DVR M8A - 8 csatornás DVR M16A - 16 csatornás digitális képrögzítő. rövid kezelési leírása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "DVR M8A - 8 csatornás DVR M16A - 16 csatornás digitális képrögzítő. rövid kezelési leírása"

Átírás

1 DVR M8A - 8 csatornás DVR M16A - 16 csatornás digitális képrögzítő rövid kezelési leírása Tel:

2 Előlapi kezelők (8) (9) (12) (13) (14) (15) (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (10) (11) (16) (17) (18) (19) (20) (21) (22) (23) (24) (25) (26) (27) (28) (29) 1. Bekapcsoló 8. Kilép (Esc) 15. Lejátszás/Pillanatállj 22. Aktivitás jelző 2. Tápkijelző 9. Belép (Enter) 16. Lassított lejátszás 23. Távirányító vevő 3. Nagybetű 10. Lefele léptet 17. Gyors előre 24. Funkció kijelző 4. Billentyűzet (0-9) 11. Jobbra léptet 18. Előző lejátszása 25. Többképernyős nézet 5. További számok (10+) 12. Felvétel 19. Következő lejátszása 26. Kilép (Esc) 6. Balra léptet 13. Funkció gomb 20. USB csatlakozó 27. Belép (Enter) 7. Felfelé léptet 14. Gyors vissza 21. Felvett csatorna kijelző 28. Belső gyűrű 29. Külső gyűrű Megjegyzés: a külső gyűrű funkciója órajárásával megegyező irányban megfelel a jobbra léptetésnek, az órajárásával ellentétes irányban megfelel a balra léptetésnek. Lejátszásnál megfelel az előre és visszatekerésnek. A belső gyűrű funkciója órajárásával megegyező irányban megfelel a lefele léptetésnek, az órajárásával ellentétes irányban megfelel a felfele léptetésnek. Pillanatállj módban órajárásával megegyező irányban megfelel képkockánkénti előre léptetésnek. Csatorna kijelzések Ezen ikon jelzi, hogy az adott csatorna rögzítésre kerül Ezen ikon jelzi, ha mozgásérzékeny felvétel történik Videójel vesztéskor ez az ikon jelenik meg az adott csatornán Ezen ikon jelzi, hogy egy csatorna megjelenítése le van zárva Az előlapi kezelőgombokon és a távirányítón kívül a rögzítőt legkényelmesebben az USB portra csatlakoztatott egérrel lehet kezelni. Tel:

3 Egér használata Kattintás a bal egér gombbal Feladja a jelszó beadására szolgáló párbeszéd ablakot. Élőkép megjelenítésekor behozza a menüt. Menü ikonra kattintva belép az adott menübe. Végrehajtja az adott műveletet. Megváltoztatja a kijelölő kocka vagy a mozgásérzékeny terület kijelölés állapotát. A szám vagy a jelszó keretre kattintva feladja a számbillentyűzetet. A számokra kattintva beírja az adott számot. Az X-re kattintva törli az utolsó számot. A elfogadja a beadást és bezárja az ablakot. Dupla kattintás a bal egér gombbal Kattintás a jobb egér gombbal Görgető használata Egér mozgatása Húzd és vidd Dobozra kattintva felhozza a lista menüt. Speciális műveletet hajt végre, például dupla kattintás a felvétel listában elindítja az adott felvétel visszajátszását. Többképernyős megjelenítéskor az egyik csatorna képére való dupla kattintás azt a csatornát mutatja meg teljes képernyős módban. Ismételt dupla kattintás a képre visszalép a többképernyős megjelenítésre. Élőkép megjelenítésekor egy gyorsmenüt hoz fel: Többképernyős mód /Split osztott kép/, Pan-Tilt vezérlés (először a protokollt kell beállítani), Színbeállítás /Image Color/, Keresés /Search/, Felvétel /Record/ és Főmenü /Main Menu/. A Pan-Tilt vezérlés és a színbeállítás csak arra a csatornára vonatkozik, amelyiken a kurzor volt. Ha többképernyős megjelenítés volt kiválasztva, akkor PTZ (Pan-Tilt-Zoom) vagy színbeállítás előtt automatikusan átvált egyszeres megjelenítésre. Törli a beállítást és kilép az adott menüből. A számkeretnél szám beadás közben növeli vagy csökkenti a keretben lévő szám értékét. Nagybetűre váltás Listáknál léptetés Válassza ki a görgetősávot vagy egy opciót azután mozgassa el. Az egér bal gombjának egy menü címén való kattintással és lenyomva tartva majd elmozgatva és új helyen való felengedéssel a menüablak az új pozícióba áthelyezésre kerül. Mozgásérzékeny terület kijelölése. Ha a rögzítőre a vele kompatíbilis WSPD-18X vagy WSPD- 26X Speed Dome kamerákat telepített, akkor az egérrel a PTZ funkciók nagyon könnyen és látványosan kezelhetők. Ehhez először mindegyik eszközön be kell állítani a DH-SD protokollt, a Speed Dome-on a DIP kapcsolókkal, a DVR-en a MAIN menü SETTINGS és PTZ CONTROL almenüben. Ezután a jobb egér gombbal való kattintás felhozza a gyorsmenüt, ahol a Pan/Tilt/Zoom sor után három különböző ablakban vezérelhetjük a kiválasztott kamerát. Az ablakok között a Page Switch gombbal léptethetünk. Tel:

4 Az első ablak szolgál a kamera saját menüjébe való belépéshez. A második ablakban indítható a beállított Preset pontokra való ugrás, a Tour-őrjárat és AutoScan-pásztázás funkciók. A harmadik ablakban mozgatható a kamera, s a SIT feliratra kattintva egy speciális, úgynevezett háromdimenziós vezérlésbe kerülünk. A teljes képernyőn megjelenített képen ahova kattintunk a kamera elmozdulása után az kerül a kép közepére. Ha a húzd és vidd módszerrel egy ablakot jelölünk ki, balról-jobbra mozdítva az egeret, akkor nemcsak, hogy a kiválasztott ablak kerül a középpontba, hanem a kamera nagyítani is fog vagyis Zoom-ol, mégpedig minél kisebb kockát jelöltünk ki, annál nagyobbat. Ha jobbról-balra végeztük a kijelölést akkor pedig a kamera kifele fog Zoom-olni. Távirányító (15) (14) (13) (12) (10) (6) (4) (3) (2) (16) (11) (9) (8) (7) (5) (1) 1. DVR kiválasztás 5. Funkcióbillentyű 9. Ugrás előre 13. Következő lejátszása 2. Többképernyős nézet 6. Belép/Menü 10. Előző lejátszása 14. Lassított lejátszás 3. Számbillentyű 7. Kilépés 11. Ugrás vissza 15. Lejátszás/Pillanatállj 4. Felvétel indítás 8. Irányok 12. Stop 16. Gyorsított lejátszás A távirányító használata azonos a DVR előlapi gombjaival. Tel:

