20 CD, Bluetooth -, USB- valamint Aux-in csatlakozással, és a Controller a középkonzolon. A mindenkor jó atmoszféráról az alapfelszereléshez tartozó klímaberendezés járul hozzá. Innovatív asszisztens-rendszerek, mint az ütközésre figyelmeztető és az éberségfigyelő rendszer teszik teljessé a széles körű szériafelszereltséget. KÜLSŐ MEGJELENÉS Fűtött, elektromosan állítható külső visszapillantó tükrök, a gépkocsi színére fényezve, integrált irányjelzőkkel LED-es nappali menetfény, kerek foglalatban Menetfény-asszisztens, automatikus tompított fényszóró kapcsolással UTASTÉR 3 küllős, multifunkciós kormány, 12 vezérlőgombbal ECO Start-Stop-funkció Elektromos ablakemelők (4x) Elektromos rögzítőfék Első könyöktámasz, hosszában állítható Fedélzeti számítógép, multifunkciós kijelzővel Kétszólamú kürt Krómbetétes-design kulcs Krómezüst díszítőelemek Megvilágított kesztyűtartó

28 26 Meghajtás & futómű Biztonság Komfort Az üléshuzatok alapfelszerelésként fekete Venlo szövetből készülnek. Kívánságra rendelhető Domburg szövet vagy ARTICO műbőr kárpitozás, melyekhez két-két kárpitszínn (ARTICO-nál három) áll rendelkezésre, melyek az ajtók középső részén és az első ülések közötti kartámaszon is megtalálhatók. Az utastér többi részét a színben illeszkedő lávafekete és fekete padlószőnyeg kombinációja borítja. A díszítőelemek modern mátrix optikával rendelkeznek és finom erezetű selyemfényű barna diófagyökér vagy fényes fekete kőrisfa kivitelben is választhatóak. VENLO SZÖVET 001 fekete DOMBURG SZÖVET (extra) 011 fekete 018 kristályszürke ARTICO (extra) 101 fekete 105 szaharabézs 108 kristályszürke DÍSZÍTŐELEMEK 736 fényes fekete kőrisfa (extra) H03 barna, selyemfényű diófagyökér (extra) H88 mátrix-hatású

29 Felszereltség Tények & színek H03 H03 H03 H88 H88 H88

30 28 Meghajtás & futómű Biztonság Komfort Az ábrán metálfényezés, 7 duplaküllős könnyűfém keréktárcsák és bi-xenon fényszórók láthatók, extra felszereltségként.

31 Felszereltség Tények & színek 29 Króm-csomag. A kívánságra rendelhető Króm-csomag egyéni jellemzőkkel teszi még értékesebbé a gépkocsi megjelenését. Kívülről a fényes ezüst, három lamellás hűtőrács, az oldalsó króm díszítőelemek, a nappali menetfény, krómgyűrűvel, valamint a polírozott rozsdamentes acél kipufogóvégek csillognak. Belül az olyan részletek kölcsönöznek hangsúlyozottan igényes karaktert az új B-osztálynak, mint a krómezüst gyűrűvel ellátott világításkapcsoló. KÜLSŐ MEGJELENÉS Fényes ezüst három lamellás hűtőrács, króm betétekkel Króm ablak-díszléc Króm díszlécekkel ellátott első és hátsó lökhárító, hátul fekete betéttel Krómozott raktérperem-védő Nappali menetfény, krómgyűrűvel Polírozott rozsdamentes acél kipufogóvégek UTASTÉR 12 V-os csatlakozóaljzat hátul Könyöktámaszok díszvarrással a középkonzolon és az ajtókon Krómezüst gyűrűvel ellátott Controller a középkonzolon Krómezüst gyűrűvel és állítókereszttel ellátott szellőzőfúvókák Krómozott raktérpadló-fogantyú Magasfényű világítás-forgókapcsoló, krómezüst gyűrűvel Mátrix optikás díszítőelemek Napellenzők megvilágított sminktükörrel Váltókar 1 krómezüst betéttel 1 A 7G-DCT váltó előreláthatólag negyedévétől rendelhető. A fenti ábrán az extraként rendelhető THERMOTRONIC automata klímaberendezés látható. Az alsó ábrán extraként rendelhető metál fényezés és 7 duplaküllős könnyűfém keréktárcsák láthatók.

