2 Gorenje by Starck GORENJE BY

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2 Gorenje by Starck GORENJE BY"

Átírás

1

2 2 Gorenje by Starck GORENJE BY A Gorenje konyhai berendezéseinek új kollekcióját az egyik legegyedibb, világszerte elismert alkotó, Philippe Starck tervezte. A sorozat a legfejlettebb technológiákkal és élvonalbeli energiahatékonyságra készült. A készülékek minden termékcsoportra (sütők, főzőlapok, páraelszívók, hűtőszekrények és más készülékekre) kiterjedő sora 100%-osan egymáshoz illő dizájnnal rendelkezik, amelynek eleganciája a kiváló minőségben és letisztult vonalaiban rejlik. A minimalista dizájn a high-end fényvisszaverő üveggel és a rozsdamentes acéllal finoman illeszkedik bele a környezetébe, és a szó szoros értelmében az életmódunk és személyiségünk tükörképévé válik. A gondosan kiválasztott részletek, mint a rozsdamentes acél fémes hatása és a narancssárga fogantyúk a visszatükröződéseikkel rendkívüli élettel töltik meg és eleganciát kölcsönöznek konyhának. Ezzel a kollekcióval megoldást találtunk a paradoxonra: olyan készülékeket hoztunk létre, amelyek technológiailag kifogástalanok és mégis hangulatos, melegséget árasztó és emberi érzéseket keltenek bennünk. Philippe Starck Fedezze fel a kollekciót és hozza létre saját, egyedi, ultra modern konyháját!

3

4 4 Gorenje by Starck ISMERJE MEG -OT! Philippe Starck nemzetközi szinten elismert francia tervező. A kortárs változások mély megértése, az ötletek iránti szeretete, a vágya, hogy megvédje a hasznosság értelmét és ugyanúgy az értelem hasznosságát egyik ikonikus alkotás létrehozását eredményezi a másik után. A mindennapi használati eszközöktől kezdve, mint a bútorok és citromfacsarók, egészen a luxus jachtokig, egyedi szélmalmokig, elektromos biciklikig vagy hotelekig, éttermekig, amelyek arra törekszenek, hogy csodálatosak, stimulálóak és intenzíven vibráló helyek legyenek. Az ő alkotása, a globális hírneve és fáradhatatlan, ezerarcú találékonysága soha nem felejteti el a leglényegesebbet, a küldetését és látásmódját: az alkotásnak, bármilyen formát is vesz fel, az életet még jobbá kell tennie a lehető legtöbb ember számára az által, hogy a tárgyak elsősorban jók, mielőtt szépek lennének. Minden tárgynak, minden formának, minden stílusnak saját jelentéssel kell rendelkezni, és ez a jelentés minden nap hatással van ránk. Philippe Starck A Gorenjének készült első kollekciójának megtervezésével Philippe Starck megerősíti elkötelezettségét az iránt, hogy szolgálja a közösségét úgy, hogy a legjobb minőséget a megfelelő áron biztosítsa Intelligens, Minőségi és Tisztességgel megalkotott termékek által. Mindig a felhasználókat helyezve kreatív folyamatának középpontjába, a Gorenje by S+ARCK konyhai berendezéseket úgy tervezte, hogy azok megfeleljen mindenféle életstílusnak és személyiségnek, visszatükrözve azokat.

5 Dizájnom által a felhasználónak teljes mértékben lehetősége van saját felhasználói élményt létrehoznia. Philippe Starck James BORT

6 6 Gorenje by Starck SÜTŐK Fejezze ki kreativitását a piacon elérhető egyik legnagyobb térfogatú sütő segítségével és élvezze a MultiFlow 360 légkeveréses rendszer tökéletes eredményeit.

7

8 8 Gorenje by Starck HomeMade forma A hagyományos fatüzelésű kemencés stílusú ételek, modern környezetben, saját otthonunkban A jellegzetesen lekerekített forma a Gorenje sütők egyik leghasznosabb termékjellemzője. A hagyományos fatüzelésű kemencék ihlették, ahol a forró levegőnek lehetősége van szabadon körkörösen áramlani. Mivel a kemencében sütött étel egyenletesen és minden oldalról melegszik, mindig tökéletes a vele végzett munka eredménye: ropogós kívül és lédús belül. A MultiFlow 360 légkeveréses rendszerrel kombinálva a sütés lehetővé válik mind az 5 tálca-szinten. MultiFlow 360 Csak a tökéletes az elfogadható A MultiFlow 360 rendszer garantálja a forró levegő optimális áramlását a sütőben. A hátsó falon átgondoltan kialakítva elhelyezett ventilációs nyílások és az egyedülálló, lekerekített sütőkamra forma révén a levegő egyenletesen áramlik a sütőben. A ventilátor a sütőkamra egészében áramoltatja körbe-körbe a forró levegőt, minden oldalról tökéletesre sütve az ételt. A dinamikus légmozgás lehetővé teszi a több szinten egy időben történő sütést anélkül, hogy az illatok és az ízek keverednének.

9 BigSpace nagyméretű sütőkamra Imponáljon kreativitásával A Gorenje by Starck sütőinek új generációja különleges formát rejt a felső részében. Mostantól az optimalizált levegőáramlás még nagyobb méretű kamrában cirkulál teljesen szabadon. A megnövelt kapacitás még nagyobb mennyiségű étel nagyobb méretű tepsiben való elkészítését teszi lehetővé számunkra, miközben a készülék külső méretei ugyanakkorák maradnak. Most már egy időben akár 5 szinten is süthetünk. A sütőkamra mérete a standard sütőknél eléri akár a 75 litert, a mikrohullámú sütőknél pedig akár az 53 litert, amely a piacon elérhető legnagyobbak közé tartozik. PyroClean pirolitikus öntisztítás Azért, hogy több időnk maradjon más, fontosabb dolgokra A pirolitikus öntisztítás a leghatékonyabb és legfejlettebb módszere a sütőkamra tisztításának. A magas, közel 500 Cos hőmérséklet tökéletesen kitisztítja a sütőt, egyetlen zsírfolt sem marad utána. A kíméletes tisztítás 90 perces, a közepes intenzitású tisztítás 120 perces és még a nagyon intenzív pirolízis is végez 150 perc alatt a tisztítás mértéke a program hosszától függ. A program végén csak a maradékot, a keletkező hamut kell kitörölni. A sütőajtó zárva van a tisztító program közben és közvetlenül utána, ami családbaráttá teszi. GentleClose Minden simán és csendesen záródik a konyhában Csak egy gyengéd érintésre van szükség és a sütő ajtaja simán, hang nélkül becsukódik. DirecTOUCH A tökéletes eredmény mindig kéznél van Egyszerű sütővezérlés a képernyő érintésével. Nagy és érthető szimbólumok emelik a figyelemre méltó technológiát egy másik, világos és egyszerű használhatóságot lehetővé tevő szintre.

10 10 Gorenje by Starck MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK Ügyeljen minden részletre és szolgáljon fel professzionális ételeket a saját otthonában.

11

12 12 Gorenje by Starck Inverteres technológia Együnk ízletes és tápláló ételt gyorsan elkészítve Az inverteres technológia használatakor az energia egyenletesen oszlik el a pulzálás helyett. Ennek eredményeképpen az étel megőrzi eredeti belső szerkezetét, beleértve a vitamin-, ásványi anyag és rosttartalmát. Az egyenletes energiaeloszlás különösen hasznos újramelegítéskor vagy kiolvasztáskor, valamint folyadékok főzésekor. A teljes mikrohullámmal történő sütési idő rövidebb, amely csökkenti az energiafogyasztást is.

13 Stirrer technológia Mondjunk búcsút az egyenetlen melegítésnek A Stirrer avagy keverő technológia miatt egy standard méretű üvegtepsit is betehetünk a mikrohullámú sütőbe. A sütő teljes szélességét kihasználva búcsút mondhatunk a hagyományos forgótányérnak és az egyenletlen melegítésnek. A továbbfejlesztett mikrohullám-eloszlatási rendszer a teljes sütőkamrában ugyanolyan mértékben melegíti az ételt. MultiUse Élvezze ki a kombinált működés összes előnyét A beépíthető kombinált és mikrohullámú sütők a mikrohullámok, a forró levegő és a grillezés minden előnyével rendelkeznek. A többszintű mikrohullámú teljesítményfokozat-beállítás felgyorsítja a főzési folyamatot, miközben a hőlégbefúvás gondoskodik arról, hogy az étel jól átsüljön. A kombinált működés a hőlégbefúvást és a grillezést használva egy időben kiváló eredményekhez vezet, ha nagy mennyiségű fehér húst készítünk, miközben a grill és a mikrohullám kombinációja felgyorsítja a kisebb húsok, pizzák stb. sütését. A beépíthető mikrohullámú sütőt hagyományos sütőként is lehet használni. AutoMenu A főzés még soha sem volt ennyire egyszerű Számos előre beállított program teszi lehetővé bizonyos típusú ételek egyszerűbb elkészítését. Csupán ki kell választanunk az étel típusát, megadni a súlyát, és a sütő automatikusan beállítja a főzési teljesítményt és az időtartamát a megadott értékekhez igazodva. Touch opening Egyszerű ajtónyitás ujjunk egyetlen érintésére A modern érzékelőtechnológia a mikrohullámú sütő egyszerű kinyitását teszi lehetővé, csak érintsük meg a vezérlőpanelen a szimbólumot. Az egész kezelőpanel felület tökéletesen sima marad, tiszta és egyszerű formákkal.

14 14 Gorenje by Starck FŐZŐLAPOK Tartsa kézben a főzés irányítását a rendkívül hatékony gázégőkkel. Készítse el kedvenc ételeit gyorsan a PowerBoost Supreme rendszerrel rendelkező, elképesztően időhatékony indukciós főzőlap segítségével.

15

16 16 Gorenje by Starck XpandZone Ha sok vendéget várnunk Az XpandZone funkció lehetővé teszi, hogy az indukciós főzőlap szinte teljes felületén főzzünk. Amikor az XpandZone funkciót aktiváljuk, a főzőzónák a főzőlap bal vagy jobb oldalán egy extra nagy főzési zónává kapcsolódnak össze. Az összekapcsolt főzőzónák több helyet és szabadságot biztosítanak számunkra főzés közben, jut hely a nagyobb edényeknek vagy több kisebb fazéknak, serpenyőnek, amelyeket bárhol elhelyezhetünk az összekapcsolt főzés zónán.

17 PowerBoost Supreme Amikor az idő a legértékesebb dolog az életünkben A PowerBoost Supreme funkciót az edényre leadott igen nagy mennyiségű hő jellemzi, ami jelentősen lecsökkenti a főzési időt. Mindössze 4,2 percre van szükség 2 liter víz felforralásához, ami rendkívül időhatékony megoldást jelent. Wok égő Nyűgözze le vendégeit egy kis keleti hangulattal A wok égők nagyon gyorsan magas hőmérsékletet érnek el, így az ázsiai konyha finomságait és a nagy edényben készült ételeket könnyű elkészíteni. Nagy hatékonyságú égők Használja ki a legnagyobb hatékonyságot A jelentős mértékben tökéletesített gázégők akár 10%-kal hatékonyabb gázfogyasztást eredményeznek.

18 18 Gorenje by Starck PÁRAELSZÍVÓK Tartsa a konyhája levegőjét mindig frissen az időzítő és az AdaptTech érzékelő segítségével.

19

20 20 Gorenje by Starck AdaptTech Azért, hogy a főzésre összpontosíthassunk Az érzékelő érzékeli a szennyeződés szintjét vagy gőz, illetve pára jelenlétét a levegőben. A készülék automatikusan növeli a ventilátor teljesítményét a szükséges mértékben vagy teljesen megállítja azt, amennyiben működésére már nincs tovább szükség.

21 Az inox érintése Minden a legnagyobb rendben A Gorenje élvonalbeli érzékelőtechnológiája lehetővé teszi, hogy az inox elszívót szó szerint csupán az ujjunk hegyével működtessük. Mivel minden inox felület mögé van rejtve, az egész felület tökéletesen sima marad, letisztult és egyszerű formákkal. TouchFree bevonat Mindig tisztán visszatükröződünk benne Az összes rozsdamentes acél felület be van vonva egy speciális TouchFree réteggel, amely megakadályozza, hogy az ujjlenyomatok meglátszódjanak rajta, így a felület mindig fényes marad, és a tisztítása sokkal könnyebb. Időzíthető frissesség Mindig frissen tartja a konyhát Egyes Gorenje elszívókon beállíthatjuk, hogy automatikusan kikapcsoljanak 10, 20 vagy 30 perc elteltével. A frissítő funkció pedig minden órában automatikusan felfrissíti a levegőt öt percen keresztül. K. L. E. rendszer Hallgassa csak azt amit meg akar hallgatni Az innovatív perem elszívási rendszer a páraelszívó középső része irányából a széle felé irányítja a levegőt. Ez a megközelítés optimalizálja az energiafogyasztást, emellett csökkenti a zajszintet és sokkal hatékonyabbá teszi magát a páraelszívást is.

22 22 Gorenje by Starck HŰTÉS Legyen mindig kéznél friss élelmiszer, mintha csak most szedte volna a kertből a páratartalom szabályozása és az intelligens AdaptTech rendszer segítségével.

23

24 24 Gorenje by Starck IronAir rendszer MultiFlow 360 funkcióval Az összes polc a legjobb polc a hűtőszekrényben A fejlett technológia a hűtőszekrényekben utánozza az ionizáció természetes folyamatát, így gondoskodva arról, hogy az étel hosszabban friss maradjon. A készülék által előállított negatív töltésű ionok a természetes mikroklímát utánozva folyamatosan frissítik a levegőt, így alakítva ki ideális környezetet a friss élelmiszerek számára. A MultiFlow 360 ventilációs rendszer egyenletesen oszlatja el a normáltérben az ionizált levegőt a 14 szellőzőnyíláson keresztül, hogy az összes polcon egyenletes hőmérsékletet tartson fenn. AdaptTech Hűtőszekrény, amely felismeri szokásainkat Ezt az intelligens rendszert azért dolgoztuk ki, hogy fenntarthassuk az optimális hőmérsékletet a hűtőszekrényben függetlenül attól, hogy milyen gyakran nyitjuk ki az ajtaját. Amikor ugyanis az ajtó nyitva van, a belső átlaghőmérséklet hirtelen megemelkedik, az étel hősokknak van kitéve, ami miatt hamarabb megromlik. A hűtőszekrény folyamatosan figyelemmel követi és elemzi az utolsó bő 1 hét alatti használatot, így meg tudja jósolni, hogy mikor fogjuk kinyitni a hűtő ajtaját. Mielőtt ezt megtennénk, lecsökkenti a hőmérsékletet 1 vagy 2 C-kal, így biztosítva az állandó hőmérséklet fenntartását, hogy az élelmiszer friss és tápanyagdús maradjon.

25 NoFrost Plus Csak azt fagyasztja, amit le szeretnénk fagyasztani Az egyik legjobb hűtési rendszer a piacon, amely a fagyasztó részbe került beépítésre. Megakadályozza a jegesedést, így tartva alacsonyan az energiafogyasztást, miközben a hűtőszekrény részben ideális mikroklímát tart fenn a friss élelmiszerek számára. Az ionizált levegő keringetése megakadályozza az étel kiszáradását és megőrzi annak vitamin- és ásványi anyag tartalmát. CrispZone zöldségtároló fiók A legjobbaktól elvárható frissesség A CrispZone az egyik legnagyobb zöldségek és gyümölcsök tárolására szolgáló fiók a piacon, amelyet úgy terveztünk, hogy megőrizze az ételben található tápanyagokat és hosszabban frissen tartsa azt. Az alacsony hőmérséklet meghosszabbítja az élelmiszerek frissességét. MultiShelf Hűtőszekrény, amely alkalmazkodik igényeinkhez A MultiShelf egy különleges, rendkívül rugalmas polc speciális támasztékokkal az üvegek számára, amely minden igényt kielégítően igazítható. Lehet a hűtőszekrényben bárhol elhelyezhető, étel tárolására használatos polc vagy egy akár 9 üveget tartó speciális rekesz is dizájnos üvegtámasztékokkal.

26 26 Gorenje by Starck MELEGÍTŐ FIÓK Győződjön meg róla, hogy minden falat egészen a tálalásig olyan jó ízű mint amilyennek lennie kellene.

27

28 28 Gorenje by Starck Melegítő fiók Így könnyen ügyelhetünk minden részletre A kompakt sütők funkcionalitása tovább bővíthető egy külön kapható melegítő fiók segítségével. A fiók közvetlenül a sütő alá építhető be, a teljes összeállítás tökéletesen illeszkedik a hagyományos beépíthető sütők számára tervezett bútorelembe. A fiók funkciója az étkészlet és az étel melegítése.

29 StayWarm Tökéletes formában tartja főztünket A StayWarm funkció az ételt 70 C-os állandó hőmérsékleten tartja, amíg eljön a tálalás ideje. Az étel megőrzi eredeti ízét és hőmérsékletét a tálalásig. WarmPlate Szolgáljon fel professzionális ételeket otthona kényelmében A felmelegített tányérok megakadályozzák az aromavesztést és biztosítják, hogy az étel minden ízében olyan jó legyen, amilyennek lennie kell - a levesektől kezdve a tésztákig és a párolt zöldségekig. A WarmPlate a tálalóedényeket pontosan a megfelelő hőmérsékleten tartja igény szerint valahol 30 C és 80 C között. Élvezze ki a professzionális kiszolgálás lehetőségét saját otthonában! Joghurt Ha az egészséget választjuk Egy speciális funkció lehetővé teszi, hogy joghurtot készítsünk otthon. Automatikus hőmérséklet- és időbeállítás biztosít optimális feltételeket a mintegy 4 óra alatt történő házi joghurt készítéséhez.

30 30 Gorenje by Starck BOP 747 ST Beépíthető pirolitikus sütő BO 747 ST Beépíthető sütő + Szín: Visszatükröződő hatású szürke szín + Fogantyú színe: Maratott rozsdamentes acél szín + Kezelőpanel anyaga: Üveg + GentleClose lassú ajtózáródás Termékleírás + Multifunkciós sütő BigSpace - 73 l + Szuper nagyméretű sütő belső + HomeMADE kemence jellegű sütőkamra + PerfectGrill + Szín: Visszatükröződő hatású szürke szín + Fogantyú színe: Maratott rozsdamentes acél szín + Kezelőpanel anyaga: Üveg + GentleClose lassú ajtózáródás Termékleírás + Multifunkciós sütő BigSpace - 75 l + Szuper nagyméretű sütő belső + HomeMADE kemence jellegű sütőkamra + PerfectGrill Vezérlés + Elektronikus hőmérséklet szabályozás + Ergonomikus gombok + IconTouch Sütő funkciók Vezérlés + Elektronikus hőmérséklet szabályozás + Ergonomikus gombok + IconTouch programóra Sütő funkciók Jellemzők + Világítás + Egyidejű sütés több szinten Tartozékok + 1 db zománcozott mély sütőtálca + 1 db zománcozott lapos sütőtálca + Sütőrács + Sütősín típusa: Kivehető oldalrács, 3 teljesen kihúzható teleszkópos sütősín-pár Biztonsági rendszer + Termobiztosíték + Sütő dinamikus hűtési rendszer DCS+ + Négyrétegű, dupla hővisszaverő réteggel ellátott sütőajtó (UltraCoolDoorQuadro Könnyű tisztítás + Pirolitikus öntisztítás funkció + SilverMatte könnyen tisztítható zománc + Sima felületű sütőajtó Technikai adatok + Energiafelhasználás: 0,91 kwh (Légkeverés), 0,94 kwh (Hagyományos) + Csatlakoztatási teljesítmény: 3400 W + Termék méretei (mag*szél*mély): 59,5 59,5 54,6 cm + Beépítési méretek (mag*szél*mély): 59 56,4 55 cm + EAN kód: Jellemzők + Világítás + Egyidejű sütés több szinten Tartozékok + 1 db zománcozott mély sütőtálca + 1 db zománcozott lapos sütőtálca + Sütőrács + Sütősín típusa: 3 teljesen kihúzható teleszkópos sütősín-pár Biztonsági rendszer + Termobiztosíték + Sütő dinamikus hűtési rendszer DCS+ + Hármas üvegezésű sütőajtó dupla hővisszaverő réteggel /UCD/ Könnyű tisztítás + AquaClean öntisztítás funkció + SilverMatte könnyen tisztítható zománc + Sima felületű sütőajtó Technikai adatok + Energiafelhasználás: 0,85 kwh (Légkeverés), 0,94 kwh (Hagyományos) + Csatlakoztatási teljesítmény: 3400 W + Termék méretei (mag*szél*mély): 59,5 59,5 54,6 cm + Beépítési méretek (magxszélxmély): cm + EAN kód: gorenje.com/gorenjebystarck

31 BO 658 ST Beépíthető sütő BO 637 ST Beépíthető sütő + Szín: Visszatükröződő hatású szürke szín + Fogantyú színe: Maratott rozsdamentes acél szín + Kezelőpanel anyaga: Üveg + GentleClose lassú ajtózáródás Termékleírás + Multifunkciós sütő BigSpace - 67 l + Szuper nagyméretű sütő belső + Legnagyobb űrtartalmú sütőtepsi: 1316 cm² + HomeMADE kemence jellegű sütőkamra + PerfectGrill Vezérlés + Elektronikus hőmérséklet szabályozás + DirecTouch kezelőpanel Sütő funkciók + Szín: Visszatükröződő hatású szürke szín + Fogantyú színe: Rozsdamentes acél szín + Kezelőpanel anyaga: Üveg + GentleClose lassú ajtózáródás Termékleírás + Multifunkciós sütő BigSpace - 67 l + Szuper nagyméretű sütő belső + Legnagyobb űrtartalmú sütőtepsi:1316 cm² + HomeMADE kemence jellegű sütőkamra + PerfectGril Vezérlés + Mechanikus hőmérséklet beállítás + Gomb formája: Ergonomikus gombok + IconLED Sütő funkciók Jellemzők + Világítás + Egyidejű sütés több szinten Tartozékok + 1 db zománcozott mély sütőtálca + 1 db zománcozott lapos sütőtálca + Sütőrács + Hússzonda + Sütősín típusa: 2 részlegesen kihúzható teleszkópos sütősín-pár Biztonsági rendszer + Termobiztosíték + Sütő dinamikus hűtési rendszer DCS+ + Hármas üvegezésű sütőajtó egy hővisszaverő réteggel (hideg ajtó) Könnyű tisztítás + EasyClean könnyen tisztítható sütősínek + AquaClean öntisztítás funkció + SilverMatte könnyen tisztítható zománc + Sima felületű sütőajtó Technikai adatok + Energiafelhasználás: 0,85 kwh (Légkeverés), 0,92 kwh (Hagyományos) + Csatlakoztatási teljesítmény: 3300 W + Termék méretei (mag*szél*mély): 59,5 59,7 56,5 cm + Beépítés min-max. méretei (mag*szél*mély): ,8 55 cm + EAN kód: Jellemzők + Világítás + Egyidejű sütés több szinten Tartozékok + 1 db zománcozott mély sütőtálca + 1 db zománcozott lapos sütőtálca + Sütőrács + Sütősín típusa: 1 db részlegesen kihúzható teleszkópos sütősínpár Biztonsági rendszer + Termobiztosíték + Sütő dinamikus hűtési rendszer DCS+ + Dupla üvegajtó hőelvezető réteggel bevonva Könnyű tisztítás + AquaClean öntisztítás funkció + SilverMatte könnyen tisztítható zománc + Sima felületű sütőajtó Technikai adatok + Energiafelhasználás: 0,85 kwh (Légkeverés), 0,92 kwh (Hagyományos) + Csatlakoztatási teljesítmény: 3300 W + Termék méretei (magxszélxmély): 59,5 59,7 54,7 cm + Beépítés min-max. méretei (mag*szél*mély): 58, ,8 55 cm + EAN kód:

32 32 Gorenje by Starck BCM 547 ST Beépíthető kompakt mikrohullámú sütő SD 14 ST Tároló fiók + Szín: Visszatükröződő hatású szürke szín + Fogantyú színe: Maratott rozsdamentes acél szín + Kezelőpanel anyaga: Üveg + Klasszikus ajtózsanér + Szín: Ezüstszürke + Fogantyú színe: Maratott rozsdamentes acél + Kezelőpanel anyaga: Üveg + GentleClose lassú ajtózáródás Termékleírás + Sütő hasznos űrtartalma: 50 l + Kombinált mikrohullámú sütő - 50 l + Szuper nagyméretű sütő belső + HomeMADE kemence jellegű sütőkamra Vezérlés + Elektronikus hőmérséklet szabályozás + Ergonomikus gombok + IconTouch programóra Sütő funkciók Jellemzők + Inverter technológia + Stirrer (keverő) technológia + Világítás + Egyidejű sütés több szinten Tartozékok + 1 db zománcozott lapos sütőtálca + Üvegtepsi + Sütőrács + Sütősín típusa + Kivehető oldalrács Biztonsági rendszer + Termobiztosíték + Sütő dinamikus hűtési rendszer DCS+ + Három rétegű sütőajtóüveg hővisszaverő bevonattal Könnyű tisztítás + AquaClean öntisztítás funkció + SilverMatte könnyen tisztítható zománc + Sima felületű sütőajtó Technikai adatok + Csatlakoztatási teljesítmény: 3400 W + Termék méretei (magxszélxmély): 45,5 59,5 54,6 cm + Beépítési méretek (magxszélxmély): cm + EAN code: Technikai adatok + Termék méretei (magxszélxmély): ,5 cm + Beépítés min-max. méretei (mag*szél*mély): ,8 55 cm + EAN code: gorenje.com/gorenjebystarck

33 BM 251 ST Beépíthető mikrohullámú sütő MO 23 ST Szabadonálló mikrohullámú sütő + Szín: Grafit-fekete + Előlap anyaga: Fém/Üveg + Ajtó anyaga: Üveg + Rozsdamentes acél belső + Ajtónyitás: Baloldali ajtónyitás + Ajtónyitás módja: Érintésre nyíló ajtó + Ajtó: Ultra hideg ajtóüveg / UCD / Termékleírás + Sütő űrtartalma: 25 l + Mikrohullámú teljesítény: 900 W + Infra fűtőszál teljesítménye: 1000 W + Grill fűtőszálak száma: 1 + Mikrohullám előállítási technológia: Standard technológia (HVT) + Mikrohullám elosztási rendszer típusa: Forgótányér Vezérlés + Elektronikus vezérlés + Vezérlés: Touch control vezérlés + A kijelző típusa: LCD kijelző Sütő funkciók + Szín: Visszatükröződő hatású szürke szín + Előlap anyaga: Fém/Üveg + Ajtó anyaga: Üveg + Rozsdamentes acél belső + Ajtónyitás Baloldali ajtónyitás + Ajtónyitás módja: Fogantyú + Ajtó: Ultra hideg ajtóüveg / UCD / Termékleírás + Sütő űrtartalma: 23 l + Mikrohullámú teljesítény: 900 W + Infra fűtőszál teljesítménye: 1200 W + Grill fűtőszálak száma: 1 + Mikrohullám előállítási technológia: Standard technológia (HVT) + Mikrohullám elosztási rendszer típusa: Forgótányér Vezérlés + Elektronikus vezérlés + Vezérlés: Touch control vezérlés + Kijelző: Digitális kijelző + SmartControl vezérlés Sütő funkciók Kombinált melegítési-sütési mód: Mikrohullám + grill Jellemzők + AUTO menu + Digitális óra Biztonsági rendszer + Biztonsági ajtóretesz Tartozékok + Üveg forgótányér + Grill rács Technikai adatok + Csatlakoztatási teljesítmény: 1450 W + Keret méretek: mm + Termék méretei (magxszélxmély): 38,8 59,5 47 cm + Beépítési méretek (magxszélxmély): 38 56,7 43 cm + EAN kód: Kombinált melegítési-sütési mód: Mikrohullám + grill Jellemzők + Ajtónyitás: Baloldali ajtónyitás + Ajtónyitás módja: Fogantyú + Ajtó: Ultra hideg ajtóüveg / UCD /y Biztonsági rendszer + Gyerekzár + Biztonsági ajtóretesz Tartozékok + Gyerekzár + Biztonsági ajtóretesz Technikai adatok + Csatlakoztatási teljesítmény: 1400 W + Termék méretei (magxszélxmély): 30, ,5 cm + EAN kód:

34 34 Gorenje by Starck IS 756 ST Indukciós főzőlap IS 656 ST Indukciós főzőlap + Szín: Fekete szín / Króm szín + Alumínium szín + Rozsdamentes acél főzőlap keret Vezérlés + SliderTouch csúszkás vezérlés + Időzítés funkció Jellemzők + StayWarm melegen tartás funkció + PowerBoost Supreme extra teljesítmény funkció + XpandZone összekapcsolható első-hátsó zónák + Szín: Fekete szín / Króm szín + Alumínium szín + Rozsdamentes acél főzőlap keret Vezérlés + SliderTouch csúszkás vezérlés + Időzítés funkció Jellemzők + StayWarm melegen tartás funkció + PowerBoost Supreme extra teljesítmény funkció + XpandZone összekapcsolható első-hátsó zónák Főzőfelület + 4 indukciós főzőzóna Bal első: átmérő cm, 1,8/3 kw, Jobb első: átmérő cm, 1,8/3 kw, Bal hátsó: átmérő cm, 1,8/3 kw, Jobb hátsó: átmérő cm, 1,8/3 kw Főzőfelület + 4 indukciós főzőzóna Bal első: átmérő cm, 1,8/3 kw, Jobb első: átmérő cm, 1,8/3 kw, Bal hátsó: átmérő cm, 1,8/3 kw, Jobb hátsó: átmérő cm, 1,8/3 kw Biztonsági rendszer + Biztonsági zár rendszer + Gyerekzár Technikai adatok + Csatlakoztatási teljesítmény: 7200 W + Termék méretei (magxszélxmély): cm + Beépítési méretek (magxszélxmély): cm + EAN kód: Biztonsági rendszer + Biztonsági zár rendszer + Gyerekzár Technikai adatok + Csatlakoztatási teljesítmény: 7200 W + Termék méretei (magxszélxmély): 6 59,5 51 cm + Beépítési méretek (magxszélxmély): cm + EAN kód: gorenje.com/gorenjebystarck

35 IS 634 ST Indukciós főzőlap GCW 751 ST Gáz főzőlap edzett üveglapon 64,4 + Szín: Króm szín + Alumínium-fekete élek + Szín: Fekete szín / Króm szín + Gombok formája: Ergonomikus kivitel Vezérlés + SliderTouch csúszkás vezérlés + Időzítés funkció Jellemzők + Stop&Go funkció + PowerBoost extra teljesítmény funkció + AllBoost funkció + Szupercsendes működés Főzőfelület + 4 indukciós főzőzóna Bal első: Ø 18,5 cm, 1,4/2 kw Jobb első: Ø 16,5 cm, 1,2/1,4 kw Bal hátsó: Ø 16,5 cm, 1,2/1,4 kw Jobb hátsó: Ø 20,5 cm, 2/2,3 kw Biztonsági rendszer + Maradékhő kijelzés + Gyerekzár Technikai adatok + Csatlakoztatási teljesítmény: 7100 W + Termék méretei (magxszélxmély): 5,6 59,5 52 cm + Beépítési méretek (magxszélxmély): 5, cm + EAN kód: Vezérlés + Gombok formája: Ergonomikus kivitel Jellemzők + Wok gázrózsa Főzőfelület + Elektromos szikragyújtás 1-1 segéd, nagy és wok gázrózsa, 2 normál gázrózsa Bal első: Normál gázégő 6,7 cm, 1,75 kw, Jobb első: Kis gázégő 4,3 cm, 1 kw, Bal hátsó: Normál gázégő 6,7 cm, 1,75 kw, Jobb hátsó: Nagy gázégő 9,7 cm, 3 kw, Középen: Wok gázégő 13,44 cm, 3,8 kw + Wok égő + Edénytartó rács típusa: Öntöttvas Biztonsági rendszer + Égésbiztosító Technikai adatok + Termék méretei (magxszélxmély): 9, cm + Beépítési méretek (magxszélxmély): 4, cm + EAN kód:

36 36 Gorenje by Starck GCW 641 ST Gáz főzőlap edzett üveglapon WHI 941 ST Önálló falra szerelhető páraelszívó + Szín: Fekete szín / Króm szín Vezérlés Gombok formája: Ergonomikus kivitel Jellemzők + Wok gázrózsa Főzőfelület + Elektromos szikragyújtás 1-1 kis és wok, valamint 2 normál gázrózsa Bal első: Wok gázégő 10,3 cm, 3,3 kw, Jobb első: Kis gázégő 4,3 cm, 1 kw, Bal hátsó: Normál gázégő 6,7 cm, 1,75 kw, Jobb hátsó: Normál gázégő 6,7 cm, 1,75 kw + Wok égő + Edénytartó rács típusa: Öntöttvas Biztonsági rendszer + Égésbiztosító Technikai adatok + Termék méretei (magxszélxmély): cm + Beépítési méretek (magxszélxmély): cm + EAN kód: Légelvezetős és keringtetős + Palást/Kürtő anyaga: Üveg és rozsdamentes acél / Rozsdamentes acél + Palást/Kürtő színe: Rozsdamentes acél Termékleírás + Maximális teljesítmény légkivezetéses üzemmódban: 508 m³/h + Maximális teljesítmény légkeringtetéses üzemmódban: 485 m³/h + Légelvezető cső átmérője: 15 cm Ventilátor teljesítménye + Max. teljesítmény a légkeringtetéses üzemmód 1. fokozatán: 250 m³/h + Max. teljesítmény a légkivezetéses üzemmód 2. fokozatán: 364 m³/h + Max. teljesítmény a légkivezetéses üzemmód 3. fokozatán: 508 m³/h Vezérlés + AdaptTech intelligens automata üzemmód + Elektronikus működtetés + Szabályozás típusa: Érintőkapcsoló + Programozási lehetőség + Teljesítményfokozatok száma: 3 Jellemzők + Ujjlenyomatmentes inox + Időközönkénti automatikus elszívás + Égő fajtája: LED csík + Izzók száma: 1 + Légtisztító funkció + Világítás teljesítménye: 6 W + Légáramlás a PowerBoost extra fokozaton: 663 m³/h + Légáramlás-fokozó pozíció (PowerBoost 2 extra teljesítményfokozaton): 732 m³/h + PowerBoost fokozatok száma: 2 + P.A.E rendszer (perimetrikus elszívás) Tartozékok + Zsírszűrő filter: Alumínium zsírszűrő + Szűrő szennyezettség kijelző Mosható zsírfilter + Motorok száma: 1 + Motor típusa: Hagyományos motor + Levegő visszaáramlást gátló visszacsapó szelep: 150 mm Technikai adatok + Zajszint: 59 db(a)re 1 pw + Méretek: cm + Kürtő nélküli magasság: 450 mm + Kürtő minimális magassága: 1060 mm + Kürtő maximális magassága: 1320 mm + Éves energiafogyasztás: 50,8 kwh + EAN kód: gorenje.com/gorenjebystarck

37 WHI 641 ST Önálló falra szerelhető páraelszívó WHT 941 ST Önálló falra szerelhető páraelszívó + Légelvezetős és keringtetős + Palást/Kürtő anyaga: Üveg és rozsdamentes acél / Rozsdamentes acél + Palást/Kürtő színe: Rozsdamentes acél Termékleírás + Maximális teljesítmény légkivezetéses üzemmódban: 508 m³/h + Maximális teljesítmény légkeringtetéses üzemmódban: 485 m³/h + Légelvezető cső átmérője: 15 cm Ventilátor teljesítménye + Max. teljesítmény a légkeringtetéses üzemmód 1. fokozatán: 250 m³/h + Max. teljesítmény a légkivezetéses üzemmód 2. fokozatán: 364 m³/h + Max. teljesítmény a légkivezetéses üzemmód 3. fokozatán: 508 m³/h Vezérlés + AdaptTech intelligens automata üzemmód + Elektronikus működtetés + Szabályozás típusa: Érintőkapcsoló + Programozási lehetőség + Teljesítményfokozatok száma: 3 Jellemzők + Ujjlenyomatmentes inox + Időközönkénti automatikus elszívás + Égő fajtája: LED csík + Izzók száma: 1 + Légtisztító funkció + Világítás teljesítménye: 6 W + Légáramlás a PowerBoost extra fokozaton: 663 m³/h + Légáramlás-fokozó pozíció (PowerBoost 2 extra teljesítményfokozaton): 732 m³/h + PowerBoost fokozatok száma: 2 + P.A.E rendszer (perimetrikus elszívás) Tartozékok + Zsírszűrő filter: Alumínium zsírszűrő + Szűrő szennyezettség kijelző + Mosható zsírfilter + Motorok száma: 1 + Motor típusa: Hagyományos motor + Levegő visszaáramlást gátló visszacsapó szelep: 150 mm Technikai adatok + Zajszint: 59 db(a)re 1 pw + Méretek: cm + Kürtő nélküli magasság: 450 mm + Kürtő minimális magassága: 1060 mm + Kürtő maximális magassága: 1320 mm + Éves energiafogyasztás: 50,8 kwh + EAN kód: Légelvezetős és keringtetős + Palást/Kürtő anyaga: Üveg és rozsdamentes acél / Rozsdamentes acél + Palást/Kürtő színe: Rozsdamentes acél Termékleírás + Maximális teljesítmény légkivezetéses üzemmódban: 475 m³/h + Maximális teljesítmény légkeringtetéses üzemmódban: 385 m³/h + Légelvezető cső átmérője: 15 cm Ventilátor teljesítménye + Max. teljesítmény a légkeringtetéses üzemmód 1. fokozatán: 250 m³/h + Max. teljesítmény a légkivezetéses üzemmód 2. fokozatán: 339 m³/h + Max. teljesítmény a légkivezetéses üzemmód 3. fokozatán: 475 m³/h Vezérlés + AdaptTech intelligens automata üzemmód + Elektronikus működtetés + Szabályozás típusa: Érintőkapcsoló + Programozási lehetőség + Teljesítményfokozatok száma: 3 Jellemzők + Ujjlenyomatmentes inox + Időközönkénti automatikus elszívás + Égő fajtája: LED csík + Izzók száma: 2 + Légtisztító funkció + Világítás teljesítménye: 10 W + Légáramlás a PowerBoost extra fokozaton: 657 m³/h + Légáramlás-fokozó pozíció (PowerBoost 2 extra teljesítményfokozaton): 755 m³/h + PowerBoost fokozatok száma: 2 + P.A.E rendszer (perimetrikus elszívás) Tartozékok + Zsírszűrő filter: Alumínium zsírszűrő + Szűrő szennyezettség kijelző + Mosható zsírfilter + Motorok száma: 1 + Motor típusa: Hagyományos motor + Levegő visszaáramlást gátló visszacsapó szelep: 150 mm Technikai adatok + Zajszint: 61 db(a)re 1 pw + Méretek: cm + Kürtő nélküli magasság: 50 mm + Kürtő minimális magassága: 650 mm + Kürtő maximális magassága: 960 mm + Éves energiafogyasztás: 60 kwh + EAN kód:

38 38 Gorenje by Starck NRKI 512 ST Beépíthető kombinált hűtőszekrény NRK 621 STX Kombinált hűtőszekrény/fagyasztó + Szín: Fehér + Ajtónyitás: Megváltoztatható ajtónyitásirány + Ajtó anyaga: Acéllemez + Ajtózsanér: Ollós ajtózsanér + Klimaosztály: SN, ST, N, T Termékleírás + 1 kompresszor + Bruttó/nettó űrtartalom: 278 / 260 l + Normáltér bruttó/nettó űrtartalma: 203 / 200 l + Fagyasztó bruttó/nettó űrtartalma: 75 / 60 l + Fagyasztó kapacitás: 7,5 kg / 24h + Max. tárolási idő áramszünet esetén (óra): 13 h Vezérlés + Elektronikus vezérlés SensoTech + Kijelző: Digitális kijelző + Vészjelzés nyitott ajtó esetén + Hang és piros fényjelzés túl magas normáltér hőmérséklet esetén + Magas fagyasztó hőmérséklet esetén hang és piros fényjelzés Jellemzők + NoFrost DualAdvance + Ventillátoros hűtési rendszer + Gyorshűtés + FastFreeze: gyorsfagyasztás automatikus kikapcsolással Hűtőtér felszereltsége + Tojás/Jégtartó: 1 x 7 + Világítás: LED-csík világítás + 4 üvegpolc + 3 üveg kivehető polcok + 1 fél üveg polc + Polc palacktartó lemezekkel + 2 zöldség fiókok + FreshZone frissen tartó rekesz Fagyasztórész felszereltsége + 2 tároló fiók + 1 gyorsfagyasztó rekesz Technikai adatok + Energiaosztály A-tól (hatékony) G-ig (kevésbé hatékony) terjedő skálán: A++ + Energiafelhasználás: 0,63 kwh + Zajszint: 41 db(a)re 1 pw + Termék méretei (magxszélxmély): 177, ,5 cm + Beépítés min-max. méretei (mag*szél*mély): 177, cm + EAN kód: Szín: Fémes szürke + Ajtónyitás: Jobboldali ajtónyitás + Ajtó anyaga: Acél és szürke tükör hatású üveglap + Klimaosztály: SN, ST, N, T Termékleírás + 1 kompresszor + Bruttó/nettó űrtartalom: 329 / 306 l + Normáltér bruttó/nettó űrtartalma: 231 / 221 l + Fagyasztó bruttó/nettó űrtartalma: 98 / 85 l + Fagyasztó kapacitás: 5 kg / 24h + Max. tárolási idő áramszünet esetén (óra): 18 h Vezérlés + Elektronikus vezérlés Jellemzők + IonAir: Levegő ionizáló rendszer a normáltérben + AdaptTech: öntanuló kompresszorszabályozó rendszer + Multiflow 360 C: Multi 3D levegőbefúvás + Slot-in: A készülék elhelyezhető 60 cm széles konyhabútor résbe + NoFrost Plus + FastFreeze: gyorsfagyasztás automatikus kikapcsolással Hűtőtér felszereltséger + Tojás/Jégtartó: 1 x 7 + SimpleSlide állítható helyzetű ajtópolcok: 2 + Világítás: LED-csík világítás + 4 üvegpolc + Polc palacktartó lemezekkel + Üvegtartó polc rögzítő ujjacskákkal + Vaj és sajttartó száma: MultiBox + FreshZone frissen tartó rekesz Fagyasztórész felszereltsége + XXl SpaceBox fiók + 3 fagyasztófiók Technikai adatok + Energiaosztály A-tól (hatékony) G-ig (kevésbé hatékony) terjedő skálán: A++ + Energiafelhasználás: 0,643 kwh + Zajszint: 42 db(a)re 1 pw + Termék méretei (magxszélxmély): cm + EAN kód: gorenje.com/gorenjebystarck

39 DFD 72 ST Dekorlap mosogatógéphez DFD 70 SST Dekorlap mosogatógéphez + Előlap anyaga: Fém/Üveg + Fém + Műanyag fogantyú Technikai adatok + Termék méretei (magxszélxmély): 71,7 59,6 6 cm + Előlap anyaga: Fém/Üveg + Fém + Műanyag fogantyú Technikai adatok + Termék méretei (magxszélxmély): 70 59,6 6 cm

40 gorenje.com/gorenjebystarck

IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén. IQpoach funkció Főzés pontosan a megfelelő hőmérsékleten

IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén. IQpoach funkció Főzés pontosan a megfelelő hőmérsékleten FŐZŐLAPOK 41 IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén Az IQpro funkcióval egyszerű készíthetünk el olyan ételeket, amelyek hosszabb főzési időt igényelnek lassú előmelegítéssel vagy alacsony hőmérsékleten

Részletesebben

teljeskörű garancia! újdonságok, design, stílus az akció visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes

teljeskörű garancia! újdonságok, design, stílus az akció visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes 3 év teljeskörű garancia! újdonságok, design, stílus az akció visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes HomeMade sütő. Egyedülálló újdonság. A hátsó fal széleinek lekerekített vonalai, valamint

Részletesebben

A Fagor elérhetæ közelségbe hozza a harmóniát Dőljön hátra, és élvezze a Fagor új konyhai koncepciójának pazar látványvilágát! Tökéletes harmónia és

A Fagor elérhetæ közelségbe hozza a harmóniát Dőljön hátra, és élvezze a Fagor új konyhai koncepciójának pazar látványvilágát! Tökéletes harmónia és A Fagor elérhetæ közelségbe hozza a harmóniát Dőljön hátra, és élvezze a Fagor új konyhai koncepciójának pazar látványvilágát! Tökéletes harmónia és esztétikai egyensúly várja. A Fagor sütői, mikrohullámú

Részletesebben

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK 2008 ZANUSSI DESIGN Az összes Zanussi berendezés tervezése során az Ön igényeit tartottuk szem előtt, és azt tűztük ki célul, hogy a mindennapi feladatok kreatív megoldásaival könnyebbé

Részletesebben

sütők pirolítikus 18 old. oldalról nyíló 19 old. multifunkciós plusz 19-20 old. multifunkciós 20-21 old. Sütők

sütők pirolítikus 18 old. oldalról nyíló 19 old. multifunkciós plusz 19-20 old. multifunkciós 20-21 old. Sütők sütők pirolítikus 18 old. oldalról nyíló 19 old. multifunkciós plusz 19- old. multifunkciós -21 old. Sütők _minőségi ételek csak az élelmiszer típusát kell megadni A többiről a sütő gondoskodik: beállítja

Részletesebben

6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA ÉS AZ INNOVÁCIÓ ZÖLD ARCA

6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA ÉS AZ INNOVÁCIÓ ZÖLD ARCA BEVEZETŐ 6. ÉRZÉK TECHNOLÓGI ÉS Z INNOVÁCIÓ ZÖLD RC WHIRLPOOL INNOVÁCIÓS TÖREKVÉSEI TLÁLKOZNK Z ÖN KÖRNYEZETET MEGÓVÓ SZÁNDÉKÁVL TERMÉKVÁLSZTÉKUNK LEGINKÁBB KÖRNYEZETBRÁT KÉSZÜLÉKEI ESETÉBEN. TEGYÜNK EGYÜTT

Részletesebben

Legyen Ön a mesterszakács konyhájában!

Legyen Ön a mesterszakács konyhájában! Legyen Ön a mesterszakács konyhájában! A professzionális sütés élménye. A Siemens sütők a professzionális sütés élményét nyújtják. Legyen Ön szenvedélyes hobbiszakács vagy olyan valaki, aki nem szívesen

Részletesebben

Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015. Minőség, Dizájn és Innováció

Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015. Minőség, Dizájn és Innováció Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015 Minőség, Dizájn és Innováció Tartalom Klímaosztályok meghatározása SN klímaosztály = környezeti hőmérséklet +10 C +32 C között N klímaosztály =

Részletesebben

MOSOGATÁS HŰTÉS FŐZÉS

MOSOGATÁS HŰTÉS FŐZÉS MOSOGATÁS HŰTÉS FŐZÉS 2010 ZCB990XQ ZIT64BV ZBB6286 ZBA3224A ZDI311X ZDT311 ZDIS102X ZHC6131X ZNC12X ZBA3154A ZUS6144A ZUF6114A Válasszon a főzéshez egy igazán jó készülékcsaládot, és töltsön kevesebb

Részletesebben

háztartási 08 gépek 09

háztartási 08 gépek 09 08 09 háztartási gépek 08 09 háztartási gépek _A Fagor vigyáz a családra és a környezetre energiatakarékos A legjobb energiahatékonysági minősítés: A+ Energiaosztály A Fagor Innovation háztartási gépei

Részletesebben

RAS széria - A tökéletes design és technológia összhangja

RAS széria - A tökéletes design és technológia összhangja RAS széria - A tökéletes design és technológia összhangja Válaszható üzemmódok az Ön kényelméért Minden TOSHIBA készülék három alapüzemmóddal rendelkezik: hűtés, párátlanítás és ventilátor üzemmód. A hűtő-fűtő

Részletesebben

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.hu 2012.

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.hu 2012. WHIRLPOOL HŰTÉS 2012. www.whirlpool-professional.hu WHIRLPOOL HŰTÉS A Whirlpool professzionális hűtőberendezés termékválasztéka a kis és a nagy üzemeetők igényeit egyaránt kielégíti. A Whirlpool professzionális

Részletesebben

TARTALOM. Teka beépíthetô készülékek 1. 01_26 11/27/06 12:02 PM Page 1

TARTALOM. Teka beépíthetô készülékek 1. 01_26 11/27/06 12:02 PM Page 1 01_26 11/27/06 12:02 PM Page 1 Teka beépíthetô készülékek 1 TARTALOM A Teka csoport bemutatkozik... 2 Sütôk... 4 Beépíthetô elektromos sütôk... 6 Beépíthetô gázsütô... 9 Fôzôlapok... 12 Kerámia fôzôlapok...

Részletesebben

SütÆk. Az j pirolitikus funkci k precizit st s tisztas got hoznak a konyh ba

SütÆk. Az j pirolitikus funkci k precizit st s tisztas got hoznak a konyh ba SütÆk Az j pirolitikus funkci k precizit st s tisztas got hoznak a konyh ba SÜTŐK Pirolízis 2.0 ~ a beépített öntisztítás legfejlettebb módja PIROLÍTIKUS A Fagor már a kezdetektől élen járt a pirolitikus

Részletesebben

PÁRAELSZÍVÓK Alacsony zajszint a legkorszerűbb elszívó rendszernek köszönhetően

PÁRAELSZÍVÓK Alacsony zajszint a legkorszerűbb elszívó rendszernek köszönhetően PÁRAELSZÍVÓK Alacsony zajszint a legkorszerűbb elszívó rendszernek köszönhetően Teka PÁRAELSZÍVÓK Teka páraelszívók: tiszta csend pára nélkül A Teka páraelszívóknak köszönhetően a készülő ételek zavaró

Részletesebben

BEÉPÍTHETŐ HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK

BEÉPÍTHETŐ HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK A Beko 5 év teljes körű gyártói garanciát ad minden beépíthető háztartási készülékére. Nagy választék kalandból BEÉPÍTHETŐ HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK Érvényes: 2016. május 9 - július 31. A Beko 5 év teljes

Részletesebben

- egy magasabb életminőségért

- egy magasabb életminőségért KLÍMAKÉSZÜLÉKEK 2008 - egy magasabb életminőségért Európai márka 15 éve a piacon Hollandiában piacvezető saját szegmensében Csúcsminőség Turbó üzemmód Automata légterelés 2 év garancia Arany technológia

Részletesebben

Siemens beépíthető készülékek. siemens-home.com/hu. Siemens. Megérint a jövő.

Siemens beépíthető készülékek. siemens-home.com/hu. Siemens. Megérint a jövő. Siemens beépíthető készülékek 2015 siemens-home.com/hu Siemens. Megérint a jövő. Beépíthető sütők Energiahatékonysági + Energiahatékonysági Energiahatékonysági Siemens - HB78GB570 Önállóan beépíthető sütő

Részletesebben

4ÉV. Main Sponsor. * A részletekről érdeklődjön a www.tekapromocio.mofem.hu oldalon.

4ÉV. Main Sponsor. * A részletekről érdeklődjön a www.tekapromocio.mofem.hu oldalon. E B O N Ú J G E N E R Á C I Ó S T E K A S Ü T O K GARANCIA* 4ÉV Main Sponsor * A részletekről érdeklődjön a www.tekapromocio.mofem.hu oldalon. Letisztult vonalak, rozsdamentes acél elemek és innovatív

Részletesebben

Kiemelkedő teljesítmény alacsony energiafogyasztással.

Kiemelkedő teljesítmény alacsony energiafogyasztással. Kiemelkedő teljesítmény alacsony energiafogyasztással. Bosch energiatakarékos hűtőkészülékek. 2011 Az A+++ energiaosztályos készülék akár 60%-kal hatékonyabb mint az A energiaosztállyal rendelkező. 2 Hatékonyság

Részletesebben

Megkíméljük a magas számláktól! Bosch Eco Collection. Energiatakarékos háztartási készülékek a Bosch-tól. Érvényes: 2010. április 1-től június 30-ig.

Megkíméljük a magas számláktól! Bosch Eco Collection. Energiatakarékos háztartási készülékek a Bosch-tól. Érvényes: 2010. április 1-től június 30-ig. Megkíméljük a magas számláktól! Bosch Eco Collection. takarékos háztartási készülékek a Bosch-tól. Érvényes: 2010. április 1-től június 30-ig. 2 Bosch Technológiák, amelyek nem csak a mindennapjainkat

Részletesebben

Active Oxygen Technológia. Az élelmiszerek 9 nap múlva is olyan frissek akár az első napon.

Active Oxygen Technológia. Az élelmiszerek 9 nap múlva is olyan frissek akár az első napon. Szabadonálló hűtőszekrények 2013 HŰTŐGÉPEK ÉS FAGYASZTÓK Gyakorta megesik velem, hogy nem fogyasztom el rögtön a megvásárolt élelmiszert, ám szeretném ha több napig változatlanul megmaradna eredeti íze,

Részletesebben

PROFESSIONAL A WHIRLPOOL PROFESSZIONÁLIS VILÁGA

PROFESSIONAL A WHIRLPOOL PROFESSZIONÁLIS VILÁGA PROFESSIONAL A WHIRLPOOL PROFESSZIONÁLIS VILÁGA 2012 WHIRLPOOL Professzionális készülékekek A Whirlpool a már jól ismert háztartási készülékek mellett professzionális és ipari felhasználásra is gyárt nagy

Részletesebben

Beépíthetô konyhai készülékek

Beépíthetô konyhai készülékek Beépíthetô konyhai készülékek BEÉPÍTHETÔ ELEKTROMOS SÜTÔK HX 790 Listaár: 238.900 AKCIÓS ÁR: 199.900 Multifunkciós (14 funkció) Érintôgombos digitális programozható óra kék LCD kijelzôvel Elôre beprogramozott

Részletesebben

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk 2016 Induljon a víz! Szivattyúk Mindig a megfelelő szivattyút! Áttekintés a szivattyúfajtákról. A GARDENA Önnek és ügyfeleinek széleskörű választékot kínál a szivattyúk terén; a nagy teljesítményű, de

Részletesebben

Díjnyertes mosogatógép. A Siemens Energiatakarékossági Díjat nyert készüléke. www.siemens-home.com/hu. Siemens. Megérint a jövő.

Díjnyertes mosogatógép. A Siemens Energiatakarékossági Díjat nyert készüléke. www.siemens-home.com/hu. Siemens. Megérint a jövő. Díjnyertes mosogatógép. A Siemens takarékossági Díjat nyert készüléke. www.siemens-home.com/hu Siemens. Megérint a jövő. takarékossági díjat nyert a Siemens zeolith-os mosogatógépe. Szabadonálló 60 cm

Részletesebben

Beépíthetô konyhai készülékek

Beépíthetô konyhai készülékek Beépíthetô konyhai készülékek BEÉPÍTHETÔ ELEKTROMOS SÜTÔK HX 790 Listaár: 238.900 AKCIÓS ÁR: 199.900 Multifunkciós (14 funkció) Hôlégbefúvás Érintôgombos vezérlés digitális kijelzôvel Elôre beprogramozott

Részletesebben

WHIRLPOOL BEÉPÍTHETŐ KONYHAGÉP AKCIÓ 2009/3. Érvényes: 2009. szeptember 01 től december 31-ig. BEÉPÍTHETÔ KÉSZÜLÉKEKRE

WHIRLPOOL BEÉPÍTHETŐ KONYHAGÉP AKCIÓ 2009/3. Érvényes: 2009. szeptember 01 től december 31-ig. BEÉPÍTHETÔ KÉSZÜLÉKEKRE WHIRLPOOL BEÉPÍTHETŐ KONYHAGÉP AKCIÓ 2009/3 Érvényes: 2009. szeptember 01 től december 31-ig. Az akció 2009.01.01-2009.12.31 között, illetve visszavonásig érvényes a megvásárolt beépíthetô készülékekre.

Részletesebben

a c a n d y t u d j a

a c a n d y t u d j a a candy tudja 2004 2005 AZ ÚJ MOSÓDOB: EGY ÚJ MODERN TECHNOLÓGIA A precíz, nagyteljesítményû, elektronikus vezérlésû motor lehetõvé teszi, hogy a lekerekített lapátokkal ellátott, erõs, rozsdamentes acélból

Részletesebben

Hűtés Kiemelkedő teljesítmény Intuitív kezelés Megtakarítás. Mosás. Mosogatás Kiemelkedő teljesítmény Intuitív kezelés Megtakarítás

Hűtés Kiemelkedő teljesítmény Intuitív kezelés Megtakarítás. Mosás. Mosogatás Kiemelkedő teljesítmény Intuitív kezelés Megtakarítás WHIRLPOOL SZABADONÁLLÓ TERMÉKVÁLASZTÉK 2015 Tartalomjegyzék Mosógépek 10 Szárítógépek Mosogatógépek Hűtőszekrények Fagyasztószekrények és fagyasztóládák Mikrohullámú sütők Légkondicionálók Márkaszervizek,

Részletesebben

kisgépek kisgépek 2005 április

kisgépek kisgépek 2005 április FAGOR Hungária Kft. 07 Budapest Damjanich u. -5 Tel.: (0-) 79-5870 Fax: (0-) 3-0 e-mail: info@fagor.hu www.fagor.com PI / FAGOR III-03-05 /G.Santamaría F0MFIHU03 kisgépek kisgépek 005 005 április Rozsdamentes

Részletesebben

Beépíthetô konyhai készülékek

Beépíthetô konyhai készülékek Beépíthetô konyhai készülékek BEÉPÍTHETÔ ELEKTROMOS SÜTÔK HX 790 Listaár: 238.900 AKCIÓS ÁR: 199.900 Multifunkciós (14 funkció) Érintôgombos digitális programozható óra kék LCD kijelzôvel Elôre beprogramozott

Részletesebben

szabadonálló készülékek 2005

szabadonálló készülékek 2005 6/005 Portada_UNIF_HU.FH 0/5/05 :3 Pgina FGOR Hungária Kft. Damjanich u. -5. 07 BUDPEST Tel.: (06-) 79-5870 Fax: (06-) 3-606 e-mail: info@fagor.hu www.fagor.com ROS / FGOR III-05-05 /G.Santamaría F0GIFIHU0

Részletesebben

beépíthetà készülékek

beépíthetà készülékek beépíthetà készülékek 2005 innováció Az innováció könnyè használat, energiamegtakarítás, szabadidà, megnyerà külsà. Ezek a temékek a Fagor Innováció legabb eredményei. A termékek generációja, a legkorszerèbb

Részletesebben

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.com 01/2015

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.com 01/2015 WHIRLPOOL HŰÉS 01/2015 www.whirlpool-professional.com WHIRLPOOL HŰÉS A Whirlpool professzionális hűtőberendezés termékválasztéka a kis és nagy üzemeltetők igényeit egyaránt kielégíti. A termékkínálatunkban

Részletesebben

beépíthető háztartási készülékek

beépíthető háztartási készülékek 2006 beépíthető háztartási készülékek tartalom 4-5 sütők 6-7 beépíthető sütők 8 aláépíthető sütők 9-12 főzőlapok 13-15 páraelszívók 16-19 hűtő- és fagyasztókészülékek 20-22 mosogatógépek 2 mindent egy

Részletesebben

Beépítheto konyhai készülékek 2012

Beépítheto konyhai készülékek 2012 Beépítheto konyhai készülékek 2012 Teka CSOPORT Gyárak és irodák Gyár és leányvállalat Leányvállalat Kizárólagos importőr Képviselet A Teka termékeivel az elsők között található a mosogatók és beépíthető

Részletesebben

páraelszívók kürtős 46-48 old. kihúzható és hagyományos 48-49 old. álkürtőbe építhető 49 old. Páraelszívok

páraelszívók kürtős 46-48 old. kihúzható és hagyományos 48-49 old. álkürtőbe építhető 49 old. Páraelszívok páraelszívók kürtős 46-48 old. kihúzható és hagyományos 48-49 old. álkürtőbe építhető 49 old. Páraelszívok hazatérve nyugodtan fellélegezhet kellemes látvány, csendes működés Oldalsó elszívás. A külső

Részletesebben

Költséghatékony megoldások? Természetesen! Kímélje pénztárcáját és környezetét Bosch háztartási készülékekkel! Akciós ajánlat 2010. I.

Költséghatékony megoldások? Természetesen! Kímélje pénztárcáját és környezetét Bosch háztartási készülékekkel! Akciós ajánlat 2010. I. Költséghatékony megoldások? Természetesen! Kímélje pénztárcáját és környezetét Bosch háztartási készülékekkel! kciós ajánlat 2010. I. negyedév 2 Bosch Technológiák, amelyek nem csak a mindennapjainkat

Részletesebben

/ FŰTÉS MEGÚJULÓ ENERGIÁVAL / TÖKÉLETES KOMFORT / MEGFELELŐ HŐMÉRSÉKLET

/ FŰTÉS MEGÚJULÓ ENERGIÁVAL / TÖKÉLETES KOMFORT / MEGFELELŐ HŐMÉRSÉKLET / FŰTÉS MEGÚJULÓ ENERGIÁVAL / TÖKÉLETES KOMFORT / MEGFELELŐ HŐMÉRSÉKLET NIMBUS FŰTÉS A NIMBUS HŐSZIVATTYÚVAL: EGY LÉPÉS A JÖVŐ FELÉ A - nye minden ipari és lakossági felhasználó számára. Mindennapos tevékenységeink

Részletesebben

A Nardi szín- és formavilágában így válik tökéletessé az összhang, a szépség és letisztultság érzetével párosulva. mediterrán. gránitbézs.

A Nardi szín- és formavilágában így válik tökéletessé az összhang, a szépség és letisztultság érzetével párosulva. mediterrán. gránitbézs. Háztartási gépek 1 Kedves Érdeklődő! Ön a Nardi 2010-2011-es kiadványát tartja a kezében. Bízunk abban, hogy Ön is tagja annak a Magyarországon is folyamatosan növekvő felhasználói körnek aki ismeri, vagy

Részletesebben

Új beépíthető készülékek 2010. Megérint a jövő.

Új beépíthető készülékek 2010. Megérint a jövő. Új beépíthető készülékek 2010. Megérint a jövő. Új speedmatic kompakt mosogatók a Siemens-től Az első beépíthető mosogató, amely minden konyhatervbe beleillik Egy álomkonyha kialakításánál egyetlen tökéletes

Részletesebben

/ Fűtés megújuló energiával. / Tökéletes komfort. / Megfelelő hőmérséklet

/ Fűtés megújuló energiával. / Tökéletes komfort. / Megfelelő hőmérséklet / Fűtés megújuló energiával / Tökéletes komfort / Megfelelő hőmérséklet NIMBUS Fűtő HŐSZivattYÚK FŰTÉS A NIMBUS hőszivattyúval: EGY LÉPÉS A jövő FELÉ A magas szintű környezeti fenntarthatóság biztosítása

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. FREE JOINT MULTI TÍPUSÚ KLÍMABERENDEZÉS (Hűtés és fűtés)

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. FREE JOINT MULTI TÍPUSÚ KLÍMABERENDEZÉS (Hűtés és fűtés) HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FREE JOINT MULTI TÍPUSÚ KLÍMABERENDEZÉS (Hűtés és fűtés) CE Biztonsági előírások Az alábbi biztonsági előírásokra kell tekintettel lenni a klímaberendezés használatánál. VIGYÁZAT! Áramütésveszély!

Részletesebben

2016 / 17. RESIDENTIAL Hűtő és fűtő klímaberendezések» COMMITTED TO PEOPLE; COMMITTED TO THE FUTURE «

2016 / 17. RESIDENTIAL Hűtő és fűtő klímaberendezések» COMMITTED TO PEOPLE; COMMITTED TO THE FUTURE « 2016 / 17 RESIDENTIAL Hűtő és fűtő klímaberendezések» COMMITTED TO PEOPLE; COMMITTED TO THE FUTURE « RESIDENTIAL WE ARE TOSHIBA. Termékeinket az általunk képviselt értékek alakítják.. A Toshiba vállalat

Részletesebben

NÉHÁNY HASZNOS ÉS FONTOS INFORMÁCIÓ A TŰZHELY VEZÉRLŐPANELJE

NÉHÁNY HASZNOS ÉS FONTOS INFORMÁCIÓ A TŰZHELY VEZÉRLŐPANELJE HU Tisztelt vásárló, Ön megvásárolta termékcsaládunk egyik kitűnő készülékét. Kívánjuk, hogy termékünk sokáig gond nélkül szolgálja Önt. Kérjük, hogy saját érdekében tartsa be az ezen használati utasításban

Részletesebben

Egészségvédelmi és biztonsági, használati és kezelési, valamint üzembe helyezési útmutató

Egészségvédelmi és biztonsági, használati és kezelési, valamint üzembe helyezési útmutató Egészségvédelmi és biztonsági, használati és kezelési, valamint üzembe helyezési útmutató www.whirlpool.eu/register MAGYAR...3. oldal 2 MAGYAR EGÉSZSÉGVÉDELMI ÉS BIZTONSÁGI, HASZNÁLATI ÉS KEZELÉSI, valamint

Részletesebben

Karácsonyi katalógus. EURONICS.hu-n. Ajándékötletek az PRÉMIUM TERMÉKEK KARÁCSONYI KEDVEZMÉNYEK. 40 000 Ft. 2000 Ft

Karácsonyi katalógus. EURONICS.hu-n. Ajándékötletek az PRÉMIUM TERMÉKEK KARÁCSONYI KEDVEZMÉNYEK. 40 000 Ft. 2000 Ft Ajándékötletek az 40 00 200 EURONICS.hu-n PRÉMIUM TERMÉKEK KARÁCSONYI EK Az online katalógus érvényessége: 2013. november 27. - december 24., illetve az akciós készlet erejéig. Dolce Gusto Melody kapszulás

Részletesebben

tűzhelyek és mikrohullámú sütők 2008

tűzhelyek és mikrohullámú sütők 2008 tűzhelyek és mikrohullámú sütők 008 electrolux tűzhelyek z Electrolux bemutatja designkoncepcióját z Electrolux designkoncepciója a manapság megfigyelhető trendeken alapul, és három különböző termékcsoportot

Részletesebben

Midea Légkondicionálók 2009

Midea Légkondicionálók 2009 Midea Légkondicionálók 2009 MSR1 Típus MSR1-07HRN1 MSR1-09HRN1 MSR1-12HRN1 MSR1-18HRN1 MSR1-24HRN2 Hűtés Btu/h 7000 9000 12000 18000 24000 kw 2,1 2,6 3,5 5,3 7,0 Fűtés Btu/h 7500 9500 12500 19000 27000

Részletesebben

Minden, a kiadványban szereplô termékre 5 év teljes körû garanciát biztosítunk a szórólap érvényességi ideje alatt.

Minden, a kiadványban szereplô termékre 5 év teljes körû garanciát biztosítunk a szórólap érvényességi ideje alatt. 2011 PREMIUM LINE 2011 Érvényes: 2012. február 29-ig, illetve a készlet erejéig Minden, a kiadványban szereplô termékre 5 év teljes körû garanciát biztosítunk a szórólap érvényességi ideje alatt. pirolitikus

Részletesebben

20 1 4 /2015 BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK KONYHASTÚDIÓK 2014-2015

20 1 4 /2015 BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK KONYHASTÚDIÓK 2014-2015 2014/2015 BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK KONYHASTÚDIÓK 2014-2015 A tökéletes ételkészítés művészet és tudomány egyszerre. A legújabb technológiai megoldásokkal és széles termékválasztékkal támogatjuk Önt ebben.

Részletesebben

katalógus 78740,- 99999, 80 Klíma vásárlással kapcsolatos tudnivalók a 2. oldalon. THM 6 havi részletre 6 16 666 Ft Részletek a hátoldalon!

katalógus 78740,- 99999, 80 Klíma vásárlással kapcsolatos tudnivalók a 2. oldalon. THM 6 havi részletre 6 16 666 Ft Részletek a hátoldalon! 13 14 I É R V É N Y E S : 2016. Június 1 28. WWW.METRO.HU katalógus LTXN35UV1B/LRXN35UV1B inverteres split klíma Csz.: 110969 12000 BTU / 3,5 kw R410A hűtőközeg A++ energiaosztály Légkeringetés: 340 520

Részletesebben

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások HU Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások Elektromos pirolitikus sütő Elektromos pirolitikus sütő Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük vásárlását. Bízunk benne, hogy hamarosan megbízhatónak fogja

Részletesebben

Megnevezés Leírás Kódszám Listaár

Megnevezés Leírás Kódszám Listaár Megnevezés Leírás Kódszám Listaár ADVAND COMBO HL 45.15 Pop-up kezelőgombok, Digitális érintőgombos kezelőpanel, Gyermekzár, FELSŐ SÜTŐTÉR: Kapacitás : 38/48 liter, 5 sütési funkció, 4 sütési szint, Grill,

Részletesebben

Szárazon sűrítő csavarkompresszorok DSG-2 sorozat

Szárazon sűrítő csavarkompresszorok DSG-2 sorozat Szárazon sűrítő csavarkompresszorok DSG-2 sorozat Kétfokozatú, szállítási teljesítmény: max. 30,1 m³/min; nyomás:,, és bar DSG-2 sorozat Innováció minőség KAESER Új dimenzió a szárazon sűrítésben A kétfokozatú,

Részletesebben

Érvényes 2015.03.01-től visszavonásig MOSOGATÓTÁLCÁK. méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok. GK sorozat. szintbe vagy pultba építhető (1mm magas)

Érvényes 2015.03.01-től visszavonásig MOSOGATÓTÁLCÁK. méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok. GK sorozat. szintbe vagy pultba építhető (1mm magas) 10 év garancia Ide írja be az Ön kondícióját: 20 Érvényes 2015.03.01-től visszavonásig MOSOGATÓTÁLCÁK cikkszám kép szekrény mérete méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok javasolt fogy ár GK sorozat 1401100

Részletesebben

Elektromos vízmelegítők Összefoglaló katalógus 2012

Elektromos vízmelegítők Összefoglaló katalógus 2012 Elektromos vízmelegítők Összefoglaló katalógus 2012 Mennyi melegvízre van szükségem? Vízmelegítő vásárlásakor a két legfőbb szem előtt tartandó paraméter a házban található szaniterek száma és a melegvíztároló

Részletesebben

WHIRLPOOL. Válassza a minőséget és nyerjen!

WHIRLPOOL. Válassza a minőséget és nyerjen! WHIRLPOOL www.whirlpoolpremium.hu Válassza a minőséget és nyerjen! 6év TELJESKÖRŰ GARANCIA beépíthető termékekre 4év TELJESKÖRŰ GARANCIA szabadonálló termékekre Vásároljon most Whirlpool Premium Selection

Részletesebben

Hotpoint-Ariston termékkatalógus

Hotpoint-Ariston termékkatalógus ariston a5 katalogus.qxp 7/1/2009 4:04 PM Page 1 Hotpoint-Ariston termékkatalógus A 2009-es év háztartási gép kollekciója ariston a5 katalogus.qxp 7/1/2009 4:04 PM Page 2 A Hotpoint-Ariston márkanév létrejöttével

Részletesebben

Hotpoint-Ariston termékkatalógus. A 2009-es év háztartási gép kollekciója

Hotpoint-Ariston termékkatalógus. A 2009-es év háztartási gép kollekciója Hotpoint-Ariston termékkatalógus A 2009-es év háztartási gép kollekciója A Hotpoint-Ariston márkanév létrejöttével megvalósul az átmenet a brit piacot abszolút uraló márka, a Hotpoint nemzetközi szinten

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Gáztűzhely alsó polccal KPP96, KTPP96. használati útmutató

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Gáztűzhely alsó polccal KPP96, KTPP96. használati útmutató . HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Gáztűzhely alsó polccal KPP96, KTPP96 használati útmutató Mielőtt üzembe helyezné, figyelmesen olvassa el és a készülék közelében őrizze meg jelen használati útmutatót. Importőr:

Részletesebben

Használati útmutató beépíthető sütőhöz

Használati útmutató beépíthető sütőhöz Használati útmutató beépíthető sütőhöz használati útmutató Köszönjük, hogy termékünket választotta. Bízunk benne, hogy a megvásárolt háztartási készülék megfelel majd elvárásainak. Ennek érdekében kérjük

Részletesebben

Facette Csiszolt kerámialap, keret nélküli széllel

Facette Csiszolt kerámialap, keret nélküli széllel Hőlégbefúvás Az ételek gyors és többszintű sütése. Egyenletes hőmérséklet eloszlás a sütőben. Slider Pontosabb, egyszerűbb teljesítményszabályozás ujjmozgatással és érintéssel. Facette Csiszolt kerámialap,

Részletesebben

klimatizálás fűtés páramentesítés ventiláció termoventilátorok 73. old. páramentesítők 73. old.

klimatizálás fűtés páramentesítés ventiláció termoventilátorok 73. old. páramentesítők 73. old. klimatizálás fűtés termoventilátorok 73. old. páramentesítés páramentesítők 73. old. ventiláció asztali ventilátorok 74. old. álló ventilátorok 74. old. oszlopventilátorok 75. old. _klimatizálás száz százalékos

Részletesebben

CSÚCSMINŐSÉG KOMPAKT MÉRETBEN

CSÚCSMINŐSÉG KOMPAKT MÉRETBEN ELEKTROMOS VÍZMELEGÍTŐK CSÚCSMINŐSÉG KOMPAKT MÉRETBEN fűtés melegvíz megújuló energia 80 ÉV NÖVEKEDÉS AZ INNOVÁCIÓ NYOMÁBAN Immár sok év óta együtt élünk az olyan családokkal, akik az Aristont választják,

Részletesebben

2009 kisgépek. Fagor Hungária Kft. 1071 Budapest Damjanich u. 11-15 Tel.: (06-1) 479-5870 Fax: (06-1) 413-6016 e-mail: info@fagor.hu. www.fagor.

2009 kisgépek. Fagor Hungária Kft. 1071 Budapest Damjanich u. 11-15 Tel.: (06-1) 479-5870 Fax: (06-1) 413-6016 e-mail: info@fagor.hu. www.fagor. 2009 kisgépek Fagor Hungária Kft. 1071 Budapest Damjanich u. 11-15 Tel.: (06-1) 479-5870 Fax: (06-1) 413-6016 e-mail: info@fagor.hu www.fagor.com EUSKOPI / FAGOR IV-05-09 F04M2FIHU07 2009 kisgépek Emberek

Részletesebben

ÚJ TÁVLATOK A KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG TERÜLETÉN

ÚJ TÁVLATOK A KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG TERÜLETÉN AZ AKKUMULÁTOROS FÚRÓKALAPÁCS RENDSZER ÚJ TÁVLATOK A KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG TERÜLETÉN ADEWALT most az akkumulátoros fúrókalapácsok teljes skáláját kínálja 18,0 V-os, 24,0 V-os, 28,0 V-os és 36,0 V-os kivitelben.

Részletesebben

KÖZPONTI ESZKÖZFERTŐTLENÍTŐ BEÉPÍTETT INFRAPORTTAL GÉPKÖNYV (BK06030)

KÖZPONTI ESZKÖZFERTŐTLENÍTŐ BEÉPÍTETT INFRAPORTTAL GÉPKÖNYV (BK06030) KÖZPONTI ESZKÖZFERTŐTLENÍTŐ BEÉPÍTETT INFRAPORTTAL GÉPKÖNYV (BK06030) BK06030.DOC 17/1 2005. 06. 01. Beüzemelés, vagy a készülék használata előtt, kérjük figyelmesen olvassa végig a gépkönyvet! Tartalomjegyzék

Részletesebben

Használati útmutató. Oldalfali split típusú légkondicionáló

Használati útmutató. Oldalfali split típusú légkondicionáló Használati útmutató Oldalfali split típusú légkondicionáló WSZ 09.K WSZ 12.K WSZ 18.K WSZ 24.K WSZ 09.DK WSZ 09.KH WSZ 12.KH WSZ 18.KH WSZ 24.KH WSZ 12.DK 2003 2004 BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK A készülék használatba

Részletesebben

A kényelem új generációja GENUS FALI, KOMPAKT GÁZKAZÁN LCD MONITORRAL ÉS AUTO FUNKCIÓVAL

A kényelem új generációja GENUS FALI, KOMPAKT GÁZKAZÁN LCD MONITORRAL ÉS AUTO FUNKCIÓVAL A kényelem új generációja GENUS FALI, KOMPAKT GÁZKAZÁN LCD MONITORRAL ÉS AUTO FUNKCIÓVAL Hangolódj rá a kényelem új formájára Személyre szabott komfort/maximális teljesítmény/gazdaságos fogyasztás(legalább

Részletesebben

szociális alapfoglalkoztatás szerz.mód

szociális alapfoglalkoztatás szerz.mód szociális alapfoglalkoztatás szerz.mód Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/95 Építési beruházás Kivitelezés, bármilyen eszközzel, Beszerzés tárgya: módon, a nyertes ajánlattevő által meghatározott követelményeknek

Részletesebben

A GORENJE MIKROHULLÁMÚ SÜTŐI TÖBBRE KÉPESEK

A GORENJE MIKROHULLÁMÚ SÜTŐI TÖBBRE KÉPESEK A GORENJE MIKROHULLÁMÚ SÜTŐI TÖBBRE KÉPESEK A GORENJE MIKROHULLÁMÚ SÜTŐI TÖBBET TUDNAK AZ (ÚJRA) MELEGÍTÉSNÉL. TUDTA, HOGY EGY GORENJE MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ KÉPES ROPOGÓS SÜLT KRUMPLIT SÜTNI? ÍZLETES PIZZÁT

Részletesebben

Szagelvezetés WC-kből. fürdőszobából

Szagelvezetés WC-kből. fürdőszobából Konyhai szellőztetés Páraelvezetés fürdőszobából Szagelvezetés WC-kből A hagyományos szellőztetés ablakon keresztül ma már nem megfelelő megoldás, mert az esetek több mint 80 százalékában nem kielégítő

Részletesebben

HŰTŐSZEKRÉNY ERU 14300 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HŰTŐSZEKRÉNY ERU 14300 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HŰTŐSZEKRÉNY ERU 14300 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK Gondoskodás 2 Figyelmeztetések és fontos útmutatások A készülék bemutatása 4 Használat 5 A belső részek tisztítása 5 Üzembe helyezés 5 Hőfokszabályzás

Részletesebben

LÉGTISZTÍTÓ BERENDEZÉS DT 154-194-244-344 DS 64-94-134-164 DSC 98-168 DSCL 98-168 DA 28

LÉGTISZTÍTÓ BERENDEZÉS DT 154-194-244-344 DS 64-94-134-164 DSC 98-168 DSCL 98-168 DA 28 LÉGTISZTÍTÓ BERENDEZÉS DT 154-194-244-344 DS 64-94-134-164 DSC 98-168 DSCL 98-168 DA 28 Kutatások bebizonyították, hogy szoros összefüggés van a levegő tisztasága és a benne élő emberek egészsége között.

Részletesebben

Varázsolja stílusossá otthonát!

Varázsolja stílusossá otthonát! Varázsolja stílusossá otthonát! Stylist 2015 Lakossági légkondicionálók Az Ön LG partnere: Ice-Star Kft. H-4030 Debrecen Galamb u. 6. +36-52/470-647 www.icestar.hu email: info@ice-star.hu Magasfokú energiahatékonyság

Részletesebben

KONYHAI KÉSZÜLÉK AKCIÓ 2012/2

KONYHAI KÉSZÜLÉK AKCIÓ 2012/2 KONYHAI KÉSZÜLÉK AKCIÓ 2012/2 Az akció 2012. augusztus 20-tól visszavonásig érvényes. A feltüntetett javasolt fogyasztói árak az ÁFÁ-t tartalmazzák. MADE IN ITALY A SMEG Európa egyik legnagyobb mosogatógépgyártójaként

Részletesebben

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások HU Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások Elektromos sütő Elektromos sütő Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük vásárlását. Bízunk benne, hogy hamarosan megbízhatónak fogja találni termékeinket.

Részletesebben

DIY Professional termékcsalád

DIY Professional termékcsalád DIY Professional DIY Professional termékcsalád PCM-eul / Region Meeting Europe Nordic / September 2014 / 1 Prof. DIY portfólió áttekintés ProHD 400 HD ProNT 400 ProNT 200 ProPuzzi 400 T/NT FC ProBR 400

Részletesebben

600 Sorozat. Sütő-főző berendezések. 600 Sorozat

600 Sorozat. Sütő-főző berendezések. 600 Sorozat 600 Sorozat Sütő-főző berendezések 600 Sorozat Gáztűzhelyek...14 Elektromos tűzhelyek...15 Üvegkerámialapos tűzhelyek...15 Sütőlapok...16 Tésztafőzők...18 Elektromos multifunkciós főzők...18 Olajsütők...19

Részletesebben

Egy nap a. TEKA világában

Egy nap a. TEKA világában Egy nap a TEKA világában TEKA KONYHAGÉPEK 2016 HL SZÉRIA, igazi megoldás a jó pillanatokhoz A HL széria számtalan előnnyel rendelkezik, mely megkönnyíti a háziasszonyok életét. A HL sütők, mikrohullámú

Részletesebben

Miele különleges ajánlatok

Miele különleges ajánlatok Törődjön egészségével, fogyasszon teljes értékű ételeket! Pároljon és vigyen be szervezetébe 50%-al több vitamint és ásványi anyagot! Most a Miele is hozzájárul egészséges életviteléhez: Gőzpároló megrendelésekor

Részletesebben

A mi ötleteink. Az Ön otthona.

A mi ötleteink. Az Ön otthona. Indesit Company Mo.H.Kft. Alkotmány utca 2. fszt. H-054 Budapest (Hungary) Ügyfélszolgálat: +6-40-98-99-00 Beépíthető termékek Beépíthető termékek Ed. 05/ hotpoint.hu A mi ötleteink. Az Ön otthona. A Hotpoint-Aristonnak

Részletesebben

City Multi VRF / Tartalom

City Multi VRF / Tartalom CITY MULTI VRF City Multi VRF / Tartalom Általános termékinformációk Előnyök és alkalmazási területek 1 A sorozat újdonságai 1 Beltéri egységek Beltéri egységek áttekintése 0 Mennyezeti kazetták 2 Oldalfali

Részletesebben

Maximális teljesítmény minimális helyigénnyel. Minden szükségletnek megfelelő kombipároló

Maximális teljesítmény minimális helyigénnyel. Minden szükségletnek megfelelő kombipároló Maximális teljesítmény minimális helyigénnyel Minden szükségletnek megfelelő kombipároló Éppen olyan kombipároló, amilyenre szüksége van Az okos szakácsok már régóta tudják: aki hatékonyan főz, sikeresen

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ FPR-90-120-140DE-R. Mobil légkondicionáló berendezés infra távirányítóval

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ FPR-90-120-140DE-R. Mobil légkondicionáló berendezés infra távirányítóval KEZELÉSI ÚTMUTATÓ FPR-90-120-140DE-R Mobil légkondicionáló berendezés infra távirányítóval Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban

Részletesebben

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások HU Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások Elektromos sütő Elektromos sütő Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük vásárlását. Bízunk benne, hogy hamarosan megbízhatónak fogja találni termékeinket.

Részletesebben

2008 Lakásklíma katalógus

2008 Lakásklíma katalógus 2008 Lakásklíma katalógus A Pekingi Olimpiai Központi stadion klímaberendezéseit a Haier üzemelteti Basic Zaj (db(a)) Negatívion generátor Automatikus újraindítás HSU-09HD03/R2 HSU-12HD03/R2 HSU-18RE03/R2

Részletesebben

Beépíthető konyhagépek katalógusa

Beépíthető konyhagépek katalógusa Beépíthető konyhagépek katalógusa 2016/1 Az ajánlat érvényes 2016. ÁPRILIS 07-től 2016. augusztus 31-ig, illetve a készlet rendelkezésre állásáig. ZHT530/630W fehér, 50 és 60 cm-es kivitelben, maximális

Részletesebben

VÁLTOZTATHATÓ SEBESSÉGŰ SZIVATTYÚK. Viron változtatható sebességű szivattyúk. Astralpool a VIRON változtatható sebességű szivattyúk:

VÁLTOZTATHATÓ SEBESSÉGŰ SZIVATTYÚK. Viron változtatható sebességű szivattyúk. Astralpool a VIRON változtatható sebességű szivattyúk: VIRON Változtatható sebességű szivattyú energia hatékonysági kalkulátora, megtalálható az alábbi weboldalon. www.astralpool.com VÁLTOZTATHATÓ SEBESSÉGŰ Viron változtatható sebességű szivattyúk A változtatható

Részletesebben

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE (a továbbiakban: Keretszerződés), amely létrejött egyrészről a Székhely: Cégjegyzékszám: Adószám:

Részletesebben

VEGYÉL EGY NAGY LEVEGŐT...

VEGYÉL EGY NAGY LEVEGŐT... A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. Az akció érvényessége: 2014. 02.13. - 03.01. VEGYÉL EGY NAGY LEVEGŐT... Kompresszor Typ 250/8/24 1,5 kw/2 PS/230 V olajkenésű direkt meghajtású tartály

Részletesebben

1 Grill & Élvezet Weber TermékáTTekinTés 2011 Weber.com

1 Grill & Élvezet Weber TermékáTTekinTés 2011 Weber.com 1 Grill & Élvezet Termékáttekintés 2011 weber.com 2 3 A WEBER ELEKTRO E-VOLÚCIÓ az E-Volúció a grillvilágban Ami az egyiknek öröm, a másiknak szenvedés: például a füstölés grillezés közben. Ha ezt el akarja

Részletesebben

légkondícionáló berendezések

légkondícionáló berendezések powered by: légkondícionáló berendezések 2011 split klíma MULTI split klíma ablak klíma mobil klíma párátlanító cascade-a5-8oldal_2011.indd 1 2011.03.22. 12:03:08 A CASCADE klímaberendezések a minőségben

Részletesebben

VIESMANN. Műszaki adatlap A rendelési számokat és az árakat lásd az árjegyzékben VITODENS 333-F. Kompakt gázüzemű kondenzációs kazán 3,8-26,0 kw

VIESMANN. Műszaki adatlap A rendelési számokat és az árakat lásd az árjegyzékben VITODENS 333-F. Kompakt gázüzemű kondenzációs kazán 3,8-26,0 kw VIESMANN VITODENS 333-F Kompakt gázüzemű kondenzációs kazán 3,8-26,0 kw Műszaki adatlap A rendelési számokat és az árakat lásd az árjegyzékben A dokumentum helye: Vitotecdosszié,7.fejezet VITODENS 333-F

Részletesebben

A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATA ELŐTT

A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATA ELŐTT HU Használati utasítás A KÉSZÜLÉK RAJZA (1. ábra) A. Fogantyú. B. Biztonsági zár (ha van). C. Tömítés. D. Elválasztó (ha van). E. A leolvasztási vizet elvezető cső záródugója. F. Kezelőlap. G. A motor

Részletesebben

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF TELESZKÓPOS RAKODÓK 100-122 LEMF MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 01 02 Minden igényt kielégítő funkciók 01 A rendelkezésre álló munkaeszközök

Részletesebben

kisgépek Innováció az Ön igényei szerint

kisgépek Innováció az Ön igényei szerint FAGOR Hungária Kft. 1071 Budapest Damjanich u. 11-15 Tel.: (06-1) 479-5870 Fax: (06-1) 413-6016 e-mail: info@fagor.hu www.fagor.com EUSKOPI / FAGOR II-05-06/G.Santamaría F04M2FIHU04 06 kisgépek Innováció

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben