ROYAL LUXURY SINCE 1896 MERRY CHRISTMAS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ROYAL LUXURY SINCE 1896 MERRY CHRISTMAS"

Átírás

1 ROYAL LUXURY SINCE 1896 MERRY CHRISTMAS KARÁCSONYI ÉS SZILVESZTERI PROGRAMOK 2017

2 GONDOK PERSZE MINDIG VANNAK, DE MINT A HÓ, ELOLVADNAK. ÉNEKELJ ÉS NEVESS INKÁBB, A GONDOK MAGUKAT MEGOLDJÁK. KARÁCSONYHOZ NEM ILLIK A BÚ, VÉGY A KALÁCSBÓL, ÉS NE LÉGY SZOMORÚ! MATT HAIG

3 A Corinthia Hotel Budapest elbűvölő kastéllyá változik ezen a karácsonyon. Idén a Szépség és a Szörnyeteg kíséri végig az ünnepeket. Tartson velünk különleges, vasárnapi ünnepi büféebédeinkre, ahol részese lehet a Szépség és a Szörnyeteg varázslatos világának, hiszen ők lesznek, akik köszöntik Önt. A szálloda, csakúgy, mint a herceg 12. századi történelmi kastélya megtelik a karácsony és a varázslat illatával. A 2017-es adventi időszak mesebeli hangulatot varázsol az egész Corinthia Hotelben. Ám, a karácsony elteltével sem ér véget az eseménysorozatunk. Számos szilveszteri- és újévi programmal várjuk kedves vendégeinket. Olyan élmények részese lehet, amiket kár lenne kihagyni.

4 MÉZESKALÁCS HÁZIKÓ November 26-tól December 26-ig 8:00 20:00 Szálloda Előcsarnoka Látogasson el az életnagyságú mézeskalács házikónkhoz a szálloda előcsarnokában. Lepje meg szeretteit néhány különleges ajándékkal! ROYAL TEADÉLUTÁN November 26-tól December 26-ig 12:00 18:00 Le Bar Élvezze ünnepi teáját a Lobby Lounge hangulatos és pihentető környezetében. Igyon egy csésze teát vagy kávét, egy pohár pezsgőt és fogyasszon édes pogácsát, valamint különféle szendvicseket Ft 12 egy pohár hideg vagy meleg ital kis édes pogácsával és kis szendvicsekkel 4500 Ft 15 egy pohár pezsgő édes pogácsával és kis szendvicsekkel 6500 Ft 25 korlátlan hideg-meleg ital, egy pohár pezsgő, édes pogácsa és kis szendvicsek A feltüntetett árakra 12% szervizdíjat számolunk fel, amelynek teljes összegéből a személyzet tajgai részesülnek.

5 GYERTYAGYÚJTÓ BÜFÉEBÉD November :45-től A gyermekkórus páratlan hangjaira karácsonyfánk gyertyái is kigyúlnak, és káprázatos, ünnepi fénybe vonják a Lobby-t. 12:00 16:00 Szalonzene a Csicsó Band előadásában Az ünnepi hangulatot karácsonyfánk gyertyagyújtó összejövetelén a gyermekkórus vidám hangjai keltik életre! A szívmelengető előadás után többek között pácolt hallal, merguez kolbásszal, párolt őzcombbal, párizsi tortával, mangós éclair fánkkal és grill asztallal várjuk a ben Ft 36 személyenként MIKULÁS NAPI BÜFÉEBÉD December 3. 12:00 16:00 Szalonzene a Csicsó Band előadásában Ki más lehetne a vendégünk ezen a különleges délutánon, mint a Mikulás? Élvezze az ő kedvenc fogásait, a grillezett polip salátából, Mikulás salátából, mézzel sült sonkából, francia sajtválasztékból, valamint narancsos operatortából álló pompás lakomát Ft 36 személyenként A feltüntetett árakra 12% szervizdíjat számolunk fel, amelynek teljes összegéből a személyzet tajgai részesülnek.

6 ADVENTI BÜFÉEBÉD ELZÁSZI HANGULATBAN December :00 16:00 Szalonzene a Csicsó Band előadásában Büféebédünkön a Brasserie & Atrium éttermet elzászi vendéglővé változtatjuk. Advent alkalmából a Rajna-völgy vidékének olyan kiváló fogásait ajánljuk önöknek, mint az articsóka saláta, a sáfrányos homárleves, az egészben sült liba gesztenyével és kelkáposztával, a bredele, a Berauwecka, illetve a rum baba Ft 36 személyenként AZ OTTHON MELEGE BRUNCH December :00 16:00 Kocsis Dénes színész, énekes, zenés karácsonyi előadásával Nagyon fontos számunkra, hogy vendégeink úgy érezzék magukat, mintha otthon, teljes kényelemben töltenék az ünnepeket. Ínycsiklandó teakínálatunkkal pillanatok alatt megteremtjük az otthon melegét, amely mindannyiunk arcára mosolyt csal. A levegőt különleges adventi fogásaink, a francia kacsamáj pástétom, a karácsonyi sütőtökkrémleves, az angolosan sült marha hátszín, a pásztor pite, a párolt franciakagyló és az egészben sült kacsa mennyei illata járja át Ft 36 személyenként A feltüntetett árakra 12% szervizdíjat számolunk fel, amelynek teljes összegéből a személyzet tajgai részesülnek.

7 BÜFÉVACSORA SZENTESTE A SZÉPSÉGGEL December :00 23:00 Szalonzene a Csicsó Band előadásában Szenteste a tündérmesék bűbájos világába hívjuk vendégeinket. Ki más tárhatná ki e varázslatos kastély kapuit, mint a Szépség és az elátkozott herceg, akinek szívében már rózsaként nyílik a szerelem. Különleges büfévacsoránkon francia osztrigát, párolt rákfarkat, zöldkagylót, párolt lazacot, sütőtök pitét és egészben sült karácsonyi pulykát kóstolhat Ft 59 személyenként A feltüntetett árakra 12% szervizdíjat számolunk fel, amelynek teljes összegéből a személyzet tajgai részesülnek.

8 KARÁCSONYI BÜFÉEBÉD A HERCEGGEL December :00 16:00 Szalonzene a Csicsó Band előadásában A varázslat karácsony napján sem ér véget, lehullt az átok, s a Szépség már az ifjú herceg oldalán vezeti vendégeinket a büféasztalhoz, ahol olyan pompás nemzetközi és hazai klasszikusok várnak önre, mint a rákkoktél, a libamáj mousse, a serrano sonka, az egészben sült malac, és a tradicionális töltött káposzta Ft 39 személyenként KARÁCSONYI BÜFÉVACSORA December :00 23:00 A Patricio Baeza Band autentikus, latin dallamokat játszik A nek egész évben különleges hangulata van, ám ezen az estén varázslatos karácsonyi meghittség járja át a légkört. Fényűző büfékínálatunkat olyan pompás fogásokból állítottuk össze ma este, mint a párolt rák Bloody Mary szósszal, a házilag készült sushi, a sült borjú szűzpecsenye vadgombával, az indiai vajas csirke, a Royal sajt válogatás, valamint a kürtőskalács állomás Ft 49 személyenként A feltüntetett árakra 12% szervizdíjat számolunk fel, amelynek teljes összegéből a személyzet tajgai részesülnek.

9 ROYAL KARÁCSONYI MOZIK December 24., 25., 26. Szívmelengető és megunhatatlan. A karácsonyi filmnézés ugyanúgy hozzátartozik az ünnepekhez, mint a forraltbor vagy a mézeskalács. A Bálteremben a kicsik délután, a nagyok pedig este feledkezhetnek bele a karácsonyi klasszikusokba. A filmek mellől természetesen a hagyományos ropogtatnivalók sem hiányozhatnak. Vendégeinket pattogatott kukoricával, nachos-szal, pereccel, csokiszelettel, m&m s cukorkával és üdítőkkel várjuk a mozibüfénkben. Naponta két film vetítése eredeti nyelven 16: Jégvarázs 25. A Grincs 26. Polar Expressz 21: A Szépség és a Szörnyeteg (2017) 25. Reszkessetek betörők! 26. Igazából szerelem A szálloda vendégei részére a program ingyenes. A részvételhez minden esetben előzetes foglalás szükséges. Gyermek jegy 12 éves korig 1000 Ft 3.5 Felnőtt jegy filmenként 2000 Ft 7 További információkért kérjük tekintse meg elérhetőségeinket corinthia.com/budapest A Corinthia Hotel Budapest fenntartja a jogot, hogy a jelen brosúra programjaiban változtatásokat hajtson végre.

10 December :00 23:00 À la carte vacsora Szalonzene a Csicsó Band előadásában Dőljön hátra, és élvezze, hogy karácsony utolsó napján mi gondoskodunk önről. Látogasson el a családjával a be, és kóstolja meg pompás á la carte kínálatunkat, miközben a Csicsó Band élettel teli dallamai vidám hangulatot teremtenek a karácsony utolsó napjának megünnepléséhez. December :00 23:00 À la carte vacsora A Patricio Baeza Band autentikus, latin dallamokat játszik Már csak két éjszaka választ el bennünket az újévtől, jól esik ilyenkor kiváló vacsora mellett, szeretteink társaságában átbeszélgetni az estét és sorra venni emlékeinket, várakozásainkat. Érezze hát jól magát a ben, mialatt a háttérben Patricio Baeza Band szívmelengető előadása szól.

11 December :00 24:00 Le Bar Szalonzene a Csicsó Band előadásában Bár küszöbön az új év, az sem mindegy, hogyan fejezzük be az óévet. Nézzen be hozzánk a Le Bar-ba, ahol kiváló italok, pazar koktélok, pompás falatok és a Csicsó Band életörömmel teli muzsikájának társaságában teheti élvezetessé és emlékezetessé a szilveszter előtti utolsó estét. A Corinthia Hotel Budapest fenntartja a jogot, hogy a jelen brosúra programjaiban változtatásokat hajtson végre.

12 SZILVESZTERI BÜFÉEBÉD December :00 16:00 A Patricio Baeza Band autentikus, latin dallamokat játszik Lassan kezdődik a visszaszámlálás, s mi azt szeretnénk, ha az óévről csupa kellemes dolog jutna eszébe. Élvezze nálunk szeretteivel az év utolsó büféebédjét, kóstoljon cecina sonkát, marha tatárt, magyaros borjúragulevest, olasz tésztákat, ázsiai hotpot-ot, valamint macaron válogatást autentikus, latin dallamok kíséretében Ft 36 személyenként A feltüntetett árakra 12% szervizdíjat számolunk fel, amelynek teljes összegéből a személyzet tajgai részesülnek.

13 SZILVESZTERI ÜNNEPI VACSORA December :00-tól Szalonzene a Csicsó Band előadásában Szilveszter estéjén különleges büfévacsorával várjuk. Kóstolja meg osztriga, rákfarok és kagyló válogatásunkat, az érlelt marhahátszínt, a barbecue grill állomás, valamint a francia palacsinta állomás finomságait, és koronázza vacsoráját egy pohár fenséges csokoládéval a csokoládé szökőkútból Ft 110 személyenként A feltüntetett árakra 12% szervizdíjat számolunk fel, amelynek teljes összegéből a személyzet tajgai részesülnek. GÁLAVACSORA 19:40-től Füstölt libamáj terrin, datolyakrém, vérnarancs zselé, angolna és kaviár Serpenyőben sült rombuszhal filé, ropogós csicseriborsó, kápia paprika zselé, édeskömény, cukkini, szarvasgomba Kir Royal szorbé francia pezsgővel és arannyal Lávakövön sült őzgerincfilé, kapros túróval töltött rétesbatyu, turbolyagyökér püré, kovászos uborka ragu, gulyás mártás Royal Ball csokoládégömb erdei gyümölcsökkel, ezüsttel és citromfűzselével SZILVESZTERI GÁLAVACSORA A BÁLTEREMBEN December 31. Csaknem 150 évvel ezelőtt Phileas Fogg 80 nap alatt kerülte meg a Földet. Tartson velünk egy felejthetetlen utazásra és egy éjszaka alatt megtesszük ezt a távolságot. A Lobby-tól a Bálteremig páratlan kaland vár önre izgalmas programok, játékok és természetesen kiváló gálavacsora és pazar büfé mellett. Just ShowBand Botafogó tánc show PROGRAM Éjféli cirkusz 80 nap alatt a Föld körül játékok ÉJFÉLI BÜFÉ 1:00 2:00 Sült padlizsán, kecskesajt, napon szárított paradicsom, fűszeres focaccia Mini pita pesto-val ízesített csirkével, rukkola saláta, aioli Bari András mangalica sertéstenyésztő termékeiből készült válogatás, kolbásszal, abárolt szalonnával, angol szalonnával, disznósajttal és házi savanyúsággal Pácolt marha hátszín, kuszkusz saláta, menta, petrezselyem Royal lencseleves Kenyér és vaj választék WELCOME DRINK A LOBBY-BAN 19:00-tól Kezdje az Új Évet Phileas Fogg kedvenc koktéljaival, és ne feledjen el néha felnézni vendéglátója meglehet, hogy gólyalábon köszönti. Sült kenyérpuding vanília mártással Ft 205 személyenként A feltüntetett árakra 6% szervizdíjat számolunk fel, amelynek teljes összegéből a személyzet tajgai részesülnek.

14

15 SZERENCSEHOZÓ BÜFÉEBÉD Január 1. 11:00 16:00 Autentikus, latin zene a Patricio Baeza Band előadásában Nem is kezdődhetne jobban az új év! Első idei büféebédünket olyan testet-lelket felvidító, szerencsehozó klasszikusokból állítottuk össze mint a magyaros lencseleves, a ropogósra sült sertéscsászár, illetve omlett állomásunk remekei Ft 36 személyenként INFORMÁCIÓ Programjaink árából 50% kedvezményt biztosítunk a 6 és 12 év közötti gyermekek számára, valamint a részvétel 6 éves kor alatt ingyenes. A Corinthia Hotel Budapest fenntartja a jogot, hogy a jelen brosúra menüiben és programjaiban változtatásokat hajtson végre. A feltüntetett árakra 12% szervizdíjat számolunk fel, amelynek teljes összegéből a személyzet tajgai részesülnek.

16 A CAVIAR & BULL ÜNNEPI KÜLÖNLEGESSÉGEI December 24., 31. VÁLASZTHATÓ FŐÉTELEK FRISS OSZTRIGA KE ZZEL VA LOGATVA Nitroge n ko dben tálalva WAGYU MARHA CARPACCIO Be arni je gkre m ma rta ssal, mango chutney-val, Amarone borban marina lt sonkahagyma val e s amaretto kavia rral, to lgyfa val fu sto lve HA ZI TORTELLONI HOMA RRAL E S LAZACCAL TO LTVE Kokte lparadicsommal, zo ldfu szerekkel, fokhagyma val e s fehe rboros kagylo veloute -val 200 C-ON SZOTI ROZOTT LIBAMA J Brio ssal, dio s a fonyalekva rral, Tokaji Aszu Esszencia kavia rral, e rlelt balzsamecet kavia rral e s ropogo s almaszirmokkal MOLEKULA RIS CUBANITO BUBORE K Nitroge n ko dben tálalva ANGUS RIB-EYE STEAK Vad szarvasgombás quinoával, bébizöldségekkel és jus-vel TENGERI SU GE RFILE Citromlekva rral to ltve, piri tott burgonyake regben, kapros veloute -val KONFITÁLT LIBA Sütőtök piskótával, karfiol és burgonya trinxat -tal, pácolt, szárított sárgabarackkal, Portói bor és narancs redukcióval, jus-vel KÜLÖNLEGES KARÁCSONYI DESSZERT Ft 95 személyenként TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS ASZTALFOGLALÁS: I BUDAPEST@CAVIARANDBULL.COM A Caviar & Bull fenntartja a jogot, hogy a jelen brosúra menüiben változtatásokat hajtson végre. A feltüntetett árakra 12% szervizdíjat számolunk fel.

17 AJÁNDÉKUTALVÁNYOK A tökéletes ajándékot sem kitalálni, sem eltalálni nem egyszerű. A Corinthia Hotel Budapest ezért többféle ajándékutalványt kínál, melyekkel bizonyosan megörvendeztetheti szeretteit vagy üzleti partnereit. Reggeli egy fő részére a ben 9800 Ft 31* Reggeli egy gyermek részére a ben 4900 Ft 16* Brunch egy fő részére a ben Ft 33* Brunch egy gyermek részére a ben Ft 17* Ebéd vagy vacsora a ben Ft 32* Vacsora a Rickshaw étteremben Ft 32* *A feltüntetett árakra 12% szervizdíjat számolunk fel, amelynek teljes összegéből a személyzet tagjai részesülnek. Programjaink árából 50% kedvezményt biztosítunk a 6 és 12 év közötti gyermekek számára, valamint a részvétel 6 éves kor alatt ingyenes. Az ajándékutalványok beválthatók a Corinthia Hotel Budapest éttermeiben, kivéve ünnepnapok alkalmával, valamint a karácsonyi ünnepi időszak alatt. TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS ASZTALFOGLALÁS: FESTIVE.BUDAPEST@CORINTHIA.COM AJÁNDÉKOZZON LUXUST Vásároljon ajándékutalványt a Corinthia Hotel Budapestbe, vagy bármely Corinthia szállodába. TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: VIKTORIA.HORVATH@CORINTHIA.COM ROYAL SPA AJÁNDÉKUTALVÁNY A Royal Spa Ajándékutalvány egyedi és személyes ajándék, ráadásul nem kell rajta sokat törnie a fejét. Válasszon a Spa kezelések és termékek széles kínálatából. A Spa ajándékokkal kapcsolatos további információkért kérjük, lépjen kapcsolatba a Royal Spaval. Az úszómedence és a jakuzzi használata 16 év alatti gyermekek számára mindennap 11:00 és 15:00 között engedett, kizárólag úszó tudással rendelkező felnőtt folyamatos felügyelete mellett. AJÁNDÉKUTÁLVÁNYOK ÉS IDŐPONTFOGLALÁS: ROYALSPA@CORINTHIA.COM

18 NYITVA TARTÁS Vasárnap December 24. Hétfő December 25. Kedd December 26. Vasárnap December 31. Hétfő Január 1. Le Bar 10:30 1:00 10:30 1:00 10:30 1:00 10:30 1:00 10:30 1:00 reggeli 6:30 11:00 6:30 11:00 6:30 11:00 6:30 11:00 6:30 11:00 ebéd és vacsora 12:00 15:00 18:00 23:00 12:00 16:00 18:00 23:00 12:00 23:00 12:00 16:00 18:00-tól 11:00 16:00 18:00 23:00 Rickshaw étterem 18:00 23:00 Zárva Zárva 12:00-24:00 18:00 23:00 Bock Bistro & Wine Shop Zárva Zárva Zárva Zárva 15:00 24:00 Caviar & Bull 12:00 24:00 12:00 24:00 12:00 24:00 12:00 24:00 12:00 24:00 Royal Orfeum Club Zárva Zárva Zárva 20:00 04:00 Zárva Royal Spa 8:00 17:00 8:00 20:00 8:00 20:00 6:30 19:00 9:00 22:00

19 CORINTHIA HOTEL BUDAPEST, ERZSÉBET KÖRÚT 43-49, 1073 BUDAPEST, HUNGARY I BUDAPEST@CORINTHIA.COM I CORINTHIA.COM/BUDAPEST

Tartson velünk Karácsonykor és Szilveszterkor és töltsön csodálatos perceket

Tartson velünk Karácsonykor és Szilveszterkor és töltsön csodálatos perceket Karácsony & Szilveszter 2013 Tartson velünk Karácsonykor és Szilveszterkor és töltsön csodálatos perceket a Corinthia Hotel Budapestben Az ünnepek alatt is a Törődés mestersége jellemzi szállodánk minden

Részletesebben

MALTA BUDAPEST ÉTLAP

MALTA BUDAPEST ÉTLAP MALTA BUDAPEST ÉTLAP ELŐÉTELEK WAGYU MARHA CARPACCIO Béarni jégkrém mártással, mangó chutney Amarone borban marinált sonkahagymával és amaretto kaviárral, tölgyfával füstölve 5200 Ft 200 C-ON SZOTÍROZOTT

Részletesebben

Szilveszteri ajánlat 2015

Szilveszteri ajánlat 2015 BUDAPEST MARRIOTT Szilveszteri ajánlat 2015 Peppers! Mediterranean Grill & AQVA Lounge Bar at Budapest Marriott Hotel 1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 4 Tel: +36 1 737 7377 www.peppers.hu Reservations:

Részletesebben

THE ART OF BANQUETING KÖNNYED EBÉDEK

THE ART OF BANQUETING KÖNNYED EBÉDEK Kempinski Hotel Corvinus Budapest Erzsébet tér 7-8 1051 Budapest Hungary T +36 1 429 3571 F +36 1 429 4475 meetings.corvinus@kempinski.com kempinski.com/budapest KEMPINSKI.COM THE ART OF BANQUETING KÖNNYED

Részletesebben

Ünnepek a Klotild Palotaban

Ünnepek a Klotild Palotaban Ünnepek a Klotild Palotaban Ünnepi hetek a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace-ban Legyen az év utolsó hónapja idén egy kicsit más, mint eddig. Töltsön egy emlékezetes programokkal és finomságokkal

Részletesebben

Levesek. Desszertek és sajt. Francia sajttál. Séfünk napi ajánlata Chefünk francia sajtízelítôje csatnikkal és magvakkal

Levesek. Desszertek és sajt. Francia sajttál. Séfünk napi ajánlata Chefünk francia sajtízelítôje csatnikkal és magvakkal TAVASZI NYÁRI VÁLASZTÉK 2015 Levesek Desszertek és sajt Gulyásleves Tradicionális magyar gulyásleves 2450 Ft Francia sajttál Zöldségleves Burgonya sárgarépa póréhagyma káposzta brokkoli spenót borsó 2000

Részletesebben

Ünnepi Vacsora & Svédasztal Ajánlataink

Ünnepi Vacsora & Svédasztal Ajánlataink four seasons hotel gresham palace Vacsora & Svédasztal Ajánlataink széchenyi istván tér 5-6., 1051 budapest +36 1 268 5420 rfp.budapest@fourseasons.com események Mesébe illő karácsonyról álmodik? Varázslatos

Részletesebben

Karácsonyi Melegedő Parti

Karácsonyi Melegedő Parti HILTON BUDAPEST KARÁCSONYI AJÁNLATOK HILTON KARÁCSONY Örömmel segítünk megtervezni és felejthetetlenné tenni az összejövetelt barátai és kollégái számára. Szórakoztató programok, apró ajándékok, kivételes

Részletesebben

HIDEG ÉTELEK. Kékhomár kóstoló (sashimi és sushi) Osztriga jégágyon tálalva, 3 féle feltéttel (3 db) 6300

HIDEG ÉTELEK. Kékhomár kóstoló (sashimi és sushi) Osztriga jégágyon tálalva, 3 féle feltéttel (3 db) 6300 HIDEG ÉTELEK HALTATÁR Toro tonhaltatár 6900 Lazactatár 3900 Yellowtail tatár 4900 Tokhal kaviárral (3g) +5400 "ÚJ STÍLUSÚ" SASHIMI Lazac 5900 Tengeri sügér 5900 Marha 5500 Tonhal 6900 Osztriga (3 db) 6800

Részletesebben

Bacon-be, kelkáposztába göngyölt csirkemell tavaszi zöldségekkel

Bacon-be, kelkáposztába göngyölt csirkemell tavaszi zöldségekkel Menüajánlataink: Tányérszerviz 70 főig ajánlott I. menü: Tokaji Aszús kacsamáj pástétom zöldpesto-s kevert salátával Gyöngytyúk erőleves füstölt fürjtojással, kenyérchips-szel Bacon-be, kelkáposztába göngyölt

Részletesebben

HIDEG ELŐÉTEK LEVESEK

HIDEG ELŐÉTEK LEVESEK HIDEG ELŐÉTEK Vadászkürt kóstoló: 2500 vaddisznó pástétom, hideg libamáj, füstölt szarvas comb, juhsajt Tatárbeefsteak, lilahagyma, paradicsom, paprika és pirítós 2500 LEVESEK Fácán erőleves fürjtojással

Részletesebben

GERBEAUD kávéház BUDAPEST ANNO 1858

GERBEAUD kávéház BUDAPEST ANNO 1858 GERBEAUD kávéház BUDAPEST ANNO 1858 GERBEAUD kávéház A Gerbeaud egy fogalom, egy édes hely Budapest szívében. 1858 óta kényezteti vendégeit egyedülálló és különleges süteményeivel. Az évek, évszázadok

Részletesebben

Esküvő a Gerbeaud Házban

Esküvő a Gerbeaud Házban Esküvő a Gerbeaud Házban Csak a vacsorára vagy a ceremóniára is helyszínt keres? A Gerbeaud Ház elegáns Dísztermei, valamint az Átrium terem tökéletes helyszín e fontos eseménynek. Az üvegtetővel fedett

Részletesebben

TÖKÉLETESRE HANGOLT VENDÉGLÁTÁS, KIFINOMULT RÉSZLETEK. A Nagy Nap. A Carmen Étterem Esküvői-Lakodalmi Ajánlatai 2015

TÖKÉLETESRE HANGOLT VENDÉGLÁTÁS, KIFINOMULT RÉSZLETEK. A Nagy Nap. A Carmen Étterem Esküvői-Lakodalmi Ajánlatai 2015 A Nagy Nap A Carmen Étterem Esküvői-Lakodalmi Ajánlatai 2015 Kedves Jegyespár! A Carmen Étterem és a Hotel Kálvária**** méltán közkedvelt az ifjú párok körében, hiszen a hely adottságainak, központi fekvésének,

Részletesebben

Választható menük a rendhagyó ajánlathoz

Választható menük a rendhagyó ajánlathoz Választható menük a rendhagyó ajánlathoz I. Menüsor rendhagyó ajánlat Előétel tányéron szervírozva Rosé kacsamáj, dió-dresszinges madársalátával Leves csészében tálalva Fácán erőleves zöldségszalmával

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk!

Tisztelt Partnerünk! Tisztelt Partnerünk! Alábbiakban szeretnénk bemutatni a Bástya Bisztró 2009 évi ajánlatát. Termeink befogadóképessége az asztalok elrendezésétől függően: Étterem 60-100 fő Kávézó 40-50 fő Különterem 50-80

Részletesebben

Szilveszteri ajánlat 2016

Szilveszteri ajánlat 2016 Szilveszteri ajánlat 2016 Peppers! Mediterranean Grill & AQVA Lounge Bar at Budapest Marriott Hotel 1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 4 Tel: +36 1 737 7377 www.peppers.hu Reservations: reservations@peppers.hu

Részletesebben

A HÁZ AJÁNLATA. (füstölt kolbásszal, füstölt szalonnával, vöröshagymával töltött sertés szelet) Minden Kedves Vendégünknek jó étvágyat kívánunk!

A HÁZ AJÁNLATA. (füstölt kolbásszal, füstölt szalonnával, vöröshagymával töltött sertés szelet) Minden Kedves Vendégünknek jó étvágyat kívánunk! A HÁZ AJÁNLATA 1. Rubin Ékessége 1490,- (füstölt kolbásszal, füstölt szalonnával, vöröshagymával töltött sertés szelet) 2. Szezámmagos rántott tarja 1290,- 3. Betyárcsípős flekken 1290,- 4. Fűszeres csirkemell

Részletesebben

Kedves Vendégünk! Merczi Gábor. Nagy Szilvia. Fabók Mihály

Kedves Vendégünk! Merczi Gábor. Nagy Szilvia. Fabók Mihály Kedves Vendégünk! Merczi Gábor Nagy Szilvia Fabók Mihály EGY RÖVID APERITIF LISTA Gundel Prestige Brut, 2005 (15cl) François President Brut Rozé, 2010 (15cl) Kir Royal (15cl) Veuve Clicquot-Ponsardin Brut

Részletesebben

SMART DIET. Táplálkozási kézikönyv

SMART DIET. Táplálkozási kézikönyv SMART DIET Táplálkozási kézikönyv A Smart Diet diéta segítségével elégetheti a különböző területekről a zsírpárnákat, különösen a hasról, lábakról, és a karokról. Többféle diéta létezik. Vannak szétválasztó

Részletesebben

HIDEG ELŐÉTEK LEVESEK MELEG ELŐÉTELEK

HIDEG ELŐÉTEK LEVESEK MELEG ELŐÉTELEK HIDEG ELŐÉTEK Pácolt-füstölt szarvas Carpaccio fehér szarvasgombaolajjal, pirítóssal 2000 Tatárbeefsteak, lilahagyma, paradicsom, paprika és pirítós 2000 Csilis királyrák farok színes salátaleveleken 2000

Részletesebben

Esküvői ajánlat 2017

Esküvői ajánlat 2017 Esküvői ajánlat 2017 Kedves Ifjú Pár! Kapcsolat: Esküvőszervezés: 20/297-3766 szusz.info@gmail.com A) Klasszikus esküvői ajánlat Vendégváró falatkák: o Friss, meleg házi sajtos pogácsa o Sajtos masni Leves:

Részletesebben

GERBEAUD KOKTÉLFOGADÁS

GERBEAUD KOKTÉLFOGADÁS GERBEAUD KOKTÉLFOGADÁS Ha szeretné meghívni barátait, üzleti partnereit vagy munkatársait egy kellemes hangulatú, elegáns összejövetelre, ahol kötetlen hangulatban, inkább a társaságé a főszerep, akkor

Részletesebben

Ajánlatunk: Előételek: Tatár Beefsteak... 2500. Ft. Hideg libamáj zsírjában, zöldségekkel... 2950.-Ft. Görög saláta feta sajttal... 920.

Ajánlatunk: Előételek: Tatár Beefsteak... 2500. Ft. Hideg libamáj zsírjában, zöldségekkel... 2950.-Ft. Görög saláta feta sajttal... 920. Ajánlatunk: Előételek: Tatár Beefsteak... 2500. Ft Hideg libamáj zsírjában, zöldségekkel... 2950.-Ft Görög saláta feta sajttal... 920.-Ft Garnéla falatok thai curry szószban, pirított ciabattával és ropogós

Részletesebben

A kisadag ételek a teljes adagok árának 70 %-át képezik. Ételeink többsége az Ön érdekében frissen készül, ezért szíves türelmét és megértését

A kisadag ételek a teljes adagok árának 70 %-át képezik. Ételeink többsége az Ön érdekében frissen készül, ezért szíves türelmét és megértését ÉTLAP Előételek 1. Rántott Camembert áfonyával 1260.- 2. Juhtúróval töltött gombafejek rántva 1190.- 3. Görög saláta 490.- 4. Tenger gyümölcsei, kerti zöldségekkel 1200.- Levesek Csésze Tál 5. Tejszínes

Részletesebben

Krémlevesek. Brokkoli krémleves Camambert-kockákkal Spárga krémleves Fokhagyma krémleves Levesek

Krémlevesek. Brokkoli krémleves Camambert-kockákkal Spárga krémleves Fokhagyma krémleves Levesek Krémlevesek Brokkoli krémleves Camambert-kockákkal Spárga krémleves Fokhagyma krémleves Levesek 690 Ft Bográcsgulyás Falusi Raguleves tárkonnyal, és tejföllel 750 Ft Hideg gyümölcsleves tejszínhabbal mandulaszelettel

Részletesebben

ÉTLAP. Levesek. Filézett ponty hallé 7,5 DL Adag 1100 Ft Csirkeragu leves 5 DL Adag 500 Ft. Rónay-kúria ajánlatok

ÉTLAP. Levesek. Filézett ponty hallé 7,5 DL Adag 1100 Ft Csirkeragu leves 5 DL Adag 500 Ft. Rónay-kúria ajánlatok Levesek Filézett ponty hallé 7,5 DL Adag 1100 Ft Csirkeragu leves 5 DL Adag 500 Ft Rónay-kúria ajánlatok 1 személyes Rónay bőségtál: Adag 2500 Ft Grill fűszerezésű csirkemell filé roston 10 dkg, Hagymás

Részletesebben

Látogasson el a festői szépségű Balatonhoz és élvezze a kikapcsolódást a Nyugalom Szigetén!

Látogasson el a festői szépségű Balatonhoz és élvezze a kikapcsolódást a Nyugalom Szigetén! 2015-ben megújult szállodánk az FBVSZOSZ minden tagjának 15 % kedvezményt biztosít aktuális téli-, ünnepi- és évkezdő ajánlataiból, valamint a szálloda személyre szabott ajándékutalványaiból! A a Balaton

Részletesebben

ESKÜVŐI-LAKODALMI AJÁNLATAINK 2015 ONFERENCIA HOTEL. Az Ön rendezvényének ideális helyszíne.

ESKÜVŐI-LAKODALMI AJÁNLATAINK 2015 ONFERENCIA HOTEL. Az Ön rendezvényének ideális helyszíne. ESKÜVŐI-LAKODALMI AJÁNLATAINK 2015 HK ONFERENCIA K HOTEL Hotel Konferencia - Győr KEDVES MENYASSZONY, VŐLEGÉNY! A Hotel Konferencia Győr belvárosában, a Székesegyház szomszédságában, a Püspökvár mellett

Részletesebben

Karácsonyi ajánlat. Örömmel vettük érdeklődésüket szállodánk iránt! Ezúton küldjünk év végi party ajánlatunkat az alábbiak szerint:

Karácsonyi ajánlat. Örömmel vettük érdeklődésüket szállodánk iránt! Ezúton küldjünk év végi party ajánlatunkat az alábbiak szerint: Karácsonyi ajánlat Örömmel vettük érdeklődésüket szállodánk iránt! Ezúton küldjünk év végi party ajánlatunkat az alábbiak szerint: CSOMAGÁR I. : 7.500,- Ft + ÁFA / fő mely tartalmazza bármelyik választott

Részletesebben

(friss, házi kukorica tortilla chips, salsa, csípős salsa, avokádókrém, pikáns sajtszósz,

(friss, házi kukorica tortilla chips, salsa, csípős salsa, avokádókrém, pikáns sajtszósz, Érvényes: 2018.09.01- től ELŐÉTELEK Chips (friss kukorica tortilla chips) 1 450 Ft Választható szószok Salsa(paradicsom salsa) Queso(csípős sajtszósz) Guacamole(avokádókrém) Töltött jalapeño 1 575 Ft (sajttal

Részletesebben

Sous-Vide és új konyhatechnológiák 2015. tematika és időpontok

Sous-Vide és új konyhatechnológiák 2015. tematika és időpontok Sous-Vide és új konyhatechnológiák 2015. tematika és időpontok Január 27. Kedd Sous vide és modern technológia: Afrodiziákumok Vénusz asztalán Valentin napi menü elkészítése A Sous Vide olyan professzionális

Részletesebben

Ha hétköznapokon 12.30-ig, szombaton 10.30-ig nem érkezett meg az ebédje, akkor azt a fenti telefonszámon kérjük jelezzék!

Ha hétköznapokon 12.30-ig, szombaton 10.30-ig nem érkezett meg az ebédje, akkor azt a fenti telefonszámon kérjük jelezzék! CSABAKONYHA Kft. AZ ÉTLAPOKAT KÉRJÜK CSÜTÖRTÖKIG VISSZAJUTTATNI! SZOCIÁLIS ÉTKEZTETÉSBEN RÉSZTVEVŐKNEK IS! 2015. 10. 05.- 10. 10. HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK SZOMBAT Zöldborsó Körtés-egres Tyúkhús

Részletesebben

Esküvő a Monori Vigadó Étteremben

Esküvő a Monori Vigadó Étteremben Esküvő a Monori Vigadó Étteremben Ne hagyja, hogy e gyönyörű nap ezernyi apró részlete miatti aggódása elterelje figyelmét a legfontosabbakról: az élményről, a régóta tervezett nagy nap fontos és sokáig

Részletesebben

GERBEAUD esküvői ajánlatok

GERBEAUD esküvői ajánlatok GERBEAUD esküvői ajánlatok BUDAPEST ANNO 1858 A 2013-as év esküvőhelyszín díj nyertese a Gerbeaud Ház a Hungarian Wedding Gála szakmai szavazatai alapján. Csak a vacsorára vagy a ceremóniára is helyszínt

Részletesebben

BOCK HOTEL ERMITAGE & ÓBOR ÉTTEREM ÉTLAP. Az ízlésem rendkívül egyszerű. Mindenből beérem a legjobbal. Jó Étvágyat Kíván. Bock József tulajdonos

BOCK HOTEL ERMITAGE & ÓBOR ÉTTEREM ÉTLAP. Az ízlésem rendkívül egyszerű. Mindenből beérem a legjobbal. Jó Étvágyat Kíván. Bock József tulajdonos BOCK HOTEL ERMITAGE & ÓBOR ÉTTEREM ÉTLAP Az ízlésem rendkívül egyszerű. Mindenből beérem a legjobbal Jó Étvágyat Kíván Bock József tulajdonos Nemes Barbara executive chef Várdai József chef Érvényes 2015.

Részletesebben

Rösti tejszínes gombamártással Juhtúróval töltött gombafejek Rántott sajt tartármártással

Rösti tejszínes gombamártással Juhtúróval töltött gombafejek Rántott sajt tartármártással ELŐÉTELEK Kis vitamin salátatál (paradicsom, paprika, uborka, fejes saláta, kapros joghurtos öntet, reszelt sajt) Hortobágyi palacsinta (1db) (magyar különlegeség-palacsinta hússal töltve, paprikás szósszal)

Részletesebben

ÉTLAP. Levesek. Filézett ponty hallé 7,5 DL Adag 1500 Ft Tárkonyos Csirkeragu leves 5 DL Adag 550 Ft Gyümölcsleves 5 DL Adag 550 Ft

ÉTLAP. Levesek. Filézett ponty hallé 7,5 DL Adag 1500 Ft Tárkonyos Csirkeragu leves 5 DL Adag 550 Ft Gyümölcsleves 5 DL Adag 550 Ft Levesek Filézett ponty hallé 7,5 DL Adag 1500 Ft Tárkonyos Csirkeragu leves 5 DL Adag 550 Ft Gyümölcsleves 5 DL Adag 550 Ft Rónay-kúria ajánlatok 1 személyes Rónay bőségtál: Adag 2500 Ft Grill fűszerezésű

Részletesebben

Kedves házasulandó pár!

Kedves házasulandó pár! Kedves házasulandó pár! Köszönjük, hogy életük egyik legfontosabb döntése előtt mint lehetséges helyszínként érdeklődnek Éttermünk iránt. Reméljük, hogy ajánlatunk elnyeri tetszésüket, és mi lehetünk azok,

Részletesebben

ELŐÉTELEK. Caesar saláta, grillezett csirkemell, parmezán forgács G, T, M

ELŐÉTELEK. Caesar saláta, grillezett csirkemell, parmezán forgács G, T, M ELŐÉTELEK Caesar saláta, grillezett csirkemell, parmezán forgács 1980.- G, T, M Tatár beefsteak (20dkg) lilahagyma, vaj kockák, pirítós 3290.- G, T, M Oliván, fokhagymával grillezett fűszeres kecskesajt

Részletesebben

Bónusz katalógus. Corinthia Hotel Budapest

Bónusz katalógus. Corinthia Hotel Budapest Bónusz katalógus Corinthia Hotel Budapest Örömmel tájékoztatjuk Önt, hogy elindítjuk Bónusz Programunkat, hogy színvonalas ajándékokkal köszönhessük meg a Corinthia Hotel Budapest iránti bizalmukat. A

Részletesebben

ÉTLAP. Kedves Vendégeink!

ÉTLAP. Kedves Vendégeink! ÉTLAP Kedves Vendégeink! Egy hangulatos ízutazásra invitáljuk Önöket. A kulináris élvezetekre belépő a megújult étlapunk, klasszikus és különleges fogásokkal. Vendégeink családias légkörben fogyaszthatják

Részletesebben

MENÜ. Elôételek és saláták

MENÜ. Elôételek és saláták MENÜ Elôételek és saláták HIDEG, SÜLT LIBAMÁJSZELETEK PIRÍTOTT SZULTÁN KENYÉRREL, KONYAKKAL ILLATOSÍTOTT FÜGE ÉS DIÓ CHUTNEY-VAL ÉS TOKAJI BORHABBAL 4.600,- LIBAMÁJ VARIÁCIÓ LIBAMÁJ TOKAJ ZSELÉBEN, SÜLT

Részletesebben

Miért érdemes a Hotel Pátriát választani?

Miért érdemes a Hotel Pátriát választani? Elmúlt mint száz pillanat, S tudjuk mégis, hogy múlhatatlan, mert szívek őrzik, nem szavak. Végh György Kedves házasulandó, Ifjú Pár! Bizonyára Önöket is foglalkoztatja a nagy kérdés, vajon mi a sikeres

Részletesebben

GERBEAUD BÜFÉ AJÁNLATOK

GERBEAUD BÜFÉ AJÁNLATOK GERBEAUD BÜFÉ AJÁNLATOK A 155 éves Gerbeaud Kávéház egyike Európa legpatinásabb üzleteinek, amelynek hagyományait méltóképpen őrizzük ma is. A kávéház üzemeltetése mellett a Ház nevéhez méltó igényességgel

Részletesebben

MENÜ. Elôételek és saláták

MENÜ. Elôételek és saláták MENÜ Elôételek és saláták MAGYAROS HIDEG, SÜLT LIBAMÁJSZELETEK PIRÍTOTT SZULTÁN KENYÉRREL, KONYAKKAL ILLATOSÍTOTT FÜGE ÉS DIÓ CHUTNEY-VAL ÉS TOKAJI BORHABBAL... 4.600,- LAZAC ALMA GAZPACHO - KÁVÉ OLAJJAL

Részletesebben

Esküvői árajánlat. 2016-os év helyszín újdonsága bevezető áron 195.000 Ft + Áfa. 2016. nyár. Kedves Házasulandó Ifjú Pár!

Esküvői árajánlat. 2016-os év helyszín újdonsága bevezető áron 195.000 Ft + Áfa. 2016. nyár. Kedves Házasulandó Ifjú Pár! Esküvői árajánlat 2016. nyár 2016-os év helyszín újdonsága bevezető áron 195.000 Ft + Áfa Kedves Házasulandó Ifjú Pár! Köszönjük érdeklődésetek szolgáltatásaink iránt! Egy pár életének első legfontosabb

Részletesebben

Akit párodul melléd rendelt az Ég, Becsüld meg, szorítsd meg kezét, És ha minden álmod valósággá válik, Akkor se feledd, légy hű mindhalálig!

Akit párodul melléd rendelt az Ég, Becsüld meg, szorítsd meg kezét, És ha minden álmod valósággá válik, Akkor se feledd, légy hű mindhalálig! Akit párodul melléd rendelt az Ég, Becsüld meg, szorítsd meg kezét, És ha minden álmod valósággá válik, Akkor se feledd, légy hű mindhalálig! Keedveess JJeeggyeesspár!! S z ívbõlí l gratu lál lunk l k

Részletesebben

Gundel Károly. Kedves Vendégünk!

Gundel Károly. Kedves Vendégünk! Hogy mi a magyar ételek ízletességének titka? Végy egy konyhát, amelynek ükapja kaukázusi, dédapja olasz, nagyapja török, sógora osztrák, nagybátyja francia. Keress ehhez egy népet, amelynek jó ínye, fejlett

Részletesebben

HIDEG ELŐÉTEK LEVESEK MELEG ELŐÉTELEK

HIDEG ELŐÉTEK LEVESEK MELEG ELŐÉTELEK HIDEG ELŐÉTEK Tarka madárfészek kertünk illatos eszenciájával, fürjtojással 2000 Tatárbeefsteak, lilahagyma, paradicsom, paprika és pirítós 2500 Füstölt pácolt szarvas carpaccio, fehér szarvasgomba olajjal

Részletesebben

Esküvői ajánlat 2017/2018

Esküvői ajánlat 2017/2018 Esküvői ajánlat 2017/2018 A házasságkötés életünk egyik meghatározó eseménye, melyet szeretnénk emlékezetessé varázsolni. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy életük legfontosabb napjának helyszínéül a

Részletesebben

SZENT ORBÁN ERDEI WELLNESS HOTEL**** ÉTLAP. Érvényes: július 01-től

SZENT ORBÁN ERDEI WELLNESS HOTEL**** ÉTLAP. Érvényes: július 01-től SZENT ORBÁN ERDEI WELLNESS HOTEL**** ÉTLAP Érvényes: 2019. július 01-től ELŐÉTELEK Hideg libamáj zsírjában, lilahagymával 3200.- Nagybörzsönyi hideg házi ízelítők /12/ 2100.- (kézműves mangalica termékek:

Részletesebben

ESKÜVŐI MENÜK. November 30-ig idei áron rendelheti meg jövő évi esküvőjére a menüt!

ESKÜVŐI MENÜK. November 30-ig idei áron rendelheti meg jövő évi esküvőjére a menüt! ESKÜVŐI MENÜK November 30-ig idei áron rendelheti meg jövő évi esküvőjére a menüt! A. Ültetett, tálakon szervírozott menük A/1. Húsleves gazdagon Rántott jércemell, roston sült tarja Burgonyapüré, rizi-bizi,

Részletesebben

Kapcsolattartó: Albrecht Viktor

Kapcsolattartó: Albrecht Viktor Menüajánlatok utazási irodák részére 2019 w w w. k o l o s k a c s a r d a. h u Kapcsolattartó: Albrecht Viktor +36 70 776 6384 Érkezéskor üdvözlô falatokat (többek közt házi disznótoros falatokat) kínálunk.

Részletesebben

NOBU BUDAPEST MENÜ NOBU LUNCH SPECIAL NOBU BENTO BOX

NOBU BUDAPEST MENÜ NOBU LUNCH SPECIAL NOBU BENTO BOX NOBU BUDAPEST MENÜ NOBU LUNCH SPECIAL NOBU BENTO BOX 13900 Tigrisrák tempura pikáns krémmártásban Alaszkai fekete tőkehal miso mártással Szent Jakab kagyló wasabi borsmártással Sashimi és sushi válogatás

Részletesebben

Előételek. Házi vegyes finomságok. Levesek

Előételek. Házi vegyes finomságok. Levesek Házi vegyes finomságok Előételek (kolbász, sajt, szalonna, paprika, paradicsom, lila hagyma) Húsleves Levesek (leveszöldség, cérnametélt vagy csigatészta) Májgaluska leves (leveszöldség, májgaluska) Csülkös

Részletesebben

GERBEAUD REGG ELI AJÁN L ATOK

GERBEAUD REGG ELI AJÁN L ATOK GERBEAUD REGG ELI AJÁN L ATOK BUDAPEST ANNO 1858 REGGELI A G E R B EAUD HÁZBAN A Gerbeaud Ház reggeli kínálatában szereplő pékárut hajnalban kezdik készíteni pékjeink, cukrászaink, hogy a friss péksütemények,

Részletesebben

KARÁCSONYI BÜFÉ AJÁNLATOK

KARÁCSONYI BÜFÉ AJÁNLATOK KARÁCSONYI BÜFÉ AJÁNLATOK Danubius Health Spa Resort Margitsziget & Danubius Grand Hotel Margitsziget 6.000 Ft/fő Hideg fogas ízelítő chili majonézzel Kacsamáj pástétom ribizli raguval Snidlinges ricotta

Részletesebben

VENDÉGVÁRÁS ÉTELSOROK ITALAJÁNLAT ÁRAK BOURBON PARTY SERVICE ÉVI FINGER-FOOD MENÜSOROK

VENDÉGVÁRÁS ÉTELSOROK ITALAJÁNLAT ÁRAK BOURBON PARTY SERVICE ÉVI FINGER-FOOD MENÜSOROK BOURBON PARTY SERVICE 2016. ÉVI FINGER-FOOD MENÜSOROK VENDÉGVÁRÁS A vendégeket érkezéskor a következőkkel fogadjuk: WELCOME KÍNÁLAT I. Törley száraz pezsgő 100%-os narancs juice Málnás-Bodzás limonádé

Részletesebben

GERBEAUD CUKRÁSZDA. A Gerbeaud egy fogalom, egy édes hely Budapest szívében óta kényezteti vendégeit egyedülálló és különleges süteményeivel.

GERBEAUD CUKRÁSZDA. A Gerbeaud egy fogalom, egy édes hely Budapest szívében óta kényezteti vendégeit egyedülálló és különleges süteményeivel. GERBEAUD CUKRÁSZDA A Gerbeaud egy fogalom, egy édes hely Budapest szívében. 1858 óta kényezteti vendégeit egyedülálló és különleges süteményeivel. Az évek, évszázadok peregnek, de a Gerbeaud édes szigete

Részletesebben

I.ESKÜVŐI MENÜAJÁNLAT

I.ESKÜVŐI MENÜAJÁNLAT I.ESKÜVŐI MENÜAJÁNLAT ÚJHÁZI TYÚKHÚSLEVES HORTOBÁGYI HÚSOS PALACSINTA VEGYES TÁL: - gödöllői töltött csirkecomb - rántott csirkemell filé - mandulás, párizsi pulykamell filé - fokhagymás sertés flekken

Részletesebben

Étlap. Szerda 2018/06/06. Friss saláta öntettel. A:Glutén, Tojás, Diófélék, Grillcsirkemell. Fott burgonya. Kenyér teljes kiorlésu

Étlap. Szerda 2018/06/06. Friss saláta öntettel. A:Glutén, Tojás, Diófélék, Grillcsirkemell. Fott burgonya. Kenyér teljes kiorlésu 2018.05.31 14:00 változtatás jogát fenntartjuk Menü: INTERNÁTUS/GIMNÁZIUM "EBÉD" Tárkonyos raguleves Brokkoli krémleves Friss saláta öntettel Paradicsom leves Lencse leves 215 kcal Diófélék, 900 kj 172

Részletesebben

É T L A P T E R V-Sz.Otthon 1. Diabetes diéta 180Ch

É T L A P T E R V-Sz.Otthon 1. Diabetes diéta 180Ch É T L A P T E R VSz.Otthon 1. Diabetes diéta 180Ch 2014.év 26.hét Gyümölcs tea Poh. Tej Gyümölcs tea Gyümölcs joghurt Gyümölcs tea Gyümölcs tea Poh. Tej Körös pu.mell Főtt csécsi szalonna Tr.sajt Ráma

Részletesebben

(jégsaláta, paradicsom, pirított zsemlekocka, szójaszósz, fokhagyma, dijoni mustár, reszelt parmezán sajt)

(jégsaláta, paradicsom, pirított zsemlekocka, szójaszósz, fokhagyma, dijoni mustár, reszelt parmezán sajt) dkg Ft 001 Hízott kacsamáj zsírjában zöldségágyon pirítóssal 16 3.500 002 Camembert sajt diós bundában áfonyalekvárral 12 2.100 003 Grillezett gombafejek görög salátával 10 1.700 004 Grillezett mozzarella

Részletesebben

ELÖÉTELEK. Garnélák 2290HUF

ELÖÉTELEK. Garnélák 2290HUF ELÖÉTELEK Garnélák CAYO LARGO módra, forró fokhagymás oliva sütve, pikáns 2290HUF Polip- és egyéb tenger gyümölcsei Ceviche jégágyon tálalva (A Ceviche egy hagyományos dél-amerikai elkészítési módot jelent,

Részletesebben

ALL INCLUSIVE italcsomagok

ALL INCLUSIVE italcsomagok ALL INCLUSIVE italcsomagok 534 CLASSIC FELNŐTT 43 /fő/nap Korlátlan italfogyasztás a bárokban, büfé- és főétteremben. A koktélok 8 USD-ig/pohár, borok pohárban szervírozva 7,5 USD-ig/pohár, kevésbé márkás

Részletesebben

Tájjellegű ételeink, Konyhafőnökünk ajánlásával

Tájjellegű ételeink, Konyhafőnökünk ajánlásával Tájjellegű ételeink, Konyhafőnökünk ajánlásával Savanyú tojásleves * 890.- - hagyományos sváb leves 650.- köménymagos tojásleves, ecettel és tejföllel ízesítve Bakonyi betyárleves, ropogós cipóban * 1

Részletesebben

Aranyhordó Panzió, Étterem és Pizzéria - Pere REGGELI. Bacon tojással. Fokhagymás pirítós. Főtt virsli (3 db) Franciapirítós

Aranyhordó Panzió, Étterem és Pizzéria - Pere REGGELI. Bacon tojással. Fokhagymás pirítós. Főtt virsli (3 db) Franciapirítós REGGELI Bacon tojással Fokhagymás pirítós Főtt virsli (3 db) Franciapirítós Hagymás-szalonnás tojásrántotta Ham and eggs Melegszendvics Sajtos-sonkás omlett Tojásrántotta 490 Ft 690 Ft 500 Ft 700 Ft 700

Részletesebben

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható.

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható. Napi ár: Kétágyas standard szoba: 10.900 Ft / fő / éj Egyágyas standard szoba: 11.900 Ft / fő / éj Családi szoba (két kétágyas összenyitható standard szoba): 8.950 Ft / fő / éj Kétágyas standard szoba:

Részletesebben

HIDEG ELŐÉTEK LEVESEK

HIDEG ELŐÉTEK LEVESEK HIDEG ELŐÉTEK Tarka madárfészek kertünk illatos eszenciájával, fürjtojással 1600 Tatárbeefsteak, lilahagyma, paradicsom, paprika és pirítós 2500 Füstölt pácolt szarvas carpaccio, fehér szarvasgomba olajjal

Részletesebben

Esküvői ajánlat Kedves Ifjú Pár! Kapcsolattartó: 20/

Esküvői ajánlat Kedves Ifjú Pár! Kapcsolattartó: 20/ Esküvői ajánlat 2016-2017 Kedves Ifjú Pár! Kapcsolattartó: 20/297-3766 szusz.info@gmail.com Esküvői menü ajánlat Vendégváró falatkák: o Friss, meleg házi sajtos pogácsa o Sós rúd Leves: o Tyúkhúsleves

Részletesebben

Magdolna Rendezvényház

Magdolna Rendezvényház Magdolna Rendezvényház Esküvõi ajánlatok Magdolna Rendezvényház Ital csomagok: 1. Korlátlan italfogyasztás, amely tartalmaz: - Kóla, narancs, õszilé, almalé ásványvíz, - Konyak, vodka, cherry, unicum,

Részletesebben

Újházi tyúkhúsleves izsáki csigatésztával Tárkonyos borjú raguleves

Újházi tyúkhúsleves izsáki csigatésztával Tárkonyos borjú raguleves Három Gúnár Rendezvényház Hungary-6000 Kecskemét, Festő u. 8. A Klasszikus esküvői menü Vörösboros marhapörkölt Borjúpaprikás Kakaspörkölt Birkapörkölt - Köretek: sósburgonya, galuska, kétféle Vegyes salátatál:

Részletesebben

Esküvői ajánlat. Igénybe vehető rendezvény helyszíneink:

Esküvői ajánlat. Igénybe vehető rendezvény helyszíneink: Esküvői ajánlat A házasságkötés életünk egyik meghatározó eseménye, melyet szeretnénk emlékezetessé varázsolni. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy életük legfontosabb napjának helyszínéül a festői környezetben

Részletesebben

Menüajánlat 100 fős ültetett esküvőre. I. Variáció. Menüsor vacsorára (Felszolgálóink által szervírozva.) Leves tálban tálalva

Menüajánlat 100 fős ültetett esküvőre. I. Variáció. Menüsor vacsorára (Felszolgálóink által szervírozva.) Leves tálban tálalva Menüajánlat 100 fős ültetett esküvőre I. Variáció Menüsor vacsorára (Felszolgálóink által szervírozva.) Leves tálban tálalva Újházi tyúkhúsleves csigatésztával (zöldségfélék és a hús külön feltálalva tormával

Részletesebben

Esküvői ajánlat 2017

Esküvői ajánlat 2017 Esküvői ajánlat 2017 Szeged Utcai Szabadidőpark Kedves Ifjú Pár! Kapcsolat: Esküvőszervezés: 20/297-3766 szusz.info@gmail.com A) Klasszikus esküvői ajánlat Vendégváró falatkák: o Friss, meleg házi sajtos

Részletesebben

Budai Sport Hotel *** Esküvői Ajánlata 2013

Budai Sport Hotel *** Esküvői Ajánlata 2013 Budai Sport Hotel *** Esküvői Ajánlata 2013 H-1121 Budapest, Jánoshegyi út 10503/9 hrsz. Tel.: (+36 1) 395 40 18 Fax.: (+36 1) 395 64 91 E-mail: sales@budaisporthotel.hu Web: www.budaisporthotel.hu Miért

Részletesebben

Menüajánlataink Büféétkezésre

Menüajánlataink Büféétkezésre Boscolo Budapest Menüajánlataink Büféétkezésre 1.VARIÁCIÓ Tökmagos jércefalatok házilag pácolt cukkíni, paradicsom raguval Erdélyi padlizsánkrém rozskenyérrel, friss zöldségekkel Pulykamell színes borsban

Részletesebben

Ajánlatunk: Hideg Előételek: Tatár Beefsteak, kerti zöldségekkel és pirítóssal Ft. Hideg libamáj zsírjában, zöldségekkel

Ajánlatunk: Hideg Előételek: Tatár Beefsteak, kerti zöldségekkel és pirítóssal Ft. Hideg libamáj zsírjában, zöldségekkel Ajánlatunk: Hideg Előételek: Tatár Beefsteak, kerti zöldségekkel és pirítóssal... 2490.- Ft Hideg libamáj zsírjában, zöldségekkel... 2950.- Ft Snidlinges rikottával töltött házi sonka színes nyári salátával...

Részletesebben

Big Bell étterem. 301 Hagymaleves 450.- 302 Brokkoli krémleves 450.- 303 Sajtkrém leves 450.- 304 Vadgomba krémleves csipetkével 550.

Big Bell étterem. 301 Hagymaleves 450.- 302 Brokkoli krémleves 450.- 303 Sajtkrém leves 450.- 304 Vadgomba krémleves csipetkével 550. Big Bell étterem Levesek 301 Hagymaleves 450.- 302 Brokkoli krémleves 450.- 303 Sajtkrém leves 450.- 304 Vadgomba krémleves csipetkével 550.- 305 Ököruszályleves gazdagon tésztával, zöldségekkel, főtt

Részletesebben

1. Rukkola saláta házilag aszalt paradicsommal és parmezán forgáccsal V 2.900,-

1. Rukkola saláta házilag aszalt paradicsommal és parmezán forgáccsal V 2.900,- Hideg előételek 1. Rukkola saláta házilag aszalt paradicsommal és parmezán forgáccsal V 2.900,- 2. Mimóza saláta pácolt bevert tojással, kétfajta olívabogyóval V 2.700,- 3. Zöldfűszerekkel ízesített pisztrángfilé,

Részletesebben

A séf ajánlata. Bélszín carpaccio balzsamos arugula salátán paradicsomos bruschettával (10, 1, 3) 2890,-

A séf ajánlata. Bélszín carpaccio balzsamos arugula salátán paradicsomos bruschettával (10, 1, 3) 2890,- A séf ajánlata Bélszín carpaccio balzsamos arugula salátán paradicsomos bruschettával (10, 1, 3) 2890,- Tárkonyos vadraguleves újra gondolva spenótos raviolival (1, 3, 4, 6, 7, 9) 1190,- Lenmagos sült

Részletesebben

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. www.ambroziapanzio.hu

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. www.ambroziapanzio.hu AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. www.ambroziapanzio.hu ELLÁTÁS (Érvényes 2009. április 30.-tól visszavonásig) Reggeli: a szoba ár tartalmazza! Félpanzió I.: 900

Részletesebben

A Belga Étterem romantikus hangulatával és különleges esküvői vacsora ajánlatainkkal elbűvöljük Önt és vendégeit.

A Belga Étterem romantikus hangulatával és különleges esküvői vacsora ajánlatainkkal elbűvöljük Önt és vendégeit. Köszönjük bizalmát, hogy álomesküvője színhelyéül a Belga Éttermet választja. Esküvője napján számunkra Ön és párja a legfontosabb, hogy Életük Nagy Eseménye tökéletes legyen. A Belga Étterem romantikus

Részletesebben

RÓMAI PINCE RÖMER KELLER ÉTLAP. Éléskamránk legmélyérõl. Szõlõsgazda reggelije (1 személyre) házisonka, szalámi, parasztkolbász, sajt,

RÓMAI PINCE RÖMER KELLER ÉTLAP. Éléskamránk legmélyérõl. Szõlõsgazda reggelije (1 személyre) házisonka, szalámi, parasztkolbász, sajt, Éléskamránk legmélyérõl Szõlõsgazda reggelije (1 személyre)... 2 7 90 Ft ( füstölt házisonka, szalámi, parasztkolbász, sajt, füstölt házi májas, lilahagyma, paprika, paradicsom) Vegyes sajt fa tál (1 személyre)...

Részletesebben

2010. 02. 08. Különleges báli vacsora a 15. Budapesti Operabálon

2010. 02. 08. Különleges báli vacsora a 15. Budapesti Operabálon 2010. 02. 08. Különleges báli vacsora a 15. Budapesti Operabálon A szervezők idén pályázatot írtak ki az operabáli menü elkészítésére és felszolgálására. A meghívásos pályázat öt résztvevője az eddigi

Részletesebben

8360 Keszthely, Martinovics I. utca 1 Web : jobarat.blogspot.com E-mail : jobarat@keszthelynet.hu Tel.: +36-83-311-422. Levesek

8360 Keszthely, Martinovics I. utca 1 Web : jobarat.blogspot.com E-mail : jobarat@keszthelynet.hu Tel.: +36-83-311-422. Levesek 8360 Keszthely, Martinovics I. utca 1 Web : jobarat.blogspot.com E-mail : jobarat@keszthelynet.hu Tel.: +36-83-311-422 Húsleves finommetélttel Húsleves házi májgombóccal 350,- Levesek Húsleves gazdagon

Részletesebben

Vacsorai menüajánlatunk: 1. Menü

Vacsorai menüajánlatunk: 1. Menü Vacsorai menüajánlatunk: 1. Menü 2. Menü Éjféli grill terasz 3. Menü Sós sütemény Marhapörkölt főtt burgonyával Desszert asztal Éjféli grill terasz 100 Fő-ig 7500.-Ft/fő 100-150 Fő között 7200.-Ft/fő 150

Részletesebben

Tájékoztatás a Ruben Étterem étlapján szereplő ételek allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőiről

Tájékoztatás a Ruben Étterem étlapján szereplő ételek allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőiről Tájékoztatás a Ruben Étterem étlapján szereplő ételek allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőiről Hungarikum a javából (füstölt parasztsonka, libatepertő, mangalica kolbász) Cézár saláta parmezánforgácsokkal

Részletesebben

Chilly con carne; 400 g 25 lei. Chilly Csárda karaj köményes burgonyával; 400 g 24 lei

Chilly con carne; 400 g 25 lei. Chilly Csárda karaj köményes burgonyával; 400 g 24 lei A csárda ajánlata: C h i l l y C s á r d a Chilly con carne; 400 g 25 lei Chilly Csárda karaj köményes burgonyával; 400 g 24 lei A konyhafőnökök ajánlata: Nagy Sándor: sertés oldalas chillys barbeque szószban,

Részletesebben

Helyfoglalás és személyre szabott ajánlatkérés rendezvényszervezőinknél: Telefon: +36 26 814 942 Email: globall@globall.hu

Helyfoglalás és személyre szabott ajánlatkérés rendezvényszervezőinknél: Telefon: +36 26 814 942 Email: globall@globall.hu Karácsonyozzon Telkiben! Kérjük, tekinste meg idei ajánlatunkat karácsonyi rendezvényükre Helyfoglalás és személyre szabott ajánlatkérés rendezvényszervezőinknél: Telefon: +36 26 814 942 Email: globall@globall.hu

Részletesebben

MENÜ. Elôételek és saláták

MENÜ. Elôételek és saláták MENÜ Elôételek és saláták HIDEG, SÜLT LIBAMÁJSZELETEK PIRÍTOTT SZULTÁN KENYÉRREL, KONYAKKAL ILLATOSÍTOTT FÜGE ÉS DIÓ CHUTNEY-VAL ÉS TOKAJI BORHABBAL 4.600,- LIBAMÁJ VARIÁCIÓ LIBAMÁJ TOKAJ ZSELÉBEN, SÜLT

Részletesebben

THE ART OF BANQUETING VACSORAMENÜK

THE ART OF BANQUETING VACSORAMENÜK Kempinski Hotel Corvinus Budapest Erzsébet tér 7-8 1051 Budapest Hungary T +36 1 429 3571 F +36 1 429 4475 meetings.corvinus@kempinski.com kempinski.com/budapest KEMPINSKI.COM THE ART OF BANQUETING VACSORAMENÜK

Részletesebben

Stoczek menza 11. heti étlap

Stoczek menza 11. heti étlap 11 Stoczek menza 11. heti étlap 218.3.12.-16. LEVESEK 26,- Medvehagymakrémleves aszalt 29,- 24,-,-,- 43,- paradicsommal 48,- 4,-,-,- 32,- 36,- 36,-,-,- Kapros tejszínes pulykaraguleves Pásztorgulyás Kalocsai

Részletesebben

Rózsakő Borpince és Vendéglő

Rózsakő Borpince és Vendéglő Rózsakő Borpince és Vendéglő A Rózsakő Legendája! A Rózsakő, Badacsony egyik nevezetessége, innen nem messze a hegy oldalában található. A Rózsakő egy óriási szikladarab, amely évszázadokkal ezelőtt gurult

Részletesebben

Konyhafőnök ajánlata

Konyhafőnök ajánlata Konyhafőnök ajánlata Nyitrai finom falatok hasábburgonyával Vadpörkölt dödöllével, áfonyával Kijevi pulykamell bazsalikomos, paradicsomos rizzsel Szűzérmék ínyenc módra, krokettel (pirított póréhagyma,

Részletesebben

GERBEAUD kávéház BUDAPEST ANNO 1858

GERBEAUD kávéház BUDAPEST ANNO 1858 GERBEAUD kávéház BUDAPEST ANNO 1858 GERBEAUD kávéház A Gerbeaud egy fogalom, egy édes hely Budapest szívében. 1858 óta kényezteti vendégeit egyedülálló és különleges süteményeivel. Az évek, évszázadok

Részletesebben

BOURBON GROUP ÉVI KONFERENCIA MENÜSOROK

BOURBON GROUP ÉVI KONFERENCIA MENÜSOROK BOURBON GROUP 2019. ÉVI KONFERENCIA MENÜSOROK KÁVÉSZÜNET I. 10 dkg / fő / alkalom vegyesen az alábbi kínálatból Mini sajtos rúd Mini burgonyás, magvas, tepertős és kapros-túrós pogácsa Parajos, káposztás

Részletesebben

Étlap. Előételek. Tostadas vagy Sopes Sült babpürével, hagymával, tejföllel, jégsalátával, túróval és salsa szósszal.

Étlap. Előételek. Tostadas vagy Sopes Sült babpürével, hagymával, tejföllel, jégsalátával, túróval és salsa szósszal. Étlap Előételek Baráti tál (3x3) Cheddar sajttal töltött jalapeńo paprika, kukorica tortillába göngyölt, fűszeres csirkehús kisütve és sajtos quesadillas, avokádókrémmel tálalva. Nachos avokádókrémmel

Részletesebben

Új trendet teremtünk az esküvői helyszínek terén! Loffice Rendezvényközpont budapest.lofficecoworking.com tasteloffice.com

Új trendet teremtünk az esküvői helyszínek terén! Loffice Rendezvényközpont budapest.lofficecoworking.com tasteloffice.com Új trendet teremtünk az esküvői helyszínek terén! Loffice Rendezvényközpont budapest.lofficecoworking.com tasteloffice.com Büfé Budapest bufebudapest.hu facebook.com/bufebudapest HA NYÁR Urbánus romantika

Részletesebben