32 30 Meghajtás & futómű Biztonság Komfort Az alapfelszereléshez tartozó Venlo szövet kárpitozás fekete színű. Extraként a huzatok fekete és kristályszürke Domburg szövetből, vagy szaharabézs színű ARTICO műbőrből is rendelhetőek. A díszítőelemek mátrix-optikásak, vagy kívánságra finom erezetű selyemfényű barna diófagyökér vagy fényes fekete kőrisfa kivitelben állnak rendelkezésre. A váltókaron, a szellőzőfúvókákon és a kezelőszerveken nemes krómezüst díszítőelemek találhatók. A kristályszürke és szaharabézs kárpitszínek esetén a kartámaszok az első ülések között és az ajtókon részben kétszínű feketék. A belső tér többi része lávafekete. VENLO SZÖVET 001 fekete DOMBURG SZÖVET (Option) 011 fekete 018 kristályszürke ARTICO (extra) 101 fekete 105 szaharabézs 108 kristályszürke DÍSZÍTŐELEMEK 736 fényes fekete kőrisfa (extra) H03 barna, selyemfényű diófagyökér (extra) H88 mátrix-hatású

33 Felszereltség Tények & színek H03 H03 H03 H88 H88 H88

34 32 Meghajtás & futómű Biztonság Komfort Az ábrán extraként rendelhető Bi-xenon fényszórók láthatók.

35 Felszereltség Tények & színek 33 Sport-csomag. Vezetési élmény már álló helyzetben is a Sport-csomag lényegesen dinamikusabb és atlétikusabb megjelenése, párosítva a nagyobb agilitással, számos részletben megmutatkozik: exkluzív felszereltségi jellemzők, magasabb szintű egyéni kialakítási lehetőségek, valamint műszaki különlegességek. A Króm-csomagot a Sport-csomag már tartalmazza. KÜLSŐ MEGJELENÉS 5 küllős könnyűfém keréktárcsa, 225/45 R 17-es gumiabroncsokkal Fényes ezüst duplalamellás hűtőrács, króm betétekkel Perforált belső hűtésű féktárcsák, féknyergek Mercedes-Benz felirattal elöl Sportfutómű szelektív lengéscsillapító-rendszerrel és direktkormányzással (kívánságra elhagyható) UTASTÉR ARTICO műbőr/den Helder szövet üléskárpit ARTICO műbőrbevonatú könyöktámasz a középkonzolon, díszvarrásokkal, hosszirányban állítható Bőr váltókar 1 króm betétekkel Fekete tetőkárpit (elhagyható) Méhsejt-optikájú dészítőelemek Perforált bőr bevonatú, háromküllős multifunkciós sportkormány Rozsdamentes acél küszöblécek elöl/hátul Rozsdamentes acél pedálok gumi betétekkel Üléskomfort csomag 1 A 7G-DCT váltó előreláthatólag negyedévétől rendelhető. A fent látható ábrán a COMAND Online multimédia-rendszer, a THERMOTRONIC automata klímaberendezés és 7G-DCT automatizált duplakuplungos sebességváltó (előreláthatólag negyedévétől rendelhető) extrák láthatók.

36 34 Meghajtás & futómű Biztonság Komfort A Sport-csomag a belső térnek is dinamikus jelleget kölcsönöz. Az ülések fekete vagy kristályszürke ARTICO műbőr/den Helder szövetkárpittal, vagy kívánságra teljesen fekete, szaharabézs vagy kristályszürke ARTICO műbőr kárpitozással rendelhetők. A kárpit színe ARTICO műbőrbevonatként megtalálható az ajtók középső részén és a könyöktámaszon is. A műszerfal decens tónusaival harmonizál a választott belső színnel. Az utastér többi része ezekhez illeszkedően lávafekete, lávafekete szőnyegekkel. A díszítőelemek méhsejtoptikájúak, extraként selyemfényű barna diófagyökér vagy fényes fekete kőrisfa is rendelhető. A bőr bevonatú, perforált kormányt egy kontraszt-varrás díszíti. A fekete tetőkárpit további opcióként elhagyható a listáról. ARTICO/DEN HELDER SZÖVET 601 fekete 608 kristályszürke ARTICO (extra) 101 fekete 105 szaharabézs 108 kristályszürke DÍSZÍTŐELEMEK 736 fényes fekete kőrisfa (extra) H03 barna, selyemfényű diófagyökér (extra) H89 méhsejt-minta

37 Felszereltség Tények & színek H03 H03 H89 H89

38 36 Meghajtás & futómű Biztonság Komfort Az ábrán extraként rendelhető Bi-xenon fényszórók láthatók.

39 Felszereltség Tények & színek 37 Night-csomag. A Night-csomag minden helyzetben garantálja a cool megjelenést: a csomag válogatott külső felszereltségével összetéveszthetetlen és titokzatos karaktert kölcsönöz a gépkocsinak, nemes, magasfényű fekete színben, míg a belső tér megegyezik a Sport-csomaggal. Egyedülálló a hővédő, sötétített üvegezés is a hátsó- és hátsó oldalablakokon, amely a kíváncsi pillantásokat kirekeszti. A Night-csomag csak a Sport-csomaggal, Bi-xenon fényszókkal együtt rendelhető. KÜLSŐ MEGJELENÉS 5 duplaküllős könnyűfém keréktárcsa, feketére fényezett, polírozott kivitel, 225/40 R 18-as gumiabroncsokkal (kötelező a Night-csomag rendelése esetén) Bi-xenon fényszórók (kötelező a Night-csomag rendelése esetén) Hővédő sötétített üvegek a hátsó- és a hátsó oldalablakokon (a B-oszlop mögött) Króm díszítőelemek nélküli lökhárítók Magasfényű fekete ablak- és tetődíszlécek Magasfényű fekete kettős lamellás hűtőrács, króm betétekkel UTASTÉR A felszereltség megegyezik a Sport-csomag belső terével A fent látható ábrán a COMAND Online multimédia-rendszer és a THERMOTRONIC automata klímaberendezés extrafelszereltségek láthatók.

40 38 Meghajtás & futómű Biztonság Komfort Az ARTICO műbőr/den Helder szövet feketében vagy kristályszürkében választható. Ezen kívül a belső tér fekete, szaharabézs vagy kristályszürke ARTICO műbőrkárpittal is rendelhető. A kárpit színe megtalálható az ajtó középrészeken, valamint a könyöktámaszon az első ülések között. Az utastér többi része a színben illeszkedő lávafekete. A díszítőelemek sportos méhsejtoptikával rendelkeznek, extraként selyemfényű barna diófagyökér vagy fényes fekete kőrisfa rendelhető. ARTICO/DEN HELDER SZÖVET 601 fekete 608 kristályszürke ARTICO (extra) 101 fekete 105 szaharabézs 108 kristályszürke DÍSZÍTŐELEMEK 736 fényes fekete kőrisfa (extra) H03 barna, selyemfényű diófagyökér (extra) H89 méhsejt -minta

41 Felszereltség Tények & színek H03 H03 H89 H89

42 40 Meghajtás & futómű Biztonság Komfort A fent látható ábrán a COMAND Online multimédia-rendszer, a THERMOTRONIC automata klímaberendezés és 7G-DCT duplakuplungos automataváltó (előreláthatólag negyedévétől rendelhető) extrafelszereltségek láthatók.

43 Felszereltség Tények & színek 41 Exkluzív-csomag. Az extraként rendelhető Exkluzív-csomag klasszikus belső teret jelenít meg, a legmagasabb minőségi színvonalon, számos exkluzív felszereltségi jellemzővel kombinálva, amint az hagyományosan csak felsőkategóriás gépkocsiknál szokásos. Az Exkluzív-csomag alapját a Króm-, Sport- vagy Night-csomag képezi, és különféle egyéni kialakítási lehetőségeket nyújt. UTASTÉR 3 küllős bőrborítású kormány, 12 vezérlőgombbal 4 irányban állítható deréktámasz az első üléseken ARTICO műbőrbevonatú könyöktámasz a középkonzolon, díszvarrásokkal, hosszirányban állítható ARTICO műbőrbevonatú könyöktámasz az ajtókon, díszvarrásokkal ARTICO műbőrbevonatú műszerfal és ajtókárpit-középrészek, díszvarrásokkal Bőr üléskárpit, díszvarrással Bőr váltókar 1 és krómozott gyűrűvel díszített váltókar Fekete tetőkárpit (mogyoróbarna kárpitozás) Fényes fekete kőrisfa díszítőelemek kívánságra, felár nélkül Komfort zárrendszer, infravörös távirányítással Rozsdamentes acél küszöblécek elöl/hátul Szürke tetőkárpit (lávafekete, kristályszürke kárpitozás) Tárolórekesz-fedél, műanyag, feketére fényezett Ülésfűtés elöl Üléskomfort csomag Velúr szőnyegek, a felszereltség színével megegyező színű szegéssel 1 A 7G-DCT előreláthatólag negyedévétől rendelhető H03 Az Exkluzív-csomag középpontjában a lávafekete, mogyoróbarna vagy kristályszürke színekben rendelhető bőrkárpitozás áll. A kiválasztott kárpitszín megtalálható az ajtók középső részein, valamint a könyöktámaszon is az első ülések között, a kristályszürke szín esetében a műszerfal alsó részén és a középkonzolon is. A műszerfal, krómozott díszítőelemeivel a szellőzőfúvókákon, kezelőszerveken és váltókaron, decens tónusaival tökéletesen illeszkedik a választott belső színvilághoz. Az utastér többi része a színekkel harmonizáló lávafekete, színben illeszkedő szegésű szőnyegekkel. A díszítőelemek finom erezetű selyemfényű barna diófagyökérből készülnek, kívánságra nemes fényes fekete kőrisfa is választható. BŐR 201 lávafekete 204 mogyoróbarna 208 kristályszürke DÍSZÍTŐELEMEK 736 fényes fekete kőrisfa (extra) H03 barna, selyemfényű diófagyökér

