Erste MobilePay Felhasználói kézikönyv

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Erste MobilePay Felhasználói kézikönyv"

Átírás

1 Erste MobilePay Felhasználói kézikönyv Tartalom 1. Az Erste MobilePay alkalmazásról Felhasználási feltételek Ügyfélkör Az alkalmazás letöltése Alkalmazás regisztráció Kártya regisztráció Az Erste MobilePay működésének általános bemutatása Fejléc Középső rész Lábléc Az egyes funkciók működése, működési sajátosságok Beállítások Mobil Bankkártyák Nyelvválasztás Személyes adatok Kedvencek mpin csere Számlafizetés Pénzküldés Feltöltés Autópálya Parkolás Tranzakciók... 34

2 1. Az Erste MobilePay alkalmazásról Az Erste MobilePay alkalmazásnak köszönhetően betéti- vagy hitelkártyával rendelkező ügyfeleink egyszerűen, adatok hosszadalmas megadása nélkül, a mobiltelefonján található telefonkönyv segítségével: - pénzt küldhetnek mobiltelefonjuk telefonkönyvéből kiválasztott ismerősük mobiltelefonszámára, függetlenül attól, hogy a címzett Erste Bank ügyfél-e vagy sem, - intézhetik parkolásukat vagy autópálya matricájukat közvetlenül betéti- vagy hitelkártyájuk és nem mobilszámlája terhére, - egyszerűen feltölthetik saját mobiltelefon egyenlegüket, vagy a telefonkönyvből kiválasztott bármely ismerősükét, - postai sárga és fehér csekket fizethet be adatok hosszadalmas bevitele nélkül, a telefonnal egyszerűen beszkennelve azt.

3 2. Felhasználási feltételek 2.1. Technikai feltételek Az alkalmazás iphone és Android operációs rendszerű okostelefonokra tölthető le. Az alkalmazás futtatásához az alábbi feltételek megléte szükséges: Android vagy ios okostelefon, élő telefonszámmal (Android: 4.1-től magasabb, ios: 6.0 verziószámú operációs rendszertől elérhető) Aktív internet kapcsolat (mobil vagy wifi kapcsolat) Biztonság: a készüléken nem szükséges egyéb biztonsági beállítás Ügyfélkör A szolgáltatást igénybe veheti az Erste Bank minden olyan lakossági ügyfele, aki rendelkezik az Erste Bank által kibocsátott, aktivált lakossági forint alapú betéti- vagy hitelkártyával. A kártyákat a használathoz regisztrálni és aktiválni kell az alkalmazásban.

4 3. Az alkalmazás letöltése Kérjük töltse le az alkalmazást az ios operációs rendszerű telefon esetén az AppStore-ból, Android operációs rendszerű telefon esetén a GooglePlay-ből Alkalmazás regisztráció Az alkalmazás regisztrálásához első lépésként el kell fogadnia az alkalmazás használatára vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket és Adatkezelési tájékoztatót. A regisztrálás során kérjük, adja meg telefonszámát, amire az alkalmazást regisztrálni kívánja. Az alkalmazás a megadott telefonszámra SMS-ben küldi el az aktiváló kódot.

5 Sikeresség esetén SMS üzenetben megkapja az 5 jegyű alkalmazás aktiváló kódot, melyet a következő képernyőn kell megadnia. A legtöbb Android operációs rendszerű készülék az SMS-ben kapott kódot automatikusan beírja, így annak kézi megadására nincs szükség. Az iphone készülékeknél minden esetben kézzel kell megadni azt. Amennyiben az aktiváló kód helyes, a következő képernyőn mpin kódot kell választania és megadnia. Amennyiben a kód helytelen, kérjük, ellenőrizze, hogy az SMS-ben érkezett 5 jegyű kódot megfelelően adta-e meg. A következő képernyőn van lehetősége mpin kódot választani. Az mpin 6 számjegyből kell, hogy álljon, speciális karakterek nem használhatóak. Ez a kód az Ön titkos azonosítója, mely a fizetési műveletek jóváhagyásához szükséges. Minden esetben meg kell adnia az mpin kódot az alkalmazásba való belépéskor, illetve ha a telefon képernyőzárja bekapcsolása után vissza

6 kíván térni az alkalmazásba. Amennyiben az alkalmazás regisztrációja sikeres volt, megtekintheti az alkalmazás funkcióit. Minden funkció első megnyitásakor megjelenik egy rövid tájékoztatás a funkció működéséről. Bankkártya csak aktivált alkalmazásba regisztrálható. Az első kártya aktiválásáig az alkalmazásból fizetési tranzakció nem indítható. 3.2 Kártya regisztráció Az alkalmazásba bármilyen, Erste Bank által kibocsátott lakossági, forint alapú betéti- vagy hitelkártya beregisztrálható. A bankkártya regisztrálásához az alábbi adatok megadására van szükség. Kérjük figyeljen rá, hogy az adatok a kártyán szereplőekkel megegyező módon kerüljenek megadásra, ellenkező esetben a regisztráció sikertelen lesz: - kártyaszám - kártyán szereplő név - kártya lejárati dátuma (hó/év) - 3 jegyű titkos kód (a kártya hátoldalán, az aláírás panelre nyomtatott kód) Kérjük nevezze el kártyáját a könnyebb beazonosíthatóság érdekében (maximum 10 karakter). Új bankkártyát bármikor regisztrálhat a Beállítások menüpont alatt, és itt van lehetősége a már regisztrált kártyák törlésére is. Amennyiben egy kártya újragyártása vagy pótlása történik meg (lejárat, vagy pl. elvesztés miatt), a régi bankkártyát törölni kell, az újat pedig újból regisztrálni még abban az esetben is, ha a kártyaszám nem változik, tekintettel arra, hogy a kártya lejárata, valamint a CVC kód ilyen esetben is megváltozik!

7 A + jel, vagy a Kártya regisztráció gomb megnyomásával megjelenik a Kártya regisztrációs folyamat első lépése. Kéjük, adja meg a kártyaszámot (4x4 karakter) Kérjük, adja meg a kártya lejárati dátumát a kártyán szereplő formátumban (hó/év)

8 Kérjük, adja meg a kártya hátoldalán, az aláírósávnál található 3 jegyű titkos kódot. Kérjük, adja meg a kártyán szereplő nevet! Fontos, hogy pontosan úgy adja meg a nevet, ahogy a kártyán szerepel! Kártyáját ezen a képernyőn nevezheti el, hogy könnyen felismerje a fizetési folyamatban (pl. Betéti, vagy MasterCard, stb.) A kártya neve maximum 10 karakter lehet.

9 Az összesítő oldalon áttekintheti a megadott adatokat. A kártya regisztrációjának egy egyszeri költsége van, melyet a mindenkor hatályos Hirdetményben talál meg. A kártya regisztráció gomb megnyomásával megtörténik a kártyaadatok ellenőrzése. A kártya regisztrációjának véglegesítéséhez egy 4 jegyű kód megadása szükséges, melyet - amennyiben rendelkezik KártyaŐr SMS szolgáltatással SMS-ben, a NetBank számlatörténetben, vagy a havi számlakivonaton talál meg.

10 Kérjük, adja meg az SMS-ben kapott 4 jegyű aktiváló kódot. Amennyiben a megadott kártyaadatok, és kártya aktiváló kód helyes volt, a kártya aktiválása megtörténik. Ekkor már használhatja mobilfizetésre a kártyát. Amennyiben több kártyát is regisztrál, úgy lehetősége van egy alapértelmezett kártyát beállítani. Ez a kártya jelenik meg először a kártyalistában a fizetési folyamatban. Az alapértelmezett kártyát bármikor módosíthatja a Beállítások Mobil Bankkártyák pontban.

11 4. Az Erste MobilePay működésének általános bemutatása 4.1. Fejléc - A fejléc bal oldalán i gomb található, melyre kattintva megtekinthetőek az alkalmazás használatával összefüggő legfontosabb információk, valamint a microsite elérhetősége, ahol minden információt megtalál az alkalmazással kapcsolatban. - A fejléc közepén Erste logó és az alkalmazás megnevezése található - A fejléc jobb oldalán lévő ikon segítségével a Beállítások menüpont jelenik meg Középső rész Az Erste MobilePay kezdő képernyőjének közepén találhatóak az alkalmazásban elérhető funkciók ikonjai. Ezek az alábbiak: - Számlafizetés - Pénzküldés - Mobiltelefon egyenleg feltöltés - Autópálya - Parkolás - Tranzakciók 4.3. Lábléc A láblécben reklámtartalom jelenhet meg, amely aktuális banki ajánlatot tartalmaz. A bannerre kattintva az erstebank.hu honlapon található termékoldalra jut.

12 5. Az egyes funkciók működése, működési sajátosságok 5.1. Beállítások A nyitóoldal fejlécének jobb oldaláról érhető el, az ikonra kattintva. Kiválasztásával az alábbi lehetőségek közül választhat: Mobil Bankkártyák Ebben a menüpontban megtekintheti az alkalmazásba már regisztrált kártyák alábbi adatait: - kártyaszám utolsó 4 számjegye - kártyatulajdonos neve - kártya státusza (aktív, inaktív vagy folyamatban) Nyelvválasztás Itt van lehetőség megváltoztatni az alkalmazásban használat nyelvet. Magyar, angol és német nyelven elérhető az alkalmazás Személyes adatok A Parkolás és Autópálya-matrica vásárlás funkciók használata esetén lehetősége van postai vagy elektronikus úton számlát kérni. Ehhez a Személyes adatok menüpontban meg kell adni a kért adatokat. A számlakiküldésért a Cardnet Zrt. díjat számít fel, melynek mértékéről a Cardnet Zrt. mindenkor hatályos ÁSZF-jéből tájékozódhat Kedvencek Az egyes funkciók használatakor a tranzakció végén lehetősége van a tranzakció adatait Kedvenc-ként lementeni. Ebben a menüpontban megtekintheti az egyes funkcióknál felvett listát, és lehetősége van az egyes Kedvenc-et törölni mpin csere Itt van lehetősége lecserélni az mpin kódot. Ehhez a jelenlegi mpin, és a kívánt, jövőbeni mpin kétszeri megadása szükséges. Az mpin módosítás azonnal életbe lép, nem kell kijelentkezni az applikációból.

13 5.2. Számlafizetés Fizesse postai, gépi kitöltésű sárga vagy fehér csekkjeit könnyedén, adatok időigényes megadása nélkül! Mitől is olyan egyszerű? Önnek nem szükséges az utaláshoz szükséges valamennyi adatot beírnia telefonjába! A funkciót elindítva mindössze azt kell megválasztania, hogy sárga vagy fehér csekket szeretne fizetni, ezt követően pedig mobiltelefonja segítségével az alkalmazás beszkenneli a csekket, és rögzíti annak adatait! Ismerje meg a folyamatot lépésről lépésre! A fizetés indításához érintse meg a képernyő jobb felső sarkában található fényképezőgép ikont! Kérjük, válassza ki, hogy sárga vagy fehér csekket kíván beolvasni. Mindkét esetben megjelenik egy keret, annak érdekében, hogy a szkenneléshez a csekket a megfelelő helyre tudja igazítani. Sárga csekk esetén csak az alsó 2 sor, míg fehér csekk esetén ezt kiegészítve a számlatulajdonos mezőben található számlaszám beolvasása is szükséges, melyet a keret is mutat, vagyis dupla szkennelés szükséges. A beolvasás olyan Android operációs rendszerű készülékeken, melynek fényképezője és/vagy processzora gyengébb teljesítményű, több időt vehet igénybe. A gyors beolvasáshoz kérjük figyeljen arra, hogy a csekk ne legyen gyűrött, a fényviszonyok megfelelőek legyenek, és a beolvasást segítő keretbe beférjen a teljes beolvasandó rész. Fontos, hogy fehér csekk esetén a számlaszám beolvasásakor ne lógjon bele a számlaszámba a számlatulajdonos neve, mert az hibás

14 számlaszámhoz vezet. Bizonyos betűformátumokat az alkalmazás nem támogat jelenleg, ezért előfordulhat, hogy bizonyos fehér csekkeknél nem sikerül a számlaszám beolvasása. Kérjük, ebben az esetben gondoskodjon máshogy a csekk befizetéséről. Sikeres beolvasás esetén a csekk adatai megjelennek a kijelzőn: kedvezményezett számlaszáma, a fizetendő összeg és a befizető-azonosító. Ezen kívül opcionálisan megjelenik a kedvezményezett neve. Amennyiben nem jelenik meg, úgy az ügyfélnek ezt kézzel szükséges megadnia. Állítsa be a kívánt fizetési határidőt, továbbá igény esetén adja meg a közlemény szövegét (max. 32 karakter). Amennyiben duplán próbálja meg ugyanazt a csekket beolvasni, a rendszer ugyan megjeleníti az összes információt, de a Számlafizetés gomb inaktív marad. Ez abban az esetben is érvényes, ha a csekk korábban már befizetésre került. Ennek köszönhetően elkerülhető, hogy ugyanazt a csekket több alkalommal befizesse. A csekk beolvasását követően választhat, hogy: azonnal fizet, később fizet, vagy végül nem teljesíti a tranzakciót, és törli azt. Későbbi fizetés választásakor a csekk a Tranzakciók menü Aktuális rovatába kerül, onnan megnyitva tudja kifizetni, vagy akár törölni a csekket. Ebben az esetben az alkalmazás főoldalán a Számlafizetés ikon jobb felső sarkában egy piros körben lévő szám is megjeleni, mely mutatja, hogy hány halasztott fizetésű számlája van. A beállított fizetési határidő előtti napon az alkalmazás emlékeztető üzenetet küld.

15 A banki rendszer ellenőrzi, hogy a csekken lévő számlaszám megfelel-e a szabályoknak. Amennyiben az adatok helyesek, ki kell választania azt a kártyát, melyről a fizetést indítani kívánja. Több regisztrált kártya esetén csak azok a kártyák jelennek meg, melyekről számlafizetési tranzakció indítható. A csekk befizetése után felugró üzenetben kap tájékoztatást arról, hogy az utalás bankba történő beküldése sikeresen megtörtént-e.

16 5.3. Pénzküldés Küldjön pénzt ismerősének mindössze néhány mozdulattal, telefonja kontaktlistája segítségével! A címzettnek nem szükséges Erste Bank ügyfélnek lennie, sőt még a számlaszámát sem kell ismernie mindehhez! Hogyan lehetséges mindez? Ismerje meg a folyamatot lépésről lépésre! A pénzküldés indításához válassza ki a telefonkönyve meglévő kontaktjai közül, vagy vigye be közvetlenül a címzett telefonszámát! A jobb felső sarokban lévő Csillag gomb megnyomásával megnyithatja a Kedvencek listáját (a lista akkor tartalmaz adatot, ha egy korábbi pénzküldési tranzakció adatait a tranzakció végén mentette a Kedvencekbe). Adja meg a küldeni kívánt összeget, továbbá amennyiben kívánja, adja meg a közlemény szövegét! Ezt követően ellenőrizheti valamennyi adat helyességét. A Pénzküldés indítása gomb megnyomását követően, amennyiben a Kedvezményezett is Erste ügyfél, és rendelkezik telefonján Erste MobilePay alkalmazással, értesítést kap az alkalmazáson belül a pénzküldésről. Ekkor a címzettnek lehetősége van kiválasztani, hogy mely regisztrált kártyájához kapcsolódó számlára szeretné a pénzt kapni, de úgy is dönthet, hogy ezektől eltérő számlaszámot és számlatulajdonost ad meg. (A számlaszám bármely hazai bank számlaszáma lehet). Ezen adatok megadását követően a Kedvezményezett mpin kódja megadásával érvényesítheti a tranzakciót, melyről visszajelzés megy a küldő fél felé. A Kedvezményezettnek 3 nap áll rendelkezésre, hogy elfogadja a

17 pénzküldési tranzakciót. amennyiben a Kedvezményezett nem rendelkezik a telefonján Erste MobilePay alkalmazással, vagy nem az Erste Bank ügyfele, úgy SMS-ben kap értesítést, hogy részére pénzt kívánnak küldeni. Az SMS az alábbi információkat tartalmazza: - Erste MobilePay weboldal linkje, mely felületen a kedvezményezett adatainak megadására szolgál, - tranzakciós kód, melyet a Kedvezményezett a fenti linken elérhető oldalon megadva azonosíthatja magát, majd pedig meghatározhatja, hogy mely számlaszámra kívánja fogadni a küldött összeget. A tranzakciós kód 3 napig érvényes, amennyiben a Kedvezményezett a lejárati időn belül nem adja meg az átutalás teljesítéséhez szükséges adatokat, úgy a tranzakció meghiúsul, melyről a rendszer a küldő felet üzenetben tájékoztatja. A tranzakciós kód 3-szori hibás megadását követően a tranzakció szintén meghiúsul. Amennyiben a Kedvezményezett a rendelkezésre álló határidőn belül megadja az átutaláshoz szükséges adatokat, a küldő félnél megjelenik az értesítés, hogy a Kedvezményezett fogadja a pénzt. A Küldő ekkor már a Kedvezményezett nevével és számlaszámával kiegészített tranzakciós adatokat kapja meg. Küldő a pénzküldéshez használni kívánt kártya kiválasztásával és az mpin kód megadásával tudja indítani a tranzakciót, melyhez 3 nap áll rendelkezésre. Amennyiben ezt ezen idő alatt nem teszi meg, akkor a megbízás törlődik, melyről a kedvezményezett SMS üzenetben kap értesítést. Az mpin kód sikeres megadását, azaz a tranzakció sikeres indítását követően az

18 Erste MobilePay rendszer engedélykérést indít a Bank felé.

19 5.4. Feltöltés Az alkalmazáson keresztül feltöltheti mobiltelefonjának egyenlegét a következő szolgáltatóknál: Telekom Telenor Vodafone A Feltöltés indításához válasszon telefonkönyve meglévő kontaktjai közül, vagy vigye be közvetlenül a feltölteni kívánt telefonszámot! A jobb felső sarokban lévő Csillag gomb megnyomásával megnyithatja a Kedvencek listáját (a lista akkor tartalmaz adatot, ha egy korábbi mobilfeltöltési tranzakció adatait a tranzakció végén mentette a Kedvencekbe). Válassza ki, hogy a feltölteni kívánt telefonszám melyik szolgáltatóhoz tartozik, majd adja meg a feltölteni kívánt összeget. A következő képernyőn megtekintheti a tranzakció adatainak összesítő képernyőjét. Amennyiben az adatok helyesek, válassza ki azt a kártyát, melyről a fizetést indítani kívánja. Több regisztrált kártya esetén csak azok a kártyák jelennek meg, melyekről mobilfeltöltési tranzakció indítható.

20 Az adatok elküldésre kerülnek a mobilszolgáltatóhoz. Így ellenőrzésre kerül, hogy az Ön által megadott telefonszám valóban a szolgáltatónál található, és alkalmas mobilfeltöltésre. Amennyiben a megadott adatok helyesek, felugró üzenetben kap értesítést a sikeres fizetésről. Itt van lehetősége a tranzakció adatait (Telefonszám, szolgáltató) felvenni a Kedvencek listájába.

21 5.5. Autópálya Itt van lehetősége a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. által kiadott elektronikus autópályamatrica megvásárlására. Az autópálya-matrica mindig a tranzakció idejénél szereplő időponttól érvényes. A vásárlás sikerességéről felugró üzenetben értesítést kap, ennek hiányában a kérés nem teljesült. Sikertelen autópályamatrica-vásárlás esetén kérjük, ne hajtson fel az autópályára, mert a díjat a díjköteles útszakaszra való felhajtás előtt kell megfizetni. A vásárláshoz csak a rendszám megadására, valamint a gépjármű és matrica típus (10 napos, havi,éves vagy megyei) kiválasztására van szükség. Amennyiben külföldi rendszámú járműre kíván autópálya-matricát vásárolni, a Külföldi rendszám megadása funkció használatával még ki kell kiválasztania az országot és ezzel együtt annak felségjelét is. A hatályos díjakról a oldalon tájékozódhat. Az autópályamatrica-vásárlási funkcióban a Cardnet Zrt. rendszerein keresztül történik a tranzakció megvalósulása. Az alkalmazáson belül ugyanarra a rendszámra nem lehet újabb matricát vásárolni abban az esetben, ha van érvényes matrica, függetlenül attól, hogy az Erste MobilePay alkalmazásban, vagy más rendszerben vásárolta (pl. benzinkúton). Kivételt a megyei matrica jelent, melynek megléte mellett ugyanarra a rendszámra vására vásárlási folyamat elején ennek tényéről üzenetben értesítjük. Amennyiben először használja az Autópálya vagy Parkolás funkciókat, el kell fogadnia az Cardnet Zrt. Általános Szerződési Feltételeit és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF-et és az Adatkezelési Szabályzatot a linkre kattintva tudja megnyitni.

22 Az Autópálya-matrica vásárlási és Parkolási tranzakciók esetén lehetőség van postai vagy elektronikus úton számlát kérni. Ehhez kérjük, adja meg a kért adatokat. A Személyes adatok menüpontban töltse ki a magánszemélyre vagy cégre vonatkozó adatbeviteli mezőket, cég esetén adószám megadása is szükséges. A megadott adatokra vonatkozó kijelentés megtétele szükséges a négyzetben történő pipa elhelyezésével. Az adószám mezőbe kötőjel nélkül kell megadni az adószámot. Lehetősége van megjelölni, hogy ben vagy postai úton kéri a számla megküldését. Amennyiben elektronikus úton kér számlát, kérjük, adja meg címét. Postai kézbesítés választásakor a lehetőség van postázási cím megadására, amennyiben az nem egyeik meg a számlázási címmel. Felhívjuk figyelmét, hogy a havonta történő számlaküldést díj terheli, melynek mértékéről a Cardnet Zrt. ÁSZF-jéből tájékozódat. A fenti adatok, valamint a számlakérés lehetősége (kiválasztása vagy visszavonása) szabadon módosítható, akár minden tranzakció előtt is, a Beállítások menü Személyes adatok almenüponton belül.

23 Kérjük, adja meg annak a gépjárműnek a rendszámát, melyre autópálya-matricát kíván vásárolni. A rendszámot kötőjel nélkül írja be. Lehetősége van külföldi rendszám megadására is. Amennyiben külföldi rendszámú járműre kíván autópályamatricát vásárolni, a Külföldi rendszám megadása funkció használatával még ki kell kiválasztania az országot és ezzel együtt annak felségjelét is. Válassza ki a gépjármű, majd a vásárolni kívánt matrica típusát. A matrica alatt látható annak ára. A vásárlásnál Cardnet Zrt. kényelmi díjat számít fel, melyről a mindenkor hatályos Cardnet Zrt. ÁSZF-ből tájékozódhat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az autópálya-matrica a tranzakció idejénél szereplő időponttól érvényes. Későbbi időpontra az alkalmazáson keresztül nem lehet autópálya-matricát vásárolni. Az alkalmazáson belül ugyanarra a rendszámra nem lehet újabb autópályamatricát vásárolni abban az esetben, ha már rendelkezik érvényes autópályamatricával. A vásárlási folyamat elején ennek tényéről az alkalmazásban felugró üzenetben értesítést kap.

24 Az összesítő oldalon kérjük, figyelmesen nézze át a megadott adatokat. A fizetésre használt kártya kiválasztása és mpin kód megadása után üzenetet kap a sikeres matrica-vásárlásról. Kérjük, csak abban az esetben vegye igénybe a díjköteles útszakaszokat, ha megérkezik készülékére a Sikeres vásárlás üzenet. Sikertelen fizetés és/vagy sikertelen autópálya-matrica vásárlás estén, vagy felugró üzenet hiányában a vásárlás nem sikerült, nincs érvényes autópálya-matricája, így kérjük, ne vegye igénybe az utópálya díjköteles útszakaszait! Ebben az esetben gondoskodjon egyéb módon az autópálya használati díj megfizetéséről! Kérjük, sikertelen fizetés esetén a Bank ügyfélszolgálatát, sikertelen vásárlás esetén a Cardnet Zrt. ügyfélszolgálatát hívja!

25

26 5.6. Parkolás Amennyiben először használja az Autópálya vagy Parkolás funkciókat, el kell fogadnia az Cardnet Zrt. Általános Szerződési Feltételeit és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF-et és az Adatkezelési Szabályzatot a linkre kattintva tudja megnyitni. Az Autópálya-matrica-vásárlási és Parkolási tranzakciók esetén lehetőség van postai vagy elektronikus úton számlát kérni. Ehhez kérjük, adja meg a kért adatokat.

27 A Személyes adatok menüpontban töltse ki a magánszemélyre vagy cégre vonatkozó adatbeviteli mezőket, cég esetén adószám megadása is szükséges. A megadott adatok helyességére vonatkozó kijelentés megtétele szükséges a négyzetben történő pipa elhelyezésével. Az adószám mezőbe kötőjel nélkül kell megadni az adószámot. Lehetősége van megjelölni, hogy ben vagy postai úton kéri a számla megküldését. Amennyiben elektronikus úton kér számlát, kérjük, adja meg címét. Postai kézbesítés választásakor a lehetőség van postázási cím megadására, amennyiben az nem egyeik meg a számlázási címmel. Felhívjuk figyelmét, hogy a havonta történő számlaküldést díj terheli, melynek mértékéről a Cardnet Zrt. ÁSZF-jéből tájékozódat. A fenti adatok, valamint a számlakérés lehetősége (kiválasztása vagy visszavonása) szabadon módosítható, akár minden tranzakció előtt is, a Beállítások menü Személyes adatok almenüponton belül. Az összesítő oldalon megtekintheti a megadott adatokat, kérjük figyelmesen nézze át azokat.

28 Amennyiben a GPS hozzáférést (Helymeghatározás) engedélyezte, az alkalmazás automatikusan meghatározza, hogy melyik zónában áll. Ha nincs GPS jel, a zónakódot kézzel kell megadnia. A zónakódot a parkoló automatán lévő matricán találja meg. Amennyiben Szegeden kíván parkolást indítani, a fejlécben található i betűre kattintva megtekintheti a különböző jegytípusokhoz tartozó zónakódokat. A kiválasztott zónakódot kérjük, kézzel adja meg. Amennyiben a parkolás indítás előtt a GPS nem a parkolás pontos helyét azonosította be (pl. gyenge vételi erő, vagy nem tartózkodik már a jármű mellett a telefonkészülékkel, vagy esetleg zónahatárnál parkol, stb.) lehetőség van a pozíció pontosítására. A pozíció módosításához kérjük, első lépésként nagyítsa fel a térképet a bal felső (Android) vagy jobb alsó (ios) sarokban található ikon segítségével, majd érintse meg és húzza a megfelelő helyre a tartózkodási helyet jelölő ikont. Az Ön által meghatározott zónaadatok a térkép kicsinyítésével kerülnek betöltésre. Amennyiben a zónakód helyes, akkor a Tovább gomb megnyomásával léphet a következő képernyőre.

29 Ezen a képernyőn adhatja meg a jármű rendszámát és típusát. A rendszámát kötőjel nélkül írja be. Amennyiben külföldi rendszámú járművel kíván parkolni, a Külföldi rendszám megadása funkció használatával még ki kell kiválasztania az országot és ezzel együtt annak felségjelét is. A parkolási kérést továbbítjuk a Cardnet Zrt. felé, ahonnan a parkolási zónának megfelelő összegű zárolási kérés visszaérkezik. A parkolás megkezdésekor 4 órányi, de maximum az adott zónára vonatkozó maximális parkolási időre számított parkolási díj, valamint a kényelmi díj kerül zárolásra a kiválasztott kártyán. A parkolás végén a zárolás feloldásra kerül, és csak a tényleges időtartamra vonatkozó parkolási díj és a kényelmi díj együttes összege kerül terhelésre. Felhívjuk figyelmét, hogy a Cardnet Zrt. minden parkolás alkalmával kényelmi díjat számít fel, melynek mértékéről a Cardnet Zrt. ÁSZF-jéből tájékozódat.

30 A fizetésre használt kártya kiválasztása és mpin megadása után üzenetet kap a sikeres parkolás indításról. Sikertelen parkolás indítás estén, vagy felugró üzenet hiányában a parkolás nem indult el. Ebben az esetben kérjük, gondoskodjon a parkolási díj egyéb módon történő megfizetéséről! Kérjük, sikertelen zárolás esetén a Bank ügyfélszolgálatát, sikertelen parkolás indítás esetén a Cardnet Zrt. ügyfélszolgálatát hívja! A parkolás leállításakor a korábban zárolt összeg feloldásra kerül, és a tényleges parkolási díj + kényelmi díj kerül levonásra a számlájáról.

31 Amennyiben szegedi parkolójegyhez tartozó kódot adott meg, ezen a képernyőn a rendszám megadása mellett a megvásárolni kívánt parkolójegy darabszámot is lehetősége van megadni.

32 A parkolási kérést továbbítjuk a Cardnet Zrt. felé, ahonnan a parkolási jegy típusának és darabszámának megfelelő összegű zárolási kérés érkezik vissza. Felhívjuk figyelmét, hogy a Cardnet Zrt. minden parkolás alkalmával kényelmi díjat számít fel, melynek mértékéről a Cardnet Zrt. ÁSZFjéből tájékozódat. A fizetési kérés ablakban található információkat kérem alaposan ellenőrizze. Amennyiben megfelelőek az adatok a Fizetés indítása gomb megnyomásával kezdeményezheti a parkolójegy vásárlást.

33 A fizetésre használt kártya kiválasztása és mpin megadása után üzenetet kap a sikeres parkolójegy vásárlásról. Ebben az esetben a megvásárolt parkolójegyek ellenértéke, valamint a Cardnet kényelmi díj azonnal terhelődik a korábban kiválasztott kártyán. A szegedi parkolás sajátossága miatt, nincs szükség a parkolás leállítására.

34 5.7. Tranzakciók Az alkalmazás lehetőséget biztosít az abban végzett tranzakciók lekérdezésére. A különböző funkciókhoz kapcsolódó tranzakciókat, azok státuszától függően az alábbi kategóriákba helyezi az alkalmazás (ezen kategóriák alapján lehet keresni elsődlegesen): Aktuális tranzakciók Az ebben a menüpontban található tranzakciók: Határidős számlafizetés tranzakciók (a határidő lejáratáig) itt a következőkre van lehetősége: Fizetés most a tranzakció beküldésre kerül a Bankhoz Törlés a tranzakció törlésre kerül a listából azon Pénzküldés tranzakciók lekérdezése, melyekre vonatkozóan a címzett még nem rendelkezett és még nem járt le a visszajelzésre adott határidő folyamatban lévő parkolások lekérdezése (parkolás indításától a parkolás kézi, vagy automatikus befejezéséig) Fizetett tranzakciók Ebben a menüpontban csak a sikeresen lebonyolított / bank által feldolgozott tranzakciók jelennek meg: Parkolás esetében ide akkor kerül a tranzakció, ha a parkolás befejezése megtörtént, vagy szegedi parkolójegy vásárlás esetén sikeresen megvásárlásra került a parkolójegy(ek) Autópályamatrica-vásárlás esetén akkor, amennyiben a matrica sikeres vásárlását igazoló üzenet megérkezett. Pénzküldés esetén akkor, ha a fogadó fél kiválasztotta/megadta a kártyát/számlaszámot, amire a pénzt fogadni kívánja, a küldő fél pedig ezután kiválasztotta a kártyát, melyről a pénzt küldeni kívánja, és a megbízást beküldte a banknak Számlafizetés esetén a sikeres beküldés tényét jelzi (a megbízást a bank megkapta) Sikertelen tranzakciók Ebben a menüpontban jelennek meg a határidős számlafizetés tranzakciók a határidő lejárata után, valamint minden egyéb okból sikertelen tranzakció (pl. fedezethiány a fizetésre használt kártya esetén, stb.). Összes tranzakció Itt valamennyi tranzakció megjelenik, beleértve a sikerteleneket is. A listákban egy adott tranzakcióra kattintva lehetőség van a tranzakció minden adatának megtekintésére, valamint az adott tranzakció törlésére. A Tranzakció menüpont fejlécében található jobb oldali ikonra kattintva tovább lehet pontosítani a tranzakció lekérdezést az adott funkció megadásával (Pl. Parkolás). Ennek kiválasztása esetén csak az adott tranzakciótípushoz tartozó tranzakciók jelennek meg a fent jelzett megbontásban.

Erste MobilePay Felhasználói kézikönyv

Erste MobilePay Felhasználói kézikönyv Erste MobilePay Felhasználói kézikönyv ERSTE BANK HUNGARY ZRT. Tartalom 1. Az Erste MobilePay alkalmazásról... 2 2. Felhasználási feltételek... 2 2.2. Ügyfélkör... 2 3. Az alkalmazás letöltése... 3 3.1.

Részletesebben

Erste MobilePay Felhasználói kézikönyv

Erste MobilePay Felhasználói kézikönyv Erste MobilePay Felhasználói kézikönyv ERSTE BANK HUNGARY ZRT. Tartalom 1. Az Erste MobilePay alkalmazásról... 2 2. Felhasználási feltételek... 2 2.2. Ügyfélkör... 2 3. Az alkalmazás letöltése... 3 3.1.

Részletesebben

Erste MobilBank Felhasználói kézikönyv

Erste MobilBank Felhasználói kézikönyv Erste MobilBank Felhasználói kézikönyv ERSTE BANK HUNGARY ZRT. Tartalomjegyzék 1. Az Erste MobilBank alkalmazásról... 2 2. Felhasználási feltételek... 2 2.1. Technikai feltételek... 2 2.2. Ügyfélkör...

Részletesebben

PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés

PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés Felhasználói Dokumentáció 2014.01.08. Tartalomjegyzék Tájékoztató a PayU Mobil fizetési módról... 3 Az alkalmazás aktiválása... 3 Bankkártya regisztráció folyamata...

Részletesebben

Használati útmutató a NÚSZ Zrt. e-ügyfélszolgálat portál kezeléséhez

Használati útmutató a NÚSZ Zrt. e-ügyfélszolgálat portál kezeléséhez Használati útmutató a NÚSZ Zrt. e-ügyfélszolgálat portál kezeléséhez A NÚSZ Zrt., mint Szolgáltató az ematrica.nemzetiutdij.hu címen e-ügyfélszolgálati portált működtet. A portál szolgáltatásait a Felhasználó

Részletesebben

Útmutató parkolás indításához és leállításához

Útmutató parkolás indításához és leállításához Útmutató parkolás indításához és leállításához Parkolást ezután is az eddig megszokott felületeken lehet indítani: 1. hangautomata hívásával: +36-1-9999-798-as telefonszámon, követve az automata utasításait,

Részletesebben

Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez

Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez 1 Az Üzleti e-pack kedvezmény együttes igénybevételi feltételei: elektronikus számlaküldés igénylése (Távszámla, Telemátrix e-számla) számla

Részletesebben

Erste Sorszámhúzó Felhasználói kézikönyv

Erste Sorszámhúzó Felhasználói kézikönyv Erste Sorszámhúzó Felhasználói kézikönyv Tartalom 1. Az Erste Sorszámhúzó alkalmazásról... 2 2. Felhasználási feltételek... 3 2.2. Ügyfélkör... 3 3. Az alkalmazás letöltése... 4 3.1. Alkalmazás regisztráció...

Részletesebben

Magyar Cetelem Bank Zrt.

Magyar Cetelem Bank Zrt. A Cetnet Internet Bank regisztrációval, illetve a rendszer használatával Ön elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket, ezért kérjük, figyelmesen olvassa el azokat! A regisztráció feltételei Rendelkezni

Részletesebben

EME ZRT. Fizessen mobillal! Használati útmutató e-matrica

EME ZRT. Fizessen mobillal! Használati útmutató e-matrica EME ZRT. Fizessen mobillal! Használati útmutató e-matrica Tudnivalók ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK Ügyfeleink már 2006. decembere óta vásárolhatnak napi, heti, havi és havi e-matricát is mobiltelefonon keresztül,

Részletesebben

TaxiLike használati bemutató Taxitársaságok és Taxisofőrök részére

TaxiLike használati bemutató Taxitársaságok és Taxisofőrök részére TaxiLike használati bemutató Taxitársaságok és Taxisofőrök részére 2012 09 03 Tartalom I. TaxiLike rövid bemutatás II. Első lépések Taxitársaság és Taxisofőrök részére III. TaxiLike Driver használata munka

Részletesebben

epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás)

epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás) epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás) Verzió: 2.1.0 Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 3 2. epos - MOBIL egyenleg feltöltés... 4 2.1. Az epos MOBIL egyenleg

Részletesebben

epostabox Szolgáltatásismertető Adja meg a felhasználó nevét és jelszavát (2), majd kattintson a Belépés (3) gombra

epostabox Szolgáltatásismertető Adja meg a felhasználó nevét és jelszavát (2), majd kattintson a Belépés (3) gombra epostabox Szolgáltatásismertető 1. Belépés a rendszerbe Kattintson a Belépés (1) mezőre Adja meg a felhasználó nevét és jelszavát (2), majd kattintson a Belépés (3) gombra Jelszó emlékeztető: Az Elfelejtette

Részletesebben

ViCA. Virtuális Chipkártya Alkalmazás

ViCA. Virtuális Chipkártya Alkalmazás ViCA Virtuális Chipkártya Alkalmazás Mire használható a ViCA? A ViCA egy Android és ios platformokat támogató okostelefonokon és táblagépeken futó, innovatív személyhitelesítő alkalmazás, amellyel a felhasználó

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. BUDAPESTI NÉMET ISKOLA WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Nyelv Választás... 3 Regisztráció... 4 Bejelentkezés...

Részletesebben

A K&H e-bank és mobilbank még egyszerűbb kezeléséhez összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, kérjük olvassa át a válaszokat.

A K&H e-bank és mobilbank még egyszerűbb kezeléséhez összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, kérjük olvassa át a válaszokat. K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu Kedves Ügyfelünk! A K&H e-bank és mobilbank még egyszerűbb kezeléséhez

Részletesebben

Fontos tudnivaló Fizetés emelt díjas SMS-sel Bankkártyás fizetés

Fontos tudnivaló Fizetés emelt díjas SMS-sel Bankkártyás fizetés Fontos tudnivaló Ha a fizetés nem teljesül, következménye sincs. Ha például az ügyfél elindítja bankkártyás fizetést, de nem adja meg a kártyaadatait, visszalép, nem utal vagy bármi egyéb módon megszakítja

Részletesebben

1. Mire használható a ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás)?

1. Mire használható a ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás)? 1. Mire használható a ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás)? A ViCA egy Android/iOS okostelefonon/táblagépen futó innovatív jelszógeneráló alkalmazás. A ViCA-val bejelentkezését tudja jóváhagyni/elutasítani,

Részletesebben

voxpay Parkolási szolgáltatás általános szerződési feltételek

voxpay Parkolási szolgáltatás általános szerződési feltételek voxpay Parkolási szolgáltatás általános szerződési feltételek Hatályos: 2014-08-26-tól Szolgáltató adatai Voxinfo Kft. Cím: 1034 Budapest, Bécsi út 100. Adószám: 12180439-2-41 Cégjegyzékszám: 01-09-562739

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Tartalom MKB Pay mobilalkalmazás telepítése Regisztráció az MKB Pay mobilalkalmazásba Fizikai bankkártya virtualizálása kártyaadatok megadásával Azonnali kártyavirtualizáció SMS

Részletesebben

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Bevezető A Citibank Online Internet Banking segítségével a nap 24 órájában, biztonságosan intézheti pénzügyeit, hiszen számos banki szolgáltatás elérhető

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. TESTNEVELÉSI EGYETEM GYAKORLÓ SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

OTP Portálok. Felhasználói útmutató magánszemélyek részére. OTP Egészségpénztár OTP Nyugdíjpénztár OTP SZÉP Kártya OTP Cafeteria Nyilatkoztató

OTP Portálok. Felhasználói útmutató magánszemélyek részére. OTP Egészségpénztár OTP Nyugdíjpénztár OTP SZÉP Kártya OTP Cafeteria Nyilatkoztató OTP Portálok Felhasználói útmutató magánszemélyek részére 2017 Készítette: Konyicsák Zoltán 1. Néhány szó az OTP Portálok programról Az OTP Portálok honlapon az OTP Pénztárszolgáltató Zrt., az OTP Nyugdíjpénztár,

Részletesebben

Fizessen mobillal! Mobilparkolás. Használati útmutató mobilparkolás. Parkolás TELEFONHÍVÁSSAL. Indítás: Leállítás: ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ

Fizessen mobillal! Mobilparkolás. Használati útmutató mobilparkolás. Parkolás TELEFONHÍVÁSSAL. Indítás: Leállítás: ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ Sikeres regisztrációt és egyenlegfeltöltést követôen a mobilparkolás igénybe vehetô. A szolgáltatás bármelyik mobilszolgáltató hálózatán keresztül, számkijelzés beállításával használható.

Részletesebben

Internet bank felhasználói leírás v1.1

Internet bank felhasználói leírás v1.1 Internet bank felhasználói leírás v1.1 Miután az Internet Bank használatára leadta igénylését, 5 munkanapon belül E- mailben megkapja a Csoport, illetve a Felhasználó nevét, SMS-ben pedig az első belépéshez

Részletesebben

Új és régi Internetbank összehasonlítás

Új és régi Internetbank összehasonlítás Új és régi Internetbank összehasonlítás Új Internetbank 1. Szerződéskötés Szerződés aláírást követően azonnal kap egy jelszót, amellyel beléphet a rendszerbe és azonnal használhatja. 2. epin kód Az epin

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 1 Tartalom Felhasználói kézikönyv... 1 MyDmc... 3 Új felhasználó létrehozása... 3 Regisztráció adatok megadásával... 3 Regisztráció Google fiókkal... 4 Regisztráció Facebook fiókkal...

Részletesebben

epos - MOBIL egyenleg feltöltés Felhasználói leírás

epos - MOBIL egyenleg feltöltés Felhasználói leírás epos - MOBIL egyenleg feltöltés Felhasználói leírás Verzió: 2.0.1 Oldal: 1 / 12 Tartalomjegyzék I. Bevezetés 3 II. Az epos MOBIL egyenleg feltöltés lépései 4 III. ÁFÁ-s számla igénylés 9 IV. Ügyfélszolgálat

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Mobile Online Android és ios szoftver alkalmazáshoz Verzió 1.0 2014.11.28. 1/12 TARTALOMJEGYZÉK 1 Bevezető... 3 2 A Terminál használata... 3 2.1 Az első indítás... 3 2.2 Bejelentkezés...

Részletesebben

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM,

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM, Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM, NEM NAPKÖZIS GYERMEKEK MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATA Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

Útmutató. Elektronikus ügyintézéshez a www.nebih.gov.hu oldalon. 2012. július 25. Oldal: 1 / 8

Útmutató. Elektronikus ügyintézéshez a www.nebih.gov.hu oldalon. 2012. július 25. Oldal: 1 / 8 Útmutató Elektronikus ügyintézéshez a www.nebih.gov.hu oldalon 2012. július 25. Oldal: 1 / 8 Tartalomjegyzék I. Fontos tudnivalók... 3 II. Belépés a felületre... 3 III. E-ügyintézés... 4 1. Bizonylatkitöltés

Részletesebben

Raiffeisen DirektNet, Internet Banking. Felhasználói kézikönyv - Új funkciók

Raiffeisen DirektNet, Internet Banking. Felhasználói kézikönyv - Új funkciók Raiffeisen DirektNet, Internet Banking Felhasználói kézikönyv - Új funkciók TARTALOM 1. LEJÁRT TARTOZÁSOK MEGJELENÍTÉSE LAKOSSÁGI ÜGYFELEKNEK... 2 2. FORINTÁTUTALÁS HITELKÁRTYASZÁMLÁRÓL MAGÁNSZEMÉLYEKNEK...

Részletesebben

Euro-eBank Ügyfélprogram (ÜP) Felhasználói Leírás v. 3.00

Euro-eBank Ügyfélprogram (ÜP) Felhasználói Leírás v. 3.00 Euro-eBank Ügyfélprogram (ÜP) Felhasználói Leírás v. 3.00 1 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 3 2. Program indítása:... 3 3. A program üzemmódjai:... 4 4. Számlaegyenleg lekérdezése:... 4 5. Számlakivonatok

Részletesebben

Átutalások. Eseti és tartós átutalások megadása bankon belülre és kívülre

Átutalások. Eseti és tartós átutalások megadása bankon belülre és kívülre Átutalások Az Átutalások menüpontban indíthat utalást forintban és devizában, bankon kívül és belül, belfölde és külföldre egyaránt. Lehetősége van többek között jövőbeni és tartós átutalási megbízások

Részletesebben

Kézikönyv online bérletvásárláshoz

Kézikönyv online bérletvásárláshoz 1 Kézikönyv online bérletvásárláshoz REGISZTRÁCIÓ A regisztrációhoz létre kell hoznia egy felhasználói profilt. 1. A kezdőlapon kattintson a Regisztráció gombra. 2. Kérjük, írja be az összes kért adatot.

Részletesebben

Felhasználói Leírás v.2.00

Felhasználói Leírás v.2.00 Euro-eBank Ügyfélprogram (ÜP) Felhasználói Leírás v.2.00 Bakonyvidéke Takarékszövetkezet 1. Tartalomjegyzék Bevezetés... 3 Program indítása:... 3 A program üzemmódjai:... 4 Számlaegyenleg lekérdezése:...

Részletesebben

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket!

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! Megrendelés menete 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! 2. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba! ( Kosárba kifejezésre kattintva.) 3. Amennyiben szeretne további terméket kosárba

Részletesebben

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Szülői Ügyfélkapu Felület

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Szülői Ügyfélkapu Felület Felhasználói Kézikönyv Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Szülői Ügyfélkapu Felület 1. Bejelentkezés A szuloifelulet.kello.hu címen lehet bejelentkezni a rendszerbe. A rendszer kétféle bejelentkezést tesz lehetővé:

Részletesebben

A rendszerfejlesztés során új szolgáltatások válnak elérhetővé, amelyeknek részleteiről számlavezető fiókjában érdeklődhet.

A rendszerfejlesztés során új szolgáltatások válnak elérhetővé, amelyeknek részleteiről számlavezető fiókjában érdeklődhet. Tisztelt Ügyfelünk! Takarékszövetkezetünk az Internet Banking szolgáltatásában 2017. november 23-én 15:00 órától rendszerfejlesztést hajt végre, amelynek várható befejezése 2017. november 24. 8:00. A megadott

Részletesebben

TELEPÍTÉSI ÉS ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ

TELEPÍTÉSI ÉS ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ TELEPÍTÉSI ÉS ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ ITS hordozható OBU gépjárműfedélzeti egység A Magyarországon díjköteles útszakaszok elektronikus útdíj bevallásához Kedves Vásárlónk, üzembehelyezés előtt gondosan

Részletesebben

Hiteles Elektronikus Postafiók

Hiteles Elektronikus Postafiók NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. H-1081 Budapest, Csokonai utca 3. Hiteles Elektronikus Postafiók Tárhely adminisztráció 2018.05.07. v.1.2. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 2. BEJELENTKEZÉS

Részletesebben

Számla. Eõry Tibor Tófalva utca 8. Budapest. Tófalva utca 8.

Számla. Eõry Tibor Tófalva utca 8. Budapest. Tófalva utca 8. Számla Vodafone Magyarország zrt. 1096, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Vodafone Ügyfélszolgálat: 1270

Részletesebben

OTP Egészségpénztár OTP Nyugdíjpénztár OTP SZÉP Kártya OTP Cafeteria Nyilatkoztató. https://www.otpportalok.hu. Készítette: Konyicsák Zoltán

OTP Egészségpénztár OTP Nyugdíjpénztár OTP SZÉP Kártya OTP Cafeteria Nyilatkoztató. https://www.otpportalok.hu. Készítette: Konyicsák Zoltán https://www.otpportalok.hu Készítette: Konyicsák Zoltán Tartalom 1 Néhány szó az OTP Portálok programról... 3 1.1 Az OTP Portálok bevezetésének célja... 3 2 Belépés az OTP Portálok oldalra... 4 2.1 A bejelentkezéshez

Részletesebben

Haszna lati ú tmútató a NÚ SZ Zrt. e-ú gyfe lszólga lat pórta l kezele se hez

Haszna lati ú tmútató a NÚ SZ Zrt. e-ú gyfe lszólga lat pórta l kezele se hez Haszna lati ú tmútató a NÚ SZ Zrt. e-ú gyfe lszólga lat pórta l kezele se hez A NÚSZ Zrt., mint Szolgáltató az ematrica.autopalya.hu címen e-ügyfélszolgálati portált működtet. A portál szolgáltatásait

Részletesebben

Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz

Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz Tisztelt Partnerünk! Ezúton tájékoztatom, hogy a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (a továbbiakban: MNVH) szolgáltatásai (hírlevél, projektötlet

Részletesebben

O365 és felhő szolgáltatások igénybevételéhez szükséges beállítások

O365 és felhő szolgáltatások igénybevételéhez szükséges beállítások F E L H A S Z N Á L Ó I L E Í R Á S O365 és felhő szolgáltatások igénybevételéhez szükséges beállítások BGF Informatikai Főosztály 2014. szeptember 24. H-1149 Budapest, Buzogány utca 11-13. www.bgf.hu

Részletesebben

OKTATÁSKUTATÓ ÉS FEJLESZTŐ INTÉZET TÁMOP-3.1.5/12-2012-0001 Pedagógusképzés támogatása

OKTATÁSKUTATÓ ÉS FEJLESZTŐ INTÉZET TÁMOP-3.1.5/12-2012-0001 Pedagógusképzés támogatása TÁMOP-3.1.1-11/1 XXI. századi közoktatás Technikai tudnivalók a jelentkezéshez Regisztráció A regisztráció az OFI honlapon elérhető A pályázók kizárólag elektronikusan úton jelentkezhetnek az innen elérhető

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv - Android kliens

Felhasználói kézikönyv - Android kliens Felhasználói kézikönyv - Android kliens Tartalom Telepítés Indítás Fő képernyők Térkép Rétegválasztó ablak Kilépés Keresés Lista Részletek Telepítés Az Élő Berek Android alkalmazás letölthető a www.e-berek.hu

Részletesebben

Csavarda mobil áruház

Csavarda mobil áruház Csavarda mobil áruház Használati útmutató Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarda mobil áruház alkalmazást, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. TARTALOMJEGYZÉK 1. Letöltés 2. oldal 2.

Részletesebben

Csődfigyelő. Figyelje Ön is gazdasági partnerit!

Csődfigyelő. Figyelje Ön is gazdasági partnerit! Csődfigyelő Figyelje Ön is gazdasági partnerit! 1. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék Bevezetés Regisztráció Kupon kód aktiválás Belépés az alkalmazásba Megfigyelt cégek listája Csődfigyelési beállítások

Részletesebben

Oszkar.com Android alkalmazás v1.2

Oszkar.com Android alkalmazás v1.2 Oszkar.com Android alkalmazás v1.2 Az 1.2 verzióban a következő funkciók érhetők el: Be- kijelentkezés Autós ajánlatok keresése, akár dátum intervallumra Pontos és közeli ajánlatok megjelenítése Autós

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ TITKOS ÜGYKEZELŐI KÉPZÉSRE ÉS VIZSGÁRA TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉSHEZ. (Gazdálkodó szervezetek részére) január

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ TITKOS ÜGYKEZELŐI KÉPZÉSRE ÉS VIZSGÁRA TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉSHEZ. (Gazdálkodó szervezetek részére) január FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ TITKOS ÜGYKEZELŐI KÉPZÉSRE ÉS VIZSGÁRA TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉSHEZ (Gazdálkodó szervezetek részére) 2019. január Tartalom 1. Bevezető... 3 2. Regisztráció folyamata... 4 3. A jelentkezés

Részletesebben

SEGÉDLET PAY PAL REGISZTRÁCIÓHOZ

SEGÉDLET PAY PAL REGISZTRÁCIÓHOZ SEGÉDLET PAY PAL REGISZTRÁCIÓHOZ 1. Belépés a PayPal rendszerébe: A Sign Up for Free gomb megnyomásával 2. Ez a belépés az alábbi oldalra irányítja, ahol alapbeállításként a Personal Account van kijelölve

Részletesebben

Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat

Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat KÉZIKÖNYV Online ügyfélszolgálat Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Budai Egészségközpontban immár online ügyfélszolgálaton keresztül is módja van egészségügyi ellátással

Részletesebben

OTPdirekt Internet Banking. Használati útmutató

OTPdirekt Internet Banking. Használati útmutató OTPdirekt Internet Banking Használati útmutató 1 Tartalom I. OTPdirekt Internet Banking : Azonosítási lépések I.1. Azonosítás OTP Bank Románia által kibocsátott bankkártya segítségével...3 I.2. Azonosítás

Részletesebben

EME ZRT. Fizessen mobillal! Használati útmutató zárttéri mobilparkolás

EME ZRT. Fizessen mobillal! Használati útmutató zárttéri mobilparkolás EME ZRT. P Fizessen mobillal! Használati útmutató zárttéri mobilparkolás Zárttéri Mobilparkolás ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A felszíni mobilparkolás rohamosan növekvô népszerûsége magával hozta az igényt, hogy

Részletesebben

NEPTUN MOBIL ALKALMAZÁS FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET

NEPTUN MOBIL ALKALMAZÁS FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET NEPTUN MOBIL ALKALMAZÁS FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET Felhasználói dokumentáció verzió 1.0 Budapest, 2015. Változáskezelés Verzió Dátum Változás Pont Cím Oldal Kiadás: 2015.07.05. Verzió: 1.6. Oldalszám: 2 / 12

Részletesebben

Tartalom jegyzék 1 BEVEZETŐ 2 1.1 SZOFTVER ÉS HARDVER KÖVETELMÉNYEK 2 2 TELEPÍTÉS 2 3 KEZELÉS 5

Tartalom jegyzék 1 BEVEZETŐ 2 1.1 SZOFTVER ÉS HARDVER KÖVETELMÉNYEK 2 2 TELEPÍTÉS 2 3 KEZELÉS 5 Tartalom jegyzék 1 BEVEZETŐ 2 1.1 SZOFTVER ÉS HARDVER KÖVETELMÉNYEK 2 2 TELEPÍTÉS 2 3 KEZELÉS 5 3.1 ELSŐ FUTTATÁS 5 3.2 TULAJDONOSI ADATLAP 6 3.3 REGISZTRÁLÁS 6 3.4 AKTIVÁLÁS 6 3.5 MÉRÉS 7 3.5.1 ÜGYFÉL

Részletesebben

Számla. Eõry Tibor. Budapest Tófalva utca 8. 1048. Tófalva utca utca 8.

Számla. Eõry Tibor. Budapest Tófalva utca 8. 1048. Tófalva utca utca 8. Számla Vodafone Magyarország zrt. 1096, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Vodafone Ügyfélszolgálat: 1270

Részletesebben

Új és régi internetbank összehasonlítás / Legfontosabb változások

Új és régi internetbank összehasonlítás / Legfontosabb változások Új és régi internetbank összehasonlítás / Legfontosabb változások Tartalomjegyzék 1. Új és régi Internetbank összehasonlítás... 2 Ügyfélválasztó...4 Welcome képernyő...5 Számlák áttekintése...9 Átutalási

Részletesebben

Parlagfű Bejelentő Rendszer

Parlagfű Bejelentő Rendszer Parlagfű Bejelentő Rendszer felhasználói útmutató A rendszer elérése: Elérési cím: www.govcenter.hu/pbr Felhasználói funkciók: 1. Regisztráció Új felhasználói fiókot az oldalsó menüben a [Regisztráció]-ra

Részletesebben

Új és régi Budapest Internetbank összehasonlítás

Új és régi Budapest Internetbank összehasonlítás Új és régi Budapest Internetbank összehasonlítás Új Budapest Internetbank 1. Szerződéskötés Szerződés aláírást követően azonnal kap egy jelszót, amellyel beléphet a rendszerbe és azonnal használhatja.

Részletesebben

1. Hogyan tölthetem le a Tesco Clubcard mobilapplikációt mobilkészülékre?

1. Hogyan tölthetem le a Tesco Clubcard mobilapplikációt mobilkészülékre? 1. Hogyan tölthetem le a Tesco Clubcard mobilapplikációt mobilkészülékre? A 2.0.0 és az ennél frissebb verziójú alkalmazás kizárólag Android és ios operációs rendszerre érhető el! A régebbi verzió Windows

Részletesebben

MKB. Mobil NetBANKár. Belépés: m.mkb.hu Elérhetı funkciók:

MKB. Mobil NetBANKár. Belépés: m.mkb.hu Elérhetı funkciók: MKB Mobil NetBANKár Belépés: m.mkb.hu Elérhetı funkciók: Számlainformációk: o A funkció lehetıséget nyújt arra, hogy megtekinthesse Számlaegyenlegét és Számlatörténetét. Lekérdezheti az elızı egy vagy

Részletesebben

Regisztrálási útmutató

Regisztrálási útmutató Regisztrálási útmutató Az első feladat a FONIO szolgáltatás igénybevételéhez, hogy adatait megadva beregisztrál a weboldalunkon: www.fonio.hu. a. A weboldalunk ( www.fonio.hu ) elindítása után válassza

Részletesebben

QB-Suli Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4.

QB-Suli Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4. Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4. Készítette: Quadro Byte Zrt. Tartalomjegyzék: 1. Bevezető...3 2. QB-SULI Help...3 3. Regisztráció...3 4. Bejelentkezés...4 4.1. Elfelejtette

Részletesebben

CitiManager: Migrációs gyors útmutató kártyabirtokosok részére

CitiManager: Migrációs gyors útmutató kártyabirtokosok részére Ez a Gyors útmutató az alábbiakban segít: 1. Regisztráció a CitiManager portálra a) Csak már meglévő online kivonatos kártyabirtokosok részére b) Csak papír alapú kivonatos kártyabirtokosok részére 2.

Részletesebben

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - ios

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - ios Program megnevezése: Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 Pályázat címe: HUSK JOBs portal Közös munkaerő-piaci információs rendszer A vezető partner: Centrum pokročilých

Részletesebben

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Ahhoz, hogy bármilyen ios-t használó eszközt tudjunk, rendeltetésszerűen használni szükségünk van egy úgynevezett Apple ID-re. Ennek segítségével jogosultságot

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 3 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

MOBILFIZETÉS ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

MOBILFIZETÉS ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK Általános és Domino Üzletszabályzat 4. számú melléklet MOBILFIZETÉS ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. Jelen melléklet tartalmazza a Szolgáltató MobilFizetés Általános Szolgáltatási

Részletesebben

Műszaki előfeltételek

Műszaki előfeltételek Műszaki előfeltételek 1. Böngésző proxy beállítás A T-Mobile HotSpot szolgáltatás igénybe vételéhez böngészőprogramban ki kell kapcsolni a proxy beállításokat. Ehhez Internet Explorer esetén a Tools/Internet

Részletesebben

Felhasználói dokumentáció a teljesítményadó állományok letöltéséhez v1.0

Felhasználói dokumentáció a teljesítményadó állományok letöltéséhez v1.0 Felhasználói dokumentáció a teljesítményadó állományok letöltéséhez v1.0 www.kekkh.gov.hu Státusz: Verzió Cím Dátum SzerzőFolyamatban Változások Verzió Dátum Vállalat Verzió: 1.0 Szerző: Lénárd Norbert

Részletesebben

Fundamenta ebanking. Felhasználói útmutató

Fundamenta ebanking. Felhasználói útmutató Fundamenta ebanking Felhasználói útmutató 1. Fundamenta ebanking regisztráció (első belépés) Rendszerünkbe való első belépéskor a bejelentkező felületen kattintson az alsó sorban középen található Regisztráció-első

Részletesebben

AZ ILLETÉK ELEKTRONIKUS MEGFIZETÉSE (ÉFP)

AZ ILLETÉK ELEKTRONIKUS MEGFIZETÉSE (ÉFP) AZ ILLETÉK ELEKTRONIKUS MEGFIZETÉSE (ÉFP) 2018-04-27 Felhívjuk a figyelmet, hogy az ÉTDR a mindenkori jogszabályi keretek között működik, a csatlakozószerveknek és személyeknek a mindenkori jogszabály

Részletesebben

Műszaki online hibabejelentő kézikönyv

Műszaki online hibabejelentő kézikönyv Műszaki online hibabejelentő kézikönyv Verzió 1. 2017.november. 06. 1 Tartalom 1. Bevezető... 3 2. Regisztráció... 4 3. Műszaki hibabejelentés.... 10 4. Bejelentkezés... 11 5. Bejelentkezés után... 12

Részletesebben

melyet a következő linken tehet meg. https://my.tnt.com/mytnt/registration/register.do?resplang=hu&respcountry=hu

melyet a következő linken tehet meg. https://my.tnt.com/mytnt/registration/register.do?resplang=hu&respcountry=hu Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbi rövid útmutató tató reményeink szerint segítséget fog nyújtani Önnek, hogy megtegye első lépéseit a megújult webes alapú, elektronikus fuvarlevél kitöltő alkalmazásunk használatában.

Részletesebben

Barion Parkolásra és Barion Autópálya-matricára vonatkozó kiegészítő általános szerződési feltételek

Barion Parkolásra és Barion Autópálya-matricára vonatkozó kiegészítő általános szerződési feltételek Barion Parkolásra és Barion Autópálya-matricára vonatkozó kiegészítő általános szerződési feltételek Hatályos: 2019. június 2. A Barion Payment Zrt. (székhely: 1117 Budapest, Infopark sétány 1. I. épület

Részletesebben

SIMPLEPAY ONLINE FIZETÉSI RENDSZER Fizetési tájékoztató

SIMPLEPAY ONLINE FIZETÉSI RENDSZER Fizetési tájékoztató SIMPLEPAY ONLINE FIZETÉSI RENDSZER Fizetési tájékoztató MIT ÉRDEMES TUDNI A SIMPLEPAY FIZETÉSI RENDSZERRŐL? A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés 1 TARTALOMJEGYZÉK Rendelés feldolgozása lehetőségek Rendelés keresőből Termékválasztó Gyors rendelés Rendelés kedvencek közül Rendelés

Részletesebben

Segédlet az Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal által kiadott, EGERPH_1431-es építményadó bevallásához használt elektronikus nyomtatványhoz.

Segédlet az Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal által kiadott, EGERPH_1431-es építményadó bevallásához használt elektronikus nyomtatványhoz. Segédlet az Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal által kiadott, EGERPH_1431-es építményadó bevallásához használt elektronikus nyomtatványhoz. Elektronikus adóbevallását a NAV portáljáról letöltött

Részletesebben

BUDAI EGÉSZSÉGKÖZPONT ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLATI RENDSZER

BUDAI EGÉSZSÉGKÖZPONT ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLATI RENDSZER BUDAI EGÉSZSÉGKÖZPONT ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLATI RENDSZER TARTALOMJEGYZÉK Tartalomjegyzék... 2 Az ONLINE ügyfélszolgálati rendszer elérése... 3 Az ONLINE ügyfélszolgálati rendszer használatához szükséges

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 4 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

Az Önök által megigényelt biztosítások gyors és egyszerű kezelésére szolgál Compline Utasbiztosítási Rendszerünk.

Az Önök által megigényelt biztosítások gyors és egyszerű kezelésére szolgál Compline Utasbiztosítási Rendszerünk. Tisztelt Partnerünk! Az Önök által megigényelt biztosítások gyors és egyszerű kezelésére szolgál Compline Utasbiztosítási Rendszerünk. A biztosítások rögzítése mellett kizárólag a rendszeren keresztül

Részletesebben

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv Mikroszámla Interneten működő számlázóprogram Kézikönyv Tartalomjegyzék Weboldal 2 Regisztráció 3 Bejelentkezés 4 Főoldal 6 Menüsor szerkezete 7 Számlák 8 Beállítások 9 Fizetési módszerek kezelése 10 Kedvezmények

Részletesebben

Az új Electra Internet Banking rendszerbe történő belépéssel kapcsolatos technikai tudnivalók

Az új Electra Internet Banking rendszerbe történő belépéssel kapcsolatos technikai tudnivalók Az új Electra Internet Banking rendszerbe történő belépéssel kapcsolatos technikai tudnivalók A bejelentkezés az alábbi honlapcímről történhet: www.pannontakarek.hu A honlap jobb felső sarkában az Internet

Részletesebben

Vodafone ReadyPay. Használati útmutató

Vodafone ReadyPay. Használati útmutató Vodafone ReadyPay Használati útmutató 1 - Párosítás Bluetooth-on keresztül, első beállítások 2 - Fizetés 3 - Menüpontok Párosítás Bluetooth-on keresztül, első beállítások Az első lépés Megjegyzés: A ReadyPay

Részletesebben

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál Felhasználói leírás Tartalomjegyzék 1Regisztráció... 2 1.1Regisztráció megerősítése... 3 2Bejelentkezés... 4 3Elfelejtett jelszó... 4 4A Partner Portál felépítése...

Részletesebben

A Magyar Posta Zrt. és a Díjnet Zrt. közös Általános Szerződési Feltételei a CSEKKOLÓ-szolgáltatás icsekk rendszerben történő igénybevételéhez

A Magyar Posta Zrt. és a Díjnet Zrt. közös Általános Szerződési Feltételei a CSEKKOLÓ-szolgáltatás icsekk rendszerben történő igénybevételéhez A Magyar Posta Zrt. és a Díjnet Zrt. közös Általános Szerződési Feltételei a CSEKKOLÓ-szolgáltatás icsekk rendszerben történő igénybevételéhez 1. AZ ÁSZF CÉLJA A CSEKKOLÓ Szolgáltatás icsekk elnevezésű

Részletesebben

REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK REGISZTRÁCIÓ Regisztrációra akkor van szükség, ha még nem volt nálunk semmilyen

Részletesebben

QLink Universal SOFTPHONE - TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ

QLink Universal SOFTPHONE - TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ QLink Universal SOFTPHONE - TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ iphone android android windows phone www.quaestel.hu Köszönjük, hogy kipróbálja telefonszolgáltatásunkat! A továbbiakban segítséget kívánunk nyújtani készüléke

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ TITKOS ÜGYKEZELŐI KÉPZÉSRE ÉS VIZSGÁRA TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉSHEZ. (Gazdálkodó szervezetek részére) 2017.április

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ TITKOS ÜGYKEZELŐI KÉPZÉSRE ÉS VIZSGÁRA TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉSHEZ. (Gazdálkodó szervezetek részére) 2017.április FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ TITKOS ÜGYKEZELŐI KÉPZÉSRE ÉS VIZSGÁRA TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉSHEZ (Gazdálkodó szervezetek részére) 2017.április 1 Tartalom 1. Bevezető... 3 2. Regisztráció folyamata... 4 3. A jelentkezés

Részletesebben

EU LOGIN KÉZIKÖNYV. Tartalom

EU LOGIN KÉZIKÖNYV. Tartalom EU LOGIN KÉZIKÖNYV Az EU Login az Európai Bizottság megújult felhasználó-azonosítási rendszere, amely a korábbi ECAS rendszert váltja fel. Az EU Login lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen

Részletesebben

Titkosított kommunikáció. Mindenkivel. Egyszerűen.

Titkosított  kommunikáció. Mindenkivel. Egyszerűen. Felhasználói kézikönyv Android 2 Bevezető Android okostelefon beállítása A felhasználói kézikönyv abban segít, hogy a titkositott.email weboldalon megrendelt e-mail titkosítási szolgáltatást igénybe tudja

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATI HATÁSKÖRBE TARTOZÓ ADÓK ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉSÉRŐL

TÁJÉKOZTATÓ EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATI HATÁSKÖRBE TARTOZÓ ADÓK ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉSÉRŐL TÁJÉKOZTATÓ 1 EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATI HATÁSKÖRBE TARTOZÓ ADÓK ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉSÉRŐL Kedves Egriek! Tisztelt Adózóink! Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata továbbra is elkötelezett

Részletesebben

Kérjük, regisztráljon az alábbi oldalon:

Kérjük, regisztráljon az alábbi oldalon: Kedves Ügyfelünk! Szeretnénk, ha Ön is megismerkedne Online ügyfélszolgálatunkkal, melyen keresztül kényelmesen, könnyedén, sorban állás nélkül intézheti energiaszolgáltatással kapcsolatos ügyeit. Kiadványunk

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Elektronikus Ügyintézés (EÜHT) Kézbesítési tárhely V 1.6 Utolsó mentés: 2015. 08. 11. TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezető... 3 2. Fogalomtár... 3 3. Kézbesítési Tárhely - szolgáltatás Intézmények

Részletesebben

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - Android

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - Android Program megnevezése: Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 Pályázat címe: HUSK JOBs portal Közös munkaerő-piaci információs rendszer A vezeto partner: Centrum pokročilých

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben