FreedomXpress Global Official Compensation Plan 2018

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "FreedomXpress Global Official Compensation Plan 2018"

Átírás

1 FreedomXpress Global Official Compensation Plan 2018

2 Köszöntünk a FreedomXpress világában! Küldetésünk, hogy első osztályú életstílust és prosperitást vigyünk partnereink életébe üzleti lehetőségünk által! Hogy küldetésünk véghez vihessük, megalkottuk számodra a világ jelenleg legtöbbet fizető hibridbináris jutaléktervét! Kívánjuk, hogy küldetésünk a mai naptól kezdődően valósuljon meg a te életedben is! FreedomXpress Lifestyle&Prosperity

3 Tartalomjegyzék 1. Bevezető 2. Üzletépítői csomagok és kondícióik 3. Direct Bonus 4. Bináris Bonus 5. Matching Bonus 6. Global Pool 7. Super Star Pool 8. Diamond Pool 9. Lifestyle Bonus 10. Kvalifikációs táblázat 11. Business Development Wallet

4 Bevezető A jutalékok számítása és kifizetése a webshopunkban található üzletépítői starter csomagok és termékcsomagok pontértékén alapszik Minden üzletépítői és termékcsomag rendelkezik egy saját pontértékkel, mely pontérték pontosan megegyezik a csomag euróban kifejezett értékével, tehát 1 EUR = 1 pont Minden üzletépítői starter csomagot terhel egy egyszeri regisztrációs díj is, mértéke a csomag értékének 4%-a, mely költség után nem keletkezik pontérték így jutalék fizetés alapját nem képzi A jutalékok kifizetése fajtájuk szerint történhet heti vagy havi rendszerességgel A rendszerhez bárki ingyenesen regisztrálhat, jutalékszerzésre viszont kizárólag az aktív üzletépítő jogosult Aktív üzletépítőnek nevezzük azt a partnert, aki az ingyenes regisztrációt követően bármikor legalább egy starter csomagot megvásárolt Aki legalább egyszer vásárolt egy starter csomagot, az a partner onnantól örökre aktív, a rendszerben nincs aktivitás fizetési kötelezettség A FreedomXpress-ben elért vezetői rangokról nincs visszaesés, mindig a partner által valaha elért legmagasabb rangon van kifizetve minden jutalék forma A társaság teljes forgalmának 66%-át fizeti ki partnereinek, összesen 7 jutalék formájában Jutalékok 7 fajtája 1. Direct Bonus 2. Bináris Bonus 3. Matching Bonus 4. Global Pool Super Star Pool Diamond Pool Lifestyle Bonus

5 Basic Starter Kit Kedvezmény számla: Promóciós credit: Direct Bonus: Bináris Bonus: Global Pool: Bankkártya: Bináris max./hét: Bináris pozíciók: 100 EUR 50 db 15% 15% NINCS NINCS 750 EUR 1 Ahhoz hogy valaki jutalékra legyen jogosult a FreedomXpress rendszerében, rendelkeznie kell legalább egy 50 EUR értékű BASIC Starter csomaggal. Mint minden üzleti csomagnak, így ennek a csomagnak is a 200 %-át jóváírjuk a kedvezmény számládon, melyet a felhasználási szabályzatban leírtak alapján, felhasználhatsz a társaság e- commerce platformján, a DealKodexen, ahol a folyamatosan növekvő számú partnerek speciális kedvezményes ajánlatait fogod tudni igénybe venni. Ezen felül a társaságtól ajándékba kapsz 50 db promóciós creditet, melyet a credit számládon írunk jóvá és amikkel a társaság aukciós webáruházában a Zanguu-n fogsz tudni licitálni számos világmárka termékeire, vagy dönthetsz úgy, hogy promóciós creditjeidből valamennyit elküldesz barátaidnak, ismerőseidnek, amiket ők is fel tudnak használni az aukciók folyamán, kiváló apropót teremtve ezzel arra, hogy beszélgessetek a FreedomXpress üzleti lehetőségéről, anélkül hogy ismerőseidet zaklatnod kellene telefonon vagy más eszközökkel találkozót erőltetve velük. Hát nem fantasztikus? Ajándékozás útján tud épülni 100% online, akár kontinenseket átívelő vállalkozásod! * Annak érdekében, hogy jobb kifizetési kondíciókat érj el és részt tudj venni a cég komolyabb promócióiban, illetve, hogy magasabb üzleti rangokra tudj kvalifikálni, szükséged lesz nagyobb üzleti csomagokra, melyekre bármikor időkorlát nélkül felminősítheted BASIC üzleti csomagod, viszont ebben az esetben nem a két üzleti csomag árának különbözetét kell megfizetned, hanem minden esetben minden üzleti csomag teljes vételárát meg kell fizesd, így jobb ha indulásod ezen információ tudatában tervezed megkímélve magad esetleges felesleges többlet költségektől!

6 Bronze Starter Kit Lépj a gyorsítósávra! Kedvezmény számla: Promóciós credit: Direct Bonus: Bináris Bonus: Global Pool: Bankkártya: Bináris max./hét: Bináris pozíciók: 500 EUR 250 db 15% 15% 1 share NINCS 1500 EUR 1 Annak érdekében, hogy gyorsabban tudd duplikálni az üzletedet, olyan eszközökre van szükséged melyek további promóciókat, nagyobb és többféle jövedelem szerzési lehetőségeket biztosítanak neked, gyorsító pályára helyezve ezzel az üzleted! A BRONZE Starter csomag azon túl hogy tartalmazza a BASIC csomag minden elemét, további jövedelemszerzési kapukat nyit meg számodra a kifizetési tervben, ezáltal növelve bevételi forrásaidat! Természetesen sokkal több promóciós creditet tartalmaz mint a BASIC csomag, ezáltal lehetővé teszi, hogy sokkal több ismerősödnek tudj küldeni ajándékba licitáló crediteket, így jutva el könnyen és egyszerűen még több potenciális jelölthöz. A másik fontos plusz elem a Global Pool részesedést biztosító share, mely révén életünk végéig részesedést szerezhetünk havi járadék formájában a társaság globális forgalmának 10%-ból! Ezzel a csomaggal megnövekedik a heti jutalék küszöbünk 1500 EUR-ra Bár kis különbség van a BASIC és a BRONZE csomag ára között, mégis hatalmasak lehetnek az általuk realizálható jövedelmi különbségek!

7 Silver Starter Kit Szerezz jogdíjakat már az elején! Kedvezmény számla: Promóciós credit: Direct Bonus: Bináris Bonus: Global Pool: Matching Bonus: Bankkártya: Bináris max./hét: Bináris pozíciók: 1500 EUR 750 db 15% 15% 3 share 1 szint NINCS 2000 EUR 1 A network marketing igazi ereje abban rejlik, hogy idővel képes jogdíjszerű jövedelmet termelni számunkra, más szóval akkor is képesek leszünk jövedelmet realizálni amikor éppen nem tevékenykedünk aktívan vagy akár éppen alszunk. Ez izgalmasan hangzik és ki az akit ne motiválna ez, de a realitás az, hogy a network marketing cégek túlnyomó része csakis komoly eredmények és vezetői rangok elérése után fizet jogdíj jutalékokat amikre hónapról hónapra újra kell kvalifikálni, ellenben elveszthetjük azt. A FreedomXpress Matching Bonus rendszerén keresztül, most lehetővé teszi számodra, hogy akár egy Silver Starter csomag megvásárlása után, minden általad közvetlenül csatlakoztatott partnered bináris jövedelme után 15% jogdíjszerű jutalékot realizálj anélkül, hogy ehhez bármilyen vezetői rangot el kellene érj, aktivitást kellene fizetned vagy újra kvalifikációs követelmény lenne. Ezen felül a SILVER csomag nem 1 hanem 3 részesedést biztosít neked a vállalat globális forgalmának 10%-os felosztásából. Heti jövedelmi küszöböd ezzel a csomaggal tovább emelkedik, egészen heti 2000 euróig. Lépj be a jogdíjasok világába és tapasztald meg a passzív jövedelem előnyeit!

8 Gold Starter Kit Duplikáld jutalékaid több pozíción! Kedvezmény számla: Promóciós credit: Direct Bonus: Bináris Bonus: Global Pool: Matching Bonus: Bankkártya: Bináris max./hét: Bináris pozíciók: 3000 EUR 1500 db 15% 15% 6 share 2 szint VAN 3000 EUR 3 Profi hálózatépítő vagy? Vagy még nem vagy az, de keresed az igazi gyorsító sávot, gyorsan akarsz nagy jövedelemre szert tenni? A GOLD csomag a vállalat globális forgalmának 10%-os felosztásából 6 részesedést biztosít szemben a SILVER csomag 3 részesedésével, illetve ennek a csomagnak a megvásárlásával 2 generációs mélységből fogod kapni a 15-15% jogdíjszerű jövedelmet, a partnereid bináris jutaléka után, ami hatványozottan több jogdíjat tud eredményezni mint egyetlen jogdíj szint. Ez az igazi jövedelem duplikáló gyorsítósáv, hiszen a csomag megvásárlásakor a bináris struktúrában nem csupán 1 pozíciót kapsz mint a korábbi csomagok esetében, hanem 3 bináris pozíciót kapsz a cégtől, így az összes hálózatodba érkező forgalom, egyszerre több pozíciódat fogja tölteni, így azokon kevesebb forgalmat kell generálj később ugyanazon jutalékok felvételéhez! Heti jövedelmi küszöböd 3000 EUR, mely érvényes mind a 3 pozícióra, ennek köszönhetően heti jutalékaid mértéke elérhetik akár a 9000 eurót is! Tapasztald meg a bináris koncepció igazi vagyonteremtő erejét!

9 Platinum Starter Kit Kötelezd el magad a siker mellett! Kedvezmény számla: Promóciós credit: Direct Bonus: Bináris Bonus: Global Pool: Matching Bonus: Bankkártya: Bináris max./hét: Bináris pozíciók: 5000 EUR 2500 db 25% 15% 10 share 3 szint VAN 4000 EUR 3 A FreedomXpress elkötelezett a közös sikerek mellett, éppen ezért szeretnénk megmutatni a kifizetési tervünk páratlan erejét mindenkinek, de leginkább azoknak, akik a legnagyobb elköteleződést tanúsítják a társaság és saját maguk irányába! Mai felgyorsult világunkban rendkívül fontos, hogy minél gyorsabban felismerjük egy üzleti lehetőségben rejlő igazi potenciált és minél hamarabb realizáljunk minél nagyobb nyereséget vállalkozásunkban. A társaság éppen ezért a Platinum Starter csomaggal regisztrálóknak egy kivételesen magas, 25%-os direkt jutalék kifizetést biztosít a regisztrációjukat követő első 30 napban. Ahhoz, hogy igazán ki tudd használni ennek a jutaléknak az erejét, a csomagban 2500 db promóciós creditet írunk jóvá, hogy emberek tömegeinek tudj küldeni ajándék licitáló egységeket, hiszen a nagyszámú ajándék credittel nagyobb eséllyel találsz új üzlettársakat, akik vásárlása után 25%direkt jutalékot fogsz kapni. Így a Platinum Starter csomagod ára, akár már az első héten megtérülhet ha kihasználod annak előnyeit! A csomag továbbá biztosít neked 10 részesedést a Global Pool-ból, illetve ezzel a csomaggal már 3 generációs mélységből fogod kapni a 15%-15%-10% matching bonusokat. Ezzel a csomaggal a heti jutalék kifizetési küszöböd 4000 euróig emelkedhet pozíciónként és mivel ehhez az induló csomaghoz 3 bináris pozíció jár, ezzel gyakorlatilag heti euróra emeled a heti kifizetési küszöböd! Igen, ez már tényleg kezd úgy hangzani mint a nemzetközi vezetők bónuszai!

10 Diamond Starter Kit Maximalizáld jutalékaidat! Kedvezmény számla: Promóciós credit: Direct Bonus: Bináris Bonus: Global Pool: Matching Bonus: Bankkártya: Bináris max./hét: Bináris pozíciók: EUR 5000 db 25% 15% 20 share 4 szint VAN 5000 EUR 7 A FreedomXpress célul tűzte ki, hogy üzleti koncepciója által rövid időn belül a lehető legtöbb partnerét jutassa hozzá olyan jövedelmi szintekhez, melyek az iparág nemzetközi kereseti listáinak élvonalában is megállnák a helyüket! Ha egyike szeretnél lenni ezen partnereknek és a vállalat TOP vezetői közé szeretnél tartozni mihamarabb, akkor szükséged lesz a jutalék maximalizáláshoz szükséges indulásra az üzletben! A jutalékok maximalizálásához és a magasabb üzleti rangok eléréséhez válaszd a DIAMOND Starter csomagot! Ez az üzleti csomag 25% direkt bónuszra jogosít a regisztrációdat követő első 60 napban, az elérhető maximális 20 részesedést biztosít a Global Pool-ból, illetve 4 generációs mélységből vagy jogosult 15%-15%-10%-10% matching bonusra! A csomag megvásárlásával automatikusan minősülsz az első vezetői rangra, a Star rangra mely rangot sosem veszítheted el és minősülésed hónapjában részesedsz 1 részesedéssel a Super Star Poolból, ahol a társaság globális forgalmának 3%-át osztjuk ki a Star rangra minősültek között. A DIAMOND csomag igazi ereje a vele járó 7 bináris pozícióban rejlik, hiszen mindegyik pozícióra érvényes a heti 5000 eurós jövedelmi küszöb, így összesen ezzel a csomaggal heti EUR jutalék felvételére vagy jogosult! Ez már valódi nemzetközi TOP vezetői bónusz, mely most számodra is elérhetővé válik!

11 Üzleti Csomagok 120 Credit 700 Credit 1500 Credit 2500 Credit 5000 Credit Amennyiben szeretnél további üzleti csomagokat vásárolni webshopunkban, előtte szükséges hogy rendelkezz valamely Starter csomagunkkal. Az üzleti csomagok értékének 200 %-át szintén jóváírjuk a kedvezmény számládon, melyet a felhasználási szabályzatban leírtak alapján 100 %-ban levásárolhatsz a DealKodexen. Az Üzleti csomagok is tartalmaznak promóciós crediteket, amiket a Zanguu aukciókon fogsz tudni felhasználni, vagy elküldheted őket ajándékba, a már ismert módon. Az Üzleti csomagok vásárlása után ugyanazon rendszer szerint fizetünk jutalékot, mint a Starter csomagok után

12 1. Direct Bonus A Direct Bonus alapját a személyes értékesítés képzi Azon partnerek személyes vásárlása után akiket közvetlenül te csatlakoztatsz magadhoz, 15% direkt értékesítési jutalékot fizet a rendszer Bármikor csatlakoztathatsz fronton újabb partnereket, időkorlát nélkül a 15% direkt bonus mindig ki lesz fizetve a részedre Ha akit korábban regisztráltál fronton újra vásárol, újra megkapod a 15%-os direkt bonust, akárhányszor vásárol a partnered Használd ki a cég állandó promócióját, mely a PLATINUM és a DIAMOND Starter csomagokra érvényes, hiszen ha PLATINUM csomaggal indulsz el az üzletben, akkor a regisztrációdat követő 30 napig az általad közvetlenül fronton regisztrált partnerek vásárlása után nem 15% hanem 25% direct bonust kapsz, illetve ha DIAMOND csomaggal indulsz el az üzletben akkor nem 30 hanem 60 napig kaphatsz 25% direct bonust! A direkt bonusok vasárnap éjjeli heti zárást követő hétfő reggel vannak kifizetve Ebben a példában 3 új partnert csatlakoztattál közvetlenül fronton Mennyi lesz a direkt bonusod ez után a forgalom után normál és promóciós kifizetés alapján? Normál Promóciós EUR EUR EUR5000 EUR9000 x 15% = EUR1350 EUR EUR EUR5000 EUR9000 x 25% = EUR2250

13 2. Bináris Jutalék A bináris marketing terv szabályai szerint csupán két lábat kell építenünk, így sokkal kevesebb energia ráfordítással tudjuk kontrollálni a teljes hálózatunkat, hatékonyabban tudjuk támogatni üzlettársainkat, illetve végtelen mélységből feljövő forgalmak után van lehetőségünk jutalék szerzésre. A bináris marketing terv másik nagy előnye, hogy mivel a szponzorainknak is csak két lábat kell építeniük, nagy eséllyel kaphatunk Spillover, úgynevezett ajándék forgalmat az ő szponzorálásukból, ezáltal részesülve olyan emberek által generált forgalomból, amiért nem nekünk kellett megdolgozni. Minél gyorsabban regisztrálunk a hálózathoz és foglaljuk el bináris pozíciónkat, annál hamarabb részesedhetünk szponzoraink általi Spillover forgalomból. Ha tehetjük induljunk el az üzletben olyan Starter csomaggal, amely több bináris pozíciót biztosít, hiszen ezáltal a hálózatunkba később befolyó forgalom egyszerre nem csak egy, hanem akár több bináris pozíciónkat is tölteni tud, ezáltal több pozíción generálva jutalék alapot. Mivel a két csapatunk forgalmi viszonyai sosem kiegyensúlyozottak, mindenkinek kialakul egy úgynevezett erőlába ami általában a szponzorával együtt épített közös lába, illetve egy gyengébbik, úgynevezett profitlába, aminek forgalma képzi a hetente fizető bináris jutalékok alapját. A rendszer minden vasárnap éjjel összesíti a pontokat az erőlábunkban és a profit lábunkban és hétfő reggel kifizetésre kerül a profitláb forgalmának 15%-a. A profit láb forgalma ezután nullázásra kerül és onnan folytatódik a pontok gyűjtése a következő heti zárásig. Az erőláb forgalmából a heti zárást követően pontosan annyi pont kerül levonásra, amennyi a profitlábon volt nullázás előtt. A pontok az erőlábban időkorlát nélkül görgethetőek, azok sosem kerülnek nullázásra A bináris jutalékok heti kifizetési küszöbét növelni lehet nagyobb Starter csomagok megvásárlásával, vagy azáltal hogy magasabb üzleti rangokra minősülünk.

14 3. Matching Bonus Attól függően hogy milyen Starter csomaggal indultál el vagy milyen vezetői rangra kvalifikáltál, a rendszer fizetni fog neked a generációs ( általad regisztráltak családfájához tartozó ) hálózatod tagjai után 1, 2, 3, 4 vagy 5 generációs mélységig matching bonust, azaz jogdíj jutalékot A matching bonus kifizetések partnereid bináris jutaléka alapján történik A matching bonusok blokkolhatatlanok, a táblázat alapján az elvárt minősülések esetén onnantól rekvalifikáció nélkül minden héten kifizetésre kerülnek A matching bonusok kifizetésénél dinamikus kompressziót alkalmazunk, ez azt jelenti, hogy mivel a jogdíjak kifizetése unilvel rendszer alapú, vagyis generációs mélységet számol a rendszer, nem vesszük figyelembe azon mélységhez tartozó partnereidet akiknek az adott héten nem keletkezett bináris jutaléka, a rendszer az adott vonalon a következő aktív partner után fizeti ki az adott matching bonus szintért járó jutalékot * A matching bonusok kifizetésekor a társaság szükség esetén él a lebegő százalék elvének használati jogával, ami azt jelenti, hogy indokolt esetben a matching bonusok bizonytalansági faktorából adódóan azok kifizetését arányosan mérsékelheti egy maximalizált százalék figyelembe vétele mellett.

15 6. Global Pool 10% Global Pool Shares A társaság globális forgalmának 10%-a A társaság minden hónapban elkülöníti egy úgynevezett Global Pool-ba, a teljes forgalmának 10%- át Annak függvényében, hogy milyen Starter csomagunk van, részesedhetünk a havonta kifizetésre kerülő Global Pool Share Programból Ez egy fantasztikus módja annak, hogy teljesen passzív jövedelemre tegyünk szert, hiszen ehhez semmilyen üzleti tevékenység nem szükséges részünkről, csupán azzal, hogy megvásároltunk életünkben egyszer egy Starter csomagot a társaságtól, mindig kapni fogjuk a Global Pool után járó share-eket Starter csomagok után járó Global Pool Share-ek: Basic: Bronze: Silver: Gold: Platinum: Diamond: 0 share 1 share 3 share 6 share 10 share 20 share A Global Pool share-ek száma db-ban van maximalizálva, hogy a share-ek értéke idővel ne devalválódjon. *A Global Pool részesedések után járó kifizetések nagysága attól függ, hogy az adott hónapban mennyi volt a vállalat teljes árbevétele és hány szavazattal rendelkeznek összesen a partnerek. Az adott hónap 1 share-re eső kifizetésének összege, nem tekinthető mérvadónak a következő hónap kifizetését illetően.

16 7. Super Star Pool 3% Super Star Pool Shares A társaság globális forgalmának 3%-a A társaság minden hónapban elkülöníti egy úgynevezett Super Star Pool-ba, a teljes forgalmának 3%-át Ebből a Poolból azok részesednek 1-1 szavazattal akik az adott hónapban Star rangra minősülnek vagy újra teljesítik a program feltételeit. A Super Star Pool teljesítéséhez te magad rendelkezz minimum BRONZE Starter csomaggal, 30 napon belül közvetlenül csatlakoztass fronton minimum 5 partnert, mindegyiket minimum BRONZE csomaggal, tehát az általad generált PV forgalom értéke legkevesebb 1250 PV legyen és a teljes GV forgalom érje el az 5000 GV-t a 30. nap végéig. Ha mindezeknek a feltételeknek eleget tettél azzal Star rangra minősülsz és ezzel részt veszel a Super Star Pool Programban 1 szavazattal. Ha a csoportod bármelyik tagja ugyan abban a hónapban minősülne a Super Star Poolra mint te, úgy abban az esetben az 50%-os oldalág tartás szabály értelmében az ő GV forgalmából maximum 2500 GV-t fogadhatsz be hogy teljesítsd az 5000 GV elvárást. Ne feledd, hogy a 3%-os Super Star Poolban mindig sokkal kevesebb szavazattal rendelkező lesz, mint ahányan a 10%-os Global Poolban rendelkeznek szavazattal, így a Super Star Pool-ba mindig érdemes bekerülnöd!

17 8. Diamond Pool 3% Diamond Pool Shares A társaság globális forgalmának 3%-a A FreedomXpress különös figyelemmel szeretné elismerni Diamond és magasabb rangú vezetőit, elismerve fantasztikus teljesítményüket, ezért számukra létrehoztunk egy Diamond Pool-t A társaság fél éven át, minden hónapban elkülöníti globális forgalmának 3%-át és minden júniusban és decemberben kifizeti azon partnereinek, akik legalább 1 részesedéssel bírnak a Diamond Poolban. Ahhoz hogy valaki legalább 1 részesedést szerezzen a Poolban, ahhoz minősülnie kell Diamond rangra, illetve ha több szavazattal akar részt venni a Pool-ban akkor magasabb rangokra kell kvalifikálnia. Ha az egyik félévben egyszer már minősültél a Pool-ba, úgy tudsz bekerülni a következő félévben is, hogy megvéded az adott szintedet, vagyis a következő félévben legalább egy hónapban akkora forgalmat kell generálj a csoportoddal, amekkora a marketing terv legalább egy havi követelménye a rang tekintetében Minél gyorsabban kvalifikálsz minimum Diamond rangra, annál kevesebb emberrel kell osztozz az adott fél év forgalmának 3%-ból, így érdemes fókuszálnod ennek teljesítésére, hiszen ez az összeg adott esetben egy autó vagy akár egy ingatlan árát is jelentheti számodra! Diamond Pool Program szavazatainak alakulása: Diamond: Blue Diamond: Black Diamond: Royal Diamond: President: Ambassador: 1 share 2 share 4 share 6 share 10 share 20 share

18 9. LifeStyle Bonus Küldetésünk, hogy első osztályú életstílust és prosperitást vigyünk valamennyi partnerünk életébe! Szeretnénk nagyrabecsülésünket kifejezni irányodba és a befektetett munkád irányába, megünnepelni minden fontos kis és nagy mérföldkövet, mellyel mind közelebb és közelebb jutsz majd a network marketing igazi ígéretéhez : A Szabadsághoz A FreedomXpress különböző üzleti rangokra kvalifikálásod alkalmából szeretne téged és eredményeid elismerni a következő képpen : RUBY Ruby szintre való kvalifikálásodat a társaság egy ipad készülékkel ismeri majd el EMERALD A FreedomXpress évente két Incentív utat fog meghirdetni, melyekre a kvalifikáció egyik módja az, ha eléred az Emerald rangot DIAMOND Diamond vezetői szintre történő kvalifikációdat egy 3000 EUR értékű Apple vásárlási csomaggal fogjuk díjazni BLUE DIAMOND Az előkelő BlueDiamond rangra történű kvalifikációdat az egyik legnemesebb svájci óragyártó remekművével, egy Rolex karórával fogjuk elismerni BLACK DIAMOND Nemzetközi TOP vezetői teljesítményekért a FreedomXpress TOP vezetőket megillető juttatásokban részesít, így a gigászi BlackDiamond rang elérését egy arany Rolex karórával fogjuk díjazni ROYAL DIAMOND Mit érne a svájci óraipar remekműve tulajdonosa csuklóján, zsebünkben egy német autóipari gyöngyszem kulcsa nélkül? Royal Black Diamond rangra történő kvalifikációdat egy saját tulajdonú Mercedes S osztállyal fogjuk megkoronázni PRESIDENT President státuszodat a kvalifikációdért kapott saját tulajdonú Porsche sportautód fogja hirdetni az utakon, ahonnan már csak egy lépés fog elválasztani a hálózat csúcs vezetői rangjától AMBASSADOR A FreedomXpress karrier rendszerének a csúcsa az Ambassador Rang és mint a cég nagykövetének, a nemes svájci órákon és német autóipar remekművein túl, szeretnénk a lehető legnagyobb kényelmet és legmagasabb életstílust biztosítani. Ambassador rangra minősülésed alkalmával te döntöd el, hogy a világ mely részén vásároljuk meg részedre az EUR értékű ingatlanodat!

19 Kvalifikációs táblázat Package GV Downline Amount Qualification Max/Week Star BRONZE GV GV 5.000EUR Sapphire SILVER GV Star GV 6.000EUR Ruby GOLD GV Sapphire GV 8.000EUR Emerald PLATINUM GV Ruby GV 9.000EUR Diamond DIAMOND 1 millio GV Emerald GV EUR Blue Diamond DIAMOND 2.5 millio GV Emerald GV EUR Black Diamond DIAMOND 5 millio GV Diamond GV EUR Royal Diamond DIAMOND 10 millio GV Diamond GV EUR President DIAMOND 25 millio GV Blue Diamond 2 1 millio GV EUR Ambassador DIAMOND 50 millio GV Black Diamond 2 2 millio GV EUR Package = Az adott rangra való kvalifikációhoz szükséges saját csomagod fajtája GV = Az adott rangra való kvalifikációhoz szükséges, kumulatív teljes csoport forgalom, mely időkorlát nélkül gyűjthető Downline = Az adott rangra való minősüléshez ezen a rangon kvalifikált alsóvonalbeli partner szükségessége Amount = Ennyi alsóvonalbeli partner kvalifikációja szükséges az adott rangod eléréséhez( Downline mező alapján ) ezen kvalifikált partnered mindegyikének különböző generációs lábról kell érkeznie, egy generációs vonalról érkező azonos rangú alsóvonalaid csak egynek számítanak a saját kvalifikációd szempontjából Qualification = Adott rangra való minősülésedhez legalább egy hónapban rendelkezned kell ekkora GV forgalommal Max/Week = Adott rangon elérhető heti bináris jutalék küszöböd *Bármely rangra történő minősülés feltétele, hogy rendelkezz saját magad által, első generációs vonaladra, azaz frontodra regisztrált, legkevesebb 5 fővel akik minimum BRONZE Starter csomaggal rendelkeznek *Bármely rangra történő minősüléskor, figyelj az 50%-os oldalágtartási szabályra, mely értelmében az adott rangra történő kvalifikációdhoz a szükséges GV forgalom maximum 50%-át fogadhatod be a legerősebb generációs vonalad GV forgalmából

20 Business Development Wallet Annak érdekében, hogy az üzletedet a megfelelő szinten tudd fejleszteni, létre hoztunk számodra két elektronikus pénztárcát. Az ewalletedbe utaljuk minden jutalékod 70%-át, melyet kiutalhatsz bankszámládra vagy céges bankkártyádra, illetve vásárlásokat intézhetsz róla a webshopunkban. A Business Development Walletedbe utaljuk minden jutalékod 30%-át, melyet creditekre válthatsz a webirodádban, így felhasználhatod őket a Zanguu aukciós portálunkon, vagy üzleted fejlesztésére használod őket, azaz kiküldheted őket ajándékba további kapcsolataidnak akik ezáltal potenciális jelöltekké válnak az üzletedben ne felejtsd el, hogy az ajándékozás általi kapcsolatfelvétel már fél siker! A Global Pool share-ek után járó kifizetések kivételt képeznek a két pénztárca közti megosztásban, az azok után járó kifizetések 100%-a, az ewalletedbe kerülnek!

21 Szívből kívánjuk hogy küldetésünk a te életedet is megváltoztassa, első osztályú életszínvonalat és prosperitást teremtve te és családod életében! Sok sikert kívánunk neked egy prosperáló nemzetközi üzlet felépítéséhez! FreedomXpress Lifestyle&Prosperity FreedomXpress - Official Compensation Plan

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv KISKERESKEDELMI ÁRRÉS Közvetlen értékesítés: Azonali kifizetés A regisztrált tagok számos nagytételű csomagot megvásárolhatnak. Ezek a csomagok termékeket tartalmaznak

Részletesebben

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés 1 Kompenzációs Terv Shopping Center Network Central LTD A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami

Részletesebben

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1<

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1< 1 A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami azon az ötleten alapszik, hogy a Vásárlókat egy törzsvásárlói

Részletesebben

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER 1. Csatlakozás az egészségklub tagsági rendszerhez Kettő lehetőség van a juttatás programban való részvételre. a) Klubtag (ingyenes regisztráció) b) Vállalkozói klubtag

Részletesebben

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL A CW7 úgy döntött, hogy fejlesztéseket hajt végre a Juttatási Rendszerben, és jutalmazza Értékesítési Partnerei erőfeszítéseit, amennyire csak lehetséges. A kifizetési

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR

KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR CSATLAKOZZON A LIFEPHARMHOZ MINT KISKERESKEDELMI VÁSÁRLÓ Kiskereskedelmi árat fizet a LifePharm termékekért. ELSŐBBSÉGI VÁSÁRLÓ Nagykereskedelmi árat fizet a LifePharm termékekért.

Részletesebben

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

7-Star Hibryd Compensation System

7-Star Hibryd Compensation System 7-Star Hibryd Compensation System Hétcsillagos Hibrid Kompenzációs Rendszer Az Organic Mission hétcsillagos kompenzációs rendszere olyan jövedelemszerzési távlatokat nyit meg üzleti partnereink számára,

Részletesebben

Argent Global Network céget

Argent Global Network céget Bemutatjuk az Argent Global Network céget Az Argent Global Network cég Belize-ben regisztrált vállalat, amely sikeresen párosítja egy profi network marketingesekből álló nemzetközi csapat tapasztalait.

Részletesebben

FreedomXpress Global Ltd Official Business Presentation.

FreedomXpress Global Ltd Official Business Presentation. FreedomXpress Global Ltd Official Business Presentation www.freedomxpressglobal.com Tisztelt Olvasó! Büszkén mutatjuk be Önnek a FreedomXpress Global üzleti prezentációját, melyen keresztül most meghívjuk

Részletesebben

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én.

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. GreatestOpportunity A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. A cég VALÓS KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉGET folytat, tehát a "GO"

Részletesebben

Üzleti siker Neked. Gyorsan.

Üzleti siker Neked. Gyorsan. Prezentáció Üzleti siker Neked. Gyorsan. A WENYARD Játék, Kereskedés és Hálózatépítés. A legbőkezűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Egy pénzügyi ügyességi játék: Virtuális kereskedési

Részletesebben

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv One-Line-Online The Green Line Marketing Terv Globális Üzlet One-Line-Online Marketing Terv One-Line-Online Marketing Terv Köszöntünk Ebben a füzetben megismerkedhetsz a One-Line-Online The Green Line

Részletesebben

Dynamic Start Program (DSP)

Dynamic Start Program (DSP) Áttekintés/ A - Különböző DSP csomagok közül lehet választani, melyek különböző termékekkel és eltérő DP, PV és SV értékekkel rendelkeznek. - A DSP csomagok csak és kizárólag új tagok számára elérhető.

Részletesebben

Válaszd ki a saját bónuszodat!

Válaszd ki a saját bónuszodat! Válaszd ki a saját bónuszodat! A Flavantic Egészségvédő Klub bónuszrendszerének kialakításakor az az elv vezérelt bennünket, hogy Te mindenképpen jól járj, akár alkalmi fogyasztó vagy, akár lelkes ajánló,

Részletesebben

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN A ForeverGreen kompenzációs terve egy globális terv, mely az üzletágat vezető 62%-ig fizet ki a jutalékozható volumen után, és több mint 87%-ot

Részletesebben

Dynamic Start Program (DSP)

Dynamic Start Program (DSP) Áttekintés/ A Dynamic Start Program (DSP) - Különböző DSP csomagok közül lehet választani, melyek különböző termékekkel és eltérő DP, PV és SV értékekkel rendelkeznek. - A DSP csomagok csak és kizárólag

Részletesebben

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK Készen állunk, hogy elvégezzük a fejlesztéseket, és készen állunk, hogy előre lépjünk az elképzelhető legnagyobb lehetőség kiépítésében! GYORS INDULÁSI JUTALMAK 1.

Részletesebben

FreedomXpress Global Ltd Official Business Presentation.

FreedomXpress Global Ltd Official Business Presentation. FreedomXpress Global Ltd Official Business Presentation www.freedomxpressglobal.com Tisztelt Olvasó! Büszkén mutatjuk be Önnek a FreedomXpress Global üzleti prezentációját, melyen keresztül most meghívjuk

Részletesebben

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál http://lzsolt1965.smartmediatechnologies.com http://lzsolt1965.homepagepays.com 1. Advertising Bonus (Hirdető ügyfeled után járó BÓNUSZ) 25% minden behozott hirdető

Részletesebben

A SkyWay Capital társaság partnerprogramja. Mindenkinek elérhető befektetések

A SkyWay Capital társaság partnerprogramja. Mindenkinek elérhető befektetések A SkyWay Capital társaság partnerprogramja Mindenkinek elérhető befektetések A SkyWay Capital társaság partnerprogramja ez egy - az önök által meghívott befektetők segítségével és partneri alapokon megvalósuló

Részletesebben

PLATINA CSOMAG dollár

PLATINA CSOMAG dollár PLATINA CSOMAG 2777 dollár Családi indulás PLATINA CSOMAG = 2777 $ GOLD CSOMAG = 1577 $ SILVER CSOMAG = 597 $ Platina csomag = 3 * 2777 = 8332 dollár Gold csomag = 3 * 1577 = 4731 dollár Silver csomag

Részletesebben

Rendkívüli innováció Ösztönző programok. Kiváló csapatunka. Európa Régió. Vállalati felelősségvállalás. Érvényes: 2017.

Rendkívüli innováció Ösztönző programok. Kiváló csapatunka. Európa Régió. Vállalati felelősségvállalás. Érvényes: 2017. Rendkívüli innováció Európa Régió Kiváló csapatunka 2017 2018 Ösztönző programok Vállalati felelősségvállalás Érvényes: 2017. július-tól 1 2017-2018 Ösztönző programok 600BV Platina Program Arany és Platina

Részletesebben

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS!

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! Heavenly Flowers Marketing bemutató A Heavenly flowers értékesítése kizárólag Multi Level Marketing rendszerben, egy egységes nemzetközi marketing koncepció alapján történik!

Részletesebben

Üzleti siker neked.gyorsan.

Üzleti siker neked.gyorsan. Hálózati bemutató Üzleti siker neked.gyorsan. A Wenyard a Játék, Kerseskedés és Hálózatépítés. A leg nagylelkűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Az Aréna egy pénzügyi játék haladó

Részletesebben

Start: 2013. augusztus 29.

Start: 2013. augusztus 29. Start: 2013. augusztus 29. Online passzív jövedelem kötelező ajánlás nélkül! A világ első olyan programja, ahol NEM KELL SZPONZORÁLNI (!) mégis lehet pénzt keresni, jövedelmet építeni. Nagyon egyszerű

Részletesebben

KÖZÖSSÉG ÉRTÉK KISZÁMÍTHATÓSÁG

KÖZÖSSÉG ÉRTÉK KISZÁMÍTHATÓSÁG KÖZÖSSÉG ÉRTÉK KISZÁMÍTHATÓSÁG Lavylites Ltd. 6 th Floor 25 Farringdon Street, London, EC4A 4AB Copyright by LAVYL ROYAL Ltd. A LAVYLITES KÖZÖSSÉGÉBEN Tiszteljük a Természetet és hálával fogadjuk ajándékait.

Részletesebben

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: 2016.07.27-TŐL Megjegyzés: Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű

Részletesebben

Rain International, LLC Kompenzációs terv. A legsikeresebb Rain Disztribútorok két dologra szánnak időt:

Rain International, LLC Kompenzációs terv. A legsikeresebb Rain Disztribútorok két dologra szánnak időt: Rain International, LLC Kompenzációs terv A Rain International egy nagyon egyszerű célkitűzés szellemében alakította ki Kompenzációs tervét: hogy megjutalmazzon téged azért, amiért Fogyasztókhoz juttatod

Részletesebben

Jutalék Szabályzat Innofit-Team Kft Jutalék Szabályzat

Jutalék Szabályzat Innofit-Team Kft Jutalék Szabályzat Jutalék Szabályzat Jelen szabályzat az Innofit-Team Kft. (2161 Csomád, Levente utca 14/a, cg.: 13-09-194577) és az általa működtetett többszintű affiliate rendszer ( InnoFit ) az Általános Szerződési Feltételek

Részletesebben

.. Havi Tervező. Üzlet, azt jelenti: pénzkereső tevékenység!

.. Havi Tervező. Üzlet, azt jelenti: pénzkereső tevékenység! Név:.. Felhasználónév (username): 2015. hó.nap TOP Vezető.... Havi Tervező Üzlet, azt jelenti: pénzkereső tevékenység! Egy jól működő Üzlethez elengedhetetlenek a célkitűzések, tervek, és a folyamatos

Részletesebben

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ EXP ASSET Az EXP ASSET egy olyan professzionális menedzserekbõl, kereskedõkbõl és elemzõkbõl álló csapat, amely tõkepiaci illetve kriptovaluta-kereskedéssel,

Részletesebben

E-DiscountGroup. A plusz az plusz

E-DiscountGroup. A plusz az plusz E-DiscountGroup A plusz az plusz Kik vagyunk? E-DiscountGroup Ltd. Hongkong E-DiscountGroup Kft. Magyarország http://www.e-discountgroup.com http://network.e-discountgroup.com Nemzetközi franchise hálózat

Részletesebben

TIENS Marketing Terv. (Európa régió)

TIENS Marketing Terv. (Európa régió) TIENS Marketing Terv (Európa régió) 7 fajta Bónusz és kategória Csatlakozásból származó forgalom (Csomagok) 70% 60% 01 04 02 Fejlődési Bónusz Szponzor Bónusz 07 Speciális Díj Értékesítési Bónusz 05 Kiválósági

Részletesebben

LEO Marketing Terv 2014. március 08.

LEO Marketing Terv 2014. március 08. LEO Marketing Terv 2014. március 08. Page 1 Bevezetés... 3 A marketing terv koncepciója... 4 Az alapok... 4 Fogalommagyarázat... 4 Kompenzációs időszak... 6 Hűségpont-rendszer... 6 Státusz Pontok (SP)...

Részletesebben

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: 2016.07.27-TŐL Megjegyzés: Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű

Részletesebben

ASEA Kompenzációs terv

ASEA Kompenzációs terv ASEA Kompenzációs terv 1 Magyarország Annak érdekében, hogy Ön jutalékban részesüljön (Kiskereskedelmi, Elsőbbségi Vásárlói, Fast Start, Csoportos Jutalékok és AAA Bónusz), a tevékenysége során Önnek havonta

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

MARKETINGTERV KLIENS (K)

MARKETINGTERV KLIENS (K) MARKETINGTERV KLIENS (K) A honlapon való beregisztrálás pillanatától bárki tanulmányozhatja a személyes irodában elhelyezett információkat, megismerkedhet a SkyWay technológiájával, kérdéseket tehet fel

Részletesebben

PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN

PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN A PREMIER INCOME PLAN TÉNYLEG EGY PRÉMIUM KATEGÓRIA. A JUTTATÁSI RENDSZERE EGYSZERŰEN ZSENIÁLIS. A TERMÉKEI IS, AMI

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY WorldVentures Marketing, LLC Utoljára frissítve: 0. Március. A WorldVentures úgy tervezte a mi juttatási rendszerünket, hogy jutalmazza a Képviselőket () a WorldVentures

Részletesebben

ÁTTEKINTÉS Hogyan működik a rendszer?

ÁTTEKINTÉS Hogyan működik a rendszer? ÁTTEKINTÉS A Jeunesse Útmutató a személyes sikerhez (GPS) promóció ösztönzi és megjutalmazza a disztribútorokat, hogy azok előbbre lépjenek a ranglistán és személyes csoportforgalmat (PGV) halmozzanak

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC Felülvizsgálva 2017. szeptember 2-án 2017. szeptember 2-tól 2017. 31-ig október A WorldVentures úgy alkotta meg Juttatási Rendszerét,

Részletesebben

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ)

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Tudósokból, orvosokból, komoly technikai szakemberekből, profi hálózatépítőkből álló csapat Nagyon komoly tudományos háttér, csúcstechnológia, magas

Részletesebben

www.conligushungary.com Jutalékterv

www.conligushungary.com Jutalékterv Jutalékterv Ak-váló csomag- Regisztráció Az ak-vációs csomagunk biztosítja a helyed a vállalatban és megadja neked a szükséges információkat, hogy hogyan indulj a OneCoin- al. A kezdőcsomag információkat

Részletesebben

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne.

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne. Ön hallott már róla? Több, mint 2.300.000 tag regisztrált már, és még tart az elő regisztráció. Az Alexa oldalán a TOPON VAN. ( Az Alexa egy cég, ami megmutatja a weboldalak látogatottságát.) A WAZZUB

Részletesebben

FreedomXpress Global Ltd. Official Business Presentation.

FreedomXpress Global Ltd. Official Business Presentation. FreedomXpress Global Ltd. Official Business Presentation www.freedomxpressglobal.com Mai világunk pénzügyi szektora haldoklik és nem képes megoldást találni problémáira a hagyományos bankszektorban. Az

Részletesebben

TIENS SAMPON NORMÁL ÉS SZÁRAZ HAJRA JELLEMZŐI:

TIENS SAMPON NORMÁL ÉS SZÁRAZ HAJRA JELLEMZŐI: TIENS MARKETING TERV 43 Termékkatalógus SZÓMAGYARÁZAT 1. : Bármely olyan alkalmas személy, akinek egy szponzor bemutatja a TIENS céget, megveszi a TIENS Kezdőcsomagot, beadja a kitöltött jelentkezési lapot

Részletesebben

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD)

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD) DXN marketing terv Fogalmak definíciói PV SV Személyes pontérték (PPV) / Személyes eladási érték (PSV) Személyes csoportpontérték () / Személyes csoport eladási érték (PGSV) Diamond csoportpontérték (DGPV)

Részletesebben

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD)

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD) DXN MARKETING TERV PV SV Személyes pontérték (PPV) / Személyes eladási érték (PSV) Személyes csoportpontérték () / Személyes csoport eladási érték (PGSV) Diamond csoportpontérték (DGPV) / Diamond csoport

Részletesebben

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg.

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. Jutalékjogosultság és kedvezmények szempontjából: 1.1.1.

Részletesebben

Sunrider 2006-os marketing terv

Sunrider 2006-os marketing terv Sunrider 2006-os marketing terv Oi-Lin Chen, M.D. 2006.07.15. Hogyan segítsük új Üzletépítő inket a pénzkeresésben? Csatlakoztassanak új embereket! Ezzel jogosultak lesznek a Kezdőkészlet ra és a Klubtag

Részletesebben

Kompenzációs Bónusz Terv

Kompenzációs Bónusz Terv Kompenzációs Bónusz Terv Az MXI Corporation minden munkatársát (disztribútor vagy fogyasztó) értékes üzleti partnerként kezeli és a Network Marketing legbőkezűbb kompenzációs bónusz kifizetési rendszerével

Részletesebben

JÖVŐKÉPÜNK AZ, AZÁLTAL, HOGY TÖBB HOGY A VILÁG VEZETŐ VÁLLALATÁVÁ VÁLJUNK KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTÉSI

JÖVŐKÉPÜNK AZ, AZÁLTAL, HOGY TÖBB HOGY A VILÁG VEZETŐ VÁLLALATÁVÁ VÁLJUNK KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTÉSI ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV BROSÚRA JÖVŐKÉPÜNK AZ, HOGY A VILÁG VEZETŐ KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTÉSI VÁLLALATÁVÁ VÁLJUNK AZÁLTAL, HOGY TÖBB JÖVEDELMET BIZTOSÍTUNK ÜZLETÉPÍTŐINK SZÁMÁRA, MINT BÁRMELY MÁS VÁLLALAT

Részletesebben

M K R 4 H É T E N B E L Ü L

M K R 4 H É T E N B E L Ü L M K R 4 H É T E N B E L Ü L KEZDŐ BÓNUSZ Regisztráld az első 2 Rain partneredet 2 héten belül plusz 15% bónuszért *A két új RP teljes CV-jének 15%-a TE A Z E L S Ő 4 H É T ELSŐ LÉPÉS: LEGYEN 2 ÚJ RAIN

Részletesebben

SISEL KAFFÉ JUTALÉKTERV. A siker íze

SISEL KAFFÉ JUTALÉKTERV. A siker íze SISEL KAFFÉ JUTALÉKTERV A siker íze Sisel International, LLC April, 2014 Ismerje meg a Sisel Kaffé Globális Jutaléktervét Hogy lásson hozzá Globális Kaffé Jutalékterv 2 Gyors Indulási Bónusz (FSB) 6 Direkt

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30. A WorldVentures úgy alkotta meg Juttatási Rendszerét, hogy azokat

Részletesebben

Ön mit gondol, EGÉSZSÉG

Ön mit gondol, EGÉSZSÉG Ön mit gondol, mi a 3 legfontosabb dolog az emberek életében? PÉNZ EGÉSZSÉG IDŐ "Életünk első felében arra áldozzuk fel az egészségünket, hogy sok pénzt keressünk, második felében pedig arra áldozzuk pénzünket,

Részletesebben

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak.

