AZ ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS INTÉZMÉNYI EREDMÉNYEINEK ELEMZÉSE tanév

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AZ ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS INTÉZMÉNYI EREDMÉNYEINEK ELEMZÉSE tanév"

Átírás

1 AZ ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS INTÉZMÉNYI EREDMÉNYEINEK ELEMZÉSE tanév Ányos Pál Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola Nagyesztergár

2 A kompetenciamérésről A 6., a 8. és a 10. évfolyamos tanulók az ország összes iskolájának valamennyi telephelyén ugyanabban az időpontban és azonos körülmények között, az arra kiképzett felmérésvezetők irányításával és felügyeletével írták meg a felmérést. Ennek során egy kétszer 45 perc hosszúságú matematikai és egy kétszer 45 perc hosszúságú szövegértési tesztet oldottak meg a tanulók. Ezt követően egy Tanulói kérdőív kérdéseire válaszoltak, amelyben családi hátterükkel, eddigi iskolai pályafutásukkal kapcsolatos kérdések szerepeltek. A tanulók a kérdőívet otthon, a szüleikkel együtt töltik ki. Az intézmények vezetői szintén kérdőíves formában szolgáltatnak információkat az iskolával és a telephelyekkel kapcsolatban. A felmérésben használt teszteket, a hozzájuk tartozó javítókulcsokat és a kérdőíveket az Oktatási Hivatal Közoktatási Mérési Értékelési Osztályának munkatársai állították össze sokéves mérési tapasztalatuk alapján, a legkorszerűbb tesztelméleti és mérési módszertan figyelembevételével. A tesztek olyan matematikai eszköztudást és szövegértést mérő feladatokból álltak, amelyek nem elsősorban az iskolai tanterv konkrét megvalósulását mérik, hanem a tanulóknak azt a képességét, ahogyan a tanultakat valódi problémák, megoldandó helyzetek kapcsán alkalmazni tudják.

3 Magyarországon nagyon erős az összefüggés a tanulók társadalmi státusza és iskolai teljesítménye között, olyannyira, hogy egy tanulócsoport átlagos családi háttere alapján megjósolható", pontosabban megbecsülhető annak a csoportnak a várható tanulmányi teljesítménye. Az OKM adatai alapján azonosíthatók az olyan iskolák, amelyek jobb eredményt érnek el, mint az tanulóik családi háttere alapján várható volna. Ezek azok az intézmények, amelyek pedagógiai munkájukkal eredményesen ellensúlyozzák tanulóik hátrányos helyzetét, ezzel is szolgálva a társadalmi mobilitást.

4 A fenti mutatók szerint ebben a tanévben a 8. osztályosok matematika teljesítménye alapján iskolánk felkerült az OH által közzétett kiemelkedő teljesítményű iskolák listájára. A 6. évfolyam eredményei

5 Matematika 6. A 6. évfolyam matematika eredménye nem tér el szignifikánsan egyik viszonyítási csoporthoz képest sem az átlagtól, de nem érte el az országos átlagot.

6 A tanulók képesség szintek szerinti megoszlása: A fenti ábra szerint a 6. osztályos tanulók 50%-a az alapszint alatt teljesített (3. szint), 3 tanuló nem teljesítette a minimum szintet (2. szint), 1 tanuló nem érte el az 1. szintet sem. A 4. és az 5. szintet 1-1 tanuló teljesítette, míg a 6. és a 7. szintet egy tanuló sem érte el. Az alábbi összehasonlítás azt mutatja, hogy tanulók képességszintje hogyan viszonyult az országos és a községi iskolák tanulóinak képességszintjéhez. Annál eredményesebb a munka, minél alacsonyabb a % érték az alacsonyabb képességszinteken. Az összehasonlításból kiderül, hogy átlagos képességszinten állnak iskolánk tanulói a községi iskolákhoz viszonyítva. A minimum szint alatt teljesítők aránya az országos átlagnál nagyobb.

7 Az előző évi matematikajegyek nem tükrözik a kompetenciamérésen tapasztalt tanulói teljesítményeket. Az 1. szint alatt teljesítő tanuló kivételével az 1, 2, 3, 4-es osztályzatú tanulók teljesítménye között nincs jelentős különbség. A teljesítmény tekintetében kiemelkedik a két 5-ös osztályzatú diák.

8 A 6. osztályosok átlageredményei matematikából az utolsó öt kompetencia mérésen: A évi kompetenciamérésen a 6. osztályosok matematikából kicsit gyengébben, de az előző évekhez képest átlagosan teljesítettek. (A évi kiugróan magas értéket nem számítva.) Szövegértés 6. A szövegértésben az országos átlagnál szignifikánsan gyengébben teljesítettek tanulóink, de a községi és a közepes községek általános iskoláitól szignifikánsan nem tér el a teljesítményük.

9

10 Az alapszintet (3. szint) 4 tanuló nem érte el, ez a tanulók 40%-a. Nincs olyan tanuló, aki 1. szint alatt, és egyetlen tanuló a minimum szint alatt teljesített. 2 tanuló éppen csak elérte a minimum szintet, a többiek teljesítménye nem sokban tér el egymástól. A 3. és 4. szintet teljesítők aránya magasabb az országos átlagnál, de sajnos 5. vagy annál magasabb képességszintet senki nem ért el.

11 A 6. osztályosok átlageredményei szövegértésből az utolsó öt kompetencia mérésen: A évi kompetenciamérésen a 6. osztályosok szövegértésből az előző évekhez képest gyengébben teljesítettek. (A évi magas értékhez képest szignifikánsan gyengébben.) A évi mérési eredményeket produkáló hatodik évfolyam jelenleg hetedikes. Az intézkedési terv végrehajtásának évében nyolcadikosok lesznek. Tudatosan fel kell készülniük a következő, a évi kompetenciamérésre. Szeretnénk elérni, hogy nyolcadikra emelkedjen az alapszintet teljesítők aránya. Sikerkritérium: matematikából az alapszint (4. szint) alatt teljesítők aránya 50% alá, szövegértésből az alapszint (4. szint) alatt teljesítők aránya 25% alá csökkenjen. Egyetlen tanuló se teljesítsen 2. szint alatt.

12 Szeretnénk elérni, hogy a és évi mérés között legyen kimutatható hozzáadott érték. Sikerkritérium: a tanulók átlagteljesítménye a 8 évfolyamra emelkedjen, a nyolcadikos tanulók átlageredménye ne legyen szignifikánsan gyengébb a várhatónál. Szeretnénk elérni, hogy hatodikos tanulóink évi mérési eredményei ne legyenek gyengébbek, mint a telephely bármely hatodikos eredménye az elmúlt öt évben. A 8. évfolyam eredményei

13 A 8. évfolyamosok matematika teljesítménye szignifikánsan jobb mind az országos, mind pedig a községi általános iskolákhoz viszonyítva. Az alábbi ábrák azt mutatják, hogy csak egyetlen tanuló nem teljesítette (de ő is megközelítette) a minimum szintet, s az alapszintet 4 tanuló alulról közelíti. 3 tanuló a 4. szintet, 5-en az 5. szintet és 2-en a 6. szintet teljesítették.

14 Az alábbi összehasonlítás azt mutatja, hogy a 8. osztályos tanulók képességszintje hogyan viszonyult a községi iskolák tanulóinak képességszintjéhez. Annál eredményesebb a munka, minél alacsonyabb a % érték az alacsonyabb képességszinteken. Az összehasonlításból kiderül, hogy jobb képességszinten álltak iskolánk tanulói nem csupán a községi iskolákhoz, hanem az országos átlaghoz viszonyítva is.

15 Az osztály tanulóinak két évvel ezelőtti mérési eredményei is magasabbak az átlagosnál. A következő ábrák azt mutatják, hogy az előző kompetenciaméréshez és az az alapján elvárhatóhoz képest milyen teljesítményt nyújtottak tanulóink. Matematikából az osztály az előző mérés alapján elvárható teljesítményt nyújtott.

16 Az évfolyam fejlődése a két év alatt az országos és a községi általános iskolák fejlődési tendenciájával korreál. A képességpont különbségek csökkenése is az országosnak megfelelő.

17 Elgondolkodtató, hogy az előző évi matematika osztályzatok nem tükrözik a matematikai eszköztudást. A tanórai feladatok típusa eltér a kompetenciamérés feladatainak típusától. A kompetenciamérésre való felkészülést segíti, ha az előző évek feladataiból több kerül be a tanórai feladatok közé. Ez a pedagógusoktól több felkészülést igényel, de a tanulók hozzászoknak az ilyen jellegű feladatokhoz, nagyobb rutinra tehetnek szert a problémamegoldásban. A 8. osztályosok átlageredményei matematikából az utolsó öt kompetencia mérésen: 2014-ből az alacsony osztálylétszám miatt nem készült intézményi és telephelyi jelentés.

18 Szövegértés 8. A 8. évfolyam szövegértés eredménye nem tér el szignifikánsan egyik viszonyítási csoporthoz képest sem az átlagtól, de nem érte el az országos átlagot.

19

20 A tanulók képesség szintek szerinti megoszlása: Két tanuló nem éri el a minimum szintet, de 2. szint alatt teljesítő nem volt. A minimum szintet teljesítő, de az alapszintet el nem érők száma rendkívül magas, 8 fő. 1 tanuló a 4. szintet, 3 tanuló az 5. szintet és 1 tanuló pedig a 7. szintet teljesítette.

21 Az osztály tanulóinak két évvel ezelőtti mérési eredményei átlagosak. A következő ábrák azt mutatják, hogy az előző kompetenciaméréshez és az az alapján elvárhatóhoz képest az országos átlaghoz viszonyítva alacsonyabb teljesítményt nyújtottak tanulóink, a községi iskolákhoz képeszt az eltérés nem szignifikáns.

22 Az évfolyam fejlődési mutatója a két év alatt az országos és a községi általános iskolák fejlődési tendenciájánál meredekebb. A képességpont különbségek nőttek az országos tendencia ellenére.

23 A 8. osztályosok átlageredményei szövegértésből az utolsó öt kompetencia mérésen: 2014-ből az alacsony osztálylétszám miatt nem készült intézményi és telephelyi jelentés. Az átlageredmények az utóbbi öt évben nagyon kiegyensúlyozottak, nincs jelentős változás sem pozitív, sem negatív irányban.

24 SWOT analízis Erősségek Belső tényezők Gyengeségek a tanárok a differenciált óraszervezést részesítik előnyben egyes feladattípusok ismeretlenek a tanulók számára jó az együttműködés az alsó- és a felső tagozat között a diákok nem érdekeltek abban, hogy jól teljesítsenek a mérésen pedagógiai programunk nagy hangsúlyt fektet a kompetenciafejlesztésre a jó tanulók sem értelmezik mindig pontosan a feladatok szövegét Lehetőségek Veszélyek mérés-értékelési csoport kialakítása pedagógus továbbképzések Tanulók motiválatlansága nő IKT eszközök háttérbe szorítják az olvasást Szülők érdektelensége Külső tényezők Tantestület túlterheltsége Céljaink rövid távon (egy éven belül): A évi Országos Kompetenciamérésben nyújtott eredmény megőrzése. Céljaink hosszabb távon (két-három éven belül): A évi Országos Kompetenciamérésben nyújtott eredmény megőrzése, vagy annak további javítása. Nagyesztergár, június Molnárné Dunai Gabriella intézményvezető

A 2017-es Országos Kompetenciamérés eredményei:

A 2017-es Országos Kompetenciamérés eredményei: A 2017-es Országos Kompetenciamérés eredményei: Hatodik és nyolcadik évfolyamos tanulóink minden évben részt vesznek az Országos Kompetenciamérésen szövegértésből és matematikából. A jelentéseket a mérést

Részletesebben

A évi országos kompetenciamérés iskolai eredményeinek elemzése, értékelése

A évi országos kompetenciamérés iskolai eredményeinek elemzése, értékelése A 2008. évi országos kompetenciamérés iskolai eredményeinek elemzése, értékelése Bevezetés A közoktatásért felelős minisztérium megbízásából 2008-ban hatodik alkalommal került sor az Országos kompetenciamérésre.

Részletesebben

Gyöngyössolymosi Nagy Gyula Katolikus Általános Iskola és AMI

Gyöngyössolymosi Nagy Gyula Katolikus Általános Iskola és AMI 2015. évi OKM Gyöngyössolymosi Nagy Gyula Katolikus Általános Iskola és AMI Intézményi összefoglaló jelentés 2015. évi Országos Kompetenciamérés eredményeiről Gyöngyössolymos, 2016. április 2015. évi OKM

Részletesebben

Országos kompetencia mérés 2017

Országos kompetencia mérés 2017 Országos kompetencia mérés 2017 Átlageredmények Iskolánk átlageredményét az országos átlaghoz, a megyeszékhelyeken működő általános iskolák átlagához és a megyeszékhelyeken működő nagy általános iskolák

Részletesebben

A telephely létszámadatai:

A telephely létszámadatai: Országos kompetenciamérés értékelése - matematika 2011. 2011. tavaszán kilencedik alkalommal került sor az Országos kompetenciamérésre. A kompetenciamérés mind anyagát, mind a mérés körülményeit tekintve

Részletesebben

AZ ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉSRŐL, A HSZC NÁVAY LAJOS SZAKGIMNÁZIUMA, SZAKKÖZÉPISKOLÁJA ÉS KOLLÉGIUMA SZAKKÖZÉPISKOLA 2016.

AZ ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉSRŐL, A HSZC NÁVAY LAJOS SZAKGIMNÁZIUMA, SZAKKÖZÉPISKOLÁJA ÉS KOLLÉGIUMA SZAKKÖZÉPISKOLA 2016. AZ ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉSRŐL, A HSZC NÁVAY LAJOS SZAKGIMNÁZIUMA, SZAKKÖZÉPISKOLÁJA ÉS KOLLÉGIUMA SZAKKÖZÉPISKOLA 2016. ÉVI EREDMÉNYRŐL SZÖVEGÉRTÉS A 2016. évi mérésben szövegértésből tanulóink átlageredménye

Részletesebben

A évi országos kompetenciamérés iskolai eredményeinek elemzése

A évi országos kompetenciamérés iskolai eredményeinek elemzése A 2015. évi országos kompetenciamérés iskolai eredményeinek elemzése Matematika 6. osztály A szignifikánsan jobban, hasonlóan, illetve gyengébben teljesítő telephelyek száma és aránya (%) A tanulók képességeloszlása

Részletesebben

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2012

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2012 Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2012 A hatodik osztályban 12 tanulóból 11 írta meg az országos kompetenciamérést. Ebből 1 fő SNI-s, 3 fő BTMN-es tanuló. Mentesítést

Részletesebben

Helvécia-Ballószög Általános Iskola Feketeerdői Általános Iskolája 6034 Helvécia, Korhánközi dülő 1. OM azonosító: Telephely kódja: 003

Helvécia-Ballószög Általános Iskola Feketeerdői Általános Iskolája 6034 Helvécia, Korhánközi dülő 1. OM azonosító: Telephely kódja: 003 Országos kompetencia mérés Telephelyi jelentés 6.évfolyam : Általános iskola Helvécia-Ballószög Általános Iskola Feketeerdői Általános Iskolája 6034 Helvécia, Korhánközi dülő 1. OM azonosító: 201076 Telephely

Részletesebben

A évi országos kompetenciamérés iskolai eredményeinek elemzése

A évi országos kompetenciamérés iskolai eredményeinek elemzése A 2014. évi országos kompetenciamérés iskolai eredményeinek elemzése Matematika 6. osztály A szignifikánsan jobban, hasonlóan, illetve gyengébben teljesítő telephelyek száma és aránya (%) Az ábra azt mutatja

Részletesebben

A 2012-es kompetenciamérés elemzése a FIT-jelentés alapján

A 2012-es kompetenciamérés elemzése a FIT-jelentés alapján A 2012-es kompetenciamérés elemzése a FIT-jelentés alapján 2012 tavaszán kilencedik alkalommal került sor az Országos kompetenciamérésre. A kompetenciamérés mind anyagát, mind a mérés körülményeit tekintve

Részletesebben

Pécs, május 10. Dr. Klincsikné Toma Zsuzsanna munkaközösség-vezető

Pécs, május 10. Dr. Klincsikné Toma Zsuzsanna munkaközösség-vezető Pécs, 2016. május 10. Dr. Klincsikné Toma Zsuzsanna munkaközösség-vezető Intézményi eink: Matematika 6. Matematika 8. Szövegértés 6. Szövegértés 8. Intézmény 1635 (1613;1658) 1702 (1685;1717) 1623 (1600;1650)

Részletesebben

Átlageredmények a 2011. évi Országos Kompetenciamérésen. matematikából és szövegértésből

Átlageredmények a 2011. évi Országos Kompetenciamérésen. matematikából és szövegértésből Átlageredmények a 2011. évi Országos Kompetenciamérésen Általános iskola 8. osztály matematikából és szövegértésből Matematika Szövegértés Iskolánkban Ált. iskolákban Budapesti ált. iskolákban Iskolánkban

Részletesebben

Németh Imre Általános Iskola

Németh Imre Általános Iskola 4 Németh Imre Általános Iskola Az Önök iskolájára vontakozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon. osztály szövegértés Standardizált átlagos képességek szövegértésből Az Önök iskolájának átlagos

Részletesebben

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2013

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2013 Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2013 A hatodik osztályban 26 tanulóból 26 fő írta meg az országos kompetenciamérést. Ebből 0 fő SNI-s, 4 fő BTMN-es tanuló. Mentesítést

Részletesebben

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Tóth László Általános Iskolája 2016-os évi kompetenciamérésének értékelése

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Tóth László Általános Iskolája 2016-os évi kompetenciamérésének értékelése A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Tóth László Általános Iskolája 2016-os évi kompetenciamérésének értékelése 2017. június 10. Készítette: Karenyukné Major Ágnes I. A telephely épületének

Részletesebben

JA45 Cserkeszőlői Petőfi Sándor Általános Iskola (OM: ) 5465 Cserkeszőlő, Ady Endre utca 1.

JA45 Cserkeszőlői Petőfi Sándor Általános Iskola (OM: ) 5465 Cserkeszőlő, Ady Endre utca 1. ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS EREDMÉNYEINEK ÉRTÉKELÉSE LÉTSZÁMADATOK Intézményi, telephelyi jelentések elemzése SZÖVEGÉRTÉS 2016 6. a 6. b osztály 1. ÁTLAGEREDMÉNYEK A tanulók átlageredménye és az átlag megbízhatósági

Részletesebben

Ady Endre Általános Iskola

Ady Endre Általános Iskola Ady Endre Általános Iskola 36 Gyál, Ady E. u.. Az Önök iskolájára vontakozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon 6. osztály szövegértés 1 36 Gyál, Ady E. u.. Standardizált átlagos képességek szövegértésből

Részletesebben

Az Országos Kompetenciamérés intézményi eredményeinek értékelése és a tanulói teljesítmények növelésének lehetőségei

Az Országos Kompetenciamérés intézményi eredményeinek értékelése és a tanulói teljesítmények növelésének lehetőségei Az Országos Kompetenciamérés intézményi eredményeinek értékelése és a tanulói teljesítmények növelésének lehetőségei 1. Az Országos Kompetenciamérés eredményeinek értékelése (2014-2017) Iskolánk tanulói

Részletesebben

Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium

Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 4 Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 18 Budapest, Horváth Mihály tér 8. Az Önök iskolájára vontakozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon 6. osztály szövegértés 1 18

Részletesebben

FIT jelentés Kompetencia mérés 6.és 8. évfolyamon

FIT jelentés Kompetencia mérés 6.és 8. évfolyamon Intézményi jelentés FIT jelentés 2016 Kompetencia mérés 6.és 8. évfolyamon Az intézmény egy jelentést kap a 6- és a 8. évfolyam esetében. Emellett készült egy összesített jelentés is. Az adatok a 2015-16-os

Részletesebben

tanév. Országos Kompetenciamérésének értékelése. 6. évfolyam matematika

tanév. Országos Kompetenciamérésének értékelése. 6. évfolyam matematika OKÉV felmérés értékelése 2011-2012. tanév Országos Kompetenciamérésének értékelése 6. évfolyam matematika Országos szinten 2087 általános iskola vett részt a mérésben. Nálunk jobb teljesítményt 28 iskola

Részletesebben

JA45 Cserkeszőlői Petőfi Sándor Általános Iskola (OM: ) 5465 Cserkeszőlő, Ady Endre utca 1.

JA45 Cserkeszőlői Petőfi Sándor Általános Iskola (OM: ) 5465 Cserkeszőlő, Ady Endre utca 1. ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS ÉRTÉKELÉSE Intézményi, telephelyi jelentések elemzése SZÖVEGÉRTÉS 206 8. osztály LÉTSZÁMADATOK A kompetenciamérés nem longitudinális mérés, hanem mindig azonos évfolyamon mér..

Részletesebben

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2016

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2016 Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2016 A hatodik osztályban 13 tanulóból 11 fő írta meg az országos kompetenciamérést. Ebből 1 fő SNI-s, 2 fő BTMN-es tanuló. Mentesítést

Részletesebben

Hunyadi János Általános Iskola

Hunyadi János Általános Iskola 4 Hunyadi János Általános Iskola Az Önök iskolájára vontakozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon. osztály szövegértés 1 Standardizált átlagos képességek szövegértésből Az Önök iskolájának átlagos

Részletesebben

Országos kompetencia-mérés Létszámadatok

Országos kompetencia-mérés Létszámadatok A mérésben résztvevő tanulók száma: Országos kompetencia-mérés. Létszámadatok : 71fő (mérésre jogosult 77 fő), azaz a mérésre jogosultak kb. 8-a részt vett a mérésben. (CSH-index-szel rendelkezik 61 fő)

Részletesebben

A évi kompetenciamérés eredményeinek értékelése a FITjelentés

A évi kompetenciamérés eredményeinek értékelése a FITjelentés A 2017. évi kompetenciamérés eredményeinek értékelése a FITjelentés alapján EBESI ARANY JÁNOS MAGYAR-ANGOL KÉT TANÍTÁSI NYELVŰ ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA 4211 Ebes, Széchenyi tér 5. OM azonosító:

Részletesebben

Kompetencia 2012. 6.osztály MATEMATIKA. Az intézmények átlageredményeinek összehasonlítása

Kompetencia 2012. 6.osztály MATEMATIKA. Az intézmények átlageredményeinek összehasonlítása Kompetencia 2012 6.osztály MATEMATIKA Átlageredmények Az intézmények átlageredményeinek összehasonlítása - a grafikonon a különböző iskolák átlag eredményei követhetők nyomon standardizált képességponthoz

Részletesebben

A Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium 2014.évi kompetenciamérésen elért eredményei

A Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium 2014.évi kompetenciamérésen elért eredményei A Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium 2014.évi kompetenciamérésen elért eredményei Az országos kompetenciamérésen minden tanévben iskolánk 10. évfolyamos diákjai vesznek részt. A 2013. évi

Részletesebben

A évi Országos kompetenciamérés értékelése iskolánkban

A évi Országos kompetenciamérés értékelése iskolánkban A 2010 2011. évi Országos kompetenciamérés értékelése iskolánkban A mérési eredményekből óvatosan kell következtetnünk, a feladatok ugyanis több kompetenciát mérnek, melyek gyakran fedik egymást, nem köthetők

Részletesebben

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola kompetenciamérésének 2015-es évi intézményi értékelése Készítette: Knódel Éva

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola kompetenciamérésének 2015-es évi intézményi értékelése Készítette: Knódel Éva Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola kompetenciamérésének 2015-es évi intézményi értékelése Készítette: Knódel Éva 2016. június 17. 6 évfolyam A hatodik évfolyamon összesen 296 diák tanult

Részletesebben

FIT-jelentés :: Damjanich János Általános Iskola 2100 Gödöllő, Batthyány u. 32. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Damjanich János Általános Iskola 2100 Gödöllő, Batthyány u. 32. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: Általános iskola Damjanich János Általános Iskola 2100 Gödöllő, Batthyány u. 32. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek

Részletesebben

AZ ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS EREDMÉNYE 2016

AZ ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS EREDMÉNYE 2016 Z ORSZÁGOS KOMPETENCIMÉRÉS EREDMÉNYE 2016 1. Általános tudnivalók z évente megrendezésre kerülő Országos kompetenciamérésben minden intézmény minden kevés kivételtől eltekintve - 6., 8. és 10. évfolyamos

Részletesebben

Ady Endre Általános Iskola

Ady Endre Általános Iskola 4 Ady Endre Általános Iskola 3 Gyál, Ady E. u.. Az Önök iskolájára vontakozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon. osztály matematika 1 3 Gyál, Ady E. u.. Standardizált átlagos képességek matematikából

Részletesebben

Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium

Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 4 Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium Az Önök iskolájára vontakozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon. osztály matematika 1 Standardizált átlagos képességek matematikából

Részletesebben

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése. 6. és 8. évfolyamokon. 6. és 8. évfolyamokon 2017

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése. 6. és 8. évfolyamokon. 6. és 8. évfolyamokon 2017 Bethlen Gábor Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola OM azonosító: 200232 Országos kompetenciamérés Levelezési cím: H - eredményeinek 4400 Nyíregyháza, Gomba kiértékelése utca

Részletesebben

2. A 2016.évi Országos kompetencia mérés eredményeinek feldolgozása

2. A 2016.évi Országos kompetencia mérés eredményeinek feldolgozása 2. A 2016.évi Országos kompetencia mérés eredményeinek feldolgozása A 2016.évi Országos kompetenciamérésen résztvevő 10 évfolyamos osztályok osztályfőnökei; a könnyebb beazonosíthatóság végett: 10.A: Ányosné

Részletesebben

A évi Országos kompetenciamérés értékelése iskolánkban

A évi Országos kompetenciamérés értékelése iskolánkban A 2012 2013. évi Országos kompetenciamérés értékelése iskolánkban A mérési eredményekből óvatosan kell következtetnünk, a feladatok ugyanis több kompetenciát mérnek, melyek gyakran fedik egymást, nem köthetők

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 6. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 6. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: Általános iskola Petőfi Sándor Általános Művelődési Központ és Könyvtár, Pedagógiai Szakszolgálat Iskolája 4765 Csenger, Ady Endre u. 13-15. Matematika Országos kompetenciamérés

Részletesebben

FIT-jelentés :: Bajza József Általános Iskola 1046 Budapest, Bajza u. 2. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Bajza József Általános Iskola 1046 Budapest, Bajza u. 2. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: Általános iskola Bajza József Általános Iskola 1046 Budapest, Bajza u. 2. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

FIT-jelentés :: Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium 1028 Budapest, Szabadság u. 23. OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium 1028 Budapest, Szabadság u. 23. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: Általános iskola Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium 1028 Budapest, Szabadság u. 23. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek

Részletesebben

FIT-jelentés :: Árpád-házi Szent Erzsébet Középiskola 2500 Esztergom, Mindszenty tér 7. OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Árpád-házi Szent Erzsébet Középiskola 2500 Esztergom, Mindszenty tér 7. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: 8 évfolyamos gimnázium 2500 Esztergom, Mindszenty tér 7. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása Matematika

Részletesebben

HELYZETELEMZÉS A TELEPHELYI KÉRDŐÍV KÉRDÉSEIRE ADOTT VÁLASZOK ALAPJÁN

HELYZETELEMZÉS A TELEPHELYI KÉRDŐÍV KÉRDÉSEIRE ADOTT VÁLASZOK ALAPJÁN 2017/2018 Iskolánkban a hagyományos alapképzés mellett emelt óraszámú képzést folytatunk angolból. Idegen nyelvet és informatikát első osztálytól oktatunk. Elnyertük a Digitális iskola címet. Évek óta

Részletesebben

A 2014.évi kompetenciamérés eredményei a Létavértesi Irinyi János Általános Iskolában

A 2014.évi kompetenciamérés eredményei a Létavértesi Irinyi János Általános Iskolában A 2014.évi kompetenciamérés eredményei a Létavértesi Irinyi János Általános Iskolában Összeállította: Szentmiklósi Miklós mérés-értékelés munkaközösség vezető Vályiné Pápai Viola igazgató A mérésre 2014.

Részletesebben

Kompetencia MATEMATIKA. Az intézmények átlageredményeinek összehasonlítása

Kompetencia MATEMATIKA. Az intézmények átlageredményeinek összehasonlítása Kompetencia 2012 MATEMATIKA Átlageredmények Az intézmények átlageredményeinek összehasonlítása - a grafikonon a különböző iskolák átlag eredményei követhetők nyomon standardizált képességponthoz viszonyítva

Részletesebben

FIT-jelentés :: Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola 1161 Budapest, Béla u. 23. OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola 1161 Budapest, Béla u. 23. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: Általános iskola Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola 1161 Budapest, Béla u. 23. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek

Részletesebben

FIT-jelentés :: Stromfeld Aurél Általános Iskola 1202 Budapest, Mártirok u OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Stromfeld Aurél Általános Iskola 1202 Budapest, Mártirok u OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: Általános iskola Stromfeld Aurél Általános Iskola 1202 Budapest, Mártirok u. 205. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek

Részletesebben

Hunyadi János Általános Iskola

Hunyadi János Általános Iskola 4 Hunyadi János Általános Iskola Az Önök iskolájára vontakozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon 8. osztály szövegértés Standardizált átlagos képességek szövegértésből Az Önök iskolájának átlagos

Részletesebben

Országos kompetenciamérés eredményei Kiskulcsosi Általános Iskola 035857 Telephelyi jelentés 6. 8. évfolyam szövegértés

Országos kompetenciamérés eredményei Kiskulcsosi Általános Iskola 035857 Telephelyi jelentés 6. 8. évfolyam szövegértés Országos kompetenciamérés eredményei Kiskulcsosi Általános Iskola 035857 Telephelyi jelentés 6. 8. évfolyam szövegértés Karcag, 2011. április 4. Horváthné Pandur Tünde munkaközösség vezető Kiskulcsosi

Részletesebben

A 2015.évi kompetenciamérés eredményei a Létavértesi Irinyi János Általános Iskolában

A 2015.évi kompetenciamérés eredményei a Létavértesi Irinyi János Általános Iskolában A 2015.évi kompetenciamérés eredményei a Létavértesi Irinyi János Általános Iskolában Összeállította: Szentmiklósi Miklós mérés-értékelés munkaközösség vezetője A mérésre 2015. május 25-én került sor a

Részletesebben

Kispesti Deák Ferenc Gimnázium

Kispesti Deák Ferenc Gimnázium 4 Kispesti Deák Ferenc Gimnázium Az Önök iskolájára vontakozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon 8. osztály szövegértés 1 Standardizált átlagos képességek szövegértésből Az Önök iskolájának átlagos

Részletesebben

Hunyadi János Általános Iskola

Hunyadi János Általános Iskola 4 Hunyadi János Általános Iskola Az Önök iskolájára vontakozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon 6. osztály matematika 1 Standardizált átlagos képességek matematikából Az Önök iskolájának átlagos

Részletesebben

FIT - jelentés 2011. Kompetenciamérés a SIOK Vak Bottyán János Általános Iskolában

FIT - jelentés 2011. Kompetenciamérés a SIOK Vak Bottyán János Általános Iskolában FIT - jelentés 2011. Kompetenciamérés a SIOK Vak Bottyán János Általános Iskolában 1. Létszámadatok: A 2011-es kompetenciamérésben, a 6.évfolyamosok közül 64, míg a nyolcadik évfolyamosok közül 76 tanuló

Részletesebben

FIT-jelentés :: Vörösmarty Mihály Gimnázium 2030 Érd, Széchenyi tér 1. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Vörösmarty Mihály Gimnázium 2030 Érd, Széchenyi tér 1. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: 8 évfolyamos gimnázium 2030 Érd, Széchenyi tér 1. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása Matematika

Részletesebben

FIT-jelentés :: Hild József Általános Iskola 1051 Budapest, Nádor u. 12. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Hild József Általános Iskola 1051 Budapest, Nádor u. 12. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: Általános iskola Hild József Általános Iskola 1051 Budapest, Nádor u. 12. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

A SIOK Beszédes József Általános Iskola évi kompetenciamérés eredményeinek elemzése és hasznosítása

A SIOK Beszédes József Általános Iskola évi kompetenciamérés eredményeinek elemzése és hasznosítása A SIOK Beszédes József Általános Iskola 2011. évi kompetenciamérés eredményeinek elemzése és hasznosítása A jelentésben szereplő tanulók száma 2011. évi méréskor 6. a osztály: 24 fő 6. b osztály: 32 fő

Részletesebben

ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS. Kép:

ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS. Kép: ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS 2 0 1 6. É V I E R E D M É N Y E K Kép: http://eduline.hu/kozoktatas/2016/3/3 OKM_2016 INFOGRAFIKA OKM_2016 INFOGRAFIKA 6.o. 1535 8.o. 1632 OKM_2016 INFOGRAFIKA 6.o. 1547 8.o.

Részletesebben

Kompetencia mérés eredményei a 2015/2016- os tanévről. (6. és 8. osztály)

Kompetencia mérés eredményei a 2015/2016- os tanévről. (6. és 8. osztály) Kompetencia eredményei a 2015/2016- os tanévről (6. és 8. osztály) Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Szekszárdi Tankerülete OM azonosító: 036336 Intézmény neve: Bátai Hunyadi János Általános Iskola

Részletesebben

FIT-jelentés :: Gvadányi József Általános Iskola és Óvoda 3733 Rudabánya, Petőfi u. 22. OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Gvadányi József Általános Iskola és Óvoda 3733 Rudabánya, Petőfi u. 22. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: Általános iskola Gvadányi József Általános Iskola és Óvoda 3733 Rudabánya, Petőfi u. 22. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek

Részletesebben

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Damjanich János Általános Iskolája 2016-os évi kompetenciaméré sének értékelése

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Damjanich János Általános Iskolája 2016-os évi kompetenciaméré sének értékelése A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Damjanich János Általános Iskolája 2016-os évi kompetenciaméré sének értékelése Készítette: Knódel Éva 2017. június 20. I. A telephely épületének állapota

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: Általános iskola Würtz Ádám Társult Általános Iskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat Fő Utcai Tagiskola 7090 Tamási, Fő u. 1. Matematika Országos kompetenciamérés

Részletesebben

FIT-jelentés :: Jókai Mór Általános Iskola 7622 Pécs, Jókai Mór u. 49. OM azonosító: Telephely kódja: 006. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Jókai Mór Általános Iskola 7622 Pécs, Jókai Mór u. 49. OM azonosító: Telephely kódja: 006. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: Általános iskola Jókai Mór Általános Iskola 7622 Pécs, Jókai Mór u. 49. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium

Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 4 Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 8 Budapest, Horváth Mihály tér 8. Az Önök iskolájára vontakozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon 8. osztály szövegértés 8 Budapest,

Részletesebben

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Városföldi Általános Iskolája 2014-es évi kompetenciamérésének értékelése Készítette: Knódel Éva

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Városföldi Általános Iskolája 2014-es évi kompetenciamérésének értékelése Készítette: Knódel Éva Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Városföldi Általános Iskolája 2014-es évi kompetenciamérésének értékelése Készítette: Knódel Éva 2015. június 17. I. A telephely épületének állapota és

Részletesebben

A 2014 ÉVI ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS EREDMÉNYEINEK ELEMZÉSE, INTÉZMÉNYI HASZNOSÍTÁSA

A 2014 ÉVI ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS EREDMÉNYEINEK ELEMZÉSE, INTÉZMÉNYI HASZNOSÍTÁSA A 2014 ÉVI ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS EREDMÉNYEINEK ELEMZÉSE, INTÉZMÉNYI HASZNOSÍTÁSA BARCSI ÁLTALÁNOS ISKOLA DEÁK FERENC TAGISKOLÁJA OM: 200908 TELEPHELYI JELENTÉS ELEMZÉSE TELEPHELY KÓDJAI: 013, 016 Tartalom

Részletesebben

FIT-jelentés :: 2015 Intézményi jelentés 6. évfolyam Árpád Utcai Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola

FIT-jelentés :: 2015 Intézményi jelentés 6. évfolyam Árpád Utcai Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola FIT-jelentés :: 2015 Árpád Utcai Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola 1222 Budapest, Árpád utca 2. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - Árpád Utcai Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános

Részletesebben

FIT-jelentés :: Ölbey Irén Általános Iskola 4495 Döge, Osváth tér 6. OM azonosító: Telephely kódja: 004. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Ölbey Irén Általános Iskola 4495 Döge, Osváth tér 6. OM azonosító: Telephely kódja: 004. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: Általános iskola Ölbey Irén Általános Iskola 4495 Döge, Osváth tér 6. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

FIT-jelentés :: 2008 Telephelyi jelentés 6. évfolyam :: Általános iskola József Attila Általános Iskola

FIT-jelentés :: 2008 Telephelyi jelentés 6. évfolyam :: Általános iskola József Attila Általános Iskola FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: Általános iskola 4030 Debrecen, Monostorpályi u. 63. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása Matematika

Részletesebben

FIT-jelentés :: Veszprémi Dózsa György Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola 8200 Veszprém, Szent István utca 56. OM azonosító:

FIT-jelentés :: Veszprémi Dózsa György Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola 8200 Veszprém, Szent István utca 56. OM azonosító: FIT-jelentés :: 2014 Összefoglalás Veszprémi Dózsa György Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola 8200 Veszprém, Szent István utca 56. Összefoglalás Az intézmény létszámadatai Tanulók száma Évfolyam

Részletesebben

FIT-jelentés :: Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium 2440 Százhalombatta, Szent István tér 1. OM azonosító:

FIT-jelentés :: Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium 2440 Százhalombatta, Szent István tér 1. OM azonosító: FIT-jelentés :: 2015 Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium 2440 Százhalombatta, Szent István tér 1. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - Százhalombattai Arany János Általános

Részletesebben

FIT-jelentés :: Pázmány Péter Utcai Óvoda és Általános Iskola 7634 Pécs, Pázmány Péter u. 27. OM azonosító: Telephely kódja: 005

FIT-jelentés :: Pázmány Péter Utcai Óvoda és Általános Iskola 7634 Pécs, Pázmány Péter u. 27. OM azonosító: Telephely kódja: 005 FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: Általános iskola Pázmány Péter Utcai Óvoda és Általános Iskola 7634 Pécs, Pázmány Péter u. 27. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek

Részletesebben

FIT-jelentés :: Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium 1203 Budapest, Serény utca 1. OM azonosító: Intézményi jelentés.

FIT-jelentés :: Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium 1203 Budapest, Serény utca 1. OM azonosító: Intézményi jelentés. FIT-jelentés :: 2016 Összefoglalás Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium 1203 Budapest, Serény utca 1. Összefoglalás Az intézmény létszámadatai Tanulók száma Évfolyam Képzési forma Összesen A jelentésben

Részletesebben

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Magyar Ilona Általános Iskolája 2014-es évi kompetenciamérésének értékelése

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Magyar Ilona Általános Iskolája 2014-es évi kompetenciamérésének értékelése A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Magyar Ilona Általános Iskolája 2014-es évi kompetenciamérésének értékelése 2015. június 17. Készítette: Karenyukné Major Ágnes I. A telephely épületének

Részletesebben

FIT-jelentés :: Petőfi Sándor Általános Iskola és Benedek Elek Tagiskola 2163 Vácrátót, Petőfi tér 6. OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Petőfi Sándor Általános Iskola és Benedek Elek Tagiskola 2163 Vácrátót, Petőfi tér 6. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: Általános iskola Petőfi Sándor Általános Iskola és Benedek Elek Tagiskola 2163 Vácrátót, Petőfi tér 6. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: Általános iskola Pázmány Péter Katolikus Egyetem Vitéz János Gyakorló Általános Iskola 2500 Esztergom, Helischer u. 5. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 6. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 6. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: Általános iskola Dr. Török Béla Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Diákotthon és Gyermekotthon 1142 Budapest,

Részletesebben

Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium

Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium 2006 Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium Az Önök iskolájára vonatkozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon 10. évfolyam szövegértés Előállítás ideje: 2007.03.19. 7:25:21 1 Standardizált átlagos

Részletesebben

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Városföldi Általános Iskolája 2017-es évi kompetenciamérésének értékelése Készítette: Knódel Éva

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Városföldi Általános Iskolája 2017-es évi kompetenciamérésének értékelése Készítette: Knódel Éva Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Városföldi Általános Iskolája 2017-es évi kompetenciamérésének értékelése Készítette: Knódel Éva 2018. július 17. I. A telephely épületének állapota és

Részletesebben

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Tóth László Általános Iskolája 2015-ös évi kompetenciamérésének értékelése

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Tóth László Általános Iskolája 2015-ös évi kompetenciamérésének értékelése A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Tóth László Általános Iskolája 2015-ös évi kompetenciamérésének értékelése 2016. június 10. Készítette: Karenyukné Major Ágnes I. A telephely épületének

Részletesebben

FIT-jelentés :: Olcsai-Kiss Zoltán Általános Iskola 9900 Körmend, Thököly u. 31. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Olcsai-Kiss Zoltán Általános Iskola 9900 Körmend, Thököly u. 31. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: Általános iskola Olcsai-Kiss Zoltán Általános Iskola 9900 Körmend, Thököly u. 31. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek

Részletesebben

FIT-jelentés :: Trefort Ágoston Kéttannyelvű Középiskola 1191 Budapest, Kossuth tér 12. OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Trefort Ágoston Kéttannyelvű Középiskola 1191 Budapest, Kossuth tér 12. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: Szakközépiskola Trefort Ágoston Kéttannyelvű Középiskola 1191 Budapest, Kossuth tér 12. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek

Részletesebben

Kompetencia mérés eredményei a 2016/2017- es tanévről. (6. és 8. osztály)

Kompetencia mérés eredményei a 2016/2017- es tanévről. (6. és 8. osztály) Kompetencia mérés eredményei a 2016/2017- es tanévről (6. és 8. osztály) Szekszárdi Tankerületi Központ OM azonosító: 036336 Intézmény neve: Bátai Hunyadi János Általános Iskola Címe: 7149 Báta Fő út 174.

Részletesebben

FIT-jelentés :: Budapest XX. Kerületi Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium 1203 Budapest, Serény utca 1. OM azonosító:

FIT-jelentés :: Budapest XX. Kerületi Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium 1203 Budapest, Serény utca 1. OM azonosító: FIT-jelentés :: 2014 Összefoglalás Budapest XX. Kerületi Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium 1203 Budapest, Serény utca 1. Összefoglalás Az intézmény létszámadatai Tanulók száma Évfolyam Képzési forma

Részletesebben

FIT-jelentés :: Hunyadi János Gimnázium és Szakközépiskola 9300 Csorna, Soproni út 97. OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Hunyadi János Gimnázium és Szakközépiskola 9300 Csorna, Soproni út 97. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium Hunyadi János Gimnázium és Szakközépiskola 9300 Csorna, Soproni út 97. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek

Részletesebben

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Béke Általános Iskolája 2016-os évi kompetenciamérésének értékelése Készítette: Knódel Éva

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Béke Általános Iskolája 2016-os évi kompetenciamérésének értékelése Készítette: Knódel Éva Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Béke Általános Iskolája 2016-os évi kompetenciamérésének értékelése Készítette: Knódel Éva 2017. június 17. I. A telephely épületének állapota és szaktantermi

Részletesebben

kompetenciakompetenciakompetenci akompetenciakompetenciakompeten ciakompetenciakompetenciakompete nciakompetenciakompetenciakompet

kompetenciakompetenciakompetenci akompetenciakompetenciakompeten ciakompetenciakompetenciakompete nciakompetenciakompetenciakompet kompetenciakompetenciakompetenci akompetenciakompetenciakompeten ciakompetenciakompetenciakompete nciakompetenciakompetenciakompet A 2017. évi kompetenciamérés eredményei enciakompetenciakompetenciakomp

Részletesebben

FIT-jelentés :: Intézményi jelentés. 6. évfolyam

FIT-jelentés :: Intézményi jelentés. 6. évfolyam FIT-jelentés :: 2015 Etyeki Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 2091 Etyek, Magyar utca 2. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - Etyeki Nyelvoktató Német

Részletesebben

Szövegértés. Borsos Miklós Általános Iskola OM azonosító: Telephelyi jelentés Telephely kódja: 003. Általános iskola, 6.

Szövegértés. Borsos Miklós Általános Iskola OM azonosító: Telephelyi jelentés Telephely kódja: 003. Általános iskola, 6. Országos kompetenciamérés 12 1a Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása Az Önök eredményei a városi általános iskolai telephelyek eredményeihez viszonyítva A szignifikánsan jobban,

Részletesebben

FIT-jelentés :: 2011. Intézményi jelentés. Összefoglalás

FIT-jelentés :: 2011. Intézményi jelentés. Összefoglalás FIT-jelentés :: 2011 Összefoglalás Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium, Deutsches Nationalitätengymnasium und Schülerwohnheim 1203 Budapest, Serény u. 1. Összefoglalás Az intézmény létszámadatai Tanulók

Részletesebben

A Rumi Rajki István Általános Iskola pedagógiai munkájának elemzése

A Rumi Rajki István Általános Iskola pedagógiai munkájának elemzése A Rumi Rajki István Általános Iskola pedagógiai munkájának elemzése A 2014/2015. TANÉVBEN ÉS A KORÁBBI TANÉVEKBEN MEGSZERVEZETT ORSZÁGOS ALAPKÉSZSÉG, KÉPESSÉG MÉRÉS A HIVATAL ÁLTAL FELDOLGOZOTT ÉS KÖZZÉTETT

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: Általános iskola Fazekas - Istvánffy Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 3525 Miskolc, Fazekas u. 6. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 6. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 6. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: Általános iskola Kálmán Lajos Óvoda, Általános Iskola és Általános Művelődési Központ Vásárhelyi Pál Általános Iskolája és Alapfokú Művészetoktatási Intézménye 6000

Részletesebben

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Városföldi Általános Iskolája 2015-ös évi kompetenciamérésének értékelése Készítette: Knódel Éva

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Városföldi Általános Iskolája 2015-ös évi kompetenciamérésének értékelése Készítette: Knódel Éva Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Városföldi Általános Iskolája 2015-ös évi kompetenciamérésének értékelése Készítette: Knódel Éva 2015. június 17. I. A telephely épületének állapota és

Részletesebben

FIT-jelentés :: Brassó Utcai Általános Iskola 1182 Budapest, Brassó u. 1. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Brassó Utcai Általános Iskola 1182 Budapest, Brassó u. 1. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2009 6. évfolyam :: Általános iskola Brassó Utcai Általános Iskola 1182 Budapest, Brassó u. 1. Létszámadatok A telephely létszámadatai az általános iskolai képzéstípusban a 6. évfolyamon

Részletesebben

FIT-jelentés :: Weöres Sándor Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola - Gimnáziumtagintézmény. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Weöres Sándor Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola - Gimnáziumtagintézmény. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium Weöres Sándor Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola - Gimnáziumtagintézmény 1098 Budapest, Toronyház u. 21 Matematika Országos kompetenciamérés

Részletesebben

Bánki Donát Gimnázium és Szakközépiskola

Bánki Donát Gimnázium és Szakközépiskola 26 Az Önök telephelyére vonatkozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon 1. évfolyam gimnázium szövegértés Előállítás ideje: 27.3.26. 13:17:29 1 Standardizált átlagos képességek szövegértésből Az

Részletesebben

FIT-jelentés. Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium 1203 Budapest XX. kerület, Serény utca 1. OM azonosító: Intézményi jelentés

FIT-jelentés. Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium 1203 Budapest XX. kerület, Serény utca 1. OM azonosító: Intézményi jelentés Országos kompetenciamérés 2017 FIT-jelentés Összefoglalás 1203 Budapest XX. kerület, Serény utca 1. FIGYELEM! Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a 2016/2017. tanévtől a képzési formák elnevezései megváltoztak.

Részletesebben

FIT-jelentés. Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium 1203 Budapest XX. kerület, Serény utca 1. OM azonosító: Intézményi jelentés

FIT-jelentés. Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium 1203 Budapest XX. kerület, Serény utca 1. OM azonosító: Intézményi jelentés Országos kompetenciamérés 2018 FIT-jelentés Összefoglalás 1203 Budapest XX. kerület, Serény utca 1. FIGYELEM! Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a 2016/2017. tanévtől a képzési formák elnevezései megváltoztak.

Részletesebben

A KOMPETENCIAMÉRÉS EREDMÉNYEINEK ELEMZÉSE

A KOMPETENCIAMÉRÉS EREDMÉNYEINEK ELEMZÉSE SZÉKESFEHÉRVÁRI SZC HUNYADI MÁTYÁS SZAKGIMNÁZIUMA OM azonosító: 203053/012 Telefon: 22/312-428 8000 Székesfehérvár, Várkörút 35. titkarsag@hunyadim.hu www.hunyadim.hu A KOMPETENCIAMÉRÉS EREDMÉNYEINEK ELEMZÉSE

Részletesebben