A NASGO én indult el világhódító útjára.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára."

Átírás

1 Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott gyakorlati módszerekkel. NASGO-n virtuális cégekkel és virtuális belső fizető eszközzel (WFO) folyik a kereskedés. A játék hasonlóan működik, mint egy Repülőgép vagy Forma-1-es szimulátor, ahol virtuális környezetben lehet valós eseményeket leképezni. A NASGO azon kívül, hogy játszva fejleszti pénzügyi kultúrádat, komoly összeget tudsz vele keresni euróban. A játék használatához nem szükséges tőzsdei ismerettel rendelkezned. A virtuális tőzsde bevezetését több éves szoftverfejlesztő munka előzte meg. Elérhetőség: A NASGO én indult el világhódító útjára. Az árfolyamokat a belső kereslet és kínálat határozza meg. Kiknek ajánljuk: azoknak, akik szeretnek játszani, akik szeretnének tőzsdézni, de nem akarják a saját vagyonukat kockáztatni, azoknak is, akik munkájuk révén kiemelkedő bevételre akarnak gyorsan szert tenni és azoknak is, akik egy új világ trend elterjesztésében aktívan részt akarnak venni.

2 Tagság NASGO szoftver használatához Wenyard tagnak kell lenned. Egyszeri alacsony díj megfizetésével megkapod a szoftverek használatának a jogát, a tőzsdei kereskedés lehetőségét és egy fantasztikus ajánlói rendszert. Tagsági lehetőségek: 1.) Játékosok. Ebben az esetben saját befektetett összegeddel tudsz kereskedni. Kereskedés már 100 eurótól. (saját befektetett összeg) Ajánló munkatársak. Ebben az esetben lehetőséged van az összes bónusz megszerzésére. Kereskedés már 100 eurótól. (saját befektetett összeg) Üzletszerzési jutalékaid azonnal jóváíródnak. (kivehető összeg). WFO = Wenyard Future Option. (belső fizető eszköz). A WFO-kal lehet kereskedni a NASGO-ban. Elérhetőség: Tagságod megszerzése után azonnal elkezdheted a munkát az ajánlói rendszerben és a tőzsdei kereskedést. Különböző tagságok közül tudsz választani. Mindegyik tagság tartalmaz We-érméket (WFO)-kat és a szoftverek használatának a jogát. Játékosok: saját tőkével kereskednek. Ajánló munkatársak: WFO-kal, a Wenyard és Mandatory accountban elhelyezett összegekkel kereskednek. Termékcsomagok: Bónuszok Broker Bónuszok Pro Broker Bónuszok Exec Broker We érme 95 WFO We érme 295 WFO We érme 795 WFO Termék Maximum Termék Maximum Termék Maximum Visszatérő 25 % Visszatérő 50 % Visszatérő 75 % Egyvonalas 75 euró Egyvonalas 250 euró Egyvonalas euró Követő Nincs Követő 10 % - 20 % 10 % Követő 10% - 20 % 10 % Mandatory 10 euró Mandatory 30 euró Mandatory 80 euró A befizetett összegért cserébe megkapod a jogot a Wenyard és a NASGO szoftverek használatára és ajánlói rendszerben való részvételre és a bónuszok megszerzésére.

3 Ajánlói rendszer Négy különböző típusú bónusz megszerzésére vagy jogosult a Wenyard rendszerben: 1.) Szerzési bónuszokat euróban fizeti a Wenyard. (Product, Matching és Recurring bónusz) 2.) Oneliner bónuszokat WFO-ban kapod meg. Szerzési jutalékra és WFO-ra, akkor vagy jogosult, ha minden héten 10 euró értékben megvásárolod az aktivitásodat. A 10 euróért szintén WFO-t kapsz, amit befektethetsz a virtuális tőzsdén. Ezzel a Wenyard folyamatosan a tagságát vásárlóként (játékosként) lépteti fel. Szerzési jutaléknak (Product, Matching és Recurring bónuszt) a 70% - a Wenyard accountba, a 30% - a Mandatory accountba kerül jóváírásra. Wenyard account (70%) : azonnal felhasználható, kivehető. Mandatrory account (30%): azonnal befektethető a virtuális tőzsdén. A bónuszok jóváírásának feltételei: Szükséged van egy-egy személyes csatlakoztatásra mindkét lábadon. (jobb és a bal lábon). A bináris pontok folyamatosan gyűlnek teljes mélységből amíg aktív vagy. Figyelj a heti aktivitásodra! Amennyiben nem vagy aktív nem kapsz jutalékot és a csoport után pontértékeket. Termékbónusz. (bináris bónusz) Az új szponzoráltjaid a bal vagy jobb lábadra kerülnek attól függően, hogy melyik ágadra regisztrálod őket. A pontértékek teljes mélységből összeadódnak és hat hónapig nem törlődnek Bróker : 95 pont Pro Bróker : 295 pont Executive Bróker: 795 pont Bináris Fa felépítése Bal láb: Forgalom : 70% vagy 30% TE Jobb láb. Forgalom: 70% vagy 30% 1 2 Kifizetés 400 pontonként pont pont 4 A pontértékek teljes mélységből összeadódnak

4 Termékbónusz. (bináris bónusz) Minden új szponzorált személy után pontot kapsz. A Bróker után 95 pontot a Pro Bróker után 295 pontot és az Executive Bróker után 795 pontot kapsz teljes mélységből. (az ajándék emberek után is) A kifizetésre a teljesítmény függvényében kerül sor. A gyengébbik lábadon elegendő a csoport forgalom egy harmada. A kifizetés 400-as egységekben történik. Gyengébb lábadon 134 pontnak az erősebbik lábadon 266 pontnak kell lennie. Minden 400 pont után kb. 40 kerül azonnal jóváírásra. A pontok 6 hónapig megmaradnak, ha esetleg az egyik lábadon még nem lenne meg a kívánt teljesítmény. A teljesítmény és a bónuszok nem vesznek el, ha aktív vagy. A lépcsőfok értéke változó. Jelenleg között mozog. Kifizetés euróban történik. Követő Bónusz. (Broker csomag esetén nem vagy erre a bónuszra jogosult!) A Követő Bónuszt azért hozta létre a Wenyard, hogy motiváljanak téged. Tedd sikeressé a személyesen szponzoráltjaidat és az ő embereit is. Ne hagyd magukra az embereket. Segíts és tanítsd őket! Ha 3 embert szponzorálsz, akkor 10%-ot kapsz a közvetlen munkatársaid bónuszából. (csak Product Bónusz után). Ha 6 embert szponzorálsz, akkor 20%-ot kapsz a közvetlen munkatársaid bónuszából. (csak Product Bónusz után). Ha 9 embert szponzorálsz, akkor 20%-ot kapsz a közvetlen munkatársaid bónuszából. Továbbá az ő általuk szponzorált emberek jutalékából is 10%-ot kapsz. (csak Product Bónusz után). Csapatodban mindenki a teljes 100%-nyi jutalékát megkapja. A Te Követő Bónuszodat a Wenyard fizeti ki, anélkül, hogy levonná a tagok bónuszából! Kifizetés euróban történik. Egyvonalas Bónusz. (A világon egyedülálló. Azonnali passzív jövedelem ) Amikor beregisztráltál a Oneliner tagok számát rögtön elkezdi a rendszer számolni. Aki a világon utánad regisztrál be a Wenyard rendszerébe az beleszámít a Oneliner létszámába. Magasabb szintre úgy tudsz kvalifikálni, hogy több embernek ajánlod a Wenyard lehetőségét és Executive Bróker csomaggal rendelkezel. Egyedülálló módon tudsz részesedni a világon utánad beregisztrált tagok után. Egyszer kell teljesítened a feltételeket és utána minden héten jóváírásra kerül vasárnap este a Oneliner bónusz. Egyedüli feltétel, hogy aktív légy. Kifizetés WFO-ban.

5 Oneliner bónusz kifizetési táblázata. (heti kifizetés) Tagok világ összes ország Frontvonal Teljesítmény bináris fa Szükséges csomag WFO kifizetés/hét Level Broker 5 Level Broker 50 Level Broker 75 Level Pro Broker 100 Level Pro Broker 250 Level Executive Broker 500 Level Executive Broker 750 Level Executive Broker Level Executive Broker Level Executive Broker Level Executive Broker Level Executive Broker Level Executive Broker Visszatérő Bónusz. (passzív jövedelem a kereskedések után) A Wenyard a virtuális tőzsdén a teljes csoportod után minden eladási megbízásból közvetítői költséget von le. Eladás után 4% kerül levonásra. Ezen költségek 75%-a egy alapba kerül, ami havonta visszaosztásra kerül a Wenyard tagoknak. A maradék a cég haszna. A Recurring bónuszt a termékcsomagod alapján kapod meg. Bróker 25%, Pro Broker 50% Executive Broker 100%. Kifizetés havonta euróban történik. A kereskedések után járó igazi passzív jövedelem a teljes bináris fádban lévő tagok után. Lendületi Bónusz Kezdj nagy lendülettel! Az első 72 órában, amikor beregisztrálsz valakit, akkor ugyanannyi WFO-t fogsz kapni, mint a szponzoráltad. Kapsz plusz napokat is, amivel a kezdeti 72 órát tudod meghosszabbítani. Virtuális tőzsde befektetési szabályai és stratégiája: Saját tőkéből, a Wenyard és NASGO account jutalékodból befektetett összegekre nem vonatkozik a 30 napos zárolási szabály. A WFO-ra és a Mandatory accountból vásárolt részvényekre 30 napos lekötési szabály érvényes. WFO-kat (ideiglenes) a Wenyard fekteti be minden alkalommal, amikor új cég kerül bevezetésre a tőzsdén. Mandatory accountban lévő összegeket mindenki saját maga azonnal befektetheti a virtuális tőzsdén. Befektetési stratégia: szakember által kidolgozott matematikai modellel dolgozunk. Egyszerű és biztonságos.

6 Product, Matching és a Oneliner bónusz a termékcsomagok értékesítése után kifizetett bónuszok. Recurring bónusz a NASGO-ban a részvények eladásai után kifizetett bónusz, amely független a hálózatépítéstől. Termékcsomag díjai 95, 295, 795 WFO 10, 30, 80 Kifizetés 100 % Saját tőke WFO Heti aktivitás Mandatory Account Oneliner bónusz 30% Oneliner Product Matching Recurring Product Matching Recurring Wenyard Account Wenyard kifizetések 70% Tagsági regisztráció: Bankkártyás fizetéssel, banki utalással vagy GIF-t kódos regisztrációval történik. Bónusz kifizetésének menete: A Wenyard account számládról tudsz venni belépési GIF-t kódokat és WFO-kat. Innen tudsz pénzt utalni a saját Towah bankkártyádra. A Towah bank egy kifizető PayPal bank. Kifizetés ideje 48 óra. Saját privát bankszámládra is utalhatsz összeget. Adót megfizetni az aktuális jogszabályok szerint vagy köteles.

MEGVALÓSÍTJUK ÁLMAIDA TELJES ÉLETEN ÁT TARTÓ ANYAGI FÜGGETLENSÉGRŐL

MEGVALÓSÍTJUK ÁLMAIDA TELJES ÉLETEN ÁT TARTÓ ANYAGI FÜGGETLENSÉGRŐL MEGVALÓSÍTJUK ÁLMAIDA TELJES ÉLETEN ÁT TARTÓ ANYAGI FÜGGETLENSÉGRŐL Az iwowwe útmutatója a Duális Csapat Bevételekhez, és a végtelen növekedés lehetőségéhez Érvényes 2014. február 10-től Áttekintés Az

Részletesebben

LEHETŐSÉG 19/03/2013

LEHETŐSÉG 19/03/2013 LEHETŐSÉG OPN Kompenzációs Terv Az OPN Kompenzációs Terv 5 bevételi forrást foglal magában: 1. Közvetlen Értékesítési Bónusz 2. Hálózati Csapatbónusz 3. Követő Bónusz 4. Gyorsasági Bónusz 5. Vezetői Alap

Részletesebben

Itt,most valami egészen új kezdődik Az a kérdés,hogy veled vagy nélküled?

Itt,most valami egészen új kezdődik Az a kérdés,hogy veled vagy nélküled? 2011. Itt,most valami egészen új kezdődik Az a kérdés,hogy veled vagy nélküled? Fekete Zoltán fekete.blackzo@gmail.com 2011.05.08. Üdvözlöm. Amiért most ön itt jár az csupán egy picit az én érdemem. Felhívtam

Részletesebben

ELSŐ LÉPÉSEK A FOREX VILÁGÁBAN

ELSŐ LÉPÉSEK A FOREX VILÁGÁBAN ELSŐ LÉPÉSEK A FOREX VILÁGÁBAN Tartalomjegyzék.. Mi az a Forex és miért kereskedjen? 1.. Miért kereskedjen a devizapiacon?... Valósítsa meg elképzeléseit valós ügyletekben. A Bika és a Medve.. Olvasson

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS 2 2. DEFINÍCIÓK 3 3. SZAVATOSSÁG, GARANCIA, TERMÉKEK VISSZAVÉTELE ÉS VISZAVÁSÁRLÁSA 7

TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS 2 2. DEFINÍCIÓK 3 3. SZAVATOSSÁG, GARANCIA, TERMÉKEK VISSZAVÉTELE ÉS VISZAVÁSÁRLÁSA 7 TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS 2 2. DEFINÍCIÓK 3 3. SZAVATOSSÁG, GARANCIA, TERMÉKEK VISSZAVÉTELE ÉS VISZAVÁSÁRLÁSA 7 4. BÓNUSZRENDSZER / MARKETING TERV 9 5. MANAGERI MINŐSíTÉS ÉS FELTÉTELEI 12 6. VEZETŐSÉGI

Részletesebben

ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS

ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS TARTALOMJEGYZÉK AZ ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS BEMUTATJA A KERESETI LEHETŐSÉGEKET, A KÉSZPÉNZBEN ELÉRHETŐ BÓNUSZOKAT, A MEGSZEREZHETŐ CÍMEKET, ELISMERÉSEKET, TOVÁBBÁ

Részletesebben

OTC KISOKOS. Mi is a tőzsde?

OTC KISOKOS. Mi is a tőzsde? OTC KISOKOS Nagyon sok téves információ kering arról, hogy mi is valójában a tőzsdei OTC platform. Ezt a Kisokost azért állítottuk össze, hogy megvilágítsuk a számodra, ha egy cég nem konkrétan egy tőzsdén,

Részletesebben

Értékpapír Befektetési Lehetőségek Az Erste NetBroker Rendszerével

Értékpapír Befektetési Lehetőségek Az Erste NetBroker Rendszerével Miskolci Egyetem Gazdaságtudomány Kar Üzleti Információgazdálkodási és Módszertani Intézet Pénzügy Tanszék Értékpapír Befektetési Lehetőségek Az Erste NetBroker Rendszerével Szakmai belső konzulens : Dr.

Részletesebben

A TRADÍCIÓ NYUGDÍJPÉNZTÁR BEMUTA TKOZÁSA

A TRADÍCIÓ NYUGDÍJPÉNZTÁR BEMUTA TKOZÁSA Az Ügyért. 2015. év TUDVA, HOGY A XXI. SZÁZADBAN - AZ ÁLLAMI RENDSZEREKET KIEGÉSZÍTVE - AZ ÖNGONDOSKODÁS SZEREPE MEGHATÁROZÓVÁ VÁLIK, MI, AZ ALAPÍTÓK A MAI NAPON DÖNTÖTTÜNK A TRADÍCIÓ ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS

Részletesebben

2 Értékpapír- és ügyfélszámla vezetés minimum díja 200,- Ft/hó. Értékpapír alszámla nyitásának díja KELER Zrt.-nél, számlánként és értékpapíronként

2 Értékpapír- és ügyfélszámla vezetés minimum díja 200,- Ft/hó. Értékpapír alszámla nyitásának díja KELER Zrt.-nél, számlánként és értékpapíronként I. Számlanyitási- és vezetési díjak* 1 Értékpapír- és Ügyfélszámla megnyitásának díja 3.000,- Ft Takarék Alapkezelő Zrt. által kezelt alapok befektetési jegyeinek vásárlása 1.a. esetén 1.000,- Ft 2 Értékpapír-

Részletesebben

Webiroda használati útmutató

Webiroda használati útmutató SCnetwork Mo. Kft. 1191 Budapest, Üllői út 206. B ép. I. lph. IV. em. 442. Cégjegyzékszám: 1309145580 Adószám: 23276107-2 - 43 OTP Bank Zrt. : 11742283-20040479-00000000 Weboldal: https://www.scnetworld.com/hu

Részletesebben

Hogyan induljunk el a külföldi tőzsdéken e-book. Elemzésközpont.hu

Hogyan induljunk el a külföldi tőzsdéken e-book. Elemzésközpont.hu Hogyan induljunk el a külföldi tőzsdéken e-book Elemzésközpont.hu www.elemzeskozpont.hu Kedves Olvasó! Ebbe az ebook-ba összeválogattuk azokat az általunk publikált cikkeket, melyek a külföldi tőzsdékhez

Részletesebben

Ön Regisztráló Partner Független Ajánló Independent Affiliate IA. Business Partner

Ön Regisztráló Partner Független Ajánló Independent Affiliate IA. Business Partner AFFILIATE PARTNERSHIP POLICIES továbbiakban: APP Ez a dokumentum tartalmazza azon irányelveket és rendelkezéseket, amelyek szabályozzák az Ön ajánlói együttműködését az E-Talking Club Ltd-vel. (továbbiakban:

Részletesebben

AZ ING BIZTOSÍTÓ ZRT. 027 JELÛ vuro ALAP BEFEKTETÉSHEZ KÖTÖTT BIZTOSÍTÁSÁNAK FELTÉTELEI

AZ ING BIZTOSÍTÓ ZRT. 027 JELÛ vuro ALAP BEFEKTETÉSHEZ KÖTÖTT BIZTOSÍTÁSÁNAK FELTÉTELEI ING BIZTOSÍTÓ ZRT. AZ ING BIZTOSÍTÓ ZRT. 027 JELÛ vuro ALAP BEFEKTETÉSHEZ KÖTÖTT BIZTOSÍTÁSÁNAK FELTÉTELEI 1. A biztosítás pénzneme Jelen biztosítás keretében a díjak megfizetése, valamint az azokból képzett

Részletesebben

alapdíj 100, 150, 250 %-a 4. Ügyfélszámla vezetési díj** 200,- Ft/hó

alapdíj 100, 150, 250 %-a 4. Ügyfélszámla vezetési díj** 200,- Ft/hó I. Számlanyitási díjak* 1 Értékpapír- és Ügyfélszámla megnyitásának díja díjmentes Értékpapír alszámla nyitásának díja KELER Zrt.-nél, számlánként és 2 1.000,- Ft értékpapíronként * Az I. pontban szereplő

Részletesebben

5. vizsgatárgy: Hiteltípusok és hiteltermékek. Igénybe vehető-e állami kamattámogatás lakáscélú hitelre?

5. vizsgatárgy: Hiteltípusok és hiteltermékek. Igénybe vehető-e állami kamattámogatás lakáscélú hitelre? Vizsgatárgy Témakör Témakör Kérdések Válaszok 5. Vizsgatárgy: 5.1. Hiteltípusok 5.1.1. Lakáscélú Milyen célra lehet felhasználni a lakáscélú Válasz A: Bármilyen célra, a hitel neve csak azt jelzi, hogy

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Raiffeisen-Abszolút hozam- Kiegyensúlyozott-Globális Alapok alapja [Raiffeisen-A.R.-Global-Balanced] elnevezésű,

TÁJÉKOZTATÓ. Raiffeisen-Abszolút hozam- Kiegyensúlyozott-Globális Alapok alapja [Raiffeisen-A.R.-Global-Balanced] elnevezésű, TÁJÉKOZTATÓ a Raiffeisen-Abszolút hozam- Kiegyensúlyozott-Globális Alapok alapja [Raiffeisen-A.R.-Global-Balanced] elnevezésű, a Befektetési alapokról szóló törvény 20. -ának megfelelő befektetési alapról,

Részletesebben

HOGYAN VÁSÁROLJ INGATLANOKAT ONLINE ÁRVERÉSEN

HOGYAN VÁSÁROLJ INGATLANOKAT ONLINE ÁRVERÉSEN HOGYAN VÁSÁROLJ INGATLANOKAT ONLINE ÁRVERÉSEN Útmutató hogyan használd a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara online árverési rendszerét és hogyan vásárolj ingatlanokat akár a becsérték 50-70%-án Király

Részletesebben

MiFID TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ. befektetési szolgáltatási és a kiegészítő szolgáltatási tevékenység körébe tartozó termékekről és szolgáltatásokról

MiFID TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ. befektetési szolgáltatási és a kiegészítő szolgáltatási tevékenység körébe tartozó termékekről és szolgáltatásokról MiFID TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ befektetési szolgáltatási és a kiegészítő szolgáltatási tevékenység körébe tartozó termékekről és szolgáltatásokról MKB Bank Zrt. 2015. Július Tartalomjegyzék I. Általános információk...6

Részletesebben

Szerződés-, ügyletkötést megelőző tájékoztató a pénzügyi eszközökről és egyes ügyletekről és az ezekhez kapcsolódó kockázatokról

Szerződés-, ügyletkötést megelőző tájékoztató a pénzügyi eszközökről és egyes ügyletekről és az ezekhez kapcsolódó kockázatokról Szerződés-, ügyletkötést megelőző tájékoztató a pénzügyi eszközökről és egyes ügyletekről és az ezekhez kapcsolódó kockázatokról Budapest, 2007. február Equilor Befektetési Zrt. Tel: (36 1) 430 3980 equilor@equilor.hu

Részletesebben

XIII. évfolyam, 18. különszám

XIII. évfolyam, 18. különszám XIII. évfolyam, 18. különszám www.pszaf.hu/fogyaszto www.penziranytu.mnb.hu www.versenykultura.hu www.pszaf.hu/fogyaszto www.penziranytu.mnb.hu www.versenykultura.hu Új érme a mindennapokban Tartósabb,

Részletesebben

A TŐZSDEI KERESKEDÉS ALAPJAI

A TŐZSDEI KERESKEDÉS ALAPJAI KBC EQUITAS A TŐZSDEI KERESKEDÉS ALAPJAI Tőzsdei oktatóanyag a KBC Equitas ügyfelei részére A kézirat zárása: 2014.07.03. Tartalom Bevezető... 1 1. Ismerkedés a tőzsdével... 3 1.1. A tőzsde... 4 1.2. A

Részletesebben

KIBOCSÁTÓ: ROYAL BANK OF CANADA (LONDONI FIÓKTELEP) A TERMÉK ÖSSZEFOGLALÁSA*

KIBOCSÁTÓ: ROYAL BANK OF CANADA (LONDONI FIÓKTELEP) A TERMÉK ÖSSZEFOGLALÁSA* NYILVÁNOS KIBOCSÁTÁS: 3 ÉVES, FELTÉTELESEN TŐKEVÉDETT A BAYERISCHE MOTOREN WERKE AKTIENGESELLSCHAFT (BMW) ÉS A DAIMLER AG RÉSZVÉNYEIHEZ KÖTÖTT AMERIKAI KIBOCSÁTÓ: ROYAL BANK OF CANADA (LONDONI FIÓKTELEP)

Részletesebben

Hogyan válhatok befektetővé?

Hogyan válhatok befektetővé? Hogyan válhatok befektetővé? 1 dr. Tatár Attila Hogyan válhatok befektetővé? Rövidített kiadás Írta: dr.tatár Attila Frissítve: 2014.október Hogyan válhatok befektetővé? 2 dr. Tatár Attila Tartalomjegyzék

Részletesebben

Tőkepiac Értéktőzsde

Tőkepiac Értéktőzsde Tőkepiac Értéktőzsde III. ÉVFOLYAM / 4. SZÁM Összeállította: Králik Lóránd - Értékpapír-piaci Felügyelet (CNVM), tanácsos Felelős kiadó: Romániai Vállalkozásokért Egyesület (ROVE) Asociaţia Pentru Promovarea

Részletesebben

Forex kereskedés automatizált rendszerekkel

Forex kereskedés automatizált rendszerekkel Forex kereskedés automatizált rendszerekkel Tények és tévhitek a forex kereskedésről és a forex robotok használatáról. www.forexrobotworld.net Tartalom - Tartalom.... 2 - Bevezető.. 4 - A forex kereskedelem

Részletesebben

Erste Strukturált Termék Barrier Reverse Convertible-Deviza

Erste Strukturált Termék Barrier Reverse Convertible-Deviza Erste Strukturált Termék Az Erste Strukturált Termék Barrier Reverse Convertible (BRC)-Deviza egy olyan befektetési forma, amely a piaci kockázatmentes hozamot meghaladó extra hozam elérésére ad lehetőséget.

Részletesebben

TőzsdeParkett.hu. bemutatja INGYENES ALAP TŐZSDETANFOLYAM MINDENKINEK. Tudással az ember rengeteg pénzt kereshet!

TőzsdeParkett.hu. bemutatja INGYENES ALAP TŐZSDETANFOLYAM MINDENKINEK. Tudással az ember rengeteg pénzt kereshet! TőzsdeParkett.hu Ingyenes Alap Tőzsdetanfolyam Mindenkinek 1 / 11 oldal TőzsdeParkett.hu bemutatja INGYENES ALAP TŐZSDETANFOLYAM MINDENKINEK Írta: Szikra Zoltán tőzsdeoktató Tudással az ember rengeteg

Részletesebben

RÖVIDÍTETT TÁJÉKOZTATÓ BUDAPEST 2015 ALAP

RÖVIDÍTETT TÁJÉKOZTATÓ BUDAPEST 2015 ALAP RÖVIDÍTETT TÁJÉKOZTATÓ BUDAPEST 2015 ALAP Alapkezelő: Budapest Alapkezelő Zrt. Székhely: 1138 Budapest, Váci út 193. Vezető forgalmazó: Budapest Bank Nyrt. Székhely: 1138 Budapest, Váci út 193. Letétkezelő:

Részletesebben