44 42 Meghajtás & futómű Biztonság Komfort Széria-felszereltség Válogatás. Multifunkciós kormánykerék. Audio 20 CD. Integrált antenna. 4 elektromos ablakemelő. THERMATIC klímaberendezés. Csomagtér burkolat.

45 Felszereltség Tények & színek 43 Extra felszereltség Válogatás. Ambiente megvilágítás. Tolatókamera. Komfort-telefonelőkészítés. Becker MAP PILOT. THERMOTRONIC automata klímaberendezés. Vonóhorog, mechanikusan behajtható.

46 44 Meghajtás & futómű Biztonság Komfort Ker ekek. 10 lyukú acél keréktárcsa, dísztárcsával, 195/65 R 15-ös gumiabroncsokkal (széria a B 180 CDI BlueEFFICIENCY és B 180 BlueEFFICIENCY típusoknál), (R00 kód). 10 küllős könnyűfém keréktárcsa, 205/55 R 16-os gumiabroncsokkal (extraként, nem rendelhető a Sport-csomaghoz és a Night-csomaghoz), (55R kód). 10 lyukú acél keréktárcsa, dísztárcsával, 205/55 R 16-os gumiabroncsokkal (széria a B 200 CDI BlueEFFICIENCY és B 200 BlueEFFICIENCY-nél, nem rendelhető a Sport- és a Night-csomaghoz), (643-as kód). 10 küllős könnyűfém keréktárcsa, 225/45 R 17-es gumiabroncsokkal (extraként, nem rendelhető a Night-csomaghoz), (R43 kód).

47 Felszereltség Tények & színek 45 7 duplaküllős könnyűfém keréktárcsa, 225/45 R 17-es gumiabroncsokkal (extraként, nem rendelhető a Night-csomaghoz), (26R kód). 5 duplaküllős könnyűfém keréktárcsa, feketére fényezett, fényesre polírozott, 225/40 R 18-as gumiabroncsokkal (extraként, a Night-csomag része), (01R kód). 5 duplaküllős könnyűfém keréktárcsa, Himalája-szürkére fényezett, 225/45 R 17-es gumiabroncsokkal (tartozékként, nem rendelhető a Night-csomaghoz). 5 küllős könnyűfém keréktárcsa, 225/45 R 17-es gumiabroncsokkal (a Sport-csomag része), (R24 kód). 5 duplaküllős könnyűfém keréktárcsa, champion-ezüstre fényezett, 205/55 R 16-os gumiabroncsokkal (tartozékként, nem rendelhető a Night-csomaghoz).

48 46 Meghajtás & futómű Biztonság Komfort Méretek. Fényezések A Mercedes-Benz innovatív fényezési rendszere az autóipar egyik legjobb áttetsző lakkjával dolgozik, és jelentősen hozzájárul a gépkocsi értékének megőrzéséhez. Titka a rendkívül szoros molekuláris struktúra. Ez az áttetsző lakkot akár uni-, akár metál lakkról van szó ellenállóbbá teszi és tartósabb, láthatóan intenzívebb csillogást eredményez UNI-FÉNYEZÉSEK Jupiter-vörös Zirrus-fehér éjfekete METÁL-FÉNYEZÉSEK (extra) 191 kozmosz-fekete 240 lótuszkék polár ezüst pountin-szürke 893 monolit-szürke univerzum-kék kanyonbézs Minden adat milliméterben. A megadott méretek középértékek. Alapfelszereltségű gépkocsikra vonatkoznak, terheletlen állapotban.