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. KOMPENZÁCIÓSTERV 2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. OPN Kompenzációs Terv Az OPN kompenzációs

Részletesebben

3.1. Díjazás és PV/BV lista-termékek (magyarázatokkal és definíciókkal)

3.1. Díjazás és PV/BV lista-termékek (magyarázatokkal és definíciókkal) 3. Pénzkeresés a WellStarral 3.1. Díjazás és PV/BV lista-termékek (magyarázatokkal és definíciókkal) Fogalommagyarázat: 1. Kereskedelmi forgalom (HSP) A felvásárlásból szerzet nyerség a termékek eladásához

Részletesebben

1. TERMÉKPROMÓCIÓ Új Tanácsadók részére Csak Tiens júliusban:

1. TERMÉKPROMÓCIÓ Új Tanácsadók részére Csak Tiens júliusban: TIENS Ösztönző Programok 2015-2016 A TIENS Európa régiója 2015 júliusától ismét útjára indít ösztönző programokat azzal a céllal, hogy a Tanácsadóknak extra motivációt és díjat kínáljon a kimagasló teljesítményekért.

Részletesebben

A DXN jutalékrendszere az alapoktól a Gyémánt szintig.

A DXN jutalékrendszere az alapoktól a Gyémánt szintig. A DXN jutalékrendszere az alapoktól a Gyémánt szintig. A jutalék mindig az SV érték után jár! Példa 3425 Ft. 2090 Ft. 1335 Ft. A jutalék mindig az SV érték után jár! Példa 1 doboz kávé pontértéke: 11,5

Részletesebben

GREEN PASS Kompenzációs terv

GREEN PASS Kompenzációs terv GREEN PASS ----------------- Kompenzációs terv Üdvözli Önt a GREEN PASS Csoport! Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy rendszerünket választotta! Cégünk kezdetektől az új, innovatív lehetőségek híve, egyedülálló

Részletesebben

Szómagyarázat. Olyan TIENS Tanácsadó, aki más Tanácsadókat vezet be a TIENS üzletbe. A szponzor más néven: felső vonal.

Szómagyarázat. Olyan TIENS Tanácsadó, aki más Tanácsadókat vezet be a TIENS üzletbe. A szponzor más néven: felső vonal. Marketing Terv Szómagyarázat 1. Tanácsadó 2. Szponzor Bármely alkalmas személy, akit szponzorál egy TIENS Tanácsadó, megveszi a TIENS Kezdőcsomagot, benyújtja a kitöltött jelentkezési lapot (Kérelem és

Részletesebben

AYURA HERBAL TERMÉK ÉS ÜZLETI TÁJÉKOZTATÓ

AYURA HERBAL TERMÉK ÉS ÜZLETI TÁJÉKOZTATÓ AYURA HERBAL TERMÉK ÉS ÜZLETI TÁJÉKOZTATÓ Egészség Szabadság Boldog Élet AYURA PROBIO-HERB JUICE Tradicionális délkelet-ázsiai és Thaiföldön honos herbál gyógynövényekből előállított elixír. Tartósítószert

Részletesebben

FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS

FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS I. Termékek 1. Utazási csomagok utazási utalvány(ok) (Utazási utalvány (voucher)(ek)) A termék tartalma Full portál használati jog Termék Ára* Basic 1 1 485

Részletesebben

TERMÉK TUDOMÁNY IDŐZÍTÉS CÉG KOMPENZÁCIÓ

TERMÉK TUDOMÁNY IDŐZÍTÉS CÉG KOMPENZÁCIÓ TERMÉK TUDOMÁNY IDŐZÍTÉS CÉG KOMPENZÁCIÓ 1 Kompenzációs terv Az MXI Corporation minden munkatársát értékes üzleti partnerként kezeli és a közvetlen értékesítési ágazat legbőkezűbb kompenzációs bónusz kifizetési

Részletesebben

LEHETŐSÉG 19/03/2013

LEHETŐSÉG 19/03/2013 LEHETŐSÉG OPN Kompenzációs Terv Az OPN Kompenzációs Terv 5 bevételi forrást foglal magában: 1. Közvetlen Értékesítési Bónusz 2. Hálózati Csapatbónusz 3. Követő Bónusz 4. Gyorsasági Bónusz 5. Vezetői Alap

Részletesebben

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja Minden egyes embernek befektetési lehetőség A SkyWay Capital cég Partner Programja A SkyWay Capital cég Partner Programja - a gyors és növekvő jövedelemhez jutást, valamint a bizalmi és a kölcsönösen előnyös

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER

KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER Ön ebben a pillanatban döntött arról, hogy változásokat hoz a saját életébe. Nem tudom hogyan és milyen stílusú életet él, de egyben

Részletesebben

Duális Csapat Jövedelemszerző Rendszer: Gyakran Ismételt Kérdések GYIK

Duális Csapat Jövedelemszerző Rendszer: Gyakran Ismételt Kérdések GYIK Általános kérdések: Duális Csapat Jövedelemszerző Rendszer: Gyakran Ismételt Kérdések GYIK K. Hogyan követem nyomon és menedzselem az iwowwe által kifizetett jutalékaimat? V. Amikor bármilyen értékesítés

Részletesebben

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT HAJTSD VÉGRE EZT A TERVET & ÉS MÁR EL IS INDULTÁL A SIKERHEZ VEZETŐ ÚTON Gratulálunk a döntésedhez, amellyel az általunk RAIN-nek nevezett

Részletesebben

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat:

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat: Oldal 1 / 11 Üzletszabályzat: Köszönjük, hogy megtisztelt minket a bizalmával, és regisztrált a G4 Partner Klubba. Az G4 Üzletszabályzat (továbbiakban Üzletszabályzat) célja, hogy tájékoztatást nyújtson

Részletesebben

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik!

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések. TIENS Európai Régió január

félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések. TIENS Európai Régió január 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések TIENS Európai Régió 2018. január 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések *Toborzó Program *Szuper Sztár

Részletesebben

FOREVERGREEN KOMPENZÁCIÓS TERV

FOREVERGREEN KOMPENZÁCIÓS TERV FOREVERGREEN KOMPENZÁCIÓS TERV A ForeverGreen kompenzációs terve egy globális terv, melyet úgy terveztek, hogy tagjainkat nagyvonalúan jutalmazza, felülmúlva az üzletágra jellemző átlag kifizetéseket a

Részletesebben

LYCONET COMPENSATION PLAN (LYCONET JUTTATÁSI TERV)

LYCONET COMPENSATION PLAN (LYCONET JUTTATÁSI TERV) YOUR SHOPPING NETWORK LYCONET COMPENSATION PLAN (LYCONET JUTTATÁSI TERV) A független Lyconet Marketereknek szóló Lyconet Megállapodás 1. sz. melléklete Médiatulajdonos és -kiadó: Lyoness Europe AG Bahnhofstrasse

Részletesebben

Flavon max - a tudatos döntés

Flavon max - a tudatos döntés Flavon max - a tudatos döntés Küldetésünk, hogy emberek millióinak juttassuk el egy egészségesebb és sikeresebb élet lehetőségét, hogy százezrek érjék el az anyagi és erkölcsi sikert úgy, hogy közben másokat

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV 1 / 15

KOMPENZÁCIÓS TERV 1 / 15 KOMPENZÁCIÓS TERV 1 / 15 VEMMA KOMPENZÁCIÓS TERV Duális javadalmazási rendszer Az úgynevezett duális javadalmazási rendszer egy rendkívül egyszerű koncepción alapszik: két csapat épül egy bal oldali csapat

Részletesebben

AJÁNLATAINK 2019 JÚLIUS

AJÁNLATAINK 2019 JÚLIUS AJÁNLATAINK 2019 JÚLIUS 2019.06.28 2019.07.26. 2019 Július - Ajánlatunk ÚJ Tanácsadóknak Csatlakozzon minimum 1db termék vásárlással és regisztrációs díját elengedjük! Regisztráljon csatlakozási csomaggal

Részletesebben

Global Partner System Ha a passzív jövedelem számít

Global Partner System Ha a passzív jövedelem számít Global Partner System Ha a passzív jövedelem számít Flavon GPS - Ha a passzív jövedelem számít A Flavon GPS egy, a hálózatépítést segítő eszközünk, egy keretrendszer, mely segítségével könnyedén és gyorsan

Részletesebben

1. Első lépésként Regisztrálnunk kell a LikesXL rendszerébe, mely ingyenes:

1. Első lépésként Regisztrálnunk kell a LikesXL rendszerébe, mely ingyenes: LIKESXL rendszeréhez csatlakozó új tagoknak a következő lépéseket kell végrehajtani a PÉNZKERESÉS elindításához: 1. Első lépésként Regisztrálnunk kell a LikesXL rendszerébe, mely ingyenes: Legfelül látható

Részletesebben

Elszámolási és jutalmazási terv. Együtt különbséget teszünk!

Elszámolási és jutalmazási terv. Együtt különbséget teszünk! Elszámolási és jutalmazási terv Együtt különbséget teszünk! Motiváció és anyagi ösztönzők a világ megmentéséért Egy lehetőség arra, hogy kontrolálja jövőjét mások érdekeiért is Örömünkre szolgál, hogy

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV HOGY NYUGODT LEGYEN PÉNZÜGYEI JÖVŐJÉT ILLETŐEN!

KOMPENZÁCIÓS TERV HOGY NYUGODT LEGYEN PÉNZÜGYEI JÖVŐJÉT ILLETŐEN! PÉNZÜGYI KOMPENZÁCIÓS TERV HOGY NYUGODT LEGYEN PÉNZÜGYEI JÖVŐJÉT ILLETŐEN! Jeunesse, 2012 Módosítva: 2013. június Kiváló lehetőség, hogy GYARAPÍTSA VAGYONÁT EGY FEJLŐDŐ PIACON Köszönjük, hogy anyagi biztonsága

Részletesebben

Miről fogunk ma beszélni? től ig

Miről fogunk ma beszélni? től ig Miről fogunk ma beszélni? Időszak: Milyen okunk van találkozni a vásárlókkal Termék promóció Februárban Platina toborzó program Újra aktiválási program Passion Utazás Super Star program Februári oktatások

Részletesebben

Marketing Terv Fejlesztések

Marketing Terv Fejlesztések KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Általános információk: 1: Melyek a Herbalife Marketing Terv fejlesztései? 1: Azért hogy segítsünk még az eddigieknél is nagyobb sikereket elérni Tanácsadóinknak a Herbalife Üzleti

Részletesebben

ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV BROSÚRA

ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV BROSÚRA ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV BROSÚRA Nu Skin a BIZONYÍTOTT KÜLÖNBSÉG. Az Önök partnereként egyediségünket továbbra is meg szeretnénk tartani mint a globális kompenzáció élenjárói. Jövőképünk tökéletesen

Részletesebben

Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot

Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot Válassza ki, milyen jutalmat akar 2012-ben! Kvalifikációs időszak: 2011. december 26-tól (Magyarországon 2012. januári nyitástól)

Részletesebben

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP Az autoship azt jelenti, hogy a rendszer minden hónapban automatikusan, a hónap ugyanazon a napján lead egy személyes rendelést a Te neved alatt. Ezzel

Részletesebben

A Sisel innovatív jutalékrendszere

A Sisel innovatív jutalékrendszere A Sisel forradalmi, ötcsillagos jutalékrendszerével az MLM ágazat ikonikus alakja, Tom Mower egy olyan innovatív kifizetési rendszert alkotott meg, amely az új és a már tapasztalt disztribútorok számára

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV

AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE 1 ÜZLETÜNK ALAPJA Az Amway Értékesítési és marketing terv a mai napig a vállalat alapítói, Rich DeVos és Jay Van Andel által 1959-ben kialakított első

Részletesebben

MÁRCIUS FONTOSABB től ig

MÁRCIUS FONTOSABB től ig HELLO MÁRCIUS MÁRCIUS FONTOSABB DÁTUMAI: Március 8. Nemzetközi Nőnap Március 20. A boldogság világnapja Március 22. A víz világnapja Március 24. A TBC elleni küzdelem világnapja MIT IS AJÁNLHATUNK VÁSÁRLÓINKNAK?

Részletesebben

AZ ÚJ, EXCLUSIVE PROMÓCIÓ MÉG TÖBB LEHETŐSÉGET HOZ SZÁMODRA!

AZ ÚJ, EXCLUSIVE PROMÓCIÓ MÉG TÖBB LEHETŐSÉGET HOZ SZÁMODRA! www.oneteam.hu www.oneteam.hu www.oneteam.hu Kedves Partnerünk! AZ ÚJ, EXCLUSIVE PROMÓCIÓ MÉG TÖBB LEHETŐSÉGET HOZ SZÁMODRA! Hétfőn (július 6.) elindult az exclusive CoinVegas Promóciónk, mely korlátozott

Részletesebben

AJÁNLATAINK Augusztus

AJÁNLATAINK Augusztus AJÁNLATAINK 2019 Augusztus 07.27 08.26 2019 Augusztus - Ajánlatunk ÚJ Tanácsadóknak Csatlakozzon minimum 1db termék vásárlással és regisztrációs díját elengedjük! Regisztráljon csatlakozási csomaggal és

Részletesebben

3. SZÁMÚ MELLÉKLET, CLASSIC JOGOK ÉS MODERN JOGOK JUTALÉKAI ÉS BÓNUSZAI

3. SZÁMÚ MELLÉKLET, CLASSIC JOGOK ÉS MODERN JOGOK JUTALÉKAI ÉS BÓNUSZAI Ez a melléklet elválaszthatatlan részét képezi a mindenkori érvényes Inlernet Törzsvásárlói megállapodás Általános Szerzõdési Feltételeinek (ÁSZF). érvényes 2014. március 22.-tõl A Classic Jogokat és Modern

Részletesebben

30 % BRONZ 50 PV 2.5% 7.5% 2.5% 10% GEN 1, 5% GEN 2, 5% GEN 3, 5% GEN 4

30 % BRONZ 50 PV 2.5% 7.5% 2.5% 10% GEN 1, 5% GEN 2, 5% GEN 3, 5% GEN 4 Sisel Global Compensation Plan ELHELYEZÉSI SZINT GYORS INDULÁSI BÓNUSZ % 30FSB ön szponzorálja Johnt Martin Anna tom ÖN peter KÖZVETLEN FORGALMAZÓI JUTALÉKOK 1. 2. 3. 4. 5. ARANY 150 PV 4% 9% 14% 9% 4%

Részletesebben

IOC Marketing Terv. Az Uni-Level Bónuszt az elsőtől a 11. szintig kalkuláljuk az új itag alsóvonalakra az alábbi formula alapján.

IOC Marketing Terv. Az Uni-Level Bónuszt az elsőtől a 11. szintig kalkuláljuk az új itag alsóvonalakra az alábbi formula alapján. IOC Dijazási Terv (Uni-Level) Két bónusz típus van az IOC tervben, az egyik az Uni-Level Bónusz a másik a Profit Elosztó. (Profit Sharing). Uni-Level Bónusz (5-5%) Az Uni-Level Bónuszt az elsőtől a. szintig

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV. Ez a dokumentum minden országra vonatkozik, amellyel a CieAura üzleti kapcsolatban áll, kivéve Hong Kongot.

KOMPENZÁCIÓS TERV. Ez a dokumentum minden országra vonatkozik, amellyel a CieAura üzleti kapcsolatban áll, kivéve Hong Kongot. KOMPENZÁCIÓS TERV Ez a dokumentum minden országra vonatkozik, amellyel a CieAura üzleti kapcsolatban áll, kivéve Hong Kongot. A kereskedőink a marketingünk alapja és központja. Ők a legértékesebb szerves

Részletesebben

Promóciók június ig

Promóciók június ig Promóciók 2019 június 2019.05.28 2019.06.26ig JÚNIUS 2019 Beléptetési Program ÚJ tanácsadóknak Vásárolj bármilyen TIENS terméket Regisztrációd ingyenes + 3db szórólap (választásod szerint) 100 BV bronz

Részletesebben