5 Hátlapi csatlakozók A két modell között van némi különbség. 8-csatornás 1. Tápellátási terület: tápkapcsoló, 230V-os aljzat, hűtő ventillátor 2. Funkcionális portok: Riasztás-RS485 port, RS232 port, VGA monitor csatlakozó, USB csatlakozó, RJ45 típusú számítógépes hálózati csatlakozó (NET) 3. Audió-Videó csatlakozók: Audio Out kimenet, Audio In bemenet, Video Out kimenet, Video In - bemenet 16 csatornás 1. Tápellátási terület: tápkapcsoló, 230V-os aljzat, hűtő ventillátor 2. Funkcionális portok: Riasztás-RS485 port, RS232 port, VGA monitor csatlakozó, USB csatlakozó, RJ45 típusú számítógépes hálózati csatlakozó (NET) 3. Audió-Videó csatlakozók: 25 pólusú Audió csatlakozó, Video Out kimenet, Video In - bemenet Megjegyzés: ha közvetlen csatlakozunk számítógéphez, akkor Cat5-ös fordító kábelre van szükség, ha LAN hálózatra vagy Router-re csatlakozunk akkor Cat5e kábelt kell használni. Tel:

6 A rögzítő kezelése Bekapcsolás Még a rögzítő bekapcsolása előtt győződjön meg, hogy a HDD megfelelően telepítve lett. A tápkábel csatlakoztatása után be kell kapcsolni a hátlapon lévő tápkapcsolót. Az előlapon lévő tápkijelző kigyullad és a DVR elindul alapbeállításként többképernyős üzemmódban. Ha az aktuális idő a rögzítésre beállított időn belül van, akkor automatikusan elindul a felvétel. A megfelelő csatorna kijelzője világít, és a rendszer normál működési állapotba kerül. Menübe való belépés Bekapcsolás után az Enter megnyomásával (bal egér gomb kattintással) a belépési ablak jön fel, ahol be kell adni a felhasználó nevét és jelszavát. Két alap felhasználói csoport létezik: a USER felhasználók, és az ADMIN rendszergazda. Egy csoporton belül minden felhasználó azonos jogokkal rendelkezik. A kezdeti jelszó a USER csoport számára, és az ADMIN csoport számára. Megjegyzés: biztonsági okokból változtassa meg a kezdeti jelszavakat. Új felhasználó vagy csoport létrehozható és jogosultságaik módosítható az ACCOUNT menüben. Kikapcsolás A DVR előlapján lévő Power gomb 3 másodpercig történő nyomva tartása indítja el a kikapcsolási folyamatot. A rendszer leállása után kapcsolja ki a hátlapon lévő kapcsolót is a teljes kikapcsoláshoz. A tápfeszültség esetleges kimaradása után a DVR visszaáll előző állapotára, s a kijelzők is e kimaradás előtti állapotot veszik fel. Elemcsere A pontos idő kijelzése érdekében évente ki kell cserélni a DVR-ben található elemet azonos típussal. Felvétel rögzítése A felhasználó igényének megfelelően választhat a kézzel indított, időzített és mozgásérzékeny indítások közül. Kézi indítás (Manual) A távirányítón lévő REC gomb vagy a DVR előlapján lévő beadása után azonnali rögzítést indíthat. gomb megnyomásával, és az ADMIN jelszó Az ADVANCED menü MANUAL RECORD almenüjében lehet a csatornákat felvételre egyesével kijelölni. Tel:

7 Időzített indítás (Schedule) A DVR bekapcsolása után az alapértelmezett felvételi mód a folyamatos 24 órán keresztüli rögzítés. A felhasználó ezt igényének megfelelően módosíthatja a MAIN menü SETTINGS és SCHEDULE almenüjében. A Channel-csatorna, Week day-napok kiválasztása után állítsa a paramétereket. Prerecord-előfelvétel (3-5 másodperc), Redundancy-biztonsági másolat, Period-időintervallum. A rögzítési típusokat a Regular-szokásos, MD-mozgásérzékeny, és Alarmkülső riasztásos gombokkal választhatja meg. A Save gomb menti a beállítást, a Copy gombbal ki lehet másolni a beállítást, hogy egy másik csatornához a Paste gombbal egyszerűen hozzárendeljük. Mozgásérzékeny indítás (Motion Detect) A MAIN menü SETTINGS és MOTION DETECTION almenüjében lehet beállítani. A Channel-csatorna kiválasztásával határozzuk meg, hogy mely csatornán figyelje a mozgást, és a Record Channel-rögzített csatornákkal jelölhető ki, hogy mozgás észlelésekor mely kamerák képét rögzítse, akár több kameráét is. Az Alarm Outriasztási kimenettel egy mozgásérzékelésre történő riasztás állítható be. A Sensitivity-érzékenység 6 fokozatban állítható, a 6-os a legérzékenyebb. A Video Loss-jelvesztés részben riasztás rendelhető a kamera jelének megszűnésekor (esetleges kábel elvágás). A Camera Mask Detect-Kitakarás részben a fekete képtartalomhoz rendelhető riasztás. Az AREA-terület kijelölés réznél lehet a mozgásérzékeny területet kijelölni. A képernyő 16x12 részre tagolt. A feketével jelölt részeken történik mozgásérzékelés. Beállítani az előlapon lévő nyilakkal és az FN gombbal lehet, vagy egérrel, ahol a jobb klikkel kilép, majd Save-el lehet menteni. Itt is használható a Copy-másolás és a Paste-beillesztés funkció a beállítás többi csatornára való átmásolásához.. Tel:

8 Riasztás beállítása A MAIN menü SETTINGS és ALARM részben lehet a riasztási bemeneteket és kimeneteket beállítani. Lejátszás (Playback) Keresés és visszanézés Az előlapon lévő Lejátszás/Pillanatállj gomb megnyomásával vagy az egér jobb klikk után a Search-keresés ponton lehet a lejátszás ablakba belépni. Lehet keresni rögzítési típusra (All-minden, Alarm-riasztásra indított, Motion Detect-mozgásérzékeléssel indított), időpontra és csatornára. A keresési feltétetlek beállítása után a keresés ikonjára kell kattintani, majd a fájl listából a kiválasztott időpontra Enter gombbal vagy bal egér gombbal indítani a felvétel lejátszását. Tel:

9 Lehetőség van egy vagy két csatorna képének párhuzamos visszanézésére. Az alsó vezérlőn lehet a lejátszási irányítani, úgymint a sebesség, ciklikus ismétlés, teljes képernyő, gyorstekerés, léptetés. Lejátszás közben a számbillentyűkkel lehet a csatornák között váltani. Az egérrel lehetőség van a teljes képernyős nézeten egy terület kijelölésével Zoom-olni. Jobb egér gombra kilép a nagyításból. Számos gyorsítási, lassítási, léptetési, ugrási funkció segíti a szükséges esemény gyors megtalálását. Arhiválás A DVR lehetőséget biztosít a szükséges felvételek kimentésére USB memóriára vagy hálózaton keresztül. A DETECT DEVICE menüben kell az USB memóriát felismertetni. A mentéshez először a BACKUP FILES menüben a Device-eszközt (USB DISK) kell kiválasztani, majd a mentendő kamera csatornaszámát-channel, Start Time-kezdeti és End Time-befejező időt majd az Addhozzáadás gombbal vehetjük fel a mentési listába. Több fájlt is betehetünk a listába, végül a Backup gombbal indítjuk az arhiválást. A mentés közben kiléphetünk a menüből. Tel:

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ Felhasználói kézikönyv A dokumentáció a DELTON KFT. szellemi tulajdona, ezért annak változtatása jogi következményeket vonhat maga után. A fordításból, illetve a nyomdai

Részletesebben

Belépés a rendszerbe. Gyors menü

Belépés a rendszerbe. Gyors menü Belépés a rendszerbe A menübe lépéshez szükséges alapértelmezett DVR Azonosító /Device ID/: 000000, megadott Jelszó /Password/ nélkül. A rendszer biztonságos használata érdekében az adminisztrátor felhasználónak

Részletesebben

Avemia IP és Hibrid rögzítők beüzemelése

Avemia IP és Hibrid rögzítők beüzemelése Avemia IP és Hibrid rögzítők beüzemelése 1.oldal Bevezető Ez a dokumentum azt mutatja be, hogyan lehet egyszerűen lépésről lépésre felkonfigurálni egy Avemia HF szériás hibrid, vagy IP rögzítőre Sunell

Részletesebben

Rövid kezelési útmutató (segédlet) EVD-04/100A1HC

Rövid kezelési útmutató (segédlet) EVD-04/100A1HC (segédlet) Bekapcsolás A rögzítő bekapcsolása után kb. 40 mp. után üzemkész a rendszer. Bejelentkezés a rendszerbe A rögzítő elindulása után a menübe való belépéshez be kell jelentkezni egy felhasználónévvel

Részletesebben

HF-DVR H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv

HF-DVR H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv HF-DVR H.264 Hálózati Rögzítő Felhasználói kézikönyv Bevezető Ez a felhasználói kézikönyv a HF-DVR5704T 4 csatornás H.264 tömörítésű hálózati rögzítő használatát mutatja be. Nem tér ki az eszköz telepítésére,

Részletesebben

N szériás. Digitális videó rögzítő. Rövidített telepítői kézikönyv

N szériás. Digitális videó rögzítő. Rövidített telepítői kézikönyv N szériás Digitális videó rögzítő Rövidített telepítői kézikönyv 1. Alapbeállítások 1.1 A készülék összeszerelése Ennek a leírásnak nem célja a különböző típus-variációk pontos összeszerelési lépéseinek

Részletesebben

16/8/4 CSATORNÁS Real Time MPEG-4DVR. 16/8/4 CSATORNÁS beépített DVD-RW íróval vagy CD-RW íróval

16/8/4 CSATORNÁS Real Time MPEG-4DVR. 16/8/4 CSATORNÁS beépített DVD-RW íróval vagy CD-RW íróval AVC78X QUICK START 1 GYORS INDÍTÁS 16/8/4 CSATORNÁS Real Time MPEG-4DVR 4 CSATORNÁS 16/8/4 CSATORNÁS 16/8/4 CSATORNÁS beépített DVD-RW íróval vagy CD-RW íróval 1. Győződjön meg arról, hogy a csomag tartalmazza

Részletesebben

DVC VIDEO RÖGZÍTŐ Felhasználói útmutató GUI 4.0

DVC VIDEO RÖGZÍTŐ Felhasználói útmutató GUI 4.0 DVC VIDEO RÖGZÍTŐ Felhasználói útmutató GUI 4.0 1 1. Megjegyzés - Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a felhasználói útmutatót, a készülék helyes használatához. - A felhasználói útmutatóban bemutatott példák

Részletesebben

DVR gyors használati útmutató MODELLEK:

DVR gyors használati útmutató MODELLEK: DVR gyors használati útmutató MODELLEK: GDV-A4416A 16-Csatornás Video rögzítő DVD-RW H.264 GDV-C4416A 16-Csatornás Video rögzítő DVD-RW H.264 GDV-B8832A 32-Csatornás Video rögzítő DVD-RW H.264 1. A készülék

Részletesebben

Felhasználói Útmutató. Center V2

Felhasználói Útmutató. Center V2 Felhasználói Útmutató Center V2 Verzió: v8.5 Készült: Budapest, 2012 Riarex Kft. megbízásából - 1 - Riarex Kft. 1.3 A Center V2 képernyője 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 16 15 17 17 18 19 20 21 22 1-1

Részletesebben

TC-DVR SN3004 ECO. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv

TC-DVR SN3004 ECO. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv TC-DVR SN3004 ECO Digitális videó rögzítő Rövidített felhasználói kézikönyv V1.0 Minden jog fenntartva 1 1. HDD beszerelése 1.1 HDD beszerelése Figyelem: 1. Ebbe a szériába egy SATA HDD szerelhető. Csak

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ STORESAFE PRO II DIGITÁLIS RÖGZÍTŐ

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ STORESAFE PRO II DIGITÁLIS RÖGZÍTŐ KEZELÉSI ÚTMUTATÓ STORESAFE PRO II DIGITÁLIS RÖGZÍTŐ A rendszer telepítője és a kézikönyv készítője: MULTI ALARM ZRT. 1092 Budapeset, Bakáts tér 2. Tel.: 1/666-2130; Fax: 1/666-2180 www.multialarm.hu budapest@multialarm.hu

Részletesebben

ivms-4200 kliensszoftver

ivms-4200 kliensszoftver ivms-4200 kliensszoftver Felhasználói segédlet v1.02 2012.11.21. HU 1. TARTALOM 1. Tartalom... 2 2. Bevezető... 2 2.1. Felhasználás... 2 2.2. Hardverigény... 2 3. Használat... 3 3.1. Vezérlőpult... 3 3.2.

Részletesebben

ÜZEMELTETÉSI ÚTMUTATÓ ASZTALI DIGITÁLIS VIDEORÖGZÍTŐ. 4 Csatornás

ÜZEMELTETÉSI ÚTMUTATÓ ASZTALI DIGITÁLIS VIDEORÖGZÍTŐ. 4 Csatornás ÜZEMELTETÉSI ÚTMUTATÓ ASZTALI DIGITÁLIS VIDEORÖGZÍTŐ 4 Csatornás 1 Tartalomjegyzék ELŐLAP... 3 HÁTLAP... 4 ÜZEMBEHELYEZÉS... 5 MEGJELENÍTÉS... 7 Teljes és osztott képernyős megjelenítés... 7 Képkimerevítés...

Részletesebben

Neptun video rögzítő felhasználói kézikönyv

Neptun video rögzítő felhasználói kézikönyv Neptun video rögzítő felhasználói kézikönyv Felépítés Előlap Vezérlő gombok 1 LOCK hozzáférés blokkolása 2 MUTE hang némítása 3 BACKUP Háttérmentés aktiválása 4 PTZ PTZ menü aktiválása 5 ESC visszatérés

Részletesebben

PC kártya és a szoftver telepítése, indítása után ( ID, jelszó : admin, admin)

PC kártya és a szoftver telepítése, indítása után ( ID, jelszó : admin, admin) PC kártya és a szoftver telepítése, indítása után ( ID, jelszó : admin, admin) Mozgásérzékelés beállítása Jobb klikk a beállítandó videó képén (pl: Channel1),a Channel configuration (videó csatorna konfigurációs

Részletesebben

TC-DVR XLN30xx. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv

TC-DVR XLN30xx. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv TC-DVR XLN30xx Digitális videó rögzítő Rövidített felhasználói kézikönyv 8/16 csatornás DVR-ekhez V1.0 Minden jog fenntartva 1 1. HDD és DVD-író beszerelése 1.1 HDD beszerelése Figyelem: 1. Ez a széria

Részletesebben

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv TC-DVR MN30xx Digitális videó rögzítő Rövidített felhasználói kézikönyv 4/8/16-csatornás DVR-ekhez V1.0 Minden jog fenntartva 1 1. HDD és DVD-író beszerelése 1.1 HDD beszerelése Figyelmeztetés: 1. Ebbe

Részletesebben

GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv

GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ Felhasználói kézikönyv Műszaki jellemzők - Egyszerre 4/8 kamera csatlakoztatható Állítható fényerő, kontraszt, telítettség, színárnyalat és élesség - Magas felbontás

Részletesebben

Hálózati betekint ő program telepítése mobil telefonra. Symbian. alarm shop. Windows mobile Android IPhone Blackberry

Hálózati betekint ő program telepítése mobil telefonra. Symbian. alarm shop. Windows mobile Android IPhone Blackberry Glover Electric kft. www.visiotech.hu Hálózati betekint ő program telepítése mobil telefonra. Symbian Windows mobile Android IPhone Blackberry 1.Symbian Operációs Rendszer 1. Először telepítenie kell a

Részletesebben

4csatornás DVS, 7 LCD

4csatornás DVS, 7 LCD 4csatornás DVS, 7 LCD Tömör kezelési utasítás 4-CS M OZGÁS Távirányító LAN OPCIÓ Mielőtt bekapcsolja a készüléket Kérjük megfelelően csatlakoztassa a SATA táp- és adatkábelt, amikor a SATA HDD-t a DVR-be

Részletesebben

CPA 601, CPA 602, CPA 603

CPA 601, CPA 602, CPA 603 CPA 601, CPA 602, CPA 603 Infravörös távvezérlő rendszer Felhasználói kézikönyv Olvassa el a teljes kezelési útmutatót a használatba helyezés előtt! A helytelen használat visszafordíthatatlan károkat okozhat!

Részletesebben

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD Telepítői Segédlet 2016.08.03. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta!

Részletesebben

TC-DVR LN40xx. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv

TC-DVR LN40xx. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv TC-DVR LN40xx Digitális videó rögzítő Rövidített felhasználói kézikönyv 4/8/16-csatornás DVR-ekhez V1.0 Minden jog fenntartva 1 1. HDD és DVD-író beszerelése 1.1 HDD beszerelése Figyelem: 1. A 4 és 8 csatornás

Részletesebben

H.264 Video rögzítő gyors használati útmutató. v1.0

H.264 Video rögzítő gyors használati útmutató. v1.0 H.264 Video rögzítő gyors használati útmutató v1.0 A készülék felépítése Előlap Vezérlő gombok 1 LOCK élőkép módban minden hozzáférés blokkolása 2 MUTE élőkép módban hang némítása 3 BACKUP élőkép módban

Részletesebben

HF-DVR 1004 H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv

HF-DVR 1004 H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv HF-DVR 1004 H.264 Hálózati Rögzítő Felhasználói kézikönyv Általános jellemzők Fejlett H.264 tömörítés. A továbbfejlesztett szűrőnek köszönhetően 30%-os adatmennyiség csökkenés. 4xD1 valós rögzítés. Egyidejűleg

Részletesebben

AVP 101 vezérlő. Felhasználói kézikönyv

AVP 101 vezérlő. Felhasználói kézikönyv AVP101 1. oldal, összesen 12 AVP 101 vezérlő Felhasználói kézikönyv AVP101 2. oldal, összesen 12 BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLYE FIGYELMEZTETÉS: Az áramütés kockázatának csökkentése

Részletesebben

CMS videó megjelenítő szoftver használata

CMS videó megjelenítő szoftver használata CMS videó megjelenítő szoftver használata Bevezető Ez a felhasználói kézikönyv a HF-DVR5704T 4 csatornás H.264 tömörítésű hálózati rögzítőhöz mellékelt CMS szoftver használatát mutatja be. Nem tér ki az

Részletesebben

4CH Real Time DVR. Felhasználói leírás

4CH Real Time DVR. Felhasználói leírás 4CH Real Time DVR Felhasználói leírás Tartalomjegyzék Figyelmeztetés...3 Csomag tartalma...3 Ismertetés...4 Termék tulajdonságai...4 Előlap...4 Hátlap...5 IR távvezérlő...5 Üzembehelyezés...7 Lemezmeghajtó

Részletesebben

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. A kezdő képernyő...4 4. Alap funkciók működése...4 5. Belső hívások...5

Részletesebben

Mobil Telefonon Keresztüli Felügyelet Felhasználói Kézikönyv

Mobil Telefonon Keresztüli Felügyelet Felhasználói Kézikönyv Mobil Telefonon Keresztüli Felügyelet Felhasználói Kézikönyv Tartalomjegyzék 1. Symbian rendszer...2 1.1 Funkciók és követelmények...2 1.2 Telepítés és használat...2 2. Windows Mobile rendszer...6 2.1

Részletesebben

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Monitor működése...4 4. Hívás és Zárnyitás működése...5 5. Csengőhang beállítás...6 6. Monitor időidőzítés...6

Részletesebben

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag A Samsung SSM-8000 szoftvercsomag a Samsung által forgalmazott IP kamerák, digitális rögzítők, hálózati rögzítők, encoderek közös grafikai felületen történő megjelenítését

Részletesebben

ICR-H41, -H4296 ICR-H81, -H8296, -E84 ICR-E164, -PH16196i DVR Felhasználói kézikönyv ver 3.0

ICR-H41, -H4296 ICR-H81, -H8296, -E84 ICR-E164, -PH16196i DVR Felhasználói kézikönyv ver 3.0 ICR-H41, -H4296 ICR-H81, -H8296, -E84 ICR-E164, -PH16196i DVR Felhasználói kézikönyv ver 3.0 1 Tartalomjegyzék A termék bemutatása... 3 Bejelentkezés... 4 Előnézet... 4 Parancsikon menü... 5 Főmenü...

Részletesebben

NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4

NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4 NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4 Telepítői Segédlet 2016.08.02. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta! Megj.: A termékek teljes leírását, minősítését és a szükséges szoftvereket a következő

Részletesebben

TruVision DVR 11 Kezelési útmutató PartnerTech Kft.

TruVision DVR 11 Kezelési útmutató PartnerTech Kft. TruVision DVR 11 Kezelési útmutató PartnerTech Kft. TVR11 Digitális rögzítő - Kezelési útmútató TARTALOMJEGYZÉK 1. Kezelőszervek használata... 3 1.1 Rőgzítő előlapjának használat... 3 1.2 Egér használata...

Részletesebben

ICR-E42-83-163 DVR ICR-E83H; ICR-E163H ICR-H41; ICR-H81 Felhasználóí kézikönyv ver 2.1

ICR-E42-83-163 DVR ICR-E83H; ICR-E163H ICR-H41; ICR-H81 Felhasználóí kézikönyv ver 2.1 ICR-E42-83-163 DVR ICR-E83H; ICR-E163H ICR-H41; ICR-H81 Felhasználóí kézikönyv ver 2.1 1 Tartalomjegyzék 1 Termék bemutatása... 3 1.1 Termék áttekintése... 3 1.2 Fő funkciók... 3 2 Az Előlap és Hátlap

Részletesebben

TA-462S 1.A KÉSZÜLÉ JELLEMZŐI

TA-462S 1.A KÉSZÜLÉ JELLEMZŐI TA-462S 1.A KÉSZÜLÉ JELLEMZŐI 1. Duplex üzemmód : Felvétel és visszajátszási lehetőség egy időben 2. Maximum 60 fsp felvételi sebesség 3. USB kulcson történő rögzítés 4. Állítható képernyő pozíció 5. Videó

Részletesebben

Hálózati projektor használati útmutató

Hálózati projektor használati útmutató Hálózati projektor használati útmutató Tartalomjegyzék Előkészületek...3 Projektor csatlakoztatása a számítógéphez...3 Vezetékes kapcsolat... 3 A projektor távvezérlése LAN-on keresztül...5 Támogatott

Részletesebben

D7104 4cs. H.264 digitális rögzítő Felhasználói kézikönyv

D7104 4cs. H.264 digitális rögzítő Felhasználói kézikönyv Bozsák Tamás D7104 4cs. H.264 digitális rögzítő Felhasználói kézikönyv Ver. 1.0 Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre! Figyelmeztetés Olvassa végig a kézikönyvet a készülék

Részletesebben

User s Manual. Felhasználói kézikönyv. PTZ kameravezérlő pult. Version Felhasználói kézikönyv

User s Manual. Felhasználói kézikönyv. PTZ kameravezérlő pult. Version Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv PTZ kameravezérlő pult Version 1.0 EVA-KB100 Felhasználói kézikönyv Tartalom 1. Bevezetés...... 3 2. Jellemzők...... 3 3. Telepítés...... 4 4. Részegységek és funkciók...... 5 5.

Részletesebben

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések 1. fejezet: Bevezetés A Media Player 100 olyan digitális médialejátszó, amely USB memóriához és kártyaolvasókhoz egyaránt csatlakoztatható. Az otthoni szórakoztatóközpontra csatlakozik, és lehetővé teszi

Részletesebben

IP sorozat NVR FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

IP sorozat NVR FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV IP sorozat NVR FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV H.264 hagyományos hálózati digitális videorögzítőkhöz FIGYELMEZTETÉSEK Olvassa el figyelmesen ezt a kézikönyvet és rendeltetésének megfelelően, biztonságosan használja

Részletesebben

4. Fejezet Visszajátszás szoftvere

4. Fejezet Visszajátszás szoftvere 4. Fejezet Visszajátszás szoftvere - Rögzített felvételek megtekintése - A program segítségével nézhetjük vissza rögzített felvételeinket és végezhetünk rajtuk bizonyos módosításokat. A triplex rendszernek

Részletesebben

Általános használati útmutató Videosec rögzítőkhöz

Általános használati útmutató Videosec rögzítőkhöz Általános használati útmutató Videosec rögzítőkhöz 1 Tartalomjegyzék 2 Telepítés és csatlakoztatás... 3 2.1 Tartozékok ellenőrzése... 3 2.2 Merevlemez telepítése... 3 2.2.1 Merevlemez választás... 3 2.2.2

Részletesebben

Sunell HDVI mobil alkalmazás Felhasználói útmutató

Sunell HDVI mobil alkalmazás Felhasználói útmutató Sunell HDVI mobil alkalmazás Felhasználói útmutató 1.oldal 1. Bevezető Ez a dokumentum azt mutatja be, hogyan lehet egyszerűen lépésről-lépésre beállítani és használni a Sunell Hibrid DVR-ekhez fejlesztett

Részletesebben

KATRO-FL rendszer 4CH MOBIL DVR. PC-s visszatekintő program használati utasítása

KATRO-FL rendszer 4CH MOBIL DVR. PC-s visszatekintő program használati utasítása KATRO-FL rendszer 4CH MOBIL DVR PC-s visszatekintő program használati utasítása Tartalomjegyzék Hogyan kell kivenni a memóriakártyát? 3 Szoftver installálás 3 Az adatok visszanyerése 5 Az adatok megjelenése

Részletesebben

Escort-FL/FC TDVR-04. Videó felvevő és lejátszó készülék. Felhasználói leírás a rendszer közvetlen kezeléséhez

Escort-FL/FC TDVR-04. Videó felvevő és lejátszó készülék. Felhasználói leírás a rendszer közvetlen kezeléséhez Escort-FL/FC TDVR-04 Videó felvevő és lejátszó készülék Felhasználói leírás a rendszer közvetlen kezeléséhez Trinus Systems, Inc. 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. A rögzítő bekapcsolása, napi kezdeti lépések 3 2.

Részletesebben

Üzembe helyezési útmutató

Üzembe helyezési útmutató IMVR-04A 4 csatornás IMVR-08A 8 csatornás Hálózati Video Rögzítő Üzembe helyezési útmutató V1.0 Tartalomjegyzék 1. Üzembe helyezés... 4 1.1 HDD beszerelése... 4 1.2 Felül nézet... 4 1.3 Hátsó nézet...

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató 720p AHD valós idejű DVR-ek Duál technológia (analóg/ahd) Automatikus videojel felismerés

Részletesebben

D8816 16cs. H.264 digitális rögzítő Felhasználói kézikönyv Ver. 0.98

D8816 16cs. H.264 digitális rögzítő Felhasználói kézikönyv Ver. 0.98 Bozsák Tamás D8816 16cs. H.264 digitális rögzítő Felhasználói kézikönyv Ver. 0.98 Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre! Figyelmeztetés Olvassa végig a kézikönyvet a készülék

Részletesebben

CCTV Kit SMART HD. Gyors üzembe helyezési útmutató HU. Helpdesk / Technikai támogatás https://helpdesk.intelek.

CCTV Kit SMART HD. Gyors üzembe helyezési útmutató HU. Helpdesk / Technikai támogatás  https://helpdesk.intelek. Helpdesk / Technikai támogatás www.iget.eu/cs/helpdesk-centrum-cs https://helpdesk.intelek.cz/ SMART HD CCTV Kit Gyors üzembe helyezési útmutató HU A legújabb, up-to-date kézikönyvet, tekintse meg: www.iget.eu

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ POLYCOM HDX VIDEOKONFERENCIA RENDSZERHEZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ POLYCOM HDX VIDEOKONFERENCIA RENDSZERHEZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ POLYCOM HDX VIDEOKONFERENCIA RENDSZERHEZ - FONTOS TEENDŐK VIDEOKONFERENCIA ELŐTT - A VIDEOKONFERENCIA ÜZEMBE HELYEZÉSE - HÍVÁS KEZDEMÉNYEZÉSE ÉS FOGADÁSA - A KAMERA ÉS A MIKROFON HASZNÁLATA

Részletesebben

VDT27SD HASZNÁLATI UTASÍTÁS

VDT27SD HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT27SD HASZNÁLATI UTASÍTÁS Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Kezelési útmutató...4 4. Alap beállítása...6 5. Beépített memória és SD kártya...9 6. Műszaki adatok...11

Részletesebben

it-mxh21 16 CSATORNÁS ASZTALI DIGITÁLIS KÉPRÖGZÍTİ Egyszerő kezelési útmutató

it-mxh21 16 CSATORNÁS ASZTALI DIGITÁLIS KÉPRÖGZÍTİ Egyszerő kezelési útmutató it-mxh21 16 CSATORNÁS ASZTALI DIGITÁLIS KÉPRÖGZÍTİ Egyszerő kezelési útmutató 1 Mielıtt bekapcsolja a DVR-t Kérjük szerelje be a SATA merevlemezt a merevlemez fiókba. Kösse be a tápfeszültségés az adatkábelt.

Részletesebben

1. Kaputábla és funkciói. 2. Kaputábla leírása -3- Megjegyzés: DT592 kaputábla két nyomógombos. Kamera LED. Hangszóró

1. Kaputábla és funkciói. 2. Kaputábla leírása -3- Megjegyzés: DT592 kaputábla két nyomógombos. Kamera LED. Hangszóró DT591 DT592 Tartalomjegyzék 1. Kaputábla és funkciói...3 2. Kaputábla leírása...3 3. Zárnyitás műszaki paraméterei...4 4. Felszerelés...4 4.1 Felszerelés esővédő nélkül...4 4.2 Felszerelés esővédővel...5

Részletesebben

VARIO Face 2.0 Felhasználói kézikönyv

VARIO Face 2.0 Felhasználói kézikönyv VARIO Face 2.0 Felhasználói kézikönyv A kézikönyv használata Mielőtt elindítaná és használná a szoftvert kérjük olvassa el figyelmesen a felhasználói kézikönyvet! A dokumentum nem sokszorosítható illetve

Részletesebben

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez.

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Működési feltételek A felhasználói útmutató ios V7.0.4 verziószámú operációs rendszer felhasználásával készült. Az applikáció telepítése 1. Az App

Részletesebben

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Alap funkciók működése...4 4. Belső hívások...4 5. Felhasználói beállítások

Részletesebben

D8604B 4cs. H.264 digitális rögzítő Felhasználói kézikönyv

D8604B 4cs. H.264 digitális rögzítő Felhasználói kézikönyv Bozsák Tamás D8604B 4cs. H.264 digitális rögzítő Felhasználói kézikönyv Ver. 1.2 SZATELLIT Elektronikai Zrt. Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre! Figyelmeztetés Olvassa

Részletesebben

DPA-0440L 4 csatornás DPA-0848L 8 csatornás DPA-08200M 8 csatornás DPA-16400L 16 csatornás

DPA-0440L 4 csatornás DPA-0848L 8 csatornás DPA-08200M 8 csatornás DPA-16400L 16 csatornás DPA-0440L 4 csatornás DPA-0848L 8 csatornás DPA-08200M 8 csatornás DPA-16400L 16 csatornás Digitális Video Rögzítő Gyors telepítési útmutató v1.00 20150504 Tartalomjegyzék 1. Üzembe helyezés... 4 1.1 HDD

Részletesebben

VarioFace dokumenta cio

VarioFace dokumenta cio VarioFace dokumenta cio Tartalom Felhasználói dokumentáció... 2 1. A program felépítése... 2 1.1. Vario csatlakoztatása... 2 1.2. Főablak... 3 1.3. Képkijelölő ablak... 4 2. A program használata... 4 2.1.

Részletesebben

T201W/T201WA 20 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv

T201W/T201WA 20 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv T201W/T201WA 20 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv Tartalom A csomag tartalma... 3 Telepítés... 4 A monitor csatlakoztatása a számítógéphez... 4 A monitor csatlakoztatása az áramforráshoz...

Részletesebben

RIEL Elektronikai Kft v1.0

RIEL Elektronikai Kft v1.0 DeskCamera v1.6.1 1. DESKCAMERA A DeskCamera segítségével lehetőség nyílik a számítógép monitorán megjelenő képet rögzítő (NVR, DVR) segítségével rögzíteni. 1.1. TECHNIKAI ADATOK Maximális monitor szám:

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk. igazgató. Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk. igazgató. Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: igazgató Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi A DVR kínálat bemutatása SAMSUNG SRD sorozatú DVR bemutatása; PROVISION-ISR DVR-ek bemutatása.

Részletesebben

SA-2121 DVR Felhasználói Kézikönyv

SA-2121 DVR Felhasználói Kézikönyv SA-2121 DVR Felhasználói Kézikönyv Üdvözöljük Köszönjük, hogy a mi készülékünket választotta! A kézikönyv szemléletesen mutatja be a készülék telepítésének lépéseit, és használatát. Megismerheti a készülék

Részletesebben

1/9. Sunell IP kamerák webes felületének használati útmutatója. Élő kép (Live Video)

1/9. Sunell IP kamerák webes felületének használati útmutatója. Élő kép (Live Video) felületének használati útmutatója Élő kép (Live Video) Belépés után rögtön látható a kamera élő képe, váltható a stream minősége (a beállításoktól függően), valamint a képre jobb kattintással előhozható

Részletesebben

DVR felhasználói kézikönyv. H.264 4/8/16-csatornás digitális videó rögzítő modellekhez Minden jog fenntartva

DVR felhasználói kézikönyv. H.264 4/8/16-csatornás digitális videó rögzítő modellekhez Minden jog fenntartva DVR felhasználói kézikönyv H.264 4/8/16-csatornás digitális videó rögzítő modellekhez Minden jog fenntartva FIGYELEM! Kérjük figyelmesen olvassa végig a felhasználói kézikönyvet, hogy a készüléket megfelelően

Részletesebben

Fisotech rögzítő DVR FISOTECH Felhasználói kézikönyv

Fisotech rögzítő DVR FISOTECH Felhasználói kézikönyv Fisotech rögzítő DVR Felhasználói kézikönyv 1 Tartalomjegyzék A termék bemutatása... 3 Bejelentkezés... 4 Előnézet... 4 Parancsikon menü... 5 Főmenü... 5 Video lejátszás... 6 Visszajátszás Mentése.....7

Részletesebben

ADVR-0410H1/0410H1W 4 csatornás ADVR-0820H1/0820H1W 8 csatornás ADVR-1640H1W 16 csatornás. Digitális Video Rögzítő. Üzembe helyezési útmutató V1.

ADVR-0410H1/0410H1W 4 csatornás ADVR-0820H1/0820H1W 8 csatornás ADVR-1640H1W 16 csatornás. Digitális Video Rögzítő. Üzembe helyezési útmutató V1. ADVR-0410H1/0410H1W 4 csatornás ADVR-0820H1/0820H1W 8 csatornás ADVR-1640H1W 16 csatornás Digitális Video Rögzítő Üzembe helyezési útmutató V1.1 Tartalomjegyzék 1. Üzembe helyezés... 4 1.1 HDD beszerelése...

Részletesebben

ICS-R4201_R8401_R16801 HDSDI DVR Felhasználói kézikönyv ver 1.0

ICS-R4201_R8401_R16801 HDSDI DVR Felhasználói kézikönyv ver 1.0 ICS-R4201_R8401_R16801 HDSDI DVR Felhasználói kézikönyv ver 1.0 1 Tartalom 1 A termék bemutatása... 3 1.1 Előlap és hátlap... 3 1.2 Távirányító... 7 1.3 Bejelentkezés... 8 1.4 Élőkép... 9 2 Keresés menüpont...

Részletesebben

A program telepítése

A program telepítése program telepítése Töltse le a telepítőt a www.kocheskochkft.hu internetes oldalról. Programjaink menü alatt válassza a Egyszerűsített foglalkoztatással kapcsolatos nyilvántartás programot, kattintson

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. DT25/D4 Felhasználói és telepítői kézikönyv DT25/D4. VDT25/D4 Leírás v1.0

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. DT25/D4 Felhasználói és telepítői kézikönyv DT25/D4. VDT25/D4 Leírás v1.0 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység DT25/D4 Felhasználói és telepítői kézikönyv DT25/D4 VDT25/D4 Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1.. Monitor és funkciók...3 2.. Monitor felszerelése...3 3.. Főmenü...4

Részletesebben

VDT27SD HASZNÁLATI UTASÍTÁS

VDT27SD HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT27SD HASZNÁLATI UTASÍTÁS Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Kezelési útmutató...4 4. Alap beállítása...6 5. Beépített memória és SD kártya...9 6. Kiegészítő csatlakozó...12

Részletesebben

EVD-16/400A4DH DVR. Gyors Beállítás Útmutató. 2.0.1 Verzió

EVD-16/400A4DH DVR. Gyors Beállítás Útmutató. 2.0.1 Verzió EVD-16/400A4DH DVR Gyors Beállítás Útmutató 2.0.1 Verzió Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta. Bármilyen kérdés vagy kérés esetén keresse bizalommal a forgalmazót. A kézikönyv az EVD-16/400A4DH

Részletesebben

Digitális vezeték nélküli kamerarendszer 4 csatornás, USB vevővel

Digitális vezeték nélküli kamerarendszer 4 csatornás, USB vevővel Digitális vezeték nélküli kamerarendszer 4 csatornás, USB vevővel R004M+P009TM*4 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket vásárolta! Használat előtt kérjük, figyelmesen olvassa el a tájékoztatót!

Részletesebben

A LEGJOBB DIGITÁLIS RÖGZÍTŐ SOROZAT

A LEGJOBB DIGITÁLIS RÖGZÍTŐ SOROZAT A LEGJOBB DIGITÁLIS RÖGZÍTŐ SOROZAT DG1648 (16 CH) / DG0824 (8 CH) / DG0412 (4 CH) MPEG-4 DVR FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV A használat előtt kérjük, figyelmesen olvassa végig, és őrizze meg a felhasználói kézikönyvet.

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10 VDT10 Leírás v1.4.pdf Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Alap funkciók

Részletesebben

Internetkonfigurációs követelmények. A számítógép konfigurálása. Beállítások Windows XP alatt

Internetkonfigurációs követelmények. A számítógép konfigurálása. Beállítások Windows XP alatt Internetkonfigurációs követelmények Annak érdekében, hogy csatlakoztatni tudja a Hozzáférési Pontját a Hozzáférési Pont Kezelőhöz, a következő konfigurációs paramétereket kell beállítania a számítógépe

Részletesebben

it-3wxx Beágyazott Hálózati DVR Műszaki Adatok

it-3wxx Beágyazott Hálózati DVR Műszaki Adatok it-3wxx Beágyazott Hálózati DVR Műszaki Adatok Áttekintés Az it-3wxx sorozatú beágyazott hálózati DVR egy kiváló digitális videós megfigyelő termék, mely beágyazott Linux operációs rendszert és DaVinci

Részletesebben

Archive Player Divar Series. Kezelési útmutató

Archive Player Divar Series. Kezelési útmutató Archive Player Divar Series hu Kezelési útmutató Archive Player Tartalomjegyzék hu 3 Tartalomjegyzék 1 Bevezetés 4 2 Működés 5 2.1 A program indítása 5 2.2 A fő ablak bemutatása 6 2.3 Megnyitás gomb 6

Részletesebben

Gyors kézikönyv H.264 Digitális rögzítő

Gyors kézikönyv H.264 Digitális rögzítő Gyors kézikönyv H.264 Digitális rögzítő 1 1. Bevezetı 1.1 A csomag tartalmának ellenőrzése Győződjön meg arról, hogy a következő tételek szállításra kerültek-e a digitális rögzítővel. Amennyiben valamelyik

Részletesebben

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv TC-DVR MN30xx Digitális videó rögzítő Felhasználói kézikönyv 4/8/16 csatornás DVR-ekhez V1.0 Minden jog fenntartva FIGYELEM Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a digitális videórögzítőt. A DVR használata

Részletesebben

Ingyenes DDNS beállítása MAZi DVR/NVR/IP eszközökön

Ingyenes DDNS beállítása MAZi DVR/NVR/IP eszközökön Ingyenes DDNS beállítása MAZi DVR/NVR/IP eszközökön Fontos Amennyiben egy eszköz interneten keresztüli elérését lehetővé teszi, az illetéktelen hozzáférés megakadályozása érdekében: előtte az alapértelmezett

Részletesebben

GND 4116 16 csatornás Digitális Video Rögzítő

GND 4116 16 csatornás Digitális Video Rögzítő GND 4116 16 csatornás Digitális Video Rögzítő Üzembe helyezési útmutató V1.00 Forgalmazza: SZATELLIT Zrt. www.szatellit.hu Tartalomjegyzék 1. Üzembe helyezés... 4 1.1 HDD beszerelése...4 1.2 Elöl nézet...4

Részletesebben

VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301)

VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301) VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA HU DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301) Kérjük, olvassa el a használati útmutatót, mielıtt használatba venné a kamera szettet.

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

DPI-410MP 4 csatornás DPI-820M 8 csatornás DPI-820MP 8 csatornás DPI-1640MP 16 csatornás

DPI-410MP 4 csatornás DPI-820M 8 csatornás DPI-820MP 8 csatornás DPI-1640MP 16 csatornás DPI-410MP 4 csatornás DPI-820M 8 csatornás DPI-820MP 8 csatornás DPI-1640MP 16 csatornás Hálózati Digitális Video Rögzítő Gyors telepítési útmutató v1.00 20150505 Tartalomjegyzék 1. Üzembe helyezés...

Részletesebben

ű s z a k i F e j l e s z t ő, G y á r t ó é s K e r e s k e d e l m i K f t. StP Walk-DVR Telepítési és Használati útmutató

ű s z a k i F e j l e s z t ő, G y á r t ó é s K e r e s k e d e l m i K f t. StP Walk-DVR Telepítési és Használati útmutató M ű s z a k i F e j l e s z t ő, G y á r t ó é s K e r e s k e d e l m i K f t. StP Telepítési és Használati útmutató s H-1158 Budapest, Késmárk u. 11-13. Tel.: +36 1 410-0556 Fax: +36 1 414-0913 E-mail:

Részletesebben

AHT-0405KA 4 csatornás AHT-0810KA 8 csatornás AHT-1620KA 16 csatornás

AHT-0405KA 4 csatornás AHT-0810KA 8 csatornás AHT-1620KA 16 csatornás AHT-0405KA 4 csatornás AHT-0810KA 8 csatornás AHT-1620KA 16 csatornás HD-TVI Digitális Video Rögzítő Gyors telepítési útmutató v1.00 20150915 Tartalomjegyzék 1. Üzembe helyezés... 4 1.1 HDD beszerelése...

Részletesebben

DVR AHD Felhasználói kézikönyv

DVR AHD Felhasználói kézikönyv DVR AHD Felhasználói kézikönyv Az alapértelmezett kimenet a HDMI kimenet. Nyomja meg és tartsa nyomva az ESC gombot, ha váltani szeretne a CVBS, VGA és HDM kimenetek között. Az alapértelmezett felhasználónév:

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető A DVR kínálat bemutatása AVTECH MDR, AVC sorozatú DVR-ek bemutatása; SAMSUNG SRD sorozatú DVR bemutatása;

Részletesebben

Easton420. Automata Telefon hangrögzítő. V 6.0 Telepítése Windows XP rendszerre

Easton420. Automata Telefon hangrögzítő. V 6.0 Telepítése Windows XP rendszerre Easton420 Automata Telefon hangrögzítő V 6.0 Telepítése Windows XP rendszerre A mellékelt telepítő CD-t helyezze a számítógép lemez olvasó egységbe, várja meg az automatikus indítási képernyőt. Majd válassza

Részletesebben

HTVR-0410LT 4 csatornás HTVR-0820LT 8 csatornás HTVR-0820LT 16 csatornás. Digitális Video Rögzítő. Üzembe helyezési útmutató

HTVR-0410LT 4 csatornás HTVR-0820LT 8 csatornás HTVR-0820LT 16 csatornás. Digitális Video Rögzítő. Üzembe helyezési útmutató HTVR-0410LT 4 csatornás HTVR-0820LT 8 csatornás HTVR-0820LT 16 csatornás Digitális Video Rögzítő Üzembe helyezési útmutató V1.00 20150108 Tartalomjegyzék 1. Üzembe helyezés... 4 1.1 HDD beszerelése...

Részletesebben

TC-DVR SS3016. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv

TC-DVR SS3016. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv TC-DVR SS3016 Digitális videó rögzítő Felhasználói kézikönyv V1.0 Minden jog fenntartva FIGYELEM Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a digitális videórögzítőt. A DVR használata előtt olvassa el figyelmesen

Részletesebben

Fontos megjegyzés: Telepítse először az illesztőprogramot, majd csatlakoztassa a VideoCAM ExpressII eszközt az USB porthoz!

Fontos megjegyzés: Telepítse először az illesztőprogramot, majd csatlakoztassa a VideoCAM ExpressII eszközt az USB porthoz! Fontos megjegyzés: Telepítse először az illesztőprogramot, majd csatlakoztassa a VideoCAM ExpressII eszközt az USB porthoz! Telepítés előtt olvassa el ezt a fontos megjegyzést! 1. A VideoCAM ExpressII

Részletesebben

Rövid útmutató P2P IP kamerákhoz

Rövid útmutató P2P IP kamerákhoz HU Rövid útmutató P2P IP kamerákhoz CIKKSZÁM: CR728W Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! A rövid útmutató segítségével az alapbeállítások végezhetők el IP kamerájához. További

Részletesebben

CPZ504 PTZ Kamera Felhasználói kézikönyv

CPZ504 PTZ Kamera Felhasználói kézikönyv CPZ504 PTZ Kamera Felhasználói kézikönyv Biztonsági előírások FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLYE! Áramütés elkerülése érdekében óvja a készüléket esőtől és párás környezettől. A készüléket csak a megjelölt

Részletesebben

fisotech 4 960H Mini Használati kézikönyv

fisotech 4 960H Mini Használati kézikönyv 1.1. Áttekintés 1. Bevezető fisotech DVR üzemeltetéséhez A fisotech digitális megfigyelő és rögzítő termék speciális dizájnnal rendelkezik és egyedülálló processzort foglal magában, Linux operációs rendszerrel.

Részletesebben

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése. Kezdő lépések

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése. Kezdő lépések Kezdő lépések 1. Csomag tartalma 1. ekönyv olvasó főegység 2. Tápadapter 3. USB-kábel 4. Rövid használati útmutató 5. Garancialevél 6. Hordozótok 2. A készülék áttekintése 7 ekönyv olvasó HU - 1 1 2 3

Részletesebben