- 4 db Chester fotel - 766x847~1100 rnm befogla16 mcretu, I. oszt. szlovcn tolgy

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "- 4 db Chester fotel - 766x847~1100 rnm befogla16 mcretu, I. oszt. szlovcn tolgy"

Átírás

1 amely Ittrejdtt az OrsziiggyiilCs Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tq 1-3., Ad6szh: BankszSunlaszh: M~LK Ktpviseleteben eljk6 szerntly neve: Bakos Emil, gazdasigi-6s miikiidtettsi fiigazgat6-helyettes mint Megrendelb (tovhbbiakban: Megrendelb) m~&zrbl a Piipai Asztalos Kft Pipa, Kopja u Cg. : Ad6szh: Bankszhlaszh: Keviseleteben eljk6 szemtly neve: Kovics J6zsef, iigyvezetb igagat6 mint vtillalkoz6 (a tovhbbiakban: Viillalkoz6) kozott az alulirott helyen 6s idbpontban, az,,orszaighiz Feemelet 8. sz. tesem blsltosainak gyirtsisa (501/2013)99 tkgyhban, a kovetkezb feltttelekkel.

2 A Megrendelo megrendeli a Vhllalkoz6t61 az Orszaghkz, Foemelet 8. sz. terem butorainak gyhrtbht a szerzodcs 1. szhmu mellckletct kcpezo belsocpitcsz tervdokumenthci6 alapjin az alhbbiak szerint: - 1. db olvas6fotel- 766x847~1100 mm befogla16 mcretu, I. oszt. szlovcn tolgy lhbakkal 6s I. oszt. Borovi fenyo vkzszerkezettel, hagyominyos kh-pitoziissal. - 1 db Chester kanapc x847x1100 mm befogla16 mcretu, I. oszt. szlovcn tolgy 1hbakkalCs I. oszt. Borovi fenyo vkzszerkezettel, hagyominyos kftrpitozhssal. - 4 db Chester fotel - 766x847~1100 rnm befogla16 mcretu, I. oszt. szlovcn tolgy 1hbakkalCs I. oszt. Borovi fenyo vkzszerkezettel, hagyominyos kftrpitozhssal. - 6 db himzett fotel gyhrtba - 766x790~1100 mm befogla16 mcretii - 1 db karosszck - 600x600x1050 mm befoglal6 mcretu, fehcrbe hkott hllapotban htadott karosszek fedokftrpittal val6 behtizhsa 2. TeljesitCsi hatriridii 2.1 A teljesitks hathrideje: augusztus 15. Vhllalkoz6 eloteljesitcsre jogosult a Megrendelovel elozetesen egyeztetett idopontban. 2.2 Tekintettel ma, hogy Megrendelo jelen szerzodcs megkbtcscve1 elcrni kivint cclja a teljesitcs helyekcnt megielolt terem butorainak egyscges arculata, Megrendelo szerzod6ses Crdeke hogy a szerzodcs thrgyht kcpezo valamennyi butor egflttesen keriiljon teljesitesre, a rcszteljesitcst Megrendelo kizhrja. A szerzodcs keretcben nfljtott szolghltaths oszthatatlan szolghltathsnak minosul. EloteljesitCsre is csak egyben, valamennyi butor szdlitba esetdn van lehetoskg. 2.3 A kiviteli utemtervet a szerzodcs 2. szh6 mellcklete tartalmazza. 3. Vrillalkozrisi dij 3.1 Vhllalkoz6t az 1. pontban meghatiirozott valamennyi butor szerzodcsszerii, minoskgi hibht61 mentes elkcszitcse ellenkben nett ,- Ft + fa, azaz mindijsszesen brutt forint illeti meg. 3.2 A 3.1 pontban meghatkozott vhllalkozhsi dij tartalmazza a szerzodcs teljesitcschez szukscges valamennyi koltscget, azon felul egycb hr, dij felszhithska, koltscg elszamolhshra nines lehetoskg, Cs a szerzodcskotcst kovetoen semmilyen jogcimen sem emelheto. 3.3 A rcszletes koltscgvetcs a szerzodcs 3. szhmu mellckletct kcpezi. 4.1 Megrendelo elolegfizetcst nem teljesit. Vhllalkoz6 egy szhla benyujtashra jogosult.

3 4.2 A szimla kibocsat.t8sanak feltctele a szerzodcs 1. szhd mellckletctben meghatarozott valarnennyi bdtor hiknytalan Cs hibatlan elkcszitcscnek Cs teljesitcs helycn tortcno atadasbak mindkct fcl altal alhirt Atadas-AtvCteli jegyzokonyvvel tortcn6 igazolasa Cs a j6lteljesitcsi biztositkk rendelkezksre bocsat.t8sa. 4.3 Megrendelo az adozas rendjcrol sz Cvi XCII. torvcny 36lA.5-36lB. 5-aiban foglaltak alkalmazhsiival koteles az ellenszolgiiltatbst teljesiteni. Amennyiben VBllalkoz6 nem szerepel a NAV Bltal kozzctett koztartozas mentes ad6z6i nyilvhntarthsban, dgy a szbmla benyujtkstinak feltctele 30 napnhl nem rcgebben kelt, nemlegesnek minosulo ad6igazolas ben~jtiisa. 4.4 Megrendelo VBllalkozo felc kifizetcsi kotelezettskgeit a VAllalkoz6 Sopron Bank Zrt. Bltal vezetett szhd szhmlaja javira va16 6tutalBssal teljesiti. 4.5 A szhlhn a kovetkezak szerint kell a cimzcst szerepeltetni: OrszhggyiilCs Hivatala, 1055 Budapest, Kossuth Lajos tcr KCsedelmes fizetcs esetcn Vhllalkoz6 a Ptk. 301lA. 5-Bban foglaltak szerint jogosult kcsedelmi kamatra. 4.7 A KozbeszerzCsekrol sz Cvi CVIII. tv. (Kbt.) (4) bekezdcs a) pontban eloirtak alapjan Vhllalkoz6 kotelezettskget vallal arra, hogy nem fizet, illetve nem szhol el a szerzodcs teljesitcscve1 osszefuggesben olyan koltskgeket, melyek a Kbt (1) bekezdcs k) pontja szerinti feltkteleknek nem megfelelo tarsaskg tekintetdben merulnek fel, 6s melyek a VAllalkoz6 ad6koteles jovedelmcnek csokkentcscre alkalmasak. 5. A teljesitcs helye, mbdlja, shiinyai 5.1 A teljesitcs helye: Orszaghaz (1055. Budapest, V. ker. Kossuth Lajos tcr 1-3.) foemelet 8. sziimd terme. 5.2 VAllalkoz6 koteles a szerzodcskot6stol szhmitott 10 napon belul, a bdtorgyartas megkezdcse elott gyarthsi rajzot bemutatni Megrendelo rcszcre. A rajz helyett mintadarab is bemutathat Vdllalkoz6 koteles a kirpitozbshoz hasznhlt, a belsocpitcsz dokurnentici6ban meghatarozottak szerint beszerzendo karpitanyagb61 a teljes mennyiscg beszerzcse elott termekmintht bemutatni. A beszerzks csak Megrendeloi j6vbhagyast kovetoen tortenhet. 5.4 VAllalkoz6 koteles a kirpitoziis megkezdkse elott az egyik szcket, mint mintaszcket fedokhrpit nclkul (fehcrbe hdzva) bemutatni a Megrendelonek. VAllalkoz6 kizar6lag a Megrendelo j6vhhagybsa uthn kezdheti meg a tobbi szck khrpitozhsiit fehcrbe hdzott Bllapotig.

4 5.5 Vhllalkoz6 koteles a fedokhrpitozhs megkezdcse elott az egyik szcket, mint mintaszcket kcsz hllapotban bemutatni a Megrendelonek. Vhllalkoz6 kizhr6lag a Megrendelo j6vhhagyhsa uth kezdheti meg a tobbi szck fedokhrpitozhsht. 5.6 Vhllalkoz6 koteles a himzett bdtorok diszhimzcscro1 az htadott himzcsminta alapjhn kcszitett himzksmintht bemutatni. Az elfogadott minta alapjhn kcszitett fedokhrpitot ismktelten, mcg beh6zhs elott be keh mutatni Megrendelo felc. 5.7 A szerzbdcs teljesitese soran a Vhllalkoz6 kotelezettsege az elkkszitett b6torok helyszinre tortcn6 szhllithsa Megrendelo munkaidejcn belul (hctfotol csutortokig rhig, pcnteken 13.OO 6rhig), a Megrendelovel tortcnt egyeztetksnek megfeleloen. 5.8 Megrendelo jogosult a munkavcgzcst a Vhllalkoz6 telephelycn ellenorizni, Cs a kcszulo b6torokat megvizsghlni. 5.9 A felhasznhland6 anyagokra Cs termckekre vonatkozb megfelelbdg igazolhsokat Vhllalkoz6 az htadhs-htvcte1.i jegyzokonyv mellckletekcnt csatolja A b6torok Megrendelo hltali htvctele az 5.1 pontban megjelolt teljesitcsi helyszinen htadhs-htvcteli jegyzokonyv felvctelcve1 tortcnik. Az htadhs-htvcteli jegyzokonyv mellckletct kcpezi: - a b6torok kezelcscre vonatkoz6 kezelcsi Cs karbantarthsi 6tmutat6, - a gyhrt6 hltal kiadott megfelelbscgi igazolhs, mubizonylat A szerzodcs a felek kcpviseloi hltal kctoldal6an alhirt htadhs-htvcteli jegyzokonyv alhirhshnak napjhn tekintheto teljesitettnek. 6.1 A Vhllalkoz6 az hltala elkiszitett b6torokt-a Cs teljesitett munkhkra az htadhs-htvcteli jegyzokonyv alhirhsht61 szhmitva 36 h6nap j6thllhst vallal. 6.2 Vhllalkoz6 kijelenti, hogy a szerzodcs keretcben bekpitett anyagok Cs teljesitett szolgaltathsok megfelelnek a hathlyos jogszabhlyokban meghathrozott szabvhnyoknak Cs muszaki eloirhsoknak, valamint a szerzodcs 1. szhm6 mellckletct kcpezo belsocpitcszeti tervdokumenthci6ban foglalt kovetelmcnyeknek. 6.3 Vhllalkoz6 szavatolja, hogy a jelen szerzodcs keretcn belul hltala szhllitott b6torok alkalmasak a rendeltetcsszeru hasznhlatra, valamint mentesek mindenfajta anyagbeli illetve, kivitelezcsi hibht A j6tillhsi idoszak alatt felmeriilt hibhk esetcn a Vhllalkoz6 koteles a hiba kijavithsat a a Megrendelo irhsbeli bejelentcse alapjhn a bejelentcst koveto 2 munkanapon belul megkezdeni Cs a leheto legrovidebb idbn belul a hibht tcritcsmentesen kijavitani. Amennyiben a Vhllalkoz6 a hiba kijavithsht megfelelo hathridore nem vhllalja, vagy nem vcgzi el, Megrendelo jogosult a hibht a Vhllalkoz6 koltsegere maga kijavitani vagy mhs Vhllalkoz6val kijavittathatja.

5 6.5 Vhllalkoz6 felelosscge nern terjed ki az olyan hibhkra, amelyek a rendeltetbsellenes hasznhlatb61, rongblbsb61, illetve elemi csaphsb61 szhrmaznak. 6.6 A j6tbllhsi ido alatt bejelentett igcnyek a j6tbllbsi ido leteltdt koveto hat h6napon beliil is CrvCnyesithetok. 6.7 VAllalkoz6 koteles a b6torokat 6gy csomagolni, hogy a csomagolas alkalmas legyen annak b8rmifcle karosod8st61 va16 megvedcscre a tarolhs Cs a szhllitas sortin. Vhllalkoz6 felelos valarnennyi olyan kiircrt, amely a nern megfelelo csomagol~sb61 szhrmazik. 6.8 Megrendelo az Cszlelt minoscgi hibit, Cs szavatosshgi igcnyct a hiba CszlelCsCt kovetoen haladcktalanu1, irasban koteles bejelenteni a Villalkoz6nak. 7.1 KCsedelmi kotbcr: amennyiben a Vhllalkoz6 a 2. pontban meghatarozott teljesitcsi hatarido lejarthig nern tesz eleget a jelen szerzodcsben meghatcirozott kotelezettscgcnek, 6gy koteles a 3.1 pontban meghatarozott vallalkoz8si dij altalanos forgalmi ad6 nclkiil szhmitott CrtCke 1%-6nak megfelelo mcrtcku kcsedelmi kotbcrt fizetni Megrendelo rcszcre. 7.2 MinosCgi k6tbcr: A Vhllalkoz6 minoscghib6s teljesitcse esetcn arra az idore, amely a hiba bejelentestol a termck kifogastalan minoscgben tortcn6 itadashig eltelik, minoscgi kotbcr jogcimcn ugyanolyan mcrtcku kotbcrt koteles fizetni Megrendelo rcszcre, mint a teljesitcs kcsedelme esetcn. 7.3 Meghiusulisi kotbcr: Amennyiben Vhllalkoz6 - az CrdekkorCben felmeriilt okb61 - szerzodcses kotelezettscgeit nern teljesiti, 6gy koteles a v6llalkoztisi dij altalanos forgalmi ad6 nklkiil szamitott CrtCkCnek 30%-at meghi6suliisi kotbcr cimcn megfizetni a Megrendelo rcszcre. 7.4 A Megrendelonek jogaban a11 az esedckessc valt kotbcrt a vctelarb61 visszatartani. A kotbcr a szerz~dcsszegcs napjan valik esedckessc. 7.5 A Megrendelo a kotbcrt meghalad6 karat is CrvCnyesitheti V~llalkoz6val szemben. 7.6 Bhrmely nern szerzodcsszerii teljesitcs jogi fenntartas nklkiili elfogadasa a Megrendelo rcszcrol nern jelent joglemondast azon igcnyr6l vagy igenyekrol, amelyek a Megrendelot a Vhllalkozo szerzodcsszegcse kovetkezmcnyekcnt megilletik. 8. J6lteljesitksi biztositkk 8.1 A szamla kibocs8tasanak feltctele, hogy Vallalkoz6 Megrendelo rendelkezcscre bocshtja a Kbt (6) bekezdcs a) pont szerint hltala valasztott j6lteljesitcsi biztositekot. A j6lteljesitcsi biztositck a szerzodcs 4. szam6 mellckletcvc vhlik. A j6lteljesitcsi biztositck a Megrendelo bankszamlhjhra tortcno atutalasa esetcn a

