A GORENJE MIKROHULLÁMÚ SÜTŐI TÖBBRE KÉPESEK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A GORENJE MIKROHULLÁMÚ SÜTŐI TÖBBRE KÉPESEK"

Átírás

1 A GORENJE MIKROHULLÁMÚ SÜTŐI TÖBBRE KÉPESEK

2 A GORENJE MIKROHULLÁMÚ SÜTŐI TÖBBET TUDNAK AZ (ÚJRA) MELEGÍTÉSNÉL. TUDTA, HOGY EGY GORENJE MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ KÉPES ROPOGÓS SÜLT KRUMPLIT SÜTNI? ÍZLETES PIZZÁT KÉSZÍTENI? REMEK SÜTEMÉNYEKET SÜTNI? KRÉMES HABOT KÉSZÍTENI HABOSÍTOTT TEJBŐL? CUMISÜVEGEKET STERILIZÁLNI? 6:30 9:15 12:30 Egy csészével a kedvenc forróitalunkból Egy forró croissant reggelire Egészséges vegetáriánus ebéd

3 Mikrohullámú sütők 3 17:20 20:30 Ropogósra sült pizza Popcorn az esti filmhez HASZNÁLHATJUK SZÁMOS MÁS KREATÍV MÓDON IS!

4 4 Mikrohullámú sütők MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ: NÉLKÜLÖZHETETLEN MINDEN OTTHONBAN RENDKÍVÜL GYORS A mikrohullámoknak köszönhetően a hő gyorsabban és mélyebben hatol az élelmiszerbe a hagyományos sütőkhöz képest, ami gyorsabb és hatékonyabb főzést eredményez. KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ Tisztítása könnyebb és gyorsabb a hagyományos sütőknél. Sőt, a forgótányér mosogatógépben mosható. Ha beépített kerámialappal rendelkező modellt választunk a forgótányéros helyett, akkor a tisztítás még egyszerűbb, mivel a kerámiát egyszerűen, egy nedves ruhával tisztára lehet törölni. ENERGIA-HATÉKONY A rövidebb főzési idő és, hogy nincs energiaveszteség (az összes energiát az élelmiszer veszi át az edény és a sütő belsejének felmelegedése nélkül), alacsonyabb energiafogyasztást eredményez. KÉSZEN ÁLL AZ ÍZLETES ÉTELEK ELKÉSZÍTÉSÉRE Többre képes a felmelegítésnél és kiolvasztásnál. Friss, egészséges és ízletes ételeket tud készíteni; tud sütni; illetve megpirítja az ételeket a grill funkció segítségével. MINDENRE KITERJEDŐ SOKOLDALÚSÁG Habosítsunk tejet krémes habbá Öntsünk tejet egy mikrohullámú sütőben használható, fedeles palackba. Töltsük fel félig, zárjuk le és erősen rázzuk fel. Vegyük le a kupakot és melegítsük fel a tejet a mikrohullámú sütőben, amíg a hab megemelkedik. Szárítsunk fűszernövényeket Tegyünk oregánót, rozmaringot, kakukkfüvet vagy citrusfélék héját egy tányérra és melegítsük maximális teljesítményen 30 másodpercen keresztül. Fordítsuk meg a fűszernövényeket és ismételjük meg a folyamatot, amíg szárítottá válnak.

5 Mikrohullámú sütők 5 Sterilizáljunk cumisüvegeket Töltsük fel félig a palackot vízzel. Helyezzük a cumit és a kupakot egy kis tálba és fedjük le őket vízzel. Melegítsük maximális fokozaton két percen keresztül. Pirítsunk mogyorót Szórjunk szét mogyorót egy mikrohullámú sütőben használható tálcán. Pirítsuk maximális teljesítményen 1 percen keresztül, aztán fordítsuk meg. Többször ismételjük meg a folyamatot.

6 6 Mikrohullámú sütők 4 EGYEDÜLÁLLÓ, ÚJSZERŰ ELŐNY PULZÁLÓ TECHNOLÓGIA Ez az innovatív technológia pontosan meghatározott időközönként aktiválja a mikrohullámokat, hogy azok felmelegítsék az ételt. Amikor a mikrohullámok nincsenek jelen, az étel természetesen melegszik, mivel a hő a forró részekből átterjed a hidegebb részekre. Ez az étel frissességéhez és jobb, természetesebb ízéhez vezet. SIMPLICITY GOMB A vezérlés sohasem volt ilyen egyszerű és logikus. Egyetlen gomb segítségével választhatunk az üzemmódnak megfelelő, előre beállított idő, valamint a mikrohullámú sütő teljesítményének optimális beállításai közül.

7 Mikrohullámú sütők C-OS KEVERŐ TECHNOLÓGIA Ezzel a fejlett technológiával a mikrohullámok a sütő belsejének kerámia bevonata alatt terjednek, és onnan, az étel egész felületén keresztül hatolnak be. A mikrohullámok egyenletes eloszlása optimális melegítést eredményez. Egy speciális kerámialap helyettesíti a forgótányért és biztosít nagyobb hasznos teret és még könnyebb tisztítást. A HANGJELZÉS HANGEREJÉNEK BEÁLLÍTÁSA A hangjelzés hangereje igény szerint beállítható. Amikor csendre van szükség, mondjuk, amíg alszik a baba, akkor is lehet használni a mikrohullámú sütőt hang nélkül; egyszerűen kapcsoljuk ki a hangjelzéseket, majd kapcsoljuk őket vissza egy későbbi időpontban.

8 8 Mikrohullámú sütői A Simplicity mikrohullámú sütő a Gorenje Simplicity kollekciójának részeként kapható fekete és fehér színben. Ezek a különleges designnal rendelkező készülékek fejlett technológiával és egyetlen gomb által vezérelt, egyszerű használattal büszkélkedhetnek.

9 Mikrohullámú sütői 9 Egy csésze víz/kávé/tea felmelegítése 200 ml 2 perc 20 másodperc AquaClean funkció Időzítő Pattogatott kukorica készítés 90 gramm 3 perc Óra Zöldség elkészítés 300 gramm (szeletelt répa) 4 perc Steak készítés 500 gramm 35 perc Csokoládé olvasztás 100 gramm 2 perc Pizza készítés 350 gramm 11 perc Hal étel készítés 500 gramm 25 perc Étel kiolvasztás 500 gramm (kenyér) 20 perc Egyetlen gomb valóra váltja minden kívánságunkat. EGYSZERŰEN ÚJSZERŰ. EGYSZERŰEN PRAKTIKUS. Simplicity gomb Előre beállított programok Simplicity gomb Előre beállított programok Grill Tökéletesen ropogós héj könnyen elkészítve LogicalChoice Azonnali és logikus egyéni beállítások AquaClean Automatikus tisztítás vegyszerek nélkül A leggyakrabban használt és a legpraktikusabb beállítások azonnal rendelkezésre állnak egyetlen gomb segítségével. A nyolc előre beállított program (vízmelegítés, popcorn, pizza, hal, zöldségek, csokoládé olvasztás, hús sütés és kiolvasztás) mindegyike a melegítési mód, a teljesítmény és az időtartam automatikus beállítását foglalja magába. A program gyárilag rögzített időtartamát a beállításkor finomra hangolhatjuk.

10 10 Mikrohullámú sütői Grill Tökéletesen ropogós héj könnyen elkészítve Mostantól könnyedén megpiríthatjuk a kedvenc ételeinket a tökéletesen ropogós héj/kéreg készítéséhez érdekében. A mikrohullámokkal kombinálva a grillezés extra gyors főzésre használható. A főzési folyamat első felének eltelte után a sütő emlékeztet bennünket az étel megfordítására a még egyenletesebb sütés és a tökéletesen ropogós étel érdekében. Tipp Csőben sült Szent Jakabkagyló mozzarellával 4 személyre Funkció: mikrohullámú sütés, grillezés Puhítsuk meg a szikkadt kenyeret Tekerjük a szikkadt kenyeret nedves konyharuhába és melegítsük maximális teljesítményen 10 másodpercen keresztül. Ismételjük meg a folyamatot szükség szerint. Előkészítési idő: perc Sütési idő: perc

11 Mikrohullámú sütői 11 AquaClean Automatikus tisztítás vegyszerek nélkül A sütő belsejét megtisztíthatjuk úgy, hogy egy magas hőmérsékletnek ellenálló üveg vagy agyag edényt megtöltünk csapvízzel, behelyezzük a sütőbe és elindítjuk az AquaClean programot. A keletkező gőz felpuhítja a szennyeződéseket a sütő falain. A program végén egyszerűen csak töröljük ki a sütőt egy nedves ruhával. LogicalChoice Azonnali és logikus egyéni beállítások Az előre beállított programok mellett a mikrohullámú sütő számunkra megfelelő működése könnyen beállítható. Használjuk a gombok oldalán található ikonokat a mikrohullámok erősségének vagy a működési mód beállításának érdekében, és állítsuk be az időt az elektronikus időzítőt használva. Hozzávalók: 8 Szent Jakab-kagyló (fésűkagyló) 1 mogyoróhagyma 15 dkg vargánya, rókagomba vagy más gomba egy szelet pirítani való kenyér 2,5 dl tejföl 1 cl bor petrezselyem 10 dkg leveles spenót 2 dkg vaj 10 dkg mozzarella olívaolaj Elkészítés: 1. Nyissuk fel a kagylókat és vegyük ki a húsát. Tegyünk félre pár kagylóhéjat. Mossuk meg és hagyjuk néhány percig hideg vízben a kagylókat, majd csöpögtessük le, szárítsuk meg és helyezzük őket zsiradékkal kikent tűzálló edénybe. Adjuk hozzá a bort, fedjük le sütőfóliával (hogy megőrizzük a nedvességet), és tegyük be a sütőbe 4-5 percre 100%-os mikrohullámú teljesítményre állítva. Ezután vegyük ki az edényt a sütőből és vegyük ki a kagylókat. 2. Olvasszunk vajat egy tűzálló edényben 100%-os mikrohullámú teljesítményen 1-2 perc alatt. Adjuk hozzá a meghámozott és feldarabolt mogyoróhagymát és pirítsuk 1-2 percen keresztül mikrohullámú és grill funkció kombinációjával. Majd adjuk hozzá az apróra vágott vargányát (rókagombát), a felkockázott kenyeret és a spenótleveleket, fedjük le és pároljuk 4-5 percen keresztül ugyanazzal a kombinált sütési móddal. Keverjük meg, adjuk hozzá a tejfölt és 1-2 percre tegyük vissza a sütőbe. 3. Most kapcsoljuk ki a sütőt és hagyjuk az ételt benne még 3 percen keresztül, majd töltsük meg a félretett kagylóhéjakat az elkészített szósszal. Helyezzünk kagylóhúst mindegyik kagylóra, hintsünk néhány csepp olívaolajat, sót és borsot a tetejére, és fedjük le egy szelet mozzarellával. Helyezzük a megtöltött kagylókat egy lapos tányérra, tegyük a grillrács közepére és süssük grillezve 2-3 percen keresztül. Szórjuk meg petrezselyemmel és tálaljuk citromszeletekkel.

12 12 Mikrohullámú sütői A Classico mikrohullámú sütő a Gorenje Classico kollekciójának részeként kapható elefántcsont és fekete színben. Ezek a készülékek kiváló modern technológiával büszkélkedhetnek egy csipetnyi klasszikussal fűszerezett, pazar, dinamikus designba csomagolva.

13 Mikrohullámú sütői 13 Az élet szépsége a kényelem szempontjából nézve. A MÚLT VARÁZSA. A JÖVŐ TECHNOLÓGIÁJA os keverő technológia Továbbfejlesztett mikrohullám-elosztó rendszer CERAMIC INSIDE 360 -os keverő technológia Továbbfejlesztett mikrohullám-elosztó rendszer CeramicInside Kerámialap a nagyobb hasznos tér érdekében EasyClean könnyű tisztítás Tisztaság egycsapásra Mikrohullám / Grill A mikrohullámok a grillel egy csapatban A 360 StirTechnology a mikrohullám tökéletes eloszlását biztosító technológia. A mikrohullámok a sütő belsejének alján található kerámialap alatti terület felé terjednek, ahonnan egyenletesen szóródnak szét felfelé a sütőkamra többi részébe. Mivel a hullámok áthaladnak a sütőkamra belső-alsó részén, hatékonyabban és minden irányból képesek behatolni az ételbe, ami miatt a forgatás feleslegessé válik. Így az étel gyorsabban sül meg és az eredmény sokkal finomabb.

14 14 Mikrohullámú sütői XXL SURFACE CERAMIC INSIDE CeramicInside Kerámialap a nagyobb hasznos tér érdekében Az innovatív mikrohullám-eloszlatásnak köszönhetően nincs már szükség a sütőben a hagyományos forgótányérra. Egy speciális kerámialap fedi a teljes belső alsó részét, így több hely marad, ami lehetővé teszi több étel készítését egyszerre. Tipp Pácolt bárányborda grillezett zöldségekkel Puhítsa meg a barnacukrot A kemény és darabos barna cukor megpuhul, ha becsomagoljuk egy nedves ruhába és közepes teljesítménnyel 30 másodpercen keresztül melegítjük. 4 személyre Funkció: mikrohullámú sütés, grillezés Előkészítési idő: 30 perc Sütési idő: perc

15 Mikrohullámú sütői 15 Classico design Egy csipetnyi a régi időkből A csodálatos domború fogantyú és a jellegzetes gombok antikolt arany kivitelben az örök klasszikus szépség történetét hozzák el otthonunkba. Az egyszerű és kellemes mindennapi használat érdekében. EasyClean könnyű tisztítás Tisztaság egycsapásra A sütő belsejének alján levő kerámialap sima felületét gyerekjáték tisztítani. Mindössze egy nedves ruhára van szükség. Hozzávalók: 40 dkg bárárny szeletek 3 g koriander mag 5 g korianderlevél 5 g menta 10 dkg csicseriborsó (főtt) ½ l joghurt vagy tejföl 1 lime leve 1 gerezd fokhagyma 1 rozmaringlevél 2 dl olívaolaj só Zöldségek: 10 dkg sárgarépa 5 dkg zeller 5 dkg vöröshagyma 5 dkg karalábé 10 dkg édeskömény 10 dkg cukkini 10 dkg káposzta 5 dkg kaliforniai paprika Elkészítés: 1. Először készítsük el a pácot és tegyük bele a húst: Aprítsuk fel az összes fűszernövényt és keverjük össze joghurttal vagy tejföllel. Adjunk hozzá sót, borsot, olívaolajat és a tört csicseriborsót. Öntsük a pác ¾-ét egy zacskóba és tegyük félre a pác ¼-ét a hűtőszekrénybe későbbi felhasználásra. A csontos részeket is tegyük a páccal teli zacskóba és jól keverjük össze. Zárjuk le a zsákot és tegyük hűtőszekrénybe kb. 3 órára. 2. Most készítsük el a zöldségeket: Tisztítsuk és mossuk meg, majd kockázzuk fel az összes zöldséget. Sózzuk, borsozzuk, keverjük össze és öntsünk rájuk olívaolajat. Helyezzük tűzálló edénybe és tegyük be a mikrohullámú sütőbe. Helyezzük a rácsot az edény fölé és tegyük a bárányhúst a rácsra úgy, hogy a páclé rácsepegjen a zöldségekre. Süssük percen keresztül grillezés és konvekciós mód kombinációjában. 3. Végül szeleteljük fel a sárgarépát és adjuk hozzá a grillezett zöldségekhez dekorációként.

16 16 Mikrohullámú sütői Az Ora-Ïto mikrohullámú sütő a Gorenje Ora-Ïto kollekciójának része, amely egyesíti a legújabb technológiát, a kitűnő, egyedi designnal és a kiváló minőséggel. Fehér és fekete színben kapható.

17 Mikrohullámú sütői 17 TERIOR Magas elvárásainknak megfelelő, intelligens esztétika. KIVÉTELES ÉLMÉNY. KIVÉTELES DESIGN. DoubleGrill Két grill fűtőszál a ropogósság érdekében InoxTerior Rozsdamentes acél sütőbelső AutoMenu Előre beállított programok TouchControl Érintőképernyős vezérlés DoubleGrill Két grill fűtőszál a ropogósság érdekében Próbálja ki a főzés új dimenzióját! A grillező és mikrohullámú sütés kombinált funkciója lehetővé teszi számunkra, hogy húst vagy pizzát süssünk, és sok más ételt sokkal gyorsabban elkészítsünk. Két grill fűtőszál egy alul és egy felül gondoskodik arról, hogy tökéletesen ropogós legyen az étel, ellenállhatatlan aranybarna kéreggel.

18 18 Mikrohullámú sütői MaxPower Maximális mikrohullámú teljesítmény és grill funkció Az Ora-Ïto mikrohullámú sütők a mikrohullámú és a grill funkciók maximális teljesítményével jeleskednek. A magasabb teljesítménynek köszönhetően a melegítési és a főzési idő rövidebb, így a kívánt eredmény gyorsabban és hatékonyabban érhető el. Ez az előny akkor bizonyul igazán hasznosnak, amikor gyors és finom ételre van szükségünk. Tipp Sült Francia vaníliakrém eperrel Aprítsunk hagymát könnyek nélkül Vágjuk le a hagyma tetejét és alját és melegítsük a mikrohullámú sütőben 30 másodpercen keresztül maximális teljesítményen. A hagyma megőrzi az ízét, miközben a leve az enzimekkel, amelyek irritálják a szemet és kicsalogatják a könnyeinket, elpárolog. 4 személy részére Funkció: főzés, grillezés Előkészítési idő: 30 perc Főzési idő: perc

19 Mikrohullámú sütői 19 AutoMenu Előre beállított programok Az automatikus beállítások bizonyos típusú ételek egyszerűbb elkészítését teszik lehetővé. Csupán ki kell választanunk az étel típusát, megadni a súlyát, és a sütő automatikusan beállítja a főzési teljesítményt és az időtartamát. TERIOR InoxTerior Rozsdamentes acél sütőbelső A mikrohullámú sütő belseje rozsdamentes acélból készül, amely hozzájárul a kiváló főzési eredményekhez. A rozsdamentes acél javítja a mikrohullámok keringését a sütő belsejében és a tisztítása sokkal könnyebb. Hozzávalók: 5 tojássárgája 44 dkg tejszín 10 dkg porcukor 1 cs vaníliás cukor 1,5 dl tej Kiegészítés: Egy kanál eper 3 kanál könnyű szirup Elkészítés: 1. Keverjük habosra a tojássárgákat és a cukrot, adjuk hozzá a vaníliás cukrot, a tejet és a tejszínt, és ismét keverjük össze alaposan. Öntsük az elegyet egy tűzálló tálba és tegyük a sütőbe 5-8 percre 100%-os mikrohullámú teljesítményen. 2. Majd fedjük le az edényt sütőpapírral és csökkentsük le a mikrohullámú teljesítményt 50%-ra percre. Hagyjuk a krémet a sütőben kihűlni, majd helyezzük hűtőszekrénybe 2 órára. 3. Tálalás előtt szórjunk rá barna cukrot és állítsuk a sütő előmelegítéséhez a sütőt grillezésre a G-1-es beállításon 3-5 percen keresztül. Helyezzük az edényt a felső szintre úgy, hogy a cukor karamellizálódjon (a krém ne melegedjen fel). Végül adjunk hozzá egy kanál epret a tetejére. Helyezzük az epret egy edénybe és adjunk hozza könnyű szirupot (forralt víz cukorral). Fedjük le az ételt és főzzük 100%-os mikrohullámú teljesítményen 4-5 percen keresztül.

20 20 Mikrohullámú sütők 21 liter Tipp Tipp Facsarjunk ki többet levet A citrom vagy a lime levének kifacsarása egyszerűbb és több levünk is lesz, ha felmelegítjük a gyümölcsöket másodpercen keresztül maximális mikrohullámú teljesítményen. Könnyítsük meg a fokhagyma hámozását Helyezzük a hámozatlan fokhagymát egy csészébe és melegítsük 15 másodpercen keresztül teljes mikrohullámú teljesítményen. A héja nedves lesz és megpuhul, így könnyebb eltávolítani.

21 Mikrohullámú sütők liter Egyedi működés a tökéletes eredményekért. ÚJ GENERÁCIÓ ÚJ TECHNOLÓGIA PulseTechnology Mikrohullámok időközönként SmartDisplay Továbbfejlesztett LED kijelző TouchControl Érintőképernyős vezérlés Timer Visszaszámláló időzítő SoundSettings Hangjelzések igény szerint PulseTechnology Mikrohullámok időközönként Innovatív ételmelegítési mód: a mikrohullámok pontosan meghatározott időközönként aktiválódnak. Működés közben a mikrohullámok által generált hő természetesen melegíti az ételt. Ez jobb ízhez és frissebb, lédúsabb ételhez vezet, mivel nem szárad ki annyira.

22 22 Mikrohullámú sütők 21 liter SoundSettings Hangjelzések igény szerint A mikrohullámú sütőn be lehet állítani a hangjelzések hangerejét. Amikor csendre van szükségünk, pl. amíg alszik a baba, akkor is használhatjuk a mikrohullámú sütőt hang nélkül; egyszerűen kapcsoljuk ki a hangjelzéseket és kapcsoljuk őket vissza egy későbbi időpontban. Tipp Szárazbab gyorsabb áztatása Helyezzük a szárazbabot egy tálba, öntsük fel vízzel és adjunk hozzá egy csipet szódabikarbónát. Melegítsük 10 percen keresztül maximális teljesítményen. Pihentessük 30 percen keresztül. Három ízű tavaszi saláta 4 fő részére Funkció: grillezés, mikrohullámú sütés Előkészítési idő: perc Sütési idő: 5-7 perc

23 Mikrohullámú sütők 23 SmartDisplay Továbbfejlesztett LED kijelző Az elegáns és jól áttekinthető LED kijelző lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérjük a mikrohullámú sütőben zajló főzési vagy melegítési folyamatot. A visszaszámláló időzítő pontos információt nyújt arról, hogy a főzési folyamat még mennyi ideig tart és hogy mely fűtőelemek vannak használatban. TouchControl Érintőképernyős vezérlés A modern érzékelő-technológia a mikrohullámú sütő egyszerű és világos érintőképernyős vezérlését biztosítja. A sütő egyszerűen lezárható a nem szándékos használat megakadályozása érdekében. A tökéletesen sima vezérlő felület elegáns megjelenést biztosít a sütő számára és könnyen tisztítható. Hozzávalók: 200 g csirkemell fi lé 200 g fejes saláta 200 g raponc 200g rukkola 200 g dekoratív saláta levelek 100 g zsázsa 8 piros retek 1 hagyma 100 g spárga 100 g eper 100 g mangó snidling díszítő virágok (kankalin, ibolya, százszorszép, hortenzia,...) Öntet: 0,5 dl leves 2 kanál balzsamecet 2 tojássárgája (főtt) 5 kanál olívaolaj só, bors, friss fűszernövények Elkészítés: 1. Tisztítsuk és mossuk meg a salátát, majd szárítsuk meg a leveleket. Ha túl nagyok, vágjuk félbe. Helyezzünk dekoratív salátaleveleket egy tányérra, tegyünk rá megmosott, felszeletelt epret, mangót, retket és hagymát. 2. Vágjuk fel a a csirkét apró darabokra, fi noman lapítsuk ki őket, sózzuk, borsozzuk és süssük 3-4 percen keresztül mikrohullámú és grillezés mód kombinációjában, majd folytassuk a sütést csak grillező funkcióban 2-3 percen keresztül. 3. Végül adjuk hozzá a főtt spárgát és a sült csirkét a salátához, adjuk hozzá az öntetet és díszítésként szórjuk meg felaprított snidlinggel és a virágokkal.

24 24 Mikrohullámú sütők Gorenje mikrohullámú sütőinek egyéb tulajdonságai Mikrohullám Mikrohullám a gyors főzés érdekében A mikrohullámok elektromágneses hullámok, amelyek mozgásba hozzák az ételben található vízmolekulákat. Ez a mozgás energiát állít elő, amely felmelegíti, megfőzi, felolvasztja az ételt. A mikrohullámok élelmiszerbe való gyors és hatékony behatolásának köszönhetően az ételek sokkal gyorsabban megfőnek, mint a hagyományos főzési módszerekkel. SmartControl Világos és egyszerű vezérlés A mikrohullámú sütők egyszerű és világos elektronikus vezérléssel rendelkeznek, amely az idő, a főzési/sütési mód és a teljesítmény pontos beállítását teszi lehetővé. Késleltetés A sütő késleltetett működtetése Ez a praktikus funkció lehetővé teszi az időzítést, vagyis annak beállítását, hogy mikor lépjen működésbe a sütő működésbe. Így a frissen főzött étel pontosan akkorra készül el, amikorra szeretnénk. Mikrohullám / Grill A mikrohullámok a grillel egy csapatban Egyesítsük a mikrohullámok és a grillezés előnyeit, hogy megtapasztaljuk a főzés egy teljesen új dimenzióját! A kisebb darab húsok, pizzák és más, főzni vagy tökéletesre pirítani való ételek gyors elkészítése lenyűgöznek majd bennünket. SmartStart Nélkülözhetetlenül gyors felmelegítés A SmartStart funkció akkor bizonyul különösen hasznosnak, amikor nem érünk rá várakozni az étel felmelegedésére, mivel egyetlen érintéssel működésbe lehet hozni a gyors melegítési funkciót. SafetySwitch Biztonsági kapcsoló A biztonsági kapcsoló a mikrohullámú sütő használatát tökéletesen biztonságossá teszi. Automatikusan megállítja a folyamatban lévő programot, ha a sütő ajtaja nyitva van működés közben. Timer Visszaszámláló időzítő Az összes Gorenje mikrohullámú sütőn beállítható a működési idő 30 perctől 95 percig, a modelltől függően. Az idő kijelzője egyértelműen jelzi a főzési folyamat végéig hátralévő időt. Kiolvasztás Egyszerű és hatékony kiolvasztás Az összes Gorenje mikrohullámú sütő jellemzője a hatékony, előre beállított kiolvasztás funkció, amely segítségével egyenletesen és gyorsan olvasztjuk ki a mélyfagyasztott termékeket.

25 Mikrohullámú sütők 25 Magyarázat és az ikonok leírása SafetySwitch Biztonsági kapcsoló 360 -os keverő technológia Továbbfejlesztett mikrohullám-elosztó rendszer Késleltetés A sütő késleltetett működtetése SoundSettings Hangjelzések igény szerint Timer Visszaszámláló időzítő LogicalChoice Azonnali és logikus egyéni beállítások Mikrohullám Mikrohullám a gyors főzés érdekében TouchControl Érintőképernyős vezérlés Mikrohullám / Grill A mikrohullámok a grillel egy csapatban SmartControl Világos és egyszerű vezérlés DoubleGrill Két grill fűtőszál a ropogós kéregsütés érdekében SmartStart Nélkülözhetetlenül gyors felmelegítés Grill Tökéletesen ropogós héj könnyen elkészítve Simplicity gomb Előre beállított programok AutoMenu Előre beállított programok PulseTechnology Mikrohullámok időközönként AquaClean Automatikus tisztítás vegyszerek nélkül SmartDisplay Továbbfejlesztett LED kijelző EasyClean könnyű tisztítás Tisztaság egycsapásra TERIOR InoxTerior Rozsdamentes acél sütőbelső Kiolvasztás Egyszerű és hatékony kiolvasztás CERAMIC INSIDE CeramicInside Kerámialap a nagyobb hasznos tér érdekében

26 26 Mikrohullámú sütők GMO25ORAITO TERIOR - Rozsdamentes acél sütőbelső - Fekete Hatékonyság Vezérlés - Sütőkamra kapacitás: 25 L - Mikrohullám teljesítmény: 900 W - Grill teljesítmény: 1000 W - Kis grill fűtőszál teljesítmény: 500 W - Mikrohullám elosztás típusa: Forgótányér - Elektronikus vezérlés - Bevitel: Érintőkijelző - LED kijelző Melegítés - Mikrohullám/Grill Funkciók Biztonság Felszereltség Technikai adatok - AUTO menü - Gyári programok: 6 - Automatikus kiolvasztás (tömeg szerint) - SmartDisplay kijelző funkció - Késleltetés - AranybarnaKéreg funkció - Óra - Gyerekzár - ChildLock - Biztonsági kapcsoló - Fém forgótányér - Grill - Termék méretek (szélxmagxmély): 30, cm - EAN cikkszám: Cikkszám:

27 Mikrohullámú sütők 27 GMO23ORAITO GMO23ORAITO WHITE TERIOR TERIOR Hatékonyság - Rozsdamentes acél sütőbelső - Fekete - Sütőkamra kapacitás: 23 L - Mikrohullám teljesítmény: 900 W - Grill teljesítmény: 1200 W - Mikrohullám elosztás típusa: Forgótányér - Rozsdamentes acél sütőbelső - Fehér - Sütőkamra kapacitás: 23 L - Mikrohullám teljesítmény: 900 W - Grill teljesítmény: 1200 W - Mikrohullám elosztás típusa: Forgótányér Vezérlés Melegítés Funkciók - Elektronikus vezérlés - Bevitel: Érintőkijelző - LED kijelző - Mikrohullám/Grill - AUTO menü - Gyári programok: 6 - Automatikus kiolvasztás (tömeg szerint) - SmartDisplay kijelző funkció - Késleltetés - Óra - Elektronikus vezérlés - Bevitel: Érintőkijelző - LED kijelző - Mikrohullám/Grill - AUTO menü - Gyári programok: 6 - Automatikus kiolvasztás (tömeg szerint) - SmartDisplay kijelző funkció - Késleltetés - Óra Biztonság Felszereltség Technikai adatok - Gyerekzár - ChildLock - Biztonsági kapcsoló - Üveg forgótányér - Grill - Termék méretek (szélxmagxmély): 30, cm - EAN cikkszám: Cikkszám: Gyerekzár - ChildLock - Biztonsági kapcsoló - Üveg forgótányér - Grill - Termék méretek (szélxmagxmély): 30, cm - EAN cikkszám: Cikkszám:

28 28 Mikrohullámú sütők MO4250CLB MO4250CLI CERAMIC INSIDE CERAMIC INSIDE Hatékonyság Vezérlés Melegítés Funkciók Biztonság - Festett sütőbelső - Fekete - Sütőkamra kapacitás: 20 L - Szuper nagyméretű sütési felület - Mikrohullám teljesítmény: 700 W - Grill teljesítmény: 800 W - Mikrohullám elosztás típusa: Keverő - Manuális vezérlés - Könnyű használat - Bevitel: Tekerőgomb - Mikrohullám/Grill - Gyors kiolvasztás (idő szerint) - Biztonsági kapcsoló - Festett sütőbelső - Elefántcsont - Sütőkamra kapacitás: 20 L - Szuper nagyméretű sütési felület - Mikrohullám teljesítmény: 700 W - Grill teljesítmény: 800 W - Mikrohullám elosztás típusa: Keverő - Manuális vezérlés - Könnyű használat - Bevitel: Tekerőgomb - Mikrohullám/Grill - Gyors kiolvasztás (idő szerint) - Biztonsági kapcsoló Felszereltség - Grill - Grill Könnyű tisztítás Technikai adatok - EasyClean kerámia alapzat - Termék méretek (szélxmagxmély): 28, ,5 cm - EAN cikkszám: Cikkszám: EasyClean kerámia alapzat - Termék méretek (szélxmagxmély): 28, ,5 cm - EAN cikkszám: Cikkszám:

29 Mikrohullámú sütők 29 MO4250CLG CERAMIC INSIDE - Festett sütőbelső - Arany Hatékonyság Vezérlés - Sütőkamra kapacitás: 20 L - Szuper nagyméretű sütési felület - Mikrohullám teljesítmény: 700 W - Grill teljesítmény: 800 W - Mikrohullám elosztás típusa: Keverő - Manuális vezérlés - Könnyű használat - Bevitel: Tekerőgomb Melegítés - Mikrohullám/Grill Funkciók Biztonság Felszereltség Könnyű tisztítás Technikai adatok - Gyors kiolvasztás (idő szerint) - Biztonsági kapcsoló - Grill - EasyClean kerámia alapzat - Termék méretek (szélxmagxmély): 28, ,5 cm - EAN cikkszám: Cikkszám:

30 30 Mikrohullámú sütők MO6240SY2B MO6240SY2W -- Festett sütőbelső -- Fekete -- Festett sütőbelső -- Fehér Hatékonyság -- Sütőkamra kapacitás: 23 L -- Mikrohullám teljesítmény: 900 W -- Grill teljesítmény: 1000 W -- Mikrohullám elosztás típusa: Forgótányér -- Sütőkamra kapacitás: 23 L -- Mikrohullám teljesítmény: 900 W -- Grill teljesítmény: 1000 W -- Mikrohullám elosztás típusa: Forgótányér Vezérlés -- Elektronikus vezérlés -- Bevitel: Érintőkijelző, Jogger -- LED kijelző -- SmartControl vezérlés -- LogicalChoice funkció választás -- Elektronikus vezérlés -- Bevitel: Érintőkijelző, Jogger -- LED kijelző -- SmartControl vezérlés -- LogicalChoice funkció választás -- Mikrohullám/Grill -- Mikrohullám/Grill Funkciók -- Gyári programok: Gyors kiolvasztás (idő szerint) -- SmartDisplay kijelző funkció -- Késleltetés -- Óra -- AquaClean funkció -- Gyári programok: Gyors kiolvasztás (idő szerint) -- SmartDisplay kijelző funkció -- Késleltetés -- Óra -- AquaClean funkció Biztonság -- Gyerekzár - ChildLock -- Biztonsági kapcsoló -- Gyerekzár - ChildLock -- Biztonsági kapcsoló Felszereltség -- Üveg forgótányér -- Grill -- Üveg forgótányér -- Grill Könnyű tisztítás -- AquaClean funkció -- AquaClean funkció Technikai adatok -- Termék méretek (szélxmagxmély): cm -- Termék méretek (szélxmagxmély): cm -- EAN cikkszám: Cikkszám: EAN cikkszám: Cikkszám: Melegítés

31 Mikrohullámú sütők 31 MO21DGB MO21MGE TERIOR TERIOR Hatékonyság Vezérlés Melegítés Funkciók Biztonság Felszereltség Technikai adatok - Rozsdamentes acél sütőbelső - Fekete - Sütőkamra kapacitás: 21 L - Mikrohullám teljesítmény: 800 W - Grill teljesítmény: 1000 W - Mikrohullám elosztás típusa: Forgótányér - Elektronikus vezérlés - Bevitel: Érintőkijelző, Jogger - LED kijelző - SmartControl vezérlés - Mikrohullám/Grill - AUTO menü - Gyári programok: 8 - Automatikus és gyors kiolvasztás (tömeg és idő szerint) - SmartDisplay kijelző funkció - Többlépéses sütés - Óra - Pulzáló technológia - Gyerekzár - ChildLock - Biztonsági kapcsoló - Üveg forgótányér - Grill - Termék méretek (szélxmagxmély): cm - EAN cikkszám: Cikkszám: Rozsdamentes acél sütőbelső - Inox - Sütőkamra kapacitás: 21 L - Mikrohullám teljesítmény: 800 W - Grill teljesítmény: 1000 W - Mikrohullám elosztás típusa: Forgótányér - Manuális vezérlés - Könnyű használat - Bevitel: Tekerőgomb - Mikrohullám/Grill - Gyors kiolvasztás (idő szerint) - Pulzáló technológia - Biztonsági kapcsoló - Üveg forgótányér - Grill - Termék méretek (szélxmagxmély): cm - EAN cikkszám: Cikkszám:

32 32 Mikrohullámú sütők MO21MGB TERIOR --Rozsdamentes acél sütőbelső --Fekete Hatékonyság --Sütőkamra kapacitás: 21 L --Mikrohullám teljesítmény: 800 W --Grill teljesítmény: 1000 W --Mikrohullám elosztás típusa: Forgótányér Vezérlés --Manuális vezérlés --Könnyű használat --Bevitel: Tekerőgomb Melegítés --Mikrohullám/Grill Funkciók --Gyors kiolvasztás (idő szerint) --Pulzáló technológia Biztonság --Biztonsági kapcsoló Felszereltség --Üveg forgótányér --Grill Technikai adatok --Termék méretek (szélxmagxmély): cm --EAN cikkszám: Cikkszám:

33 Mikrohullámú sütők 33 MMO20DGWII MMO20MGWII -- Festett sütőbelső -- Fehér -- Festett sütőbelső -- Fehér Hatékonyság -- Sütőkamra kapacitás: 20 L -- Mikrohullám teljesítmény: 800 W -- Grill teljesítmény: 1000 W -- Mikrohullám elosztás típusa: Forgótányér -- Sütőkamra kapacitás: 20 L -- Mikrohullám teljesítmény: 800 W -- Grill teljesítmény: 1000 W -- Mikrohullám elosztás típusa: Forgótányér Vezérlés -- Elektronikus vezérlés -- Bevitel: Nyomógomb, Jogger -- LED kijelző -- SmartControl vezérlés -- Manuális vezérlés -- Könnyű használat -- Bevitel: Tekerőgomb -- Mikrohullám/Grill -- Mikrohullám/Grill Funkciók -- AUTO menü -- Gyári programok: 8 -- Automatikus és gyors kiolvasztás (tömeg és idő szerint) -- Késleltetés -- Többlépéses sütés -- Óra -- Pulzáló technológia -- Gyors kiolvasztás (idő szerint) -- Pulzáló technológia Biztonság -- Gyerekzár - ChildLock -- Biztonsági kapcsoló -- Biztonsági kapcsoló Felszereltség -- Üveg forgótányér -- Grill -- Üveg forgótányér -- Grill Technikai adatok -- Termék méretek (szélxmagxmély): 25,7 43,9 33,5 cm -- Termék méretek (szélxmagxmély): 25,7 43,9 33,5 cm -- EAN cikkszám: Cikkszám: EAN cikkszám: Cikkszám: Melegítés

34 34 Mikrohullámú sütők MMO20DEII MMO20MEII --Festett sütőbelső --Inox Hatékonyság --Sütőkamra kapacitás: 20 L --Mikrohullám teljesítmény: 800 W --Mikrohullám elosztás típusa: Forgótányér Vezérlés --Elektronikus vezérlés --Bevitel: Nyomógomb, Jogger --LED kijelző --SmartControl vezérlés --Festett sütőbelső --Inox --Sütőkamra kapacitás: 20 L --Mikrohullám teljesítmény: 800 W --Mikrohullám elosztás típusa: Forgótányér --Manuális vezérlés --Könnyű használat --Bevitel: Tekerőgomb Melegítés --Mikrohullám --Mikrohullám Funkciók --AUTO menü --Gyári programok: 8 --Automatikus és gyors kiolvasztás (tömeg és idő szerint) --Késleltetés --Óra --Pulzáló technológia --Gyors kiolvasztás (idő szerint) --Pulzáló technológia Biztonság --Gyerekzár - ChildLock --Biztonsági kapcsoló --Biztonsági kapcsoló Felszereltség --Üveg forgótányér --Üveg forgótányér Technikai adatok --Termék méretek (szélxmagxmély): 25,7 43,9 33,5 cm --Termék méretek (szélxmagxmély): 25,7 43,9 36 cm --EAN cikkszám: Cikkszám: EAN cikkszám: Cikkszám:

35 Mikrohullámú sütők 35 MMO20DBII MMO20MBII --Festett sütőbelső --Fekete Hatékonyság --Sütőkamra kapacitás: 20 L --Mikrohullám teljesítmény: 800 W --Mikrohullám elosztás típusa: Forgótányér Vezérlés --Elektronikus vezérlés --Bevitel: Nyomógomb, Jogger --LED kijelző --SmartControl vezérlés --Festett sütőbelső --Fekete --Sütőkamra kapacitás: 20 L --Mikrohullám teljesítmény: 800 W --Mikrohullám elosztás típusa: Forgótányér --Manuális vezérlés --Könnyű használat --Bevitel: Tekerőgomb Melegítés --Mikrohullám --Mikrohullám Funkciók --AUTO menü --Gyári programok: 8 --Automatikus és gyors kiolvasztás (tömeg és idő szerint) --Késleltetés --Többlépéses sütés --Óra --Pulzáló technológia Biztonság --Gyerekzár - ChildLock --Biztonsági kapcsoló --Gyors kiolvasztás (idő szerint) --Pulzáló technológia --Biztonsági kapcsoló Felszereltség --Üveg forgótányér --Üveg forgótányér Technikai adatok --Termék méretek (szélxmagxmély): 25,7 43,9 33,5 cm --Termék méretek (szélxmagxmély): 25,7 43,9 35 cm --EAN cikkszám: Cikkszám: EAN cikkszám: Cikkszám:

36 36 Mikrohullámú sütők MMO20DWII MMO20MWII --Festett sütőbelső --Fehér Hatékonyság --Sütőkamra kapacitás: 20 L --Mikrohullám teljesítmény: 800 W --Mikrohullám elosztás típusa: Forgótányér Vezérlés --Elektronikus vezérlés --Bevitel: Nyomógomb, Jogger --LED kijelző --SmartControl vezérlés --Festett sütőbelső --Fehér --Sütőkamra kapacitás: 20 L --Mikrohullám teljesítmény: 800 W --Mikrohullám elosztás típusa: Forgótányér --Manuális vezérlés --Könnyű használat --Bevitel: Tekerőgomb Melegítés --Mikrohullám --Mikrohullám Funkciók --AUTO menü --Gyári programok: 8 --Automatikus és gyors kiolvasztás (tömeg és idő szerint) --Késleltetés --Többlépéses sütés --Óra --Pulzáló technológia Biztonság --Gyerekzár - ChildLock --Biztonsági kapcsoló --Gyors kiolvasztás (idő szerint) --Pulzáló technológia --Biztonsági kapcsoló Felszereltség --Üveg forgótányér --Üveg forgótányér Technikai adatok --Termék méretek (szélxmagxmély): 25,7 43,9 33,5 cm --Termék méretek (szélxmagxmély): 25,7 43,9 35 cm --EAN cikkszám: Cikkszám: EAN cikkszám: Cikkszám:

37 Mikrohullámú sütők 37 MO20MW --Festett sütőbelső --Fehér Hatékonyság --Sütőkamra kapacitás: 20 L --Mikrohullám teljesítmény: 700 W --Mikrohullám elosztás típusa: Forgótányér Vezérlés --Manuális vezérlés --Könnyű használat --Bevitel: Tekerőgomb Melegítés --Mikrohullám Funkciók --Gyors kiolvasztás (idő szerint) Biztonság --Biztonsági kapcsoló Felszereltség --Üveg forgótányér Technikai adatok --Termék méretek (szélxmagxmély): 26,2 45,2 33,5 cm --EAN cikkszám: Cikkszám:

38 38 Mikrohullámú sütők MO17DE MO17ME --Festett sütőbelső --Inox Hatékonyság --Sütőkamra kapacitás: 17 L --Mikrohullám teljesítmény: 700 W --Mikrohullám elosztás típusa: Forgótányér --Festett sütőbelső --Inox --Sütőkamra kapacitás: 17 L --Mikrohullám teljesítmény: 700 W --Mikrohullám elosztás típusa: Forgótányér Vezérlés --Elektronikus vezérlés --Bevitel: Nyomógomb, Jogger --LED kijelző --SmartControl vezérlés --Manuális vezérlés --Könnyű használat --Bevitel: Tekerőgomb Melegítés --Mikrohullám --Mikrohullám Funkciók --AUTO menü --Gyári programok: 8 --Automatic defrost (by weight) --SmartDisplay kijelző funkció --Késleltetés --Óra --Gyors kiolvasztás (idő szerint) Biztonság --Gyerekzár - ChildLock --Biztonsági kapcsoló --Biztonsági kapcsoló Felszereltség --Üveg forgótányér --Üveg forgótányér Technikai adatok --Termék méretek (szélxmagxmély): 26,2 45,2 35,8 cm --Termék méretek (szélxmagxmély): 26,2 45,2 35,8 cm --EAN cikkszám: Cikkszám: EAN cikkszám: Cikkszám:

39 Mikrohullámú sütők 39 MO17DW MO17MW --Festett sütőbelső --Fehér Hatékonyság --Sütőkamra kapacitás: 17 L --Mikrohullám teljesítmény: 700 W --Mikrohullám elosztás típusa: Forgótányér --Festett sütőbelső --Fehér --Sütőkamra kapacitás: 17 L --Mikrohullám teljesítmény: 700 W --Mikrohullám elosztás típusa: Forgótányér Vezérlés --Elektronikus vezérlés --Bevitel: Nyomógomb, Jogger --LED kijelző --SmartControl vezérlés --Manuális vezérlés --Könnyű használat --Bevitel: Tekerőgomb Melegítés --Mikrohullám --Mikrohullám Funkciók --AUTO menü --Gyári programok: 8 --Automatikus és gyors kiolvasztás (tömeg és idő szerint) --SmartDisplay kijelző funkció --Késleltetés --Többlépéses sütés --Óra --Gyors kiolvasztás (idő szerint) Biztonság --Gyerekzár - ChildLock --Biztonsági kapcsoló --Biztonsági kapcsoló Felszereltség --Üveg forgótányér --Üveg forgótányér Technikai adatok --Termék méretek (szélxmagxmély): 26,2 45,2 33,5 cm --Termék méretek (szélxmagxmély): 26,2 45,2 33,5 cm --EAN cikkszám: Cikkszám: EAN cikkszám: Cikkszám:

40 40 Mikrohullámú sütők GMO25ORAITO GMO23ORAITOW GMO23ORAITO MO4250CLI Designvonal Vezérlés Sütőkamra kapacitás Mikrohullám teljesítmény Grill teljesítmény Dupla grill Manuális Elektronikus 17 L 20 L 21 L 23 L 25 L 700 W 800 W 900 W 800 W 900 W 1000 W 1200 W Dupla grill W Kombinált működés Mikrohullám / Grill Belső rész TERIOR InoxTerior CERAMIC INSIDE CeramicInside Mikrohullám elosztás típusa 360 StirTechnology PulseTechnology Additional functions TouchControl SmartDisplay SmartStart Simplicity Tekerőgomb SmartControl LogicalChoice AutoMenu SoundSettings SafetySwitch Késleltetés Defrost AquaClean Timer EasyClean

41 Mikrohullámú sütők 41 MO4250CLB MO4250CLG MO6240SY2W MO6240SY2B

42 42 Mikrohullámú sütők MO21DGB MO21MGB MO21MGE MMO20DGWII MMO20MGWII MMO20DEII MMO20MEII Vezérlés Manuális Elektronikus Sütőkamra kapacitás 17 L 20 L 21 L 23 L 25 L Mikrohullám teljesítmény 700 W 800 W 900 W Grill teljesítmény 800 W 900 W 1000 W Dupla grill Kombinált működés 1200 W Dupla grill W Mikrohullám / Grill Belső rész TERIOR InoxTerior CERAMIC INSIDE CeramicInside Mikrohullám elosztás típusa 360 StirTechnology PulseTechnology Additional functions TouchControl SmartDisplay SmartStart Simplicity Tekerőgomb SmartControl LogicalChoice AutoMenu SoundSettings SafetySwitch Késleltetés Defrost AquaClean Timer EasyClean

43 Mikrohullámú sütők 43 MMO20DBII MMO20MBII MMO20DWII MMO20MWII MO20MW MO17DE MO17ME MO17DW MO17MW

44

Menü - 1800 kcal. 1. Hét

Menü - 1800 kcal. 1. Hét Menü - 1800 kcal Tudnivalók a diétáról: Energiaérték: 1800 kcal Protein tartalom: a napi energia-bevitel 20-%-a, ami 81-90 grammnak felel meg Zsírtartalom: a napi energia-bevitel 30%-a, ami 60 grammnak

Részletesebben

Könnyu receptek Kevesebb koleszterin

Könnyu receptek Kevesebb koleszterin Könnyu receptek Kevesebb koleszterin Könnyu receptek Kevesebb koleszterin Az egészséges táplálkozás nem jelent éhezést! És azt sem jelenti, hogy le kell mondania a hagyományos ételekről és édességekről.

Részletesebben

CO-2000 LÉGKEVERÉSES FİZİEDÉNY RECEPTEK

CO-2000 LÉGKEVERÉSES FİZİEDÉNY RECEPTEK CO-2000 LÉGKEVERÉSES FİZİEDÉNY RECEPTEK SERTÉS COMB SZALONNÁVAL TŰZDELVE, HÉJÁBAN SÜLT BURGONYÁVAL ÉS ALMÁS MAZSOLÁS SAVANYÚ KÁPOSZTÁVAL Elkészítéshez szükséges idő: 2 óra 1-1,5kg sertés lapocka 0,50kg

Részletesebben

IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén. IQpoach funkció Főzés pontosan a megfelelő hőmérsékleten

IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén. IQpoach funkció Főzés pontosan a megfelelő hőmérsékleten FŐZŐLAPOK 41 IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén Az IQpro funkcióval egyszerű készíthetünk el olyan ételeket, amelyek hosszabb főzési időt igényelnek lassú előmelegítéssel vagy alacsony hőmérsékleten

Részletesebben

Receptkönyv DEÁK 2011/2012

Receptkönyv DEÁK 2011/2012 Receptkönyv DEÁK 2011/2012 E l ő s z ó A Deák Ferenc Gimnázium, Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola 2012. június 12-én Egészségnapot tartott. Ennek keretében minden osztály bemutatta az általa

Részletesebben

Menü - 1500 kcal. 3. Hét

Menü - 1500 kcal. 3. Hét Menü - 1500 kcal Tudnivalók a diétáról: Energiaérték: 1500 kcal Protein tartalom: a napi energia-bevitel 20-25%-a, ami 75-93 grammnak felel meg Zsírtartalom: a napi energia-bevitel 30%-a, ami 50 grammnak

Részletesebben

Péksütemény kakaóval. Szalámis kenyér. Tejleves tésztával Sült csirkecomb párolt zöldséggel Mirinda szelet. Pizza krémes meleg szendvics

Péksütemény kakaóval. Szalámis kenyér. Tejleves tésztával Sült csirkecomb párolt zöldséggel Mirinda szelet. Pizza krémes meleg szendvics Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Reggeli Nutellás kenyér tejjel Szalámis kenyér Péksütemény kakaóval Lekváros kenyér Pirítós kenyér teával Ebéd Palóc gulyás Szilvás gombóc Tejleves tésztával Sült csirkecomb

Részletesebben

Menü - 1800 kcal. 4. Hét

Menü - 1800 kcal. 4. Hét Menü - 1800 kcal Tudnivalók a diétáról: Energiaérték: 1800 kcal Protein tartalom: a napi energia-bevitel 20-%-a, ami 81-90 grammnak felel meg Zsírtartalom: a napi energia-bevitel 30%-a, ami 60 grammnak

Részletesebben

LEVESEK Zöldborsó leves Hozzávalók Gombaleves Hozzávalók Erőleves Hozzávalók Olasz zöldségleves Hozzávalók Zöldséges burgonyapüré leves Hozzávalók

LEVESEK Zöldborsó leves Hozzávalók Gombaleves Hozzávalók Erőleves Hozzávalók Olasz zöldségleves Hozzávalók Zöldséges burgonyapüré leves Hozzávalók LEVESEK Zöldborsó leves Hozzávalók: ½ sárgarépa, ¼ petrezselyemgyökér, ¼ zellergumó, 1 kisebb burgonya, 1.5 dkg zöldborsó, 1 kiskanál olaj, ¼ csokor petrezselyemzöld, 3 dl zöldséglé, só, bors. A zöldségeket,

Részletesebben

Karácsonyi receptek Bede Róbert mesterszakácstól

Karácsonyi receptek Bede Róbert mesterszakácstól Karácsonyi receptek Bede Róbert mesterszakácstól Idei karácsonyi ínycsiklandozó menünket Bede Róbert mesterszakács készítette el. A hozzávalókat megtaláljátok áruházunkban és aktuális gasztronómiai katalógusunkban:

Részletesebben

Készítsünk fagylaltot! (2010 July 08, Thursday) - Munkatársunktól

Készítsünk fagylaltot! (2010 July 08, Thursday) - Munkatársunktól Készítsünk fagylaltot! (2010 July 08, Thursday) - Munkatársunktól A nyár sztár édessége kétségtelenül a fagylalt. Érdemes a mélyhûtõben tartani egy-két doboz házilag készített fagyit, ami nem csak önmagában

Részletesebben

Receptkönyv Gőzölős sütő

Receptkönyv Gőzölős sütő HU Receptkönyv Gőzölős sütő 2 www.aeg.com 1. AUTOMATIKUS PROGRAMOK 1.1 Zöldségek, hagyományos Főzőedény: Bármilyen főzőedényt választhat, amely legalább 100 C-ig hőálló. 400 g karfiol 200 g sárgarépa 200

Részletesebben

DUOSO modell: BG-F-2313

DUOSO modell: BG-F-2313 DUOSO modell: BG-F-2313 Használati útmutató HU Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Üzembe helyezés előtt olvassa el a használati útmutatót, és őrizze meg későbbi áttekintésre is.

Részletesebben

NINCS ELŐMELEGÍTÉS, NINCS VÁRAKOZÁS... CSAK TÖKÉLETES SÜTÉS

NINCS ELŐMELEGÍTÉS, NINCS VÁRAKOZÁS... CSAK TÖKÉLETES SÜTÉS NINCS ELŐMELEGÍTÉS, NINCS VÁRAKOZÁS... CSAK TÖKÉLETES SÜTÉS Ma már nem is lehetne egyszerűbb a konyhában tökéletes eredményeket elérni, a Whirlpool új többfunkciós sütőjének köszönhetően, amely sokféle

Részletesebben

Eperszörp (Ezt a receptet az alsó fűtőszálas automatákhoz ajánljuk. Felső fűtőszálas esetében maximum 300 g epret lehet tenni a tartályba.

Eperszörp (Ezt a receptet az alsó fűtőszálas automatákhoz ajánljuk. Felső fűtőszálas esetében maximum 300 g epret lehet tenni a tartályba. Eperszörp (Ezt a receptet az alsó fűtőszálas automatákhoz ajánljuk. Felső fűtőszálas esetében maximum 300 g epret lehet tenni a tartályba.) 600-700 g eper (mosva, darabolva) 150 g nyírfacukor vagy 200

Részletesebben

Menü - 1800 kcal. 2. Hét

Menü - 1800 kcal. 2. Hét Menü - 1800 kcal Tudnivalók a diétáról: Energiaérték: 1800 kcal Protein tartalom: a napi energia-bevitel 20-%-a, ami 81-90 grammnak felel meg Zsírtartalom: a napi energia-bevitel 30%-a, ami 60 grammnak

Részletesebben

Kedves Olvasó! ZSIDEK LÁSZLÓ. gasztronómiai szakértô

Kedves Olvasó! ZSIDEK LÁSZLÓ. gasztronómiai szakértô Kedves Olvasó! Ugye Önnel is többször elôfordult már, hogy munka után szinte beesett a konyhába és gyorsan valami finomat kellett összedobni vacsorára a családnak?! Ehhez azonban elôször be kell vásárolni,

Részletesebben

MINTA MENÜ (A bevásárló listát a receptek után találod.)

MINTA MENÜ (A bevásárló listát a receptek után találod.) MINTA MENÜ (A bevásárló listát a receptek után találod.) Kolbászos tészta brokkolival Adag: 4 főre Elkészítési idő: 25 perc 40 dkg tészta (penne, masni) 1 kis fej brokkoli, kis rózsákra szedve 20 dkg száraz

Részletesebben

Babareceptek 6 hónapos kortól

Babareceptek 6 hónapos kortól Anyatejes spenót 2 marék spenótlevél (vagy 5-6 kis adag fagyasztott leveles spenót) 2 ek olívaolaj 2 ek kukoricaliszt 150 ml anyatej Jó- ha friss spenótból dolgozunk: a spenótot megmossuk, a levelek ereit

Részletesebben

RECEPTEK. Sonkás sajtos csirkemell sajtmártásban. Összetevõk. 4 db csirkemell. 4 szelet Ahidai sonka. 8 szelet sajt. 5 dkg vaj. 2 ek liszt.

RECEPTEK. Sonkás sajtos csirkemell sajtmártásban. Összetevõk. 4 db csirkemell. 4 szelet Ahidai sonka. 8 szelet sajt. 5 dkg vaj. 2 ek liszt. RECEPTEK Sonkás sajtos csirkemell sajtmártásban Összetevõk 4 db csirkemell 4 szelet Ahidai sonka 8 szelet sajt 5 dkg vaj 2 ek liszt 3 dl tej só bors 10 dkg reszelt sajt 1-1,5 dl tejszín Elkészítés A csirkemell

Részletesebben

10 gyors és olcsó szendvicskrém

10 gyors és olcsó szendvicskrém 10 gyors és olcsó szendvicskrém Miért készítsünk szendvicskrémet? Mert a házilag készített szendvicskrémek olcsók. Az újdonság élményét hozzák a készen vásárolt kenyérrevalók között. Új ízeket varázsolnak

Részletesebben

A ZÖLD ÉS PIROS DIÉTA

A ZÖLD ÉS PIROS DIÉTA A ZÖLD ÉS PIROS DIÉTA Ahogy ez a kutatás utat talált a sajtóba, Potter professzor Rákgyógyszer Kutatócsoportjához elkezdtek érkezni a kérések, hogy segítsenek rákban szenvedő embereken. Első válaszként

Részletesebben

Csirkepaprikás tésztával

Csirkepaprikás tésztával Csirkepaprikás tésztával - 30-40 dkg csirkemell filé, - Knorr csirkepaprikás alap, - főzőtejszín, - víz, - étolaj, - 250 g Gyermelyi copfocska tészta A húst felkockázzuk, és szárazra csepegtetjük. A 2,8

Részletesebben

Hagyományos zöldségleves Hozzávalók 112,5 g felaprított zöldségmix (burgonya, vöröshagyma, sárgarépa, zeller stb.) 12,5 g vaj 15 g liszt

Hagyományos zöldségleves Hozzávalók 112,5 g felaprított zöldségmix (burgonya, vöröshagyma, sárgarépa, zeller stb.) 12,5 g vaj 15 g liszt RECEPTEK FŐZŐEDÉNYHEZ RECEPTEK FŐZŐEDÉNYHEZ Próbálja ki receptötleteinket! Amennyiben az elkészítési időt több mint egy órával meghosszabbítja, az befolyásolhatja az étel ízét. Természetesen bizonyos határokon

Részletesebben

Hozzávalók: Elkészítés: Hozzávalók:

Hozzávalók: Elkészítés: Hozzávalók: Európa édes oldala Az alábbi szöveg a Sweet Europe Let yourself be seduced című kiadványnak (kiadta: Institut der Regionen Europas, Salzburg) nemhivatalos magyar fordítása. Amióta világ a világ, azóta

Részletesebben

Sajtos húsfalatok. Sült spárga. * Szezonális: Kiemelt napok a naptárban * Elkészítési idő: 45 perc * Főzési idő: 30 perc.

Sajtos húsfalatok. Sült spárga. * Szezonális: Kiemelt napok a naptárban * Elkészítési idő: 45 perc * Főzési idő: 30 perc. Sajtos húsfalatok - 20 dkg krémsajt (pl. tömlős Camping sajt), - 75 dkg csirkemell, 2 evőkanál olaj, - 1 evőkanál vaj, 2 dl húsleves (akár kockából is), - 2 gerezd fokhagyma, - 1 csokor vegyes zöldfűszer

Részletesebben

Karácsonyi italok. Hozzávalók: Elkészítés: Mézes tojás flip

Karácsonyi italok. Hozzávalók: Elkészítés: Mézes tojás flip Karácsonyi italok Likőrös-kávés forró csoki 1 dl tej (60 kcal) 3 kocka meggylikőrrel töltött csokoládé (kb. 2 dkg = 100 kcal) 1 csomag csokis cappucinopor (4 g = kb. 20 kcal) tejszínhab (1 evőkanál = kb.

Részletesebben

Sörvacsora receptek a Soproni Démontól

Sörvacsora receptek a Soproni Démontól Sörvacsora receptek a Soproni Démontól Szilvakrémleves sörös ropogóssal Hozzávalók 4 főre: Leves - 300 g aszalt szilva - 200 ml Soproni Szilva Démon - 40 g liszt - 50 g cukor - 1 ek vaj - 2 db egész fahéjrúd

Részletesebben

M 2600. Álló mixer. Használati útmutató. http://www.markabolt.hu/

M 2600. Álló mixer. Használati útmutató. http://www.markabolt.hu/ M 2600 Álló mixer Használati útmutató 3 Kedves Vásárló! A készülék első használatba vétele előtt gondosan tanulmányozza át ezt a Használati útmutatót, különösen az első részben található Biztonsági útmutatások

Részletesebben

Sonkakészítő hőmérővel. *kizárólag sonkakészítés Termék száma: 420866

Sonkakészítő hőmérővel. *kizárólag sonkakészítés Termék száma: 420866 Sonkakészítő hőmérővel *kizárólag sonkakészítés Termék száma: 420866 Jelmagyarázat www.tescoma.com/video/420866 PRESTO sonkakészítő hőmérővel Tulajdonságok A PRESTO sonkakészítő kiváló eszköz a házi

Részletesebben

Receptötletek Ízletes ételek a Hepashake májdiétához. 17 recept + részletes kalóriatáblázat

Receptötletek Ízletes ételek a Hepashake májdiétához. 17 recept + részletes kalóriatáblázat Receptötletek Ízletes ételek a Hepashake májdiétához 17 recept + részletes kalóriatáblázat Hepashake, zöldség és egyebek a májböjt alatt Kedves Páciensek! A máj zsírtalanításának fázisa alatt egy, illetve

Részletesebben

Metélıhagymás kukorica krémleves

Metélıhagymás kukorica krémleves Metélıhagymás kukorica krémleves 20 dkg Bonduelle Gold kukorica 4 dl húsleves (kockából) 2 dl tejszín 5 dkg vaj 2 púpozott evıkanál liszt 1 csokor metélıhagyma szerecsendió ırölt fehérbors, só A kukoricáról

Részletesebben

Előszó. Egy étel elfogyasztása sokkal többet jelent az éhség csillapításánál: ízeiben megismerhetjük egy térség kultúráját, népeinek szokásait.

Előszó. Egy étel elfogyasztása sokkal többet jelent az éhség csillapításánál: ízeiben megismerhetjük egy térség kultúráját, népeinek szokásait. Gemenci ízek Előszó Bizonyára sok olvasóban felmerül a kérdés, vajon mi köze lehet egy erdõgazdaságnak a gasztronómiához? Nagyon is sok, hiszen a vadászó-halászó életmódjuk során már õseink is rengeteg

Részletesebben

Gasztronómiai lexikon

Gasztronómiai lexikon Gasztronómiai lexikon Gasztronómiai lexikon... 1 A la Carte... 3 Abálás... 3 Adagolás... 3 Al dente... 3 Angolos bundázás... 3 Angolos-ra (rare) sütés... 3 Aszpik... 3 Átforralás... 3 Áttörés... 3 Bain-marie...

Részletesebben

Homoktövis sorbet krém karamellellel szolgált ropogós kecskesajttal

Homoktövis sorbet krém karamellellel szolgált ropogós kecskesajttal Homoktövis sorbet krém karamellellel szolgált ropogós kecskesajttal Hozzávalók Sorbet krém 6 dl homoktövis velő 1 dl homoktövis lekvár 0,6 dl prosorbet Karamell 6 ek. cukor 2 dl Homoktövis velő Ropogós

Részletesebben

Grillételek (2010 August 03, Tuesday) - Munkatársunktól

Grillételek (2010 August 03, Tuesday) - Munkatársunktól Grillételek (2010 August 03, Tuesday) - Munkatársunktól A hagyományos szalonnasütés és nyársalás helyett (vagy mellett) manapság a grillezés a nyári szezon egyik leghangulatosabb programja. Nos, íme sok-sok

Részletesebben

2 Gorenje by Starck GORENJE BY

2 Gorenje by Starck GORENJE BY 2 Gorenje by Starck GORENJE BY A Gorenje konyhai berendezéseinek új kollekcióját az egyik legegyedibb, világszerte elismert alkotó, Philippe Starck tervezte. A sorozat a legfejlettebb technológiákkal és

Részletesebben

Tepsis zöldségtál (4 adag) 40 dkg burgonya 40 dkg laskagomba 20 dkg vöröshagyma 20 dkg zöldpaprika 40 dkg patisszon 3 ek. olaj só bors bazsalikom

Tepsis zöldségtál (4 adag) 40 dkg burgonya 40 dkg laskagomba 20 dkg vöröshagyma 20 dkg zöldpaprika 40 dkg patisszon 3 ek. olaj só bors bazsalikom Tepsis zöldségtál (4 adag) 40 dkg burgonya 40 dkg laskagomba 20 dkg vöröshagyma 20 dkg zöldpaprika 40 dkg patisszon 3 ek. olaj só bors bazsalikom A burgonyát, vöröshagymát, zöldpaprikát karikára vágjuk,

Részletesebben

Mikrohullámú sütő. Tisztelt Vásárlónk. Használati utasítás

Mikrohullámú sütő. Tisztelt Vásárlónk. Használati utasítás Mikrohullámú sütő H Tisztelt Vásárlónk Köszönjük vásárlását. Bízunk benne, hogy hamarosan megbízhatónak fogja találni termékeinket. A készülék egyszerűbb használatának érdekében mellékeltük ezt a könnyen

Részletesebben

F INOM FOGÁSOK MARADÉKOKBÓL. szakácskönyv

F INOM FOGÁSOK MARADÉKOKBÓL. szakácskönyv F INOM FOGÁSOK MARADÉKOKBÓL szakácskönyv Tényleg ennyi pénzt szánunk a kukába? Az Európai Unióban évente 89 millió tonna étel és élelmiszer végzi a szemetesben. A naponta közel 10 000 kamionnyi mennyiség

Részletesebben

Slim Fitt mintaétrend

Slim Fitt mintaétrend Slim Fitt mintaétrend (gluténmentes, cukormentes) Az alábbi étrend egy jó példa arra, hogy bármilyen egészségügyi probléma mellett lehet egészségesen étkezni. Természetesen számos egyéni tényezőt figyelembe

Részletesebben

Meggyesek (2010 July 07, Wednesday) - Munkatársunktól

Meggyesek (2010 July 07, Wednesday) - Munkatársunktól Meggyesek (2010 July 07, Wednesday) - Munkatársunktól A meggy finom magában, nyersen is, de aki nem szereti savanyúságát, még megszeretheti piskótában, süteményben, vagy befõttben. Szörpöt és más italt

Részletesebben

Recept ajánlataink Aszalt szilvás rétes Böjtös zsidó rétes Burgonyás túrós rétes Debreceni gesztenyés béles

Recept ajánlataink Aszalt szilvás rétes Böjtös zsidó rétes Burgonyás túrós rétes Debreceni gesztenyés béles Aszalt szilvás rétes Hozzávalók: 1 csomag réteslap, 15 dkg zabpehely, 20 dkg aszalt szilva, 3 dl rostos szilvalé, 25 dkg tehéntúró, 2 tojás, 4 evőkanál olaj, ízlés szerint méz (ne legyen nagyon édes),

Részletesebben

Világimanap 2010. Kamerun Receptek

Világimanap 2010. Kamerun Receptek Világimanap 2010. Kamerun Receptek Banánkenyér 1-3/4 csésze liszt 1 csésze cukor 1 tk. szódabikarbóna 2 felvert tojás 1 tk. sütıpor 3 közepesen érett banán pürévé nyomva 2 evıkanál margarin csipet só Elkészítés:

Részletesebben

MUNKAANYAG. Orosz Tibor. Sűrített levesek. A követelménymodul megnevezése: Ételkészítés

MUNKAANYAG. Orosz Tibor. Sűrített levesek. A követelménymodul megnevezése: Ételkészítés Orosz Tibor Sűrített levesek A követelménymodul megnevezése: Ételkészítés A követelménymodul száma: 1465-06 A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja: SzT-007-30 SŰRÍTETT LEVESEK ESETFELVETÉS MUNKAHELYZET

Részletesebben

Az ősz ízei. 2015. szeptember 7. október 4. (37-40. hetek)

Az ősz ízei. 2015. szeptember 7. október 4. (37-40. hetek) Az ősz ízei 2015. szeptember 7. október 4. (37-40. hetek) Vendéglátóknak, 37-40. hetek ELŐJEGYZÉSI AJÁNDÉK Új Hullám Vajtartó 40 000 Ft-os Parti Lélegző Kamra Hagymafélékhez 3 L Vendéglátói ajánlat 40

Részletesebben

Rendelés leadás: telefonon +36 70 422 23 45 - +36 1 206 800 (munkanapokon 8-tól 16 óráig) faxon: +36 1 206 8001 (0-24 h) - online (0-24 h)

Rendelés leadás: telefonon +36 70 422 23 45 - +36 1 206 800 (munkanapokon 8-tól 16 óráig) faxon: +36 1 206 8001 (0-24 h) - online (0-24 h) A0 - XXL menü - Óriás adag A0 - XXL menü - Óriás adag A0 - XXL menü - Óriás adag A0 - XXL menü - Óriás adag A0 - XXL menü - Óriás adag Erdélyi paraszt csorbaleves és bakonyi sertésborda házi galuskával

Részletesebben

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások HU Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások Elektromos sütő Elektromos sütő Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük vásárlását. Bízunk benne, hogy hamarosan megbízhatónak fogja találni termékeinket.

Részletesebben

A legjobb ha felkészülsz az ünnepekre.

A legjobb ha felkészülsz az ünnepekre. AamsddmFrafa Mama minden évben készített ilyen mézeskalácsot, több száz darabot, tojásfehérjébe kevert porcukorral kicirkalmazva, mákkal, kókusszal, több színű cukorgyönggyel díszítve. (...) A lényeg viszont

Részletesebben

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások HU Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások Elektromos pirolitikus sütő Elektromos pirolitikus sütő Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük vásárlását. Bízunk benne, hogy hamarosan megbízhatónak fogja

Részletesebben

Vegetáriánus ételek wokban

Vegetáriánus ételek wokban Vegetáriánus ételek wokban A wok kiválasztása Öntöttvasból, acélból, nemesacélból (alumíniummaggal) vagy egyszerő vasból készült wokok közül választhatunk. A kereskedelemben rézbıl készült wokot is lehet

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA TMW 22 BI-S ÉS A TMW 22 BI-T TÍPUSÚ MIKROHULLÁMÚ SÜTŐKHÖZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA TMW 22 BI-S ÉS A TMW 22 BI-T TÍPUSÚ MIKROHULLÁMÚ SÜTŐKHÖZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA TMW 22 BI-S ÉS A TMW 22 BI-T TÍPUSÚ MIKROHULLÁMÚ SÜTŐKHÖZ TMW 22 BI-S, BI-T 1 A használati útmutatóhoz Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy a TEKA termékét választotta. Biztosak

Részletesebben

LG MS1987U. Mikrohullámú sütő HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

LG MS1987U. Mikrohullámú sütő HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LG MS1987U Mikrohullámú sütő HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Fontos biztonsági előírások 1. Soha ne próbálja meg önállóan megjavítani, átalakítani vagy beállítani a mikrohullámú sütő ajtaját, vezérlőpanelét, biztonsági

Részletesebben

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások HU Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások Elektromos sütő Elektromos sütő Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük vásárlását. Bízunk benne, hogy hamarosan megbízhatónak fogja találni termékeinket.

Részletesebben

A grill használata közben és a begyújtás FIGYELMEZTETÉS. használjon. Meleg vagy forró faszénre ne öntsön. A folyadék használata után a flakont

A grill használata közben és a begyújtás FIGYELMEZTETÉS. használjon. Meleg vagy forró faszénre ne öntsön. A folyadék használata után a flakont CHAPTER XX A BIZTONSÁGI JELZÉS a fontos BIZTONSÁGI utasításokat jelzi. A VESZÉLY, FIGYELMEZTETÉS, FIGYELEM szavak a biztonsági jelzéssel együtt jelennek meg. A VESZÉLY kifejezés a legveszélyesebb pontokra

Részletesebben

TERVEZET 2012. 11.27. Magyar Élelmiszerkönyv (Codex Alimentarius Hungaricus)..számú irányelv Cukrászati sütemények 1. kiadás

TERVEZET 2012. 11.27. Magyar Élelmiszerkönyv (Codex Alimentarius Hungaricus)..számú irányelv Cukrászati sütemények 1. kiadás TERVEZET 2012. 11.27. Magyar Élelmiszerkönyv (Codex Alimentarius Hungaricus)..számú irányelv Cukrászati sütemények 1. kiadás Jóváhagyta: Magyar Élelmiszerkönyv Bizottság 201?, 1 TARTALOMJEGYZÉK I. Általános

Részletesebben

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Akkor jó egy recept, ha az első alkalommal már ráérzel az étel tökéletes elkészítésére. 1 Csirkemell rizottó (4 adag) 400g csirkemell 125g barna rizs (1 zacskó)

Részletesebben

Nyár tele élményekkel!

Nyár tele élményekkel! Nyár tele élményekkel! #Over150fragrances Nyári nyalánkságok csak az Aurile-lal! Keverd, turmixold A hatás ínycsiklandó lesz 1 Aurile Vanilla kávé eperrel Aurile Vanilla kávé (2 kiskanál 150 ml vízhez)

Részletesebben

FRISS ITALOK. Hazavinni & felfrissülni. Pezsgő szomjoltók házilag. A Marché éttermek teljes listáját itt találja: marche-restaurants.

FRISS ITALOK. Hazavinni & felfrissülni. Pezsgő szomjoltók házilag. A Marché éttermek teljes listáját itt találja: marche-restaurants. Frissesség MAGYARORSZÁGON A Marché éttermek teljes listáját itt találja: marche-restaurants.com MOSONMAGYARÓVÁR ÉSZAK/DÉL ALACSKA ÉSZAK/DÉL BALATONLELLE ÉSZAK/DÉL FRISS ITALOK Pezsgő szomjoltók házilag

Részletesebben

SOLIER CAFE XI.RECEPTGYŰJTEMÉNY FODOR SÁNDOR CHEF KARÁCSONYI MENÜ 2010. Fácánpástétom, tormás almával. Libamáj Capuccino

SOLIER CAFE XI.RECEPTGYŰJTEMÉNY FODOR SÁNDOR CHEF KARÁCSONYI MENÜ 2010. Fácánpástétom, tormás almával. Libamáj Capuccino SOLIER CAFE XI.RECEPTGYŰJTEMÉNY FODOR SÁNDOR CHEF KARÁCSONYI MENÜ 2010. Fácánpástétom, tormás almával Libamáj Capuccino Bárányborda, sütőtökös derelyével Mák szuflé, meggy raguval Fácánpástétom, tormás

Részletesebben

ősziesen Az ősz ízei 8 receptben. Friss tészták sokoldalúan felhasználható egyszerűen elkészíthető Friss gondolat. Finomat ad.

ősziesen Az ősz ízei 8 receptben. Friss tészták sokoldalúan felhasználható egyszerűen elkészíthető Friss gondolat. Finomat ad. Szívélyesen ősziesen okosan Az ősz ízei 8 receptben. Friss tészták sokoldalúan felhasználható egyszerűen elkészíthető Friss gondolat. Finomat ad. Minden megérett a kulinaris Elvezetekre Üdvözöljük az év

Részletesebben

Díjnyertes. A debreceni Gyermekhematológiaionkológiai Tanszéken. kezelt gyerekek kedvencei. Leukémiás Gyermekekért. A l a p í t v á n y

Díjnyertes. A debreceni Gyermekhematológiaionkológiai Tanszéken. kezelt gyerekek kedvencei. Leukémiás Gyermekekért. A l a p í t v á n y Díjnyertes Muffin receptek A debreceni Gyermekhematológiaionkológiai Tanszéken kezelt gyerekek kedvencei Leukémiás Gyermekekért A l a p í t v á n y Tudjuk, mi kell egy mosolyhoz. Kedves Sütögető Barátunk!

Részletesebben

Digitális szakácskönyv recept videókkal

Digitális szakácskönyv recept videókkal Digitális szakácskönyv recept videókkal Üdvözlünk az Electrolux digitális szakácskönyvének oldalain! Ha kulináris élményeket keresel, jó helyen jársz. A következő oldalakon megmutatjuk, hogyan lehet a

Részletesebben

Készülj teis az ünnepekre! Finomságok karácsonyra, húsvétra és anyák napjára

Készülj teis az ünnepekre! Finomságok karácsonyra, húsvétra és anyák napjára Készülj teis az ünnepekre! Finomságok karácsonyra, húsvétra és anyák napjára Karácsony Mézeskalács Hozzávalók 40 darabhoz 34 dkg liszt + a deszka lisztezéséhez 12 dkg vaj 20 dkg méz 2 tojássárgája 1 teáskanál

Részletesebben

A B S O R I C E F E H É R J E P O R RECEPTKÖNYV S Ó S

A B S O R I C E F E H É R J E P O R RECEPTKÖNYV S Ó S ABSORICE FEHÉRJEPOR RECEPTKÖNYV S Ó S TARTALOM 1. Fehérjés pizza 2. Pulykafasírt 3. Kecskesajt szuflé 4. Quiche 5. Sós mugcake 6. Rost dús galuska 7. Sárgaborsó főzelék 8. Brokkoli krémleves 9. Krumplikrokett

Részletesebben

KissKirály-Manufaktúra Kft. Tel.: 06 (36) 516 088 Mob: 06 (30) 383 0399 E-mail: uzlet@prodrofa.hu. Kép CikkszámMegnevezés Leírás nettó ár.

KissKirály-Manufaktúra Kft. Tel.: 06 (36) 516 088 Mob: 06 (30) 383 0399 E-mail: uzlet@prodrofa.hu. Kép CikkszámMegnevezés Leírás nettó ár. 10002 Kürtőskalács készítő (kicsi) Anyaga: fa + fém Mérete: 64 cm hosszú a nyéllel együtt; a sütőfelület 20 cm hosszú és 4,5 cm átmérőjű Súlya: 535 g Tisztítása: semleges folyékony mosószerrel mossa el.ne

Részletesebben

Használati útmutató HU 1

Használati útmutató HU 1 Használati útmutató HU 1 Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy ezt a TEKA készüléket választotta. Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót, ami segít Önnek a készülék használata során a legjobb

Részletesebben

Professzionális tepsi

Professzionális tepsi Professzionális tepsi HU Megjegyzés: A készlet az alábbi készülékeknél használható: - 2000 után gyártott nem beépíthető, 500 mm széles készülékek, - 2002 után gyártott nem beépíthető, 600 mm széles készülékek,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A MWL 20 BIT TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat MWL 20 BIT. A készülék típusazonosítója:

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A MWL 20 BIT TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat MWL 20 BIT. A készülék típusazonosítója: Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat A gyártó védjegye: A készülék típusazonosítója: Teljesítményfelvétel: Grill teljesítmény: Mikrohullámú kimenõ teljesítmény: Mikrohullámú frekvencia: Szükséges

Részletesebben

Ricotta gnocchi aszalt paradicsommal

Ricotta gnocchi aszalt paradicsommal Ricotta gnocchi aszalt paradicsommal Nálunk a családban egy jó ideje már szinte hagyomány lett a gnocchi (és egyéb olasz tésztaételek) készítése. Sajnos én csak havonta egyszer, egy hétvége erejéig tudom

Részletesebben

DPG Recepttár 293. Máglyarakás, muffin, olcsó omlós tészták

DPG Recepttár 293. Máglyarakás, muffin, olcsó omlós tészták DPG Recepttár 293. Máglyarakás, muffin, olcsó omlós tészták Tartalomjegyzék DPG Recepttár 293... 1 Máglyarakás, muffin, olcsó omlós tészták... 1 Tartalomjegyzék... 2 Máglyarakás receptek... 3 Máglyarakás

Részletesebben

lényege az, hogy mi kerül A sűrűje 2. Borbás Marcsi 100 recept a családi asztalra

lényege az, hogy mi kerül A sűrűje 2. Borbás Marcsi 100 recept a családi asztalra A magyar gasztronómia lényege az, hogy mi kerül otthon a családi asztalra. Borbás Marcsi A sűrűje 2. 100 recept a családi asztalra Borbás Marcsi Asűrűje 2. A könyv alkotói: Borbás Marcsi Antal Csilla Borbás

Részletesebben

A Fagor elérhetæ közelségbe hozza a harmóniát Dőljön hátra, és élvezze a Fagor új konyhai koncepciójának pazar látványvilágát! Tökéletes harmónia és

A Fagor elérhetæ közelségbe hozza a harmóniát Dőljön hátra, és élvezze a Fagor új konyhai koncepciójának pazar látványvilágát! Tökéletes harmónia és A Fagor elérhetæ közelségbe hozza a harmóniát Dőljön hátra, és élvezze a Fagor új konyhai koncepciójának pazar látványvilágát! Tökéletes harmónia és esztétikai egyensúly várja. A Fagor sütői, mikrohullámú

Részletesebben

A Drótgalamb recepttára. 5. Könyv. Összeállította: Klement András

A Drótgalamb recepttára. 5. Könyv. Összeállította: Klement András A Drótgalamb recepttára 5. Könyv PIZZA RECEPTEK Összeállította: Klement András Barcs, 2000. Május 29. Tartalomjegyzék 1.... 5 Burgonyás pizza tészta...5 Búzacsírás pizza tészta...5 Graham-lisztes pizza

Részletesebben

Rendszeresen nevezünk be pályázatokra, így találtuk meg a Tiniséf Sulicsata felhívását is.

Rendszeresen nevezünk be pályázatokra, így találtuk meg a Tiniséf Sulicsata felhívását is. BEMUTATKOZÁS A budapesti Kőbányai Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola 8. osztályos diákjai vagyunk. Iskolánk 1978-ban épült a főváros X. kerületében, az Újhegyi lakótelep

Részletesebben

Fogyókúra napok ebéd mintái

Fogyókúra napok ebéd mintái Fogyókúra napok ebéd mintái Vegetáriánus receptek Töltött cukkíni 15dkg cukkíni 45 1,5-7,5 10 dkg gomba 40 5,9 0,2 3,3 1 db tojás 70 5 5-2 dkg barna rizs 60 2,8 0,2 10,6 5 dkg gomolya 140 9 10,5 1,5 5

Részletesebben

kisgépek kisgépek 2005 április

kisgépek kisgépek 2005 április FAGOR Hungária Kft. 07 Budapest Damjanich u. -5 Tel.: (0-) 79-5870 Fax: (0-) 3-0 e-mail: info@fagor.hu www.fagor.com PI / FAGOR III-03-05 /G.Santamaría F0MFIHU03 kisgépek kisgépek 005 005 április Rozsdamentes

Részletesebben

Kreatív karácsonyi menük konyhatündéreknek

Kreatív karácsonyi menük konyhatündéreknek A recepteket írta: Ganter Klári hivatásos konyhatündér az otthoni főzés szakértője 9+1 Karácsonyi menü azoknak, akik szeretnek időt pénzt energiát spórolni, de nem engednek a kreativitásból 1 A karácsony

Részletesebben

7 recept az egészségért

7 recept az egészségért 7 recept az egészségért Készítette: Martincsevicsné Jenei Gizella Rólad Szeretettel üdvözöllek! Martincsevicsné Jenei Gizella vagyok, egészségőr, hidegen sajtolt olajok szakértője, egy 3 éves és egy 6

Részletesebben

Aranyhordó Panzió, Étterem és Pizzéria - Pere REGGELI. Bacon tojással. Fokhagymás pirítós. Főtt virsli (3 db) Franciapirítós

Aranyhordó Panzió, Étterem és Pizzéria - Pere REGGELI. Bacon tojással. Fokhagymás pirítós. Főtt virsli (3 db) Franciapirítós REGGELI Bacon tojással Fokhagymás pirítós Főtt virsli (3 db) Franciapirítós Hagymás-szalonnás tojásrántotta Ham and eggs Melegszendvics Sajtos-sonkás omlett Tojásrántotta 490 Ft 690 Ft 500 Ft 700 Ft 700

Részletesebben

RÉSZLETES HASZNÁLATI UTASÍTÁS KOMBINÁLT KOMBINÁLT GŐZ SÜTŐHÖZ

RÉSZLETES HASZNÁLATI UTASÍTÁS KOMBINÁLT KOMBINÁLT GŐZ SÜTŐHÖZ HU RÉSZLETES HASZNÁLATI UTASÍTÁS KOMBINÁLT KOMBINÁLT GŐZ SÜTŐHÖZ www.gorenje.com Köszönjük a készülék megvásárlásával irántunk tanúsított bizalmát! E részletes használati utasítás célja, hogy megkönnyítse

Részletesebben

2016/06/09 07:52 1/18 Recept

2016/06/09 07:52 1/18 Recept 2016/06/09 07:52 1/18 Recept < Főoldal Recept Főétel Vegyes maradék 50 dkg babcsíra 15 dkg hús (disznó, marha, csirke) 1 teáskanál (finoman) paradicsompüré hagyma fokhagyma olívaolaj teáskanál méz 2 evőkanál

Részletesebben

Levesek. Saláták - Savanyúságok

Levesek. Saláták - Savanyúságok Levesek Húsleves választott betéttel (csigatészta, házi májgaluskával) 590.- Kisfazék húsleves, gazdagon 990.- Fokhagyma krémleves, camembert kockával 630.- Hermina csuporleves (pikáns mustáros- kakukkfüves

Részletesebben

Levesek. Spárgakrémleves. Hozzávalók: (1 csésze = 2-2,5 dl )

Levesek. Spárgakrémleves. Hozzávalók: (1 csésze = 2-2,5 dl ) Spárgakrémleves Levesek RÓZSASZÍN- lisztmentes ZÖLD- egészséges (1 csésze = 2-2,5 dl ) 500 g fehér spárga, tisztítva só 1 tk kristáycukor 2 ek vaj 2 ek liszt 1 csésze húsleves 1 csésze tejszín Készíthetjük

Részletesebben

NÉHÁNY HASZNOS ÉS FONTOS INFORMÁCIÓ A TŰZHELY VEZÉRLŐPANELJE

NÉHÁNY HASZNOS ÉS FONTOS INFORMÁCIÓ A TŰZHELY VEZÉRLŐPANELJE HU Tisztelt vásárló, Ön megvásárolta termékcsaládunk egyik kitűnő készülékét. Kívánjuk, hogy termékünk sokáig gond nélkül szolgálja Önt. Kérjük, hogy saját érdekében tartsa be az ezen használati utasításban

Részletesebben

Használati útmutató. www.gorenje.com

Használati útmutató. www.gorenje.com Használati útmutató HU www.gorenje.com Köszönjük a készülék megvásárlásával irántunk tanúsított bizalmát! E részletes használati utasítás célja, hogy megkönnyítse a termék használatát. Az utasításokon

Részletesebben

101 PIZZARECEPT ALAPRECEPTEK

101 PIZZARECEPT ALAPRECEPTEK 101 PIZZARECEPT ALAPRECEPTEK www.recept.zug.hu Recept Klub Pizzatészta A pizza lelke a tészta, ügyeljünk rá, hogy az alja jó ropogós legyen, a belseje viszont könnyő és puha! 10 dkg sima és 20 dkg grízes

Részletesebben

83 mézes recept. az egészség megőrzésére

83 mézes recept. az egészség megőrzésére 83 mézes recept az egészség megőrzésére Az ásványianyag-szükséglet kielégítését segítő receptek Zöldségkoktél Hozzávalók 2 adaghoz: 1/4 l vegyes zöldséglé 200 g zsíros joghurt néhány csepp cinomlé só,

Részletesebben

Minden kedves olvasónak békés, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendôt kívánunk!

Minden kedves olvasónak békés, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendôt kívánunk! A Rászorulókat Támogatók Egyesületének hírlevele III. évfolyam, 3. szám EGY TÁL MELEG ÉTELT KARÁCSONYRA! A Rászorulókat Támogatók Egyesülete meleg ételosztást szervez rászorulóknak, hajléktalanoknak. Az

Részletesebben

sütők pirolítikus 18 old. oldalról nyíló 19 old. multifunkciós plusz 19-20 old. multifunkciós 20-21 old. Sütők

sütők pirolítikus 18 old. oldalról nyíló 19 old. multifunkciós plusz 19-20 old. multifunkciós 20-21 old. Sütők sütők pirolítikus 18 old. oldalról nyíló 19 old. multifunkciós plusz 19- old. multifunkciós -21 old. Sütők _minőségi ételek csak az élelmiszer típusát kell megadni A többiről a sütő gondoskodik: beállítja

Részletesebben

Használati utasítás. Hűtőszekrény fagyasztóval

Használati utasítás. Hűtőszekrény fagyasztóval HU Használati utasítás Hűtőszekrény fagyasztóval Hűtőszekrény fagyasztóval Köszönjük a bizalmat, amelyek készülékünk megvásárlásával irántunk tanúsított. Kívánjuk, hogy a gép használata sok örömet szerezzen

Részletesebben

Gomba- és salátavariációk. a ajánlásával

Gomba- és salátavariációk. a ajánlásával Gomba- és salátavariációk a ajánlásával Garnélás gombasaláta 1000 g Bio-Fungi 500 g tisztított garnélarák 1 db közepes méretű ananász 1 csokor koriander 2-3 db citrom leve 2-3 gerezd fokhagyma olívaolaj,

Részletesebben

Évi Peak Girl edzésterve 2012. július 16- tól Felosztás: Nap Nap Nap Nap Nap Nap Nap

Évi Peak Girl edzésterve 2012. július 16- tól Felosztás: Nap Nap Nap Nap Nap Nap Nap Évi Peak Girl edzésterve 2012. július 16- tól Felosztás: 1. Nap Felsőtest+kardió 2. Nap Alsótest+kardió 3. Nap Kardió+has+popsi 4. Nap Felsőtest+kardió 5. Nap Alsótest+kardió 6. Nap Kardió+has+popsi 7.

Részletesebben

Gasztrobloggerek KONYHÁJÁBÓL - 1. évfolyam 2. szám - 2010. április. kora tavaszi recept

Gasztrobloggerek KONYHÁJÁBÓL - 1. évfolyam 2. szám - 2010. április. kora tavaszi recept Gasztrobloggerek KONYHÁJÁBÓL - 1. évfolyam 2. szám - 2010. április TÖBB MINT 40 kora tavaszi recept Készíts RECEPTJEINKBŐL meglepetést anyák napjára! TARTALOMJEGYZÉK Hideg-meleg előételek, büféasztal Tojásos

Részletesebben

Pár szóban a csokoládéról.

Pár szóban a csokoládéról. Imádom a csokoládét! Az étcsokoládét! A csokoládés krémek gazdag íze fantasztikus, remekeül kombinálható málnával, eperrel, kókusszal, naranccsal, citrommal, barackkal... végtelen:-) Pár szóban a csokoládéról.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A MWL 22 EGL / MWL 22 EGR TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat MWL 22 EGR.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A MWL 22 EGL / MWL 22 EGR TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat MWL 22 EGR. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat A gyártó védjegye: A készülék típusazonosítója: Névleges teljesítményfelvétel: Grill teljesítmény: Mikrohullámú kimenõ teljesítmény: Mikrohullámú frekvencia:

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER GR-780 GRILLSÜTÔ. Tisztelt Vásárló!

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER GR-780 GRILLSÜTÔ. Tisztelt Vásárló! HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER e l e c t r o n i c GR-780 GRILLSÜTÔ Tisztelt Vásárló! Köszönjük bizalmát, hogy HAUSER gyártmányú háztartási készüléket vásárolt. A készülék a legújabb mûszaki fejlesz tés eredménye,

Részletesebben

FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK VESZÉLY! VIGYÁZAT!

FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK VESZÉLY! VIGYÁZAT! 3 FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK A tudnivalók weboldalunkon is megtalálhatók: www.whirlpool.hu AZ ÖN ÉS MÁSOK BIZTONSÁGA RENDKÍVÜL FONTOS A kézikönyv és a készülék fontos biztonsági figyelmeztetéseket nyújt

Részletesebben

Fekélybetegek diétája

Fekélybetegek diétája Fekélybetegek diétája A diétáról: 1. A diéta önmagában nem befolyásolja a fekély gyógyulását, de elősegíti a tünetmentességet és a visszaesések elkerülését. Viszont a rosszul megválasztott diéta önmagában

Részletesebben