49 Felszereltség Tények & színek 47 UNI-FÉNYEZÉS METÁL FÉNYEZÉSEK

50 48 Meghajtás & futómű Biztonság Komfort Műszaki adatok. DÍZELMOTOROK B 180 CDI BlueEFFICIENCY B 200 CDI BlueEFFICIENCY Hengerszám/elrendezés S4 S4 Lökettérfogat (cm3 ) Névleges teljesítmény 1 (kw 1/percnél) 80/ / Névleges forgatónyomaték1 (Nm 1/percnél) 250/ / Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra (s) (7G-DCT) 10,9 (10,7) 9,5 (9,3) Maximális sebesség kb. (km/h) Gumiabroncs-méret az első tengelyen Gumiabroncs-méret a hátsó tengelyen 195/65 R /65 R /55 R /55 R 16 Üzemanyag dízel dízel Üzemanyag-fogyasztás2 (l/100 km) városban (7G-DCT) országúton (7G-DCT) kombinált (7G-DCT) 5,6 5,4 (5,5 5,3) 4,1 3,8 (4,2 3,9) 4,6 4,4 (4,7 4,4) 5,6 5,4 (5,5 5,3) 4,1 3,8 (4,2 3,9) 4,6 4,4 (4,7 4,4) CO 2 - kibocsátás 2 (g/km) kombinált (7G-DCT) ( ) ( ) Környezetvédelmi besorolás Euro 5 Euro 5 Üzemanyagtartály térfogata (l/ebből tartalék kb.) 50/6,0 50/6,0 Csomagtartó térfogata (l) Fordulókör-átmérő (m) 11,0 11,0 Saját tömeg 3 (kg) (7G-DCT) 1475 (1505) 1475 (1505) Megengedett legnagyobb össztömeg (kg) (7G-DCT) 2030 (2025) 2030 (2025) A zárójelben található értékek az extraként rendelhető 7G-DCT, 7 fokozatú duplakuplungos váltóval érvényesek, amely előreláthatólag negyedévében lesz elérhető. 1 A 80/1269/EWG irányelvnek megfelelően, a jelenleg érvényes kiadás szerint. 2 A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak (a 80/1268/EWG irányelv mindenkor érvényes kiadása) megfelelően történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között.

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei felár ellenében S széria - nem CDI CDI 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 183 750,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 183 750,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés

Részletesebben

CLA-osztály extrafelszereltségei

CLA-osztály extrafelszereltségei CLA-osztály extrafelszereltségei CLA felár ellenében rendelhető felár nélkül rendelhető S széria - nem rendelhető CLA 220 CDI CLA 180 CLA 200 CLA 250 Forint-ár (bruttó) 295 HUF/EUR árfolyamon Kód Megnevezés

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 195 580,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 195 580,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés 195 580,- 787U Sziklaszürke metálfényezés

Részletesebben

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei 162U déltengerkék metálfényezés 219 710,- 191U Kozmoszfekete metálfényezés 219 710,- 589U Jupitervörös 650U Zirrusfehér 662U designo sziklaszürke "MAGNO" előreláthatólag 2013. 1.negyedévétől 699 770,-

Részletesebben

Ki mondta, hogy az életben a komoly dolgok nem okozhatnak örömöt?

Ki mondta, hogy az életben a komoly dolgok nem okozhatnak örömöt? B-osztály. Még ha bővül is a család, ezzel az új családtaggal Ön kezdettől fogva mindenre felkészült: az új B-osztály biztonságot nyújt Önnek, hiszen képes felismerni, hogy az út milyen meglepetéseket

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei 191U Kozmoszfekete metálfényezés 191 770,- 240U Lótuszkék metálfényezés 191 770,- 490U Sztyeppebarna metálfényezés 191 770,- 589U Jupitervörös 650U Zirrusfehér 696U Éjfekete 761U Polarezüst metálfényezés

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Irányt mutat az áramlatoknak.

Irányt mutat az áramlatoknak. CLA-osztály. Irányt mutat az áramlatoknak. Az egyenes út gyakran a leggyorsabb. A megszokott dolgok bizalmat keltenek. De mi hajt előre? A lehető legtovább lovagolni a hullámon? Aki az áramlattal úszik,

Részletesebben

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz.

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz. B-osztály. Akár kalandvágy, család vagy vezetési élmény a B-osztály új generációjában mindennek tökéletesen megvan a helye. Merítsen inspirációt az innovatív műszaki megoldásokból! Engedje, hogy magával

Részletesebben

G-osztály (BR463) szériafelszereltsége

G-osztály (BR463) szériafelszereltsége G-osztály (BR463) szériafelszereltsége ASSYST szervizintervallum kijelző Audio 20 CD rádió - integrált 6 lemezes CD-váltóval (MP3 lejátszására képes); telefonbillentyűzettel és Bluetooth csatlakozóval

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes!

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes! A-osztály. Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes! Mellette vagy ellene, a mindegy nem választható. Külseje kilóg a sorból, belső tere stílusikon. Elkergeti az unalmat az utcából. Közben pedig

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

GLK - osztály extrafelszereltségei

GLK - osztály extrafelszereltségei 040U fekete fényezés 197U obszidiánfekete metál 308 610,- 779U alabandin-szürke metál 308 610,- 890U cavansit-kék metál 308 610,- 497U cuprit-barna metál 308 610,- 799U gyémántfehér "Bright" metál 595

Részletesebben

A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése.

A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése. CLA-osztály. Zabolátlan. A CLA. Felejtse el, ahogyan eddig látta a világot: a CLA szakít a szabályokkal. De nem a jó ízlésével. A markáns hűtőrács, az energiával töltött sziluett és az éles körvonalak

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

d, ezzel a családtaggal kezdettől fogva mindenre felkészült: az új B-osztály biztonságo ndet tud tartani. De tekintetét is megragadja: öntudatos orr,

d, ezzel a családtaggal kezdettől fogva mindenre felkészült: az új B-osztály biztonságo ndet tud tartani. De tekintetét is megragadja: öntudatos orr, B-osztály. d, ezzel a családtaggal kezdettől fogva mindenre felkészült: az új B-osztály biztonságo ndet tud tartani. De tekintetét is megragadja: öntudatos orr, hightech fényszórókkal, e etti uralomért.

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Motor GL 350 BlueTEC 4MATIC Offroader

Motor GL 350 BlueTEC 4MATIC Offroader Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok 22683470,00 HUF 1127760,00 HUF Szín Obszidiánfekete metálfényezés 351790,00 HUF Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

GLK-osztály extrafelszereltségei

GLK-osztály extrafelszereltségei 4M 040U fekete fényezés 197U obszidiánfekete metál 312 420,- 986U Luzonit-szürke metál 312 420,- 890U cavansit-kék metál 312 420,- 526U dolomitbarna metál 312 420,- 799U gyémántfehér "Fényes" metál 600

Részletesebben

GLC-Coupé szériafelszereltségei

GLC-Coupé szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás KIVITEL Széria külső kivitel P76 Széria belső kivitel P75 AMG Mercedes-AMG külső kivitel P31 Mercedes-AMG belső

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Mercedes-Benz Hungária Kft. 1133 Budapest Kárpát utca 21. Az ár- és szériafelszereltség változtatásának jogát fenntartjuk. 2008.04.21. 1.

Mercedes-Benz Hungária Kft. 1133 Budapest Kárpát utca 21. Az ár- és szériafelszereltség változtatásának jogát fenntartjuk. 2008.04.21. 1. T í p u s Gyártási kód kw / LE Forint árak (20% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen B 180 CDI 245.207 80 / 109 6 295 000,- 743 000,- 7 038 000,- B 200 CDI 245.208 103 / 140 7 034 000,- 743 000,- 7 777

Részletesebben

C-osztály kombi szériafelszereltsége

C-osztály kombi szériafelszereltsége C-osztály kombi szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás CLASSIC (alapfelszereltség) Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlővel)

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A Mercedes- Á R L I S T A Érvényes: 2014. november 18-tól Mercedes- árlista 1 Mercedes- alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás

Részletesebben

n ellen, amit általában elvár a Mercedes-Benztől. Az új A-osztály az új idők, és egy új t volna? Tessék. Zabolátlan agilitást, és mégis

n ellen, amit általában elvár a Mercedes-Benztől. Az új A-osztály az új idők, és egy új t volna? Tessék. Zabolátlan agilitást, és mégis A-osztály. n ellen, amit általában elvár a Mercedes-Benztől. Az új A-osztály az új idők, és egy új t volna? Tessék. Zabolátlan agilitást, és mégis takarékosságot? Logikus. Komfort és tec nem fordítva?

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 149 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family '20 - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért!

Hyundai i20 akár már Forintért! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599 000 600 000 Kedvezményes ár 2 999 000 Life A/C 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 949 000 500

Részletesebben

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia A Mercedes-Benz E-osztály klasszikus Coupé és négyüléses Cabrio modellje a felső középkategória legbecsesebb járművei közé tartozik.

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

S-osztály limuzin, Maybach szériafelszereltségei. Érvényes: től

S-osztály limuzin, Maybach szériafelszereltségei. Érvényes: től hosszú hosszú 4MATIC hosszú 4MATIC Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Csomagok Exkluzív csomag P34 Kiegészítők Kipufogórendszer nem látható végekkel

Részletesebben

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S d 4MATIC All-Terrain Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag S S S S S S S 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás S S S S S S S Kivitel Széria külső kivitel P76 S S S S S S S Széria belső

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ.

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ. C-osztály limuzin Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ. Az új C-osztály: tudja, honnan jön. Tudja, hová akar eljutni. Célja: vezetni. Útja: a csúcs felé. Technológiája, megjelenése, anyagai:

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.5 351.24J.5 351.24M.5 351.24T.5 351.24V.5 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Az első autó hét trónnal.

Az első autó hét trónnal. R-osztály. Az első autó hét trónnal. Foglaljon helyet a világ legkisebb királyságában vagy a legtágasabb gépkocsiban, amit valaha építettünk. Az új R-osztály. Fejedelmi útitárs, hét ülőhellyel. Az egész

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Euro 6c Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós

Részletesebben

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra.

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra. A-osztály limuzin Gyorsabban A-ból B-be és a világhálóra. Még álló helyzetben is tökéletes megjelenést alkot. Nulláról százra gyorsulása még nagyobb benyomást tesz és azonnal új mértéket szab: az A-osztály

Részletesebben

GLE-Coupé szériafelszereltségei. Érvényes: május 02-től. Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC GLE 500 4MATIC

GLE-Coupé szériafelszereltségei. Érvényes: május 02-től. Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC GLE 500 4MATIC Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o AMG V8 BITURBO felirat az első sárvédőn 030# o o AMG Styling 772 o o o Pirosra fényezett

Részletesebben

GL-osztály extrafelszereltségei

GL-osztály extrafelszereltségei = felár ellenében O = felár nélkül S = széria = nem Metálfényezés (színmintának megfelelően) 347 980,- Gyémántfehér BRIGHT 849-es kóddal nem 660 400,- Kárpitozás (színmintának megfelelően) - az ár 845-ös

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 990 000 Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

FIAT TIPO 5 ajtós árlista

FIAT TIPO 5 ajtós árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.020.0 357.025.0 357.027.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

A-osztály 5 ajtós (W169) szériafelszereltsége

A-osztály 5 ajtós (W169) szériafelszereltsége A-osztály 5 ajtós (W169) szériafelszereltsége ASSYST szervizintervallum kijelzı»mechelen«szövet, illetve többszínő»namur«kárpitozás (színmintának megfelelıen) Ajtóbetétek, ajtófogantyú, mőszerfal alsó

Részletesebben

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció.

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. (a készlet erejéig!) 1.0 T-GDi LP 3 ajtós 100 LE 4 824 000 1 025 000 3 799 000 Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. Biztonság kényelmi funkciók Comfort + 16"

Részletesebben

1,8 literes VVT-i. e-cvt 15" kerekek. Javasolt üzemanyag 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy <

1,8 literes VVT-i. e-cvt 15 kerekek. Javasolt üzemanyag 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy < Új Prius Műszaki adatok Környezeti teljesítmény 1,8 literes VVT-i 2ZR-FXE e-cvt 15" kerekek 1,8 literes VVT-i 2ZR-FXE e-cvt 17" kerekek Fogyasztás (utoljára az EC 692/2008 rendelettel módosított EC 715/2007

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

G-osztály 350 d Professional szériafelszereltségei

G-osztály 350 d Professional szériafelszereltségei Széria Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás 40,6 cm (16") Könnyűfém keréktárcsák 5 küllős design, fekete 265/70 R16; 7,5J x 16 H2 ET43 RP1 pótkerék

Részletesebben

SLK szériafelszereltsége

SLK szériafelszereltsége Hajtás; futómű SLK szériafelszereltsége Kód SLK 250 CDI SLK 200 SLK 250 SLK 350 6-fokozatú mechanikus sebességváltó * - A 6 fokozatú manuális sebességváltó az SLK 250 CDI-hez előreláthatólag 2012 2. negyedévétől

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

GLE SUV szériafelszereltségei

GLE SUV szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o o o o AMG AMG sport modell (külső) 216 o V8 BITURBO felirat az első sárvédőn

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. GLE. Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. Dinamika. Az önmegvalósítás képessége. Az elengedés művészete. Akiben ezek a tulajdonságok egyesülnek, rendkívüli nyugalmat sugároz, tudja

Részletesebben

Új FORD Ranger Raptor

Új FORD Ranger Raptor Új FORD Ranger Széria Motor Dupla kabinos Nettó Bruttó 2.0 TDCi 213LE 4x4 A10 12,900,000 Ft 16,383,000 Ft Minden Ford Ranger megfelel az EURO 6.2 káros anyag kibocsátási normának. A gépjármű ára a forgalomba

Részletesebben

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 0 1 TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 3 1 MILLIÓ FORINT PÉNZNYEREMÉNY A nyereményjáték végén a teljes időszak alatt feltöltött, a feltételeknek megfelelő szelvényszámokból kerül kisorsolásra

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól*

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól* 3 640 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Pop 70/95 4 505 000 3 840 000 3 640 000 500L 0.9 TwinAir T 77/105 5 255 000 4 790 000

Részletesebben

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi Opel 1 81 kw / 11 LE 92 kw / 125 LE Motor Váltómű 6-fokozatú kézi 6-fokozatú kézi 5 19 5 27 Rendelhető felszerelések 2 Világítás Csomag Dupla első olvasólámpák Könnyített rossz út csomag Kilátás és Világítás

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 690 000 Forint kedvezménnyel! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 059 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE

Részletesebben

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.)

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.) GT ALLURE ACTIVE ACCESS Az EURO 5-ös motorok csak 2015. júniusi gyártásig, illetve a készlet erejéig rendelhetők! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 VTi 2TR

Részletesebben

FIESTA. Alapfelszereltség és választható opciók ös modellév /1

FIESTA. Alapfelszereltség és választható opciók ös modellév /1 Biztonság, védelem RED BLACK Első, hátsó tárcsafék Biztonsági elektronikai rendszerek -Menetstabilizáló rendszer (ESP) -Blokkolásgátló (ABS) -Visszagurulásgátló (HLA) Keréknyomás figyelő rendszer Gyermekzár

Részletesebben

C-osztály. T-modell.

C-osztály. T-modell. C-osztály. T-modell. Az új C-osztály T-modell. A legjobbnak nincs alternatívája. A nagyvonalúság akkor teljes, ha mindenben megmutatkozik: egy formavilágban, amely magával ragad, és nem enged el, egy térben,

Részletesebben

ÚJ CAPTUR. O OMosT 5 év vagy km garancia, 5 év CoMfoRT AssisTAnCe és További 5-ösRe vizsgázó AJánlATok várják A RenAUlT-MáRkAkeReskedésekben

ÚJ CAPTUR. O OMosT 5 év vagy km garancia, 5 év CoMfoRT AssisTAnCe és További 5-ösRe vizsgázó AJánlATok várják A RenAUlT-MáRkAkeReskedésekben ÚJ CAPTUR O OMosT 5 év vagy 100 000 km garancia, 5 év CoMfoRT AssisTAnCe és További 5-ösRe vizsgázó AJánlATok várják A RenAUlT-MáRkAkeReskedésekben KOMFORT ASSISTANCE -ÖSRE VIZSGÁZÓ AJÁNLATOK FELSZERELTSÉG

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax:

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax: Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

FIAT Tipo Kombi árlista

FIAT Tipo Kombi árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.040.0 357.045.0 357.047.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

Motor C 250 d Limuzin

Motor C 250 d Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Limuzin Egyedi modellek & csomagok Szín Gyémántfehér BRIGHT metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-küllős design, 45,7 cm (18') Kárpitozás

Részletesebben

smart Á R L I S T A Érvényes: 2015. augusztus 13-tól smart árlista 1

smart Á R L I S T A Érvényes: 2015. augusztus 13-tól smart árlista 1 smart Á R L I S T A Érvényes: 2015. augusztus 13-tól smart árlista 1 smart alapárak: Finanszírozás*** T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 2. rész 2 db egyterű 1. kategóriába tartozó, 80-129

Részletesebben

C - osztály limuzin szériafelszereltsége

C - osztály limuzin szériafelszereltsége C - osztály limuzin szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Szériakivitel Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlővel)

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V Easy Easy Aut. 1.3 Multijet Sincom kód: 356.030.0 356.035.0 356.M30.0 356.M32.0 356.M35.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 598 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95

Részletesebben

CL Coupé (C216) szériafelszereltsége

CL Coupé (C216) szériafelszereltsége CL Coupé (C216) szériafelszereltsége Szerviz, garancia ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Belső Tároló helyek Tároló rekesz a középkonzolban és a hátsó kartámaszban

Részletesebben

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat:

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat: ÚJ GENERÁIÓS IESTA 2017.5-ös modellév - 2017/01. elszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 030 000 t 1.5l TDi (85LE) M6 Euro6-4 580 000 t 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 290 000 t usiness 1.0l Ecooost

Részletesebben

ÚJ FORD KUGA VIGNALE as modellév /3. Érvényes: december 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk!

ÚJ FORD KUGA VIGNALE as modellév /3. Érvényes: december 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! ÚJ FORD KUGA VIGNALE A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor Listaár 4WD 1.5l EcoBoost 182LE S6 A6 11 815 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 180LE S6 M6 12 070 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 180LE S6 Powershift automata

Részletesebben