PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés"

Átírás

1 PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés Felhasználói Dokumentáció

2 Tartalomjegyzék Tájékoztató a PayU Mobil fizetési módról... 3 Az alkalmazás aktiválása... 3 Bankkártya regisztráció folyamata... 4 QR kóddal történő fizetés menete... 8 Fizetés telefonszám megadásával Gyakran Ismételt Kérdések... 23

3 Tájékoztató a PayU Mobil fizetési módról A PayU Mobil egy olyan új fizetési megoldás, amely segítségével a felhasználók meglévő bankkártyá(i)hoz tartozó bankszámlájuk, hitelkeretük terhére egy mobiltelefon használatával fizethetnek. Amennyiben PayU Mobil alkalmazás segítségével fizet egy online vásárlás során, akkor tulajdonképpen a telefonra telepített alkalmazásban biztonságos, titkosított módon regisztrált bankkártyával egyenlíti ki megrendelése ellenértékét. A fizetéshez szükséges megadni egy 4 jegyű fizetési kódot, melyet a regisztráció során kell megadni, így biztosítva, hogy csak a kártyát regisztráló tulajdonos tudjon sikeres tranzakciót végrehajtani. Az alkalmazást letöltheti az alábbi helyekről: <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.dijnet.payu"> <img alt="get it on Google Play" src="https://developer.android.com/images/brand/hu_generic_rgb_wo_45.png" /> </a> <a href="https://itunes.apple.com/hu/app/payu-mobil/id ?mt=8&uo=4" target="itunes_store"style="display:inlineblock;overflow:hidden;background:url(https://linkmaker.itunes.apple.com/htmlresources /assets/en_us//images/web/linkmaker/badge_appstore-lrg.png) only screen{backgroundimage:url(https://linkmaker.itunes.apple.com/htmlresources/assets/en_us//images/web /linkmaker/badge_appstore-lrg.svg);}"></a> Az alkalmazás aktiválása A PayU Mobil alkalmazást az alábbi módon aktiválhatja:

4 Telepítse az alkalmazást mobiltelefon típusától függően az fent megadott helyekről. Telepítés után indítsa el az alkalmazást. Első indítást követően az alkalmazás egy NEM emelt díjas SMS üzenetet küld rendszerünknek regisztráció céljából. A regisztráció eredményéről az alkalmazás ad üzenetet. Adjon meg egy Ön által választott nevet, amin az alkalmazás a későbbiekben szólítani tudja. Adjon meg egy szabadon választott négy számjegyű fizetési jelszót, amit a későbbiekben a fizetések megerősítéséhez fog használni. A fizetési jelszó csak számokat tartalmazhat! Ezek után OK gomb segítségével véglegesítheti a regisztrációt. Bankkártya regisztráció folyamata A PayU Mobil alkalmazásba az alábbiak szerint regisztrálhat új bankkártyát. Lehetősége van tetszőleges számú VISA, VISA Electron, MasterCard és illetve CVC-kóddal ellátott Maestro típusú bankkártyát regisztrálni. Indítsa el az alkalmazást.

5 Lépjen be a Beállítások/Infók menüpontba, majd válassza a Bankkártyák menüpontot.

6 Válassza a Kártya adatok kézi bevitele menüpontot.

7 Adja meg a regisztrálni kívánt bankkártya Alias nevét, a későbbiekben ezen a néven jelenik meg a kártya a mentett kártyák listájában. Ezt követően adja meg a bankkártya számát, lejárati idejét és CVC/CVV kódját. Ha minden adatot helyesen megadott, az megjelenő OK gomb segítségével mentheti az adatokat.

8 Az újonnan mentett kártya megjelenik a Beállítások/Infók -> Bankkártyák menü alatt található listában. QR kóddal történő fizetés menete Miután a webáruházban összeállította a megvásárolni kívánt termékekből alló kosarat és kiválasztotta a PayU Mobil fizetési lehetőséget, átirányításra kerül a PayU biztonságos fizető oldalára. Ettől a lépéstől az alábbi módon fizethet QR kód segítségével.