6 Vhllalkoz6 erre vonatkoz6 nyilatkozata Cs az atutalhs teljesitcscnek bizonylata vhlik a szerzddis mellcklet6vc. 8.2 A j6lteljesitcsi biztositck mcrtcke: a jelen szerzodcs 3.1 pontjhban meghathrozott v8llalkozhsi dij hfa ndlkuli CrtCkCnek 3%-a, CrvCnyessCgi idejdnek kezdete: az atadhshtveteli jegyzokonyv alhirhsa napja, CrvCnyessCgCnek vcge: a jelen szerzodcs 6.1 pontjhban meghathrozott j6tbllhsi ido lejhrta. 8.3 A biztositck celja a Vhllalkoz6t a jelen szerzodcs alapjan terhelo j6thllhsi kotelezettskgek teljesitcscnek biztositha. Amennyiben Vallalkoz6 a j6thllasi ido alatt elmulasztja a 6. pontban meghathrozott kotelezettscgei bhrmelyikknek elvcgzcsct, igy kulonosen az eloirt hathridon belul nem kezdi meg a minoskgi kifoghs helyszini vizsghlatht, Cs indokolatlanul kksedelmeskedik a hiba kijavithsa vonatkozhshban, ugy Megrendelo egyoldald nyilatkozata alapjhn jogosult a j6lteljesitcsi biztositck lehivashra. 9.1 A Vhllalkoz6 felelos a teljesitdshez szukscges szhmu 6s szaktudhsd szakember biztosithshcrt, tovhbbh a teljesitksben kozremukod6 szemclyek testi CpsCgCvel, egcszscgcve1, CletCvel valamint a Megrendelo vagyonhval kapcsolatban altala okozott kirokert, tovhbbh az CrvCnyes magyar hat6shgi eloirhsok betarthshkrt. 9.2 A szerzodcs kotelezettscgeinek teljesitcschez tartoz6 mindennemu engedcly beszerzese a Vhllalkoz6 kotelezettsege. 9.3 Vhllalkoz6 tevckenyscge sorhn a munkateriiletet koteles a napi munkavcgz6t kovetoen olyan hllapotba hozni, hogy a Megrendelo hivatali mukodcsct indokolatlan mcrtckben ne korlhtozza. Megrendelo jelen szerzodcs 5. szhmd mellckletekcnt csatolja az organizhci6s feltkteleket. 9.4 Megrendelo kizk6lag a jelen szerzodcs kcsedelem nclkuli Cs kivitelezesi hibhkt61 mentes teljesitkse esetcn jkul hozzh ahhoz, hogy Vhllalkoz6 a szerzodds thrgyht kcpezo munkhra referenciakknt hivatkozzon. Hibhs, kdsedelmes teljesitcs esetcn Megrendelo e korulmcnyt a referencia igazolhsban feltunteti. 9.5 Vhllalkoz6 csak szerzodcsszeru teljesitcs esetcn hivatkozhat referenciakent a Megrendelore. Az esetleges szerzodcsszegcs tcnyct Megrendelo feltunteti a referencia nyilatkozatban. 9.6 Jelen szerzodcst a Kbt (1)-(2) bekezdkseiben foglaltak CrtelmCben a kozbeszerzesi eljhrhs nyertesekknt szerz6do fcl koteles teljesiteni, Cs a szerzodcs teljesitcscben 10 %-ot meghalad6 mcrtckben alvhllalkoz6 nem vesz rcszt, pcnzugyi, muszaki kapaciths rendelkezdsre bocshthshra nem keriil sor. 9.7 Vallalkoz6 a szerzodcs teljesitcscben rcsztvevo kozremukodok teljesitcsccrt dgy felel, mintha a munkht maga vcgezte volna el. 9.8 Megrendelo jelen szerzodcs 6. szamd mellckletekcnt csatolja az Orszhghaz Cs az OrszaggyulCs Irodahhza CpiiletCnek CrvCnyes specialis munkarendi, munka- Cs

7 tuzvcdelmi szabhlyait, amelyek betartasat a VVBllalkoz6 a munkavcgzcs teljes idotartama alatt vhllalja. 9.9 A jelen szerzodcs m6dosithsa kizhr6lag a Cvi CVIII. torvcny 132. $-ban meghatkozott feltetelek fennallhsa esetcn, mindkct fcl egyetcrtcscve1, a szerzbdcs alhirashra jogosult szemclyek hltal ccgszeru alhirassal tortcnhet. A szerzodcs esetleges m6dosithshr61 a Kbt. 30. $ (4) bekezdcse szerint hirdetmcnyt kell kozzctenni a KozbeszerzCsi ~rtesitoben. 9.10A Kozbeszerzesekrol sz evi CVIII. tv. (Kbt.) 125. $ (5) bekezdkseben eloirtak alapjhn Vallalkozo vhllalja, hogy a szerzodcs teljesitcscnek teljes idotartarna alatt tulajdonosi szerkezetet a Megrendelo szhmara megismerhetovc teszi 6s az alhbbiakban reszletezett ugyletekrol a Megrendelot haladektalanul Crtesiti. Megrendelo jogosult Cs egyben koteles a szerzodcst felmondani ha: a Vallalkoz6ban kozvetetten vagy kozvetlenul 25%-ot meghalad6 tulajdoni rcszesedcst szerez valamely olyan jogi szemely vagy jogi szemclyiscgge1 nem rendelkezo gazdasagi thrsasag, amely nem felel meg a Kbt. 56. $ (1) bekezdks k) pontjhban meghathrozott feltkteleknek; a Vhllalkoz6 kozvetetten vagy kozvetlenul 25%-ot meghalad6 tulajdoni rcszesedcst szerez valamely olyan jogi szemcly vagy jogi szemclyis6ggel nem rendelkezo gazdashgi tarsashgban, amely nem felel meg a Kbt. 56. $ (1) bekezdcs k) pontjhban meghathrozott felteteleknek Jelen pontban emlitett felmondhs esetcn a Vhllalkoz6 a szerzodcs megszuncse elott mhr teljesitett szolgaltaths szerzodcsszerii pcnzbeli ellencrtckere jogosult VBllalkoz6 a jelen SzerzodCs alairhshval tudomhsul veszi, hogy a Kbt $ (7) bekezdesdre figyelemmel a kulfoldi ad6illetoscgii nyertes ajhnlattevo koteles a szerzod6hez arra vonatkoz6 meghatalmazhst csatolni, hogy az illetosege szerinti ad6hat6shgt61 a magyar ad6hatoshg kozvetleniil beszerezhet a nyertes ajhnlattevore vonatkoz6 adatokat az orszhgok kdzotti jogsegcly igenybevetele n6lkul. 10. Titoktartis Vhllalkoz6 vhllalja, hogy a jelen szerzodcs teljesitcse sorhn a Megrendelo tevckenyscgcve1 kapcsolatban tudomhshra jut6 adatokat, ismereteket Cs informici6kat titokkcnt kezeli. E titoktarthsi kotelezettscg idobeli korlhtozhs nclkul kiterjed a Vhllalkoz6val bhrmilyen jogviszonyban 9116 munkathrsakra, valarnint a V~llalkoz6val alvhllalkoz6i viszonyban lev0 szervezet munkathrsaira is, akiket a Vhllalkoz6 koteles erre hitelt Crdemloen figyelmeztetni Megrendelo 6s Vhllalkoz6 kotelezettscget vallal arra, hogy a jelen szerzodcs teljesithse CrdekCben egymhssal egyuttmukodnek A felek nyilatkozattctelre Cs intczked6sre jogosult kcpviseloi:

8 Megrendelo rcszcrol: NCV: Lendvai PCter Tel: Fax: lendvai.peter@,parlament.hu NCV: Kovhcs J6zsef Tel: Fax: info@,papaiasztalos.hu 11.3 A felek a szerzodcs alhirhshval felhatalmazzhk a megnevezett szemclyeket, hogy a szerzodcs teljesitcse CrdekCben szukscges dontksek meghozatalhnhl, a teljesitcs sorhn felmerulo kcrdcsekben a feleket teljes jogkorrel kcpviseljck A megnevezett szemclyek jogosultak Cs kotelesek megtenni minden olyan intczkedcst, nyilatkozatot, amely a szerzodcs teljesitcschez szukscges, a jelen szerzodcsben Cs annak mellckleteiben foglaltakkal nem ellentctes, Cs nem minosul a szerzodcs m6dosithshnak vagy kiegcszitcscnek A kijelolt szemdlyek egymhs kozott valamennyi kozlcst, intczkedcst 6s dontest irhsban rogzitenek Az egyik fcl hltal a mhsik fclnek kuldott CrtesitCseket irhsban, kczbesit6 fitjhn, vagy postai fiton ajhnlott kuldemcnykcnt, vagy telefaxon vagy fitjhn kell megkuldeni a szerzodcsben meghathrozott cimre A kczbesitovel vagy postai fiton ajhnlott kuldemcnykcnt vagy tcrtivevcnnye1 kuldott CrtesitCs az htvctel napjh, a telefaxon illetve 6tjhn kuldott CrtesitCs a sikeres adasi nyugthn feltuntetett idopontban tekintheto kkzbesitettnek A szerzodb az alhirhsa napjhn 1Cp hathlyba Megrendelonek 6s Vhllalkoz6nak mindent meg kell tennie annak CrdekCben, hogy kozvetlen thrgyalhsok 6tjh rendezzenek minden olyan nczeteltcrcst vagy vitht, amely kozottuk a jelen szerzodcssel kapcsolatban merul fel Amennyiben az emlitett kozvetlen thrgyalhsok a megkezdcsukto1 szhmitott 15 napon belul nem vezetnek a jelen szerzod6ssel osszefuggcsben keletkezett jogvita - idedrtve a szerzodcs lctrejottcvel, CrvCnyessCgCvel, megszuntetcscve1 kapcsolatos jogvithkat is -

