GYAKORI KÉRDÉSEK KÁRTYABIRTOKOSOK RÉSZÉRE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "GYAKORI KÉRDÉSEK KÁRTYABIRTOKOSOK RÉSZÉRE"

Átírás

1 GYAKORI KÉRDÉSEK KÁRTYABIRTOKOSOK RÉSZÉRE REGISZTRÁCIÓ Munkáltatómtól kézhez kaptam EMC kártyámat, szükséges-e aktiválnom? A Kártya regisztráció nélkül is használható, azonban a regisztráció növeli a kártyahasználat biztonságát, hiszen a regisztrált kártyák használata egyedi PIN kód megadásához lesz köthető, melyet minden vásárlás alkalmával meg kell adni a POS terminálon, továbbá a regisztráció elvégzése esetén a Kártyabirtokos letilthatja elveszített EMC kártyáját. Mit tegyek, ha SMS-ben már regisztráltam EMC kártyámat, de szeretném nyomon követni az egyenlegem? Ha Ön szeretné az online adminisztrációs felületet is megtekinteni, ahol egyenlegeit, havi költéseit is le tudja kérdezni, abban az esetben az SMS regisztrációját a oldalon a REGISZTRÁCIÓ menüpontban, további adatok megadásával tudja kiegészíteni. Regisztráció nélkül is használhatom-e az EMC kártyámat? A Kártya regisztráció nélkül is használható, de felhívjuk figyelmét, hogy a regisztráció növeli a kártyahasználat biztonságát. Amennyiben nem regisztrálja EMC kártyáját, és vásárlás során a bankkártya terminál kéri a PIN kódot, kérjük, adja meg EMC kártyájának jogcím-kódját. Hogyan regisztrálhatom a kártyámat? A kártyabirtokos regisztrálhat mobiltelefonja segítségével SMS-ben, vagy on-line a oldalon keresztül a REGISZTRÁCIÓ gombra kattintva. A regisztráció során, a kártyabirtokos PIN kódot rendel kártyájához. Vásárlások alkalmával a regisztrált kártyák esetén a kártyához tartozó PIN kód megadása a POS terminálon kötelező. A PIN kódot a kártyabirtokos a regisztráció során maga adja meg, mely szabadon választott négy számjegyből áll. Regisztráció SMS-ben A es telefonszámra az alábbi adatok elküldésével: EMC REG KÁRTYASZÁM PIN kód Pl.: EMC REG Miért van szükség a felhasználónév és a jelszó megadására? Az EMC Kártya regisztrációjakor megadott felhasználónév és jelszó segítségével a későbbiekben lehetősége lesz belépni EMC kártyájának online felületére, ahol egyenlegét is megtekintheti.

2 Miért fontos a regisztráció során megadnom címemet? Elfelejtett felhasználónevét és jelszavát lehetősége van megküldeni a regisztrációkor megadott címére, a weboldalon, a Belépés Kártyabirtokosoknak menüpontban, az Elfelejtett felhasználónév vagy jelszó -ra kattintva. Az ott kért cím megadását követően rendszerünk automatikusan megküldi Önnek a felhasználónevet, illetve a jelszót tartalmazó emlékeztető üzenetet. Szeretném regisztrálni EMC kártyámat, de nem szeretnék PIN kódot megadni. Mit tehetek? Az EMC Kártya regisztrációjának előnye, hogy egy saját, titkos PIN kód megadásával növeli a kártyahasználat biztonságát, ezért a regisztráció során mindenképpen szükséges a PIN kód beállítása. Mit tegyek, ha már volt egy EMC kártyám, és most új kártyát kaptam Munkáltatómtól? Amennyiben a Kártyabirtokos regisztrálta régi kártyáját, az új Kártyának már nem szükséges új felhasználónevet és jelszót megadnia. Előző kártyája regisztrációjakor megadott felhasználónevével és jelszavával lépjen be online felületére, és új kártyájának adjon meg egy új négyjegyű PIN kódot. Amennyiben előző kártyája nem volt regisztrálva, abban az esetben Önnek lehetősége van regisztrálnia új EMC kártyáját. ADATMÓDOSÍTÁS Mi a teendő, ha szeretném a regisztrációkor megadott jelszavamat módosítani? Jelszavát lehetősége van módosítani a saját, online felületére történő belépést követően, a Jelszó módosítás menüpontban. Mi a teendő, ha szeretném a regisztrációkor megadott PIN kódomat módosítani? Saját, négy számjegyű PIN kódját lehetősége van módosítani a saját, online felületére történő belépést követően az UGRÁS A KÁRTYÁHOZ gombra kattintva, a PIN módosítás menüpontban. Mi a teendő, ha szeretném személyes adataimat módosítani? Regisztrációkor megadott személyes adatait lehetősége van módosítani saját, online felületére történő belépést követően, az Adatmódosítás menüpontban.

3 ELFELEJTETT FELHASZNÁLÓNÉV/JELSZÓ/PIN KÓD/ CÍM Mi a teendő, ha elfelejtettem a regisztráció során megadott felhasználónevemet/jelszavamat? Elfelejtett felhasználónevét és jelszavát lehetősége van megküldenie a Belépés Kártyabirtokosoknak menüpontban található Elfelejtett felhasználónév és jelszó feliratra kattintva. Ezt követően adja meg regisztrált címét, melyre rendszerünk megküldi Önnek a regisztrációkor megadott felhasználónevét és jelszavát is. Mi a teendő, ha elfelejtettem a regisztrációkor megadott PIN kódomat, és így nem tudok vásárolni? Ebben az esetben kérjük, módosítsa regisztrációkor megadott négy számjegyű PIN kódját a saját, online felületére történő belépést követően, a Jelszó és PIN módosítás menüpontban. Ehhez a lépéshez nincs szükség régi PIN kódjára, a módosítás során csupán az új, használni kívánt PIN kódot kell rögzítenie oldalunkon. Megtekinthetem-e valahol a weboldalon EMC kártyám PIN kódját? Az Ön kártyájának biztonsága érdekében a regisztrációkor megadott saját, négyjegyű PIN kódja nem kerül feltüntetésre az oldalon. Mi a teendő, ha nem tudok belépni online felületemre, de a regisztrációkor megadott címem már nem él, és így nem kapok jelszó-emlékeztető üzenetet? Amennyiben regisztrációkor megadott címéhez nem fér hozzá, abban az esetben az cím módosítási kérelmét az alábbi adatokkal megküldheti az címre: régi cím + új, regisztrálni kívánt cím, 8 jegyű HR azonosító, 8 jegyű EMC azonosító, 16 jegyű kártyaszám. Amennyiben megküldi részünkre a kért adatokat tartalmazó levelét, abban az esetben regisztrált címe rendszerünkben módosításra kerül. VÁSÁRLÁS/EGYENLEG Mik azok a jogcím-kódok? A jogcím-kódok határozzák meg az egyes zsebekben lévő egyenleg felhasználható termék- és szolgáltatási körét. Honnan tudom, hogy EMC kártyámon milyen jogcím-kódon található érvényes egyenlegem? Amennyiben kártyáját nem regisztrálta, abban az esetben kérjük, forduljon Munkáltatójához. Amennyiben kártyája regisztrált, a kártyához tartozó egyenleg jogcím-kódja megtekinthető az online felületre történő belépést követően az Egyenleglekérdezés menüpontban.

4 Mire használhatók fel az egyes utalványok? 1111 Univerzális Utalvány Az EMC univerzális utalvány élelmiszerrel, vegyi áruval, szépségápolással, ruházattal, lakástextillel, sportfelszereléssel, háztartási felszereléssel, géppel, bútorral, elektronikával, távközléssel, informatikával, kultúrával, művelődéssel, játékkal, sporttevékenységgel, sporteseménnyel, gyógyszerrel, gyógyhatású készítménnyel, utazással, szállásfoglalással és közlekedéssel kapcsolatos termék és szolgáltatások vásárlására jogosító utalvány Munkahelyi Étkezési Utalvány Munkahelyi (üzemi) étkeztetésnek minősülő szolgáltatás keretében, kizárólag a munkáltató telephelyén működő étkezőhelyen megvalósuló ételfogyasztásra jogosító utalvány Iskolakezdési Utalvány Az Iskolakezdési Utalvány kizárólag tankönyv, taneszköz, ruházat vásárlására jogosító utalvány EMC Élelmiszer Utalvány Élelmiszer vásárlására jogosító utalvány. Az Európai Parlament és Tanács 178/2002/EK rendelete szerint élelmiszer: minden olyan feldolgozott, részben feldolgozott vagy feldolgozatlan anyagot vagy terméket jelent, amelyet emberi fogyasztásra szánnak, illetve amelyet várhatóan emberek fogyasztanak el. Honnan tudom, hogy hol fogadják el EMC kártyámat? EMC Kártya elfogadóhelyeink listája napról napra frissítésre kerül weboldalunkon. Részletes keresésre a főoldalon található Elfogadóhely keresés menüpontban van lehetősége. (A weboldalon található információk tájékoztató jellegűek, az elfogadóhelyi adatokban bekövetkező esetleges hibákért, módosulásáért az EMC felelősséget nem vállal.) EMC kártyával történő vásárlásomat készpénzzel kiegészíthetem-e? Igen, azonban az EMC kártyáról kizárólag a rendelkezésre álló egyenleg keretéig lehet költeni. Amennyiben nem áll rendelkezésre elegendő egyenleg a termék/szolgáltatás teljes értékéig, úgy a fennmaradó érték készpénzben fizethető vagy a másik jogcímen található egyenlegről kiegészíthető. Ezt minden esetben előre jelezze a pénztárosnak. Honnan tudhatom, hogy mennyi az aktuális egyenlegem? Amennyiben kártyája regisztrált, a kártyája aktuális egyenlege megtekinthető az online felületre történő belépést követően az Egyenleglekérdezés menüpontban.

5 A Munkáltatómtól érkező juttatás mikor kerül feltöltésre EMC kártyámon? Amennyiben az EMC számláján megtörténik a Munkáltató által utalt összeg jóváírása, abban az esetben két munkanapon belül kerülnek feltöltésre az Első Magyar Cafeteria Kártyára a felhasználható egyenlegek. Meddig érvényes az EMC kártyám? A Kártya érvényességi ideje az első feltöltéstől számított 3 év, amely nem egyezik meg a kártyán található egyenlegek érvényességi idejével. Meddig érvényes az egyenlegem? A kártyán található egyenleg érvényességét az EMC és a Munkáltató közösen határozza meg, melyről a Munkáltató értesíti a Munkavállalót. Az egyenleg érvényességével kapcsolatos bővebb információért kérjük, forduljon Munkáltatójához. Mi a teendő, ha munkaviszonyom megszűnt? Az Egyenleg munkaviszony megszűnése utáni érvényessége a Munkáltató és a Munkavállaló közötti megállapodás függvénye. A Munkavállaló munkaviszonyának megszűnése esetén a Munkáltató jogában áll a Kártya letiltása. A Szolgáltatót az egyenleg letiltásával kapcsolatban felelősség nem terheli. Hozzátartozóim vásárolhatnak-e az EMC kártyámmal? Nem, a Kártyát termék vásárlására, szolgáltatás igénybevételére kizárólag a Kártyabirtokos használhatja. TÁRSKÁRTYA Mi az a társkártya? Társkártyát a Kártyabirtokos közeli hozzátartozója igényelheti, melynek egyenlege hozzákapcsolódik a főkártya egyenlegéhez. A társkártya használatára és letiltására ugyanazok a feltételek vonatkoznak, mint a főkártyára. Rendelhetek-e társkártyát, és ha igen, akkor hogyan? Önnek lehetősége van főkártyájához társkártyát rendelni. Társkártya igénylésével kapcsolatban kérjük, forduljon Munkáltatójához. Társkártya igénylésre vonatkozó kérelmét Munkáltatója továbbítja az EMC részére.

6 A társkártyát is szükséges regisztrálni? A társkártya -a főkártyához hasonlóan- regisztráció nélkül is használható, de a regisztráció növeli a Kártyahasználat biztonságát. A társkártya használatára ugyanazok a feltételek vonatkoznak, mint a főkártyára. KÁRTYALETILTÁS ÚJ EMC KÁRTYA IGÉNYLÉSE Mi a teendő, ha elhagytam az EMC kártyám? Amennyiben EMC kártyája regisztrálva volt, első lépésként kérjük, tiltsa le azt, majd ezt követően kártyapótlásának igényét jelezze Munkáltatója felé. A kártyapótlás igénylésének kérelmét Munkáltatója továbbítja az EMC részére. Hogyan kell letiltani az EMC kártyát? Amennyiben EMC kártyája regisztrálva volt, abban az esetben Önnek lehetősége van letiltania azt weboldalunkon, valamint SMS-ben is. A weboldalon történő letiltáshoz kérjük, a Belépés Kártyabirtokosoknak menüpontban szíveskedjen megadni regisztrációkor megadott felhasználónevét és jelszavát, majd ezután a letiltani kívánt kártya kiválasztását követően ( Ugrás a kártyához ) kattintson a Kártyaletiltás menüpontra, majd a Letiltom feliratra. A kártya bármilyen mobiltelefonszámról letiltható SMS-ben is. A Kártyabirtokos a telefonszámra küldött SMS-ben szóközök kihagyásával megadja az EMC kódszót, az END kódszót, a 16 jegyű kártyaszámot, a regisztrált 4 jegyű PIN kódot. (pl.: EMC END ) Mi a teendő, ha munkaviszonyom megszűnt, és én elveszítettem érvényes egyenleggel rendelkező EMC kártyámat? Ebben az esetben kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal az címen, vagy telefonon a / / telefonszámok egyikén. Amennyiben EMC kártyám illetéktelen kezekbe kerül, tudnak-e vele vásárolni? Amennyiben kártyája regisztrálva volt, és letiltásra került, a kártyán található egyenleghez nem lehet hozzáférni. A Kártya elvesztéséből, elidegenítéséből eredő károkért a letiltás Szolgáltatóhoz történő beérkezéséig a Kártyabirtokos felel.

7 Mi történik az egyenlegemmel, ha elhagyom a kártyám? Felhívjuk a figyelmet, hogy kizárólag regisztrált kártyát van lehetőség letiltani. Regisztráció hiányában az elveszített kártyán lévő elektronikus utalvány-egyenleget a kártya eredeti birtokosa a továbbiakban nem tudja felhasználni, illetve bárki, aki megtalálja a kártyát, az egyenleget felhasználhatja. Amennyiben a kártyabirtokos elveszítette, vagy ellopták a kártyáját lehetősége van új kártyát igényelni közvetlenül a munkáltatójától. A kártyabirtokosnak a letiltás pillanatában megmaradt egyenlege a letiltást követően az új kártyához hozzákapcsolódik, amennyiben a letiltás az új kártya megrendelése előtt megtörténik. Amennyiben a kártyabirtokos nem tiltatta le régi kártyáját az új kártya igénylése előtt, úgy az egyenleg az új kártyára nem kerül át. Régi EMC kártyám elveszett, kézhez kaptam az újat, de nem tudom regisztrálni, mert azt írja ki az oldal, hogy olyan kártyaszámot adtam meg, amihez tartozik már felhasználó. Mi lehet az oka? Amennyiben a Kártyabirtokos regisztrálta régi kártyáját, az új Kártyának már nem szükséges új felhasználónevet és jelszót megadnia. Előző kártyája regisztrációjakor megadott felhasználónevével és jelszavával lépjen be online felületére, majd ezt követően az aktuális kártyaszám mellett található PIN kód megadása gombra kattintva új kártyájának kérjük, adjon meg egy új PIN kódot. Regisztrálhatom-e új kártyámat, ha az előző kártyám nem volt regisztrálva? Természetesen. Ebben az esetben a Regisztráció menüpontban regisztrálja új kártyáját. A regisztráció elvégzését követően minden eddigi kártyáját megtekintheti saját kártyabirtokosi felületén.

8 GYAKORI KÉRDÉSEK ELFOGADÓHELYEK RÉSZÉRE Hogyan válhatok elfogadóhellyé? Letölthető adatbekérő táblázatunkat megtalálja az Elfogadóhelyi Jelentkezés menüpontban, melyet kitöltve részünkre az címre szíveskedjen megküldeni. Telefonon is várjuk jelentkezését; ebben az esetben munkatársainkat a , / telefonszámokon érheti el. Mit tegyek, ha cégadataimban változást történt? Amennyiben cégadatai módosultak az Utalvány-elfogadói Szerződésben szereplő adatokhoz képest, kérjük az adatváltozásról szóló nyilatkozatot cégszerűen aláírva részünkre a 1012 Budapest, Pálya u. 9. címre megküldeni szíveskedjen. Mit tegyek, ha új telephelyünk nyílt, ahol szeretnénk elfogadni az EMC kártyát? Új telephely nyitása esetén az alábbi táblázatot, az új telephely adatainak kitöltését követően, kérjük, az címre megküldeni szíveskedjen. Táblázat letöltése: itt Mit tegyek, ha új POS bankkártya terminál került kihelyezésre telephelyünkön? Ebben az esetben az alábbi táblázatot a telephely adataival, valamint a telephelyre kihelyezett új bankkártya terminál POS azonosítójával kitöltve az címre megküldeni szíveskedjen. Táblázat letöltése: itt Ha EMC elfogadóhelyi partnerek leszünk, értesülnek róla a Kártyabirtokosok? Minden új EMC utalvány-elfogadói partnerünk feltüntetésre kerül az Elfogadóhely keresés menüpontban, valamint megjelenik weboldalunk főoldalán. Amennyiben rendelkezik a weboldalunkon feltüntethető logoval, kérjük, küldje meg részünkre az címre. Mit tegyek, ha eltérést tapasztalok az EMC utalványok pénzügyi egyeztetése során? Ebben az esetben kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal az címen, vagy a , / telefonszámok egyikén. Mit tegyek, ha az EMC kártyával történt tranzakció sikertelen volt az alábbi hibaüzenettel: "Tiltott tranzakció"? Amennyiben a bankkártya terminál ezzel a hibaüzenettel utasította el az EMC kártyát, az alábbi lehetőségek merülnek fel: - Ön nem rendelkezik érvényes EMC Utalvány-elfogadói Szerződéssel, - A bankkártya terminál POS azonosítója nem lett lejelentve az EMC felé, így a terminálon nem került aktiválásra az EMC Kártya elfogadása, - A Kártyabirtokos nem az engedélyezett jogcím-kódot ütötte be a terminálon vagy be sem ütötte a jogcím-kódot. Amennyiben az említett hibaüzenetet tapasztalta, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal! Mit tegyek, ha a forgalmi kimutatás nem érkezik meg postafiókomba? Kérjük, vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot az címen, vagy a , / telefonszámok egyikén.

9 GYAKORI KÉRDÉSEK MUNKÁLTATÓK RÉSZÉRE Hogyan léphetek kapcsolatba Önökkel? Kérjük, keresse kollégáinkat a / / telefonszámokon, vagy küldje el részünkre az itt letölthető jelentkezési lapot az címre, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot. Mennyi adminisztrációval jár az EMC kártyák megrendelése? A munkáltató az EMC elektronikus cafeteria kártyát szerződéskötés után az EMC által biztosított online felületen keresztül, elektronikus Kártyarendelési lapon rendelheti meg. A kártyák kiosztásához az EMC tételes kiosztási jegyzéket biztosít. Hogyan működik a feltöltés Munkavállalóink részére? A feltöltendő egyenlegek megrendelése az EMC on-line felületén keresztül történik, a Munkáltató rendelkezésére bocsájtott felhasználói fiók segítségével. A megrendelési fájl elektronikus úton történő beküldését követően a Munkáltató elutalja EMC részére a megrendelés (feltöltendő cafeteria egyenlegek) összértékét, majd az EMC a számláján történő jóváírást követően maximum 2 munkanapon belül feltölti az egyes munkavállalók cafeteria egyenlegeit. Meddig érvényes az EMC Kártya? Az EMC Kártya a megrendeléstől számított 3 évig érvényes. Meddig érvényes az EMC egyenleg? Az iskolakezdési utalványok kivételével az egyenlegek érvényességi ideje a feltöltéstől számított következő év december 31. Az iskolakezdési utalványok egyenlegeinek érvényességét az évi CXVII. törvény a személyi jövedelemadóról (Szja tv.) határozza meg. Van-e bármilyen díja a kártyának? A kártyadíjakra vonatkozó információkat a Munkáltató és az EMC között létrejött szerződés tartalmazza. Mennyi idő alatt kapjuk meg a kártyát? A kártyák az elektronikus úton történő igénylés beérkezését követően 20 munkanapon belül legyártásra és átadásra kerülnek a Munkáltató részére. A kártyák kiosztásához az EMC kiosztási jegyzéket biztosít. Az elveszett kártyák pótlása hogyan történik? A Munkáltató az EMC on-line felületén bármikor leadhatja kártyarendelését. A pótkártyák gyártási ideje a fent leírtaknak megfelelően történik. Hogyan kell a kártyát aktiválni? A kártya aktiválást nem igényel és azonnal használható, azonban biztonsági okokból javasoljuk a regisztráció elvégzését a Kártyabirtokosok számára.

Munkáltatómtól kézhez kaptam EMC kártyámat, szükséges-e aktiválnom?

Munkáltatómtól kézhez kaptam EMC kártyámat, szükséges-e aktiválnom? REGISZTRÁCIÓ Munkáltatómtól kézhez kaptam EMC kártyámat, szükséges-e aktiválnom? A Kártya regisztráció nélkül is használható, azonban a regisztráció növeli a kártyahasználat biztonságát, hiszen a regisztrált

Részletesebben

3. sz. melléklet: Tájékoztató a K&H Széchenyi Pihenő Kártya szolgáltatásról

3. sz. melléklet: Tájékoztató a K&H Széchenyi Pihenő Kártya szolgáltatásról 3. sz. melléklet: Tájékoztató a K&H Széchenyi Pihenő Kártya szolgáltatásról 1. hatály Jelen tájékoztató a Munkáltató és a K&H Csoportszolgáltató Központ Korlátolt Felelősségű Társaság között létrejött,

Részletesebben

Az MKB Széchenyi Pihenő Kártya igénylésének, kibocsátásának és használatának általános üzleti feltételei

Az MKB Széchenyi Pihenő Kártya igénylésének, kibocsátásának és használatának általános üzleti feltételei MKB Nyugdíjpénztárt és Egészségpénztárt Kiszolgáló Kft. Székhely: 1134 Budapest, Dévai u. 23. Levelezési cím: 1821 Budapest Telefon: (1) 268 7272 Fax: (1) 268 7002 Az MKB Széchenyi Pihenő Kártya igénylésének,

Részletesebben

ÜGYFÉL-TÁJÉKOZTATÓ ÉS HASZNÁLATI

ÜGYFÉL-TÁJÉKOZTATÓ ÉS HASZNÁLATI ÜGYFÉL-TÁJÉKOZTATÓ ÉS HASZNÁLATI Tisztelt MobilTárca Ügyfelünk! ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy részt vesz a tesztben és tapasztalataival Ön is hozzájárul a kereskedelmi szolgáltatás fejlesztéséhez. Célunk, hogy

Részletesebben

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI KÁRTYA HASZNÁLATI SZABÁLYZAT

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI KÁRTYA HASZNÁLATI SZABÁLYZAT OTP ORSZÁGOS EGÉSZSÉGPÉNZTÁR 1051 BUDAPEST, MÉRLEG UTCA 4. EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI KÁRTYA HASZNÁLATI SZABÁLYZAT HATÁLYOS 2015. MÁJUS 05. TARTALOMJEGYZÉK I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK... 3 1. A SZABÁLYOZÁS CÉLJA...

Részletesebben

ERSTE SUPERSHOP BANKKÁRTYA ÉS HITELKÁRTYA PONTGYŰJTŐ FELTÉTELEI

ERSTE SUPERSHOP BANKKÁRTYA ÉS HITELKÁRTYA PONTGYŰJTŐ FELTÉTELEI ERSTE SUPERSHOP BANKKÁRTYA ÉS HITELKÁRTYA PONTGYŰJTŐ FELTÉTELEI Az ERSTE BANK HUNGARY Zrt. (1138 Budapest, Népfürdő utca 24., a továbbiakban: Bank ) és a SuperShop Kft. (1117 Budapest, Október huszonharmadika

Részletesebben

2014.01.01-től megkötött szerződések esetén reprezentatív példa

2014.01.01-től megkötött szerződések esetén reprezentatív példa Gyakran feltett kérdések UPC PARTNERKÁRTYÁVAL 2 ELÉRHETŐ KEDVEZMÉNYEK 1) Miért hasznos nekem a upc partnerkártya 2? A upc partnerkártya 2 tudatos használatával Ön éves szinten több ezer forint megtakarítást

Részletesebben

A SZIGET KULTURÁLIS MENEDZSER IRODA KFT. ÁLTAL KIBOCSÁTOTT UTALVÁNYKÁRTYA (FESTIPAY KÁRTYA) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

A SZIGET KULTURÁLIS MENEDZSER IRODA KFT. ÁLTAL KIBOCSÁTOTT UTALVÁNYKÁRTYA (FESTIPAY KÁRTYA) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A SZIGET KULTURÁLIS MENEDZSER IRODA KFT. ÁLTAL KIBOCSÁTOTT UTALVÁNYKÁRTYA (FESTIPAY KÁRTYA) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban ÁSZF) határozza meg

Részletesebben

Üzleti ügyfélkártya Tájékoztató és Üzletszabályzat

Üzleti ügyfélkártya Tájékoztató és Üzletszabályzat Üzleti ügyfélkártya Tájékoztató és Üzletszabályzat 1 Üdvözöljük a Telenornál! A Telenor elkötelezett híve annak, hogy ügyfelei mindennapjait kényelmesebbé tegye, így a napi ügyintézést is egyszerűsítse.

Részletesebben

MOL Nyrt. Termékelőállítás és Kereskedelem H-1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18.

MOL Nyrt. Termékelőállítás és Kereskedelem H-1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV A MOL NYRT. VIRTUÁLIS KÁRTYA KÖZPONT SZOLGÁLTATÁSÁHOZ MOL Nyrt. Termékelőállítás és Kereskedelem H-1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18. - 1 - Tartalomjegyzék 1. Általános

Részletesebben

Telkotech Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos 2015.06.10-től

Telkotech Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos 2015.06.10-től Telkotech Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos 2015.06.10-től Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Telkotech Telekommunikációs, Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató

Részletesebben

Multi-Pay Cafeteria Munkáltatói Szerződés

Multi-Pay Cafeteria Munkáltatói Szerződés Cafeteria i Szerződés amely létrejött egyrészről a Fizetést Könnyítő Szervező és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: H-1022 Budapest, Bimbó út 18. cégjegyzékszám: Cg 01-10-046803,

Részletesebben

1. A SZOLGÁLTATÁSOK RENDSZERE ÉS FINANSZÍROZHATÓSÁGÁNAK FELTÉTELEI

1. A SZOLGÁLTATÁSOK RENDSZERE ÉS FINANSZÍROZHATÓSÁGÁNAK FELTÉTELEI TISZTELT PÉNZTÁRTAG! Örömmel adjuk át rövid, összefoglaló jellegű tájékoztatónkat, amely a legfontosabb tudnivalókat tartalmazza közérthető formában annak érdekében, hogy Ön teljes körűen és minél egyszerűbben

Részletesebben

KÁRTYAHASZNÁLATI SZABÁLYZAT

KÁRTYAHASZNÁLATI SZABÁLYZAT KÁRTYAHASZNÁLATI SZABÁLYZAT Elfogadta az Igazgatótanács a 6/2014.02.18. számú határozatával. Hatályos 2014. március 1-től 1. Bevezető A MKB Egészségpénztár a szolgáltatások igénybevételére Egészségkártyát

Részletesebben

Egészségkártya Üzletszabályzat

Egészségkártya Üzletszabályzat Egészségkártya Üzletszabályzat a módosításokkal egységes szerkezetben Elfogadta a VITAMIN Egészségpénztár Igazgatótanácsa a 31/2009. számú határozatával 2009. október 1-én Hatályba lépés napja: 2009. október

Részletesebben

Telekom Kapcsolat Program programszabályzat

Telekom Kapcsolat Program programszabályzat Hatálya: 2012. február 8. nap Telekom Kapcsolat Program programszabályzat A Telekom Kapcsolat Program (továbbiakban: Program) a Magyar Telekom Nyrt. (továbbiakban: Magyar Telekom) által alapított és működtetett

Részletesebben

Peak Financial Services. Általános Szerződési Feltételek CashCard Payroll Prepaid Kártyák

Peak Financial Services. Általános Szerződési Feltételek CashCard Payroll Prepaid Kártyák PEAK FINANCIAL SERVICES Address: Suites 7B & 8B, 50 Town Range, Gibraltar P.O.B. 472. www.peakfinancialservices.eu. Peak Financial Services Általános Szerződési Feltételek CashCard Payroll Prepaid Kártyák

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

1.2. A Mindenamiiroda Webáruházban történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon.

1.2. A Mindenamiiroda Webáruházban történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a MINDENAMIIRODA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 1135 Budapest, Csata

Részletesebben

Több juttatás, rengeteg élmény!

Több juttatás, rengeteg élmény! OTP SZÉCHENYI PIHENŐKÁRTYA Munkavállalói tájékoztató 2012 Az OTP Pénztárszolgáltató Zrt., az OTP Csoport tagja elsőként vezette be a Széchenyi Pihenőkártya szolgáltatást Magyarországon. A 2012. évtől kezdődően

Részletesebben

AUCHAN ÜZEMANYAGKÁRTYA

AUCHAN ÜZEMANYAGKÁRTYA AUCHAN ÜZEMANYAGKÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Az Auchan Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft székhelye: 2040 Budaörs, Sport u. 2-4. cégjegyzékszáma: 13-09-165237 adószáma: 13338037-2-44

Részletesebben

Felhasználói útmutató a Díjnet rendszerhez

Felhasználói útmutató a Díjnet rendszerhez Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 2 2. Regisztráció... 2 2.1. Bejelentkezési névre vonatkozó formai követelmények... 2 2.2. Jelszóra vonatkozó formai követelmények... 2 3. Regisztráció aktiválása... 3 4.

Részletesebben

Üdvözöljük a Vodafone MobilTárca szolgáltatásánál!

Üdvözöljük a Vodafone MobilTárca szolgáltatásánál! Üdvözöljük a Vodafone MobilTárca szolgáltatásánál! Köszönjük, hogy a Vodafone NFC alapú mobilfizetési és törzsvásárlói szolgáltatásának kipróbálása mellett döntött - higgye el, nem fog csalódni, a Vodafone

Részletesebben

K&H vállalkozói e-bank. felhasználói kézikönyv. legutolsó frissítés dátuma: 2014.07.15

K&H vállalkozói e-bank. felhasználói kézikönyv. legutolsó frissítés dátuma: 2014.07.15 K&H vállalkozói e-bank felhasználói kézikönyv legutolsó frissítés dátuma: 2014.07.15 1 Kedves Ügyfelünk! Köszöntjük Önt a K&H vállalkozói e-bank felhasználói között. Jelen felhasználói kézikönyvben röviden

Részletesebben

- 1 - DIREKTNET FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. Gyakori kérdések és válaszok a. Raiffeisen DirektNet, internetbankról. 2015. március

- 1 - DIREKTNET FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. Gyakori kérdések és válaszok a. Raiffeisen DirektNet, internetbankról. 2015. március - 1 - DIREKTNET FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Gyakori kérdések és válaszok a Raiffeisen DirektNet, internetbankról 2015. március - 2 - Tisztelt Ügyfelünk! A Raiffeisen DirektNet internetbanki szolgáltatást azzal

Részletesebben

AUCHAN ÜZEMANYAGKÁRTYA

AUCHAN ÜZEMANYAGKÁRTYA AUCHAN ÜZEMANYAGKÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Az Auchan Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft székhelye: 1113 Budapest, Bocskai út 134-146. levelezési és számlaküldés címe: 2040 Budaörs,

Részletesebben

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK Nemzeti Együttműködési Alap Működési támogatás GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK 1. 2014-ig ha nem változtat közhasznú jogállásán a pályázó szervezet, pályázhat-e a mai állapot szerint? A pályázat benyújtása független

Részletesebben

telekom kapcsolat program programszabályzat Hatálya: 2014. február hó 01.nap

telekom kapcsolat program programszabályzat Hatálya: 2014. február hó 01.nap telekom kapcsolat program programszabályzat Hatálya: 2014. február hó 01.nap A Telekom Kapcsolat Program (továbbiakban: Program) a Magyar Telekom Nyrt. (továbbiakban: Magyar Telekom) által alapított és

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. Jelen ÁSZF hatálybalépésének ideje: 2013. október 20.

Általános Szerződési Feltételek. Jelen ÁSZF hatálybalépésének ideje: 2013. október 20. Általános Szerződési Feltételek Jelen ÁSZF hatálybalépésének ideje: 2013. október 20. Jelen dokumentum tartalmazza a Nettrade Szolgáltató és Tanácsadó Kft., mint szolgáltató által üzemeltetett www.kreativjatek.hu

Részletesebben

Szabadon választott egészség

Szabadon választott egészség Szabadon választott egészség 2014 TÁJÉKOZTATÓ A MEDICINA EGÉSZSÉGPÉNZTÁRNÁL 2014. JÚNIUS 1-JÉTÔL ÉLETBE LÉPÔ VÁLTOZÁSOKRÓL Örömmel tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a honlapunkon Online Pénztárunkban egészségpénztári

Részletesebben