9 Első lépésben megérkezik a PayU biztonságos fizető oldalára. Indítsa el a PayU Mobil alkalmazást és válassza a Számlakód beolvasása menüpontot.

10 Olvassa be a képernyőn látható QR kódot. Sikeres beolvasás esetén az alkalmazásban azonnal megjelennek a fizetendő tranzakció adatai.

11 A tranzakciót a szürke Elutasít gombbal törölheti, vagy a kék Fizet gombbal véglegesítheti.

12 Fizetés esetén a következő képernyőn kiválaszthat egyet a korábban regisztrált bankkártyák közül, de akár új kártyát is használhat.

13 Miután kiválasztotta a használni kívánt kártyát, adja meg az alkalmazás aktiválása során megadott négyjegyű Fizetési Jelszót.

14 A jelszó megadását követően az alkalmazásban egy óra ikon jelzi, hogy a tranzakció feldolgozása megkezdődött, kis türelmét kérjük!

15 Hamarosan megjelenik a sikeres fizetést jelző üzenet mind az alkalmazásban, mind a számítógép képernyőjén, és hamarosan visszairányításra kerül a webáruházba. Fizetés telefonszám megadásával Lehetősége van nem csak QR kód beolvasásával, de telefonszáma megadásával is fizetni. Ehhez az alábbiakat kell követnie.

16 Első lépésben megérkezik a PayU biztonságos fizető oldalára. A bal oldalon látható beviteli mezőben adja meg telefonszámát formátumban.

17 A küldés gomb megnyomásával küldheti el a tranzakciót az okostelefon alkalmazásába. Indítsa el a PayU Mobil alkalmazást, majd válassza a Várakozó számlák menüpontot.

18 A Várakozó számlák menüpont alatt listában találja az összes, még ki nem fizetett tranzakciót. Válassza ki a tranzakciót, melyet véglegesíteni szeretne.

19 A tranzakciót a szürke Elutasít gombbal törölheti, vagy a kék Fizet gombbal véglegesítheti.

20 Fizetés esetén a következő képernyőn kiválaszthat egyet a korábban regisztrált bankkártyák közül, de akár új kártyát is használhat.

21 Miután kiválasztotta a használni kívánt kártyát, adja meg az alkalmazás aktiválása során megadott négyjegyű Fizetési Jelszót.

22 A jelszó megadását követően az alkalmazásban egy óra ikon jelzi, hogy a tranzakció feldolgozása megkezdődött, kis türelmét kérjük!

23 Hamarosan megjelenik a sikeres fizetést jelző üzenet mind az alkalmazásban, mind a számítógép képernyőjén, és hamarosan visszairányításra kerül a webáruházba. Gyakran Ismételt Kérdések Mi az a Fizetési Jelszó? A Fizetési Jelszó egy 4 jegyű titkos, csak a kártyabirtokos által ismert jelszó, amit az alkalmazás aktiválása során kell megadni, és amit a későbbiekben a fizetések megerősítéséhez kell használni. Kérjük, ezt a Fizetési Jelszót is kezelje olyan bizalmasan, mint bankkártyája PIN kódját. Milyen bankkártyákat lehet regisztrálni? A PayU Mobil alkalmazásba bármilyen VISA, VISA Electron, MasterCard vagy CVV/CVC kóddal ellátott Maestro kártyát lehet regisztrálni. Több bankkártyás is lehet regisztrálni? Igen. Milyen telefonokkal lehet használni a PayU Mobil alkalmazást? A PayU Mobil alkalmazás az alábbi operációs rendszerű okostelefonokkal használható:

24 Android 2.1 és újabb ios 4.3 és újabb Mennyibe kerül a PayU Mobil használata? Az alkalmazás letöltése adatforgalommal jár, amely saját díjcsomag függvénye, illetve wifi-n díjmentes, a fizetési tranzakciók után kényelmi és egyé tranzakciós díjakat nem számolunk fel. PayU Mobil alkalmazásban a bankkártya adataim a telefonban tárolódnak? A bankkártya adatok titkosítva kerülnek letárolásra, amelynek semmilyen visszafejtése nem lehetséges a telefonból. Megváltoztattam a bankkártyám PIN kódját, most a Fizetési Jelszavamat is cserélnem kell? Nem, semmi köze sincs nincs hozzá. Lejárt vagy letiltott bankkártya esetén kell valamit tennem a PayU Mobil alkalmazásban? A letiltott vagy lejárt bankkártya/hitelkártya a PayU Mobil szolgálatában is automatikusan használhatatlanná válik. Törölje az ilyen kártyákat telefonjáról, és regisztrálja az újat. (Ha a régit nem törli, akkor is tudja regisztrálni az újat) Mi történik, ha megváltozik a telefonszámom vagy szolgáltatót váltok? Okostelefon alkalmazás esetében, ha a telefonszám, vagy a telefon változik, az alkalmazást és a kártyákat is újra kell regisztrálni. SIM csere esetén ha a szám marad, nincs hatással a szolgáltatásra. Honnan tudom, hogy a fizetés sikeres volt? Visszaigazolás látható a telefon kijelzőjén. Vissza szeretnék vonni egy fizetést, amit a PayU Mobil-on keresztül csináltam. Mit tehetek? Fizetések visszavonására nincs lehetősége a PayU Mobil szolgáltatáson belül. Ha egy rendben megtörtént fizetés kapcsán problémája van, a kereskedőhöz, vagy a kártyakibocsátó bankhoz kell fordulnia. Mekkora adatforgalommal jár a PayU Mobil használata? Minimális adatforgalommal jár. Kell, hogy legyen mobilinternet előfizetésem, hogy használhassam a PayU Mobil -t? Az alkalmazás letöltése és használata adatforgalommal jár, de ha pl. wifi-n használja, akkor nem kell mobilinternet előfizetés (ráadásul sok csomagban beépített adatforgalom van, így a normál díjcsomagon kívül ez nem kerül pénzbe). Kell fizetnem bármilyen tranzakciós vagy kényelmi díjat, ha kifizetek egy számlát, feltöltöm az egyenlegem, stb? Nem, ugyanúgy díjmentes a tranzakció, mint a bolti vásárlás esetében.

25 Van valamilyen napi költési limit, ami PayU Mobil alkalmazáshoz kapcsolódik? A napi limit a regisztrált bankkártyához kapcsolódik, nem az alkalmazáshoz. A limit az, amit a saját kártyakibocsátó bankjánál megadott. Miért jobb az interneten a PayU Mobil alkalmazáson keresztül fizetni? Mert fizetéshez csak a telefonszámot kell megadni vagy egy QR kódot beolvasni, és a fizetések jóváhagyása a saját telefonon, titkos Fizetési Jelszó megadásával történik (semmilyen adatot nem kell megadni a bankkártyára vonatkozóan). Online vásárlásnál a kereskedő is megkapja a kártyaadataimat? Nem. Biztonságban vannak a megadott kártyaadataim? Igen, valójában a bankkártya adatok oly módon kerülnek tárolásra, hogy az a telefonból nem nyerhető vissza a regisztrációt követően. Így a telefon elvesztése esetén sem juthat illetéktelen a kártyaadatokhoz. A regisztrációnál honnan tudom meg a Fizetési Jelszavamat? A fizetésekkor megadni szükséges Fizetési Jelszavat a regisztrációkor az ügyfél maga állítja be. Hol olvashatom el a jogi feltételeket? A regisztráció során okostelefonokon közvetlenül elolvasható (ekkor kell elfogadni), bármikor olvashatja az ügyfél az ÁSZF-et a Beállítások/Infók menüpontban az Általános fül alatt. Az ÁSZF elfogadása feltétele a bankkártya regisztrációnak.

Fontos tudnivaló Fizetés emelt díjas SMS-sel Bankkártyás fizetés

Fontos tudnivaló Fizetés emelt díjas SMS-sel Bankkártyás fizetés Fontos tudnivaló Ha a fizetés nem teljesül, következménye sincs. Ha például az ügyfél elindítja bankkártyás fizetést, de nem adja meg a kártyaadatait, visszalép, nem utal vagy bármi egyéb módon megszakítja

Részletesebben

Munkáltatómtól kézhez kaptam EMC kártyámat, szükséges-e aktiválnom?

Munkáltatómtól kézhez kaptam EMC kártyámat, szükséges-e aktiválnom? REGISZTRÁCIÓ Munkáltatómtól kézhez kaptam EMC kártyámat, szükséges-e aktiválnom? A Kártya regisztráció nélkül is használható, azonban a regisztráció növeli a kártyahasználat biztonságát, hiszen a regisztrált

Részletesebben

Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről

Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről KÁRTYAELFOGADÁS Milyen típusú kártyákkal lehet fizetni? A VISA és az Mastercard dombornyomott kártyáival, ill. egyes VISA Electron kártyákkal. A VISA

Részletesebben

MOL Nyrt. Termékelőállítás és Kereskedelem H-1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18.

MOL Nyrt. Termékelőállítás és Kereskedelem H-1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV A MOL NYRT. VIRTUÁLIS KÁRTYA KÖZPONT SZOLGÁLTATÁSÁHOZ MOL Nyrt. Termékelőállítás és Kereskedelem H-1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18. - 1 - Tartalomjegyzék 1. Általános

Részletesebben

Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről KÁRTYAELFOGADÁS

Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről KÁRTYAELFOGADÁS Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről KÁRTYAELFOGADÁS Milyen típusú kártyákkal lehet fizetni? A VISA és az Mastercard dombornyomott kártyáival, ill. egyes VISA Electron kártyákkal. A VISA

Részletesebben

Előlegfizetés OTP SZÉP kártyával A kártyabirtokos igény esetén előleget is fizethet OTP SZÉP kártyájával a www. otpszepkartya.hu honlapon.

Előlegfizetés OTP SZÉP kártyával A kártyabirtokos igény esetén előleget is fizethet OTP SZÉP kártyájával a www. otpszepkartya.hu honlapon. Előlegfizetés OTP SZÉP kártyával A kártyabirtokos igény esetén előleget is fizethet OTP SZÉP kártyájával a www. otpszepkartya.hu honlapon. Nem kell mást tennie, mint lefoglalni a szolgáltatást az elfogadóhelynél,

Részletesebben

Az autorizáció részletes leírása

Az autorizáció részletes leírása Az autorizáció részletes leírása 1. REGISZTRÁCIÓ ÉS FELTÉTELEI 1.1 Regisztráció Az Autorizációs kérés előtt a szervezetnek vagy a magánszemélynek regisztráltatnia kell magát. A regisztrációs lapon megadott

Részletesebben

Műszaki előfeltételek

Műszaki előfeltételek Műszaki előfeltételek 1. Böngésző proxy beállítás A T-Mobile HotSpot szolgáltatás igénybe vételéhez böngészőprogramban ki kell kapcsolni a proxy beállításokat. Ehhez Internet Explorer esetén a Tools/Internet

Részletesebben

A NETELLER-számla használata

A NETELLER-számla használata A NETELLER-számla használata Köszönjük, hogy érdeklődik a NETELLER-számla iránt! Ez az útmutató a NETELLER-számla leghasznosabb és legnépszerűbb funkcióinak használatához nyújt segítséget. Megpróbáltunk

Részletesebben

Köszöntjük az Iron Trade Hungary Kft. webáruházában! Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni az áruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet.

Köszöntjük az Iron Trade Hungary Kft. webáruházában! Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni az áruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Tisztelt Partnereink! Köszöntjük az webáruházában! Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni az áruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. 1. Regisztráció Az on-line áruházunkat a következő módokon

Részletesebben

BETÉTI KÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT

BETÉTI KÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT BETÉTI KÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT II. Lakossági betéti és Prepaid kártyák Hatályos: 2015. június 22. (a változások a szövegben dőlten szedve olvashatóak) OTP Bank Nyrt. Tevékenységi engedély száma: 983/1997/F.

Részletesebben

Biztonsági előírások. HD digitális vevőkészülék a TARR Kft hálózatában való alkalmazásra INTEK HD

Biztonsági előírások. HD digitális vevőkészülék a TARR Kft hálózatában való alkalmazásra INTEK HD Biztonsági előírások Ez a termék megfelel a nemzetközi szabványoknak. A készülék használatbavétele előtt kérjük figyelmesen olvassa el a kezelési utasítást és őrizze azt meg. Tápfeszültség AC 90-250, 50/60Hz

Részletesebben

Felhasználói és telepítési útmutató

Felhasználói és telepítési útmutató Felhasználói és telepítési útmutató Első telepítés és alapfunkciók Útmutató ahhoz, hogy Ön a legtöbbet hozza ki Invitel IPTV szolgáltatásából Tartalomjegyzék 1. Bevezető 5 2. A távvezérlő használata 9

Részletesebben

A Yamoto Magyarország Kft. a termék jelen útmutatótól eltérő, vagy helytelen használatából fakadó károkért nem vállal felelősséget!

A Yamoto Magyarország Kft. a termék jelen útmutatótól eltérő, vagy helytelen használatából fakadó károkért nem vállal felelősséget! A következő útmutatóhoz használt képernyőképek a Be-on-road navigációs szoftver 3.7 illetve 3.8-as változatából, valamint a Yamoto Five rev3-as készülék menüjéből származnak. Bár a Yamoto Magyarország

Részletesebben

ACN Digitális Telefonszolgáltatás. Általános

ACN Digitális Telefonszolgáltatás. Általános ACN Digitális Telefonszolgáltatás Általános 1. Mire van szükségem ahhoz, hogy használni tudjam az ACN Digitális Telefonszolgáltatást? Az ügyfélnek szüksége lesz olyan szélessávú internetre, amelynek az

Részletesebben

Tájékoztató a K&H e-bank biztonságos használatáról

Tájékoztató a K&H e-bank biztonságos használatáról K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu Tájékoztató a K&H e-bank biztonságos használatáról A K&H Bank internetbank

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. számú Lakossági Díjszabás Melléklet

Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. számú Lakossági Díjszabás Melléklet Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. számú Lakossági Díjszabás Melléklet 1 A./ HAVI ELŐFIZETŐI DÍJAS (UTÓLAG FIZETŐ) SZERZŐDÉSEKRE VONATKOZÓ DÍJSZABÁS... 10 1. Az előfizetői szolgáltatásokhoz kapcsolódó

Részletesebben

A NEPTUN segédlet a hallgatók részére

A NEPTUN segédlet a hallgatók részére A NEPTUN segédlet a hallgatók részére A Nyíregyházi Főiskolán a hallgatókkal kapcsolatos adminisztratív munkák a NEPTUN.NET számítógépes rendszerben (továbbiakban Neptun) folynak. Ezen rendszeren keresztül

Részletesebben

Tájékoztató a NEPTUN rendszerben a hallgatói pénzügyek kezeléséről

Tájékoztató a NEPTUN rendszerben a hallgatói pénzügyek kezeléséről 2.sz. melléklet Tájékoztató a NEPTUN rendszerben a hallgatói pénzügyek kezeléséről 1. A hallgatói pénzügyek kezelésére a Főiskola egy gyűjtőszámlát üzemeltet az OTP Banknál. A hallgatók csak banki átutalással

Részletesebben

BARHÁCS OKTATÓKÖZPONT ÉS VIZSGAKÖZPONT

BARHÁCS OKTATÓKÖZPONT ÉS VIZSGAKÖZPONT Netre fel! BARHÁCS OKTATÓKÖZPONT ÉS VIZSGAKÖZPONT www.facebook.com/barhacs www.barhacs.hu Az Internet olyan globális számítógépes hálózatok hálózata, amely felhasználók milliárdjait kapcsolja össze Az

Részletesebben

SynergoLAB. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) SynergoLAB Kft. Székhely: 1119. Budapest, Andor u. 24-28.

SynergoLAB. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) SynergoLAB Kft. Székhely: 1119. Budapest, Andor u. 24-28. SynergoLAB Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) SynergoLAB Kft. Székhely: 1119. Budapest, Andor u. 24-28. Telephely: 1012. Budapest, Logodi u. 9. 1.em. 7. Cégjegyzékszám: 01-09-184915 Adószám: 24834128-2-43

Részletesebben

ESET NOD32 Antivirus. telepítési útmutató. we protect your digital worlds

ESET NOD32 Antivirus. telepítési útmutató. we protect your digital worlds ESET NOD32 Antivirus telepítési útmutató we protect your digital worlds 1. ESET NOD32 Antivirus A sokszorosan díjnyertes ESET NOD32 Antivirus egy gyors és hatékony vírusirtó. Az AV-Comparatives víruslaboratórium

Részletesebben

sola Használati útmutató

sola Használati útmutató sola Használati útmutató Tartalomjegyzék Fontos tudnivalók...7 Android mi ez és mire való?...8 Alkalmazások...8 Első lépések...9 Összeszerelés...9 A telefon be- és kikapcsolása...10 Telepítő varázsló...11

Részletesebben

Wi-Fi beállítási útmutató

Wi-Fi beállítási útmutató Wi-Fi beállítási útmutató uu Bevezetés Két vezeték nélküli LAN mód lehetséges: infrastruktúra mód a hozzáférési ponton keresztül történő és ad-hoc mód a vezeték nélküli LAN eszközhöz (pl. laptop) történő

Részletesebben

RÖGTÖN JÖVÖK WEBOLDAL FELHASZNÁLÓ LEÍRÁSA

RÖGTÖN JÖVÖK WEBOLDAL FELHASZNÁLÓ LEÍRÁSA 1 Regisztráció... 3 Adatok... 3 Lehetséges üzenetek:... 3 Aktiválás... 5 Aktiválás folyamata... 5 Aktiváló e-mail újraküldése... 5 Aktiválás... 6 Lehetséges üzenetek:... 6 Bejelentkezés... 7 Adatok...

Részletesebben

telekom kapcsolat program programszabályzat Hatálya: 2014. február hó 01.nap

telekom kapcsolat program programszabályzat Hatálya: 2014. február hó 01.nap telekom kapcsolat program programszabályzat Hatálya: 2014. február hó 01.nap A Telekom Kapcsolat Program (továbbiakban: Program) a Magyar Telekom Nyrt. (továbbiakban: Magyar Telekom) által alapított és

Részletesebben

ESET Smart Security. telepítési útmutató. we protect your digital worlds

ESET Smart Security. telepítési útmutató. we protect your digital worlds ESET Smart Security telepítési útmutató we protect your digital worlds 1. ESET Smart Security Az ESET Smart Security egy megbízható, integrált és gyors biztonsági programcsomag, melynek vírus- és kémprogramvédelme

Részletesebben

IGÉNYBEVEVŐI NYILVÁNTARTÁS (KENYSZI) FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ADATSZOLGÁLTATÓK, E-KÉPVISELŐK RÉSZÉRE. Szoftver verziószám: 1.2.2.0 Dátum: 2015.04.08.

IGÉNYBEVEVŐI NYILVÁNTARTÁS (KENYSZI) FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ADATSZOLGÁLTATÓK, E-KÉPVISELŐK RÉSZÉRE. Szoftver verziószám: 1.2.2.0 Dátum: 2015.04.08. IGÉNYBEVEVŐI NYILVÁNTARTÁS (KENYSZI) FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ADATSZOLGÁLTATÓK, E-KÉPVISELŐK RÉSZÉRE Szoftver verziószám: 1.2.2.0 Dátum: 2015.04.08. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 4 1.1. A DOKUMENTUM CÉLJA,

Részletesebben

Kondíciós lista magánszemélyek részére. Általános és speciális rendelkezések. Érvényes: 2015. április 1-jétől

Kondíciós lista magánszemélyek részére. Általános és speciális rendelkezések. Érvényes: 2015. április 1-jétől Kondíciós lista magánszemélyek részére Általános és speciális rendelkezések Tartalomjegyzék Bankszámlavezetés, szolgáltatáscsomagok és kapcsolódó szolgáltatások... 3 Betéti termékek... 25 Hitel termékek...

Részletesebben