FreedomXpress Global Ltd. Official Business Presentation.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "FreedomXpress Global Ltd. Official Business Presentation."

Átírás

1 FreedomXpress Global Ltd. Official Business Presentation

2 Mai világunk pénzügyi szektora haldoklik és nem képes megoldást találni problémáira a hagyományos bankszektorban. Az internet indította digitális forradalom, szinte minden iparágat megreformált, egyes iparágak eltűntek és ezzel párhuzamosan új iparágak születtek. A digitális forradalom napjainkban érte utol a bankszektort és mára már világossá vált, hogy komoly reformok nélkül a jelenlegi pénzügyi világ össze fog omlani. Ez a forradalom utat nyitott más, újabb és fejlettebb pénzügyi eszközök előtt, lehetőséget adva ezzel a magánszektornak, hogy végre ők is beleszólhassanak pénzügyi kultúrájuk alakításába. Így született meg pár évvel ezelőtt a kriptodeviza koncepciójának ötlete.

3 2009-ben a nagy gazdasági világválságra adott válasz reakcióként megszületett a digitális forradalom első pénzügyi terméke, a világ első kriptodevizája a bitcoin, mely az arany tulajdonságaival digitálisan teljesen megegyezik. A bitcoin központi bankoktól és kormányoktól függetlenül képes működni és betölteni a pénz minden funkciójának szerepét. Amellett hogy sok szakember közgazdasági Nobel-díjra terjesztené fel a feltalálóját, a bitcoint az évszázad befektetésének is tartják, hiszen 2009-ben piaci bevezetésének napján 10 dollárcentet kellett fizetni érte, viszont 2017 év végén már dollárt ért egyetlen bitcoin. Ez azt jelenti, hogy aki 2009-ben vásárolt 100 dollárért bitcoint, annak az értéke 20 millió dollárra ment fel! Ez szeres hasznot jelent csupán 8 év alatt és szakemberek véleménye szerint ez az árfolyam tovább fog emelkedni akár a többszörösére is!

4 A bitcoin csupán az első, de nem az utolsó kriptodeviza volt a sorban. Az elmúlt években fejlettebb és univerzálisabb digitális pénzek is születtek, bár a legtöbb próbálkozást kudarc követte, ahogyan azóta is az ICO-k 90%-át! Ennek oka, hogy az ICO projektek tőkebevonását követően nem valósulnak meg a legfontosabb feladatok, amelyek az digitális érmék napi szintű, nagy felhasználói tábor általi használat lenne. Ezen lépések nélkül a digitális érmék árfolyama a manipulatív tőzsdei kereskedési trendeken múlik kizárólag, hiszen nincs, ami szabályozza, stabilizálja az érme árfolyamát valós gazdasági tevékenység híján.

5 Ezekből a negatív példákból tanulva, a FreedomXpress megfordította a hagyományos ICO gondolkodást és még saját kriptodevizájának a KODEXA érmének ICO-ja előtt, elkezdi kiépíteni a KODEXA saját gazdasági rendszerét és felhasználótáborát. Ez az üzleti modell biztosítja azt, hogy a kriptoérme árfolyama valós gazdasági használaton és üzleti tevékenységeken alapuljon, így valós kereslet-kínálati árfolyam tud kialakulni, ami mentes a nagy ingadozásoktól. A ma használatban lévő legerősebb hagyományos devizák, mint a dollár és az euró ereje is abban rejlik, hogy hatalmas gazdaságok állnak ezen devizák mögött és több százmillió felhasználó akik napi szinten használják ezeket a fizető eszközöket.

6 A társaság folyamatosan bővülő online platformján olyan divíziókat indít el első lépésben, melyek a KODEXA érme szempontjából a legfontosabbak. Ezen divíziók legfontosabb célja a lehető legnagyobb aktív felhasználói tábor kiépítése és az érme későbbi napi szintű használatának lehetővé tétele. Egy deviza értékét, legyen az digitális vagy hagyományos, a következők határozzák meg: Hányan használják Milyen gyakran használják Hány féleképpen tudják használni

7 A társaság e-commerce platformja a DealKodex, 3 iparági óriás, az Ebay, a Groupon és az Amazon üzleti siker elemeit ötvözi egy platformon. Az Ebay online aukciós vásárlási lehetőségét, a Groupon egyedi és állandó kupon ajánlatait és az Amazon saját devizás fizetési rendszerét. A társaság célja ezzel az, hogy saját érméjét a KODEXA-t olyan platformokra integrálja, ahol a lehető legszélesebb felhasználási lehetőségeket biztosít a lehető legtöbb felhasználó számára. Ennél fogva kézenfekvő és logikus lépés az e-commerce piacra lépni, ahol a lehetőségek szinte korlátlanok.

8 Részesedj te is a FreedomXpress multimilliárd dolláros iparágakat egyesítő platformjából!

9 Nagy valószínűséggel mindenki ismeri ezeket a cégeket és használja is szolgáltatásaikat akár napi szinten, sőt szinte biztos, hogy ajánlották is már őket másoknak, annak ellenére, hogy ezek a cégek ezért a tevékenységünkért egy centet sem fizettek nekünk, holott ezeket a cégeket mi felhasználók tettük naggyá. A FreedomXpress üzleti modelljében a felhasználók kapták a kulcs szerepet, hiszen a társaság a network marketinget választotta eszközéül, üzleti platformjainak kiépítéséhez és ennek keretein belül a társaság a teljes forgalmának 66%-át osztja vissza azoknak, akik részt vesznek a divíziói népszerűsítésében.

10 A regisztráció a rendszerhez gyors, egyszerű és ingyenes, csupán egy ajánlói linkre van hozzá szükség. Ezt követően webshopunkban választhatsz vásárlási utalványaink közül, melyek teljes vásárlási értékét a felhasználási szabályzatban leírtak szerint 100%-ban levásárolhatod a társaság e-commerce platformján, a DealKodexen, ahol rengeteg partner számtalan terméke és szolgáltatása vár rád. A partner cégek ingyenesen regisztrálhatják magukat a DealKodexen, cserébe egy általuk felajánlott állandó kedvezményért. Ez a megoldás kölcsönösen előnyös a szolgáltatók és a vásárlók számára egyaránt. A vállalkozások legnagyobb költsége a reklám és marketing költség, melynek bizonytalan a megtérülése. Nálunk díjmentesen juttathatják el ajánlataikat akár több százezer potenciális vásárlóhoz. A vásárlók ezért cserébe pedig a piaci árakhoz képest mindig előnyösebben tudnak vásárolni, garantáltan ellenőrzött és megbízható forrásból. Társaságunk ezzel a Groupon cég sikeres üzleti modelljét integrálta platformjára.

11 Társaságunk minden megvásárolt vásárlási utalvány mellé megadott számú promóciós kreditet ad ajándékba, melyekkel a cég aukciós portálján a Zanguu-n tud licitálni az aukción meghirdetett ismert világmárkák termékeire, annak biztos tudatában, hogy az aukcióra bocsájtott termékek végső vételára sohasem haladhatja meg piaci áruk 10 %-át. Más szóval a Zanguu-n minimum 90% árelőnnyel lehet prémium márkák termékeihez és szolgáltatásaihoz jutni. Ezzel a divízióval a FreedomXpress egy másik sikeres és már bizonyított üzleti modellt integrált a platformjára, az Ebay aukciós webáruház modelljét, mely szintén rengeteg embert vonz és újabb felhasználási lehetőségeket biztosít majd a jövő KODEXA tulajdonosainak, akik a társaság kriptoérméjével akár fizetni is tudnak majd ezeken a platformokon. Az Amazon.com kipróbált és jól működő rendszerét valósítva meg ezzel platformunkon, hiszen az Amazon saját devizájával, az Amazon coinnal teszi lehetővé a kedvezményesebb vásárlást vásárlói számára.

12 A FreedomXpress online platformját olyan divíziókkal fogja folyamatosan bővíteni a társaság, melyek a KODEXA coin árfolyamát és annak stabilitását hivatottak tovább erősíteni. A közösségekben rejlő erőt és érdekeltségi rendszert a társaság saját social media platformjával fogja tudni ennek a tervnek a szolgálatába állítani, illetve saját mobil applikációs fizetési rendszerének fejlesztése és integrálása is tervbe van véve, mely szintén saját kriptoérménk a KODEXA kényelmesebb felhasználását és multifunkcionalitását segíti majd elő.

13 Pre Launch Piacok előszervezése Vezetők kiválasztása Toborzás megkezdése 3Q 2018 Jelenlét 5 országban regisztrált fő elfogadóhely ICO előkészületek 1Q 2019 Hivatalos indulás Bemutatkozik a Zanguu Bemutatkozik a DealKodex Üzleti lendület vétel 3Q Q 2018 Jelenlét 20 országban 300 ezer regisztrált fő elfogadóhely KODEXA tőzsdei bevezetése 15 millio EUR forgalom Jelenlét 100 országban 1 millió regisztrált fő 250 ezer elfogadóhely Social Media integrálás Mobil Applikáció integrálás 100 millio EUR forgalom KODEXA árfolyam : 14-15EUR 1Q Q 2019 Jelenlét 10 országban 100 ezer regisztrált fő elfogadóhely ICO fázis 4Q 2019 *A dián látható adatok és információk csupán a társaság üzleti tervei, azok nem minősülnek üzleti ajánlatnak, a társaságot eredmény és teljesítési kötelem nem terheli Jelenlét 30 országban 600 ezer regisztrált fő elfogadóhely Social Media integrálás Mobil Applikáció integrálás 30 millio EUR forgalom KODEXA árfolyam : 3-5EUR

14 Ha nem voltál ott az Amazon, az Ebay, a Groupon vagy a bitcoin indulásánál, hogy kihasználd a korai felismerők versenyelőnyét, most itt az alkalom, hogy cselekedj és végre ne csak nézd mások sikereit hanem te is részese légy a sikernek! Most megnyitjuk a kaput előtted, hogy együtt közösen alapítsuk meg és legyünk egyenrangú haszonélvezői az internet következő nagy óriásának a FreedomXpress Globalnak! Tanulmányozd át mihamarabb oldalunkon a FreedomXpress jutalék tervét, ahol az iparág jelenleg legtöbbet fizető hibrid-bináris rendszerét alkottuk meg és a társaság globális forgalmának 66 %-át fizetjük ki partnereinknek!

15 Légy az elsők között, használd ki a prelaunch időszak soha vissza nem térő lehetőségeit és promóciós előnyeit, használd ki a prelaunch időszak alatti extra magas kifizetési tervet és lépj be a milliomosok klubjába!

16 Minősülj elsők között a FreedomXpress vezetői rangjaira akár már a prelaunch időszak alatt, vedd át Rolex karórádat és ünnepeljük közös sikereinket az első luxus incentív utazáson, ahová a minősülés már a prelaunch időszakban is lehetséges!

17 Tapasztald meg a network marketing igazi vagyonteremtő erejét, érd el az elnöki és nagyköveti rangokat és élvezd a vele járó életstílust a cégtől kapott saját tulajdonú Mercedes S-osztályban vagy Porscheban és ébredj a cégtől kapott saját tulajdonú luxuslakásodban, ami a te döntéseden múlik, hogy a világ mely részén vásároljuk meg neked!

18 Ez egy egyszer az életben adódó lehetőség, ragadd meg és ne engedd el! A cég jutalék terve és további prezentációk a cég hivatalos weboldaláról érhetők el, tanulmányozd át őket minél hamarabb, kövess minket social media csatornáinkon, hogy mindig a lehető leggyorsabban informálódhass az aktualitásokról és más fontos információkról! Kívánunk sok sikert az üzleted felépítéséhez!

FreedomXpress Global Ltd Official Business Presentation.

FreedomXpress Global Ltd Official Business Presentation. FreedomXpress Global Ltd Official Business Presentation www.freedomxpressglobal.com Tisztelt Olvasó! Büszkén mutatjuk be Önnek a FreedomXpress Global üzleti prezentációját, melyen keresztül most meghívjuk

Részletesebben

FreedomXpress Global Ltd Official Business Presentation.

FreedomXpress Global Ltd Official Business Presentation. FreedomXpress Global Ltd Official Business Presentation www.freedomxpressglobal.com Tisztelt Olvasó! Büszkén mutatjuk be Önnek a FreedomXpress Global üzleti prezentációját, melyen keresztül most meghívjuk

Részletesebben

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK Készen állunk, hogy elvégezzük a fejlesztéseket, és készen állunk, hogy előre lépjünk az elképzelhető legnagyobb lehetőség kiépítésében! GYORS INDULÁSI JUTALMAK 1.

Részletesebben

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ EXP ASSET Az EXP ASSET egy olyan professzionális menedzserekbõl, kereskedõkbõl és elemzõkbõl álló csapat, amely tõkepiaci illetve kriptovaluta-kereskedéssel,

Részletesebben

E-ÜZLETI SZOLGÁLTATÁSOK

E-ÜZLETI SZOLGÁLTATÁSOK E-ÜZLETI SZOLGÁLTATÁSOK Szolgáltatások és alkalmazások Szemán József jozsef.szeman01@gmail.com E-BUSINESS ÉS E-COMMERCE Az Internet megjelenése új lehetőséget teremtett a vállalatok számára Új fajta kommunikációs,

Részletesebben

EGY ÖTLET... MEGVÁLTOZTATHATJA A VILÁGOT ÉS AZ ÖN ÉLETÉT

EGY ÖTLET... MEGVÁLTOZTATHATJA A VILÁGOT ÉS AZ ÖN ÉLETÉT EGY ÖTLET... MEGVÁLTOZTATHATJA A VILÁGOT ÉS AZ ÖN ÉLETÉT FOR EDUCATIONAL & TRAINING PURPOSES Ötletek, amelyek megváltoztatták a világot Ezek az ötletek hatalmas változást hoztak azok életébe, akik kezdettől

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

A KÖZÖSSÉGI MÉDIA HASZNÁLATA AZ INTEGRÁLT KOMMUNIKÁCIÓBAN

A KÖZÖSSÉGI MÉDIA HASZNÁLATA AZ INTEGRÁLT KOMMUNIKÁCIÓBAN A KÖZÖSSÉGI MÉDIA HASZNÁLATA AZ INTEGRÁLT KOMMUNIKÁCIÓBAN Alkalmazások és kreatív marketingmegoldások. Hinora Bálint Hinora Marketing Group hinora.balint@hinora.hu Hinora Marketing Group Magyar tulajdonú,

Részletesebben

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja Minden egyes embernek befektetési lehetőség A SkyWay Capital cég Partner Programja A SkyWay Capital cég Partner Programja - a gyors és növekvő jövedelemhez jutást, valamint a bizalmi és a kölcsönösen előnyös

Részletesebben

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni -

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Green Edge reklámügynökség integrált kommunikációs ügynökség vagyunk a projektek kezelését tervezéstől a kivitelezésig

Részletesebben

E-DiscountGroup. A plusz az plusz

E-DiscountGroup. A plusz az plusz E-DiscountGroup A plusz az plusz Kik vagyunk? E-DiscountGroup Ltd. Hongkong E-DiscountGroup Kft. Magyarország http://www.e-discountgroup.com http://network.e-discountgroup.com Nemzetközi franchise hálózat

Részletesebben

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1<

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1< 1 A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami azon az ötleten alapszik, hogy a Vásárlókat egy törzsvásárlói

Részletesebben

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik!

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig!

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Az iwowwe videokommunikációs cég 25 millió db részvényt bocsájt ki kizárólag üzleti partnerei számára 1$-os garantált árfolyamon! Ez a lukratív

Részletesebben

EGY ÖTLET... MEGVÁLTOZTATHATJA A VILÁGOT ÉS AZ ÖN ÉLETÉT

EGY ÖTLET... MEGVÁLTOZTATHATJA A VILÁGOT ÉS AZ ÖN ÉLETÉT EGY ÖTLET... MEGVÁLTOZTATHATJA A VILÁGOT ÉS AZ ÖN ÉLETÉT FOR EDUCATIONAL & TRAINING PURPOSES Ötletek, amelyek megváltoztatták a világot Ezek az ötletek hatalmas változást hoztak azok életébe, akik kezdettől

Részletesebben

és amiről szó lesz ma este:

és amiről szó lesz ma este: és amiről szó lesz ma este: Ismerje meg az elsők között napjaink egyik legnagyobb e-kereskedelni Projectjét és mindent arról, hogyan kereshet passzív jövedelmet személyes részvétel nélkül vagy hogyan építhet

Részletesebben

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY 2014 nyár Magyarország Március 15 május 15 Stratégia Márka erősítése + Végfelhasználói promóciók Tudatosság a választás során, a végfelhasználói kampány terjesztése + A

Részletesebben

Webáruházak és a marketing Az e-kereskedelem új trendjei. Milyen webáruházat építsünk 2014-ben? Webáruház-forgalomnövelés Facebookkal.

Webáruházak és a marketing Az e-kereskedelem új trendjei. Milyen webáruházat építsünk 2014-ben? Webáruház-forgalomnövelés Facebookkal. Webáruházak és a marketing Az e-kereskedelem új trendjei. Milyen webáruházat építsünk 2014-ben? Webáruház-forgalomnövelés Facebookkal. Hogyan építsünk, szegmentáljuk és növeljünk adatbázist? Miért szükséges

Részletesebben

A hűségidő újraértelmezése. Loyalty és perszonál programok mobilalapon.

A hűségidő újraértelmezése. Loyalty és perszonál programok mobilalapon. A hűségidő újraértelmezése. Loyalty és perszonál programok mobilalapon. Garai Tímea, Segítségünkkel globális méretű B2C márkák és webáruházak építenek adat alapú vásárlói hűségprogramokat. #data-driven

Részletesebben

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER 1. Csatlakozás az egészségklub tagsági rendszerhez Kettő lehetőség van a juttatás programban való részvételre. a) Klubtag (ingyenes regisztráció) b) Vállalkozói klubtag

Részletesebben

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os A Freeway To Success hasonlóan gondolkodó vállalkozók csapata, amely azért működik együtt, hogy tagjainak biztosítsa a vagyonteremtéshez szükséges eszközöket és információkat. A Freeway To üzlettulajdonosokból,

Részletesebben

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat:

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat: Oldal 1 / 11 Üzletszabályzat: Köszönjük, hogy megtisztelt minket a bizalmával, és regisztrált a G4 Partner Klubba. Az G4 Üzletszabályzat (továbbiakban Üzletszabályzat) célja, hogy tájékoztatást nyújtson

Részletesebben

árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing

árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing Évente a legtöbb milliomost adja, pl. Amway, Tupperware,... Ragadja

Részletesebben

Üzleti siker neked.gyorsan.

Üzleti siker neked.gyorsan. Hálózati bemutató Üzleti siker neked.gyorsan. A Wenyard a Játék, Kerseskedés és Hálózatépítés. A leg nagylelkűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Az Aréna egy pénzügyi játék haladó

Részletesebben

Kezdjen árulni a Catawiki online árverésein!

Kezdjen árulni a Catawiki online árverésein! Kezdjen árulni a Catawiki online árverésein! Hogyan kezdhet a Catawikin árulni www.catawiki.hu/signup Mi a Catawiki? A Catawiki a világ leggyorsabban növekvő online aukciósháza. Weboldalunk olyan embereket

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

MARKETINGTERV KLIENS (K)

MARKETINGTERV KLIENS (K) MARKETINGTERV KLIENS (K) A honlapon való beregisztrálás pillanatától bárki tanulmányozhatja a személyes irodában elhelyezett információkat, megismerkedhet a SkyWay technológiájával, kérdéseket tehet fel

Részletesebben

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ)

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Tudósokból, orvosokból, komoly technikai szakemberekből, profi hálózatépítőkből álló csapat Nagyon komoly tudományos háttér, csúcstechnológia, magas

Részletesebben

A kutatás időtartama: 2013. március

A kutatás időtartama: 2013. március 1 A kutatás célja a Magyarországon működő, rendszeresen frissített termékkínálattal rendelkező, online kiskereskedelemmel foglalkozó cégek működésének vizsgálata. A kutatás célcsoportjának kiválasztása:

Részletesebben

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne.

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne. Ön hallott már róla? Több, mint 2.300.000 tag regisztrált már, és még tart az elő regisztráció. Az Alexa oldalán a TOPON VAN. ( Az Alexa egy cég, ami megmutatja a weboldalak látogatottságát.) A WAZZUB

Részletesebben

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével.

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Lukács Ádám József Piac & Profit 2014.09.24. Lukács Ádám József Online Marketing Specialista Ügynökség ATL BTL ONLINE KREATÍV PRODUKCIÓS GYÁRTÁS

Részletesebben

Copyright 2012, Oracle and/or its affiliates. All rights reserved.

Copyright 2012, Oracle and/or its affiliates. All rights reserved. 1 Oracle Felhő Alkalmazások: Gyorsabb eredmények alacsonyabb kockázattal Biber Attila Igazgató Alkalmazások Divízió 2 M I L L I Á RD 4 1 PERC MINDEN 5 PERCBŐL 5 6 Ember használ mobilt 7 FELHŐ SZOLGÁLTATÁS

Részletesebben

FreedomXpress Global Ltd. Üzleti Tájékoztató Kereskedők részére.

FreedomXpress Global Ltd. Üzleti Tájékoztató Kereskedők részére. FreedomXpress Global Ltd. Üzleti Tájékoztató Kereskedők részére www.freedomxpressglobal.com Tisztelt Olvasó! Meggyőződésünk, hogy a jó üzleti kapcsolatok alapja a bizalom, mely hídként köti össze a feleket

Részletesebben

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés 1 Kompenzációs Terv Shopping Center Network Central LTD A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami

Részletesebben

Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami

Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami Puebla Előnyök Háza Szövetkezet Magyar cég, magyar igényekre szabva 5 sikeres év 32 fajta utalvány Saját utalványtőzsde 14.000 elfogadóhely

Részletesebben

Indítsd el az üzleted

Indítsd el az üzleted Indítsd el az üzleted 1 Építsd fel a stratégiád A következő oldalakon adunk neked egy induló tervet. Kövesd a lépéseket. Légy türelmes, és ne add fel. Csak a kemény munka hoz eredményt. Minden üzlet magja

Részletesebben

Üzleti siker Neked. Gyorsan.

Üzleti siker Neked. Gyorsan. Prezentáció Üzleti siker Neked. Gyorsan. A WENYARD Játék, Kereskedés és Hálózatépítés. A legbőkezűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Egy pénzügyi ügyességi játék: Virtuális kereskedési

Részletesebben

Okos parkolás az élhető városokért. S o m o g y i Z s o l t

Okos parkolás az élhető városokért. S o m o g y i Z s o l t Okos parkolás az élhető városokért S o m o g y i Z s o l t A városi mobilitás az egész világon változik, ennek hátterében 4 fő trendet azonosítottunk 1 2 3 4 INGÁZÓK ÉLHETŐ VÁROS ELEKTROMOS AUTÓZÁS KÖZÖSSÉGI

Részletesebben

DIGITÁLIS MÉRÉSEK A SZÁLLODAIPARBAN

DIGITÁLIS MÉRÉSEK A SZÁLLODAIPARBAN DIGITÁLIS MÉRÉSEK A SZÁLLODAIPARBAN AVAGY MIÉRT NEM CSAK A SZÁLLODAI ECOMMERCE MANAGERNEK KELL EZZEL FOGLALKOZNI? MSZÉSZ Közgyűlés Danubius Hotel Gellért, Budapest, 2017.04.06. nora.toth@intren.hu INTREN-RŐL

Részletesebben

A BITCOIN SIKERTÖRTÉNETE

A BITCOIN SIKERTÖRTÉNETE A BITCOIN SIKERTÖRTÉNETE 1.400 1.200 1.000 800 600 400 200 BITCOIN ÁRFOLYAM VÁLTOZÁS Egy férfi 27$-ért vásárolt bitcoin, meg is feledkezett róla Aztán mikor megnézte kiderült, hogy 886.000$-t ér... Vett

Részletesebben

Hirdetmény. a Bak és Vidéke Takarékszövetkezet. Kártyaelfogadásra vonatkozó díjai és költségei. Érvényes: 2013. április 01-től

Hirdetmény. a Bak és Vidéke Takarékszövetkezet. Kártyaelfogadásra vonatkozó díjai és költségei. Érvényes: 2013. április 01-től Hirdetmény a Bak és Vidéke Takarékszövetkezet Kártyaelfogadásra vonatkozó díjai és költségei Közzététel: 2013.03.14 Takarékszövetkezetünk vállalati ügyfelei részére Kártyaelfogadói Szerződés alapján bankkártya

Részletesebben

ÚJ DIGITÁLIS UTAKON KISS LÁSZLÓ FŐSZERKESZTŐ

ÚJ DIGITÁLIS UTAKON KISS LÁSZLÓ FŐSZERKESZTŐ ÚJ DIGITÁLIS UTAKON KISS LÁSZLÓ FŐSZERKESZTŐ PIACI ÁTTEKINTÉS A MATESZ 2016. IV. negyedéves adatai alapján az alábbi napilapoknak van digitális kiadása Az Észak-Magyarország, a Kelet- Magyarország és a

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Kontakt Répási Erna Neo Interactive Telefon: +36 1 789 5000 Mobil: +36 70 369 0729 E-mail: repasi.erna@neo-interactive.hu www.szabadpentek.hu

Részletesebben

Mobile Hungary, Kezedben az életed, Budapest, október 18. Hotel Helia. A tények makacs dolgok! Mobilfelhasználók számokban Pintér Róbert

Mobile Hungary, Kezedben az életed, Budapest, október 18. Hotel Helia. A tények makacs dolgok! Mobilfelhasználók számokban Pintér Róbert Mobile Hungary, Kezedben az életed, Budapest, 2017. október 18. Hotel Helia A tények makacs dolgok! Mobilfelhasználók számokban Pintér Róbert Felhasználók az okoscsatornában 2 Mindenekelőtt a felnőtt magyar

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Az Internetes Vásárlás

Részletesebben

Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések

Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések 1. Mit tartalmaz az értékcsomag? - Az Ön által kiválasztott elő fizetési idő szak korlátlan hozzáférést biztosít több száz vállalkozási képzéshez - Élő szemináriumra

Részletesebben

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag Karácsonykor mindenkinek égeti a zsebét néhány ezer vagy tízezer forint, amit muszáj elkölteni ajándékra! Ne feledd! Ilyenkor az emberek sokkal fogékonyabbak a vásárlási ajánlatokra! Most még van időd

Részletesebben

Prezentációs Kézikönyv

Prezentációs Kézikönyv Prezentációs Kézikönyv A Termékekről Az MXU üzletben, csupán az erőteljes termékcsomagunkon keresztül is elérheted az ÁLOMÉLETEET, amely James Lee Valentine (JLV), és a My Xtreme Upliftment MXU (az Én

Részletesebben

Erős vs. gyenge forint

Erős vs. gyenge forint 2010 február 15. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Give 1/5 Give 2/5 Mérték Give 3/5 Give 4/5 Give 5/5 Naponta halljuk a hírekben, hogy most épp gyengült vagy erősödött a forint, hogyan

Részletesebben

E-kereskedelmi kommunikáció és marketing automatizáció. Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva

E-kereskedelmi kommunikáció és marketing automatizáció. Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva E-kereskedelmi kommunikáció és marketing automatizáció Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva E-kereskedelmi trendek Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva Klikkmánia - We understand, We

Részletesebben

Argent Global Network céget

Argent Global Network céget Bemutatjuk az Argent Global Network céget Az Argent Global Network cég Belize-ben regisztrált vállalat, amely sikeresen párosítja egy profi network marketingesekből álló nemzetközi csapat tapasztalait.

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Tavalyi évben először

Részletesebben

ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM. Készítette Borbola Péter

ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM. Készítette Borbola Péter ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM Készítette Borbola Péter EGY KIS IDÉZET A kereskedelem a hálón kezdetben lehet,hogy veszteséges lesz, de biztosan azzá fog válni, ha nem kerül oda! Esther Dyson TÉMAKÖRÖK, TARTALOM

Részletesebben

EGY ONLINE CÉG SIKERES ÉRTÉKESÍTÉSE A HABOSTORTA.HU PÉLDÁJA

EGY ONLINE CÉG SIKERES ÉRTÉKESÍTÉSE A HABOSTORTA.HU PÉLDÁJA EGY ONLINE CÉG SIKERES ÉRTÉKESÍTÉSE A HABOSTORTA.HU PÉLDÁJA NAGY KÁLMÁN ügyvezető igazgató CONCORDE VÁLLALATI PÉNZÜGYEK KFT. Alkotás Point Irodaház 1123 Budapest Alkotás utca 50. Telefon: 06 1 489-2310

Részletesebben

E-Beszerzés sikertényezői

E-Beszerzés sikertényezői E-Beszerzés sikertényezői Szomor László és S.Farkas Imre 1 Tartalom Az elektronikus beszerzés módjai Logisztikai webáruház a www.zenitkft.hu www.zenitkft.hu sikertényezői Logisztika Portálban rejlő lehetőségek

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Koncepció Az őszi Internetes Vásárlás Napja az e-kereskedők és az online vásárlók közös mozgalma, immár 7. éve. Most közösen

Részletesebben

A jövő cégei. KBC Equitas Befektetési klub, Cinkotai Norbert, Somi András, CIIA

A jövő cégei. KBC Equitas Befektetési klub, Cinkotai Norbert, Somi András, CIIA A jövő cégei KBC Equitas Befektetési klub, 2016.11.08. Cinkotai Norbert, Somi András, CIIA Bármely kellőképpen fejlett technológia megkülönböztethetetlen a varázslattól. Arthur C. Clarke Forrás: Tullett

Részletesebben

SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei. Marketing terv / Kompenzációs terv

SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei. Marketing terv / Kompenzációs terv SCNet International LTD./ 1 SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei Marketing terv / Kompenzációs terv SCnet International Ltd. (a továbbiakban, mint SCnet) egy multinacionális (nemzetközi),

Részletesebben

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak.

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. KOMPENZÁCIÓSTERV 2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. OPN Kompenzációs Terv Az OPN kompenzációs

Részletesebben

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..)

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..) Megbízási szerződés A szerződést kötő felek, egyrészről: Név: Metz István ev. Székhely: 7130. Tolna, Deák F. u. 69. Adószám: 74358302-1-37 Nemzetközi adószám: HU74358302 Nyilvántartási szám: 39417096 Bankszámlaszám:

Részletesebben

Mokos Borklubtagsági Program Szabályzat

Mokos Borklubtagsági Program Szabályzat tagsági Program Szabályzat (Érvényes: 2019.03.25-től) Kedves leendő Tag! Töltse ki alábbi regisztrációs lapunkat, hogy Ön is csatlakozhasson a hoz. Minden kedves vásárlónk, aki legalább 25.000,- forint

Részletesebben

Kriptovaluták és a kereskedelem kapcsolata március 21. Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

Kriptovaluták és a kereskedelem kapcsolata március 21. Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara COIN BROKER G Y A K O R L A T I T U D Á S E L S Ő K É Z B Ő L Kriptovaluták és a kereskedelem kapcsolata 2018. március 21. Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Bemutatkozás COIN BROKER Pataki Gábor 1993-ban

Részletesebben

KÖZÖSSÉG ÉRTÉK KISZÁMÍTHATÓSÁG

KÖZÖSSÉG ÉRTÉK KISZÁMÍTHATÓSÁG KÖZÖSSÉG ÉRTÉK KISZÁMÍTHATÓSÁG Lavylites Ltd. 6 th Floor 25 Farringdon Street, London, EC4A 4AB Copyright by LAVYL ROYAL Ltd. A LAVYLITES KÖZÖSSÉGÉBEN Tiszteljük a Természetet és hálával fogadjuk ajándékait.

Részletesebben

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon Marketing Marketinget gyakran tekintik mint a munka létrehozása, a termékek és szolgáltatások promóciója és szállítása az egyéni fogyasztók vagy más cégek, az úgynevezett üzleti ügyfelek számára. (A legrövidebb

Részletesebben

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány offline kampány fogadalom kampány Előkészítő kampányok Felvezető kampány Karácsonyi kampány 18 nap karácsonyig 17 / 18 nap az offline vásárlásig 13 nap az online szállítási határidőig Karácsony 2017 Közösségi

Részletesebben

Smart Destination. Szentgotthárd,

Smart Destination. Szentgotthárd, Smart Destination Szentgotthárd, 2017.05.22 Ami ma nem smart, az nem igazán sexy Smart City koncepció A helyi lakosság életminőségének javítását szolgálja egy-egy település innovatív, jórészt digitális

Részletesebben

Az online platform, amely összeköti Európát.

Az online platform, amely összeköti Európát. Az online platform, amely összeköti Európát. Az élelmiszer-ágazati portál: foodsolution.info Hozzáadott érték a beszerzéshez. Használja a foodsolution.info oldalt beszerzéshez, termékfejlesztéshez, benchmarkinghoz,

Részletesebben

Webáruházak forgalmának alakulása 2001-2010

Webáruházak forgalmának alakulása 2001-2010 PartnerBolt Webáruházak forgalmának alakulása 2001-2010 Forrás: GKIeNet Kft. Miben tud segíteni egy webáruház? Új értékesítési csatorna, olyan vevőket tudunk elérni vele akiket eddig nem A meglévő vevőket

Részletesebben

Miről fogunk ma beszélni? től ig

Miről fogunk ma beszélni? től ig Miről fogunk ma beszélni? Időszak: Milyen okunk van találkozni a vásárlókkal Termék promóció Februárban Platina toborzó program Újra aktiválási program Passion Utazás Super Star program Februári oktatások

Részletesebben

Vállalatok és a tőzsde

Vállalatok és a tőzsde Vállalatok és a tőzsde 1. Az ötlet - garázscégek Vállalatok életpályája és finanszírozásuk 1976-ban Steve Jobs és Steve Wozniak Jobs szüleinek garázsában szerelték össze az első 50 darab Apple-számítógépet,

Részletesebben

A jelentésről. Az egyetlen CEE online piaci körképét bemutató részletes kutatási anyag.

A jelentésről. Az egyetlen CEE online piaci körképét bemutató részletes kutatási anyag. A jelentésről Az egyetlen CEE online piaci körképét bemutató részletes kutatási anyag. Több mint 1000 nyomtatott példány kerül terjesztésre az online piac legfontosabb döntéshozói között. A digitális kiadást

Részletesebben

A Qpocket egy mobileszközökre optimalizált kupon applikáció

A Qpocket egy mobileszközökre optimalizált kupon applikáció A egy mobileszközökre optimalizált kupon applikáció A papíralapú kuponfüzetet váltja ki és teljesen eltér az eddig megszokott letölthető és web alapú kuponoktól is. A legfontosabb jellemzője, hogy a mobileszközökre

Részletesebben

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást?

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Webáruház elemzés Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Tudatos e-kereskedelem (üzleti terv tervezés profi kivitelezés / mérés tesztelés elemzés optimalizálás) Internetes vásárlás támogatása, népszerűsítése,

Részletesebben

MÁRCIUS FONTOSABB től ig

MÁRCIUS FONTOSABB től ig HELLO MÁRCIUS MÁRCIUS FONTOSABB DÁTUMAI: Március 8. Nemzetközi Nőnap Március 20. A boldogság világnapja Március 22. A víz világnapja Március 24. A TBC elleni küzdelem világnapja MIT IS AJÁNLHATUNK VÁSÁRLÓINKNAK?

Részletesebben

Dynamic Start Program (DSP)

Dynamic Start Program (DSP) Áttekintés/ A Dynamic Start Program (DSP) - Különböző DSP csomagok közül lehet választani, melyek különböző termékekkel és eltérő DP, PV és SV értékekkel rendelkeznek. - A DSP csomagok csak és kizárólag

Részletesebben

Hogyan lehet pénzt termelni a mobilfizetéssel?

Hogyan lehet pénzt termelni a mobilfizetéssel? Turzó Ádám Pál elemző Hogyan lehet pénzt termelni a mobilfizetéssel? Üzleti modellek a technológia mögött 2014. November 12. Budapest Amiről szó lesz Globális mobilfizetési piac mérete Magyar fizetési

Részletesebben

A marketing új koncepciói. Dr. Petruska Ildikó

A marketing új koncepciói. Dr. Petruska Ildikó A marketing új koncepciói Értékorientáció (értékvezérelt marketing) A vevő nem terméket akar vásárolni, hanem problémamegoldást Szükségletkielégítő hasznosság Gyakorlati Társadalmi Érzelmi 3 A vevő problémája

Részletesebben

Promóciók június ig

Promóciók június ig Promóciók 2019 június 2019.05.28 2019.06.26ig JÚNIUS 2019 Beléptetési Program ÚJ tanácsadóknak Vásárolj bármilyen TIENS terméket Regisztrációd ingyenes + 3db szórólap (választásod szerint) 100 BV bronz

Részletesebben

Reálszisztéma Csoport

Reálszisztéma Csoport Reálszisztéma Csoport Értékpapír-forgalmazó és Befektető Zrt. 1053 Budapest, Kossuth L. u. 4 - Városház u. 1. Befektetési Alapkezelő Zrt. Autó Buda Toyota márkakereskedés Autó Buda Lexus márkakereskedés

Részletesebben

FairShares Lab NEWSLETTER #3

FairShares Lab NEWSLETTER #3 -2018- NEWSLETTER #3 Platform -egy weboldal, de SOKKAL TÖBB annál! Az eszéki tréning során mutatta be a magyar partner a Platformot. Az E-learning és kommunikációs eszköz tulajdonképpen egy weboldal, de

Részletesebben

Általános média ajánlat

Általános média ajánlat Általános média ajánlat 2010 Bemutatkozás A Bookline Magyarország legnagyobb online áruháza, ahol a több százezer könyv mellett széles a választék CD-kből, DVD-kből, játékokból, műszaki cikkekből és drogériai

Részletesebben

LEHETŐSÉG 19/03/2013

LEHETŐSÉG 19/03/2013 LEHETŐSÉG OPN Kompenzációs Terv Az OPN Kompenzációs Terv 5 bevételi forrást foglal magában: 1. Közvetlen Értékesítési Bónusz 2. Hálózati Csapatbónusz 3. Követő Bónusz 4. Gyorsasági Bónusz 5. Vezetői Alap

Részletesebben

7 milliárd ember él a Földön

7 milliárd ember él a Földön 7 milliárd ember él a Földön Ezeknek az embereknek a szükségleteik kielégítéséhez PÉNZRE van szüksége ADÓ BETEGBIZTOSÍTÁS NYUGDÍJ ismert fogalmak.. Belegondoltál már valaha a működésükbe??? azzal, hogy

Részletesebben

Safebrand a magyar termékekért

Safebrand a magyar termékekért Safebrand a magyar termékekért 1.2 milliárd internet felhasználó okostelefont és/vagy tablet-et is használ 10%-át olyan támogató alkalmazások használatával töltik, mint például a vonalkódolvasó alkalmazások*

Részletesebben

Általános médiaajánlat. Egyedi ajánlatkérés: sales@cemp.hu Érvényes 2009. okt. 1-től visszavonásig.

Általános médiaajánlat. Egyedi ajánlatkérés: sales@cemp.hu Érvényes 2009. okt. 1-től visszavonásig. Általános médiaajánlat Bemutatkozás A Bookline Magyarország legnagyobb online áruháza, ahol a több százezer könyv mellett széles a választék CD-kből, DVD-kből, játékokból, műszaki cikkekből és drogériai

Részletesebben

MEGTAKARíTÁSI SZÁMLA (bankfiókban és a OTPdirekt szolgáltatáson keresztül nyitott számla) JUNIOR SZÁMLA (bankfiókban) 0.65% < % 1.20% 0.

MEGTAKARíTÁSI SZÁMLA (bankfiókban és a OTPdirekt szolgáltatáson keresztül nyitott számla) JUNIOR SZÁMLA (bankfiókban) 0.65% < % 1.20% 0. Kamatlábak Folyószámla Junior számla Megtakarítási számla Betétek OTP Sincron csomag MAGÁNSZEMÉLYEK 2017. December 11. FOLYÓSZÁMLA (bankfiókban és a szolgáltatáson keresztül nyitott számla) JUNIOR SZÁMLA

Részletesebben

ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ

ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ KUTATÁSI ÖSSZEFOGLALÓ 2016/III. 2016 GKI Digital Kutató és Tanácsadó Kft. & Naspers OCS Hungary Kft. Minden jog fenntartva! A KUTATÁS 2016-OS MENETRENDJE I. forduló

Részletesebben

MÁRKAÉPÍTÉS A JÓ MÁRKA

MÁRKAÉPÍTÉS A JÓ MÁRKA MÁRKAÉPÍTÉS A JÓ MÁRKA Hogyan érhető el, hogy egy márka csillaga magasra emelkedjen és ott is maradjon minél tovább? !7!!! 7 dolog kell hozzá 1. A jó márkának küldetése van Jó dolog olyan márkát építeni,

Részletesebben

A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a

A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a 365 365 A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a tökéletesre való törekvésünket: Legyen a partnerünk,

Részletesebben

Marketing automatizáció: Hol tart a ShopBuilder, hova szeretnénk eljutni?

Marketing automatizáció: Hol tart a ShopBuilder, hova szeretnénk eljutni? Marketing automatizáció: Hol tart a ShopBuilder, hova szeretnénk eljutni? Sztípity Róbert Szek.Org Meetup - 2016. november 14. Shop.Builder számokban 1997-óta működik, 2000 óta sárga háttéren 330.229 regisztrált

Részletesebben

ONLINE VÁSÁRLÓ PERSZÓNÁK szeptember 25

ONLINE VÁSÁRLÓ PERSZÓNÁK szeptember 25 ONLINE VÁSÁRLÓ PERSZÓNÁK 1 2017. szeptember 25 ONLINE VÁSÁRLÁS SZÁMOKBAN hetente többször 3% Vásárolt az interneten az elmúlt egy évben* Online vásárláshoz használt eszköz havonta egy vagy néhány alkalommal

Részletesebben

Szigorodtak a hitel-felvétel feltételei

Szigorodtak a hitel-felvétel feltételei 2010 március 22. Flag 0 Értékelés kiválasztása értékelve Mérték Még nincs 1/5 2/5 3/5 4/5 5/5 Az elmúlt egy-két évben jelentősen megemelkedtek a devizahitelek törlesztőrészletei, de a forint alapú hitelek

Részletesebben

Érvényes április május 26. Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók

Érvényes április május 26. Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók 2017. ZINC and május its influence - Termékpromóció on human body Érvényes 2017. április 27 2017. május 26 Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók Új Tanácsadók Csatlakozása Új ZINC

Részletesebben

www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés

www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés Mi mozgatja életünket? Mik azok az alapvető gondolatok, amelyek a mindennapok során motiválnak bennünket? Mit tudunk tenni annak érdekében, hogy könnyebben

Részletesebben

Mit nyer a Tipzone használatával?

Mit nyer a Tipzone használatával? Ha jelen van vállalkozása a tipzone.hu oldalon, akkor üzlete vagy szolgáltatása népszerűsítéséhez kap korszerű internetes kelléket. A Tipzone modern közösségi funkciókkal is rendelkező, értékesítést támogató

Részletesebben

Digitális szegmensek. Kurucz Imre NRC Marketingkutató

Digitális szegmensek. Kurucz Imre NRC Marketingkutató Digitális szegmensek Kurucz Imre NRC Marketingkutató 20161 május Három szegmens a 15-59 éves lakosságon belül Digitális analfabéták nem használják az internetet, így (szinte) teljesen kívül rekednek a

Részletesebben

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv One-Line-Online The Green Line Marketing Terv Globális Üzlet One-Line-Online Marketing Terv One-Line-Online Marketing Terv Köszöntünk Ebben a füzetben megismerkedhetsz a One-Line-Online The Green Line

Részletesebben

A világ legkisebb bankfiókja

A világ legkisebb bankfiókja A világ legkisebb bankfiókja 1. Mobilbank - a folyamatos fejlődés története 2. Mit hoz a holnap? 3. A mobilfizetésről röviden 4. Együttműködési modellek Tartalom 5. Egy működő hazai példa és tanulságai

Részletesebben