Munkáltatómtól kézhez kaptam EMC kártyámat, szükséges-e aktiválnom?

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Munkáltatómtól kézhez kaptam EMC kártyámat, szükséges-e aktiválnom?"

Átírás

1 REGISZTRÁCIÓ Munkáltatómtól kézhez kaptam EMC kártyámat, szükséges-e aktiválnom? A Kártya regisztráció nélkül is használható, azonban a regisztráció növeli a kártyahasználat biztonságát, hiszen a regisztrált kártyák használata egyedi PIN kód megadásához lesz köthető, melyet minden vásárlás alkalmával meg kell adni a POS terminálon, továbbá a regisztráció elvégzése esetén a Kártyabirtokos letilthatja elveszített EMC kártyáját. Mit tegyek, ha SMS-ben már regisztráltam EMC kártyámat, de szeretném nyomon követni az egyenlegem? Ha Ön szeretné az online adminisztrációs felületet is megtekinteni, ahol egyenlegeit, havi költéseit is le tudja kérdezni, abban az esetben az SMS regisztrációját a oldalon a REGISZTRÁCIÓ menüpontban, további adatok megadásával tudja kiegészíteni. Regisztráció nélkül is használhatom-e az EMC kártyámat? A Kártya regisztráció nélkül is használható, de felhívjuk figyelmét, hogy a regisztráció növeli a kártyahasználat biztonságát. Amennyiben nem regisztrálja EMC kártyáját, és vásárlás során a bankkártya terminál kéri a PIN kódot, kérjük, adja meg EMC kártyájának jogcím-kódját. Hogyan regisztrálhatom a kártyámat? A kártyabirtokos regisztrálhat mobiltelefonja segítségével SMS-ben, vagy on-line a oldalon keresztül a REGISZTRÁCIÓ gombra kattintva. A regisztráció során, a kártyabirtokos PIN kódot rendel kártyájához. Vásárlások alkalmával a regisztrált kártyák esetén a kártyához tartozó PIN kód megadása a POS terminálon kötelező. A PIN kódot a kártyabirtokos a regisztráció során maga adja meg, mely szabadon választott négy számjegyből áll. Regisztráció SMS-ben A es telefonszámra az alábbi adatok elküldésével: EMC REG KÁRTYASZÁM PINkód Pl.: EMC REG

2 Miért van szükség a felhasználónév és a jelszó megadására? Az EMC Kártya regisztrációjakor megadott felhasználónév és jelszó segítségével a későbbiekben lehetősége lesz belépni EMC kártyájának online felületére, ahol egyenlegét is megtekintheti. Miért fontos a regisztráció során megadnom címemet? Elfelejtett felhasználónevét és jelszavát lehetősége van megküldeni a regisztrációkor megadott címére, a weboldalon, a Belépés Kártyabirtokosoknak menüpontban, az Elfelejtett felhasználónév vagy jelszó -ra kattintva. Az ott kért cím megadását követően rendszerünk automatikusan megküldi Önnek a felhasználónevet, illetve a jelszót tartalmazó emlékeztető üzenetet. Szeretném regisztrálni EMC kártyámat, de nem szeretnék PIN kódot megadni. Mit tehetek? Az EMC Kártya regisztrációjának előnye, hogy egy saját, titkos PIN kód megadásával növeli a kártyahasználat biztonságát, ezért a regisztráció során mindenképpen szükséges a PIN kód beállítása. Mit tegyek, ha már volt egy EMC kártyám, és most új kártyát kaptam Munkáltatómtól? Amennyiben a Kártyabirtokos regisztrálta régi kártyáját, az új Kártyának már nem szükséges új felhasználónevet és jelszót megadnia. Előző kártyája regisztrációjakor megadott felhasználónevével és jelszavával lépjen be online felületére, és új kártyájának adjon meg egy új négyjegyű PIN kódot. Amennyiben előző kártyája nem volt regisztrálva, abban az esetben Önnek lehetősége van regisztrálnia új EMC kártyáját. ADATMÓDOSÍTÁS Mi a teendő, ha szeretném a regisztrációkor megadott jelszavamat módosítani? Jelszavát lehetősége van módosítani a saját, online felületére történő belépést követően, a Jelszó módosítás menüpontban.

3 Mi a teendő, ha szeretném a regisztrációkor megadott PIN kódomat módosítani? Saját, négy számjegyű PIN kódját lehetősége van módosítani a Belépés Kártyabirtokosoknak menüpontba belépve, az UGRÁS A KÁRTYÁHOZ gombra kattintva, a PIN módosítás menüpontban. Mi a teendő, ha szeretném személyes adataimat módosítani? Regisztrációkor megadott személyes adatait lehetősége van módosítani saját, online felületére történő belépést követően, az Adatmódosítás menüpontban. ELFELEJTETT FELHASZNÁLÓNÉV/JELSZÓ/PIN KÓD/ CÍM Mi a teendő, ha elfelejtettem a regisztráció során megadott felhasználónevemet/jelszavamat? Elfelejtett felhasználónevét és jelszavát lehetősége van megküldenie a Belépés Kártyabirtokosoknak menüpontban található Elfelejtett felhasználónév és jelszó feliratra kattintva. Ezt követően adja meg regisztrált címét, melyre rendszerünk megküldi Önnek a regisztrációkor megadott felhasználónevét és jelszavát is. Mi a teendő, ha elfelejtettem a regisztrációkor megadott PIN kódomat, és így nem tudok vásárolni? Ebben az esetben kérjük, módosítsa regisztrációkor megadott négy számjegyű PIN kódját a saját, online felületére történő belépést követően, a Jelszó és PIN módosítás menüpontban. Ehhez a lépéshez nincs szükség régi PIN kódjára, a módosítás során csupán az új, használni kívánt PIN kódot kell rögzítenie oldalunkon. Megtekinthetem-e valahol a weboldalon EMC kártyám PIN kódját? Az Ön kártyájának biztonsága érdekében a regisztrációkor megadott saját, négyjegyű PIN kódja nem kerül feltüntetésre az oldalon.

4 Mi a teendő, ha nem tudok belépni online felületemre, de a regisztrációkor megadott címem már nem él, és így nem kapok jelszó-emlékeztető üzenetet? Amennyiben regisztrációkor megadott címéhez nem fér hozzá, abban az esetben az e- mail cím módosítási kérelmét az alábbi adatokkal megküldheti az címre: régi cím + új, regisztrálni kívánt cím, 8 jegyű HR azonosító, 8 jegyű EMC azonosító, 16 jegyű kártyaszám. Amennyiben megküldi részünkre a kért adatokat tartalmazó levelét, abban az esetben regisztrált címe rendszerünkben módosításra kerül. VÁSÁRLÁS/EGYENLEG Mik azok a jogcím-kódok? A jogcím-kódok határozzák meg az egyes zsebekben lévő egyenleg felhasználható termék- és szolgáltatási körét. Honnan tudom, hogy EMC kártyámon milyen jogcím-kódon található érvényes egyenlegem? Amennyiben kártyáját nem regisztrálta, abban az esetben kérjük, forduljon Munkáltatójához. Amennyiben kártyája regisztrált, a kártyához tartozó egyenleg jogcím-kódja megtekinthető az online felületre történő belépést követően az Egyenleglekérdezés menüpontban. Mire használhatók fel az egyes utalványok? 1111 Univerzális Utalvány Az EMC univerzális utalvány élelmiszerrel, vegyi áruval, szépségápolással, ruházattal, lakástextillel, sportfelszereléssel, háztartási felszereléssel, géppel, bútorral, elektronikával, távközléssel, informatikával, kultúrával, művelődéssel, játékkal, sporttevékenységgel, sporteseménnyel, gyógyszerrel, gyógyhatású készítménnyel, utazással, szállásfoglalással és közlekedéssel kapcsolatos termék és szolgáltatások vásárlására jogosító utalvány Munkahelyi Étkezési Utalvány Munkahelyi (üzemi) étkeztetésnek minősülő szolgáltatás keretében, kizárólag a munkáltató telephelyén működő étkezőhelyen megvalósuló ételfogyasztásra jogosító utalvány Iskolakezdési Utalvány Az Iskolakezdési Utalvány kizárólag tankönyv, taneszköz, ruházat vásárlására jogosító utalvány.

5 4444 EMC Élelmiszer Utalvány Élelmiszer vásárlására jogosító utalvány. Az Európai Parlament és Tanács 178/2002/EK rendelete szerint élelmiszer: minden olyan feldolgozott, részben feldolgozott vagy feldolgozatlan anyagot vagy terméket jelent, amelyet emberi fogyasztásra szánnak, illetve amelyet várhatóan emberek fogyasztanak el. Honnan tudom, hogy hol fogadják el EMC kártyámat? EMC Kártya elfogadóhelyeink listája napról napra frissítésre kerül weboldalunkon. Részletes keresésre a főoldalon található Elfogadóhely keresés menüpontban van lehetősége. (A weboldalon található információk tájékoztató jellegűek, az elfogadóhelyi adatokban bekövetkező esetleges hibákért, módosulásáért az EMC felelősséget nem vállal.) EMC kártyával történő vásárlásomat készpénzzel kiegészíthetem-e? Igen, azonban az EMC kártyáról kizárólag a rendelkezésre álló egyenleg keretéig lehet költeni. Amennyiben nem áll rendelkezésre elegendő egyenleg a termék/szolgáltatás teljes értékéig, úgy a fennmaradó érték készpénzben fizethető vagy a másik jogcímen található egyenlegről kiegészíthető. Ezt minden esetben előre jelezze a pénztárosnak. Honnan tudhatom, hogy mennyi az aktuális egyenlegem? Amennyiben kártyája regisztrált, a kártyája aktuális egyenlege megtekinthető az online felületre történő belépést követően az Egyenleglekérdezés menüpontban. A Munkáltatómtól érkező juttatás mikor kerül feltöltésre EMC kártyámon? Amennyiben az EMC számláján megtörténik a Munkáltató által utalt összeg jóváírása, abban az esetben két munkanapon belül kerülnek feltöltésre az Első Magyar Cafeteria Kártyára a felhasználható egyenlegek. Meddig érvényes az EMC kártyám? A Kártya érvényességi ideje az első feltöltéstől számított 3 év, amely nem egyezik meg a kártyán található egyenlegek érvényességi idejével.

6 Meddig érvényes az egyenlegem? A kártyán található egyenleg érvényességét az EMC és a Munkáltató közösen határozza meg, melyről a Munkáltató értesíti a Munkavállalót. Az egyenleg érvényességével kapcsolatos bővebb információért kérjük, forduljon Munkáltatójához. Mi a teendő, ha munkaviszonyom megszűnt? Az Egyenleg munkaviszony megszűnése utáni érvényessége a Munkáltató és a Munkavállaló közötti megállapodás függvénye. A Munkavállaló munkaviszonyának megszűnése esetén a Munkáltató jogában áll a Kártya letiltása. A Szolgáltatót az egyenleg letiltásával kapcsolatban felelősség nem terheli. Hozzátartozóim vásárolhatnak-e az EMC kártyámmal? Nem, a Kártyát termék vásárlására, szolgáltatás igénybevételére kizárólag a Kártyabirtokos használhatja. TÁRSKÁRTYA Mi az a társkártya? Társkártyát a Kártyabirtokos közeli hozzátartozója igényelheti, melynek egyenlege hozzákapcsolódik a főkártya egyenlegéhez. A társkártya használatára és letiltására ugyanazok a feltételek vonatkoznak, mint a főkártyára. Rendelhetek-e társkártyát, és ha igen, akkor hogyan? Önnek lehetősége van főkártyájához társkártyát rendelni. Társkártya igénylésével kapcsolatban kérjük, forduljon Munkáltatójához. Társkártya igénylésre vonatkozó kérelmét Munkáltatója továbbítja az EMC részére. A társkártyát is szükséges regisztrálni? A társkártya -a főkártyához hasonlóan- regisztráció nélkül is használható, de a regisztráció növeli a Kártyahasználat biztonságát. A társkártya használatára ugyanazok a feltételek vonatkoznak, mint a főkártyára.

7 KÁRTYALETILTÁS ÚJ EMC KÁRTYA IGÉNYLÉSE Mi a teendő, ha elhagytam az EMC kártyám? Amennyiben EMC kártyája regisztrálva volt, első lépésként kérjük, tiltsa le azt, majd ezt követően kártyapótlásának igényét jelezze Munkáltatója felé. A kártyapótlás igénylésének kérelmét Munkáltatója továbbítja az EMC részére. Hogyan kell letiltani az EMC kártyát? Amennyiben EMC kártyája regisztrálva volt, abban az esetben Önnek lehetősége van letiltania azt weboldalunkon, valamint SMS-ben is. A weboldalon történő letiltáshoz kérjük, a Belépés Kártyabirtokosoknak menüpontban szíveskedjen megadni regisztrációkor megadott felhasználónevét és jelszavát, majd ezután a letiltani kívánt kártya kiválasztását követően ( Ugrás a kártyához ) kattintson a Kártyaletiltás menüpontra, majd a Letiltom feliratra. A kártya bármilyen mobiltelefonszámról letiltható SMS-ben is. A Kártyabirtokos a telefonszámra küldött SMS-ben szóközök kihagyásával megadja az EMC kódszót, az END kódszót, a 16 jegyű kártyaszámot, a regisztrált 4 jegyű PIN kódot. (pl.: EMC END ) Mi a teendő, ha munkaviszonyom megszűnt, és én elveszítettem érvényes egyenleggel rendelkező EMC kártyámat? Ebben az esetben kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal az címen, vagy telefonon a / / telefonszámok egyikén. Amennyiben EMC kártyám illetéktelen kezekbe kerül, tudnak-e vele vásárolni? Amennyiben kártyája regisztrálva volt, és letiltásra került, a kártyán található egyenleghez nem lehet hozzáférni. A Kártya elvesztéséből, elidegenítéséből eredő károkért a letiltás Szolgáltatóhoz történő beérkezéséig a Kártyabirtokos felel.

8 Mi történik az egyenlegemmel, ha elhagyom a kártyám? Felhívjuk a figyelmet, hogy kizárólag regisztrált kártyát van lehetőség letiltani. Regisztráció hiányában az elveszített kártyán lévő elektronikus utalvány-egyenleget a kártya eredeti birtokosa a továbbiakban nem tudja felhasználni, illetve bárki, aki megtalálja a kártyát, az egyenleget felhasználhatja. Amennyiben a kártyabirtokos elveszítette, vagy ellopták a kártyáját lehetősége van új kártyát igényelni közvetlenül a munkáltatójától. A kártyabirtokosnak a letiltás pillanatában megmaradt egyenlege a letiltást követően az új kártyához hozzákapcsolódik, amennyiben a letiltás az új kártya megrendelése előtt megtörténik. Amennyiben a kártyabirtokos nem tiltatta le régi kártyáját az új kártya igénylése előtt, úgy az egyenleg az új kártyára nem kerül át. Régi EMC kártyám elveszett, kézhez kaptam az újat, de nem tudom regisztrálni, mert azt írja ki az oldal, hogy olyan kártyaszámot adtam meg, amihez tartozik már felhasználó. Mi lehet az oka? Amennyiben a Kártyabirtokos regisztrálta régi kártyáját, az új Kártyának már nem szükséges új felhasználónevet és jelszót megadnia. Előző kártyája regisztrációjakor megadott felhasználónevével és jelszavával lépjen be online felületére, majd ezt követően az aktuális kártyaszám mellett található PIN kód megadása gombra kattintva új kártyájának kérjük, adjon meg egy új PIN kódot. Regisztrálhatom-e új kártyámat, ha az előző kártyám nem volt regisztrálva? Természetesen. Ebben az esetben a Regisztráció menüpontban regisztrálja új kártyáját. A regisztráció elvégzését követően minden eddigi kártyáját megtekintheti saját kártyabirtokosi felületén.

A SZIGET KULTURÁLIS MENEDZSER IRODA KFT. ÁLTAL KIBOCSÁTOTT UTALVÁNYKÁRTYA (FESTIPAY KÁRTYA) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

A SZIGET KULTURÁLIS MENEDZSER IRODA KFT. ÁLTAL KIBOCSÁTOTT UTALVÁNYKÁRTYA (FESTIPAY KÁRTYA) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A SZIGET KULTURÁLIS MENEDZSER IRODA KFT. ÁLTAL KIBOCSÁTOTT UTALVÁNYKÁRTYA (FESTIPAY KÁRTYA) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban ÁSZF) határozza meg

Részletesebben

1. A SZOLGÁLTATÁSOK RENDSZERE ÉS FINANSZÍROZHATÓSÁGÁNAK FELTÉTELEI

1. A SZOLGÁLTATÁSOK RENDSZERE ÉS FINANSZÍROZHATÓSÁGÁNAK FELTÉTELEI TISZTELT PÉNZTÁRTAG! Örömmel adjuk át rövid, összefoglaló jellegű tájékoztatónkat, amely a legfontosabb tudnivalókat tartalmazza közérthető formában annak érdekében, hogy Ön teljes körűen és minél egyszerűbben

Részletesebben

MOL Nyrt. Termékelőállítás és Kereskedelem H-1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18.

MOL Nyrt. Termékelőállítás és Kereskedelem H-1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV A MOL NYRT. VIRTUÁLIS KÁRTYA KÖZPONT SZOLGÁLTATÁSÁHOZ MOL Nyrt. Termékelőállítás és Kereskedelem H-1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18. - 1 - Tartalomjegyzék 1. Általános

Részletesebben

ÉRVÉNYES 2015.02.11.-től. Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy áruházunkban csak és kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak!

ÉRVÉNYES 2015.02.11.-től. Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy áruházunkban csak és kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak! ÉRVÉNYES 2015.02.11.-től Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy áruházunkban csak és kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak! Árak Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak,

Részletesebben

Vásárlási feltételek. Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek:

Vásárlási feltételek. Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek: Vásárlási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek: Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

Az autorizáció részletes leírása

Az autorizáció részletes leírása Az autorizáció részletes leírása 1. REGISZTRÁCIÓ ÉS FELTÉTELEI 1.1 Regisztráció Az Autorizációs kérés előtt a szervezetnek vagy a magánszemélynek regisztráltatnia kell magát. A regisztrációs lapon megadott

Részletesebben

A belső piaci információs rendszer. Az IMI-rendszer beállítása: útmutató az első hatósági felhasználók számára

A belső piaci információs rendszer. Az IMI-rendszer beállítása: útmutató az első hatósági felhasználók számára A belső piaci információs rendszer Az IMI-rendszer beállítása: útmutató az első hatósági felhasználók számára HU A Europe Direct szolgáltatás az Európai Unióval kapcsolatos kérdéseire segít Önnek választ

Részletesebben

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági Hirdetmény 10. számú melléklet - Lakossági Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya Hatályos: 2015. március 16. napjától visszavonásig 1 Az itt feltüntetett OBA logó arról ad tájékoztatást, hogy az

Részletesebben

IGÉNYBEVEVŐI NYILVÁNTARTÁS (KENYSZI) FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ADATSZOLGÁLTATÓK, E-KÉPVISELŐK RÉSZÉRE. Szoftver verziószám: 1.2.2.0 Dátum: 2015.04.08.

IGÉNYBEVEVŐI NYILVÁNTARTÁS (KENYSZI) FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ADATSZOLGÁLTATÓK, E-KÉPVISELŐK RÉSZÉRE. Szoftver verziószám: 1.2.2.0 Dátum: 2015.04.08. IGÉNYBEVEVŐI NYILVÁNTARTÁS (KENYSZI) FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ADATSZOLGÁLTATÓK, E-KÉPVISELŐK RÉSZÉRE Szoftver verziószám: 1.2.2.0 Dátum: 2015.04.08. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 4 1.1. A DOKUMENTUM CÉLJA,

Részletesebben

Flotta Plusz-Biztosítas.hu co-branded kedvezményes vásárlásra jogosító kártyák. Működési Szabályzata

Flotta Plusz-Biztosítas.hu co-branded kedvezményes vásárlásra jogosító kártyák. Működési Szabályzata Flotta Plusz-Biztosítas.hu co-branded kedvezményes vásárlásra jogosító kártyák Működési Szabályzata I. Alapfogalmak 1. A Flotta Plusz-Biztosítas.hu co-branded kártya egy az Eni Hungaria Zrt. (2040 Budaörs,

Részletesebben

KÁRTYAELFOGADÓI EGYÜTTMŰKÖDÉSI SZERZŐDÉS

KÁRTYAELFOGADÓI EGYÜTTMŰKÖDÉSI SZERZŐDÉS KÁRTYAELFOGADÓI EGYÜTTMŰKÖDÉSI SZERZŐDÉS amely létrejön egyrészről a CardDeal Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság - székhely: 1051 Budapest, Arany János utca 27. I/4a - postacím:

Részletesebben

A NETELLER-számla használata

A NETELLER-számla használata A NETELLER-számla használata Köszönjük, hogy érdeklődik a NETELLER-számla iránt! Ez az útmutató a NETELLER-számla leghasznosabb és legnépszerűbb funkcióinak használatához nyújt segítséget. Megpróbáltunk

Részletesebben

3.1.Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

3.1.Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat: 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az Pannora Kft (székhely: 4034 Debrecen, Vágóhíd u. 2 4/14, cégjegyzékszám: 09 09 016831, nyilvántartó hatóság: Debreceni Járásbíróság mint

Részletesebben

EMCS rendszer Gyakran Ismétlődő Kérdések (GYIK)

EMCS rendszer Gyakran Ismétlődő Kérdések (GYIK) EMCS rendszer Gyakran Ismétlődő Kérdések (GYIK) 1. Mi az EMCS rendszer? Az EMCS rendszer (Excise Movement and Control System Jövedéki Árumozgás és Ellenőrző Rendszer) az EU Bizottsága és a tagállamok illetékes

Részletesebben

HÁROMÉVES JÓTÁLLÁS. Akció Részvételi Szabályzata 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

HÁROMÉVES JÓTÁLLÁS. Akció Részvételi Szabályzata 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK HÁROMÉVES JÓTÁLLÁS Akció Részvételi Szabályzata 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1. Ez a Szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat ) határozza meg a Hároméves Jótállás elnevezésű akció (a továbbiakban: Akció

Részletesebben

Fontos tudnivaló Fizetés emelt díjas SMS-sel Bankkártyás fizetés

Fontos tudnivaló Fizetés emelt díjas SMS-sel Bankkártyás fizetés Fontos tudnivaló Ha a fizetés nem teljesül, következménye sincs. Ha például az ügyfél elindítja bankkártyás fizetést, de nem adja meg a kártyaadatait, visszalép, nem utal vagy bármi egyéb módon megszakítja

Részletesebben

HIRDETMÉNY a már nem értékesített lakossági bankszámlákról és kapcsolódó szolgáltatásokról

HIRDETMÉNY a már nem értékesített lakossági bankszámlákról és kapcsolódó szolgáltatásokról HIRDETMÉNY a már nem értékesített lakossági bankszámlákról és kapcsolódó szolgáltatásokról Tartalomjegyzék: 1. HIRDETMÉNY az Elektronikus bankszámláról és a hozzá kapcsolódó bankkártyáról 2. HIRDETMÉNY

Részletesebben

Diákigazolvány Elektronikus Igénylési Rendszer Oktatási Hivatal által biztosított igénylő felület. Felhasználói kézikönyv. v 2.1

Diákigazolvány Elektronikus Igénylési Rendszer Oktatási Hivatal által biztosított igénylő felület. Felhasználói kézikönyv. v 2.1 Diákigazolvány Elektronikus Igénylési Rendszer Oktatási Hivatal által biztosított igénylő felület Felhasználói kézikönyv v 2.1 Tartalomjegyzék Diákigazolvány Elektronikus Igénylési Rendszer 1. BEVEZETÉS...

Részletesebben

1.A rendelés menete. 2.Fizetés módja

1.A rendelés menete. 2.Fizetés módja 1.A rendelés menete A webáruházba való regisztráció nélkül is van lehetőség böngészni a webáruház termékei között, kiválaszthat termékeket, amelyeket a kosárba is tehet, de csak regisztráció után, az adatai

Részletesebben

LAKOSSÁGI SZÁMLÁS/ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS

LAKOSSÁGI SZÁMLÁS/ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS Telenor példánya LAKOSSÁGI SZÁMLÁS/ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS egyéni előfizetőként történő kezelés esetén ver. 00 EES PST 000 024 1. AZ ELŐFIZETŐ ADATAI vezetéknév:... keresztnév:...

Részletesebben

ÖTÉVES JÓTÁLLÁS. Akció Részvételi Szabályzata 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

ÖTÉVES JÓTÁLLÁS. Akció Részvételi Szabályzata 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK ÖTÉVES JÓTÁLLÁS Akció Részvételi Szabályzata 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1. Ez a Szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat ) határozza meg az Ötéves Jótállás elnevezésű akció (a továbbiakban: Akció ) részletes

Részletesebben

Az OTPdirekt internet banking rendszer szolgáltatásának Felhasználói kézikönyve. v.1.0

Az OTPdirekt internet banking rendszer szolgáltatásának Felhasználói kézikönyve. v.1.0 Az OTPdirekt internet banking rendszer szolgáltatásának Felhasználói kézikönyve v.1.0 1 Tartalom Általános információk... 4 Bejelentkezés... 4 Kilépés... 5 Főoldal... 5 Számlák... 5 Számlák Számlamozgások

Részletesebben

1. oldal, összesen: 12

1. oldal, összesen: 12 Kérdés Válasz 1) Mi az az szám és miért van erre szükség? 2) Milyen okmányok/ adatok szükségesek az igényléshez? 3) A Vám- és Pénzügyőrség mely szerve adja ki az számot? 4) Vámügynök vagyok, és ügyfelem

Részletesebben

Előlegfizetés OTP SZÉP kártyával A kártyabirtokos igény esetén előleget is fizethet OTP SZÉP kártyájával a www. otpszepkartya.hu honlapon.

Előlegfizetés OTP SZÉP kártyával A kártyabirtokos igény esetén előleget is fizethet OTP SZÉP kártyájával a www. otpszepkartya.hu honlapon. Előlegfizetés OTP SZÉP kártyával A kártyabirtokos igény esetén előleget is fizethet OTP SZÉP kártyájával a www. otpszepkartya.hu honlapon. Nem kell mást tennie, mint lefoglalni a szolgáltatást az elfogadóhelynél,

Részletesebben

Az elektronikus aláírásról, egyszerűen

Az elektronikus aláírásról, egyszerűen Az elektronikus aláírásról, egyszerűen Röviden összefoglaljuk, amit minden felhasználónak érdemes tudnia az elektronikus aláírásról. Dr. Berta István Zsolt Microsec Kft. Copyright Microsec Kft., 2011.

Részletesebben

S Z E R Z Ő D É S VENDÉGLÁTÁS SZOLGÁLTATÁSHOZ MKB SZÉCHENYI PIHENŐ KÁRTYA ELFOGADÁSÁVAL (kiskereskedelmi egység vendéglátás szolgáltatása)

S Z E R Z Ő D É S VENDÉGLÁTÁS SZOLGÁLTATÁSHOZ MKB SZÉCHENYI PIHENŐ KÁRTYA ELFOGADÁSÁVAL (kiskereskedelmi egység vendéglátás szolgáltatása) (Intézmény tölti ki!) Szolgáltató azonosítója: S Ez a szám az internetes és telefonos engedélyeztetéshez nem alkalmas! Az internetes és telefonos engedélyeztetéshez szükséges telephely azonosító(k) az

Részletesebben