9 megold8sahozy ~ g y a perben eljar6 bir6sagot az Cvi 111. torvcny (Pp.) rendelkezksei alapjan kell kivalasztani A jelen szerzodksben 6s mellkkleteiben nem szabalyozott kkrdksekben a kozbeszerzksekrol sz kvi CVIII. torvkny, az kvi IV. tv., a Polgari TorvCnykonyv rendel kezkseit kell a1 kalmazni A jelen szerzodcst a felek attanulmhnyozas uthn, mint sziindckukka1 6s ugyleti akaratukkal mindenben megegyezot 5 eredeti pcldhnyban, j6vhhagy6lag irjak ala, amelyekbol hdrom pkldany a Megrendelot, egy pkldhny a Vallalkozot illeti meg A jelen szerzodks elvtilaszthatatlan rcszkt kcpezik a kovetkezo mellkkletek: 1. sz. mellkklet: BelsoCpitCsz tervdokumenthci6 2. sz. mellkklet: Teljesitksi utemterv 3. sz. mellcklet: RCszletes koltskgvetks 4. sz. mellkklet: J6lteljesitCsi biztositkk 5. sz. mellkklet: OrganizBci6s feltktelek 6. sz. mellkklet: TuzvCdelmi eloirasok, munkavcdelmi, tiizvkdelmi 6s munkarendi szabalyzat Budapest, mhjus... b..s.eoee Bakos Emil gazdasagi Cs mukodtetcsi foigazgaa6- helyettes OrszhggyulCs Hivatala D Kovhes JBZS~ ugyvezeto igazgat6 Phpai Asztalos Kft.

egyiittes sz6hasznhlatban a szerzodo Felek, kozott a mai napon Cs helyen az alhbbi feltctelekke1.

egyiittes sz6hasznhlatban a szerzodo Felek, kozott a mai napon Cs helyen az alhbbi feltctelekke1. Amely lctrejott egyrkszrol: az Orszaggyul6s Hivatala 1054 Budapest, Kossuth Lajos tcr 1-3. Ad6szim: 1530001 4-2-41 Banksziimlaszim: 10032000-0 1400805-00000000 KCpviselet6ben eljar6 szemcly neve: Bakos

Részletesebben

A rcszszhla az altibbi dokumentumok megldte esetcn nnjthat6 be:

A rcszszhla az altibbi dokumentumok megldte esetcn nnjthat6 be: Amely 1Ctrejott egyrcszrol : az OrszriggyiilCs Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tcr 1-3., Ad6szh: 15300014-2-41 Bankszhlaszh: 10032000-01 400805-00000000 mint Megrendelo (tovhbbiakban: Megrendelo)

Részletesebben

egyuttes sz6hasznilatban a szerziido Felek, kozott a mai napon Cs helyen az alibbi feltdtelekkel.

egyuttes sz6hasznilatban a szerziido Felek, kozott a mai napon Cs helyen az alibbi feltdtelekkel. Amely 1Ctrejott egyrcszrolaz : OrszaggyCilCs Hivatala Fidesz-Magyar Polghri SzovetsCg Orsz~ggyiilCsi KCpvisel6csoportja 1055 Budapest, Kossuth Lajos t6r 1-3. KCpviseletCben eljir6 szemcly neve: Rogdn Antal,

Részletesebben

A fentiek szerint meghatarozott egyscgarak a szerzodcs idotartama alatt semmilyen mas jogcimen nem emelhetok.

A fentiek szerint meghatarozott egyscgarak a szerzodcs idotartama alatt semmilyen mas jogcimen nem emelhetok. amely ldtrejott egyreszrol: az OrszriggyiilCs Hivatala (1 055 Budapest, Kossuth Lajos ter 1-3. adoszam: 153000 14-2-4 1 bankszamlaszam: MNB- 1003200-0 1400805-00000000 a tovabbiakban: Megrendelo masrkszrol:

Részletesebben

KepviseletCben eljhr6 szemcly neve: Rakos Emil, gazdashgi 6s miikodtetcsi faigazgat6-he1 yettes mint Megrendelo (tovhbbiakban: Megrendelo)

KepviseletCben eljhr6 szemcly neve: Rakos Emil, gazdashgi 6s miikodtetcsi faigazgat6-he1 yettes mint Megrendelo (tovhbbiakban: Megrendelo) Arnely lktrejott : az OrszaiggyitlCs Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos ter 1-3., Ad6~h: 15300014-2-41 Banksaas*: M k 10032000-0 1400805-00000000. KepviseletCben eljhr6 szemcly neve: Rakos Emil, gazdashgi

Részletesebben

M~LJC U

M~LJC U Arnely letrejott : az OrszaiggyiiICs Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tkr 1-3.( Ad6szih: 1530001 4-2-4 1 Banksmlas*: M~LJC 10032000-01400805-U0000000. Kkpviseleteben eljk6 szemcly neve: Bakos Emil,

Részletesebben

99999 Informatika Kft. (1 037 Budapest, Jablonka ut 7 1.) Adoszh: Cg.: mint vallalkoz6 (tovabbiakban: Vallalkoz6)

99999 Informatika Kft. (1 037 Budapest, Jablonka ut 7 1.) Adoszh: Cg.: mint vallalkoz6 (tovabbiakban: Vallalkoz6) OrszaiggyiilCs Hivatala (1054 Budapest, SzCchenyi rkp.l9.), Ad6szh: 153000 14-2-4.1 mint megrendelo (tovabbiakban: MegrendelB), 99999 Informatika Kft. (1 037 Budapest, Jablonka ut 7 1.) Adoszh: 1 3 854964-2-4

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről : az Országgyűlés Hivatala 1358. Budapest, Széchenyi rkp. 19. mint Megrendelő (továbbiakban : Megrendelő) Másrészről Genex Vállalkozás és Befektetésszervező

Részletesebben

Amely ICtrejtitt egyrcszrol :

Amely ICtrejtitt egyrcszrol : Amely ICtrejtitt egyrcszrol : az OrsdggyiilCs Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tcr 1-3. Adbszitm: 153000 14-2-4 1 Bankszhmlasdm: 10032000-0 1400805-00000000 mint MegrendelG (tovhbbiakban: Megrendelo)

Részletesebben

11) SzerzodCs tirgya:

11) SzerzodCs tirgya: az OrsziggyulCs Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tcr 1-3. Adoszhm: 1530001 4-2-41 Banksdmlasdm: 10032000-0 1400805-00000000 mint Megrendelo (tovibbiakban: Megrendelo) a BENCSIK ALKOTOKOZOSSEG MiivCszeti

Részletesebben

egyiittes sz6hasznhlatban a szerzodo Felek, kozott a mai napon Cs helyen az alhbbi feltetelekkel.

egyiittes sz6hasznhlatban a szerzodo Felek, kozott a mai napon Cs helyen az alhbbi feltetelekkel. Ainely lktrejott egyrkszrol: az Orszaggyules Hivatala 1054 Budapest, Kossuth Lajos ter 1-3. Ad6szhm: 153000 14-2-4 1 Bankszainlaszhin: 10032000-0 1400805-00000000 KkpviseletCben eljhro szemely neve: Bakos

Részletesebben

l.a szerzodes targya 1.1 Javithsi 6s karbantarthsi mu&&:

l.a szerzodes targya 1.1 Javithsi 6s karbantarthsi mu&&: Amely letrejott egyriszrol : az OrszaggyulCs Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos ter 1-3., Adoszam: 15300014-2-4 1 Kepviseleteben eljar6 szemely neve: Bakos Emil, gazdasagi foigazgato mint Megrendelo

Részletesebben

Magyar Telekom Nyrt. 101 3 Budapest, JSrisztina krt 55. Cg.: 01-10-041928 Ad6szhm: 1077338 1-2-44 mint Szolgailtat6 (tovbbbiakban: SzolgBltat6)

Magyar Telekom Nyrt. 101 3 Budapest, JSrisztina krt 55. Cg.: 01-10-041928 Ad6szhm: 1077338 1-2-44 mint Szolgailtat6 (tovbbbiakban: SzolgBltat6) amely ICtrejijtt egyrcszro1: az OrszhggyulCs Hivatala 1055 Budapest, Kossuth L. tcr 1-3. Ad6szhm: 1530001 4-2-4 1 BankszhmlaszBm: 10032000-0 1400805-00000000 mint Elofizeto, (tovibbiakban: EIGfizeto) Magyar

Részletesebben

2. A termkktamogatasi szolgaltatas tartalma

2. A termkktamogatasi szolgaltatas tartalma Amely lktrejott egyrkszrol : az Orszaggyules Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tkr 1-3., Ad6szaln: 15300014-2-4 1 Kkpviseletkben eljiu-6 szemkly neve: Bakos Emil mint Megrendelo (tovabbiakban: Megrendelo)

Részletesebben

ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS

ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről : az Országgyűlés flivatala székhely : 1055 Budapest, Kossuth L. tér 1-3. adószám : 15300014-2-41, PIR szám : 300014 Pénzforgalmi számlaszám : 10032000-01400805-00000000

Részletesebben

II) A szerz6dcs tima:

II) A szerz6dcs tima: e g y r C s z r o 1 : Orsztiggyiil6s Mivatala szckhelye: 1055 Budapest, Kossuth E. tcr 1-3. ad6sdma: 153000 14-2-4 1 sdmlasdma: 10032000-0 1400805-00000000 kkpviseli: Such Gyorgy foigazgat6 mint Megrendelo

Részletesebben

HI) 2) A Vfillalkoz6 feladatainak rcszletezcse

HI) 2) A Vfillalkoz6 feladatainak rcszletezcse amely Ietrejott e g y r 6 s z r 6 1 : OrszsiggyulCs Hivatala szckhelye: 1055 Budapest, Kossuth L. tq 1-3. ad6szima: 1 53000 14-2-4 1 szhmlasz8ma: 10032000-0 1400805-00000000 mint Megrendelo (a tovabbiakban:,,megrendelow),

Részletesebben

arnely 1Ctrejott egyrcsuo1: m~rcszro1:

arnely 1Ctrejott egyrcsuo1: m~rcszro1: arnely 1Ctrejott egyrcsuo1: az OrsziggyiilCs Hivatala 1055 Budapest, Kossuth L. tcr 1-3. Ad6szh: 1530001 4-2-41 Bankszhmlaszh: 10032000-01400805-00000000 mint Elofizeto, (tovibbiakban: Elofizetii) m~rcszro1:

Részletesebben

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE (a továbbiakban: Keretszerződés), amely létrejött egyrészről a. Székhely:..; Cégjegyzékszám:..; Adószám:.;

Részletesebben

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS KONSZIGNÁCIÓS KÉSZLET KERETÉBEN FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS KONSZIGNÁCIÓS KÉSZLET KERETÉBEN FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS KONSZIGNÁCIÓS KÉSZLET KERETÉBEN FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE (a továbbiakban: Keretszerződés), amely létrejött egyrészről a Székhely:

Részletesebben

amely létrejött egy-észről az

amely létrejött egy-észről az r 8 VALI I ZÁSI SZ, Z amely létrejött egy-észről az szággytálés 1ivatala 1357 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3., Adószám : 15300014-2-41 Bankszámlaszám : Ml agyar Államkincstár 10032000-01400805-00000000

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS A jelen vállalkozási szerződés (a továbbiakban: Szerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980 Budapest, Akácfa

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről : az Országgyűlés Hivatala (1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. adószám : 15300014-2-41) a továbbiakban : Megrendelő másrészről : Mészárosné Hartai Krisztina

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS A jelen vállalkozási keretszerződés (a továbbiakban: Keretszerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS A jelen vállalkozási keretszerződés (a továbbiakban: Keretszerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS A jelen vállalkozási keretszerzıdés (a továbbiakban: Keretszerzıdés) létrejött egyrészrıl a Budapesti Közlekedési Zártkörően Mőködı Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

A közbeszerzési eljárás eredményeként megkötött szerződés (a továbbiakban: szerződés) tárgya

A közbeszerzési eljárás eredményeként megkötött szerződés (a továbbiakban: szerződés) tárgya FŐBB SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK A jelen szerződéstervezetet a felek a szerződéskötés során az ajánlatban megadott és a szerződéstervezetben üresen hagyott feltételekkel és adminisztratív elemekkel kiegészítik.

Részletesebben

Az Orszaghiz Cs az OrsziggyulCs Irodahiza teruletcn munkiit vcgz6 kulso gazdilkod6 szervezetre, viillalkozdra illetve ezek dolgoz6ira vonatkoz6

Az Orszaghiz Cs az OrsziggyulCs Irodahiza teruletcn munkiit vcgz6 kulso gazdilkod6 szervezetre, viillalkozdra illetve ezek dolgoz6ira vonatkoz6 2. sz. mellcmet MUNKARENDI, MUNKAW?DELMI, TUZW?DELMI E LO~R~~OK Az Orszaghiz Cs az OrsziggyulCs Irodahiza teruletcn munkiit vcgz6 kulso gazdilkod6 szervezetre, viillalkozdra illetve ezek dolgoz6ira vonatkoz6

Részletesebben

egyuttes sz6hasznhlatban a szerzodo Felek, kozott a mai napon 6s helyen az alhbbi feltetelekkel.

egyuttes sz6hasznhlatban a szerzodo Felek, kozott a mai napon 6s helyen az alhbbi feltetelekkel. Amely ICtrejott egyreszrol: az Orszaggyiiles Hivatala 1054 Budapest, Kossuth Lajos tcr 1-3. Ad6szhm: 153000 14-2-4 1 Bankszhmlasziim: 10032000-0 1400805-00000000 KCpviseletCben eljhr6 szemily neve: Bakos

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS A jelen vállalkozási keretszerződés (a továbbiakban: Keretszerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS A jelen vállalkozási keretszerződés (a továbbiakban: Keretszerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

egyrészről a/, 0-, ruággyffiés Hivatala! 358 Budapest. ~_zéchcnyí 19.), mint megrendelő - továbbiakban : Megrendelt>

egyrészről a/, 0-, ruággyffiés Hivatala! 358 Budapest. ~_zéchcnyí 19.), mint megrendelő - továbbiakban : Megrendelt> '~VALLAL ZÁSI SZEll2C 51)í~S egyrészről a/, 0-, ruággyffiés Hivatala! 358 Budapest. ~_zéchcnyí 19.), mint megrendelő - továbbiakban : Megrendelt> Bnwogroup ReT,dszerház (1145 Budapest, li,ivilág u. 50-51)

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS A jelen vállalkozási szerződés (a továbbiakban: Szerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980 Budapest, Akácfa

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám: 15300014-2-41 Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01400805-00000000. Képviseletében eljáró

Részletesebben

BKV Zrt. MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS cégnév BKV Zrt. 15/T-408/10. BKV Zrt.

BKV Zrt. MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS cégnév BKV Zrt. 15/T-408/10. BKV Zrt. BKV Zrt. MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS A jelen megbízási szerződés (a továbbiakban: Szerződés) az alulírott helyen és időpontban jött létre egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS. Marton Béla polgármester, mint Megrendelő (továbbiakban: Megrendelő)

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS. Marton Béla polgármester, mint Megrendelő (továbbiakban: Megrendelő) VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a szerződéskötés és teljesítése során eljáró szervezet: Balatonfűzfő Város Önkormányzata levelezési címe: 8184 Balatonfűzfő, Nike körút 1. számlázási címe:

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS A jelen vállalkozási keretszerződés (a továbbiakban: Keretszerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ KEOP 2012-4.10.0/A számú pályázat keretében 31,68 kwp csúcsteljesítményű napelemes rendszer telepítése Vép Város Önkormányzat épületeire tárgyú a közbeszerzésekről szóló 2011.

Részletesebben

BKV Zrt. BÉRLETI SZERZŐDÉS

BKV Zrt. BÉRLETI SZERZŐDÉS BKV Zrt. BÉRLETI SZERZŐDÉS A jelen bérleti szerződés (a továbbiakban: Szerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980 Budapest, Akácfa utca 15.

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről: Név: Magyar Olimpiai Bizottság Képviseli: Molnár Zoltán főtitkár Székhely: 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Telefon: + 36 (1) 386-8000 Telefax: + 36 (1)

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött, egyrészről, az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 1051 Budapest, Nádor u. 31. cégjegyzékszáma: 01-10-041712, adószáma: 10644371-2-44;

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről a szerződéskötés és teljesítése során eljáró szervezet: mint Megrendelő (továbbiakban: Megrendelő)

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről a szerződéskötés és teljesítése során eljáró szervezet: mint Megrendelő (továbbiakban: Megrendelő) SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a szerződéskötés és teljesítése során eljáró szervezet: Energetikai Szakközépiskola és Kollégium levelezési címe: H-7030, Paks, Dózsa György út 95. számlavezető

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS A jelen vállalkozási keretszerzıdés (a továbbiakban: Keretszerzıdés) létrejött egyrészrıl a Budapesti Közlekedési Zártkörően Mőködı Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS (Tervezet)

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS (Tervezet) Amely létrejött egyrészről: VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS (Tervezet) Név: Országos Egészségfejlesztési Intézet Székhely: 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. PIR szám: 630061 Adószám: 16606416-2-43 Statisztikai

Részletesebben

amely ICtrejott egyreszrol a Fovarosi Gazmuvek Zrt. (1081 Budapest, 11. Janos Pal papa tcr 20.) mint elado - a tovabbiakban Elado,

amely ICtrejott egyreszrol a Fovarosi Gazmuvek Zrt. (1081 Budapest, 11. Janos Pal papa tcr 20.) mint elado - a tovabbiakban Elado, amely ICtrejott egyreszrol a Fovarosi Gazmuvek Zrt. (1081 Budapest, 11. Janos Pal papa tcr 20.) mint elado - a tovabbiakban Elado, masrcszro1 az Orszaggyulb Hivatala (1 054 Budapest, SzCchenyi rkp. 19.)

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ. II. kötet SZERZŐDÉSTERVEZET. Bp., XIII. ker. Kassák L. utca 78. - 7061 és 7053; engedélyokiratos építési munkák

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ. II. kötet SZERZŐDÉSTERVEZET. Bp., XIII. ker. Kassák L. utca 78. - 7061 és 7053; engedélyokiratos építési munkák 1 AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ II. kötet SZERZŐDÉSTERVEZET Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. tárgyú A KÖZBESZERZÉSEKRŐL SZÓLÓ 2011. ÉVI CVIII. TÖRVÉNY (TOVÁBBIAKBAN: KBT.) HARMADIK RÉSZ 121. (1) BEKEZDÉS

Részletesebben

A Vallalkozo altal kkszitendo tervek, dokumentumok Megrendelo altali ellenorzcscre Cs elfogadasara vonatkoz6 szabalyok:

A Vallalkozo altal kkszitendo tervek, dokumentumok Megrendelo altali ellenorzcscre Cs elfogadasara vonatkoz6 szabalyok: Amely letrejott egyreszrol : az OrszaggyulCs Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tkr 1-3., Ad6szhm: 15300014-2-41 Banksz~mlasz~m: 10032000-01400805-00000000 mint Megrendelo (tovabbiakban: Megrendelo)

Részletesebben

i. A szerződés tárgya 1.1) 1 darab Skoda Superb típusú gépkocsi megvásárlása az 1. sz. mellékletben meghatározott 1.2) 1 darab Skoda Superb típusú gép

i. A szerződés tárgya 1.1) 1 darab Skoda Superb típusú gépkocsi megvásárlása az 1. sz. mellékletben meghatározott 1.2) 1 darab Skoda Superb típusú gép ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS egyrészről : Országgyűlés Hivatala székhelye : 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3., adószáma : 15300014-2-41 mint Vevő (a továbbiakban : Vevő"), másrészről : Porsche Hungaria Kereskedelmi

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS 3. rész

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS 3. rész ~. ~.1- ocbká -0000-,LQÁC SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS 3. rész amely létrejött egyrészről a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság KEF azonosító: 20030 Székhely: 1081 Budapest,

Részletesebben

2. A szerzddcs idotartama A jelen szerzo"d6s okt6ber 1-j6tol szeptember 30-ig hathlyos.

2. A szerzddcs idotartama A jelen szerzod6s okt6ber 1-j6tol szeptember 30-ig hathlyos. : amely lhtrejott egyrhszr61: az Orsziig&ilCs Hivatala szhkhely: 1055 Budapest, Kossuth Laj.os thr 1-3. ad6sziim: 15300014-2-41 banksziimlasziim: MNB-ioo~2oo-oi~oo8o~-oooooooo) mint megrendelo", a toviibbiakban:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (székhelye: 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. MÁK pénzforgalmi számla száma: 10032000-00300939-00000017; adószáma:

Részletesebben

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ. Takarítási szolgáltatás a Diákhitel Központ Zrt. részére. elnevezésű. nemzeti tárgyalásos közbeszerzési eljárásához

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ. Takarítási szolgáltatás a Diákhitel Központ Zrt. részére. elnevezésű. nemzeti tárgyalásos közbeszerzési eljárásához AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ a Takarítási szolgáltatás a Diákhitel Központ Zrt. részére elnevezésű nemzeti tárgyalásos közbeszerzési eljárásához 2014. április TARTALOMJEGYZÉK I. ELJÁRÁSI ÚTMUTATÓ 2 1. Általános

Részletesebben

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE (a továbbiakban: Keretszerződés), amely létrejött egyrészről a Székhely: Cégjegyzékszám: Adószám:

Részletesebben

1. A szerződés tárgya Digitalizálással kapcsolatos szakértői feladatok ellátása, analitikus feldolgozás a DTT2 projekt keretében : Az Országgyűlési Kö

1. A szerződés tárgya Digitalizálással kapcsolatos szakértői feladatok ellátása, analitikus feldolgozás a DTT2 projekt keretében : Az Országgyűlési Kö VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről : az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3., mint Megrendelő (továbbiakban : Megrendelő) másrészről azemiba Kereskedelmi Kft. 1112

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött, egyrészről, az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 1051 Budapest, Nádor u. 31., cégjegyzékszáma: 01-10-041712, adószáma: 10644371-2-44;

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI. SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI. SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI. SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1358 Budapest, Széchenyi rkp. 19.), mint megrendelő - továbbiakban : Megrendelő, masreszről a Rákóczi Üzletház Kft. (1084 Budapest,

Részletesebben

FELTÉTELES ÉPÍTÉSI SZERZŐDÉS

FELTÉTELES ÉPÍTÉSI SZERZŐDÉS FELTÉTELES ÉPÍTÉSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Annavölgy Község Önkormányzata (székhelye: 2529 Annavölgy, Községháza köz 2., adószáma: 15388454-2-11, telefon száma: 06-33/508-510, és fax kapcsolási

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás és dokumentáció. Kisbusz beszerzése. Valkói Községi Sportkör Egyesület

Ajánlattételi felhívás és dokumentáció. Kisbusz beszerzése. Valkói Községi Sportkör Egyesület Kisbusz beszerzése Valkói Községi Sportkör Egyesület 2014. május 13. 2. oldal Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék 2 Ajánlattételi felhívás 4 1. Ajánlatkérő adatai 4 2. A közbeszerzési eljárás fajtája, alkalmazásának

Részletesebben

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE (a továbbiakban: Keretszerződés), amely létrejött egyrészről a Székhely: Cégjegyzékszám: Adószám:

Részletesebben

1. A szerződés tárgya 1.1. Az 1. számú mellékletben részletesen körülírt műszaki specifikációval rendelkező nagy beolvasási sebességű könyvszkenner (f

1. A szerződés tárgya 1.1. Az 1. számú mellékletben részletesen körülírt műszaki specifikációval rendelkező nagy beolvasási sebességű könyvszkenner (f 'RAM Digitalizált törvényhozási tudástár 2. (EKOP-2.1.24-2013-2013-0001) VALLALKOZASI SZERZODES amely létrejött egyrészről : az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3., mint Megrendelő

Részletesebben

ny. száma: MO / 119 / 2010. ny. száma: 720062 ikt. száma: II/4393/2010. ikt. száma: 946/2010 VÁLLALKOZÁSI SZERZÕDÉS T a r t a l o m

ny. száma: MO / 119 / 2010. ny. száma: 720062 ikt. száma: II/4393/2010. ikt. száma: 946/2010 VÁLLALKOZÁSI SZERZÕDÉS T a r t a l o m Megrendelõ Vállalkozó ny. száma: MO / 119 / 2010. ny. száma: 720062 ikt. száma: II/4393/2010. ikt. száma: 946/2010 VÁLLALKOZÁSI SZERZÕDÉS T a r t a l o m 1./ A szerzõdés tárgya 2./ Teljesítési határidõ

Részletesebben

HATÁROZATI JAVASLAT. M a k ó, 2012. október 19. Dr. Siket István bizottsági elnök

HATÁROZATI JAVASLAT. M a k ó, 2012. október 19. Dr. Siket István bizottsági elnök HATÁROZATI JAVASLAT Tárgy: a Tisztítószer, egyéb vegyi áru, takarító-, mosdó-, mosogató-, és egyéb felszerelések beszerzése Makón a helyben központosított beszerzési rendszer hatálya alá tartozó intézmények

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. Óbudai Egészség Olimpia Szűrőnapok megszervezése

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. Óbudai Egészség Olimpia Szűrőnapok megszervezése AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Óbudai Egészség Olimpia Szűrőnapok megszervezése TARTALOMJEGYZÉK I. ÚTMUTATÓ AZ AJÁNLATTEVŐKNEK 1. A dokumentációban előforduló kifejezések 2. A közbeszerzési eljárás lebonyolításának

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS TERVEZET

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS TERVEZET Szerződés száma: VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS TERVEZET amely létrejött a HM Zrínyi Térképészeti és Kommunikációs Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 1087 Budapest, Kerepesi

Részletesebben

ALVÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 2016.05.24. MINTA

ALVÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 2016.05.24. MINTA Iktatószám a Vállalkozónál: Szerződés szám Alvállalkozónál: ALVÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 2016.05.24. MINTA amely egyrészről a MÁV FKG Felépítménykarbantartó és Gépjavító Korlátolt

Részletesebben

- felhasznhlo- Cs jogosultshg-kezelcs; - munkafolyamat-vezcrlo keretfunkci6;

- felhasznhlo- Cs jogosultshg-kezelcs; - munkafolyamat-vezcrlo keretfunkci6; 11A. sdmd melldklet A rendszerrel szemben timasztott miiszaki kovetelm6nyek OrszhggyiilCs Hivatala torvdnyalkothst thogat6 rendszereinek (PAIR;. TAIR) egysiges keretrendszerben (TorvCnyalkotAsi Informhcios

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZODES

SZÁLLÍTÁSI SZERZODES 11 r SZÁLLÍTÁSI SZERZODES amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1358 Budapest, Széchenyi rkp. 19.), mint megrendelő - továbbiakban : Megrendelő, másrészről az 1-COM Kft. (1044 Budapest,

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amelyet az egyik részről a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (székhelye: 1054 Budapest, Garibaldi u. 2., adószáma: 15311746-2-41), mint megrendelő (a továbbiakban: Megrendelő),

Részletesebben

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata 5741-Kétegyháza, Fő tér 9. AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ Márki Sándor Általános Iskola komplex akadálymentesítése 2009. Tartalomjegyzék ajánlatkérési dokumentációhoz Útmutató

Részletesebben

Debreceni Egyetem. Burgonyatermesztés gépeinek beszerzése a Debreceni Egyetem részére AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ 2014.

Debreceni Egyetem. Burgonyatermesztés gépeinek beszerzése a Debreceni Egyetem részére AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ 2014. Debreceni Egyetem AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ Burgonyatermesztés gépeinek beszerzése a Debreceni Egyetem részére 2014. T a r t a l o m j e g y z é k I. ÚTMUTATÓ AZ AJÁNLATTEVŐK SZÁMÁRA 1. Felhívás ajánlattételre

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amelyet az egyik részről a Magyar Szabadalmi Hivatal (székhelye: 1054 Budapest, Garibaldi u. 2.), mint megrendelő (a továbbiakban: Megrendelő), a másik részről a B + N Referencia

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl:

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl: VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl: GYİRI NEMZETI SZÍNHÁZ Székhely: 9022 Gyır, Czuczor G. u. 7. Adószám: 15467012-2-08 Számlaszám: OTP 11737007-15467012 Képviseli: Forgács Péter igazgató

Részletesebben

A Feltételek mindenkor hatályos tartalma ugyancsak ezen a linken hozzáférhető az Eladó számára bármikor.

A Feltételek mindenkor hatályos tartalma ugyancsak ezen a linken hozzáférhető az Eladó számára bármikor. 1. A Vevő nek érvényessége 1.1. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: Feltételek ) alkalmazandók minden egyes áru (megrendelése és) megvásárlása, valamint kapcsolódó szolgáltatás(ok)

Részletesebben

1. A Megrendelő Általános Szerződési Feltételeinek érvényessége

1. A Megrendelő Általános Szerződési Feltételeinek érvényessége 1. A Megrendelő Általános Szerződési Feltételeinek érvényessége 1.1. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: Feltételek ) alkalmazandók minden egyes, áru megrendelése és kapcsolódó szolgáltatás(ok)

Részletesebben

A jelen szerződés létrejött egyrészről VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Bélapátfalva Város Önkormányzat címe: 3346 Bélapátfalva, IV. Béla u. 1. képviseli: Ferencz Péter polgármester mint megrendelő (a továbbiakban:

Részletesebben

Vállalkozási Szerződés

Vállalkozási Szerződés Vállalkozási Szerződés mely létrejött egyrészről a Sifoki Krház Rendelőintézet (8600 Sifok, Semmelweis u. 1.) Képviseli: Dr. Inczeffy István - főigazgat Adszám: 15397029-2-14 Számlaszám: Magyar Államkincstár

Részletesebben

Megrendelő a közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény (Kbt.) alapján hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos közbeszerzési eljárást folyt

Megrendelő a közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény (Kbt.) alapján hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos közbeszerzési eljárást folyt SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Országgyíílés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám : 15300014-2-41 Bankszámlaszám : 10032000-0140o805-00000000 mint Megrendelő (továbbiakban

Részletesebben

1.11. az fij rendszer telepit6sbvel jhr6, kivitelez6re vonatkoz6 jogszabhlyokban elbirt kotelezetts6geket teljesithse,

1.11. az fij rendszer telepit6sbvel jhr6, kivitelez6re vonatkoz6 jogszabhlyokban elbirt kotelezetts6geket teljesithse, hely 16trejott egys6szrol: az OrszAggyGlCs Hivata'la 1055 Budapest, Kossuth Lajos t6r 1-3., Ad6szhm: 15300014-2-41 Bankszhmlaszhm: ioo~2ooo-oi~oo8o~-ooo00000 mint Megrendelo (tovhbbiakban: Megrendelo)

Részletesebben

TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. ÁLTALÁNOS BESZERZÉSI FELTÉTELEK. Első kibocsátás dátuma: 2014. május 15. Első hatálybalépés: 2014. május 15.

TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. ÁLTALÁNOS BESZERZÉSI FELTÉTELEK. Első kibocsátás dátuma: 2014. május 15. Első hatálybalépés: 2014. május 15. Első kibocsátás dátuma: 2014. május 15. Első hatálybalépés: 2014. május 15. Módosítás időpontja Módosítás készítője Módosítások összefoglalója Módosítás hatályba lépése 1 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1.

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Útszóró só 2015/S 189-342483. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Útszóró só 2015/S 189-342483. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés 1/16 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:342483-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Útszóró só 2015/S 189-342483 Ajánlati/részvételi felhívás Árubeszerzés 2004/18/EK

Részletesebben

Orsziggyiilks Hivatala, Orsziggyiilksi Konyvthr, az Orszhghiz kpiilete, 1055 Budapest, Kossuth L. tkr 1-3.

Orsziggyiilks Hivatala, Orsziggyiilksi Konyvthr, az Orszhghiz kpiilete, 1055 Budapest, Kossuth L. tkr 1-3. amely littrejott egyrkszrbl: az OrszkggyiilCs Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos titr 1-3. ad6sziim: 15300014-2-41 banksziimlasziim: MAK ~OO~~OO-OI~OO~O~-OOOOOOOO) mint megrendelo, a toviibbiakban:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSISZERZÖDÉS. ~- + /'0;h ~~ uv

VÁLLALKOZÁSISZERZÖDÉS. ~- + /'0;h ~~ uv l' ~ A jelen szerzodés létrejött egyrészrol Név: Ózd Város Önkormányzat VÁLLALKOZÁSISZERZÖDÉS ~- + /'0;h ~~ uv Címe: 3600 Ózd, Városház tér 1. Adószáma: 15350088205 '51'-~ ~g:r-l- OS* Bankszámlaszáma:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS ÜZLET ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS ÜZLET ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS ÜZLET ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI FELTÉTELEK A Gréta & Attila Piercing Betéti társaság ( Cg.: 08-06-014475, székhely : 9400 Sopron, Juharfa út 21. 2em. 11a., e-mail: wildcathungary@gmail.com, statisztikai

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Ferencvárosi nyilvános pályázatot hirdet a Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának kizárólagos tulajdonát képező és a Ferencvárosi által üzemeltetett 1095 Budapest,

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z İ D É S - t e r v e z e t -

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z İ D É S - t e r v e z e t - S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z İ D É S - t e r v e z e t - amely létrejött egyrészrıl az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatal 1033 Budapest, Fı tér 3., képviseli Bús Balázs polgármester,

Részletesebben

Feltételes Vállalkozási Szerződés

Feltételes Vállalkozási Szerződés Feltételes Vállalkozási Szerződés 1. Szerződő Felek, a szerződés tárgya, ellenértéke 1.1. Megrendelő: címe: adószám: bankszámlaszám: képviseli: telefon: telefax: e-mail cím: 1.2. 1.3. Vállalkozó neve:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS TERVEZET

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS TERVEZET VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS TERVEZET amely létrejött egyrészről Szécsény Város Önkormányzata székhelye: 3170 Szécsény, Rákóczi út 84. adószáma: 15735416-2-12 bankszámla szám: 10402142-21424304-0000000 képviseli:

Részletesebben

Szállítási szerződés

Szállítási szerződés Szállítási szerződés Szerződő Felek (a továbbiakban: felek) egyrészről Név: Bükki Nemzeti Park Igazgatóság Cím: 3304 Eger, Sánc u. 6. Levelezési címe: 3304 Eger, Sánc u. 6. Képviseli: Grédics Szilárd igazgató

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-i üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-i üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 27-4/2012/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-i üléséről. Napirend:

Részletesebben

Teljes ellátás alapú menetrendadási kötelezettség nélküli, közvilágítási célú villamos energia kereskedelmi szerződés

Teljes ellátás alapú menetrendadási kötelezettség nélküli, közvilágítási célú villamos energia kereskedelmi szerződés Teljes ellátás alapú menetrendadási kötelezettség nélküli, közvilágítási célú villamos energia kereskedelmi szerződés 1. Szerződő felek Egyrészről Dabas Város Önkormányzata mint villamos energia felhasználó,

Részletesebben

felelõsségbiztosítása

felelõsségbiztosítása Állatorvosok felcím felelõsségbiztosítása ALCÍM Általános szerzõdési feltételek 1/7 I. A biztosítottak köre 1. Jelen szerzõdés szempontjából biztosítottnak minõsül azon személy, illetve szervezet, amely

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SIEItLŐI)h,S. amely létrejött egyrészről az

VÁLLALKOZÁSI SIEItLŐI)h,S. amely létrejött egyrészről az VÁLLALKOZÁSI SIEItLŐI)h,S amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala 1357 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám : 15300014-2-41 Bankszámlaszám : Magyar Államkincstár 10032000-01400805-00000000

Részletesebben

Kegyeleti közszolgáltatási szerződés. Mely létrejött az alábbi napon és helyen a Tulajdonos és Üzemeltető között az alábbi feltételekkel:

Kegyeleti közszolgáltatási szerződés. Mely létrejött az alábbi napon és helyen a Tulajdonos és Üzemeltető között az alábbi feltételekkel: Kegyeleti közszolgáltatási szerződés Mely létrejött az alábbi napon és helyen a Tulajdonos és Üzemeltető között az alábbi feltételekkel: Tulajdonos: Neve: Lenti Város Önkormányzata Címe: 8960 Lenti, Zrínyi

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl az Észak-magyarországi Regionális Államigazgatási Hivatal (székhely: 3300 Eger, Kossuth L. u. 9., törzsszám: 722337, adószám: 15722335-2-10, bankszámla

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Név: Gyulai Közüzemi Kft. Székhely: 5700 Gyula, Szent László u. 16. Képviselő: Daróczi László, ügyvezető igazgató Cégjegyzékszám: 04-09-003599 Adószáma:

Részletesebben

biztositiisi szol~ltatiis nytijthsa az Orsdggyiil& Hivatala r&z6re (528/2013.)" thrgyii kozbeszerzhi eljhhs alapjhn, a kovetkezb feltetelek mellett.

biztositiisi szol~ltatiis nytijthsa az Orsdggyiil& Hivatala r&z6re (528/2013.) thrgyii kozbeszerzhi eljhhs alapjhn, a kovetkezb feltetelek mellett. ainely lhtrejott egyrhzrbl: az O r s ~ ~ lhivatala C s 1055 Budapest, Kossuth Lajos thr 1-3. Ad6szhm: 15300014-2-41 Bankszzlmlasz6m: 1oo~~ooo-o1~oo8o~-oooooooo Kkpviselethben elj6s6 szemkly neve: Bakos

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK (ÁSZF) 1. AZ ÁSZF HATÁLYA

ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK (ÁSZF) 1. AZ ÁSZF HATÁLYA ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK (ÁSZF) 1. AZ ÁSZF HATÁLYA 1.1. Az ÁSZF hatálya kiterjed a JET-VILL Építő és Épületgépészeti Fővállalkozó és Kivitelező Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 1158 Budapest

Részletesebben

M.5. számú melléklet. Kiemelt ügyfelek teljes ellátás alapú villamos energia adásvételi szerződése. Törölt: 0. március 1-jétől

M.5. számú melléklet. Kiemelt ügyfelek teljes ellátás alapú villamos energia adásvételi szerződése. Törölt: 0. március 1-jétől Villamos Energia Kereskedelmi Üzletszabályzat M.5. számú melléklete M.5. számú melléklet Kiemelt ügyfelek teljes ellátás alapú villamos energia adásvételi szerződése Törölt: 0. március 1-jétől Hatályos:

Részletesebben

Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Szent Margit Rendelőintézet villamos felújítás kivitelezése 2011. szeptember Az ajánlati dokumentáció tartalma:

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS. BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS cégnév BKV Zrt. 15/V-84/13

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS. BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS cégnév BKV Zrt. 15/V-84/13 BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS A jelen vállalkozási keretszerzıdés (a továbbiakban: Keretszerzıdés) létrejött egyrészrıl a Budapesti Közlekedési Zártkörően Mőködı Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben