J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Buzsák Községi Önkormányzat Képviselő-testülete július 13-án megtartott ülés jegyzőkönyvéből Jelen vannak: -, - Varga Lászlóné jegyző, - Kara Lajos alpolgármester, - Hajas Lajos, Knezics Lászlóné, Mezriczky Ferenc, Sánta Béla, Dr. Szűcs Tibor, Zakariás Zoltán képviselők. Távolmaradtak: Dumity István és Góz Mihály képviselők. köszönti a képviselő-testületi ülésen megjelenteket. A jelenléti ív alapján megállapítja, hogy 8 fő képviselő megjelent, az ülés határozatképes és megnyitja. Jegyzőkönyv hitelesítésére felkéri Knezics Lászlóné képviselőt és Kara Lajos alpolgármestert. Javasolja a képviselő-testületnek, hogy az alábbi napirendi pontokat tárgyalja meg: 1./ Beszámoló a Sportegyesület elmúlt évi tevékenységéről, az önkormányzati támogatás felhasználásáról. Előadó: Megyesi István SE.elnöke 2./ Buzsáki Búcsú előkészítése. Előadó: 3./ A képviselő-testület 11/2009. (VII.14.) sz. rendelet-tervezete a lakáscélú támogatásokról. Előadó: 4./ Nyevrikel Árpád és felesége Buzsák, József A.u.8.sz. alatti lakosok kamatmentes lakásépítési támogatás iránti kérelme. Előadó: 5./ A képviselő-testület Szociális Bizottságába új tag választása. Előadó:

2 2 6./ A képviselő-testület 12/2009. (VII.14.) sz. rendelet-tervezete az intézményi térítési díjakról szóló 3/2006. (II.14.) sz. rendelet módosításáról. Előadó: 7./ Buzsák Faluközpont kiépítésére kiírt közbeszerzési eljárás eredménytelenné nyilvánítása. Előadó: 8./ Tájékoztatók, bejelentések. A képviselő-testület 8 igen szavazattal az alábbi határozatot hozza: 76/2009. (VII.13.)KT.sz.határozat A képviselő-testület a javasolt napirendi pontokkal egyetért, megtárgyalásukat a mai ülés napirendjére tűzi. 1./ Beszámoló a Sportegyesület elmúlt évi tevékenységéről, az önkormányzati támogatás felhasználásáról: Előadó: Megyesi István SE. Elnöke A napirendi pont tárgyalásánál jelen van Megyesi István Sportegyesület elnöke Köszönti Megyesi István a Buzsáki Sportegyesület elnökét. Az egyesület elmúlt évi tevékenységéről szóló beszámolót a képviselők megkapták. Véleménye szerint a beszámoló jó, amit leírtak korrekt, kéri a hozzászólásokat.

3 3 H o z z á s z ó l á s o k: Hajas Lajos képviselő A beszámoló szöveges részével nincs is semmi baj, tényleg korrekt és messzemenőig egyetért vele, de számszaki részben eltérések vannak. Az egyéb szolgáltatások és költségekben szereplő alcímekből 10 van felsorolva, a számoldalon pedig csak 9 összeg szerepel, valamint az összeadás sem egyezik meg, Ft. különbség van. Megyesi István SE elnök A beszámolót ő készítette, a számszaki részt pedig a könyvelő. Biztosan gépelési hiba történt, mivel a könyvelő által adott adatok helyesek voltak, valószínű ő gépelte be rosszul az adatokat. Ahhoz, hogy a képviselő-testület tisztán lásson rögtön kijavítja a számszaki részt és a javított példányt átadja részükre. a javítás és fénymásolás idejére rövid szünetet rendel el. S z ü n e t u t á n Megyesi István SE. elnöke a javított mellékletet átadja valamennyi képviselő-testületi tagnak. H o z z á s z ó l á s o k: Hajas Lajos képviselő Az átadott költségvetés az előterjesztésnek megfelelő, így most már elfogadásra javasolja. Megyesi István SE. elnök Korábban a Sportegyesületnek volt Ft. támogatás iránti kérelme, azt szeretné megkérdezni, hogy ez mikor fog realizálódni. Tájékoztatja a képviselő-testületet, hogy évben a Sportegyesület pályázatot nyújtott be közösségi tér kialakítására az öltöző épületébe. Az Egyesület működéséhez Táska község Önkormányzata Ft- támogatást nyújtottak, valamint a Megyei Önkormányzat elnöke saját pénzügyi keretéből Ft-ot adott szintén működéshez. Ezenkívül vannak még különböző pályázatok, melyekről Őt folyamatosan tájékoztatják.

4 4 Varga Lászlóné jegyző A képviselő-testület döntése úgy szól, hogy a Sportegyesület kutassa fel és használja ki valamennyi pályázati lehetőséget és a évi beszámolója keretében tájékoztassa a testületet. Az év végén lesz tudott, hogy mennyit pályázott az Egyesület akkor dönt a testület a plusz Ft-ról. Tájékoztatja a képviselő-testületet, hogy a Volán részéről kapott támogatás sajnos megszűnt, már nem tudják kedvezményesen a buszt biztosítani a mérkőzésekre. Ezután az Önkormányzat kénytelen lesz a sportolók szállítását megoldani akár busz bérelésével is. Köszönet azoknak az embereknek, akit társadalmi munkában segítik a sportot, kéri a testületet ezt pozitívan értékelje. Megyesi István SE. elnök Sajnos így igaz, megszűnt a Volán támogatása, piaci áron lehetne csak buszt bérelni, vagy az Önkormányzat saját gépkocsijaival lehetne a szállítást megoldani. Lesz olyan hétvége, amikor mindkét napon lesz mérkőzés és utazni kell. Ez mind plusz kiadás, ezért lenne szükség most a kért támogatásra. Augusztus 3-ig az Egyesületnek Ft-ot kell még kifizetni. Az Egyesület nem csak a pályázati pénzekben gondolkodik, több buzsáki magánszemély is támogatja őket. Nem érheti olyan vád, hogy nem tesznek semmit, próbálnak mindent megtenni, hogy az Egyesület működése biztosított legyen. A SLASZ-tól kapott levélben arról tájékoztatták az Egyesületet, hogy hiánypótlásra nincs szükség, amit kértek elszámolások, jelentések - azt teljesítették. Amióta ő az elnök, és előtte is már az Önkormányzat 2,5 millió Ft-tal támogatta. Az elnökségi tagok is pénzügyileg hozzájárultak Ft.jött össze - ahhoz, hogy a sport tudja teljesíteni azt, amit a település szurkolói elvárnak tőlük. Az alpolgármester úr Ft-tal támogatta a sportot. Nekik köszönhetően augusztusig nincs probléma, mindent kifizettek. Zakariás Zoltán képviselő Látja dolgoztak, próbálkoztak pénzt szerezni a nehéz gazdasági helyzet ellenére is. A maga részéről a plusz Ft. támogatást megszavazza, ha a költségvetésben van rá fedezet. Mezriczky Ferenc képviselő Véleménye szerint elhamarkodottan nem döntsenek ebben a kérdésben. Nem láttak egy költségvetést, nem tudja a testület anyagilag hogyan áll az Önkormányzat. Kalkulációt kér arra vonatkozóan, hogy a milyen anyagi vonzata van a hétvégi szállításoknak. Abban az esetben hajlandó megszavazni, ha a két gépkocsi vezető önként, mindenféle munkajogi következmények nélkül vállalja, másként nem. Azt tudni kell, hogyha a hétvégén, a pihenőidőn vezetnek, akkor a következő nap munkaszüneti nap lenne. A másik dolog, a Hunday busz lassan már egy hete a szerelőnél van és elég sűrűn ott van Ennek anyagi vonzata is van, minél többet fut, annál több lesz rajta a költség.

5 5 Kara Lajos alpolgármester Úgy kell megközelíteni a dolgot, hogy a község akarja-e a sportot, vagy sem. Varga Lászlóné jegyző A busz műszaki vizsga miatt van a szerelőnél. Javasolja a képviselő-testületnek, hogy a Sportegyesület részére nyújtandó plusz Ftos támogatásról a féléves költségvetési beszámoló tárgyalásakor döntsön. A kistérség pályázatot nyújtott be iskolabuszra, amennyiben az integráció létrejön, úgy a szállítást a Volán fogja végezni megállapodás alapján. Egyetért jegyző asszony javaslatával és kéri a képviselő-testületet értsen egyet azzal, hogy a pluszt támogatásról a költségvetés féléves beszámoló tárgyalásakor dönt. A képviselő-testület 8 igen szavazattal az alábbi határozatot hozza: 77/2009. (VII.13.)KT.sz.határozat 1./ A képviselő-testület a Sportegyesület elmúlt évi tevékenységéről, az önkormányzati támogatás felhasználásáról szóló beszámolót elfogadja. 2./ A képviselő-testület a Sportegyesület által kért plusz Ft. támogatásról a évi költségvetés I. féléves beszámolója keretében dönt. Felelős : Határidő: értelem szerint 2./ Buzsáki Búcsú előkészítése: Tájékoztatja a képviselő-testületet, hogy a Buzsáki Búcsú augusztus én kerül megrendezésre. A program-tervezet elkészült, mely véleménye szerint évek óta az egyik legjobb.

6 6 A programokhoz 1 millió Ft-os vissza nem térítendő támogatást kapott az Önkormányzat, Linka Ágnes a Petőfi rádió riportere révén, valamint Ft-ot nyert pályázat útján rendezvénytámogatásra. A műsor nagyon színvonalasnak ígérkezik, reméli az időjárás is engedi, hogy akadálymentesen lebonyolódjon. Felolvassa a rendezvény-tervezetet, mely a jegyzőkönyv mellékletét képezi. A búcsúval kapcsolatosan tájékoztatja a testületet, hogy Balsai Tamás atya jótékonysági népművészeti vásárt szeretne a plébánia udvarán szervezni a plébánián lévő buzsáki kézimunkákból és faragásokból. Olyan kérése lenne, hogy ezt is szerepeltesse az Önkormányzat a rendezvényt hirdető plakáton. Ennek a faluban már eléggé rossz visszhangja van és ő sem tartaná helyesnek sem a kézimunkák értékesítését, sem pedig a hirdetést. Azt is felajánlotta az atya, ha az Önkormányzat a teknőket és rátétes kézimunkát Ft-ért megvásárolná, akkor teljes mértékben elállna a vásártól. Az is igaz, hogy vannak olyan nagyon szép rátétes kézimunkák, melynek megvásárlásán érdemes lenne talál a képviselő-testületnek elgondolkodni. H o z z á s z ó l á s o k: Kara Lajos alpolgármester Balsai Tamás atya általi felajánlással nem ért egyet, egyszer már az előző testületnek felajánlotta a stációképeket, melyet a képviselők saját pénzükön meg is vásároltak. Ilyet ne tegyen, a kézimunkák Buzsáké, maradjanak is Buzsáké, nem tartja ezt tisztességesnek. Átadhatná ingyen a falunak, amennyit már támogatta az Önkormányzat az Egyházat. Hajas Lajos képviselő Van egy csomó kézimunkája, amit úgy vásárolt meg és van amit úgy kapott. Ami ott van az a saját tulajdona, nem a községé és nem is az egyházé, azt szeretné értékesíteni. Most már nem is kéri, hogy a búcsúi plakáton szerepeljen a vásár. Furcsállja alpolgármester úr hozzáállását. Knezics Lászlóné képviselő Egyetért alpolgármester úrral, az atya felajánlhatná az Önkormányzatnak a kézimunkákat. Mezriczky Ferenc képviselő A rendezvénnyel kapcsolatosan azt kérdezi, hogy a Kulturális és Idegenforgalmi Bizottsággal a programokat nem kellett volna előre egyeztetni? Az atyával kapcsolatos dolgokat most hallja először, kérdezi mi történik akkor, ha az Önkormányzat megvásárolja a kézimunkákat? Ezt azért kérdezi, mert képviselői munkája kezdetén, mint a Kulturális Bizottság elnöke meglátogatta a tánccsoportot, tisztázandónak tartotta, hogy a táncos ruhák és kiállítási anyagokkal mi történik. Azért lenne, mert ha a korábbiakhoz hasonlóan viselné sorsát az Önkormányzat, akkor nagyon szomorú lenne. Arra sem derült fény mi történt a táncos ruhákkal és a kiállítási anyagokkal, eltűntek.

7 7 Nem hiszi, hogy elsődlegesen erre kellene anyagiakat fordítani ebben a gazdasági helyzetben az Önkormányzatnak, hanem inkább a saját háza táján kellene rendet rakni a Buzsáki Népművészeti dolgok megőrzésében a hovatartozásával kapcsolatban. A program úgy állt össze, hogy Linka Ágnes felajánlotta, hogy teljesen ingyen szervez ide műsorokat, melyet a Minisztérium támogat. Többszöri megkeresés alapján személyesen jött el Buzsákra és hozta az általa benyújtott rendezvény pályázatot, melyet kedvezően bíráltak el. Ettől kezdve a felajánlást nem szabadott visszamondani, ehhez jött még a támogatásként kapott Ft. Így a műsorok lebonyolítása az Önkormányzatnak nem kerül pénzébe. Az atya kérését azért vetette fel, mert ő kérte. A stációképeket nem az Önkormányzat vásárolta meg, hanem a képviselő-testület saját pénzéből vette meg. Varga Lászlóné jegyző Kiállítási anyagok nem vesztek el, nincs is róla szó, arról leltár van. Az együttesi ruháknak nagy része meg van, sajnos vannak olyanok melyeket nem adtak vissza. Amióta ő a polgármester azóta táncos ruhák nem tűntek el, ami a leltárban szerepel, az meg is van. Kéri a képviselő-testületet, hogy a Buzsáki Búcsú előkészítéséről szóló tájékoztatót fogadja el. A képviselő-testület 8 igen szavazattal az alábbi határozatot hozza: 78/2009. (VII.13.)KT.sz.határozat 1./ A képviselő-testület a Buzsáki Búcsú előkészítéséről szóló tájékoztatót és az előterjesztett program-tervezetet elfogadja. 2./ A képviselő-testület a Buzsáki Búcsú megrendezésével kapcsolatos költségeket a évi költségvetésében biztosítja. Felelős : Határidő: értelem szerint

8 8 3./ A képviselő-testület 1/2009. (VII.14.) sz. rendelet-tervezete a helyi lakáscélú támogatásokról: Előadó: Megkéri jegyző asszonyt, hogy a módosításról tájékoztassa a képviselő-testületet. Varga Lászlóné jegyző A lakáscélú támogatásokról szóló rendeletét a képviselő-testület 2007-ben módosította, akkor megemelte a nyújtandó támogatási összegeket. Mivel még így is nagyon alacsonyak az összegek, sajnos kevesen is veszik igénybe, ezért javasolja az alábbiak szerint módosítani: - a gyermektelen családoknál Ft. - egy gyermekes családoknál Ft. - két gyermekes családoknál Ft. - három és több gyermekes családoknál Ft. - telekvásárlás esetén Ft. legyen a helyi támogatás összege. A képviselő-testület éves költségvetésében erre a támogatásra Ft-ot tervezett be. Volt olyan év, amikor több volt, de volt olyan év is, amikor nem volt kihasználva. Kéri a képviselő-testületet, hogy a lakáscélú támogatásokról szóló rendelet-tervezetet fogadja el. A képviselő-testület 8 igen szavazattal az alábbi rendeletet alkotja: 11/2009. (VII.14.) sz. rendelet A képviselő-testület 11/2009. (VII.14.) sz. rendelete a helyi lakáscélú támogatásokról. A rendelet a jegyzőkönyv mellékletét képezi.

9 9 4./ Nyevrikel Árpád és felesége Buzsák, József A.u.8.sz. alatti lakosok kamatmentes lakásépítési támogatás iránti kérelme: Előadó: Nyevrikel Árpád és felesége Buzsák, József A.u.8.sz. alatti lakos kérelemmel fordult a képviselő-testülethez. Az Ady E.u-ban megvásároltak egy építési telket, melyre lakóházat kívánnak építeni. Jogerős építési engedéllyel rendelkeznek, két kiskorú gyermekük van, kérik a képviselő-testületet, hogy részükre a kamatmentes lakásépítési támogatást biztosítson. Javasolja a képviselő-testületnek, hogy kérelmezők részére Ft. visszatérítendő kamatmentes lakásépítési támogatást biztosítson. A képviselő-testület 8 igen szavazattal az alábbi határozatot hozza: 79/2009. (VII.13.)KT.sz.határozat 1./ A képviselő-testület Nyevrikel Árpád és felesége Buzsák, József A.u.8.sz. alatti lakosok részére Ft. azaz Kettőszázezer forint visszatérítendő kamatmentes lakásépítési támogatást biztosít. 2./ A képviselő-testület utasítja a polgármestert, hogy kérelmezőkkel a kölcsönszerződést kösse meg és gondoskodjon a támogatás kiutalásáról. Felelős : Határidő: 30 napon belül 5./ A képviselő-testület Szociális Bizottságába új tag választása: Tájékoztatja a képviselő-testületet, hogy Tóth Pálné a Szociális Bizottság tagja egészségi állapotára való tekintettel lemondott tisztségéről. A képviselő-testületnek a bizottságba új tagot kell választani.

10 10 A Nyugdíjas Egyesület javaslata alapján Bodrogi Sándorné Buzsák, Balaton u.15.sz. alatti lakost javasolja a bizottság új tagjának megválasztani. Amennyiben a képviselő-testület egyetért a javasolt személlyel, úgy a következő ülésen Bodrogi Sándorné leteszi az esküt és megkezdheti munkáját a Szociális Bizottságba. H o z z á s z ó l á s o k: Knezics Lászlóné képviselő Ő mint a Szociális Bizottság tagja nagyon örül a javasolt személynek, jól ismeri a falut, az embereket, a szociális helyzetüket. Javasolja a képviselő-testületnek, hogy a Szociális Bizottság tagjának Bodrogi Sándorné Buzsák, Balaton u.15.sz. alatti lakost válassza meg. A képviselő-testület 8 igen szavazattal az alábbi határozatot hozza: 80/2009. (VII.13.)KT.sz. határozat 1./ A képviselő-testület Tóth Pálné Buzsák, Lenin u.14.sz. alatti lakos, Szociális Bizottsági tagságról való lemondását elfogadja. 2./ A képviselő-testület a Szociális Bizottság tagjának Bodrogi Sándorné Buzsák, Balaton u.15.sz. alatti lakost választotta meg. 6./ A képviselő-testület 12/2009. (VII.14.) sz. rendelet-tervezete az intézményi térítési díjakról: Előadó: Az Általános Iskola igazgatójának javaslata alapján kéri a képviselő-testületet, hogy a július 1-től történt ÁFA változás miatt az étkezési térítési díjakat a rendelet-tervezet alapján fogadja el.

11 11 A képviselő-testület 8 igen szavazattal az alábbi rendeletet alkotja: 12/2009. (VII.14.)sz. rendelete A képviselő-testület 12/2009. (VII.14.) sz. rendelete az intézményi térítési díjakról. A rendelet a jegyzőkönyv mellékletét képezi. 7./ Buzsák Faluközpont kiépítésére kiírt közbeszerzési eljárás eredménytelenné nyilvánítása: Előadó: A Faluközpont kiépítésére kiírt közbeszerzési eljárással kapcsolatosan Majer István közbeszerzési referens küldött levelet a képviselő-testületnek. Az eljárást eredménytelenné kell nyilvánítani, mert a Kbt. Értelmében építési beruházás esetében max. 60 nap telhet el az ajánlatok bontása és az eredményhirdetés között. Mivel az MVH. nem döntött még a beadott pályázat vonatkozásában és augusztustól korábbi döntés nem is várható, ezért javasolja a képviselő-testületnek, hogy támogatás hiánya miatt az eljárását nyilvánítsa eredménytelenné. A képviselő-testület 8 igen szavazattal az alábbi határozatot hozza: 81/2009. (VII.13.)KT.sz. határozat 1./ A képviselő-testület a Buzsáki Faluközpont építészeti beruházásra a 41/2009. (III.26.)KT.sz.határozattal kiírt közbeszerzési eljárást július 13. napjával eredménytelenné nyilvánítja. 2./ A képviselő-testület utasítja a polgármestert, hogy döntéséről az ajánlattevőket azonnal értesítse. Felelős : Határidő: azonnal

12 12 8./ T á j é k o z t a t ó k: Tájékoztatja a képviselő-testületet, hogy egy csehszlovák befektető osztrák közvetítő útján megkereste az Önkormányzatot Csisztafürdő fejlesztésével kapcsolatosan. Felolvassa a küldött levelet és bemutatja a megküldött dokumentumokat. Telefonbeszélgetésük alkalmával tájékoztatta, hogy a fejlesztés közbeszerzési eljárás alá esik, tudomásul vette. Nekik olyan adatokra van szükségük, hogy mennyi terület áll az Önkormányzat rendelkezésére és mekkora terület van magántulajdonban. Thermál-Aqvapark lánc lenne Magyarországon. Tájékoztatja továbbá a képviselő-testületet, hogy a községben kutatásokat végző KFT. befejezte munkáját. A belterületi utakban károkat nem igazán okoztak, de olyan megállapodás született, hogy Ft. kártérítést fizetnek. Ezért gléderrel a földutakat rendbe teszik. A Földtulajdonosi Közösség is hozzájárul ehhez a munkálatokhoz, valamint a Csisztafürdő- Fonyód közötti földutat is rendbeteszi. B e j e l e n t é s e k: Zakariás Zoltán képviselő Az internettel kapcsolatos a bejelentése, megint nagyon akadozik, sem a jegyzőkönyvek, sem a fényképek nincsenek fenn. Arra kér választ, hogy a KPM-t sikerült-e elérni az útmenti árkok kaszálása miatt és mit mondtak, ugyanis a gaz már egyre nagyobb. Kéri, hogy a Faluháznál lévő székely kapuval valamit kezdjenek, nagyon csúnya, fekete. Hajas Lajos képviselő A tűzoltó autó műszaki vizsgáztatása hogyan áll, meg kellene kicsit sürgetni. Javasolja, hogy a Faluház kistermét rendezzék be népművészeti tárgyakkal állandó kiállításként. Nem legyenek ott árusok, mert már teljesen tönkre tették a termet, abban mennek tönkre a bútorok is, hogy állandó jelleggel ki-be vannak cipelve. Mezriczky Ferenc képviselő Kéri az Önkormányzatot, hogy a Petőfi S.u. és Balaton u. közötti patakot tisztítsa ki. Mindenféle szeméttel tele van, a víz nem tud elfolyni. Knezics Lászlóné képviselő A buzsáki vasútállomáshoz vezető út Buzsákhoz tartozik, a karbantartása kinek a feladata. A postások nem tudnak eljárni, járhatatlan az egész út.

13 13 A Közútkezelő KFT. Igazgatója olyan tájékoztatást adott, hogy egyszer van lehetőség a mellékutak kaszálására, többször nincs, csak a főutakra van kétszer. Nem igazán tudott eredményt elérni. Hajas képviselő úrnak igaza van, és már döntöttek is abban a témában, ha megjönnek a Faluházba az új székek, asztalok, akkor a kisterem a régi székekkel állandó jelleggel berendezésre kerül. Nem lesznek árusok oda beengedve. A vasúthoz vezető utat kb. 1 hónapja a közhasznú dolgozók megtisztították a faágaktól, igaz nehezen, de járható az út. Varga Lászlóné jegyző A kapuval semmit nem lehet kezdeni, aki készítette elmondta, hogy csak lenolajjal lehet kezelni. Ennek ez a patinája, hogy ilyen fekete. Amennyiben állandó jelleggel lesz a kisterem berendezve, akkor a testületnek dönteni kell arról, hogy nem engedélyezi a benti árusítást. megköszöni a képviselő-testületi tagok megjelenését, az ülést bezárja. Kmf. Varga Lászlóné jegyző Tapolcai József polgármester Hitelesítők: Knezics Lászlóné képviselő Kara Lajos alpolgármester

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V készült Buzsák Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. október 31. napján megtartott ülésén Jelen vannak: -, - Dr. Illyés Erzsébet jegyző, - Zakariás Zoltán Vilmos alpolgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Buzsák Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. október 19-én megtartott rendkívüli ülésén Jelen vannak: -, -, - Zakariás Zoltán Vilmos alpolgármester, - Góz Mihály,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V készült Buzsák Községi Önkormányzat Képviselő-testület 2012. november 13-án megtartott ülésén Jelen vannak: -, - Dr. Illyés Erzsébet mb.jegyző, - Zakariás Zoltán Vilmos alpolgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 28 i nyilvános ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 28 i nyilvános ülésén. 1 SALFÖLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8256 Salföld, Kossuth u. 27. Ikt.szám: 510-3 /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 28

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Buzsák Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. április 4-én megtartott ülésén Jelen vannak: -, - Varga Lászlóné jegyző, - Zakariás Zoltán alpolgármester, - Góz Mihály,

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:5/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

Jegyz könyv. Készült: K vágóörs Község Önkormányzata Képvisel -testületének 2010. december 15-én 16,45 órakor megtartott képvisel -testületi ülésér l.

Jegyz könyv. Készült: K vágóörs Község Önkormányzata Képvisel -testületének 2010. december 15-én 16,45 órakor megtartott képvisel -testületi ülésér l. Jegyz könyv Készült: K vágóörs Község Önkormányzata Képvisel -testületének 2010. december 15-én 16,45 órakor megtartott képvisel -testületi ülésér l. Az ülés helye: M vel dési Ház nagyterme Jelen vannak:

Részletesebben

HOLLÁD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2. számú jegyzőkönyv. 2012. április 2. NYÍLT ÜLÉS HATÁROZATAI

HOLLÁD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2. számú jegyzőkönyv. 2012. április 2. NYÍLT ÜLÉS HATÁROZATAI HOLLÁD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2. számú jegyzőkönyv 2012. április 2. NYÍLT ÜLÉS HATÁROZATAI 50/2012./ IV.2./kt.határozat: - 2012. április 2-i nyilvános ülés napirendjének elfogadása

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Berhida Roma Nemzetiségi Önkormányzat ülésén a Berhidai Közös Önkormányzati Hivatal hivatalos helyiségében 2013. április 30-án 14,30 órai kezdettel. Jelen vannak: Babai János

Részletesebben

Készült: Bősárkány Nagyközség Képviselő-testületének 2011. december 16-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Bősárkány Nagyközség Képviselő-testületének 2011. december 16-án tartott nyilvános üléséről. Bősárkány Nagyközség Képviselő-testülete 1-11/2011. J e g y z ő k ö n y v Készült: Bősárkány Nagyközség Képviselő-testületének 2011. december 16-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Mátraballa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 27.-én 17 órai kezdettel tartott alakuló ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Mátraballa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 27.-én 17 órai kezdettel tartott alakuló ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült: Mátraballa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 27.-én 17 órai kezdettel tartott alakuló ülésén. Határozat száma Tárgya 29/2014. (X. 27.) Polgármesteri program

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szavazati joggal rendelkezők közül távol maradt: Bodnárné Tóth Zsuzsanna képviselő, Hegedűs János nem képviselő bizottsági tag

JEGYZŐKÖNYV. Szavazati joggal rendelkezők közül távol maradt: Bodnárné Tóth Zsuzsanna képviselő, Hegedűs János nem képviselő bizottsági tag BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYE MÁLYI KÖZSÉG JEGYZŐKÖNYV Készült: Mályi Község Önkormányzata Képviselő-testületének Ügyrendi, Jogi és Vagyonnyilatkozat-kezelő Bizottságának 2016. május 27. napján megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: MátrabaJla Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 03-án 17 órai kezdettel tartott ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: MátrabaJla Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 03-án 17 órai kezdettel tartott ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült: MátrabaJla Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 03-án 17 órai kezdettel tartott ülésén. Határozat száma Tárgya 34/2015. (IX. 03.) Központi orvosi ügyelet közbeszerzési

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: A Csévharaszti Polgármesteri Hivatal Dísztermében 2012. október 11-én megtartott képviselő-testületi ülésről, hangfelvételről.

Jegyzőkönyv. Készült: A Csévharaszti Polgármesteri Hivatal Dísztermében 2012. október 11-én megtartott képviselő-testületi ülésről, hangfelvételről. Jegyzőkönyv Készült: A Csévharaszti Polgármesteri Hivatal Dísztermében 2012. október 11-én megtartott képviselő-testületi ülésről, hangfelvételről. Jelen vannak: a csatolt jelenléti ív szerint Mocsáry

Részletesebben

Készült: Balatonrendes Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február 12.-i nyilvános ülésén.

Készült: Balatonrendes Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február 12.-i nyilvános ülésén. 1 BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8255 Balatonrendes, Fő u. 1. Ikt.szám: 21-18 /2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonrendes Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 2-2/2014. F E R T Ő H O M O K K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T A 9492 FERTŐHOMOK, AKÁC U. 44., TEL.: 99/540-054 FAX: 99/540-055 INTERNET: www.fertohomok.hu E-MAIL: fertohomok@fertohomok.hu J e

Részletesebben

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 13/2012. sz. jegyzőkönyve. a 2012. december 03-án megtartott üléséről

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 13/2012. sz. jegyzőkönyve. a 2012. december 03-án megtartott üléséről NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 13/2012. sz. jegyzőkönyve a 2012. december 03-án megtartott üléséről 2 3 Jegyzőkönyv Készült: Nemti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. december

Részletesebben

ALSÓSZÖLNÖK. Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2012. október 29-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v

ALSÓSZÖLNÖK. Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2012. október 29-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v ALSÓSZÖLNÖK Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. október 29-én megtartott nyílt üléséről készült j e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Alsószölnök Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Sonkád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. március 26-án megtartott nyilvános ülésének

Sonkád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. március 26-án megtartott nyilvános ülésének Községi Polgármestertől S o n k á d 11-2/2009. Sonkád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. március 26-án megtartott nyilvános ülésének a) jegyzőkönyve, b) tárgysorozata, c) rendeletei: 6/2009.

Részletesebben

6. sz. JEGYZŐKÖNYV RENDELETEK MUTATÓJA

6. sz. JEGYZŐKÖNYV RENDELETEK MUTATÓJA 6. sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Tiszagyenda Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 15. napján megtartott soros testületi ülésének jegyzőkönyvéből RENDELETEK MUTATÓJA 5/2014. (V.15.) számú

Részletesebben

J EG Y Z Ő K Ö N Y V

J EG Y Z Ő K Ö N Y V J EG Y Z Ő K Ö N Y V Készült Buzsák Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. szeptember 27. napján megtartott rendkívüli ülésén Jelen vannak: -, - Dr. Illyés Erzsébet mb. jegyző, -, - Góz Mihály,

Részletesebben

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1 MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Martonvásár Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 7-én megtartott soron kívüli, nyilvános

Részletesebben

SZIRÁK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISEL -TESTÜLETÉNEK JEGYZ KÖNYV. A 2013. évi július hónap 08. napján megtartott nyílt ülésr l

SZIRÁK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISEL -TESTÜLETÉNEK JEGYZ KÖNYV. A 2013. évi július hónap 08. napján megtartott nyílt ülésr l SZIRÁK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISEL -TESTÜLETÉNEK JEGYZ KÖNYVE A 2013. évi július hónap 08. napján megtartott nyílt ülésr l JEGYZ KÖNYV Készült: Szirák Község Önkormányzat hivatalos helységében 3044 Szirák,

Részletesebben

ő Á ú ő ú ő ú ú ú ő ő ő ű ú ű ő ő ú ő ő ő ú Á ő ú ő ő ú ő ő É É ú ő ő Ú ő É ú ú ő ő ő ő ő É ő ő ú É ű ű ű ú ő ő É ő ű ő ő É ú É ú ő ő ű ú ű ő ő ú ú Ú ú Ü ő ű ú ő ű ő ő ú ő ő ő ő ú ő ő ú ú ő ú ő ú ű ű É

Részletesebben

ó á á á á á ó á ó Á ö é á ó Ú á á á ó Á ö é á á á ó ó ó á á ó á ó Ú á é á ó ü é ü é á á á á ó é é á ú á ó á é ó á ó Ó é á ó é á ó ó á Ó Ö é á ó á ó é é é ü é ó á Ó é é é ó ó ó á ó é é ó á ü ó é á ó é é

Részletesebben

É É Á É É ó ó ö ű ó ó ó ű ó ö ö ű ó ó ő ö ű ó ó ű ú ö ű ó ó ó ó ö ű ó ó ó ö ű ő ő ő ó ö ű ú ö ó ó ó ú ő ő ü ó ó ó ö ű ű ö ő ó ú ó ö ü ö ű ó ó ö ő ö ó ö ö ő ő ö ó ő ö ő ó ő ó ő ú ú ö ű ó ú ö ő ű ö ó ó ó

Részletesebben

Á Ó Ö Á É É É É Ő ű Á Ó ű Ö ű ű ű Ó ű Ö Ú Ö Ú ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ü Á ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű Ö ű ű Ü ű ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű ű ű ű ű Á Á ű É ű ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ó Ü Á É Ű ű ű ű ű Á ű ű ű Á É ű Ú Ó

Részletesebben

ű É ű Á Ü É É ű ű Ű ÓÓ Ü É Ü Ú Ú ű Ú Ö Ö Ü ű ű Ű Ú Ö Ü Ö Ú Ó Ó Á É Ú Ű Ú Ú Ú Ú Ú ű Ú Ű Ú ű ű Ú ű ű Ú Ú É Á Ú Ú É É ű ű ű Ú ű ű Ú ű Ú Ó É Ű Ó ű Ú ű ű ű Á ű ű Ú ű ű É ű ű ű ű Ó Ú Á Ú ű Á ű Á Ú Ó ű ű Á ű

Részletesebben

Taksony Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Rendkívüli nyilvános ülés 2010. december 14.

Taksony Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Rendkívüli nyilvános ülés 2010. december 14. Taksony Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Rendkívüli nyilvános ülés 2010. december 14. J E G Y Z Ő K Ö N Y V A Képviselő-testületi ülésekről hangfelvétel készül. A napirendi pontok tárgyalásával

Részletesebben

Á Á ó ő ő ó Ő ó ó ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Ó ó ő ó ó Ő Ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Á Ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Á Ó ó ó Ő ó ó ó Ó ó Ú ó Ó Ó ó Ó Ó Ő ó Ó ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó ó ó Ó ó ó ó Ó Ú Ó Ó ó ó ő ö Ó

Részletesebben

Á Á É É É ö É Ó ú Á ú Á Á Á Á ö Á ő ű ú ö ö ú ű ú É ő ö ú ú ű ö ű ő Ú Ú ú ő ö ö ő ö ö Á ö Á ö ú ű ö ö ö ö ö ö ö ö ö ő ö ö ö ö ő ö Á ö ő ö ö ő ú ú ö ö ő ö ö ö ö ú ö ú ö ő ú ö ö ö ö ö ú ö ú ú ö Ú ő ű ő ö

Részletesebben

É Ó Ö Á ú Á ú ú ú ú Ó ú ú ú ú ű ú Á ÁÉ Á ű ű ú ú É ú É É ű ű É ű Ú ű Ü ú ű ú Ö Ú ű Ö Ö ú Ő ú ű Ö ú ú Ú Ó ú ú ű ú Ö Ú Ü Á Á Á É Ü ű Ü Ö É Á Ü Ó É Ö É ű Ü Á Á Á ú Ü Ö Á É Ü Á ú Ö Ö ú Ö Á ú É É Ö É Á Á Á

Részletesebben

Ú ő É ő ű ő ű Á É ő Ó Á Á ő ű ű Á ű Ú É ő É Ú Ö ő ő Á ő ő Á É É Á ő ő ő ő ő ő Á Ó Á É Ú Á Á Á ő Á Á Á Á Á É ő ő ű ő ő É ő ő Á Á Ó Ü Á É Á ő Á ő ő ő Á É Ü ő Á Á ő Ö ő ő Á É ő ő ű ő Ö Á Á Ú Á Á Á É É ő ű

Részletesebben

É Ú ú Á Ú Ú Á Á Ú ú ú ú Ú ú Á Ú Ü Ü ű ű ú ú ú ú Ü ú Ü Ú ú ű ú É ú Ü ű ú ú Ú É É Á Á Á Á Ü ú Á Á É Ú É ú Á Ü É Ü Ü Ü Ü Á Á ű ú ű ú Ü ű Á ú ű ű ú ű ű ű ú ű ű ű ű ú Ü É ű ú ű Ü ű ú ű Ü Ü Ü ú Ú ú ú ú ű ú ű

Részletesebben

Ú ű Ú ű ű ű Á ű Ö Á ű ű ű ű ű ű Ö ű Á ű ű Á ű ű ű ű ű Á ű Ú Ü Ü ű ű Ü Ü Ö ű ű ű ű ű Ú Ü ű ű ű ű ű Ú Ó ű ű ű Á É ű ű ű Ű ű ű ű É Á Á Á Á Ó Ó ű Ü Ú Ú Ö Ú ű Ö Ő Ú Ú ű Ó Ő Ú Ö Ö Ő Ű É ű Ó É Á Á ű ű Ú Á É É

Részletesebben

É É É É É Ö Á Á É Ő ű ű ű Ü ű ű ű Ú Á ű Ö ű Ú Á Ú ű Ó Ú Ú Ú Ú ű Ú Ú ű É ű ű É É É ű É É Ü ű ű É Á ű Á Á Ü Á Ü É Ú Á Ú Ó Ü Ü Ú ű ű Ú Ü Ü ű Ú É Ö ű ű Ü Ó Á Ö Ö ű Ö É É ű ű É ű ű ű Ú ű Ö É Ó ű Ú Ú Ú É Ú Ú

Részletesebben

Ó Ú Ö Ú É Ö É Á ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű Á Ú ű Ü ű ű Ü ű Ó ű ű Ú ű Ö Ö ű ű ű ű Á É Ó ű ű Ü Ö ű ű Ü Ú É ű ű ű ű É Ü Ü Ü É Ü Ü Ü Ü ű ű ű ű ű ű ű Ú É ű ű ű ű É Ü ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ú ű Ö ű Ü ű ű ű ű É ű Ó ű ű É

Részletesebben

ú ő ü ő ő ü ő ű ű ő ü ü ő ő Ü Á ő ü ő ő ü ő ő ü ő ú ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ü ő ü ő ő ű ű ő ü ő ő ő ü ő ü ő ű ő ü ő ő ő ő ü ü ü ő ő ű ú ü ü ő ő ő ő ü ü ő ő ő ü ő ő ő ő ű ő ú ő ő ü ő ő ü ő ő ő ű ő ő ű ü ü ő

Részletesebben

Á É ö ö ő ő ő Ú Ü ö ö ő ő ö ú ő ö ő ö ú ü ö Ü Ó ö ö ö ö ö ő ö ú ú ö ü Ü ö ö ö ö ö ö ő ö ö ő ö ü ő ö ő ü Ü Ó Ó ö ö ő Ü Ó ö ő ő ő ő Á ő ő Ü ő ö ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő É ü É ö ö É Ó ő ő ő ő Ü É ő Ó ő ő

Részletesebben

ú ú ű ú ú Ú É É Ó ű ű ü ú ü ű ü ú ú ü ü ü ú ü ú ü ü ü ü ú ű ü ü ú ű ü ü ü Á ű ű ú ű ü ü ú ű ü ű ú ü ü ü ú ű ü ü ü ű ú ü ú ü ü ü ű ű ú ü ú ű Ö ú ü ü ü ü ü ú ű Ö ü Ú É ú ú ü ü ü ü ü ü ü ü ü ú ü ú ü ú ü ü

Részletesebben

Á ő ő ő ö ö Ó ő ú ö Á É É ü Ö ő ö ő ő ö Ó ö Ú Ó ő ő ő ö Ö Ú Ú ő Ö ú ö ő ú ú ú Ó ö Ó Ó Ú Ú Ú Ú Ö Ó ő ő ú ő ű ü ő ö ö ö ő ü Ó Ó ő ő Ó ö Ó Ó ü ő ő Ó ő ö ő ő Ó ő ő ő Ú ö ő Ó Ó ő Ó ő Ö ő ö ő ü ü ű ö ö ö Ó ö

Részletesebben

Á ú ő ú Ú ü Ö ú Á Ó ú ü ő ő ő ú Ö ú É ú ű ü É ü ú ő ő ő ú ú ü ü Ö Ö ú ő ő ű É ü ü ü ú ő ő ú ü ü ő ő ő ú ü ő Ö ű ő ü ő ü ő ő Á É ő ü ő ü ú ú ő ü ü ü ő ü ő Ó ü ü ü ü ú É ő ü ü ü ú ő ü Ó ü ü ő ú ő ő ü ü ú

Részletesebben

Ó Á É Ő É ő ő ő ó ó ó ó ó ő Ö ó ő ó ü ő ó ő ű ó ó ó ő ő ő ő ő ű ő ó ü ó ő ő ő ő ó ü ó ó ó ű ő ó ő ó ő ú ő ő ü ő ó ü ó ő ő ő ü ó ó ő ő ü ő ó ő ó ő ű ő ő ű ő ó ó ó ó ó ó ő ő ó ó ó ő ó ő ü ó ű ő ő Á ó ó Ó

Részletesebben

ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ő ű Ö ő Ö ő ő ő ő ő ő ő ő ü Ö ő ő ü É ő ő ü ő Ú üü ő ő Á Á É É Á ü Ú ő Ó ű ő É ő ű ő ő ő ő ő ű É Ö ű Ú Ö É ő ű ü ő ü É É É É É ő É ü ű ő ü űú ű ü ű Ú É ü ű É É É ő Ó ő ű Á ÚÚ ő ő É

Részletesebben

É ú ú ú ú ú ú ú ú ú É É ú ű ú ű ú Ú Ü ú ú ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Ü ű ű ú É É ű É ű É ú ú ú ű É ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Á ú É ű ű ú ú ú ú ű ű ű ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú Ú ű ú ű ű ú ú ű Ü ú ű

Részletesebben

ö ű ö ö ö ö ü ö ö ü ö ö ö ö ö ö ű ö ü ú ö ö ö ö ű ü ü Ö ü ö ű ű ű ö ú Ü Á Á Á ö ö ú ü ú Ü ö ö ö ö ö ú Ü Ü ö ö Ü ö ü ö ú ö ü ö ü ü Ü ü ű ö ü ö Ü Ú Ü ü Ü ü Ü ú Ü ö ö ü ö ö ű ű ü ö ű Á ö ü ö ö ú ö Ü Á Ü Ő

Részletesebben

ö Á É É ö ö Ö ö ű ö ő ö ő ö ú ü ö Ü ö ö ö ö ü ö ú ö ő ü ö Ú ü ü ö Ü ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ü ő ö ú ö ö ü ö ö ö ö ő ő ö ű ö ö ű ö ö ő Ü ö Ü ö ü Ü ö ö ö ú Ó ö ö ö ö ö ő ö ö ú ö ő ö ö ő ő ö ö ö ü ö ö É ö

Részletesebben

Á ű Ú ÚÉ Á Á Ü Ü ű Ü Ü Ü Ú Ü Ü Ü É Ú Ü ű Ü Ü Ö ű ű Ü Ü Ü Ü Ü ű ű ű Ú ű ű Ú ű ű ű ű Á Ú É Á ű Á É Á Ú ű Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á ű Á Á Á Á Á É ű Ü ű Á ű ű ű Á ű Ú Ó Á Á ű Ú ű Ü ű Ü Á Á ű ű É

Részletesebben

Á Á é é ő ö ó é é é é é ő é é é ő ő ő é ü ő ó ó ó ö ö é é ő é ő é ő ö é é é é é é é ő é ű ő é é é é é ó ő ö é ú ö é ö é é ö ő ó ő ó é ő é ő ő é ő ó ó é ő ő é é ü ő é ó é ö ő é ő é ó ő é é ő é é ő é é é

Részletesebben

É ú ú Á É ú É ű Á Ú ú ú ú ű ú É ű ú ú ű ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ű ű ú Á Á ű É É ú ú ú ú ú ú ű Ü ű ű ű Ö Ú ú Ú ú ű ú ú ű ú ű ű ú ú Ö ű ú ú ú ű ű ű ű ú ú É É ű ű É É ú ú ű Á ú ú ú É Ú ű ú ú ű ú ú ú Ü ú

Részletesebben

ö ő ö Ö ö ó ő ő ő ú ö ö ő ó ü ö ö ő ő ő ő ő ö ő ö ő ó ő ö ő ő ő ú ó ő ö ó ö ő ó ö ő ő ő ó ő ő ő ő ö ö ő ö ő ó ú ö ö ő ő ó ő ő ú ő ü ő ó ö ö ő ő ő ü ö ö ő ó ó ö ő ő ö ő ö ö ö ö ő ő ő ü ű ö ö ő ő ó ö ö ö

Részletesebben

ö É ö ö ő ő ö ó ó ú ő ó ö ö ő ő ö ö ó ű ű ó ú ó ő ő ö ű ó ő ö ö ű ű ó ú ő ó ó ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ő ö Ü Ü ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ó Ü Ü ó ő ő ű ö ö ű ű ű ű ő ö ó ű ó ö ű ö ó ö ó ö ő ó ö ö ő ó ö ö ö ű Ö ö ö

Részletesebben

ú Ö ó ú ó ú Ö ő ü ú ő ó ü ú ő ü ú ő ó ó ó ó Ö ő ü ü ü ü ő ú ű ü ú Ö ő ü ő ó ü ü ü ő ő ő ü ó ő ü ú ő ü ő ő ő ó ó ő ó ó ü ő ó ü ó ó ü ú ó ó ő ú Ö ó ü ó ő ó ő ó ő ó ó ü ó ó ó ó ú ő ü ó ü ú ó ő ü ó ő ő ő ü

Részletesebben

ü Ü ö ö ö Á ő ö ö ö ü ú ö ő Á ő ö ő ü ú ő ő ő ö ö ö ő ú ő ő ő ö ő ö ű ő ő ő Ú ö ü ő ő ú ú ö ő ö ő ú ú ő ú ö ö ő ú ő ü Ü ö ő É ő ő ü ö ő ú ő ö ű ő ő ü ő Ú ű Ö ü ő ú ő ő ő ú Ú ü ö ő ő ú ő ű ő ö ö ü ö ö ő

Részletesebben

Á ö ü ö ő ö ű ö ú ú ö ú ő ő Á ő ő ö ú ü ő ő ú ő ő ő ő ö ü ő ő ú ő ö ö ü ü ő ö ü ü ö ő ú ő ő ő ö ú ú ö ö ú ő ü ü Ü ő ö ő ű ü ö ú ú ú ö ő ö ő ö ú ö ű ő ő ö ő ö ü ö É É É É Ú É É É É É öö É É ő É ö É

Részletesebben

ö ü ö ú ú ö Á Ú ü ö ö ü ű É ú ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ö ű ú ü ö ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ü ö ű ű ú ö ü ö ö ö ű ö ű ö ö ü ú ü ö ü ö ü ü ö ö ö ö ö ü ö ű ü ö ö ű ö ö ö ö ü ú É ö ö ö ö ö ö ö ú ú ö ö ö ö ö ö ú ú ú ú

Részletesebben

ú Á ö ü ö ú ű ü ü ö ö ű ö ö ö ü ö ü ö ű ü ö ú ú ü ü ü ú ö ö ö ű ű ü ú ű ü ö ö Á ö ü ű ö ö ü ö ü ö ö ü ö ö ü ö ö ö Á ü ú ö ö ü ö ö ö ú ö ü ö ö ú ú ü ö ű ö ö ö úö ö ö ö ö ö ű ö ú ö ö ö ü ü ö ú ö ö ú ö ö

Részletesebben

Készült: A Polgármesteri Hivatalban 2014. december 19-én 10 órától megtartott nyílt Pénzügyi Bizottsági ülésen

Készült: A Polgármesteri Hivatalban 2014. december 19-én 10 órától megtartott nyílt Pénzügyi Bizottsági ülésen ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA Arnót, Petőfi S.u. 120. Tel: 46/ 500-740 Szám: 17/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: A Polgármesteri Hivatalban 2014. december 19-én 10 órától megtartott nyílt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2013. április 29-én tartott rendes üléséről

JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2013. április 29-én tartott rendes üléséről Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 8624 Balatonszárszó, Hősök tere l. Ügyiratszám: 480-14/2013 JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2013. április 29-én tartott rendes üléséről 14.

Részletesebben

Készült az Öreglaki Községi Képviselő-testület 2010. február 17-én 16.30 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről.

Készült az Öreglaki Községi Képviselő-testület 2010. február 17-én 16.30 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. 1/2010. J e g y z ő k ö n y v Készült az Öreglaki Községi Képviselő-testület 2010. február 17-én 16.30 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: - 7 fő települési képviselő, a csatolt

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 19/2015. JEGYZŐKÖNYVE

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 19/2015. JEGYZŐKÖNYVE Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 19/2015. JEGYZŐKÖNYVE Készült: 2015. november 23-án 14 00 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi ülésről Ülés helye: Bánk Község Önkormányzata, 2653

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. N a p i r e n d

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. N a p i r e n d Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, IV. Béla u. 1. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2012. október 29-i ülésének J E G Y Z Ő K Ö N

Részletesebben

Szám: 82-5/2016. U G O D. Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. február 15. napján 18 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: 82-5/2016. U G O D. Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. február 15. napján 18 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 82-5/2016. U G O D Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. február 15. napján 18 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8564 Ugod, Kossuth u. 32.

Részletesebben

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 1/2015. K-t. Jegyzőkönyv

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 1/2015. K-t. Jegyzőkönyv Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 1/2015. K-t. Jegyzőkönyv A 2015. január 29-én megtartott képviselő-testületi ülésről. (1-16/2015. sz. önkormányzati határozat) (-/2015 sz. rendelet) Pilisszentkereszt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Bornemisza János polgármester: Tisztelettel köszönti az ülésen megjelent Intézményvezetőket, Vendégeket, Képviselő-testület tagjait.

JEGYZŐKÖNYV. Bornemisza János polgármester: Tisztelettel köszönti az ülésen megjelent Intézményvezetőket, Vendégeket, Képviselő-testület tagjait. 5 JEGYZŐKÖNYV Készült: 2014. január 29-én 13.30 órai kezdettel tartott üléséről. Az ülés helye: Poroszló Község Önkormányzata 3388 Poroszló, Fő út 6. - Tanácskozóterem Jelen vannak: Bornemisza János polgármester

Részletesebben

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2014. december 11-én tartott. n y í l t ülésének jegyzőkönyve

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2014. december 11-én tartott. n y í l t ülésének jegyzőkönyve 2014. december 11-én tartott n y í l t ülésének jegyzőkönyve Az ülésen alkotott rendelet száma Tárgya 12/2014. (XII. 12.) 2014. évi költségvetési rendelet módosítása. 13/2014. (XII. 12.) A kitüntető címek

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 14/2012. TERKA J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2012. június 26. napján 14:00 órai kezdettel a Kulturális, Ifjúsági és Sport Bizottság NYILVÁNOS

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Készült: Szentgál Község Önkormányzata Képviselıtestületének 2011. február 3-án 17.00 órai kezdettel megtartott rendes nyílt ülésérıl.

JEGYZİKÖNYV. Készült: Szentgál Község Önkormányzata Képviselıtestületének 2011. február 3-án 17.00 órai kezdettel megtartott rendes nyílt ülésérıl. JEGYZİKÖNYV Készült: Szentgál Község Önkormányzata Képviselıtestületének 2011. február 3-án 17.00 órai kezdettel megtartott rendes nyílt ülésérıl. Jelen vannak: Istvánfalvi Sándor polgármester Hajdu Péter

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 4/2012.(II.10.) Bükkszék Község Önkormányzat 2012. évi költségvetésének elfogadásáról. Határozat száma

JEGYZŐKÖNYV. 4/2012.(II.10.) Bükkszék Község Önkormányzat 2012. évi költségvetésének elfogadásáról. Határozat száma JEGYZŐKÖNYV Készült: Bükkszék Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 9.-én 17.00 órakor tartott nyílt ülésén. Rendelet száma Tárgya 1/2012.(II.10.) A 2011. évi költségvetéséről szóló

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.:.... /2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V UZSA TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8321 Uzsa, Lázhegy út 21. Ügyiratszám: 495/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ülés helye: Jelen vannak: Uzsa Települési Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Nagyszentjános Község Önkormányzata JEGYZŐKÖNYV

Nagyszentjános Község Önkormányzata JEGYZŐKÖNYV Nagyszentjános Község Önkormányzata JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. október 21-én Nagyszentjánoson az Önkormányzati Hivatal hivatalos helyiségében 16.00 órai kezdettel megtartott közmeghallgatással

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. Szavazáskor jelen volt 6 képviselő.

J E G Y ZŐKÖNYV. Szavazáskor jelen volt 6 képviselő. 1260 1269 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Földes Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 26-án (csütörtökön) 15 00 órakor megtartott Képviselő-testület nyílt ülésén. Helye: Községháza emeleti

Részletesebben

EGYEK NAGYKÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETE SZOCIÁLIS, EGÉSZSÉGÜGYI ÉS GYERMEKVÉDELMI BIZOTTSÁGÁNAK JEGYZŐKÖNYVE A 2011. FEBRUÁR 14.-ÉN TARTOTT ÜLÉSÉRŐL

EGYEK NAGYKÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETE SZOCIÁLIS, EGÉSZSÉGÜGYI ÉS GYERMEKVÉDELMI BIZOTTSÁGÁNAK JEGYZŐKÖNYVE A 2011. FEBRUÁR 14.-ÉN TARTOTT ÜLÉSÉRŐL 3/2011 J E G Y Z Ő K Ö N Y V TERKA Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának hivatalos helységében 2011. február 14.-én a NYÍLT ülésén. Jelen vannak: A csatolt jelenléti ív szerint NAPIRENDEK:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2011. március 29-én (kedden) 15 00 órakor megtartott nyilvános üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2011. március 29-én (kedden) 15 00 órakor megtartott nyilvános üléséről 166-6//2011. ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2011. március 29-én (kedden) 15 00 órakor megtartott nyilvános üléséről R E N D E L E T: 5/2011.(III.30.)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 8.-án, a Művelődési Házban 17 órai kezdettel megtartott, közmeghallgatásos üléséről. Jelen vannak:, Farkas

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. május 26-án 15,00 órakor megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. május 26-án 15,00 órakor megtartott testületi üléséről. Ügyszám: 23-36/2009. JEGYZŐKÖNYV Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. május 26-án 15,00 órakor megtartott testületi üléséről. Helye: Faluház, Salföld. Jelen vannak: polgármester

Részletesebben

Szám: 137-8/2015. BAKONYSZÜCS. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 20. napján 19 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: 137-8/2015. BAKONYSZÜCS. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 20. napján 19 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 137-8/2015. BAKONYSZÜCS Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 20. napján 19 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testület 8572 Bakonyszücs, Kossuth

Részletesebben

N A P I R E N D N A P I R E N D T Á R G Y A L Á S A. 1./ Beszámoló az Önkormányzat gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásáról

N A P I R E N D N A P I R E N D T Á R G Y A L Á S A. 1./ Beszámoló az Önkormányzat gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásáról Öcs Község Önkormányzati Képviselı-testülete Szám: 2-8 /2012. J e g y z ı k ö n y v Készült: Öcs Község Önkormányzati Képviselı-testülete 2012. május 30-án tartott testületi ülésérıl. Az ülés helye: Faluház,

Részletesebben

Torony Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. február 5- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Torony Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. február 5- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 2/2014. Torony Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. február 5- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 1/2014. (II.10.) önkormányzati rendeletet az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselőtestület 8296 Monostorapáti Száma: 183-1/2009. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzati Képviselőtestületének 2009. február 11-én /szerdán/ 18.00 órai kezdettel

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 3-2/2014. H I D E G S É G K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T A 9491 HIDEGSÉG, PETŐFI S. U. 1., TEL/FAX: 99/540-042 INTERNET: www.hidegseg.hu E-MAIL: hidegseg@hidegseg.hu J e g y z ő k ö n y v Készült:

Részletesebben

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. AUGUSZTUS 28-I KÖZMEGHALLGATÁSÁNAK

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. AUGUSZTUS 28-I KÖZMEGHALLGATÁSÁNAK Ikt.szám: 26-15/2014. PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. AUGUSZTUS 28-I KÖZMEGHALLGATÁSÁNAK JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATOK SZÁMA: 269, 270/2014. (VIII. 28.) 2 Jegyzőkönyv Pusztaszabolcs

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 3. Hírközlési hálózat építéséhez tulajdonosi hozzájárulás a DIGI Kft. részére

JEGYZŐKÖNYV. 3. Hírközlési hálózat építéséhez tulajdonosi hozzájárulás a DIGI Kft. részére 70 JEGYZŐKÖNYV Készült: Göd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 07-i rendkívüli, ülésén a Polgármesteri Hivatal nagytermében. Jelen vannak: jelenléti ív szerint Tárgy: a Képviselő-testület

Részletesebben

3. Beszámoló a lejárt határozatokról és a két ülés közötti munkáról. 4. Tájékoztató a polgármester átruházott hatáskörben hozott intézkedéseirıl.

3. Beszámoló a lejárt határozatokról és a két ülés közötti munkáról. 4. Tájékoztató a polgármester átruházott hatáskörben hozott intézkedéseirıl. Bak község Önkormányzati Képviselı-testülete 8945 Bak, Rákóczi u. 2/a. Bak, 2012. május 22-I nyílt testületi ülés jegyzőkönyv. JEGYZİKÖNYV Készült: Bak község Önkormányzati Képviselı-testületének 2012.

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2011. augusztus 17-én reggel 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 138. sz. iroda, 2010. május 11-én 14 30 perc

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 138. sz. iroda, 2010. május 11-én 14 30 perc J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 138. sz. iroda, 2010. május 11-én 14 30 perc Jelen vannak: Hirka Tamás, a bizottság elnöke Dr. Ferenczi Attila, a bizottság

Részletesebben

/2012. 1. sz. példány

/2012. 1. sz. példány Esztergom Város Polgármesteri Hivatala 2501 Esztergom, Széchenyi tér 1. Pf. 92. /2012. 1. sz. példány JEGYZİKÖNYV ESZTERGOM VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2012. március 9-ÉN MEGTARTOTT ÜLÉSÉRİL

Részletesebben

J E G Y Z Ő KÖ N Y V

J E G Y Z Ő KÖ N Y V Önkormányzati Képviselő-testület 8551 Nagygyimót Rákóczi u.2. Szám: 326-2/2015 J E G Y Z Ő KÖ N Y V Készült: Nagygyimót Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015. április 15-én 18:30 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 27. napján 18 órakor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 27. napján 18 órakor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Szám: 235-13/2015. B A K O N Y J Á K Ó Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 27. napján 18 órakor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Bakonyjákó

Részletesebben

A jegyzőkönyv eredeti példánya a Polgármesteri Hivatalban tekinthető meg!

A jegyzőkönyv eredeti példánya a Polgármesteri Hivatalban tekinthető meg! A jegyzőkönyv eredeti példánya a Polgármesteri Hivatalban tekinthető meg! Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. február 16-án megtartott ülésének: a.) Tárgysorozata b.) Jegyzőkönyve

Részletesebben

Szám: 110-6/2015. UGOD. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 19. napján 18 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: 110-6/2015. UGOD. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 19. napján 18 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 110-6/2015. UGOD Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 19. napján 18 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8564 Ugod, Kossuth u. 32. Szám:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. október 30-án 13,00 órakor a művelődési ház középső termében megtartott rendkívüli képviselő-testület üléséről. Jelen vannak: jelenléti ív alapján Napirend: 1. Bizottságok

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Csanádpalota Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. június 29. napján megtartott soros nyílt üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Csanádpalota Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. június 29. napján megtartott soros nyílt üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Csanádpalota Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. június 29. napján megtartott soros nyílt üléséről. Jelen vannak: Kovács Sándor polgármester, Benke Marcell alpolgármester,

Részletesebben

Simon Roland képviselő távolmaradása, Valente József képviselő késése okát előzetesen jelezte.

Simon Roland képviselő távolmaradása, Valente József képviselő késése okát előzetesen jelezte. 1 TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT SÜMEGPRÁGA 8351 SÜMEGPRÁGA, RÁKÓCZI U. 17. T: 87/350-587. Szám: 39-40/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Sümegprága Települési Önkormányzat Képviselő-testületének és Bazsi Község

Részletesebben

Püspökladány Város Önkormányzatának Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága

Püspökladány Város Önkormányzatának Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága Püspökladány Város Önkormányzatának Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága 2013. augusztus 21-i soron következő ülésének jegyzőkönyve 47/2013. (VIII. 21.) sz. Városfejlesztési,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Mocsáry Balázs polgármester Tóthné Rakusz Julianna és Fodor Imre képviselőket javasolja jegyzőkönyv hitelesítőnek.

Jegyzőkönyv. Mocsáry Balázs polgármester Tóthné Rakusz Julianna és Fodor Imre képviselőket javasolja jegyzőkönyv hitelesítőnek. 1 Jegyzőkönyv Készült: A Csévharaszt Község Polgármesteri Hivatal Dísztermében 2011. augusztus 11-én megtartott képviselő-testületi ülésről, hangfelvételről. Jelen vannak: a csatolt jelenléti ív szerint.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal részéről: Komendáné Nagy Márta

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal részéről: Komendáné Nagy Márta J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2012. május 29-én (kedd) 14:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal kis tanácskozó termében

Részletesebben